V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-3 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2680/13 C

Nyheter för travkusk


Tre rejäla överraskningar gjorde den rätta V75-raden på Bjerke svårfunnen. När målfotot visade att 15-oddsaren Always..


Tre rejäla överraskningar gjorde den rätta V75-raden på Bjerke svårfunnen. När målfotot visade att 15-oddsaren Always On Time skar mållinjen först i den avslutande avdelningen landade sjurättsutdelningen på 1 679 890 kronor. Mest vann ett Tillsammans-system som satte två sjuor och med utdelningen för femmor och sexor inräknad håvade in 4,2 miljoner kronor.

Harry Boy och bensin en vinnande kombination
Två av de totalt 14,6 systemen med sju rätt var ihopsatta av Harry Boy och de var båda inlämnade på bensinmackar. Den ena kupongen kostade 720 kronor och var inlämnad på Cirke K i Kode och den andra, för endast 48 kronor, lämnades in på Gulf i Skåre.

Ola Johansson, Kanal 75


Global Trustworthy eller Lionel N.O. var frågan på förhand. Hade man vetat hur löpningsförloppet skulle bli hade nog de flesta sagt L..


Global Trustworthy eller Lionel N.O. var frågan på förhand. Hade man vetat hur löpningsförloppet skulle bli hade nog de flesta sagt Lionel N.O. Men trots ett blytungt lopp utvändigt om ledaren, där inledningsvarvet avverkades i världsrekordtempot 1.09,8, gav inte Global Trustworthy Lionel N.O. skuggan av en chans. Den senare avslutade starkt till andraplatsen från kön men var chanslös att komma i närkontakt med Global Trustworthy som vann sin debut i gulddivisionen på 1.11,7 över 2 140 meter med autostart.
- Han kan gå långt den här. Det visade han i dag. Andra starten för året och 9,8 första varvet...det är bra! kommenterade kusken Jorma Kontio.

”Han har allt”
Femårige Global Trustworthy tillhörde kulltoppen både som tre- och fyraåring. Efter fjolårssäsongen halsopererades han och årsdebuten dröjde ända till 6 november, då han vann på Solvalla.
- Han hade lite otur som inte fick vinna kriteriet och derbyt men jag har hela tiden vetat att jag har en häst som kan nå eliten. Han har så otroligt lätt och fint trav, är fin att köra och har rätt inställning. Han har allt för att bli en riktig topphäst, sa Timo Nurmos.
- I år ville jag ge honom ordentligt med tid och han har mest styrketränat. Inför årsdebuten hade han gått ett 22-jobb som snabbast och jag visste att han skulle gå framåt mycket till dagens lopp. Så jag är inte alls överraskad. Han var så fin som jag hade förväntat mig.
Den fortsatta matchningsplanen för Global Trustworthy är inte spikad enligt Timo Nurmos men att Frankrike och femåringsloppet Criterium Continental på Vincennes 23 december finns med i tankarna sticker inte Solvallatränaren under stolen med. Det loppet vann Global Trustworthys stallkamrat Readly Express förra året innan han en månad senare tog hem vinterns huvudnummer Prix d’Amerique.
- Ingenting är bestämt men det är inte omöjligt att vi provar i Frankrike och självklart är Criterium Continental ett intressant lopp.

Vainqueur R.P. överlägsen
Anrika Axel Jensens Minneslopp för fyraåringar lockade med dagens största förstapris och de 305 000 kronorna gick till Frode Hamre-tränade Vainqueur R.P. Ulf Ohlsson satt i sulkyn och han lämnade ingenting åt slumpen. I utgången av första sväng pressade han sig till ledningen och därifrån stack Vainqueur R.P. undan till överlägsen seger med gott om krafter i behåll.
- Han är jättefin och det känns som att han utvecklas hela tiden. Jag fick knappt stopp på honom efter mål. Han är van att springa längre så han blev nog lite förvånad när det var så kort, sa Ulf Ohlsson.
I stoavdelningen av Axel Jensens Minneslopp fick vinnaren nöja sig med en hälften så fet segercheck och den pengen gick till Steen Juul-tränade Carna Sensei som lotsades först över mållinjen av Thomas Uhrberg.

