V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-3 Spring Legend Spring Legend   [s 5] 2140/12 B
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-6 Romero Romero   [v 8] 2140/9 C
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-7 Västerbo Tramp Västerbo Tramp   [v 7] 2140/12 C
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-4 Pour Mea Double Pour Mea Double   [h 4] 2140/6 B
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-6 Devs Donator Devs Donator   [v 5] 2140/3 A

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 4] 2140/6 0 g 176
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Montana Crown Montana Crown   [v 5] 2140/1 3 14.4 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Itsibitsy* Itsibitsy*   [s 5] 1640/2 2 13.0 40
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 4] 2140/5 3 18.3 48
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Tanqueray D.K.* Tanqueray D.K.*   [v 5] 2140/4 0 19.4g 568
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-7 Absolut Breidablik Absolut Breidablik   [v 4] 1640/7 0 g 122
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-4 K.W.Tigerlady K.W.Tigerlady   [s 4] 2640/2 4 17.4 775
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 4] 2140/6 5 17.3 53
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Jullex Hero* Jullex Hero*   [v 5] 2140/14 0 16.4 791
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 6] 2140/7 6 18.6 291
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 6] 2160/15 0 17.3 1445
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-10 Esteban Boko Esteban Boko   [v 4] 2640/7 4 16.6 64
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Nice Moon Nice Moon   [v 6] 2660/8 0 g 58
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-7 Miss Prelong Miss Prelong   [s 3] 2140/11 0 18.8g 30
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 You Know Me You Know Me   [s 5] 1640/6 A 1 13.4 31
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Prytzygo Prytzygo   [v 4] 2140/3 D 0 18.2 1601
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-9 Angelo Azzurro Angelo Azzurro   [v 7] 2140/2 D str
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-5 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 2140/1 B 3 16.9 28
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-3 Tooca Tooca   [s 5] 1640/4 A 6 15.6g 59
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 2660/12 A 0 g 156
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 2640/10 C 5 14.1 159
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Peak a Boo Peak a Boo   [s 3] 1640/4 D 0 14.9 329
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 2140/10 C 1 13.1 153
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 Avantgarde* Avantgarde*   [v 3] 2140/3 D 5 19.2 111
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 2140/2 B 1 14.7 33
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-9 All Star Boy All Star Boy   [v 4] 1640/1 C 0 g 95
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-7 Squid Squid   [s 5] 1640/5 B 2 13.9 58
2016-08-04 2016-08-04 Åby-9 Blue Motion Blue Motion   [h 7] 1640/2 B 0 g 65
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-3 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 2140/4 B 1 14.3 101
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-8 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/11 D 0 17.0g 165
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 1640/11 A 3 13.5 63
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Victorious Star Victorious Star   [h 5] 2140/9 B 0 g 36
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-5 No Gelt Face No Gelt Face   [h 6] 2640/6 B 3 14.2 205
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-3 Skylane Skylane   [v 4] 2140/4 B 4 15.0 74
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-2 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 1640/11 B 1 13.7 47
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 7] 2140/7 D 3 15.0 107
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-1 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 5] 2140/2 B 1 15.9 235
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-4 Abanos* Abanos*   [v 4] 1640/3 C 2 16.8 77
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-4 Tuffetto Jet* Tuffetto Jet*   [h 4] 2140/10 A 4 15.6 27
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-4 Skylane Skylane   [v 4] 2140/8 A 1 16.6 38
2016-03-17 2016-03-17 Åby-6 No Gelt Face No Gelt Face   [h 6] 1640/2 D 2 12.1 121
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Together W.F.* Together W.F.*   [s 4] 2140/3 C 0 g 139
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Navigator Face Navigator Face   [v 6] 2640/7 B 3 16.1 137
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-1 For Pleasure As For Pleasure As   [h 7] 3180/5 C 2 15.5 33
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-4 No Gelt Face No Gelt Face   [h 6] 2140/1 C 2 16.7 30
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Tuffetto Jet* Tuffetto Jet*   [h 4] 1640/5 C 2 13.8 152
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 New Future New Future   [s 5] 2640/6 C 5 17.5 166
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/7 D 0 18.3 996
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-6 Amadillo C.N.* Amadillo C.N.*   [v 5] 2140/4 C 4 15.1 34
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-4 Herold As Herold As   [v 7] 1640/5 C 3 13.4 148
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Hamilton Noa* Hamilton Noa*   [v 6] 2140/1 D 3 14.3 59
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-8 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2640/5 D str
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-6 Herold As Herold As   [v 7] 2140/11 C 2 15.8 146
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-12 Small Talk Small Talk   [s 6] 1640/7 C 6 14.9 170
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Divine Ducal Divine Ducal   [s 4] 2160/9 C 5 18.4g 372
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/8 B 5 18.5 96
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-5 Bijou Bourbon H.M. Bijou Bourbon H.M.   [s 5] 1640/7 C 0 14.9 99
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-8 Cougar Woodland Cougar Woodland   [s 5] 2140/8 A 1 16.4 12
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Juvel Ås* Juvel Ås*   [v 7] 1640/5 D str
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/4 B 1 14.3 46
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-4 Divine Ducal Divine Ducal   [s 4] 2140/8 B 3 17.5 1239
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Bella Mont* Bella Mont*   [s 4] 2140/15 B 0 17.6 110
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Skylane Skylane   [v 5] 2140/8 C str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Anna Li Anna Li   [s 6] 1640/6 C 6 17.3 79
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Volita Go* Volita Go*   [s 4] 2140/6 D 1 14.6 159
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-5 See The Dust See The Dust   [v 8] 2140/3 D 6 14.8 881
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 5] 2160/8 B 0 17.1 78
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2160/3 D 3 17.1g 53
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 Divine Ducal Divine Ducal   [s 4] 2140/2 D 4 16.5 443
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/2 B 2 14.6 186
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 6] 1609/7 A 0 14.6g 225
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-4 Amabella Beech Amabella Beech   [s 4] 2140/2 D 2 15.8 277
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-10 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2140/1 C 4 15.7 146
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-5 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2140/6 D 3 15.2 148
