V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-9 Mai Tai Mai Tai   [s 10] 1609/2 B
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-1 Bermuda Rose Bermuda Rose   [s 6] 1609/2 B
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-2 Status Page Status Page   [s 5] 1609/4 C
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-7 Tera Tera   [s 6] 1609/6 D
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-8 Come Along Come Along   [v 7] 1609/2 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-4 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2640/9 0 17.6 1072
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 Puketorps Cookie Puketorps Cookie   [s 5] 2160/14 7 18.9 1481
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-8 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/6 3 17.9 1118
2015-11-22 2015-11-22 Åby-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/12 0 18.4 1458
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2160/14 5 18.1 856
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/2 6 18.9 71
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 My Little Devil My Little Devil   [v 5] 2140/3 3 19.3 435
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 9] 2140/3 0 15.2 179
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2640/4 4 16.9 367
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 1640/3 0 15.6 581
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2140/3 2 16.9 786
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 6] 2160/12 4 18.7 64
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 6] 2660/4 5 21.2g 148
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/3 D 5 16.7 902
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-7 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/3 C 3 16.3 638
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 C 7 18.2 240
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Port Ellen Broline Port Ellen Broline   [s 4] 2140/5 B 3 15.0 61
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 1640/7 B 4 15.9 154
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/2 D 6 16.9 746
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2660/3 D 4 17.1 639
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/6 C 3 17.8 399
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Tudor Tudor   [v 6] 2140/2 C 0 g 234
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/10 D 5 17.9 477
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2640/4 D 0 17.8 251
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/12 D 5 16.6 641
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2640/3 C 7 19.5 1698
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2640/2 C 4 20.4 134
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2160/11 C 2 18.1 196
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/1 C 0 366
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Makera Makera   [s 6] 2640/9 D 1 14.8 49
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2180/12 C 0 15.8 2608
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Makera Makera   [s 6] 2140/15 D 3 14.8 120
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/7 C 4 18.6 263
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2160/5 C 5 16.7 615
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/9 D 6 16.0 898
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/8 D 8 15.7 776
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 7] 2140/10 B 8 16.5 163
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/1 D 0 17.8 946
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Starbec's Goofy Starbec's Goofy   [v 8] 2140/4 D 0 15.8 803
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Boogie Man Boogie Man   [v 8] 2640/4 D 4 15.3 291
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-12 Du Kan Du Mä Du Kan Du Mä   [v 10] 2180/11 A 6 16.4 227
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 1640/3 D 0 16.2 751
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/6 B 5 18.3g 111
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 2140/7 C 0 19.3 285
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 1640/8 D 7 15.5g 420
2016-06-02 2016-06-02 Åby-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/1 C 0 19.9g 378
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/9 C 7 18.9g 382
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 1660/9 C 4 15.7 1190
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/5 D 6 17.7 410
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2640/8 D 0 18.8 225
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/2 D 3 16.9 441
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-4 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 1640/9 C 0 17.8 451
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/14 D 0 17.9 999
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/1 D 1 18.0 547
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 7] 1660/3 C 3 16.8 168
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-8 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2140/4 C 7 16.5 771
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 5] 2140/7 D 0 17.9 1228
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2640/7 D 0 17.0 932
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/3 D 0 16.4g 996
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2140/10 C 4 16.8 909
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/7 D str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2140/2 D 8 16.6 491
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-12 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2680/10 C 6 18.0 1214
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/7 D 0 17.5 435
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2180/9 C 5 19.2 601
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Massana Macay Massana Macay   [v 9] 2140/2 D 6 16.0 1018
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 7] 2640/7 D 6 18.8 862
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Puketorps Cookie Puketorps Cookie   [s 6] 2160/12 B 0 20.8 757
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Bas Hanover Bas Hanover   [v 7] 2140/3 C 3 16.0 188
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 High Above High Above   [v 6] 2140/6 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2160/14 D 7 19.1 603
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Pioneer Face Pioneer Face   [s 5] 1640/6 C 5 14.8 244
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Cool Cool   [h 4] 2140/2 D 2 17.9 17
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-10 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 3] 2140/3 A 2 15.9 35
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Cool Cool   [h 4] 2140/11 B 2 16.5 42
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-3 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/12 D 0 18.0g 1658
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/1 D 0 17.6 1526
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Valmet* Valmet*   [v 6] 2160/4 B 6 15.8 266
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 9] 2140/9 D 6 14.9 478
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-6 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/3 D 8 21.8g 1077
