V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/14 C
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 D
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3140/5 D
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3160/8 D
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/1 D

Nyheter för travkusk


Sprintermästaremeetinget närmar på Halmstadtravet och under måndagskvällen kördes uttagningslopp till Stosprintern. Finalen k&ou..


Sprintermästaremeetinget närmar på Halmstadtravet och under måndagskvällen kördes uttagningslopp till Stosprintern. Finalen körs nästkommande lördag med 800 000 kronor i förstapris.
Det bjöds på en del överraskande vinnare i kvalen och den största skrällen stod Miss Golden Wine för tillsammans med Tommy Karlstedt. Det fyraåriga stoet blixtrade direkt till ledningen och skuggades in på upploppet av favoriten Fast Moving Cash som fått en fin resa i andra par utvändigt. Men hon kunde aldrig gå i riktig närkamp och Miss Golden Wine höll undan till en lätt seger före No Matter som slutade tvåa och trea blev Fast Moving Cash.
– Det var första gången vi tryckte av henne från start och hon svarade bra på det. Sedan blåste hon till riktigt efter hundra meter när jag lade i överväxeln. Vi hade lättat henne i balansen och ryckt bakskorna och hon har blivit kvickare, sa Tommy Karlstedt.

Zeta Wise As slog av storfavoriten
I de andra uttagningsloppet fick storfavoriten Felicity Shagwell sträcka vapen till slut från ledningen mot Zeta Wise As som smugit med i ryggen hela vägen och avgjort kort före mål.
- Hon är otroligt kvick i benen och det här var vår plan A, sa segerkusken Kevin Oscarsson om hästen som tränas av Fredrik Linder.
Daniel Wäjersten gör sitt bästa år hittills och han tränar vinnaren i det tredje uttagningsloppet, Global Well Off, som kördes till seger av Björn Goop. Segerreceptet var en klassisk spets och slut och en fin framgång för Bergsåkers-tränaren.

”Maggie Cash var klart mycket bättre”
Jerry Riordan vann Stosprintern som tränare i fjol med Vamp Kronos och han gjorde det även 2016 med Treasure Kronos. Nu fick Halmstadtränaren med en häst även i årets upplaga när Carl Johan Jepson kvalade in Maggie Cash. Efter en vass slutspurt fångade hon in ledande Aleppo Pine och en bra avslutande Funny Chenal den sista biten.
– Hon gick utan skor för första gången i dag och kändes inte helt stabil. Det kan vara lurigt med spår tre när hon inte kan öppna så bra så vi fick ta det lugnt och hon fick trava in sig. Men det kändes bra under vägen och lär nog gå så här igen i finalen för hon var klart mycket bättre. Jag hade på känn att den här balansen skulle passa henne och det var kul att jag fick chansen igen trots att jag misslyckats med henne tidigare, sa Carl Johan Jepson.

Devil Sound vann genrepet
Det kördes även ett genrep inför Sprintermästaren som inledde V64-omgången. Där blev det en övertygande seger för Devil Sound, som ledde runt om för sin tränare Anders Zackrisson. Segertiden blev 1.11,0/1609a och segern blev säker före Zabul Fi. Storfavoriten Betting Gangster blev trea efter att ha haft positionsstrul och blivit störd i början och han fick sedan trava först i andraspår utan rygg.

Stosprintern 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare
1) Miss Golden Wine – Tommy Karlstedt
2) Zeta Wise As – Fredrik Linder
3) Maggie Cash – Jerry Riordan
4) No Matter – Svante Båth
5) Dallas As – Robert Bergh
6) Fanny Chenal – Björn Goop
7) Fast Moving Cash – Daniel Redén
8) Aleppo Pine – Roger Walmann
9) Global Well Off – Daniel Wäjersten
10) Felicity Shagwell – André Eklundh

Michael Carlsson, Kanal 75


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs ..


