V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Färjestadtränaren tog hand om ledningen men släppte ifrån sig taktpinnen när ett varv återstod på Vincennes stora bana. Ko..


Färjestadtränaren tog hand om ledningen men släppte ifrån sig taktpinnen när ett varv återstod på Vincennes stora bana. Kort senare blev det tredje par invändigt men då framförvarande häst galopperade fick Forjan på nytt sätta nosen i ledarkuskens nacke. I slutkurvan galopperade sedermera hästen i andra par utvändigt som på beställning och sedan Björn Goop påpassligt lyft ut sin häst bakom tätduon avgjorde Forjan på lätta hovar över upploppet. Segern, som var hästens fjärde i tolfte starten under 2019, belönades med 134 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Men Jean-Michel Bazires superhäst har ingen enkel uppgift framför sig då han ska ta in 25 meters tillägg på urstarka fransyskan Chica..


Men Jean-Michel Bazires superhäst har ingen enkel uppgift framför sig då han ska ta in 25 meters tillägg på urstarka fransyskan Chica de Joudes och norske derbyvinnaren Cokstile, som hittat nya växlar i Italien där han under hösten vunnit bland annat Nationernas Pris. Från grunddistansen startar även svenske Rajesh Face och bland utmanarna som startar jämsides med Cleangame finns bland andra hans stallkamrat tillika fjolårets Prix d’Amerique-tvåa Looking Superb.

Startlista
Prix de Chateaudun
2 850 meter

1. Rajesh Face - Jean Philippe Monclin
2. Vainqueur R.P. - Eric Raffin
3. Cokstile - Antonio di Nardo
4. Ange de Lune - Matthieu Abrivard
5. Coach Franbleu - Yoann Lebourgeois
6. Tessy d’Ete - Franck Nivard
7. Afghan Barbes - Charles Julien Bigeon
8. Chica de Joudes - Alain Laurent
9. Looking Superb - Alexandre Abrivard
10. Anzi des Liards - Romain Derieux
11. Balbir - Mickael Cormy
12. Ble du Gers - Nicolas Bazire
13. Cleangame - Jean-Michel Bazire
Förstapris: 415 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Indra’s Secret (V75-5) har alltid visat hög kapacitet. Som treåring ståtade hon med sex raka segrar och totalt 11 triumfer på 30 st..


Indra’s Secret (V75-5) har alltid visat hög kapacitet. Som treåring ståtade hon med sex raka segrar och totalt 11 triumfer på 30 starter låter inte skämmas för sig. Men hon har också galopperat mycket. Närmare bestämt 17 gånger. Felfri har hon endast förlorat två gånger och i de två starter hon gjort sedan hon flyttades till Robert Bergh har hon skött sig exemplariskt. Och levererat på topp.
- Framför allt var hon småimponerande senast när hon speedade på tre varv och gick ifrån sådär lätt. Det var tilltalande och jag har tro på henne igen trots att det blev spår tolv, säger Bergh, som har höga tankar om det femåriga stoet.
- Än så länge är det svårt att säga hur bra hon är men det är sällan på ett år som man får göra sådär och speeda mycket mitt i ett lopp och sedan orka gå ifrån dem till slut. Det var lite extra och det tar jag med mig och tror att det kan bli ännu bättre mot våren. Jag tror mycket på henne.
Senast tävlade Indra’s Secret utan bakskor men hon har gått med skor genom hela karriären så barfotaförbudet är inget bekymmer för henne. Att hon möter hingstar från sämsta utgångsläget över tre varv är inte heller något som oroar hennes tränare.
- Hon sammanfattar det där med: ”it doesn’t matter”.

