V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och ..


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och därmed utestängd från loppet. Det sjuårige fenomenet har totalt 32 triumfer på 49 starter och har inte förlorat sedan Masters-finalen i september, där han utklassade bland andra svenske topphästen Propulsion men snöpligt slog ihop och galopperade bort segern kort före mål. När han på söndagen visade upp sig i Prix de Chateaudun tog han sjätte raka segern i sedvanligt imponerande stil. Tränaren Jean-Michel Bazire skötte själv tömmarna och efter ett ha inlett i tredjespår från 25 meters tillägg lyckades han hitta andra par utvändigt bakom Prix d’Amerique-klara Chica de Joudes redan på den första långsidan. Barfotaspringande Cleangame kunde sedan tassa med i rygg fram till slutkurvan där han lyftes ut i tredjespår och odriven joggade ifrån motståndet. Segertiden över de 2 875 meterna skevs till 1.11,6 och loppets förstapris uppgick till 415 000 kronor. Totalt har Cleangame 12,2 miljoner kronor på vinstkontot. Tessy D’ete kom in som tvåa från rygg på vinnaren och Chica De Joudes höll starkt till tredjeplatsen. Ende svensktränade hästen i loppet var Adrian Kolgjinis Rajesh Face som blev diskvalificerad för galopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra..


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra ren. Vilket han fick prova på under fredagen.
- Det var annorlunda. De släppte bara iväg en och det fanns inga bromsar, så det var lite knepigt. Men de sa att jag fick honom att springa fort nog så jag fick godkänt, sa Tetrick i en tv-intervju på US Trottings Facebooksida efter renturen.
Han fick även köra kallblod för första gången och det klarade han också med bravur. I kuskmatchens första avdelning under lördagskvällen vann han överlägset med elvaårige valacken Pikku-Ryti. Totalt slutade Tim Tetrick på tredje plats i Arctic Challenge efter segraren Antti Teivainen och Jorma Kontio.
- Jag kan inte tacka det finska folket tillräckligt för en helt fantastisk upplevelse, skrev Tim Tetrick på Twitter efter tävlingarna.

Ola Johansson, Kanal 75


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.Av de &..


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.
Av de övriga miljonsystemen så var ett inlämnat på banan på Bergsåker och 540 satsade kronor gav 4 511 462 kronor tillbaka.
En spelare på ATG.se hade spelat ett större filsystem med flera kuponger och lyckades få sju rätt på en kupong som kostade 72 kronor. Vinsten på den kupongen blev 4 499 982 kronor.
En spelare som lämnat in via ATG-ombundet Direkten Kajutan i Åkersberga satsade 480 kronor och vann 4 497 882 kronor.
Det femte kupongen med sju rätt var inlämnat hos Veikkaus OY i Finland och systemet som kostade över 2000 kronor gav tillbaka 4 917 823 kronor.
Sju rätt gav 4 319 192 kronor, sex rätt 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen ..


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen och sedan fått dämpa tempot rejält. Men trots det gynnsamma löpningsförloppet tröt krafterna på upploppet och samtidigt kom Digital Ink med en tung avslutning. Den senare hade då rundat fältet från femte par utvändigt under slutrundan och när Robert Bergh vred på längst ut i banan bet det bra.
- Det är otroligt stort och kul. Fantastiskt bra gjort på lång distans att spurta ner dem såhär. Han har varit fantastiskt bra hela hösten. Det har han varit hela livet givetvis men den här hösten har varit enorm, berömde Robert Bergh.
Det var Digital Inks första seger i gulddivisionen på närmare två år och den hade han verkligen samlat ihop till. Efter en lite sämre period har han kommit tillbaka starkt och sedan oktober har han bland annat slutat tvåa i Svenskt Mästerskap, trea i Konungens Silverhäst och tvåa i Gävle Stora Pris.
- Charlotte (hästens skötare Charlotte Andersson) har gjort ett fantastiskt bra jobb med honom och varit med honom varje minut.
Att det var i Hilda Zonetts lopp som fullträffen kom gladde naturligtvis Robert Bergh lite extra.
- Det är typiskt regnigt, ett tufft lopp över 2 600 meter, och så får man tänka på henne och vinna med den här. Det är perfekt alltså.

