V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-5 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 2160/10 D

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 1640/9 0 18.2 650
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/4 2 16.8 49
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Exlayi Exlayi   [s 10] 2140/5 0 20.7 1154
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-7 Aya Aya   [s 4] 1640/8 4 17.6 485
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 1640/10 6 20.2 157
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Exlayi Exlayi   [s 10] 2160/7 0 18.7g 275
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 8] 2140/10 4 16.8 2267
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/10 D 0 17.3 1990
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Aya Aya   [s 5] 2160/8 C 0 18.7 254
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2160/9 C 0 18.8 1026
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Aya Aya   [s 5] 2160/7 C 0 18.4 157
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Humbaba Humbaba   [v 6] 1640/1 B 5 16.9 128
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 1640/14 C 5 15.9 876
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Aya Aya   [s 5] 2160/5 B 1 19.4 40
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2160/7 D 0 g 884
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Aya Aya   [s 5] 2140/8 C 5 18.0 480
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2140/8 C 4 17.0 443
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2160/12 B 0 g 435
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2660/10 D 0 797
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-4 Humbaba Humbaba   [v 6] 1640/3 A 3 16.7 97
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2640/12 D 5 17.3 584
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-2 Aya Aya   [s 5] 2148/1 C 4 16.6 180
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Sillan Springrose* Sillan Springrose*   [s 8] 2140/5 C 0 22.5 491
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2180/14 B 5 16.1 310
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Aya Aya   [s 5] 2160/3 B 5 16.6 70
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/14 D 4 16.0 1186
2016-08-30 2016-08-30 Boden-8 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 5] 1640/1 C 6 17.9g 33
2016-08-30 2016-08-30 Boden-2 Elles W.Pine Elles W.Pine   [v 12] 2140/7 D 8 20.8 530
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Aya Aya   [s 5] 2140/4 C 2 15.9 94
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-7 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 9] 2140/2 D 1 17.0 52
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Elles W.Pine Elles W.Pine   [v 12] 1640/1 D 8 17.9 665
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-10 Aya Aya   [s 5] 1646/6 C 1 15.5 331
2016-08-12 2016-08-12 Boden-2 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/1 D 4 19.1 373
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2140/2 D 6 32.9 382
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-2 Aya Aya   [s 5] 2168/6 A 2 19.1 59
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/10 D 0 17.1 1315
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-8 Winerich Winerich   [v 9] 1640/7 B 4 17.9 53
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/7 D str
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Stone Capes Lord* Stone Capes Lord*   [v 7] 1640/1 C str
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2160/7 C 0 21.6 731
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1640/2 C 6 13.2 243
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-1 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/5 B 4 17.5 56
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2140/3 D 0 17.3 968
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 1640/4 C 4 16.3 222
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 1640/5 D 0 15.3 525
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/14 C 0 16.7 231
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 1640/1 C 6 18.3 39
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/12 A 0 17.8g 252
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1640/4 A 2 15.7 119
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2140/2 D 0 33.8 1103
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Humbaba Humbaba   [v 7] 2160/6 C 4 18.8 35
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/14 C 8 17.1 243
2017-10-30 2017-10-30 Boden-1 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 1660/8 D 0 34.4g 382
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 Humbaba Humbaba   [v 7] 1640/7 C 4 59
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-3 Aya Aya   [s 6] 2160/12 D 8 16.9 1278
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2160/13 D 4 17.1 1493
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-2 Hanish Hanish   [v 4] 2140/1 D 0 g 780
2017-10-09 2017-10-09 Boden-7 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 1640/7 C 0 g 196
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Aya Aya   [s 6] 2160/6 D 6 17.9 747
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2160/6 D 7 31.4 921
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/15 A 7 16.3 136
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/12 A 2 15.9 74
2017-09-30 2017-09-30 Boden-1 Bravo Lita Bravo Lita   [s 8] 2160/8 D 0 19.4 327
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-3 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/11 D 0 16.0 322
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-10 Aya Aya   [s 6] 2140/1 C 3 18.1 161
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-4 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/2 C 4 17.8 88