”I Thailand och dricker grogg”
Omgångens största favorit, världsrekordhållaren Ferrari B.R., gjorde en blek insats och föll tungt i silverdivisionen.
- Han var väldigt dålig i dag, rätt och slätt. Aktionsmässigt fungerade han fint så det kanske är halsen som spökar, men vi får kolla upp honom för att ta reda på vad som är fel, sa hästens tränare och kusk Per Oleg Midtfjeld.
Vann loppet gjorde vasst spurtande skrällen The Last Ticket, tränad av Björn Nyhus, sedan det på ett närmast mirakulöst sätt löst sig för honom från femte par invändigt.
- Det är en fantastisk häst som har gjort flera strålande prestationer men att han spurtade till seger i dag förstår jag överraskade många, sa kusken Dag-Sveinung Dalen.
Även i klass II-försöket vann en överraskning som fick ett sanslöst smörlopp. Dick Robertsson-tränade Usain Cup hamnade i tredje par invändigt, kunde glida fram i rygg på ledaren i slutkurvan och vänta med attacken till upploppet, där han i Peter H Sjöbergs händer avgjorde enkelt.
- Det här var helt otroligt skönt. Peter körde jäkligt bra och allt blev helt perfekt. Det är roligt för ägaren som sitter i Thailand och dricker grogg just nu också. Det blev riktigt bingo i dag! sa en mycket glad Dick Robertsson.

Miljonregn över V75-spelarna
Frode Hamre räknade in en tränardubbel inom V75 då han även fick se Goldstile vinna i händerna på Tom Erik Solberg och samma kusk skrällde med Always On Time i den avslutande bronsdivisionen.
- Att vinna sådana här dagar är vad man drömmer om, sa Always On Times tränare Kjetil Helgestad.
Drömmen slog också in för många V75-spelare denna lördag. 14,6 system innehöll samtliga vinnare och för sju rätt belönades de med 1 679 890 kronor vardera. Sex rätt delade ut 4 914 kronor och för fem rätt fick man 265 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Diamondwind kom närmast från seger i Danskt Travkriterium och när Peter Untersteiner planenligt tog hand om ledningen från innerspår..


Diamondwind kom närmast från seger i Danskt Travkriterium och när Peter Untersteiner planenligt tog hand om ledningen från innerspår bakom startbilen och sedan fick varva på beskedliga 1.16,9 såg ekipaget ut att gå mot en promenadseger. In på upploppet utmanade emellertid utvändige Donatello Garbo rejält och såg ett tag ut att koppla grepp, men då kontrade Diamondwind och när mållinjen skars var segern säker. Loppets förstapris uppgick till 227 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Den här veckan körs inga V75-tävlingar i Sverige. Istället gör vi gemensam sak med vårt västra grannland och det är Bje..


Den här veckan körs inga V75-tävlingar i Sverige. Istället gör vi gemensam sak med vårt västra grannland och det är Bjerke i Oslo som är skådeplatsen. Såväl sportsligt som spelmässigt är omgången mycket intressant och ett av russinen i kakan är Axel Jensens Minneslopp (V75-6) för fyraåringar. Där ska dagens fetaste segercheck på 305 000 kronor delas ut och det är också där som Ulf Ohlsson bedömer att han har sin hetaste segerchans från spår fyra bakom startbilen.
- Vainqueur R.P. har gjort fina lopp på slutet. Senast spurtade han bra och jag tror säkert att han ska göra ett bra lopp igen. Vi har fått ett vettigt läge och även om inte distansen är något plus tycker jag att starka hästar brukar gå bra över korta distanser. Täta starter är svårt för mig att bedöma hur han tar men skulle han göra om loppet han gjorde senast så borde han räknas tidigt, säger Ulf Ohlsson, som åker till Norge med en bra bit över 300 segrar under 2018 bakom sig.