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-4 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 4] 2140/2 C 1 15.7 24
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Amabella Beech Amabella Beech   [s 4] 1640/12 C 0 15.0 241
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 2140/10 C 4 15.3g 51
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 3] 2140/4 C 0 g 75
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Majett Majett   [s 5] 2140/6 C 4 13.9 315
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Amabella Beech Amabella Beech   [s 4] 2140/3 A 1 16.0 45
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-1 Hublot Boko Hublot Boko   [h 3] 2140/4 B str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-10 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2640/13 B 5 15.7 343
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-7 Skytten Lisl Skytten Lisl   [s 4] 2140/10 C 0 14.5 676
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-11 Eksmadens Queen Eksmadens Queen   [s 8] 1640/4 D 4 14.1 464
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2640/1 D 3 15.0 146
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Shaded Shaded   [v 6] 2140/3 D 0 16.5 646
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Fabriz Boko Fabriz Boko   [v 5] 3140/2 D 0 g 758
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Shaded Shaded   [v 6] 2140/12 D 5 16.4 709
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-5 Lord Brodde* Lord Brodde*   [v 6] 1640/10 C 5 13.5 47
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-3 Squid Squid   [s 6] 2140/6 B 4 15.8 177
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-8 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 6] 2140/12 C 1 14.8 178
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-7 Skylane Skylane   [v 5] 2140/6 A 3 16.1 26
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-9 You Know Me You Know Me   [s 6] 1640/3 B 1 13.1 34
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 Squid Squid   [s 6] 1640/1 B 4 13.0 331
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Lord Brodde* Lord Brodde*   [v 6] 1640/5 B 3 12.9 123
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Axeline Baunely Axeline Baunely   [s 5] 1640/2 B 2 13.5 60
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2640/3 C 2 15.3 45
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Flash Photo* Flash Photo*   [s 4] 2140/6 C 6 18.2g 113
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Skylane Skylane   [v 5] 1640/7 A 2 14.2 27
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Squid Squid   [s 6] 2140/15 A 6 16.8 70
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-4 Skytten Lisl Skytten Lisl   [s 4] 2140/5 B 2 15.2 31
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-10 Axeline Baunely Axeline Baunely   [s 5] 1640/2 B str
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-8 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2640/5 C 0 16.4 410
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Lord Brodde* Lord Brodde*   [v 6] 2140/4 C 2 14.1 75
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 9] 2680/13 C 0 g 283
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-9 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/8 C 5 17.3 329
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 5] 2160/6 B 0 16.8 94
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/9 B 6 15.5 102
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 Spring Alone Spring Alone   [s 5] 2140/11 C 0 g 60
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-1 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/2 B 4 18.5 293
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-10 Spring Alone Spring Alone   [s 5] 2140/6 D 1 15.6 87
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-9 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2160/6 A 1 14.6 53
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 3] 2140/7 A 3 15.7 28
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/7 D 1 13.9 42
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-3 Lancelot Brodde Lancelot Brodde   [v 4] 2140/2 D 3 16.0 390
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Spring Alone Spring Alone   [s 5] 1640/12 A 0 17.1 160
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Fresh Fiona M.E.* Fresh Fiona M.E.*   [s 4] 1640/4 B 3 14.9 60
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 3] 2160/8 B 0 17.0 92
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2140/1 B 6 15.3 382
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-4 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/2 C 4 15.6 124
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-2 Noble Step Noble Step   [s 4] 2140/3 B 0 19.4 722
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2160/7 A 1 14.4 217
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Spring Alone Spring Alone   [s 5] 1640/6 B 0 18.5g 36
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-5 Springsteena Springsteena   [s 5] 2160/12 B 4 16.9 546
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-7 Herold As Herold As   [v 8] 2140/7 D 0 13.9 141
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 3] 2140/5 C 0 19.5g 157
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 4] 1640/10 C 0 14.0 61
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-12 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 4] 1640/3 D 0 17.0 676
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 5] 2140/5 C 3 14.3 226
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Herold As Herold As   [v 8] 1640/6 D 4 13.6 293
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 1640/9 B 6 14.3 174
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-9 Toutou Toutou   [v 6] 2640/7 C 0 17.3 546
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 4] 2140/6 C 1 17.6 25
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 6] 2140/1 B 2 14.3 26
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/6 B 5 18.5 29
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-1 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 2140/6 C 5 15.2 104
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-6 Rooney Face Rooney Face   [v 5] 2160/7 C 0 15.0 442
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-5 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2140/2 B 5 14.8 118
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 3] 2140/8 D 4 18.1 230
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-1 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/5 D 4 16.9 629
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-2 Spring Alone Spring Alone   [s 5] 2160/8 B 0 19.0g 35
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-9 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2640/4 B 0 15.8 492
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-8 Spy Valley Spy Valley   [v 5] 2140/9 B 4 16.0 50
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Rooney Face Rooney Face   [v 5] 2660/7 B 3 17.0 52
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2160/7 D 3 14.4 886
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-2 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/7 C 5 18.6 716
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2140/1 B 3 15.7 118
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Springsteena Springsteena   [s 5] 1640/9 C 3 14.3 289
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Spring Alone Spring Alone   [s 5] 2140/5 D 2 14.8 352
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Amadillo C.N.* Amadillo C.N.*   [v 6] 2140/1 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-3 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/6 B 0
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 1640/6 B 5 14.3 35
