V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-02-22 2019-02-22 Romme-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 11] 2160/11 D

Nyheter för travkusk


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter. Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödar..


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter.
Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödare i ännu mindre skala.
Två av hennes tre uppfödningar har tagit sig till tävlingsbanan.
På onsdagen fick även åttaårige Thunderinmyheart visa upp sig tv-publiken då han skrällde hem sin V86-avdelning i händerna på Anders Eriksson.
Ahlström intervjuades i tv direkt efteråt och verkade smått chockad.
- Min Tudor, han är min föralltid häst. Han är allt. Han är så komplicerad. Jag är så glad att han får visa att han kan, utbrast Ahlström i ett känsloutspel hon inte visat då hon stått på andra sidan mikrofonen.
Sekunderna innan hade maken Per Skoglund bevittnat målgången från sin position som programledare för direktsändningen i TV12.
- Herrejössesanamma, lilla gubben, vad duktig du är. Nu får jag lämna över till min fru, sade Skoglund som efter intervjun omedelbart gick vidare till reklam.

Tävlar för att få träna
För paret var förstapriset på 30 000 kronor det största på över tre år och att den betydde något extra går inte att betvivla.
- Det är min första uppfödning, jag har valt allting själv från att jag leasade mamman till hingsten Order By Fax som var en favorithäst och jag drog ut honom själv. Sedan är han världens finaste, tryggaste och snällaste häst hemma. Han är otroligt speciell. Men på tävlingsbanan får han sådana nerver och är så komplicerad. Man kan säga att de andra hästarna tränar vi för att tävla, men den här hästen tävlar vi för att få träna. Jag har tänkt pensionera honom flera gånger, men då skulle jag inte ha någon anledning att köra och rida honom, och det är det mest underbara som finns, berättar Ahlström som alltså var den som visade mest nerver den här kvällen.
- Jag vet inte vad jag sa i tv. Jag minns att hästen vinner, plötsligt sticker Åsa (Elmroth) fram mikrofonen och sedan är allt blankt.

”En annan ras”
Liknande glädje uttryckte Camilla Jonasson sedan hennes Queen of Sand stått pall för en öppning i 1.08-fart för att nå ledningen.
- Det är en annan ras mot vad jag är van vid, man får bara njuta. Kan hon fortsätta så här blir det väldigt spännande i år. Man får nypa sig i armen, sade Jonasson om hästen som sprungit in en halvmiljon på tre månader.
Nästa kvinnliga tränare att slå till var Laura Myllymaa, vars Othala bjöd på kvällens knall då hon slog av motståndet från ledarryggen för Christian Fiore.
- Hon har haft otur i de två senaste starterna så jag förväntade mig ett bra resultat idag, men inte att det skulle räcka till seger, sade Myllymaa.

Dubbel för Untersteiner
Betydligt mer garvad när det kommer till att plocka V86-segrar är Peter Untersteiner.
Den här kvällen blev det en favoritdubbel sedan comebackande Cheerful Rivner tuggat i spåren sista 700 och fångat in sonen Johans Pippi Roc kort före mål.
Med Powderfinger drog Untersteiner senior själv till spets och anförde i friskt tempo till knapp triumf.
Ytterligare en favoritseger var klar då Jorma Kontio hittade till ledningen från bakspår med Timo Nurmos-tränade Magic Cash.
Ronny Palm valde bort hemmabanan Jägersro för att skicka stoet Sinfonia d'Amore till Solvalla och fick se Örjan Kihlström finåka till seger efter ryggresa.
Claes Sjöström satte punkt för omgången och fastställde utdelningen för åtta rätt till 660 612 kronor sedan Bizzi Blizz spurtat förbi tappra gotländskan Moa Margunn till tredje raka.

Robin Johansson, Kanal 75


FaktaA Sweet Dance, sto, 4 år Starter: 15Segrar: 10Rekord: 1.12,6/2140a Intjänat: 2 135 500 kronor Hemmabana: JägersroPresentation: Supertalang ..