Spännande nordamerikan
Dagens kanske mest spännande uppsittning för Ulf Ohlsson kommer i den andra V75-avdelningen. Där kör han USA-importen Tokarev som senast gjorde sin första start i Sverige. Ulf Ohlsson satt i sulkyn även den gången och från fjärde par utvändigt rundade hästen enkelt motståndet.
- Jag tyckte att han gjorde ett bra lopp. Han är en jättefin häst med fin inställning. Men man måste ändå säga att det loppet var relativt billigt. Den här gången lär det vara tuffare när det är V75, även om jag inte riktigt vet vad han möter. De norska hästarna är svåra att sätta in för mig. Jag hoppas och tror att han kommer att göra ett bra lopp men jag vill nog köra ett lopp till innan jag vet riktigt vad det är för häst.
I Nordamerika tävlade Tokarev endast över den engelska milen och senast avverkade han 2 180 meter. Den här gången ska han tillryggalägga ytterligare ett halvt varv.
- Det är lite svårbedömt men han gick 2 100 meter senast och kändes stark och rejäl den gången så jag hoppas och tror att han ska klara lång distans också.

”Det blir svårt”
Sir Q.C. (V75-1) hade inte samma flyt i spårlottningen som Vainqueur R.P. och Tokarev och Ulf Ohlsson andas inte heller samma optimism beträffande hans chanser.
- Sir Q.C. gjorde ett bra lopp senast som tvåa. Han gick utvändigt om Michelangelo Ås och gjorde det bra. Han har inte vunnit på ett tag men han har ändå sprungit in över en miljon i år och kommit snabbt upp i klasserna. Det tar lite tid att växa in i den klass han är i. Jag tror säkert att hästen kommer att göra ett bra lopp men jag tror att det blir lite svårt att räcka ända till seger från det läget, säger Ulf Ohlsson och ger Mellby Emeralds (V75-7) ett likvärdigt omdöme.
- Med tempo kommer han säkert kunna leverera lite till slut men det ska till mycket tur därifrån och jag tror att det blir svårt att räcka till seger.

Ola Johansson, Kanal 75


Från och med att den nya spellagstiftningen träder i kraft vid årsskiftet får man inte längre spela anonymt i Sverige. ATG infö..


Från och med att den nya spellagstiftningen träder i kraft vid årsskiftet får man inte längre spela anonymt i Sverige. ATG införde obligatorisk registrering redan 1 november hos sina ombud men hade ansökt om dispens hos Lotteriinspektionen för att få fortsätta med anonyma spel på travbanorna, bland annat på grund av att de gamla spelterminalerna som används där inte klarar registrering. På fredagen meddelades att någon sådan dispens inte kommer att ges.
- Det låg i farans riktning att det inte skulle utfärdas någon dispens för identifierat spel på de äldre banterminalerna. Det är beklagligt på många sätt, men nu är det som det är. Vi vet att ATG har förberett sig på ett eventuellt negativt besked under hösten med flera parallella spår för att lösa den situation som nu kommer, säger Ulf Hörnberg.
Utöver att alla gamla spelterminaler måste tas ur bruk kan kravet på registrering och identifiering av alla spelare krångla till det för travbanebesökare från andra länder. Exempelvis Elitloppet på Solvalla besöks varje år av tusentals utländska travfantaster.
- Lotteriinspektionens beslut var oerhört olyckligt men vi kommer göra allt vi kan för att tillsammans med ATG skapa en så smidig och bra lösning för våra internationella gäster som möjligt, säger Jörgen Forsberg, vd på Solvalla.

Ola Johansson, Kanal 75


För snart ett år sedan hittade Chantilly (GS75-4) nya växlar. Efter en skaplig höst lossnade det rejält och hon inledde 2018 med tre r..


