V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/7 0 32.5 1154
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2640/3 0 g 1658
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/11 6 17.5 98
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2140/4 3 31.4 340
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 1640/2 1 34.3 107
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/14 0 18.4g 902
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/14 6 34.2 802
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2140/1 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/13 str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/7 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Euroboy Euroboy   [h 4] 2640/9 D str
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 0 17.7 147
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/2 C 0 24.0 442
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/11 B 8 33.2 443
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/12 B 0 20.1g 1026
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/13 B str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 A str
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/4 D 0 32.6 966
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/13 A 8 19.2 1182
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/11 D 6 28.9 1856
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/9 D 8 30.7 579
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/13 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 1640/5 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/6 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 C 8 18.2 1094
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-9 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2140/2 D 4 29.1 658
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/11 D str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 D 0 17.2 1339
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/10 D 2 31.4 639
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1660/13 A 7 31.6g 381
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 D 8 18.7 376
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/1 B 4 20.1 317
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2140/14 B 0 24.1g 264
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/10 C 7 126
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2140/4 B str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/3 C 0 g 366
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/8 B 0 27.8g 591
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/13 A 0 34.5g 88
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/5 D 2 30.7 238
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/3 D 0 g 66
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/8 D 0 31.7 1312
2016-03-04 2016-03-04 Romme-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/11 B str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 B 0 19.6 820
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-4 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/12 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/15 D 0 32.2 1615
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/12 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 3 31.3 548
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 1 39.0 1377
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2140/3 C 0 g 445
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 C 0 18.7 361
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/10 D str
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/8 C 6 33.8 132
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 8 16.8 307
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 8] 2160/11 C str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 D str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Obelix Rex Obelix Rex   [v 4] 2140/8 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/12 D str
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 D 0 18.3g 746
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 1640/7 B 7 17.6 318
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/13 A 0 18.2 964
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 2160/9 B 0 38.5 1438
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/5 C str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 6] 2160/14 A 0 23.7 1174
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-1 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 1640/1 D str
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 A str
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/12 B str
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 Euroboy Euroboy   [v 6] 2160/13 C 7 18.1 1475
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Euroboy Euroboy   [v 6] 2100/5 A 8 19.1 158
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 Euroboy Euroboy   [v 6] 1640/7 C str
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/8 A 8 18.2 269
2018-08-31 2018-08-31 Romme-4 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/7 B 1 18.0 84
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Euroboy Euroboy   [v 6] 2160/8 D 0 16.3 2332
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-6 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/1 C 0 g 1071
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/4 D 5 17.7 422
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Euroboy Euroboy   [v 6] 1640/9 C str
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2160/10 D str
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/9 D 0 37.9g 2069
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 9] 2160/11 C 0 27.8g 1180
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Nellie C.G. Nellie C.G.   [s 4] 2140/7 D str
2019-12-20 2019-12-20 Romme-3 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 3] 2640/5 D 0 18.8 1040
2019-12-20 2019-12-20 Romme-1 First Date First Date   [s 2] 1640/1 D 8 19.6 3390
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2160/8 B 0 40.4 231
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2140/7 D str
2019-10-07 2019-10-07 Romme-6 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 1640/5 D 8 35.7g 784
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2160/11 C 8 36.9 966
2019-09-15 2019-09-15 Romme-1 First Date First Date   [s 2] 1640/5 C str
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 2140/4 C 0 g 1011
2019-06-05 2019-06-05 Romme-5 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 1640/8 C 0 g 339
2019-05-17 2019-05-17 Romme-1 Alice Tabac Alice Tabac   [s 3] 1640/4 C 7 34.5 740
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 First Date First Date   [s 3] 1640/9 B 6 15.5 838
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-14 First Date First Date   [s 3] 2140/8 A 2 17.7 26
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/11 C 7 33.4 680
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1640/8 C 8 35.2g 500
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-8 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1660/3 B str
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-11 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/2 C str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1660/7 B 5 34.1 188
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-2 First Date First Date   [s 3] 2140/4 D 5 15.7 1187
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/2 B 0 33.7 231
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/4 C 5 33.9 404
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-8 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/12 B 5 34.1 607
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-5 First Date First Date   [s 3] 2140/3 C 0 g 136
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/12 B 6 31.8 836
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-3 First Date First Date   [s 3] 2140/4 C 2 15.5 1018
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 1660/8 D 6 32.1g 1752
