V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.Robert Bergh har två stora derby..


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.
Robert Bergh har två stora derbyhopp i kriterievinnaren Power, samt Hail Mary. Den sistnämnde kom från en andraplats i Norrlands Grand Prix bakom Aramis Bar, men var nu tillbaka i vinnarcirkeln igen. Den fyraårige hingsten tog sin sjunde seger i årets nionde start när han hade lekstuga i ett V64-lopp på Hagmyren under tisdagskvällen. Hail Mary har börjat visa allt bättre startsnabbhet och höll upp ledningen från innerspåret bakom bilen när han blev utmanad. Efter 1.12,2 första femhundra metrarna kunde Bergh dämpa tempot och köra 1.14,6 första varvet. Sedan ökades farten successivt under slutrundan och via 1.12,9 sista varvet sprintade Hail Mary ifrån de övriga lekande lätt över upploppet när Bergh släppte av honom lite. Det var ett riktigt fint intryck på Hail Mary som lämnade sina konkurrenter tvåhundra meter kvar. Han såg relativt obrukad ut när mållinjen skars på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset var 50 000 kronor och Hail Mary har nu sprungit in 1 173 000 kronor och vunnit tolv lopp på 15 starter. Han är en av de hetaste utmanarna till derbyfavoriten Don Fanucci Zet.

Michael Carlsson, Kanal 75


På lördag smäller det när stayerloppet Åby Stora Pris avgörs på travbanan i Mölndal. Det är 3140 meter med autos..


På lördag smäller det när stayerloppet Åby Stora Pris avgörs på travbanan i Mölndal. Det är 3140 meter med autostart som gäller och det ser ut som en öppen upplaga i år på förhand. De två senaste årens vinnare är Propulsion men i år ser det ut att vara många om budet som jagar den digra segerchecken. En av dessa är Who’s Who och Pasi Aikios stjärntravare har kommit tillbaka med besked efter sjukdomen i vintras. Vid den här tiden i fjol radade hästen upp segrarna och vann miljonloppet Jubileumspokalen efter en vass spurt. Det blev sedan ingen lycka i Frankrike-äventyret och tre starter inbringade noll kronor i insprungna pengar. Derbyvinnaren från 2018 gjorde comeback och årsdebut i Eskilstuna den 15 juli och blev trea. Och senast var Who’s Who tillbaka i vinnarcirkeln när han städade av konkurrenterna i ett stayerlopp på Jägersro under Hugo Åbergs-kvällen. Detta efter en visslande avslutning.
– Who’s Who (V75-7) har gjort det riktigt bra som har kommit tillbaka. Han var sjuk i vintras och gick bara i hagen i flera månader och tränade ingenting. Nu har han fått två lopp i kroppen och är nära toppformen, säger Pasi Aikio.
– När jag körde honom i comebacken gick det väldigt sakta det första varvet och väldigt fort till slut. Han hade gått framåt mycket med den genomköraren i kroppen och var väldigt bra senast. Det var starkt gjort av honom att hinna fram till segern. Visserligen hade ledaren fått några tryckare utmed vägen men det var ändå inget tufft tempo överlag.
Hur har Who’s Who känts i träningen efter det loppet?
– Jag körde jobb med honom i går (måndag) och han kändes jättefin. Det var intervaller på rakbanan och det känns som att han har taggat till sig ytterligare. Han brukar inte kännas något speciellt i jobben hemma men nu känns hästen riktigt fin. Är det inte toppform nu så är det nog inte långt ifrån den och jag tycker att han känns likvärdig med när han vann Jubileumspokalen i fjol.
– Samtidigt vill jag se honom prestera bra i flera lopp mot de bästa innan jag ropar hej. I och med att han var sjuk i vintras så vet man ju aldrig, men det känns som sagt riktigt bra nu i alla fall.

”Det skulle betyda mycket för mig”
Who’s Who är en av de mest betrodda i Åby Stora Pris. Han körs som vanligt av Örjan Kihlström från spår sex bakom bilen. Tränare Aikio är försiktig optimist med sin sjufaldige miljonär.
– Det är ett jämnt lopp och många hästar som har chansen. Men jag tycker att min är en av dem som kan vara med och strida om segern med rätt flyt under vägen.
Något önskescenario hur loppet ska bli kört?
– Det är klart att man vill ha ett så snällt lopp som möjligt, men det är inget jag har funderat på. Det är också skönt för sådana tankar överlåter jag helt och hållet till Örjan. Men allt hänger väl på hur loppet blir kört. Det är tuffa hästar emot och man måste ha den där lilla turen för att vinna.
– Det ska bli väldigt spännande och det skulle betyda mycket för mig såklart om det blev seger, säger Pasi Aikio.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, vi kör samma som senast. Barfota runt om och jänkarvagn.
Några planer för kommande matchning under hösten? Kan det bli aktuellt med Frankrike igen?
– Det är inget som vi har planerat ännu. Han får visa nu i sommar och i höst att han är tillbaka som han ska och sedan får vi se hur vi gör i vinter.
Till sist; om du ska beskriva den här sexårige hingsten vad som gör honom så bra, hur låter det då?
– Jag tycker att han är en komplett häst. Han har tekniken, han har fysiken och framförallt har han en otrolig vilja som han kommer långt på. Han kämpar verkligen och det behövs i de här tuffa loppen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero är ett av årets roligaste och ofta mest öppna travlopp. Två favoriter har vunnit senaste..


Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero är ett av årets roligaste och ofta mest öppna travlopp.
Två favoriter har vunnit senaste tio åren i loppet där det inte sällan skräller rejält.
Loppet är en handicaplöpning där hästarna placeras med olika tillägg efter hur fort de springer och inte efter hur mycket pengar de tjänat.
Kvalificerade för loppet är de segerrikaste hästarna de senaste tolv månaderna från landets olika travbanor och i år får vi se hästar från Bergsåker, Boden, Bollnäs, Dannero, Färjestad, Gävle, Hagmyren, Romme, Rättvik, Skellefteå, Solvalla, Solänget, Umåker och Östersund göra upp om förstapriset på 150 000 kronor, samt ett guldtäcke och en lagerkrans.
Bollnäshästen Silver Jossan har vunnit flest lopp de senaste tolv månaderna med 10 segrar på 13 starter följt av Rommehästen Moddson som segerdefilerat 9 gånger på 11 starter. De båda har placerats med 20 meters tillägg över grunddistansen 2140 meter voltstart.
Svensk Travsports Guldtäcke avgörs som V75-7 på söndag.

Startlista
Svensk Travsports Guldtäcke
2 140 meter voltstart
1) Acksjökungen (Färjestad)
2) Hibovalle (Dannero)
3) Elsas Faks (Rättvik)
4) Källsjöviking (Umåker)
2 160 meter
5) Aas Balder (Östersund)
6) Moddson (Romme)
7) Mjölner Apollo (Bergsåker)
8) Silver Jossan (Bollnäs)
9) Häsen Räsern (Hagmyren)
10) Gorm (Solvalla)
2 180 meter
11) Gullkongen (Gävle)
2 200 meter
12) Björlifant (Boden)
14) Forspärla (Skellefteå)
13) Spang Viktor (Solänget)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 på Färjestad. I det första försöket för hingstar och valac..


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 på Färjestad. I det första försöket för hingstar och valacker blev det dramatik på hög nivå. Den blytunga favoriten Hell Bent For Am tappade rytmen efter problem med utrustningen och blev trea för Örjan Kihlström. Men det finns förklaring till den insatsen för de som inte har sett loppet. Ett av hästens bandage på ett bakben lossnade och trasslade in sig i ett av frambenen. Kihlström kunde därför inte köra för fullt på Hell Bent For Am som aldrig var segeraktuell från tredje par utvändigt. Nu gick han ändå vidare till finalen via en tredjeplats och fick spår tio i finalen.
– Ett bakbandage lossnade men på nåt vis så lyckades det fastna i frambenet. Att man tappar ett bandage händer ganska ofta men nu lyckades det komma så långt fram så att det trasslade in sig i frambenet. En normal häst hade galopperat. Hade det varit ett vanligt lopp hade man nog åkt av för det kan vara farligt alltså. Men nu gjorde vi ett försök att kvala in, sa Örjan Kihlström.
– Han kändes helt normal innan det men det är klart att det påverkade. Hur mycket det påverkade är svårt att säga.

Vann loppet gjorde nu istället Bombus Jet tillsammans med sin tränare Björn Goop. Detta sedan Axel Ruda snöpligt galopperat i ledningen 100 meter före mål. Vinnartiden för Bombus Jet blev 1.12,4/1640a.
– Han blev ju påkörd i E3-kvalen och efter det blev han lite skärrad och senast så underpresterade han. Men han har känts bra i träningen och stod lite på tur här. Vi hade lite tur att favoriten kom bort men han gjorde ett bra lopp från utvändigt om ledaren, sa Björn Goop.

Känslosamt svenskt rekord för Emilla Leo
I det andra uttagningsloppet för hingstar och valacker bjöds det på en häftig upploppsduell mellan två mycket bra hästar. Ledande Vegan Face drog stenhårt i ledningen via 1.08 första femhundra metrarna och 1.10 första varvet. Emilia Leo lämnade rygg på ledaren och gled ut i dödens med sin No Daubt och gick i närkamp över upploppet. Kort före mål kopplades segergreppet men Vegan Face gav sig aldrig helt och försökte komma tillbaka. Segern till No Daubt, och en mycket känslosam sådan för Emilia Leo som förutom att hon tränar även deläger hästen ihop med sin mamma, men även har fött upp honom. Segertiden blev dessutom 1.10,5/1640a, vilket är lika med ett nytt svenskt rekord. Vegan Face noterade samma tid som knappt slagen tvåa och även trean i mål, Marre’s Dreamboy, förtjänar ett omnämnande då han travade 1.10,6.
– Jag vet att hästen är bra men jag trodde såklart inte att jag skulle behöva köra 1.10 i dag. Jag trodde att 1.12 skulle räcka, sa en jätteglad Emilia Leo.
– Det går inte att beskriva, det är som mitt barn. Det är svårt att ta in. Han har gjort allt rätt sedan han var liten. Hans mamma som är elak och väldigt svår att ha att göra med. När hon fick ett föl så bet hon av min mamma ett finger. Men No Doubt är en underbar individ att hålla på med. Kul att få visa upp en egentränad häst för min tanke är att träna mer hästar framöver.

Grymma insatser av Malvha Ha och M.T.Perrette
Markus B Svedberg har en mycket bra häst i Malvha Ha som var tvåa i E3-finalen för ston över medeldistans. Nu är hon även klar för finalen över kort distans efter att ha vunnit sitt försök hur enkelt som helst för Örjan Kihlström. Hon gav ett mycket fint intryck på tiden 1.12,2/1640a och det såg ut att finnas en del krafter kvar.
Mattias Djuse kvalade in två egentränade hästar till finalen och vann med M.T.Perette som gjorde en grym insats från dödens och bara lämnade de andra i sitt försök. Segertiden blev helt strålande 1.11,3/1640a vilket förstås imponerar.