Skrällbud i sista avdelningen
Robert Bergh åker till sin tidigare hemmabana Bergsåker med ytterligare fem V75-hästar och de kommenterar han enligt följande:
- Jag vet inte om 7 Il Diablo (V75-1) köper skorna. Han fick i och för sig gå utvändigt senast men jag ligger lite lågt eftersom jag inte vet om han köper upplägget med skor.
- 7 Dragon Starfly (V75-2) blev lite spänd efter 100 meter senast och galopperade men sedan tyckte jag att han var klen. Jag upplevde mest att han hade jobbigt med att det blev lite mer sandbana jämfört med de lopp han gjort förut. Vi kollade upp honom i veckan, kollade halsen och sådär, och allt verkar helt normalt. Så det är på’t igen och hoppas att det blir lite kallare bana och att han gör ett bättre lopp.
- 8 Digital Ink (V75-3) hade jag nog kunnat slå till med om jag haft ett bättre spår. Han är lite speedkänslig så laddar jag tror jag att han blir lite stummare, så vi får köra lite på chans och hoppas på det bästa. Jag har ingen riktig feeling från det där läget.
- 1 Island Life (V75-7) var det lite samma som med Starfly med senast. Han blev lite trött på underlaget och desto kallare det blir på lördag desto bättre lopp tror jag att han gör. Han har ett bra läge och känns lite småaktuell.
- 6 Ginny Weasley (V75-7) har bra form och gillar skor och brodd och allt vad det innebar, så vill man ha en smäll i sista kan man tänka på henne.
Enligt väderprognoerna ska de bli någon plusgrad och rikligt med nederbörd i Sundsvall under lördagen. Efter alla år som tränare på Bergsåker har Robert Bergh bättre koll på hur banunderlaget blir än de flesta.
- Om jag ska tro på hur jag upplevde det förr så blir det ofta en iskaka i botten, för det är kallt på nätterna, så jag tror att brodd behövs även om det sitter några plusgrader på mätaren på dagen.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter kometåret i år vill 21-årige Mats Djuse satsa ännu hårdare på att köra lopp. På onsdagen lotsade han Krister..


Efter kometåret i år vill 21-årige Mats Djuse satsa ännu hårdare på att köra lopp.
På onsdagen lotsade han Krister Jakobssons Jeppas Qurt till skrällseger i V86 på Solvalla vilket var årets 95:e seger på 743 körda lopp. 5,7 miljoner kronor har det blivit i inkörda pengar 2019.
Mats E Djuse jobbar som lärling hos Oscar Berglund i Östersund och schemat i stallet är ganska luftigt för jämtlänningen som ofta befinner sig i en bil på väg mellan olika travbanor.
21-åringen kör hästar åt andra och vill satsa ännu mera på catchdriver-yrket nästa år och byter därför adress från årsskiftet.
- Det blir Hudiksvall och en lägenhet på gården hos Jan-Olov Persson från årsskiftet någon gång. Det är löpkörningen jag vill satsa på i första hand och nu blir det helt andra avstånd till många av travbanorna, säger Mats Djuse.

Lämnar som champion?
Mats kanske lämnar uppväxtens Östersund som en champion. Han och lillebrodern Magnus strider om kuskchampionatet på hemmabanan och efter tisdagens tävlingar där bröderna tog var sin dubbelseger leder Mats på 24 segrar och 15 andraplatser, före Magnus med 23 segrar och 17 andraplatser.
Striden rasar över fredagen 20 december då Östersundstravet har årsfinal med spelet V64.

”Väldigt sena kvällarna”
Flytten underlättar en hårdare satsning på löpkörningen. Flyttlasset går någon gång i början av januari.
- Det är sista halvåret som det verkligen tagit fart med löpkörningen. Den senaste tiden har jag kört en del på Gävle och Romme och dit är det fyra fem timmar enkel väg från Östersund. Det är där flytten kommer att underlätta mycket. Det blir kortare resor och jag slipper de här väldigt sena kvällarna som det blir ibland. säger den unge  kusken som hoppas få köra lopp i Östersund i ungefär samma omfattning som tidigare även nästa år.
Jämtlänningen lämnar Östersund med blandade känslor.
- Jag trivs ju bra i Östersund med allt utom de långa resorna. Det har varit en bra tid hos Oscar också. Så det är klart att det känns lite vemodigt men samtidigt känns det som att det kommer att bli bra ändå med allt i slutänden.

Mikael Wikner, Kanal 75


Southwind Feji är ett populärt namn ute i stugorna. Inte minst på grund av sina nio fullträffar i folkspelet V75. Men nu har sexåring..


