V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


Som vanligt var det tätt bland picknick-filtarna när Skandinaviens största och mest krävande hinderlopp avgjordes på Österän..


Som vanligt var det tätt bland picknick-filtarna när Skandinaviens största och mest krävande hinderlopp avgjordes på Österängen vid Strömsholms slott utanför Västerås. Under en klarblå himmel fick den månghövdade publiken se Serienlohn vara snabbast över de 4 500 meterna och 16 hindren.
- Det var ett komplicerat lopp och han var illa ute ett tag, men han fick tillbaka självförtroendet och visade en fin speed till slut, sa segerjockeyn Jan Faltejsek, efter att Serienlohn, som inledde i ledningen och sedan föll tillbaka, kom igen i loppets slutskede och levererade en kraftfull spurt.

Vann även Svenskt Champion Hurdle
Serienlohns ägare Stall Nicole fick 140 000 kronor för segern i Grand National och de la även beslag på dagens näst största förstapris. Det uppgick till 100 000 kronor och delades ut i Svenskt Champion Hurdle. Där var det Pavel Vovcenkos sto Leierspielerin som, sin bristfälliga hoppteknik till trots, lyckades kriga sig förbi förhandsfavoriten Somerville den sista biten. Även hon reds av Jan Faltejsek och för Pavel Vovcenko var det andra gången han tog dubbeln på Strömsholm. För tre år sedan vann han Grand National och Champion Hurdle med Kazzio och Falconettei.

Ola Johansson, Kanal 75


Östersundamatören Oscar Berglund låter nöjd med sin V75-duo Hope And Dreams och Shocking Superman när han blir uppringd i V65 Direkt i..


Östersundamatören Oscar Berglund låter nöjd med sin V75-duo Hope And Dreams och Shocking Superman när han blir uppringd i V65 Direkt i TV12 på fredagen.
Shocking Superman (V75-5) var senast ute i Jämtlands Stora Pris men galopperade från start från innerspåret bakom startbilen tillsammans med kusken Rikard N Skoglund.
- Enligt Rikard hade han hållit ut Milligan’s School senast utan galoppen och då fått rygg på Double Exposure. Den som vann det loppet satt ju där. Det var ju surt, nu tror jag väl inte att vi vunnit loppet men han hade i alla fall fått visa vad han går för. Det var tråkigt att det blev som det blev. Han tog på sig det, Rikard, att han begärde lite för mycket. Men nu vet vi det till nästa gång. Det var ju första gången vi tryckte av honom från start, säger Oscar Berglund.
Nu har Shocking Superman spår 9 i andra ledet bakom startbilen och körs den här gången av Ulf Ohlsson.
- Jag sa det när vi väntade på spåren att om vi kunde få nio får vi vara jättenöjd, då sitter han där han ska från start. Helt perfekt. Det ser som sagt var jättebra ut på pappret och hästen är i toppslag, säger Oscar Berglund.
Den här gången handlar det utom om silverdivisionen och inte eliten.
- Det ser i alla fall enklare ut på förhand än senast, sedan är det jättetufft emot ändå och framför allt Bucks To Burn har imponerat på mig. Det är ingen enkel nöt att knäcka, men jag sitter på en bra häst jag också så jag hoppas kunna ge honom en match. Inga ändringar, han går redan optimalt.

Plus med täta starter
Först ut av Oscar Berglunds hästar är Hope And Dreams (V75-2) som körs av Emilia Leo som körde hästen till ett andrapris före en vecka sedan.
- Det ser väl bra ut även där, hon gick bra I fredags på en ganska krävande bana och bakom en bra häst. Distansen var dessutom inte till hennes fördel, det var väl helt okej. Nu går hon ner i klass och bättre distans den här gången. Det ser ganska intressant ut även där.
- Täta starter tror jag är ett klart plus faktiskt. Hon har varit väldigt pigg och alert i veckan, så det känns som det kommer föra fram henne. Hon går barfota runt om igen som jag tycker är ett litet plus. Båda hästarna tävlar optimalt och kommer med form.
Vem tror du mest på?
- Bra fråga, de är bra båda två, men vi möter bra hästar så att den det stämmer för mest längst vägen har säkert bra chans. Men sedan kan de vara tvåa-trea och vara jättebra också, men jag tycker att båda ska räknas tidigt i alla fall.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stockholms Stora Pris (Gr3) är den sportsliga höjdpunkten på Bro Park på söndag, men storyn hittar vi runt Fiftyshadesfreed och den g..


