V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-10 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 7] 2640/1 str
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 7] 2140/4 8 18.6 430
2015-11-26 2015-11-26 Åby-10 Flashing Victory Flashing Victory   [s 4] 2160/7 0 18.2 227
2015-11-26 2015-11-26 Åby-1 Great Victory Great Victory   [h 3] 2140/5 5 20.9g 67
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-1 Empress Victory Empress Victory   [s 2] 1640/5 7 23.4g 304
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Iamthebadboy Iamthebadboy   [v 5] 2140/2 3 17.0 576
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 Queen of Victory Queen of Victory   [s 4] 2100/8 str
2015-11-09 2015-11-09 Åby-5 Flashing Victory Flashing Victory   [s 4] 2140/10 0 17.8g 254
2015-11-09 2015-11-09 Åby-4 Crown of Victory Crown of Victory   [v 5] 2640/7 7 16.6g 129
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-8 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 5] 2640/7 7 17.7 985
2015-11-05 2015-11-05 Åby-2 Great Victory Great Victory   [h 3] 2140/9 str
2015-11-05 2015-11-05 Åby-1 Empress Victory Empress Victory   [s 2] 1640/1 0 g 154
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-4 Undici Zoot Undici Zoot   [v 7] 2140/6 4 16.5 61
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Miracle Lavec I.T. Miracle Lavec I.T.   [v 9] 2140/4 str
2015-10-20 2015-10-20 Åby-4 Flashing Victory Flashing Victory   [s 4] 2140/4 0 15.7 125
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 4] 1640/8 0 15.9 449
2015-10-15 2015-10-15 Åby-2 Great Victory Great Victory   [h 3] 2140/5 0 17.9 586
2015-10-15 2015-10-15 Åby-1 Empress Victory Empress Victory   [s 2] 1640/9 6 17.3 1085
2015-10-15 2015-10-15 Åby-8 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 7] 1640/5 0 13.5 193
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Super Mirakel Super Mirakel   [v 7] 2140/8 str
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-9 Ruth Henna Ruth Henna   [s 4] 2140/3 5 16.1 59
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 4] 2140/11 2 17.4 72
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Invisible Tooma Invisible Tooma   [s 3] 1640/5 4 15.7 187
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-4 Flashing Victory Flashing Victory   [s 4] 2080/3 3 16.2 42
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Ny Komet Ny Komet   [v 7] 2080/10 0 16.5 264
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 7] 2140/8 0 13.8 420
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Vasquez Bob Vasquez Bob   [v 9] 1640/6 C 0 15.0 484
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/9 A 6 18.2 131
2016-12-15 2016-12-15 Åby-10 Wilma Song Wilma Song   [s 7] 2160/9 D 0 20.1 630
2016-12-15 2016-12-15 Åby-7 Flashing Victory Flashing Victory   [s 5] 2140/8 C 1 15.0 305
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/7 C 7 16.4 324
2016-12-07 2016-12-07 Åby-9 Lucky Sec Lucky Sec   [v 11] 2140/6 D 0 19.2g 729
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 3] 2140/6 D 0 19.0g 654
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Powerlover Powerlover   [v 6] 2140/1 D 0 g 976
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/5 C str
2016-11-23 2016-11-23 Åby-3 Maharani Victory Maharani Victory   [s 3] 2140/4 C 0 17.3 584
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Snoopy Snoopy   [v 7] 2140/3 D 7 17.2 610
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-7 Lucky Sec Lucky Sec   [v 11] 1640/6 D 5 14.9 164
2016-11-17 2016-11-17 Åby-3 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 3] 2140/1 D 3 18.3 410
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Lucky Sec Lucky Sec   [v 11] 1640/7 C 0 15.1 891
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Ruth Henna Ruth Henna   [s 5] 2640/5 D 7 20.0 130
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Jasmine Coger Jasmine Coger   [s 5] 1640/1 A 6 16.4 34
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 6] 2140/10 D 5 17.5 213
2016-11-03 2016-11-03 Åby-4 Önas Ida Önas Ida   [s 6] 2140/4 D 1 13.9 181
2016-11-03 2016-11-03 Åby-3 Maharani Victory Maharani Victory   [s 3] 2140/6 B 1 19.1 20
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-3 Empress Victory Empress Victory   [s 3] 2140/1 D 0 18.3 419
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 5] 2140/11 A 1 15.6 105
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-5 Lucky Sec Lucky Sec   [v 11] 2140/5 B 6 15.7 207
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2140/7 C 6 17.8 170
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 5] 2140/8 B 3 18.1 78
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2140/6 D str
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Paljett Paljett   [s 5] 2140/4 C 0 g 540
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Rekord Rune Rekord Rune   [h 3] 2160/13 D 3 17.3 261
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Ruth Henna Ruth Henna   [s 5] 2160/5 C 5 17.3 267
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Maharani Victory Maharani Victory   [s 3] 2140/9 C 0 26.9g 499
2016-10-20 2016-10-20 Åby-3 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 3] 2140/8 C 5 20.7 631
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-9 One Star Simoni One Star Simoni   [v 10] 2140/8 D 0 20.3 562
2016-09-29 2016-09-29 Åby-11 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 6] 2140/4 D 6 16.2 648
2016-09-29 2016-09-29 Åby-1 Maharani Victory Maharani Victory   [s 3] 2140/2 B 3 17.5 91
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 2160/5 C 3 16.9 427
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-6 Puketorps Anna Puketorps Anna   [s 7] 2140/2 D 0 g 930
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Maharani Victory Maharani Victory   [s 3] 2140/8 C 5 17.1 187
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 6] 2140/10 D 0 16.4 885
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Önas Ida Önas Ida   [s 6] 2140/9 B 4 13.8 204
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 7] 2140/7 C 0 19.4 1187
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2140/9 D 0 g 1027
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Great Victory Great Victory   [h 4] 2640/1 C 6 15.1 713
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2140/15 D 8 15.7 367
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2480/1 D 0 19.0 245
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 5] 2140/4 D 8 15.6 369
2016-07-28 2016-07-28 Åby-8 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 2160/10 C 7 16.0 2400
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-6 One Star Simoni One Star Simoni   [v 10] 1640/1 D 0 17.0 226
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Flashing Victory Flashing Victory   [s 5] 1680/6 C str
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 1680/4 C 5 14.4 119
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Great Victory Great Victory   [h 4] 2140/5 D 1 14.1 642
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 1680/2 D 6 15.8 166
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 One Star Simoni One Star Simoni   [v 10] 1640/10 D 0 1196
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/4 A 0 17.3 174
