V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det franska vintermeetinget har smugit igång så sakteliga för att ta ordentlig fart söndag eftermiddag med det första ”B-loppet..


Det franska vintermeetinget har smugit igång så sakteliga för att ta ordentlig fart söndag eftermiddag med det första ”B-loppet” inför Prix d’Amerique.
Tre Prix d'Amérique-biljetter står på spel i Prix de Bretagne på Vincennes i Paris och delas ut till de tre främst placerade i söndagens drabbning.
Örjan Kihlström finns på plats för att köra stall Travkompaniets häst. Who's Who laddas för Prix d’Amerique och tränare Pasi Aikio menar att femåringen kommer att vara långt ifrån toppform i detta första lopp för hästen sedan segern i Jubileumspokalen på Solvalla i augusti.
18 hästar finns med i loppet över 2 700 meter.  
Belina Josselyn, som vann Prix d’Amerique förra vintern, körs av Nicolas Bazire, en son till Jean-Michel Bazire som dragit på sig en kortare avstängning och inte får köra på söndag.

”B-loppen” inför Prix d'Amerique
Prix de Bretagne – söndag 17 november
Prix du Bourbonnais – söndag 8 december
Prix de Bourgogne – söndag 29 december
Prix de Belgique – söndag 12 januari
(Ettan-tvåan och trean i dessa lopp får en inbjudan till Prix d'Amerique).

Fribiljett till PdA ges också till segrarna i femåringsloppet Prix Tenor de Baune (22 december) och fyraåringsloppet Criterium Continental (22 december).

Startlista
Prix de Bretagne
2 700 meter volt

1. Epic Julry – Jean-Paul Gauvin
2. Eugenito du Noyer – Eric Raffin
3. Feliciano – David Thomain
4. Detroit Castelets – Gabriele Gelormini
5. Tessy d’Ete – Alexis Cheradame
6. Chica de Joudes – Alain Laurent
7. Looking Superb – Alexandre Abrivard
8. Enino du Pommereux – Matthieu Abrivard
9. Who's Who – Örjan Kihlström
10. Delia du Pommereux – Franck Nivard
11. Davidson du Pont – Franck Ouvrie
12. Tony Gio – Jean-Philippe Moncli  
13. Bahia Quesnot – Junior Guelpa
14. Draft Life – Louis Baudron
15. Django Riff – Anthony Barrier
16. Traders – Yoann Lebourgeois
17. Bilibili – Laurent Claude Abrivard
18. Belina Josselyn – Nicolas Bazire
Förstapris: cirka 500 000 kronor

Kanal 75


Johan Edlund var under många år reporter, programledare och kommentator i travsändningarna i TV4. I årets VM i V75 grejade han en finalbi..


Johan Edlund var under många år reporter, programledare och kommentator i travsändningarna i TV4. I årets VM i V75 grejade han en finalbiljett genom att placera sig på femte plats i grundserien. Något deltagande i finalen blir det emellertid inte.
- Efter noga övervägande så kommer jag inte vara med i VM i V75 på lördag. Enda sen jag kvalade in har jag, av olika anledningar, varit tveksam till min medverkan. Jag är anställd av kanalen(TV4) där allt kommer att avgöras, jag har jobbat massvis av år i trav-TV, min närmaste chef är exekutiv producent för programmet där finalen avgörs. Som journalist ett enkelt beslut att fatta, skriver Johan Edlund på Facebook.

Kanal 75


Otursförföljd jättetalang.Så skulle man kunna beskriva Charlie Mearas (GS75-5).Under debutsäsongen som treåring blev det fem seg..


Otursförföljd jättetalang.
Så skulle man kunna beskriva Charlie Mearas (GS75-5).
Under debutsäsongen som treåring blev det fem segrar på åtta starter.
Året därpå började problemen ­­­men säsongens två lopp gav två segrar.
Femåringssäsongen inleddes storartat med tre raka triumfer innan det blev galopp i V75-debuten 15 juli 2017.
Sedan dess har inte hästen synts till på tävlingsbanan.
- Jag kan inte hela hans skadehistorik men jag vet att det har varit mycket otursskador. Han har inte gått sönder av slitage eller så utan han har haft otur och själv gjort sig illa och så vidare, säger Oscar Berglund som under hösten tagit över ansvaret för sjuåringen av tidigare tränaren Svante Båth.
- Hästen var i fantastiskt skick när han kom till mig och vi har inte haft några bakslag. Så det jag har fått se av honom har bara varit positivt. Han har kommit in i mitt koncept och fått otroligt mycket mängdträning. Jag har verkligen inget att klaga på, både han och jag har fått alla chanser att komma ut väl förberedda.

