V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/3 C
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Asterisque* Asterisque*   [h 3] 2140/3 B
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 5] 2140/8 D
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/11 D
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2660/13 A
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


Gimpanzee kom närmast från seger före stallkamraten Greenshoe i Breeders Crown och spelades till stor favorit. Brian Sears skötte tömm..


Gimpanzee kom närmast från seger före stallkamraten Greenshoe i Breeders Crown och spelades till stor favorit. Brian Sears skötte tömmarna och när han vek ut Gimpanzee från positionen som trea på innerspår på den sista bortre långsidan avväpnade hästen enkelt de framförvarande hästarna och stegade undan till överlägsen seger på banrekordet 1.09,1 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var nöjd med att hamna som trea och hästen var superbra. Den här hästen har varit ett litet proffs ända sedan han började tävla och jag kan inte nog berömma honom, sa Brian Sears i vinnarcirkeln.
Segern var värd cirka 950 000 kronor och totalt i år har Gimpanzee, som ägs av svenskarna Anders Ström och Lennart Ågren, tjänat cirka tio miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det franska vintermeetinget har smugit igång så sakteliga för att ta ordentlig fart söndag eftermiddag med det första ”B-loppet..


Det franska vintermeetinget har smugit igång så sakteliga för att ta ordentlig fart söndag eftermiddag med det första ”B-loppet” inför Prix d’Amerique.
Tre Prix d'Amérique-biljetter står på spel i Prix de Bretagne på Vincennes i Paris och delas ut till de tre främst placerade i söndagens drabbning.
Örjan Kihlström finns på plats för att köra stall Travkompaniets häst. Who's Who laddas för Prix d’Amerique och tränare Pasi Aikio menar att femåringen kommer att vara långt ifrån toppform i detta första lopp för hästen sedan segern i Jubileumspokalen på Solvalla i augusti.
18 hästar finns med i loppet över 2 700 meter.  
Belina Josselyn, som vann Prix d’Amerique förra vintern, körs av Nicolas Bazire, en son till Jean-Michel Bazire som dragit på sig en kortare avstängning och inte får köra på söndag.

”B-loppen” inför Prix d'Amerique
Prix de Bretagne – söndag 17 november
Prix du Bourbonnais – söndag 8 december
Prix de Bourgogne – söndag 29 december
Prix de Belgique – söndag 12 januari
(Ettan-tvåan och trean i dessa lopp får en inbjudan till Prix d'Amerique).

Fribiljett till PdA ges också till segrarna i femåringsloppet Prix Tenor de Baune (22 december) och fyraåringsloppet Criterium Continental (22 december).

Startlista
Prix de Bretagne
2 700 meter volt

1. Epic Julry – Jean-Paul Gauvin
2. Eugenito du Noyer – Eric Raffin
3. Feliciano – David Thomain
4. Detroit Castelets – Gabriele Gelormini
5. Tessy d’Ete – Alexis Cheradame
6. Chica de Joudes – Alain Laurent
7. Looking Superb – Alexandre Abrivard
8. Enino du Pommereux – Matthieu Abrivard
9. Who's Who – Örjan Kihlström
10. Delia du Pommereux – Franck Nivard
11. Davidson du Pont – Franck Ouvrie
12. Tony Gio – Jean-Philippe Moncli  
13. Bahia Quesnot – Junior Guelpa
14. Draft Life – Louis Baudron
15. Django Riff – Anthony Barrier
16. Traders – Yoann Lebourgeois
17. Bilibili – Laurent Claude Abrivard
18. Belina Josselyn – Nicolas Bazire
Förstapris: cirka 500 000 kronor

Kanal 75


Johan Edlund var under många år reporter, programledare och kommentator i travsändningarna i TV4. I årets VM i V75 grejade han en finalbi..


Johan Edlund var under många år reporter, programledare och kommentator i travsändningarna i TV4. I årets VM i V75 grejade han en finalbiljett genom att placera sig på femte plats i grundserien. Något deltagande i finalen blir det emellertid inte.
- Efter noga övervägande så kommer jag inte vara med i VM i V75 på lördag. Enda sen jag kvalade in har jag, av olika anledningar, varit tveksam till min medverkan. Jag är anställd av kanalen(TV4) där allt kommer att avgöras, jag har jobbat massvis av år i trav-TV, min närmaste chef är exekutiv producent för programmet där finalen avgörs. Som journalist ett enkelt beslut att fatta, skriver Johan Edlund på Facebook.

Kanal 75


Otursförföljd jättetalang.Så skulle man kunna beskriva Charlie Mearas (GS75-5).Under debutsäsongen som treåring blev det fem seg..


