V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-4 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2640/9 0 17.6 1072
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 Puketorps Cookie Puketorps Cookie   [s 5] 2160/14 7 18.9 1481
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-8 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/6 3 17.9 1118
2015-11-22 2015-11-22 Åby-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/12 0 18.4 1458
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2160/14 5 18.1 856
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/2 6 18.9 71
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 My Little Devil My Little Devil   [v 5] 2140/3 3 19.3 435
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 9] 2140/3 0 15.2 179
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2640/4 4 16.9 367
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 1640/3 0 15.6 581
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/3 2 16.9 786
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2160/12 4 18.7 64
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 6] 2660/4 5 21.2g 148
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/3 D 5 16.7 902
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-7 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/3 C 3 16.3 638
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 C 7 18.2 240
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 1640/7 B 4 15.9 154
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2140/5 B 3 15.0 61
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/2 D 6 16.9 746
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2660/3 D 4 17.1 639
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Tudor Tudor   [v 6] 2140/2 C 0 g 234
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 D 5 17.9 477
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/6 C 3 17.8 399
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2640/4 D 0 17.8 251
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/12 D 5 16.6 641
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2640/3 C 7 19.5 1698
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2640/2 C 4 20.4 134
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2160/11 C 2 18.1 196
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/1 C 0 366
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Makera Makera   [s 6] 2640/9 D 1 14.8 49
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2180/12 C 0 15.8 2608
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Makera Makera   [s 6] 2140/15 D 3 14.8 120
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/7 C 4 18.6 263
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2160/5 C 5 16.7 615
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/9 D 6 16.0 898
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/8 D 8 15.7 776
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/1 D 0 17.8 946
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 7] 2140/10 B 8 16.5 163
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/4 D 0 15.8 803
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Boogie Man Boogie Man   [v 8] 2640/4 D 4 15.3 291
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-12 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 10] 2180/11 A 6 16.4 227
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 1640/3 D 0 16.2 751
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/6 B 5 18.3g 111
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/7 C 0 19.3 285
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 1640/8 D 7 15.5g 420
2016-06-02 2016-06-02 Åby-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/1 C 0 19.9g 378
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/9 C 7 18.9g 382
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 1660/9 C 4 15.7 1190
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2640/8 D 0 18.8 225
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/5 D 6 17.7 410
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/2 D 3 16.9 441
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/1 D 1 18.0 547
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 1640/9 C 0 17.8 451
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/14 D 0 17.9 999
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 1660/3 C 3 16.8 168
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-8 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/4 C 7 16.5 771
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/7 D 0 17.9 1228
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2640/7 D 0 17.0 932
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/3 D 0 16.4g 996
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/10 C 4 16.8 909
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/7 D str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/2 D 8 16.6 491
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-12 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2680/10 C 6 18.0 1214
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/7 D 0 17.5 435
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2180/9 C 5 19.2 601
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Massana Macay Massana Macay   [v 9] 2140/2 D 6 16.0 1018
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2640/7 D 6 18.8 862
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Puketorps Cookie Puketorps Cookie   [s 6] 2160/12 B 0 20.8 757
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Bas Hanover Bas Hanover   [v 7] 2140/3 C 3 16.0 188
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 High Above High Above   [v 6] 2140/6 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/14 D 7 19.1 603
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Pioneer Face Pioneer Face   [s 5] 1640/6 C 5 14.8 244
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Cool Cool   [h 4] 2140/2 D 2 17.9 17
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-10 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 3] 2140/3 A 2 15.9 35
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Cool Cool   [h 4] 2140/11 B 2 16.5 42