Southwind Feji är ett populärt namn ute i stugorna. Inte minst på grund av sina nio fullträffar i folkspelet V75. Men nu har sexåringen lyst med sin frånvaro sedan april.
- Hon opererades i sina framknän och fick sedan gå på sommarbete och ha det bra. Nu har hon tränat på för fullt i drygt tre månader och hon känns stark och bra, säger Pär Hedberg.
Hans sto brukar gå bra direkt efter uppehåll. Med tävlingsdebuten inräknad har hon vunnit fyra av fem starter efter uppehåll på två månader eller mer.
- Hon brukar leverera direkt, men tidigare har det inte varit så här långa uppehåll. Det känns att det fattas lite i henne. Hon har gått mycket intervaller och så har vi kört två rundbanejobb. Som snabbast har hon gått 1.22 över 2 000 på bra sätt men hon har inte den där riktiga spänsten i kroppen än. Den får komma med några starter. Samtidigt är hon i grunden en så bra häst att hon kan räcka långt ändå men jag tror att det blir tufft att vinna den här gången.
Även om hon inte är någon het segerkandidat direkt i comebacken lär Southwind Feji låta höra mer om sig framöver.
- Allt är upp till hästen men hon har inte gjort så många starter och tanken är att hon ska tävla på i ett år till. Hon är mycket fräschare efter operationen. Framför allt var det ett av knäna som det var lite förändringar i som de fick skrapa bort. Jag tror att hon har känt av det där knät och nu det ska bli kul att se henne komma igång och tävla igen.

”Otroligt nöjd med honom”
Pär Hedberg har ytterligare fem hästar till start inom GS75 på sin hemmabanan Axevalla och han ser Boke Palema (GS75-3) och Prince Palema (GS75-5) som sina hetaste segerbud.
- Boke Palema har gjort det både bra och dåligt kan man säga. Han är lite speciell men känns bättre och bättre och har börjat släppa till. Jag litar inte fullt ut på honom ännu men på kapacitet är han klar favorit i loppet.
Efter två galopper utrustades treåringen med helstängt huvudlag och efter det har det blivit två raka segrar.
- Det känns som att han är lite mer fokuserad med helstängt och han ska gå med det igen. Att det är startbil nu kan också vara positivt. Då slipper han snurra och greja i volten och har farten uppe när starten går. Han har inte provat bilen men det ska vi göra innan tävlingarna och jag tror att det är åt det positiva hållet.
Prince Palema har gjort elva starter och till skillnad från sin jämnårige stallkamrat har han aldrig galopperat. Det har bara blivit en seger men han har slutat bland de tre främsta sju gånger och i sin senaste start spurtade han storstilat. När han lyftes ut i fjärdespår med 400 meter till mållinjen gick han från sista till tredje plats.
- Jag var otroligt nöjd med honom. Att han skulle vara trea trodde jag inte 600 kvar när det var hästar i vägen överallt, men han avslutade jättebra och närmade sig hela vägen in i mål och var inte långt ifrån segern.
Förra gången hade den startsnabbe hästen nummer tolv bakom startbilen. Den här gången har han spår fem.
- Han har bara gått lugna intervaller efter senast men allt har sett ut som det ska. Loppet nu ser intressant ut. Han har ett bra läge och är normalt sett kvick ut. Kommer han till ledningen kan det hålla hela vägen. På förhand känns det som att det står mellan min häst och Piteraq.
Skulle det ta emot in på upploppet finns det en extraväxel att ta till den här gången.
- Han kommer gå med rycktussar för första gången. Vi har testat det i träningen och det fungerade bra.

Skor inget bekymmer
Även Pär Hedbergs Gun Palema (GS75-6) kommer bli påpassad av GS75-spelarna. Men senast hade hon inte någon av sina bättre dagar när hon galopperade i slutkurvan.
- Hon var inte helt hundra fräsch för dagen och är behandlad efter det. Nu känns hon fin i träningen igen och jag förstår om hon blir hårt betrodd. Jag har full respekt för Callmesally och jag tror att det står mellan dem.
Gun Palema startar med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter. Hennes tre tidigare försök över lång distans har som bäst resulterat i en fjärdeplats.
- Jag tror inte att distansen ska vara något bekymmer alls. Hon gick jättebra över 2 640 i ett stochampionatstest förra året och en gång var det försök till Stochampionatet och då räckte hon inte riktigt i klassen. På sistone har hon varit som bäst när hon har fått ligga där bak och komma till slut och hon kan gå rejält sista 700 meterna.
Att Gun Palema på grund av barfotaförbudet måste gå med skor runt om istället för med enbart skor på bakhovarna lägger inte Pär Hedberg något stor vikt vid.
- Hon gick bra med skor runt om på Färjestad för några starter sedan och det gjorde ingen större skillnad den gången.

Tillbaka efter halsoperation
Sina övriga GS75-hästar kommenterar Pär Hedberg enligt följande:
- Sunettan Palema (GS75-5) är en jättefin häst som började bra men sedan blev det lite krångel. Nu har hon inte startat på länge och är opererad i halsen. Hon känns bra i jobben och gick samma banjobb som Sothwind Feji senast på bra sätt. Det känns som det borde finnas mycket kvar i henne men det här gången är hon i första hand med för att få lopp i kroppen efter uppehållet och jag blir förvånad om hon räcker till seger. Hon har tävlat med helstängt huvudlag men nu blir det öppet.
- Jullan Palema (GS75-7) går jämnt och bra hela tiden och hon tävlade bra hela förra vintern så skor runt om är inget bekymmer alls. Men nu har hon spår lite för långt ut för att kunna räcka till seger.

