V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-8 Kulani Kulani   [s 10] 1640/10 D
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1640/2 B
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2640/3 D

Nyheter för travkusk


Tvåa i Danmark i sin senaste start.Men det var från bakspår och med skor på hovarna.På lördag vankas det spetsläge f&oum..


Tvåa i Danmark i sin senaste start.
Men det var från bakspår och med skor på hovarna.
På lördag vankas det spetsläge för Cyber Lane (V75-6) som kvalat in till lördagens guldfinal just via två segrar från den positionen.
- Formen känns riktigt fin. Han känns verkligen på tårna hästen så jag har god känsla att han kommer att göra en riktigt bra prestation igen, säger Johan Untersteiner som hade startkatapulten From the Mine invändigt om sig när startlistan kom ut, men fått en helt annan uppgift sedan denne strukits.
- Det känns som en klar fördel för oss. Jag tror att det hade blivit mycket svårt att ta en längd på den. 2 Snowstorm Hanover kan väl också öppna invändigt, men förhoppningen är att jag ska komma till ledningen och då är han hästen att slå.
Finns det någon häst utvändigt som kan ta en längd på Cyber Lane?
- Man tar inte en längd på Cyber Lane om jag inte vill.
Vem ska slå Cyber Lane i det här loppet?
- 9 Very Kronos var inte långt efter senast och har gjort fantastiska lopp så man kan definitivt inte underskatta motståndet. Det kan bli att det blir någon körning som man inte räknat med på vägen som kan strula till det, men jag tycker att jag har ett fint utgångsläge och en häst i bra form så jag åker ut med god känsla.
Och nu ska du köra barfota också?
- Han gick med skor i Köpenhamn senast, men kommer att gå barfota återigen. Han har gjort lika bra prestationer med skor egentligen. Men jag vet inte, nu på äldre dagar kanske det har blivit en liten kick.
Kan du rekommendera spik på Cyber Lane?
- Det gör jag aldrig, inte ens om hästen hade stått med frambenen i mål. Jag tror som sagt att min häst levererar en bra prestation, men motstånd saknas inte.

Laddar även här
En annan spännande häst är 6 Dear Friend (V75-1) som skrällde i liknande omgivning senast sedan Untersteiner blixtrat till tät och släppt över kommandot till 3 Mellby Free.
- Hon har känts fin i jobben efter det. Vi får prova framåt, hon är naturligt startsnabb, så får vi se hur långt det kan bära från början.
Hur sugen är du på att testa henne i ledningen de här gången?
- Det är inte alls omöjligt om vi skulle komma dit.
Hur ser du på spetskörningen?
- Framförallt Mellby Free kan ju öppna. Nu tog hon en längd på den senast, men det var lite andra förutsättningar då. Jag skulle kunna tänka mig att Björn (Goop) kan vara lite mer aktiv den här gången så det är inte alls säkert att jag tar mig förbi bara för att jag gjorde det senast.
Om du skulle gissa ja eller nej på att komma till ledningen?
- Fifty-fifty, säger Johan Untersteiner.

Det här berättar Johan Untersteiner om sina övriga hästar på V75:
- 5 Nairajah (V75-2) sprang och hackade lite i travet senast, är åtgärdad efter det och har siktats mot det här loppet. Formen är kanske lite osäker och han fick ju storstryk av 1 Global Agreement senast så det blir svårt att rå på den såklart. Är han tvåa-trea så skulle jag vara väldigt nöjd.
- 10 Buzzer Beater (V75-3) blev allt fel för senast så det är bara att glömma. Men att han ska vinna här är långsökt, vi jagar en mindre placering i första hand.
- 1 Make More Cider (V75-4) gick godkänt senast, men jag tror att det finns en växel till när hon är som bäst. Hon har haft ett litet uppehåll efter den starten så det är väl tveksamt om formen är hundraprocentigt i topp. Fint utgångsläge och initialt behåller jag gärna ledningen. Jag har respekt för Jormas häst (4 Chicarita) som var väldigt imponerande senast. Är vi med och hackar om en placering är jag nöjd, kanske också lite svårt att vinna.

