V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Hårdsatsande amatörtränaren Lars-Erik Karlsson blev tvåa i Svenskt Kallblodsderby med hästen Fantom i Östersund för nå..


Hårdsatsande amatörtränaren Lars-Erik Karlsson blev tvåa i Svenskt Kallblodsderby med hästen Fantom i Östersund för någon vecka sedan.
Karlsson har travet som fritidssyssla och har åtta hästar i träning i byn Järvsö i Hälsingland.
Inför Norrländska Elitstoet på Umåker hade han dragit på sig en avstängning och tog hjälp med kuskandet.  
Tioåriga Alfie som inte segrat på 30 starter – sedan i januari 2018  – vann utan prut med Ove A Lindqvist i sulkyn.
Lindqvist stod med 60 meters tillägg i medeldistansloppet tillsammans med Alfie och valde att köra invändigt direkt i starten. Det blev femte par invändigt för Alfie, en position Lindqvist tråcklade sig ut ifrån i mitten av den sista bortre långsidan.
Bakom en mur av hästar veks Alfie ut i fjärdespår och växlade motståndet genom den sista kurvan. Segertiden skrevs till 1.24,5 över 2200 meter efter en imponerande avslutning.
100 000 kronor in till uppfödaren och tränaren Lars-Erik Karlsson från Järvsö som suttit bakom vid Alfies nio segrar i karriären före fredagen.
- Det var rätt att chansa invändigt för Alfie kändes verkligen bra när jag vek ut. Vad snabb hon var! sa Ove A Lindqvist efter segern med åttaprocentaren på V64-spelet.
Bakom Alfie i Norrländska Elitstoet blev det duell om andrapriset. Karlängs Lill slutade tvåa för Jessika Sidbäck och trea Torpa Olea körd av Hans Bergh.
Favoriten Granetta blev störd till galopp dryga varvet från mål när Jimmy Jonsson påbörjade avancemang i tredjespår och i sista kurvan galopperade Granetta på nytt.
Alf Ann var Lars-Erik Karlssons andra häst i loppet, där blev det en sjundeplats med Magnus A Djuse i sulkyn.

14-åring mot SM
En annan fin kallblodsvinnare under kvällen var Micael Melanders dubble miljonär Mel Odin.
Efter tävlingsfrånvaro på över ett år spurtade 14-åringen (!) till segern från dubbla tillägg i ett sprinterlopp på V64-spelet.
Mel Odin kostade på sig några galoppsteg i början och fick gå med i rygg på en konkurrent i tredjespår genom den sista kurvan och kördes bara till över upploppet.
Galileo veks invändigt av Magnus A Djuse den sista biten och i mål skiljde bara en halv längd mot Mel Odin. Segertiden 1.24,1 över 1680 meter.
Nu väntar en start i Svenskt Mästerskap på Bergsåker lördagen 29 augusti för 14-årige Mel Odin om det går som Micael Melander tänkt sig.
- Kommer vi med i SM är vi gärna med där. Han har varit borta länge för ett gaffelband men trots att hade kunnat ta ut honom mycket tidigare på säsongen har jag inte velat göra det på grund av alla problem. Nu var han fin i en snabb avslutning. Det är en jättekompis det här och en positiv individ som älskar att träna och tävla. Annars hade jag inte fortsatt med honom, sade Micael Melander en stund efter loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär. Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkrit..


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär.
Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkriterium och under säsongen som fyraåring i fjol blev det seger i Konung Gustaf V:s Pokal.
Bågen spändes högt 2020 men tränaren Conrad Lugauer är inte nöjd.
Nu ändras planerna för säsongen, berättar Jägersrotränaren för Travronden.
– Det blev för tufft för honom efter avelssäsongen. Det är min första toppavelshingst. Jag får lära mig av det här. Han behövde mer tid på sig att vila efter det och det tog för hårt helt enkelt. Jag måste ta på mig det, jag är orutinerad när det kommer till avelshingstar. Nu har jag förstått att det inte går att träna och avla samtidigt. Och Campo är alldeles för bra för att tävla otränad. Då kan han inte använda sin kropp riktigt, säger Conrad Lugauer till tidningen Travronden.
Campo Bahia får nu ägna sig åt avel på heltid en tid. Planerade starter i Jubileumspokalen och Breeders’ Crown blir inte av. Däremot kanske man siktar på vintermeetinget i Paris.

