V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 8] 1640/2 1 14.7 96
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 4] 2140/7 0 20.8g 444
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 6] 2140/14 2 16.3 129
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Texas Gel* Texas Gel*   [v 7] 2140/3 4 16.4 204
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Lillen Sisu Lillen Sisu   [v 6] 2680/10 0 17.2 171
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 4] 2160/8 0 18.5 24
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 E.V.Bena* E.V.Bena*   [v 4] 1640/12 4 19.5g 52
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Valiant Kemp* Valiant Kemp*   [v 8] 2140/4 6 17.2 107
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 3] 1640/7 0 15.3 50
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Tip Chip* Tip Chip*   [v 5] 3140/4 1 17.3 53
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Sivori Effe* Sivori Effe*   [v 4] 1640/1 0 g 67
2015-11-14 2015-11-14 Boden-8 Barcelona F.* Barcelona F.*   [v 9] 1640/7 0 16.4 327
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Self Future Self Future   [h 4] 2160/6 0 g 1110
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 3] 2140/5 0 g 306
2015-11-14 2015-11-14 Boden-1 Flavian Web* Flavian Web*   [h 2] 1640/1 0 g 96
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 5] 2140/9 2 15.9 22
2015-11-06 2015-11-06 Boden-5 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 4] 2140/2 0 16.5 134
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Önas Linus* Önas Linus*   [v 8] 2640/7 4 17.2 122
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Quick Leader* Quick Leader*   [h 3] 2140/9 6 18.3 50
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Self Future Self Future   [h 4] 2140/3 1 18.7 27
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Flourlake's Adam* Flourlake's Adam*   [v 6] 2140/1 4 17.1 46
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Quo Vadis Lavec* Quo Vadis Lavec*   [v 7] 2140/11 0 14.6 120
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 7] 2140/11 0 15.0 104
2015-10-29 2015-10-29 Boden-4 Valnes Felix* Valnes Felix*   [v 4] 2140/8 0 18.2 399
2015-10-29 2015-10-29 Boden-3 Flavian Web* Flavian Web*   [h 2] 1640/5 2 17.4 68
2015-10-12 2015-10-12 Boden-10 Red Rose Sisu Red Rose Sisu   [s 5] 1660/8 0 g 111
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 3] 1640/3 1 14.9 15
2015-10-12 2015-10-12 Boden-7 Kit Fisto Kit Fisto   [v 3] 2140/6 0 21.0 55
2015-10-12 2015-10-12 Boden-5 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 2] 1640/5 4 21.6 27
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Clair de Lune Sisu Clair de Lune Sisu   [s 3] 2140/13 0 20.2g 447
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 3] 2140/6 2 16.8 21
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Caddie Girl Caddie Girl   [s 7] 2140/5 0 15.6 224
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Ulvsås Svarten Ulvsås Svarten   [v 8] 2160/7 str
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2160/7 D 7 17.7 186
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/6 D 5 15.5 544
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 2640/1 A 4 17.0 101
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 2160/12 A 0 17.5 48
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 New Grove Storm* New Grove Storm*   [v 5] 2140/2 B 0 g 17
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 She is Cecilia* She is Cecilia*   [s 3] 2140/2 A 0 g 19
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Prose* Prose*   [s 6] 2140/3 D 0 24.0 151
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 4] 2140/9 B 0 g 254
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 5] 2180/7 C 0 40.9g 272
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Tessa's Devil* Tessa's Devil*   [v 3] 2140/12 C str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [h 4] 2660/14 B 4 19.0 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/12 B 3 17.2 422
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Tessa's Devil* Tessa's Devil*   [v 3] 2160/9 A 1 19.7 17
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 1640/6 B 3 17.6g 42
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 2140/3 D 3 16.3 239
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 1640/1 B 0 14.0 87
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 3] 2640/5 A 1 18.1 16
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2160/6 D 6 18.0 85
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/2 B 2 15.3 202
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/12 A 0 g 55
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1660/3 C 0 g 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Hugo Stone* Hugo Stone*   [h 8] 2140/3 D 0 g 544
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [h 4] 2140/9 D 2 16.8 23
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/6 B 0 14.6 231
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 4] 2140/10 C 3 16.1 66
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 4] 2140/3 D str
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/4 C 5 19.6g 10000
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 2140/7 A 0 17.2 24
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/11 B 0 16.9 279
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/1 C 1 17.9 51
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Arctic Euphoria* Arctic Euphoria*   [s 4] 2140/5 B 7 21.2g 295
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Tintiko Å. Tintiko Å.   [v 10] 2160/8 D 5 18.3 274
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 New Grove Storm* New Grove Storm*   [v 5] 2140/10 B 0 18.7g 61
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2640/5 C 3 16.2 73
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/8 B 2 16.4 99
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 52