”Överkapacitet för klassen”
Det är i Grand Slam 75 på nya hemmabanan Östersund som Charlie Mearas ska göra sitt första tävlingsframträdande på två år och fyra månader. Och trots det mycket långa uppehållet andas Oscar Berglund stor optimism.
- Jag sticker inte under stolen med att jag har väldigt höga förväntningar på honom. Han är en klasshäst utöver det vanliga som aldrig har förlorat felfri och mitt mål är att han inte har gjort det efter söndag heller. Man kan inte begära att han bara ska gå ut och vinna efter mer än två års uppehåll, men jag har gjort allt jag kan för att förbereda honom så att han kan fortsätta på den inslagna vägen. Han har överkapacitet för klassen och bör kunna lösa en sådan här uppgift på grundkapacitet.
Charlie Mearas körs precis som i kvalet av Emilia Leo och han startar med ett så kallat springspår på 20 meters tillägg. Vilket hans tränare är nöjd med.
- Spåret där ute tror jag ska passa ganska bra. Han är stark och rejäl och tål säkert en liten öppning. Varför han har hoppat några gånger tidigare vet jag inte för han känns väldigt stabil och skötsam.
Det är full vinter i Östersund och Charlie Mearas kommer att gå med skor och broddar runt om.
- Det har han hanterat bra i jobben så det är inget som oroar, även om jag längtar till våren när vi kan rycka skorna. Då tror jag att han kommer att visa en fruktansvärd kapacitet. Får den här hästen vara hel och frisk har han väldigt mycket ogjort på banan.

Proffstränare från årsskiftet
Oscar Berglund har i dagsläget nio hästar på träningslistan men det antalet kommer snart att växa. I december ska han gå den avslutande proffstränarkursen och planen är att plocka ut proffslicensen från årsskiftet.
- Skillnaden blir egentligen inte så stor eftersom jag redan bedriver en rörelse och har mitt material att börja med. Men då kommer jag kunna ta emot andra hästar till fullo. Det står kunder på vänt och ett nytt stall med 20 boxar kommer stå klart om ungefär en månad. Det känns inspirerande.
Stallet har ett stort affischnamn i elithästen Shocking Superman och honom hoppas Oscar Berglund kunna matcha i de riktigt stora loppen nästar år. Även V75-kändisen Cobourg Hanover (GS75-7) tillhör affischnamnen. Men senast kastade hästen in handduken efter att ha hållit högt tempo i ledningen och inför söndagens GS75-start ligger Berglund lågt.
- Det visade sig att han hade dåliga blodvärden senast så det fanns en förklaring till den dåliga insatsen. Efter det fick han vila i tre veckor och när vi tog nya prover såg allt bra ut. Han gick ett skarpare jobb i måndags och det fanns inget att klaga på. Han gynnas inte alls av skor och brodd som han ska gå med runt om för första gången men vi vill ändå göra ett test eftersom vi är så nöjda med honom hemma. Om han inte hanterar det ställer vi in honom för säsongen.
Innerspår bakom startbilen är idealiskt för den startsnabbe sjuåringen. Den här gången ska han emellertid inte gå i ledningen.
- Han brukar ta ledningen men ska inte köras där den här gången eftersom vi vill bygga upp honom mentalt igen efter senast. Han kan vinna om luckan kommer men jag ligger lågt vad gäller chanserna och hoppas i första hand på att han får en bra upplevelse och kommer in med sparade krafter.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna. Åtta system belönades m..