Tredje raka i överlägsen stil
Robert Bergh visade även upp Indra’s Secret, ett sto som med sin hårdhet faktiskt påminner lite om Hilda Zonett. Med två raka segrar i Robert Berghs regi spelades hon till favorit från spår tolv över mastiga tre varv i klass I och det visade sig vara befogat. Redan efter ett varv hade Robert Bergh hittat till ledningen och därifrån drog sedan Indra’s Secret musten ur konkurrenterna och tågade undan till ohotad triumf.
- Hon känns otroligt tuff och bryr sig inte om någonting, sa Bergh och passade på att berömma personalen på Bergsåker som trots enorma mängder nederbörd presenterade en bana i bra skick.
- Det är nästan så att man vill buga för banpersonalen. Vilket toppjobb de har gjort!

B.W.Sture överlägsen från ledningen
Örjan Kihlström brände med ett knippe favoriter men i dubbelcupens final var det istället han som fällde storfavoriten. Lome Brage presterade förvisso långt under normal standard men vinnande B.W.Sture ska inte be om ursäkt för segern. Med 1 500 meter till mål kunde Örjan Kihlström placera hästen i ledningen och därifrån var den Jan-Olov Persson-tränade sexåringen smått överlägsen.
- Han är en fin travare och nu när han har fått vara hel och tävla på lite verkar formen komma mer och mer, sa Kihlström.

4,3 miljoner kronor för sju rätt
I bronsdivisionen imponerade Svante Båth-tränade Empire Garbo på sin kusk när han svepte till ledningen in i slutkurvan och lämnade motståndet.
- Det var en rejäl rusch han gjorde. Han var bra helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde, sa Erik Adielsson.
Per Lennartsson tog hem klass II från ledningen med egentränade Cyrano de B. och i stoloppet profiterade Adi Gallia på inledande vansinneskörning i täten när hon skrällde från 40 meters tillägg. Hennes tränare och kusk Nicklas Westerholm, son till Robert Bergh, dubblade sedan sin segerskörd som kusk och såg samtidigt till att farsgubben tog en V75-trippel som tränare när han satte dit jätteskrällen Ginny Weasley i den avslutande silverdivisionen.
Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 rusade upp till 4,3 miljoner kronor. Sex rätt delade ut 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Coll..


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Collard på Vincennes i Paris. Och hade loppet blivit normalt kört hade han troligen vunnit enkelt. Men nu fick femåringen ett blytungt lopp från spår sju bakom startbilen. Han nådde den första kurvan i fjärdespår och fortsatte framåt i tredjespår när klockan visade mycket snabba 1.05,8 de första 600 meterna. Björn Goop satt i sulkyn och han forcerade hästen till ledningen vid uppförsbackens början. Där tvingades han att köra absolut max en bit till då Jean-Michel Bazire utmanade rejält med Ghazi B.R. och 1 100 meter nåddes på 1.09,5. Trots den svettiga inledningen och det ursinniga tempot hade Velvet Gio kommandot en bra bit in på upploppet men till slut tvingades han släppa andrahandsfavoriten Violetto Jet förbi sig. Vinnaren kom i mål en tiondel före Velvet Gio på kilometertiden 1.11,6 över 2 100 meter. Förstapriset i loppet uppgick till 369 000 kronor och Velvet Gio fick 205 000 kronor för andraplatsen. Övriga svensktränade hästar i loppet, Peter Untersteiners Heart of Steel, Tomas Malmqvists Confidence och Adrian Kolgjinis Speedy Face, slutade femma, sjua och tia.

Ola Johansson, Kanal 75


Åt Jean-Michel Bazires storfavorit Dreambreaker fanns inget att göra men bakom honom gick Usain Henna och Unique Juni starkt. Den förstnämn..