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs även sommarens första V75-finaler.
En miljon kronor väntar vinnaren av såväl stonas final (V75-3) som finalen för hingstarna och valackerna som går som den sjätte avdelningen på streckspelet.
Visbyproffset Sten O Jansson har gjort sig känd som den lille tränaren som formar unghästtalanger av ett jämförelsevis billigt hästmaterial.
Zahara Goj tjänade 2,2 miljoner miljoner. Super Nice såldes till hästägare hos Björn Goop och tävlar i Frankrike och har snart sprungit in tre miljoner.
Belker är på väg att bli den bästa hästen Visbyparet Sten och Ingela Jansson fått fram. 13 starter hittills har slutat med åtta segrar och drygt 2,4 miljoner kronor insprunget.
Janssons både äger och har fött upp talangen som tävlar om ytterligare en miljon i lördagens E3-final.
- Jag tror att han är i sitt livs form och oberoende om han håller ledningen eller inte från innerspåret bör han få en rätt bra resa. Han klarar av dödens också om det inte går allt för fort, för han är stark som sjutton. Ja, jag hoppas och tror att han ska vara bland de tre, säger Sten O Jansson.

”Har svårt sälja hästar”
Sten O Jansson och hans fru Ingela har nio hästar på träningslistan. Paret äger också med tre avelsston som samtliga är dräktiga.
Alldeles för många hästar håller det på att bli på gården i Klintehamn på Gotland, resonerar Visbytränaren.
- Vi ska ju egentligen bara ha några få att hålla på med. Problemet med oss är att vi har svårt att göra oss av med hästar, och så fylls det på underifrån med unga hela tiden. Så vi måste nog börja sälja, säger han.

”Belker lämnar inte oss”
Stjärnan Belker är inte till salu. Paret har blivit erbjudna miljonbelopp för hingsten men säljer inte den bäste för alla raukar på Gotland (för att ta en tafflig variant av smöret i Småland).
- Belker lämnar inte oss. Skulle han fortsätta gå bra som tre- och fyraåring, tar jag honom till aveln när han blir fem. Det finns inte utrymme att tävla som jag vill med honom som femåring och äldre, såvida man inte åker till Frankrike eller något. Och vi har inte tid att åka till Frankrike.
- Vi har hela tiden unghästar som kommer och tiden räcker inte till. Nej, då är det bättre att sluta i tid med en sådan som Belker och hoppas på många fina ston.

Båten tidigt lördag
Tävlingarna på lördag då? Resan till Eskilstuna startar tidigt lördag morgon med båt och planen är att rulla in på stallbacken vid lunchtid.
Sten O Jansson hade den snabbaste kvalvinnaren och valde innerspår i finalen med Belker. Som tvååring var hingsten inte så snabb de första stegen men har blivit bättre på den punkten.
Tolv hingstar och valacker gör upp över 2140 meter i V75-6, E3:ans ”långa variant”. Värst emot tror Jansson att Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos blir.
Aetos Kronos fick ett spår nio efter en strykning och Örjan Kihlström kan välja på att ta rygg på antingen Belker eller Bythebook i starten.
- Aetos Kronos är ruggigt speedig och skulle min häst ta ledningen kan ju den andre få ett bra lopp. Även Båths Bythebook är bra förstås och lär utmana i början. Torbjörn (Jansson) kommer ju att testa att ta spets med min häst och det kan bli en snabb öppning. Men hästarna som är snabba har bra kuskar också och de lär inte sitta och pressa hela loppet precis om de hamnar utvändigt. Det är bra pengar om man blir tvåa också, säger Sten O Jansson.

Snäppet bättre i finalen?
Belker delade segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Bythebook. Och på lördag har hästarna startspåren bredvid varandra.
Båda vann sina respektive kval. Gotlandshästen imponerade med att leda från start till mål och visade fin startsnabbhet.
- Jag var livrädd för att han skulle springa och vingla och titta sig omkring som han kunde göra då han var yngre. Vi har ju plockat bort det helstängda huvudlaget till den här säsongen. Men han hade lärt sig att fokusera utan det, säger Jansson som provar utan några förändringar på Belker i finalen, öppet huvudlag och utan skor fram på Belker.
Belker har förstås utveckling kvar i sig och vid fortsatt leverans på tävlingsbanorna kan det alltså bli avel på heltid efter säsongen som fyraåring.
- Det är inte bara en talang han är, utan han har väldigt bra hjärta och lungor. Ja, han har hela kroppen med sig. Inte minst huvudet. Psyket är nog hans bästa ändå. Senast hade han 20 pulsslag lägre än vad han normalt brukar ha i dopingstallen efter loppen. Han känns pigg och fin efter senast och jag tror att han ska vara ett snäpp bättre på lördag än vad han var i kvalet, slutar Visbytränaren som hoppas på en som han säger, ”realistisk vinstchans”.