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2640/10 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 1640/7 A 0 g 17
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 5] 2140/3 C 3 16.0 62
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2140/11 B 2 13.4 46
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Forastero* Forastero*   [v 7] 2140/3 D 0 g 622
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 4] 2140/1 D 0 17.1 40
2016-09-08 2016-09-08 Boden-4 Donnie Brasco* Donnie Brasco*   [v 5] 1640/5 D 2 12.9 243
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/3 D 2 16.3 95
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/8 A 8 18.4g 17
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Forastero* Forastero*   [v 7] 2160/7 D str
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Tuff Enough* Tuff Enough*   [s 6] 2140/9 D 3 18.0 481
2016-08-02 2016-08-02 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 2] 1640/2 B 4 23.0g 44
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/3 B 1 15.0 37
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/1 D 4 12.8 444
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 3] 2140/7 C 0 18.6 73
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/12 A 7 15.2 34
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Also Starring* Also Starring*   [s 4] 2140/13 A 2 18.0 25
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 1640/10 C 0 29.8g 368
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Dats Boy Dats Boy   [v 4] 2140/2 D str
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 3] 2140/4 C 5 19.4 139
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Ganador* Ganador*   [v 8] 2180/11 A 0 17.7g 37
2016-05-12 2016-05-12 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2160/4 C 0 g 34
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/6 B 1 15.8 18
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-11 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2140/10 A 2 17.0 16
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/6 D 0 g 94
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2640/1 C 8 18.0 145
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 5] 1640/6 A 0 16.6g 41
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 2160/13 B 3 30.0 50
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/5 B 1 16.9 14
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Boris G.T. Boris G.T.   [h 7] 1660/7 A 2 30.0g 62
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Niccolit* Niccolit*   [v 3] 2140/4 D 0 20.7 106
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 6] 1640/8 B 0 16.8g 97
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 7] 2160/4 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/3 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/2 C 1 18.5 19
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 3] 2140/1 C 0 g 40
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2640/3 D 0 17.6 1136
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Self Future Self Future   [h 5] 2140/5 D 8 16.4 461
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2140/6 C 0 17.5 66
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 4] 2160/12 A 1 17.3 17
2016-03-11 2016-03-11 Boden-2 Onboard Broline Onboard Broline   [h 5] 2160/6 B 0 18.5g 41
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 7] 2160/8 C 4 16.7 51
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Captivate* Captivate*   [v 5] 2140/3 B 1 15.7 48
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 1640/6 C 0 17.6g 82
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2140/4 C 1 18.9 34
2016-02-18 2016-02-18 Boden-10 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 3] 2140/10 C 7 20.1g 20
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/3 D 0 18.3g 31
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/15 C 0 19.3 96
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Joana's Otto Boy* Joana's Otto Boy*   [v 6] 2160/13 C 2 18.2 80
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 1640/11 D 4 15.9 461
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/9 B 4 16.4 289
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Self Future Self Future   [h 5] 2160/9 B 7 19.2 30
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Rock Bolt* Rock Bolt*   [v 5] 1640/9 A 3 18.2 44
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2660/2 D 0 20.3 252
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 The One and Only* The One and Only*   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/14 D 7 17.4 522
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2140/4 D 0 17.4 560
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Joana's Otto Boy* Joana's Otto Boy*   [v 6] 2160/6 B 6 18.8 40
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Pineapple Boy* Pineapple Boy*   [v 6] 2160/2 D 3 16.3 151
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2160/9 D 7 18.3 136
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 2140/6 D 0 g 23
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 1640/4 D 0 18.4g 607
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Darya I Nur* Darya I Nur*   [s 7] 2640/5 D 0 19.1 115
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/3 D 1 16.6 101
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Baretta Boko* Baretta Boko*   [v 8] 1640/9 C 1 14.3 41
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/10 C 0 g 316
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 3] 2140/4 D 1 19.8 20
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2160/9 C 3 18.0g 67
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2160/8 B 0 16.3 120
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 123
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/2 B 0 18.3g 13
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 4] 2160/6 A 2 18.2 22
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2160/13 A 3 19.3 169