Otursförföljd jättetalang.
Så skulle man kunna beskriva Charlie Mearas (GS75-5).
Under debutsäsongen som treåring blev det fem segrar på åtta starter.
Året därpå började problemen ­­­men säsongens två lopp gav två segrar.
Femåringssäsongen inleddes storartat med tre raka triumfer innan det blev galopp i V75-debuten 15 juli 2017.
Sedan dess har inte hästen synts till på tävlingsbanan.
- Jag kan inte hela hans skadehistorik men jag vet att det har varit mycket otursskador. Han har inte gått sönder av slitage eller så utan han har haft otur och själv gjort sig illa och så vidare, säger Oscar Berglund som under hösten tagit över ansvaret för sjuåringen av tidigare tränaren Svante Båth.
- Hästen var i fantastiskt skick när han kom till mig och vi har inte haft några bakslag. Så det jag har fått se av honom har bara varit positivt. Han har kommit in i mitt koncept och fått otroligt mycket mängdträning. Jag har verkligen inget att klaga på, både han och jag har fått alla chanser att komma ut väl förberedda.

”Överkapacitet för klassen”
Det är i Grand Slam 75 på nya hemmabanan Östersund som Charlie Mearas ska göra sitt första tävlingsframträdande på två år och fyra månader. Och trots det mycket långa uppehållet andas Oscar Berglund stor optimism.
- Jag sticker inte under stolen med att jag har väldigt höga förväntningar på honom. Han är en klasshäst utöver det vanliga som aldrig har förlorat felfri och mitt mål är att han inte har gjort det efter söndag heller. Man kan inte begära att han bara ska gå ut och vinna efter mer än två års uppehåll, men jag har gjort allt jag kan för att förbereda honom så att han kan fortsätta på den inslagna vägen. Han har överkapacitet för klassen och bör kunna lösa en sådan här uppgift på grundkapacitet.
Charlie Mearas körs precis som i kvalet av Emilia Leo och han startar med ett så kallat springspår på 20 meters tillägg. Vilket hans tränare är nöjd med.
- Spåret där ute tror jag ska passa ganska bra. Han är stark och rejäl och tål säkert en liten öppning. Varför han har hoppat några gånger tidigare vet jag inte för han känns väldigt stabil och skötsam.
Det är full vinter i Östersund och Charlie Mearas kommer att gå med skor och broddar runt om.
- Det har han hanterat bra i jobben så det är inget som oroar, även om jag längtar till våren när vi kan rycka skorna. Då tror jag att han kommer att visa en fruktansvärd kapacitet. Får den här hästen vara hel och frisk har han väldigt mycket ogjort på banan.

Proffstränare från årsskiftet
Oscar Berglund har i dagsläget nio hästar på träningslistan men det antalet kommer snart att växa. I december ska han gå den avslutande proffstränarkursen och planen är att plocka ut proffslicensen från årsskiftet.
- Skillnaden blir egentligen inte så stor eftersom jag redan bedriver en rörelse och har mitt material att börja med. Men då kommer jag kunna ta emot andra hästar till fullo. Det står kunder på vänt och ett nytt stall med 20 boxar kommer stå klart om ungefär en månad. Det känns inspirerande.
Stallet har ett stort affischnamn i elithästen Shocking Superman och honom hoppas Oscar Berglund kunna matcha i de riktigt stora loppen nästar år. Även V75-kändisen Cobourg Hanover (GS75-7) tillhör affischnamnen. Men senast kastade hästen in handduken efter att ha hållit högt tempo i ledningen och inför söndagens GS75-start ligger Berglund lågt.
- Det visade sig att han hade dåliga blodvärden senast så det fanns en förklaring till den dåliga insatsen. Efter det fick han vila i tre veckor och när vi tog nya prover såg allt bra ut. Han gick ett skarpare jobb i måndags och det fanns inget att klaga på. Han gynnas inte alls av skor och brodd som han ska gå med runt om för första gången men vi vill ändå göra ett test eftersom vi är så nöjda med honom hemma. Om han inte hanterar det ställer vi in honom för säsongen.
Innerspår bakom startbilen är idealiskt för den startsnabbe sjuåringen. Den här gången ska han emellertid inte gå i ledningen.
- Han brukar ta ledningen men ska inte köras där den här gången eftersom vi vill bygga upp honom mentalt igen efter senast. Han kan vinna om luckan kommer men jag ligger lågt vad gäller chanserna och hoppas i första hand på att han får en bra upplevelse och kommer in med sparade krafter.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna. Åtta system belönades m..


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna.
Åtta system belönades med dryga miljonen på V86, spelet som faktiskt lett till miljonutdelning sex av de senaste åtta omgångarna.
Att Kaj Widell var en kusk i flytet efter tisdagens dubbelseger på Solvalla kanske var draget för många. Solvallakusken satt bakom sexåriga stoet C.R.Nobless i ett sprinterlopp för ston som tjänat mellan 160 000 och 340 000 kronor.
Från femtespåret bakom bilen sände Widell till ledningen med dalastoet som ledde loppet runt om. Segertiden 1.12,0 över 1640 meter auto var ett nytt rekord för hästen.
- Hon har aldrig varit bättre. Jag vet ju hur startsnabb hon är och tänkte att jag skickar väl iväg henne trots att jag inte kunde de andra hästarna. I och med att det var 1600 meter ville jag prova i ledningen och det visade sig vara rätt  i dag i alla fall. Hon kan vara lite vek sista 50 men nu hade jag ett sådant grepp att jag aldrig var orolig, sa segerkusken.
C.R.Nobless – spelad endast på fem procent – ägs och har fötts upp av familjen Ruusunen. Hannele Ruusunen är amatören med licens på Rommetravet som tycks ha hittat den rätta melodin med hästen på slutet.
Onsdagens seger var stoets tredje på 68 starter i livet, varav två har kommit inom en månad.
- Vi har tränat lite annorlunda. Jag var egentligen aldrig orolig! sa en mycket glad Hannele Ruusunen.