Åt Jean-Michel Bazires storfavorit Dreambreaker fanns inget att göra men bakom honom gick Usain Henna och Unique Juni starkt. Den förstnämnde i duon kördes till ledningen av Björn Goop och hängde sedan med berömvärt till andraplatsen efter att ha släppt ifrån sig taktpinnen till vinnaren. Unique Juni levererade en stark avslutning från tredje par utvändigt i Gabriele Gelorminis händer och hade också stolpe in när de franska domarna lät henne behålla tredjeplatsen trots att hon föll ur travet rejält den sista biten. Loppets förstapris uppgick till 309 000 kronor och Usain Henna fick 172 000 kronor medan Unique Juni belönades med 96 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Clemenza Clemenza   [v 5] 2140/10 str
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/2 0 17.3 782
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 5] 2140/7 0 17.6 37
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Commendatore Commendatore   [v 3] 2140/12 0 215
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Clemenza Clemenza   [v 5] 1609/4 4 14.5 232
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-5 Clemenza Clemenza   [v 5] 2140/1 3 14.8 74
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Clemenza Clemenza   [v 5] 3140/2 0 17.2 110
2015-09-30 2015-09-30 Åby-1 Commendatore Commendatore   [h 3] 2140/10 0 g 802
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Clemenza Clemenza   [v 5] 2140/3 2 15.0 75
2016-12-22 2016-12-22 Åby-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/6 C 1 17.7 134
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2640/6 A 3 18.4 151
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 4] 1640/12 A 0 g 62
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/7 A 0 17.9g 21
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/10 A 7 17.9 128
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-7 Commendatore Commendatore   [v 4] 2160/5 B 2 15.5 34
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/7 C 0 17.9 139
2016-10-13 2016-10-13 Åby-10 Commendatore Commendatore   [v 4] 2660/6 B 7 16.2 33
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/8 B 2 15.4 148
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Mushu Mushu   [s 8] 2140/3 D 0 g 128
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/4 D 1 16.5 119
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/6 C 0 20.4 144
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/9 B 2 17.6 119
2016-08-04 2016-08-04 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/3 B 2 15.8 45
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/1 C 0 14.6 72
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/2 C 3 17.2 228
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/11 B 2 14.1 95
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/3 A 1 15.4 54
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Commendatore Commendatore   [v 4] 2160/9 A 3 17.1 39
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-1 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/12 A 2 16.4 21
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-4 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/8 D 0 16.8 454
2017-12-28 2017-12-28 Åby-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/6 C 3 14.8 106
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-5 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 6] 2160/7 A 5 15.8 137
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-4 Commendatore Commendatore   [v 5] 1640/2 D 1 13.5 138
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2160/6 B 1 15.5 22
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Makeover Makeover   [v 5] 2140/4 C 3 16.1 648
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/3 C 3 16.7 140
2017-12-01 2017-12-01 Åby-9 Makeover Makeover   [v 5] 2140/1 B 0 g 40
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/12 A 1 16.9 31
2017-11-29 2017-11-29 Åby-8 Commendatore Commendatore   [v 5] 1640/3 C 0 14.3g 474
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Commendatore Commendatore   [v 5] 2140/5 C 6 15.3 347
2017-10-29 2017-10-29 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 5] 2140/10 B 1 16.0 42
2017-10-29 2017-10-29 Åby-4 Clemenza Clemenza   [v 7] 2140/6 D 0 297
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/10 D 0 17.1g 343
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Clemenza Clemenza   [v 7] 2140/10 D 0 17.7 194
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-1 Makeover Makeover   [v 5] 2160/10 B 3 17.0 76
2017-09-14 2017-09-14 Åby-11 Makeover Makeover   [v 5] 2160/7 D 4 17.5 362
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 5] 2660/8 B 0 g 50
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Commendatore Commendatore   [v 5] 2140/12 A 2 16.5 43
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/1 C str
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-8 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 0 74
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 1640/6 A 0 16
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Clemenza Clemenza   [v 7] 2640/12 D 0 161
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-1 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 1640/1 C 1 13.4 68
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2160/12 B 7 16.4 33
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2160/7 A 1 16.5 18
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/5 B 1 15.7 23
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/6 B 0 g 45
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/6 B 2 15.1 37
2017-05-25 2017-05-25 Åby-1 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/6 B 1 16.3 53
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2680/9 D 0 28.8 926
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 French Flair French Flair   [s 7] 2140/7 D 0 16.4 912
2017-04-12 2017-04-12 Åby-8 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2640/5 C 0 17.4 122
2017-03-23 2017-03-23 Åby-3 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2160/8 B 1 16.3 74
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 150
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/10 C 2 15.5 359
2017-01-25 2017-01-25 Åby-5 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 856
2017-01-12 2017-01-12 Åby-1 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/4 C 4 17.9g 170
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/12 A 2 16.9 106
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2660/14 A 1 18.8 75
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/12 C 0 1363
2018-12-20 2018-12-20 Åby-1 Ferrari Ferrari   [v 3] 2140/10 D 5 19.8 251
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/5 A 1 14.5 70
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/7 A 5 17.7 22