Kanal 75


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet &au..


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.
Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet är det dags för omtalade Svensk Travsports Guldtäcke, V75-7.
Ett lopp där både sportchefer och spelare brukar få tänka till lite extra.
I Guldtäcket är det fri handicap, och för att ta en plats gäller det att ha en av de segerrikaste kallblodiga hästarna under det gångna året.
Intjänade pengar är inte avgörande i Guldtäcket. I stället har sportens män placerat ut hästarna efter dagsform och hur snabbt hästarna förmodas springa i loppet.
Mjölner Apollo är en som exempelvis visat form under hela 2020 och därför ”straffas” lite med en tuff handicap. Den femårige hingsten har med 223 000 kronor i prissumma belastats med 20 meters tillägg. 5 Aas Balder och 10 Gorm står på samma fålla trots att de tjänat 488 000 respektive 402 000 kronor.
Bergsåkersträaren Lars Wikström låter sig inte nedslås.
-Visst tycker jag att han står lite hårt inne. Det räcker ju inte med hästarna på lika start - han ska ju ta in 20 meter på hästar som nästan har dubbla prissumman som honom också! Men Mjölner Apollo är bra - det är därför han hamnat där han hamnat, säger han.

Fem segrar på åtta starter
Wikström köpte femåringen från Norge i fjol höstas efter att ha fått i uppdrag att ordna ett bättre kallblod till hästägare i sitt stall. Åtta starter i den nya regin har resulterat i fem segrar och två andraplatser.
Femåringen har varit mycket bra i vardagsloppen. Svensk Travsports Guldtäcke är karriärens största uppgift så här långt.
I lördags var Mjölner Apollo med i ett femåringslopp i Rättvik V75 och höll fint till en fjärdeplats.
- Ja, han gjorde det bra i lördags då han var med miljonhästarna länge på upploppet. Han har gått fina tider och behöver väl inte sänka sig så mycket för att vara i striden som det ser ut. Jag tycker att han ska streckas tidigt, säger Lars Wikström.
Hästen står fel inne i loppet men kapacitet finns för seger ändå?
- Ja, så kan man säga. Mjölner går med skor runt om i stället för barfota bak den här gången men det är enda ändringen. Han är allround. Vi har varit lite försiktiga med honom men han börjar få fart i benen och kommer mer och mer.
9 Huddlestone i V75-3 har inte startat sedan segern på Bergsåker i början av juni. Fyraåringen står fint inne i loppet med sina 295 000 kronor intjänat. Har ni haft det här loppet i sikte?
- Nej, det har krånglat lite med hans hovar och det har tagit ett tag. Han trampade sig rätt illa. Nu börjar det ”räta till sig” men han ligger efter naturligtvis. Han har tränat en tid och har bra kapacitet för klassen. Men det fattas ju lite lopp i honom. Huddlestone är mest en platsluring den här gången, slutar Bergsåkerstränaren Wikström.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare. I början av november går ..


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare.
I början av november går också finalerna i Breeders' Crown och under onsdagskvällens V86-tävlingar på Mantorptravet togs det stora kliv på vägen med fyra försökslopp i den stora unghästserien.
Semifinalerna på Solvalla hägrade för de sex första hästarna i mål i respektive lopp och kvällen bjöd på några riktigt fina insatser.
Timo Nurmos har i vanlig ordning inte gjort sig någon brådska med att börja starta sina vassaste unghästar. Det är loppen framöver i höst som gäller och för Brother Bill är det Svenskt Travderby som räknas i första hand.
Inför de fyraåriga hingstar och valackerna Breeders' Crown-uttagning ägnade sig storfavoriten åt galopp i uppkörningen bakom bilen. I starten var Brother Bill fokuserad och dundrade till ledningen. Jorma Kontio släppte tillfälligt ifrån sig spetsen men återtog den igen i en liten växling.
När första 1000 inte gick snabbare än 1.14.2 trodde många att Kontio skulle finåka sista rundan. Brother Bill var dock inte alls vässad för stordåd och den dryga längden han hade till godo på värsta hotet Aetos Kronos på upploppet hade krymt till ”nos” över mållinjen.
Jorma Kontio arbetade med att få hästen att hålla sig i trav och det blev bara ett halvskutt kort före mål.
Fredrik Widman, expert i ATG Live-studion under kvällen, redde ut begreppen efter loppet.
- För att det ska bli tal om diskvalifikation krävs att hästen tar ett helt galoppsteg. Men det gjorde aldrig Brother Bill som travade med bakbenen hela tiden, menade Widman.