För snart ett år sedan hittade Chantilly (GS75-4) nya växlar. Efter en skaplig höst lossnade det rejält och hon inledde 2018 med tre raka segrar, varav en i V75. Men nu har inte det sexåriga stoet synts till på tävlingsbanan sedan hon i maj blev sjua i ett V75-lopp på Gävletravet.
- Hon har inte haft någon skada eller så men hon var lite sämre än vad jag hade hoppats där i Gävle och därför valde jag att ställa av henne med sikte på vintern, eftersom hon var så bra förra vintern. Hon trivs väldigt bra på skor och brodd bekommer henne inte, så det ger henne en fördel jämfört med många andra på vintern, säger Anton Lundqvist.
Han har till skillnad från stallets bästa häst varit skadad i omgångar. I somras bröt han en arm när olyckan var framme på stallgången och när Chantilly för en månad sedan egentligen skulle ha gjort första starten efter uppehållet var olyckan framme på nytt.
- Jag blev sparkad ur sulkyn i premieloppet den dagen och bröt axeln. Det var därför jag strök henne. Hon var inte alls lika vässad då som hon är nu och jag tyckte att det var fel att låta någon annan köra när jag ville prova henne själv.
Anton Lundqvist lider fortfarande av sviterna efter olyckan i premieloppet men snart är han tillbaka i vagnen.
- Axeln blir bättre och bättre men det är ingen toppform på mig. Jag kan inte köra häst än men om en dryg vecka hoppas jag kunna vara fullt aktiv i träningsvagnen igen.

