V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-22 2024-07-22 Dannero-8 Skeie Trym Skeie Trym   [v 9] 2160/5 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 6] 1640/9 0 17.4 809
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Jill Brodda Jill Brodda   [s 7] 2140/10 8 19.1 523
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-1 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 6] 2140/4 5 18.6 105
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 6] 2160/2 0
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Vinn Kosing Vinn Kosing   [v 8] 2160/4 0 g 858
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 6] 2140/2 2 26.2 192
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-7 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2180/8 C 4 29.0 670
2016-12-16 2016-12-16 Romme-7 Höiby Krissa Höiby Krissa   [s 10] 2180/11 B 0 33.6 950
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 1680/13 A 4 29.5 582
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-2 Amber Brick Amber Brick   [s 4] 2180/12 D 6 19.1 229
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2140/2 D 6 31.1 517
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Autoland Autoland   [v 6] 2160/9 C 0 g 339
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2140/7 B 0 30.5g 90
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Photo Taxi Photo Taxi   [v 9] 2140/1 D 7 16.3 530
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Ines Palema Ines Palema   [s 7] 1640/5 D 0 17.9 876
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-2 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 1660/4 C 3 28.4 94
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2180/9 C 2 30.5 81
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/1 D 0 19.6 804
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Lady Comet Lady Comet   [s 7] 2140/2 D 0 g 176
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Lady Comet Lady Comet   [s 7] 2160/10 A 0 g 67
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2140/4 B 3 16.7 284
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2140/2 A 5 28.2 29
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Västerbo Jackpot Västerbo Jackpot   [v 6] 2160/6 D 0 717
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-6 Flisa Flisa   [s 8] 2180/10 B 7 35.3 120
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Kolnes X.O. Kolnes X.O.   [v 8] 2180/10 D 0 g 1008
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-8 Granfaksa Granfaksa   [s 13] 2140/6 D 0 30.5 320
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-7 Västerbo Jackpot Västerbo Jackpot   [v 6] 2160/5 D 8 21.7 271
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2640/4 C 3 30.0 71
2016-05-20 2016-05-20 Romme-10 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/8 D 0 g 938
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/4 C 2 27.8 194
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2180/11 B 4 27.4 369
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/6 D 6 20.5 433
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2140/5 C 3 28.6 298
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Närby Panik Närby Panik   [v 6] 1660/7 D 0 37.2g 922
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2180/11 B 0 29.3g 59
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-1 Mys Elden Mys Elden   [v 10] 2640/5 C 3 30.1 156
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 2180/11 C 0 32.0 365
2017-12-15 2017-12-15 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2140/1 D 0 21.4 696
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/3 D 0 g 502
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 1660/5 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2180/11 A 0 483
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/10 D 0 32.6g 140
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/6 D 5 28.6 537
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-3 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2140/2 B 5 19.4 71
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 1660/13 D 4 26.5 401
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2140/5 D 0 g 490
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 2140/4 D 0 23.9g 1238
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/6 D 3 27.7 265
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-3 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2180/6 C 2 29.0 55
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2160/4 A 5 17.5g 155
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Gott Olle Gott Olle   [v 6] 1640/2 D 6 31.2 481
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Gott Olle Gott Olle   [v 6] 2140/1 D 0 g 352
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Gott Olle Gott Olle   [v 6] 2140/2 D str
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2520/10 D 0 g 804
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2180/11 D 3 164
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/4 D 3 27.9 408
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-4 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2160/3 D 0 35.6 4145
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-1 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2140/3 D 3 28.6 421
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 9] 2160/5 C 0 29.4 329
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-4 Autoland Autoland   [v 7] 2160/7 C 0 366
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-9 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2160/5 C str
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2180/11 D 0 24.0g 1291
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-3 Mys Elden Mys Elden   [v 11] 2180/7 C 0 31.3 395