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 5] 2140/4 B str
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-3 I'madiva I'madiva   [s 3] 2140/6 C 6 20.6 89
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Kimberly Face Kimberly Face   [s 9] 1700/10 D 5 17.3 476
2016-06-16 2016-06-16 Åby-11 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2140/1 D 0 g 142
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 2140/1 D 8 18.7 242
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2140/4 C 8 17.0 199
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/4 B 7 15.5 89
2016-05-19 2016-05-19 Åby-5 Rekord Rune Rekord Rune   [h 3] 2140/8 D 0 19.8 646
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-10 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 2140/1 C 3 16.9 437
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-4 Ruth Henna Ruth Henna   [s 5] 2640/11 D 0 16.4 418
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 1640/2 D 0 15.7 1037
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 2160/9 B 0 23.0g 933
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/1 D 0 142
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Queen of Victory Queen of Victory   [s 5] 2140/1 C 0 18.2 91
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 6] 2640/11 D 0 17.6 576
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 5] 2140/11 C 0 16.6 387
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 Crazy Nicole Crazy Nicole   [s 8] 2140/1 D 8 18.6 277
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2160/13 D 5 17.5 799
2016-03-31 2016-03-31 Åby-11 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 2140/11 D 0 18.5 456
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 6] 2140/5 D 8 17.5 236
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-6 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2140/3 C 0 g 337
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-4 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/12 B 0 g 107
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Ruth Henna Ruth Henna   [s 5] 2140/15 D 0 18.6g 382
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-9 Alwood by Fax Alwood by Fax   [s 6] 2140/4 D 0 16.9 337
2016-03-21 2016-03-21 Åby-1 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 911
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2140/8 C 0 g 578
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-10 Yin Karsk Yin Karsk   [s 5] 1640/9 D 0 24.7g 809
2016-03-09 2016-03-09 Åby-4 Great Victory Great Victory   [h 4] 2140/5 B 4 15.7 71
2016-02-11 2016-02-11 Åby-7 Crown of Victory Crown of Victory   [v 6] 2140/12 B 6 17.9 198
2016-02-11 2016-02-11 Åby-5 Flashing Victory Flashing Victory   [s 5] 2160/12 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2160/7 D 0 20.8 466
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 High Colours High Colours   [v 6] 1640/8 C 2 15.2 567
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Sonny Bull Sonny Bull   [v 6] 2140/7 D 0 16.2 564
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 6] 2140/10 D 4 16.4 301
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-9 Chicon Chicon   [v 3] 2140/1 D 0 21.6 142
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/6 D str
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2140/9 D 6 16.7 696
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Kosmopolit du Gull Kosmopolit du Gull   [v 5] 2140/2 C 0 14.6 248
2017-12-07 2017-12-07 Åby-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/6 C 2 15.1 57
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/9 C 3 19.1 199
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Grace Bore Grace Bore   [s 10] 2140/1 D 0 g 736
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Great Victory Great Victory   [v 5] 1640/9 B 0 18.6g 40
2017-11-23 2017-11-23 Åby-9 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/7 C 2 13.8 73
2017-11-16 2017-11-16 Åby-3 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 6] 2160/7 D 0 22.1g 850
2017-11-16 2017-11-16 Åby-2 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2640/7 D 5 19.4 538
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/5 A 2 13.8 90
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Back on Line Back on Line   [v 5] 2140/7 D 3 16.7 116
2017-11-06 2017-11-06 Åby-2 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2140/12 D 0 17.0 2218
2017-11-06 2017-11-06 Åby-1 Eros Hornline Eros Hornline   [v 4] 2160/9 D 8 19.6 837
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 4] 2140/6 D 4 17.0 65
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Kalla Sand Kalla Sand   [s 5] 2140/2 D 6 15.9 2057
2017-10-29 2017-10-29 Åby-3 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/11 D 5 17.8 356
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/1 B 4 19.7g 49
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Back on Line Back on Line   [v 5] 2140/9 C 6 17.2 139
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-3 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 4] 2480/1 D 4 17.3 147
2017-10-12 2017-10-12 Åby-9 Miss May Miss May   [s 8] 2640/11 B 6 14.6 748
2017-10-12 2017-10-12 Åby-8 Charming Soldier Charming Soldier   [v 4] 2140/1 D 0 14.3 211
2017-10-12 2017-10-12 Åby-5 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2140/2 D 0 16.6 724
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2140/9 B 0 g 181
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-5 Genghis Khan Genghis Khan   [v 6] 2140/8 C str
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-3 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 6] 2140/9 D 7 17.3 136
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-1 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/8 A 4 18.5 108
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-10 Alwoods Playmaker Alwoods Playmaker   [v 8] 2180/12 C str
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-7 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 4] 2140/5 D 0 g 530
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Victoria Knick Victoria Knick   [s 5] 2140/4 C 0 15.3g 80
2017-10-04 2017-10-04 Åby-1 Foxcolour Rose Foxcolour Rose   [s 3] 2140/5 D 0 g 987
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 2140/11 B 0 14.5g 427
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 May Grace May Grace   [s 6] 2140/8 D 0 16.9 344
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Poterie Poterie   [s 8] 2140/1 D 8 14.8 924
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2140/14 D 7 15.7 469
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 4] 2140/11 C 1 17.4 55
2017-09-21 2017-09-21 Åby-9 Great Victory Great Victory   [v 5] 1640/6 C 0 14.1 516
2017-09-21 2017-09-21 Åby-6 Rydens Molly Rydens Molly   [s 5] 2140/3 D 0 g 450
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Yippie Chic Yippie Chic   [s 6] 2160/12 C 0 14.7g 81
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 6] 2160/10 C 5 16.6 892
2017-09-21 2017-09-21 Åby-1 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [h 3] 2140/4 B 6 18.6 112
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Genghis Khan Genghis Khan   [v 6] 2140/9 C str
