V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-10 Mill Unix Mill Unix   [v 5] 1660/13 4 19.6 123
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Light Dale Light Dale   [v 10] 2140/12 0 19.2 748
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Cartman Cartman   [v 6] 2160/6 5 20.2g 116
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/6 0 15.7 1081
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2180/11 0 g 60
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Kung Meto Kung Meto   [v 7] 1660/3 7 16.9g 375
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2160/7 1 18.6 169
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-3 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 2160/11 0 18.8 1054
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-5 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 3 16.5 340
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-6 Thrilling Thrilling   [s 3] 1640/5 3 16.6 40
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-8 Catering Catering   [s 5] 2640/2 3 19.2 243
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Exodus Exodus   [v 8] 2140/3 6 16.6 34
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Light Dale Light Dale   [v 10] 2140/9 6 17.3 985
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2680/5 str
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 3] 2140/6 0 15.6 1536
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Charlie Knight Charlie Knight   [v 8] 2140/6 7 18.5 252
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-5 Mill Unix Mill Unix   [v 5] 1640/10 4 18.0 243
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Benetton P. Benetton P.   [v 11] 2160/14 0 17.6 2205
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2160/9 7 16.8 924
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 9] 2180/11 0 19.1 823
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 3] 2140/2 5 16.5 211
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 4 15.7 390
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Bourne Identity Bourne Identity   [h 4] 2160/10 4 16.3 66
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 3] 2140/7 1 15.5 162
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Big Boy Big Boy   [v 3] 2160/11 6 20.0g 57
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 3] 2140/12 4 16.3 350
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2180/11 7 30.3 376
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-6 Lennart Viking Lennart Viking   [v 5] 2140/1 0 g 350
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 7] 2140/12 7 15.3 92
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/5 D 1 17.6 132
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/2 D str
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-9 Action Stations Action Stations   [v 8] 2140/7 C str
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 1640/6 C 0 14.1 591
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2140/2 D 1 16.9 144
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2140/2 B 2 15.1 23
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/3 D 2 16.8 98
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-8 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 3140/5 D 0 16.1 1594
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2160/5 D str
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-10 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2650/3 D 0 g 701
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 2690/13 D 7 29.7 970
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2140/14 A 5 15.1 176
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/5 C 0 15.8 91
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Safari Park Safari Park   [v 5] 1640/1 D 3 15.6 335
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Crombar Crombar   [v 9] 2160/14 A 7 16.7 361
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-6 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1660/4 D 3 30.1 138
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-3 Justforfun Justforfun   [s 6] 2140/4 D 0 20.9 962
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/1 D 2 15.8 392
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/3 D 3 34.3 106
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 1640/5 D 1 13.9 129
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/3 C 5 16.1 201
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-10 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2148/3 C 0 g 75
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 6] 2148/4 D 0 g 494
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-6 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2650/4 D 0 21.0 1030
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/6 B 2 16.3 97
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 1640/5 D 2 14.9 61
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Safari Park Safari Park   [v 5] 2140/7 D 0 17.1 212
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/1 B str
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/6 C str
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 4] 2148/15 D 3 17.6 329
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2100/1 C 2 35.3 26
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Odinett Odinett   [s 7] 2120/11 D 0 33.3 152
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2140/5 C 5 17.4 309
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 3140/3 D 0 22.0g 141
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-4 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/12 C 6 16.4 814
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/7 D 0 18.2 340
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/14 A 6 15.6 122
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 1640/4 D 0 g 55
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-1 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2140/3 D 5 18.5 558
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Stöten Stöten   [v 7] 2180/14 C 8 31.4g 332
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 4] 2140/5 C 1 35.0 64
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-7 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/7 B 4 16.4 243
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-5 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/6 C 0 17.6g 93
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Big Boy Big Boy   [v 4] 2140/4 D 7 18.4 609
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 1640/5 C 0 15.1 50
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2188/8 B 3 18.3 27
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 3] 2148/1 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-4 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1646/1 D 4 17.0 72
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-3 Exodus Exodus   [v 9] 2148/12 C 0 20.7 315
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 4] 2160/13 D 7 16.6 346