Stockholms Stora Pris (Gr3) är den sportsliga höjdpunkten på Bro Park på söndag, men storyn hittar vi runt Fiftyshadesfreed och den gamle proffstränaren Lennart Jarvén som fyller 79 år senare i år.
– Han är min terapi, säger Lennart och skrattar. Jag brukar rida honom på stranden och det trivs vi båda med.
Och det är stranden som ligger i stadsdelen Sibiren i skånska Ängelholm – därför den lite tillspetsade inledningen på texten.
Fiftyshadesfreed är den enda häst Lennart har just nu, men så har han också ett antal år kvar på banan. Med bara åtta år på nacken så är skimmeln bara barnet hos Jarvén som varit något av en specialist på att hålla sina hästar fräscha och löpsugna långt upp i åren.
Men så har han också erfarenhet, det är 72 år sedan han red för första gången (på en ridskola i Lund) och 55 år sedan han köpte sitt först fullblod. Givetvis har han också stått som segrare i Stockholms Stora Pris; 1975 med Martyr.
Men nu är det lite andra villkor som gäller. Lennart använder hästen för att vara frisk och behålla hälsan – och när vi påpekar att med en häst som Fiftyshadesfreed så drygas pensionen ut en aning också så protesterar han direkt:
– Åhnej, i slutändan blir det aldrig så när du håller på med hästar.
Men Fiftyshadesfreed har överträffat alla förväntningar. Champion på Övrevoll i Norge förra året (åtta starter gav fem segrar, två andraplatser och en tredjeplats) och har inlett året med en första- och en andraplats i Norge.

Hemligheten är trivsel
Hemligheten med Fiftyshadesfreed, som Lennart köpt i England, är trivsel. Han står uppstallad hos Anki Svedberg-Karlsson som fixar allt vardagligt slit med hästen. In– och utsläpp, fodring, mockning och så vidare.
– Anki gör ett fantastiskt jobb. Hästen älskar verkligen att vara där.
Lennart själv beskriver den egna insatsen med att han; rider, skor, transporterar och hittar rätt löp.
Och en bra story ska även ha ett dramatiskt avsnitt, så ni ska veta att Fiftyshadesfreed bara var någon timme från döden när han kom till Lennart.
– Han drabbades av transportsjukan på vägen från England, då var han bara några timmar från döden. Men vi klarade det även om det gjort att jag är försiktig med resandet. Det hade varit kul att starta honom i Tyskland, men jag törs inte ge mig iväg dit. Jag måste vara rädd om min terapi.
Så då får det bli en strand i Sibirien innan Lennart själv kör upp sin häst till Bro och på söndag är det allvar.
Garanterat den enda hästen som tränas på en strand i Sibirien som startar på Bro Bark på söndag.

Lennart Jarvén, 78, träningsrider Fiftyshadesfreed på stranden i Sibirien i Ängelholm. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Lennart Jarvén. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp.

Lennart Jarvén sköter om Fiftyshadesfreed efter träningspasset. Dottern Lena håller i tyglarna. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
 

Svensk Galopp


Kapplöpningarna på Strömsholm är en av galopp-Sveriges absoluta höjdpunkter. Varje år samlas tusentals personer på den nat..


Kapplöpningarna på Strömsholm är en av galopp-Sveriges absoluta höjdpunkter. Varje år samlas tusentals personer på den natursköna Österängen för att njuta av fartfyllda galopplöpningar och en picknick i gröngräset.
Galopptränaren Dennis Persson är den som kanske ser fram mot dagen allra mest, men det är inte picknick-korgen som lockar. Istället är det vinnarcirkeln i huvudlöpningen Svenskt Grand National som drar.
- För mig är den här tävlingsdagen som nyårsafton, reflekterar Dennis Persson.
- Svenskt Grand National är loppet man alltid vill vinna. Det är det vi laddar för hela året. Dagen efter börjar en ny tideräkning för mig.

