V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/8 D

Nyheter för travkusk


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.Faktum är att ingen ens har varit i närheten.Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trav..


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.
Faktum är att ingen ens har varit i närheten.
Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trava en meter på innerspår gör hästens prestation på 1.08,4/1 609 meter i elitloppsloppsförsöket 2017 ännu mer unik.
Men Bold Eagle kunde inte återhämta sig från urladdningen och var sig inte lik som megafavorit i finalen.
Året efter återkom han för revansch, men fälldes av en kritiserad startkalabalik som drog ut på tiden och stressade hästen galopp.
Då meddelade kretsen kring hästen direkt efter loppet att man inte återvänder till Elitloppet.
Snart två år senare har man tänkt om.

På väg att bli vinstrikast genom tiderna
Nu talar nämligen allt för att den svenska travpubliken får en chans till att uppleva fenomenet som står på randen till att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Vid ett besök hos tränaren Sebastian Guarato på dennes träningsanläggning i Normandie inför uppladdningen till söndagens Prix d’Amerique så bekräftar han att man gör en ny satsning mot Solvalla i maj.
- Han har blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver, berättar Sebastien Guarato.
Nioåringen måste givetvis få en inbjudan från Solvalla för att få starta i Elitloppet, men för en häst som tjänat 50 miljoner kronor och har Bold Eagles status torde detta vara en formalitet.

Robin Johansson, Kanal 75


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar ..


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar om två svenska platser i till kallblodsloppen på Vincennes som avgörs 16 och 20 februari.
Dennes baneman från V75 på Bergsåker, Guldtopp, finns bland utmanarna liksom regerande svenska mästarinnan Minelli.
En annan intressant deltagare är segervane Backegubben som återkommer efter fyra månaders vila.
De två främsta hästarna i söndagens lopp, som ingår i GS75-spelet, får chansen att åka till Paris medan de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut 28 januari.