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/1 D 0 17.6 1526
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Valmet* Valmet*   [v 6] 2160/4 B 6 15.8 266
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 9] 2140/9 D 6 14.9 478
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-3 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/12 D 0 18.0g 1658
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 8 21.8g 1077
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2640/9 D 0 18.9 3357
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Crown Wood Crown Wood   [v 4] 2140/4 A 3 15.0 38
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/5 D 7 18.3 438
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/2 C 6 19.2g 220
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 19.2g 45
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/1 B 2 15.6 176
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Glider Slider Glider Slider   [v 6] 2140/1 C str
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/1 D 7 17.4 990
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2680/8 D str
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 2140/10 D 0 17.8 650
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2640/5 D 0 20.5g 1147
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 4] 1640/3 C 6 14.7 37
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-4 Endora de Busset Endora de Busset   [s 3] 1600/3 A 0 15
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/1 D 4 17.3 403
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Jeter Jeter   [v 7] 1640/7 C 5 12.6 72
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 1640/5 B 6 15.5g 19
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 2640/9 D str
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 6] 2140/6 D 5 17.2g 586
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 2140/2 D 4 14.8 125
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 1640/2 A 2 13.5 22
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Mightiness Mightiness   [s 4] 2140/2 B 1 18.3 16
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Endora de Busset Endora de Busset   [s 3] 1609/4 D 2 14.3 42
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 1609/8 B 1 12.3 37
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 6] 2140/11 C 0 16.7 2501
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 8] 2140/6 D 0 22.5 717
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 1640/7 B 7 17.2 110
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2180/10 C 0 16.4 719
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Starlight Express* Starlight Express*   [v 8] 2640/2 D 4 18.0 557
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 2140/2 B 5 16.0 310
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 8] 2140/2 D 0 g 989
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2160/7 D 0 g 356
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-9 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 2640/3 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2680/10 A 3 17.3 80
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/1 D 5 16.4 575
2018-12-13 2018-12-13 Åby-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2660/8 C 4 18.7 516
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/9 C 0 19.0 1035
2018-11-15 2018-11-15 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2640/7 C 4 19.5g 508
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Barry B. Barry B.   [v 4] 1640/1 D 0 16.2g 38
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/4 D 4 16.6 242
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Nici Nici   [v 9] 2140/8 B 0 17.9 332
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/3 D 5 16.3 545
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2140/2 D 0 18.4 1512
2018-10-18 2018-10-18 Åby-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2160/8 B 0 21.0g 376
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Nici Nici   [v 9] 2140/10 C 5 16.9 241
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/9 C 5 16.4 360
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/6 D 0 17.4 246
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1640/4 D 4 15.3 1394
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Nici Nici   [v 9] 2660/6 D 0 17.9 1172
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2160/6 B 4 19.4 390
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/8 D 0 17.6 716
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/3 D str
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1640/1 B 4 16.2g 27
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1609/1 C 4 15.0 317
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/6 C 1 16.1 108
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 My Little Devil My Little Devil   [v 8] 2140/2 D 6 16.7 320
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/1 D 6 15.2 446
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/10 C 3 19.0 195
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2640/2 D 0 16.6 324
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/11 A 6 15.3 230
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/7 C 3 18.3 309
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/5 B 6 18.8 151
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 5] 2140/12 C 0 g 526
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Pippi Roc Pippi Roc   [s 3] 2140/10 B 2 16.4 67
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/2 D 0 17.6 2925
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 5] 2140/6 B 0 g 174
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Digital Furcola Digital Furcola   [s 4] 2140/6 D 0 15.9 379
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 New Future New Future   [s 7] 2140/12 B 0 14.6 163
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Quick Right Quick Right   [h 3] 2140/7 D 5 16.1 1084
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Prytzygo Prytzygo   [v 6] 1640/8 B 5 14.9 2020
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 Pioneer Face Pioneer Face   [s 6] 1640/1 B 0 14.4 320