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-7 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 2140/4 D 6 19.3 119
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-3 Diamond Heart Diamond Heart   [v 9] 1640/1 C 5 15.3 601
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-9 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/5 D 1 14.1 224
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 1640/4 D 2 17.3 344
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Big Boy Big Boy   [v 4] 2160/7 C 0 g 180
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-5 Mill Unix Mill Unix   [v 6] 1640/11 D 0 18.2 315
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 5] 2140/12 C 6 17.5 158
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-3 Digital Engine Digital Engine   [v 5] 2140/5 B 6 18.9 159
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 2180/14 A 5 29.8g 360
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Disa Disa   [s 10] 2660/8 C 0 31.7 301
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-5 Disa Disa   [s 10] 1640/2 D 0 28.8 147
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/6 B 5 15.6 194
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 D 0 g 352
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/1 D 0 g 558
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-8 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/1 B 0 14.3 70
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2160/6 D 0 16.3 444
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/4 D 0 g 170
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/3 B 3 32.0 38
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-8 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/4 D str
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-10 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2180/12 D 8 19.2g 532
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/3 B 5 34.0 159
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/2 D 4 33.0 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/9 B 0 16.4 119
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Grappen Grappen   [v 4] 2140/4 D 6 19.2g 187
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/9 B 4 19.0 68
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 8 34.9 42
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/4 B 1 36.8 238
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 1640/6 A 3 30.9g 30
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/12 D 7 727
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 7] 1640/6 D 0 g 202
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-3 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 D str
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-2 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2660/11 C 0 g 777
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-6 Safari Park Safari Park   [v 6] 2660/15 D 8 18.4 654
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/1 C 5 15.8 24
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2140/11 B 0 20.2g 137
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/2 D 3 15.1 64
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-3 Global Office Global Office   [v 8] 2140/5 D 5 15.5 300
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-8 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2140/2 D 2 16.1 55
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-7 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 1640/2 B 1 29.0 125
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-6 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/3 C 3 20.6 75
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-4 Spik Spik   [h 9] 1640/1 D 0 27.4g 227
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/8 D 0 g 1356
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/8 D 6 12.8 250
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Grappen Grappen   [v 4] 2640/1 D 2 17.6 68
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hågå Odin Hågå Odin   [h 10] 1680/9 C 5 27.4 52
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Starpoint Gordina Starpoint Gordina   [s 7] 1640/8 D 8 19.0 584
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-10 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/7 C 6 17.3 207
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/12 B 2 14.3 247
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-12 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2680/9 D 0 29.6g 592
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-7 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/1 D 0 14.8 975
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 8] 1660/15 C 6 15.7 880
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-1 Meydan Meydan   [s 3] 2140/1 B 5 19.2g 203
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/1 D 8 17.1 312
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Stöten Stöten   [v 8] 2140/1 D 0 30.3 342
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-1 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 2160/8 B 8 15.7 139
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-3 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/7 D 5 14.9 169
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-10 Global Office Global Office   [v 8] 1640/8 B 7 17.0 55
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Grude Tösa Grude Tösa   [s 7] 2140/5 D 4 30.3 143
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/2 D 5 18.7 219
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Hågå Odin Hågå Odin   [h 10] 1660/4 B 3 25.6 55
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-6 Meydan Meydan   [s 3] 2140/2 D 4 19.9g 104
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-4 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/4 D 5 15.5 219
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Grappen Grappen   [v 4] 2160/15 B 8 16.7 505
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/7 B 0 13.8 101
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 1640/10 B 3 31.3 32
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/4 C str
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Meydan Meydan   [s 3] 2140/3 D 4 18.6 98
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-10 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/7 D 5 16.4 701
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 0 g 104
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 2140/8 D 6 35.5 454
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/3 C str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/3 B 5 35.4 51
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-1 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2100/5 D 1 15.6 69
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-9 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 2180/9 A 0 18.6g 53
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-7 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/7 B 2 16.6 22
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Finnskog Odin Finnskog Odin   [v 7] 2160/8 C 8 32.6g 85