Startlista Uttagningslopp Vincennes
2 140 meter autostart

1 Guli Tor – Rikard N Skoglund (Jan-Olov Persson)
2 Backegubben – Björn Karlsson
3 Sippson – Ulf Eriksson (Lars Rosén)
4 Guli Rubin – Ulf Ohlsson (Jörgen Westholm)
5 Ängsborken – Jimmy Jonsson (Alf Jonsson)
6 Minelli – Jorma Kontio (Anders Hafstad)
7 Guldtopp – Magnus A Djuse (Daniel Wikberg)
8 Tåga Kongen – Tomas Pettersson (Jan-Olov Åberg)
9 Joel Klipp – Per Linderoth (Johan Gunnarsson)
10 Fanny Tabac – Robert Skoglund
Förstapris: 50 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-4 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2640/9 0 17.6 1072
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 Puketorps Cookie Puketorps Cookie   [s 5] 2160/14 7 18.9 1481
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-8 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/6 3 17.9 1118
2015-11-22 2015-11-22 Åby-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/12 0 18.4 1458
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2160/14 5 18.1 856
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/2 6 18.9 71
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 My Little Devil My Little Devil   [v 5] 2140/3 3 19.3 435
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 9] 2140/3 0 15.2 179
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2640/4 4 16.9 367
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 1640/3 0 15.6 581
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/3 2 16.9 786
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2160/12 4 18.7 64
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 6] 2660/4 5 21.2g 148
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/3 D 5 16.7 902
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-7 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/3 C 3 16.3 638
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 C 7 18.2 240
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 1640/7 B 4 15.9 154
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2140/5 B 3 15.0 61
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/2 D 6 16.9 746
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2660/3 D 4 17.1 639
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/6 C 3 17.8 399
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Tudor Tudor   [v 6] 2140/2 C 0 g 234
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 D 5 17.9 477
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2640/4 D 0 17.8 251
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/12 D 5 16.6 641
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2640/3 C 7 19.5 1698
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2640/2 C 4 20.4 134
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2160/11 C 2 18.1 196
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/1 C 0 366
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Makera Makera   [s 6] 2640/9 D 1 14.8 49
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2180/12 C 0 15.8 2608
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Makera Makera   [s 6] 2140/15 D 3 14.8 120
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/7 C 4 18.6 263
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2160/5 C 5 16.7 615
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/9 D 6 16.0 898
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/8 D 8 15.7 776
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 7] 2140/10 B 8 16.5 163
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/1 D 0 17.8 946
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/4 D 0 15.8 803
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Boogie Man Boogie Man   [v 8] 2640/4 D 4 15.3 291
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-12 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 10] 2180/11 A 6 16.4 227
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 1640/3 D 0 16.2 751
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/7 C 0 19.3 285
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/6 B 5 18.3g 111
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 1640/8 D 7 15.5g 420
2016-06-02 2016-06-02 Åby-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/1 C 0 19.9g 378
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/9 C 7 18.9g 382
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 1660/9 C 4 15.7 1190
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2640/8 D 0 18.8 225
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/5 D 6 17.7 410
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/2 D 3 16.9 441
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 1640/9 C 0 17.8 451
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/14 D 0 17.9 999
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/1 D 1 18.0 547
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 1660/3 C 3 16.8 168
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-8 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/4 C 7 16.5 771
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/7 D 0 17.9 1228
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2640/7 D 0 17.0 932
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/3 D 0 16.4g 996
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/10 C 4 16.8 909
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/7 D str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/2 D 8 16.6 491
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-12 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2680/10 C 6 18.0 1214
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/7 D 0 17.5 435
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2180/9 C 5 19.2 601
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Massana Macay Massana Macay   [v 9] 2140/2 D 6 16.0 1018
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2640/7 D 6 18.8 862
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Puketorps Cookie Puketorps Cookie   [s 6] 2160/12 B 0 20.8 757
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Bas Hanover Bas Hanover   [v 7] 2140/3 C 3 16.0 188
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 High Above High Above   [v 6] 2140/6 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/14 D 7 19.1 603
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Pioneer Face Pioneer Face   [s 5] 1640/6 C 5 14.8 244
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Cool Cool   [h 4] 2140/2 D 2 17.9 17
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-10 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 3] 2140/3 A 2 15.9 35
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Cool Cool   [h 4] 2140/11 B 2 16.5 42
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/1 D 0 17.6 1526
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Valmet* Valmet*   [v 6] 2160/4 B 6 15.8 266
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 9] 2140/9 D 6 14.9 478
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-3 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/12 D 0 18.0g 1658
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 8 21.8g 1077
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2640/9 D 0 18.9 3357
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Crown Wood Crown Wood   [v 4] 2140/4 A 3 15.0 38
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/5 D 7 18.3 438
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/2 C 6 19.2g 220
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 19.2g 45
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/1 B 2 15.6 176
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Glider Slider Glider Slider   [v 6] 2140/1 C str
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/1 D 7 17.4 990
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2680/8 D str
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 2140/10 D 0 17.8 650
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2640/5 D 0 20.5g 1147
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 4] 1640/3 C 6 14.7 37
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-4 Endora de Busset Endora de Busset   [s 3] 1600/3 A 0 15
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/1 D 4 17.3 403
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Jeter Jeter   [v 7] 1640/7 C 5 12.6 72
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 1640/5 B 6 15.5g 19
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 2640/9 D str
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 2140/2 D 4 14.8 125
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 6] 2140/6 D 5 17.2g 586
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 1640/2 A 2 13.5 22
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Mightiness Mightiness   [s 4] 2140/2 B 1 18.3 16
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Endora de Busset Endora de Busset   [s 3] 1609/4 D 2 14.3 42
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 1609/8 B 1 12.3 37
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 6] 2140/11 C 0 16.7 2501
