V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 6] 2140/9 4 14.9 389
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 6] 1640/8 0 14.2g 72
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/12 4 13.9 1152
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/9 6 15.8 471
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Photo Star Photo Star   [v 8] 1640/1 0 g 203
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 2140/2 0 16.4 391
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Kära Klara Kära Klara   [s 9] 2640/5 0 19.3g 236
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 2140/4 0 16.5 961
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Girlicious Girlicious   [s 6] 2160/5 5 17.5 98
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 4] 1640/9 1 13.7 50
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Cassano Bob Cassano Bob   [v 5] 2140/9 B 0 g 325
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2160/8 C 4 18.3 1240
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Uncle Frank Uncle Frank   [v 4] 2140/7 B 2 16.8 146
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2640/4 D str
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-6 Ediba Ediba   [s 5] 1640/2 C 2 16.8 164
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-3 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2180/7 C 4 18.3 350
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2140/4 D 0 18.6g 584
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2160/14 D 0 17.7 260
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Caddie Kasandra Caddie Kasandra   [s 4] 2140/6 D 0 16.0 334
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-1 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2140/9 C 4 14.8 115
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/12 C 2 15.1 147
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 6] 2140/3 C 2 15.0 116
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-4 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/2 B 4 15.7 37
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Le Baron Le Baron   [v 8] 2640/1 D 4 16.6 228
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/6 C 5 13.8 189
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 4] 2140/4 D 5 14.8 505
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/9 D 0 15.4 487
2016-08-12 2016-08-12 Åby-4 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2140/10 B 2 14.6 67
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Oya Oya   [s 5] 1609/5 C str
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-1 King Bonnson King Bonnson   [v 10] 2140/4 C 5 14.1 226
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-7 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/12 C 6 13.4 148
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 4] 2140/2 D 2 15.9 1199
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 2140/10 D 6 15.0 676
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/6 B 5 15.5 60
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2140/3 B 0 17.6 156
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/9 B 1 14.8 62
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Caddie Kasandra Caddie Kasandra   [s 4] 2140/4 C 0 20.0 98
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2140/8 B 6 14.6 87
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2140/9 D 0 17.3g 1282
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-1 Maja Lisa Maja Lisa   [s 5] 1640/1 D 0 g 267
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-11 Leonas Kasper Leonas Kasper   [v 5] 2640/4 D str
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Super Vategård* Super Vategård*   [v 7] 1640/8 B 0 14.3 257
2016-03-09 2016-03-09 Åby-3 Leonas Kasper Leonas Kasper   [v 5] 2640/9 D 0 18.2 555
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/7 C 0 16.7 139
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Kamanda Kamanda   [v 6] 2140/6 B 0 17.2 45
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-8 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 5] 1640/6 D 0 187
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 East Hero East Hero   [s 8] 1640/11 D 0 16.7 1326
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 See You Happy See You Happy   [s 9] 2180/10 A 0 17.4 496
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 626
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 1609/9 D 0 g 937
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-8 Jurassic Star Jurassic Star   [v 7] 2140/4 C 3 16.8 85
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Carisma Sisu Carisma Sisu   [s 5] 2140/10 C 2 16.1 68
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/11 B 5 16.3 268
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/12 C 6 15.4 986
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Jurassic Star Jurassic Star   [v 7] 2640/5 D 4 15.9 714
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Dante Sisu Dante Sisu   [v 4] 2140/9 C 6 15.7 104
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Meseret Meseret   [s 6] 2160/9 D 4 17.5g 150
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Dante Sisu Dante Sisu   [v 4] 1640/8 A 2 14.6 117
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2640/2 B 0 g 94
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 3140/1 D 0 18.6g 458
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/15 C 0 21.0g 324
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-10 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 2140/12 D 0 15.7 822
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/12 D 3 16.4 546
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/13 B 2 14.9 91
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Castleman Castleman   [v 3] 2640/11 A 2 16.7 23
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Mystery Love Mystery Love   [h 8] 2160/8 A 7 16.8 32
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-11 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/12 D 0 g 1030
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2180/13 C 0 19.2 680
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Yippee Yippee   [v 4] 1640/4 D 2 13.5 163
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-2 I Am Unique I Am Unique   [s 7] 1640/12 B 0 15.2 47
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 1297