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2640/9 D 0 18.9 3357
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Crown Wood Crown Wood   [v 4] 2140/4 A 3 15.0 38
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/5 D 7 18.3 438
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/2 C 6 19.2g 220
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/2 D 0 19.2g 45
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 5] 2140/1 B 2 15.6 176
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Glider Slider Glider Slider   [v 6] 2140/1 C str
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/1 D 7 17.4 990
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2680/8 D str
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Isabelle Sånna Isabelle Sånna   [s 7] 2140/10 D 0 17.8 650
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2640/5 D 0 20.5g 1147
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 4] 1640/3 C 6 14.7 37
2017-07-09 2017-07-09 Charlottenlund-4 Endora de Busset Endora de Busset   [s 3] 1600/3 A 0 15
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 8] 2140/1 D 4 17.3 403
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Jeter Jeter   [v 7] 1640/7 C 5 12.6 72
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 1640/5 B 6 15.5g 19
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 2640/9 D str
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 2140/2 D 4 14.8 125
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 6] 2140/6 D 5 17.2g 586
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 1640/2 A 2 13.5 22
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Mightiness Mightiness   [s 4] 2140/2 B 1 18.3 16
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Endora de Busset Endora de Busset   [s 3] 1609/4 D 2 14.3 42
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 Salma Silvio Salma Silvio   [s 5] 1609/8 B 1 12.3 37
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 6] 2140/11 C 0 16.7 2501
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 8] 2140/6 D 0 22.5 717
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 1640/7 B 7 17.2 110
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2180/10 C 0 16.4 719
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Starlight Express* Starlight Express*   [v 8] 2640/2 D 4 18.0 557
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 2140/2 B 5 16.0 310
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Jula Pricerunner Jula Pricerunner   [v 8] 2140/2 D 0 g 989
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2160/7 D 0 g 356
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-9 Cayenne Blaze Cayenne Blaze   [v 8] 2640/3 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2680/10 A 3 17.3 80
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/1 D 5 16.4 575
2018-12-13 2018-12-13 Åby-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2660/8 C 4 18.7 516
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/9 C 0 19.0 1035
2018-11-15 2018-11-15 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2640/7 C 4 19.5g 508
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Barry B. Barry B.   [v 4] 1640/1 D 0 16.2g 38
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Nici Nici   [v 9] 2140/8 B 0 17.9 332
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/4 D 4 16.6 242
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/3 D 5 16.3 545
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2140/2 D 0 18.4 1512
2018-10-18 2018-10-18 Åby-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2160/8 B 0 21.0g 376
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/9 C 5 16.4 360
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Nici Nici   [v 9] 2140/10 C 5 16.9 241
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/6 D 0 17.4 246
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1640/4 D 4 15.3 1394
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Nici Nici   [v 9] 2660/6 D 0 17.9 1172
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/8 D 0 17.6 716
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Linges Glide Linges Glide   [v 7] 2160/6 B 4 19.4 390
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/3 D str
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1640/1 B 4 16.2g 27
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 1609/1 C 4 15.0 317
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/1 D 6 15.2 446
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 My Little Devil My Little Devil   [v 8] 2140/2 D 6 16.7 320
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/6 C 1 16.1 108
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/10 C 3 19.0 195
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2640/2 D 0 16.6 324
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/11 A 6 15.3 230
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/7 C 3 18.3 309
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/5 B 6 18.8 151
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 5] 2140/12 C 0 g 526
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Pippi Roc Pippi Roc   [s 3] 2140/10 B 2 16.4 67
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 5] 2140/6 B 0 g 174
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 7] 2140/2 D 0 17.6 2925
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Digital Furcola Digital Furcola   [s 4] 2140/6 D 0 15.9 379
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 New Future New Future   [s 7] 2140/12 B 0 14.6 163
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Quick Right Quick Right   [h 3] 2140/7 D 5 16.1 1084
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Prytzygo Prytzygo   [v 6] 1640/8 B 5 14.9 2020
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 Pioneer Face Pioneer Face   [s 6] 1640/1 B 0 14.4 320
2019-12-18 2019-12-18 Åby-3 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 3] 2140/10 D 0 17.8g 1268
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Armour As* Armour As*   [h 3] 2140/4 B 3 15.7 20
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Nordmann* Nordmann*   [h 5] 1640/1 B 4 14.3 41
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/6 D 3 14.0 479
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-2 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 3] 2140/7 D 4 19.4 779
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Chosen One Chosen One   [v 9] 2140/2 D 4 15.6 1027
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/14 D 8 19.1 351
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/9 B 2 15.9 92
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-3 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/4 C 6 18.2 236
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-3 Lucky Babe Lucky Babe   [s 6] 2140/7 B 3 15.3 24
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 4] 2140/12 C str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/1 D 3 16.2 217
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Fiona Journey Fiona Journey   [s 4] 2140/6 B 0 g 18
2019-11-02 2019-11-02 Åby-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/8 C 8 17.0 440
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 1640/3 C 3 15.1 132
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/6 D 0 17.7g 977
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/4 B 2 15.9 124