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Quickstep Quickstep   [s 8] 1660/10 B 4 16.9 99
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2180/9 B 6 33.6 81
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Exodus Exodus   [v 10] 1640/3 C 0 17.0 544
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-3 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/5 D 4 13.9 354
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 1680/12 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1680/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2040/4 D 0
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 1640/9 C str
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 423
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 2140/2 D 1 33.2 268
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2160/9 A 6 15.9 25
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Spik Spik   [h 9] 2140/8 A 7 29.7g 160
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Quickstep Quickstep   [s 8] 1640/10 D 0 18.0g 54
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Safari Park Safari Park   [v 6] 2140/11 D 0 19.4g 165
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-5 Super Chicko Super Chicko   [v 6] 2160/8 D 0 19.5g 336
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-8 Torunn Viking Torunn Viking   [s 4] 2140/7 D 0 37.0g 197
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2180/12 C 1 15.0 66
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 9] 2160/3 B 6 16.0 249
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/2 D 0 19.3 382
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Global Office Global Office   [v 8] 2640/4 D 0 17.2 577
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Spik Spik   [h 9] 1660/12 A 3 26.6 189
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Quickstep Quickstep   [s 8] 2140/6 C 2 16.0 122
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 4] 1640/3 B 1 35.2 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Myllarvilma Myllarvilma   [s 13] 1660/8 C 0 29.9 607
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 11] 2160/11 B 0 19.1 254
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 5] 2140/7 D 8 17.3 1789
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-1 Brunexa Brunexa   [s 10] 2140/9 C 0 32.1g 787
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-7 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 2140/7 C 3 15.9 135
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 4] 2140/6 A 0 g 62
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 Global Office Global Office   [v 8] 2140/14 B 6 16.0 244
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-9 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1640/3 D 0 80
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-6 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 9] 3140/1 C 0 18.0 1352
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Dante Band Dante Band   [v 8] 2160/5 B 0 17.5g 60
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2640/11 C 0 17.9 138
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 5] 2140/1 C 8 33.7 71
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-2 Chi Cha Chappy Chi Cha Chappy   [v 4] 2140/10 A 7 20.0g 579
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-5 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1640/7 B 1 12.9 24
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-4 Kias Mando Kias Mando   [v 4] 2140/3 C 0 24.6g 128
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Kvikken Kvikken   [v 9] 2640/2 B 1 35.7 43
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2640/9 B 3 18.6 32
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 5] 1640/3 D 0 17.1g 216
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-2 Lennart Viking Lennart Viking   [v 7] 2140/3 B 0 488
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Big Boy Big Boy   [v 5] 2140/2 C 0 19.1 488
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-2 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 2140/6 B 0 17.1 56
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Safari Park Safari Park   [v 6] 1660/15 C 0 g 692
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 6] 1640/4 B 0 17.7 136
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Big Boy Big Boy   [v 5] 2160/13 B 0 21.5g 587
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Dans Emil Dans Emil   [v 9] 2160/6 D 0 g 399
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-1 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/8 A 0 18.7 443
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/6 B 4 38.2 175
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/12 A 6 20.6 222
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-9 Traditional Traditional   [s 8] 2640/10 D 0 g 385
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-1 Ferrari Mearas Ferrari Mearas   [v 3] 2140/7 C 0 g 78
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-10 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 1640/6 C 0 17.2g 334
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 1660/10 C 0 28.6 585
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-6 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/11 D 5 18.3 536
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/4 D 5 17.9 188
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Bara Fille Bara Fille   [v 7] 2160/5 D 0 g 159
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/13 D 0 16.0 220
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 6] 2140/2 D 4 33.3 120
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Ferrari Mearas Ferrari Mearas   [v 3] 2140/4 D 5 18.8 291
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/3 D 0 467
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2140/1 C 4 18.1 131
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 1640/6 D 3 27.1 319
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Global Office Global Office   [v 9] 2160/14 B 0 16.8 279
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 6] 2140/5 D 4 33.0 83
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Vallas Rakel Vallas Rakel   [s 10] 1640/3 D 3 17.2 393
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/4 C 4 15.1 150
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-9 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/2 D 0 g 613
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-3 Global Office Global Office   [v 9] 2160/6 D 0 16.4 530
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-5 Junior Band Junior Band   [v 3] 2160/10 B 5 18.6 326
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-8 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 1640/5 D 7 14.8 506
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/8 C 8 40.2 384
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Super Chicko Super Chicko   [v 7] 2140/1 D 2 17.6 1447
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/9 D 5 19.6 179