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné ute i landet och på onsdag kommer miljonspelet till Åmål. Det är återigen jackpot p&arin..


V86 fortsätter sin sommarturné ute i landet och på onsdag kommer miljonspelet till Åmål. Det är återigen jackpot på V86 och en ensam vinnare beräknas ta hem 14 miljoner kronor, enbart på åtta rätt.
Åmål är en av landets fem 800-metersbanor och värt att notera är att upploppet är kort, endast 105 meter, vilket är det kortaste upploppet i landet. En kille som är van vid att köra i Åmål är norrmannen Ole Johan Östre, som är tränare på Momarken och har inte så långt till Åmål.
- Banan är väldigt speciell. Eftersom det är så korta raksträckor blir det många kurvor. Det gäller att vara med där framme och helst i täten om man ska vinna loppen. Hamnar man långt bak är det chanslös att runda alla, säger Ole Johan Östre.

”Är framförallt väldigt stark”
Ändå har han valt att anmäla sin stjärna Rappnor till kallblodsloppet i V86-4. Det är ett försök i Dubbelcupen och den norske segermaskinen står med 40 meters tillägg. Men det är en häst som vinner i nästan hälften av sina starter och i år har det blivit sex segrar och två andraplatser på nio starter. I fjol blev det fem segrar på 17 starter och då var hästen på plats i tio av dem.
- Rappnor är en vinnarhäst och han är framförallt väldigt stark. Han har vunnit sina lopp från de flesta positioner, även dödens. Det är en av anledningarna till att jag har anmält till det här loppet men det var också sista chansen att kvala in till Dubbelcupens final. Då gäller det att vara bland de tre främsta, säger Ole Johan Östre.
- Men hästen har även utvecklats och blivit snabbare i år än han varit tidigare och formen är väldigt bra. Han är pigg och fin i jobben och har tränat bra efter senaste starten. Det här är en häst som jag har stora förhoppningar på och han har potential att tjäna stora pengar framöver.

”Var betydligt bättre senast”
Rappnor kommer närmast från seger i ett lopp på Romme över 3160 meter, efter att gången innan förlorat på målfoto.
- Senast var han väldigt bra och slog bra hästar. Näst senast när han förlorade var han helt okej, utan att vara som allra bäst. Han hade ingen toppform då men var betydligt bättre senast, säger Östre.

”Tar inte 40 meter på en Stumne Luna i toppform”
Rappnor är favorit i den fjärde avdelningen från 40 meters tillägg över grunddistansen 2480 meter. Loppet består av tio hästar som är utspridda på tre volter. Även om Östre har en vinnarhäst är han inte säker på att han tar hem segern.
- På Åmål är det inte säkert att bästa hästen vinner. Raksträckorna är som sagt bara 100 meter och det gäller att ta sig fram så fort som möjligt. Jag hoppas att han inte tappar för mycket från start heller för han har inte varit så snabb från början tidigare.
- Han är en sån typ att han kan vinna loppet men det måste klaffa en hel del. Jag tror att han springer en tid runt 1.25 i alla fall. Den jag är mest rädd för är Stumne Luna som står på start. Om hon är i toppform så hämtar vi inte 40 meter på henne om hon går felfritt. Carl Johan Jepson vet dessutom hur man kör på Åmål, säger Ole Johan Östre.
Och tillägger:
- Jag tror inte att det blir några ändringar, utan vi kör med skor fram och barfota bak som i de senaste starterna.

