V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-1 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


Björn Goop ligger inte på latsidan bara för att han vann söndagens Prix d’Amerique med Face Time Bourbon. Under måndagen var ha..


Björn Goop ligger inte på latsidan bara för att han vann söndagens Prix d’Amerique med Face Time Bourbon. Under måndagen var han flitigt i elden och bokförde sig för en seger och i tisdagens sjunde lopp på den franska huvudstasbanan slog han till igen. Den här gången med Alessandro Gocciadoro-tränade Always Ek, som gick undan till överlägsen triumf sedan Björn Goop kört till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Klockorna visade kilometertiden 1.13,7 över de 2 700 meterna och förstapriset uppgick till cirka 200 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är ingen vanlig V75-omgång som körs i Mölndal på lördag. V75 Champions ska avgöras – en kuskmatch för de fem..


Det är ingen vanlig V75-omgång som körs i Mölndal på lördag.
V75 Champions ska avgöras – en kuskmatch för de femton segerrikaste kuskarna på V75 förra året.
Kuskar som Örjan Kihlström, Ulf Ohlsson, fjolårsvinnaren Carl Johan Jepson med flera samlar poäng i sex lopp och den som får flest poäng blir V75-mästare.
I V75-5 gör förra årets 15 framgångsrikaste lärlingarna upp. ”V75 Lärlingschampion” är för övrigt det enda loppet som startas med bil på lördag.
Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen.
- Jag var faktiskt lite skeptisk på förhand till om vi verkligen skulle få ihop sju lopp med 15 hästar. Stockholm klarade inte av att fylla ett stolopp i fjol och här nere brukar det vara ännu svårare den här tiden på året. Men genom att ändra propositionen i stoloppet till att gälla fler klasser lyckades vi med det också, säger Mölndalsbanans sportchef.
Under en lång rad av år har den här tävlingsdagen körts samma helg som Hästgalan. Först i Göteborg och sedan i Stockholm.
I år blir det ändring på det. Åby bjuder in till V75 Champions på lördag och nästa helg, fredag 7 februari, anordnas Hästgalan i Stockholm.
- Vi kör V75 Champions i år med förhoppning att galan flyttas hit till Åby nästa år. Vi trodde att det skulle bli så redan i år men så blev det inte, säger Jon Walter Pedersen.

”… och lite blandat”
För spelarna blir championfesten en väldigt matig V75-omgång. Pedersen tycker att samtliga lopp ser svåra att bena ut.
- Det är en dag med många intressanta men också lite annorlunda lopp eftersom det ju inte behövts lika mycket poäng för att komma med i loppen jämfört med en vanlig V75-omgång. Så det är lite blandade hästar så klart. Det är många kuskar som kör sina hästar för första gången, det är kallblodslopp och stolopp och stayerlopp och lite blandat. Svårt.
Kan du tipsa om något lopp där det inte behövs så många streck?
- Nej, faktiskt inte så här på rak arm. I kallblodsloppet (V75-4) blir Grislefaksen G.L. och Bellfaks mycket spelade men vi vet ju att det ofta brukar skrälla rätt rejält i kallblodsloppen!

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker. Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga..


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker.
Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga stoet Divine som Erik Adielsson återigen får förtroendet bakom i V86-6 - ett lopp för ston som tjänat mellan 300 000 och 900 000 kronor.
Divine är loppets näst rikaste häst och formkurvan pekar rakt uppåt. Senast var hon ute i ett V75-lopp i Kalmar och svarade för en toppinsats som tvåa.
- Det får man lov att säga. Hon kämpade järnet och var ju jättebra. Adielsson berömde henne efteråt och sa att det svåraste med henne nog var att undvika att köra henne alldeles i botten. Det går liksom inte att känna att hon ger upp eller blir trött, för hon ger så jävla mycket hela tiden, säger Anna Österberg.
Adielsson hamnade illa till från sjundespåret bakom bilen i 15-hästarsloppet i Kalmar och hade att välja mellan att backa sist eller köra framåt. Han valde det senare.
Divine gjorde ett fantomlopp i dödens utvändigt storfavoriten Viola Grif. Tempot var högt med 1.11,0 första 500 och med en kilometer som klockades till 1.12.0 i medeldistansloppet.
Skrällen Quiz Töll spurtade till seger före tappra Divine.
- Det blev det andra tunga loppet på raken för henne och det var precis det som inte fick hända den gången. Hon var otrolig och jag är väldigt stolt över henne. Nu har hon fått två tuffa lopp på slutet men faktiskt varit ganska oberörd efteråt, säger Anna Österberg.