Fakta
A Sweet Dance, sto, 4 år

Starter: 15
Segrar: 10
Rekord: 1.12,6/2140a
Intjänat: 2 135 500 kronor
Hemmabana: Jägersro

Presentation:
Supertalang som inledde treåringssäsongen med att rada upp nio raka segrar inkluderat försöket till Svenskt Trav-Oaks som hon vann trots galopp. Spelades till storfavorit i finalen, men kroknade efter tung resa och slutade utanför prispengarna. Avrundade säsongen med ett tredjepris i Breeders Crown-finalen.

Tränaren Helena Burman svarar:

Hur känns hästen för dagen?
- Fantastisk. Hon var lite sliten efter sista starten i fjol, det blev en ganska säsong trots allt och planen från början var egentligen inte att gå ut i Breeders’ Crown. Hon fick vila helt i tre veckor och joggades sedan i två veckor innan vi började träna. Det har verkligen varit en nyttig vinter för henne, hon har växt mycket och ”biffat på sig”, alltså fått mer muskler. Häromdagen körde vi ett banjobb på Jägersro, där underlaget varit som sammet hela vintern, då hon fick sparra A Bucket List F. inför dennes start i Frankrike i helgen. A Sweet Dance gick på innerspår och höll huvudet först i en 1.10-avslutning sista 400. Totalt körde vi runt 1.20/2 600 meter.
När startar hon nästa gång?
- Tidigast 30 mars i Margaretas Unghästserie på Solvalla, det är förutsatt att hon fortsätter att kännas lika fantastiskt fin. Hon skulle kunna starta tidigare, men det vill jag inte.
Vilka förhoppningar och mål har ni inför säsongen?
- Hon är anmäld till allt, så det är bara välja och vraka. Mycket beror på henne själv, hur hon känns och tar säsongen. Om jag fick välja två lopp att vinna är det Stochampionatet och Derbystoet, de andra kan jag bjuda på.

Robin Johansson, Kanal 75


Elitkampen är ett av få tillfällen under året då de svensk/norska och finska kallblodsraserna får mäta krafterna med vara..


Elitkampen är ett av få tillfällen under året då de svensk/norska och finska kallblodsraserna får mäta krafterna med varandra.
Loppet instiftades 1986 och har sett en ganska jämn fördelning av vinnare.
Norskfödda hästar har vunnit vid 15 tillfällen, svenskfödda vid 10 och finskfödda vid 8.
Två hästar har dominerat serien under sina storhetstider, finske Viesker och svenske Järvsöfaks (bilden) som båda tog hem loppet fem år i rad.
Jan-Olov Persson är Elitkampens mest framgångsrike tränare, förutom segrarna med Järvsöfaks har han vunnit två gånger med Hallsta Lotus, samt i fjol med Lome Brage.
- Vad härligt! Det var den bästa nyheten på länge. Den här höjningen ger Elitkampen en riktigt hög dignitet, säger Persson i pressutskicket från Solvalla.

Största loppet för äldre kallblod
Sedan 2011 har förstapriset i Elitkampen varit 300 000 kronor.
Den totala höjningen av prispengar i loppet blir 406 000 kronor vilket innebär att den totala prissumman når 995 000 kronor.
Det gör Elitkampen till det högst doterade loppet som är öppet för äldre hästar i båda kallblodsraserna.
Loppet körs precis som Elitloppet över distansen 1 609 meter med autostart.
Den snabbaste tiden som noterats var 2016 då finske Vitter segrade på 1.18,5.

Robin Johansson, Kanal 75


Kanadafödda Viking Grace var ensamt sto i fyraåringsloppet som inledde V64-spelet och det var inga duvungar hon ställdes mot. Men hon har sj&aum..


