V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dag..


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dagarna tre på Skara-slätten och räkna med mycket folk runt hela arenan, där campingen på bortre långsidan har varit fullbordad sedan länge.
I lördagens V75-omgång är Baron Gift ett av hemmahoppen. Tränaren Rickard Svanstedt har vässat sin stjärna lite extra för att förhoppningsvis kunna vinna inför hemmapubliken.
– Det hade ju varit otroligt kul. Hästen känns i alla fall riktigt fin och vi har siktat mot det här loppet. Först hade vi siktat mot Jarlsberg och sedan Årjängs Stora Sprinterlopp. Men till Jarlsberg blev han inte inbjuden och till Årjäng så räckte inte poängen för att komma med, säger Rickard Svanstedt.
– Då bestämde vi oss för Axevalla istället och hästen har fått träna på lite extra. Han har tränat rejält hela tiden men jag har även kört ett skarpare rundbanejobb en bit under 1.20 full distans.
Är det banrekord på Bjertorp, för ni är inte så kända för att träna så snabba farter där, utan kör mestadels i sandbanan?
– Haha, nej, banrekordet har farsan (Åke Svanstedt) med Tag The Devil. Jag tror att han körde 1.11 med hästen innan han gick ut och vann ett storlopp i Norge. Men vi har i alla fall laddat lite extra nu med Baron Gift eftersom han inte har startat på ett tag.

Kan äntligen träna mellan loppen
Baron Gift har vunnit fyra V75-lopp för Rickard Svanstedt som har tagit hästen hela vägen upp i Gulddivisionen. Den sexårige hingsten har tjänat två miljoner kronor – trots att han egentligen aldrig har kunnat träna kontinuerligt.
– Han blev ofräsch och stel och kantig tidigare så fort vi ökade på träningen mellan loppen. Vi kunde bara köra lugnt med honom och så fick loppen föra fram hästen i form. Men nu har han blivit betydligt fräschare och jag vet inte vad det är som har gjort att han tål träningen bättre numera. Vi har kunnat tryckt på en hel del på slutet och han har svarat bra på det. Så det känns ju verkligen bättre när man kan träna mellan loppen, menar Rickard.

”Har visat att han räcker i Guld”
Baron Gift har fått känna på den översta eliten i de senaste starterna. Han blev tvåa på Åby i Gulddivisionen bakom Bahia Quesnot efter en visslande avslutning. Därefter var han femma i ”Vägen till Elitloppet” i Gävle, vilket vanns av Sorbet som därmed tog en direktplats i Elitloppet. Och senast spurtade han återigen storstilat i Gulddivisionen i Kalmar under midsommarhelgen. Baron Gift flög fram över upploppet och var inte långt ifrån att hinna fram till segern.
– Han var riktigt bra i Kalmar och satt ju bland de sista men kunde ändå bli trea. Han var bara en halv längd efter vinnaren i mål. Hästen har inte gjort så många starter i guld men redan visat att han räcker.
– Jag vill inte skylla på dåliga lägen men den här hästen har haft en extrem otur med startspåren och ofta haft dåliga spår. De gånger han har bra startspår brukar han vara med där framme.

”Kan vinna om det klaffar”
Det blev dessvärre inget bra startspår den här gången heller för Baron Gift. Han fick bricka sju bakom startbilen i lördagens Gulddivision, V75-6. Distansen är 2640 meter och frågan är om hästens starka slutspurt kan resultera i seger över Axevallas långa upplopp.
– Det är väl kanske inte favoritdistansen men det ska nog fungera bra ändå. Han kräver ett bra lopp och ska helst inte behöva jobba för mycket själv. Men får han bara gå med i ryggar så avslutar han bra. Det långa upploppet gynnar honom och jag tycker att han har chans att vinna om det klaffar.
– Han är nog på topp och jag har aldrig känt hästen så här fräsch och fin som han är nu. Det blir barfota runt om som vanligt, helstängt huvudlag och bike, säger Rickard Svanstedt.