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/13 C 3 17.7 269
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Special Director* Special Director*   [h 4] 2160/13 B 3 18.7 73
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2640/3 D 0 19.2 417
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Ricasoli Classico* Ricasoli Classico*   [v 6] 2660/8 C 0 g 143
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 4] 2140/3 B 1 18.2 31
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Remote Control* Remote Control*   [v 7] 2140/12 C 1 15.3 100
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2660/14 A 2 17.4 30
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 12] 1660/14 D 8 28.5 679
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Bear a Title* Bear a Title*   [v 7] 2140/9 C 1 15.8 33
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 2160/13 B 0 g 377
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 4] 2140/9 A 1 16.9 25
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Special Director* Special Director*   [h 4] 2640/8 B 0 g 64
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 1640/6 B 2 17.1 43
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 1640/7 B 1 16.4 16
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2160/15 C 0 21.5 265
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Ricasoli Classico* Ricasoli Classico*   [v 6] 2140/3 D 8 18.8g 330
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Chick U.N.G. Chick U.N.G.   [s 4] 2140/1 C 8 18.6 125
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2140/12 A str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 1640/2 A 0 g 24
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 6] 2140/6 A 4 16.5 62
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 1640/12 A 2 13.8 44
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 75
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 2140/2 C 2 14.7 92
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Willy Fog* Willy Fog*   [v 6] 2140/6 A 7 16.4g 75
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Caroline's Truck* Caroline's Truck*   [s 6] 1660/5 C 7 17.7 125
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 David Sisu David Sisu   [h 9] 2140/11 D 0 15.7 724
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/10 B str
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/13 A 5 17.9 189
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/6 C 5 15.1 25
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Gosset Gosset   [v 3] 2140/1 D 0 19.7 99
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 5] 2140/9 B 7 15.7 112
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Billy Caramell* Billy Caramell*   [h 3] 2140/1 B 1 17.2 19
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2640/3 A 2 15.3 52
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Zoega W.F. Zoega W.F.   [s 3] 2140/9 C 7 20.9 82
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Wille Caramell* Wille Caramell*   [v 7] 2640/9 A 0 g 56
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Billy Caramell* Billy Caramell*   [h 3] 2140/2 B 1 18.0 18
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 On Va Voir* On Va Voir*   [h 7] 2140/5 C 0 16.1 41
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [v 5] 2640/7 A 6 19.0 26
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2140/6 D 3 13.9 188
2017-06-17 2017-06-17 Boden-12 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 1640/4 B 2 13.8 48
2017-06-17 2017-06-17 Boden-8 Also Starring* Also Starring*   [s 5] 2140/4 D 0 17.1 847
2017-06-17 2017-06-17 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 8] 2660/13 D 7 16.4 623
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2140/13 C 2 15.1 142
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Närby Filur Närby Filur   [v 8] 2140/4 A 1 63
2017-05-31 2017-05-31 Boden-8 Protector* Protector*   [v 6] 1640/9 A 4 14.0 60
2017-05-31 2017-05-31 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2660/9 A 1 16.1 35
2017-04-28 2017-04-28 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 8] 2140/9 D 6 15.1 202
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 6] 2140/3 C 3 16.8 45
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 1640/7 D 6 13.4 891
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-8 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2140/8 B 3 14.5 208
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sahara Crack It* Sahara Crack It*   [v 5] 2160/15 B 8 18.3 43
2017-04-07 2017-04-07 Boden-9 Wilda Tigern Jack* Wilda Tigern Jack*   [v 7] 1640/9 D 5 13.9 35
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 6] 2640/7 C 1 15.9 127
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Armadillo Armour* Armadillo Armour*   [v 4] 2140/14 A 4 16.6 33
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2160/10 A 1 15.5 22
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 3] 2140/1 D str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Ramona Win* Ramona Win*   [s 6] 2140/3 D 0 18.6 143
2017-03-25 2017-03-25 Boden-7 Wilda Tigern Jack* Wilda Tigern Jack*   [v 7] 2640/5 B 3 18.0 49
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/8 C 0 17.1 413
2017-03-25 2017-03-25 Boden-3 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 4] 2160/3 B 1 15.9 34
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Filius Felix* Filius Felix*   [v 3] 1640/3 D 4 20.2g 16
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Miss Gladiator Miss Gladiator   [s 5] 2160/11 B 5 17.4 48
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2640/13 B 1 18.0 264
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Also Starring* Also Starring*   [s 5] 2160/10 C 0 18.4 26
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 7] 2140/15 D 8 17.0 98
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 1640/2 D 4 14.8 114
