V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-4 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2680/9 B
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-2 Må Bra Må Bra   [s 4] 2160/9 B

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-10 Mill Unix Mill Unix   [v 5] 1660/13 4 19.6 123
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Light Dale Light Dale   [v 10] 2140/12 0 19.2 748
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Cartman Cartman   [v 6] 2160/6 5 20.2g 116
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/6 0 15.7 1081
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2180/11 0 g 60
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Kung Meto Kung Meto   [v 7] 1660/3 7 16.9g 375
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2160/7 1 18.6 169
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-3 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 2160/11 0 18.8 1054
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-5 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 3 16.5 340
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-6 Thrilling Thrilling   [s 3] 1640/5 3 16.6 40
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-8 Catering Catering   [s 5] 2640/2 3 19.2 243
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Exodus Exodus   [v 8] 2140/3 6 16.6 34
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Light Dale Light Dale   [v 10] 2140/9 6 17.3 985
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2680/5 str
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 3] 2140/6 0 15.6 1536
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 2140/6 7 18.5 252
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Mill Unix Mill Unix   [v 5] 1640/10 4 18.0 243
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Benetton P. Benetton P.   [v 11] 2160/14 0 17.6 2205
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2160/9 7 16.8 924
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 9] 2180/11 0 19.1 823
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 3] 2140/2 5 16.5 211
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 4 15.7 390
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Big Boy Big Boy   [v 3] 2160/11 6 20.0g 57
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 3] 2140/12 4 16.3 350
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Bourne Identity Bourne Identity   [h 4] 2160/10 4 16.3 66
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 3] 2140/7 1 15.5 162
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2180/11 7 30.3 376
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-6 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2140/1 0 g 350
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 7 15.3 92
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/5 D 1 17.6 132
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/2 D str
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-9 Action Stations Action Stations   [v 8] 2140/7 C str
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 1640/6 C 0 14.1 591
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2140/2 D 1 16.9 144
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2140/2 B 2 15.1 23
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/3 D 2 16.8 98
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 3140/5 D 0 16.1 1594
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2160/5 D str
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2650/3 D 0 g 701
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 2690/13 D 7 29.7 970
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2140/14 A 5 15.1 176
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Safari Park Safari Park   [v 5] 1640/1 D 3 15.6 335
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Crombar Crombar   [v 9] 2160/14 A 7 16.7 361
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-6 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1660/4 D 3 30.1 138
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-3 Justforfun Justforfun   [s 6] 2140/4 D 0 20.9 962
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/1 D 2 15.8 392
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/5 C 0 15.8 91
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/3 D 3 34.3 106
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 1640/5 D 1 13.9 129
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/3 C 5 16.1 201
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-10 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2148/3 C 0 g 75
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 6] 2148/4 D 0 g 494
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-6 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2650/4 D 0 21.0 1030
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/6 B 2 16.3 97
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 1640/5 D 2 14.9 61
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Safari Park Safari Park   [v 5] 2140/7 D 0 17.1 212
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/1 B str
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/6 C str
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2148/15 D 3 17.6 329
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2100/1 C 2 35.3 26
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Odinett Odinett   [s 7] 2120/11 D 0 33.3 152
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2140/5 C 5 17.4 309
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 3140/3 D 0 22.0g 141
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-4 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/12 C 6 16.4 814
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/7 D 0 18.2 340
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/14 A 6 15.6 122
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1640/4 D 0 g 55
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-1 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2140/3 D 5 18.5 558
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/7 B 4 16.4 243
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Stöten Stöten   [v 7] 2180/14 C 8 31.4g 332
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/5 C 1 35.0 64
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/6 C 0 17.6g 93
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/4 D 7 18.4 609
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 1640/5 C 0 15.1 50
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2188/8 B 3 18.3 27
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2148/1 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1646/1 D 4 17.0 72
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Exodus Exodus   [v 9] 2148/12 C 0 20.7 315
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 4] 2160/13 D 7 16.6 346
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-7 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 2140/4 D 6 19.3 119
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-3 Diamond Heart Diamond Heart   [v 9] 1640/1 C 5 15.3 601
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/5 D 1 14.1 224
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 1640/4 D 2 17.3 344
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1640/11 D 0 18.2 315
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/12 C 6 17.5 158