Kanal 75


 Han glänste i ett fyraåringslopp under Åbergs-kvällen.Men i övrigt har Tomas Malmqvist undvikit att starta sin karismatiske fux..


 Han glänste i ett fyraåringslopp under Åbergs-kvällen.
Men i övrigt har Tomas Malmqvist undvikit att starta sin karismatiske fux på svensk mark.
Och så kommer det att förbli ett tag till.
Efter den snöpliga derbygaloppen styrdes kosan mot Vincennes, där hästen firade fina framgångar i vintras. Men starten blev trög med ytterligare två galoppmissar innan Empire på torsdagen tog sig samman och levererade en gedigen prestation som tvåa, knappt nerspeedad i en virvlande avslutning.
- Det var lite oturligt att min andra häst Eric the Eel inte kunde vara med i temposkärpningen i sista sväng och därmed släppte ut vinnaren. För Empires del gick loppet i opassande lågt tempo och han var inte speciellt trött efteråt. Galopperna har inte oroat mig, det har funnits anledningar, men de var ändå ett skönt besked att få se honom gå ett helt lopp och jag var jättenöjd med prestationen, säger Tomas Malmqvist som hoppas följa sina egna fotspår med en annan dansk kulltopp, Tumble Dust – hästen som 2014 skrällvann det stora fyraåringsloppet Criterium Continental vilket renderade i en biljett till självaste Prix d’Amerique.

Blir kvar över vintern
En start i Criterium Continental 27 december har nämligen funnits i matchningsplanerna även för Empire, men med ”bara” två miljoner kronor på kontot kan det bli problem att komma med i loppet.
- Han skulle nog behöva vinna ett lopp emellan om han ska ha en chans att komma med och vi startar igen nästa vecka, i ett passande fyraåringslopp. Sedan får vi se hur det blir. Skulle vi inte komma med i Continental så är det ingen fara, hästen har andra lopp att gå i och kommer att vara kvar i Frankrike över vintern oavsett, säger Tomas Malmqvist.
Empire har segrat i 10 av karriärens 18 starter och aldrig varit sämre än tvåa i felfritt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagen som profilen från V75, From The Mine, drabbades av kolik, förstoppning och magen slutade fungera. Ett livshotande tillst&a..


Det var på torsdagen som profilen från V75, From The Mine, drabbades av kolik, förstoppning och magen slutade fungera. Ett livshotande tillstånd för en häst.
Natten till fredagen och på morgonen vände det – magknipen släppte och den lille grållen kunde uträtta sina behov efter veterinärhjälp.
- Han är dämpad och fortfarande tagen. Vi kan inte ropa hej riktigt än, men magen fungerar igen och det ser betydligt bättre ut i dag än i går. Men jag håller fortfarande ständig uppsikt över honom och kommer göra det minst ett dygn till. Han lämnas inte ensam just nu, säger Catarina Norqvist.
From The Mine skulle startat i Konung Gustafs XVI Silverhäst, gulddivisionens final på V75, på lördagen men är förstås struken.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. När han hämtat sig så kommer det nya lopp
Hur mår From The Mine nu?
- Han är som jag sa dämpad och fortfarande tagen. Normalt är det en häst som det glittrar i ögonen på, en riktig spelevink, men nu står han mest i ett hörn och är lite ifred.
Hur mår du själv?
- Man känner sig nästan tom. Det har varit en enorm anspänning, jag tycker så mycket om hästen. När det är över vill jag sova, i natt blev det bara tre timmars sömn, säger Catarina Norqvist.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Att det är en riktig familjesaga är inte direkt att ta i. Emma-Sara Sjöberg satte igång och startade Riccione under hösten som fyra&ar..


Att det är en riktig familjesaga är inte direkt att ta i. Emma-Sara Sjöberg satte igång och startade Riccione under hösten som fyraåring 2008, men det gick trögt till en början och när sexåringssäsongen summerades på nyårsafton drygt 2,5 år senare fanns 59.167 kronor på kontot efter 34 gjorda starter – mycket beroende på en hel del galopper. Därefter lossnade det dock.
- Riccione var sen och började inte tjäna pengar förrän som sjuåring, men det är ingen egenskap hon skickat med sina söner som istället varit tidiga.
- Både Dark Roadster och Red Hot Roadster vann lopp redan som treåringar och nu är hon dräktig med Nuncio. Fölning är beräknad till april och allt detta är så himla kul, berättar Emma-Sara.