Hennessy Am imponerade från dödens
Kim Pedersen är en ung duktig tränare i Norge och han reste inte till Färjestad förgäves med sin Hennesy Am. Hästen gjorde en kanoninsats när Björn Goop styrde loppet från utvändigt om ledaren. Hennessy Am tog över in på upploppet och vann lätt före en bra spurtande Global Bookmaker. Den sistnämnde flyttades dock ner till en fjärdeplats av måldomarnämnden då man ansåg att Mattias Djuse stört Örjan Kihlströms häst Load Master när han tog sig ut snävt från ett invändigt läge mitt på upploppet.

”Ingen tar spets från Hilarious Am”
En imponerande vinnare visade Adrian Kolgjini upp med sin egentränade Hilarious Am. Hon accelererade enormt i starten och tog ledningen vid ingången till första kurvan. Sedan drog det treåriga stoet bara undan och vann hur enkelt som helst. Segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
– Hon är väldigt, väldigt startsnabb. Jag har aldrig känt en sån startsnabbhet på en så ung märr. Det passar bra över kort distans och får hon nåt av framspåren så spetsar hon. Det var kul att känna på henne idag och det var allting kvar. Vi har fast bomull och vanlig vagn, sa Adrian Kolgnini.
Ett uttagningslopp till E3 återstår att redovisa och det var det första som kördes innan V64-tävlingarna började. Där ledde Leif Witasp runt om med sin fina Chablis Ribb som vann enkelt från ledningen utan att förta sig. Det gick verkligen undan på Färjestad den här kvällen och segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
E3-finalerna avgörs på Romme lördagen 15 augusti inom V75. Förstaprisen i respektive lopp är 950 000 kronor.

E3-final för hingstar och valacker
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Chablis Ribb – Leif Witasp
2) Hilarious Am – Adrian Kolgjini
3) Malvha Ha – Markus B Svedberg
4) M.T.Perrette – Mattias Djuse
5) Nikita Sunrise – Claes Sjöström
6) Wallawalla Broline – Björn Goop
7) Jes Angel – Fredrik Linder
8) Florist – Jim Oscarsson
9) Eagle Eye Cherry – Björn Goop
10) Philomenia – Joakim Lövgren
11) Namanga Bo – Patricia Van Der Meer
12) Globalizer – Jerry Riordan

E3-final för ston
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Bombus Jet – Björn Goop
2) No Daubt – Emilia Leo
3) Hennessy Am – Kim Pedersen
4) Vegan Face – Conrad Lugauer
5) Fire Piston – Admir Zukanovic
6) Climber – Patricia Van Der Meer
7) Marres’ Dreamboy – Jörgen Westholm
8) Global Bookmaker – Mattias Djuse
9) Load Master – Stefan Melander
10) Hell Bent For Am – Stefan Melander
11) Hombre D. – Oskar Kylin Blom
12) Super Class C.H. – Dennis Palmqvist

Michael Carlsson, Kanal 75


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 över kort distans på Färjestad. I det första försöket f&ou..


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 över kort distans på Färjestad. I det första försöket för hingstar och valacker blev det dramatik på hög nivå. Den blytunga favoriten Hell Bent For Am tappade rytmen efter problem med utrustningen och blev trea för Örjan Kihlström. Men det finns förklaring till den insatsen för de som inte har sett loppet. Ett av hästens bandage på ett bakben lossnade och trasslade in sig i ett av frambenen. Kihlström kunde därför inte köra för fullt på Hell Bent For Am som aldrig var segeraktuell från tredje par utvändigt. Nu gick han ändå vidare till finalen via en tredjeplats och fick spår tio i finalen.
– Ett bakbandage lossnade men på nåt vis så lyckades det fastna i frambenet. Att man tappar ett bandage händer ganska ofta men nu lyckades det komma så långt fram så att det trasslade in sig i frambenet. En normal häst hade galopperat. Hade det varit ett vanligt lopp hade man nog åkt av för det kan vara farligt alltså. Men nu gjorde vi ett försök att kvala in, sa Örjan Kihlström.
– Han kändes helt normal innan det men det är klart att det påverkade. Hur mycket det påverkade är svårt att säga.

Vann loppet gjorde nu istället Bombus Jet tillsammans med sin tränare Björn Goop. Detta sedan Axel Ruda snöpligt galopperat i ledningen 100 meter före mål. Vinnartiden för Bombus Jet blev 1.12,4/1640a.
– Han blev ju påkörd i E3-kvalen och efter det blev han lite skärrad och senast så underpresterade han. Men han har känts bra i träningen och stod lite på tur här. Vi hade lite tur att favoriten kom bort men han gjorde ett bra lopp från utvändigt om ledaren, sa Björn Goop.

Känslosamt svenskt rekord för Emilla Leo
I det andra uttagningsloppet för hingstar och valacker bjöds det på en häftig upploppsduell mellan två mycket bra hästar. Ledande Vegan Face drog stenhårt i ledningen via 1.08 första femhundra metrarna och 1.10 första varvet. Emilia Leo lämnade rygg på ledaren efter ett halvvarv och gled ut i dödens med No Doubt och gick i närkamp över upploppet. Kort före mål kopplades segergreppet men Vegan Face gav sig aldrig helt och försökte komma tillbaka. Segern till No Doubt, och en mycket känslosam sådan för Emilia Leo som förutom att hon tränar även deläger hästen ihop med sin mamma, men även har fött upp honom. Segertiden blev dessutom 1.10,5/1640a, vilket är lika med ett nytt svenskt rekord. Vegan Face noterade samma tid som knappt slagen tvåa och även trean i mål, Marre’s Dreamboy, förtjänar ett omnämnande då han travade 1.10,6.
– Jag vet att hästen är bra men jag trodde såklart inte att jag skulle behöva köra 1.10 i dag. Jag trodde att 1.12 skulle räcka, sa en jätteglad Emilia Leo.
– Det går inte att beskriva, det är som mitt barn. Det är svårt att ta in. Han har gjort allt rätt sedan han var liten. Hans mamma som är elak och väldigt svår att ha att göra med. När hon fick ett föl så bet hon av min mamma ett finger. Men No Doubt är en underbar individ att hålla på med. Kul att få visa upp en egentränad häst för min tanke är att träna mer hästar framöver.