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/6 C 3 16.1 61
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Dante Sisu Dante Sisu   [v 4] 2640/8 B 2 16.8 77
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/6 C 6 14.6 738
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1609/2 B 4 15.3 49
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/11 C 5 15.1 107
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Rozita J.E.L. Rozita J.E.L.   [s 9] 2140/6 D 6 17.2 587
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2160/7 C 3 16.3 26
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/10 D 3 13.7 96
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2120/7 B 0 g 250
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Simb Monastic Simb Monastic   [s 6] 2120/3 D 5 19.9 33
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Irina K. Irina K.   [s 5] 2140/13 B 7 19.3 161
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 All Star All Star   [v 5] 1640/12 A str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-1 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/4 D 4 19.8 85
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2140/10 D 0 15.9 593
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2680/14 C 0 15.0 550
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/3 D 5 12.9 642
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 1640/5 B 8 16.1g 52
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2140/7 D 3 16.1 231
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-12 Jangus Jangus   [v 5] 1660/10 C 0 g 205
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/1 C 7 18.6g 475
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-6 Cline Cline   [v 7] 2140/7 C 0 g 317
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Mystery Love Mystery Love   [h 8] 2140/4 C 0 14.0 583
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Ja El Tomcat* Ja El Tomcat*   [h 8] 1640/10 C 0 13.6 818
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/3 A 0 g 166
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-1 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2180/11 C 5 18.5 87
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-4 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 2140/2 C 4 17.9g 50
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/3 B 2 18.1 23
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Mystery Love Mystery Love   [h 8] 2180/9 B 1 15.3 19
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/11 D 0 15.8 390
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-6 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/11 D 0 15.8 899
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 11] 2640/5 C 0 17.9 1168
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2160/13 C 7 17.2 527
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/1 C 4 16.4 297
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 1640/10 C 0 14.2 116
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 See You Happy See You Happy   [s 10] 2140/2 D 5 15.4 573
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/7 C 1 14.6 337
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-8 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 2140/6 C 5 20.3 324
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 10] 2140/7 C 0 g 738
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-10 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 11] 2160/11 C 1 17.1 45
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/6 D 0 19.1 929
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-8 Livinginmydream Livinginmydream   [s 4] 2640/12 D str
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/4 D 0 16.6 1407
2018-05-14 2018-05-14 Romme-11 Jangus Jangus   [v 6] 2140/7 B 3 15.9 408
2018-05-14 2018-05-14 Romme-8 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/2 D 6 17.8g 92
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2640/7 D 0 17.0 1706
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 9] 2140/6 D 0 13.5 630
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/1 D 3 16.4 96
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/11 D 2 16.1 1463
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Glide Street Glide Street   [v 6] 2140/5 C 0 g 111
2018-04-08 2018-04-08 Romme-4 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/7 D 3 18.0 116
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/3 C 4 16.9 387
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/8 C 0 18.1 1067
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-6 Oh Happy Day Oh Happy Day   [s 5] 2140/9 B str
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/7 D 0 g 264
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/11 C 0 14.8 151
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Heffalompen Heffalompen   [v 14] 2200/12 B 0 g 765
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/7 D 5 19.6 346
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-3 Cool Action Cool Action   [v 6] 2160/9 B 5 18.0 183
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 1640/1 C 5 17.1 60
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 1660/6 B 6 14.8 101
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cool Action Cool Action   [v 6] 2140/3 C 3 16.4 608
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Livinginmydream Livinginmydream   [s 4] 2640/1 D 0 17.4 302
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Sister Morphine Sister Morphine   [s 5] 2140/9 C 3 15.2 100
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2640/11 B 0 g 133
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 5] 2140/9 B 6 18.0 206
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Meseret Meseret   [s 7] 2140/3 D 0 19.4 36
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Hercules T. Hercules T.   [h 4] 2140/1 B 1 17.0 25
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/11 D 2 15.7 380
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2140/6 C 7 16.1 221
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Miss Crazy Fresh Miss Crazy Fresh   [s 7] 2180/10 D 0 21.2g 1089
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/6 C 6 16.6 195
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-5 Oh Happy Day Oh Happy Day   [s 5] 2140/10 B 0 g 176