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2140/7 C 0 17.2 334
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2140/10 D 6 17.3 155
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Milla Sonik* Milla Sonik*   [s 4] 2140/7 C 1 17.7 23
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Tilda Sonik* Tilda Sonik*   [s 5] 2140/8 B str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/10 C 6 19.3 65
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/1 D 0 g 124
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Finsweden Finsweden   [v 3] 2140/4 D 0 19.2g 176
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 D 6 17.8 538
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/2 C str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/1 D 0 20.5 428
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Rhesos Face Rhesos Face   [v 5] 2140/6 C 0 19.5 50
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2140/10 D 0 16.3g 400
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/1 D 1 16.9 278
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2160/10 D 0 20.2 548
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 2140/10 C 6 18.0 122
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/3 C 0 20.6 56
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Protector* Protector*   [v 7] 1640/11 C 7 14.8 183
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 5] 2140/3 B 1 16.5 90
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 3] 2140/9 C 0 g 27
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 1640/5 A 0 g 30
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 1640/8 D 0 16.8g 313
2018-11-15 2018-11-15 Boden-1 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 2] 1640/4 C 4 18.8 30
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Finsweden Finsweden   [v 3] 2140/9 D 0 g 39
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 2] 1640/1 B 1 18.7 37
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 1640/3 B str
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/2 D 2 17.1g 170
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Tangen Björn* Tangen Björn*   [v 5] 2140/9 A 0 32.9 23
2018-10-20 2018-10-20 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C 0 g 111
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 2140/3 A 0 18.2g 24
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 3] 2160/8 B 7 20.3 103
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Twist Villaggio* Twist Villaggio*   [s 4] 2140/2 C 0 24.7 148
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 1640/9 B 1 13.4 31
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Outfield Olga* Outfield Olga*   [s 4] 2640/8 A 4 17.4 310
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 2140/11 A 0 17.5 235
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/4 C 3 14.5 187
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/7 C str
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 1640/7 B 0 14.2 123
2018-09-20 2018-09-20 Boden-2 Greytail Eric* Greytail Eric*   [v 6] 2140/14 A 2 15.8 29
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 2] 1660/7 B 0 g 40
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Digital Passport* Digital Passport*   [v 5] 2140/5 C 2 15.7 55
2018-08-23 2018-08-23 Boden-2 Närby Filur Närby Filur   [v 9] 2160/7 A 0 g 71
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 2140/14 C 0 16.0 301
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/3 D 0 13.6 602
2018-08-08 2018-08-08 Boden-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 1640/4 B 4 12.3 74
2018-06-16 2018-06-16 Boden-12 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 1640/1 D 0 13.4 500
2018-06-01 2018-06-01 Boden-9 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 1640/10 A 2 14.6 30
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/4 D 1 18.7 86
2018-06-01 2018-06-01 Boden-7 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 2140/10 B 3 15.6 91
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Filius Felix* Filius Felix*   [v 4] 2140/3 B 0 g 85
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [v 3] 2140/4 D 0 21.5g 455
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/12 D 4 15.7 704
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Vienna Vienna   [s 7] 2140/2 D 0 17.4 287
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Short in Wood* Short in Wood*   [v 5] 2140/2 D str
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Filius Felix* Filius Felix*   [v 4] 2140/1 A 1 17.1 17
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 9] 2140/8 D 4 12.3 696
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/9 B 3 15.0 322
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-8 Eurythmic Sisu Eurythmic Sisu   [v 4] 2140/8 D 4 14.4 672
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-7 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/2 D 4 14.5 1177
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-5 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/8 C 0 14.3g 165
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 1640/6 C 3 13.0 135
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 2140/7 D 7 17.4 154
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 7] 2140/6 B 3 16.1 138
2018-04-12 2018-04-12 Boden-4 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 7] 2140/10 B 2 14.2 174
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Sahara Headlong* Sahara Headlong*   [s 6] 2140/5 D 0 15.8g 71
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2640/3 C 1 17.2 50
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Vienna Vienna   [s 7] 2140/10 D str
2018-04-05 2018-04-05 Boden-10 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 4] 2160/14 A 3 16.8 18
2018-04-05 2018-04-05 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/7 C 4 15.3 42
2018-04-05 2018-04-05 Boden-8 Captivate* Captivate*   [v 7] 2140/7 C 0 g 250