Goop tog starten
Det kom en hel del nederbörd i Stockholm och banan var något vansklig.
Ribaude kunde v i s s t ta ledningen från innerspåret. Ganska enkelt till och med vilket få trodde på förhand inför V86-2. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 första 500 mattades heller inte den sexårige valacken utan tvärtom stack undan på pigga ben över upploppet för Björn Goop.
Favoriten Vine Vision fick trava utvändigt och galopperade som slagen på upploppet. Segertiden 1.13,3 över 2140 meter, auto.
- Visst kan han öppna! Han har varit med i V75 flera gånger och varit bra och mött tufft motstånd i år. Han har tränat bra också och kanske gick ner i klass till det här loppet också, summerade Björn Goop den snygga segern med hästen som ägs av Three Kings HB i Vimmerby.
Ett väl samlat fält gick in i den sista kurvan i trekilometersloppet på kupongen. Tyson Dimanche hade bidat sin tid i fjärdeparet utvändigt och avgjorde med att spurta tyngst och snabbast för Carl Johan Jepson. Halmstads Magnus Dahlén tränar valacken som brukar visa sig riktigt bra då han travar hela vägen.
Dom Perignon hade inför onsdagen vunnit fyra av de fem lopp han gått i ledningen. Nu körde Torbjörn Jansson för första gången och använde sig av den taktiken igen vilket resulterade i en lätt seger. Per-Erik "Bullen" Pettersson, tidigare proffs på Solvalla, tränar och äger.

Franklin har börjat leverera
På Jägersro var kvällens största favorit Franklin Face överlägsen efter tidig ledning för Adrian Kolgjini. I den senaste starten fick duon svar i spetsstriden, togs upp och hamnade bakom hästar.
På onsdagen gick det lugnare till. Adrian Kolgjini kunde lugnt ta över efter 600 meter och ryckte undan med några säkerhetslängder till slut.
Franklin Face har alltid lovat mycket men det är först som valack hästen har börjat leverera på en högre nivå.
Tränaren Lars I Nilsson pustade ut.
- Han var ojämn tidigare utan den där extra ”kicken”. Nu får vi hoppas att det här bär riktigt högt upp för vi har mycket att ta av ännu och kapaciteten finns, sa Jägersrotränaren
Fältets enda sto vann V86-5 där endast åtta hästar kom till start.
Stonewashd Diamant har prickat toppformen på slutet och årets två segrar har ramlat in i starterna tio och elva för året.
Johan Untersteiner körde pappa Peters häst och väntade med speeden till det återstod 600 meter av loppet. Framme i täten hade Peter Ingves fått hålla ett ganska högt tempo med Cobbys Olifant och Stonewashd Diamant kunde vinna enkelt efter att ha rundat fram utvändigt i den sista kurvan. En rejäl insats av det tyskfödda stoet.
- Det passade oss bra att det kördes där framme i början och det bet bra för henne när jag styrde på, sa Johan.
Peter Untersteiner vann det inledande V86-loppet med treåriga stoet Strangerinthenight och tog en dubbelseger under kvällen.
Ken Ecce vikarierade i sulkyn för Steen Juul och skickade upp Enjoy The Game utvändigt ledaren. Lekande lätt för den treårige hingsten i ett lopp för hästar med högst 130 000 kronor intjänat.
På V86 återfanns endast åtta system med alla rätt. Åtta rätt betalade 1 000 558 kronor, för sju rätt fick man 3 955  kronor och för sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Villiam vann Svenskt Travkriterium på en världsrekordtid för treåringar. Efter blott fem starter som fyraåring segrade hästen i..