Melander har drottningen
Jorma Kontio vann även uttagningsloppet för de fyraåriga stona – och där var det inget snack.
Stefan Melanders och stall Courants Ganga Bae var heroisk tvåa i Stochampionatet i juli. På onsdagkvällen klev kullens drottning (?) förbi konkurrenterna under slutrundan efter att ha hamnat djupt ner i kön från sitt bakspår.
I täten hade konkurrenterna fått bestämma första rundan efter långsamma 1.14,0 men Jorma Kontio hade trots detta betydligt mera fart i Ganga Bae som enkelt avgjorde via tredje, fjärdespår i slutkurvan.
Ganga Bae vann Breeders' Crown för treåringarna i fjol och kan fylla på med en inteckning i det stora unghästloppet även som fyraåring. Årets stora uppgift är emellertid Derbystoet för stall Courant starka sto.

Skräll av Untersteiner
Fältets minst rutinerade häst vann överraskande Breeders' Crown-försöket för de treåriga stona. Lilla Global Brilliance flög till ledningen när Peter Untersteiner laddade från femtespåret och tog faktiskt en mycket säker seger efter att ha fått bestämma en bit under loppet.
Barbro Kronos - dagens största favorit spelad på 61 procent– kunde inte alls vara med från sitt andraspår i starten och lyftes ut i fjärdepar utvändigt av Erik Adielsson. 1100 meter från mål kom Adielsson fram utvändigt ledaren men kunde inte haka på när Untersteiner körde undan via 1.12,0 sista 500 meterna till hästens tredje seger i fjärde starten. Trea Keira De Weluwe från andra utvändigt.
Don Corleone Trotting i Göteborg äger vinnaren Global Brilliance som var spelad på fem procent på V86.
- Det är fin utveckling i den här lilla hästen men nu är motståndet tuffare och vi hoppas på en plats bland de sex främsta och en plats i semifinalerna, sade Peter Untersteiner i intervjuerna på förhand.
I Breeders' Crown-uttagningen för de treåriga hingstarna hade norsktrände men norskfödde Elegant Ima som väntat lekstuga.
Geir Vegard Gundersen och kuskande sonen Magnus Teien Gundersen kunde räkna in en överlägsen seger från ledningen. Undantagshästen är nu obesegrad efter sju starter i karriären.

Missle Hill bommade inte spets
V86-5 var ett femåringslopp, Kjell P Dahlströms minne med 150 000 kronor till vinnaren. Favoriten Missle Hill (Örjan Kihlström) blev hängande i tredjespår från start, men kördes framåt och fick överta ledningen efter 600 meter. Trots den tunga inledningen gick Missle Hill ifrån med ett par längder i sista sväng och höll undan till en säker seger. Zarenne Fas stod för en bra prestation som tvåa från utvändigt ledaren.
Vilken av elitloppsdeltagarna Dreammoko eller Sorbet skulle ta hem Takter-trofén för den högsta klassen?
Svaret blev Daniel Redén igen, nu med Sorbet som Örjan Kihlström tidigt körde fram med utvändigt ledaren med och sedan lät nioåringen syna Björn Goops häst i vitögat.
Sorbet fick göra grovjobbet men Örjan Kihlström såg segersäker ut redan i den sista kurvan.
- Ju äldre Sorbet blir, desto tryggare blir han att gå utvändigt, sade tränaren