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-7 First Date First Date   [s 3] 1640/5 D 0 14.8g 511
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-3 First Date First Date   [s 3] 2140/6 B 2 16.5 92
2020-05-19 2020-05-19 Romme-5 Piller Tabac Piller Tabac   [v 6] 1640/10 D 0 g 973
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/5 D 8 36.4 393
2020-05-04 2020-05-04 Romme-1 First Date First Date   [s 3] 2140/7 C 3 18.7 433
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-2 First Date First Date   [s 3] 2140/1 C 3 19.5 260
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-7 First Date First Date   [s 3] 2140/2 D 7 19.1 852
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 First Date First Date   [s 3] 2140/2 B 5 18.4 445
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2140/8 D 0 43.4 865
2020-02-21 2020-02-21 Romme-2 Alice Tabac Alice Tabac   [s 4] 2160/3 C 4 38.3 554
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-1 First Date First Date   [s 3] 2140/1 C 5 18.4 595
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-2 First Date First Date   [s 3] 2140/6 C str
2021-12-28 2021-12-28 Romme-5 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 5] 2140/3 D 0 19.0 1103
2021-12-23 2021-12-23 Romme-8 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 5] 2140/5 D 0 21.1 890
2021-12-23 2021-12-23 Romme-6 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 3] 2140/5 D 6 19.8 680
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-1 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 5] 1640/1 D 6 20.5 477
2021-12-09 2021-12-09 Romme-5 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 3] 2140/10 C 0 19.8 1156
2021-12-03 2021-12-03 Romme-2 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 5] 2140/8 D 0 18.7 1624
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-9 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 5] 2140/7 D 7 19.4 368
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-2 First Date First Date   [s 4] 1640/3 C 0 14.5 193
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 3] 2140/8 C str
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-9 First Date First Date   [s 4] 2140/4 D 5 15.7 89
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-5 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 3] 2140/10 D 0 20.5g 672
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-1 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 5] 2640/14 D 0 21.4g 1286
2021-10-09 2021-10-09 Åby-2 First Date First Date   [s 4] 2140/4 D 8 14.8 261
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-9 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 5] 1640/2 D 6 16.7 467
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-5 First Date First Date   [s 4] 2140/7 C 1 14.3 78
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-4 First Date First Date   [s 4] 1640/10 B 3 14.0 98
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-8 Elsa C.G. Elsa C.G.   [s 5] 2140/2 D 0 35.0g 648
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-8 First Date First Date   [s 4] 2640/1 B str
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-7 First Date First Date   [s 4] 1640/7 B 0 14.5 109
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-9 First Date First Date   [s 4] 2140/1 B 8 14.9g 70
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-3 First Date First Date   [s 4] 1640/2 A 1 13.2 77
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-10 First Date First Date   [s 4] 1640/10 B 5 14.5 121
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-7 First Date First Date   [s 4] 2140/14 C 1 13.9 128
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 First Date First Date   [s 4] 2140/4 C 5 15.4 131
2021-03-26 2021-03-26 Romme-5 First Date First Date   [s 4] 2140/9 C 1 15.2 116
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-3 First Date First Date   [s 4] 2140/4 D str
2021-03-09 2021-03-09 Romme-8 First Date First Date   [s 4] 2140/12 D 0 15.9 2838
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-3 First Date First Date   [s 4] 1640/12 C 3 16.3 167
2021-02-07 2021-02-07 Romme-7 First Date First Date   [s 4] 2640/2 B 0 17.7 1221
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-7 First Date First Date   [s 4] 2140/4 B 5 17.1 788
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-7 First Date First Date   [s 4] 1640/6 B 5 16.3 204
2022-12-30 2022-12-30 Romme-8 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2160/9 C str
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/4 C 4 17.9 454
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-2 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2160/11 C 6 35.1 1076
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-5 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/4 B 5 17.7 401
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-5 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2140/7 C 0 g 327
2022-11-22 2022-11-22 Färjestad-9 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/7 C str
2022-11-14 2022-11-14 Romme-5 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 1640/4 D 6 31.5 768
2022-11-08 2022-11-08 Rättvik-8 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2160/10 B 2 17.2 185
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-9 First Date First Date   [s 5] 2160/12 C 0 16.2 196
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-5 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/3 D 7 17.9 701
2022-10-21 2022-10-21 Bollnäs-9 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 1640/8 C 3 34.9 88
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-8 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2160/7 A str
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-5 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 10] 2100/10 D str
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-10 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2140/3 D 4 32.8 1458
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-4 First Date First Date   [s 5] 2140/3 C 0 14.3 157
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/9 B 5 18.5g 650
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-8 Lomelie M.P. Lomelie M.P.   [s 3] 2140/1 D str
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-3 First Date First Date   [s 5] 2640/7 D 0 17.0 447
2022-09-12 2022-09-12 Romme-3 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 1640/3 D 4 34.3 1165
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-8 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/7 C 2 17.3 300
2022-09-03 2022-09-03 Romme-1 Lomelie M.P. Lomelie M.P.   [s 3] 2140/1 D 0 g 374
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-8 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/5 B 4 17.3 143
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-1 First Date First Date   [s 5] 2140/10 C 4 14.3 89
2022-08-22 2022-08-22 Romme-7 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/12 C 0 17.5 1595
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-2 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2140/1 B 5 37.7g 280
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-8 First Date First Date   [s 5] 2140/4 B 1 13.8 35
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-9 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/12 B 6 17.1 80
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-7 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2140/3 D 0 38.4g 657
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-7 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/5 D 3 17.4 323
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-3 First Date First Date   [s 5] 2140/12 B 1 14.3 49
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-7 Amira M.P. Amira M.P.   [s 4] 2140/3 D 7 37.3g 716
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-2 First Date First Date   [s 5] 2140/15 C 0 16.1 617
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-3 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 10] 2140/4 C 0 19.3 194