Du har ytterligare en häst med inom V75, Anne Royal i den andra avdelningen. Chanserna där?
– Anne Royal (V75-2)
har gjort två starter för mig och näst senast gick hon nytt rekord, 1.12,7 som trea, och senast satt hon fast. Vi får se till att ta oss iväg felfritt från fjärdespåret i första hand och jag har lite svårt att placera in henne i loppet.
– Hon har varit besvärlig tidigare men blivit bättre och skött sig på slutet, men jag tror det blir svårt att vinna. Jag vill se att hon fungerar fullt ut igen. Vi har sparat fötterna till den här starten och kör barfota runt om nu, säger Svanstedt som har 40 hästar i träning, varav 15 av dem är starthästar och drygt hälften är unghästar således.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutnin..


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutningen där flera av landets kulltoppar gör upp i ett fyraåringstest över 2640 meter. Förstapriset är 300 000 kronor och det här är ett förberedande lopp inför de stundande derbykvalen om en dryg månad.
Inti Boko är tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett långt uppehåll. Fjolårets kriterievinnare har inte startat sedan han var tvåa i Breeders Crown-finalen den 11 november. Hästen har för övrigt aldrig varit sämre än tvåa i sina nio starter som har slutat med sex segrar och tre andraplatser. Han blev en snackhäst redan efter sin debut som han vann på tiden 1.14,2 över distansen 2140 meter med autostart. Sedan vann han det största loppet för landets treåringar, Svenskt Travkrterium, tillsammans med Johnny Takter. Då spurtade han ner Campo Bahia den sista biten.
– Inte Boko (V86-8) är en väldigt fin häst som har tränat enligt planen hela vintern. Han har gått mycket styrketräning i backen och jag har även kört ett rundbanejobb med honom efter 1.20. Han är väl förberedd men inte på topp ännu. Det ska han vara till Derbyt, säger Timo Nurmos.
– Hästen var otroligt bra förra året och gjorde ett kanonlopp även i Breeders Crown-finalen där han fick öppna stenhårt för ledningen. Han tjänade över fem miljoner som treåring och det känns som att han har utvecklats en del över vintern, precis som många brukar göra när de tar steget från treåring till fyraåring.
- Jag hade lite planer på att starta honom i Sprintermästaren men så fick han ett litet sår på ett ben och vi hann inte starta honom innan. Jag ville inte gå direkt ut i Sprintermästaren med dubbla sprinterlopp samma dag. Men nu är han redo att börja tävla igen.

”Det kan bli barfota nu”
Inti Boko har spår två bakom startbilen i V86-avslutningen. Han körs av Jorma Kontio och möter flera namnkunniga konkurrenter.
– Han ska inte vara på topp nu, det är Derbyt som gäller. Jag skulle tro att hästen har runt 80-procentig form. Det är meningen att han ska bli bättre och bättre med loppen som han får framöver.
– Sedan är han så bra ändå i grunden och känns så fin att man självklart inte kan räkna bort honom ändå. Han har ett bra läge och är snabb ut så det är inte omöjligt att han kan räcka ändå.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har alltid gått med järnskor och fast huva hela livet. Han gick barfota bak några gånger i fjol, bland annat i Kriteriet. Det blir fortsatt järnskor fram men eventuellt blir det barfota bak. Men jag vill känna på hur hästen känns i värmningen innan jag bestämmer mig definitivt. Det finns hursomhelst många växlar kvar på hästen framöver när det gäller balansen, säger Timo Nurmos.

”Nu blir det lättare balans – och helstängt huvudlag”
Solvalla-tränaren har ytterligare två intressanta hästar med inom V86. Det är den i två starter obesegrade Ghostintheshell, samt den finskfödde fyraåringen Marrakesh som har vunnit fem lopp på sex starter.
– Ghostintheshell (V86-2) är en fin treårsmärr som har börjat karriären på ett bra sätt. Först vann hon från dödens och senast från ledningen. Hon har haft krafter kvar båda gångerna. Nu har hon ett bra spår bakom bilen och är snabb ut. Det blir fortsatt skor runt om, men kanske lite lättare skor, och eventuellt helstängt huvudlag den här gången. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare.
– Marrakesh (V86-7) är en fin typ av häst som började mycket bra i fjol och vann fem av sex lopp. Han blev fyra i det finska Kriteriet men fick då en tuff resa i dödens. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd. Men det är samma sak som med Inti Boko att han är inte på topp än och det här är inte det viktigaste loppet. Han matchas för det finska Derbyt i höst och då hoppas jag att han är på topp. Han har alltid gått med järnskor runt om men det är inte omöjligt att det nu blir lättare balans. Antingen aluminiumskor eller barfota runt om, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning. Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjä..