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Big Boy Big Boy   [v 4] 2160/7 C 0 g 180
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Digital Engine Digital Engine   [v 5] 2140/5 B 6 18.9 159
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 2180/14 A 5 29.8g 360
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Disa Disa   [s 10] 2660/8 C 0 31.7 301
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-5 Disa Disa   [s 10] 1640/2 D 0 28.8 147
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/6 B 5 15.6 194
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/1 D 0 g 558
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 D 0 g 352
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-8 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/1 B 0 14.3 70
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2160/6 D 0 16.3 444
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/4 D 0 g 170
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/3 B 3 32.0 38
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-8 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/4 D str
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-10 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2180/12 D 8 19.2g 532
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/3 B 5 34.0 159
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/2 D 4 33.0 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/9 B 0 16.4 119
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 8 34.9 42
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Grappen Grappen   [v 4] 2140/4 D 6 19.2g 187
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/9 B 4 19.0 68
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/4 B 1 36.8 238
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 7] 1640/6 D 0 g 202
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-3 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-2 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2660/11 C 0 g 777
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 1640/6 A 3 30.9g 30
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/12 D 7 727
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-6 Safari Park Safari Park   [v 6] 2660/15 D 8 18.4 654
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/1 C 5 15.8 24
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2140/11 B 0 20.2g 137
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/2 D 3 15.1 64
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-8 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2140/2 D 2 16.1 55
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-7 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 1640/2 B 1 29.0 125
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-6 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/3 C 3 20.6 75
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-4 Spik Spik   [h 9] 1640/1 D 0 27.4g 227
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-3 Global Office Global Office   [v 8] 2140/5 D 5 15.5 300
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/8 D 0 g 1356
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/8 D 6 12.8 250
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Starpoint Gordina Starpoint Gordina   [s 7] 1640/8 D 8 19.0 584
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Grappen Grappen   [v 4] 2640/1 D 2 17.6 68
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hågå Odin Hågå Odin   [h 10] 1680/9 C 5 27.4 52
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-10 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/7 C 6 17.3 207
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/12 B 2 14.3 247
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-12 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2680/9 D 0 29.6g 592
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-7 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/1 D 0 14.8 975
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 8] 1660/15 C 6 15.7 880
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-1 Meydan Meydan   [s 3] 2140/1 B 5 19.2g 203
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/1 D 8 17.1 312
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Stöten Stöten   [v 8] 2140/1 D 0 30.3 342
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-1 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 2160/8 B 8 15.7 139
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-10 Global Office Global Office   [v 8] 1640/8 B 7 17.0 55
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/7 D 5 14.9 169
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Grude Tösa Grude Tösa   [s 7] 2140/5 D 4 30.3 143
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/2 D 5 18.7 219
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 10] 1660/4 B 3 25.6 55
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-4 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/4 D 5 15.5 219
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-6 Meydan Meydan   [s 3] 2140/2 D 4 19.9g 104
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Grappen Grappen   [v 4] 2160/15 B 8 16.7 505
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/7 B 0 13.8 101
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 1640/10 B 3 31.3 32
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/4 C str
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Meydan Meydan   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 98
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-10 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/7 D 5 16.4 701
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 0 g 104
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 2140/8 D 6 35.5 454
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/3 C str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/3 B 5 35.4 51
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-1 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2100/5 D 1 15.6 69
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2180/9 B 6 33.6 81
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-9 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 2180/9 A 0 18.6g 53
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-7 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/7 B 2 16.6 22
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Finnskog Odin Finnskog Odin   [v 7] 2160/8 C 8 32.6g 85
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Quickstep Quickstep   [s 8] 1660/10 B 4 16.9 99
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Exodus Exodus   [v 10] 1640/3 C 0 17.0 544
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-3 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/5 D 4 13.9 354
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 1680/12 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1680/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2040/4 D 0
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/9 C str
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 423
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 1 33.2 268
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/10 D 0 18.0g 54
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/11 D 0 19.4g 165
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2160/9 A 6 15.9 25
