V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 4] 2160/9 0 613
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 The Last Crown The Last Crown   [s 4] 2160/14 str
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Thunder Savage Thunder Savage   [v 4] 1640/6 8 18.9 416
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-2 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2140/7 8 17.7 804
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 4] 2640/4 8 19.9 356
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Gossens Girl Gossens Girl   [s 5] 2140/6 0 19.7g 324
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-1 Andreas Boy Andreas Boy   [v 5] 2140/10 0 17.5 181
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Andreas Boy Andreas Boy   [v 5] 2140/1 2 16.1 113
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Linda's Girl Linda's Girl   [s 5] 2140/8 D 5 16.8 648
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Jab's Memory Jab's Memory   [v 7] 2140/4 D 0 19.2 618
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-5 Zolana Zolana   [s 4] 2640/11 C str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 0 24.2g 598
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-3 Quiet Please Quiet Please   [v 4] 1640/6 B 4 17.3 59
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/11 D 0 21.0 494
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2160/15 D 0 23.7g 588
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 1640/8 C 2 17.7 168
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/4 B 0 22.3g 104
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/2 D 0 22.4g 410
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/10 C 0 g 283
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-8 Pelas Bengt Pelas Bengt   [v 11] 2140/8 C 5 16.5 466
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 B 5 19.4g 46
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/6 D 8 20.5g 384
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-10 Gossens Girl Gossens Girl   [s 6] 1640/5 D 0 g 818
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gossens Girl Gossens Girl   [s 6] 1609/11 D 4 16.8 242
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2100/3 D 0 19.7g 221
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2640/12 D 0 19.7 725
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 D 0 21.8g 859
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/1 D 0 20.1g 1000
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2140/7 C 0 362
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/7 D str
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2640/12 D 7 16.1 338
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 1640/1 B 1 15.5 62
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Lucky Lino Lucky Lino   [v 7] 2140/9 D 0 19.3g 460
2016-08-22 2016-08-22 Romme-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/3 A 7 15.5 17
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Sentimental Sentimental   [s 7] 2100/5 D 0 18.0 418
2016-08-09 2016-08-09 Romme-9 Bodalens Alfa Bodalens Alfa   [s 7] 2140/5 D 8 33.5 294
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/3 B 1 14.6 249
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/12 A 1 15.8 36
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/8 B 3 14.9 225
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 5] 2160/8 D 0 25.1g 1075
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 3160/2 D 8 18.7 624
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/4 B 0 15.9 119
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/7 C 3 16.1 41
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-10 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 1640/9 D 6 16.5 501
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2160/8 D 0 18.8 1191
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Bravo Qira Bravo Qira   [s 3] 1640/4 D 3 15.2 65
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Bale la Marc Bale la Marc   [h 4] 2140/4 B 5 17.9 23
2017-12-21 2017-12-21 Romme-6 Lome Elda Lome Elda   [s 9] 2140/2 D 0 33.4g 606
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Bravo Qira Bravo Qira   [s 3] 1640/1 C 2 13.8 36
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Yello Karsk Yello Karsk   [s 6] 2140/7 D 2 16.8 418
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/10 C 5 15.8 642
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-6 Power M.M. Power M.M.   [v 9] 2140/6 C 0 17.1 217
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 7] 2140/5 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-6 New Moon New Moon   [s 4] 2140/6 D 0 18.7 200
2017-11-24 2017-11-24 Romme-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 7] 2140/7 D 0 g 429
2017-11-17 2017-11-17 Romme-2 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 3] 2140/5 D 0 g 359
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-7 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 7] 2140/2 C 1 29.8 1067
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-2 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/8 C 1 17.0 662
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/3 C 1 14.7 138
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2640/10 D 0 19.9 565
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2160/13 B 5 17.0 257
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-2 Trigger Happy Trigger Happy   [v 5] 2160/6 D 0 19.2 1310
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/3 D 0 20.4g 554
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 8] 2160/5 D 0 18.8 1281
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Bale la Marc Bale la Marc   [h 4] 2140/6 D 0 g 102
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2140/9 B 0 18.2 260
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Brown Ale Brown Ale   [v 5] 2140/9 C 5 19.2g 148
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2160/3 D 4 17.4 90
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2640/9 C 6 17.2 189
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/5 D 0 18.7g 338
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/2 D 6 16.0 189
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-8 Yello Karsk Yello Karsk   [s 6] 1140/8 D 0 g 755
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-8 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/1 D 3 15.7 48
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2640/9 D 5 16.6 201
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-4 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/3 A 6 18.2g 66
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Gossens Girl Gossens Girl   [s 7] 2160/8 D 0 17.4g 492
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-4 Terro Boy Terro Boy   [v 5] 2160/11 D 0 g 1267
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2160/7 B 1 16.5 145
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/11 B 0 17.8 499
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/2 C 2 14.7 241
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2160/8 B 0 16.3 599
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-9 Lalle Young Lalle Young   [v 7] 2640/4 B 5 16.9 47
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Bale la Marc Bale la Marc   [h 4] 2140/6 D 0 26.0g 67
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/5 D 6 18.7g 405
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-1 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/1 C 0 20.0g 73
