V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1660/4 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2640/3 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2140/4 0 g 1356
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 1640/6 6 13.4 169
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/3 0 21.4g 1858
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/6 0 17.0 432
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/10 0 373
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 1640/9 6 16.0 603
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2160/11 2 16.3 65
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 2140/2 0 19.4 453
2015-11-27 2015-11-27 Romme-11 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/5 3 17.7 79
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/5 0 20.5g 277
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2680/11 4 16.6 89
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2160/8 0 g 397
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2640/2 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/7 1 16.4 67
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/7 7 18.1 320
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2660/12 4 17.5 97
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1640/7 7 14.5 865
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/15 4 16.6 211
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 1640/3 8 17.0 52
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/11 5 17.6 635
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/2 6 15.0 201
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 0 16.9 50
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Jane Zenz Jane Zenz   [s 7] 3140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/11 4 15.8 70
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1640/11 0 16.8g 756
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1609/8 0 15.3g 133
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/7 C 0 190
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 B 2 17.9 33
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/5 D 0 17.1g 691
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2160/8 B 5 16.9 117
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/2 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 A 1 17.8 18
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 1640/11 A 1 13.9 123
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2660/4 C 0 g 45
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/10 A 4 16.2 71
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 C 4 16.0 58
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 D 3 16.5 41
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 A 1 17.9 35
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/9 D 0 20.8g 138
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/8 C 8 22.0g 32
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/5 A 1 16.3 25
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/5 B 0 19.6 146
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/3 D 3 17.5 327
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/7 B str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/3 C 5 19.8 145
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 386
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/4 C 5 18.8 92
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/1 D 7 17.8 254
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/2 D 6 16.8 271
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 449
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/2 C 2 16.9 42
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 1640/6 B 5 16.4 31
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/2 D 5 14.2 242
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2148/4 C 5 18.3 153
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2148/11 D 2 17.8 84
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 0 13.9 298
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/10 C 5 16.7 228
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2168/10 B 1 17.2 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/2 B 1 17.2 62
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2180/9 C str
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 1 18.3 299
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2160/9 C 6 16.6 1636
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 1640/1 D 0 16.3 741
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/10 D 4 13.7 472
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2660/6 D 0 18.6 386
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/2 C 6 15.3 251
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 509
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 C str
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 0 g 418
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/1 D 0 g 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2160/5 C 6 18.8g 159
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/1 D 0 g 70
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 5 16.8 428
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/5 C 2 15.1 31
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/13 D 0 18.2g 627
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-8 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2140/4 D 0 18.8g 894
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/6 D 7 20.0g 460
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 2 14.1 37
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/11 D 0 g 583
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/7 D 0 17.3 93
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0 22.8g 214
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 2 20.7 76
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 18.2 59
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 B 8 19.7 253
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/9 C 5 16.7 153
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 0 20.4g 482
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/11 D 0 16.7 728
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/1 C 0 17.9 369
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 1183
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Jane Zenz Jane Zenz   [s 8] 2640/2 D 0 18.6 1002
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/9 D 0 16.7 1044
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2160/11 A 1 18.0 104
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 D 0 20.7 473
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 8 18.3 459
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 111
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/4 D 2 18.3 87
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 D 8 17.1 957
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2160/7 C 0 19.3g 254
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 0 g 44
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/9 D 3 17.4 257
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/9 D 2 19.3 452
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 6 16.0 1073
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 C 6 18.0 651
