Michael Nimczyk V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Michael Nimczyk. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Michael Nimczyk har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Michael Nimczyk har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Michael Nimczyk


Det var upplagt för historiens första svenska seger i Kusk-VM när den sjätte och sista tävlingsdagen kördes på Gävletra..


Det var upplagt för historiens första svenska seger i Kusk-VM när den sjätte och sista tävlingsdagen kördes på Gävletravet under fredagseftermiddagen. Men Ulf Ohlssons hästar räckte inte till för att han skulle kunna försvara sin ledning. Rick Ebbinge hade en desto bättre tävlingsdag när han tog Nederländernas första VM-guld för kuskar. Genom placeringarna 1-1-8-6-8 klättrade han från sjätte till första plats.
- Jag fick en bra start på dagen och sedan försökte jag bara hålla undan. Det var väldigt roligt att jag lyckades, sa världsmästaren.
Silvermedaljören Yannick Gingras hyllade arrangemanget.
- Det har varit en mycket trevlig vecka för oss. Det har varit välorganiserat och vi har blivit väl omhändertagna. Bra jobbat Sverige! sa nordamerikanen.

Allvarlig olycka
Tyvärr förtogs stämningen av en otäck olycka inför det näst sista VM-loppet. Franske toppkusken Franck Nivards styrning, My Angel Laday, slet sig när hästarna skulle in på banan och efter att hon sprungit in i ett staket och skadat sig allvarligt var man tvungen att avliva henne. Det femåriga stoet tränades av Solvallas Håkan Berger, hade vunnit 3 av 18 starter och tjänat 201 500 kronor.

Kusk-VM 2019, slutställning
1. Rick Ebbinge, Nederländerna - 199,5 poäng
2. Yannick Gingras, USA - 193,5
3. Ulf Ohlsson, Sverige - 191,5
4. Doug McNair, Kanada - 189,5
5. Eirik Höitomt, Norge - 187
6. Matthew Williamsson, Nya Zeeland - 181,5
7. Mika Forss, Finland - 177
8. Franck Nivard, Frankrike - 162
9. James Macdonald - 154
10. Michael Nimczyk, Tyskland - 151,5
11. Rodney Gatt, Malta - 142
12. Todd McCarthy, Australien - 136

Ola Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson inledde dagen i Rättvik med en andraplats och avslutade med en seger med Spickleback Face, vilket gjorde att han blev ”Driver Of The Day&..


Ulf Ohlsson inledde dagen i Rättvik med en andraplats och avslutade med en seger med Spickleback Face, vilket gjorde att han blev ”Driver Of The Day” och dessutom med knapp marginal passerade den tidigare totalledaren Doug McNair.
Norrmannen Eirik Höitomt var bara en poäng sämre för dagen än Ulf Ohlsson efter att han vann från ledningen med Fagur på ett överlägset sätt.
– Det har varit upp och ner i tävlingen. Det här var trots allt min tredje seger, men det har varit dålig utdelning på de andra hästarna, sa Eirik Höitomt när han för första gången besökte Rättvik och i och med segern tog upp sig på en fjärdeplats i totalställningen.

Forss med i striden
De nordiska kuskarna verkar vara gynnade av att tävlingen avgörs i Sverige då även Mika Forss är med i tätstriden. Han vann dagens kallblodslopp efter att tagit ledningen med Faks Nils och sedan släppt till favoriten innan han avgjorde över upploppet.
Bollnästränaren Jan Ove Olsen tränar även Yannick Gingras vinnare Livi Mistress.
Tysken Michael Nimczyk har haft det motigt hittills under veckan, men ikväll kom den första segern när spurtade hem ett lopp med Fast Food Hanover.
Det skiljer bara två poäng i toppen mellan Ulf Ohlsson och Doug McNair när de i morgon har en vilodag innan allt avgörs på fredag lunch i Gävle.

Topp 8 inför finaldagen på fredag:
1. Ulf Ohlsson, Sverige, 166,5 poäng
2. Doug McNair, Kanada, 164,5 poäng
3. Mika Forss, Finland, 154 poäng
4. Eirik Höitomt, Norge, 151 poäng
5. Yannick Gingras, USA, 149,5 poäng
6. Rick Ebbinge, Nederländerna, 146,5 poäng
7. Matthew Williamson, Nya Zeeland, 135,5 poäng
8. Michael Nimczyk, Tyskland, 125,5, poäng

Svensk Travsport


Snart 50 år utan svensk seger.Är 2019 året då den blågula förbannelsen bryts i Kusk-VM?Efter första dagens tävlingar..