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Nikitita Nikitita   [s 4] 1640/9 B 0 15.7 160
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/2 D 0 106
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/9 D 0 18.2g 487
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/5 D str
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/6 D 5 21.7 211
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2140/3 B 2 16.8 156
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 French Me French Me   [v 6] 2640/11 C 0 g 434
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 7] 2140/7 C 6 18.1 80
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/8 C 6 19.5 460
2017-02-12 2017-02-12 Romme-10 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/2 D 0 g 934
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-10 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/7 C 2 16.0 478
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 11] 2160/6 D 0 17.8 715
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-2 Colette Colette   [s 8] 2660/8 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-9 Pelas Bengt Pelas Bengt   [v 12] 3180/13 B str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 11] 1660/13 D 0 14.9 598
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Gossens Girl Gossens Girl   [s 7] 2140/8 D 0 g 813
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-5 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 9] 2160/15 C str
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 11] 2160/7 B 4 17.3 670
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 8] 2140/9 A 5 15.6 144
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Andreas Boy Andreas Boy   [v 8] 2140/10 A 2 17.9 77
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Valla Glöd Valla Glöd   [v 11] 2140/1 D 0 32.5 1026
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-11 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/9 C 0 g 320
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 7] 1660/7 A str
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/2 D 7 17.7g 232
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/2 D 0 19.4g 324
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/8 C 3 16.5 154
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/4 D 0 17.4 313
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-4 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 8] 1640/7 D 0 16.6g 140
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-2 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/1 A 0 g 18
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Monday Night Monday Night   [h 7] 2140/2 D 0 17.9 1706
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-11 New Moon New Moon   [s 5] 1640/9 C 5 17.0 74
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/2 D 1 15.1 104
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-3 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/9 B 2 17.5 349
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/14 D 0 18.6 811
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 New Moon New Moon   [s 5] 2140/9 C 3 17.8 477
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2160/14 B 7 19.1 190
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/5 A 1 16.2 25
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2160/13 A 3 17.8 141
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 6] 2140/9 C 3 13.5 532
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-4 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 1640/5 D 0 537
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-1 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2160/5 C 3 27
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 5] 2140/1 D 0 23.1g 215
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/10 A 5 17.9 78
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/6 D 0 19.7 46
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/5 C 8 16.8g 238
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/1 C 0 g 173
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/4 D 4 18.5g 128
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 5] 2140/6 D str
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Yello Karsk Yello Karsk   [s 7] 2140/6 D 0 g 854
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2680/12 C 6 28.7 862
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2160/15 A 4 17.4 606
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/5 C 8 19.4g 97
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-9 Yello Karsk Yello Karsk   [s 7] 1640/7 B 4 16.5 311
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 1640/4 D 6 26.9g 1140
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/12 A 6 19.0g 244
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-1 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2160/7 B 0 g 756
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/6 D 0 g 53
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2640/1 C 0 18.4 163
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2160/6 C 0 g 170
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-10 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2160/4 D 6 18.6 858
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 1640/3 C 3 13.7 61
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/2 B 6 20.7g 361
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/10 C 0 g 380
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-1 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2140/12 D str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 10] 2140/8 C 0 15.0 594
2018-06-08 2018-06-08 Romme-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/7 D 0 18.7 249
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-9 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2640/3 C 5 16.9 191
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/2 C 0 18.1 94
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/9 A 6 15.3 205
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 2140/10 D 5 16.1 217
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/7 A 0 g 80
2018-06-01 2018-06-01 Romme-11 Ruter Ess Ruter Ess   [v 6] 1660/8 B 0 16.0 47
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2160/10 C 4 16.3 108
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-2 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2140/8 D 7 19.1 1309
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/6 B 0 15.7g 68
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/9 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/2 D 0 20.7g 1005
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 1640/5 D 0 17.8g 674
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-9 Tinder Tinder   [v 7] 2140/6 B 0 g 57
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 1640/7 A 6 15.2 50
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/14 D 6 18.5 93
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/11 D 0 16.3 1329
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Ruter Ess Ruter Ess   [v 6] 2160/10 A 3 15.4 46
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Spök Spök   [v 5] 2140/11 B str
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Double Powergirl Double Powergirl   [s 9] 1640/8 C 6 14.3g 417
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-1 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2100/1 D str
2018-04-20 2018-04-20 Romme-8 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/12 C 0 19.2 170