Villiam vann Svenskt Travkriterium på en världsrekordtid för treåringar.
Efter blott fem starter som fyraåring segrade hästen i finalen av Europaderbyt på Vincennes i oktober, vilket också blev den sista starten 2018.
En lång tävlingsfrånvaro följde och i år är Villiam segerlös efter tre starter. I EM för femåringar i Helsingfors för några veckor sedan kroknade han som storfavorit efter en löpning utvändigt ledaren och slutade oplacerad.
Solvallatränaren Timo Nurmos säger till franska facktidningen Paris Turf att Villiam nu är fit for fight igen.
- Han kunde inte göra sitt bästa i Finland eftersom han var sjuk. Efter det fick han en paus på två veckor och från och med nu är allting tillbaka till det normala. Efter att ha ökat på hans träning vart efter känns han i riktigt bra form igen, säger Timo Nurmos till Paris Turf.
Storstjärnan Readly Express vann femåringsloppet Prix Tenor de Baune på självaste julafton 2017. Två starter efter det stod han som segrare i Prix d'Amerique.
Timo Nurmo kan inte svara på när Villiam ska åka ner till Frankrike för uppladdning och träning. En seger i femåringsloppet ger en friplats i Prix d'Amerique.
- Inget är bestämt men han kanske går direkt ut i Prix Tenor de Baune. Det vore trevligt om det kunde bli samma upplägg som med Readly Express, säger Nurmos till den franska hästsporttidningen.
I slutet av femåringssäsongen har Villiam endast gjort 15 starter i karriären, varav sju slutat med seger. Hästen har tjänat 6,2 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 8] 1640/2 1 14.7 96
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 4] 2140/7 0 20.8g 444
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 6] 2140/14 2 16.3 129
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Texas Gel* Texas Gel*   [v 7] 2140/3 4 16.4 204
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Lillen Sisu Lillen Sisu   [v 6] 2680/10 0 17.2 171
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 4] 2160/8 0 18.5 24
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 E.V.Bena* E.V.Bena*   [v 4] 1640/12 4 19.5g 52
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Valiant Kemp* Valiant Kemp*   [v 8] 2140/4 6 17.2 107
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 3] 1640/7 0 15.3 50
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Tip Chip* Tip Chip*   [v 5] 3140/4 1 17.3 53
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Sivori Effe* Sivori Effe*   [v 4] 1640/1 0 g 67
2015-11-14 2015-11-14 Boden-8 Barcelona F.* Barcelona F.*   [v 9] 1640/7 0 16.4 327
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2160/6 0 g 1110
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 3] 2140/5 0 g 306
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Flavian Web* Flavian Web*   [h 2] 1640/1 0 g 96
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 4] 2140/2 0 16.5 134
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Önas Linus* Önas Linus*   [v 8] 2640/7 4 17.2 122
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Quick Leader* Quick Leader*   [h 3] 2140/9 6 18.3 50
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 5] 2140/9 2 15.9 22
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Flourlake's Adam* Flourlake's Adam*   [v 6] 2140/1 4 17.1 46
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Quo Vadis Lavec* Quo Vadis Lavec*   [v 7] 2140/11 0 14.6 120
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 7] 2140/11 0 15.0 104
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Valnes Felix* Valnes Felix*   [v 4] 2140/8 0 18.2 399
2015-10-29 2015-10-29 Boden-3 Flavian Web* Flavian Web*   [h 2] 1640/5 2 17.4 68
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Self Future Self Future   [h 4] 2140/3 1 18.7 27
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Ulvsås Svarten Ulvsås Svarten   [v 8] 2160/7 str
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Red Rose Sisu Red Rose Sisu   [s 5] 1660/8 0 g 111
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 3] 1640/3 1 14.9 15
2015-10-12 2015-10-12 Boden-7 Kit Fisto Kit Fisto   [v 3] 2140/6 0 21.0 55
2015-10-12 2015-10-12 Boden-5 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 2] 1640/5 4 21.6 27
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 2140/13 0 20.2g 447
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 3] 2140/6 2 16.8 21
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Caddie Girl Caddie Girl   [s 7] 2140/5 0 15.6 224
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 4] 2140/9 B 0 g 254
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2160/7 D 7 17.7 186
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/6 D 5 15.5 544
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 2640/1 A 4 17.0 101
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 2160/12 A 0 17.5 48
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 New Grove Storm* New Grove Storm*   [v 5] 2140/2 B 0 g 17
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 She is Cecilia* She is Cecilia*   [s 3] 2140/2 A 0 g 19
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Prose* Prose*   [s 6] 2140/3 D 0 24.0 151
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 5] 2180/7 C 0 40.9g 272
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Tessa's Devil* Tessa's Devil*   [v 3] 2140/12 C str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [h 4] 2660/14 B 4 19.0 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/12 B 3 17.2 422
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Tessa's Devil* Tessa's Devil*   [v 3] 2160/9 A 1 19.7 17
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 1640/6 B 3 17.6g 42
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 2140/3 D 3 16.3 239
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 1640/1 B 0 14.0 87
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 3] 2640/5 A 1 18.1 16
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2160/6 D 6 18.0 85
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/2 B 2 15.3 202
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/12 A 0 g 55
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1660/3 C 0 g 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/6 B 0 14.6 231
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 4] 2140/10 C 3 16.1 66
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 4] 2140/3 D str
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/4 C 5 19.6g 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Hugo Stone* Hugo Stone*   [h 8] 2140/3 D 0 g 544
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [h 4] 2140/9 D 2 16.8 23
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Tintiko Å. Tintiko Å.   [v 10] 2160/8 D 5 18.3 274
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 New Grove Storm* New Grove Storm*   [v 5] 2140/10 B 0 18.7g 61
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2640/5 C 3 16.2 73
