V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när..


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.
Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när han matchat Gimpanzee mot Hambletonian i år, men natten mot lördag svensk tid stod hästen för ett förstklassigt genrep då han utklassade sina konkurrenter på tusenmetersbanan Tioga Downs i Upstate New York.
Efter att ha blixtrat till spets anförde körande Brian Sears i jämn 1.10-fart på det plaskiga underlaget och Gimpanzee såg helt oberörd ut då han skar mållinjen på 1.10,1/1 609 meter.
Tiden är den snabbaste Gimpanzee tvingats att trava under sin perfekta karriär som inbringat över sju miljoner kronor.
Men trots att han aldrig förlorat så lär Gimpanzee få finna sig i att slå ur underläge i Hambletonian om två veckor.
Stallkamraten Greenshoe har nämligen sprungit betydligt snabbare tider och utgör tillsammans med svenskfödde Green Manalishi en supertrio som har alla chanser att ge Marcus Melander hans första seger i världens största treåringslopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det n&aum..


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.
Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det närmaste man kommer en ren uthållighetstävling inom svensk travsport.
Nu blev årets upplaga ganska odramatisk sedan favoriten Short In Cash tidigt placerats i ledningen av Björn Goop som sedan tillåtits anföra i jämn 1.17-fart.
- Det är svårt att beräkna hur långsam banan är, men det kändes som ett bra tempo. Sedan ökade vi, förklarade Goop som redan i slutsvängen kunde kosta på sig en tumme upp mot stallbacken.
- Det var till skötaren. Jag kände att jag hade mycket krafter kvar i det läget. Det här var roligt, det är en väldigt kraftfull häst som haft mycket galopper och varit väldigt osäker. Vi har jobbat honom mycket tillsammans med andra hästar och han har blivit modigare hela tiden, förklarade Goop om femåringen som i fjol var finalist i såväl Europaderbyt som Breeders Crown, men nu fick sin största prischeck hittills på 200 000 kronor.

Nolimitjimit tuffast i tre heat
Men två hästar fick faktiskt springa ännu längre under kvällen.
Asger Molar och Nolimitjimit vann varsitt heat av Travveckans lopp och fick därmed avrunda kvällen med en duell över 1 140 meter, där segern gick till den senare.
- Han gjorde allt rätt och var bäst idag, konstaterade Lugauer vars femåring fick åka hem med 150 000 kronor på fickan.
Att köra lopp med sexsiffrigt förstapris förbehållet b-tränade hästar hör verkligen inte till vanligheten. Det utmynnade i en rafflande kamp mellan två av landets främsta amatörstall där Tina Lisells Perfect Dynamite visade sig snäppet tuffare än Berne Gustafssons Wellino Avenue.
Lika mycket pengar stod på spel för fyraåringarna när Frode Hamres M.S.Triple J. visade sig överlägsen från ledningen för Erik Adielsson.
Tvååringspremiären blev rumphuggen med fyra deltagare och två galoppörer. I den återstående duon visade sig Mizita Sound bäst, vilket kusken och tränaren Anders Zackrissons firade med en segergest.
- Det är alltid något extra med tvååringar och just tvååringspremiären är lite extra spänning. Nu kan vi fortsätta drömma, sade Zackrisson som samtidigt avslöjade att hästens storebror tillika stallets stjärna Devil Sound kommer att vara borta från travbanorna en längre tid.
- Han har tyvärr blivit skadad. Vi får sikta på nästa år, så illa är det.
V64-raden betalade 9 491 kronor för sex rätt och nu fortsätter helgen på Axevalla med dubbla V75-omgångar och söndagens höjdpunkt Stochampionatet.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent. Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.Pär Hedberg har gjort det ti..


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent.
Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.
Pär Hedberg har gjort det till en vana att vinna V75 under stochampionatslördagen.
Skillnaden i år är att hans hästar är mindre betrodda på förhand.
Men det hindrar inte hemmatränaren från att andas optimism.
Först ut i duon är 3 Gun Palema (V75-2) som startat sparsamt i år och senast återkom efter kortare uppehåll, men galopperade bort sig.
- Hon blev lite åtgärdad efter det loppet och känns som hon ska igen. Jag kanske hade hoppats ge henne ett lopp i kroppen inför det här, men samtidigt brukar hon fungera bra efter lite uppehåll också, säger Hedberg om hästen som bara travat i ledningen en gång och då tog karriärens största seger i ett V75-lopp som likt lördagens uppgift hade 125 000 kronor i förstapris.
- Det är inte omöjligt att hon kan komma till ledningen här också. Kliver hon bara iväg ur volten så brukar hon kunna vara kvick ut. Skulle hon få sitta där och hålla sitt tempo, öka farten lite allteftersom, då blir det intressant. Hon kommer att tävla barfota fram och med helstängt huvudlag precis som på sistone.