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-8 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/4 D 3 31.0 153
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/6 D str
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2140/3 D 1 19.3 36
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-1 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2640/2 D str
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2640/6 C 3 15.6 459
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Stay the Night* Stay the Night*   [h 11] 2140/12 C 0 17.7 68
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Kick My Dream Kick My Dream   [v 5] 1640/3 B 0 g 30
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2140/2 C 2 20.1 103
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2640/4 D 0 19.7 860
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/5 D 1 16.1 80
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 I Am Ash I Am Ash   [v 7] 2160/9 C 0 g 820
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/8 D 3 27.8 1142
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 10] 2160/15 D 7 17.2 1053
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 D 0 32.6g 1746
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2140/2 D 0 25.1 429
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Lalle Young Lalle Young   [v 8] 2140/8 C 5 16.4 78
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/12 C 6 18.0 34
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-4 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 9] 2100/9 C 3 15.9 273
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Trigger Happy Trigger Happy   [v 6] 2140/2 D 0 921
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Titus Rocket Titus Rocket   [v 10] 2660/10 C 0 17.6g 506
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 7] 2160/11 D 0 22.9 523
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 1640/5 C 1 15.7 50
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 1640/2 D 6 17.0 533
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/5 D 0 18.8g 465
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-7 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 1640/4 D 6 17.3 132
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-8 Edtroll Edtroll   [v 6] 2140/5 D 0 38.2 961
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/12 B 2 16.8 87
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 What a Vap What a Vap   [v 6] 2140/4 C 0 18.0g 88
2019-10-19 2019-10-19 Romme-12 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/13 D 0 17.3 838
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2140/6 D 0 17.4g 405
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 6] 2140/3 C 1 15.8 214
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2140/2 C 2 17.2 48
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2140/7 B 6 15.7 75
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Terro Boy Terro Boy   [v 7] 1640/2 D 0 g 167
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Atheist Atheist   [h 3] 2660/11 B 7 17.7 566
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2640/10 C 4 17.4 482
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-5 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2140/9 D 0 g 1462
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1640/9 D 5 16.0 166
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Atheist Atheist   [h 3] 1640/9 D 5 14.1 2340
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-5 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2160/8 B 7 16.1 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 5] 2140/2 D 0 19.6 1279
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1680/13 B 0 16.2 373
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-8 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 2180/5 C 7 29.2 466
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2140/8 C 4 14.1 259
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Helenas Po Helenas Po   [v 12] 1640/4 B 5 16.8 109
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-3 Ulebäcks Brunbjörn Ulebäcks Brunbjörn   [v 4] 2140/4 D 8 33.3g 161
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 2140/4 C 4 17.3 154
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2100/6 D 4 17.4 92
2019-05-17 2019-05-17 Romme-2 Atheist Atheist   [h 3] 2140/12 A 8 19.2 106
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2640/2 D 0 18.2 625
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 1640/5 D 0 13.1 374
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2140/4 C 6 17.3 173
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 New Moon New Moon   [s 6] 1640/5 D 0 17.0 536
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-1 Atheist Atheist   [h 3] 2140/2 D 5 19.7 127
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 1640/3 D 7 13.8 113
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 5] 2140/10 D 0 18.9 307
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 Above Me Above Me   [v 10] 2160/7 C 0 17.9 2018
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Bolshoi Bolshoi   [v 5] 2140/6 B 0 18.9g 183
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Body Gear Body Gear   [s 4] 2640/3 D 0 g 298
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/4 C 0 19.0 264
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 5] 2140/3 D 1 17.9 69
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Hot Shot Hot Shot   [v 11] 1640/3 C 0 g 175
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Thunder Savage Thunder Savage   [v 8] 2140/11 C 5 19.1 443
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-11 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/2 C 5 19.1g 122
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-8 Klack Ibra Klack Ibra   [v 6] 1640/7 D 0 g 258
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-5 Jennifer Web* Jennifer Web*   [s 3] 2140/2 C 4 17.6 25
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-2 Flippans Selina Flippans Selina   [s 5] 2140/1 D 0 g 357
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-5 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 1640/2 B 0 g 400
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 4] 2660/9 D 0 g 133
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Nicois du Gull Nicois du Gull   [v 5] 2140/12 D 0 20.1 1666
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-3 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 7] 2640/4 D 0 18.2 892
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Klack Ibra Klack Ibra   [v 6] 1660/9 C 8 29.2 126
2020-11-27 2020-11-27 Romme-4 Double Formula Double Formula   [v 4] 2140/4 B 0 g 64
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-7 Tornadogutten Tornadogutten   [v 5] 2660/3 B 4 33.8 304
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-4 Nicois du Gull Nicois du Gull   [v 5] 2140/14 D 7 18.6g 819
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-2 Uno di Troppo Uno di Troppo   [s 3] 2140/12 D 7 20.5g 538
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 2140/2 C 4 16.5 266
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-1 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 7] 2640/7 D 0 21.0g 751
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Klack Ibra Klack Ibra   [v 6] 1660/11 B 1 29.1 228
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-10 Sidestep Sidestep   [v 5] 2140/2 A 0 g 36