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/8 B 2 16.4 99
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 2140/7 A 0 17.2 24
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/11 B 0 16.9 279
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/1 C 1 17.9 51
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Arctic Euphoria* Arctic Euphoria*   [s 4] 2140/5 B 7 21.2g 295
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2140/11 B 2 13.4 46
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 52
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2640/10 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 1640/7 A 0 g 17
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 5] 2140/3 C 3 16.0 62
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Forastero* Forastero*   [v 7] 2140/3 D 0 g 622
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 4] 2140/1 D 0 17.1 40
2016-09-08 2016-09-08 Boden-4 Donnie Brasco* Donnie Brasco*   [v 5] 1640/5 D 2 12.9 243
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/3 D 2 16.3 95
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/8 A 8 18.4g 17
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/3 B 1 15.0 37
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/1 D 4 12.8 444
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Forastero* Forastero*   [v 7] 2160/7 D str
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Tuff Enough* Tuff Enough*   [s 6] 2140/9 D 3 18.0 481
2016-08-02 2016-08-02 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/2 B 4 23.0g 44
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 3] 2140/7 C 0 18.6 73
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/12 A 7 15.2 34
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 3] 2140/4 C 5 19.4 139
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 2140/13 A 2 18.0 25
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 1640/10 C 0 29.8g 368
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Dats Boy Dats Boy   [v 4] 2140/2 D str
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Ganador* Ganador*   [v 8] 2180/11 A 0 17.7g 37
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/4 C 0 g 34
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/6 B 1 15.8 18
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2140/10 A 2 17.0 16
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/6 D 0 g 94
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 2160/13 B 3 30.0 50
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/5 B 1 16.9 14
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2640/1 C 8 18.0 145
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 1640/6 A 0 16.6g 41
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 3] 2140/1 C 0 g 40
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 1660/7 A 2 30.0g 62
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Niccolit* Niccolit*   [v 3] 2140/4 D 0 20.7 106
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 6] 1640/8 B 0 16.8g 97
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 7] 2160/4 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/3 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/2 C 1 18.5 19
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2640/3 D 0 17.6 1136
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Self Future Self Future   [h 5] 2140/5 D 8 16.4 461
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2140/6 C 0 17.5 66
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/12 A 1 17.3 17
2016-03-11 2016-03-11 Boden-2 Onboard Broline Onboard Broline   [h 5] 2160/6 B 0 18.5g 41
2016-02-18 2016-02-18 Boden-10 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/10 C 7 20.1g 20
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/3 D 0 18.3g 31
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/8 C 4 16.7 51
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Captivate* Captivate*   [v 5] 2140/3 B 1 15.7 48
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 1640/6 C 0 17.6g 82
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2140/4 C 1 18.9 34
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/15 C 0 19.3 96
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Joana's Otto Boy* Joana's Otto Boy*   [v 6] 2160/13 C 2 18.2 80
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 1640/11 D 4 15.9 461
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/9 B 4 16.4 289
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Self Future Self Future   [h 5] 2160/9 B 7 19.2 30
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Rock Bolt* Rock Bolt*   [v 5] 1640/9 A 3 18.2 44
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2660/2 D 0 20.3 252
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/14 D 7 17.4 522
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2140/4 D 0 17.4 560
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2140/6 D 0 g 23
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 1640/4 D 0 18.4g 607
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Joana's Otto Boy* Joana's Otto Boy*   [v 6] 2160/6 B 6 18.8 40
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Pineapple Boy* Pineapple Boy*   [v 6] 2160/2 D 3 16.3 151
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2160/9 D 7 18.3 136
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2160/9 C 3 18.0g 67
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 7] 2640/5 D 0 19.1 115
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/3 D 1 16.6 101
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 1640/9 C 1 14.3 41
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/10 C 0 g 316
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2140/4 D 1 19.8 20
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2160/8 B 0 16.3 120
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 123
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/2 B 0 18.3g 13
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 4] 2160/6 A 2 18.2 22
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/13 C 3 17.7 269
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Special Director* Special Director*   [h 4] 2160/13 B 3 18.7 73
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2640/3 D 0 19.2 417
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2160/13 A 3 19.3 169
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Ricasoli Classico* Ricasoli Classico*   [v 6] 2660/8 C 0 g 143
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 4] 2140/3 B 1 18.2 31
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Remote Control* Remote Control*   [v 7] 2140/12 C 1 15.3 100
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2660/14 A 2 17.4 30
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 12] 1660/14 D 8 28.5 679