”Tror han är en av de som kan vinna”

Du har även med C.C.Sugar i V86-6 från spår två. Chanserna där?
- C.C.Sugar (V86-6)
var bra näst senast då han spurtade fint som trea. Senast var han tyvärr sjuk och fick vila efteråt. Nu har han tränat väldigt bra en tid och jag tror mycket på hästen här. Jag tror faktiskt att han är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, utan fortsatt skor runt om.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-952. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-743. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-534. Örjan Kihlstr..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-95
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-74
3. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-53
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 92-75-52
5. Peter Untersteiner, Halmstad, 70-45-58
6. Björn Goop, Färjestad, 68-34-32
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-48-39
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 61-80-73
9. Christoffer Eriksson, Jägersro, 56-55-50
10. Erik Adielsson, Solvalla, 54-40-21
11. Ulf Eriksson, Romme, 50-37-37
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 50-15-12
13. Kim Eriksson, Mantorp, 48-31-42
14. Oskar J Andersson, Romme, 46-50-29
15. Magnus A Djuse, Östersund, 46-38-26
Siffror till och med 23 juni

Kanal 75


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.Det blev skrällarnas d..


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.
Det blev skrällarnas dag och när krutröken skingrats betalade sju rätt 868 777 kronor.
En bidragande orsak till den höga utdelningen var Slide So Easy, som skrällde i Kalmarsundspokalen för sin tränare Flemming Jensen. Efter en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade, avgjorde Slide So Easy kort före mål, streckad på blott tre procent.

Favoriten gav upp totalt
Favoriten Pastore Bob blåste direkt till ledningen och drog i ett jämnt 1.10,5-tempo. Men han var trött och slagen redan vid upploppets början och gav upp totalt. Utvändige Disco Volante tog tillfälligt över men kunde inte freda sig när Coktail Fortuna angrep från andra par utvändigt. Med i dennes rygg följde Slide So Easy och Flemming Jensen vred på i fjärdespår i utgången av sista kurvan. Dessa två gjorde upp till slut och dessutom kom Baron Gift med en vass slutspurt efter att ha suttit sist i kön. Slide So Easy kopplade ett säkert grepp den sista biten och vann på tiden 1.10,3/1640a. Det var nytt banrekord för utländska hingstar och valacker.
- Tempot var ju fint och loppet blev riktigt bra för vår del. Det kändes bra i sista kurvan och när han fick chansen bet det ju riktigt bra. Han är en fin häst som var väldigt bra, sa Flemming Jensen.

”Det var fel taktik”
Jensen fick utstå skarp kritik för två veckor sedan när han valde att köra i ledningen i Oslo Grand Prix och svara ut elitloppsvinnaren Ringostarr Treb. Då var Slide So Easy trött och slagen redan sjuhundra meter kvar men den här gången valde Flemming en annan taktik och resultatet blev betydligt bättre.
- Jag förstår att många tyckte det var fel och resultatet blev också dåligt så det var fel taktik, erkände Flemming.

Sjätte raka för obesegrade Velten Versailles
En imponerande uppvisning fick vi se i V75-4 där favoriten Velten Versailles tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad. Den Holländsk-tränade hästen var bara bäst och Rick Ebbinge (som nyligen blev världsmästare) lämnade inget åt slumpen och körde fram utvändigt om ledaren 1300 meter kvar. Han kopplade enkelt greppet på ledande Royal T.H. och gled undan till en suverän seger med till synes gott om krafter kvar.
- Han var bra i ordning och gjorde ett mycket bra lopp. När tempot bedarrade tyckte jag att jag måste köra framåt för att kontrollera loppet. Han vann lätt, sa Rick Ebbinge.

”Det stod verkligen och vägde”
I V75-inledningen överraskade hårt betrodda Sevilla att hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen. Samtidigt galopperade favoriten Cobbys Olifant i första sväng i en trång situation. Utvändigt om ledaren satt Sir Henry P.Hill och det var tätduon som gjorde upp över upploppet. Sir Henry P.Hill gick i närkamp med Sevilla och såg ut att vara koppla greppet när Sevilla kontrade invändigt. Men precis metern före mållinjen galopperade Sir Henry P.Hill snöpligt för Jörgen Westholm. Därmed gick segern till Sevilla, tränad och körd av Joakim Lövgren.
- Det stod verkligen och vägde och både jag och Jörgen gav allt med våra hästar. Det är en Ready Cash det här som har en annan motor. Är man rädd om benen så hjälper dom dig med de andra, sa Joakim Lövgren.