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Double Formula Double Formula   [v 4] 1640/7 B 1 12.8 72
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 9] 2140/9 D 0 30.7 1204
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 10] 2140/3 A str
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 7] 2140/1 C 6 15.8 57
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-5 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 4] 1660/7 B 1 30.8 25
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-4 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 3] 2140/9 C 7 18.0 63
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Puck Brodde Puck Brodde   [h 3] 2140/2 D str
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-4 Hombre D. Hombre D.   [v 3] 2160/5 B 1 15.3g 76
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-6 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 1640/5 B 0 g 461
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Tornadogutten Tornadogutten   [v 5] 2160/10 D 0 31.2 665
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-12 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 2160/9 C 6 16.1 1719
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 6] 2640/3 D 0 19.1 324
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Double Formula Double Formula   [v 4] 1640/7 B 2 12.4 65
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-3 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 3] 2140/4 D 5 16.7 1022
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/7 C 0 16.1 610
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/6 D 0 15.4 659
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-6 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 2660/6 C 7 18.0 385
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-7 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 1640/8 D 2 15.4 506
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-6 Don Cruzado Don Cruzado   [v 5] 2160/10 D 0 18.1g 709
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 1640/2 C 0 14.9 54
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Daddy Boy* Daddy Boy*   [v 7] 2140/13 D 0 14.9 875
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Mill Zeb Mill Zeb   [h 6] 2140/9 B 4 16.4 263
2020-06-05 2020-06-05 Romme-3 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2140/11 A 5 17.2 244
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Tornadogutten Tornadogutten   [v 5] 2140/2 D 7 34.3g 202
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-1 Asterix S.H. Asterix S.H.   [v 5] 2160/15 A 0 18.6 21
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 10] 2140/5 D 0 16.8 110
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/8 B 7 14.8 214
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/12 B str
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 1640/5 C 2 13.4 89
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/4 C 0 17.9 81
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/1 D 0 g 309
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2140/1 D 0 17.2 617
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 Valbuena Valbuena   [s 6] 1640/5 B 3 17.4 74
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2640/1 C 0 15.8 469
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-4 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2640/2 D 0 227
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 6] 2140/12 B 0
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Yello Karsk Yello Karsk   [s 9] 2140/1 C 0 17.6 424
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/12 C 5 307
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2640/4 D 5 19.5 1310
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-5 New Moon New Moon   [s 7] 2140/1 D 0 22.7 777
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-1 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2160/6 D 6 18.8 320
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-4 Hot Shot Hot Shot   [v 12] 1640/10 C 0 17.0g 449
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-3 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/1 C 0 g 115
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-2 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2160/8 B 4 18.1 239
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Hot Shot Hot Shot   [v 12] 2140/2 B 1 15.1 233
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-3 Valbuena Valbuena   [s 6] 2160/11 A 2 18.2 258
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2140/5 D 6 17.6 174
2020-01-18 2020-01-18 Romme-1 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/8 B str
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-1 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2140/7 D 3 20.0 580
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-1 Night Delight Night Delight   [s 4] 1640/5 C 3 20.0 566
2021-12-15 2021-12-15 Solvalla-7 Ochongo Face Ochongo Face   [v 10] 2140/7 D 7 13.9 1203
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-1 Independence Day Independence Day   [s 2] 2140/4 C str
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-5 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/9 D 0 20.6g 1856
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-7 Ochongo Face Ochongo Face   [v 10] 2640/2 D 6 14.7 1201
2021-12-03 2021-12-03 Romme-2 Night Delight Night Delight   [s 4] 2140/5 C 0 18.7 540
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-10 Pitch Mode Pitch Mode   [s 3] 2140/2 C 5 22.5g 210
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-3 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/3 D 0 19.2g 1554
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 10] 2140/8 D 2 13.3 618
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-7 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/4 D 6 18.3g 111
2021-11-10 2021-11-10 Solvalla-1 Pitch Mode Pitch Mode   [s 3] 2140/8 C 6 18.5 536
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-7 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 395
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-3 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 1640/8 D str
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 10] 1640/8 B 0 18.2 243
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-6 Trollthindris Trollthindris   [s 5] 2140/2 D 0 803
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-5 Ant Face Ant Face   [s 3] 2140/4 D 0 g 817
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-3 Falling Sky Falling Sky   [v 8] 2140/3 D 0 17.1 444
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-2 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 6] 2140/3 C 0 35.4g 1520
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-1 Zar Neo Zar Neo   [v 5] 2640/13 B 6 18.7 1338
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-5 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/6 D 8 17.7 1473
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-3 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 6] 1640/5 C 0 33.8g 828
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-1 I Am D. I Am D.   [h 3] 2140/1 C 2 17.9 23
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-7 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2160/7 C 0 g 1063
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-9 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 2140/10 B 4 15.2 521
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-8 Falling Sky Falling Sky   [v 8] 2140/4 C 1 17.9 117
