V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/9 D

Nyheter för travkusk


Guardian Angel Ås har höjt sig ett snäpp den här säsongen och sättet femåringen nu avfärdade Hambletonianvinnaren Atla..


Guardian Angel Ås har höjt sig ett snäpp den här säsongen och sättet femåringen nu avfärdade Hambletonianvinnaren Atlantas attack på Torontobanan Mohawks upplopp var imponerande. Dessförinnan hade Guardian Angel Ås fått överta ledningen av Atlanta på den bortre långsidan och den svensktränade hästen visade härlig inställning när han gick undan till säker seger.
- Förra året kämpade han inte alltid fullt ut men nu vill han fightas. De har gjort ett jättebra jobb med honom, sa segerkusken Tim Tetrick.
Marcus Melanders Cruzado Dela Noche var med i samma uttagningslopp men gjorde en slät figur och missade finalplatserna. Det andra uttagningsloppet vanns av Crystal Faschion före Marion Marauder och Åke Svanstedts Six Pack. Finalen av Maple Leaf Trot körs kommande lördag och där väntar cirka två miljoner kronor på vinnaren.

Startlista
Maple Leaf Trot
1 609 meter autostart

1. Six Pack
2. Crystal Fashion
3. Guardian Angel As
4. Speeding Spur N
5. Dancer Hall
6. Dream Together
7. Manchego
8. Marion Marauder
9. Emoticon Hanover
10. Atlanta
Förstapris: 2 039 286 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1660/4 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2640/3 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2140/4 0 g 1356
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 1640/6 6 13.4 169
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/3 0 21.4g 1858
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/6 0 17.0 432
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/10 0 373
2015-11-27 2015-11-27 Romme-11 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/5 3 17.7 79
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 1640/9 6 16.0 603
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2160/11 2 16.3 65
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 2140/2 0 19.4 453
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/5 0 20.5g 277
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2680/11 4 16.6 89
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2160/8 0 g 397
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2640/2 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/7 1 16.4 67
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/7 7 18.1 320
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2660/12 4 17.5 97
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1640/7 7 14.5 865
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/15 4 16.6 211
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 1640/3 8 17.0 52
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/11 5 17.6 635
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 0 16.9 50
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/2 6 15.0 201
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Jane Zenz Jane Zenz   [s 7] 3140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/11 4 15.8 70
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1640/11 0 16.8g 756
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1609/8 0 15.3g 133
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/7 C 0 190
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 B 2 17.9 33
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/5 D 0 17.1g 691
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2160/8 B 5 16.9 117
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/2 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 A 1 17.8 18
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 1640/11 A 1 13.9 123
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2660/4 C 0 g 45
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/10 A 4 16.2 71
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 C 4 16.0 58
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 D 3 16.5 41
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 A 1 17.9 35
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/9 D 0 20.8g 138
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/8 C 8 22.0g 32
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/5 A 1 16.3 25
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/5 B 0 19.6 146
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/3 D 3 17.5 327
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/7 B str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/3 C 5 19.8 145
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 386
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/4 C 5 18.8 92
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/1 D 7 17.8 254
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/2 D 6 16.8 271
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 449
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/2 C 2 16.9 42
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 1640/6 B 5 16.4 31
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/2 D 5 14.2 242
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2148/4 C 5 18.3 153
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2148/11 D 2 17.8 84
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 0 13.9 298
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/10 C 5 16.7 228
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2168/10 B 1 17.2 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2180/9 C str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/2 B 1 17.2 62
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 1 18.3 299
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2160/9 C 6 16.6 1636
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 1640/1 D 0 16.3 741
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/10 D 4 13.7 472
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2660/6 D 0 18.6 386
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/2 C 6 15.3 251
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 509
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 C str
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 0 g 418
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/1 D 0 g 70
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/1 D 0 g 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2160/5 C 6 18.8g 159
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 5 16.8 428
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/5 C 2 15.1 31
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-8 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2140/4 D 0 18.8g 894
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/13 D 0 18.2g 627
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/6 D 7 20.0g 460
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 2 14.1 37
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/11 D 0 g 583
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/7 D 0 17.3 93
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0 22.8g 214
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 2 20.7 76
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 18.2 59
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 B 8 19.7 253
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/9 C 5 16.7 153
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 0 20.4g 482
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/11 D 0 16.7 728
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/1 C 0 17.9 369
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 1183
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Jane Zenz Jane Zenz   [s 8] 2640/2 D 0 18.6 1002
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/9 D 0 16.7 1044
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2160/11 A 1 18.0 104
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 D 0 20.7 473
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 8 18.3 459
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 111
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/4 D 2 18.3 87