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 Autoland Autoland   [v 7] 2160/14 D 0 g 1209
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-6 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 9] 1640/2 B 0 15.8 261
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Bork Lasse Bork Lasse   [v 12] 2180/11 A 5 33.6 286
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 1640/7 D 0 17.9 726
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 All My Loving All My Loving   [s 8] 1640/6 C 0 19.7 458
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Burse Springsteen Burse Springsteen   [v 11] 1640/4 D 0 18.0 222
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-1 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/10 C 0 g 141
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 Il Nostro Il Nostro   [s 6] 2160/15 B 0 19.4 370
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 564
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 1640/3 B 2 17.8 78
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2160/7 B 0 g 449
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2180/8 D 0 31.8 1396
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-1 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/2 D 6 17.2 914
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Autoland Autoland   [v 8] 2180/7 B 7 21.9 905
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2180/5 C 3 28.3 294
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-5 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 1640/7 B 0 19.2g 110
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-6 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/6 B 2 18.6 311
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Langlands Rödi Langlands Rödi   [s 3] 1640/9 C 0 36.4 227
2018-10-04 2018-10-04 Romme-6 Higårns Ivan V.A. Higårns Ivan V.A.   [v 3] 1660/3 C str
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/4 C 7 21.6g 338
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Jane's Estell Jane's Estell   [s 6] 2140/3 D 0 g 1226
2018-08-11 2018-08-11 Romme-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 7] 2160/7 D 6 21.7 973
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-7 Autoland Autoland   [v 8] 1640/4 C 0 17.8 397
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2140/3 D 0 17.7 362
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-2 Altfaks Altfaks   [v 7] 2140/6 D 0 678
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-1 Tidy Tidy   [s 5] 2140/2 C 6 19.6 226
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 1640/6 D 0 14.7 456
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2160/11 D 0 19.1 1684
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 1640/9 D 3 13.4 1089
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Anders Goodland Anders Goodland   [v 7] 2140/10 C 3 16.5 1451
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Jane's Estell Jane's Estell   [s 6] 2140/8 D 0 g 240
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/7 B 0 32.0 652
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Ulsrud Troll* Ulsrud Troll*   [v 11] 2140/6 C 0 35.8g 501
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 1660/11 A 8 17.3 403
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2160/8 D 0 g 2103
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2160/5 D 0 g 705
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/2 B 7 20.6 130
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/6 D str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2200/11 D 7 31.1g 1022
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 1640/9 D 0 16.3 678
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-6 All My Loving All My Loving   [s 8] 2640/7 D 8 21.5 399
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/9 D 0 19.9 427
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/7 D 0 18.6 255
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Mys Elden Mys Elden   [v 12] 2180/8 C 0 233
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2180/14 D 0 31.1g 1106
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/4 D 8 17.3 350
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Curly Pine Curly Pine   [v 6] 2140/2 D str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-8 Bork Lasse Bork Lasse   [v 13] 2160/8 D 0 36.6 437
2019-12-20 2019-12-20 Romme-8 Test Pilot Test Pilot   [v 7] 1640/8 A 0 16.2 151
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Rally Didrik Rally Didrik   [v 7] 2160/8 C 6 18.2 315
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 2140/2 D 0 g 152
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Monsters Ink Monsters Ink   [v 5] 2140/4 B 6 21.0g 111
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 1640/3 D 4 28.4 199
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2140/2 D 0 g 1000
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Bro Viking Bro Viking   [h 10] 2200/7 C 0 55
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 1640/6 D str
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-8 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 8] 2180/11 C str
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/12 D 0 19.1 885
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2180/8 C 0 g 394
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Mys Elden Mys Elden   [v 13] 2160/6 C 4 31.9 750
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/11 C 0 17.7 570
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 1680/8 D 2 28.9 38
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-1 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 11] 2140/1 C 4 31.6 1071
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/10 D 3 29.3 363
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/8 D 3 29.3 142