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 B.Eat Them B.Eat Them   [v 6] 2140/8 A str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/3 D 2 15.9 505
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Anna Li Anna Li   [s 7] 2140/9 C 5 16.6 172
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/1 D 5 19.0 342
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-5 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 7] 2140/7 D str
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/6 D 0 18.5g 880
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-1 Sandvångens Yquem Sandvångens Yquem   [v 3] 2140/7 D 5 19.1 1137
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 5] 2140/7 C 5 14.3 247
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 4] 1640/1 A 1 13.7 29
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 7] 2640/12 A 4 15.6 26
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 7] 2180/11 A 1 15.7 20
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-9 Anna Li Anna Li   [s 7] 2140/10 D 0 16.9 618
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 O.Boy Face O.Boy Face   [v 7] 2140/5 D 0 16.4 1384
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-8 Pepper K.L. Pepper K.L.   [h 4] 2140/3 D 0 g 568
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Springsteena Springsteena   [s 5] 2140/5 C 4 14.7 107
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 New Future New Future   [s 7] 2180/9 C 0 g 98
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Let it Happen Let it Happen   [v 9] 1640/8 B 0 12.0 351
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2140/11 B str
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-10 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2180/13 A 7 15.5 174
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-4 Celebrus Nova Celebrus Nova   [v 7] 1640/9 B 0 13.7 188
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-9 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 1640/10 A 3 12.8 39
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 O.Boy Face O.Boy Face   [v 7] 2140/3 B 8 15.4g 169
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-5 Anna Li Anna Li   [s 7] 2140/9 B 3 16.9 65
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/6 A 0 g 25
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-5 B.Eat Them B.Eat Them   [v 6] 1640/4 D 5 15.7g 97
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2140/10 A 1 15.5 27
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/4 D 0 18.2 837
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-3 Champion Melon Champion Melon   [v 6] 2140/9 D 0 14.5 120
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-2 Toutou Toutou   [v 6] 2640/2 C 0 15.8 163
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-2 Ci Bemol Ci Bemol   [v 6] 1640/2 D 0 17.2 412
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-5 Opalis Opalis   [s 5] 2640/12 D 0 15.8 209
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 O.Boy Face O.Boy Face   [v 7] 3140/1 D 0 18.1 700
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2160/11 B 2 15.0 134
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-5 Herold As Herold As   [v 8] 1640/8 D 0 17.1 321
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 1640/7 B 0 13.8 153
2018-02-28 2018-02-28 Åby-6 Herold As Herold As   [v 8] 2140/9 D 4 15.6 326
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Opalis Opalis   [s 5] 2140/5 C 1 15.7 20
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-9 Herold As Herold As   [v 8] 1640/7 D 3 13.9 117
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Divine Ducal Divine Ducal   [s 5] 2160/2 C 0 18.7g 654
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-2 Herold As Herold As   [v 8] 2140/9 D 0 15.1 147
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Staro Interstate Staro Interstate   [v 7] 2140/9 A 0 18.4 623
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-4 Herold As Herold As   [v 8] 2140/3 D 0 15.9 144
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-2 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 1640/2 C 0 g 421
2018-01-18 2018-01-18 Åby-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2640/8 C 6 16.7 132
2018-01-18 2018-01-18 Åby-7 Amabella Beech Amabella Beech   [s 5] 2140/4 B 5 16.8 197
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Harran Boko Harran Boko   [v 4] 2140/7 A 1 13.8 14
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 Herold As Herold As   [v 8] 1640/12 C 5 13.4 263
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-7 Skytten Lisl Skytten Lisl   [s 5] 2140/4 B 5 16.2 193
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-4 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 9] 2140/3 D 2 14.7 207
2018-01-10 2018-01-10 Åby-7 Cougar Woodland Cougar Woodland   [s 6] 2140/1 B 4 15.2 82
2018-01-10 2018-01-10 Åby-2 Belle Godiva Belle Godiva   [s 4] 2140/1 A 5 17.1 186
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-9 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2140/2 D 0 19.0 954
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-5 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2140/3 B 3 14.3 150
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-4 Call the Shots Call the Shots   [s 5] 1640/2 D 2 14.7 469
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-2 Emkih de Vandel Emkih de Vandel   [v 5] 2140/10 D 4 16.0 549
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 D 0 16.4 1230
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 2140/4 B 0 15.4 81
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-4 Rock the Sock Rock the Sock   [s 2] 1640/1 D 5 16.6 749
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-3 Emkih de Vandel Emkih de Vandel   [v 5] 2640/5 D 5 17.8g 375
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/8 C 5 15.9 318
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Fresh Fiona M.E.* Fresh Fiona M.E.*   [s 5] 2140/6 D 0 15.7 662
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-2 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2140/2 D 6 20.0g 977
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Yerbas Primavera Yerbas Primavera   [s 4] 1640/7 C 0 16.2 314
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-7 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 4] 2140/9 D 0 19.1 540
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Emkih de Vandel Emkih de Vandel   [v 5] 2140/8 D 0 16.8 366
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-4 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2140/10 B 3 15.0 345
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/10 C 7 16.6 146
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-2 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 7] 2140/5 C 0 g 152
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Pine Touch Pine Touch   [v 6] 2140/6 B 4 15.8 17
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Pine Touch Pine Touch   [v 6] 2140/2 C 5 15.1 238
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 4] 2640/11 B 3 16.9 128
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/5 D 6 15.2 530
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-8 Besim Zero K.V. Besim Zero K.V.   [h 3] 2160/7 B 0 23.5g 259
2019-10-03 2019-10-03 Åby-8 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 4] 2140/8 C 0 g 122
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Virgin Maiden Virgin Maiden   [s 5] 2160/14 A 4 15.0 66
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 4] 2140/4 A 0 g 127
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 4] 2140/11 C 0 g 350
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-9 Hard Filippa Hard Filippa   [s 5] 2140/10 C 0 g 1000
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-4 Besim Zero K.V. Besim Zero K.V.   [h 3] 2140/6 C 3 16.4 111
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 3] 2140/3 C 6 15.9 85