Djuse tog chansen
Magnus A Djuse var snabb i tanken i STL-försöket (klass II) och lät Global Agency kliva iväg dryga varvet från mål och lägga beslag på positionen utvändigt ledaren. Det ställde till det för norske Oracle Tile som kom med sju raka segrar. Jättefavoriten tröttnade när det blev svar och ett lopp i tredjespår resten av loppet.
Plusbetyg till Global Agency som hade mod att kliva undan till seger. Solvallas Mattias Djuse tränar V86-överraskningen (tre procent).
Mikael J Andersson körde sig till ledningen från tillägg med Fredric Palema i V86-inledningen och hade sedan koll på loppet med favoriten. Axevallas Pär Hedberg tränar.
På V86 delade åtta rätt ut 13 178 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det. Med en nyköpt gård fem kilom..


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det.
Med en nyköpt gård fem kilometer från travbanan i Bollnäs är tanken att slå sig in i sporten både som tränare och uppfödare.
Juldagen i fjol tog den unge amatörtränaren karriärens största seger i Ess Express Minne ingående i V75 på Umåker med 100 000 kronor till vinnaren.
Walls stjärna sjuåriga Silver Jossan (nio segrar på elva starter 2019) vann med Peter Eriksson i sulkyn.
På fredag kväll återvänder han till Umåker med en annan av sina hästar.  I Norrländska Elitstoet (V64-5) gör Silver Stjärna blott andra starten på två år. Comebacken i veckan på Hagmyren slutade med galopp.
Trean från Sto-SM på Hagmyren sommaren 2018 har inte startat på ett par säsonger nu.
- Det handlar mest om att få henne felfritt från start. Hon har fina lopp i höst som hon ska vara med i. Så på fredag får hon smyga igång. Kanske kan hon vara en skräll med mycket tur? Hon står ju bra till i loppet men samtidigt har hon inte startat på två år – så jag kan inte säga någonting var hon står, säger den 22-årige Bollnäsamatören.

Chans i Guldtäcket på söndag
Sjuåriga Silver Jossan gör en högintressant start i Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero (V75-7) på söndag. Simon Wall är lika spänd på vad tre år äldre ”Stjärna” kan uträtta i Norrländska Elitstoet på fredagen.
I slutet av april förra året fölade Silver Stjärna. Hingstfölet (med Ingbest som pappa) är en av några få avkommor uppfödaren från Bollnäs hunnit få fram.
- Alla hästar är till salu, det är så man får jobba. Jag har bara kvar en av mina egna uppfödningar, en tvåårsmärr som heter Pårs Carla. Jag ser min framtid som uppfödare! Jag vill dricka lite bubbel och applådera hästarna på upploppen. Men det här att träna och tävla är superkul. Jag älskar ju hästar, jag har precis köpt en gård och ska försöka slå mig in i travsporten, säger han.

Kihlström köpte Stormaren
Kontakten med Bollnäs-bördige världskusken Örjan Kihlström gjorde att han ställde frågan om Kihlström kunde tipsa om någon potentiell köpare av en ettårig kallblodshingst.
- Då sa Örjan att han ville komma och kolla på ettåringen själv. Och så ringde han till Daniel och sa att nu ska vi köpa häst! Det är förstås väldigt roligt för mig som liten uppfödare.
Stormaren är namnet på den lille, efter skådespelaren Peter Stormare som kommer från samma by i Bollnäs som Simon Wall.
Men till fredagen då.  Wall kan inte ha några jätteförväntningar på morsan Silver Stjärna.
- Det är bara en skräll i så fall. Hon har gjort fina jobb men gillar inte riktigt att resa. Men tar hon resan upp till Umeå bra och kommer iväg från start så kan hon faktiskt överraska, säger tränaren. 
Sportchefen på Umåker, Håkan Persson, står för tipsen i banans program. Persson rankar Simon Walls häst sjua av de 14 startande.
- Jag tippar Alfie etta i programmet, trots att hon inte vunnit sedan januari 2018. Det är intressant att hon ska köras av Ove A Lindqvist denna gång. Han är erkänd för att få en extra effekt på hästarna, speciellt när han kör dem för första gången. Det ska ändå sägas att Alfie tagit samtliga nio segrar hittills med tränaren Lars-Erik Karlsson i vagnen. Motbuden i första hand är en felfri Granetta som är i riktigt bra slag, och Torpa Olea som kan avsluta bra, tipsar Håkan Persson.