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/8 A 0 19.9g 463
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 6] 2140/4 D 8 16.0 124
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/7 D 7 17.0 330
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-9 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/9 C 0 18.0g 800
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/3 C 6 17.2 741
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Flybury Am Flybury Am   [v 4] 2140/10 B 0 17.1g 384
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 B 5 19.2g 215
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2640/9 D 6 17.0 571
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/5 B 6 18.2 406
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 4] 2640/6 B 0 15.6 41
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 1000
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 2100/8 D 7 16.9 582
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 4] 2140/12 B 5 14.9g 434
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/2 C 7 18.0 156
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Global Woodstock Global Woodstock   [v 4] 2140/10 C 4 13.4 204
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Cheerful Rivner Cheerful Rivner   [s 5] 2140/3 B 3 13.1 46
2019-07-25 2019-07-25 Åby-9 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2160/12 A 0 18.7g 896
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Chilli Lane Chilli Lane   [s 4] 2140/1 D 0 16.2g 75
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 1609/8 B 0 15.5 428
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/5 C 0 16.3 343
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Aquamarin Aquamarin   [v 4] 2140/2 A 3 13.6 24
2019-06-13 2019-06-13 Åby-6 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 1640/9 C 0 16.9 1416
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Dynamit Life Dynamit Life   [v 6] 2140/3 B 0 g 118
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 6] 2140/9 C 6 14.4 108
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 1640/2 C 7 15.2 449
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 1640/5 C 0 16.5 148
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/6 C 4 18.0 88
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/10 D 7 18.5 655
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 C 4 16.6 219
2019-04-17 2019-04-17 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2660/6 C 0 17.6 522
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 2140/3 D 0 18.5g 370
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/2 C 0 g 569
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-5 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 3] 2140/4 C 2 16.6 282
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/6 C 1 16.2 153
2019-04-07 2019-04-07 Åby-3 Linges Alladin Linges Alladin   [v 10] 2140/1 D 7 17.1 321
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Call it Magic Call it Magic   [s 5] 1640/2 C 0 g 110
2019-03-07 2019-03-07 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/3 C 2 18.8 61
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 B 0 19.0g 237
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 8] 2140/5 D 0 18.0 916
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Linges Glide Linges Glide   [v 8] 2140/4 C 3 17.4 944
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-8 Fitforfight Fitforfight   [s 4] 2140/4 D str
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/10 C 4 17.5 645
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-2 Inazawa Smart Inazawa Smart   [s 5] 2140/4 B 2 15.0 41
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2160/8 C 4 17.5 162
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 5] 2140/2 C 0 16.2 787
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 1640/3 D 5 13.3 1346
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/4 D 4 16.5 533
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/8 C 0 g 33
2020-11-15 2020-11-15 Åby-6 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/11 C 0 g 79
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-6 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2640/7 C 4 17.1 1234
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/11 D 8 15.4g 643
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/10 C 3 16.5 139
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 5] 2140/8 C 0 23.8 320
2020-10-22 2020-10-22 Åby-10 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/2 D 0 g 78
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Power Vacation Power Vacation   [s 4] 1640/2 D 0 g 171
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-4 Leon de Castella Leon de Castella   [v 3] 2140/2 D 4 16.3 680
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2160/2 D 0 16.6 887
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 1640/12 D 5 14.2 274
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-6 Boss Design Boss Design   [v 4] 2640/1 D 0 g 596
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-2 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2640/3 D 0 g 46
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2140/3 D 5 15.1 524
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-2 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2660/6 C 3 16.3 97
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-3 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 2140/3 D 2 15.1 172
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 2140/2 B 4 15.0 61
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-2 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/5 C str
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/6 D 0 17.2 1144
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Ritz Ina Hall Ritz Ina Hall   [s 5] 2140/8 D 6 17.3 490
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-5 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/1 C 8 20.6g 621
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-7 Leon de Castella Leon de Castella   [v 3] 2140/11 B 0 21.2g 493
2020-09-02 2020-09-02 Åby-1 Leon de Castella Leon de Castella   [v 3] 2140/3 D 7 18.1 362
2020-08-29 2020-08-29 Åby-8 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/11 D 8 17.8 276
2020-08-29 2020-08-29 Åby-6 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/4 C str
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2140/5 D 0 16.6 230
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Power Vacation Power Vacation   [s 4] 2140/11 B 4 15.6 45
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2140/8 B 1 14.8 80
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/11 D 8 15.3 1364
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/9 A 0 17.7 229
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/4 D 5 16.5 621
2020-08-13 2020-08-13 Åby-3 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 2140/3 C 3 13.9 459
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 2140/2 C 5 14.3 1273
2020-08-06 2020-08-06 Åby-3 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/8 B 0 g 870
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/9 B 4 17.8 72
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Eldorado Mearas Eldorado Mearas   [v 6] 2140/6 B 3 14.6 28