Kanadafödda Viking Grace var ensamt sto i fyraåringsloppet som inledde V64-spelet och det var inga duvungar hon ställdes mot. Men hon har själv hög kapacitet och sedan Ulf Ohlsson kört henne till ledningen hade inte de förföljande grabbarna någon chans.
- Det är otroligt! Hon är en otroligt fin häst, sa en mycket glad Riina Rekilä, som trots hästens framfart på tävlingsbanan funderar på att låta henne bli mamma.
- Jag har tänkt betäcka henne men vi kanske tävlar mer nu. Vi får se hur hon funkar. Men jag jobbar som veterinär, har lite uppfödning och inte så mycket tid till att träna.
Viking Grace har så här långt vunnit 10 av 20 lopp och sprungit in strax över 800 000 kronor.

Ohlsson och Kihlström dubblade
Ulf Ohlsson vann också med Reijo Liljendahls Livi Majesty och även hans Solvallakollega Örjan Kihlström dubblade inom V64-spelet när han tog hem båda Dagens Dubbel-loppen med Björn Goop-tränade Ranzon Face och André Boods Super Photo Bood.
- Jag har körde Super Photo Bood en gång för tre år sedan och då vann vi också, så det här var kul. Men nu är han tio år så vi får inte vänta tre år till nästa gång, sa Örjan Kihlström med ett leende och syftade på att hästen faller för åldersstrecket om två år.

Jackpot på tisdag
Övriga V64-lopp vanns av Hannu Korpis Bossy Alley och Mattias Djuses Imilie Boko. Den rätta V64-raden delade ut 731 kronor, fem rätt gav 13 kronor och då utdelningen för fyra rätt understeg 7 kronor går hela fyrarättspotten, 1 092 943 kronor, vidare till nästa tisdags sexrättspott.

Ola Johansson, Kanal 75


Nimbus C.D. har kommit tillbaka starkt efter långdragna skadeproblem. Men när han i lördags startade i V75 presterade han långt under norm..


Nimbus C.D. har kommit tillbaka starkt efter långdragna skadeproblem. Men när han i lördags startade i V75 presterade han långt under normal standard och kom i mål sist av loppets felfria hästar. Nu har den bildsköne fuxen gåtts igenom från topp till tå och Robert Bergh kan ge lugnande besked till såväl travfans som hästens ägare, däribland ishockeyikonen Mats Sundin.
- Han har halsproblem och får vila en period. Det ser bra ut med benen, säger Åbytränaren.

Ola Johansson, Kanal 75


Sten O Janssons megatalang spelades till stor favorit i det fem hästar lilla startfältet och sedan Torbjörn Jansson kört till ledningen vid ..


