V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Tornadogutten Tornadogutten   [v 5] 2140/2 D
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-1 Asterix S.H. Asterix S.H.   [v 5] 2160/15 A

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets ..


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets final på söndag kväll och redan i meetingets första lopp visade ett stjärnämne upp sig. Hans-Owe Sundberg-tränade treåringen Selected News kunde inte vara med från sitt innerspår den första biten men han var desto bättre till slut. Trots att ledande Hector Sisu fått spatsera i lågt tempo hade Selected News mod och styrka att via tredjespår genom slutkurvan kriga sig först över mållinjen. I sulkyn satt Torbjörn Jansson och kilometertiden skrevs till 1.14,7 över 2 140 meter med bilstart. Segern, hästens tredje i femte starten, var värd 200 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 4] 2160/9 0 613
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 The Last Crown The Last Crown   [s 4] 2160/14 str
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Thunder Savage Thunder Savage   [v 4] 1640/6 8 18.9 416
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-2 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2140/7 8 17.7 804
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 4] 2640/4 8 19.9 356
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Gossens Girl Gossens Girl   [s 5] 2140/6 0 19.7g 324
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-1 Andreas Boy Andreas Boy   [v 5] 2140/10 0 17.5 181
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-7 Andreas Boy Andreas Boy   [v 5] 2140/1 2 16.1 113
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-7 Linda's Girl Linda's Girl   [s 5] 2140/8 D 5 16.8 648
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Jab's Memory Jab's Memory   [v 7] 2140/4 D 0 19.2 618
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-5 Zolana Zolana   [s 4] 2640/11 C str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 0 24.2g 598
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-3 Quiet Please Quiet Please   [v 4] 1640/6 B 4 17.3 59
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/11 D 0 21.0 494
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2160/15 D 0 23.7g 588
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 1640/8 C 2 17.7 168
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/4 B 0 22.3g 104
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/2 D 0 22.4g 410
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/10 C 0 g 283
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-8 Pelas Bengt Pelas Bengt   [v 11] 2140/8 C 5 16.5 466
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 B 5 19.4g 46
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/6 D 8 20.5g 384
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-10 Gossens Girl Gossens Girl   [s 6] 1640/5 D 0 g 818
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gossens Girl Gossens Girl   [s 6] 1609/11 D 4 16.8 242
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2100/3 D 0 19.7g 221
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/1 D 0 20.1g 1000
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2640/12 D 0 19.7 725
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 D 0 21.8g 859
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2140/7 C 0 362
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/7 D str
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2640/12 D 7 16.1 338
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 1640/1 B 1 15.5 62
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Lucky Lino Lucky Lino   [v 7] 2140/9 D 0 19.3g 460
2016-08-22 2016-08-22 Romme-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/3 A 7 15.5 17
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Sentimental Sentimental   [s 7] 2100/5 D 0 18.0 418
2016-08-09 2016-08-09 Romme-9 Bodalens Alfa Bodalens Alfa   [s 7] 2140/5 D 8 33.5 294
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/3 B 1 14.6 249
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/12 A 1 15.8 36
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/8 B 3 14.9 225
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Expensive Tabac Expensive Tabac   [h 5] 2160/8 D 0 25.1g 1075
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 3160/2 D 8 18.7 624
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/4 B 0 15.9 119
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/7 C 3 16.1 41
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-10 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 1640/9 D 6 16.5 501
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2160/8 D 0 18.8 1191
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Bravo Qira Bravo Qira   [s 3] 1640/4 D 3 15.2 65
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Bale la Marc Bale la Marc   [h 4] 2140/4 B 5 17.9 23
2017-12-21 2017-12-21 Romme-6 Lome Elda Lome Elda   [s 9] 2140/2 D 0 33.4g 606
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Bravo Qira Bravo Qira   [s 3] 1640/1 C 2 13.8 36
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Yello Karsk Yello Karsk   [s 6] 2140/7 D 2 16.8 418
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/10 C 5 15.8 642
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-6 Power M.M. Power M.M.   [v 9] 2140/6 C 0 17.1 217
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 7] 2140/5 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-6 New Moon New Moon   [s 4] 2140/6 D 0 18.7 200
2017-11-24 2017-11-24 Romme-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 7] 2140/7 D 0 g 429
2017-11-17 2017-11-17 Romme-2 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 3] 2140/5 D 0 g 359
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-7 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 7] 2140/2 C 1 29.8 1067
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-2 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/8 C 1 17.0 662