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/8 D 0 g 490
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2160/15 A 3 17.0 96
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 5] 2660/14 A 1 16.3 32
2018-04-05 2018-04-05 Boden-2 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 1640/5 D 5 16.6 233
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Vienna Vienna   [s 7] 2140/5 C 2 17.4 100
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/5 C 0 g 111
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Protector* Protector*   [v 7] 2140/8 B 0 15.5 39
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 5] 2160/12 B 1 15.8 35
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Staro Liberty* Staro Liberty*   [v 4] 2140/2 A 1 16.4 14
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2140/3 B 2 18.3g 16
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Adrianne H.* Adrianne H.*   [s 4] 2160/15 C 1 18.1 32
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 1640/11 C 6 18.6 95
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Starfly Sel* Starfly Sel*   [s 4] 1640/1 C 0 22.4g 20
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/7 C str
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2640/3 D 5 17.6 74
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 2160/8 A 2 17.6 37
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Västerbo Daiquiri Västerbo Daiquiri   [s 3] 2140/2 C 1 19.0 57
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Diktator* Diktator*   [s 7] 2160/8 C 0 20.3 96
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Boris G.T. Boris G.T.   [v 9] 2140/10 B 0 35.0 127
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2640/6 B 0 17.9 52
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 King Journey* King Journey*   [v 7] 2140/11 C 2 18.9 320
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2160/9 C 2 17.6 136
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Lionize* Lionize*   [v 6] 2160/13 B 4 17.3 78
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 9] 1640/9 D 0 17.5 193
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 5] 2140/12 D str
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Listas Hector* Listas Hector*   [v 6] 2140/5 B 0 19.9g 19
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Also Starring* Also Starring*   [s 6] 2140/3 B 1 18.2 43
2018-01-20 2018-01-20 Boden-2 Järvsötekno Järvsötekno   [h 4] 2140/3 D 6 37.1 103
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Protector* Protector*   [v 7] 2140/12 C 1 15.7 28
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Perfect Reverie* Perfect Reverie*   [h 5] 2640/4 B 2 18.8 38
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 1640/7 C 0 17.8 305
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Protector* Protector*   [v 7] 1640/6 C 1 14.9 76
2018-01-07 2018-01-07 Boden-10 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/9 C 0 18.1 45
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/2 D 7 18.1 180
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 2160/6 C 0 19.6 99
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Danilla* Danilla*   [s 7] 1660/12 C 0 21.3g 409
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Mucho Macho Man* Mucho Macho Man*   [v 4] 2140/12 B 0 g 24
2019-11-28 2019-11-28 Boden-11 Lionize* Lionize*   [v 7] 2160/13 A 5 16.9 133
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/11 C 4 16.2 129
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 3] 2140/8 D 0 g 255
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Ginabelle Sisu Ginabelle Sisu   [s 3] 2140/7 D 0 g 241
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/3 C 0 19.3g 78
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Asterisque* Asterisque*   [h 3] 2140/3 B 1 17.4 15
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 5] 2140/8 D 0 18.8 227
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/11 D 0 15.0 247
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2660/13 A 1 16.1 170
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2140/1 D 6 16.9g 29
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/2 C 0 17.2 250
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/2 D 0 23.5g 424
2019-11-05 2019-11-05 Boden-2 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2160/3 C 4 17.5 212
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Storm Rider* Storm Rider*   [v 4] 2140/12 B 0 21.4 69
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 5] 2140/6 C 1 15.2 21
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Ginabelle Sisu Ginabelle Sisu   [s 3] 2140/4 D 8 20.2 196
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2640/7 C 0 g 246
2019-09-19 2019-09-19 Boden-5 Boulder Luke* Boulder Luke*   [v 7] 1640/5 C 0 14.3 89
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Backward's Boy* Backward's Boy*   [v 5] 1640/10 B 1 13.7 25
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 3] 2140/4 D 0 18.6 84
2019-09-19 2019-09-19 Boden-1 Kid Gloves Kid Gloves   [s 2] 1640/3 C 0 27.9g 174
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/7 D str
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3160/8 A str
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Might Be Romeo* Might Be Romeo*   [h 3] 1640/3 D 4 15.7 162
2019-06-15 2019-06-15 Boden-12 Ambrogio* Ambrogio*   [v 7] 2140/11 D 6 13.5 844
2019-06-15 2019-06-15 Boden-9 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3140/11 D 0 14.3 999
2019-06-15 2019-06-15 Boden-7 Livi Mystery* Livi Mystery*   [v 5] 2140/9 A 3 15.0 205
2019-06-15 2019-06-15 Boden-5 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 1640/12 C 7 16.4g 104
2019-06-15 2019-06-15 Boden-1 King Journey* King Journey*   [v 8] 2160/11 D 0 14.9 1332
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Party Hard* Party Hard*   [v 5] 1640/2 A 5 13.8 16