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Spik Spik   [h 9] 2140/8 A 7 29.7g 160
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-5 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2160/8 D 0 19.5g 336
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-8 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/7 D 0 37.0g 197
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2180/12 C 1 15.0 66
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 9] 2160/3 B 6 16.0 249
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/2 D 0 19.3 382
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Global Office Global Office   [v 8] 2640/4 D 0 17.2 577
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Spik Spik   [h 9] 1660/12 A 3 26.6 189
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/6 C 2 16.0 122
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 1640/3 B 1 35.2 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Myllarvilma Myllarvilma   [s 13] 1660/8 C 0 29.9 607
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 11] 2160/11 B 0 19.1 254
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/7 D 8 17.3 1789
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-1 Brunexa Brunexa   [s 10] 2140/9 C 0 32.1g 787
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-7 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/7 C 3 15.9 135
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 4] 2140/6 A 0 g 62
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Global Office Global Office   [v 8] 2140/14 B 6 16.0 244
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-9 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1640/3 D 0 80
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-6 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 9] 3140/1 C 0 18.0 1352
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Dante Band Dante Band   [v 8] 2160/5 B 0 17.5g 60
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2640/11 C 0 17.9 138
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/1 C 8 33.7 71
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 4] 2140/10 A 7 20.0g 579
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1640/7 B 1 12.9 24
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-4 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/3 C 0 24.6g 128
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Kvikken Kvikken   [v 9] 2640/2 B 1 35.7 43
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2640/9 B 3 18.6 32
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 5] 1640/3 D 0 17.1g 216
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-2 Lennart Viking Lennart Viking   [v 7] 2140/3 B 0 488
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Safari Park Safari Park   [v 6] 1660/15 C 0 g 692
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Big Boy Big Boy   [v 5] 2140/2 C 0 19.1 488
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/6 B 0 17.1 56
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/4 B 0 17.7 136
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Big Boy Big Boy   [v 5] 2160/13 B 0 21.5g 587
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/6 D 0 g 399
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-1 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/8 A 0 18.7 443
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/6 B 4 38.2 175
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/12 A 6 20.6 222
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-9 Traditional Traditional   [s 8] 2640/10 D 0 g 385
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-1 Ferrari Mearas Ferrari Mearas   [v 3] 2140/7 C 0 g 78
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-10 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 1640/6 C 0 17.2g 334
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 1660/10 C 0 28.6 585
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-6 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/11 D 5 18.3 536
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/4 D 5 17.9 188
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Bara Fille Bara Fille   [v 7] 2160/5 D 0 g 159
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/13 D 0 16.0 220
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 6] 2140/2 D 4 33.3 120
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Ferrari Mearas Ferrari Mearas   [v 3] 2140/4 D 5 18.8 291
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/3 D 0 467
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2140/1 C 4 18.1 131
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 1640/6 D 3 27.1 319
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Global Office Global Office   [v 9] 2160/14 B 0 16.8 279
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 6] 2140/5 D 4 33.0 83
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Vallas Rakel Vallas Rakel   [s 10] 1640/3 D 3 17.2 393
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/4 C 4 15.1 150
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-9 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/2 D 0 g 613
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-3 Global Office Global Office   [v 9] 2160/6 D 0 16.4 530
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-5 Junior Band Junior Band   [v 3] 2160/10 B 5 18.6 326
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-8 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 1640/5 D 7 14.8 506
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/8 C 8 40.2 384
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/1 D 2 17.6 1447
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/9 D 5 19.6 179
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2140/1 D 8 36.0 570
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-1 Global Office Global Office   [v 9] 3140/1 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 1660/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-6 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2660/11 C 0 18.2 505
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-5 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/5 D 0 20.2 383
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/4 B 0 22.7g 122
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2140/15 B 5 17.5 677
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/2 C 6 18.6 31
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/7 D 0 17.4 892
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Pommeau Pommeau   [s 6] 2160/6 C 0 18.8 575
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/11 B 4 19.5 137
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/5 D 0 17.5 252
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/2 D 4 15.6 312
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/8 B 6 18.2 104
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Junior Band Junior Band   [v 3] 1660/6 D str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 1640/2 C 8 30.2 120
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-6 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/11 C str
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-5 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/4 D 0 g 404