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-5 In Love Silas In Love Silas   [s 4] 2140/12 B 0 g 214
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Look Håleryd Look Håleryd   [v 5] 2160/9 B 5 14.2 194
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Gaagaa Rivner Gaagaa Rivner   [s 4] 2140/2 D 0 g 37
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2660/10 D 0 17.0 1278
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-2 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/4 D 6 16.0 2048
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Runaround Sue Runaround Sue   [s 4] 2140/3 D 4 16.6 505
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2640/1 D 6 16.3 228
2020-06-25 2020-06-25 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/10 C 6 16.0 159
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/8 A 1 16.0 24
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-6 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/1 C 4 17.9 119
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/3 A 4 16.8 53
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 2140/6 B 2 15.3 167
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Navas Navas   [v 6] 2140/9 D 6 15.7 1407
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2640/8 D 0 15.3 316
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/6 D 4 14.6 280
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/6 D 0 16.8 759
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-5 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/9 D 0 g 1424
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-2 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 1640/10 C 0 15.3g 575
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/12 B 0 16.9 503
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 1640/2 A 3 13.2 38
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 4] 2140/6 C 5 15.4 468
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2160/7 C 0 16.9g 357
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2640/12 B 0 18.9 83
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-9 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/2 D 3 17.3 370
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-8 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/6 D 2 17.5 458
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-2 Briljant Sensation Briljant Sensation   [s 4] 1609/2 B 1 12.8 16
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Carro Ås Carro Ås   [s 4] 2140/4 D 0 21.7g 1202
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Gianna Am Gianna Am   [s 4] 2140/11 B 0 19.3 684
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-9 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2140/8 B 1 15.5 41
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-8 Midnatt Rols Midnatt Rols   [s 9] 2140/9 D 0 18.3 664
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-6 Global Unknown Global Unknown   [v 6] 2140/4 D 1 15.8 36
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 4] 2140/11 B str
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-9 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/4 C 4 17.5 365
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Kashmir Zon Kashmir Zon   [v 5] 2140/1 D 0 25.1 109
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2140/8 D 7 14.2 1578
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Delicious Laser* Delicious Laser*   [s 5] 2140/2 B 0 16.7 239
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-5 Random Brodde Random Brodde   [v 5] 2160/5 C 0 18.8g 834
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-3 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2160/11 D str
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 1640/1 C 5 13.7 175
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Random Brodde Random Brodde   [v 5] 2140/2 D 7 16.5 354
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/5 D 0 g 576
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 1640/9 C 0 14.3g 870
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Korpral Zon Korpral Zon   [v 5] 1640/3 C 0 15.9 416
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-3 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/5 C 4 19.5g 364
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 6] 2140/4 D 0 14.4 304
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 1640/3 C 2 13.7 164
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-5 Flybury Am Flybury Am   [v 5] 2640/4 D 0 16.1 1440
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-1 Lotus Blaze Lotus Blaze   [s 3] 2140/3 D 6 19.9g 559
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Andover Hudson Andover Hudson   [v 6] 2140/1 C 0 17.8 455
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/8 D 0 18.9 1664
2020-02-20 2020-02-20 Åby-4 Chosen One Chosen One   [v 10] 1640/3 C 5 14.3 407
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Andover Hudson Andover Hudson   [v 6] 1640/3 B 1 14.3 38
2020-02-06 2020-02-06 Åby-3 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/5 D 0 16.7 477
2020-02-01 2020-02-01 Åby-4 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/7 D 0 17.7 808
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 8] 2160/8 D 2 16.5 414
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 1640/10 D 6 15.1 170
2020-01-15 2020-01-15 Åby-4 Linges Glide Linges Glide   [v 9] 2140/6 D 0 18.0 1116
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-5 Chosen One Chosen One   [v 10] 2000/6 C 0
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Linges Alladin Linges Alladin   [v 11] 2140/9 D 0 5330
2020-01-08 2020-01-08 Åby-3 Grynet Rivner Grynet Rivner   [s 4] 2140/3 D 0 g 396
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-4 Hoka Hey Geronimo Hoka Hey Geronimo   [v 5] 1640/7 D 0 16.5 132
2021-12-22 2021-12-22 Åby-5 Desefinado Desefinado   [v 9] 1640/2 C 4 13.2 226
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-9 Captain Knas Captain Knas   [v 7] 2160/10 D 0 17.0 354
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-8 Shikaka Shikaka   [v 3] 2140/2 D 0 g 692
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-6 Desefinado Desefinado   [v 9] 2140/9 C 5 14.0 436
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-4 Ready to Go Ready to Go   [v 4] 2640/4 C 5 16.7 232
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-3 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 2140/4 B 6 16.4 173
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Beware Kronos Beware Kronos   [s 4] 2140/4 C 7 18.0g 16
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-2 Iza S. Iza S.   [s 4] 2140/5 D 5 17.5 107
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-10 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2140/9 C str
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-9 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/11 D 3 17.1 240
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-6 Make it Split Make it Split   [s 6] 2140/11 D 3 19.2 407
2021-11-18 2021-11-18 Åby-5 Captain Knas Captain Knas   [v 7] 2160/8 D 0 20.6g 731
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Desefinado Desefinado   [v 9] 1640/12 B 0 13.7 271
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-7 Beware Kronos Beware Kronos   [s 4] 2140/9 D 0 14.6 129