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Bear a Title* Bear a Title*   [v 7] 2140/9 C 1 15.8 33
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 2160/13 B 0 g 377
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 4] 2140/9 A 1 16.9 25
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Special Director* Special Director*   [h 4] 2640/8 B 0 g 64
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 1640/6 B 2 17.1 43
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 1640/7 B 1 16.4 16
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Chick U.N.G. Chick U.N.G.   [s 4] 2140/1 C 8 18.6 125
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2140/12 A str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 1640/2 A 0 g 24
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 2140/6 A 4 16.5 62
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2160/15 C 0 21.5 265
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Ricasoli Classico* Ricasoli Classico*   [v 6] 2140/3 D 8 18.8g 330
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 1640/12 A 2 13.8 44
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 75
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Caroline's Truck* Caroline's Truck*   [s 6] 1660/5 C 7 17.7 125
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 David Sisu David Sisu   [h 9] 2140/11 D 0 15.7 724
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 2140/2 C 2 14.7 92
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Willy Fog* Willy Fog*   [v 6] 2140/6 A 7 16.4g 75
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/10 B str
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2640/3 A 2 15.3 52
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Zoega W.F. Zoega W.F.   [s 3] 2140/9 C 7 20.9 82
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/13 A 5 17.9 189
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/6 C 5 15.1 25
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Gosset Gosset   [v 3] 2140/1 D 0 19.7 99
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 5] 2140/9 B 7 15.7 112
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Billy Caramell* Billy Caramell*   [h 3] 2140/1 B 1 17.2 19
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 7] 2640/9 A 0 g 56
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Billy Caramell* Billy Caramell*   [h 3] 2140/2 B 1 18.0 18
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 On Va Voir* On Va Voir*   [h 7] 2140/5 C 0 16.1 41
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [v 5] 2640/7 A 6 19.0 26
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2140/6 D 3 13.9 188
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Närby Filur Närby Filur   [v 8] 2140/4 A 1 63
2017-06-17 2017-06-17 Boden-12 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 1640/4 B 2 13.8 48
2017-06-17 2017-06-17 Boden-8 Also Starring* Also Starring*   [s 5] 2140/4 D 0 17.1 847
2017-06-17 2017-06-17 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 8] 2660/13 D 7 16.4 623
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2140/13 C 2 15.1 142
2017-05-31 2017-05-31 Boden-8 Protector* Protector*   [v 6] 1640/9 A 4 14.0 60
2017-05-31 2017-05-31 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2660/9 A 1 16.1 35
2017-04-28 2017-04-28 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 8] 2140/9 D 6 15.1 202
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 2140/3 C 3 16.8 45
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 1640/7 D 6 13.4 891
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2140/8 B 3 14.5 208
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [v 5] 2160/15 B 8 18.3 43
2017-04-07 2017-04-07 Boden-9 Wilda Tigern Jack* Wilda Tigern Jack*   [v 7] 1640/9 D 5 13.9 35
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2640/7 C 1 15.9 127
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 4] 2140/14 A 4 16.6 33
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2160/10 A 1 15.5 22
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/1 D str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Ramona Win* Ramona Win*   [s 6] 2140/3 D 0 18.6 143
2017-03-25 2017-03-25 Boden-7 Wilda Tigern Jack* Wilda Tigern Jack*   [v 7] 2640/5 B 3 18.0 49
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/8 C 0 17.1 413
2017-03-25 2017-03-25 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2160/3 B 1 15.9 34
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Filius Felix* Filius Felix*   [v 3] 1640/3 D 4 20.2g 16
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 5] 2160/11 B 5 17.4 48
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2640/13 B 1 18.0 264
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Also Starring* Also Starring*   [s 5] 2160/10 C 0 18.4 26
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 7] 2140/15 D 8 17.0 98
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/10 C 6 19.3 65
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Tilda Sonik* Tilda Sonik*   [s 5] 2140/8 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Milla Sonik* Milla Sonik*   [s 4] 2140/7 C 1 17.7 23
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2140/10 D 6 17.3 155
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2140/7 C 0 17.2 334
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 1640/2 D 4 14.8 114
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 D 6 17.8 538
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Finsweden Finsweden   [v 3] 2140/4 D 0 19.2g 176
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/1 D 0 g 124
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2140/6 C 0 19.5 50
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/1 D 0 20.5 428
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/2 C str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2140/10 D 0 16.3g 400
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2160/10 D 0 20.2 548
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/1 D 1 16.9 278
2018-11-15 2018-11-15 Boden-1 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 2] 1640/4 C 4 18.8 30
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 1640/8 D 0 16.8g 313
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 1640/5 A 0 g 30
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 3] 2140/9 C 0 g 27
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 5] 2140/3 B 1 16.5 90
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Protector* Protector*   [v 7] 1640/11 C 7 14.8 183
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/3 C 0 20.6 56
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 2140/10 C 6 18.0 122
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 2] 1640/1 B 1 18.7 37
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Finsweden Finsweden   [v 3] 2140/9 D 0 g 39
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 2140/3 A 0 18.2g 24