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-6 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 1640/6 C 5 34.5 307
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/10 D 7 17.5 891
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/8 D 0 39.3g 742
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 2180/8 A 3 32.6 149
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 1660/15 D 0 16.6 528
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 2140/3 B 0 g 378
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 2140/5 A 2 32.9 41
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2640/2 C 6 33.8g 278
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-3 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2160/4 C 8 17.5 264
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/9 D 5 21.1 202
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Global Office Global Office   [v 9] 2140/4 C str
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 5] 1680/13 C 5 29.8 544
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-1 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/10 D 5 18.6 101
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-1 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 1640/7 C 6 34.0g 471
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2160/7 B 7 31.2g 145
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-1 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/1 D 3 20.6 63
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 1640/8 B 7 30.5 183
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-5 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/4 D 0 g 455
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Digital Engine Digital Engine   [v 7] 2680/14 C 2 15.7 127
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 2160/13 D 7 28.4 994
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Gill Power Gill Power   [s 5] 1640/1 D str
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/4 C 2 18.0 109
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 1660/15 C 8 28.4 642
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 5] 2140/2 C 3 32.2 40
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 6] 2140/1 D 0 36.7g 480
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.0 56
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 She Fixit She Fixit   [s 4] 1640/2 C 4 18.7g 27
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/9 C 6 16.6 1000
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-4 Taxi Jane Taxi Jane   [s 6] 2140/8 C 4 15.8 207
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/4 D 2 33.0 192
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2140/8 D 3 15.3 142
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/3 D 2 15.1 353
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2640/3 C 5 33.2 75
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 1640/2 D 0 g 290
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/7 B 1 33.9 78
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 Bourne Identity Bourne Identity   [h 7] 2160/14 B 4 17.0 42
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 7] 2640/10 D 0 18.5 490
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 1640/5 B 4 14.5 275
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-10 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 787
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 2140/8 B 0 16.7 158
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-1 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 4] 2140/3 C 6 951
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/6 D 0 19.0 513
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/1 D 5 31.5g 486
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-3 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 5 18.0 279
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2660/6 C 0 20.2 326
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/12 A 8 32.8g 258
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 8 17.8 343
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 2140/10 D 0 30.8 551
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/1 D 8 15.5 558
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/9 C 6 17.7 458
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Streamboy Streamboy   [v 5] 1660/14 C str
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2640/1 C 7 21.3 203
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/3 D 0 21.2 554
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Tarpon Tarpon   [v 7] 2140/9 C 8 16.2 294
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 4] 2140/6 B 2 20.3 95
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Pyrini Pyrini   [s 4] 1660/7 B 0 g 64
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2160/12 C 8 36.7g 221
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 7] 2140/9 C 5 18.3 179
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/1 D 4 17.5 142
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-4 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2660/11 D 0 15.9 714
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2660/3 C 3 31.4 233
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Junior Band Junior Band   [v 4] 1640/3 D 0 18.6g 51
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 5 18.5 189
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2660/7 C 7 32.2 229
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Pastor Dee Pastor Dee   [h 8] 1640/10 D 6 14.3 141
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/2 D str
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-3 Junior Band Junior Band   [v 4] 2140/6 D 6 16.4 1059
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2660/3 D 0 g 1012
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/1 D 1 32.0 172
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Eni Med Eni Med   [v 9] 2160/12 C 5 18.8g 595
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-8 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 7] 1680/8 C 8 35.9g 522
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2160/7 B 3 16.2 46
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Tarpon Tarpon   [v 7] 1660/11 A 6 15.7 141
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Ålsbrun Ålsbrun   [v 13] 1660/8 D 0 36.4 1008
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2660/5 D 5 34.1 177
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Pastor Dee Pastor Dee   [h 8] 2140/6 D 1 15.3 41
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Lome Fix Lome Fix   [v 9] 2180/9 C 8 35.1 75
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/6 B 1 20.3 85
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 3140/4 C 0 16.8 491
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/6 B 5 32.6g 244
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/3 C 4 18.7 544
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2140/4 A 3 31.5 336
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2160/9 C 5 31.5g 415
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/1 D 0 18.7 165
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/7 B 4 20.6 170
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2160/15 A 0 37.7 705
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 11] 2140/3 C 6 27.4 79
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/2 C 7 16.1 258