Hittat formen med lopp i kroppen
En ännu större överraskning vore 12 Bålsta Palema (V75-4) om han skulle lyckas upprepa triumfen från två år sedan. Den forne segerstaplaren har inte besökt vinnarcirkeln sedan april i fjol, men var duktig som tvåa i sin senaste start.
Var det vändningen?
- Det känns som det. Hästen fick en rejäl vila och har två lopp i kroppen efter det, nu ska formen sitta där. Insatsen senast var ett riktigt fall framåt. Voltstart brukar fungera jättebra, han är snabb ut och borde få en bra position. Stämmer det för honom så tycker jag inte att han är så mycket sämre än någon annan i loppet, med rätta ryggar och lite fart så kanske han kan dyka upp i tätstriden.
Vem har bäst chans?
- Jag tycker att det är jämna chanser. Ingen är väl jättehet, men kanske är det lite fördel för Gun, säger Pär Hedberg.

Kanal 75


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot J..


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot Jan Schön och enligt uppgift träffade honom på benet.
Schön blev liggande på innerplan där han omgående togs hand om av sjukvårdspersonal, men fick vänta nästan en halvtimme på att ambulans skulle ankomma.
Tyson Rivner skenade under tiden flera varv runt banan innan han kastade sig mot staketet och fastnade en kort stund. Enligt veterinären på plats klarade sig hästen utan några synliga skador.

Kanal 75


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo..


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo en betydligt behagligare resa till torsdagens triumf på Bergsåker.
Kanske lite för behaglig.
- Hästen öppnade jättefint, men redan efter 75 meter så tror han att han är på dagis. Jag försöker vara snäll och vill inte köra 1.10 full väg varje gång, men idag var han inte riktigt på jobbet. Han gjorde det bara på talang, förklarade Adielsson sedan han fått se avståndet till frenetiskt spurtande Even’s Cool Boy krympa dramatiskt samtidigt som han själv hade fullt sjå med att köra rakt fram över upploppet.
- Han är så otroligt ofokuserad när han springer först. Det är konstigt, han är bättre när han går i dödens och har någon att gå på. Annars fungerade barfotabalansen jättefint. Han kan definitivt vinna derbyt, men jag tror att han har en framtid efter det också och ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med den här hästen, summerade Adielsson som kom i mål på, för Attraversiamo, lugna 1.12,3/2 140 meter autostart.

Minnesvärd duell
Kvällens andra storloppsvinnare från firma Adielsson/Svante Båth fick slita desto hårdare.
Power och Robert Bergh bjöd nämligen upp Global Adventure på en riktig Copiad/Pine Chip-duell 100 meter före klungan i finalen av Norrland Elitserie för treåringar.
Likt det legendariska Elitloppet 1994 var det ledaren som drog det längsta strået även om Power, till skillnad från Pine Chip, aldrig gav upp sitt envetna försök att komma förbi.
- Jag hade faktiskt en tanke på att släppa, men hästen kändes så ruggigt fin att det fick bli så här. De fick jobba för havren båda två och det är två riktigt fina individer, berömde Adielsson som även här landade på 1.12,3/2 140 meter autostart.
Samma segertid, men över halvvarvet längre distans, noterade Shocking Superman efter en mäktig långspurt för Emilia Leo i Norrländskt Varmblodsmästerskap.
- Jag har hållit den här hästen så högt och varit jättebesviken på mig själv att jag inte fått ut mer. Jag vet att han är så här bra, jublade tränaren Oscar Berglund.
En favoritbetonad V64-omgång betalade 1 265 kronor för sex rätt och såg 855 548 kronor gå vidare till fredagens övningar på Axevalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm H&au..


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm Hästgården AB, en pseudonym för Svensk Travsports ordförande Marjaana Alaviuhkola med barnen Pekka, Hanna och Maija Lähdekorpi.
Brytpunkten är 1 september, men av Perssons träningslista på 27 hästar att döma så blir det ingen långsam inbromsning.
- Ingen verkar vilja lämna, det är väl så trevligt att ha häst hos mig, säger Stefan Persson och skrattar innan han fortsätter:
- Det ska börja hända lite mer nästa vecka, då går ett antal hästar och sedan trappar vi ner undan för undan. Vi kommer att behålla ett par vi äger själv med min fru som ansvarig.
Stefan Perssons ansvar kommer istället att ligga på åtta tävlingshästar på Holm Hästgården, där han blir granne med Peter och Johan Untersteiner.
Men framförallt kommer han att gå från att vara egen tränare till anställd.
- Det är en omställning, jag har inte haft anställning sedan min tid som lärling hos Peter Untersteiner för 16 år sedan. Samtidigt är det en trygghet. Det är ett tufft klimat att vara tränare och ha ett eget stall med 46 boxar. Ekonomiskt blir det väldigt viktigt att ha hästar i boxarna, att varje skötare har fullt med passhästar. Det blir ett jäkla jagande efter hästar. Inför höstens auktioner så fanns det inget intresse från hästägarna att köpa nytt, det är klart att det spelade in i mitt beslut, säger Stefan Persson och förklarar vidare:
- Men det var flera saker spelade in samtidigt. Dels visade Jerry (Riordan) intresse av att köpa mitt stall. Samtidigt fick jag möjligheten att ta det här jobbet. Det kändes som att det fanns en mening med det.
Känns det vemodigt?
- Nej, det är ju absolut inte så att jag lägger av, det blir bara lite omstrukturering. Det tråkiga är att skiljas åt från personalen och hästägarna.