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 In Front In Front   [s 7] 2140/1 D 0 18.0 676
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-3 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 4] 2140/8 D 0 18.7 304
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Zack de Castella Zack de Castella   [v 8] 1640/7 B 0 g 178
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Jocke B. Jocke B.   [v 10] 2140/5 D str
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Alwoods Playmaker Alwoods Playmaker   [v 8] 1640/9 D 0 16.4 131
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-2 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [h 3] 2140/6 D 4 18.5 175
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Bowling Karma Bowling Karma   [s 5] 2140/4 D 5 15.8 85
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Great Victory Great Victory   [v 5] 2640/9 B 0 16.7 170
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Play Surprise Play Surprise   [s 9] 2480/8 D 0 17.6 239
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 Sladdie Sladdie   [v 7] 2640/7 D 8 19.1 550
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Defi's Victory Defi's Victory   [h 7] 2140/2 B 0 16.4g 24
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [v 9] 1640/11 C 5 13.7 179
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Empress Victory Empress Victory   [s 4] 1640/8 A 5 15.6 32
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 Legoholm Zon Legoholm Zon   [s 6] 1640/7 D 6 13.1 66
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Sindy Skovsende* Sindy Skovsende*   [s 8] 1640/4 C 7 14.7 216
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-7 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [v 9] 2100/7 D 0 16.9g 98
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-14 Empress Victory Empress Victory   [s 4] 2160/10 D 0 15.7 1024
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Cagnes Sur Mer Cagnes Sur Mer   [s 5] 2140/1 D 6 13.6 444
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-13 Epic Victory Epic Victory   [v 3] 2140/2 C str
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-9 Defi's Victory Defi's Victory   [h 7] 2140/11 D 3 13.8 63
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Alwoods Playmaker Alwoods Playmaker   [v 8] 2140/2 D 5 17.1 416
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Manstone's Future Manstone's Future   [v 5] 2140/6 B 5 17.6 36
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-5 Madronjo Madronjo   [v 4] 2160/9 B 0 21.0g 978
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 2140/13 C 0 16.4 437
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/3 A 3 13.4 37
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Snow Angel Snow Angel   [s 7] 2140/10 C 1 12.7 84
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-1 Classic Touch* Classic Touch*   [h 4] 1680/1 C str
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-6 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/1 D 5 16.4 110
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/6 A 0 16.5g 22
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-3 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1609/3 A 3 13.2 101
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-1 Epic Victory Epic Victory   [v 3] 2140/5 C 8 23.2g 570
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-7 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/6 C 1 18.6 51
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-8 Defi's Victory Defi's Victory   [h 7] 2140/11 B 1 14.9 25
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Triumf Kåsgård* Triumf Kåsgård*   [v 7] 1640/8 A 3 12.4 46
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 2140/10 B 7 15.0 40
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-3 Lacoeur Lacoeur   [s 5] 1640/6 C 5 14.3 254
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 5] 2140/9 D 3 15.7 337
2017-05-11 2017-05-11 Åby-1 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/3 D 0 17.8 360
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Bowling Karma Bowling Karma   [s 5] 1640/4 B 3 14.5 38
2017-05-04 2017-05-04 Åby-1 Epic Victory Epic Victory   [v 3] 2140/7 C 4 18.4 240
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Empress Victory Empress Victory   [s 4] 2140/2 D 6 15.8 102
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-8 Different In Different In   [s 5] 2140/6 C 2 14.9 51
2017-04-29 2017-04-29 Åby-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/12 C 0 12.7 637
2017-04-29 2017-04-29 Åby-5 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2140/2 D 0 g 311
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 My Icon My Icon   [v 5] 2140/1 D 8 15.9 371
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/1 D 7 15.5 374
2017-04-19 2017-04-19 Åby-9 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 1640/9 D 0 12.2 127
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-3 Paljett Paljett   [s 6] 2140/3 D 0 18.3g 454
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/11 D 0 16.7 202
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 2140/5 C 4 12.9 51
2017-04-06 2017-04-06 Åby-9 Alwoods Playmaker Alwoods Playmaker   [v 8] 1640/10 D 0 14.0 943
2017-04-06 2017-04-06 Åby-5 Paljett Paljett   [s 6] 2160/9 B 0 17.5g 229
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-7 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 6] 1640/2 B 6 15.5 75
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 Bergs Uniqo Bergs Uniqo   [v 5] 2140/1 D 0 g 203
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-5 Defi's Victory Defi's Victory   [h 7] 2140/1 B 0 15.0g 14
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 2140/5 C 3 14.2 344
2017-03-23 2017-03-23 Åby-5 Empress Victory Empress Victory   [s 4] 2140/6 C 0 16.7 278
2017-03-23 2017-03-23 Åby-3 Paljett Paljett   [s 6] 2140/1 C 3 17.3 547
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Målaresven Målaresven   [v 4] 2140/9 D 0 18.0g 100
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Top Model Top Model   [s 10] 2640/8 B 5 17.2 113
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Snoopy Snoopy   [v 8] 2160/8 C 0 19.2 553
2017-03-08 2017-03-08 Åby-7 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/7 B 1 14.5 491
2017-03-08 2017-03-08 Åby-6 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2640/13 C 2 15.5 159
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Defi's Victory Defi's Victory   [h 7] 2140/7 B 1 15.4 34
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Paljett Paljett   [s 6] 2640/6 B 0 18.5 624
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-3 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 7] 2140/7 D str
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2140/10 B 7 18.5g 93
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-1 Empress Victory Empress Victory   [s 4] 2140/5 B 3 17.9 318
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2140/11 C 1 16.4 231
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 1640/1 B 3 14.2 90
2017-02-16 2017-02-16 Åby-4 Lucky Sec Lucky Sec   [v 12] 2640/2 D 0 16.9 804
2017-02-02 2017-02-02 Åby-9 Lucky Sec Lucky Sec   [v 12] 1640/10 D 0 14.8 996
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2140/2 C 3 14.4 64