Startlista
Norrländska Elitstoet (V64-5)
2140 meter, voltstart

1. Höstbolillemor – John Östman
2160 meter
2. Kaksi Can – Robert Kärrman
3. Haga Bruden - Ulf Ohlsson
4. Alf Ann - Magnus A Djuse
5. Vårvind - Krister Söderholm
6. Thess Vilja - Mats E Djuse
7. Silver Stjärna - Daniel Wäjersten
8. Vindbläsen - Sandra Eriksson
9. Optandsfröken - Michael von Essen
2200 meter
10. Granetta - Jimmy Jonsson
11. Alfie - Ove A Lindqvist
12. Karlängs Lill - Jessika Sidbäck
13. Karlängs Linda - Kjell Svanstedt
14. Torpa Olea - Hans Bergh
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas stor..


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas storlopp Jim Doherty Memorial och Peter Haughton Memorian även är klara.
Och det är mycket svensktränat i loppen - totalt 40 hästar!
Till den 95:e upplagan av Hambletonian har fem svensktränade hästar kvalat in till finalen.
Nancy Takters Ready For Moni imponerade I sin försöksvinst. Åke Svanstedt selar ut Back of the Nec medan Marcus Melander har laddat med trion Hollywood Story, Capricornus och Rome Pays Off.
I Hambletonian Oaks gick samtliga tolv anmälda till finalen och fyra tränas av svenskar.
I Peter Haughton Memorial har häften av startfältet blågul anknytning och i Jim Doherty Memorial hela sex av tio hästar.
I John Cashman Memorial för den äldre eliten är fem av elva av hästarna tränade av svenskar. Nancy Takters supersto Manchego finns dock inte med I det loppet utan hon startar istället i Dr. John R. Steele Memorial där hon bara möter ston. Bland annat Åke Svanstedts duo Plunge Blue Chip och Felicityshagwell.

Startlistor för de största loppen på lördag:

Hambletonian
1609 meter autostart
1. Ready For Moni (Nancy Takter)
2. Back of the Nec (Åke Svanstedt)
3. Hollywood Story (Marcus Melander)
4. Big Oil (Julie Miller)
5. Ramona Hill (Tony Alagna)
6. Threefiftytwo (Luc Blais)
7. Capricornus (Marcus Melander)
8. Rome Pays Off (Marcus Melander)
9. Sister Sledge (Ron Burke)
10. Amigo Volo (Nifthy Norman)
Förstapris: 4,4 miljoner kronor

Hambletonian Oaks
1609 meter autostart
1. Crucial (Ron Burke)
2. Next Level Stuff (Jim Campbell)
3. Reba Blue Chip (Verlin Yoder)
4. May Baby (James Yoder)
5. Tricky Sister (Andrew Harris)
6. Whose Blues (Luc Blais)
7. Sorella (Nancy Takter)
8. Fortune Starlet (George Ducharme)
9. Solsbury Hill (Rick Zeron)
10. Ab’sattitudexpress (Lucas Wallin)
11. Panem (Nancy Takter)
12. Hypnotic Am (Marcus Melander)
Förstapris: 2,6 miljoner kronor

Peter Haughton Memorial
1 609 meter autostart
1. Plumville Prince (Rick Zeron)
2. Venerate (Judy Miller)
3. Zenith Stride (Mark Harder)
4. Type A (Nancy Takter)
5. Locatelli (Nancy Takter)
6. Caruso (Joe Holloway)
7. Moonstone S (Marcus Melander)
8. Incentive (Marcus Melander)
9. Spy Booth (Per Engblom)
10. Media Mogul (George Ducharme)
Förstapris: 1,4 miljoner kronor