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 7] 2140/2 A 0 g 146
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 11] 2160/13 B 6 30.7 578
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 1640/4 B 5 16.6 119
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/5 D 0 28.6 262
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 6] 2140/10 B 5 18.6 224
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Rambling Jack Rambling Jack   [v 9] 2160/5 C 6 19.3 234
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/10 D 1 28.4 23
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Carlos Merci Carlos Merci   [s 7] 2140/8 C 0 g 409
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2180/8 C 0 g 260
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/12 D 2 28.5 211
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 Monsters Ink Monsters Ink   [v 5] 2140/7 D 0 17.6g 706
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Lukas Bris Lukas Bris   [v 9] 1660/8 B 0 16.1 821
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Carlos Merci Carlos Merci   [s 7] 2140/5 C 0 20.6g 569
2019-04-27 2019-04-27 Romme-4 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/5 D 3 29.4 62
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Il Nostro Il Nostro   [s 7] 2140/3 C 0 g 1134
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Röyns Olise* Röyns Olise*   [s 8] 2160/14 C 7 34.8 618
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-5 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 2140/7 D str
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 2140/7 D 7 20.6 933
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 7] 1680/11 B 0 27.8 315
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 6] 2160/6 B str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 2180/10 C 0 31.4 841
2020-12-11 2020-12-11 Romme-8 Isilon Durin Isilon Durin   [v 9] 2160/13 D 6 31.3g 594
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-6 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 3180/9 C 0 1836
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Bläs Linus Bläs Linus   [v 12] 2160/4 D 0 31.9 631
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-7 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 1640/3 D 7 22.8 2082
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-4 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 1640/8 D 0 24.1 2935
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Kulani Kulani   [s 10] 2160/6 C 0 g 781
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 9] 2180/9 D str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2160/6 B 0 g 161
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Bläs Linus Bläs Linus   [v 12] 1660/9 D 5 31.7 325
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-3 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2660/5 D 5 25.6g 248
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-6 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 1680/9 C 5 24.9 918
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-10 Bläs Linus Bläs Linus   [v 12] 2140/4 D 0 31.3 836
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-9 Önnes Eira Önnes Eira   [s 5] 2140/2 D 0 36.0 1146
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-8 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 9] 2140/9 C 0 853
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-2 Picasso Face Picasso Face   [v 8] 2140/11 D 0 666
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-4 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2140/11 D 0 20.1 1014
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Nattbris Nattbris   [s 7] 1640/8 C 4 28.7 574
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2160/3 C 3 18.0 181
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2140/5 C 6 18.1 668
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-2 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2140/3 B 0 19.3 361
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Alfie Alfie   [s 10] 1640/2 B 0 g 154
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Picasso Face Picasso Face   [v 8] 2140/5 D 4 16.9 195
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2140/3 D str
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-3 Autoland Autoland   [v 10] 2140/4 D 0 19.1 621
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 Autoland Autoland   [v 10] 2140/2 D 0 17.7 1107
2021-12-23 2021-12-23 Romme-2 For You For You   [s 4] 2140/2 D str
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2140/3 C 7 30.8 684
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2660/9 C 0 g 491
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-3 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2160/7 D str
2021-11-19 2021-11-19 Romme-10 Alfie Alfie   [s 11] 2180/3 C 3 27.1 82
2021-11-09 2021-11-09 Romme-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2180/14 B 7 30.8g 336
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-3 Haga Modde Haga Modde   [h 7] 2180/10 B 5 29.0 261
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2140/10 B 5 31.7g 150
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-5 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2140/4 B 0 g 672
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-5 For You For You   [s 4] 2140/3 C 1 18.7 81
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2680/10 B 8 32.2g 67
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Alfie Alfie   [s 11] 2140/6 C 3 25.6 381
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-2 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2160/6 B 1 29.8 26
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-2 Lome Diamant Lome Diamant   [h 7] 2180/7 B 4 28.5g 103