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/3 D 5 20.2g 129
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 1275
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/14 A 0 g 44
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/7 D 0 20.7 397
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/11 D 0 19.0 626
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/2 C 0 g 100
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/1 D str
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-27 2017-10-27 Romme-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/8 D 7 20.2 823
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 161
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 4 16.7 230
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/6 D 6 17.7 426
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3160/4 C 0 g 90
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 D 0 21.1g 275
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/8 B 1 17.5 25
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/13 A 5 18.8 87
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/1 D 0 18.1g 774
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/7 B 0 18.9g 404
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 C 0 20.8 115
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/9 D 0 g 691
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/9 B 2 17.9 66
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/2 D 0 18.3 116
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2160/9 A 0 16.9 99
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2660/13 B str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 0 17.3 1411
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/3 D 0 15.9 273
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1640/12 C 0 17.3g 280
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/11 D 8 18.5 133
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 18.9 228
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2660/3 B 5 19.0g 18
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/10 A 2 15.3 235
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 1 19.6 85
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 213
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/7 B 1 15.7 228
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3180/11 A 2 15.9 37
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 100
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 8 18.7 636
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3140/3 B 0 g 348
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/6 A 1 15.3 15
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 8 15.5 723
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3180/15 A 0 18.7g 193
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/2 C str
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/1 D 4 15.3 1002
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2160/12 B 0 20.0g 167
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/7 D str
2017-06-02 2017-06-02 Romme-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/2 D 0 22.0g 502
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 A str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/6 B 2 17.7 19
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/4 D 6 17.6 310
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/6 B 0 18.3g 328
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/5 A 1 17.0 116
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3140/2 D 5 15.4 268
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/2 D 0 18.7 619
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/9 D 8 17.8g 183
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D str
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/6 B 5 19.8g 29
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/5 C 3 17.8 61
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D 6 16.6 243
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/8 C 4 18.1 65
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1660/10 B 0 g 95
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2660/4 C 0 18.6 873
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/8 C 0 18.5g 127
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/11 B 4 16.2 44
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/13 B 0 20.6 76
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/6 C 0 19.1 198
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/2 B 6 17.7g 34
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/4 B 0 19.3 294
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 7 18.1 709
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/3 D 5 17.3 806
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 7 17.3 259
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2100/3 D 0 18.7 311
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-6 Kulani Kulani   [s 8] 1609/7 D 0 16.2 214
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/8 B 4 17.5 77
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 C 6 17.6 98
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 B 7 18.8 96
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 C 1 17.2 94
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Kulani Kulani   [s 8] 2140/12 C 4 17.9 110
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B str
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/11 C 2 14.6 282
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 C str
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/13 B 6 16.5 157
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/4 C 6 15.4 214
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/1 C 5 13.6 108
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 754
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/3 C 5 15.8 334
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 C str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 3 13.9 24
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2140/5 D str
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/8 C 0 g 55
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 B 7 18.1 62
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 120
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-6 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/3 B 8 21.5g 185
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 520
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/13 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/1 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 1640/8 D 0 1161
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/14 C 7 17.8 389
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2640/9 D 0 18.1 524
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/14 B 0 17.6 99
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1660/6 B 2 15.6 155
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/2 D 0 18.6 749
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/7 D 0 19.8g 266
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 C 1 12.5 62
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 7 16.7 355
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/2 D 6 16.8 189
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 1378