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning.
Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjärdeplatsen.
Noteras kan att Örjan Kihlström vann nio lopp förra veckan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 175-148-103
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 112-109-87
3. Jorma Kontio, Solvalla, 112-68-63
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 111-94-68
5. Björn Goop, Färjestad, 90-54-47
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 86-54-65
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 70-95-79
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-54-41
9. Erik Adielsson, Solvalla, 66-45-25
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 59-58-51
11. Kim Eriksson, Mantorp, 58-36-46
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 56-18-12
13. Ulf Eriksson, Romme, 54-39-39
14. Magnus A Djuse, Östersund, 52-48-31
15. Oskar J Andersson, Romme, 51-51-33
Siffror till och med 14 juli.

Kanal 75


Kanal 75..


Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Sirol Axe Sirol Axe   [h 4] 2140/6 3 14.1 115
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Staro Iowa Staro Iowa   [s 4] 2140/11 5 17.0 38
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-1 Enge Nitro Enge Nitro   [h 2] 1640/6 4 17.9 201
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Sirol Axe Sirol Axe   [h 4] 2140/5 3 15.7 237
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-1 Enge Nitro Enge Nitro   [h 2] 1640/5 3 18.5g 119
2015-11-26 2015-11-26 Åby-7 Sirol Axe Sirol Axe   [h 4] 2640/2 3 17.3 109
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 Trinitario Trinitario   [v 7] 2160/2 0 19.6g 166
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Sirol Axe Sirol Axe   [h 4] 2160/8 6 15.8 58
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-1 Enge Nitro Enge Nitro   [h 2] 1640/2 7 20.9g 391
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-7 Simb Gracia Simb Gracia   [s 3] 2140/1 5 18.7 46
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 6] 2640/11 2 16.6g 35
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-10 Girlicious Girlicious   [s 6] 1640/3 0 16.8 578
2015-11-01 2015-11-01 Åby-1 Staro Iowa Staro Iowa   [s 4] 2140/4 2 16.4 221
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-7 Sirol Axe Sirol Axe   [h 4] 2160/8 0 14.6 78
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-1 Enge Nitro Enge Nitro   [h 2] 1640/6 4 19.3 42
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-2 Groult Groult   [v 4] 2640/2 2 17.3 125
2015-10-20 2015-10-20 Åby-2 Sirol Axe Sirol Axe   [h 4] 2640/9 4 15.9 295
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-1 Julius Lagö Julius Lagö   [v 3] 2140/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Capac Boko Capac Boko   [v 6] 2140/2 5 16.0 33
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Staro Iowa Staro Iowa   [s 4] 2140/11 5 17.1 141
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Groult Groult   [v 4] 2140/1 5 16.4 402
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 2140/12 B 0 g 422
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 1640/2 B 0 15.2 675
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 2140/1 C 5 14.6 682
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Stones Stones   [v 4] 2160/9 C 3 18.7 307
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-7 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 1640/6 B 0 g 82
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-5 May Lily May Lily   [s 5] 2140/2 C 7 16.3 253
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2140/2 D 6 17.5 935
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 4] 2140/10 C 5 16.8 447
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2640/2 C 2 19.3 46
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 1640/7 B 3 14.9 86
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-10 Medium Medium   [v 4] 2140/3 C 0 17.3 46
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Stones Stones   [v 4] 2140/9 C 0 19.3g 389
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Medium Medium   [v 4] 2640/7 D 4 16.2 227
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 2140/7 D 0 15.4 812
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 7] 3140/3 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2160/7 B 7 17.8 107
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-8 Tedious Tedious   [s 4] 2140/8 C 0 18.0 608
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Stones Stones   [v 4] 2140/6 D 4 18.5 448
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-6 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 5] 2140/1 C 6 18.0g 59
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Medium Medium   [v 4] 2140/3 C 5 17.4 179
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-7 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2640/4 C 3 17.9 97
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 7] 2140/11 A 1 14.9 65
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-6 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 1640/7 D 0 14.3 1538
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 4] 2140/1 B 0 21.7g 34
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-4 VästerboViVann VästerboViVann   [v 7] 2640/7 B 5 15.6g 43
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 2140/2 D 5 16.0 34
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Bertrand Bertrand   [v 6] 2140/1 A 5 16.5 40
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-6 Tedious Tedious   [s 4] 1640/5 B 4 14.9 26
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 1640/12 D 4 13.2 852
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Stones Stones   [v 4] 2140/10 D 0 19.0 486
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Lobster's Sam* Lobster's Sam*   [v 8] 2140/10 A 6 13.4 226