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna.
Åtta system belönades med dryga miljonen på V86, spelet som faktiskt lett till miljonutdelning sex av de senaste åtta omgångarna.
Att Kaj Widell var en kusk i flytet efter tisdagens dubbelseger på Solvalla kanske var draget för många. Solvallakusken satt bakom sexåriga stoet C.R.Nobless i ett sprinterlopp för ston som tjänat mellan 160 000 och 340 000 kronor.
Från femtespåret bakom bilen sände Widell till ledningen med dalastoet som ledde loppet runt om. Segertiden 1.12,0 över 1640 meter auto var ett nytt rekord för hästen.
- Hon har aldrig varit bättre. Jag vet ju hur startsnabb hon är och tänkte att jag skickar väl iväg henne trots att jag inte kunde de andra hästarna. I och med att det var 1600 meter ville jag prova i ledningen och det visade sig vara rätt  i dag i alla fall. Hon kan vara lite vek sista 50 men nu hade jag ett sådant grepp att jag aldrig var orolig, sa segerkusken.
C.R.Nobless – spelad endast på fem procent – ägs och har fötts upp av familjen Ruusunen. Hannele Ruusunen är amatören med licens på Rommetravet som tycks ha hittat den rätta melodin med hästen på slutet.
Onsdagens seger var stoets tredje på 68 starter i livet, varav två har kommit inom en månad.
- Vi har tränat lite annorlunda. Jag var egentligen aldrig orolig! sa en mycket glad Hannele Ruusunen.

Goop tog starten
Det kom en hel del nederbörd i Stockholm och banan var något vansklig.
Ribaude kunde v i s s t ta ledningen från innerspåret. Ganska enkelt till och med vilket få trodde på förhand inför V86-2. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 första 500 mattades heller inte den sexårige valacken utan tvärtom stack undan på pigga ben över upploppet för Björn Goop.
Favoriten Vine Vision fick trava utvändigt och galopperade som slagen på upploppet. Segertiden 1.13,3 över 2140 meter, auto.
- Visst kan han öppna! Han har varit med i V75 flera gånger och varit bra och mött tufft motstånd i år. Han har tränat bra också och kanske gick ner i klass till det här loppet också, summerade Björn Goop den snygga segern med hästen som ägs av Three Kings HB i Vimmerby.
Ett väl samlat fält gick in i den sista kurvan i trekilometersloppet på kupongen. Tyson Dimanche hade bidat sin tid i fjärdeparet utvändigt och avgjorde med att spurta tyngst och snabbast för Carl Johan Jepson. Halmstads Magnus Dahlén tränar valacken som brukar visa sig riktigt bra då han travar hela vägen.
Dom Perignon hade inför onsdagen vunnit fyra av de fem lopp han gått i ledningen. Nu körde Torbjörn Jansson för första gången och använde sig av den taktiken igen vilket resulterade i en lätt seger. Per-Erik "Bullen" Pettersson, tidigare proffs på Solvalla, tränar och äger.

Franklin har börjat leverera
På Jägersro var kvällens största favorit Franklin Face överlägsen efter tidig ledning för Adrian Kolgjini. I den senaste starten fick duon svar i spetsstriden, togs upp och hamnade bakom hästar.
På onsdagen gick det lugnare till. Adrian Kolgjini kunde lugnt ta över efter 600 meter och ryckte undan med några säkerhetslängder till slut.
Franklin Face har alltid lovat mycket men det är först som valack hästen har börjat leverera på en högre nivå.
Tränaren Lars I Nilsson pustade ut.
- Han var ojämn tidigare utan den där extra ”kicken”. Nu får vi hoppas att det här bär riktigt högt upp för vi har mycket att ta av ännu och kapaciteten finns, sa Jägersrotränaren
Fältets enda sto vann V86-5 där endast åtta hästar kom till start.
Stonewashd Diamant har prickat toppformen på slutet och årets två segrar har ramlat in i starterna tio och elva för året.
Johan Untersteiner körde pappa Peters häst och väntade med speeden till det återstod 600 meter av loppet. Framme i täten hade Peter Ingves fått hålla ett ganska högt tempo med Cobbys Olifant och Stonewashd Diamant kunde vinna enkelt efter att ha rundat fram utvändigt i den sista kurvan. En rejäl insats av det tyskfödda stoet.
- Det passade oss bra att det kördes där framme i början och det bet bra för henne när jag styrde på, sa Johan.
Peter Untersteiner vann det inledande V86-loppet med treåriga stoet Strangerinthenight och tog en dubbelseger under kvällen.
Ken Ecce vikarierade i sulkyn för Steen Juul och skickade upp Enjoy The Game utvändigt ledaren. Lekande lätt för den treårige hingsten i ett lopp för hästar med högst 130 000 kronor intjänat.
På V86 återfanns endast åtta system med alla rätt. Åtta rätt betalade 1 000 558 kronor, för sju rätt fick man 3 955  kronor och för sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Villiam vann Svenskt Travkriterium på en världsrekordtid för treåringar. Efter blott fem starter som fyraåring segrade hästen i..


