V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande m..


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande matchat på Mallorca och hemma på Menorca, där den forne världstravaren tävlat om småpengar.
Seger lades till seger. Svenske kallblodet Järvsöfaks rekord på 42 raka passerades i våras.
Det blev slutligen strålande 56 segrar i svit för tolvåringen som på söndagen förlorade ett lopp på Menorca. Trebol hade förmodligen en sämre dag och slutade trea i ett lopp med 300 euro (!) i förstapris.
Ägaren Pau Salord bor på Menorca och är stolt ägare till Trebol som tävlade med framgång internationell som yngre då det bland annat blev segrar i franska loppet Prix du Luxembourg och ett par upplagor av Kymi Grand Prix i Finland.

Mikael Wikner, Kanal 75


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-1602. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-1123. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-1124. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-160
2. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-112
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-112
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 173-181-138
5. Björn Goop, Färjestad, 159-100-89
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 133-85-97
7. Erik Adielsson, Solvalla, 112-77-42
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 111-159-131
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 110-83-65
10. Magnus A Djuse, Östersund, 94-86-55
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 84-63-70
13. Robert Bergh, Åby, 80-60-37
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 78-52-43
15. Oskar J Andersson, Romme, 73-74-54
Siffror till och med 13 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Clemenza Clemenza   [v 5] 2140/10 str
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/2 0 17.3 782
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 5] 2140/7 0 17.6 37
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Commendatore Commendatore   [v 3] 2140/12 0 215
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Clemenza Clemenza   [v 5] 1609/4 4 14.5 232
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-5 Clemenza Clemenza   [v 5] 2140/1 3 14.8 74
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Clemenza Clemenza   [v 5] 3140/2 0 17.2 110
2015-09-30 2015-09-30 Åby-1 Commendatore Commendatore   [h 3] 2140/10 0 g 802
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Clemenza Clemenza   [v 5] 2140/3 2 15.0 75
2016-12-22 2016-12-22 Åby-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/6 C 1 17.7 134
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2640/6 A 3 18.4 151
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 4] 1640/12 A 0 g 62
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/7 A 0 17.9g 21
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/10 A 7 17.9 128
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-7 Commendatore Commendatore   [v 4] 2160/5 B 2 15.5 34
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/7 C 0 17.9 139
2016-10-13 2016-10-13 Åby-10 Commendatore Commendatore   [v 4] 2660/6 B 7 16.2 33
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/8 B 2 15.4 148
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Mushu Mushu   [s 8] 2140/3 D 0 g 128
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 5] 2140/4 D 1 16.5 119
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/6 C 0 20.4 144
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/9 B 2 17.6 119
2016-08-04 2016-08-04 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/3 B 2 15.8 45
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/1 C 0 14.6 72
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 3] 2140/2 C 3 17.2 228
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/11 B 2 14.1 95
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/3 A 1 15.4 54
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Commendatore Commendatore   [v 4] 2160/9 A 3 17.1 39
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-1 Commendatore Commendatore   [v 4] 2140/12 A 2 16.4 21
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-4 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/8 D 0 16.8 454
2017-12-28 2017-12-28 Åby-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/6 C 3 14.8 106
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2160/6 B 1 15.5 22
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-5 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 6] 2160/7 A 5 15.8 137
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-4 Commendatore Commendatore   [v 5] 1640/2 D 1 13.5 138
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Makeover Makeover   [v 5] 2140/4 C 3 16.1 648
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/3 C 3 16.7 140
2017-12-01 2017-12-01 Åby-9 Makeover Makeover   [v 5] 2140/1 B 0 g 40
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/12 A 1 16.9 31
2017-11-29 2017-11-29 Åby-8 Commendatore Commendatore   [v 5] 1640/3 C 0 14.3g 474
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Commendatore Commendatore   [v 5] 2140/5 C 6 15.3 347
2017-10-29 2017-10-29 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 5] 2140/10 B 1 16.0 42
2017-10-29 2017-10-29 Åby-4 Clemenza Clemenza   [v 7] 2140/6 D 0 297
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/10 D 0 17.1g 343
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Clemenza Clemenza   [v 7] 2140/10 D 0 17.7 194
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-1 Makeover Makeover   [v 5] 2160/10 B 3 17.0 76
2017-09-14 2017-09-14 Åby-11 Makeover Makeover   [v 5] 2160/7 D 4 17.5 362
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 5] 2660/8 B 0 g 50
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Commendatore Commendatore   [v 5] 2140/12 A 2 16.5 43
2017-08-24 2017-08-24 Åby-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/1 C str
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-8 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 0 74
2017-08-19 2017-08-19 Mariehamn-5 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 1640/6 A 0 16
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Clemenza Clemenza   [v 7] 2640/12 D 0 161
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-1 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 1640/1 C 1 13.4 68
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2160/12 B 7 16.4 33
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2160/7 A 1 16.5 18
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/5 B 1 15.7 23
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/6 B 0 g 45
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/6 B 2 15.1 37
2017-05-25 2017-05-25 Åby-1 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 4] 2140/6 B 1 16.3 53
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Quattro Khan Quattro Khan   [v 8] 2680/9 D 0 28.8 926
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 French Flair French Flair   [s 7] 2140/7 D 0 16.4 912
2017-04-12 2017-04-12 Åby-8 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2640/5 C 0 17.4 122
2017-03-23 2017-03-23 Åby-3 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2160/8 B 1 16.3 74