Jim Doherty Memorial
1 609 meter autostart
1. May Karp (Lucas Wallin)
2. Sel’s Choice (Harry Landy)
3. Hot As Hill (Ron Burke)
4. Material Girl (Per Engblom)
5. Darlene Hanover (Brett Bittle)
6. Mazzarati (Lucas Wallin)
7. Avenir (Ron Burke)
8. Ixia Maculata S (Marcus Melander)
9. Ineffable (Marcus Melander)
10. Altar (Per Engblom)
Förstapris: 1,5 miljoner kronor

John Cashman Memorial
1 609 meter autostart
1. Marseille (Åke Svanstedt)
2. Atlanta (Ron Burke)
3. Marion Marauder (Paula Wellwood)
4. Guardian Angel As (Anette Lotentzon)
5. Soul Strong (Åke Svanstedt)
6. Lindy The Great (Julie Miller)
7. Gimpanzee (Marcus Melander)
8. Don’t Let’em (Nancy Takter)
9. Run Director (Andrew Harris)
10. Forbidden Trade (Luc Blais)
11. Crystal Fashion (Jim Campbell)
Förstapris: 1,2 miljoner kronor

Dr. John R. Steele Memorial
1 609 meter autostart
1. Princess Deo (Åke Svanstedt)
2. Plunge Blue Chip (Åke Svanstedt)
3. When Doverscry (Brett Pelling)
4. Felicityshagwell S (Åke Svanstedt)
5. Manchego (Nancy Takter)
6. Kenziesky Hanover (Jeff Cullipher)
Förstapris: 730 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 3] 2140/1 5 22.6 121
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Gilgamesh Gilgamesh   [v 9] 2140/1 2 16.7 263
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-5 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 3] 2140/5 2 19.4 251
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Thrava Thrava   [s 9] 2140/5 0 g 1629
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 3] 2140/5 6 19.5g 1011
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Golden Baby* Golden Baby*   [s 4] 2140/1 C 0 19.2 242
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 Golden Baby* Golden Baby*   [s 4] 2160/12 B 0 18.3 513
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Enkidu Enkidu   [v 9] 2160/7 D 0 21.9g 1198
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-3 Orinoco Broline Orinoco Broline   [v 5] 2160/13 D 0 18.7 743
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Orinoco Broline Orinoco Broline   [v 5] 2160/5 D 6 18.7 239
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-4 Golden Baby* Golden Baby*   [s 4] 2140/11 D 0 17.6 1137
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Golden Baby* Golden Baby*   [s 4] 2160/14 B 5 317
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Enkidu Enkidu   [v 9] 2160/7 D 0 g 1201
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Orinoco Broline Orinoco Broline   [v 5] 2140/7 D 0 18.3 231
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Enkidu Enkidu   [v 9] 1640/6 D 0 g 429
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Golden Baby* Golden Baby*   [s 4] 2160/10 B 4 18.0 67
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Touch of Moni* Touch of Moni*   [s 5] 2140/1 D 0 19.7g 483
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2640/5 D 7 17.4g 459
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Golden Baby* Golden Baby*   [s 4] 2160/14 B 2 18.3 169
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 1640/4 D 6 15.8 124
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-5 Brisco Boko Brisco Boko   [v 8] 2140/4 C 4 16.8 60
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-11 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2140/7 D 0 15.1 1044
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-9 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2160/9 B 0 g 293
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 4] 2160/12 C 8 18.5 263
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Silili Silili   [s 4] 2140/3 D str
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-6 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 2140/1 D 0 2395
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Mitt Hjärtas Tango Mitt Hjärtas Tango   [h 5] 2160/6 D 7 32.0 147
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 1640/4 C 3 17.2 335
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-1 Mitt Hjärtas Tango Mitt Hjärtas Tango   [h 5] 2140/13 D 8 30.4 436
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-6 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 1640/4 C 4 16.0 308
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Mitt Hjärtas Tango Mitt Hjärtas Tango   [h 5] 1660/14 C 8 30.5 303
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 1640/1 A 2 15.7 124
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Silili Silili   [s 4] 2140/6 D str
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Mitt Hjärtas Tango Mitt Hjärtas Tango   [h 5] 2140/7 C 4 32.5 95
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-7 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 1640/3 B 0 16.6g 61
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Arctic Class Arctic Class   [v 6] 2140/3 B 3 17.0 177
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-2 Silili Silili   [s 4] 2140/9 D 0 g 321
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/12 C 3 14.8 104
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Orinoco Broline Orinoco Broline   [v 6] 2160/15 D 0 21.8g 1297
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-5 Enkidu Enkidu   [v 10] 2160/11 D 0 22.3g 464