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Neva Futura Neva Futura   [s 4] 1640/4 D 5 14.3 404
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Chilli Reerstrup Chilli Reerstrup   [v 5] 2140/9 B 5 17.1 36
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-2 Hard Filippa Hard Filippa   [s 5] 2140/2 A 0 16.3 377
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 5] 2140/1 D 0 13.3 448
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-8 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2160/12 C 0 14.8 1622
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Diamond Hall Diamond Hall   [s 6] 2160/11 B 7 15.1 345
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 4] 2140/3 D 6 18.7 1095
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 6] 1640/11 B 0 14.0 144
2019-08-01 2019-08-01 Åby-7 Gideon Boko Gideon Boko   [v 7] 2640/2 C 0 14.8 318
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-12 Breidabliks Cognac Breidabliks Cognac   [v 5] 1640/7 C 0 12.4 381
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-11 Nero Maximus* Nero Maximus*   [h 4] 3140/1 B 7 15.3 80
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Ferrari River Ferrari River   [h 6] 2140/12 A 4 12.7 327
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Carotene Carotene   [v 4] 2140/3 D 0 16.7 317
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-9 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 4] 1609/7 B 2 12.6 70
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Impact River Impact River   [v 3] 1609/5 D 0 19.7g 26
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-4 Miss Pixel Miss Pixel   [s 6] 1609/5 C 0 12.9 74
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-9 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 1640/3 C 0 15.7 530
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2640/1 B 0 16.3g 99
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-1 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 4] 2140/7 C 3 18.8 305
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2140/8 D 0 17.6 968
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-1 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 4] 2140/7 C 4 18.9 1000
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 4] 2640/3 B 1 15.6 22
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Yerbas Primavera Yerbas Primavera   [s 4] 2160/7 D 0 19.2g 616
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Springsteena Springsteena   [s 6] 2640/1 D 4 17.2 161
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 C 1 15.1 180
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-2 Matilda Cash Matilda Cash   [s 3] 2140/1 D 1 17.0 91
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Diamond Hall Diamond Hall   [s 6] 2160/11 B 2 15.1 86
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-9 Springsteena Springsteena   [s 6] 2640/1 D 4 17.2 911
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-5 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 4] 2140/11 C 0 20.9g 511
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Yerbas Primavera Yerbas Primavera   [s 4] 1640/3 D 5 15.4 518
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Bijou Bourbon H.M. Bijou Bourbon H.M.   [s 7] 2140/9 B 6 14.2 278
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Cyklist Cyklist   [v 5] 1640/5 C 0 18.2 479
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Playboy Face* Playboy Face*   [v 7] 2660/9 C 0 16.4 62
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 5] 2640/5 D 0 16.6 577
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 6] 2140/11 B 4 16.2 127
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Spy Valley Spy Valley   [v 6] 2140/9 B 2 29
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Pontziopilata Face Pontziopilata Face   [v 7] 2140/11 C 0 17.3g 251
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-4 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 4] 2160/4 C 0 21.3g 1252
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-8 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 5] 2140/8 D 6 15.8g 606
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-7 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 4] 2140/2 C 3 18.7g 101
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Harran Boko Harran Boko   [v 5] 2140/7 A 0 13.5 96
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 1640/9 B 0 15.9 251
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-8 Good as Solo Good as Solo   [v 12] 1640/6 D 0 22.1g 1000
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-6 Spring Moon Spring Moon   [s 8] 2140/5 C 0 15.5 546
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2180/13 C 0 15.2 64
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-4 Yerbas Primavera Yerbas Primavera   [s 4] 1640/3 C 3 16.2 444
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Kalle Kanin Tooma Kalle Kanin Tooma   [v 5] 2140/2 C 2 15.7 277
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 6] 1640/4 C 1 14.9 44
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-5 Madonna S.T. Madonna S.T.   [s 5] 2140/7 C 5 15.3 56
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 O.M.Faststeep O.M.Faststeep   [s 4] 2160/13 C 5 15.9 263
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 1640/4 D 0 15.0g 118
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Springsteena Springsteena   [s 6] 2640/11 C 0 17.0 290
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-2 Tulip Face Tulip Face   [s 4] 2140/5 C 3 16.4 376
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-8 Saliga Saliga   [s 5] 3140/2 D str
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-7 Valsa Matilda Valsa Matilda   [s 6] 1640/4 C 3 15.0 78
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-1 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 4] 2140/7 B 0 g 22
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 D 0 18.0 365
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-5 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 4] 2140/8 B 3 17.5 156
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 6] 1640/3 D 0 20.2g 211
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 B.B.S.Solarsystem B.B.S.Solarsystem   [s 5] 2140/1 B str
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Inertial Inertial   [v 5] 2140/1 C 6 13.7 198
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 Duglas* Duglas*   [v 5] 2640/4 D 6 15.8 46
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Harran Boko Harran Boko   [v 5] 2160/15 A 0 15.6g 27
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Diamond Hall Diamond Hall   [s 6] 3160/5 B 0 16.5 195
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 1640/4 C 4 15.4 64
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 4] 2160/7 C 4 17.8 64
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Pane Vino Pane Vino   [v 5] 2140/10 A 2 16.1 30
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-6 Madonna S.T. Madonna S.T.   [s 5] 1640/1 C 2 14.3 73
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-5 Noble Step Noble Step   [s 5] 2140/5 C 0 g 236
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-2 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2140/8 D 6 16.6 614
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Shiny Shiny   [s 6] 2140/3 D 0 17.4 46
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Fontaine d'Inverne Fontaine d'Inverne   [s 4] 2160/9 B 0 19.4g 529
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-4 Diamond Hall Diamond Hall   [s 6] 2140/4 A 2 15.2 32
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2140/4 B 4 15.8 61
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Diamond Hall Diamond Hall   [s 6] 2160/11 A 0 17.0g 42
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-2 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 D 0 17.0 135