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 150
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/10 C 2 15.5 359
2017-01-25 2017-01-25 Åby-5 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 856
2017-01-12 2017-01-12 Åby-1 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/4 C 4 17.9g 170
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/12 A 2 16.9 106
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2660/14 A 1 18.8 75
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/12 C 0 1363
2018-12-20 2018-12-20 Åby-1 Ferrari Ferrari   [v 3] 2140/10 D 5 19.8 251
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/5 A 1 14.5 70
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/7 A 5 17.7 22
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 My Angel Laday My Angel Laday   [s 4] 2140/12 C 0 16.6 285
2018-11-07 2018-11-07 Åby-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 3140/9 B str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/3 A 2 15.5 83
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/3 D 0
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-4 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/12 D 3 13.1 565
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/5 B 3 13.9 409
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 1640/1 A str
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Marjons Love Marjons Love   [v 5] 2140/7 A 1 18.2 38
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/9 A 1 14.6 34
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Commendatore Commendatore   [v 6] 2160/10 A 5 15.5 346
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/3 B 0 15.1 256
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2680/12 A 2 14.6 94
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2660/4 B 3 14.6 84
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/3 A 0 g 104
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Back on Line Back on Line   [v 6] 2140/8 A 3 15.8 66
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 My Sweet Devil My Sweet Devil   [s 7] 2160/7 C 0 15.6 248
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 5] 2160/8 D 0 16.9 296
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2160/8 C 2 15.3 82
2018-05-17 2018-05-17 Åby-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 1640/10 C 2 11.9 853
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2640/10 A 3 16.4 52
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 5] 1640/1 D str
2018-04-04 2018-04-04 Åby-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/6 B 4 15.0 207
2018-03-29 2018-03-29 Åby-3 Makeover Makeover   [v 6] 2140/9 C 0 g 642
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Makeover Makeover   [v 6] 2140/3 B 2 17.9 35
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Panther Face Panther Face   [h 6] 2140/9 C 4 17.2 65
2018-03-08 2018-03-08 Åby-9 Commendatore Commendatore   [v 6] 2640/8 C 0 19.7g 362
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/5 B 6 15.0 89
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-4 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/14 B 3 16.6 90
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2640/4 C 0 17.6g 58
2018-02-14 2018-02-14 Åby-4 Makeover Makeover   [v 6] 2140/10 A 0 18.9 53
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 5] 2640/4 D 6 17.5 710
2018-02-01 2018-02-01 Åby-10 Makeover Makeover   [v 6] 2140/4 C 2 18.1 70
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-2 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 5] 2140/1 B 1 15.2 11
2018-01-18 2018-01-18 Åby-2 Makeover Makeover   [v 6] 2140/4 C 0 g 178
2018-01-10 2018-01-10 Åby-6 Commendatore Commendatore   [v 6] 2640/2 C 5 16.5 210
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Ferrari Ferrari   [v 4] 2660/9 A 0 20.2 86
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 1640/4 B 0 g 45
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2640/9 C 3 15.7 55
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/7 C 4 13.9 48
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-1 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/3 B 5 14.9 71
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-3 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/5 C 2 17.5 89
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-8 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 2140/12 C 7 15.8g 295
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/5 C 0 64
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-2 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/6 C 0 g 155
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/9 D str
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/8 C 2 15.1 41
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 1640/9 B 1 14.2 18
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-2 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/1 C 0 g 72
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2160/8 B 1 15.1 36
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-8 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/6 B 4 15.6 50
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/6 A 3 16.9 39
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2180/11 A 2 15.2 30
2019-04-17 2019-04-17 Åby-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2660/10 A 1 17.0 25
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/9 D 7 14.9 487
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/4 B 1 17.5 18
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 6] 2140/2 C 5 17.4 45
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-9 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 3140/7 D 0 14.9 131
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/3 B 1 15.4 68
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-5 Commendatore Commendatore   [v 7] 2160/6 D 2 15.9 124
2019-03-14 2019-03-14 Åby-1 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/2 B 3 20.5g 63
2019-03-14 2019-03-14 Åby-8 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2640/4 C 1 16.3 36
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Commendatore Commendatore   [v 7] 2140/10 D 5 15.7 94
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/4 C 1 17.9 68
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Commendatore Commendatore   [v 7] 1640/11 B 0 g 187
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/3 D 4 17.6g 409
2019-02-22 2019-02-22 Åby-7 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/3 A 0 g 14
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-5 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/4 D 0 g 245
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2140/3 D 4 17.2 336
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Commendatore Commendatore   [v 7] 1640/3 C 0 15.2g 453
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2160/8 B 3 16.7 110
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2640/3 D 6 15.5g 101
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Ferrari Ferrari   [v 4] 2140/4 C 5 20.0 250
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 6] 2140/7 D str
2019-01-03 2019-01-03 Åby-1 Nille Sånna Nille Sånna   [v 4] 2140/4 C 5 18.5 102ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se