Grymma insatser av Malvha Ha och M.T.Perrette
Markus B Svedberg har en mycket bra häst i Malvha Ha som var tvåa i E3-finalen för ston över medeldistans. Nu är hon även klar för finalen över kort distans efter att ha vunnit sitt försök hur enkelt som helst för Örjan Kihlström. Hon gav ett mycket fint intryck på tiden 1.12,2/1640a och det såg ut att finnas en del krafter kvar.
Mattias Djuse kvalade in två egentränade hästar till finalen och vann med M.T.Perette som gjorde en grym insats från dödens och bara lämnade de andra i sitt försök. Segertiden blev helt strålande 1.11,3/1640a vilket förstås imponerar.

Hennessy Am imponerade från dödens
Kim Pedersen är en ung duktig tränare i Norge och han reste inte till Färjestad förgäves med sin Hennessy Am. Hästen gjorde en kanoninsats när Björn Goop styrde loppet från utvändigt om ledaren. Hennessy Am tog över in på upploppet och vann lätt före en bra spurtande Global Bookmaker. Den sistnämnde flyttades dock ner till en fjärdeplats av måldomarnämnden då man ansåg att Mattias Djuse stört Örjan Kihlströms häst Load Master när han tog sig ut snävt från ett invändigt läge mitt på upploppet.

”Ingen tar spets från Hilarious Am”
En imponerande vinnare visade Adrian Kolgjini upp med sin egentränade Hilarious Am. Hon accelererade enormt i starten och tog ledningen vid ingången till första kurvan. Sedan drog det treåriga stoet bara undan och vann hur enkelt som helst. Segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
– Hon är väldigt, väldigt startsnabb. Jag har aldrig känt en sån startsnabbhet på en så ung märr. Det passar bra över kort distans och får hon nåt av framspåren så spetsar hon. Det var kul att känna på henne idag och det var allting kvar. Vi har fast bomull och vanlig vagn, sa Adrian Kolgnini och menade på att det finns flera växlar att dra framöver.
Ett uttagningslopp till E3 återstår att redovisa och det var det första som kördes innan V64-tävlingarna började. Där ledde Leif Witasp runt om med sin fina Chablis Ribb som vann enkelt från ledningen utan att förta sig. Det gick verkligen undan på Färjestad den här kvällen och segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
E3-finalerna avgörs på Romme lördagen 15 augusti inom V75. Förstaprisen i respektive lopp är 950 000 kronor.

E3-final för hingstar och valacker
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Chablis Ribb – Leif Witasp
2) Hilarious Am – Adrian Kolgjini
3) Malvha Ha – Markus B Svedberg
4) M.T.Perrette – Mattias Djuse
5) Nikita Sunrise – Claes Sjöström
6) Wallawalla Broline – Björn Goop
7) Jes Angel – Fredrik Linder
8) Florist – Jim Oscarsson
9) Eagle Eye Cherry – Björn Goop
10) Philomenia – Joakim Lövgren
11) Namanga Bo – Patricia Van Der Meer
12) Globalizer – Jerry Riordan

E3-final för ston
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Bombus Jet – Björn Goop
2) No Doubt – Emilia Leo
3) Hennessy Am – Kim Pedersen
4) Vegan Face – Conrad Lugauer
5) Fire Piston – Admir Zukanovic
6) Climber – Patricia Van Der Meer
7) Marres’ Dreamboy – Jörgen Westholm
8) Global Bookmaker – Mattias Djuse
9) Load Master – Stefan Melander
10) Hell Bent For Am – Stefan Melander
11) Hombre D. – Oskar Kylin Blom
12) Super Class C.H. – Dennis Palmqvist

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är hög sportslig kvalitet i onsdagens V86-omgång på Mantorp. Breeders Crown för tre- och fyraåringar är i fokus och fl..


Det är hög sportslig kvalitet i onsdagens V86-omgång på Mantorp. Breeders Crown för tre- och fyraåringar är i fokus och flera ur den absoluta kulltoppen är med i startlistorna. Om en dryg månad stundar Svenskt Travderby och Derbystoet på Jägersro. Tre veckor senare är det dags för Svenskt Travkriterium och Svenskt TravOaks. Försöken till Derbyt och Derbystoet körs på Jägersro om tre veckor och Breeders Crown-loppen på onsdag blir något av ett genrep inför de loppen för de flesta.
Elegant Ima är en treårig hingst som inte vet hur det känns att förlora efter sex starter. Det norsktränade – men svenskfödde – jättelöftet har vunnit enkelt varje gång. Men det var framförallt efter insatsen senast som han blev en riktig snackhäst. I V75-tävlingarna på Axevalla under Stochampionatssöndagen imponerade Elegant Ima kolossalt. Storfavoriten fick svar om ledningen av Robert Bergh och Comand som inte ville släppa täten. Magnus Teien-Gundersen lade sig utvändigt med Elegant Ima och första varvet travades efter 1.12,1. Över den sista bortre långsidan satte Elegant Ima klorna i ledaren och över upploppet stack han ifrån till en överlägsen seger. En mycket imponerande prestation av hästen som sprang 1.12,4 över medeldistans i sitt livs sjätte start.
– Elegant Ima (V86-8) har gjort allting rätt och han är en av de bästa hästar jag har tränat. Han är framförallt väldigt stark och gick ju 1.12,4 från dödens senast över 2100 meter. Det är otroligt bra. I de fem första starterna som han gjorde var han inte trött någon gång efter loppen. Men senast fick han ju jobba lite, säger Geir Vegard Gundersen som är en av Norges mest framgångsrika travtränare.
– Allt verkar bra efteråt och han tog loppet på rätt sätt. Hästen har utvecklats och gått framåt för varje start som han har gjort. Han känns smidig och fin i jobben och vi drömmer om att vara med i Kriteriet i höst.