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 15.8 781
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/1 D 5 17.1 287
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 0 g 307
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/4 D 0 23.2g 81
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/8 B 3 16.5 32
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/7 D 7 16.2 115
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2500/8 B 1 17.8 142
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2060/7 C 0 17.7 114
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2640/1 D 7 18.9 283
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/4 B 1 14.7 26
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 A 5 16.9 27
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/2 D 0 16.9g 129
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/2 D 0 g 1811
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/5 D 4 16.8 136
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/14 D 4 15.6 315
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 C 4 15.6 52
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 A 4 16.4 29
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 D 0 g 67
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 C 0 17.4 334
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 3140/1 D 0 23.2 589
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 B 1 16.6g 175
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 B 4 15.5 142
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 C 3 18.3 71
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2660/8 B 1 14.8 90
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 D 2 16.5 201
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 D 3 15.4 851
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/3 D 0 17.7 514
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/7 B 0 g 160
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 171
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 677
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2640/9 D 6 18.9 210
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 C 0 18.3g 312
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/5 A 7 16.6 170
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2180/13 A 6 15.6 424
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 2 17.6g 21
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1660/10 B 6 16.9 133
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/4 C 2 15.8 194
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 167
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 D 5 16.3 389
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2660/8 C 0 18.6g 131
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/2 D 3 19.7 60
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1660/6 D 1 18.7 326
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2180/5 C str
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 3140/1 D 7 21.4g 440
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 0 g 386
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/3 C 0 g 310
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 4 17.5 388
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/4 D str
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 A 0 19.3g 157
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/9 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/8 C str
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 B 0 g 156
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/12 C 7 17.7 226
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 C 0 16.9 533
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 C 0 19.7 526
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 D 4 14.8 624
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 1571
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2640/2 D 6 17.8 226
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 17.2 1821
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/8 A 6 17.3 39
2019-12-28 2019-12-28 Romme-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/6 B 1 12.8 36
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-2 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/6 D 0 23.2g 320
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/6 D 3 19.6 215
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/9 B 1 14.7 20
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1640/9 D 0 15.1 797
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-2 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/1 D 0 24.1 129
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/2 D 7 17.6 384
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 2140/6 C str
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3140/2 D 5 14.3 562
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/8 D 0 g 321
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-8 The Last Zoot The Last Zoot   [v 7] 2140/1 C 4 19.9g 163
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/4 B 2 13.8 30
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/13 C 5 16.0 122
2019-10-19 2019-10-19 Romme-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/13 A 3 14.1 130
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/3 D 8 394
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Bobo Bobo   [v 8] 2140/4 D 0 16.6g 337
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 C 5 14.7 244
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/5 C 2 18.7 111
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/8 D 5 19.1g 218
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A 0 14.9 385
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/7 D 0 17.8g 306
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/4 D str
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/12 B 6 14.1 707
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 B 0 g 218
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/5 C str
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/3 D 0 17.1 663
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/9 D 8 19.8 55
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/1 D 8 17.2 634
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/12 C 0 g 1613
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 1640/7 C 0 18.9 103
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2609/7 B str
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 10] 3140/4 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1680/9 D 0 16.3 598
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/7 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/2 D 7 18.4 532
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 4160/10 B 2 16.3 195
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/6 D 0 18.0g 542
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 D 0 16.6 1086
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Khotol Khotol   [s 4] 2140/2 D 2 15.0 1204
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2040/1 D 0 66
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2480/4 C 0 g 322
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/1 D 4 15.2 742
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 D 5 17.8 422
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/5 D 0 18.9g 906