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Lome Diamant Lome Diamant   [h 7] 1140/3 D 6 187
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-7 Autoland Autoland   [v 11] 1660/8 D 0 19.2 1337
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-10 Autoland Autoland   [v 11] 1680/3 D 6 20.4g 421
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-6 Mys Elden Mys Elden   [v 15] 2060/4 D 0 32.3 1006
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-1 Lome Diamant Lome Diamant   [h 7] 2540/6 C str
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-6 Ruus Otto Ruus Otto   [v 11] 2160/5 D 6 35.2g 999
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 8] 1660/7 C 4 18.0 611
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-6 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 8] 2140/5 C 7 17.7 748
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-2 Mys Elden Mys Elden   [v 15] 2160/10 D 0 30.0 1338
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-4 Alfie Alfie   [s 11] 2160/8 C 4 25.5 618
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Alfie Alfie   [s 11] 2140/4 C 4 25.5 313
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-3 Borking Borking   [v 7] 2160/3 D 0 883
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-5 Varg Eld Varg Eld   [v 10] 2140/1 D 6 37.9 492
2021-01-22 2021-01-22 Romme-3 Isilon Durin Isilon Durin   [v 10] 2140/2 D 0 g 1378
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-2 Supersnorpan Supersnorpan   [s 3] 2160/5 C 0 g 426
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-1 Supersnorpan Supersnorpan   [s 3] 2140/3 D 7 34.7g 1003
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-8 For You For You   [s 5] 1640/7 C str
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-1 Supersnorpan Supersnorpan   [s 3] 1640/2 D 6 36.0 713
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-10 Supersnorpan Supersnorpan   [s 3] 2140/2 D 6 37.5g 861
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-6 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 5] 2140/6 D 4 33.2g 1087
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-6 Supersnorpan Supersnorpan   [s 3] 2140/9 D 0 36.4 1274
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2140/10 D 0 28.4 2460
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-11 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/10 C 0 g 549
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-1 Supersnorpan Supersnorpan   [s 3] 2140/6 D 0 g 314
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-11 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2640/6 D 0 29.7 413
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2640/2 C 0 31.6g 186
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-1 For You For You   [s 5] 2640/9 C 6 16.9 298
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-5 Alfa Lina Alfa Lina   [s 6] 2140/6 C 0 30.8g 163
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2140/5 D 5 676
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2140/11 B 4 27.9 172
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-10 Kut Melvin Kut Melvin   [h 10] 2140/14 C 4 28.6 256
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-5 Alfie Alfie   [s 12] 2180/11 B 2 24.7 254
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2140/5 C 4 27.5 141
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-8 Kut Melvin Kut Melvin   [h 10] 2160/2 D 1 30.3 72
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-5 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/9 A 6 28.8 497
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-9 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2140/3 C 4 32.5 52
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2160/7 C 6 29.9g 186
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-2 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2100/3 A 1 31.0 56
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2180/15 A 3 29.8 137
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-8 Haga Modde Haga Modde   [h 8] 2180/10 A 3 27.7 55
2022-05-26 2022-05-26 Bergsåker-3 Alfie Alfie   [s 12] 2180/11 C 1 23.6 424
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-4 Haga Modde Haga Modde   [h 8] 2180/9 A 3 29.1 53
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2180/8 A str
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2660/7 C 3 31.4 343
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2640/4 C 0 36.5 540
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-8 Ängsbalder Ängsbalder   [v 5] 2140/1 D 6 37.9 263
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-3 For You For You   [s 5] 1640/3 C 1 18.0 81
2023-12-22 2023-12-22 Romme-5 My Love M.L. My Love M.L.   [v 4] 2140/5 D str
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-12 My Love M.L. My Love M.L.   [v 4] 2140/3 D 0 g 893
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2660/8 D 0 32.9 784
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-5 Lapp Love Lapp Love   [v 13] 2140/4 D 0 31.7 812
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-3 Matamoros Matamoros   [v 7] 2140/7 D 0 17.7 1060
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2160/4 D 0 30.6 383
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-10 Light My Fire Light My Fire   [s 7] 2140/5 C 5 20.7 321
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-6 Höstboballerina Höstboballerina   [s 7] 2160/3 D 4 31.3g 567
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-9 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 1660/7 C 4 32.8 29
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 1640/9 C 4 27.6g 60
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-1 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 2140/2 B 5 34.1g 42
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-3 Alfie Alfie   [s 13] 2180/7 B 2 25.7 180