Snart 50 år utan svensk seger.
Är 2019 året då den blågula förbannelsen bryts i Kusk-VM?
Efter första dagens tävlingar under elitloppsfredagen på Solvalla finns all anledning att hoppas.
Ulf Ohlsson inledde med två placeringar på övre halvan innan han slog till i dagens tredje och sista avdelning bakom italienske Venerdi.
Det gjorde att hemmafavoriten stormade förbi de två tidiga vinnarna Mika Forss och James MacDonald i tabellen och avslutade första dagen i Kusk-VM som ”Driver of the Day”.
- Jätteroligt. Det är en ära att få representera Sverige. Nu är det bara att njuta av den här veckan och försöka göra så bra ifrån sig som det går, kommenterade Ulf Ohlsson, som blev landets segerrikaste kusk 2016 och inte har släppt ifrån sig titeln sedan dess.

”Kärleken till sporten som driver oss”
Regerande världsmästaren James MacDonald, som drog nytta av hemmaplansfördelen i Kanada för två år sedan, visade att han kan sätta vinnare även på denna sida Atlanten då han snitsade in knappa 60-oddsaren Pegasus All Over.
- Jag är väldigt glad att vara här och har ett stort följe från Kanada med mig. Det finns inget roligare än att komma till ett nytt land och vinna lopp, jag kan inte förklara hur glad jag är. Ingen som har det här yrket gör det för pengarna, det är kärleken till sporten som driver oss, förklarade mästaren som ligger trea efter första dagen och därmed har slagläge på att bli den första kusk att försvara en VM-titel sedan legendariske norrmannen Ulf Thoresen gjorde det 1981.
Under elitloppslördagen med V75-finaler får de tolv VM-kuskarna det lugnare med bara ett lopp.
Tävlingen pågår runt om i landet under en vecka och avslutas på Gävletravet på fredag.

Ställning Kusk-VM efter dag 1:
1 Ulf Ohlsson – Sverige 33,5 poäng
2 Mika Forss – Finland 31
3 James MacDonald – Kanada 28
4 Yannick Gingras – USA 25
5 Todd McCarthy – Australien 23
6 Matthew Williamson – Nya Zeeland 22
7 Franck Nivard – Frankrike 18
8 Michael Nimczyk – Tyskland 18
9 Eirik Höitomt – Norge 17
10 Rick Ebbinge – Nederländerna 17
11 Rodney Gatt – Malta 14
12 Doug McNair – Kanada 13,5

Robin Johansson, Kanal 75


Solvallas helg med Elitloppet startar redan på fredagen med lunchtävlingar. I år är det internationellt så det förslår re..


Solvallas helg med Elitloppet startar redan på fredagen med lunchtävlingar.
I år är det internationellt så det förslår redan från start med den första dagen av World Driving Championship – Kusk-VM.
Solvalla arrangerar tre lopp på fredagen och ett på lördagen. Därefter tar andra svenska banor vid från måndagen med tävlingar på i tur och ordning Lindesberg, Eskilstuna, Rättvik och slutligen en finaldag i Gävle fredag 31 maj.
VM avgörs vartannat år. Tävlande för Sverige den här gången är Ulf Ohlsson, allsvensk champion för tredje året med drygt 5 600 segrar totalt i karriären.
I Solvallas nya podcast ”Elitloppspodden” berättas att Ohlsson var sugen på ett VM i fjärran land – svenska banor är ju hans arbetsplatser till vardags.
- En kul historia var när Ulf Ohlsson hade blivit allsvensk champion och skulle vara med i EM och sedan VM. Ulf såg framför sig något exotiskt resemål. VM brukar ju hållas i Kanada, Nya Zeeland och sådana ställen. Du Markus var går kusk-VM nästa gång? frågade han. ”Sverige” svarade jag - och det var kanske inte vad han hade räknat med! säger Solvallas Markus Myron i Elitloppspodden.

Sverige utan seger
Sverige har skickat många kuskar till kuskarnas VM som anordnats sedan 1970. I år avgörs den 29:e upplagan och Sverige står fortfarande utan seger.
Örjan Kihlström kom trea 2001, Erik Adielsson slutade tvåa i VM 2003 och 2005 och Björn Goop har ett brons och ett silver i tävlingen från 2007 och 2013.
USA representeras i år av Yannick Gingras som är segerrikast i skaran med drygt 7000 segrar. Tolv kuskar från elva olika länder har kvalificerat sig. Kanadensaren James MacDonald vann World Driving Championship för två år sedan och har en given plats.
Kuskarna i VM som tävlar på Solvalla i helgen är: Rick Ebbinge (Holland), Mika Forss (Finland),  Rodney Gatt (Malta), Yannick Gingras (USA), Eirik Höitomt (Norge), James MacDonald (Kanada), Todd McCarthy (Australien), Doug McNair (Kanada), Michael Nimczyk (Tyskland), Franck Nivard (Frankrike), Ulf Ohlsson (Sverige) och Matthew Williamson (Nya Zeeland).