2019-12-18 2019-12-18 Åby-3 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 3] 2140/10 D 0 17.8g 1268
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Nordmann* Nordmann*   [h 5] 1640/1 B 4 14.3 41
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Armour As* Armour As*   [h 3] 2140/4 B 3 15.7 20
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/6 D 3 14.0 479
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-2 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 3] 2140/7 D 4 19.4 779
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Chosen One Chosen One   [v 9] 2140/2 D 4 15.6 1027
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/14 D 8 19.1 351
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/9 B 2 15.9 92
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-3 Lucky Babe Lucky Babe   [s 6] 2140/7 B 3 15.3 24
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-3 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/4 C 6 18.2 236
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 4] 2140/12 C str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/1 D 3 16.2 217
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Fiona Journey Fiona Journey   [s 4] 2140/6 B 0 g 18
2019-11-02 2019-11-02 Åby-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/8 C 8 17.0 440
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 1640/3 C 3 15.1 132
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/6 D 0 17.7g 977
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/8 A 0 19.9g 463
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/4 B 2 15.9 124
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/4 D 8 16.0 124
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/7 D 7 17.0 330
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-9 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/9 C 0 18.0g 800
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 B 5 19.2g 215
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/10 B 0 17.1g 384
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/3 C 6 17.2 741
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2640/9 D 6 17.0 571
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/5 B 6 18.2 406
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 4] 2640/6 B 0 15.6 41
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 2100/8 D 7 16.9 582
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 4] 2140/12 B 5 14.9g 434
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/2 C 7 18.0 156
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Global Woodstock Global Woodstock   [v 4] 2140/10 C 4 13.4 204
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Cheerful Rivner Cheerful Rivner   [s 5] 2140/3 B 3 13.1 46
2019-07-25 2019-07-25 Åby-9 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2160/12 A 0 18.7g 896
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Chilli Lane Chilli Lane   [s 4] 2140/1 D 0 16.2g 75
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 1609/8 B 0 15.5 428
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/5 C 0 16.3 343
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Aquamarin Aquamarin   [v 4] 2140/2 A 3 13.6 24
2019-06-13 2019-06-13 Åby-6 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 1640/9 C 0 16.9 1416
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Dynamit Life Dynamit Life   [v 6] 2140/3 B 0 g 118
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 6] 2140/9 C 6 14.4 108
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 1640/2 C 7 15.2 449
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/5 C 0 16.5 148
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/10 D 7 18.5 655
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/6 C 4 18.0 88
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 C 4 16.6 219
2019-04-17 2019-04-17 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2660/6 C 0 17.6 522
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 2140/3 D 0 18.5g 370
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/2 C 0 g 569
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-5 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/4 C 2 16.6 282
2019-04-07 2019-04-07 Åby-3 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/1 D 7 17.1 321
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/6 C 1 16.2 153
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Call it Magic Call it Magic   [s 5] 1640/2 C 0 g 110
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/3 C 2 18.8 61
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 B 0 19.0g 237
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 C 3 17.4 944
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 D 0 18.0 916
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/10 C 4 17.5 645
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-8 Fitforfight Fitforfight   [s 4] 2140/4 D str
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-2 Inazawa Smart Inazawa Smart   [s 5] 2140/4 B 2 15.0 41
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2160/8 C 4 17.5 162
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 1640/3 D 5 13.3 1346
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 5] 2140/2 C 0 16.2 787
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/4 D 4 16.5 533
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/8 C 0 g 33
2020-11-15 2020-11-15 Åby-6 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/11 C 0 g 79
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-6 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2640/7 C 4 17.1 1234
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/11 D 8 15.4g 643
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 5] 2140/8 C 0 23.8 320
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/10 C 3 16.5 139
2020-10-22 2020-10-22 Åby-10 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/2 D 0 g 78
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-4 Leon de Castella Leon de Castella   [v 3] 2140/2 D 4 16.3 680
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Power Vacation Power Vacation   [s 4] 1640/2 D 0 g 171