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Pearly's Juliana* Pearly's Juliana*   [s 4] 2140/8 D 0 g 402
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Estelle Crown* Estelle Crown*   [s 7] 2140/6 D 0 16.8 350
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 4] 2160/9 A 2 15.4 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Willy Wingston* Willy Wingston*   [v 8] 2140/12 C 0 14.7 61
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/11 C 6 18.3 178
2019-05-28 2019-05-28 Boden-7 Capitol Hill* Capitol Hill*   [v 5] 2140/7 C 0 16.8 89
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Party Hard* Party Hard*   [v 5] 1640/2 D 1 14.0 131
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 4] 1640/8 A 2 14.3 92
2019-05-10 2019-05-10 Boden-11 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2640/11 B 4 17.7g 121
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 5] 2640/7 C 0 g 25
2019-05-10 2019-05-10 Boden-9 Protector* Protector*   [v 8] 2140/1 D 4 13.0 973
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Ambrogio* Ambrogio*   [v 7] 2140/13 D 5 14.2 347
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2140/12 C 0 g 23
2019-05-10 2019-05-10 Boden-2 Frank Frank   [v 5] 2140/10 B 6 19.5g 62
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/8 C 0 15.9 33
2019-04-26 2019-04-26 Boden-1 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 1640/10 B 0 13.5 396
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 2140/1 D 2 16.3 27
2019-04-26 2019-04-26 Boden-6 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 2140/8 B 0 15.2g 369
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/1 D 8 15.6 652
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Katla Kiro Katla Kiro   [s 9] 1680/11 B 0 26.7g 267
2019-03-31 2019-03-31 Boden-11 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 1640/11 D 6 13.3 294
2019-03-31 2019-03-31 Boden-10 Willy Wingston* Willy Wingston*   [v 8] 2660/15 A 0 16.5 97
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/1 D 0 g 134
2019-03-22 2019-03-22 Boden-8 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 1640/4 D 2 15.5 106
2019-03-22 2019-03-22 Boden-4 Filius Felix* Filius Felix*   [v 5] 2140/10 C 0 g 97
2019-03-22 2019-03-22 Boden-2 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 3] 2140/10 C 1 19.3 58
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 5] 2160/9 B 1 18.7 13
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/3 D 4 23.6g 63
2019-03-08 2019-03-08 Boden-5 Rhesos Face Rhesos Face   [v 6] 2660/6 D 4 17.7 554
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/3 D 3 17.8 463
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2140/4 C 0 18.0 577
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/6 D 0 17.8 383
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 1640/9 D 5 15.2 72
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/4 B 1 16.1 44
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/3 D 0 g 114
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/7 D 7 17.5 86
2019-02-15 2019-02-15 Boden-1 Protector* Protector*   [v 8] 2640/3 C 2 16.7 359
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2160/7 A 5 19.4 38
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Närby Filur Närby Filur   [v 10] 2160/9 C 7 31.5 49
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 2160/9 C 6 19.2 153
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Protector* Protector*   [v 8] 2140/10 D 0 16.1 662
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Global Tail Global Tail   [s 6] 2160/8 C 0 g 65
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Lionize* Lionize*   [v 7] 2140/14 D 7 17.9 573
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2160/13 C 0 19.7g 102
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 6] 2140/1 C 3 16.3 46
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Global Tail Global Tail   [s 6] 2140/4 C 3 16.9 38
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 1640/5 D 1 16.8 23
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 B.W.T.Alarm* B.W.T.Alarm*   [v 7] 2140/3 D 4 20.7 48
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/10 D 3 17.3 498
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2640/9 B 0 19.4 67
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 2140/3 D str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1640/2 D 3 16.4 126
2019-01-19 2019-01-19 Boden-5 Närby Filur Närby Filur   [v 10] 2140/5 B 1 32.7 27
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [h 4] 2160/10 B 0 g 72
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Bakels Birdland* Bakels Birdland*   [v 9] 1640/6 A 5 14.9 61
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aslan L.C.* Aslan L.C.*   [v 7] 2140/13 B 0 20.9g 425
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Forgetmenot Sisu* Forgetmenot Sisu*   [s 4] 2140/2 C 0 22.2g 24
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Cheval de Fer* Cheval de Fer*   [v 4] 1640/8 B 0 g 46
2019-01-11 2019-01-11 Boden-1 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 2140/13 C 3 18.2 820
2020-03-19 2020-03-19 Boden-10 Cheval de Fer* Cheval de Fer*   [v 5] 2140/7 C 0
2020-03-19 2020-03-19 Boden-9 Saxoi* Saxoi*   [v 8] 1640/3 B 0
2020-03-19 2020-03-19 Boden-8 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 5] 2140/1 C 0
2020-03-19 2020-03-19 Boden-5 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 4] 2140/2 B 0
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [v 5] 2640/1 D 0 g 81
2020-02-27 2020-02-27 Boden-8 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 7] 2140/8 D 0 17.3 311
2020-02-27 2020-02-27 Boden-7 Miss Mythos* Miss Mythos*   [s 5] 1640/3 C 0 17.6 39
2020-02-27 2020-02-27 Boden-5 Cheval de Fer* Cheval de Fer*   [v 5] 2140/8 D 3 18.4 317
2020-02-27 2020-02-27 Boden-4 Rue de Roi* Rue de Roi*   [v 6] 2140/10 C 2 17.9g 89
2020-01-19 2020-01-19 Boden-10 Diablo Sisu* Diablo Sisu*   [v 7] 2140/10 D 0 15.8 656