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-9 Flashing Victory Flashing Victory   [s 6] 2640/11 B 4 16.9 180
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-8 Crown of Victory Crown of Victory   [v 7] 2640/6 D 0 16.9 764
2017-01-18 2017-01-18 Åby-9 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2640/6 C 4 14.8 366
2017-01-12 2017-01-12 Åby-4 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 9] 2160/3 D 0 g 1060
2018-12-29 2018-12-29 Romme-7 Love Dancer Love Dancer   [v 8] 2640/6 D 6 14.9 661
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Liam Palema Liam Palema   [v 11] 1640/3 D 0 17.1 470
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Luckyline America Luckyline America   [s 6] 2140/12 D 0 17.1 1468
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-7 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 1640/11 B 6 15.1 143
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/11 B 3 16.8 150
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 4] 1640/10 C 0 g 48
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-1 Commander Victory Commander Victory   [v 3] 2140/2 D 3 19.0g 27
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-4 Flashing Victory Flashing Victory   [s 7] 2160/10 C 1 15.0 309
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Epic Victory Epic Victory   [v 4] 2140/6 D 5 16.8g 430
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-11 Nick Name Nick Name   [s 7] 1640/8 D 7 16.8 1213
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Madronjo Madronjo   [v 5] 2160/5 C 0 g 1086
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/14 D 0 16.2 498
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-8 Zamantha Knick Zamantha Knick   [s 3] 2140/8 C 0 18.2 442
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Staro Mojito Staro Mojito   [h 3] 1640/7 B 0 g 43
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/2 D 4 16.3 154
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Nick Name Nick Name   [s 7] 2100/11 D str
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-4 Epic Victory Epic Victory   [v 4] 2140/4 C 0 16.9 494
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-11 Incora Zon Incora Zon   [s 5] 2140/3 C 7 15.2 388
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Prince Knight Prince Knight   [v 4] 2140/1 D 5 16.6 223
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 7] 2140/4 C 0 18.6 712
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2140/9 D 0 g 752
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 Madronjo Madronjo   [v 5] 2640/1 C 6 15.7 215
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Vespertilio Jet Vespertilio Jet   [v 4] 1640/7 B 0 19.5g 66
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Le Lahar Le Lahar   [v 8] 1640/3 D 0 19.3 131
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/4 B 5 15.9 137
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-9 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/2 B 5 14.2 277
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Stella Gold Stella Gold   [s 6] 2140/11 C str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2640/2 D 0 g 977
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-9 Madronjo Madronjo   [v 5] 2640/9 C 4 14.1 632
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/3 D 0 14.6 715
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Special Director* Special Director*   [h 5] 2640/6 C str
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 5] 2140/5 D 0 18.1 267
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Prowler Kronos Prowler Kronos   [v 9] 2140/3 C str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Topover Topover   [v 7] 2140/9 D 0 19.9 221
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/5 C 4 14.8 67
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-6 Stella Gold Stella Gold   [s 6] 2140/6 D 6 15.8 381
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Prince Knight Prince Knight   [v 4] 2160/14 B 0 16.5 685
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Calliou Calliou   [v 6] 2140/8 D 0 21.0g 398
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Madronjo Madronjo   [v 5] 2140/1 C 1 14.6 68
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-6 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 5] 2140/2 C 3 15.3 323
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Epic Victory Epic Victory   [v 4] 2160/4 A 1 17.7 501
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-3 Framante Framante   [v 4] 2140/11 C 3 17.3 205
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 7] 2640/7 C 0 17.7 328
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-10 Flashing Victory Flashing Victory   [s 7] 2140/8 C str
2018-03-14 2018-03-14 Åby-9 Flashing Victory Flashing Victory   [s 7] 2140/9 D 0 15.1 282
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Back on Line Back on Line   [v 6] 2140/12 D 6 16.8g 257
2018-03-08 2018-03-08 Åby-9 High Colours High Colours   [v 7] 2640/3 D str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-5 Maximilian Marcesi Maximilian Marcesi   [v 4] 2140/5 D 6 18.6 289
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Nelilyn North Wind* Nelilyn North Wind*   [v 6] 2640/2 D 5 15.3 653
2018-02-22 2018-02-22 Åby-6 Epic Victory Epic Victory   [v 4] 2140/4 B 0 19.6g 514
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-8 High Colours High Colours   [v 7] 2140/8 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 7] 2140/4 C 2 16.1 194
2018-02-08 2018-02-08 Åby-10 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/9 B 6 18.8 46
2018-02-08 2018-02-08 Åby-9 Flashing Victory Flashing Victory   [s 7] 1640/10 C 2 13.5 201
2018-02-08 2018-02-08 Åby-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2140/15 B 0 16.8 1079
2018-02-08 2018-02-08 Åby-3 Bazooka de Hulu Bazooka de Hulu   [v 7] 2640/4 D 0 21.0g 702
2018-01-24 2018-01-24 Åby-2 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2640/1 C 0 21.2 1164
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2140/8 D 0 17.5 843
2018-01-18 2018-01-18 Åby-6 Flashing Victory Flashing Victory   [s 7] 1640/2 C 3 13.2 65
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-6 High Colours High Colours   [v 7] 1640/9 D 0 g 720
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-9 Staro Mojito Staro Mojito   [h 4] 3180/13 D 4 17.0 120
2019-12-12 2019-12-12 Örebro-4 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2100/11 A 2 17.4 55
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-9 Charles du Sud Charles du Sud   [v 3] 2160/8 C 6 16.4 38
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-2 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2140/9 C 4 14.9 74
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/10 C 0 17.8 235
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-5 Beluga Bac Beluga Bac   [v 4] 2140/2 B 4 15.2 26
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-4 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2140/6 C 0 16.3g 57
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-3 Staro Mojito Staro Mojito   [h 4] 1640/2 D 4 14.9 79
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-1 Charles du Sud Charles du Sud   [v 3] 2140/4 D 2 17.5 236