2021-11-06 2021-11-06 Åby-10 Hattie Hattie   [s 4] 2140/8 B 7 17.3 112
2021-11-06 2021-11-06 Åby-9 Make it Split Make it Split   [s 6] 2140/12 D 5 17.1 415
2021-11-06 2021-11-06 Åby-5 Good as Solo Good as Solo   [v 14] 2140/3 D 0 g 205
2021-11-06 2021-11-06 Åby-4 A Gogo Girl A Gogo Girl   [s 6] 2140/3 C 0 16.4 369
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2160/3 C 0 17.7g 1716
2021-10-24 2021-10-24 Åby-9 Euro Chip Euro Chip   [v 10] 2140/3 D str
2021-10-24 2021-10-24 Åby-8 Beware Kronos Beware Kronos   [s 4] 2140/4 B 1 15.4 21
2021-10-24 2021-10-24 Åby-4 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/10 D 0 20.9 452
2021-10-24 2021-10-24 Åby-3 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 2140/9 A 4 17.1 83
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-8 Desefinado Desefinado   [v 9] 2140/4 B 1 14.2 165
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-6 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 2140/6 B 8 16.7 101
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-5 Good as Solo Good as Solo   [v 14] 2140/2 D 8 17.0 527
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-4 Måni Måni   [s 9] 2140/2 D 0 18.4 585
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-2 Make it Split Make it Split   [s 6] 2140/10 D 4 18.6 238
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-1 Alba Bella Alba Bella   [s 5] 2140/10 C 5 19.2 183
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-6 Queenstown Queenstown   [s 3] 1640/8 A str
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 1640/2 D str
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-5 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 2140/11 C 6 16.6 765
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-3 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 2640/6 C 4 16.2 523
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-5 Begum Kronos Begum Kronos   [s 4] 2140/7 B 2 14.4 34
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-3 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2140/7 B 4 15.7 72
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-7 Alba Bella Alba Bella   [s 5] 2140/7 C 2 17.1 407
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-9 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 8] 1609/3 B 5 14.1 91
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-7 Machi Machi   [s 4] 1609/6 B 1 14.2 15
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 1609/4 C 4 13.2 147
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-4 Desefinado Desefinado   [v 9] 1609/7 D 2 12.0 335
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-10 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2640/2 D 0 16.5 647
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-5 Simb Rihanna Simb Rihanna   [s 4] 2140/9 B 8 17.3 41
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/11 D 6 14.6 839
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-5 Milles Goofy Milles Goofy   [v 6] 2080/3 C 3 16.5 29
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-9 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 8] 2140/7 D 4 17.7 427
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-6 Desefinado Desefinado   [v 9] 2140/5 D 8 14.9 611
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 3160/5 D 0 16.4 420
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-8 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 7] 1609/1 D 3 13.9 274
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-7 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 1609/8 C 3 15.3 267
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-6 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2413/11 D 0 16.7 1296
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-2 Ekesås Santana Ekesås Santana   [v 7] 1609/10 C 0 15.9 609
2021-08-25 2021-08-25 Åby-2 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 2140/1 D 6 17.4 236
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 11] 2140/3 D 8 15.8 53
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-5 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/10 C 0 16.1 58
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-9 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/9 D 0 19.7 235
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-3 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 1609/7 C 0 15.1 473
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-9 Wingait Erik Wingait Erik   [v 8] 2180/15 B str
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2640/5 B 5 16.6 707
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-8 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2660/11 B 0 16.8 1043
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-6 Fauntleroy Fauntleroy   [v 5] 2140/9 A 5 16.1 30
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-8 Special Broadway Special Broadway   [s 4] 1640/11 C 4 14.5 143
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Eye on the Hill Eye on the Hill   [s 4] 2160/8 A 0 14.6 163
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 7] 1640/4 D 3 13.2 178
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-4 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2660/6 C 4 16.4 574
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Global Underwriter Global Underwriter   [v 7] 2640/11 D 0 16.3 1466
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Look Håleryd Look Håleryd   [v 6] 1640/12 D 6 12.4 371
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2640/7 C 3 17.2 1031
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 1640/10 D str
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-7 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/14 C 0 17.0 798
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Il Commendante Il Commendante   [v 6] 2140/4 D 0 g 57
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-5 Bachelor Girl Bachelor Girl   [s 5] 2140/7 B 5 16.8 87
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-3 Madjica Hudson Madjica Hudson   [s 6] 2140/11 D 0 g 1019
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2640/9 D 0 16.2 502
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-5 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 5] 2640/1 D 0 g 301
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-10 Bachelor Girl Bachelor Girl   [s 5] 2140/5 B 0 g 71
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-9 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/5 D 5 17.6 217
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-8 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2140/10 A 7 16.7 103
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-6 Madjica Hudson Madjica Hudson   [s 6] 2140/1 D 0 17.5 588
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/12 B 7 17.9g 59
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/6 A 5 14.8g 112
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-2 Mai Tai Mai Tai   [s 7] 2140/7 B 1 16.8 236
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-4 N.L.O. N.L.O.   [h 6] 2160/15 C 0 16.4 99
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-7 Desefinado Desefinado   [v 9] 1609/3 D 0 13.2 561
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-4 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 1609/5 B 1 14.3 37