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2140/1 D 8 36.0 570
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-1 Global Office Global Office   [v 9] 3140/1 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 1660/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Junior Band Junior Band   [v 3] 2140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-6 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2660/11 C 0 18.2 505
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-5 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/5 D 0 20.2 383
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2160/4 B 0 22.7g 122
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2140/15 B 5 17.5 677
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 4] 2140/2 C 6 18.6 31
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/7 D 0 17.4 892
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Pommeau Pommeau   [s 6] 2160/6 C 0 18.8 575
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/11 B 4 19.5 137
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/5 D 0 17.5 252
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Rass Tanic Rass Tanic   [v 9] 2140/2 D 4 15.6 312
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/8 B 6 18.2 104
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Junior Band Junior Band   [v 3] 1660/6 D str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 1640/2 C 8 30.2 120
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-6 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/11 C str
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-5 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/4 D 0 g 404
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-6 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 1640/6 C 5 34.5 307
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/10 D 7 17.5 891
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 3] 2160/8 D 0 39.3g 742
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 2180/8 A 3 32.6 149
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 1660/15 D 0 16.6 528
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 2140/3 B 0 g 378
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-8 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 2140/5 A 2 32.9 41
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2640/2 C 6 33.8g 278
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-3 Dream Casino Dream Casino   [s 5] 2160/4 C 8 17.5 264
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Livi Next in Kind Livi Next in Kind   [v 3] 2140/9 D 5 21.1 202
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Global Office Global Office   [v 9] 2140/4 C str
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 5] 1680/13 C 5 29.8 544
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-1 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/10 D 5 18.6 101
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-1 Väskinge Poker Väskinge Poker   [v 6] 1640/7 C 6 34.0g 471
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2160/7 B 7 31.2g 145
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-1 Blue Bell Blue Bell   [s 4] 2140/1 D 3 20.6 63
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Stjärnfaxa Stjärnfaxa   [s 6] 1640/8 B 7 30.5 183
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-5 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/4 D 0 g 455
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Digital Engine Digital Engine   [v 7] 2680/14 C 2 15.7 127
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 2160/13 D 7 28.4 994
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Gill Power Gill Power   [s 5] 1640/1 D str
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2140/4 C 2 18.0 109
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Lome Prins Lome Prins   [v 9] 1660/15 C 8 28.4 642
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 5] 2140/2 C 3 32.2 40
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Mo Lynhild Mo Lynhild   [s 6] 2140/1 D 0 36.7g 480
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.0 56
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 She Fixit She Fixit   [s 4] 1640/2 C 4 18.7g 27
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/9 C 6 16.6 1000
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-4 Taxi Jane Taxi Jane   [s 6] 2140/8 C 4 15.8 207
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/4 D 2 33.0 192
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-5 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2140/8 D 3 15.3 142
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/3 D 2 15.1 353
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2640/3 C 5 33.2 75
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 1640/2 D 0 g 290
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 5] 2140/7 B 1 33.9 78
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 Bourne Identity Bourne Identity   [h 7] 2160/14 B 4 17.0 42
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-4 Bourne Identity Bourne Identity   [h 7] 2640/10 D 0 18.5 490
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 1640/5 B 4 14.5 275
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-10 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 787
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 Global Teardrop Global Teardrop   [s 6] 2140/8 B 0 16.7 158
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-1 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 4] 2140/3 C 6 951
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/6 D 0 19.0 513
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/1 D 5 31.5g 486
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-3 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 5 18.0 279
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2660/6 C 0 20.2 326
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/12 A 8 32.8g 258
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 8 17.8 343
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 2140/10 D 0 30.8 551
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/1 D 8 15.5 558
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/9 C 6 17.7 458
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Streamboy Streamboy   [v 5] 1660/14 C str
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2640/1 C 7 21.3 203
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/3 D 0 21.2 554
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Tarpon Tarpon   [v 7] 2140/9 C 8 16.2 294
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 4] 2140/6 B 2 20.3 95
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Pyrini Pyrini   [s 4] 1660/7 B 0 g 64
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2160/12 C 8 36.7g 221
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 7] 2140/9 C 5 18.3 179
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/1 D 4 17.5 142
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-4 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2660/11 D 0 15.9 714