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 329
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/4 D 0 19.1g 279
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/3 D 5 15.7 1169
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 D 7 17.0 275
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 C 4 18.0 148
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2160/10 B 5 13.8 73
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/8 D str
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/6 C 0 g 176
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 1640/1 D 0 g 296
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/12 D 0 17.1 580
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 B 2 18.9 202
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/3 D 4 18.0 147
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 C 0 17.8g 402
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1640/7 C 5 16.8 507
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2180/9 C 7 19.6 1095
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 2180/9 C 0 17.9 406
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-10 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/4 C 5 20.3g 403
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 480
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/4 C 7 20.0g 517
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A str
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/4 D 0 15.7 70
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/4 D 0 g 339
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2180/11 A str
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/2 C 0 g 436
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/5 B 0 g 65
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2160/4 C 6 18.3g 66
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/3 D 0 18.6 1026
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/6 B 0 g 23
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/6 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1660/8 C 8 18.3 82
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/4 C str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2160/9 B 0 19.0 125
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 18.4 601
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3160/6 B 0 g 266
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/10 B 5 19.2 357
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/5 C 7 17.5 64
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 7 16.4 716
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 238
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/7 A 0 13.6 415
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/1 C 3 22.1 455
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2640/9 C 5 21.6 406
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-9 Kulani Kulani   [s 10] 1640/2 D 0 15.4 1747
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-3 Green Bax Green Bax   [v 9] 2140/1 D 0 17.3g 491
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 1660/8 D 0 19.2g 595
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 D str
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 7] 2160/9 C 4 19.7 44
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2640/10 D 0 19.8g 1205
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-3 Kulani Kulani   [s 10] 2660/7 D 0 18.2 859
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1640/2 B 0 12.7 35
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2640/3 D 0 17.3 953
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-8 Kulani Kulani   [s 10] 1640/10 D str
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/1 A str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3140/5 B 4 14.8 50
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/11 D 0 16.4 836
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 3140/12 D 0 18.4g 1154
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2160/10 A 5 14.4 59
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/15 A 6 15.1 50
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 A 6 16.7g 52
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/4 D 6 13.3 1403
2020-10-20 2020-10-20 Romme-9 Kulani Kulani   [s 10] 1640/5 D 0 14.8 1275
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2160/8 D 6 17.5 1878
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/9 C 0 15.1 2762
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 D 0 16.7 924
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2640/7 D 0 g 635
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3180/9 C 1 16.5 19
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2160/4 D 8 19.5 469
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/3 B 0 22.3g 48
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/2 D 6 21.1 101
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/2 B 1 14.7 168
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/8 A 1 13.0 14
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/6 A 1 15.5 33
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 7] 2140/5 D 0 g 35
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 5] 2660/8 D 0 19.8 151
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 1640/3 D 6 14.6 107
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-9 Kulani Kulani   [s 10] 2140/5 D 0 14.9 1371
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1660/3 C 0 14.8 1906
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 14.7 314
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3180/12 D 0 14.5 789
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2640/2 D 7 13.2 232
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/12 C 0 16.0g 1280
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/1 D 0 23.5g 484
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2140/3 D 3 16.4 476
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/6 B 8 16.1 127
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2660/11 D 6 16.5 490
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/6 D 4 15.0 226
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/10 B 7 20.3g 159
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/7 B 1 15.9 67
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-2 Kulani Kulani   [s 10] 2140/5 C 3 16.0 54
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/7 C 4 13.3 224
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2160/4 B 3 17.7 51
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/3 D 0 21.4g 389
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2640/4 C 2 18.3g 33
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1660/4 A 2 14.6 74
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Kulani Kulani   [s 10] 2160/8 B 1 15.4 190
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/2 C 0 g 47
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1660/9 B 5 12.5 69
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-7 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/2 D 0 21.3g 981
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/3 C 0 16.4 280
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/13 C 0 15.9 860
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/2 C str