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-2 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 1609/8 B 4 14.8 190
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-5 N.L.O. N.L.O.   [h 6] 1640/7 B 0 14.9g 40
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/11 C 0 16.4 442
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-4 Slade H.H. Slade H.H.   [v 9] 2140/4 D 0 g 904
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-8 Ockra Ockra   [s 6] 2140/3 C str
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 Gaagaa Rivner Gaagaa Rivner   [s 5] 2140/11 A 3 15.6 41
2021-05-27 2021-05-27 Åby-4 N.L.O. N.L.O.   [h 6] 2140/12 C 2 15.7 663
2021-05-27 2021-05-27 Åby-3 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 11] 1640/8 D 0 16.8 1817
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-6 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 9] 2160/9 C 0 16.9g 419
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2640/10 D 0 g 553
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-9 Cute and Charming Cute and Charming   [s 5] 2140/7 C str
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Jestin Love Jestin Love   [v 4] 2140/2 D 5 17.4 139
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-7 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/9 C 0 15.0g 415
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-10 Cute and Charming Cute and Charming   [s 5] 2160/3 D 0 g 979
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-7 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 7] 1609/7 C 4 14.5 585
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Love Håleryd Love Håleryd   [v 6] 1609/11 A 0 15.0g 62
2021-05-13 2021-05-13 Åby-10 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/9 D 4 16.8 254
2021-05-13 2021-05-13 Åby-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/8 C 5 16.2 105
2021-05-13 2021-05-13 Åby-6 Digital Furcola Digital Furcola   [s 7] 2140/8 C 6 15.3 403
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-8 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 7] 2140/11 B 3 14.7 395
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-1 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/4 C 0 14.3 170
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 5] 2140/5 D 0 18.2g 380
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-7 Begum Kronos Begum Kronos   [s 4] 1640/2 A 0 22.4g 29
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-10 Classic Kimble Classic Kimble   [s 9] 2140/6 D 8 16.1 102
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-7 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 6] 2140/1 D 7 17.3 817
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-6 Usain Cup Usain Cup   [v 8] 2140/3 C 0 g 216
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2640/7 C 0 15.5g 153
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/8 C 0 13.8 948
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-7 Desefinado Desefinado   [v 9] 2140/5 C 0 16.7 411
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-6 Ottens Flamma Ottens Flamma   [s 6] 2140/9 C 8 15.3 74
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-8 Halo Am Halo Am   [h 4] 2140/7 C 1 13.6 28
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-9 Beaks Manello Beaks Manello   [v 6] 1640/4 D 7 13.5 999
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-3 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 5] 2140/6 D 6 16.9 648
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-10 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/7 A 2 15.5 30
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-8 Peace too Many Peace too Many   [s 6] 2140/10 C 0 g 141
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-6 Love Håleryd Love Håleryd   [v 6] 2140/11 A 5 14.7 23
2021-04-14 2021-04-14 Åby-4 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 1640/3 B 4 13.2 28
2021-04-14 2021-04-14 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/5 C 7 13.6 87
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-4 Thunderpedia Thunderpedia   [v 6] 2140/4 D 0 15.0 1069
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-1 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2140/8 A 3 15.6 120
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 6] 2140/10 D 5 15.2 312
2021-04-07 2021-04-07 Åby-3 Digital Furcola Digital Furcola   [s 7] 2160/10 D 5 15.0 2029
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-8 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/1 C 3 13.0 516
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 2660/3 D 0 15.5 1810
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-3 Gländerfield Gländerfield   [s 5] 2140/2 D str
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 5] 2140/10 D 0 15.1 936
2021-03-25 2021-03-25 Åby-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2640/9 C 0 16.6 596
2021-03-25 2021-03-25 Åby-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/3 D 4 13.8 866
2021-03-20 2021-03-20 Åby-10 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 6] 2140/2 C 0 g 188
2021-03-20 2021-03-20 Åby-8 Gländerfield Gländerfield   [s 5] 2140/3 D 0 g 291
2021-03-20 2021-03-20 Åby-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 11] 2140/6 D 8 15.7 533
2021-03-20 2021-03-20 Åby-5 A Gogo Girl A Gogo Girl   [s 6] 2140/9 C 4 16.4 439
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Beaks Manello Beaks Manello   [v 6] 2140/5 D 1 15.9 63
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-7 Flybury Am Flybury Am   [v 6] 1640/7 C 0 15.2g 586
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-5 Siesta Rak Siesta Rak   [s 9] 2160/12 C 0 g 567
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/5 D 1 15.7 585
2021-03-11 2021-03-11 Åby-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2640/4 C 0 18.1 409
2021-03-06 2021-03-06 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/3 D 0 13.6 548
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Digital Circling Digital Circling   [s 5] 1640/2 D 0 17.3g 838
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-5 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 1640/11 C 2 14.0 34
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/8 D 6 15.7 402
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-2 Leon de Castella Leon de Castella   [v 4] 2640/2 B 3 17.3 77
2021-02-25 2021-02-25 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2640/8 C 4 15.4 214
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 5] 2140/5 C 0 g 91
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-5 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 5] 2140/6 B 0 16.9 86
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-6 Digital Circling Digital Circling   [s 5] 2140/1 D 5 16.8 1450
2021-02-03 2021-02-03 Åby-3 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/4 D 3 16.0 222
2021-02-03 2021-02-03 Åby-5 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/6 D 2 14.7 557
2021-01-28 2021-01-28 Åby-3 Gitane d'Inverne Gitane d'Inverne   [s 5] 2140/7 B 1 16.6 25
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 1640/10 D 3 14.1 642
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 1640/10 C 2 15.9 1192
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Mannen Mannen   [v 5] 2140/9 A 0 19.5g 444