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 1640/12 D 5 14.2 274
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2160/2 D 0 16.6 887
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-6 Boss Design Boss Design   [v 4] 2640/1 D 0 g 596
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-2 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2640/3 D 0 g 46
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-2 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2660/6 C 3 16.3 97
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2140/3 D 5 15.1 524
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-3 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 2140/3 D 2 15.1 172
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 2140/2 B 4 15.0 61
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-2 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/5 C str
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/6 D 0 17.2 1144
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-5 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/1 C 8 20.6g 621
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 5] 2140/8 D 6 17.3 490
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-7 Leon de Castella Leon de Castella   [v 3] 2140/11 B 0 21.2g 493
2020-09-02 2020-09-02 Åby-1 Leon de Castella Leon de Castella   [v 3] 2140/3 D 7 18.1 362
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2140/8 B 1 14.8 80
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Power Vacation Power Vacation   [s 4] 2140/11 B 4 15.6 45
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2140/5 D 0 16.6 230
2020-08-29 2020-08-29 Åby-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/4 C str
2020-08-29 2020-08-29 Åby-8 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/11 D 8 17.8 276
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/11 D 8 15.3 1364
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/4 D 5 16.5 621
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/9 A 0 17.7 229
2020-08-13 2020-08-13 Åby-3 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 2140/3 C 3 13.9 459
2020-08-06 2020-08-06 Åby-3 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/8 B 0 g 870
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 2140/2 C 5 14.3 1273
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Eldorado Mearas Eldorado Mearas   [v 6] 2140/6 B 3 14.6 28
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/9 B 4 17.8 72
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 In Love Silas In Love Silas   [s 4] 2140/12 B 0 g 214
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Look Håleryd Look Håleryd   [v 5] 2160/9 B 5 14.2 194
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-2 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/4 D 6 16.0 2048
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2660/10 D 0 17.0 1278
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Gaagaa Rivner Gaagaa Rivner   [s 4] 2140/2 D 0 g 37
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Runaround Sue Runaround Sue   [s 4] 2140/3 D 4 16.6 505
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2640/1 D 6 16.3 228
2020-06-25 2020-06-25 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/10 C 6 16.0 159
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-6 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/1 C 4 17.9 119
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/8 A 1 16.0 24
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/3 A 4 16.8 53
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 2140/6 B 2 15.3 167
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Navas Navas   [v 6] 2140/9 D 6 15.7 1407
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2640/8 D 0 15.3 316
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/6 D 4 14.6 280
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-2 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 1640/10 C 0 15.3g 575
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-5 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/9 D 0 g 1424
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/6 D 0 16.8 759
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 1640/2 A 3 13.2 38
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/12 B 0 16.9 503
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/6 C 5 15.4 468
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2160/7 C 0 16.9g 357
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2640/12 B 0 18.9 83
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-8 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/6 D 2 17.5 458
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/2 D 3 17.3 370
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-2 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 1609/2 B 1 12.8 16
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/4 D 0 21.7g 1202
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/11 B 0 19.3 684
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 4] 2140/11 B str
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-6 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/4 D 1 15.8 36
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/9 D 0 18.3 664
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2140/8 B 1 15.5 41
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Kashmir Zon Kashmir Zon   [v 5] 2140/1 D 0 25.1 109
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-9 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/4 C 4 17.5 365
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2140/8 D 7 14.2 1578
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Delicious Laser* Delicious Laser*   [s 5] 2140/2 B 0 16.7 239
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-5 Random Brodde Random Brodde   [v 5] 2160/5 C 0 18.8g 834
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 1640/1 C 5 13.7 175
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-3 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2160/11 D str
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/5 D 0 g 576
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Random Brodde Random Brodde   [v 5] 2140/2 D 7 16.5 354