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-5 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 6] 2160/9 B 8 37.5g 186
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-4 Global Commander Global Commander   [v 3] 1640/9 D 7 21.3g 92
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-2 Zar Neo Zar Neo   [v 5] 1640/6 D 7 15.3 558
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-6 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 2140/8 D str
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-8 Trollthindris Trollthindris   [s 5] 1640/5 D 0 37.0g 417
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-5 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 11] 1640/4 D 2 15.9 326
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-5 Lovergirl Gem Lovergirl Gem   [s 5] 1640/1 C str
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 5] 2640/3 D str
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-1 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/8 C 0 17.9 749
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-7 Turboture Turboture   [v 9] 2160/5 B 0 16.0 179
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-7 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2040/2 B 3 19.0 55
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-8 Trollthindris Trollthindris   [s 5] 1660/11 A 5 34.0 486
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-6 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 7] 1640/10 B 5 15.1 237
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-1 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 1640/3 D 0 g 519
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-9 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 11] 2140/12 A 3 15.0 243
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-1 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/10 C 6 17.5 1401
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-11 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 7] 2140/9 B 5 15.8 407
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-10 Lucky Lino Lucky Lino   [v 12] 1640/2 C 0 20.1g 509
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-2 Steps from Heaven Steps from Heaven   [s 5] 1640/11 C 0 16.6 132
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-1 Pitch Mode Pitch Mode   [s 3] 2140/2 D 8 17.3 800
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-9 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/5 D 0 g 89
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-9 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 2160/11 C 0 14.9 709
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Anna Mauds Lassie Anna Mauds Lassie   [s 5] 2140/10 C 6 14.0 336
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-5 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/4 C 0 g 760
2021-05-25 2021-05-25 Romme-4 Illiad di Quattro Illiad di Quattro   [v 6] 2140/4 A 4 18.3 31
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-3 Don Cruzado Don Cruzado   [v 6] 2140/7 C str
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-1 Light on Me Light on Me   [h 3] 1640/1 D 1 15.7 28
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Double Formula Double Formula   [v 5] 2160/10 A 0 16.3g 57
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-5 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 2140/8 D 0 1253
2021-04-09 2021-04-09 Romme-5 Freckless Freckless   [v 5] 2140/3 C 3 15.6 177
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-9 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 1640/9 D 8 14.5 539
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-8 Don Cruzado Don Cruzado   [v 6] 2140/10 A 0 g 90
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-4 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 7] 2140/15 B 0 17.7 148
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 2140/9 D 4 17.4 88
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-8 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 7] 3160/10 A 0 18.4g 126
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Annkin Savage Annkin Savage   [s 6] 2140/4 D 0 23.7g 677
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-2 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 2140/7 C 3 16.5 64
2021-02-02 2021-02-02 Gävle-3 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 7] 2140/5 A 2 15.6 56
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 7] 2160/14 A 3 16.3 54
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-7 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 8] 2140/12 D 0 g 179
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 7] 2140/8 C 0 17.6 372
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-10 Year Hall Year Hall   [v 5] 1640/11 D 7 18.4 1540
2022-12-30 2022-12-30 Romme-5 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/7 C 5 17.2 975
2022-12-30 2022-12-30 Romme-3 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 3] 2140/11 D 6 17.3 1092
2022-12-23 2022-12-23 Romme-3 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/1 B 4 18.3 116
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-8 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 10] 1640/11 D 0 15.6 3010
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-3 Cobe Tess Cobe Tess   [v 4] 2140/1 D 0 18.9 823
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-8 Vichel J.C. Vichel J.C.   [v 3] 2140/9 B 2 15.7 268
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-6 Houdini J.C. Houdini J.C.   [v 5] 2160/5 A 0 18.8 35
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-2 Önnes Heimer Önnes Heimer   [v 5] 2140/12 C 0 35.5 596
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-10 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 10] 2140/6 D 4 17.1 412
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-9 Turboture Turboture   [v 10] 2140/9 D 2 15.8 561
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-4 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 3] 2140/8 D 0 17.9 1036
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-3 Cobe Tess Cobe Tess   [v 4] 2140/2 D 0 g 714
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-1 Lovers Key Lovers Key   [s 3] 1640/2 D 0 20.5g 810
2022-12-09 2022-12-09 Solvalla-8 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/10 C 0 16.5 887
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-4 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/4 C 0 17.3 244
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-2 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/3 B 3 18.5 179
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-1 Turboture Turboture   [v 10] 1640/6 D 6 15.2 1020
2022-11-23 2022-11-23 Solvalla-8 Light on Me Light on Me   [v 4] 1640/9 D 4 13.9 137
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-5 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 1640/12 D 0 15.0 618
2022-11-18 2022-11-18 Romme-8 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2140/5 B 1 15.3 62
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-4 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 3] 2140/9 B 2 17.4 193
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-3 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 1640/9 C 4 16.7 183
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-2 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 3] 2140/3 B 5 17.6 184
2022-10-23 2022-10-23 Solvalla-3 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 3] 2140/3 C 5 17.5g 1011