Starka familjeband
Hans passion för hindersporten och den här tävlingsdagen är uppenbar. Dennis Persson är född och uppvuxen på Strömsholm och bor bara ett stenkast från tävlingsbanan.
- Mina starkaste barndomsminnen från galoppsporten är utan tvekan kopplade till den här dagen, berättar han.
Familjebanden till kapplöpningarna är starka. Hans pappa var tränare och jockey och tävlade i Svenskt Grand National. Sönerna ärvde galoppintresset. Både Dennis och hans bror Johan har själva ridit i Svenskt Grand National. Nu är Dennis Persson galopptränare med fokus på hindersporten. Johan Persson är i år projektledare för tävlingsdagen.
- Det är svårt att hitta någon som har ett sådant långt engagemang med tävlingsdagen och en så brinnande passion som Johan, berömmer Dennis Persson.

Utmaningen sporrar
Dennis Persson har tränat vinnaren av Svenskt Grand National två gånger. Lights Out tog hem segern både 2008 och 2010. Sedan dess har hemmatränaren varit nära flera gånger, men någon mer seger har det inte blivit.
Svenskt Grand National är en utmaning för tränare, hästar och ryttare. I loppet ska ekipagen passera 16 utmanande hinder av varierande slag.
- För mig är det här loppet det finaste man kan vinna. Det är just utmaningen som sporrar mig. Den ultimata utmaningen för mig som tränare är att träna fram en häst att vinna det här loppet. För en jockey är den ultimata utmaningen att rida och vara först i mål i ett Svenskt Grand National.
En tredje seger skulle betyda allt, menar Persson. Men i år slår han ur underläge. Åtta hästar från tre länder kommer till start. Det blir det starkaste startfältet i loppet på flera år. Många av hästarna har förberetts för den här dagen i flera år. Men Dennis Persson har i år bara en starthäst, och de har knappt hunnit lära känna varandra.
För bara några veckor sedan anlände nyförvärvet Charming Zen till stallet från en tränare i Storbritannien.
- Charming Zen är en jättefin häst. Vad jag verkligen gillar med honom är att han har presterat bra på den här typen av banor och över liknande distanser. Men det är mycket begärt att han på så kort tid i stallet ska kunna gå och ut och leverera på topp i en löpning som Svenskt Grand National.

Fin form från England
Den sjuåriga skimmeln har startat nio gånger i Storbritannien och Frankrike och har varit på pallplats vid alla tillfällen utom tre.
- Vid en eventuell framgång kan jag inte ta åt mig någon ära för träningen utan jag har bara försökt se till att han har acklimatiserat sig så bra som möjligt. Det är en stor omställning för hästen att flytta från England till Sverige. Men hans form och tidigare resultat går inte av för hackor.
Charming Zen ägs av Stall ATL, som också ägde Dennis Perssons tidigare Grand National-vinnare Lights Out.
- Det skulle betyda oerhört mycket att vinna ytterligare ett Svenskt Grand National för dem.
Om det blir en seger på lördag kommer det förstås att firas ordentligt hemma på gården på Strömsholm.
- Men oavsett hur det går så börjar vi uppladdningen inför nästa års Svenskt Grand National på söndag, avslutar Dennis Persson.