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/3 C 1 14.7 138
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2640/10 D 0 19.9 565
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2160/13 B 5 17.0 257
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-2 Trigger Happy Trigger Happy   [v 5] 2160/6 D 0 19.2 1310
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/3 D 0 20.4g 554
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 8] 2160/5 D 0 18.8 1281
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Bale la Marc Bale la Marc   [h 4] 2140/6 D 0 g 102
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2140/9 B 0 18.2 260
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Brown Ale Brown Ale   [v 5] 2140/9 C 5 19.2g 148
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2160/3 D 4 17.4 90
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2640/9 C 6 17.2 189
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/5 D 0 18.7g 338
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/2 D 6 16.0 189
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-8 Yello Karsk Yello Karsk   [s 6] 1140/8 D 0 g 755
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-8 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/1 D 3 15.7 48
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2640/9 D 5 16.6 201
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-4 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/3 A 6 18.2g 66
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Gossens Girl Gossens Girl   [s 7] 2160/8 D 0 17.4g 492
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-4 Terro Boy Terro Boy   [v 5] 2160/11 D 0 g 1267
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2160/7 B 1 16.5 145
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/11 B 0 17.8 499
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/2 C 2 14.7 241
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2160/8 B 0 16.3 599
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-9 Lalle Young Lalle Young   [v 7] 2640/4 B 5 16.9 47
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Bale la Marc Bale la Marc   [h 4] 2140/6 D 0 26.0g 67
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/5 D 6 18.7g 405
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-1 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/1 C 0 20.0g 73
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Nikitita Nikitita   [s 4] 1640/9 B 0 15.7 160
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/2 D 0 106
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/9 D 0 18.2g 487
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/5 D str
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/6 D 5 21.7 211
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2140/3 B 2 16.8 156
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 French Me French Me   [v 6] 2640/11 C 0 g 434
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 7] 2140/7 C 6 18.1 80
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2140/8 C 6 19.5 460
2017-02-12 2017-02-12 Romme-10 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/2 D 0 g 934
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-10 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/7 C 2 16.0 478
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-2 Colette Colette   [s 8] 2660/8 D str
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 11] 2160/6 D 0 17.8 715
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-9 Pelas Bengt Pelas Bengt   [v 12] 3180/13 B str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 11] 1660/13 D 0 14.9 598
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Gossens Girl Gossens Girl   [s 7] 2140/8 D 0 g 813
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-5 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 9] 2160/15 C str
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 11] 2160/7 B 4 17.3 670
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 8] 2140/9 A 5 15.6 144
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Andreas Boy Andreas Boy   [v 8] 2140/10 A 2 17.9 77
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Valla Glöd Valla Glöd   [v 11] 2140/1 D 0 32.5 1026
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-11 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/9 C 0 g 320
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 7] 1660/7 A str
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/2 D 7 17.7g 232
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/2 D 0 19.4g 324
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/8 C 3 16.5 154
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/4 D 0 17.4 313
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-2 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/1 A 0 g 18
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-4 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 8] 1640/7 D 0 16.6g 140
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Monday Night Monday Night   [h 7] 2140/2 D 0 17.9 1706
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/2 D 1 15.1 104
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-11 New Moon New Moon   [s 5] 1640/9 C 5 17.0 74
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-3 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/9 B 2 17.5 349
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/14 D 0 18.6 811
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2160/14 B 7 19.1 190
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 New Moon New Moon   [s 5] 2140/9 C 3 17.8 477
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/5 A 1 16.2 25
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2160/13 A 3 17.8 141
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 6] 2140/9 C 3 13.5 532
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-1 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2160/5 C 3 27