Tränare med diskbråck
Amatörtränaren med licens på Sundbyholmstravet i Eskilstuna är hovslagare och är ny inom just travsporten. Anna kommer från ridsporten och har även tävlat i westernridning.
- Hon är helt underbar att hålla på med och kan stå en hel dag och bli ompysslad och skodd. Hon är så snäll och hjälpsam den här hästen. Nu går det extra långsamt också eftersom jag har diskbråck och väntar på operation. Så det kanske blir ett par starter till efter det här innan hon får ta det lugnare under min sjukskrivning, säger Anna Österberg.

”…och spurta till slut”
Hon vet att hon sitter på en guldklimp med hög kapacitet. Målet för säsongen är att komma på som hon säger ”pallplats” i så väl stoeliten som silverdivisionen.
Men det får bli en senare fråga. Nu vill hon bygga hästen.
I V86-6 på onsdag lottades Divine till ett niondespår i loppet som startas med bil.
- Det kommer inte bli så att hon körs jätteoffensivt och därför är läget jättebra för henne. Jag har varit jättetydlig med alla som frågat att Erik och jag vill att hon får ett snällt lopp den här gången. Vad jag förstått kommer det att bli körning mellan flera hästar från start men hon brukar kunna hänga med mellan hästar. Sedan hoppas jag att hon får en bra rygg och kan hänga på i den främre klungan och spurta till slut.
Olyckligt med en roll som favorit under de här betingelserna menar du?
- Ja, för hon klarar inte tre tuffa lopp på raken. Utan nu får det bli lite på chans. Men jag hoppas ju att Erik hittar en lucka i sista kurvan kanske. Med sådana upplägg är hon verkligen bra och det är det klart att hon får gå för vinst, säger hon.

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom J&o..


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom Jörgen Westholm-tränade Figaro Vici var spelarna inte alls med på noterna. Kanske trodde de att den svenska toppkusken skulle vara under isen efter en festlig natt i Paris? Så var inte fallet. Efter 600 meter lämnade Björn Goop fjärde par utvändigt för avancemang till positionen utvändigt om ledaren. Där bjöds Figaro Vici kort senare rygg på nytt och efter en slutkurva i tredjespår gick femåringen undan till närmast överlägsen seger, värd drygt 150 000 kronor. Kilometertiden skrevs till 1.14,4 över 2 700 meter och hästens anhängare fick hela 33 gånger insatsen på vinnarspelet.

Ola Johansson, Kanal 75


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kusk..


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kuskar på V75 samlas och gör upp i sex av de sju loppen.
V75-5 mönstrar förra årets mest lyckosamma lärlingarna på V75. 15 av sportens framtidsnamn gör upp om titeln lärlingschampion i ett lopp med spårtrappa.
Det blir ett jättefält bakom startbilen över de 2640 meterna. I det tredje ledet hittar vi Mantorptränaren Stefan P Petterssons italienare Zenzero Jet med bricka 14 i spårtrappan. Kusken - 29-årige Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth - vann loppet i fjol med Hans Adielsson-tränade Ritchie Ås.
- Jag hade ju spår 14 förra året också med Ritchie Ås. Det brukar bli lite körning i lärlingsloppet, kanske lite extra när det är Åby också. Så vi kanske inte behöver hamna så dumt till innan det är klart, säger Anders Eriksson.
2019 bräckte kusktalangen sina tidigare lyckosamma säsonger. Facit blev 32 segrar på 269 lopp och 3,9 miljoner kronor inkört för Anders Eriksson.
Målet är att bli tränare och den första delen av tränarkursen på Wången är avklarad.
- Att bli tränare har alltid varit min huvudplan. Sedan har det bara varit en ren bonus att det gått så pass bra när jag kört de senaste åren, säger 29-åringen.