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 6] 2140/4 D 2 30.4 167
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/9 C 4 33.3 140
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/3 D 3 18.2 112
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/9 C 4 17.0 172
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/3 D 8 34.0 448
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Tarpon Tarpon   [v 7] 1640/11 B 2 16.3 106
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2160/3 D 0 32.8g 480
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/3 D 5 19.5 136
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Super Chicko Super Chicko   [v 8] 2140/3 D 4 16.5 64
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Fantom Fantom   [v 7] 2180/11 B 8 30.7 124
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-2 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/4 C str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Unreal Unreal   [v 6] 2140/11 A 1 18.4 28
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Fantom Fantom   [v 7] 1640/6 C 0 g 88
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/9 C 0 18.8g 278
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/2 D 3 19.7 106
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Tarpon Tarpon   [v 7] 2640/8 C 5 18.0 129
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Unreal Unreal   [v 6] 2140/3 C 1 17.9 24
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Junior Band Junior Band   [v 4] 2140/2 D str
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/10 C 0 17.1 852
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/4 D 7 20.3 332
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/5 D 2 34.1 348
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/4 D 3 35.8 382
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2140/1 D 4 19.0 34
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2160/13 B 2 18.6 745
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2140/8 C 0 g 242
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/11 C 6 16.6 196
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-7 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/4 D 0 19.9g 559
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-8 Loke Survive Loke Survive   [v 7] 2160/9 B 0 g 187
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/14 C 2 16.2 175
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2660/5 C 7 30.3 241
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/12 A 0 31.4 474
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Elway Am Elway Am   [v 6] 2140/8 B 0 18.6g 60
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/3 D 2 16.3 617
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-2 Karlängs Oskar Karlängs Oskar   [h 10] 2160/8 C 0 32.4 557
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Må Bäst Må Bäst   [s 3] 2140/3 C str
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-8 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/10 C 3 19.7 111
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/1 C 5 30.5g 531
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-5 Elway Am Elway Am   [v 6] 2140/5 B 0 18.0g 293
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Forza K. Forza K.   [v 5] 1640/4 C 2 16.3 94
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/3 C 3 16.0 73
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Giddefix Giddefix   [h 8] 1640/7 D 6 19.2 626
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 1640/5 A 6 30.5g 68
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/10 D 0 15.8 302
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2140/8 B 4 19.1 29
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/4 C 2 16.2 105
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2160/11 B 3 30.7g 67
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2640/1 D 8 30.5 468
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2660/10 D 0 33.7g 573
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/8 D 0 13.8 234
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/6 D 4 18.3 153
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Må Bäst Må Bäst   [s 3] 2140/2 D 6 38.3g 295
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/8 D 6 15.8 304
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 1640/5 D 7 30.9 818
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/5 D 7 28.4 777
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2140/2 D 6 31.2 489
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-4 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 2640/5 B 0 18.1 862
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2160/8 B 5 19.2g 119
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-4 Blue Bell Blue Bell   [s 6] 1640/1 A 0 g 51
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Sunlight Over Sunlight Over   [s 9] 2140/7 C str
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/8 D 3 17.6 140
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/9 B 7 17.9 184
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 1640/1 D 4 29.9 541
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2640/3 C 4 30.5 178
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/4 D 7 29.2 899
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-8 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/6 B 3 18.4 54
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/8 D 5 29.2g 872
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1660/7 D 4 17.0 220
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2180/11 C 0 19.2g 61
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Pella Pella Pella Pella   [s 5] 1640/9 A 0 g 696
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2640/1 C 3 34.3 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/5 D 8 18.7g 524
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 1660/11 D 0 g 900
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2660/8 D 8 18.2g 49
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/2 C 4 29.7 289
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2180/12 C 0 30.8 680
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 1640/6 D 6 31.3 34
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/12 D 0 17.3 92
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-8 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2160/12 D 0 15.6 405
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-2 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 175
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2180/12 A 2 31.0 82
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 7] 2140/6 C 0 g 352
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2180/12 B 2 18.5 317
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/2 D 2 14.5 253
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/10 D 7 17.1 804
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/2 A 2 31.9 164
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-12 Vincent Jo Vincent Jo   [v 6] 2160/8 B 3 34.8 68
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-6 Dream Casino Dream Casino   [s 7] 2140/9 C 7 20.5g 799
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/10 C 5 16.0 176
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2160/13 A 5 36.7 54ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se