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-4 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 1640/5 D 0 537
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 5] 2140/1 D 0 23.1g 215
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/10 A 5 17.9 78
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/4 D 4 18.5g 128
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/1 C 0 g 173
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/5 C 8 16.8g 238
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/6 D 0 19.7 46
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 5] 2140/6 D str
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Yello Karsk Yello Karsk   [s 7] 2140/6 D 0 g 854
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2160/15 A 4 17.4 606
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2680/12 C 6 28.7 862
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/5 C 8 19.4g 97
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 1640/4 D 6 26.9g 1140
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-9 Yello Karsk Yello Karsk   [s 7] 1640/7 B 4 16.5 311
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/12 A 6 19.0g 244
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-1 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2160/7 B 0 g 756
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/6 D 0 g 53
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Betting Superstar Betting Superstar   [v 4] 2640/1 C 0 18.4 163
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2160/6 C 0 g 170
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/2 B 6 20.7g 361
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 1640/3 C 3 13.7 61
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-10 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2160/4 D 6 18.6 858
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/10 C 0 g 380
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-1 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2140/12 D str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-1 Mister Hill Mister Hill   [v 4] 2140/7 D 0 18.7 249
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 10] 2140/8 C 0 15.0 594
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-9 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2640/3 C 5 16.9 191
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/7 A 0 g 80
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 2140/10 D 5 16.1 217
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/9 A 6 15.3 205
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/2 C 0 18.1 94
2018-06-01 2018-06-01 Romme-11 Ruter Ess Ruter Ess   [v 6] 1660/8 B 0 16.0 47
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-2 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2140/8 D 7 19.1 1309
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2160/10 C 4 16.3 108
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/6 B 0 15.7g 68
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/9 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 1640/5 D 0 17.8g 674
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/2 D 0 20.7g 1005
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 1640/7 A 6 15.2 50
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-9 Tinder Tinder   [v 7] 2140/6 B 0 g 57
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2160/14 D 6 18.5 93
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Ruter Ess Ruter Ess   [v 6] 2160/10 A 3 15.4 46
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/11 D 0 16.3 1329
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Double Powergirl Double Powergirl   [s 9] 1640/8 C 6 14.3g 417
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Spök Spök   [v 5] 2140/11 B str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-1 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2100/1 D str
2018-04-20 2018-04-20 Romme-8 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/12 C 0 19.2 170
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-8 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/4 D 3 31.0 153
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/6 D str
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2140/3 D 1 19.3 36
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-1 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2640/2 D str
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2640/6 C 3 15.6 459
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-4 Kick My Dream Kick My Dream   [v 5] 1640/3 B 0 g 30
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Stay the Night* Stay the Night*   [h 11] 2140/12 C 0 17.7 68
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-1 Jeremiah Jeremiah   [v 4] 2140/2 C 2 20.1 103
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2640/4 D 0 19.7 860
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/5 D 1 16.1 80
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/8 D 3 27.8 1142
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 I Am Ash I Am Ash   [v 7] 2160/9 C 0 g 820
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 10] 2160/15 D 7 17.2 1053
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 D 0 32.6g 1746
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Lasse Tooma Lasse Tooma   [h 3] 2140/2 D 0 25.1 429
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Lalle Young Lalle Young   [v 8] 2140/8 C 5 16.4 78
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/12 C 6 18.0 34
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-4 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 9] 2100/9 C 3 15.9 273
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 7] 2160/11 D 0 22.9 523
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Titus Rocket Titus Rocket   [v 10] 2660/10 C 0 17.6g 506
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Trigger Happy Trigger Happy   [v 6] 2140/2 D 0 921
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 1640/5 C 1 15.7 50