2022-11-07 2022-11-07 Romme-2 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 10] 2140/7 D str
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-6 He's a Fox He's a Fox   [v 5] 2640/12 B 0 17.0 1667
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-9 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 5] 2140/12 B 8 17.9 148
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-8 Captain My Captain Captain My Captain   [v 7] 1640/7 D str
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-2 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 5] 2160/10 C 7 16.7 980
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-6 Real de Zeun Real de Zeun   [v 5] 1660/7 B 3 16.2 42
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-2 Andtheraceisover Andtheraceisover   [v 4] 2140/1 C 2 19.6 24
2022-09-03 2022-09-03 Dannero-9 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 5] 2160/4 C 0 g 57
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-4 Eruption Eruption   [s 5] 2140/11 B 5 13.0 706
2022-08-14 2022-08-14 Hagmyren-7 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 5] 2140/1 D 6 15.9 464
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-5 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2140/5 C 6 15.4 40
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-6 Kohinoor Boko Kohinoor Boko   [s 5] 1660/12 C 0 g 95
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-5 Broximus Zet Broximus Zet   [v 8] 2640/4 D 3 18.4 120
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-4 O.P.'s Fantastic O.P.'s Fantastic   [v 6] 2140/7 D 0 16.4 626
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-6 H.P.Roadrunner H.P.Roadrunner   [v 6] 2140/7 C 0 15.4 320
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-4 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 9] 2140/7 D str
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-9 D.Day Zet D.Day Zet   [v 7] 2640/6 D 0 16.6 1125
2023-11-16 2023-11-16 Östersund-9 D.Day Zet D.Day Zet   [v 7] 2140/5 D 4 15.5 763
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-4 D.Day Zet D.Day Zet   [v 7] 2140/7 C 4 16.1 146
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-9 D.Day Zet D.Day Zet   [v 7] 2160/10 D 0 18.4g 158
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-4 Bounty Laday Bounty Laday   [v 6] 2140/12 C 0 g 514
2023-10-10 2023-10-10 Bollnäs-2 D.Day Zet D.Day Zet   [v 7] 1640/10 C 3 14.4 186
2023-09-14 2023-09-14 Gävle-6 Big Success Big Success   [v 4] 2140/11 A 0 15.6 92
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-10 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 6] 2140/3 C 6 13.6 57
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-6 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2640/12 D 3 14.6 95
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-5 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 6] 2140/2 A 1 12.0 126
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-8 He's a Fox He's a Fox   [v 6] 2140/6 C 2 16.0 150
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-3 Oryx Håleryd Oryx Håleryd   [v 5] 2160/4 C str
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-5 He's a Fox He's a Fox   [v 6] 2160/8 D 4 17.2 480
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-3 Dizzy River Dizzy River   [v 13] 2140/8 D 5 15.0 158
2024-05-04 2024-05-04 Gävle-8 Andante T.M. Andante T.M.   [s 6] 1660/14 C 3 14.2 376
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-9 Bounty Laday Bounty Laday   [v 7] 2180/7 D 2 16.8g 129
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-8 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 10] 2140/8 A 5 16.6 44
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-8 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 2140/12 D 0 14.6 1157
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-4 Global Born to Run Global Born to Run   [v 7] 1660/6 A 6 15.1 67
2024-03-28 2024-03-28 Gävle-12 Turnaround Turnaround   [v 6] 2160/15 C 4 17.4 257
2024-03-27 2024-03-27 Solvalla-6 Cumulus F.G. Cumulus F.G.   [v 6] 2140/8 A 2 14.5 65
2024-03-22 2024-03-22 Umeå-8 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 1640/2 B 5 14.1 129
2024-03-22 2024-03-22 Umeå-5 Bounty Laday Bounty Laday   [v 7] 2140/10 B 5 16.7 356
2024-03-22 2024-03-22 Umeå-1 Groucho Zet Groucho Zet   [v 5] 2140/1 B str
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-9 Oryx Håleryd Oryx Håleryd   [v 6] 2160/10 A 6 15.6 121
2024-03-08 2024-03-08 Romme-2 Brioche Brioche   [s 5] 2140/1 B 0 15.8 416
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-4 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 1640/8 B 8 14.8 146
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-3 Global Born to Run Global Born to Run   [v 7] 2160/8 B 5 18.2 365
2024-03-03 2024-03-03 Eskilstuna-5 Turnaround Turnaround   [v 6] 1640/10 D 6 14.8 895
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-3 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 2140/7 C 3 15.3 103
2024-02-24 2024-02-24 Örebro-3 Bounty Laday Bounty Laday   [v 7] 2100/11 C 0 g 556
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-2 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 8] 2160/7 C 2 15.7 232
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-4 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 1640/5 B 2 14.8 44
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-3 Bounty Laday Bounty Laday   [v 7] 2160/9 D 6 17.7 372
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-6 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 10] 1640/8 D 3 13.7 420
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-2 Groucho Zet Groucho Zet   [v 5] 2140/8 D str
2024-02-07 2024-02-07 Bergsåker-3 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 2140/4 D 1 14.0 97
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-3 Bounty Laday Bounty Laday   [v 7] 1640/8 C 3 16.6 203
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-1 Groucho Zet Groucho Zet   [v 5] 2140/3 D 6 20.9 608
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-6 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 2140/3 D 4 15.8 313
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-1 Groucho Zet Groucho Zet   [v 5] 2140/9 D 5 21.3 225
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-9 D.Day Zet D.Day Zet   [v 8] 1640/7 D 3 14.6 504ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se