Mikael Wikner, Kanal 75


Elitloppshelgens internationella profil blir ännu starkare än vanligt i år då landets största travhändelse även innefattar ..


Elitloppshelgens internationella profil blir ännu starkare än vanligt i år då landets största travhändelse även innefattar startskottet för VM för kuskar.
Tolv körsvenner från elva olika länder har kvalificerat sig för den ärofyllda tävlingen som körs vartannat år och pågår under en vecka.
De tre första avdelningarna avgörs under elitloppsfredagen med ytterligare ett lopp under lördagen.
Huruvida de många championkuskarna får ytterligare chanser att visa upp sig för elitloppspubliken på Solvalla återstår att se.
När festligheterna i Stockholm är över drar de tolv vidare till Lindesberg på måndagen, Sundbyholm på tisdagen och Rättvik på onsdagen för fem avdelningar på vardera banan. Därefter följer en vilodag innan det hela ska avgöras på Gävle fredag 31 maj.

Snart 50 år utan svensk seger
Skulle Ulf Ohlsson lyckas utnyttja hemmaplansfördelen lika väl som kanadensaren James MacDoinald gjorde för två år sedan så blir han historisk då ingen svensk kusk lyckats hem guldet sedan tävlingen infördes 1970.
Den historiskt mest framgångsrika nationen är Nya Zeeland som tagit sex titlar medan norske Ulf Thoresen toppar den individuella listan med fyra triumfer, tagna mellan åren 1973-1981.

Deltagare Kusk-VM 2019
Rick Ebbinge – Nederländerna
Mika Forss – Finland
Rodney Gatt – Malta
Yannick Gingras – USA
Eirik Höitomt – Norge
James MacDonald –Kanada (regerande världsmästare)
Todd McCarthy – Australien
Doug McNair – Kanada
Michael Nimczyk – Tyskland
Franck Nivard – Frankrike
Ulf Ohlsson – Sverige
Matthew Williamson – Nya Zeeland

Robin Johansson, Kanal 75


På söndag är det traditionsenligt V75 från Charlottenlund Travbana utanför Köpenhamn. Då ska Danmarks största och mes..


På söndag är det traditionsenligt V75 från Charlottenlund Travbana utanför Köpenhamn. Då ska Danmarks största och mest prestigefyllda travlopp avgöras, Copenhagen Cup. Loppet går över distansen 2011 meter med ett förstapris på 375 000 danska kronor. Regerande mästare är Cyber Lane och Johan Untersteiner.
En av hästarna som är med bakom bilen i år är Makethemark, Petri Salmelas stora stjärna blev i onsdags blev inbjuden till Elitloppet. Det är första Bodentränade hästen i Elitloppet sedan 1998. Då var det var Scandal Play och Bo Eklöf som representerade Norrbotten, ekipaget blev femma i sitt försöksheat.
– För mig och hela gänget är det riktigt stort. Förra året var det för tidigt för honom att gå ut i Elitloppet och man måste noggrant fundera på alla olika delar så det blir bäst för hästen. Nu fick jag reda på det här i god tid och hade chansen att matcha som jag ville. Det känns riktigt bra med först Copenhagen Cup och sen förhoppningsvis två heat över sprinterdistans i Elitloppet, säger Petri Salmela.
Hur mycket betyder det här för Boden och norrländsk travsport?
– Det är en stor grej för Bodentravet, det är riktigt stort för hela Norrbotten. Alla vet vad Elitloppet är och det är den största folkfest vi har i vår sport, säger han och tillägger:
– Hästen är dessutom ägd, uppfödd och inkörd i Norrland och det visar att vi i norr kan vara med och matcha de bästa hästarna i världen.