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 1640/2 D 6 17.0 533
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/5 D 0 18.8g 465
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-7 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 1640/4 D 6 17.3 132
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-8 Edtroll Edtroll   [v 6] 2140/5 D 0 38.2 961
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 What a Vap What a Vap   [v 6] 2140/4 C 0 18.0g 88
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/12 B 2 16.8 87
2019-10-19 2019-10-19 Romme-12 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 7] 2140/13 D 0 17.3 838
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2140/6 D 0 17.4g 405
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 6] 2140/3 C 1 15.8 214
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Terro Boy Terro Boy   [v 7] 1640/2 D 0 g 167
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2140/7 B 6 15.7 75
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2140/2 C 2 17.2 48
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Atheist Atheist   [h 3] 2660/11 B 7 17.7 566
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2640/10 C 4 17.4 482
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-5 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2140/9 D 0 g 1462
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1640/9 D 5 16.0 166
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Atheist Atheist   [h 3] 1640/9 D 5 14.1 2340
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-5 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2160/8 B 7 16.1 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 5] 2140/2 D 0 19.6 1279
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 1680/13 B 0 16.2 373
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 2140/4 C 4 17.3 154
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-3 Ulebäcks Brunbjörn Ulebäcks Brunbjörn   [v 4] 2140/4 D 8 33.3g 161
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Helenas Po Helenas Po   [v 12] 1640/4 B 5 16.8 109
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2140/8 C 4 14.1 259
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-8 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 2180/5 C 7 29.2 466
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2100/6 D 4 17.4 92
2019-05-17 2019-05-17 Romme-2 Atheist Atheist   [h 3] 2140/12 A 8 19.2 106
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 1640/5 D 0 13.1 374
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2640/2 D 0 18.2 625
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-1 Atheist Atheist   [h 3] 2140/2 D 5 19.7 127
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 New Moon New Moon   [s 6] 1640/5 D 0 17.0 536
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Mister Hill Mister Hill   [v 5] 2140/4 C 6 17.3 173
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 1640/3 D 7 13.8 113
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 5] 2140/10 D 0 18.9 307
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 Above Me Above Me   [v 10] 2160/7 C 0 17.9 2018
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Body Gear Body Gear   [s 4] 2640/3 D 0 g 298
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Bolshoi Bolshoi   [v 5] 2140/6 B 0 18.9g 183
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 5] 2140/3 D 1 17.9 69
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/4 C 0 19.0 264
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Hot Shot Hot Shot   [v 11] 1640/3 C 0 g 175
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Thunder Savage Thunder Savage   [v 8] 2140/11 C 5 19.1 443
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/8 B 7 14.8 214
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 10] 2140/5 D 0 16.8 110
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2140/12 B str
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/4 C 0 17.9 81
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 1640/5 C 2 13.4 89
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/1 D 0 g 309
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 Valbuena Valbuena   [s 6] 1640/5 B 3 17.4 74
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-5 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2140/1 D 0 17.2 617
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2640/1 C 0 15.8 469
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-4 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2640/2 D 0 227
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/12 C 5 307
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Yello Karsk Yello Karsk   [s 9] 2140/1 C 0 17.6 424
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 6] 2140/12 B 0
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2640/4 D 5 19.5 1310
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-1 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2160/6 D 6 18.8 320
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-5 New Moon New Moon   [s 7] 2140/1 D 0 22.7 777
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-4 Hot Shot Hot Shot   [v 12] 1640/10 C 0 17.0g 449
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-3 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/1 C 0 g 115
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-2 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2160/8 B 4 18.1 239
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-3 Valbuena Valbuena   [s 6] 2160/11 A 2 18.2 258
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Hot Shot Hot Shot   [v 12] 2140/2 B 1 15.1 233
2020-01-18 2020-01-18 Romme-1 Valbuena Valbuena   [s 6] 2140/8 B str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2140/5 D 6 17.6 174
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-1 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 8] 2140/7 D 3 20.0 580ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se