Vill köra mer åt andra
Faktum är att förändringen kan leda till att vi får se mer av Stefan Persson på travbanorna, inte mindre.
På torsdagen jubilerade han med 700 segrar i sulkyn och målet är att nå den åtråvärda tusenklubben inom en inte allt för avlägsen framtid.
- Nu kommer jag att få bättre förutsättningar att köra lopp åt andra. Har man många egna hästar under en tävlingsdag så sätter man mest fokus på det, i alla fall har det varit så för mig. Några av hästarna som lämnar nu kommer jag att fortsätta köra och jag kommer att finnas tillgänglig på banorna häromkring. Sedan får vi se hur många som vill använda mig som kusk. Jag har några amatörtränare jag brukar köra åt och det hoppas jag kunna fortsätta med i minst lika stor utsträckning som nu.
Trippeltravet på Axevalla inleds som alltid på fredagen där Persson har sex styrningar.
- Det är väl två hästar som jag har segerförhoppningar med. Bastian Boom (lopp 1) är en debutant från mitt eget stall som kvalade på bra sätt och är väl förberedd. It’s Time (lopp 4 och lopp 9) går bra varje gång startar i ett heatlopp där jag tycker att han ska kunna hävda sig väl.
Att vinna under stochampionatshelgen är nämligen något som Stefan Persson värdesätter lite extra.
- Visst är det så. Det här är den roligaste travhelgen på hela året. Under Sprintermästaren har jag alltid fullt upp hela helgen med hästägare och service i stallet. På Axevalla kan jag mer slappna av och vara lite som en besökare. Hela upplägget med campingen runt banan tycker jag är väldigt trevligt och det är alltid roligt att vinna några lopp inför den här publiken där jag känner många. Det är klart att vi brukar försöka vässa lite extra de här dagarna.
Förhoppningarna kring V75-seger knyts främst kring skadedrabbade 2 Man of Steel i V75-7.
- Det är lite samma upplägg som inför V75-loppet på Åby i fjol. Då hade han också varit blek i comebacken, men gjorde en ruskig prestation som trea. Vi maxar utrustningen med jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota som den gången. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp, säger Stefan Persson.