Svensk Galopp

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-4 Strecket Strecket   [v 7] 2160/13 6 17.4 103
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-6 Strecket Strecket   [v 7] 2140/8 2 15.7 158
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Strecket Strecket   [v 7] 2160/12 2 18.0 76
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 1609/9 0 14.4 173
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Strecket Strecket   [v 7] 2140/3 1 15.6 60
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 7] 2160/12 4 17.9 76
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2160/13 A 5 18.1 95
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2160/13 B 0 18.8g 61
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/2 D 3 15.8 166
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/3 C 6 19.3 602
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/1 D 3 14.6 173
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/12 B 5 18.8 518
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 1640/5 D 0 16.0 390
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2160/8 C 2 16.2 76
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/3 D 0 16.3 285
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/7 D 2 16.3 413
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Le Canaille Le Canaille   [v 4] 2140/1 D 0 19.2 423
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Strecket Strecket   [v 8] 2680/12 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Strecket Strecket   [v 8] 2180/10 C 5 16.8 149
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Strecket Strecket   [v 8] 2140/10 C 0 16.4 208
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 Le Canaille Le Canaille   [v 4] 2140/3 D 7 20.6 216
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Le Canaille Le Canaille   [v 4] 2140/5 D 0 g 280
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2640/8 C 0 143
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 1640/8 A 6 15.7 81
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/1 C str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-1 Strecket Strecket   [v 8] 2140/4 D str
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 Strecket Strecket   [v 8] 2160/12 C 0 g 185
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/4 D 4 16.6 327
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 1640/1 C 0 17.7 534
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/3 B 4 17.1 55
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Strecket Strecket   [v 8] 2140/10 C 3 16.0 55
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/8 C 0 15.8 336
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Strecket Strecket   [v 8] 2140/2 C 1 15.5 69
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-11 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/1 D 4 19.0 246
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Strecket Strecket   [v 8] 1640/7 C 0 g 62
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/2 D 0 g 345
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-3 Strecket Strecket   [v 8] 1640/5 D 3 13.5 149
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2180/13 C 0 22.9g 474
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-3 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/8 C 4 15.1 289
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/1 D 4 18.2 293
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 8] 2140/6 D 5 16.8 67
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/1 B 4 15.5 116
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Strecket Strecket   [v 8] 2160/10 C 0 g 130
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2160/7 D 8 17.8 166
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 8] 2160/10 D 3 17.9 31
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/5 C 1 17.5 83
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 1640/5 B 2 15.4 95
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/10 A 0 18.9 242
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/8 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-1 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/4 C 0 17.6 325
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 1609/2 D 0 15.7 203
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Strecket Strecket   [v 9] 2160/9 D str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/8 C 0 18.2 676
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-4 Kalle Kula Kalle Kula   [v 8] 2140/4 D 0 18.7 520
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 9] 2140/7 D 0 17.7 563
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2140/7 C str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 1640/1 D 7 16.5 313
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Strecket Strecket   [v 9] 2140/2 D 4 16.8 967
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Djoser Djoser   [v 7] 2140/5 D 8 21.1 187
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Strecket Strecket   [v 9] 2100/5 D 0 18.0g 496
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2160/6 C 0 17.6g 495
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 6 17.8 112
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 185
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Djoser Djoser   [v 7] 2140/2 C 0 19.4 455
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 Strecket Strecket   [v 9] 2640/2 D 4 17.4 530
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 3 18.9 293
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 1640/6 D 5 18.1 165
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Strecket Strecket   [v 9] 2140/6 D 7 16.9 274
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1660/8 C 6 16.6 235
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2160/11 B 1 16.3 34
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/3 B 4 16.8 85
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 1640/3 D 4 14.5 39
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 6 19.0 84
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Strecket Strecket   [v 9] 2140/6 D 0 16.7 958
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2160/4 D 7 19.7 551
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-2 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 1640/2 D 3 13.7 668
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Strecket Strecket   [v 9] 1680/4 D 4 15.7 105
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Strecket Strecket   [v 9] 1660/10 C 4 15.0 274
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-1 Strecket Strecket   [v 9] 2160/4 C 0 100
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-2 Strecket Strecket   [v 9] 2160/5 D 0 134
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2140/3 D 0 18.3 732
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 5 20.2 57
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/10 D 7 17.4 320
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 0 19.7 149