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-3 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/5 C 4 19.5g 364
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Korpral Zon Korpral Zon   [v 5] 1640/3 C 0 15.9 416
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 1640/9 C 0 14.3g 870
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 6] 2140/4 D 0 14.4 304
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 1640/3 C 2 13.7 164
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-1 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/3 D 6 19.9g 559
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-5 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2640/4 D 0 16.1 1440
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Andover Hudson Andover Hudson   [v 6] 2140/1 C 0 17.8 455
2020-02-20 2020-02-20 Åby-4 Chosen One Chosen One   [v 10] 1640/3 C 5 14.3 407
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/8 D 0 18.9 1664
2020-02-06 2020-02-06 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/5 D 0 16.7 477
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Andover Hudson Andover Hudson   [v 6] 1640/3 B 1 14.3 38
2020-02-01 2020-02-01 Åby-4 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/7 D 0 17.7 808
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/8 D 2 16.5 414
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 1640/10 D 6 15.1 170
2020-01-15 2020-01-15 Åby-4 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/6 D 0 18.0 1116
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-5 Chosen One Chosen One   [v 10] 2000/6 C 0
2020-01-08 2020-01-08 Åby-3 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 4] 2140/3 D 0 g 396
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 11] 2140/9 D 0 5330
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-6 Fauntleroy Fauntleroy   [v 5] 2140/9 A 5 16.1 30
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-8 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2660/11 B 0 16.8 1043
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-8 Special Broadway Special Broadway   [s 4] 1640/11 C 4 14.5 143
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Eye on the Hill Eye on the Hill   [s 4] 2160/8 A 0 14.6 163
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 7] 1640/4 D 3 13.2 178
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-4 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2660/6 C 4 16.4 574
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2640/11 D 0 16.3 1466
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Look Håleryd Look Håleryd   [v 6] 1640/12 D 6 12.4 371
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-7 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/14 C 0 17.0 798
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 1640/10 D str
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2640/7 C 3 17.2 1031
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-3 Madjica Hudson Madjica Hudson   [s 6] 2140/11 D 0 g 1019
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-5 Bachelor Girl Bachelor Girl   [s 5] 2140/7 B 5 16.8 87
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Il Commendante Il Commendante   [v 6] 2140/4 D 0 g 57
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-5 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 5] 2640/1 D 0 g 301
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2640/9 D 0 16.2 502
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-2 Mai Tai Mai Tai   [s 7] 2140/7 B 1 16.8 236
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/6 A 5 14.8g 112
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/12 B 7 17.9g 59
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-6 Madjica Hudson Madjica Hudson   [s 6] 2140/1 D 0 17.5 588
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-8 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2140/10 A 7 16.7 103
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-9 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/5 D 5 17.6 217
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-10 Bachelor Girl Bachelor Girl   [s 5] 2140/5 B 0 g 71
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-4 N.L.O. N.L.O.   [h 6] 2160/15 C 0 16.4 99
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-2 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 1609/8 B 4 14.8 190
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-4 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 1609/5 B 1 14.3 37
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-7 Desefinado Desefinado   [v 9] 1609/3 D 0 13.2 561
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-5 N.L.O. N.L.O.   [h 6] 1640/7 B 0 14.9g 40
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-4 Slade H.H. Slade H.H.   [v 9] 2140/4 D 0 g 904
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/11 C 0 16.4 442
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-8 Ockra Ockra   [s 6] 2140/3 C str
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 Gaagaa Rivner Gaagaa Rivner   [s 5] 2140/11 A 3 15.6 41
2021-05-27 2021-05-27 Åby-3 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 11] 1640/8 D 0 16.8 1817
2021-05-27 2021-05-27 Åby-4 N.L.O. N.L.O.   [h 6] 2140/12 C 2 15.7 663
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2640/10 D 0 g 553
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-6 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 9] 2160/9 C 0 16.9g 419
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-9 Cute and Charming Cute and Charming   [s 5] 2140/7 C str
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Jestin Love Jestin Love   [v 4] 2140/2 D 5 17.4 139
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-7 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/9 C 0 15.0g 415
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-10 Cute and Charming Cute and Charming   [s 5] 2160/3 D 0 g 979
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Love Håleryd Love Håleryd   [v 6] 1609/11 A 0 15.0g 62