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-4 Kulani Kulani   [s 10] 2140/1 D 7 639
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/9 C 6 12.6 124
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-1 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/3 D 4 16.6 352
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2640/3 D 4 14.9 83
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 1640/7 C 0 g 42
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2160/11 B 4 17.7 259
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-4 Kulani Kulani   [s 10] 1660/7 D 0 17.2 1305
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 4180/7 B 1 17.9 13
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-2 Raiden Memphis Raiden Memphis   [v 7] 1640/2 D 0 g 1394
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2160/7 D 5 16.3g 718
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-4 Kulani Kulani   [s 10] 3180/7 D str
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2100/4 C str
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2100/6 C 0 19.7g 77
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2100/2 C 0 20.8g 383
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2100/10 D str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Kulani Kulani   [s 10] 2140/4 D 0 15.5 622
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3200/15 B str
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/10 C 6 16.7 466
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1660/13 A 1 13.2 12
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/1 D 8 18.5g 244
2020-06-13 2020-06-13 Boden-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 15.7 1758
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-5 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 1640/8 D 0 18.7 948
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/10 D 0 16.6 685
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/2 D 0 12.6 114
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/6 D 7 24.9g 335
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2640/7 C 0 19.1 669
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2640/1 D 7 13.2 166
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Kulani Kulani   [s 10] 1660/11 D 8 14.9 565
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/1 D 8 15.7 404
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/5 C 4 18.9 358
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-7 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/1 D 0 g 436
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-5 Raiden Memphis Raiden Memphis   [v 7] 2160/8 B 6 19.8 186
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2660/5 C 6 19.8 291
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 6] 2140/12 B 8 20.9g 158
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2660/9 C 0 g 146
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2140/1 C 1 18.5 49
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/1 C 0 g 188
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Kulani Kulani   [s 10] 2160/5 C 3 17.6 293
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/9 A 2 15.8 60
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-3 Kulani Kulani   [s 10] 2140/2 D 7 16.0 914
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 3140/9 D 0 20.5g 2300
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2180/8 A 5 17.2 48
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1660/14 D 0 18.4g 872
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 1640/6 B 0 12.9 152
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-5 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 1640/1 D 0 20.2g 750
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/6 D 6 14.2 461
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Kulani Kulani   [s 10] 2140/11 D 8 17.2g 216
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 2140/3 C 0 20.2g 694
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 18.6 269
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 1640/6 B 3 15.1 56
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/5 C 0 19.5g 501
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Kulani Kulani   [s 10] 2140/2 C 3 17.2 606
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 g 564
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-10 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 1640/11 D 7 16.1 439
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2140/6 D 0 g 472
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/9 C 4 16.7 186
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2640/2 D 0 g 329
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-11 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/1 D 8 18.3g 513
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/8 B str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 8] 2140/6 D str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-5 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/3 D 0 g 702
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/6 B 0 13.8 46
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 2140/12 D str
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-1 The Last Zoot The Last Zoot   [v 8] 2140/1 D 4 25.2 317
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 2140/6 B 6 13.3 28
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-10 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/12 D 0 21.7g 1018
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/4 D 0 18.0 678
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 7] 3140/4 B 2 15.3 16
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-1 Trönö Blixten Trönö Blixten   [v 3] 2180/11 A 3 31.6 83
2021-12-28 2021-12-28 Romme-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 7] 2180/8 C 0 16.9 2034
2021-12-22 2021-12-22 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 1660/4 B str
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2140/3 B 0 15.7 208
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 7] 2140/7 B 5 17.9 345
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-4 Trönö Blixten Trönö Blixten   [v 3] 2160/5 C 4 29.9g 246
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-4 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2140/6 B 0 16.5 126
2021-12-03 2021-12-03 Romme-5 Trönö Blixten Trönö Blixten   [v 3] 1640/1 C 4 29.6 191
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 1640/9 B 0 17.7g 996
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-6 Zenone Bar Zenone Bar   [h 6] 2640/2 C 5 15.6 216
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-9 Svensson Svensson   [v 5] 2140/4 C 0 g 65
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 7] 1640/5 C 0 17.3 572
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 1640/2 B 3 12.3 77
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-6 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 1640/6 B 0 13.8 107
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-2 Trönö Blixten Trönö Blixten   [v 3] 2160/10 D 3 32.5 108
2021-10-30 2021-10-30 Romme-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 7] 2180/10 B 0 16.6 437