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-10 Enkidu Enkidu   [v 10] 2140/8 D 5 18.7g 444
2018-12-22 2018-12-22 Boden-1 Nisaba Nisaba   [s 3] 2140/4 D 0 g 189
2018-12-09 2018-12-09 Boden-2 Nisaba Nisaba   [s 3] 2140/3 C 3 21.6 189
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-2 Nisaba Nisaba   [s 3] 1640/7 D 6 20.2 924
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-3 Design Director Design Director   [h 6] 2160/7 D 0 18.8 507
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2140/4 B 7 18.1 54
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-12 Design Director Design Director   [h 6] 2140/3 D 0 g 866
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-2 Design Director Design Director   [h 6] 1640/10 C 5 20.0 109
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-9 Design Director Design Director   [h 6] 2140/4 D 7 18.9 249
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2140/4 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 1640/7 C 5 17.1 284
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 Time for Revenge Time for Revenge   [s 4] 2140/8 D 0 20.2 144
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2660/10 C 0 20.5 364
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2140/4 C 4 16.6 339
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Emblas Magi Emblas Magi   [s 4] 2140/3 B 0 g 367
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-1 Stjärn Jänta Stjärn Jänta   [s 3] 1640/8 D 0 g 284
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-6 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 1660/10 A 5 16.4 49
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-4 Design Director Design Director   [h 6] 1640/9 C 0 19.2g 86
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-6 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2140/6 D 5 16.4 493
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 1640/8 C 6 15.9 904
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-2 Emblas Magi Emblas Magi   [s 4] 2140/1 C 0 17.7 62
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2140/1 D 5 16.3 782
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-3 Emblas Magi Emblas Magi   [s 4] 2140/3 D 0 788
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Quitty Tilly Quitty Tilly   [s 5] 2140/9 D str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 2140/10 D 0 16.5 583
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Arctic Class Arctic Class   [v 7] 1640/1 B 1 17.4 72
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-4 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 3] 2140/4 D 4 19.6 332
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 3] 2140/8 C 0 g 166
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Peck Peck   [v 4] 2140/4 D 6 18.7 699
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 3] 2140/2 D 8 20.7 758
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/1 C 0 19.7 31
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Peck Peck   [v 4] 1640/2 D 6 16.6 529
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-2 Cash Avicci Cash Avicci   [v 4] 2140/1 D str
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-9 Peck Peck   [v 4] 2160/9 D 0 g 1453
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-10 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 3] 2140/2 D 7 19.0 1355
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-5 Peck Peck   [v 4] 2140/9 D 3 18.5 186
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-6 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 3] 1640/6 C 3 18.8 388
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 3] 2140/1 D 6 19.9 850
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 Peck Peck   [v 4] 1640/5 A 4 16.5 204
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 3] 2140/1 B 5 19.9 75
2019-10-10 2019-10-10 Boden-9 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/7 C str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Peck Peck   [v 4] 2140/7 C 0 16.9 633
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Umberto Face Umberto Face   [v 3] 2140/1 C 1 18.0 47
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-1 Cash Avicci Cash Avicci   [v 4] 2140/2 D 0 20.6g 599
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Peck Peck   [v 4] 1640/6 B 3 15.9 74
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Peck Peck   [v 4] 2140/7 B 0 20.7g 68
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-4 Design Director Design Director   [h 7] 2160/3 C 0 17.7 155
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-3 Peck Peck   [v 4] 2140/7 C 0 18.8g 868
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-7 Design Director Design Director   [h 7] 2140/1 D 0 17.4 4162
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-9 Arctic Class Arctic Class   [v 8] 1640/3 C str
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Arctic Class Arctic Class   [v 8] 1640/2 C 2 16.0 56
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Peck Peck   [v 4] 2640/1 D 1 17.3 365
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-1 Peck Peck   [v 4] 2140/4 D 6 18.9g 410