2021-01-14 2021-01-14 Åby-8 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/12 C 5 15.1 1132
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-6 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 6] 2140/10 C 5 18.3 748
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-5 Quantum Tanqueray Quantum Tanqueray   [v 10] 2640/7 D 0 20.7 1111
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 2140/3 D 5 14.5 910
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-9 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 2640/11 D 8 17.6g 90
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-4 She's Ann She's Ann   [s 7] 2160/10 B 6 17.3 877
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-2 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 10] 2140/4 D 0 16.9 1152
2022-12-21 2022-12-21 Åby-7 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2140/8 D 4 16.1 365
2022-12-21 2022-12-21 Åby-4 Brain Game Brain Game   [v 3] 2140/1 C 1 17.2 69
2022-12-15 2022-12-15 Åby-4 Marys Overandout Marys Overandout   [v 8] 2140/10 D str
2022-12-15 2022-12-15 Åby-5 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2140/2 C str
2022-12-10 2022-12-10 Åby-6 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 2140/5 D 0 g 370
2022-12-08 2022-12-08 Åby-7 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2640/2 D 3 16.9 119
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-3 Boss Design Boss Design   [v 6] 2140/2 A 6 15.6 39
2022-11-30 2022-11-30 Åby-7 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 2140/10 D 4 14.3 438
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-8 She's Ann She's Ann   [s 7] 1660/6 B 5 15.1 547
2022-11-24 2022-11-24 Åby-8 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2140/14 C 0 14.9 214
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-4 Donatomite Donatomite   [v 10] 2140/7 D 7 14.7 991
2022-11-17 2022-11-17 Åby-3 She's Ann She's Ann   [s 7] 2160/7 D 5 15.4 966
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-9 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2140/2 D 5 13.9 95
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-9 Donatomite Donatomite   [v 10] 2140/11 D str
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-8 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 1640/10 C 2 14.1 171
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-5 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2140/4 D 0 g 459
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-3 Marys Overandout Marys Overandout   [v 8] 2660/2 D 0 16.7 527
2022-11-03 2022-11-03 Åby-7 Peter Highness Peter Highness   [v 9] 2640/9 C 0 15.9 461
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-3 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 2140/5 C 7 15.5 246
2022-10-27 2022-10-27 Åby-7 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2640/10 D 5 15.1 122
2022-10-27 2022-10-27 Åby-4 Zwiggy Laday Zwiggy Laday   [s 5] 2660/3 D 0 18.2 816
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-8 Ready to Go Ready to Go   [v 5] 2140/3 B 0 14.6 251
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-5 Cissi af Solnäs Cissi af Solnäs   [s 5] 1640/8 D 6 15.1 376
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-2 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 1640/5 D 1 13.6 185
2022-10-13 2022-10-13 Åby-6 Ida Sisu Ida Sisu   [s 4] 2160/5 D 0 22.3 346
2022-10-13 2022-10-13 Åby-2 Bengt Åke Bengt Åke   [v 4] 2140/7 C 0 g 515
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 6] 2140/3 D 0 15.8 338
2022-10-09 2022-10-09 Åmål-5 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 1680/1 B 3 14.9 85
2022-10-05 2022-10-05 Åby-9 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 9] 2140/11 D 0 17.1 1192
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-5 Ready to Go Ready to Go   [v 5] 1640/11 C 0 13.2 816
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-3 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 2660/6 B 5 18.3g 137
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-6 Czarine Czarine   [s 7] 2160/4 D 0 16.6 1528
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-5 Fabror Melker Fabror Melker   [v 4] 1640/5 C 5 13.8 306
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-7 Czarine Czarine   [s 7] 1640/4 C 7 15.5 1269
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-3 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2660/7 B 3 15.9 284
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-2 Bengt Åke Bengt Åke   [v 4] 2140/11 D 0 19.5 777
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-5 Best of Jim Best of Jim   [v 6] 2140/8 C 0 16.3 949
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-10 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2660/6 A 4 17.0 117
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-9 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 1640/9 B 6 12.7 917
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-3 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2650/8 B 0 g 161
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-10 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 3160/5 D 4 15.2 1376
2022-07-21 2022-07-21 Åby-1 Flotating Device Flotating Device   [v 4] 2160/12 C 6 16.8 1775
2022-06-30 2022-06-30 Åby-6 Ready to Go Ready to Go   [v 5] 1640/5 A 1 12.6 37
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-2 Shikaka Shikaka   [v 4] 2140/1 D 6 17.6 872
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-8 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2650/11 D 0 g 1241
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-1 G.R.J.'s Khaleesi G.R.J.'s Khaleesi   [s 6] 2148/3 B 5 17.6 475
2022-06-16 2022-06-16 Åby-4 Desefinado Desefinado   [v 10] 2140/3 D 0 g 1274
2022-06-14 2022-06-14 Axevalla-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 8] 2140/12 D 0 17.0 1665
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-8 Express Streamline Express Streamline   [v 6] 2148/1 C 0 19.8 649
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-3 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 9] 2148/6 C 6 16.3 585
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-7 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2640/12 C 2 15.6 457
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-9 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 8] 2180/10 C 0 17.3g 1053
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-6 Express Streamline Express Streamline   [v 6] 2140/3 C 0 17.8 898
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-3 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 4] 1640/3 D 0 14.8 220
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-2 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2168/6 B 0 17.7 280
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-9 Oz Allegretto Oz Allegretto   [v 9] 2140/1 C 8 15.2 144
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-2 Shikaka Shikaka   [v 4] 2140/4 D 0 21.0 1255
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-7 Valeria Wareco Valeria Wareco   [s 6] 1640/5 C 5 12.8 120
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-9 Alibi Alibi   [s 7] 2140/2 D 4 14.7 755
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-5 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2160/11 A 8 18.4 105