Ola Johansson, Kanal 75


Fenomenet Jorma Kontio kan se tillbaka på en lika lång som framgångsrik karriär. Den 66-årige kuskikonen vann sin första seger..


Fenomenet Jorma Kontio kan se tillbaka på en lika lång som framgångsrik karriär. Den 66-årige kuskikonen vann sin första seger bara 13 år gammal med familjens Ulla Maija och gör nu sin 53:e säsong i sulkyn.
Hur ser du på den här prestationen?
– Det har varit en lång och rolig resa. Självklart känns det väldigt stort för mig att toppa statistiken i Norden och vara Europas näst segerrikaste kusk genom tiderna efter Heinz Wewering. Konkurrensen är mycket tuff med många skickliga kuskar. Ur det perspektivet är 11 000 segrar respektingivande, säger Jorma Kontio.
Jorma Kontio började sin karriär i hemlandet Finland och det finska förbundet bokförde 6 208 segrar innan Jorma flyttade till Sverige och tog ut svensk licens 2001. Sedan dess har han tillhört den svenska kuskeliten. Cv:t innehåller det mesta som går att vinna vad gäller stora lopp och utmärkelser.
Höjdpunkterna är många mellan jubileerna för 10 000 och 11 000 segrar. Readly Express toppar med triumfer I Kriteriet, Derbyt, Europaderbyt, SM och Jämtlands Stora Pris. Vidare har Jorma Kontio regisserat Villiams segrar i Kriteriet och Europaderbyt, Evin Boko i Derbystoet. Tillsammans med finska stjärnan Hachiko de Weluwe har han vunnit Suur-Hollola-Ajo och Finskt Travderby. Nyligen blev det dubbla segrar i Breeders´ Crown genom Brother Bill och Ganga Bae.
Jorma Kontio kör runt 1 500 lopp varje år och på senare tid håller han ett genomsnitt på över 200 segrar. Det betyder tusentals mil i bil och flyg till hundratals tävlingsdagar i Sverige och utomlands.
Det ligger en nästan omänsklig arbetsinsats bakom siffrorna. Vad är din drivkraft? Går du mot 12 000 segrar nu?
– Jag älskar hästar, alla sorts hästar. Djuret häst. Att ha kusk som jobb är intressant och spännande. Man blir aldrig fullärd. Jag uppskattar alla möten, människor med olika bakgrund som jag får träffa. Allt detta gör att jag orkar jobba så hårt som jag gör. Jag sätter inte upp särskilda mål utan kör på så länge jag tycker att det fungerar bra, säger Jorma Kontio.
Hur håller du dig i form?
– Jag har aldrig tränat utan jobbar hårt. Min kropp har hållit och jag tar det lugnt på lediga stunder.
På Jorma Kontios visitkort finns två hästar. Varenne som av många bedömare anses vara den främsta travhästen genom alla tider och Järvsöfaks, kung bland kallbloden. Jorma har kört och segrat med båda.
Kan du utveckla vad som är så speciellt med de här två hästarna?
– Det finns inte två hästar som är bättre! Båda är väldigt klocka och gjorde vad som behövdes för att vinna. Jag körde Varenne till världsrekord i hans näst sista start och sista segern han tog. Jag behövde ändå bara köra på treans växel. För mig var det en stor ära att bli tillfrågad att få köra de här två hästarna när deras ordinarier kusk inte kunde.
Vilka andra hästar och stora segrar ligger dig varmt om hjärtat?
– Det finns så många men jag nämner gärna två. Keystone Patriot blev en dörröppnare för mig som internationell kusk, inte minst i Italien, och tog mig ut i världen.  Den andre är Houston Laukko som tävlade under många säsonger på europeisk toppnivå.