”Inte ett helt lätt val”
Till lördagens lopp fick tränarna önska kusk bland de inkvalade lärlingarna. Anders Eriksson hade att välja mellan Zenzero Jet och tyske tränaren Thorsten Tietzs femårige valack Iron Creek.
Stefan P Petterssons italienfödde Zenzero Jet signalerade högform i segerloppet på Sundbyholmstravet. Hästens andra lopp efter tävlingspaus.
- Det var inte ett helt lätt val. Jag hade två bra hästar att välja på, de två bästa i mitt tycke. Jag har sett de senaste loppen och Zenzero Jet har sett ruggigt bra ut. Men det har även den där tyska hästen gjort som Rebecca Dahlén fick nu. Så nu får vi se hur det blir, säger Anders Eriksson.

Guldklockan tung merit
Läget med spår 14 bakom bilen försvårar naturligtvis. Zenzero Jet ska ändå vara ett ganska hett bud enligt 29-åringen.
- Det är inte så att jag ser det som en toppchans men jag tror att han kan vinna loppet om det klaffar lite grand.
Anders Eriksson vann lärlingarnas Guldklockan på Solvalla i december efter att ha tagit hem grundserien. Segervapnet den gången var Peter G Norman-tränade All Star.
- V75 Lärlingschampion var min största merit när jag vann det i januari förra året. Men det där ändrade sig nog i december med Guldklockan. Rent meritmässigt tycker jag att det väger tyngst, säger han.

”Jädrigt duktig kusk”
Zenzero Jet tränas av Stefan P Pettersson som fick in den italienske hästen i träning förra våren. Den femårige hingsten har svarat för två stabila insatser på slutet efter en kortare paus.
Mantorptränaren är nöjd med både häst och kusk inför lördagsloppet.
- Vi fick en jädrigt duktig kusk som får lösa bekymret med spåret. Distansen 2640 meter tror jag bara är en fördel. Zenzero Jet är jättestark och vill bara löpa och är som det känns i riktigt bra form. Jag tycker att hästen räcker mot det här gänget och hoppas och tror att det ska kunna lösa sig. Men det kan ju förstås bli svårt att runda alla i spårtrappan, det förstår alla, säger Stefan P Pettersson.
Mikael J Andersson körde till seger i det senaste loppet.
- Micke var väldigt nöjd med hästen. Han brukar inte vara den som hittar på och berömmer men menade att hästen kändes riktigt jäkla bra. Det var inga stora fel när vi ställde av honom och fräschade upp honom. Men perioden av träning har gjort honom gott. Vi har även ändrat balans de senaste två loppen och det har fallit väldigt bra ut, säger Stefan P Pettersson.