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-4 Lucky Charm Lucky Charm   [s 7] 2140/1 D 0 18.2g 654
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-2 R.K.Rose R.K.Rose   [s 3] 2140/6 C 5 17.1 216
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-10 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/10 D 0 15.2 1257
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-5 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 3] 2140/7 C 4 18.7g 207
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-6 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 1640/5 D 0 15.9 931
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-8 Falling Sky Falling Sky   [v 9] 1640/2 D 0 g 1278
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-3 Ayreon Ayreon   [v 3] 2140/5 D 0 g 1055
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-8 Turboture Turboture   [v 10] 2140/7 D str
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-6 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/9 D 2 16.8 101
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-5 Falling Sky Falling Sky   [v 9] 1640/4 D 0 14.5 837
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-9 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 10] 1640/6 D 7 15.2 1263
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-5 Cobe Tess Cobe Tess   [v 4] 2140/1 C 0 22.4g 440
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-1 Cobe Tess Cobe Tess   [v 4] 2140/2 C 2 18.2 676
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-7 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/2 D 4 15.5 459
2022-08-26 2022-08-26 Romme-8 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2140/1 B 0 14.2 116
2022-08-26 2022-08-26 Romme-4 Massive Hangover Massive Hangover   [v 4] 2140/6 B 3 17.5 95
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-4 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 12] 2140/12 D 0 811
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-3 Zar Neo Zar Neo   [v 6] 2140/10 C 0 18.5 624
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-4 Ant Face Ant Face   [s 4] 1640/11 C 4 15.7 255
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-5 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/4 B 5 17.4g 16
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-4 Önnes Heimer Önnes Heimer   [v 5] 1660/15 B 7 29.8 1117
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 10] 1640/5 D 0 15.7g 1123
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-1 Cobe Tess Cobe Tess   [v 4] 2140/8 C 7 18.0 203
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-9 Ant Face Ant Face   [s 4] 1640/2 D 3 16.3 265
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-8 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2640/3 D 3 14.0 601
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-4 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/6 C 0 16.0 45
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-4 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/1 C 3 15.6 166
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-2 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/3 D 5 16.9 451
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-1 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/11 B 3 15.1 243
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-8 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/5 C 1 18.7 86
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-8 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/3 B 2 17.0 317
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-6 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2160/9 B 6 16.2 1124
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-7 Ayra Ayra   [s 3] 2140/12 C 0 18.6g 2892
2022-06-13 2022-06-13 Solvalla-3 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/7 D 0 17.4 885
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-9 Ayra Ayra   [s 3] 2140/5 D 0 15.0 825
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-12 Double Formula Double Formula   [v 6] 1640/5 D 0 g 682
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-8 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/8 B 5 18.8 549
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-7 Ontario Bro Ontario Bro   [v 4] 2140/10 D 0 16.1 265
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-1 Hard Touch Hard Touch   [v 3] 2140/8 C 6 17.4 24
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-4 Pitch Mode Pitch Mode   [s 4] 2140/1 D str
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-5 Ayra Ayra   [s 3] 2140/1 B 5 16.5 185
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-6 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 7] 2140/2 D 0 g 587
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-5 Zar Neo Zar Neo   [v 6] 2140/8 B 0 18.6 478
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-4 Önnes Frode Önnes Frode   [v 4] 2140/2 D 4 33.7 72
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-3 Night Delight Night Delight   [s 5] 2140/9 C 0 20.2 505
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-6 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 5] 2140/6 C 6 29.6 716
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-8 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/7 C 7 19.1 656
2022-04-13 2022-04-13 Solvalla-7 Ayra Ayra   [s 3] 2140/7 D 5 15.9 1563
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-1 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/7 C 0 21.4g 670
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-7 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 9] 1640/12 D 6 14.9 941
2022-04-06 2022-04-06 Solvalla-2 Ayra Ayra   [s 3] 2140/5 D 4 17.5 267
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-5 Ant Face Ant Face   [s 4] 2140/9 B 0 23.9g 834
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-9 Häsen Modd Ellen Häsen Modd Ellen   [s 4] 2160/7 C 5 39.6g 52
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-1 Ayra Ayra   [s 3] 2140/6 C 2 18.7 140
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-3 I Am D. I Am D.   [v 4] 2140/4 B 6 16.9 77
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-1 Ayra Ayra   [s 3] 2140/4 C 5 19.2g 125
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-4 I Am D. I Am D.   [v 4] 2140/6 B 0
2022-02-06 2022-02-06 Gävle-1 Ayra Ayra   [s 3] 2140/8 C 2 21.6g 586
2022-01-06 2022-01-06 Gävle-7 Fairplay du Mirel Fairplay du Mirel   [v 7] 2640/1 C str
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-5 Boycott Boycott   [v 7] 2140/1 D 7 16.1 1089
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-12 Mery Bolden Mery Bolden   [s 4] 2140/3 D 0 g 869
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-8 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 1640/2 A 1 14.0 159
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-2 Ant Face Ant Face   [s 5] 1640/7 D 0 18.5g 305
2023-12-13 2023-12-13 Gävle-7 Lovers Key Lovers Key   [s 4] 2140/4 C str
2023-12-13 2023-12-13 Gävle-5 Mery Bolden Mery Bolden   [s 4] 1640/7 C str
2023-12-13 2023-12-13 Gävle-2 Boycott Boycott   [v 7] 2160/4 C 8 16.8g 480
2023-12-11 2023-12-11 Romme-3 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 1640/6 B 7 14.8 824
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-5 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/6 C 8 16.0 1070
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-9 Ies General Ies General   [v 4] 2140/10 B 2 14.2 161