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-3 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 5] 2140/3 C 2 17.1 32
2022-02-17 2022-02-17 Åby-2 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2140/9 B 5 17.6 120
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-6 Hoka Hey Geronimo Hoka Hey Geronimo   [v 6] 1640/7 D 0 16.2 985
2022-02-12 2022-02-12 Åby-9 Önas Quintus Önas Quintus   [v 4] 2640/9 D 6 17.2 427
2022-02-03 2022-02-03 Åby-5 Five O'Clock Five O'Clock   [s 6] 2140/6 B 2 16.5 365
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-6 Alba Bella Alba Bella   [s 6] 2140/4 A 0 22.6g 232
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-5 Flybury Am Flybury Am   [v 7] 2640/3 C 0 18.7 1964
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-2 Luna Piena Luna Piena   [s 8] 2160/5 C 0 18.5 573
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-1 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 6] 2140/8 C 1 17.2 986
2022-01-20 2022-01-20 Åby-9 Staro Prima Donna Staro Prima Donna   [s 4] 2140/2 D 6 16.0 606
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-6 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 8] 2640/6 D 0 18.2 691
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 8] 1640/3 D str
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-4 Desefinado Desefinado   [v 10] 1640/2 C 5 13.7 400
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-1 Shikaka Shikaka   [v 4] 2140/1 C 4 20.0 561
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-5 Staro Prima Donna Staro Prima Donna   [s 4] 2140/4 C 0 17.1 405
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-2 Alba Bella Alba Bella   [s 6] 1640/7 C 0 20.0g 1404
2023-12-20 2023-12-20 Åby-8 Fabror Melker Fabror Melker   [v 5] 2140/2 D 2 14.9 151
2023-12-14 2023-12-14 Åby-4 Tera Tera   [s 5] 1640/7 D 4 14.3 149
2023-11-29 2023-11-29 Åby-5 Fabror Melker Fabror Melker   [v 5] 2140/8 D 3 15.5 186
2023-11-29 2023-11-29 Åby-7 Kondor Dream Kondor Dream   [v 6] 2140/1 B str
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-5 Tera Tera   [s 5] 1640/5 C 1 14.6 38
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-9 Garry S.T. Garry S.T.   [v 8] 2140/6 D 0 16.0 982
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-4 Tera Tera   [s 5] 1640/8 D 3 14.6 332
2023-11-02 2023-11-02 Åby-7 Our Pearl Our Pearl   [s 5] 1640/8 A 0 14.6 58
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-9 Fabror Melker Fabror Melker   [v 5] 2140/5 C 1 14.1 42
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-6 Garry S.T. Garry S.T.   [v 8] 1640/8 C 0 13.8 472
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-9 Bearprime Bearprime   [s 6] 2140/8 A 3 16.3 69
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-8 Garry S.T. Garry S.T.   [v 8] 2140/2 C 1 14.7 69
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-7 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 9] 2140/9 B 7 18.0 136
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-5 Captain Knas Captain Knas   [v 9] 2140/9 D 0 20.8g 1683
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-4 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 7] 2140/11 C 0 g 385
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-1 Amina Willow Amina Willow   [s 4] 1640/12 B str
2023-10-19 2023-10-19 Åby-10 Tera Tera   [s 5] 2160/8 A 5 17.2 85
2023-10-19 2023-10-19 Åby-9 Come Along Come Along   [v 6] 2140/6 D 0 16.3 870
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-5 Fabror Melker Fabror Melker   [v 5] 2140/12 C 5 14.3 390
2023-10-14 2023-10-14 Åby-9 Wild Jupp Wild Jupp   [v 9] 2140/9 D 7 18.3 819
2023-10-14 2023-10-14 Åby-4 Kapten Röd Kapten Röd   [v 4] 2140/9 D 5 17.9 440
2023-10-14 2023-10-14 Åby-1 Ahorsewithnoname Ahorsewithnoname   [s 5] 2140/1 C 4 16.7 37
2023-10-05 2023-10-05 Åby-11 Captain Knas Captain Knas   [v 9] 2160/11 D 0 17.3 1062
2023-10-05 2023-10-05 Åby-7 Emirre Emirre   [v 3] 2140/2 B str
2023-10-05 2023-10-05 Åby-5 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 9] 2140/5 D 0 15.8 1500
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-7 Bearprime Bearprime   [s 6] 2140/12 D 0 15.7 1562
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-4 Garry S.T. Garry S.T.   [v 8] 2140/5 D 5 15.4 1162
2023-09-27 2023-09-27 Åby-5 Fabror Melker Fabror Melker   [v 5] 1640/7 B 0 14.6 133
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-8 Bearprime Bearprime   [s 6] 2640/10 D 0 16.8 856
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-5 Our Pleasure Our Pleasure   [v 6] 2140/10 D 4 16.1 451
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-3 Tera Tera   [s 5] 2140/6 B 6 17.1 786
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-1 Up Stage Them All Up Stage Them All   [s 5] 2140/6 B 4 17.2 178
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 8] 2640/3 C 0 17.0 847
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-4 Seduttore Park Seduttore Park   [v 12] 2140/5 D 0 16.8 894
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-3 Yonnali Yonnali   [s 4] 2140/5 C 0 19.5g 467
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-6 Captain Knas Captain Knas   [v 9] 2148/11 D 0 595
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-5 Mai Tai Mai Tai   [s 9] 2148/9 C 6 15.4 363
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-4 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 9] 2148/10 B 2 58
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-7 Benz As* Benz As*   [h 6] 2148/9 B 3 14.3 52
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-8 Up Stage Them All Up Stage Them All   [s 5] 2140/11 C 3 17.2 114
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-6 Seduttore Park Seduttore Park   [v 12] 2140/4 D 3 15.0 283
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-5 Czarine Czarine   [s 8] 2140/10 B 2 16.1 244
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-9 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 7] 2140/5 D 7 20.1g 222
2023-08-30 2023-08-30 Åby-4 Our Pleasure Our Pleasure   [v 6] 2140/3 D 3 15.3 362
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-11 Seduttore Park Seduttore Park   [v 12] 2160/12 D 0 15.3 1221
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-4 Alba Bella Alba Bella   [s 7] 1640/12 D 6 14.5 757
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-3 Status Page Status Page   [s 4] 2140/4 C 0 16.3 1000
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-7 Enge Sargon Enge Sargon   [v 7] 2140/9 C 0 16.1 230
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-3 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 11] 2140/1 D 8 17.5 369
2023-08-17 2023-08-17 Åby-7 I Hope You Dance I Hope You Dance   [v 5] 2640/10 C 6 16.9g 205
2023-08-17 2023-08-17 Åby-2 Tullamore Rick Tullamore Rick   [s 3] 2140/2 D 0 18.0g 598
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-9 Tera Tera   [s 5] 1609/1 B 2 13.3 74
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-5 Desefinado Desefinado   [v 11] 1609/8 D 0 14.0 448
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-4 Czarine Czarine   [s 8] 1609/4 C 6 14.1 457
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-3 Bearprime Bearprime   [s 6] 1609/9 C 6 14.4 41
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-2 Sandsjöns Hubertus Sandsjöns Hubertus   [v 7] 1609/8 C 0 21.6g 594
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-7