Villiam vann Svenskt Travkriterium på en världsrekordtid för treåringar.
Efter blott fem starter som fyraåring segrade hästen i finalen av Europaderbyt på Vincennes i oktober, vilket också blev den sista starten 2018.
En lång tävlingsfrånvaro följde och i år är Villiam segerlös efter tre starter. I EM för femåringar i Helsingfors för några veckor sedan kroknade han som storfavorit efter en löpning utvändigt ledaren och slutade oplacerad.
Solvallatränaren Timo Nurmos säger till franska facktidningen Paris Turf att Villiam nu är fit for fight igen.
- Han kunde inte göra sitt bästa i Finland eftersom han var sjuk. Efter det fick han en paus på två veckor och från och med nu är allting tillbaka till det normala. Efter att ha ökat på hans träning vart efter känns han i riktigt bra form igen, säger Timo Nurmos till Paris Turf.
Storstjärnan Readly Express vann femåringsloppet Prix Tenor de Baune på självaste julafton 2017. Två starter efter det stod han som segrare i Prix d'Amerique.
Timo Nurmo kan inte svara på när Villiam ska åka ner till Frankrike för uppladdning och träning. En seger i femåringsloppet ger en friplats i Prix d'Amerique.
- Inget är bestämt men han kanske går direkt ut i Prix Tenor de Baune. Det vore trevligt om det kunde bli samma upplägg som med Readly Express, säger Nurmos till den franska hästsporttidningen.
I slutet av femåringssäsongen har Villiam endast gjort 15 starter i karriären, varav sju slutat med seger. Hästen har tjänat 6,2 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Fa..


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.
I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Favoriten Sayonara blixtrade direkt till ledningen och fick press genom svängen av utvändige Custom Chenal innan denne gled ner i rygg på ledaren. Första 500 metrarna travades efter snabba 1.10 – i ett tvååringslopp. Sayonara fick sedan dämpa tempot ordentligt och varvade på 1.17,4. Då lyfte Björn Goop ut Custom Cheval utvändigt om ledaren och det blev en duell på slutvarvet. Custom Cheval tryckte på hårt utvändigt och krossade ledaren. Sayonara var slagen in på upploppet men då kom istället dennes stallkamrat Vici Volantes (Fredrik Wallin tränar) farande. Han närmades sig Custom Cheval men segern var aldrig i fara. En ruggigt bra insats av hästen som tränas av Henry Rorgemoen i Norge. Vinnartiden blev 1.16,3/2140a på en kladdig bana, och förstapriset var 100 000 kronor. Vici Volantes blev tvåa och Sayonara höll till tredjeplatsen.
– Han har ju åkt dit på mållinjen ett par gånger och gjort jättebra lopp utan att förstå vad det går ut på. I dag kändes han mer fokuserad och förstod vad han skulle göra, sa Björn Goop.
– Det gick väldigt sakta efter ett varv och min häst är väldigt stark och vältränad. Jag gick ut för att köra i ett jämnt tempo på styrka än att köra på kort speed. Hästen är väldigt välutvecklad både fysiskt och psykiskt.