”Bananen” var bara bäst
I V75-2 fick Copaca Banana ett tufft lopp utvändigt om ledande Alicia Bore. Men trots det kopplade han greppet på upploppet och höll undan före Red Rock Canyon Ås som tassat med i ryggen. En riktig toppinsats och en bejublad hemmaseger för hästen som tränas av Maria Rosenberg som även äger tillsammans med Stefan Carlsson. Segertiden blev finfina 1.11,3/1640a.
- Han var jätteduktig. Den här gången fick han det tuffaste loppet och var bara bäst. Det var välförtjänt, sa segerkusken Kim Eriksson.

”Kunde inte fantisera om att han skulle vinna”
En jätteskräll på V75 blev det i den femte avdelningen när Lutfi Kolgjini styrde in Parizan Face åt sonen Adrian som tränar. Och det var verkligen ingen bluffseger, snarare tvärtom. Partizan Face fick en tuff inledning via tredje- och fjärdespår genom första kurvan innan Ludde dundrade framåt i ett offensivt upplägg. Han bombade ända till ledningen när Henriette Larsen släppte bakom Secret Mission, då denne fått utstå press i inledningen av spetskörningen. Partizan Face ångade på i täten och vid upploppets början fick Secret Mission chansen när Wingait C.H. galopperade utvändigt. Men Partizan Face stegade bara undan till en imponerande seger.
- Han har bra inställning och vann hur lätt som helst. Jag visste att det skulle bli en tråkig inledning eftersom han inte kan öppna något. Sedan låg han på rätt så kraftigt och det blev ett tufft förstavarv. Jag är otroligt imponerad och kunde inte fantisera om innan att han skulle vinna, sa Lutfi Kolgjini.

Revansch för Westholm ”Sitt livs bästa värmning”
Jörgen Westholm hade en olycklig start på dagen när Sir Henry P.Hill galopperade över mål i slutstriden. Men Westholm repade nytt mod efter den snöpliga målgaloppen och vann Kalmarsundsstayern i V75-6 med Flash Hammering. Westholm körde resolut till ledningen mitt i loppet och höll undan säkert före Vischio Holz den sista biten. En riktigt bra insats på tiden 1.14,4/3160.
- Han brukar rulla och fara i värmningen men i dag var det nog hans livs bästa värmning, sa Jörgen Westholm.
- Jag var väldigt sugen på att vinna loppet och tänkte att vi måste kliva fram. När jag klev iväg tänkte jag att vi får nog svar men vi kom med så hög fart att vi fick spets och det var nog vinstgivande. Han har varit nere i en formsvacka men nu är han på väg uppåt och kommer att få en rolig sommar. Det är en häst jag gillar, han är skönt flegmatisk och lat.