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-12 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2640/12 D 6 16.0 1010
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-3 Staro Mojito Staro Mojito   [h 4] 2140/1 D 0 18.2g 365
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-4 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2640/12 C 2 16.6 136
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-9 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2180/12 D 0 17.3 418
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-2 Maximus Victory Maximus Victory   [h 3] 2140/10 D 0 22.1 147
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2140/8 D 1 15.7 440
2019-09-30 2019-09-30 Romme-6 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2640/3 C 0 20.6g 144
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/1 C 4 14.6 250
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 On Stage Indika On Stage Indika   [v 5] 2140/12 B 3 14.9 239
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 1640/12 C 0 g 292
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 6] 2640/5 C 8 17.9 686
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-4 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/12 C 0 14.9 82
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-6 Incora Zon Incora Zon   [s 6] 2140/10 B 7 16.6 28
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/1 D 8 15.0 469
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-12 Staro Mojito Staro Mojito   [h 4] 2100/3 D 4 15.1 725
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2160/7 C 7 16.5 1026
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-13 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/6 C 4 14.4 318
2019-07-26 2019-07-26 Romme-11 Charles du Sud Charles du Sud   [h 3] 2140/3 D 0 17.3 468
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/5 D 5 14.8 70
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Camp Nou Camp Nou   [v 7] 2160/12 D 0 16.9 787
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/10 D 6 18.0 218
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-8 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/1 C 1 15.8 248
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-3 Staro Mojito Staro Mojito   [h 4] 2140/6 D 4 16.4 119
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-1 Charles du Sud Charles du Sud   [h 3] 2140/8 B 6 17.3 373
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-2 Charles du Sud Charles du Sud   [h 3] 2140/3 C 0 17.5 245
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/10 B 0 g 105
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 D 0 15.6 521
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-3 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 1640/2 D 0 15.4 656
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-2 Charles du Sud Charles du Sud   [h 3] 2140/1 A 2 18.5 28
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 1640/10 A 3 16.5g 26
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-1 Commander Victory Commander Victory   [v 4] 2140/4 B 6 19.1g 384
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/7 A 7 17.1g 68
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/2 D 0 16.1g 577
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-1 Madronjo Madronjo   [v 6] 2140/11 B 0 17.5g 170
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Venariareale Font* Venariareale Font*   [s 5] 2140/1 D 0 14.7 559
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/9 C 0 18.3g 229
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-2 Charles du Sud Charles du Sud   [h 3] 2140/12 C 7 17.6 503
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2160/8 C 0 16.9 364
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Eblouissant Eblouissant   [v 5] 1640/5 C 0 16.8 35
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 8] 1640/10 C 4 14.6 1041
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-10 Flashing Victory Flashing Victory   [s 8] 1640/9 B 0 13.6 434
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Eblouissant Eblouissant   [v 5] 2140/12 D 3 16.4 243
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-2 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/11 B 4 16.2 713
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 2160/12 D 0 18.5 795
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2160/12 C 3 17.7 331
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-8 Rivermere Rivermere   [v 10] 2140/7 C 0 17.3 2207
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-7 Flashing Victory Flashing Victory   [s 8] 2140/11 B 0 15.0 204
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-8 Lacoeur Lacoeur   [s 7] 2140/9 D 0 18.6 703
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Eblouissant Eblouissant   [v 5] 1640/1 D 2 16.0 55
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-7 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 10] 2140/4 D 0 17.0 1669
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Flashing Victory Flashing Victory   [s 8] 2140/4 C 3 16.5 231
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-2 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/6 C 3 18.4 211
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2640/1 D str
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/1 C 5 14.7 311
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 5] 2140/9 D 0 g 810
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-8 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/9 B 3 15.7 164
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Ekebys Ia Ekebys Ia   [s 5] 2140/8 D 7 15.5 386
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Silver Bullit Silver Bullit   [v 4] 2140/6 B 2 15.5 88
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-1 Ruby Victory Ruby Victory   [s 2] 2140/5 C 0 18.5 243
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-2 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 2640/3 B 2 15.2 80
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-1 Victory Trix Victory Trix   [v 3] 2140/2 B str
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-6 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 2140/3 C 4 15.2 127
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-5 Commander Victory Commander Victory   [v 5] 2140/2 C 2 15.2 38
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-4 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/3 C 1 13.8 143
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-1 Victory Trix Victory Trix   [v 3] 2140/3 D 5 18.0 279
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-9 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 2660/6 B 0 15.5 449
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-5 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/10 A 6 13.8 299
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-5 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 4] 2140/5 D 4 16.4 222
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/4 D 7 15.8 344
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-8 Maximus Victory Maximus Victory   [h 4] 2640/2 D 0 16.6 342
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/5 C 3 15.4 49