"Kort distans ett jätteplus"
Riccione har alltså lämnat två avkommor som båda tränas av Emma-Sara och båda har visat fin talang.
- De är dock inte speciellt lika varandra. Dark Roadster är väldigt snabb, men även stark, medan Red Hot är mer stor och rejäl, beskriver amatörtränaren.
 Det är alltså det förstnämnde som ska ut på banan på söndag och förutsättningarna kunde knappt ha blivit bättre.
- Korta häcken är ett jätteplus för hans del då han faktiskt aldrig gått tom över den distansen. På Färjestad på V75® för fem starter sedan var han ju inblandad i en 05-öppning eller något sådant, men hade ändå krafter kvar i mål och efter det loppet hade han samma puls som efter vilket lopp som helst.
- I loppet på Färjestad fick han dessutom gå invändigt till slut vilket inte är gynnsamt för hans del då han börjar bryta när man tar den vägen vilket gjorde att han tappade aktionen en aning, berättar Rommetränaren.

"Inte perfekta bakhovar"
Humöret är dock en faktor som Dark Roadster måste hålla på plus på söndag om det ska bli seger – i alla fall om man ska tro tränaren.
- Senast på V75 i just Eskilstuna fick han gå utvändigt ledaren och då trodde jag att han skulle stanna 900 kvar, men jag tycker att han krigade på bra.
- Det är inte hans typ av upplägg och han var ursäktad att det inte räckte till pengar den gången.
- I starten före satt han fast med mycket sparat och de två nollorna i raden behöver man inte ta så hårt på – jag tror att formen ska vara lika fin som tidigare, berättar Emma-Sara.
 Tittar man i startlistan till GS75-4 på atg.se ser man att det lyser rött såväl på balans- som vagninformationen. Detta är något undertecknad kan garantera att spelarna väntat på då hästen inte tävlat så sedan den urstarka prestationen i Karlstad högst upp i raden.
- Planen är att ta chansen på söndag och köra barfota runt om med tanke på att det på tisdag inträder ett barfotaförbud som gäller i tre månader.
- Han har inte perfekta bakhovar för att köra barfota, men fötterna ser bättre ut nu än inför Färjestadstarten. Dock var det sommarbana då och det tror jag knappast att det blir på söndag. Därmed blir det lite beroende av banan om vi kan göra utan skor runt om, men fram kommer det i alla fall att fungera.
- Gällande vagn lånar vi Oskars amerikanska sulky och den får nog sitta på oavsett balans, berättar Sjöberg.

"Inte helt optimalt med spets"
Dark Roadster visade prov på enorm startsnabbhet där på V75 i Karlstad och på söndag finns verkligen förutsättningarna för att ta hand om ledningen.
- Ja, det kanske blir så, men jag vill ha sagt att jag inte tror att det är helt optimalt för hans del.
- Han är en humörshäst och märker han att han inte kommer rå på dem fullt ut struntar han bara i det. Risken för det är större om man kör utan rygg, men samtidigt är det inte varje vecka man har dessa förutsättningar, funderar Emma-Sara.
 Efter tisdag behöver man alltså inte fundera kring balansen på Dark Roadster den närmaste tiden med tanke på att alla måste tävla med skor från 1 december.
- Att det blir skotvång för alla är han bara gynnad av. Han fungerar fint även på den balansen och går även på sämre underlag – det visade han inte minst vid segern på Romme för tre starter sedan då han hanterade den både kladdiga och tunga banan utan problem.
- Därmed finns det ingen plan att ställa av honom efter denna start, utan han får bestämma själv när det är dags för paus, konstaterar tränaren.
 Efter ett relativt långt samtal har undertecknad övertygats om att spika när kupongen till GS75® ska komponeras, men då bjuds mothugg.
- Nej, det skulle jag inte rekommendera. Han är jätteduktig, men med tanke på hur svår han är i humöret ibland är det nog lite väl riskabelt, avslutar Emma-Sara Sjöberg med ett skratt.