Shadow Gar fällde favoriten
Det blev favoritfall även i V75-avslutningen när In Toto Sund fick en tuff resa utvändigt om ledande Shadow Gar och inte orkade utmana denne. Hon höll bra som trea men åt Shadow Gar fanns inget att göra då hon gled ifrån till en lätt seger. Långt ut i banan toppspurtade Dear Friend men var för sent ute. Shadow Gar kördes förtjänstfullt av Christoffer Eriksson som drog i ett jämnt tempo, och tränar gör Jerry Riordan.
21 system klarade av att hitta alla sju vinnarna på V75 och belönades med 868 777 kronor för sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1660/4 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2640/3 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2140/4 0 g 1356
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 1640/6 6 13.4 169
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-1 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/3 0 21.4g 1858
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/6 0 17.0 432
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/10 0 373
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2160/11 2 16.3 65
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 2140/2 0 19.4 453
2015-11-27 2015-11-27 Romme-11 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/5 3 17.7 79
2015-11-27 2015-11-27 Romme-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 1640/9 6 16.0 603
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/5 0 20.5g 277
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-9 Lucky Luke Zenz Lucky Luke Zenz   [h 6] 2680/11 4 16.6 89
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2160/8 0 g 397
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2640/2 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 3] 2140/11 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/7 1 16.4 67
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 2140/7 7 18.1 320
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2660/12 4 17.5 97
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1640/7 7 14.5 865
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 6] 2160/15 4 16.6 211
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Wyatt Earp Zenz Wyatt Earp Zenz   [h 6] 1640/3 8 17.0 52
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 6] 2140/11 5 17.6 635
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 0 16.9 50
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 2140/2 6 15.0 201
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-7 Jane Zenz Jane Zenz   [s 7] 3140/9 str
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/11 4 15.8 70
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 6] 1640/11 0 16.8g 756
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 6] 1609/8 0 15.3g 133
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/7 C 0 190
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 B 2 17.9 33
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 0 16.0 107
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2640/5 D 0 17.1g 691
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2160/8 B 5 16.9 117
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/9 B 0 15.9 53
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/2 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 A 1 17.8 18
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 1640/11 A 1 13.9 123
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2660/4 C 0 g 45
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/10 A 4 16.2 71
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/10 C 0 15.7 203
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 C 4 16.0 58
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/7 D 3 16.5 41
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/8 A 1 17.9 35
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [h 3] 2140/9 D 0 20.8g 138
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/8 C 8 22.0g 32
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/5 A 1 16.3 25
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/5 B 0 19.6 146
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/11 A 1 15.2 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/3 D 3 17.5 327
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/7 B 1 15.6 119
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2640/7 B str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 1640/3 C 5 19.8 145
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/7 C 0 18.8 386
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/4 C 5 18.8 92
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/1 D 7 17.8 254
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/2 D 6 16.8 271
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 449
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2140/2 C 2 16.9 42
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 1640/6 B 5 16.4 31
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/2 D 5 14.2 242
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2148/4 C 5 18.3 153
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 3] 2148/11 D 2 17.8 84
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 0 13.9 298
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/10 C 5 16.7 228
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2168/10 B 1 17.2 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2180/9 C str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/2 B 1 17.2 62
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 1 18.3 299
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2160/9 C 6 16.6 1636
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 1640/1 D 0 16.3 741
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/10 D 4 13.7 472
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2660/6 D 0 18.6 386
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 1640/2 C 6 15.3 251
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Harry the Rat Zenz Harry the Rat Zenz   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 509
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 C str
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/1 D 0 g 418
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/1 D 0 g 166
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2160/5 C 6 18.8g 159
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 4] 2140/1 D 0 g 70
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 5 16.8 428
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2140/5 C 2 15.1 31
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-8 Zeuxis Hornline Zeuxis Hornline   [v 9] 2140/4 D 0 18.8g 894
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/13 D 0 18.2g 627
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/6 D 7 20.0g 460
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/5 D 2 14.1 37
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 4] 2140/11 D 0 g 583
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/7 D 0 17.3 93
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0 22.8g 214
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 2 20.7 76
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 7 18.2 59
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 1640/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/4 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1640/7 C 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 B 8 19.7 253
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-5 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2180/9 C 5 16.7 153
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/8 D 0 20.4g 482
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/11 D 0 16.7 728
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/1 C 0 17.9 369
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-8 Jane Zenz Jane Zenz   [s 8] 2640/2 D 0 18.6 1002
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-9 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/8 D 0 17.1 1183
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2140/9 D 0 16.7 1044
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2160/11 A 1 18.0 104
2016-01-12 2016-01-12 Romme-2 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 2140/10 D 0 20.7 473
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 8 18.3 459
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-10 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 111
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 15.0 27
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/4 D 2 18.3 87