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-7 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 1640/5 D str
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-2 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 1640/4 C 4 17.9 177
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-8 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 2140/6 D 0 19.3g 493
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-3 O.M.Faststeep O.M.Faststeep   [s 5] 2640/2 B 6 16.5 282
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-8 Spring One Spring One   [s 4] 2140/9 C 2 18.3 58
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2160/7 D 0 15.7 560
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-3 White Sock White Sock   [v 5] 2140/4 D 0 19.8g 1326
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-2 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2140/3 D 0 14.7 427
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-1 Spring One Spring One   [s 4] 2140/4 B 2 16.9 372
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-7 White Sock White Sock   [v 5] 2140/7 D 4 17.3g 81
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-4 Uconn Grif* Uconn Grif*   [v 7] 2140/7 B 0 16.1 296
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-5 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/7 C 0 17.5 554
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2140/4 D str
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Sjöhultets Harry Sjöhultets Harry   [v 5] 2140/4 C str
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-3 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 1640/2 C 3 14.6 207
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/3 D 3 16.8 1298
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-12 Plumeria Plumeria   [s 4] 1640/3 D 0 14.9 325
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-5 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/3 C 4 17.6 140
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-5 Spring Alone Spring Alone   [s 7] 2140/6 D 3 14.8 214
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-1 Spring One Spring One   [s 4] 2140/11 A 3 17.9 252
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-1 Spring One Spring One   [s 4] 2140/9 C 4 17.3 137
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-6 Sweet Lane Sweet Lane   [s 4] 2140/5 B 1 17.6 163
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/3 D 6 15.5 510
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Spring Alone Spring Alone   [s 7] 2140/9 C 3 15.8 82
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Arturo Beech Arturo Beech   [v 4] 2140/5 A 1 15.2 20
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 White Sock White Sock   [v 5] 2140/2 D 0 g 1297
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-10 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2140/8 C 0 14.7 630
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-4 White Sock White Sock   [v 5] 2640/1 D 3 16.4 1317
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-8 Always Sugar* Always Sugar*   [v 8] 2140/11 C 4 17.8 157
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-7 Wilfi Roni Wilfi Roni   [v 8] 2140/2 C 8 19.3 559
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/9 D 0 16.1 448
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Paladin* Paladin*   [v 5] 2140/11 B 0 17.4 287
2020-05-14 2020-05-14 Åby-8 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1640/3 D 0 17.3 483
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-7 White Sock White Sock   [v 5] 2140/3 D 0 16.3 789
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 2140/6 C 0 16.1 485
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 1640/11 D str
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-6 White Sock White Sock   [v 5] 2140/4 D 0 16.8g 735
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-7 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 1640/10 D 6 13.1 243
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-8 White Sock White Sock   [v 5] 2140/2 D 0 g 652
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1640/12 B 0 15.2g 430
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2160/11 C 0 16.2g 81
2020-04-02 2020-04-02 Åby-5 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 2140/5 B 2 17.1g 36
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Rock the Sock Rock the Sock   [s 3] 2140/2 C 0 g 638
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 7] 2160/9 D 0 16.5 1266
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-7 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/5 B 0 14.4 49
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Taita Hills Taita Hills   [s 4] 2140/3 C 4 18.5 116
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2140/6 C 3 13.8 390
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-2 White Sock White Sock   [v 5] 2160/6 B 2 18.0 81
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Volita Go* Volita Go*   [s 7] 2160/12 B 4 16.1 396
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/4 B 2 16.0 247
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-2 Taita Hills Taita Hills   [s 4] 2140/10 D 3 21.1 156
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-3 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 2140/3 B 4 15.4 131
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 2140/8 D 2 16.2 88
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-9 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2160/11 B str
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-4 White Sock White Sock   [v 5] 2140/6 C 4 17.0 1054
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-2 Rock the Sock Rock the Sock   [s 3] 2140/1 C 6 20.5g 163
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/8 D str
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-8 Victorious Star Victorious Star   [v 9] 1640/9 D 0 15.4 399
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-6 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1640/4 B 1 13.8 34
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-8 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2140/5 C 3 14.8 42
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-7 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/7 D 0 18.0 971
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-2 White Sock White Sock   [v 5] 2160/3 C 3 17.8 753
2020-02-12 2020-02-12 Åby-6 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2660/5 B 5 16.2 41
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-2 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 2140/10 D 3 16.9 219
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-5 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1640/6 D 3 14.4 277
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-7 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 2140/9 C 2 14.3 658
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-5 White Sock White Sock   [v 5] 2140/3 C 0 22.0g 396
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-4 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/12 C 6 17.0 460
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-2 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 2140/11 C 0 20.7g 34
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-11 Nero Maximus* Nero Maximus*   [h 5] 2640/12 B str
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-3 Hennesy Boko Hennesy Boko   [v 6] 1640/3 A 3 12.3 26
2020-01-23 2020-01-23 Åby-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2640/3 C 6 17.1 150
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 7] 1640/4 C 6 12.5 672
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-8 Springsteena Springsteena   [s 7] 1640/10 D 0 18.4g 1333