”Känns väldigt fin – bra chans”
Elegant Ima blir klar favorit i V86-avslutningen från spår sex bakom bilen. Det är Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker och han körs som vanligt av Magnus Teien Gundersen.
– Det är tuffa konkurrenter men han är så pass bra att jag måste ha god tro på honom igen. Han känns som sagt väldigt fin och är snabb ut bakom bilen. Eftersom han fortsatt känns så väldigt fin tror jag på bra chans igen. Vi ändrar inget, utan kör fortsatt med skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn.

”Läget är perfekt – en outsider”
Geir Vegard Gundersen är tränare på Bjerke travbana utanför Oslo och håller till i Nittedal. Han har 25 hästar i träning och har ytterligare två hästar med sig i transporten när de reser de 45 milen till Mantorp på onsdag.
– Gretzky B.R. (V86-3) är lite upp och ner och senast blev han för het i ledningen över 2600 meter. Han var lite hissig den dagen men känns bra i träningen och är ju väldigt bra när han är på topp. Läget är perfekt och han får ses som en outsider. Barfota runt om och amerikansk vagn igen.
– Max Brady (V86-5) startade så sent som i torsdags och blev femma på Åby. Han var bra då från spår åtta och gick 1.10,7. Han vann ju derbyt i fjol och tjänade mycket pengar och möter de bästa nu. Härifrån spår åtta och mot dessa hästarna får vi vara nöjda med en premie. Barfota runt om och så blir det jänkarvagn den här gången, säger Geir Vegard Gundersen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-10 Mill Unix Mill Unix   [v 5] 1660/13 4 19.6 123
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Light Dale Light Dale   [v 10] 2140/12 0 19.2 748
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Cartman Cartman   [v 6] 2160/6 5 20.2g 116
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/6 0 15.7 1081
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2180/11 0 g 60
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Kung Meto Kung Meto   [v 7] 1660/3 7 16.9g 375
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2160/7 1 18.6 169
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-3 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 2160/11 0 18.8 1054
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-5 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 3 16.5 340
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-6 Thrilling Thrilling   [s 3] 1640/5 3 16.6 40
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-8 Catering Catering   [s 5] 2640/2 3 19.2 243
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Exodus Exodus   [v 8] 2140/3 6 16.6 34
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Light Dale Light Dale   [v 10] 2140/9 6 17.3 985
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2680/5 str
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 3] 2140/6 0 15.6 1536
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Mill Unix Mill Unix   [v 5] 1640/10 4 18.0 243
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 2140/6 7 18.5 252
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Benetton P. Benetton P.   [v 11] 2160/14 0 17.6 2205
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2160/9 7 16.8 924
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 9] 2180/11 0 19.1 823
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 3] 2140/2 5 16.5 211
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 4 15.7 390
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Big Boy Big Boy   [v 3] 2160/11 6 20.0g 57
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 3] 2140/12 4 16.3 350
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Bourne Identity Bourne Identity   [h 4] 2160/10 4 16.3 66
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 3] 2140/7 1 15.5 162
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2180/11 7 30.3 376
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-6 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2140/1 0 g 350
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 7 15.3 92
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/5 D 1 17.6 132
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/2 D str
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-9 Action Stations Action Stations   [v 8] 2140/7 C str
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 1640/6 C 0 14.1 591
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2140/2 D 1 16.9 144
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2140/2 B 2 15.1 23
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/3 D 2 16.8 98
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 3140/5 D 0 16.1 1594
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2160/5 D str
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2650/3 D 0 g 701
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 2690/13 D 7 29.7 970
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2140/14 A 5 15.1 176
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-3 Justforfun Justforfun   [s 6] 2140/4 D 0 20.9 962
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/1 D 2 15.8 392
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/5 C 0 15.8 91
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Safari Park Safari Park   [v 5] 1640/1 D 3 15.6 335
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Crombar Crombar   [v 9] 2160/14 A 7 16.7 361
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-6 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1660/4 D 3 30.1 138
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/3 D 3 34.3 106
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 1640/5 D 1 13.9 129
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/3 C 5 16.1 201
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-10 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2148/3 C 0 g 75
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 6] 2148/4 D 0 g 494
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-6 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2650/4 D 0 21.0 1030
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/6 B 2 16.3 97
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 1640/5 D 2 14.9 61
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Safari Park Safari Park   [v 5] 2140/7 D 0 17.1 212
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/1 B str
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/6 C str
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2148/15 D 3 17.6 329
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2100/1 C 2 35.3 26
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Odinett Odinett   [s 7] 2120/11 D 0 33.3 152
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2140/5 C 5 17.4 309
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 3140/3 D 0 22.0g 141
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-4 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/12 C 6 16.4 814
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/7 D 0 18.2 340
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/14 A 6 15.6 122
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1640/4 D 0 g 55
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-1 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2140/3 D 5 18.5 558
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/7 B 4 16.4 243
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Stöten Stöten   [v 7] 2180/14 C 8 31.4g 332
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/5 C 1 35.0 64
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/6 C 0 17.6g 93
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/4 D 7 18.4 609
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 1640/5 C 0 15.1 50
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Exodus Exodus   [v 9] 2148/12 C 0 20.7 315
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2188/8 B 3 18.3 27
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2148/1 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1646/1 D 4 17.0 72
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 4] 2160/13 D 7 16.6 346
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-7 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 2140/4 D 6 19.3 119
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-3 Diamond Heart Diamond Heart   [v 9] 1640/1 C 5 15.3 601
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/5 D 1 14.1 224
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 1640/4 D 2 17.3 344
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1640/11 D 0 18.2 315
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/12 C 6 17.5 158
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Big Boy Big Boy   [v 4] 2160/7 C 0 g 180
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Digital Engine Digital Engine   [v 5] 2140/5 B 6 18.9 159
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 2180/14 A 5 29.8g 360
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Disa Disa   [s 10] 2660/8 C 0 31.7 301
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-5 Disa Disa   [s 10] 1640/2 D 0 28.8 147