Jorma Kontio till 11 000 segrar
1: Ulla Maija, Uleåborg (juli 1966)
1 000: Rose Dahlia, Lahti (18 december 1984)
2 000: Hintriikka, Tammerfors (4 augusti 1987)
3 000: Lusty Way, Kajaani (24 maj 1990)
4 000: Silver Game, Helsingfors (23 juni 1993)
5 000: Nipe Joyride, Helsingfors (30 december 1996)
6 000: Vikke-Pekkula, Forssa (3 mars 2 000)
7 000: Chippen, Seinäjoki (20 juni 2 003)
8 000: Vala Boko, Axevalla (13 juli 2007)
9 000: Victor Mile, Eskilstuna (21 februari 2012)
10 000: Evartti, Pihtipudas (16 augusti 2015)
11 000: Ajlajk, Örebro (12 december 2019)           

Mats Fransson, Svensk Travsport

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 6] 1640/9 0 17.4 809
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Jill Brodda Jill Brodda   [s 7] 2140/10 8 19.1 523
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-1 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 6] 2140/4 5 18.6 105
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 6] 2160/2 0
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Vinn Kosing Vinn Kosing   [v 8] 2160/4 0 g 858
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 6] 2140/2 2 26.2 192
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-7 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2180/8 C 4 29.0 670
2016-12-16 2016-12-16 Romme-7 Höiby Krissa Höiby Krissa   [s 10] 2180/11 B 0 33.6 950
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 1680/13 A 4 29.5 582
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-2 Amber Brick Amber Brick   [s 4] 2180/12 D 6 19.1 229
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2140/2 D 6 31.1 517
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Autoland Autoland   [v 6] 2160/9 C 0 g 339
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2140/7 B 0 30.5g 90
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Photo Taxi Photo Taxi   [v 9] 2140/1 D 7 16.3 530
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Ines Palema Ines Palema   [s 7] 1640/5 D 0 17.9 876
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-2 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 1660/4 C 3 28.4 94
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2180/9 C 2 30.5 81
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/1 D 0 19.6 804
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Lady Comet Lady Comet   [s 7] 2140/2 D 0 g 176
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Lady Comet Lady Comet   [s 7] 2160/10 A 0 g 67
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2140/4 B 3 16.7 284
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2140/2 A 5 28.2 29
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Västerbo Jackpot Västerbo Jackpot   [v 6] 2160/6 D 0 717
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-6 Flisa Flisa   [s 8] 2180/10 B 7 35.3 120
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Kolnes X.O. Kolnes X.O.   [v 8] 2180/10 D 0 g 1008
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-8 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2140/6 D 0 30.5 320
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-7 Västerbo Jackpot Västerbo Jackpot   [v 6] 2160/5 D 8 21.7 271
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2640/4 C 3 30.0 71
2016-05-20 2016-05-20 Romme-10 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/8 D 0 g 938
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/4 C 2 27.8 194
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2180/11 B 4 27.4 369
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/6 D 6 20.5 433
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/5 C 3 28.6 298
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Närby Panik Närby Panik   [v 6] 1660/7 D 0 37.2g 922
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2180/11 B 0 29.3g 59
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-1 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2640/5 C 3 30.1 156
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 2180/11 C 0 32.0 365
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2140/1 D 0 21.4 696
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/3 D 0 g 502
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 1660/5 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2180/11 A 0 483
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/10 D 0 32.6g 140
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/6 D 5 28.6 537
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-3 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2140/2 B 5 19.4 71
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 1660/13 D 4 26.5 401
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2140/5 D 0 g 490
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 2140/4 D 0 23.9g 1238
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/6 D 3 27.7 265
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-3 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2180/6 C 2 29.0 55
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2160/4 A 5 17.5g 155
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Gott Olle Gott Olle   [v 6] 1640/2 D 6 31.2 481
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Gott Olle Gott Olle   [v 6] 2140/1 D 0 g 352
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Gott Olle Gott Olle   [v 6] 2140/2 D str
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2520/10 D 0 g 804
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2180/11 D 3 164
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/4 D 3 27.9 408
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-4 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2160/3 D 0 35.6 4145
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-1 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2140/3 D 3 28.6 421
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/5 C 0 29.4 329
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-4 Autoland Autoland   [v 7] 2160/7 C 0 366
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-9 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2160/5 C str
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2180/11 D 0 24.0g 1291
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-3 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2180/7 C 0 31.3 395
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 Autoland Autoland   [v 7] 2160/14 D 0 g 1209
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Bork Lasse Bork Lasse   [v 12] 2180/11 A 5 33.6 286
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-6 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 9] 1640/2 B 0 15.8 261
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Burse Springsteen Burse Springsteen   [v 11] 1640/4 D 0 18.0 222
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 All My Loving All My Loving   [s 8] 1640/6 C 0 19.7 458
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 1640/7 D 0 17.9 726