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2660/3 C 3 31.4 233
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Junior Band Junior Band   [v 4] 1640/3 D 0 18.6g 51
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-2 Må Bra Må Bra   [s 3] 2140/5 D 5 18.5 189
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2660/7 C 7 32.2 229
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Pastor Dee Pastor Dee   [h 8] 1640/10 D 6 14.3 141
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/2 D str
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-3 Junior Band Junior Band   [v 4] 2140/6 D 6 16.4 1059
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2660/3 D 0 g 1012
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/1 D 1 32.0 172
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Eni Med Eni Med   [v 9] 2160/12 C 5 18.8g 595
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-8 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 7] 1680/8 C 8 35.9g 522
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 2160/7 B 3 16.2 46
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Tarpon Tarpon   [v 7] 1660/11 A 6 15.7 141
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Ålsbrun Ålsbrun   [v 13] 1660/8 D 0 36.4 1008
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-7 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2660/5 D 5 34.1 177
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Pastor Dee Pastor Dee   [h 8] 2140/6 D 1 15.3 41
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Lome Fix Lome Fix   [v 9] 2180/9 C 8 35.1 75
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/6 B 1 20.3 85
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 6] 3140/4 C 0 16.8 491
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/6 B 5 32.6g 244
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/3 C 4 18.7 544
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2140/4 A 3 31.5 336
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2160/9 C 5 31.5g 415
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/1 D 0 18.7 165
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/7 B 4 20.6 170
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2160/15 A 0 37.7 705
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 11] 2140/3 C 6 27.4 79
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/2 C 7 16.1 258
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 6] 2140/4 D 2 30.4 167
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2180/9 C 4 33.3 140
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/3 D 3 18.2 112
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/9 C 4 17.0 172
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/3 D 8 34.0 448
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Tarpon Tarpon   [v 7] 1640/11 B 2 16.3 106
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Bara Bernte Bara Bernte   [v 6] 2160/3 D 0 32.8g 480
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/3 D 5 19.5 136
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Super Chicko Super Chicko   [v 8] 2140/3 D 4 16.5 64
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Fantom Fantom   [v 7] 2180/11 B 8 30.7 124
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-2 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/4 C str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Unreal Unreal   [v 6] 2140/11 A 1 18.4 28
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Fantom Fantom   [v 7] 1640/6 C 0 g 88
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/9 C 0 18.8g 278
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/2 D 3 19.7 106
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Tarpon Tarpon   [v 7] 2640/8 C 5 18.0 129
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Unreal Unreal   [v 6] 2140/3 C 1 17.9 24
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Junior Band Junior Band   [v 4] 2140/2 D str
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/10 C 0 17.1 852
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Västerbo Alesia Västerbo Alesia   [s 4] 2140/4 D 7 20.3 332
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/5 D 2 34.1 348
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 4] 2140/4 D 3 35.8 382
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2140/1 D 4 19.0 34
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2160/13 B 2 18.6 745
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Dream Casino Dream Casino   [s 6] 2140/8 C 0 g 242
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/11 B 0 16.9 443
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-2 Må Bra Må Bra   [s 4] 2160/9 B 0 20.5g 131
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-4 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2680/9 B 5 33.4 154
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/11 C 6 16.6 196
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-7 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/4 D 0 19.9g 559
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-8 Loke Survive Loke Survive   [v 7] 2160/9 B 0 g 187
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/14 C 2 16.2 175
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-10 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2660/5 C 7 30.3 241
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/12 A 0 31.4 474
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Elway Am Elway Am   [v 6] 2140/8 B 0 18.6g 60
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-6 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/3 D 2 16.3 617
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-2 Karlängs Oskar Karlängs Oskar   [h 10] 2160/8 C 0 32.4 557
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Må Bäst Må Bäst   [s 3] 2140/3 C str
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-8 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/10 C 3 19.7 111
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-4 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/1 C 5 30.5g 531
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-5 Elway Am Elway Am   [v 6] 2140/5 B 0 18.0g 293
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Forza K. Forza K.   [v 5] 1640/4 C 2 16.3 94
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/3 C 3 16.0 73
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-10 Giddefix Giddefix   [h 8] 1640/7 D 6 19.2 626
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 1640/5 A 6 30.5g 68
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/10 D 0 15.8 302
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2140/8 B 4 19.1 29
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/4 C 2 16.2 105
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-5 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2160/11 B 3 30.7g 67
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2640/1 D 8 30.5 468
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2660/10 D 0 33.7g 573