Skjuter ut hakan i tipsen
Anders Eriksson lägger lite press på sig själv och tippar sig etta med 14 Zenzero Jet i V75-5 på lördag. I tipset Fem tippar V75 sitter en av hans spikar på en häst från Svante Båths stall. Fyraåriga 1 Super Sarah (V75-2) har gjort tre starter i karriären och kommer till loppet med två raka segrar.
- Insatsen senast var riktigt bra. Hon gick ute i spåren sista varvet och det gick neråt 1.13,0 sista 1000. Nu har hon mycket bättre läge med spår ett på start. Det är rutinerade hästar 20 meter bakom. Men lyckas Erik (Adielsson) ta ledningen borde det vara en bra chans, slutar Anders Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1660/4 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2640/3 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2140/4 0 g 1356
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 1640/6 6 13.4 169
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/3 0 21.4g 1858
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/6 0 17.0 432
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/10 0 373
2015-11-27 2015-11-27 Romme-11 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/5 3 17.7 79
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 1640/9 6 16.0 603
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2160/11 2 16.3 65
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 2140/2 0 19.4 453
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/5 0 20.5g 277
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2680/11 4 16.6 89
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2160/8 0 g 397
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2640/2 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/7 1 16.4 67
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/7 7 18.1 320
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2660/12 4 17.5 97
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1640/7 7 14.5 865
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/11 5 17.6 635
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/15 4 16.6 211
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 1640/3 8 17.0 52
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 0 16.9 50
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/2 6 15.0 201
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Jane Zenz Jane Zenz   [s 7] 3140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/11 4 15.8 70
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1640/11 0 16.8g 756
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1609/8 0 15.3g 133
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/7 C 0 190
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 B 2 17.9 33
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/5 D 0 17.1g 691
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2160/8 B 5 16.9 117
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/2 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 A 1 17.8 18
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 1640/11 A 1 13.9 123
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2660/4 C 0 g 45
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/10 A 4 16.2 71
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 C 4 16.0 58
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 D 3 16.5 41
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 A 1 17.9 35
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/9 D 0 20.8g 138
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/8 C 8 22.0g 32
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/5 A 1 16.3 25
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/5 B 0 19.6 146
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/3 D 3 17.5 327
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/7 B str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/3 C 5 19.8 145
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 386
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/4 C 5 18.8 92
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/1 D 7 17.8 254
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/2 D 6 16.8 271
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 449
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/2 C 2 16.9 42
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 1640/6 B 5 16.4 31
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/2 D 5 14.2 242
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2148/4 C 5 18.3 153
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2148/11 D 2 17.8 84
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 0 13.9 298
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/10 C 5 16.7 228
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2168/10 B 1 17.2 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2180/9 C str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/2 B 1 17.2 62
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 1 18.3 299
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2160/9 C 6 16.6 1636
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 1640/1 D 0 16.3 741
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/10 D 4 13.7 472
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2660/6 D 0 18.6 386
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/2 C 6 15.3 251
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 509
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 C str
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 0 g 418
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/1 D 0 g 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2160/5 C 6 18.8g 159
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/1 D 0 g 70
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 5 16.8 428
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/5 C 2 15.1 31
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-8 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2140/4 D 0 18.8g 894
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/13 D 0 18.2g 627
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/6 D 7 20.0g 460
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 2 14.1 37
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/11 D 0 g 583
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/7 D 0 17.3 93
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0 22.8g 214
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 2 20.7 76
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 18.2 59
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 B 8 19.7 253
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/9 C 5 16.7 153
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 0 20.4g 482
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/11 D 0 16.7 728
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/1 C 0 17.9 369
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 1183
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Jane Zenz Jane Zenz   [s 8] 2640/2 D 0 18.6 1002
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/9 D 0 16.7 1044
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2160/11 A 1 18.0 104
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 D 0 20.7 473
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 8 18.3 459
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 111
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/4 D 2 18.3 87
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 D 8 17.1 957
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2160/7 C 0 19.3g 254
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 0 g 44
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/9 D 3 17.4 257
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/9 D 2 19.3 452
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 6 16.0 1073
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 C 6 18.0 651
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/3 D 5 20.2g 129
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 1275
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/14 A 0 g 44
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/7 D 0 20.7 397
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/2 C 0 g 100
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/1 D str
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/11 D 0 19.0 626
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-27 2017-10-27 Romme-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/8 D 7 20.2 823
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 161