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2160/7 C 0 19.3g 254
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 D 8 17.1 957
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 0 g 44
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2180/14 A 7 15.2g 60
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/9 D 3 17.4 257
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/9 D 2 19.3 452
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 6 16.0 1073
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 C 6 18.0 651
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/1 A 0 15.2 24
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/3 D 5 20.2g 129
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-2 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 B 2 13.2 52
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 5 18.7 1275
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/14 A 0 g 44
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/7 D 0 20.7 397
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/2 C 0 g 100
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/1 D str
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/11 D 0 19.0 626
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/2 B 2 15.5 17
2017-10-27 2017-10-27 Romme-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/8 D 7 20.2 823
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 161
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/7 A 6 16.6g 40
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/5 D 4 16.7 230
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/6 D 6 17.7 426
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3160/4 C 0 g 90
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/5 D 0 21.1g 275
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/8 B 1 17.5 25
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/13 A 5 18.8 87
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 0 18.0g 22
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/1 D 0 18.1g 774
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/7 B 0 18.9g 404
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 C 0 20.8 115
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/7 D 0 12.7 718
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/4 D 4 12.3 1896
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/9 D 0 g 691
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/9 B 2 17.9 66
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/2 D 0 18.3 116
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2160/9 A 0 16.9 99
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2660/13 B str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/1 D 0 17.3 1411
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/3 D 0 15.9 273
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/9 A 7 12.3 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1640/12 C 0 17.3g 280
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/1 A 0 16.4 37
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/11 D 8 18.5 133
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-1 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/6 C 0 18.9 228
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/12 B 0 14.2 464
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2660/3 B 5 19.0g 18
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2140/6 A 2 15.3 16
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/10 A 2 15.3 235
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/4 D 1 19.6 85
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/3 D 5 16.2g 213
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2140/7 B 1 15.7 228
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3180/11 A 2 15.9 37
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 100
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/1 D 8 18.7 636
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3140/3 B 0 g 348
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 2640/6 A 1 15.3 15
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 1640/5 D 8 15.5 723
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 3180/15 A 0 18.7g 193
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/2 C str
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/1 D 4 15.3 1002
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 2160/12 B 0 20.0g 167
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/7 D str
2017-06-02 2017-06-02 Romme-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 3] 2140/2 D 0 22.0g 502
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2640/6 B 2 17.7 19
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2160/10 A str
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/4 D 6 17.6 310
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/6 B 0 18.3g 328
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/5 A 1 17.0 116
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/5 A 0 g 41
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 3140/2 D 5 15.4 268
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/2 D 0 18.7 619
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2160/9 D 8 17.8g 183
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D str
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2160/6 B 5 19.8g 29
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2640/5 C 3 17.8 61
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/12 D 6 16.6 243
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/8 C 4 18.1 65
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 1660/10 B 0 g 95
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2660/4 C 0 18.6 873
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 5] 2140/8 C 0 18.5g 127
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 4] 1640/11 B 4 16.2 44
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/13 B 0 20.6 76
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2140/6 C 0 19.1 198
2017-01-20 2017-01-20 Romme-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 5] 2140/2 B 6 17.7g 34
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3200/10 C 5 15.4 403
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 7 18.1 709
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/4 B 0 19.3 294
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/3 D 5 17.3 806
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 D str
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 7 17.3 259
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-6 Kulani Kulani   [s 8] 1609/7 D 0 16.2 214
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2100/3 D 0 18.7 311
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-9 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 0 15.0 25
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/8 B 4 17.5 77
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 C 6 17.6 98
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Kulani Kulani   [s 8] 2140/12 C 4 17.9 110
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 C 1 17.2 94
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 B 7 18.8 96
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/11 C 2 14.6 282
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 C str
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/13 B 6 16.5 157
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1640/4 C 6 15.4 214
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/1 C 5 13.6 108
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 754
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/3 C 5 15.8 334
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 C str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/3 B 3 13.9 24
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 B 7 18.1 62
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/8 C 0 g 55
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Green Bax Green Bax   [v 7] 2140/5 D str
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/6 D 0 18.2g 120
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/2 D 4 16.6 520
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-6 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/3 B 8 21.5g 185
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/1 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/13 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 1640/8 D 0 1161
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/14 C 7 17.8 389
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2640/9 D 0 18.1 524
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1660/6 B 2 15.6 155