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/8 D 0 13.8 234
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/6 D 4 18.3 153
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Må Bäst Må Bäst   [s 3] 2140/2 D 6 38.3g 295
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/8 D 6 15.8 304
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 1640/5 D 7 30.9 818
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/5 D 7 28.4 777
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2140/2 D 6 31.2 489
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-4 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 2640/5 B 0 18.1 862
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2160/8 B 5 19.2g 119
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-4 Blue Bell Blue Bell   [s 6] 1640/1 A 0 g 51
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Sunlight Over Sunlight Over   [s 9] 2140/7 C str
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2160/8 D 3 17.6 140
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-9 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/9 B 7 17.9 184
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-3 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 1640/1 D 4 29.9 541
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-1 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2640/3 C 4 30.5 178
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/4 D 7 29.2 899
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-8 Må Bra Må Bra   [s 4] 1640/6 B 3 18.4 54
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/8 D 5 29.2g 872
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1660/7 D 4 17.0 220
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Digital Engine Digital Engine   [v 9] 2180/11 C 0 19.2g 61
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Pella Pella Pella Pella   [s 5] 1640/9 A 0 g 696
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-7 Torunn Viking Torunn Viking   [s 7] 2640/1 C 3 34.3 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 1640/5 D 8 18.7g 524
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 1660/11 D 0 g 900
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2660/8 D 8 18.2g 49
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/2 C 4 29.7 289
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2180/12 C 0 30.8 680
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 1640/6 D 6 31.3 34
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/12 D 0 17.3 92
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-8 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2160/12 D 0 15.6 405
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-2 Må Bra Må Bra   [s 4] 2140/5 C 0 19.6 175
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2180/12 A 2 31.0 82
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Dream Casino Dream Casino   [s 7] 2140/6 C 0 g 352
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-8 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2180/12 B 2 18.5 317
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/2 D 2 14.5 253
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 8] 2140/10 D 7 17.1 804
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2140/2 A 2 31.9 164
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-12 Vincent Jo Vincent Jo   [v 6] 2160/8 B 3 34.8 68
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-6 Dream Casino Dream Casino   [s 7] 2140/9 C 7 20.5g 799
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/10 C 5 16.0 176
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-2 Bäck Svart Bäck Svart   [v 5] 2160/13 A 5 36.7 54
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-2 Scilla Scott Scilla Scott   [s 5] 2140/9 D 0 g 2003
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2660/4 D 6 30.7 124
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-3 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2660/5 B 1 30.9 52
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-5 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 9] 1640/11 A 5 15.4 144
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-6 Odexa Odexa   [s 6] 1640/9 A 6 27.1g 28
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-7 Må Bäst Må Bäst   [s 4] 2140/4 D 0 g 158
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-5 Akjas Funnytimer Akjas Funnytimer   [v 6] 1640/5 C 0 17.3 540
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-5 Guli Orkan Guli Orkan   [v 8] 2160/6 B 0 g 492
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-3 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 9] 1660/4 C 5 17.7 272
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-4 Guli Orkan Guli Orkan   [v 8] 2660/3 B 2 30.3 38
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-9 Forza K. Forza K.   [v 6] 1640/7 C 0 18.9g 470
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-10 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 11] 2140/4 D 0 g 608
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-1 Akjas Funnytimer Akjas Funnytimer   [v 6] 1640/4 D 0 g 703
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-2 Må Bra Må Bra   [s 5] 2140/4 D 0 g 131
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-5 Guli Orkan Guli Orkan   [v 8] 1660/7 B 3 84
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-4 Forza K. Forza K.   [v 6] 1640/1 D 1 14.8 402
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-6 Luke Pike Luke Pike   [v 3] 2140/6 D 0 20.5 417
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-8 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2660/13 C 8 29.8 285
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2160/10 C 3 30.1 124
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-8 Forza K. Forza K.   [v 6] 2140/6 B 3 17.0 247
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-1 Akjas Funnytimer Akjas Funnytimer   [v 6] 1660/5 C 2 15.7 95
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-6 Kicking Viking Kicking Viking   [v 9] 1640/2 C 0 g 337
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-7 Må Bäst Må Bäst   [s 4] 2140/7 D 0 37.4g 525
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-6 Odexa Odexa   [s 6] 2140/1 D 1 27.2 498
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2160/6 C 2 29.2 864
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 9] 2160/3 D 5 16.3 785
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-8 Forza K. Forza K.   [v 6] 2140/6 B 6 16.9 130
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-4 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2640/12 C 6 29.8 1585
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-5 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2140/4 D 6 33.7 742
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-6 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 2160/9 C 8 30.4g 735
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-7 Bäck Svart Bäck Svart   [v 6] 1660/11 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se