Robin Malmgren, Kanal 75


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1660/4 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2640/3 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2140/4 0 g 1356
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 1640/6 6 13.4 169
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/3 0 21.4g 1858
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/6 0 17.0 432
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/10 0 373
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 2140/2 0 19.4 453
2015-11-27 2015-11-27 Romme-11 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/5 3 17.7 79
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 1640/9 6 16.0 603
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2160/11 2 16.3 65
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/5 0 20.5g 277
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2680/11 4 16.6 89
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2160/8 0 g 397
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2640/2 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/7 1 16.4 67
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/7 7 18.1 320
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2660/12 4 17.5 97
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1640/7 7 14.5 865
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/15 4 16.6 211
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 1640/3 8 17.0 52
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/11 5 17.6 635
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 0 16.9 50
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/2 6 15.0 201
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Jane Zenz Jane Zenz   [s 7] 3140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/11 4 15.8 70
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1640/11 0 16.8g 756
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1609/8 0 15.3g 133
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/7 C 0 190
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 B 2 17.9 33
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/5 D 0 17.1g 691
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2160/8 B 5 16.9 117
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/2 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 A 1 17.8 18
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2660/4 C 0 g 45
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 1640/11 A 1 13.9 123
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/10 A 4 16.2 71
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 C 4 16.0 58
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 D 3 16.5 41
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 A 1 17.9 35
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/9 D 0 20.8g 138
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/8 C 8 22.0g 32
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/5 A 1 16.3 25
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/5 B 0 19.6 146
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/3 D 3 17.5 327
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/7 B str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/3 C 5 19.8 145
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 386
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/4 C 5 18.8 92
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/1 D 7 17.8 254
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/2 D 6 16.8 271
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 449
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/2 C 2 16.9 42
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 1640/6 B 5 16.4 31
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/2 D 5 14.2 242
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2148/4 C 5 18.3 153
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2148/11 D 2 17.8 84
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 0 13.9 298
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/10 C 5 16.7 228
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2168/10 B 1 17.2 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2180/9 C str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/2 B 1 17.2 62
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 1 18.3 299
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2160/9 C 6 16.6 1636
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 1640/1 D 0 16.3 741
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/10 D 4 13.7 472
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2660/6 D 0 18.6 386
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/2 C 6 15.3 251
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 509
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 C str
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 0 g 418
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/1 D 0 g 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2160/5 C 6 18.8g 159
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/1 D 0 g 70
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 5 16.8 428
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/5 C 2 15.1 31
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-8 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2140/4 D 0 18.8g 894
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/13 D 0 18.2g 627
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/6 D 7 20.0g 460
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 2 14.1 37
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/11 D 0 g 583
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/7 D 0 17.3 93
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0 22.8g 214
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 2 20.7 76
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 18.2 59
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 B 8 19.7 253
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/9 C 5 16.7 153
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 0 20.4g 482
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/11 D 0 16.7 728
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/1 C 0 17.9 369
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 1183
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Jane Zenz Jane Zenz   [s 8] 2640/2 D 0 18.6 1002
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/9 D 0 16.7 1044
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2160/11 A 1 18.0 104
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 D 0 20.7 473
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 8 18.3 459
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 111
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/4 D 2 18.3 87
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 D 8 17.1 957
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2160/7 C 0 19.3g 254
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 0 g 44
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/9 D 3 17.4 257
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/9 D 2 19.3 452
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 6 16.0 1073
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 C 6 18.0 651
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/3 D 5 20.2g 129
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 1275
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/14 A 0 g 44
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/7 D 0 20.7 397
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/2 C 0 g 100
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/1 D str
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/11 D 0 19.0 626
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-27 2017-10-27 Romme-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/8 D 7 20.2 823
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 161
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 4 16.7 230
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/6 D 6 17.7 426
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3160/4 C 0 g 90
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 D 0 21.1g 275
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/8 B 1 17.5 25
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/13 A 5 18.8 87
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/1 D 0 18.1g 774
