V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/7 0 32.5 1154
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2640/3 0 g 1658
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/11 6 17.5 98
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2140/4 3 31.4 340
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 1640/2 1 34.3 107
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/14 0 18.4g 902
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/14 6 34.2 802
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2140/1 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/13 str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/7 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Euroboy Euroboy   [h 4] 2640/9 D str
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 0 17.7 147
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/11 B 8 33.2 443
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/2 C 0 24.0 442
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/12 B 0 20.1g 1026
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/13 B str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 A str
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/4 D 0 32.6 966
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/13 A 8 19.2 1182
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/11 D 6 28.9 1856
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/9 D 8 30.7 579
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/13 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 1640/5 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 C 8 18.2 1094
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/6 C str
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-9 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2140/2 D 4 29.1 658
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/11 D str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 D 0 17.2 1339
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/10 D 2 31.4 639
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1660/13 A 7 31.6g 381
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 D 8 18.7 376
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/1 B 4 20.1 317
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2140/14 B 0 24.1g 264
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/10 C 7 126
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2140/4 B str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/3 C 0 g 366
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/8 B 0 27.8g 591
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/13 A 0 34.5g 88
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/5 D 2 30.7 238
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/3 D 0 g 66
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/8 D 0 31.7 1312
2016-03-04 2016-03-04 Romme-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/11 B str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 B 0 19.6 820
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-4 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/12 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/15 D 0 32.2 1615
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/12 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 3 31.3 548
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 1 39.0 1377
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2140/3 C 0 g 445
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 C 0 18.7 361
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/10 D str
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/8 C 6 33.8 132
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 8 16.8 307
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 8] 2160/11 C str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 D str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Obelix Rex Obelix Rex   [v 4] 2140/8 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/12 D str
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 D 0 18.3g 746
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 1640/7 B 7 17.6 318
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/13 A 0 18.2 964
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 2160/9 B 0 38.5 1438
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/5 C str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 6] 2160/14 A 0 23.7 1174
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-1 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 1640/1 D str
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 A str
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/12 B str
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 Euroboy Euroboy   [v 6] 2160/13 C 7 18.1 1475
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Euroboy Euroboy   [v 6] 2100/5 A 8 19.1 158
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 Euroboy Euroboy   [v 6] 1640/7 C str
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/8 A 8 18.2 269
2018-08-31 2018-08-31 Romme-4 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/7 B 1 18.0 84
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Euroboy Euroboy   [v 6] 2160/8 D 0 16.3 2332
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-6 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/1 C 0 g 1071
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/4 D 5 17.7 422
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Euroboy Euroboy   [v 6] 1640/9 C str
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2160/10 D str
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/9 D 0 37.9g 2069
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 9] 2160/11 C 0 27.8g 1180
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Nellie C.G. Nellie C.G.   [s 4] 2140/7 D str
2019-12-20 2019-12-20 Romme-1 First Date First Date   [s 2] 1640/1 D 8 19.6 3390
2019-12-20 2019-12-20 Romme-3 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 3] 2640/5 D 0 18.8 1040
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2160/8 B 0 40.4 231
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2140/7 D str
2019-10-07 2019-10-07 Romme-6 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 1640/5 D 8 35.7g 784
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2160/11 C 8 36.9 966
2019-09-15 2019-09-15 Romme-1 First Date First Date   [s 2] 1640/5 C str
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2140/4 C 0 g 1011
2019-06-05 2019-06-05 Romme-5 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 1640/8 C 0 g 339
2019-05-17 2019-05-17 Romme-1 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 1640/4 C 7 34.5 740
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 First Date First Date   [s 3] 1640/9 B 6 15.5 838
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-14 First Date First Date   [s 3] 2140/8 A 2 17.7 26
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/11 C 7 33.4 680
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1640/8 C 8 35.2g 500
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-8 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1660/3 B str
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-11 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/2 C str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1660/7 B 5 34.1 188
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-2 First Date First Date   [s 3] 2140/4 D 5 15.7 1187
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/2 B 0 33.7 231
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/4 C 5 33.9 404
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-8 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/12 B 5 34.1 607
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-5 First Date First Date   [s 3] 2140/3 C 0 g 136
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/12 B 6 31.8 836
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-3 First Date First Date   [s 3] 2140/4 C 2 15.5 1018
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1660/8 D 6 32.1g 1752
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-7 First Date First Date   [s 3] 1640/5 D 0 14.8g 511
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-3 First Date First Date   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 92
2020-05-19 2020-05-19 Romme-5 Piller Tabac Piller Tabac   [v 6] 1640/10 D 0 g 973
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/5 D 8 36.4 393
2020-05-04 2020-05-04 Romme-1 First Date First Date   [s 3] 2140/7 C 3 18.7 433
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-2 First Date First Date   [s 3] 2140/1 C 3 19.5 260
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-7 First Date First Date   [s 3] 2140/2 D 7 19.1 852
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 First Date First Date   [s 3] 2140/2 B 5 18.4 445
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/8 D 0 43.4 865
2020-02-21 2020-02-21 Romme-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/3 C 4 38.3 554
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-1 First Date First Date   [s 3] 2140/1 C 5 18.4 595
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-2 First Date First Date   [s 3] 2140/6 C str
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-5 First Date First Date   [s 4] 2140/7 C 1 14.3 78
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-4 First Date First Date   [s 4] 1640/10 B 3 14.0 98
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-8 Elsa C.G. Elsa C.G.   [s 5] 2140/2 D 0 35.0g 648
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-8 First Date First Date   [s 4] 2640/1 B str
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-7 First Date First Date   [s 4] 1640/7 B 0 14.5 109
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-9 First Date First Date   [s 4] 2140/1 B 8 14.9g 70
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-3 First Date First Date   [s 4] 1640/2 A 1 13.2 77
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-10 First Date First Date   [s 4] 1640/10 B 5 14.5 121
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-7 First Date First Date   [s 4] 2140/14 C 1 13.9 128
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 First Date First Date   [s 4] 2140/4 C 5 15.4 131
2021-03-26 2021-03-26 Romme-5 First Date First Date   [s 4] 2140/9 C 1 15.2 116
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-3 First Date First Date   [s 4] 2140/4 D str
2021-03-09 2021-03-09 Romme-8 First Date First Date   [s 4] 2140/12 D 0 15.9 2838
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-3 First Date First Date   [s 4] 1640/12 C 3 16.3 167
2021-02-07 2021-02-07 Romme-7 First Date First Date   [s 4] 2640/2 B 0 17.7 1221
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-7 First Date First Date   [s 4] 2140/4 B 5 17.1 788
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-7 First Date First Date   [s 4] 1640/6 B 5 16.3 204ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se