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 4 16.7 230
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/6 D 6 17.7 426
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3160/4 C 0 g 90
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 D 0 21.1g 275
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/8 B 1 17.5 25
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/13 A 5 18.8 87
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/1 D 0 18.1g 774
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/7 B 0 18.9g 404
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 C 0 20.8 115
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/9 D 0 g 691
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/9 B 2 17.9 66
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/2 D 0 18.3 116
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2160/9 A 0 16.9 99
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2660/13 B str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 0 17.3 1411
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/3 D 0 15.9 273
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1640/12 C 0 17.3g 280
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/11 D 8 18.5 133
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 18.9 228
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2660/3 B 5 19.0g 18
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/10 A 2 15.3 235
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 1 19.6 85
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 213
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/7 B 1 15.7 228
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3180/11 A 2 15.9 37
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 100
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 8 18.7 636
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3140/3 B 0 g 348
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/6 A 1 15.3 15
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 8 15.5 723
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3180/15 A 0 18.7g 193
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/2 C str
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/1 D 4 15.3 1002
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2160/12 B 0 20.0g 167
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/7 D str
2017-06-02 2017-06-02 Romme-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/2 D 0 22.0g 502
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 A str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/6 B 2 17.7 19
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/4 D 6 17.6 310
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/6 B 0 18.3g 328
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/5 A 1 17.0 116
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3140/2 D 5 15.4 268
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/2 D 0 18.7 619
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/9 D 8 17.8g 183
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D str
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/6 B 5 19.8g 29
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/5 C 3 17.8 61
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D 6 16.6 243
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/8 C 4 18.1 65
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1660/10 B 0 g 95
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2660/4 C 0 18.6 873
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/8 C 0 18.5g 127
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/11 B 4 16.2 44
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/13 B 0 20.6 76
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/6 C 0 19.1 198
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/2 B 6 17.7g 34
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 7 18.1 709
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/4 B 0 19.3 294
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/3 D 5 17.3 806
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 D str
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 7 17.3 259
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-6 Kulani Kulani   [s 8] 1609/7 D 0 16.2 214
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2100/3 D 0 18.7 311
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/8 B 4 17.5 77
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 C 6 17.6 98
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Kulani Kulani   [s 8] 2140/12 C 4 17.9 110
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 C 1 17.2 94
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 B 7 18.8 96
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/11 C 2 14.6 282
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 C str
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/13 B 6 16.5 157
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/4 C 6 15.4 214
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/1 C 5 13.6 108
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 754
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/3 C 5 15.8 334
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 C str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 3 13.9 24
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 B 7 18.1 62
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/8 C 0 g 55
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2140/5 D str
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 120
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 520
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-6 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/3 B 8 21.5g 185
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/1 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/13 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 1640/8 D 0 1161
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/14 C 7 17.8 389
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2640/9 D 0 18.1 524
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1660/6 B 2 15.6 155
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/14 B 0 17.6 99
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/2 D 0 18.6 749
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/7 D 0 19.8g 266
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 C 1 12.5 62
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 7 16.7 355
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/2 D 6 16.8 189
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 1378
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/1 D 5 17.1 287
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 15.8 781
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/4 D 0 23.2g 81
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 0 g 307
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/7 D 7 16.2 115
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/8 B 3 16.5 32
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2060/7 C 0 17.7 114
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2500/8 B 1 17.8 142
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2640/1 D 7 18.9 283
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/4 B 1 14.7 26
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 A 5 16.9 27
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/2 D 0 g 1811
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/2 D 0 16.9g 129
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/5 D 4 16.8 136
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 C 4 15.6 52
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/14 D 4 15.6 315
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 D 0 g 67
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 A 4 16.4 29
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 C 0 17.4 334
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 3140/1 D 0 23.2 589
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 B 1 16.6g 175
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2660/8 B 1 14.8 90
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 C 3 18.3 71
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 B 4 15.5 142
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 D 3 15.4 851
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 D 2 16.5 201
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/7 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/3 D 0 17.7 514