 Det här berättar Stefan Persson om sina V75-hästar:
- 12 Digital Product (V75-1) var riktigt bra senast och jättenära att vinna en supersprint. Efter det har han siktats mot det här loppet då han är riktigt kvick i voltstart och därför var det ridå med spår 12. Det har slagit mig att försöka rygga springspårshästarna och chansa från start, men det behövs tur för att lyckas med en sådan taktik. Hästen gick med jänkarvagn för första gången på länge senast och sprang av glatta livet. Jag tror att han skulle hantera att gå med den från detta spår, men får ta ett snack med tränaren kring det. I övrigt ändrar vi inget och även om hästen har riktigt bra form är det svårt att tro på någon segerchans härifrån.
- 8 He´s A Diffacolt (V75-5) har gjort det bra varje gång sedan han kom till oss och jag var jättenöjd med prestationen senast också. Det blev körning 200 meter för länge och då kom mjölksyran till slut. Det är en hård häst som inte farit illa av det utan ska hålla sin goda form. Det ska bli kul att köra honom själv igen och vi har bra resultat tillsammans, men från det här spåret ser det jobbigt ut. Backar jag sist är vi i princip chanslösa så det lutar åt att jag laddar en bit med förhoppningen att slinka ner i position. Han duger i klassen, men läget gör att jag måste ligga lågt. Han har gått maxad i utrustning länge och vi ändrar inget på lördag.
- 2 Man of Steel (V75-7) har varit borta för en gaffelbansskada och när vi kände att han var på väg tillbaka för ett par månader sedan började vi snegla mot det här loppet. Jag tycker att han var blek i comebacken, men det var han även efter vinterträningen i fjol med liknande förberedelser. Då gick han framåt väldigt av genomköraren och jag hoppas på samma scenario i år. Han känns i alla fall väldigt bra i träningen nu och jag bedömer att formen ska vara likvärdig med tredjeplatsen i V75 på Åby då han gick ett ruggigt lopp. Den gången tävlade han med norskt huvudlag och barfota för första gången. Nu testar vi för andra gången med skillnaden att han får bakskor då hästen trampade igenom lite på Åby. Precis som då blir det jänkarvagn vilket är fjärde gången i karriären, de två tidigare var vid seger på Jägersro i december 2017 samt V75-finalerna på annandagen samma år då banan var dålig och hästen inte som bäst. Han är startsnabb utan att vara någon superblixt och minst lika bra bakifrån så jag kommer inte att ladda lika hårt som på Åby. Skulle vi ändå nå ledningen kommer jag inte ge ifrån mig den frivilligt. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 8] 1640/2 1 14.7 96
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 4] 2140/7 0 20.8g 444
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 6] 2140/14 2 16.3 129
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Texas Gel* Texas Gel*   [v 7] 2140/3 4 16.4 204
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Lillen Sisu Lillen Sisu   [v 6] 2680/10 0 17.2 171
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 4] 2160/8 0 18.5 24
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 E.V.Bena* E.V.Bena*   [v 4] 1640/12 4 19.5g 52
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Valiant Kemp* Valiant Kemp*   [v 8] 2140/4 6 17.2 107
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 3] 1640/7 0 15.3 50
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Tip Chip* Tip Chip*   [v 5] 3140/4 1 17.3 53
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Sivori Effe* Sivori Effe*   [v 4] 1640/1 0 g 67
2015-11-14 2015-11-14 Boden-8 Barcelona F.* Barcelona F.*   [v 9] 1640/7 0 16.4 327
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2160/6 0 g 1110
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 3] 2140/5 0 g 306
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Flavian Web* Flavian Web*   [h 2] 1640/1 0 g 96
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 5] 2140/9 2 15.9 22
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 4] 2140/2 0 16.5 134
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Önas Linus* Önas Linus*   [v 8] 2640/7 4 17.2 122
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Quick Leader* Quick Leader*   [h 3] 2140/9 6 18.3 50
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Flourlake's Adam* Flourlake's Adam*   [v 6] 2140/1 4 17.1 46
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Quo Vadis Lavec* Quo Vadis Lavec*   [v 7] 2140/11 0 14.6 120
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 7] 2140/11 0 15.0 104
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Valnes Felix* Valnes Felix*   [v 4] 2140/8 0 18.2 399
2015-10-29 2015-10-29 Boden-3 Flavian Web* Flavian Web*   [h 2] 1640/5 2 17.4 68
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Self Future Self Future   [h 4] 2140/3 1 18.7 27
2015-10-12 2015-10-12 Boden-7 Kit Fisto Kit Fisto   [v 3] 2140/6 0 21.0 55
2015-10-12 2015-10-12 Boden-5 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 2] 1640/5 4 21.6 27
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 2140/13 0 20.2g 447
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 3] 2140/6 2 16.8 21
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Caddie Girl Caddie Girl   [s 7] 2140/5 0 15.6 224
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Ulvsås Svarten Ulvsås Svarten   [v 8] 2160/7 str
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Red Rose Sisu Red Rose Sisu   [s 5] 1660/8 0 g 111
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 3] 1640/3 1 14.9 15
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 2640/1 A 4 17.0 101
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 2160/12 A 0 17.5 48
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 New Grove Storm* New Grove Storm*   [v 5] 2140/2 B 0 g 17
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 She is Cecilia* She is Cecilia*   [s 3] 2140/2 A 0 g 19
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Prose* Prose*   [s 6] 2140/3 D 0 24.0 151
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 4] 2140/9 B 0 g 254
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2160/7 D 7 17.7 186
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/6 D 5 15.5 544
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 5] 2180/7 C 0 40.9g 272
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Tessa's Devil* Tessa's Devil*   [v 3] 2140/12 C str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [h 4] 2660/14 B 4 19.0 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/12 B 3 17.2 422
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Tessa's Devil* Tessa's Devil*   [v 3] 2160/9 A 1 19.7 17
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 1640/6 B 3 17.6g 42
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 2140/3 D 3 16.3 239
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/2 B 2 15.3 202
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/12 A 0 g 55