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-7 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 3160/5 C 0 17.0 679
2023-11-15 2023-11-15 Solvalla-3 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 7] 2140/1 A 0 16.2 91
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-10 Ayra Ayra   [s 4] 1640/1 D 7 17.3 134
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-9 Lilla Skrutt Lilla Skrutt   [s 3] 2140/6 D str
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-2 Lovers Key Lovers Key   [s 4] 2140/8 A 6 19.0 591
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-6 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2180/10 A 3 29.1 26
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-5 Ies General Ies General   [v 4] 2140/1 B 1 15.8 87
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-10 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 2140/6 B 0 15.9 542
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-6 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 1660/9 B 1 26.0 111
2023-10-22 2023-10-22 Romme-8 Ies General Ies General   [v 4] 2160/14 B 4 15.6 380
2023-10-22 2023-10-22 Romme-6 Ies Diamant Ies Diamant   [s 4] 1640/6 D 0 19.3 1077
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-10 Ies General Ies General   [v 4] 2160/5 B 2 14.9 81
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-9 Ies Juvel Ies Juvel   [s 8] 2140/2 B 0 15.4 442
2023-10-11 2023-10-11 Solvalla-5 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 2160/7 B 6 16.3 495
2023-09-29 2023-09-29 Romme-3 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 2140/11 B 0 14.9 894
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-1 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 7] 2140/5 B 0 15.4 95
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 11] 2140/4 C 0 19.2 590
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-3 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 12] 2140/7 D 6 16.1 257
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-2 Lovers Key Lovers Key   [s 4] 2140/4 C 0 20.5g 245
2023-09-14 2023-09-14 Gävle-4 Salah Salah   [v 5] 2160/4 A 8 30.7g 18
2023-09-10 2023-09-10 Bjerke-5 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2100/3 C 0 g 197
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-1 Electricity Electricity   [s 4] 2140/1 D str
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-7 Ies Juvel Ies Juvel   [s 8] 2640/4 B 0 15.8 311
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-10 Voddy Sign Voddy Sign   [v 8] 1640/2 B 6 13.5 446
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-8 Colin McRae Colin McRae   [v 13] 1640/10 D 0 19.4 542
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-6 Domino Brick Domino Brick   [v 8] 1640/2 D 0 14.1 873
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-4 R.K.Rose R.K.Rose   [s 4] 1640/11 C 8 17.3g 132
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 11] 1640/4 C 0 15.2 677
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-2 Lovers Key Lovers Key   [s 4] 2140/3 D 5 18.2 109
2023-08-25 2023-08-25 Bjerke-2 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2100/3 B 2 29.0 50
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-6 Lovers Key Lovers Key   [s 4] 2140/5 D 0 g 689
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-4 Houdini J.C. Houdini J.C.   [v 6] 1640/12 C 0 14.1 795
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-8 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/5 D 7 16.5 768
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-6 Vichel J.C. Vichel J.C.   [v 4] 1640/2 B 0 14.0 125
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-4 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 3140/1 D 5 29.2 88
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-9 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/1 B 0 18.2 346
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-9 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/1 D 4 17.2 457
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-2 R.K.Rose R.K.Rose   [s 4] 2140/4 D 0 19.3 918
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-7 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2140/11 A 6 30.8g 54
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-6 Kattelbo Hulda Kattelbo Hulda   [s 3] 2140/7 D 0 g 998
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-1 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/3 D 0 16.2 455
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-1 Kattelbo Hulda Kattelbo Hulda   [s 3] 2160/8 C 0 g 183
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-4 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/1 D 0 417
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-3 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/4 D 0 370
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-6 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 1640/8 C 1 29.3g 76
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-4 Kattelbo Hulda Kattelbo Hulda   [s 3] 2140/4 D 5 34.7 1073
2023-06-23 2023-06-23 Hagmyren-7 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 3180/10 B 0 19.5g 588
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-4 Brio Launcher Brio Launcher   [v 9] 2140/11 C 0 21.0 363
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-3 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 12] 2140/10 C 8 16.9 116
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-2 R.K.Rose R.K.Rose   [s 4] 2140/3 B 5 17.8g 139
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-11 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2140/2 C 1 31.3 78
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-1 Kattelbo Hulda Kattelbo Hulda   [s 3] 2140/2 D 6 38.3g 602
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-9 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/2 D 0 16.9 1079
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-1 Kattelbo Hulda Kattelbo Hulda   [s 3] 2140/8 D 5 34.8 682
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-4 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 3180/12 D 7 16.7 1331
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-7 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 1640/3 C 0 16.7 130
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-5 Cobe Tess Cobe Tess   [v 5] 1640/10 C 0 20.2g 637
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-4 Ant Face Ant Face   [s 5] 1640/6 C 0 17.9g 72
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-3 R.K.Rose R.K.Rose   [s 4] 2140/11 C 8 18.6g 1532
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-3 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2640/7 D 0 21.7g 667
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-9 Turboture Turboture   [v 11] 2640/4 A 7 18.3 221
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-3 Cobe Tess Cobe Tess   [v 5] 2140/11 C 7 19.8 93
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-6 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2140/10 D 1 32.2 133
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-8 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/3 C 4 17.7 358
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-2 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/2 D 0 g 1641
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-8 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/6 B 2 15.8 62