My New Chapter förkrossande överlägsen
I V64-avslutningen fick publiken se en imponerande uppvisning av My New Chapter och Jorma Kontio. Hästen gjorde andra starten i sin nya regi Timo Nurmos och det blev en överlägsen seger. Ifrån sina 20 meters tillägg forcerade Kontio My New Chapter till ledningen efter ett varv och sedan var det bara en häst på banan. Segermarginalen blev drygt 50 meter i mål och hästen såg i det närmaste okörd ut. Detta trots en suverän segertid på 1.13,9 över distansen 2160 meter i voltstart. Förstapriset var 60 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 6] 2140/9 4 14.9 389
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 6] 1640/8 0 14.2g 72
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Livi Edvards Livi Edvards   [h 9] 2140/12 4 13.9 1152
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Photo Star Photo Star   [v 8] 1640/1 0 g 203
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/9 6 15.8 471
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 2140/2 0 16.4 391
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Kära Klara Kära Klara   [s 9] 2640/5 0 19.3g 236
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 2140/4 0 16.5 961
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Girlicious Girlicious   [s 6] 2160/5 5 17.5 98
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 4] 1640/9 1 13.7 50
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Cassano Bob Cassano Bob   [v 5] 2140/9 B 0 g 325
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2160/8 C 4 18.3 1240
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Uncle Frank Uncle Frank   [v 4] 2140/7 B 2 16.8 146
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2640/4 D str
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-6 Ediba Ediba   [s 5] 1640/2 C 2 16.8 164
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-3 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2180/7 C 4 18.3 350
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2140/4 D 0 18.6g 584
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2160/14 D 0 17.7 260
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Caddie Kasandra Caddie Kasandra   [s 4] 2140/6 D 0 16.0 334
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-1 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 2140/9 C 4 14.8 115
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/12 C 2 15.1 147
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Twin Peaks* Twin Peaks*   [s 6] 2140/3 C 2 15.0 116
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-4 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/2 B 4 15.7 37
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Le Baron Le Baron   [v 8] 2640/1 D 4 16.6 228
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/6 C 5 13.8 189
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 4] 2140/4 D 5 14.8 505
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 One Way Face One Way Face   [s 5] 2140/9 D 0 15.4 487
2016-08-12 2016-08-12 Åby-4 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2140/10 B 2 14.6 67
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Oya Oya   [s 5] 1609/5 C str
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-1 King Bonnson King Bonnson   [v 10] 2140/4 C 5 14.1 226
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-7 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/12 C 6 13.4 148
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-7 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 4] 2140/2 D 2 15.9 1199
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 2140/10 D 6 15.0 676
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/6 B 5 15.5 60
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2140/3 B 0 17.6 156
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Poplar Broline Poplar Broline   [h 4] 1640/9 B 1 14.8 62
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Caddie Kasandra Caddie Kasandra   [s 4] 2140/4 C 0 20.0 98
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Lord Brodde Lord Brodde   [v 5] 2140/8 B 6 14.6 87
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2140/9 D 0 17.3g 1282
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-1 Maja Lisa Maja Lisa   [s 5] 1640/1 D 0 g 267
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-11 Leonas Kasper Leonas Kasper   [v 5] 2640/4 D str
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Super Vategård* Super Vategård*   [v 7] 1640/8 B 0 14.3 257
2016-03-09 2016-03-09 Åby-3 Leonas Kasper Leonas Kasper   [v 5] 2640/9 D 0 18.2 555
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/7 C 0 16.7 139
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Kamanda Kamanda   [v 6] 2140/6 B 0 17.2 45
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-8 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 5] 1640/6 D 0 187
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 East Hero East Hero   [s 8] 1640/11 D 0 16.7 1326
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 See You Happy See You Happy   [s 9] 2180/10 A 0 17.4 496
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 626
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 1609/9 D 0 g 937
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-8 Jurassic Star Jurassic Star   [v 7] 2140/4 C 3 16.8 85
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Carisma Sisu Carisma Sisu   [s 5] 2140/10 C 2 16.1 68
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Bottnas Dragon Bottnas Dragon   [v 4] 2140/11 B 5 16.3 268
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/12 C 6 15.4 986
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Jurassic Star Jurassic Star   [v 7] 2640/5 D 4 15.9 714
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Dante Sisu Dante Sisu   [v 4] 2140/9 C 6 15.7 104
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Meseret Meseret   [s 6] 2160/9 D 4 17.5g 150
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Dante Sisu Dante Sisu   [v 4] 1640/8 A 2 14.6 117
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2640/2 B 0 g 94
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/15 C 0 21.0g 324
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 3140/1 D 0 18.6g 458
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-10 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 2140/12 D 0 15.7 822
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/12 D 3 16.4 546
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/13 B 2 14.9 91
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Castleman Castleman   [v 3] 2640/11 A 2 16.7 23
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Mystery Love Mystery Love   [h 8] 2160/8 A 7 16.8 32
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-11 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/12 D 0 g 1030