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1660/3 C 0 g 10000
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 1640/1 B 0 14.0 87
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 3] 2640/5 A 1 18.1 16
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2160/6 D 6 18.0 85
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Hugo Stone* Hugo Stone*   [h 8] 2140/3 D 0 g 544
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [h 4] 2140/9 D 2 16.8 23
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/6 B 0 14.6 231
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 4] 2140/10 C 3 16.1 66
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 4] 2140/3 D str
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/4 C 5 19.6g 10000
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Arctic Euphoria* Arctic Euphoria*   [s 4] 2140/5 B 7 21.2g 295
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Tintiko Å. Tintiko Å.   [v 10] 2160/8 D 5 18.3 274
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 New Grove Storm* New Grove Storm*   [v 5] 2140/10 B 0 18.7g 61
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2640/5 C 3 16.2 73
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/8 B 2 16.4 99
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 2140/7 A 0 17.2 24
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/11 B 0 16.9 279
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/1 C 1 17.9 51
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 52
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2640/10 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 1640/7 A 0 g 17
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 5] 2140/3 C 3 16.0 62
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2140/11 B 2 13.4 46
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Forastero* Forastero*   [v 7] 2140/3 D 0 g 622
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 4] 2140/1 D 0 17.1 40
2016-09-08 2016-09-08 Boden-4 Donnie Brasco* Donnie Brasco*   [v 5] 1640/5 D 2 12.9 243
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/3 D 2 16.3 95
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/8 A 8 18.4g 17
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/3 B 1 15.0 37
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/1 D 4 12.8 444
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Forastero* Forastero*   [v 7] 2160/7 D str
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Tuff Enough* Tuff Enough*   [s 6] 2140/9 D 3 18.0 481
2016-08-02 2016-08-02 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/2 B 4 23.0g 44
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 3] 2140/7 C 0 18.6 73
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/12 A 7 15.2 34
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 2140/13 A 2 18.0 25
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 1640/10 C 0 29.8g 368
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Dats Boy Dats Boy   [v 4] 2140/2 D str
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 3] 2140/4 C 5 19.4 139
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Ganador* Ganador*   [v 8] 2180/11 A 0 17.7g 37
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/4 C 0 g 34
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/6 B 1 15.8 18
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2140/10 A 2 17.0 16
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/6 D 0 g 94
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 2160/13 B 3 30.0 50
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/5 B 1 16.9 14
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2640/1 C 8 18.0 145
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 1640/6 A 0 16.6g 41
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Niccolit* Niccolit*   [v 3] 2140/4 D 0 20.7 106
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 6] 1640/8 B 0 16.8g 97
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 7] 2160/4 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/3 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/2 C 1 18.5 19
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 3] 2140/1 C 0 g 40
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 1660/7 A 2 30.0g 62
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2640/3 D 0 17.6 1136
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Self Future Self Future   [h 5] 2140/5 D 8 16.4 461
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2140/6 C 0 17.5 66
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/12 A 1 17.3 17
2016-03-11 2016-03-11 Boden-2 Onboard Broline Onboard Broline   [h 5] 2160/6 B 0 18.5g 41
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2140/4 C 1 18.9 34
2016-02-18 2016-02-18 Boden-10 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/10 C 7 20.1g 20
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/3 D 0 18.3g 31
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/8 C 4 16.7 51
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Captivate* Captivate*   [v 5] 2140/3 B 1 15.7 48
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 1640/6 C 0 17.6g 82
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/15 C 0 19.3 96
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Joana's Otto Boy* Joana's Otto Boy*   [v 6] 2160/13 C 2 18.2 80
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 1640/11 D 4 15.9 461
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/9 B 4 16.4 289
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Self Future Self Future   [h 5] 2160/9 B 7 19.2 30
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Rock Bolt* Rock Bolt*   [v 5] 1640/9 A 3 18.2 44
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2660/2 D 0 20.3 252
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/14 D 7 17.4 522
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2140/4 D 0 17.4 560
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2140/6 D 0 g 23
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 1640/4 D 0 18.4g 607
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Joana's Otto Boy* Joana's Otto Boy*   [v 6] 2160/6 B 6 18.8 40
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Pineapple Boy* Pineapple Boy*   [v 6] 2160/2 D 3 16.3 151
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2160/9 D 7 18.3 136
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 7] 2640/5 D 0 19.1 115
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/3 D 1 16.6 101
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 1640/9 C 1 14.3 41
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/10 C 0 g 316
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2140/4 D 1 19.8 20
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2160/9 C 3 18.0g 67
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2160/8 B 0 16.3 120