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-1 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/10 C 0 g 141
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 Il Nostro Il Nostro   [s 6] 2160/15 B 0 19.4 370
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 1640/3 B 2 17.8 78
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 564
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-1 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/2 D 6 17.2 914
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2180/8 D 0 31.8 1396
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2160/7 B 0 g 449
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Autoland Autoland   [v 8] 2180/7 B 7 21.9 905
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-5 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 1640/7 B 0 19.2g 110
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2180/5 C 3 28.3 294
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-6 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/6 B 2 18.6 311
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Langlands Rödi Langlands Rödi   [s 3] 1640/9 C 0 36.4 227
2018-10-04 2018-10-04 Romme-6 Higårns Ivan V.A. Higårns Ivan V.A.   [v 3] 1660/3 C str
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/4 C 7 21.6g 338
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Jane's Estell Jane's Estell   [s 6] 2140/3 D 0 g 1226
2018-08-11 2018-08-11 Romme-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 7] 2160/7 D 6 21.7 973
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-1 Tidy Tidy   [s 5] 2140/2 C 6 19.6 226
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-2 Altfaks Altfaks   [v 7] 2140/6 D 0 678
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2140/3 D 0 17.7 362
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Autoland Autoland   [v 8] 1640/4 C 0 17.8 397
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2160/11 D 0 19.1 1684
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 1640/6 D 0 14.7 456
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 1640/9 D 3 13.4 1089
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2140/10 C 3 16.5 1451
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Jane's Estell Jane's Estell   [s 6] 2140/8 D 0 g 240
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/7 B 0 32.0 652
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Ulsrud Troll* Ulsrud Troll*   [v 11] 2140/6 C 0 35.8g 501
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 1660/11 A 8 17.3 403
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2160/8 D 0 g 2103
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2160/5 D 0 g 705
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/2 B 7 20.6 130
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/6 D str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2200/11 D 7 31.1g 1022
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 1640/9 D 0 16.3 678
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/7 D 0 18.6 255
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/9 D 0 19.9 427
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-6 All My Loving All My Loving   [s 8] 2640/7 D 8 21.5 399
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Mys Elden Mys Elden   [v 12] 2180/8 C 0 233
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2180/14 D 0 31.1g 1106
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Curly Pine Curly Pine   [v 6] 2140/2 D str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/4 D 8 17.3 350
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-8 Bork Lasse Bork Lasse   [v 13] 2160/8 D 0 36.6 437
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 2140/2 D 0 g 152
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Rally Didrik Rally Didrik   [v 7] 2160/8 C 6 18.2 315
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Monsters Ink Monsters Ink   [v 5] 2140/4 B 6 21.0g 111
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 1640/3 D 4 28.4 199
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2140/2 D 0 g 1000
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Bro Viking Bro Viking   [h 10] 2200/7 C 0 55
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 1640/6 D str
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-8 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 8] 2180/11 C str
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/12 D 0 19.1 885
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2180/8 C 0 g 394
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Mys Elden Mys Elden   [v 13] 2160/6 C 4 31.9 750
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/11 C 0 17.7 570
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 1680/8 D 2 28.9 38
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-1 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 11] 2140/1 C 4 31.6 1071
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/10 D 3 29.3 363
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/8 D 3 29.3 142
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 7] 2140/2 A 0 g 146
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 11] 2160/13 B 6 30.7 578
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 6] 2140/10 B 5 18.6 224
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/5 D 0 28.6 262
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 1640/4 B 5 16.6 119
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/10 D 1 28.4 23
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Rambling Jack Rambling Jack   [v 9] 2160/5 C 6 19.3 234
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Carlos Merci Carlos Merci   [s 7] 2140/8 C 0 g 409
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2180/8 C 0 g 260
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/12 D 2 28.5 211
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 Monsters Ink Monsters Ink   [v 5] 2140/7 D 0 17.6g 706
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Lukas Bris Lukas Bris   [v 9] 1660/8 B 0 16.1 821
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Carlos Merci Carlos Merci   [s 7] 2140/5 C 0 20.6g 569
2019-04-27 2019-04-27 Romme-4 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/5 D 3 29.4 62
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Röyns Olise* Röyns Olise*   [s 8] 2160/14 C 7 34.8 618
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2140/3 C 0 g 1134
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-5 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 2140/7 D str
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 2140/7 D 7 20.6 933
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 7] 1680/11 B 0 27.8 315
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 6] 2160/6 B str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 2180/10 C 0 31.4 841ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se