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 D 8 17.1 957
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2160/7 C 0 19.3g 254
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 0 g 44
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/9 D 3 17.4 257
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/9 D 2 19.3 452
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 6 16.0 1073
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 C 6 18.0 651
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/3 D 5 20.2g 129
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/14 A 0 g 44
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 1275
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/7 D 0 20.7 397
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/2 C 0 g 100
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/1 D str
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/11 D 0 19.0 626
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-27 2017-10-27 Romme-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/8 D 7 20.2 823
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 161
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 4 16.7 230
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/6 D 6 17.7 426
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3160/4 C 0 g 90
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 D 0 21.1g 275
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/8 B 1 17.5 25
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/13 A 5 18.8 87
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/1 D 0 18.1g 774
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/7 B 0 18.9g 404
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 C 0 20.8 115
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/9 D 0 g 691
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/9 B 2 17.9 66
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/2 D 0 18.3 116
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2160/9 A 0 16.9 99
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2660/13 B str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 0 17.3 1411
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/3 D 0 15.9 273
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1640/12 C 0 17.3g 280
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 18.9 228
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/11 D 8 18.5 133
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2660/3 B 5 19.0g 18
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/10 A 2 15.3 235
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 1 19.6 85
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 213
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/7 B 1 15.7 228
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3180/11 A 2 15.9 37
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 100
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 8 18.7 636
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3140/3 B 0 g 348
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/6 A 1 15.3 15
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 8 15.5 723
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3180/15 A 0 18.7g 193
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/2 C str
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/1 D 4 15.3 1002
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2160/12 B 0 20.0g 167
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/7 D str
2017-06-02 2017-06-02 Romme-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/2 D 0 22.0g 502
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 A str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/6 B 2 17.7 19
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/4 D 6 17.6 310
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/6 B 0 18.3g 328
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/5 A 1 17.0 116
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3140/2 D 5 15.4 268
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/2 D 0 18.7 619
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/9 D 8 17.8g 183
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D str
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/6 B 5 19.8g 29
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/5 C 3 17.8 61
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D 6 16.6 243
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/8 C 4 18.1 65
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1660/10 B 0 g 95
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2660/4 C 0 18.6 873
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/8 C 0 18.5g 127
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/11 B 4 16.2 44
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/13 B 0 20.6 76
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/6 C 0 19.1 198
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/2 B 6 17.7g 34
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 7 18.1 709
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/4 B 0 19.3 294
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/3 D 5 17.3 806
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 D str
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 7 17.3 259
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-6 Kulani Kulani   [s 8] 1609/7 D 0 16.2 214
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2100/3 D 0 18.7 311
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/8 B 4 17.5 77
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 C 6 17.6 98
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Kulani Kulani   [s 8] 2140/12 C 4 17.9 110
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 C 1 17.2 94
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 B 7 18.8 96
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/11 C 2 14.6 282
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 C str
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/13 B 6 16.5 157
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/4 C 6 15.4 214
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/1 C 5 13.6 108
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 754
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/3 C 5 15.8 334
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 C str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 3 13.9 24
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 B 7 18.1 62
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/8 C 0 g 55
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2140/5 D str
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 120
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 520
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-6 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/3 B 8 21.5g 185
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/1 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/13 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 1640/8 D 0 1161
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/14 C 7 17.8 389
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2640/9 D 0 18.1 524
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1660/6 B 2 15.6 155
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/14 B 0 17.6 99
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/2 D 0 18.6 749
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/7 D 0 19.8g 266
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 C 1 12.5 62
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 7 16.7 355
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/2 D 6 16.8 189
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 1378
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/1 D 5 17.1 287
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 15.8 781
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/4 D 0 23.2g 81
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 0 g 307