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/7 B 0 18.9g 404
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 C 0 20.8 115
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/9 D 0 g 691
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/9 B 2 17.9 66
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/2 D 0 18.3 116
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2160/9 A 0 16.9 99
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2660/13 B str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 0 17.3 1411
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/3 D 0 15.9 273
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1640/12 C 0 17.3g 280
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/11 D 8 18.5 133
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 18.9 228
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2660/3 B 5 19.0g 18
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/10 A 2 15.3 235
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 1 19.6 85
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 213
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/7 B 1 15.7 228
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3180/11 A 2 15.9 37
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 100
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 8 18.7 636
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3140/3 B 0 g 348
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/6 A 1 15.3 15
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 8 15.5 723
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3180/15 A 0 18.7g 193
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/2 C str
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/1 D 4 15.3 1002
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2160/12 B 0 20.0g 167
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/7 D str
2017-06-02 2017-06-02 Romme-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/2 D 0 22.0g 502
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 A str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/6 B 2 17.7 19
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/4 D 6 17.6 310
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/6 B 0 18.3g 328
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/5 A 1 17.0 116
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3140/2 D 5 15.4 268
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/2 D 0 18.7 619
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/9 D 8 17.8g 183
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D str
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/6 B 5 19.8g 29
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/5 C 3 17.8 61
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D 6 16.6 243
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/8 C 4 18.1 65
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1660/10 B 0 g 95
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2660/4 C 0 18.6 873
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/8 C 0 18.5g 127
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/11 B 4 16.2 44
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/13 B 0 20.6 76
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/6 C 0 19.1 198
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/2 B 6 17.7g 34
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 7 18.1 709
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/4 B 0 19.3 294
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/3 D 5 17.3 806
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 D str
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 7 17.3 259
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-6 Kulani Kulani   [s 8] 1609/7 D 0 16.2 214
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2100/3 D 0 18.7 311
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/8 B 4 17.5 77
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 C 6 17.6 98
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Kulani Kulani   [s 8] 2140/12 C 4 17.9 110
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 C 1 17.2 94
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 B 7 18.8 96
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/11 C 2 14.6 282
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 C str
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/13 B 6 16.5 157
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/4 C 6 15.4 214
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/1 C 5 13.6 108
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 754
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/3 C 5 15.8 334
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 C str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 3 13.9 24
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 B 7 18.1 62
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/8 C 0 g 55
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2140/5 D str
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 120
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 520
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-6 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/3 B 8 21.5g 185
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/1 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/13 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 1640/8 D 0 1161
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/14 C 7 17.8 389
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2640/9 D 0 18.1 524
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1660/6 B 2 15.6 155
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/14 B 0 17.6 99
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/2 D 0 18.6 749
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/7 D 0 19.8g 266
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 C 1 12.5 62
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 7 16.7 355
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/2 D 6 16.8 189
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 1378
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/1 D 5 17.1 287
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 15.8 781
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/4 D 0 23.2g 81
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 0 g 307
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/7 D 7 16.2 115
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/8 B 3 16.5 32
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2060/7 C 0 17.7 114
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2500/8 B 1 17.8 142
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2640/1 D 7 18.9 283
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/4 B 1 14.7 26
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 A 5 16.9 27
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/2 D 0 g 1811
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/2 D 0 16.9g 129
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/5 D 4 16.8 136
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 C 4 15.6 52
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/14 D 4 15.6 315
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 D 0 g 67
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 A 4 16.4 29
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 C 0 17.4 334
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 3140/1 D 0 23.2 589
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 B 1 16.6g 175
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2660/8 B 1 14.8 90
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 C 3 18.3 71
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 B 4 15.5 142
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 D 3 15.4 851
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 D 2 16.5 201
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/7 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/3 D 0 17.7 514
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 171
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 677
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2640/9 D 6 18.9 210
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/5 A 7 16.6 170
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 C 0 18.3g 312
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2180/13 A 6 15.6 424