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 4] 2160/8 A 4 16.1 76
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 2140/12 A str
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 2140/11 C 3 17.2 35
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-2 Designlight Designlight   [s 7] 2140/2 D 7 15.0 711
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 2160/12 D str
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Tedious Tedious   [s 4] 1609/7 C 7 15.7 140
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 1609/5 A 1 13.9 54
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Josåfin Lagö Josåfin Lagö   [s 4] 1609/3 D 0 g 147
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Bambi Frecia Bambi Frecia   [s 7] 1609/10 D str
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-9 Parvenu Parvenu   [v 8] 2140/1 C 0 19.1g 84
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 2140/11 C 4 17.2 150
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-5 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/3 D 6 17.4 449
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-4 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 1640/7 C 1 15.7 33
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Invincible H.C. Invincible H.C.   [v 4] 2140/9 D 2 17.3 39
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-10 Wilding E. Wilding E.   [v 7] 2180/12 C 0 16.6 54
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-5 Sirol Axe Sirol Axe   [h 5] 2640/2 C 1 14.4 280
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-10 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 4] 2160/6 C 1 16.2 214
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Wilding E. Wilding E.   [v 7] 2140/11 C 4 15.0 160
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 2140/6 B 0 g 266
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Parvenu Parvenu   [v 8] 2140/9 D 0 14.8 858
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-4 Enge Nitro Enge Nitro   [h 3] 1640/7 C 0 17.7g 90
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 1680/3 A 5 16.5 71
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-9 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 1680/4 D 4 16.4 72
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Josåfin Lagö Josåfin Lagö   [s 4] 1680/3 D 0 g 141
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Tedious Tedious   [s 4] 1680/12 B 3 17.7 63
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 1680/3 D 0 g 87
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Parvenu Parvenu   [v 8] 1680/11 B 5 17.4 165
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Bertrand Bertrand   [v 6] 2140/6 C 6 14.4 612
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-1 Sirol Axe Sirol Axe   [h 5] 2140/3 C 1 14.5 215
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-10 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 4] 1640/9 B 6 15.1 207
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-9 Wilding E. Wilding E.   [v 7] 2140/3 D 0 15.2 314
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 4] 2140/3 C 3 16.8 595
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-5 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 2140/3 D 4 14.5 658
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-10 Capac Boko Capac Boko   [v 7] 2180/9 C str
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-8 Bertrand Bertrand   [v 6] 2640/1 C 5 15.9 484
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2140/10 D 0 27.7g 443
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Tedious Tedious   [s 4] 1640/2 C 5 14.1 342
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 2140/10 C 3 17.1 43
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Parvenu Parvenu   [v 8] 2160/13 B 0 17.0 466
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-2 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2140/3 D 3 16.2 195
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Tedious Tedious   [s 4] 2140/1 D 4 15.7 644
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-3 Tedious Tedious   [s 4] 2140/9 D 6 15.1 701
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-9 Medium Medium   [v 4] 2160/9 A str
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Wilding E. Wilding E.   [v 7] 2140/7 D 0 15.1 863
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Parvenu Parvenu   [v 8] 2140/10 A 1 16.3 36
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 2140/10 D 3 16.5 190
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-4 Simb Gracia Simb Gracia   [s 4] 2640/2 B 0 g 137
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2140/3 C 2 16.8 324
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-4 Tedious Tedious   [s 4] 1609/8 D 2 15.7 175
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-6 Parvenu Parvenu   [v 8] 2160/12 D 0 15.0 847
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-4 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2140/1 C str
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Medium Medium   [v 4] 2640/10 C 0 17.3g 244
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 1640/4 D 0 17.9g 185
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Tedious Tedious   [s 4] 1640/3 D 0 g 443
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Wilding E. Wilding E.   [v 7] 2140/7 C 0 16.1 196
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Staro Iowa Staro Iowa   [s 5] 2140/11 D 7 16.2 196
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-2 Julius Lagö Julius Lagö   [v 4] 2640/4 C 4 16.8 169
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Parvenu Parvenu   [v 8] 2160/9 B 5 16.3g 37
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Quality Lavec Quality Lavec   [v 8] 1640/1 D 6 14.9 127