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 1640/3 B 5 15.7 210
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2640/1 D 0 19.1 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2140/7 C 6 17.7 357
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/6 D 0 19.8g 54
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/7 D 0 14.1 369
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Laila Rivner Laila Rivner   [s 7] 2140/10 C 2 15.4 174
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 1 17.5 33
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Strecket Strecket   [v 9] 1640/10 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 5 18.0 397
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 6 19.2 323
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 5 19.1 233
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2160/6 C 0 18.4 221
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 4 18.2 816
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2640/4 C 0 g 245
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2160/11 D 0 18.1 500
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 0 g 318
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/1 D str
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/2 D 6 21.1 116
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 9] 2640/7 D 5 20.0 500
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 0 25.8g 534
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/6 D 1 15.3 101
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 0 20.7 347
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Strecket Strecket   [v 9] 2140/5 C 0 17.1 377
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2160/7 B 4 17.1 188
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Strecket Strecket   [v 9] 2180/13 D 7 17.4 248
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 2160/10 A 0 g 27
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Joe Rivner Joe Rivner   [v 8] 2140/7 D 7 18.1 310
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Strecket Strecket   [v 10] 1640/8 D 3 15.7 484
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2160/11 A 7 19.4 241
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/5 D 8 20.2g 291
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 2180/15 B 1 16.4 60
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Strecket Strecket   [v 10] 2680/14 D 0 20.6 814
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 2160/11 B 1 16.2 138
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/6 C 4 17.4 258
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/2 D str
2018-11-03 2018-11-03 Romme-1 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 1640/4 C 3 13.2 254
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 1640/5 C 3 13.0 387
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-5 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2140/6 C 0 17.1 454
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D 6 19.2g 203
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2160/10 C 5 18.2 874
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 1640/9 B 3 16.1 395
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/4 C 0 16.0 629
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-3 Strecket Strecket   [v 10] 2140/6 D 0 g 503
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 Strecket Strecket   [v 10] 1680/6 D 0 g 790
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2160/6 D 0 21.9 650
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/1 D 0 264
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/1 D 0 109
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/3 B 8 19.6 267
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/1 D str
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Andigo Andigo   [v 5] 1700/5 D 7 22.0 205
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D 0 19.7 307
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Andigo Andigo   [v 5] 2140/1 D 8 24.3g 73
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/4 D 5 160
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 1640/4 C 4 15.9 122
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D 0 17.1 76
2018-04-16 2018-04-16 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/9 B 0 19.0 439
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/5 C 1 17.0g 293
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-1 Strecket Strecket   [v 10] 1640/1 D 0 g 440
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2160/11 D 7 18.7 371
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/9 A 7 17.1 655
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2180/6 B 0 151
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Strecket Strecket   [v 10] 2140/8 D 0 18.0 432
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Djoser Djoser   [v 8] 2140/4 D 0 386
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/3 D 7 18.8 368
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Djoser Djoser   [v 8] 2140/2 D 0 g 385
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D str
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-6 Strecket Strecket   [v 10] 2140/10 D str
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Strecket Strecket   [v 10] 2640/6 D 0 18.8 428
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2180/13 D 0 19.2 1000
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-3 Strecket Strecket   [v 10] 2640/2 C 5 17.9 69
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/2 D 4 19.3 115
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 Strecket Strecket   [v 10] 2160/8 D 1 16.7 552
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Strecket Strecket   [v 10] 2140/4 D 5 17.9 642
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2160/9 D str
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2160/3 D 0 18.9 387
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2640/2 D 0 21.3 270
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 1640/12 D 0 17.9 309
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 1640/7 D 4 14.5 177
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/9 D 4 16.8 158
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/1 C 5 16.5 128
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/1 D 6 16.6 354
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Strecket Strecket   [v 11] 2200/14 D str
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2160/4 D 2 17.9 71
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/1 C 1 16.9 74
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-5 Strecket Strecket   [v 11] 2140/6 C 0 18.3 583
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/2 C 2 17.9 408
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 Joe Rivner Joe Rivner   [v 9] 2140/5 D 0 18.6 828
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Strecket Strecket   [v 11] 2140/3 D 0 g 453ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se