V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-5 Strecket Strecket   [v 11] 2140/6 C

Nyheter för travkusk


Amatörtränaren John Ragnvald Ness i Sand norr om Stavanger, har haft sjuka hästar hemma på gården.Fyraåriga stoet Ness Tjo Edel..


Amatörtränaren John Ragnvald Ness i Sand norr om Stavanger, har haft sjuka hästar hemma på gården.
Fyraåriga stoet Ness Tjo Edel och en tvååring fick kolikliknande symptom och plågades så till den grad att det inte fanns någon annan råd än att avliva hästarna.
En bäck på gården misstänktes vara förorenad och på fredagen berättade norska facktidningen Trav og Galopp-Nytt att John Ragnvald Ness fått svar på prover som analysterats.
Hästarna har förgiftats av tungmetaller.
- Det var extrema mängder tungmetaller i de prov vi tog, både blod-, lever- och njurprover. Hästarna har förmodligen fått i sig det när de druckit ur en bäck som rinner längst kanten på gården, säger John Ragnvald Ness till Trav og Galopp-Nytt.
Bäcken har stängts av och nu ska det utredas hur vattnet kunde bli förorenat.
- Det måste ha kommit plötsligt, eftersom hästar har varit på gården i många år, säger Ness vars tre hästar som insjuknat uppges vara på bättringsvägen.
Ness Tjo Edel som fick sätta livet till, slutade tvåa i Derbystoet i Östersund där norskan gav svenska favoriten Stjärnblomster med Örjan Kihlström i sulkyn en kamp till mållinjen från positionen utvändigt ledaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det blev tre snabba segrar i juli och augusti för Exclamation Mark vilket förde den femårige valacken från klass I till bronsdivisionen. S..


Det blev tre snabba segrar i juli och augusti för Exclamation Mark vilket förde den femårige valacken från klass I till bronsdivisionen.
Senast blev det seger i V75 på Bergsåker från kön för hästen som tidigare visat att han trivs bäst från ledningen. Fem segrar på sex försök i frontpositionen talar sitt tydliga språk.
- Jag tror nog att han är gynnad av att gå i ledningen men det får som alltid Uffe (Ohlsson, kusken) bestämma om. Jag lägger mig inte i taktiken, säger Reijo Liljendahl inför lördagens V75-7 där Exclamation Mark inleder från ett tredjespår bakom bilen.
Inga lopp avgörs i starten menar Solvallatränaren.
- Men det underlättar många gånger att komma till spets. Jag vet inte hur startsnabba hästar runt omkring honom är men han är rätt så vettig ifrån början själv. Med ett stängt huvudlag vilket han haft i någon start så öppnar han väldigt bra.
Fredag eftermiddag är Exclamation Mark knapp favorit i V75-7. Timo Nurmos Hawk Cliff och Marcus Lindgrens Adiago Trot är andra betrodda i loppet.

Andra över 1640 meter
Femåringen är född på den andra sidan Atlanten men har bara testats över kort distans en gång på karriärens 23 starter.
1640 meter med bilstart gäller på lördagen.
- Det har inte varit några passande lopp för honom över den distansen bara. Det ska bli intressant att se honom på kort distans. Det är en allround häst, en liten käck häst som har utvecklas. Han har vunnit på långt och på medeldistans och jag tror att han har chansen att vinna på kort också, säger Liljendahl.
Vad är din känsla inför loppet?
- Jag har en rätt så vettig känsla. Det är hemmabana och är bara underlaget fast och fint som det varit i veckan på Solvalla tror jag att han är en av dem som kan vinna loppet.
Han visade verkligen form i den senaste starten. Känns han likvärdig nu?
- Jag tycker att det känns bättre faktiskt. Men det är ju bara vad jag tycker. Han har haft bra form. Han gick bra efter en tuff löpning på Åby och sedan var han sämre i finalerna på Solvalla (annandag jul) där det var banan som sänkte honom.
K-G Holgerssons Minneslopp (V75-2) är ett lopp för lärlingar. Jimmy Dahlman kör stallets Mellby Emeralds som spurtade fint till en fjärdeplats senast.
- Ja, äntligen fick han lite utdelning på fina formen som han haft en längre tid. Jag tycker definitivt att han har bättre form än vad raden visar. Han tränade senast i går (torsdag) och det verkar bra med honom. Fjärdespåret är lugnt, det är en rutinerad häst och han brukar inte galoppera.
Mellby Emeralds är inte så mycket spelad på V75. Skulle du bli överraskad om det räcker till seger?
- Det är 15 hästar med och han står lite bökigt till. I lärlingslopp brukar det vara många optimister med som styr ut på den bortre långsidan, så jag tror att det blir svårt att hinna ända fram. Men skulle det flyta maximalt för hans del under vägen är det förstås inte helt otänkbart att han kan vinna, slutar Reijo Liljendahl.