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/6 B 5 15.6 194
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 D 0 g 352
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/1 D 0 g 558
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-8 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/1 B 0 14.3 70
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2160/6 D 0 16.3 444
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/4 D 0 g 170
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/3 B 3 32.0 38
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-8 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/4 D str
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-10 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2180/12 D 8 19.2g 532
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/3 B 5 34.0 159
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/2 D 4 33.0 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/9 B 0 16.4 119
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 8 34.9 42
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Grappen Grappen   [v 4] 2140/4 D 6 19.2g 187
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/9 B 4 19.0 68
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/4 B 1 36.8 238
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 1640/6 A 3 30.9g 30
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/12 D 7 727
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 7] 1640/6 D 0 g 202
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-3 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-2 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2660/11 C 0 g 777
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-6 Safari Park Safari Park   [v 6] 2660/15 D 8 18.4 654
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/1 C 5 15.8 24
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2140/11 B 0 20.2g 137
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/2 D 3 15.1 64
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-8 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2140/2 D 2 16.1 55
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-7 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 1640/2 B 1 29.0 125
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-6 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/3 C 3 20.6 75
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-4 Spik Spik   [h 9] 1640/1 D 0 27.4g 227
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-3 Global Office Global Office   [v 8] 2140/5 D 5 15.5 300
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/8 D 0 g 1356
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/8 D 6 12.8 250
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Grappen Grappen   [v 4] 2640/1 D 2 17.6 68
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hågå Odin Hågå Odin   [h 10] 1680/9 C 5 27.4 52
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Starpoint Gordina Starpoint Gordina   [s 7] 1640/8 D 8 19.0 584
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-10 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/7 C 6 17.3 207
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/12 B 2 14.3 247
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-12 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2680/9 D 0 29.6g 592
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-7 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/1 D 0 14.8 975
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 8] 1660/15 C 6 15.7 880
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-1 Meydan Meydan   [s 3] 2140/1 B 5 19.2g 203
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/1 D 8 17.1 312
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Stöten Stöten   [v 8] 2140/1 D 0 30.3 342
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-1 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 2160/8 B 8 15.7 139
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-10 Global Office Global Office   [v 8] 1640/8 B 7 17.0 55
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/7 D 5 14.9 169
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Grude Tösa Grude Tösa   [s 7] 2140/5 D 4 30.3 143
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/2 D 5 18.7 219
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 10] 1660/4 B 3 25.6 55
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-6 Meydan Meydan   [s 3] 2140/2 D 4 19.9g 104
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-4 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/4 D 5 15.5 219
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 1640/10 B 3 31.3 32
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Grappen Grappen   [v 4] 2160/15 B 8 16.7 505
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/7 B 0 13.8 101
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/4 C str
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Meydan Meydan   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 98
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-10 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/7 D 5 16.4 701
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 0 g 104
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 2140/8 D 6 35.5 454
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/3 C str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/3 B 5 35.4 51
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-1 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2100/5 D 1 15.6 69
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-9 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 2180/9 A 0 18.6g 53
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-7 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/7 B 2 16.6 22
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Finnskog Odin Finnskog Odin   [v 7] 2160/8 C 8 32.6g 85
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Quickstep Quickstep   [s 8] 1660/10 B 4 16.9 99
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2180/9 B 6 33.6 81
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Exodus Exodus   [v 10] 1640/3 C 0 17.0 544
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-3 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/5 D 4 13.9 354
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 1680/12 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1680/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2040/4 D 0
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/9 C str
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 423
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 1 33.2 268
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/10 D 0 18.0g 54
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/11 D 0 19.4g 165
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2160/9 A 6 15.9 25
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Spik Spik   [h 9] 2140/8 A 7 29.7g 160
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-5 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2160/8 D 0 19.5g 336
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-8 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/7 D 0 37.0g 197
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2180/12 C 1 15.0 66
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 9] 2160/3 B 6 16.0 249
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Spik Spik   [h 9] 1660/12 A 3 26.6 189
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/6 C 2 16.0 122
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/2 D 0 19.3 382
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Global Office Global Office   [v 8] 2640/4 D 0 17.2 577
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 1640/3 B 1 35.2 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Myllarvilma Myllarvilma   [s 13] 1660/8 C 0 29.9 607
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 11] 2160/11 B 0 19.1 254
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/7 D 8 17.3 1789
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-1 Brunexa Brunexa   [s 10] 2140/9 C 0 32.1g 787
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-7 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/7 C 3 15.9 135
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 4] 2140/6 A 0 g 62
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Global Office Global Office   [v 8] 2140/14 B 6 16.0 244
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-9 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1640/3 D 0 80
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-6 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 9] 3140/1 C 0 18.0 1352
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Dante Band Dante Band   [v 8] 2160/5 B 0 17.5g 60
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 4] 2140/10 A 7 20.0g 579
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2640/11 C 0 17.9 138
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/1 C 8 33.7 71
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1640/7 B 1 12.9 24