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-5 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1640/6 C 2 14.1 105
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-3 White Sock White Sock   [v 5] 2160/3 C 0 g 354
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Livi on the Run Livi on the Run   [v 4] 2140/5 B 0 20.7g 27
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-1 Going for Glory Going for Glory   [s 4] 2140/10 B 1 18.4 83
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-5 Spring One Spring One   [s 5] 2160/10 C str
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-2 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2140/9 B 5 17.0 254
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-3 Spartak Face Spartak Face   [v 7] 2140/6 B 2 14.3 71
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-1 Lois di Quattro Lois di Quattro   [s 3] 2140/3 C 0 g 98
2021-12-01 2021-12-01 Åby-9 Toddler Toddler   [v 9] 1640/9 C str
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-8 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2140/3 B 4 18.2g 48
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-2 Arturo Beech Arturo Beech   [v 5] 2660/9 B 5 16.4 299
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-4 White Sock White Sock   [v 6] 2140/1 D 0 g 950
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-3 Diamond in d'Rough Diamond in d'Rough   [v 7] 2140/1 C str
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-2 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 2140/1 D 0 17.2 945
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-7 Jocashi Jocashi   [v 5] 2140/1 B str
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-5 Arturo Beech Arturo Beech   [v 5] 2140/2 C 3 14.4 35
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-3 Lois di Quattro Lois di Quattro   [s 3] 2140/6 C 0 g 33
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-5 Sandsjöns Arras Sandsjöns Arras   [v 5] 1640/2 B 2 13.0 132
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-3 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2140/7 D 5 15.6 848
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 1640/2 D 0 14.1 309
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-2 Arturo Beech Arturo Beech   [v 5] 2640/7 A 2 15.4 81
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-1 Lois di Quattro Lois di Quattro   [s 3] 2140/12 B 4 21.4g 45
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-10 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 1640/9 D 4 14.8 751
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-9 Remus Eck Remus Eck   [v 4] 2140/6 C 2 15.6 58
2021-10-28 2021-10-28 Åby-10 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 5] 2160/2 D str
2021-10-28 2021-10-28 Åby-9 Kattis J.Boko Kattis J.Boko   [s 4] 1640/7 B 1 12.0 71
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2140/1 D 6 17.0 162
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-6 Spring One Spring One   [s 5] 1640/4 C 3 13.8 678
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-5 Arturo Beech Arturo Beech   [v 5] 2160/12 C 2 15.0 183
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-2 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 2140/3 D 0 17.4 2109
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-8 Esteban Boko Esteban Boko   [v 10] 2140/6 D 0 16.6g 278
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-6 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 5] 2140/10 C 2 15.7 19
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-4 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 1640/11 D 0 12.7 374
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-2 Maggiore Maggiore   [s 4] 2640/6 A 0 14.9 53
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-8 Spring One Spring One   [s 5] 2140/8 C 5 16.2 254
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-5 Classy Knox Classy Knox   [s 3] 2140/5 D 5 19.0g 73
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-6 Devs Donator Devs Donator   [v 3] 2140/2 C 4 16.1g 47
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-8 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 2140/10 C 4 17.6 79
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-7 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2140/8 C 1 17.1 73
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-8 Spartak Face Spartak Face   [v 7] 1640/1 A 1 11.6 17
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-8 Toddler Toddler   [v 9] 1640/5 D 3 11.0 781
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 10] 2140/10 D 4 15.9 542
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-5 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 2140/2 D 2 15.9 49
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-4 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 2140/6 C 0 g 115
2021-09-18 2021-09-18 Jägersro Trav-3 Czarina Adamas Czarina Adamas   [s 4] 2140/5 A 1 15.7 22
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 10] 2160/8 D 0 16.2g 1005
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-5 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 1640/2 D 0 15.2 1063
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-3 Arturo Beech Arturo Beech   [v 5] 2140/12 B 0 15.8 108
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-8 Eagle Rock Eagle Rock   [h 3] 2640/4 C 6 17.0g 21
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 10] 2140/2 D 0 g 70
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-6 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 1609/1 D 0 g 414
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-4 Fabio de Pervenche* Fabio de Pervenche*   [h 6] 1609/7 B 6 11.7 153
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-3 Gaya de Pervenche Gaya de Pervenche   [s 5] 1609/2 C 1 11.5 50
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-5 Toddler Toddler   [v 9] 1640/5 D 0 11.8 275
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-2 Jocashi Jocashi   [v 5] 2140/5 B 4 15.7 107
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-6 Arturo Beech Arturo Beech   [v 5] 2140/11 A 1 15.8 31
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-5 Hera du Nord Hera du Nord   [s 4] 2140/7 B 0 18.6g 106
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-1 Super Steve Super Steve   [v 6] 2140/3 D 2 13.9 364
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-7 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 6] 1640/8 C 3 12.5 57
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-5 Sandsjöns Arras Sandsjöns Arras   [v 5] 2640/3 B 0 g 31
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-2 Västerbo Tramp Västerbo Tramp   [h 5] 2140/10 B 1 14.6 43
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-5 Hera du Nord Hera du Nord   [s 4] 2160/11 B 5 16.0 217
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Borups Racing Borups Racing   [v 7] 2660/12 A 5 16.7 88
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-8 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 6] 1640/2 A 1 13.0 22
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-3 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 2140/8 C 7 19.3g 58
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-2 Ide Beemd* Ide Beemd*   [v 6] 2160/15 C str
2021-07-01 2021-07-01 Åby-7 Ka Ching Bros* Ka Ching Bros*   [s 4] 2640/2 B 6 16.1 79
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-10 Interet Benois Interet Benois   [h 3] 2140/1 D 2 16.0 40
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-7 Spring One Spring One   [s 5] 2140/4 C 2 15.6 626
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-4 Spring One Spring One   [s 5] 2160/7 D 3 16.0 586
2021-06-04 2021-06-04 Jägersro Trav-5 Spring One Spring One   [s 5] 2140/9 D 4 16.1 605
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 10] 2140/5 D 4 15.7 159