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-2 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2140/2 D 3 27.4 1701
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-4 Power Memphis Power Memphis   [v 9] 2160/2 B 6 18.2 200
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-4 Höstboballerina Höstboballerina   [s 7] 2140/6 D 0 g 267
2023-09-26 2023-09-26 Boden-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 1660/7 D 7 28.5g 904
2023-09-21 2023-09-21 Bollnäs-8 Alfie Alfie   [s 13] 2180/6 C 3 26.0 208
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-8 Höstboballerina Höstboballerina   [s 7] 2160/2 C 2 29.6g 37
2023-09-08 2023-09-08 Romme-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2640/5 D 0 30.7g 986
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-4 Marys Overagain Marys Overagain   [v 6] 2140/1 D 6 17.1 1034
2023-08-07 2023-08-07 Romme-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2140/2 C 0 g 99
2023-08-03 2023-08-03 Gävle-4 For You For You   [s 6] 1640/6 C 5 14.3 180
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2140/6 D 0 30.6 1228
2023-07-25 2023-07-25 Oviken-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2120/5 C 0 g 769
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-5 Prince Knight Prince Knight   [v 9] 2160/6 C 6 16.4 492
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2640/9 D 0 30.0 946
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2640/5 D 0 g 1920
2023-06-24 2023-06-24 Oviken-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2100/7 B 2 31.2 293
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2140/4 C 4 29.1 143
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 13] 1640/3 D str
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-10 Höstboballerina Höstboballerina   [s 7] 2140/1 D 0 30.7g 928
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 13] 2160/5 D 0 g 848
2023-05-19 2023-05-19 Romme-3 Haga Modde Haga Modde   [h 9] 2140/8 D 3 25.1 231
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-4 Alfie Alfie   [s 13] 2180/11 B 3 25.3 206
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 13] 2160/7 D 7 17.4 945
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-6 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 2180/15 B 0 34.9 901
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-3 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 2140/5 B 0 g 168
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 13] 2140/1 D 6 17.3 822
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 13] 2140/2 D 0 30.2 1195
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-7 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2140/3 D 0 37.7g 900
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-9 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2140/3 D 0 35.9 386
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-7 Lapp Love Lapp Love   [v 13] 2180/9 B 6 31.8 105
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 13] 2160/3 C 5 18.8 405
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-1 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 13] 2140/1 D 6 35.3 889
2023-02-10 2023-02-10 Romme-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 13] 2140/2 D 0 18.4 867
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 1640/6 D 2 27.6 750
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-3 Global Daretowin Global Daretowin   [v 5] 2140/6 C 5 17.8 112
2024-06-30 2024-06-30 Oviken-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 2100/6 D 5 31.8 484
2024-06-21 2024-06-21 Hagmyren-10 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 2640/7 D 0 31.3g 598
2024-06-18 2024-06-18 ATG Jippo-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 2100/1 D 5 33.6 653
2024-06-12 2024-06-12 Bollnäs-7 Alfie Alfie   [s 14] 2200/8 D 7 28.2g 201
2024-06-11 2024-06-11 Hagmyren-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 2160/9 D 6 30.0 627
2024-06-11 2024-06-11 Hagmyren-2 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2140/4 B 3 33.4 83
2024-06-06 2024-06-06 Extra J-1 Haga Modde Haga Modde   [h 10] 1450/1 B 3 71
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 2140/11 C 6 30.9g 314
2024-06-03 2024-06-03 Hagmyren-3 O.P.'s Fantastic O.P.'s Fantastic   [v 8] 1660/7 C 0 g 540
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 1640/2 D 0 g 853
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-5 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 8] 1660/11 A 8 27.0 89
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-3 Alfie Alfie   [s 14] 1660/9 D 2 25.4 400
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-7 Höstboballerina Höstboballerina   [s 8] 2200/9 D 0 g 405
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-5 Haga Modde Haga Modde   [h 10] 2180/12 A 6 29.7 73
2024-04-25 2024-04-25 Gävle-10 Höstboballerina Höstboballerina   [s 8] 2160/5 D 0 g 470
2024-04-24 2024-04-24 Solvalla-5 Hawk Cliff Hawk Cliff   [v 12] 1640/5 D 7 14.5 992
2024-04-12 2024-04-12 Rättvik-5 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 8] 1660/14 D 0 28.2 484
2024-04-07 2024-04-07 Dannero-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 1640/3 C 0 35.4g 243
2024-04-05 2024-04-05 Bollnäs-7 Hawk Cliff Hawk Cliff   [v 12] 2140/7 D 0 15.5 659
2024-03-24 2024-03-24 Romme-9 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 7] 1680/13 A str
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-8 Höstboballerina Höstboballerina   [s 8] 2180/7 C 3 31.2 148
2024-02-16 2024-02-16 Romme-4 Höstboballerina Höstboballerina   [s 8] 2160/5 C 5 33.0g 326
2024-02-02 2024-02-02 Romme-2 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 7] 1640/1 D 0 30.3g 595



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se