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/7 D 7 16.2 115
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/8 B 3 16.5 32
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2060/7 C 0 17.7 114
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2500/8 B 1 17.8 142
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2640/1 D 7 18.9 283
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/4 B 1 14.7 26
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 A 5 16.9 27
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/2 D 0 g 1811
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/2 D 0 16.9g 129
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/5 D 4 16.8 136
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 C 4 15.6 52
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/14 D 4 15.6 315
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 D 0 g 67
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 A 4 16.4 29
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 C 0 17.4 334
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 3140/1 D 0 23.2 589
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 B 1 16.6g 175
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2660/8 B 1 14.8 90
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 C 3 18.3 71
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 B 4 15.5 142
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 D 3 15.4 851
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 D 2 16.5 201
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/7 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/3 D 0 17.7 514
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 171
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 677
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2640/9 D 6 18.9 210
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/5 A 7 16.6 170
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 C 0 18.3g 312
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2180/13 A 6 15.6 424
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1660/10 B 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 2 17.6g 21
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 167
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/4 C 2 15.8 194
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 D 5 16.3 389
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2660/8 C 0 18.6g 131
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/2 D 3 19.7 60
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1660/6 D 1 18.7 326
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 3140/1 D 7 21.4g 440
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2180/5 C str
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 0 g 386
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 4 17.5 388
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/3 C 0 g 310
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/4 D str
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 A 0 19.3g 157
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/8 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/9 C str
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 B 0 g 156
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/12 C 7 17.7 226
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 C 0 16.9 533
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 C 0 19.7 526
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 1571
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 D 4 14.8 624
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2640/2 D 6 17.8 226
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/8 A 6 17.3 39
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 17.2 1821
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 1640/7 C 0 18.9 103
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/12 C 0 g 1613
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/1 D 8 17.2 634
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2609/7 B str
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 10] 3140/4 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2160/2 D 7 18.4 532
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-5 Hercules Star* Hercules Star*   [v 4] 2140/7 D str
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1680/9 D 0 16.3 598
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2660/12 B 4 14.0 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2140/1 A 5 12.3 53
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 4160/10 B 2 16.3 195
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/6 D 0 18.0g 542
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Khotol Khotol   [s 4] 2140/2 D 2 15.0 1204
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 D 0 16.6 1086
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2480/4 C 0 g 322
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2040/1 D 0 66
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/1 D 4 15.2 742
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 D 5 13.4 743
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/5 D 0 18.9g 906
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 D 5 17.8 422
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 329
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/4 D 0 19.1g 279
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 C 4 18.0 148
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 D 7 17.0 275
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/3 D 5 15.7 1169
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/8 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2160/10 B 5 13.8 73
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/6 C 0 g 176
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 1640/1 D 0 g 296
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/12 D 0 17.1 580
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 B 2 18.9 202
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/3 D 4 18.0 147
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 C 0 17.8g 402
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1640/7 C 5 16.8 507
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2180/9 C 7 19.6 1095
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 2180/9 C 0 17.9 406
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-10 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/4 C 5 20.3g 403
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/4 C 7 20.0g 517
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 480
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/4 D 0 15.7 70
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/4 D 0 g 339
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2180/11 A str
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/2 C 0 g 436
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2160/4 C 6 18.3g 66
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/5 B 0 g 65
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/3 D 0 18.6 1026
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1660/8 C 8 18.3 82
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/6 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/6 B 0 g 23
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/4 C str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3160/6 B 0 g 266
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 18.4 601
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2160/9 B 0 19.0 125
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/10 B 5 19.2 357
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/5 C 7 17.5 64
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 238
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 7 16.4 716
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/7 A 0 13.6 415
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2640/9 C 5 21.6 406
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/1 C 3 22.1 455ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se