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 171
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 677
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2640/9 D 6 18.9 210
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/5 A 7 16.6 170
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 C 0 18.3g 312
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2180/13 A 6 15.6 424
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1660/10 B 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 2 17.6g 21
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 167
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/4 C 2 15.8 194
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 D 5 16.3 389
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2660/8 C 0 18.6g 131
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/2 D 3 19.7 60
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1660/6 D 1 18.7 326
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 3140/1 D 7 21.4g 440
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2180/5 C str
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 0 g 386
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 4 17.5 388
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/3 C 0 g 310
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/4 D str
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 A 0 19.3g 157
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/8 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/9 C str
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 B 0 g 156
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/12 C 7 17.7 226
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 C 0 16.9 533
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 C 0 19.7 526
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 1571
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 D 4 14.8 624
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2640/2 D 6 17.8 226
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/8 A 6 17.3 39
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 17.2 1821
2019-12-28 2019-12-28 Romme-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/6 B 1 12.8 36
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-2 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/6 D 0 23.2g 320
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/6 D 3 19.6 215
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/9 B 1 14.7 20
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1640/9 D 0 15.1 797
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-2 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/1 D 0 24.1 129
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 2140/6 C str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/2 D 7 17.6 384
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3140/2 D 5 14.3 562
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-8 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/1 C 4 19.9g 163
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/8 D 0 g 321
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/4 B 2 13.8 30
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/13 C 5 16.0 122
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/13 A 3 14.1 130
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/3 D 8 394
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Bobo Bobo   [v 8] 2140/4 D 0 16.6g 337
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 C 5 14.7 244
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/8 D 5 19.1g 218
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/5 C 2 18.7 111
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A 0 14.9 385
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/4 D str
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/7 D 0 17.8g 306
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/12 B 6 14.1 707
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 B 0 g 218
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/5 C str
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/3 D 0 17.1 663
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/9 D 8 19.8 55
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 1640/7 C 0 18.9 103
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/12 C 0 g 1613
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/1 D 8 17.2 634
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2609/7 B str
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 10] 3140/4 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/2 D 7 18.4 532
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/7 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1680/9 D 0 16.3 598
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 4160/10 B 2 16.3 195
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/6 D 0 18.0g 542
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Khotol Khotol   [s 4] 2140/2 D 2 15.0 1204
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 D 0 16.6 1086
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2480/4 C 0 g 322
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2040/1 D 0 66
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/1 D 4 15.2 742
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/5 D 0 18.9g 906
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 D 5 17.8 422
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 329
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/4 D 0 19.1g 279
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 C 4 18.0 148
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 D 7 17.0 275
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/3 D 5 15.7 1169
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/8 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2160/10 B 5 13.8 73
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/6 C 0 g 176
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 1640/1 D 0 g 296
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/12 D 0 17.1 580
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 B 2 18.9 202
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/3 D 4 18.0 147
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 C 0 17.8g 402
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1640/7 C 5 16.8 507
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2180/9 C 7 19.6 1095
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 2180/9 C 0 17.9 406
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-10 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/4 C 5 20.3g 403
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/4 C 7 20.0g 517
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 480
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/4 D 0 15.7 70
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/4 D 0 g 339
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2180/11 A str
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/2 C 0 g 436
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2160/4 C 6 18.3g 66
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/5 B 0 g 65
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/3 D 0 18.6 1026
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1660/8 C 8 18.3 82
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/6 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/6 B 0 g 23
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/4 C str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3160/6 B 0 g 266
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 18.4 601
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2160/9 B 0 19.0 125
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/10 B 5 19.2 357
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/5 C 7 17.5 64
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 238
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 7 16.4 716
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/7 A 0 13.6 415
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2640/9 C 5 21.6 406
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/1 C 3 22.1 455
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/6 B 6 13.3 28
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/4 D 0 18.0 678
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-10 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/12 D 0 21.7g 1018
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3140/4 B 2 15.3 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se