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-6 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/3 C 0 g 43
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-2 Fixer Upper Fixer Upper   [s 4] 2140/2 D 2 17.2g 218
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-9 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 2140/3 D 3 15.9 188
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 11] 2140/11 B 6 16.2 466
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-4 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 1640/5 D 3 16.4 251
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-1 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 3] 2140/5 D 1 35.7 88
2023-04-19 2023-04-19 Solvalla-8 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 11] 2140/2 D 0 15.3 2629
2023-04-19 2023-04-19 Solvalla-3 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 2140/9 C 0 16.1 2269
2023-04-17 2023-04-17 Bergsåker-8 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 2140/2 B 7 16.7 47
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-8 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 7] 2160/7 B 3 17.9 49
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-3 Makeupyourmind Makeupyourmind   [v 4] 1640/7 D 0 21.5g 214
2023-03-31 2023-03-31 Gävle-8 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 11] 1640/1 D 6 16.5 439
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-2 R.K.Rose R.K.Rose   [s 4] 2640/5 C 0 20.3 692
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-1 Kattelbo Hulda Kattelbo Hulda   [s 3] 2140/2 D 0 g 660
2023-03-20 2023-03-20 Gävle-5 R.K.Rose R.K.Rose   [s 4] 1640/6 D 0 16.1 421
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-3 Turboture Turboture   [v 11] 2640/1 D 0 17.5 441
2023-03-02 2023-03-02 Gävle-1 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/5 D 0 16.4 533
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-6 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/7 D 0 g 224
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-4 Turboture Turboture   [v 11] 1640/9 D 0 17.0g 445
2023-02-17 2023-02-17 Romme-6 Pitch Mode Pitch Mode   [s 5] 2140/7 D 0 17.7 1425
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-9 Turboture Turboture   [v 11] 1640/1 D 0 14.9 268
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-6 Pitch Mode Pitch Mode   [s 5] 2140/7 D 0 18.0 1394
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-2 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/7 D 4 16.9 695
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-8 Pitch Mode Pitch Mode   [s 5] 2140/9 C 6 16.6 663
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-5 Cobe Tess Cobe Tess   [v 5] 2140/2 D 0 g 1116
2023-01-26 2023-01-26 Gävle-7 Önnes Heimer Önnes Heimer   [v 6] 2140/3 D str
2023-01-26 2023-01-26 Gävle-5 Cobe Tess Cobe Tess   [v 5] 1640/5 D str
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-4 Ant Face Ant Face   [s 5] 2140/5 C 6 17.7 133
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-2 Ant Face Ant Face   [s 5] 1640/6 C 0 16.2 846
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-7 Turboture Turboture   [v 11] 1640/3 C 2 15.1 210
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-4 Cobe Tess Cobe Tess   [v 5] 2640/11 D 0 19.1 2856
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-9 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 11] 2140/11 D 0 g 1843
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-8 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 1640/1 D 5 15.1 776
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-5 Odens Riff Odens Riff   [v 4] 2140/1 D 4 16.4 338
2024-05-21 2024-05-21 Bollnäs-8 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 2140/1 C 6 16.5 171
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-4 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 1660/10 A 6 14.2 598
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-3 Fixer Upper Fixer Upper   [s 5] 1640/1 B 4 17.0 113
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-2 Odens Riff Odens Riff   [v 4] 2140/6 C 2 16.4 205
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-9 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 2140/5 D 0 g 144
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-7 Il Conte Il Conte   [v 8] 2140/4 D 8 17.3 160
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-4 Odens Riff Odens Riff   [v 4] 2140/3 C 8 19.0 1238
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-6 Odens Riff Odens Riff   [v 4] 2140/1 C 0 g 881
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-2 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 13] 2160/14 C 0 16.5 1550
2024-04-11 2024-04-11 Gävle-4 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 2640/10 D 0 18.1 1379
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-7 Boycott Boycott   [v 8] 2140/5 B str
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-4 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 13] 2140/11 B 7 16.4 316
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-2 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 2140/9 C 8 19.3g 98
2024-03-24 2024-03-24 Romme-8 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 2140/1 D 0 g 242
2024-03-24 2024-03-24 Romme-1 Lovers Key Lovers Key   [s 5] 2140/11 B 8 19.6 573
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-4 Guldhagens Pirat Guldhagens Pirat   [h 4] 2180/9 A 4 28.3 33
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-7 Boycott Boycott   [v 8] 2660/10 C 0 15.9 1354
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-5 Mery Bolden Mery Bolden   [s 5] 2140/2 D 0 g 190
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-3 Elvis Vendil Elvis Vendil   [v 4] 2140/1 D 5 19.1 390
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-5 Lovers Key Lovers Key   [s 5] 2140/3 B 6 22.3 272
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-2 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 2140/1 D 8 20.3g 709
2024-03-03 2024-03-03 Eskilstuna-7 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 1640/1 B 6 13.7 182
2024-02-29 2024-02-29 Gävle-5 Elvis Vendil Elvis Vendil   [v 4] 2140/5 D 7 26.2g 224
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-9 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 1640/10 B 0 14.8 265
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-6 Cobe Tess Cobe Tess   [v 6] 2140/7 D 6 17.5 1148
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-4 Mery Bolden Mery Bolden   [s 5] 2140/11 C 0 22.1g 887
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-1 Wake Me Cheri Wake Me Cheri   [s 6] 2160/2 C 5 18.8g 152
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-9 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 2140/2 C 3 15.3 483
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-9 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 1609/7 B 4 16.6
2024-01-19 2024-01-19 Gävle-2 Mery Bolden Mery Bolden   [s 5] 2140/6 D 8 17.7 1380
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-8 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 2140/4 B 6 16.6 95
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-4 Ant Face Ant Face   [s 6] 2640/3 D 0 18.1 712
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-10 Boycott Boycott   [v 8] 2160/14 C 6 16.8 359
2024-01-04 2024-01-04 Bollnäs-3 Ant Face Ant Face   [s 6] 1640/10 D 6 16.4 519
2024-01-04 2024-01-04 Bollnäs-1 Ace Gio Gar Ace Gio Gar   [v 8] 2140/6 A 4 16.2 105ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se