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 8] 2140/6 D 0 22.5 717
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 1640/7 B 7 17.2 110
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2180/10 C 0 16.4 719
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Starlight Express* Starlight Express*   [v 8] 2640/2 D 4 18.0 557
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 2140/2 B 5 16.0 310
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 8] 2140/2 D 0 g 989
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2160/7 D 0 g 356
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-9 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 2640/3 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2680/10 A 3 17.3 80
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/1 D 5 16.4 575
2018-12-13 2018-12-13 Åby-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2660/8 C 4 18.7 516
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/9 C 0 19.0 1035
2018-11-15 2018-11-15 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2640/7 C 4 19.5g 508
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Barry B. Barry B.   [v 4] 1640/1 D 0 16.2g 38
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/4 D 4 16.6 242
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Nici Nici   [v 9] 2140/8 B 0 17.9 332
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/3 D 5 16.3 545
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2140/2 D 0 18.4 1512
2018-10-18 2018-10-18 Åby-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2160/8 B 0 21.0g 376
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Nici Nici   [v 9] 2140/10 C 5 16.9 241
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/9 C 5 16.4 360
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/6 D 0 17.4 246
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1640/4 D 4 15.3 1394
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Nici Nici   [v 9] 2660/6 D 0 17.9 1172
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2160/6 B 4 19.4 390
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/8 D 0 17.6 716
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/3 D str
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1640/1 B 4 16.2g 27
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1609/1 C 4 15.0 317
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/6 C 1 16.1 108
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 My Little Devil My Little Devil   [v 8] 2140/2 D 6 16.7 320
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/1 D 6 15.2 446
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/10 C 3 19.0 195
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2640/2 D 0 16.6 324
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/11 A 6 15.3 230
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/7 C 3 18.3 309
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/5 B 6 18.8 151
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 5] 2140/12 C 0 g 526
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Pippi Roc Pippi Roc   [s 3] 2140/10 B 2 16.4 67
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/2 D 0 17.6 2925
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 5] 2140/6 B 0 g 174
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Digital Furcola Digital Furcola   [s 4] 2140/6 D 0 15.9 379
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 New Future New Future   [s 7] 2140/12 B 0 14.6 163
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Quick Right Quick Right   [h 3] 2140/7 D 5 16.1 1084
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Prytzygo Prytzygo   [v 6] 1640/8 B 5 14.9 2020
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 Pioneer Face Pioneer Face   [s 6] 1640/1 B 0 14.4 320
2019-12-18 2019-12-18 Åby-3 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 3] 2140/10 D 0 17.8g 1268
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Nordmann* Nordmann*   [h 5] 1640/1 B 4 14.3 41
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Armour As* Armour As*   [h 3] 2140/4 B 3 15.7 20
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/6 D 3 14.0 479
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-2 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 3] 2140/7 D 4 19.4 779
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Chosen One Chosen One   [v 9] 2140/2 D 4 15.6 1027
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/14 D 8 19.1 351
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/9 B 2 15.9 92
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-3 Lucky Babe Lucky Babe   [s 6] 2140/7 B 3 15.3 24
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-3 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/4 C 6 18.2 236
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 4] 2140/12 C str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/1 D 3 16.2 217
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Fiona Journey Fiona Journey   [s 4] 2140/6 B 0 g 18
2019-11-02 2019-11-02 Åby-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/8 C 8 17.0 440
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 1640/3 C 3 15.1 132
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/6 D 0 17.7g 977
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/8 A 0 19.9g 463
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/4 B 2 15.9 124
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/4 D 8 16.0 124
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/7 D 7 17.0 330
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-9 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/9 C 0 18.0g 800
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 B 5 19.2g 215
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/10 B 0 17.1g 384
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/3 C 6 17.2 741
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2640/9 D 6 17.0 571
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/5 B 6 18.2 406
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 4] 2640/6 B 0 15.6 41
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 2100/8 D 7 16.9 582
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 4] 2140/12 B 5 14.9g 434
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/2 C 7 18.0 156
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Global Woodstock Global Woodstock   [v 4] 2140/10 C 4 13.4 204
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Cheerful Rivner Cheerful Rivner   [s 5] 2140/3 B 3 13.1 46
2019-07-25 2019-07-25 Åby-9 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2160/12 A 0 18.7g 896
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Chilli Lane Chilli Lane   [s 4] 2140/1 D 0 16.2g 75
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 1609/8 B 0 15.5 428
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/5 C 0 16.3 343
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Aquamarin Aquamarin   [v 4] 2140/2 A 3 13.6 24
2019-06-13 2019-06-13 Åby-6 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 1640/9 C 0 16.9 1416
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Dynamit Life Dynamit Life   [v 6] 2140/3 B 0 g 118
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 6] 2140/9 C 6 14.4 108
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 1640/2 C 7 15.2 449
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/5 C 0 16.5 148
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/10 D 7 18.5 655
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/6 C 4 18.0 88
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 C 4 16.6 219
2019-04-17 2019-04-17 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2660/6 C 0 17.6 522
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 2140/3 D 0 18.5g 370
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/2 C 0 g 569
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-5 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/4 C 2 16.6 282
2019-04-07 2019-04-07 Åby-3 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/1 D 7 17.1 321
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/6 C 1 16.2 153
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Call it Magic Call it Magic   [s 5] 1640/2 C 0 g 110
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/3 C 2 18.8 61
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 B 0 19.0g 237
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 C 3 17.4 944
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 D 0 18.0 916
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 1640/10 D 6 15.1 170
2020-01-15 2020-01-15 Åby-4 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/6 D 0 18.0 1116
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-5 Chosen One Chosen One   [v 10] 2000/6 C 0
2020-01-08 2020-01-08 Åby-3 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 4] 2140/3 D 0 g 396
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 11] 2140/9 D 0 5330



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se