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-4 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 2140/2 C 8 19.2 67
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-3 Spring One Spring One   [s 5] 2140/12 D 5 16.2 1149
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-8 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 1609/2 A 3 14.2 33
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 6] 1609/7 C 2 11.2 94
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-7 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 2140/5 D 0 16.7 1223
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-5 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 4] 1640/9 C 2 14.9 37
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-1 Crownwind Crownwind   [v 5] 2140/5 C 0 19.8 880
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-7 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 1640/1 D 0 15.3 750
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-5 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 1640/3 D 0 13.2 530
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-2 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 1640/4 C 5 16.5 710
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-8 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 3160/4 D 0 g 1612
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-4 Västerbo Tramp Västerbo Tramp   [h 5] 2640/14 A 0 18.0g 56
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-9 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 1640/6 D 0 13.0 269
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-5 Sweet Lane Sweet Lane   [s 5] 1640/12 B 0 16.2 639
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 2640/9 D 7 15.2 1185
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-7 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 4] 2140/2 C 1 16.6 19
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 2140/9 D str
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-4 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/7 B str
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-3 Plumeria Plumeria   [s 5] 2140/3 C 6 17.6 1315
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-7 Plumeria Plumeria   [s 5] 1640/10 D 6 15.6 1597
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-2 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 1640/2 D 2 13.8 221
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-6 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2140/5 B 0 20.2g 311
2021-01-28 2021-01-28 Åby-9 Call the Shots Call the Shots   [s 7] 1640/3 D 0 16.3 667
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-4 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 1640/2 C 4 13.0 266
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-1 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 5] 2160/6 D 3 19.5 596
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-12 Hurricane Red Hurricane Red   [v 4] 2140/7 B 0 18.5g 97
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-5 Toddler Toddler   [v 9] 2140/1 D 3 13.5 263
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-4 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 2160/13 C 0 15.7 1278
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-4 Diamond Hall Diamond Hall   [s 8] 2140/10 D 4 14.3 851
2022-12-15 2022-12-15 Åby-2 Devs Demimonde Devs Demimonde   [s 3] 2140/7 B 2 19.4g 32
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-10 Le Piment Le Piment   [v 6] 2640/6 D 4 15.0 116
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-8 Breidabliks Bombay Breidabliks Bombay   [v 4] 1640/4 D 0 13.7 210
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-7 Victory Victory   [v 4] 2140/1 B 4 15.9 75
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-5 Spring Legend Spring Legend   [s 4] 1640/9 D 3 14.8 62
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-1 Spring on Spring on   [s 4] 2140/5 B 0 g 325
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-7 Ready for Party Ready for Party   [v 4] 2140/8 C 1 15.9 36
2022-12-10 2022-12-10 Åby-6 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2140/10 C 0 g 159
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-7 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/5 D 5 16.4 377
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-1 Le Piment Le Piment   [v 6] 2140/1 D 6 14.4g 432
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-2 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2640/11 B 1 26
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-2 Spring Legend Spring Legend   [s 4] 2140/5 D 2 17.7g 206
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-2 Yerbas Quiz Yerbas Quiz   [s 7] 2140/3 D 0 g 382
2022-11-11 2022-11-11 Kalmar-8 Jimbaran Zon Jimbaran Zon   [h 3] 2140/2 A 0 g 49
2022-11-11 2022-11-11 Kalmar-4 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2140/13 A 2 15.8g 29
2022-11-09 2022-11-09 Åby-9 Devs Dandelion Devs Dandelion   [s 5] 3140/3 D 0 16.2 98
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-5 Spring Legend Spring Legend   [s 4] 2140/5 C 6 18.4g 309
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-1 Spring on Spring on   [s 4] 2140/9 D 0 19.2 349
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-8 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 1640/9 B 0 14.5 128
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-3 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2140/10 C 3 14.3g 46
2022-10-13 2022-10-13 Åby-5 Victory Victory   [v 4] 2140/1 B 0 g 82
2022-10-13 2022-10-13 Åby-3 Remus Eck Remus Eck   [v 5] 2640/1 B 4 16.7 182
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-10 Maggiore Maggiore   [s 5] 2160/10 C 6 14.1 190
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-8 Laban Lagö Laban Lagö   [v 4] 2140/12 B 0 g 67
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-6 Classy Knox Classy Knox   [s 4] 2140/10 B 5 13.9 108
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-5 Osborn Trot Osborn Trot   [v 7] 2640/2 D 6 16.9 387
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-1 Spring Legend Spring Legend   [s 4] 2140/7 B 1 18.0 179
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-9 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 1640/1 D 3 11.6 746
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-9 Night Brodde Night Brodde   [h 7] 2140/6 D 0 13.2 98
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-7 Devs Dandelion Devs Dandelion   [s 5] 1640/8 D 1 13.6 566
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-6 Classy Knox Classy Knox   [s 4] 2160/5 B 2 14.6 55
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-4 Maggiore Maggiore   [s 5] 2140/1 D 1 12.8 187
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-9 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2140/1 D 0 g 87
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-4 Spring Legend Spring Legend   [s 4] 2140/3 C 4 18.6g 381
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-3 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 2660/3 C str
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-8 Devs Dandelion Devs Dandelion   [s 5] 2140/10 D 0 16.0g 556
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-6 Eagle Rock Eagle Rock   [h 4] 1640/10 B 0 g 32
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-5 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 8] 2140/5 C 7 13.4 279
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-6 Remus Eck Remus Eck   [v 5] 1640/4 C 4 13.4 72
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-5 Mellby Howlit Mellby Howlit   [v 6] 2160/8 B 5 16.6 265
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-2 Rose Apple Rose Apple   [s 3] 2140/4 D 0 19.1 372
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-10 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 2670/9 B 0 15.9 131