2021-10-30 2021-10-30 Romme-7 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2680/7 B 5 16.6 25
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 9] 2140/1 D 6 18.0 310
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-5 Arizona Zenz Arizona Zenz   [s 5] 2140/4 C 0 20.6 573
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2640/4 D 0 17.1 1703
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-7 Suverän Suverän   [v 8] 1660/7 B 5 33.1 85
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-3 Svensson Svensson   [v 5] 2160/15 A 3 35.0 140
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-6 Voila' Buio Voila' Buio   [h 7] 2140/7 D 0 15.5 247
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2140/5 D 5 15.7 473
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-4 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2640/10 A 5 16.3g 27
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 19.0 141
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-2 Arizona Zenz Arizona Zenz   [s 5] 1640/11 D 0 19.3 1002
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-1 Trönö Blixten Trönö Blixten   [v 3] 2140/2 D 1 36.3 102
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-5 Victoria Victoria   [s 6] 2140/5 D str
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 9] 2140/7 C 5 17.1 349
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-7 Voila' Buio Voila' Buio   [h 7] 2140/1 D 1 14.9 109
2021-10-11 2021-10-11 Hagmyren-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 7] 2160/3 B 8 18.1 65
2021-10-11 2021-10-11 Hagmyren-4 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 13] 2160/11 D str
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 9] 2160/3 D 0 17.7 328
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-7 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2160/10 A 1 15.0 43
2021-10-02 2021-10-02 Romme-9 Gladiator of Gold Gladiator of Gold   [h 5] 2140/1 C 0 19.3 128
2021-10-02 2021-10-02 Romme-5 Elsa C.G. Elsa C.G.   [s 5] 1640/4 D 0 g 779
2021-10-02 2021-10-02 Romme-4 Voila' Buio Voila' Buio   [h 7] 2140/7 D 3 13.4 276
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-3 Flight Danseur Flight Danseur   [s 9] 2140/1 C 0 20.8g 70
2021-09-29 2021-09-29 Solvalla-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2140/2 D 7 15.7 536
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-2 Gladiator of Gold Gladiator of Gold   [h 5] 1660/7 A 0 g 894
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-8 Svensson Svensson   [v 5] 2160/11 C 2 35.1 344
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-7 Arizona Zenz Arizona Zenz   [s 5] 2140/3 C 0 27.3g 89
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2160/3 D 2 15.0 46
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-4 Anightonthetown Anightonthetown   [h 3] 2140/7 D 7 20.3 1901
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-2 Voila' Buio Voila' Buio   [h 7] 1640/4 D 5 13.7 898
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-7 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2640/12 A 6 15.6 71
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-5 Elsa C.G. Elsa C.G.   [s 5] 2140/1 D 4 32.2g 115
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 2140/8 A 6 19.3 49
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-8 Elsa C.G. Elsa C.G.   [s 5] 2160/6 C 5 31.9 441
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-5 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2640/7 C 0 16.6 82
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-1 Anightonthetown Anightonthetown   [h 3] 2140/5 D 0 20.3 953
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-8 Arizona Zenz Arizona Zenz   [s 5] 2140/1 D 0 g 34
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 1640/11 C 1 14.6 42
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 20.5g 27
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2140/3 D 6 16.4 121
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-4 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 2140/3 D 2 17.5 40
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-5 Suverän Suverän   [v 8] 1660/9 B 7 30.4g 514
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-9 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2640/1 C 1 16.1 33
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 9] 2140/4 D 5 17.8 131
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-9 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 2140/3 D 4 17.1 91
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Arizona Zenz Arizona Zenz   [s 5] 2140/3 D 1 19.5 47
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-6 Voila' Buio Voila' Buio   [h 7] 2140/4 C 2 16.1 151
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-3 Freckless Freckless   [v 5] 1640/1 A 1 14.9 18
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-5 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1640/4 D 0 g 1236
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-3 Voila' Buio Voila' Buio   [h 7] 2160/7 C 4 15.5 2264
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-4 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2140/1 D 1 14.3 22
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 2140/1 D 2 16.6g 59
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-7 Freckless Freckless   [v 5] 2160/5 A 2 14.9 84
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-4 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 2160/8 C 4 18.6 77
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-10 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 1640/10 B 3 12.5 85
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 1640/2 C 0 12.4 562
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-3 Kenson Kenson   [v 10] 1640/4 C 0 g 365
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-5 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2140/6 B 1 13.6 51
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 2640/4 C 5 13.9 343
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 9] 2500/7 D str
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-2 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 1660/1 C 1 11.9 27
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-1 Beau Memphis Beau Memphis   [v 3] 1660/2 D 6 20.2g 299
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-8 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 2140/5 D 4 18.0 239
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-2 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 1640/4 C 2 13.4 141
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 2060/4 B 3 14.5 15
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-9 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [v 7] 1640/7 D 6 16.4 37
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 9] 1640/7 D 0 g 104
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 2140/5 C 0 11.7 798
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 1640/2 C str
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 3200/9 A 0 14.4 204
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 9] 1640/6 D 0 15.5g 458
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-11 Zerozerosette Zerozerosette   [h 6] 2140/6 A 1 14.5 54
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2