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2180/13 C 0 19.2 680
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Yippee Yippee   [v 4] 1640/4 D 2 13.5 163
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-2 I Am Unique I Am Unique   [s 7] 1640/12 B 0 15.2 47
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 1297
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/6 C 3 16.1 61
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Dante Sisu Dante Sisu   [v 4] 2640/8 B 2 16.8 77
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/6 C 6 14.6 738
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1609/2 B 4 15.3 49
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/11 C 5 15.1 107
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Rozita J.E.L. Rozita J.E.L.   [s 9] 2140/6 D 6 17.2 587
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2160/7 C 3 16.3 26
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/10 D 3 13.7 96
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2120/7 B 0 g 250
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Simb Monastic Simb Monastic   [s 6] 2120/3 D 5 19.9 33
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Irina K. Irina K.   [s 5] 2140/13 B 7 19.3 161
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 All Star All Star   [v 5] 1640/12 A str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-1 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/4 D 4 19.8 85
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Long Night Face Long Night Face   [v 9] 2140/10 D 0 15.9 593
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2680/14 C 0 15.0 550
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/3 D 5 12.9 642
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 1640/5 B 8 16.1g 52
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2140/7 D 3 16.1 231
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-12 Jangus Jangus   [v 5] 1660/10 C 0 g 205
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/1 C 7 18.6g 475
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-6 Cline Cline   [v 7] 2140/7 C 0 g 317
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Mystery Love Mystery Love   [h 8] 2140/4 C 0 14.0 583
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-8 Ja El Tomcat* Ja El Tomcat*   [h 8] 1640/10 C 0 13.6 818
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2140/3 A 0 g 166
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-1 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2180/11 C 5 18.5 87
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-4 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 2140/2 C 4 17.9g 50
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/3 B 2 18.1 23
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Mystery Love Mystery Love   [h 8] 2180/9 B 1 15.3 19
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/11 D 0 15.8 390
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-6 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/11 D 0 15.8 899
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 11] 2640/5 C 0 17.9 1168
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2160/13 C 7 17.2 527
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 2140/1 C 4 16.4 297
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 1640/10 C 0 14.2 116
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 See You Happy See You Happy   [s 10] 2140/2 D 5 15.4 573
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/7 C 1 14.6 337
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-8 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 2140/6 C 5 20.3 324
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-3 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 10] 2140/7 C 0 g 738
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-10 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 11] 2160/11 C 1 17.1 45
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/6 D 0 19.1 929
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/4 D 0 16.6 1407
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-8 Livinginmydream Livinginmydream   [s 4] 2640/12 D str
2018-05-14 2018-05-14 Romme-8 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/2 D 6 17.8g 92
2018-05-14 2018-05-14 Romme-11 Jangus Jangus   [v 6] 2140/7 B 3 15.9 408
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2640/7 D 0 17.0 1706
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 9] 2140/6 D 0 13.5 630
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-3 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/11 D 2 16.1 1463
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/1 D 3 16.4 96
2018-04-08 2018-04-08 Romme-4 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/7 D 3 18.0 116
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Glide Street Glide Street   [v 6] 2140/5 C 0 g 111
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/3 C 4 16.9 387
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/8 C 0 18.1 1067
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/7 D 0 g 264
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-6 Oh Happy Day Oh Happy Day   [s 5] 2140/9 B str
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/11 C 0 14.8 151
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/7 D 5 19.6 346
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Heffalompen Heffalompen   [v 14] 2200/12 B 0 g 765
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-3 Cool Action Cool Action   [v 6] 2160/9 B 5 18.0 183
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 1640/1 C 5 17.1 60
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 1660/6 B 6 14.8 101
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cool Action Cool Action   [v 6] 2140/3 C 3 16.4 608
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Livinginmydream Livinginmydream   [s 4] 2640/1 D 0 17.4 302
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Sister Morphine Sister Morphine   [s 5] 2140/9 C 3 15.2 100
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2640/11 B 0 g 133
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Meseret Meseret   [s 7] 2140/3 D 0 19.4 36
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 5] 2140/9 B 6 18.0 206
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Hercules T. Hercules T.   [h 4] 2140/1 B 1 17.0 25
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Jurassic Star Jurassic Star   [v 8] 2140/6 C 7 16.1 221
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/11 D 2 15.7 380
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Miss Crazy Fresh Miss Crazy Fresh   [s 7] 2180/10 D 0 21.2g 1089
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 6] 2140/6 C 6 16.6 195
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-5 Oh Happy Day Oh Happy Day   [s 5] 2140/10 B 0 g 176ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se