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/3 A 1 16.2 15
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-7 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/5 C 6 13.4 505
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-1 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 4] 2140/7 C 0 g 512
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-6 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 1640/6 A 6 12.0 71
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 4] 2140/7 A 1 17.4 23
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-5 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/3 C 0 15.1 510
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 2640/4 A 2 14.0 39
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-5 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 3140/12 B 0 g 497
2020-05-09 2020-05-09 Åby-4 Commander Victory Commander Victory   [v 5] 3140/10 D 0 18.0 689
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Only One Winner Only One Winner   [v 10] 2140/11 C 0 12.8 239
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-6 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/11 B 0 g 165
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2640/1 C 4 15.0 366
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-8 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 3140/3 A 1 15.6 26
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/3 C 3 15.6 186
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-9 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 3140/1 C 1 15.2 161
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-5 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 2640/2 C 6 16.6g 119
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-9 Staro Mojito Staro Mojito   [h 5] 1640/3 A 4 14.5 42
2021-12-28 2021-12-28 Romme-7 Victory Eagle Victory Eagle   [h 3] 2140/1 D 8 18.5g 18
2021-12-28 2021-12-28 Romme-5 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/12 C str
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-4 Bellona Bellona   [s 5] 2140/10 D 0 16.5 998
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-3 Isadora Band Isadora Band   [s 7] 1640/9 D 0 20.9g 761
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-3 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/8 C str
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-5 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/3 D 4 16.2 985
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-1 Victory Caelus Victory Caelus   [h 3] 2140/4 B 0 21.1g 164
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-3 Victory Eagle Victory Eagle   [h 3] 2140/3 D 1 17.5 25
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-10 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 1640/7 C 0 12.7 293
2021-12-03 2021-12-03 Solvalla-8 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/10 C 0 17.8 240
2021-12-03 2021-12-03 Solvalla-7 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2140/8 A 5 15.5 115
2021-12-01 2021-12-01 Solvalla-7 Fille Am Fille Am   [v 6] 1640/9 C 3 15.2 160
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-1 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/8 B 5 17.4 306
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-2 Victory Caelus Victory Caelus   [h 3] 2140/2 C 3 18.9g 133
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-7 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2140/8 B 0 16.5 482
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-7 Victory Bank Victory Bank   [v 4] 2140/3 B str
2021-11-19 2021-11-19 Romme-8 Vo'via Vo'via   [v 7] 1640/8 C 0 17.7 1699
2021-11-19 2021-11-19 Romme-4 Victory Caelus Victory Caelus   [h 3] 2140/9 C str
2021-11-19 2021-11-19 Romme-1 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/9 B str
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-3 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/6 C 4 18.3 180
2021-11-17 2021-11-17 Solvalla-8 Vikens Dome Vikens Dome   [v 7] 2640/3 D 0 16.0 148
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-9 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 2680/10 C 3 15.5 102
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-2 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/1 B 2 17.7 227
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-10 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2140/10 C 3 14.3 238
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-9 Magnolia Boy Magnolia Boy   [h 7] 2640/9 C 0 15.7 120
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-5 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2640/1 B 0 16.6g 197
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-9 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/1 B 0 g 81
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-4 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2140/10 A 4 16.4g 134
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2660/8 C 0 15.6 486
2021-09-29 2021-09-29 Solvalla-7 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 1640/10 C 5 12.6 272
2021-09-29 2021-09-29 Solvalla-3 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/12 D str
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-3 Airborn Magic Airborn Magic   [v 5] 2160/6 C 0 20.6g 231
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-1 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/5 C str
2021-09-25 2021-09-25 Mariehamn-5 A Perfect One A Perfect One   [s 4] 2140/1 D 0 45
2021-09-25 2021-09-25 Mariehamn-4 Frej Moss Frej Moss   [v 5] 2140/8 B 2 85
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-8 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/3 B 8 21.4g 26
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2660/4 B 0 g 193
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-1 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/9 D 6 17.3 388
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-9 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2640/4 C 8 15.4 57
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-8 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/8 D 0 18.5 896
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-2 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 2140/7 D 4 13.6 320
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-3 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2160/3 D 2 14.4 72
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-7 Unexpected Unexpected   [v 8] 1640/8 C 5 12.7 513
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-5 Airborn Magic Airborn Magic   [v 5] 1640/2 D 4 16.1 428
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-7 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/7 C 0 21.6g 220
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-6 Ruby Victory Ruby Victory   [s 3] 2140/11 D 0 19.1 962
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-1 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2640/14 B 2 15.7 126
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-7 Victory Bank Victory Bank   [v 4] 2140/6 A 2 16.3 31
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-5 Victory Cash Victory Cash   [h 3] 2140/10 D 4 19.2 235