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/14 B 0 17.6 99
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/2 D 0 18.6 749
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/7 D 0 19.8g 266
2018-08-11 2018-08-11 Åby-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 C 1 12.5 62
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 7 16.7 355
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2160/2 D 6 16.8 189
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2140/4 B 1 13.7 37
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 1378
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/1 D 5 17.1 287
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/1 D 0 15.8 781
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Las Vegas Zenz Las Vegas Zenz   [h 4] 2140/4 D 0 23.2g 81
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/7 D 0 g 307
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/7 D 7 16.2 115
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/8 B 3 16.5 32
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2060/7 C 0 17.7 114
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2500/8 B 1 17.8 142
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2640/1 D 7 18.9 283
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2640/4 B 1 14.7 26
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/9 A 5 16.9 27
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 3140/2 D 0 g 1811
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/2 D 0 16.9g 129
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2160/5 D 4 16.8 136
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 C 4 15.6 52
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/14 D 4 15.6 315
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 D 0 g 67
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 A 4 16.4 29
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 C 0 17.4 334
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/9 B 1 17.9 49
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 3140/1 D 0 23.2 589
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-6 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 B 1 16.6g 175
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 2660/8 B 1 14.8 90
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 C 3 18.3 71
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2140/5 B 4 15.5 142
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/11 D 3 15.4 851
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 D 2 16.5 201
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/7 B 0 g 160
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 2140/3 D 0 17.7 514
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 171
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 677
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2640/9 D 6 18.9 210
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/5 A 7 16.6 170
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/5 C 0 18.3g 312
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2180/13 A 6 15.6 424
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Prada Bi Prada Bi   [s 9] 1660/10 B 6 16.9 133
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 1640/2 D 2 17.6g 21
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 167
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2160/4 C 2 15.8 194
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/5 D 5 16.3 389
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2660/8 C 0 18.6g 131
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 5] 2140/2 D 3 19.7 60
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 1660/6 D 1 18.7 326
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 3140/1 D 7 21.4g 440
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2180/5 C str
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 0 g 386
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/8 B 4 17.5 388
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/3 C 0 g 310
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-7 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2160/4 D str
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/6 A 0 19.3g 157
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/8 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/9 C str
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 2140/9 B 0 g 156
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Ina Zenz Ina Zenz   [s 9] 2140/12 C 7 17.7 226
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/9 C 0 16.9 533
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/11 C 0 19.7 526
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 1571
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-4 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/3 D 4 14.8 624
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 6] 2640/2 D 6 17.8 226
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 5] 3160/8 A 6 17.3 39
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-4 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 6] 2140/5 D 0 17.2 1821
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/4 D 0 19.1g 279
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/4 C 6 14.0 123
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/11 C 4 18.0 148
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 D 7 17.0 275
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/3 D 5 15.7 1169
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/8 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2160/10 B 5 13.8 73
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/6 C 0 g 176
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 1640/1 D 0 g 296
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/12 D 0 17.1 580
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/10 B 2 18.9 202
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/3 D 4 18.0 147
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/2 C 0 17.8g 402
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 1640/7 C 5 16.8 507
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2180/9 C 7 19.6 1095
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Prada Bi Prada Bi   [s 10] 2180/9 C 0 17.9 406
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-10 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2140/4 C 5 20.3g 403
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-4 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 3180/12 A str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/4 C 7 20.0g 517
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 480
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/4 D 0 15.7 70
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2160/4 D 0 g 339
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2180/11 A str
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-2 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/2 C 0 g 436
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2160/4 C 6 18.3g 66
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/5 B 0 g 65
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Apache Zenz Apache Zenz   [v 7] 2140/3 D 0 18.6 1026
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/4 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1660/8 C 8 18.3 82
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/6 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2660/6 B 0 g 23
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 1640/4 C str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 3160/6 B 0 g 266
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 0 18.4 601
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2160/9 B 0 19.0 125
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-6 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 2640/10 A 4 16.0 33
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 6] 2160/10 B 5 19.2 357
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 7] 2140/5 C 7 17.5 64
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/11 D 0 16.6 238
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-6 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/3 D 7 16.4 716
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 6] 1640/7 A 0 13.6 415
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Texas Killer Zenz Texas Killer Zenz   [v 7] 2640/9 C 5 21.6 406
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2140/1 C 3 22.1 455ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se