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1660/10 B 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 2 17.6g 21
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 167
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/4 C 2 15.8 194
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 D 5 16.3 389
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2660/8 C 0 18.6g 131
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/2 D 3 19.7 60
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1660/6 D 1 18.7 326
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 3140/1 D 7 21.4g 440
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2180/5 C str
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 0 g 386
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 4 17.5 388
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/3 C 0 g 310
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/4 D str
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 A 0 19.3g 157
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/8 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/9 C str
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 B 0 g 156
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/12 C 7 17.7 226
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 C 0 16.9 533
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 C 0 19.7 526
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 1571
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 D 4 14.8 624
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2640/2 D 6 17.8 226
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/8 A 6 17.3 39
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 17.2 1821
2019-12-28 2019-12-28 Romme-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/6 B 1 12.8 36
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-2 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/6 D 0 23.2g 320
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/6 D 3 19.6 215
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/9 B 1 14.7 20
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1640/9 D 0 15.1 797
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-2 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/1 D 0 24.1 129
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 2140/6 C str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/2 D 7 17.6 384
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3140/2 D 5 14.3 562
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-8 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/1 C 4 19.9g 163
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/8 D 0 g 321
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/4 B 2 13.8 30
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/13 C 5 16.0 122
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/13 A 3 14.1 130
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/3 D 8 394
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Bobo Bobo   [v 8] 2140/4 D 0 16.6g 337
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 C 5 14.7 244
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/8 D 5 19.1g 218
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/5 C 2 18.7 111
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A 0 14.9 385
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/4 D str
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/7 D 0 17.8g 306
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/12 B 6 14.1 707
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 B 0 g 218
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/5 C str
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/3 D 0 17.1 663
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/9 D 8 19.8 55
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 1640/7 C 0 18.9 103
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/12 C 0 g 1613
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/1 D 8 17.2 634
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2609/7 B str
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 10] 3140/4 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/2 D 7 18.4 532
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/7 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1680/9 D 0 16.3 598
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 4160/10 B 2 16.3 195
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/6 D 0 18.0g 542
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Khotol Khotol   [s 4] 2140/2 D 2 15.0 1204
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 D 0 16.6 1086
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2480/4 C 0 g 322
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2040/1 D 0 66
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/1 D 4 15.2 742
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/5 D 0 18.9g 906
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 D 5 17.8 422
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 329
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/4 D 0 19.1g 279
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 C 4 18.0 148
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 D 7 17.0 275
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/3 D 5 15.7 1169
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/8 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2160/10 B 5 13.8 73
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/6 C 0 g 176
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 1640/1 D 0 g 296
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/12 D 0 17.1 580
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 B 2 18.9 202
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/3 D 4 18.0 147
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 C 0 17.8g 402
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1640/7 C 5 16.8 507
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2180/9 C 7 19.6 1095
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 2180/9 C 0 17.9 406
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-10 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/4 C 5 20.3g 403
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/4 C 7 20.0g 517
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 480
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/4 D 0 15.7 70
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/4 D 0 g 339
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2180/11 A str
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/2 C 0 g 436
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2160/4 C 6 18.3g 66
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/5 B 0 g 65
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/3 D 0 18.6 1026
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1660/8 C 8 18.3 82
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/6 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/6 B 0 g 23
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/4 C str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3160/6 B 0 g 266
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 18.4 601
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2160/9 B 0 19.0 125
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/10 B 5 19.2 357
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/5 C 7 17.5 64
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 238
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 7 16.4 716
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/7 A 0 13.6 415
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2640/9 C 5 21.6 406
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/1 C 3 22.1 455
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/1 A str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3140/5 B 4 14.8 50
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/11 D 0 16.4 836
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 3140/12 D 0 18.4g 1154
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2160/10 A 5 14.4 59
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 A 6 16.7g 52
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/15 A 6 15.1 50
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/4 D 6 13.3 1403
2020-10-20 2020-10-20 Romme-9 Kulani Kulani   [s 10] 1640/5 D 0 14.8 1275
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2160/8 D 6 17.5 1878