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-5 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2640/8 C str
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-10 Victory Bank Victory Bank   [v 4] 2140/1 B 2 16.6 55
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-1 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 1640/4 B 6 14.0 34
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-7 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 6] 2140/7 A 1 16.1 81
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 10] 2140/9 C 7 16.5 96
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-2 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 1609/9 C 1 12.3 472
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-6 Unexpected Unexpected   [v 8] 2640/6 C 3 15.0 581
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-7 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 8] 2140/6 D 0 16.1 500
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-3 Betel Am Betel Am   [v 10] 2140/7 D 4 13.8 1117
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-9 Amarcord L.G. Amarcord L.G.   [h 5] 2160/5 B 0 17.1g 118
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-8 Commander Victory Commander Victory   [v 6] 2160/10 A 1 14.6 49
2021-05-06 2021-05-06 Romme-7 Victory Trix Victory Trix   [v 4] 2140/7 C 5 18.3 622
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-3 Carlos Topgun Carlos Topgun   [v 8] 2640/11 B 7 18.2 383
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-1 Victory Bank Victory Bank   [v 4] 2140/9 C 0 17.1 439
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 5] 2640/2 B 0 17.7g 66
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-3 Beluga Bac Beluga Bac   [v 6] 2640/1 D 0 21.1 220
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 Commander Victory Commander Victory   [v 6] 2640/9 D 2 13.8 450
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-7 Jordan* Jordan*   [v 7] 2160/6 D 7 15.5g 459
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-7 Victory Bank Victory Bank   [v 4] 2140/12 D 6 18.9 150
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-9 Staro Mojito Staro Mojito   [v 6] 3160/6 C 6 16.6 784
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-3 Felicienne Felicienne   [s 6] 2160/11 D str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-7 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 4] 2140/8 C 0 17.2 218
2021-01-29 2021-01-29 Romme-8 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/2 D 7 15.7 568
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-8 Berberis Berberis   [v 5] 2640/1 D 0 17.7 679
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-9 Commander Victory Commander Victory   [v 6] 2640/3 C 0 17.4 99
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 Kasper Roc Kasper Roc   [v 11] 2160/12 D 0 18.1 1433
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-5 Victory Athena Victory Athena   [s 3] 2140/11 D 0 17.8 688
2022-12-14 2022-12-14 Solvalla-1 Victory Venus Victory Venus   [s 3] 2140/11 A 4 18.4 54
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-2 Victory Ares Victory Ares   [v 2] 2140/3 A 7 20.0 312
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-4 Victory Athena Victory Athena   [s 3] 2140/3 C 3 17.0 383
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-5 Victory Athena Victory Athena   [s 3] 2140/2 B 2 17.1 100
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-1 Victory Venus Victory Venus   [s 3] 2140/2 D 3 16.8 173
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-1 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2140/11 D 7 14.8 814
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-2 Victory Rhea Victory Rhea   [s 3] 2140/1 D str
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-6 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 5] 2140/3 D 0 18.7 261
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-5 Betel Am Betel Am   [v 11] 2140/11 D 6 16.1 894
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-3 Frej Moss Frej Moss   [v 6] 2140/4 C 6 17.7 247
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-2 Victory Athena Victory Athena   [s 3] 2140/3 B 2 17.6 71
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-1 Victory Ares Victory Ares   [v 2] 2140/8 C 4 19.3 199
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-5 Beach Caviar A.F. Beach Caviar A.F.   [v 4] 2140/6 B 1 15.7 19
2022-11-07 2022-11-07 Mantorp-3 Victory Trix Victory Trix   [v 5] 2140/6 C 4 15.8 93
2022-11-07 2022-11-07 Mantorp-1 Tremendously Tremendously   [v 4] 2140/5 D 0 17.0 207
2022-11-02 2022-11-02 Solvalla-10 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2140/3 D 6 14.1 351
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-4 Tremendously Tremendously   [v 4] 2100/12 C 3 15.8 54
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-8 Spectacular Spectacular   [v 6] 2640/10 B 0 16.3g 1259
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-3 Victory Athena Victory Athena   [s 3] 2140/3 C 5 19.0g 142
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-1 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 8] 2140/7 D 0 23.9 682
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-6 Incora Zon Incora Zon   [s 9] 2140/10 C 0 20.0 366
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-4 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2140/6 B 1 15.0 60
2022-10-10 2022-10-10 Mantorp-8 Victory Poseidon Victory Poseidon   [h 3] 2140/2 D 1 16.9 237
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-6 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 1609/9 B 5 15.3 59
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-8 Tremendously Tremendously   [v 4] 1640/1 D 5 13.5 265
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-1 Victory Athena Victory Athena   [s 3] 2140/8 D 4 17.1g 44
2022-09-23 2022-09-23 Solvalla-9 Victory Trix Victory Trix   [v 5] 2140/10 B 0 15.3 493
2022-09-21 2022-09-21 Solvalla-9 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2140/7 D 0 14.2 2151
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-8 Haitkin Am Haitkin Am   [v 5] 2140/2 C 5 12.9 43
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-2 Mingora Boko Mingora Boko   [s 3] 2140/9 D 5 17.9 435
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-7 Eagle Hall Eagle Hall   [v 6] 2100/8 B 1 14.9 22
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-4 Victory Caelus Victory Caelus   [v 4] 2100/3 C 1 18.0 31
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-7 Victory Cash Victory Cash   [h 4] 2140/4 D 0 17.2 456
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-3 Victory Caelus Victory Caelus   [v 4] 2140/4 D 0 g 704
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-8 Mingora Boko Mingora Boko   [s 3] 2140/9 D 5 17.5 105
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-5 Tremendously Tremendously   [v 4] 2640/4 C str
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-4 Eagle Hall Eagle Hall   [v 6] 1640/2 C 6 14.0g 187
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-9 Victory Caelus Victory Caelus   [v 4] 2100/1 D 2 17.8 54
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-6 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2140/4 C 0 14.2 141