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 123
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/2 B 0 18.3g 13
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 4] 2160/6 A 2 18.2 22
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2160/13 A 3 19.3 169
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/13 C 3 17.7 269
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Special Director* Special Director*   [h 4] 2160/13 B 3 18.7 73
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2640/3 D 0 19.2 417
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Ricasoli Classico* Ricasoli Classico*   [v 6] 2660/8 C 0 g 143
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 4] 2140/3 B 1 18.2 31
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Remote Control* Remote Control*   [v 7] 2140/12 C 1 15.3 100
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2660/14 A 2 17.4 30
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 12] 1660/14 D 8 28.5 679
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Special Director* Special Director*   [h 4] 2640/8 B 0 g 64
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 1640/6 B 2 17.1 43
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 1640/7 B 1 16.4 16
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Bear a Title* Bear a Title*   [v 7] 2140/9 C 1 15.8 33
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 2160/13 B 0 g 377
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 4] 2140/9 A 1 16.9 25
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2160/15 C 0 21.5 265
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Ricasoli Classico* Ricasoli Classico*   [v 6] 2140/3 D 8 18.8g 330
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Chick U.N.G. Chick U.N.G.   [s 4] 2140/1 C 8 18.6 125
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2140/12 A str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 1640/2 A 0 g 24
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 2140/6 A 4 16.5 62
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 1640/12 A 2 13.8 44
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 75
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Caroline's Truck* Caroline's Truck*   [s 6] 1660/5 C 7 17.7 125
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 David Sisu David Sisu   [h 9] 2140/11 D 0 15.7 724
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 2140/2 C 2 14.7 92
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Willy Fog* Willy Fog*   [v 6] 2140/6 A 7 16.4g 75
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/10 B str
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/13 A 5 17.9 189
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/6 C 5 15.1 25
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Gosset Gosset   [v 3] 2140/1 D 0 19.7 99
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 5] 2140/9 B 7 15.7 112
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Billy Caramell* Billy Caramell*   [h 3] 2140/1 B 1 17.2 19
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2640/3 A 2 15.3 52
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Zoega W.F. Zoega W.F.   [s 3] 2140/9 C 7 20.9 82
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 7] 2640/9 A 0 g 56
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Billy Caramell* Billy Caramell*   [h 3] 2140/2 B 1 18.0 18
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 On Va Voir* On Va Voir*   [h 7] 2140/5 C 0 16.1 41
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [v 5] 2640/7 A 6 19.0 26
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2140/6 D 3 13.9 188
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2140/13 C 2 15.1 142
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Närby Filur Närby Filur   [v 8] 2140/4 A 1 63
2017-06-17 2017-06-17 Boden-12 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 1640/4 B 2 13.8 48
2017-06-17 2017-06-17 Boden-8 Also Starring* Also Starring*   [s 5] 2140/4 D 0 17.1 847
2017-06-17 2017-06-17 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 8] 2660/13 D 7 16.4 623
2017-05-31 2017-05-31 Boden-8 Protector* Protector*   [v 6] 1640/9 A 4 14.0 60
2017-05-31 2017-05-31 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2660/9 A 1 16.1 35
2017-04-28 2017-04-28 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 8] 2140/9 D 6 15.1 202
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 2140/3 C 3 16.8 45
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 1640/7 D 6 13.4 891
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2140/8 B 3 14.5 208
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [v 5] 2160/15 B 8 18.3 43
2017-04-07 2017-04-07 Boden-9 Wilda Tigern Jack* Wilda Tigern Jack*   [v 7] 1640/9 D 5 13.9 35
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2640/7 C 1 15.9 127
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 4] 2140/14 A 4 16.6 33
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2160/10 A 1 15.5 22
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/1 D str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2160/3 B 1 15.9 34
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Filius Felix* Filius Felix*   [v 3] 1640/3 D 4 20.2g 16
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Ramona Win* Ramona Win*   [s 6] 2140/3 D 0 18.6 143
2017-03-25 2017-03-25 Boden-7 Wilda Tigern Jack* Wilda Tigern Jack*   [v 7] 2640/5 B 3 18.0 49
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/8 C 0 17.1 413
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 5] 2160/11 B 5 17.4 48
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2640/13 B 1 18.0 264
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Also Starring* Also Starring*   [s 5] 2160/10 C 0 18.4 26
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 7] 2140/15 D 8 17.0 98
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/10 C 6 19.3 65
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Tilda Sonik* Tilda Sonik*   [s 5] 2140/8 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Milla Sonik* Milla Sonik*   [s 4] 2140/7 C 1 17.7 23
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2140/10 D 6 17.3 155
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2140/7 C 0 17.2 334
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 1640/2 D 4 14.8 114
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 D 6 17.8 538
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Finsweden Finsweden   [v 3] 2140/4 D 0 19.2g 176
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/1 D 0 g 124
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2140/6 C 0 19.5 50
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/1 D 0 20.5 428
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/2 C str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2140/10 D 0 16.3g 400