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-3 Arctic Class Arctic Class   [v 8] 1660/8 C 5 15.1 448
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-5 Design Director Design Director   [h 7] 2160/11 B 6 18.2 1477
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Peck Peck   [v 4] 2140/1 D 0 22.4g 762
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Arctic Class Arctic Class   [v 8] 2140/2 D 0 18.3 1189
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-7 Design Director Design Director   [h 7] 1640/3 C 0 16.2 603
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Peck Peck   [v 4] 2160/14 D str
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Design Director Design Director   [h 7] 2140/4 B 0 g 221
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Nisaba Nisaba   [s 4] 2140/2 D 8 22.4g 334
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Design Director Design Director   [h 7] 2140/3 A 5 17.3 108
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Peck Peck   [v 4] 2140/1 D 0 17.0 444
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Peck Peck   [v 4] 1640/6 B 0 27.1g 51
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-2 Design Director Design Director   [h 7] 2160/12 A 5 18.4 122
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-5 Time for Revenge Time for Revenge   [s 5] 2140/2 C 5 20.2g 125
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-8 Design Director Design Director   [h 7] 2160/12 B 3 16.9 385
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-11 Design Director Design Director   [h 7] 2160/10 C 6 19.2 479
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-7 Time for Revenge Time for Revenge   [s 5] 2140/1 B 6 20.8 83
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-9 Design Director Design Director   [h 7] 2140/1 D 3 17.9 283
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-1 Time for Revenge Time for Revenge   [s 5] 2140/7 D 3 18.3 135
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Cash Avicci Cash Avicci   [v 4] 2140/6 D 0 g 314
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-3 Nisaba Nisaba   [s 4] 2140/1 D 0 g 1402
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-3 Nisaba Nisaba   [s 4] 2140/3 D 5 20.8 322
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-2 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 4] 2140/3 D 8 18.9 97
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-6 Peck Peck   [v 5] 2140/9 C 0 g 496
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-8 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 4] 2140/5 C 1 18.8 13
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-2 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 4] 2140/5 B 1 17.9 30
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Peck Peck   [v 5] 2140/8 C 0 g 462
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-1 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/5 C 0 417
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-3 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2160/6 D 7 18.3 528
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Waffle Waffle   [v 6] 2140/10 B 0 16.8 263
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-2 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2140/8 C 7 19.4 891
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 4] 2140/5 C 3 19.7 32
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Peck Peck   [v 5] 2660/6 B 2 17.3 46
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 1640/4 D 0 g 1123
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Waffle Waffle   [v 6] 2160/8 C str
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-5 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/2 D str
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Peck Peck   [v 5] 2660/2 C 7 21.5g 48
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/9 C 5 21.1 638
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2160/5 C 6 18.2 366
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Peck Peck   [v 5] 2640/5 D 2 17.8 301
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-7 Fashion Queen W.W. Fashion Queen W.W.   [s 4] 2140/5 D 1 19.3 79
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-2 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/5 D 6 19.0 767
2020-03-26 2020-03-26 Boden-7 Year Hall Year Hall   [v 4] 2140/3 C 5 21.4 374
2020-03-26 2020-03-26 Boden-8 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 4] 2160/4 D 4 19.4 517
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 7] 2680/9 C 4 17.2g 103
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-8 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 1660/11 C 0 18.7 631
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 4] 2140/2 D 0 21.6 1217
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-5 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 4] 2140/10 D str
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-7 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 4] 2140/3 D 2 19.6 131
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-1 Ottens Gasell Ottens Gasell   [s 4] 2140/7 D 0 21.2 310ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se