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Asterisque* Asterisque*   [h 4] 2140/11 C 1 16.6 20
2020-01-19 2020-01-19 Boden-6 Livi Mystery* Livi Mystery*   [v 6] 2140/3 C 6 16.7 49
2020-01-19 2020-01-19 Boden-2 Cheval de Fer* Cheval de Fer*   [v 5] 2140/12 D 5 17.6 369
2021-12-20 2021-12-20 Boden-1 Marvelous Marvelous   [v 8] 1640/11 C 0 16.0 66
2021-11-25 2021-11-25 Boden-9 Marvelous Marvelous   [v 8] 2140/9 C 4 16.6 83
2021-11-25 2021-11-25 Boden-7 Shotproof* Shotproof*   [v 8] 2140/7 D 0 15.0 421
2021-11-25 2021-11-25 Boden-2 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 4] 2140/6 C 5 17.4 283
2021-10-21 2021-10-21 Boden-5 Asterisque* Asterisque*   [h 5] 2640/2 B 2 18.1 37
2021-10-21 2021-10-21 Boden-1 Shotproof* Shotproof*   [v 8] 2140/11 D 3 16.0 105
2021-09-24 2021-09-24 Boden-7 Cover Princess* Cover Princess*   [s 6] 2140/6 A 6 16.6 81
2021-09-24 2021-09-24 Boden-6 Star Rose* Star Rose*   [s 5] 1640/4 A 0 16.2 88
2021-09-24 2021-09-24 Boden-4 Almost One Year* Almost One Year*   [v 6] 1640/2 D 0 15.7 376
2021-09-02 2021-09-02 Boden-8 Henessi Walk Henessi Walk   [h 3] 2140/6 D 2 15.2 393
2021-09-02 2021-09-02 Boden-5 Lastsundayinmay NO* Lastsundayinmay NO*   [s 6] 1640/12 A 0 14.2 208
2021-09-02 2021-09-02 Boden-4 Cover Princess* Cover Princess*   [s 6] 1640/11 B 7 14.0 321
2021-09-02 2021-09-02 Boden-1 Cacco LeVallo Cacco LeVallo   [h 2] 1640/4 C 2 19.7 61
2022-12-08 2022-12-08 Boden-2 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 4] 1640/9 D 6 17.9 1143
2022-12-08 2022-12-08 Boden-5 Still Trot Still Trot   [v 4] 2140/7 A 0 107
2022-12-08 2022-12-08 Boden-3 Lastsundayinmay NO* Lastsundayinmay NO*   [s 7] 2180/9 B 3 17.2 64
2022-12-01 2022-12-01 Boden-8 Lastsundayinmay NO* Lastsundayinmay NO*   [s 7] 2140/11 C 5 18.2 240
2022-12-01 2022-12-01 Boden-6 True Noice* True Noice*   [v 5] 2140/6 B 3 16.4 48
2022-12-01 2022-12-01 Boden-4 Shotproof* Shotproof*   [v 9] 2140/3 C 4 16.0 286
2022-12-01 2022-12-01 Boden-2 Nemea Jama* Nemea Jama*   [s 5] 1640/1 A 4 19.8 21
2022-08-19 2022-08-19 Boden-7 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 4] 1640/2 C 0 15.9 111
2022-08-19 2022-08-19 Boden-6 Wild Donnan Wild Donnan   [s 6] 1660/15 D str
2022-08-19 2022-08-19 Boden-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 10] 2140/4 C 2 13.4 72
2022-08-09 2022-08-09 Boden-8 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 5] 2140/10 C 1 15.4 32
2022-08-09 2022-08-09 Boden-7 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 4] 2140/11 C 6 16.4 862
2022-08-09 2022-08-09 Boden-1 Kristall Sisu Kristall Sisu   [s 2] 1640/6 C 6 26.3g 131
2022-07-27 2022-07-27 Boden-8 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 5] 2140/13 A 1 15.4 68
2022-07-14 2022-07-14 Boden-8 Ne Quitte Pas* Ne Quitte Pas*   [v 4] 2140/7 C 0 g 435
2022-07-14 2022-07-14 Boden-7 Juan Sisu Juan Sisu   [v 3] 2160/5 B 1 16.6 46
2022-07-14 2022-07-14 Boden-4 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 5] 1640/6 B 1 14.6 52
2022-05-26 2022-05-26 Boden-8 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 4] 2140/7 C 0 16.8g 252
2022-05-26 2022-05-26 Boden-6 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 7] 1640/1 B 1 13.7 55
2022-05-26 2022-05-26 Boden-4 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 10] 2140/7 C 5 14.2 174
2022-05-26 2022-05-26 Boden-10 Iron Queen* Iron Queen*   [s 3] 2140/9 C 6 16.7 42
2022-05-05 2022-05-05 Boden-8 Ditchback Domino* Ditchback Domino*   [s 4] 2140/1 B 2 18.6 21
2022-05-05 2022-05-05 Boden-6 He Is Viktor* He Is Viktor*   [v 4] 2140/7 B 6 18.3 17
2022-05-05 2022-05-05 Boden-5 Iron Queen* Iron Queen*   [s 3] 2140/6 B 4 17.3 33
2022-05-05 2022-05-05 Boden-1 True Noice* True Noice*   [v 5] 2140/9 A 1 15.6 49
2022-01-27 2022-01-27 Boden-6 Shotproof* Shotproof*   [v 9] 2140/4 C 4 15.7 419
2022-01-27 2022-01-27 Boden-2 Ne Quitte Pas* Ne Quitte Pas*   [v 4] 2160/13 B 0 21.8g 35
2023-12-22 2023-12-22 Boden-8 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 6] 2140/10 D str
2023-12-22 2023-12-22 Boden-7 Fokus Brick Fokus Brick   [v 6] 2640/10 D 0 19.0 460
2023-12-22 2023-12-22 Boden-6 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 7] 2640/11 A 1 17.2 66
2023-12-22 2023-12-22 Boden-4 Mira Mira   [s 5] 2160/12 C 4 18.6 204
2023-12-22 2023-12-22 Boden-3 Amelie Lacroix* Amelie Lacroix*   [s 5] 2140/10 D 4 18.9 47
2023-12-16 2023-12-16 Boden-8 Juan Sisu Juan Sisu   [v 4] 2640/4 B 0 20.4g 82
2023-12-16 2023-12-16 Boden-7 Lapland Teno* Lapland Teno*   [v 3] 2140/7 C 6 18.6 146
2023-12-16 2023-12-16 Boden-6 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 6] 1640/4 D 0 17.0g 421
2023-12-16 2023-12-16 Boden-4 Mira Mira   [s 5] 1640/11 D 7 15.7 438
2023-11-17 2023-11-17 Boden-9 No Limit Royalty* No Limit Royalty*   [v 8] 1640/2 C 2 13.1 84
2023-11-17 2023-11-17 Boden-8 Djang Limit Djang Limit   [v 5] 2660/10 A 5 17.0 36
2023-11-17 2023-11-17 Boden-2 Shackhills Melody* Shackhills Melody*   [s 4] 2140/1 C 6 18.5 43
2023-10-29 2023-10-29 Boden-8 Delicious News* Delicious News*   [s 4] 2140/2 C 2 16.8 69
2023-10-29 2023-10-29 Boden-5 Lapland Teno* Lapland Teno*   [v 3] 2140/3 B 1 17.9 76
2023-10-20 2023-10-20 Boden-11 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 6] 2160/14 A 0 18.1 80
2023-10-20 2023-10-20 Boden-6 Simsalabim C.A.* Simsalabim C.A.*   [v 6] 2640/4 D 0 16.3 403
2023-10-20 2023-10-20 Boden-5 Glitter Kiss* Glitter Kiss*   [s 6] 2140/7 D 0 17.3 762
2023-10-20 2023-10-20 Boden-4 Twisted Strike* Twisted Strike*   [s 5] 2140/11 D 0 19.9 688
2023-10-20 2023-10-20 Boden-3 Shackhills Melody* Shackhills Melody*   [s 4] 2140/5 B 2 16.4 82
2023-09-14 2023-09-14 Boden-4 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 2140/9 C 4 13.6 1146
2023-09-14 2023-09-14 Boden-2 Amelie Lacroix* Amelie Lacroix*   [s 5] 2140/3 D 0 19.6g 77
2023-08-17 2023-08-17 Boden-5 Bustling King* Bustling King*   [v 5] 2160/8 A 0 g 83
2023-07-13 2023-07-13 Boden-10 Bustling King* Bustling King*   [v 5] 2140/8 B 2 17.6 53