2018-10-20 2018-10-20 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C 0 g 111
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Tangen Björn* Tangen Björn*   [v 5] 2140/9 A 0 32.9 23
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/2 D 2 17.1g 170
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 1640/3 B str
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Outfield Olga* Outfield Olga*   [s 4] 2640/8 A 4 17.4 310
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 1640/9 B 1 13.4 31
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Twist Villaggio* Twist Villaggio*   [s 4] 2140/2 C 0 24.7 148
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 3] 2160/8 B 7 20.3 103
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 2] 1660/7 B 0 g 40
2018-09-20 2018-09-20 Boden-2 Greytail Eric* Greytail Eric*   [v 6] 2140/14 A 2 15.8 29
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 1640/7 B 0 14.2 123
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/7 C str
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/4 C 3 14.5 187
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 2140/11 A 0 17.5 235
2018-08-23 2018-08-23 Boden-2 Närby Filur Närby Filur   [v 9] 2160/7 A 0 g 71
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 2140/5 C 2 15.7 55
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 2140/14 C 0 16.0 301
2018-08-08 2018-08-08 Boden-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 1640/4 B 4 12.3 74
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/3 D 0 13.6 602
2018-06-16 2018-06-16 Boden-12 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 1640/1 D 0 13.4 500
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [v 3] 2140/4 D 0 21.5g 455
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Filius Felix* Filius Felix*   [v 4] 2140/3 B 0 g 85
2018-06-01 2018-06-01 Boden-7 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 2140/10 B 3 15.6 91
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/4 D 1 18.7 86
2018-06-01 2018-06-01 Boden-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 1640/10 A 2 14.6 30
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Filius Felix* Filius Felix*   [v 4] 2140/1 A 1 17.1 17
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Short in Wood* Short in Wood*   [v 5] 2140/2 D str
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Vienna Vienna   [s 7] 2140/2 D 0 17.4 287
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/12 D 4 15.7 704
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/9 B 3 15.0 322
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 9] 2140/8 D 4 12.3 696
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 1640/6 C 3 13.0 135
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/8 C 0 14.3g 165
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-7 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/2 D 4 14.5 1177
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 4] 2140/8 D 4 14.4 672
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2640/3 C 1 17.2 50
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Sahara Headlong* Sahara Headlong*   [s 6] 2140/5 D 0 15.8g 71
2018-04-12 2018-04-12 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/10 B 2 14.2 174
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 7] 2140/6 B 3 16.1 138
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 2140/7 D 7 17.4 154
2018-04-05 2018-04-05 Boden-2 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 1640/5 D 5 16.6 233
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 5] 2660/14 A 1 16.3 32
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2160/15 A 3 17.0 96
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/8 D 0 g 490
2018-04-05 2018-04-05 Boden-8 Captivate* Captivate*   [v 7] 2140/7 C 0 g 250
2018-04-05 2018-04-05 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/7 C 4 15.3 42
2018-04-05 2018-04-05 Boden-10 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 4] 2160/14 A 3 16.8 18
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Vienna Vienna   [s 7] 2140/10 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 4] 2140/2 A 1 16.4 14
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 5] 2160/12 B 1 15.8 35
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Protector* Protector*   [v 7] 2140/8 B 0 15.5 39
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/5 C 0 g 111
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Vienna Vienna   [s 7] 2140/5 C 2 17.4 100
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Starfly Sel* Starfly Sel*   [s 4] 1640/1 C 0 22.4g 20
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 1640/11 C 6 18.6 95
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Adrianne H.* Adrianne H.*   [s 4] 2160/15 C 1 18.1 32
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2140/3 B 2 18.3g 16
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 2160/8 A 2 17.6 37
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2640/3 D 5 17.6 74
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/7 C str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 5] 2140/12 D str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 9] 1640/9 D 0 17.5 193
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Lionize* Lionize*   [v 6] 2160/13 B 4 17.3 78
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2160/9 C 2 17.6 136
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 King Journey* King Journey*   [v 7] 2140/11 C 2 18.9 320
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2640/6 B 0 17.9 52
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Boris G.T. Boris G.T.   [v 9] 2140/10 B 0 35.0 127
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Diktator* Diktator*   [s 7] 2160/8 C 0 20.3 96
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/2 C 1 19.0 57
2018-01-20 2018-01-20 Boden-2 Järvsötekno Järvsötekno   [h 4] 2140/3 D 6 37.1 103
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2140/3 B 1 18.2 43
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Listas Hector* Listas Hector*   [v 6] 2140/5 B 0 19.9g 19
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 1640/7 C 0 17.8 305
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 2640/4 B 2 18.8 38
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Protector* Protector*   [v 7] 2140/12 C 1 15.7 28
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Mucho Macho Man* Mucho Macho Man*   [v 4] 2140/12 B 0 g 24
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Danilla* Danilla*   [s 7] 1660/12 C 0 21.3g 409
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 2160/6 C 0 19.6 99
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/2 D 7 18.1 180
2018-01-07 2018-01-07 Boden-10 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/9 C 0 18.1 45