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-7 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 1609/7 C 4 14.5 585
2021-05-13 2021-05-13 Åby-6 Digital Furcola Digital Furcola   [s 7] 2140/8 C 6 15.3 403
2021-05-13 2021-05-13 Åby-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/8 C 5 16.2 105
2021-05-13 2021-05-13 Åby-10 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/9 D 4 16.8 254
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-1 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/4 C 0 14.3 170
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-8 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 7] 2140/11 B 3 14.7 395
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 5] 2140/5 D 0 18.2g 380
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-7 Begum Kronos Begum Kronos   [s 4] 1640/2 A 0 22.4g 29
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-6 Usain Cup Usain Cup   [v 8] 2140/3 C 0 g 216
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-7 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/1 D 7 17.3 817
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-10 Classic Kimble Classic Kimble   [s 9] 2140/6 D 8 16.1 102
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2640/7 C 0 15.5g 153
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/8 C 0 13.8 948
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-6 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 6] 2140/9 C 8 15.3 74
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-7 Desefinado Desefinado   [v 9] 2140/5 C 0 16.7 411
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-8 Halo Am Halo Am   [h 4] 2140/7 C 1 13.6 28
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-3 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 5] 2140/6 D 6 16.9 648
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-9 Beaks Manello Beaks Manello   [v 6] 1640/4 D 7 13.5 999
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-6 Love Håleryd Love Håleryd   [v 6] 2140/11 A 5 14.7 23
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-8 Peace too Many Peace too Many   [s 6] 2140/10 C 0 g 141
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-10 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/7 A 2 15.5 30
2021-04-14 2021-04-14 Åby-4 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 1640/3 B 4 13.2 28
2021-04-14 2021-04-14 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/5 C 7 13.6 87
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-1 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2140/8 A 3 15.6 120
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-4 Thunderpedia Thunderpedia   [v 6] 2140/4 D 0 15.0 1069
2021-04-07 2021-04-07 Åby-3 Digital Furcola Digital Furcola   [s 7] 2160/10 D 5 15.0 2029
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 6] 2140/10 D 5 15.2 312
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-3 Gländerfield Gländerfield   [s 5] 2140/2 D str
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2660/3 D 0 15.5 1810
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-8 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/1 C 3 13.0 516
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 5] 2140/10 D 0 15.1 936
2021-03-25 2021-03-25 Åby-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/3 D 4 13.8 866
2021-03-25 2021-03-25 Åby-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2640/9 C 0 16.6 596
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Beaks Manello Beaks Manello   [v 6] 2140/5 D 1 15.9 63
2021-03-20 2021-03-20 Åby-5 A Gogo Girl A Gogo Girl   [s 6] 2140/9 C 4 16.4 439
2021-03-20 2021-03-20 Åby-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 11] 2140/6 D 8 15.7 533
2021-03-20 2021-03-20 Åby-8 Gländerfield Gländerfield   [s 5] 2140/3 D 0 g 291
2021-03-20 2021-03-20 Åby-10 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 6] 2140/2 C 0 g 188
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-5 Siesta Rak Siesta Rak   [s 9] 2160/12 C 0 g 567
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 1640/7 C 0 15.2g 586
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/5 D 1 15.7 585
2021-03-11 2021-03-11 Åby-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2640/4 C 0 18.1 409
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Digital Circling Digital Circling   [s 5] 1640/2 D 0 17.3g 838
2021-03-06 2021-03-06 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/3 D 0 13.6 548
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-5 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 1640/11 C 2 14.0 34
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-2 Leon de Castella Leon de Castella   [v 4] 2640/2 B 3 17.3 77
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/8 D 6 15.7 402
2021-02-25 2021-02-25 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2640/8 C 4 15.4 214
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 5] 2140/5 C 0 g 91
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-5 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2140/6 B 0 16.9 86
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-6 Digital Circling Digital Circling   [s 5] 2140/1 D 5 16.8 1450
2021-02-03 2021-02-03 Åby-3 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/4 D 3 16.0 222
2021-02-03 2021-02-03 Åby-5 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/6 D 2 14.7 557
2021-01-28 2021-01-28 Åby-3 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/7 B 1 16.6 25
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 1640/10 C 2 15.9 1192
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 1640/10 D 3 14.1 642
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Mannen Mannen   [v 5] 2140/9 A 0 19.5g 444
2021-01-14 2021-01-14 Åby-8 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/12 C 5 15.1 1132
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-5 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 10] 2640/7 D 0 20.7 1111
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-6 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/10 C 5 18.3 748
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/3 D 5 14.5 910ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se