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-4 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/3 C 0 24.6g 128
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Kvikken Kvikken   [v 9] 2640/2 B 1 35.7 43
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2640/9 B 3 18.6 32
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 5] 1640/3 D 0 17.1g 216
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-2 Lennart Viking Lennart Viking   [v 7] 2140/3 B 0 488
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Safari Park Safari Park   [v 6] 1660/15 C 0 g 692
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Big Boy Big Boy   [v 5] 2140/2 C 0 19.1 488
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/6 B 0 17.1 56
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/4 B 0 17.7 136
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Big Boy Big Boy   [v 5] 2160/13 B 0 21.5g 587
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/6 D 0 g 399
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-1 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/8 A 0 18.7 443
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/6 B 4 38.2 175
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/12 A 6 20.6 222
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-9 Traditional Traditional   [s 8] 2640/10 D 0 g 385
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-1 Ferrari Mearas Ferrari Mearas   [v 3] 2140/7 C 0 g 78
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-10 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 1640/6 C 0 17.2g 334
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 1660/10 C 0 28.6 585
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-6 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/11 D 5 18.3 536
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/4 D 5 17.9 188
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Bara Fille Bara Fille   [v 7] 2160/5 D 0 g 159
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/13 D 0 16.0 220
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 6] 2140/2 D 4 33.3 120
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Ferrari Mearas Ferrari Mearas   [v 3] 2140/4 D 5 18.8 291
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/3 D 0 467
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2140/1 C 4 18.1 131
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 1640/6 D 3 27.1 319
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Global Office Global Office   [v 9] 2160/14 B 0 16.8 279
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 6] 2140/5 D 4 33.0 83
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Vallas Rakel Vallas Rakel   [s 10] 1640/3 D 3 17.2 393
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/4 C 4 15.1 150
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-9 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/2 D 0 g 613
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-3 Global Office Global Office   [v 9] 2160/6 D 0 16.4 530
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-5 Junior Band Junior Band   [v 3] 2160/10 B 5 18.6 326
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-8 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 1640/5 D 7 14.8 506
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/8 C 8 40.2 384
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/1 D 2 17.6 1447
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/9 D 5 19.6 179
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2140/1 D 8 36.0 570
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-1 Global Office Global Office   [v 9] 3140/1 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 1660/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-6 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2660/11 C 0 18.2 505
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-5 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/5 D 0 20.2 383
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/4 B 0 22.7g 122
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2140/15 B 5 17.5 677
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/2 C 6 18.6 31
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/7 D 0 17.4 892
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Pommeau Pommeau   [s 6] 2160/6 C 0 18.8 575
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/11 B 4 19.5 137
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/5 D 0 17.5 252
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/2 D 4 15.6 312
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/8 B 6 18.2 104
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Junior Band Junior Band   [v 3] 1660/6 D str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 1640/2 C 8 30.2 120
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-6 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/11 C str
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-5 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/4 D 0 g 404
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-6 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 1640/6 C 5 34.5 307
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/10 D 7 17.5 891
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/8 D 0 39.3g 742
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 2180/8 A 3 32.6 149
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 1660/15 D 0 16.6 528
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 2140/3 B 0 g 378
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 2140/5 A 2 32.9 41
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2640/2 C 6 33.8g 278
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-3 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2160/4 C 8 17.5 264
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/9 D 5 21.1 202
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Global Office Global Office   [v 9] 2140/4 C str
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 5] 1680/13 C 5 29.8 544
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-1 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/10 D 5 18.6 101
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-1 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 1640/7 C 6 34.0g 471
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2160/7 B 7 31.2g 145
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-1 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/1 D 3 20.6 63
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 1640/8 B 7 30.5 183
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-5 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/4 D 0 g 455
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Digital Engine Digital Engine   [v 7] 2680/14 C 2 15.7 127
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 2160/13 D 7 28.4 994
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Gill Power Gill Power   [s 5] 1640/1 D str
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/4 C 2 18.0 109
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 1660/15 C 8 28.4 642
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 5] 2140/2 C 3 32.2 40
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 6] 2140/1 D 0 36.7g 480
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.0 56
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 She Fixit She Fixit   [s 4] 1640/2 C 4 18.7g 27
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/9 C 6 16.6 1000
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-4 Taxi Jane Taxi Jane   [s 6] 2140/8 C 4 15.8 207
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/4 D 2 33.0 192
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2140/8 D 3 15.3 142
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/3 D 2 15.1 353
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2640/3 C 5 33.2 75
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 1640/2 D 0 g 290
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/7 B 1 33.9 78
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 Bourne Identity Bourne Identity   [h 7] 2160/14 B 4 17.0 42
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 7] 2640/10 D 0 18.5 490
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 1640/5 B 4 14.5 275
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-10 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 787
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 2140/8 B 0 16.7 158
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-1 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 4] 2140/3 C 6 951
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/6 D 0 19.0 513
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/1 D 5 31.5g 486
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-3 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 5 18.0 279
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2660/6 C 0 20.2 326
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/12 A 8 32.8g 258
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 8 17.8 343