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-3 Victory Trix Victory Trix   [v 5] 2140/3 D 2 16.0 258
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-10 A Perfect One A Perfect One   [s 5] 2140/1 D 0 g 209
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-9 Hugo Gräsö Hugo Gräsö   [v 9] 2140/6 D 5 16.8 199
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-5 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2140/12 A 7 14.2 26
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-7 Tremendously Tremendously   [v 4] 2140/8 D 0 16.0 357
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-10 Victory Trix Victory Trix   [v 5] 2140/6 B 1 20.5 27
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-8 Ruby Victory Ruby Victory   [s 4] 2140/10 B 5 17.7 61
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-7 Blues d'Ourville* Blues d'Ourville*   [v 11] 2660/7 B 1 16.4 21
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-3 Gunvald Gunvald   [v 6] 2140/13 A 3 17.8 58
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-9 Lucky Point Lucky Point   [v 5] 2100/7 D 0 17.7g 56
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-2 Frej Moss Frej Moss   [v 6] 2160/13 C 4 17.5 235
2022-06-13 2022-06-13 Solvalla-5 Bradbee Bradbee   [v 6] 2140/1 C 2 13.9 30
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-12 Darko Darko   [v 6] 2140/9 D 0 g 94
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-11 Ruby Victory Ruby Victory   [s 4] 2140/2 C str
2022-05-04 2022-05-04 Solvalla-5 Madronjo Madronjo   [v 9] 2140/11 C 0 14.6 491
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-4 Victory Eagle Victory Eagle   [h 4] 2640/1 B str
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-3 Ruby Victory Ruby Victory   [s 4] 2140/7 C 7 16.8 473
2022-04-20 2022-04-20 Solvalla-6 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 1640/2 D 0 13.8 124
2022-04-11 2022-04-11 Mantorp-2 Ruby Victory Ruby Victory   [s 4] 2140/5 D 6 17.0 735
2022-04-11 2022-04-11 Mantorp-3 Staro Mojito Staro Mojito   [v 7] 2140/3 C 5 15.1 130
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-3 Victory Cash Victory Cash   [h 4] 2140/3 B 4 15.9 28
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-6 Erica Frontline Erica Frontline   [s 3] 2140/3 C 6 20.0 147
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-4 Victory Eagle Victory Eagle   [h 4] 2640/10 C 3 16.9 40
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-3 Onion San Tooma Onion San Tooma   [s 4] 2140/7 B 0 17.1 358
2022-03-09 2022-03-09 Solvalla-8 Victory Cash Victory Cash   [h 4] 2140/5 C 1 15.9 76
2022-03-04 2022-03-04 Solvalla-7 Commander Victory Commander Victory   [v 7] 2140/4 D 0 15.8g 519
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-7 Victory Cash Victory Cash   [h 4] 2140/8 B 1 18.5 18
2022-02-16 2022-02-16 Solvalla-8 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2660/9 B 4 16.7g 358
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-4 Victory Cash Victory Cash   [h 4] 2140/2 C 0
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-6 Betel Am Betel Am   [v 11] 2140/1 D 6 16.6 208
2022-02-10 2022-02-10 Romme-4 Commander Victory Commander Victory   [v 7] 2140/7 A 0 18.4 160
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-8 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2640/7 B 6 15.5 129
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-5 Victory Cash Victory Cash   [h 4] 2140/6 C 7 17.7g 443
2022-01-12 2022-01-12 Solvalla-10 Commander Victory Commander Victory   [v 7] 2140/8 B 7 16.5 258
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-9 Charles du Sud Charles du Sud   [v 6] 2640/9 C 3 15.2 501
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-8 Commander Victory Commander Victory   [v 7] 2160/5 B str
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-3 Isadora Band Isadora Band   [s 8] 2140/4 D 6 18.3 405
2023-11-24 2023-11-24 Romme-9 Charles du Sud Charles du Sud   [v 7] 2140/12 B 7 17.7 106
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-1 Cointreau Pellini Cointreau Pellini   [s 3] 2140/3 C 7 19.9 176
2023-10-09 2023-10-09 Romme-7 Charles du Sud Charles du Sud   [v 7] 2140/10 D 0 14.9 514
2023-09-13 2023-09-13 Solvalla-6 Corona Park Corona Park   [s 4] 2140/2 C 3 14.6 134
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-3 Dontfearthejudge Dontfearthejudge   [s 4] 2140/2 D 2 15.2 90
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-7 Calltosayiloveyou Calltosayiloveyou   [s 5] 2140/2 B 6 16.0g 247
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-8 Dontfearthejudge Dontfearthejudge   [s 4] 2140/7 C 0 20.6 28
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-6 Eagle Hall Eagle Hall   [v 7] 2640/7 D 6 14.9 1881
2023-04-26 2023-04-26 Solvalla-8 Rafiki Fri Rafiki Fri   [v 10] 2140/1 D 0 15.1 397
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-5 Victory Athena Victory Athena   [s 4] 1640/6 D 1 14.7 188
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-2 Victory Venus Victory Venus   [s 4] 2140/12 B 3 17.0 371
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-7 Charles du Sud Charles du Sud   [v 7] 2140/4 D 3 14.7 960
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-7 Victory Venus Victory Venus   [s 4] 2140/4 C 0 21.4g 95
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-6 Victory Athena Victory Athena   [s 4] 1609/11 C str
2023-03-20 2023-03-20 Gävle-8 Staro Mojito Staro Mojito   [v 8] 2140/4 C 0 15.2 568
2023-03-20 2023-03-20 Gävle-5 Victory Trix Victory Trix   [v 6] 1640/2 A 0 16.0 108
2023-03-02 2023-03-02 Gävle-7 Victory Venus Victory Venus   [s 4] 2140/6 B 3 17.9 53
2023-03-02 2023-03-02 Gävle-6 Victory Rhea Victory Rhea   [s 4] 2140/8 B str
2023-03-01 2023-03-01 Solvalla-4 Frej Moss Frej Moss   [v 7] 2140/2 D 0 g 773
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-3 Eagle Hall Eagle Hall   [v 7] 2140/10 B 3 15.8 48
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-9 Fenomen A.F. Fenomen A.F.   [v 5] 1640/2 D 0 g 825
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-1 Hoboman Hoboman   [v 4] 2140/12 C 0 19.8 1089
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-7 Lucky Point Lucky Point   [v 6] 1640/11 D 0 g 933
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-1 Pokerface Comery Pokerface Comery   [v 5] 2140/4 C 0 22.9g 575
2024-07-19 2024-07-19 Bollnäs-8 Cointreau Pellini Cointreau Pellini   [s 4] 2160/12 A 8 18.8 847
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-7 Hoboman Hoboman   [v 5] 2140/4 D 0 17.9g 671
2024-05-21 2024-05-21 Bollnäs-6 Cointreau Pellini Cointreau Pellini   [s 4] 2140/6 C 7 21.5g 245
2024-05-21 2024-05-21 Bollnäs-3 Lets be Lawless Lets be Lawless   [v 4] 2160/10 A 0 16.9g 665
2024-05-04 2024-05-04 Gävle-8 Victory Athena Victory Athena   [s 5] 1640/6 C 2 14.8 17
2024-04-25 2024-04-25 Gävle-1 Cointreau Pellini Cointreau Pellini   [s 4] 2140/5 B 0 21.8g 278
2024-04-17 2024-04-17 Solvalla-6 Pärlan Tooma Pärlan Tooma   [s 5] 2140/7 C 0 17.1 446
2024-04-11 2024-04-11 Gävle-10 Cointreau Pellini Cointreau Pellini   [s 4] 2140/6 D 4 17.9 168
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-4 Fat Bottomed Girl Fat Bottomed Girl   [s 5] 2140/9 D 0 16.6 437ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se