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Nimros Nimros   [v 10] 2140/6 D 8 20.0g 909
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-6 Humbaba Humbaba   [v 7] 2640/10 C 0 16.6 662
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Aya Aya   [s 6] 1660/8 D 0 16.1 1331
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/3 D 3 17.1 385
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Bravo Lita Bravo Lita   [s 8] 1660/12 C 0 17.3g 1387
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/8 C 6 19.1 474
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2160/5 D 5 31.2 823
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Aya Aya   [s 6] 2160/11 D 0 17.6 985
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2140/4 D 0 18.6g 577
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 6] 1640/1 D 0 g 130
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2160/13 D 0 30.6 852
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 1640/6 C 7 17.4 446
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/9 A 7 17.2 184
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Humbaba Humbaba   [v 7] 2640/14 A 2 18.3 101
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-8 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2140/8 D 7 18.4g 343
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 1640/5 C 4 16.9 247
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Humbaba Humbaba   [v 7] 2160/10 A 2 16.6 32
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-7 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2140/1 D 4 18.8 314
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-6 The Unforgiven The Unforgiven   [s 7] 2140/3 D 0 18.9 1076
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 1660/13 B 7 26.6 952
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 1640/8 C 5 18.2 519
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-7 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2140/3 C 7 18.6 205
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Enkidu Enkidu   [v 10] 2660/4 D 6 21.7g 466
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Humbaba Humbaba   [v 7] 2160/7 C 1 15.8 47
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-4 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/14 B 1 16.6 115
2017-07-13 2017-07-13 Boden-4 Enkidu Enkidu   [v 10] 2140/2 D 0 22.3 1033
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/12 C 4 17.0 437
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Enkidu Enkidu   [v 10] 2140/4 D 7 25.1g 436
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 6] 2140/2 C 4 375
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/2 C 6 17.1 68
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Humbaba Humbaba   [v 7] 2140/2 C 4 17.7g 44
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Apache du Noyer Apache du Noyer   [v 7] 2140/10 B 0 19.2 281
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1640/7 C 0 g 124
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/1 B 6 16.4 106
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-10 Enkidu Enkidu   [v 10] 2180/9 D 0 g 570
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Wichy Vera Wichy Vera   [s 4] 1640/9 C 0 17.4g 114
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 9] 2140/4 D 5 17.4 299
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 1640/5 B 5 15.7 52
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Aya Aya   [s 6] 2140/1 D 0 18.6 1283
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 9] 2180/10 B 3 18.2 207
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 9] 2160/10 C 0 19.2 218
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 12] 2180/8 B 6 17.4 474
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-7 Aya Aya   [s 6] 2160/5 C 5 19.1 209
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/2 D 0 18.3 492
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 8] 2140/5 D 6 20.0 593
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Henning Eme Henning Eme   [v 5] 2140/9 D 7 19.7 151
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2140/9 B 8 18.8 124
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2140/7 C 0 18.7 1133
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Tweener Tweener   [v 6] 2140/4 B 5 14.8 155
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2140/4 C 6 17.7 89
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-6 Silili Silili   [s 5] 2160/13 A str
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/10 C 0 16.1 530
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 8] 2140/7 D 0 20.8 1000
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Silili Silili   [s 5] 2140/12 D 0 20.1 1133
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Aya Aya   [s 7] 2140/8 C 0 18.3 386
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2140/6 D 6 19.0 214
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Silver Bruna Silver Bruna   [s 9] 2140/3 D 8 35.8g 545
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Aya Aya   [s 7] 2140/1 B 5 18.9 103
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-8 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/1 D 0 g 326
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Kulani Kulani   [s 10] 2160/10 C str
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-1 Kulani Kulani   [s 10] 1640/9 D 0 g 690
2020-12-08 2020-12-08 Boden-3 Hanish Hanish   [v 7] 2140/1 D 0 19.8 744
2020-12-08 2020-12-08 Boden-10 Aya Aya   [s 9] 2160/12 B 7 19.3 382
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-5 Hanish Hanish   [v 7] 1640/4 D 6 17.4g 880
2020-11-22 2020-11-22 Boden-5 Liquify'em Liquify'em   [s 3] 2140/6 B 3 17.4 75
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 Reorder Reorder   [v 8] 2160/9 C 0 17.1 747
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 9] 2140/2 D 0 33.8 639