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2160/10 D 0 20.2 548
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/1 D 1 16.9 278
2018-11-15 2018-11-15 Boden-1 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 2] 1640/4 C 4 18.8 30
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 1640/8 D 0 16.8g 313
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 1640/5 A 0 g 30
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 3] 2140/9 C 0 g 27
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 5] 2140/3 B 1 16.5 90
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Protector* Protector*   [v 7] 1640/11 C 7 14.8 183
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/3 C 0 20.6 56
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 2140/10 C 6 18.0 122
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 2] 1640/1 B 1 18.7 37
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Finsweden Finsweden   [v 3] 2140/9 D 0 g 39
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 2140/3 A 0 18.2g 24
2018-10-20 2018-10-20 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C 0 g 111
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Tangen Björn* Tangen Björn*   [v 5] 2140/9 A 0 32.9 23
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/2 D 2 17.1g 170
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 1640/3 B str
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Outfield Olga* Outfield Olga*   [s 4] 2640/8 A 4 17.4 310
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 1640/9 B 1 13.4 31
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Twist Villaggio* Twist Villaggio*   [s 4] 2140/2 C 0 24.7 148
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 3] 2160/8 B 7 20.3 103
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 2] 1660/7 B 0 g 40
2018-09-20 2018-09-20 Boden-2 Greytail Eric* Greytail Eric*   [v 6] 2140/14 A 2 15.8 29
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 1640/7 B 0 14.2 123
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/7 C str
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/4 C 3 14.5 187
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 2140/11 A 0 17.5 235
2018-08-23 2018-08-23 Boden-2 Närby Filur Närby Filur   [v 9] 2160/7 A 0 g 71
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 2140/5 C 2 15.7 55
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 2140/14 C 0 16.0 301
2018-08-08 2018-08-08 Boden-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 1640/4 B 4 12.3 74
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/3 D 0 13.6 602
2018-06-16 2018-06-16 Boden-12 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 1640/1 D 0 13.4 500
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [v 3] 2140/4 D 0 21.5g 455
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Filius Felix* Filius Felix*   [v 4] 2140/3 B 0 g 85
2018-06-01 2018-06-01 Boden-7 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 2140/10 B 3 15.6 91
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/4 D 1 18.7 86
2018-06-01 2018-06-01 Boden-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 1640/10 A 2 14.6 30
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Filius Felix* Filius Felix*   [v 4] 2140/1 A 1 17.1 17
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Short in Wood* Short in Wood*   [v 5] 2140/2 D str
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Vienna Vienna   [s 7] 2140/2 D 0 17.4 287
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/12 D 4 15.7 704
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/9 B 3 15.0 322
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 9] 2140/8 D 4 12.3 696
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 1640/6 C 3 13.0 135
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/8 C 0 14.3g 165
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-7 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/2 D 4 14.5 1177
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 4] 2140/8 D 4 14.4 672
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2640/3 C 1 17.2 50
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Sahara Headlong* Sahara Headlong*   [s 6] 2140/5 D 0 15.8g 71
2018-04-12 2018-04-12 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/10 B 2 14.2 174
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 7] 2140/6 B 3 16.1 138
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 2140/7 D 7 17.4 154
2018-04-05 2018-04-05 Boden-2 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 1640/5 D 5 16.6 233
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 5] 2660/14 A 1 16.3 32
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2160/15 A 3 17.0 96
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/8 D 0 g 490
2018-04-05 2018-04-05 Boden-8 Captivate* Captivate*   [v 7] 2140/7 C 0 g 250
2018-04-05 2018-04-05 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/7 C 4 15.3 42
2018-04-05 2018-04-05 Boden-10 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 4] 2160/14 A 3 16.8 18
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Vienna Vienna   [s 7] 2140/10 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 4] 2140/2 A 1 16.4 14
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 5] 2160/12 B 1 15.8 35
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Protector* Protector*   [v 7] 2140/8 B 0 15.5 39
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/5 C 0 g 111
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Vienna Vienna   [s 7] 2140/5 C 2 17.4 100
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Starfly Sel* Starfly Sel*   [s 4] 1640/1 C 0 22.4g 20
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 1640/11 C 6 18.6 95
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Adrianne H.* Adrianne H.*   [s 4] 2160/15 C 1 18.1 32
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2140/3 B 2 18.3g 16
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 2160/8 A 2 17.6 37
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2640/3 D 5 17.6 74
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/7 C str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 5] 2140/12 D str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 9] 1640/9 D 0 17.5 193
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Lionize* Lionize*   [v 6] 2160/13 B 4 17.3 78
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2160/9 C 2 17.6 136
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 King Journey* King Journey*   [v 7] 2140/11 C 2 18.9 320
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2640/6 B 0 17.9 52
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Boris G.T. Boris G.T.   [v 9] 2140/10 B 0 35.0 127
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Diktator* Diktator*   [s 7] 2160/8 C 0 20.3 96