"Ganska primitiva förhållanden"
Petri Salmela kommer från Torneå i norra Finland, en stad med ungefär 22 000 invånare. Från samma område kommer en av Sveriges största tränare.
– Jag började karriären i Torneå och bor fortfarande kvar där, även Timo (Nurmos) började karriären i Torneå. Jag flyttade verksamheten till Sverige och Boden ett par år innan honom. Man kan säga att det är två Torneå-pojkar som är med i år och båda började karriären under ganska primitiva förhållanden. Även för den finska sidan av gränsen är det här riktigt stort.
En som troligtvis berörs allra mest av den rosa biljetten är den rutinerade skötaren Anne Raatikainen, hon har varit både Petri Salmela och Makethemark trogen i många år.
– Hon började karriären hos mig som praktikant och direkt när hon slutade skolan blev hon fast anställd, vårt samarbete sträcker sig över 15 år tillbaka i tiden. Självklart blev hon jätteglad och man kanske bara får den här chansen en gång i livet. Även fast jag tror att Makethemark kommer vara som bäst om ett eller två år över sprinterdistans.
Har han egenskaperna för en framskjuten placering i Elitloppet?
– Han är allround men känslan är att han är bäst på medeldistans. Jag tror att sprinterdistans-egenskaper kommer fram mer och mer. Dom få gångerna man har laddat med honom bakom bilen har han öppnat bra och han är mycket kvickare ut än vad många tror, säger Salmela och meddelar att han inte kommer ändra huvudlag i de kommande starterna:
– Han är så klok och han vet vad han gör, han kommer fixa den biten själv. Han tävlar med stänkhuva och öppet huvudlag i dag och vi kommer inte ändra på det i dagsläget, men det är möjligt att vi kommer prova något typ av stängt huvudlag i framtiden.

“Får gärna gå sig trött”
En sak i taget och först ska Salmelas stjärna försöka vinna Danmarks största travlopp, Copenhagen Cup. Storloppet går som V75-6 på söndag och Makethemark drog nitlotten spår sju bakom bilen.
– Det är inga Propulsion eller Readly Express med, men det är ett startfält med många fina hästar. Vi har lite tråkigt läge, han har mött liknande gäng tidigare i karriären och det är som vanligt positionerna som avgör. Vi får hoppas på lite tempo i loppet och att han får visa sig från sin bästa sida då är han riktigt stark till slut, säger Salmela och tillägger att det här är ett steg på vägen mot toppformen:
– Tankarna är redan lite på Elitloppet men han får gärna gå sig trött i loppet, då tror jag formen bara stiger på honom. Jag tror att att vi kommer behöva något lopp till innan den absoluta toppformen sitter där men till elitloppshelgen ska han vara så nära toppformen som möjligt.
Bodentränaren avslöjar mellan raderna hur framtidsplanerna ser ut för sin stjärna, om allt går som det ska i kommande starter är det aktuellt att han visar upp sig för hemmapubliken tre veckor senare.
– I Boden kommer han vara i topp toppform.
Hur känns han hemma i träning för dagen?
– Det är riktigt bra med honom, vi gick igenom honom direkt efter starten på Romme och alla var riktigt nöjda. Han fick det lite lugnare veckan efter årsdebuten och sen tränade han på tre gånger förra veckan och kändes riktigt fin. Den här veckan har han också jobbat på bra hemma, säger Salmela som också berättar att han kommer ändra balans på söndag:
– Han kommer gå med optimal balans, barfota runt om och jänkarvagn. Jag vill ha ett lopp i kroppen med optimal balans inför Elitloppet och nu måste han upp lite formmässigt.
Makethemark åker inte själv ner till Köpenhamn utan har med sig stallkamraten Carisma Sisu, som startar i V4-1. Gemensamt har hästarna att båda vann sina respektive årsdebuter.
– Hon känns riktigt fin hemma. Jag hade två månader där nästan alla mina hästar var sjuka och inte presterade. Hon var en av de första som presterade efter den perioden och vann direkt i årsdebuten. Hon kommer vara ännu bättre nu på söndag.
Utrustning på henne?
– Barfota runt om och jänkarvagn.

Startlista
Copenhagen Cup 2019
2011 meter autostart
1) Handsome Brad – Carl Johan Jepson
2) Generaal Bianco – Peter Untersteiner
3) Voltaire Gifont – Pietro Gubellini
4) Cyber Lane – Johan Untersteiner
5) Racing Mange – Joakim Lövgren
6) Dreammoko – Wim Paal
7) Makethemark – Ulf Ohlsson
8) Cash Hanover – Michael Nimczyk
9) Repay Merci – Knud Mönster
10) Tsunami Diamant – Robin Bakker