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Aya Aya   [s 9] 1640/1 C 6 17.5 136
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Hanish Hanish   [v 7] 2140/6 D 0 21.4 471
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 Reorder Reorder   [v 8] 2140/9 B 3 16.3 252
2020-11-06 2020-11-06 Boden-2 Hanish Hanish   [v 7] 1640/10 D 7 16.8 741
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 Aya Aya   [s 9] 2140/10 D 0 18.1 1562
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-1 Aya Aya   [s 9] 1640/4 D 0 17.6 803
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-5 Hanish Hanish   [v 7] 2160/8 C 3 20.3 576
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/3 C 4 17.7 25
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-5 Hanish Hanish   [v 7] 2140/9 B 3 18.5 109
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-7 Aya Aya   [s 9] 2140/2 B 1 17.2 47
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-9 Silili Silili   [s 7] 1660/6 B 4 19.2 385
2020-10-06 2020-10-06 Boden-8 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 1640/6 D 4 17.6 656
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 1660/9 D 0 g 555
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Hanish Hanish   [v 7] 1640/1 C 2 18.5 90
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 2160/7 D 0 20.9 676
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Hanish Hanish   [v 7] 1640/2 D 6 18.4 280
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-8 Aya Aya   [s 9] 2160/11 D str
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-3 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/11 D 0 16.2 1787
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2640/2 D 7 19.1 496
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 Aya Aya   [s 9] 2140/3 C 6 18.5 365
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-8 Hanish Hanish   [v 7] 2140/6 B 0 g 257
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2680/9 D 0 18.1 1221
2020-08-23 2020-08-23 Boden-5 Aya Aya   [s 9] 1640/10 D 8 17.1 369
2020-08-23 2020-08-23 Boden-8 Hanish Hanish   [v 7] 2140/5 B 8 20.3 230
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-3 Aya Aya   [s 9] 2140/3 D 3 16.7 118
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/4 C 0 g 192
2020-07-16 2020-07-16 Boden-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 2140/6 C 5 16.4 250
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-1 Silili Silili   [s 7] 2140/2 C 0 g 268
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-3 Palemtonian Palemtonian   [v 12] 1640/10 D str
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-8 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/8 C 3 44
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/3 D 3 16.9 743
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-5 Silili Silili   [s 7] 2140/1 D 0 20.7g 619
2020-05-28 2020-05-28 Boden-3 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/7 A 0 17.2 76
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-1 Hanish Hanish   [v 8] 2140/4 C 2 18.1 72
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-3 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 2160/6 B 0 21.6 566
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-5 Hanish Hanish   [v 8] 1640/9 D 5 15.6 1101
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-3 Fly Even Higher Fly Even Higher   [v 6] 2160/7 A str
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-4 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 2140/2 D str
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-6 Flare Flare   [s 7] 2140/3 D 3 16.8 727
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-5 Palabra Palabra   [s 6] 2140/6 D 2 18.8 136
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-7 Hanish Hanish   [v 8] 2640/9 D str
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-3 Hanish Hanish   [v 8] 2640/13 C 0 22.5 594
2021-05-06 2021-05-06 Boden-3 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 2160/2 A 0 19.0 194
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 9] 2640/2 D 0 g 1746
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-5 Erba d'Aunou Erba d'Aunou   [s 7] 2160/9 B 7 20.0 121
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-6 Aya Aya   [s 10] 2140/1 D 0 15.3 1127
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-10 Hanish Hanish   [v 8] 2140/6 B 2 17.0 218
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 9] 2140/9 C 4 15.8 909
2021-04-17 2021-04-17 Boden-9 Hanish Hanish   [v 8] 2140/7 B 6 18.5 174
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-3 Aya Aya   [s 10] 2160/10 D 0 17.0 393
2021-04-09 2021-04-09 Boden-3 Palabra Palabra   [s 6] 1640/2 C 3 18.2 75
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-3 Aya Aya   [s 10] 2140/2 B 1 17.1 97
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-7 Hanish Hanish   [v 8] 2140/7 C 8 18.1 171
2021-03-25 2021-03-25 Boden-2 Aya Aya   [s 10] 2140/7 C 6 17.5 578
2021-03-18 2021-03-18 Boden-8 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 9] 2140/1 D 3 22.1 94
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-6 Hanish Hanish   [v 8] 2140/8 D 0 23.4g 964
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-8 Aya Aya   [s 10] 2160/9 C 4 20.1 430
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Aya Aya   [s 10] 2140/3 D 0 17.4 635
2021-02-09 2021-02-09 Umeå-2 Hanish Hanish   [v 8] 2140/4 C 0 g 627
2021-02-09 2021-02-09 Umeå-8 Aya Aya   [s 10] 2160/8 D 5 17.1 772
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-3 Hanish Hanish   [v 8] 1640/4 D 4 15.7 1130
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-10 Aya Aya   [s 10] 2140/2 D 8 16.4 1233
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 1640/6 B 0 g 555ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se