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Wilding E. Wilding E.   [v 7] 2180/11 B 0 16.1 226
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Sirol Axe Sirol Axe   [h 5] 2640/5 A 3 15.3 128
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 7] 2160/5 D 3 17.5 135
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Bertrand Bertrand   [v 6] 2160/5 A 3 17.1 30
2017-11-13 2017-11-13 Åby-6 Hector Greenwood Hector Greenwood   [h 3] 2160/4 B 2 17.9 74
2017-11-13 2017-11-13 Åby-3 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 2640/6 D 6 14.9 750
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-6 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2140/2 D 7 16.3 1096
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2140/1 B 5 18.4g 179
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-7 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/7 D 0 g 752
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-6 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 2140/2 D 0 14.4 181
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2160/9 B 3 16.2 132
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/3 B 0 19.1g 112
2017-10-12 2017-10-12 Åby-1 Hector Greenwood Hector Greenwood   [h 3] 2160/8 B 4 17.6 110
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2160/10 B 0 g 49
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-1 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 1640/3 D 5 14.0 310
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-12 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/11 C 0 g 1296
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-9 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 1640/7 B 0 g 706
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2140/1 C 3 17.1 229
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-5 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 2140/10 D 5 14.4 2830
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-3 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2640/5 C 5 16.7 262
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-6 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 2140/1 B 3 13.5 502
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-12 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2140/6 D 0 15.9 915
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-4 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/1 C 0 24.7g 586
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-5 Wilding E. Wilding E.   [v 8] 1640/10 D 6 12.9 600
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-1 Hector Greenwood Hector Greenwood   [h 3] 2140/1 C 5 17.8g 147
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-2 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/4 A 2 16.0 54
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2160/12 B 0 19.1g 335
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-5 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/1 B 5 19.7 15
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-8 Silversmith A.C. Silversmith A.C.   [h 3] 2140/10 C 4 19.3 233
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2640/4 D 7 18.3 321
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-2 Hector Greenwood Hector Greenwood   [h 3] 2140/7 D 2 16.4 163
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 Color Him Father Color Him Father   [h 3] 2140/6 D 2 15.9 578
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-2 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2160/7 A 5 18.4 61
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2140/1 D 6 16.6 662
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2160/4 D 7 17.1 3063
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-3 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2140/5 D 3 16.0 112
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-4 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 8] 2160/10 C 0 14.7 210
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Tedious Tedious   [s 5] 1640/7 D 4 15.0 368
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-8 Tedious Tedious   [s 5] 2140/1 B 5 18.2 230
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 6] 2640/9 D 0 20.0g 201
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-1 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 3] 2140/6 C 3 17.6 267
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 2640/4 B 0 194
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-4 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 2140/6 C 8 15.6g 479
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-10 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 6] 2180/14 D 2 17.2 67
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 1640/8 D 4 16.7 730
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 2140/3 B 0 g 95
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Simb Gracia Simb Gracia   [s 5] 2140/9 D 0 15.3 1918
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/12 D 0 14.5 1486
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Sirol Axe Sirol Axe   [h 6] 2640/2 A 6 16.3 76
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-6 Simb Gracia Simb Gracia   [s 5] 2140/5 D 0 16.3 512
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-5 Medium Medium   [v 5] 2640/11 C 5 17.1 986
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 1640/5 B 0 16.2 230
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Simb Gracia Simb Gracia   [s 5] 1640/3 D 0 g 402
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Spy Valley Spy Valley   [v 4] 2140/6 D 0 20.4 279
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Medium Medium   [v 5] 2640/9 C 0 g 437
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2140/7 B 0 g 210
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-4 Glimmagumman Glimmagumman   [s 6] 2140/7 D str