2022-06-03 2022-06-03 Rättvik-1 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/6 C str
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-4 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 6] 2140/6 D 5 18.1g 476
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-3 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 10] 2140/10 B 0 g 111
2022-04-23 2022-04-23 Romme-10 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 6] 2140/9 D 0 19.6 371
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-4 First Date First Date   [s 5] 2140/11 D 0 15.2 298
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-7 First Date First Date   [s 5] 1640/10 D 0 13.5 421
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-10 First Date First Date   [s 5] 2140/2 B 0 15.8 259
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-6 First Date First Date   [s 5] 2140/5 B 1 16.5 45
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-3 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 6] 2160/6 D 0 20.2 1285
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-6 First Date First Date   [s 5] 2140/9 B 5 15.9 588
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-8 First Date First Date   [s 5] 1640/11 C 0 14.0 411
2022-02-06 2022-02-06 Gävle-3 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 6] 1640/11 D 0 22.9 1824
2022-01-17 2022-01-17 Romme-2 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/7 D 0 20.8g 825
2022-01-06 2022-01-06 Gävle-5 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 6] 2160/10 D str
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-1 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 4] 2140/12 D str
2023-12-22 2023-12-22 Romme-4 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 1640/5 C str
2023-12-15 2023-12-15 Romme-2 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 1660/9 C 0 30.4 1057
2023-12-05 2023-12-05 Romme-7 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/7 B 7 20.0 39
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-7 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2100/5 C 4 17.0 808
2023-11-30 2023-11-30 Örebro-2 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/7 B 0 g 165
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-7 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/8 B str
2023-11-06 2023-11-06 Eskilstuna-3 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2140/4 C 5 30.0 372
2023-11-02 2023-11-02 Romme-4 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/6 B 2 17.6 25
2023-10-27 2023-10-27 Romme-5 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2180/7 A 0 g 107
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-8 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2160/4 C 6 37.1g 59
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/7 A 6 17.3 132
2023-10-06 2023-10-06 Rättvik-4 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/5 D 1 30.6 525
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-10 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/9 A 7 16.8 36
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-7 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/7 C 5 34.0 356
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-6 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/4 B str
2023-09-08 2023-09-08 Romme-4 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2140/4 B 0 37.6g 161
2023-09-02 2023-09-02 Romme-2 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2180/13 B 2 31.5 455
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-9 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2100/3 D 0 16.1 476
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-6 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/15 D 0 32.9g 1606
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-3 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 1640/3 D 6 30.4 562
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-7 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/5 D 0 g 498
2023-08-07 2023-08-07 Romme-9 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/6 A 2 15.6 56
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-2 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2140/4 D str
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-4 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2160/8 A 0 18.5g 739
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-1 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 1640/12 C 2 30.1 724
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-8 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 1609/9 D 0 14.0 1754
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-3 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2140/4 C 3 34.2 547
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/8 C 3 18.5 230
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-2 Many Behind Many Behind   [s 6] 2140/9 C 2 16.0 232
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-7 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2180/9 C str
2023-06-22 2023-06-22 Rättvik-8 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2640/2 C 7 33.4 865
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-9 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/3 C 4 16.4 75
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-4 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 1640/11 D 3 15.1 743
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-7 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 1640/7 C 6 32.7 578
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-7 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 1609/4 C 3 15.7 49
2023-05-19 2023-05-19 Romme-9 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2640/5 D str
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-6 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2160/8 A 4 34.4 191
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-4 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2100/1 D 0 15.9 1226
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-5 A Piece of Me A Piece of Me   [s 5] 2140/4 D 0 18.9 1005
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-6 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 1640/3 D 8 31.5 1006
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-2 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2140/7 B 3 34.2 63
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-6 A Piece of Me A Piece of Me   [s 5] 2140/9 D 0 19.1g 1932
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-1 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 4] 2140/4 D 3 35.9 740
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-9 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2660/7 D str
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/2 C 5 16.9 185
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-6 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2609/9 D 8 17.6 637
2023-03-30 2023-03-30 Romme-6 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2160/11 C str
2023-03-17 2023-03-17 Romme-2 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2140/4 D 0 g 939
2023-03-16 2023-03-16 Örebro-2 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 1609/6 C 3 17.6 281
2023-03-02 2023-03-02 Gävle-5 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 1660/7 D 0 g 750
2023-02-25 2023-02-25 Romme-2 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 1640/8 C 0 15.2 260
2023-02-17 2023-02-17 Romme-3 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 1640/8 C 5 16.1 825
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-3 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/5 C 1 38.2 58
2023-02-05 2023-02-05 Romme-6 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/12 D 5 16.2 1517
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-5 Amira M.P. Amira M.P.   [s 5] 2160/7 A 4 34.8 470
2024-04-28 2024-04-28 Romme-9 Amira M.P. Amira M.P.   [s 6] 1660/2 B str
2024-01-11 2024-01-11 Bollnäs-1 Amira M.P. Amira M.P.   [s 6] 2160/4 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se