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Protector* Protector*   [v 7] 1640/6 C 1 14.9 76
2019-11-05 2019-11-05 Boden-2 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2160/3 C 4 17.5 212
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/2 D 0 23.5g 424
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/2 C 0 17.2 250
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Storm Rider* Storm Rider*   [v 4] 2140/12 B 0 21.4 69
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 5] 2140/6 C 1 15.2 21
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/7 C 0 g 246
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Ginabelle Sisu Ginabelle Sisu   [s 3] 2140/4 D 8 20.2 196
2019-09-19 2019-09-19 Boden-1 Kid Gloves Kid Gloves   [s 2] 1640/3 C 0 27.9g 174
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 3] 2140/4 D 0 18.6 84
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Backward's Boy* Backward's Boy*   [v 5] 1640/10 B 1 13.7 25
2019-09-19 2019-09-19 Boden-5 Boulder Luke* Boulder Luke*   [v 7] 1640/5 C 0 14.3 89
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3160/8 A str
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/7 D str
2019-06-15 2019-06-15 Boden-1 King Journey* King Journey*   [v 8] 2160/11 D 0 14.9 1332
2019-06-15 2019-06-15 Boden-5 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 1640/12 C 7 16.4g 104
2019-06-15 2019-06-15 Boden-7 Livi Mystery* Livi Mystery*   [v 5] 2140/9 A 3 15.0 205
2019-06-15 2019-06-15 Boden-9 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3140/11 D 0 14.3 999
2019-06-15 2019-06-15 Boden-12 Ambrogio* Ambrogio*   [v 7] 2140/11 D 6 13.5 844
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 3] 1640/3 D 4 15.7 162
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Pearly's Juliana* Pearly's Juliana*   [s 4] 2140/8 D 0 g 402
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Party Hard* Party Hard*   [v 5] 1640/2 A 5 13.8 16
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Willy Wingston* Willy Wingston*   [v 8] 2140/12 C 0 14.7 61
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 4] 2160/9 A 2 15.4 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Estelle Crown* Estelle Crown*   [s 7] 2140/6 D 0 16.8 350
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 4] 1640/8 A 2 14.3 92
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Party Hard* Party Hard*   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 131
2019-05-28 2019-05-28 Boden-7 Capitol Hill* Capitol Hill*   [v 5] 2140/7 C 0 16.8 89
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/11 C 6 18.3 178
2019-05-10 2019-05-10 Boden-2 Frank Frank   [v 5] 2140/10 B 6 19.5g 62
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2140/12 C 0 g 23
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Ambrogio* Ambrogio*   [v 7] 2140/13 D 5 14.2 347
2019-05-10 2019-05-10 Boden-9 Protector* Protector*   [v 8] 2140/1 D 4 13.0 973
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 5] 2640/7 C 0 g 25
2019-05-10 2019-05-10 Boden-11 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2640/11 B 4 17.7g 121
2019-04-26 2019-04-26 Boden-1 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 1640/10 B 0 13.5 396
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/8 C 0 15.9 33
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Katla Kiro Katla Kiro   [s 9] 1680/11 B 0 26.7g 267
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/1 D 8 15.6 652
2019-04-26 2019-04-26 Boden-6 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 2140/8 B 0 15.2g 369
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 2140/1 D 2 16.3 27
2019-03-31 2019-03-31 Boden-10 Willy Wingston* Willy Wingston*   [v 8] 2660/15 A 0 16.5 97
2019-03-31 2019-03-31 Boden-11 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 1640/11 D 6 13.3 294
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2160/9 B 1 18.7 13
2019-03-22 2019-03-22 Boden-2 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 2140/10 C 1 19.3 58
2019-03-22 2019-03-22 Boden-4 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/10 C 0 g 97
2019-03-22 2019-03-22 Boden-8 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 1640/4 D 2 15.5 106
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/1 D 0 g 134
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/6 D 0 17.8 383
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2140/4 C 0 18.0 577
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/3 D 3 17.8 463
2019-03-08 2019-03-08 Boden-5 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 2660/6 D 4 17.7 554
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/3 D 4 23.6g 63
2019-02-15 2019-02-15 Boden-1 Protector* Protector*   [v 8] 2640/3 C 2 16.7 359
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/7 D 7 17.5 86
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/3 D 0 g 114
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/4 B 1 16.1 44
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 1640/9 D 5 15.2 72
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Närby Filur Närby Filur   [v 10] 2160/9 C 7 31.5 49
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/7 A 5 19.4 38
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/1 C 3 16.3 46
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2160/13 C 0 19.7g 102
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 7] 2140/14 D 7 17.9 573
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Global Tail Global Tail   [s 6] 2160/8 C 0 g 65
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Protector* Protector*   [v 8] 2140/10 D 0 16.1 662
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2160/9 C 6 19.2 153
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/3 D 4 20.7 48
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 1640/5 D 1 16.8 23
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 6] 2140/4 C 3 16.9 38
2019-01-19 2019-01-19 Boden-5 Närby Filur Närby Filur   [v 10] 2140/5 B 1 32.7 27
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1640/2 D 3 16.4 126
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 2140/3 D str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2640/9 B 0 19.4 67
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/10 D 3 17.3 498
2019-01-11 2019-01-11 Boden-1 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 2140/13 C 3 18.2 820
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Cheval de Fer* Cheval de Fer*   [v 4] 1640/8 B 0 g 46
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/2 C 0 22.2g 24
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aslan L.C.* Aslan L.C.*   [v 7] 2140/13 B 0 20.9g 425
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Bakels Birdland* Bakels Birdland*   [v 9] 1640/6 A 5 14.9 61
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [h 4] 2160/10 B 0 g 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se