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Spy Valley Spy Valley   [v 4] 2160/6 C 4 19.0 271
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Groult Groult   [v 6] 2140/8 B 0 g 1008
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-5 Enge Nitro Enge Nitro   [h 4] 2140/7 D 0 17.8 1145
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2140/1 B 0 14.5 241
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Prytzygo Prytzygo   [v 5] 2160/2 B 3 17.2 264
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-10 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 6] 1640/8 B 0 g 416
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-7 Enge Nitro Enge Nitro   [h 4] 2140/8 C 0 17.4 1067
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-2 Simb Gracia Simb Gracia   [s 5] 1640/1 C 4 14.7 317
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-3 Julius Lagö Julius Lagö   [v 5] 2640/2 D 0 g 1426
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-7 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 6] 1640/4 C 6 15.2 942
2018-11-15 2018-11-15 Åby-11 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/3 D 0 15.9 295
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-3 Devs Daisy Devs Daisy   [s 5] 2140/3 D str
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 4] 1640/7 C 3 14.1 457
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-2 Highyield Draviet* Highyield Draviet*   [v 4] 2140/1 C 4 17.5 76
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-3 Sirol Axe Sirol Axe   [v 7] 1640/8 D 0 14.2 697
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 4] 2140/1 A 5 17.8 111
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-8 Color Him Father Color Him Father   [v 4] 2140/7 B 0 g 440
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 4] 2140/8 C 0 17.7 806
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Höwings Unicorn Höwings Unicorn   [v 6] 2140/2 C 6 16.7 41
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-2 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/7 D 0 17.1g 1487
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Highyield Draviet* Highyield Draviet*   [v 4] 2140/6 C str
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Devs Daisy Devs Daisy   [s 5] 2140/1 C 5 18.5 38
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Joan C.Boko Joan C.Boko   [s 2] 1640/2 C 3 23.2g 69
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/12 C 0 14.9 370
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 6] 2140/4 B 3 14.8 54
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-6 Gento* Gento*   [h 5] 2140/6 C 1 13.5 56
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-12 Hector Greenwood Hector Greenwood   [h 4] 2140/4 C 0 15.7 700
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-2 Wilding E. Wilding E.   [v 9] 1640/1 D 0 14.6 468
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Color Him Father Color Him Father   [h 4] 2160/5 B 0 20.1g 564
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-5 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [h 4] 1640/1 C 0 15.2g 571
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-6 Wilding E. Wilding E.   [v 9] 1640/8 D 6 13.2 1505
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Wilding E. Wilding E.   [v 9] 2640/12 D 0 17.0 1333
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-6 Jocelyn Boko Jocelyn Boko   [s 3] 2140/5 B 0 20.4g 166
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-9 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2640/10 C 5 17.3 170
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-6 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 4] 2140/10 D 2 13.9 35
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-10 Todays Pal Todays Pal   [v 5] 2180/5 C 0 18.2 1000
2019-06-05 2019-06-05 Åby-1 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [h 3] 2140/8 C 3 15.6 256
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-9 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/4 C 5 15.4 180
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Gento* Gento*   [h 6] 1640/3 B 0 12.6 51
2019-05-22 2019-05-22 Åby-7 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2140/5 B 5 15.0 306
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-1 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [h 3] 2140/7 C 2 17.0 158
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-1 Jocelyn Boko Jocelyn Boko   [s 3] 2140/4 D 6 17.1 70
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Sirol Axe Sirol Axe   [v 8] 2660/8 B 1 14.8 1216
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 4] 1640/11 D 6 14.8 414
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-6 Gento* Gento*   [h 6] 1640/7 A 6 13.2 58
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2640/1 B 6 16.8 318
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-3 Spotlight Vixi Spotlight Vixi   [h 3] 2140/2 D str
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-6 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 5] 1640/10 C 6 15.2 824
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/3 C 0 g 420
2019-03-14 2019-03-14 Åby-8 Sirol Axe Sirol Axe   [v 8] 2640/1 C 0 16.8 482
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-4 Joan C.Boko Joan C.Boko   [s 3] 2140/5 D 6 21.8g 608
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 5] 2640/3 C 5 16.3 155
2019-01-17 2019-01-17 Åby-4 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2640/7 D 0 18.7 1523
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Sirol Axe Sirol Axe   [v 8] 2640/11 D 0 16.4 1039
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-7 Gento* Gento*   [h 6] 2140/8 B 0 16.0 28
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/2 D 0 15.8 723ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se