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/2 C 1 19.0 57
2018-01-20 2018-01-20 Boden-2 Järvsötekno Järvsötekno   [h 4] 2140/3 D 6 37.1 103
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2140/3 B 1 18.2 43
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Listas Hector* Listas Hector*   [v 6] 2140/5 B 0 19.9g 19
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 1640/7 C 0 17.8 305
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 2640/4 B 2 18.8 38
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Protector* Protector*   [v 7] 2140/12 C 1 15.7 28
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Mucho Macho Man* Mucho Macho Man*   [v 4] 2140/12 B 0 g 24
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Danilla* Danilla*   [s 7] 1660/12 C 0 21.3g 409
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 2160/6 C 0 19.6 99
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/2 D 7 18.1 180
2018-01-07 2018-01-07 Boden-10 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/9 C 0 18.1 45
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Protector* Protector*   [v 7] 1640/6 C 1 14.9 76
2019-06-15 2019-06-15 Boden-1 King Journey* King Journey*   [v 8] 2160/11 D 0 14.9 1332
2019-06-15 2019-06-15 Boden-5 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 1640/12 C 7 16.4g 104
2019-06-15 2019-06-15 Boden-7 Livi Mystery* Livi Mystery*   [v 5] 2140/9 A 3 15.0 205
2019-06-15 2019-06-15 Boden-9 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3140/11 D 0 14.3 999
2019-06-15 2019-06-15 Boden-12 Ambrogio* Ambrogio*   [v 7] 2140/11 D 6 13.5 844
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 3] 1640/3 D 4 15.7 162
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Pearly's Juliana* Pearly's Juliana*   [s 4] 2140/8 D 0 g 402
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Party Hard* Party Hard*   [v 5] 1640/2 A 5 13.8 16
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Willy Wingston* Willy Wingston*   [v 8] 2140/12 C 0 14.7 61
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 4] 2160/9 A 2 15.4 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Estelle Crown* Estelle Crown*   [s 7] 2140/6 D 0 16.8 350
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 4] 1640/8 A 2 14.3 92
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Party Hard* Party Hard*   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 131
2019-05-28 2019-05-28 Boden-7 Capitol Hill* Capitol Hill*   [v 5] 2140/7 C 0 16.8 89
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/11 C 6 18.3 178
2019-05-10 2019-05-10 Boden-2 Frank Frank   [v 5] 2140/10 B 6 19.5g 62
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2140/12 C 0 g 23
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Ambrogio* Ambrogio*   [v 7] 2140/13 D 5 14.2 347
2019-05-10 2019-05-10 Boden-9 Protector* Protector*   [v 8] 2140/1 D 4 13.0 973
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 5] 2640/7 C 0 g 25
2019-05-10 2019-05-10 Boden-11 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2640/11 B 4 17.7g 121
2019-04-26 2019-04-26 Boden-1 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 1640/10 B 0 13.5 396
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/8 C 0 15.9 33
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Katla Kiro Katla Kiro   [s 9] 1680/11 B 0 26.7g 267
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/1 D 8 15.6 652
2019-04-26 2019-04-26 Boden-6 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 2140/8 B 0 15.2g 369
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 2140/1 D 2 16.3 27
2019-03-31 2019-03-31 Boden-10 Willy Wingston* Willy Wingston*   [v 8] 2660/15 A 0 16.5 97
2019-03-31 2019-03-31 Boden-11 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 1640/11 D 6 13.3 294
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2160/9 B 1 18.7 13
2019-03-22 2019-03-22 Boden-2 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 2140/10 C 1 19.3 58
2019-03-22 2019-03-22 Boden-4 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/10 C 0 g 97
2019-03-22 2019-03-22 Boden-8 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 1640/4 D 2 15.5 106
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/1 D 0 g 134
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/6 D 0 17.8 383
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2140/4 C 0 18.0 577
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/3 D 3 17.8 463
2019-03-08 2019-03-08 Boden-5 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 2660/6 D 4 17.7 554
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/3 D 4 23.6g 63
2019-02-15 2019-02-15 Boden-1 Protector* Protector*   [v 8] 2640/3 C 2 16.7 359
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/7 D 7 17.5 86
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/3 D 0 g 114
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/4 B 1 16.1 44
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 1640/9 D 5 15.2 72
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Närby Filur Närby Filur   [v 10] 2160/9 C 7 31.5 49
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/7 A 5 19.4 38
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/1 C 3 16.3 46
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2160/13 C 0 19.7g 102
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 7] 2140/14 D 7 17.9 573
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Global Tail Global Tail   [s 6] 2160/8 C 0 g 65
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Protector* Protector*   [v 8] 2140/10 D 0 16.1 662
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2160/9 C 6 19.2 153
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/3 D 4 20.7 48
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 1640/5 D 1 16.8 23
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 6] 2140/4 C 3 16.9 38
2019-01-19 2019-01-19 Boden-5 Närby Filur Närby Filur   [v 10] 2140/5 B 1 32.7 27
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1640/2 D 3 16.4 126
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 2140/3 D str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2640/9 B 0 19.4 67
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/10 D 3 17.3 498
2019-01-11 2019-01-11 Boden-1 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 2140/13 C 3 18.2 820
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Cheval de Fer* Cheval de Fer*   [v 4] 1640/8 B 0 g 46
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/2 C 0 22.2g 24
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aslan L.C.* Aslan L.C.*   [v 7] 2140/13 B 0 20.9g 425
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Bakels Birdland* Bakels Birdland*   [v 9] 1640/6 A 5 14.9 61
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [h 4] 2160/10 B 0 g 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se