Sten O Janssons megatalang spelades till stor favorit i det fem hästar lilla startfältet och sedan Torbjörn Jansson kört till ledningen vid utgång av första sväng stannade Belker där hela vägen in i mål. Under slutrundan kom Erik Adielsson upp utvändigt med Svante Båths Alien Kronos och han gick mycket starkt men var ändå chanslös att på allvar utmana Belker.
- Det är en fantastisk liten häst det här som gör det ena kanonloppet efter det andra. Jag hade ingen klocka med mig men Erik sa att han kört 13 sista 1 000 och det är starka papper så här tidigt av treåringar. Det är två riktigt bra hästar de här två, sa Torbjörn Jansson.
Belker avverkade de 2 160 meterna på kilometertiden 1.16,1 och för det fick han 100 000 kronor. Så här långt har hingsten vunnit sex av tio lopp och tjänat 2,2 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Tottililia Lantern Tottililia Lantern   [s 6] 1640/6 7 18.2 678
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-11 Cherono Cherono   [v 12] 2180/9 0 18.0 853
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Cherono Cherono   [v 12] 2140/6 0 17.0 936
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Cherono Cherono   [v 12] 2180/14 4 18.1 811
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-4 Quicknäs Quicknäs   [v 6] 2140/5 0 18.3g 155
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Cherono Cherono   [v 12] 1640/9 0 17.1 743
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-6 Stardust Amour Stardust Amour   [s 6] 2140/14 4 15.0 1706
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-8 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/7 0 16.5 1115
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Stardust Amour Stardust Amour   [s 6] 2160/12 0 17.9g 618
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Stardust Amour Stardust Amour   [s 6] 2140/7 0 16.0 693
2016-12-02 2016-12-02 Romme-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/2 D 0 15.4 320
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-7 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2160/10 D 0 19.1 1056
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2180/7 A 1 17.5 157
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2160/10 B 4 16.9 56
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/6 C 3 13.8 256
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2640/6 D 0 17.1 1000
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/1 B 0 14.8 122
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/11 B 6 14.5 232
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/1 A 0 35
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/6 C 2 614
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/6 B 4 16.1 354
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-4 Be Hot Be Hot   [s 9] 2100/8 C 0 21.9g 348
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Stardust Amour Stardust Amour   [s 7] 2640/12 C 0 17.7 622
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-3 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/10 B 0 13.5 1406
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Stardust Amour Stardust Amour   [s 7] 2640/10 C 3 16.8 349
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/4 B 7 14.5 251
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2180/14 A 6 17.0 157
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Stardust Amour Stardust Amour   [s 7] 2140/3 C 0 17.6 83
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/3 D 3 12.5 523
2016-05-24 2016-05-24 Romme-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2640/1 D 4 16.8 1000
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 1640/11 C 0 18.6g 1719
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-7 Stardust Amour Stardust Amour   [s 7] 2160/6 C 8 g 112
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 8] 2140/8 C 6 16.2 1775
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Barbro Palema Barbro Palema   [s 9] 2200/13 D 0 18.1 1264
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Tottililia Lantern Tottililia Lantern   [s 7] 2100/8 D 0 21.1 763
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/8 C str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 Nick Name Nick Name   [s 6] 1640/5 B 5 16.3 67
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2180/11 A 7 16.9 117
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-1 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2640/2 D 0 17.6 1260
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/9 B 3 14.0 437
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/6 D 0 243
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/3 C 7 17.0 165
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-1 Licketyclick Licketyclick   [v 4] 2140/7 B str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/10 C 7 17.9 182
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/9 C 8 16.3 309
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/10 A 0 16.7 434
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/4 A 4 14.8 132
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2500/6 B 0 17.6 457
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2640/8 A 1 18.1 45
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2660/11 D 7 15.9 2026
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/6 B 7 16.9 499
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-5 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2140/3 C 2 139
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/12 C 6 16.0 307
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2140/12 D 6 16.1 178
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2640/2 D 2 17.3 443
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2160/12 B 3 16.3 97
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-3 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2640/3 D 6 17.1 254
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2180/15 B 2 16.0 521
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/1 D 0 14.0 983
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/10 D 0 14.6 946
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1640/9 C 0 14.8 616
2018-12-14 2018-12-14 Romme-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/10 D 0 19.5 569
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-7 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 4] 2140/9 B 0 22.1 191
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/7 C str
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/9 D 7 17.5 930
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2180/13 C 0 17.8 839
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-4 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2140/10 D 0 16.7 367
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2140/6 D 0 16.3 289
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-3 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 6] 2140/9 D 5 17.8g 203
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-11 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2180/15 D 0 17.3 2245
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2180/11 C 5 17.5 102
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/9 D 0 255
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2180/7 C 7 16.7 175
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-3 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2140/7 D 4 17.3 407
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-8 Snicketypoo Snicketypoo   [s 9] 1640/7 C 0 17.3 505
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 1609/9 D 0 14.9 398
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/8 C 7 16.9 52
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-8 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 1640/1 D 0 14.0 303
2018-02-09 2018-02-09 Romme-10 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/5 B 1 17.1 174
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 2160/8 D 5 18.2 943
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-6 Nick Name Nick Name   [s 7] 2160/10 C str
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 10] 1640/4 B 0 17.0 274
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-5 Speed Teemer Speed Teemer   [v 11] 1640/11 D 5 15.4 1230
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-1 Speed Teemer Speed Teemer   [v 11] 2640/10 D 0 18.3 785ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se