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-8 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2140/6 C 1 14.0 35
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-1 Devs Demimonde Devs Demimonde   [s 3] 2140/1 C str
2022-08-15 2022-08-15 Halmstad-2 Devs Dandelion Devs Dandelion   [s 5] 2140/8 C 2 14.6 53
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-4 King Knas King Knas   [h 4] 2140/11 C 3 14.0 104
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-5 Spring One Spring One   [s 6] 2140/4 C 2 15.6 67
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-4 Express Streamline Express Streamline   [v 6] 2140/6 B 8 21.5 148
2022-07-21 2022-07-21 Åby-7 Devs Demimonde Devs Demimonde   [s 3] 2140/2 D 0 g 47
2022-07-21 2022-07-21 Åby-6 Äkta Lavec Äkta Lavec   [h 4] 2140/10 D 2 14.3 242
2022-07-21 2022-07-21 Åby-5 Ornello Ornello   [h 6] 2680/9 B 1 15.1 64
2022-07-21 2022-07-21 Åby-2 Remus Eck Remus Eck   [v 5] 1640/6 B 0 g 40
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-2 Spring One Spring One   [s 6] 1680/8 C 6 16.5 399
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-3 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 2160/8 B 6 13.5 395
2022-07-11 2022-07-11 Kalmar-6 Humanity Pellini Humanity Pellini   [v 3] 2140/5 D 3 18.2g 37
2022-07-11 2022-07-11 Kalmar-5 King Knas King Knas   [h 4] 2640/5 B 1 15.0 38
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-8 White Sock White Sock   [v 7] 2140/2 D str
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-11 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 2140/7 D 0 g 1595
2022-06-21 2022-06-21 Jägersro Trav-10 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 2660/9 C 1 16.5 34
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-7 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 1640/6 B 4 11.6 64
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-12 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 1640/11 C 0 g 53
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-9 Spring One Spring One   [s 6] 2140/8 C 0 15.8 620
2022-05-25 2022-05-25 Åby-7 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 2180/10 C 5 13.8 294
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-5 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 2140/5 C 4 13.5 95
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-8 Eagle Rock Eagle Rock   [h 4] 2640/1 A 1 15.3 15
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-5 Arturo Beech Arturo Beech   [v 6] 2160/11 C 5 15.4 401
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-1 Happening Happening   [s 4] 2140/11 C 0 18.2 190
2022-04-21 2022-04-21 Jägersro Trav-2 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/3 C 5 16.9g 261
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-8 White Sock White Sock   [v 7] 2640/5 D 0 16.9 827
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-5 Västerbo Tramp Västerbo Tramp   [v 6] 1640/1 A 3 13.0 47
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-4 Devs Downforce Devs Downforce   [v 4] 2140/5 C 0 g 415
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-7 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 8] 2640/3 D 4 14.2 294
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-7 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/11 B 0 15.5 945
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 13] 3160/3 D 0 18.0 2227
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-10 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 8] 2180/14 B 8 13.3 67
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-6 Toddler Toddler   [v 10] 2140/11 A 3 13.7 39
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-5 Ka Ching Bros* Ka Ching Bros*   [s 5] 2140/1 C 0 g 116
2022-03-08 2022-03-08 Jägersro Trav-2 White Sock White Sock   [v 7] 2140/1 D 0 16.1 1639
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-10 Devs Daffodil Devs Daffodil   [s 8] 2180/12 A 1 13.7 106
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-5 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/7 C 3 16.2 374
2022-02-15 2022-02-15 Jägersro Trav-1 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 9] 2140/6 A 0 16.1 208
2022-02-15 2022-02-15 Jägersro Trav-8 Cash on Line Cash on Line   [v 6] 2140/10 B 0 17.3 592
2022-02-15 2022-02-15 Jägersro Trav-6 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/6 B 4 15.7 1175
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-4 Kattis J.Boko Kattis J.Boko   [s 5] 2140/10 A 2 15.2 37
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-8 Kattis J.Boko Kattis J.Boko   [s 5] 2140/3 A 3 13.7 20
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-7 White Sock White Sock   [v 7] 2140/2 D 0 17.6g 570
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-7 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 1640/10 C 0 16.0 265
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-4 White Sock White Sock   [v 7] 1640/8 D 0 g 268
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-8 Romero Romero   [v 8] 2140/5 C 1 13.1 23
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-7 Pharagraf Pharagraf   [v 6] 2160/8 C 1 16.7 37
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-2 Thundrfrmdownunder Thundrfrmdownunder   [v 4] 2140/2 C 0 g 87
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-10 Champion Melon Champion Melon   [v 11] 2160/12 D 7 13.7 2256
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-5 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 2640/9 B 5 15.4 198
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-4 Spring on Spring on   [s 5] 2140/7 C 4 15.9 403
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-1 Global Election Global Election   [s 3] 2140/11 A 1 15.4 29
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-9 Eagle Rock Eagle Rock   [h 5] 3140/2 B str
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-8 Oscarello* Oscarello*   [v 6] 1640/2 B 0 11.8 221
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-7 Thundrfrmdownunder Thundrfrmdownunder   [v 4] 2140/8 B 2 15.1 250
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-6 Restless Heart Restless Heart   [s 7] 2140/2 D 3 13.8 721
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-5 Spring Legend Spring Legend   [s 5] 2140/5 C 2 16.1 151
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-4 Spring on Spring on   [s 5] 2140/3 D 0 g 200
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-3 Fiona Fiona   [s 3] 2140/5 B 2 15.6 21
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-10 It's a Promise It's a Promise   [s 5] 2160/8 B 0 16.8 108
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-1 Kit Silver Kit Silver   [s 3] 2140/6 D 0 23.2g 324
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-8 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 7] 2140/9 D 4 15.5 748
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-7 Spring Legend Spring Legend   [s 5] 2140/4 B 6 15.2 374
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-4 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 6] 2140/1 B 4 14.1 192
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-2 Höwings Zeus Höwings Zeus   [v 6] 2140/3 B str
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-2 Simon Templar Simon Templar   [v 4] 2140/9 C 6 15.7 69
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-6 Västerbo Tramp Västerbo Tramp   [v 7] 2140/9 C 3 13.6 129
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-4 Laban Lagö Laban Lagö   [v 5] 1640/6 C 5 13.5g 51
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-3 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/4 D 3 14.9 737
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-4 Humanity Pellini Humanity Pellini   [v 4] 2140/7 A 1 15.0 77
2023-04-13 2023-04-13 Jägersro Trav-8 Spring on Spring on   [s 5] 2140/4 D 5 16.7 438
2023-04-13 2023-04-13