Ingen spik men given vid gardering
Det är Chantillys ordinarie kusk Carl Johan Jepson som har uppdraget att köra när hästen på söndag startar i ett stolopp över 2 140 meter.
- Hon är bra förberedd och känns riktigt fin. Hon har gått två banjobb runt 1.20 i 2 000 meter på bra sätt. Jag tror att det fattas lite till toppformen och hon behöver nog gå ett eller två lopp för att komma riktigt i sitt esse, men väl förberedd är hon, säger Stellan Lundqvist.
Loppet är stängt vid 470 000 kronor intjänat vilket gör att Chantilly med sina 430 308 kronor på vinstkontot står bra inne på pengarna. Men eftersom det är en så kallad spårtrappa där de som har tjänat mest får de sämsta spåren startar hon med nummer tolv i andra ledet bakom startbilen.
- Motståndmässigt blev det billigare än vad jag hade förväntat mig och jag räds ingen av motståndarna, men mängden hästar gör att det kan bli jobbigt ändå. Från spår tolv är man alltid utelämnad till att ha flyt i starten och hamna vettigt på det. Jag begär inte att hon ska gå ut och runda dem i första starten men om hon hamnar bra till och de värsta motståndarna kommer lite på vingel tycker jag att hon ska kunna vara med där framme.
Hur lyder ditt råd till GS75-spelarna?
- Hon är inget singelstreck men garderar man loppet ska man ta med henne.
Hur roligt är det att Chantilly ska börja tävla igen?
- Det ska bli jättespännande naturligtvis. Det är hon som kan lyfta stallet om det är någon som kan göra det för dagen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Guli Granit Guli Granit   [v 4] 2180/7 5 32.1 264
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-1 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 5] 2180/10 3 27.8 121
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-9 Guli Granit Guli Granit   [v 4] 2180/9 4 33.8 381
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-5 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 8] 1680/9 0 27.1 1691
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-11 Guli Granit Guli Granit   [v 4] 2180/14 8 34.4 477
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-8 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [h 3] 2080/2 4 43.6 33
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-10 Edbjörn Edbjörn   [h 3] 2160/6 8 45.0g 140
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2700/11 D 0 399
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Barkborren Barkborren   [v 6] 2160/11 C 3 31.2 114
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2140/10 C 6 34.1 837
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2160/6 D str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2160/8 C 6 36.7 409
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2180/8 D 8 33.1 217
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2180/11 D 6 34.5g 1076
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2180/13 C 7 35.4 369
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Barkborren Barkborren   [v 6] 2180/12 D 8 30.6g 469
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2100/8 D 8 34.2 447
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 9] 2100/9 D 8 30.5g 681
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2660/10 D 0 g 324
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2180/14 C 0 36.1g 441
2016-08-16 2016-08-16 Romme-6 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2180/14 C 0 36.5 1376
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2500/11 C 6 35.8g 357
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 6] 2660/8 B 3 30.9 12
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2160/9 D 8 37.2 255
2016-07-23 2016-07-23 Romme-1 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2160/6 D 3 33.7 235
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-3 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2640/12 D str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-5 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 2160/4 D 5 36.9 302
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-1 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2100/4 C 3 34.0 134
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2140/14 B 0 35.4g 246
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Zigge Hegero Zigge Hegero   [h 3] 2160/9 C 6 39.0 615
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2100/10 D 0 g 434
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-1 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2120/13 C 0 34.2 523
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-8 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2100/7 C 0 g 456
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-10 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 1660/5 C 0 g 111
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-6 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2160/6 D 6 36.6g 238
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2180/9 B 3 31.4 129
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 6] 2140/7 D 0 28.4 582
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 4] 2160/13 C 8 36.9 614
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Höstbo Fredrik Höstbo Fredrik   [v 14] 1700/10 B 0 24.9 405
2016-02-19 2016-02-19 Romme-9 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2160/8 C 2 32.6 48
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/7 B 0 21.2 585
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 6] 2160/7 C 4 30.0 59
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Guli Granit Guli Granit   [v 5] 2200/14 B 2 33.3 111
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 5] 2160/8 D 0 35.5g 1113
2017-12-01 2017-12-01 Romme-10 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 1660/12 C 7 30.1 565
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2140/2 B 0 37.4g 436
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 7] 2180/14 A 4 27.7 112
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2180/10 B 3 33.7 80
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 1660/8 C 8 29.9g 515
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-5 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2100/11 D 8 30.9 935
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Ternfaksen Ternfaksen   [h 3] 2160/5 D 8 44.7 288
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 1640/1 C 8 32.4 90
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2640/2 C 3 36.2 87
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-3 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2160/9 C 6 32.2 148
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2100/12 A str
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2140/2 C 0 g 46
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2120/6 C 6 33.3 47
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2120/11 B 3 30.8 274
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-7 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2080/1 D 4 29.3 472
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2180/11 D 8 31.9 917
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2080/6 C 6 36.4g 56
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2140/4 D 8 32.4 373
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-2 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2120/12 D 0 32.7g 981
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2100/5 C 2 33.0 63
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2100/8 C 5 33.8 391
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 7] 2140/5 B 4 25.8 94
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2160/7 C 0 33.2 423
2017-05-12 2017-05-12 Romme-10 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 1640/2 D 0 g 516
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-7 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2160/10 C 5 33.0g 55
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-2 Kong Henry Kong Henry   [v 6] 2160/7 C 4 30.5g 24
2017-04-21 2017-04-21 Romme-2 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 5] 1640/1 B 6 30.5 153
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 7] 2640/8 C 4 26.9 214
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Löv Vind Löv Vind   [v 5] 2140/2 D 0 36.8g 608
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2640/3 D 0 548
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 5] 2160/4 D 1 31.7 572
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 2160/11 C 3 36.4 959
2017-03-15 2017-03-15 Romme-4 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2160/4 D 7 31.7 708
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-2 Guli Granit Guli Granit   [v 6] 2160/8 D 8 35.2 435
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 5] 1680/13 A 6 37.0g 148
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Svanskog Tösen Svanskog Tösen   [s 3] 2140/3 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-7 Barkborren Barkborren   [v 8] 2480/1 C 0 g 125
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Guli Granit Guli Granit   [v 7] 1640/6 D 0 g 586
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 6] 2100/9 B 0 35.4 402
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Svanskog Tösen Svanskog Tösen   [s 3] 2140/2 D 0 1133
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Svanskog Tösen Svanskog Tösen   [s 3] 2140/5 D 0 41.9 353
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Guli Granit Guli Granit   [v 7] 2480/4 B 8 33.1g 224
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 6] 2180/14 D 0 30.9 1785
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-8 Bilbo B.S. Bilbo B.S.   [h 8] 1660/4 C 6 24.4 163
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Guli Granit Guli Granit   [v 7] 1680/2 D 0 g 569
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 6] 2160/14 D 0 33.5 364
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Guli Granit Guli Granit   [v 7] 2140/3 B 0 31.3 134
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Barkborren Barkborren   [v 8] 2140/7 B 0 28.5g 237
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2140/4 D 3 29.6 174
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 Guli Granit Guli Granit   [v 7] 2100/13 C 3 31.5 698
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2140/1 D 0 31.4 340
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Guli Granit Guli Granit   [v 7] 2180/11 B 7 34.6g 591ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se