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 My Angel Laday My Angel Laday   [s 4] 2140/12 C 0 16.6 285
2018-11-07 2018-11-07 Åby-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 3140/9 B str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/3 A 2 15.5 83
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/3 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-4 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/12 D 3 13.1 565
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/5 B 3 13.9 409
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 1640/1 A str
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Marjons Love Marjons Love   [v 5] 2140/7 A 1 18.2 38
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/9 A 1 14.6 34
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Commendatore Commendatore   [v 6] 2160/10 A 5 15.5 346
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/3 B 0 15.1 256
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2680/12 A 2 14.6 94
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2660/4 B 3 14.6 84
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/3 A 0 g 104
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Back on Line Back on Line   [v 6] 2140/8 A 3 15.8 66
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 7] 2160/7 C 0 15.6 248
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 5] 2160/8 D 0 16.9 296
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2160/8 C 2 15.3 82
2018-05-17 2018-05-17 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/10 C 2 11.9 853
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2640/10 A 3 16.4 52
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 5] 1640/1 D str
2018-04-04 2018-04-04 Åby-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/6 B 4 15.0 207
2018-03-29 2018-03-29 Åby-3 Makeover Makeover   [v 6] 2140/9 C 0 g 642
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Makeover Makeover   [v 6] 2140/3 B 2 17.9 35
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Panther Face Panther Face   [h 6] 2140/9 C 4 17.2 65
2018-03-08 2018-03-08 Åby-9 Commendatore Commendatore   [v 6] 2640/8 C 0 19.7g 362
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/5 B 6 15.0 89
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-4 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/14 B 3 16.6 90
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2640/4 C 0 17.6g 58
2018-02-14 2018-02-14 Åby-4 Makeover Makeover   [v 6] 2140/10 A 0 18.9 53
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 5] 2640/4 D 6 17.5 710
2018-02-01 2018-02-01 Åby-10 Makeover Makeover   [v 6] 2140/4 C 2 18.1 70
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-2 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/1 B 1 15.2 11
2018-01-18 2018-01-18 Åby-2 Makeover Makeover   [v 6] 2140/4 C 0 g 178
2018-01-10 2018-01-10 Åby-6 Commendatore Commendatore   [v 6] 2640/2 C 5 16.5 210
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2180/7 A str
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Commendatore Commendatore   [v 7] 2160/9 C 0 19.2g 278
2019-11-16 2019-11-16 Åby-4 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/11 D 6 15.5 130
2019-11-14 2019-11-14 Åby-5 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/10 C 0 592
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Ferrari Ferrari   [v 4] 2660/9 A 0 20.2 86
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 1640/4 B 0 g 45
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2640/9 C 3 15.7 55
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/7 C 4 13.9 48
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-1 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/3 B 5 14.9 71
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-3 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/5 C 2 17.5 89
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-8 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 2140/12 C 7 15.8g 295
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/5 C 0 64
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-2 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/6 C 0 g 155
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/9 D str
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/8 C 2 15.1 41
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 1640/9 B 1 14.2 18
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-2 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/1 C 0 g 72
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2160/8 B 1 15.1 36
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-8 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/6 B 4 15.6 50
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/6 A 3 16.9 39
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2180/11 A 2 15.2 30
2019-04-17 2019-04-17 Åby-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2660/10 A 1 17.0 25
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/9 D 7 14.9 487
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/4 B 1 17.5 18
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 6] 2140/2 C 5 17.4 45
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-9 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 3140/7 D 0 14.9 131
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/3 B 1 15.4 68
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-5 Commendatore Commendatore   [v 7] 2160/6 D 2 15.9 124
2019-03-14 2019-03-14 Åby-1 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/2 B 3 20.5g 63
2019-03-14 2019-03-14 Åby-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2640/4 C 1 16.3 36
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/10 D 5 15.7 94
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/4 C 1 17.9 68
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Commendatore Commendatore   [v 7] 1640/11 B 0 g 187
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/3 D 4 17.6g 409
2019-02-22 2019-02-22 Åby-7 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/3 A 0 g 14
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/4 D 0 g 245
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2140/3 D 4 17.2 336
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Commendatore Commendatore   [v 7] 1640/3 C 0 15.2g 453
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2160/8 B 3 16.7 110
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2640/3 D 6 15.5g 101
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/4 C 5 20.0 250
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/7 D str
2019-01-03 2019-01-03 Åby-1 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/4 C 5 18.5 102ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se