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 D 0 16.7 924
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/9 C 0 15.1 2762
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3180/9 C 1 16.5 19
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2640/7 D 0 g 635
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/2 B 1 14.7 168
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/2 D 6 21.1 101
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/3 B 0 22.3g 48
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2160/4 D 8 19.5 469
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/8 A 1 13.0 14
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 7] 2140/5 D 0 g 35
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/6 A 1 15.5 33
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 5] 2660/8 D 0 19.8 151
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 1640/3 D 6 14.6 107
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 14.7 314
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1660/3 C 0 14.8 1906
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-9 Kulani Kulani   [s 10] 2140/5 D 0 14.9 1371
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3180/12 D 0 14.5 789
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/12 C 0 16.0g 1280
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2640/2 D 7 13.2 232
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/6 B 8 16.1 127
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2140/3 D 3 16.4 476
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/1 D 0 23.5g 484
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/6 D 4 15.0 226
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2660/11 D 6 16.5 490
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-2 Kulani Kulani   [s 10] 2140/5 C 3 16.0 54
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/7 B 1 15.9 67
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/10 B 7 20.3g 159
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/7 C 4 13.3 224
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/3 D 0 21.4g 389
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2160/4 B 3 17.7 51
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/2 C 0 g 47
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Kulani Kulani   [s 10] 2160/8 B 1 15.4 190
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1660/4 A 2 14.6 74
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2640/4 C 2 18.3g 33
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1660/9 B 5 12.5 69
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/3 C 0 16.4 280
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-7 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/2 D 0 21.3g 981
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/13 C 0 15.9 860
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/2 C str
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Kulani Kulani   [s 10] 2140/1 D 7 639
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/9 C 6 12.6 124
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-1 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/3 D 4 16.6 352
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2640/3 D 4 14.9 83
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2160/11 B 4 17.7 259
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/7 C 0 g 42
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 Kulani Kulani   [s 10] 1660/7 D 0 17.2 1305
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 4180/7 B 1 17.9 13
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-2 Raiden Memphis Raiden Memphis   [v 7] 1640/2 D 0 g 1394
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2160/7 D 5 16.3g 718
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-4 Kulani Kulani   [s 10] 3180/7 D str
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2100/10 D str
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2100/2 C 0 20.8g 383
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2100/6 C 0 19.7g 77
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2100/4 C str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 10] 2140/4 D 0 15.5 622
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3200/15 B str
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/10 C 6 16.7 466
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/1 D 8 18.5g 244
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1660/13 A 1 13.2 12
2020-06-13 2020-06-13 Boden-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 15.7 1758
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/10 D 0 16.6 685
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-5 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 1640/8 D 0 18.7 948
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/2 D 0 12.6 114
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/6 D 7 24.9g 335
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2640/7 C 0 19.1 669
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2640/1 D 7 13.2 166
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/1 D 8 15.7 404
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Kulani Kulani   [s 10] 1660/11 D 8 14.9 565
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/1 D 0 g 436
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 C 4 18.9 358
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-5 Raiden Memphis Raiden Memphis   [v 7] 2160/8 B 6 19.8 186
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/12 B 8 20.9g 158
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2660/5 C 6 19.8 291
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Kulani Kulani   [s 10] 2160/5 C 3 17.6 293
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/1 C 0 g 188
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/1 C 1 18.5 49
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2660/9 C 0 g 146
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-3 Kulani Kulani   [s 10] 2140/2 D 7 16.0 914
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/9 A 2 15.8 60
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 3140/9 D 0 20.5g 2300
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1660/14 D 0 18.4g 872
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2180/8 A 5 17.2 48
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1640/6 B 0 12.9 152
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-5 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 1640/1 D 0 20.2g 750
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/6 D 6 14.2 461
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 10] 2140/11 D 8 17.2g 216
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 2140/3 C 0 20.2g 694
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/5 C 0 19.5g 501
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 1640/6 B 3 15.1 56
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 18.6 269
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 g 564
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Kulani Kulani   [s 10] 2140/2 C 3 17.2 606
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-10 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 1640/11 D 7 16.1 439
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/9 C 4 16.7 186
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2140/6 D 0 g 472
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2640/2 D 0 g 329
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-11 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/1 D 8 18.3g 513
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2140/6 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/8 B str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-5 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/3 D 0 g 702
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/6 B 0 13.8 46
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/12 D str
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-1 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/1 D 4 25.2 317
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/6 B 6 13.3 28
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/4 D 0 18.0 678
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-10 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/12 D 0 21.7g 1018
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3140/4 B 2 15.3 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se