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 2140/10 D 0 30.8 551
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/1 D 8 15.5 558
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/9 C 6 17.7 458
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Streamboy Streamboy   [v 5] 1660/14 C str
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2640/1 C 7 21.3 203
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/3 D 0 21.2 554
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Tarpon Tarpon   [v 7] 2140/9 C 8 16.2 294
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 4] 2140/6 B 2 20.3 95
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Pyrini Pyrini   [s 4] 1660/7 B 0 g 64
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2160/12 C 8 36.7g 221
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 7] 2140/9 C 5 18.3 179
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/1 D 4 17.5 142
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-4 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2660/11 D 0 15.9 714
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2660/3 C 3 31.4 233
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Junior Band Junior Band   [v 4] 1640/3 D 0 18.6g 51
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 5 18.5 189
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2660/7 C 7 32.2 229
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Pastor Dee Pastor Dee   [h 8] 1640/10 D 6 14.3 141
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/2 D str
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-3 Junior Band Junior Band   [v 4] 2140/6 D 6 16.4 1059
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2660/3 D 0 g 1012
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/1 D 1 32.0 172
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Eni Med Eni Med   [v 9] 2160/12 C 5 18.8g 595
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-8 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 7] 1680/8 C 8 35.9g 522
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2160/7 B 3 16.2 46
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Tarpon Tarpon   [v 7] 1660/11 A 6 15.7 141
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Ålsbrun Ålsbrun   [v 13] 1660/8 D 0 36.4 1008
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2660/5 D 5 34.1 177
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Pastor Dee Pastor Dee   [h 8] 2140/6 D 1 15.3 41
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Lome Fix Lome Fix   [v 9] 2180/9 C 8 35.1 75
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/6 B 1 20.3 85
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 3140/4 C 0 16.8 491
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/6 B 5 32.6g 244
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/3 C 4 18.7 544
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2140/4 A 3 31.5 336
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2160/9 C 5 31.5g 415
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/1 D 0 18.7 165
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/7 B 4 20.6 170
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2160/15 A 0 37.7 705
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 11] 2140/3 C 6 27.4 79
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/2 C 7 16.1 258
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 6] 2140/4 D 2 30.4 167
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/9 C 4 33.3 140
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/3 D 3 18.2 112
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/9 C 4 17.0 172
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/3 D 8 34.0 448
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Tarpon Tarpon   [v 7] 1640/11 B 2 16.3 106
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2160/3 D 0 32.8g 480
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/3 D 5 19.5 136
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Super Chicko Super Chicko   [v 8] 2140/3 D 4 16.5 64
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Fantom Fantom   [v 7] 2180/11 B 8 30.7 124
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-2 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/4 C str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Unreal Unreal   [v 6] 2140/11 A 1 18.4 28
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Fantom Fantom   [v 7] 1640/6 C 0 g 88
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/9 C 0 18.8g 278
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/2 D 3 19.7 106
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Tarpon Tarpon   [v 7] 2640/8 C 5 18.0 129
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Unreal Unreal   [v 6] 2140/3 C 1 17.9 24
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Junior Band Junior Band   [v 4] 2140/2 D str
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/10 C 0 17.1 852
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/4 D 7 20.3 332
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/5 D 2 34.1 348
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/4 D 3 35.8 382
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2140/1 D 4 19.0 34
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2160/13 B 2 18.6 745
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2140/8 C 0 g 242
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2140/8 B 4 19.1 29
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/4 C 2 16.2 105
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2160/11 B 3 30.7g 67
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2640/1 D 8 30.5 468
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2660/10 D 0 33.7g 573
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/8 D 0 13.8 234
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/6 D 4 18.3 153
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Må Bäst Må Bäst   [s 3] 2140/2 D 6 38.3g 295
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/8 D 6 15.8 304
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 1640/5 D 7 30.9 818
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/5 D 7 28.4 777
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2140/2 D 6 31.2 489
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-4 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 2640/5 B 0 18.1 862
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2160/8 B 5 19.2g 119
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-4 Blue Bell Blue Bell   [s 6] 1640/1 A 0 g 51
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Sunlight Over Sunlight Over   [s 9] 2140/7 C str
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/8 D 3 17.6 140
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/9 B 7 17.9 184
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 1640/1 D 4 29.9 541
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2640/3 C 4 30.5 178
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/4 D 7 29.2 899
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-8 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/6 B 3 18.4 54
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/8 D 5 29.2g 872
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1660/7 D 4 17.0 220
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2180/11 C 0 19.2g 61
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Pella Pella Pella Pella   [s 5] 1640/9 A 0 g 696
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2640/1 C 3 34.3 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/5 D 8 18.7g 524
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 1660/11 D 0 g 900
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2660/8 D 8 18.2g 49
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/2 C 4 29.7 289
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2180/12 C 0 30.8 680
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 1640/6 D 6 31.3 34
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/12 D 0 17.3 92
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-8 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2160/12 D 0 15.6 405
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-2 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 175
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2180/12 A 2 31.0 82
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 7] 2140/6 C 0 g 352
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2180/12 B 2 18.5 317
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/2 D 2 14.5 253
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/10 D 7 17.1 804
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/2 A 2 31.9 164
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-12 Vincent Jo Vincent Jo   [v 6] 2160/8 B 3 34.8 68
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-6 Dream Casino Dream Casino   [s 7] 2140/9 C 7 20.5g 799
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/10 C 5 16.0 176
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2160/13 A 5 36.7 54ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se