2023-07-13 2023-07-13 Boden-6 Marvelous Marvelous   [v 10] 2140/5 C 1 13.6 30
2023-07-13 2023-07-13 Boden-5 Mahatma Gee* Mahatma Gee*   [h 6] 2160/15 B 0 15.2 522
2023-07-13 2023-07-13 Boden-2 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 1640/9 A 4 14.2 26
2023-06-17 2023-06-17 Boden-12 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 2140/12 D 3 14.8 378
2023-06-17 2023-06-17 Boden-4 Bustling King* Bustling King*   [v 5] 2140/1 D 4 14.7 102
2023-06-09 2023-06-09 Boden-9 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 2140/5 C 1 15.1 76
2023-06-09 2023-06-09 Boden-8 Black Dog* Black Dog*   [v 4] 2140/12 C 5 17.1 1197
2023-06-09 2023-06-09 Boden-6 Whole Lotta Love* Whole Lotta Love*   [v 10] 2140/7 D 0 14.3 537
2023-05-19 2023-05-19 Boden-8 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 2140/12 B 0 15.9g 51
2023-05-19 2023-05-19 Boden-3 Bustling King* Bustling King*   [h 5] 2160/11 A 1 17.9 45
2023-05-04 2023-05-04 Boden-10 Come and Get it Come and Get it   [s 6] 2160/8 B 0 g 97
2023-05-04 2023-05-04 Boden-5 Black Dog* Black Dog*   [v 4] 1640/6 C 0 17.9g 106
2023-05-04 2023-05-04 Boden-4 True Noice* True Noice*   [v 6] 2660/10 C 0 18.6 222
2023-04-14 2023-04-14 Boden-10 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 1640/1 C 0 g 35
2023-04-14 2023-04-14 Boden-11 Come and Get it Come and Get it   [s 6] 2140/3 D 8 17.1 151
2023-03-10 2023-03-10 Boden-8 Millie de Veluwe* Millie de Veluwe*   [s 4] 2140/7 A 4 17.0 29
2023-03-10 2023-03-10 Boden-6 True Noice* True Noice*   [v 6] 1640/1 C 4 14.3 158
2023-02-24 2023-02-24 Boden-10 Jetstream Rapida* Jetstream Rapida*   [v 7] 2180/11 C 0 19.2 271
2023-02-24 2023-02-24 Boden-8 Fellaini Zet* Fellaini Zet*   [v 5] 2140/5 A 1 17.0 49
2023-02-24 2023-02-24 Boden-4 Shotproof* Shotproof*   [v 10] 2140/1 C 0 16.6 185
2023-02-16 2023-02-16 Boden-3 True Noice* True Noice*   [v 6] 2140/13 A str
2023-02-16 2023-02-16 Boden-2 Black Dog* Black Dog*   [v 4] 2640/10 C str
2023-01-29 2023-01-29 Boden-4 Shotproof* Shotproof*   [v 10] 2140/9 D 5 14.7 489
2024-05-24 2024-05-24 Boden-6 X.O.X.O* X.O.X.O*   [s 6] 2160/7 C 7 15.6 141
2024-05-24 2024-05-24 Boden-4 Destroyer Flame* Destroyer Flame*   [v 5] 2140/2 A 5 15.7 21
2024-05-24 2024-05-24 Boden-7 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 7] 2160/4 A 4 15.5 193
2024-05-02 2024-05-02 Boden-9 X.O.X.O* X.O.X.O*   [s 6] 1640/2 D 5 14.2 82
2024-05-02 2024-05-02 Boden-1 Nemea Nana* Nemea Nana*   [s 3] 2140/7 D 1 16.9 30
2024-04-25 2024-04-25 Boden-10 B.W.Spica* B.W.Spica*   [s 6] 2140/6 D str
2024-04-25 2024-04-25 Boden-6 Destroyer Flame* Destroyer Flame*   [v 5] 2140/3 B 1 17.4 26
2024-04-25 2024-04-25 Boden-5 Keep Awake* Keep Awake*   [s 3] 2140/6 D 5 19.3 123
2024-04-25 2024-04-25 Boden-3 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 7] 2140/4 C 8 17.3 209
2024-04-25 2024-04-25 Boden-2 X.O.X.O* X.O.X.O*   [s 6] 2140/2 C 2 15.8 24
2024-04-25 2024-04-25 Boden-1 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 6] 2140/3 D 5 15.2 567
2024-04-12 2024-04-12 Boden-9 Leader Brodde* Leader Brodde*   [v 10] 1640/11 D 5 13.0 283
2024-04-12 2024-04-12 Boden-8 Too Smooth for You* Too Smooth for You*   [v 6] 2140/3 C 5 16.2 52
2024-04-12 2024-04-12 Boden-7 Delicious News* Delicious News*   [s 5] 2140/15 C 4 16.3 253
2024-04-12 2024-04-12 Boden-3 Backwood's Earl Backwood's Earl   [v 3] 2160/9 B 7 24.0g 109
2024-04-12 2024-04-12 Boden-2 Destroyer Flame* Destroyer Flame*   [v 5] 2140/9 C 3 17.3 135
2024-03-24 2024-03-24 Boden-3 Lapland Teno* Lapland Teno*   [v 4] 2140/2 C str
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Power Blaster Power Blaster   [h 7] 2660/5 D 0 21.8g 777
2024-02-23 2024-02-23 Boden-7 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 7] 2140/5 D 3 18.0 87
2024-01-23 2024-01-23 Boden-5 Backwood's David Backwood's David   [v 4] 2160/5 B 4 21.3 48
2024-01-23 2024-01-23 Boden-4 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 8] 2640/8 C 0 g 91
2024-01-23 2024-01-23 Boden-3 Party Brodda Party Brodda   [s 6] 2140/10 C 4 16.6 182
2024-01-23 2024-01-23 Boden-1 Mira Mira   [s 6] 1640/2 D 3 16.5 286
2024-01-14 2024-01-14 Boden-10 Delicious News* Delicious News*   [s 5] 2140/2 C 0 18.5 131
2024-01-14 2024-01-14 Boden-9 Juan Sisu Juan Sisu   [v 5] 2140/3 A 0 24.1g 77
2024-01-14 2024-01-14 Boden-7 Mira Mira   [s 6] 2140/3 D 6 19.2 243
2024-01-14 2024-01-14 Boden-4 B.W.Spica* B.W.Spica*   [s 6] 2640/10 D 0 18.5 850
2024-01-14 2024-01-14 Boden-2 Summit by Proxy Summit by Proxy   [v 4] 2140/8 D str
2024-01-08 2024-01-08 Boden-3 Amelie Lacroix* Amelie Lacroix*   [s 6] 2140/2 B 2 19.9 30
2024-01-08 2024-01-08 Boden-2 Jiminy Cricket* Jiminy Cricket*   [v 5] 2140/7 D 5 18.3 363
2024-01-08 2024-01-08 Boden-10 Önas Queen Önas Queen   [s 6] 1640/2 D str
2024-01-08 2024-01-08 Boden-8 Party Brodda Party Brodda   [s 6] 1660/11 A 4 16.4 333
2024-01-08 2024-01-08 Boden-7 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 8] 2160/6 C 0 g 112
2024-01-08 2024-01-08 Boden-6 B.W.Spica* B.W.Spica*   [s 6] 2140/5 D 5 17.5 274
2024-01-08 2024-01-08 Boden-5 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 10] 2640/3 B 0 19.3 233
2024-01-05 2024-01-05 Boden-10 Önas Queen Önas Queen   [s 6] 1640/2 D 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-8 Party Brodda Party Brodda   [s 6] 1660/11 A 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-7 M.T.Oberon M.T.Oberon   [v 8] 2160/6 C 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-6 B.W.Spica* B.W.Spica*   [s 6] 2140/5 D 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-5 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 10] 2640/3 B 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-3 Amelie Lacroix* Amelie Lacroix*   [s 6] 2140/2 B 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-2 Jiminy Cricket* Jiminy Cricket*   [v 5] 2140/7 D 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se