Charlie Hedstad, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-10 Montecore Mo* Montecore Mo*   [v 7] 1640/1 B 6 11.8 261
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Out of the Slums Out of the Slums   [h 4] 2140/12 D 0 15.0 549
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-6 Out of the Slums Out of the Slums   [h 4] 2140/5 C 0 21.9g 67
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-3 Mc Arthur* Mc Arthur*   [h 2] 1640/8 D 3 15.5 529
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Montecore Mo* Montecore Mo*   [v 7] 2140/2 B 1 13.6 51
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Montecore Mo* Montecore Mo*   [v 8] 2140/8 D 5 11.9 171
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-3 Icebear Newport* Icebear Newport*   [v 3] 2140/9 C 1 15.1 63
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-7 Tom n'JerryDiamant* Tom n'JerryDiamant*   [h 4] 1640/2 C 5 12.0 67
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-9 Mister Ed Heldia* Mister Ed Heldia*   [h 4] 2140/3 C 4 12.8 81
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-9 Prince of Persia* Prince of Persia*   [v 6] 2140/1 D 3 12.3 64
2018-06-28 2018-06-28 Åby-2 Smooth Ride* Smooth Ride*   [v 6] 2140/6 D 1 15.6 246
2018-06-28 2018-06-28 Åby-4 Sonny Bull Sonny Bull   [v 7] 1640/7 D str
2018-06-28 2018-06-28 Åby-5 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/12 C 7 13.9 134
2018-06-28 2018-06-28 Åby-6 Summer Wein Summer Wein   [h 4] 1640/12 D 9 13.0 282
2018-06-28 2018-06-28 Åby-7 Padron Kloster Padron Kloster   [v 5] 2140/7 B 6 14.9g 174
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-1 Cash Hanover* Cash Hanover*   [h 6] 1640/4 D 2 10.4 63
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 2140/2 D 0 g 142
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-9 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/11 C 0 g 88
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-1 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 8] 2140/9 C 5 15.9 550
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-2 Aston Aston   [v 9] 2640/9 D 0 g 243
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-4 Majgryning Majgryning   [s 10] 2140/1 D 0 g 631
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-5 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 1640/1 C 0 g 233
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-6 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 5] 2640/1 A 2 14.8 144
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-3 Azrael Azrael   [v 5] 1640/9 D 10 14.1 749
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-5 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 B 1 15.0 59
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-6 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 7] 1640/4 C str
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-8 Conrads Blue Star Conrads Blue Star   [s 5] 2640/1 C 7 17.2 222
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-9 Radjah d'Inverne Radjah d'Inverne   [v 7] 2140/9 D 11 14.8 207
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-4 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 5] 1640/2 B 11 16.6g 243
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/7 B 6 16.7g 228
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-7 Mythical Fairytale Mythical Fairytale   [v 5] 2640/6 D 5 17.6 517
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-8 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 7] 2140/9 C 10 17.7 175
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-9 Yankee Boy Yankee Boy   [v 5] 2140/1 B 3 13.6 55
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-2 Smeds Alva Smeds Alva   [s 7] 2140/5 C 9 29.4g 126
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-4 Addiction Addiction   [s 4] 1640/5 D 9 16.4 87
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-5 Quickly S.W. Quickly S.W.   [s 4] 2140/1 D 0 g 97
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-7 Albert G. Albert G.   [h 7] 2140/4 A 2 16.4 23
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-8 Eaja Composite Eaja Composite   [v 5] 2640/10 B 3 17.0 385
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Marylin Monroe Bo* Marylin Monroe Bo*   [s 3] 2140/8 D str
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-4 Ferry Boko Ferry Boko   [v 7] 1640/2 B 2 12.3 207
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Arendelle* Arendelle*   [s 5] 2140/11 C 5 12.4 339
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-1 Andrina Andrina   [s 4] 2140/12 B 0 g 197
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-3 Ivanhoe Ivanhoe   [v 4] 2140/12 A 7 16.0g 24
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-4 Viper Lavec Viper Lavec   [v 6] 2640/8 C 3 15.0 232
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Tom n'JerryDiamant* Tom n'JerryDiamant*   [h 5] 1640/8 A 2 12.5 21
2019-02-27 2019-02-27 Åby-7 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 4] 2140/15 A 0 g 79
2019-02-27 2019-02-27 Åby-9 Out of the Slums* Out of the Slums*   [h 7] 2140/6 D 0 14.5 39
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Volare Gar* Volare Gar*   [v 5] 1640/9 C 2 14.6 24
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-7 Arendelle* Arendelle*   [s 5] 2140/1 D 3 14.1 33
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Skyfall* Skyfall*   [v 7] 2140/5 C 3 14.0 95ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se