Kanal 75


I Kirk har under den senaste säsongen dominerat sprinterloppen hemma i Sverige – och nu gjorde han samma sak mot internationellt motstånd under..


I Kirk har under den senaste säsongen dominerat sprinterloppen hemma i Sverige – och nu gjorde han samma sak mot internationellt motstånd under Karnevalen i Dubai.
Men det såg förstås knappt Susanne.
– Jag var och sadlade vår andra häst när löpet gick, men jag kunde se det på TV i alla fall, sa hon och skrattade.
Det fanns en nervositet i svensklägret innan start, inte så mycket för själv löpet utan men för inramningen.
– Det var så mycket nytt, så det var lite nervöst. Hästen var jättefin så det var lugnt.
Jockeyn Carlos Lopez var alert från start och placerade I Kirk direkt i front, han behövde inte rida på hästen förrän in på upploppet och då lämnade han fältet med dryga tre längder trots att I Kirk inte reds för fullt den sista biten.
– Jag vet knappt vad jag ska säga, det tar nog ett tag innan jag förstått allt.

"Otroligt stort för galoppsporten"
I Kirk gjorde bara fyra starter i Sverige under säsongen, redan i mitten av juli fick han avsluta säsongen hemma och då började förberedelserna för resan till Dubai och där finns en hel del av hemligheten. I Kirk var fräsch och löpsugen när han gjorde debut på Meydan och inte sliten efter en lång säsong.
Susanne Berneklint själv är inne på sitt första år som proffstränare, hon tog över träningen av Hästgruppen i Lunds hästar efter Fredrik Reuterskiöld när denne blev vd för Svensk Galopp.
Fredrik var också på plats i Dubai och kommenterade den svenska segern:
– Det här var otroligt stort för galoppsporten i Sverige. Här kommer vi från ett litet galoppland och vinner här nere, dessutom med en häst som är uppfödd i Sverige.

Segern värd 730 000 kronor
Uppfödare till I Kirk är skåningen Staffan Lidbeck, kanske mest känd från fälttävlanssporten där han varit både framgångsrik ryttare och svensk förbundskapten. Nu bedriver han uppfödning av högklassiga galopphästar.
I Kirk (och även stallets andra häst Plata O Plomo som tog en femteplats under torsdagskvällen) kommer att starta fler gånger under Karnevalen i Dubai, men riktigt när har inte Susanne bestämt ännu.
– Nej, vi ska först se att hästarna mår bra efter loppen. Jag hade sett ut ett löp för I Kirk men där kommer han nog inte in efter den här segern så jag ska sätta mig och fundera lite.
Bara halvtimmen efter I Kirks seger så slutade Suspicious Mind, tränad av Andrew Kidney på Jägersro och riden av Elione Chaves, tvåa i ett stayerlopp över 2810 meter.
Fotnot: I Kirk fick 81 000 dollar, motsvarande cirka 730 000 kronor för sin seger.

Anders Engman, Svensk Galopp


Traders krossade löpningsrekordet i fjol när han vann Prix de Cornulier på tiden 1.11,3 över distansen 2700 meter.I årets upplaga &au..


Traders krossade löpningsrekordet i fjol när han vann Prix de Cornulier på tiden 1.11,3 över distansen 2700 meter.
I årets upplaga är han storfavorit till andra raka segern tillsammans med Yoann Lebourgeois.
Förstapriset är 292 500 euro, cirka tre miljoner kronor.
Peter Untersteiner-tränade Carabinieri var länge aktuell för start och fanns med i anmälningslistan. Men eftersom hästen har fått ett svullet ben i veckan har kretsen kring honom fått lämna återbud.
Svenskintressen finns istället i Jarmo Niskanens Cathy A Quira och svenskuppfödde Canadien d’Am (uppfödd av AM Bloodstock). Dessa två tillmäts dock inga segerchanser i det 16 hästar stora fältet.

Prix du Cornulier, 2700 meter:
1 Dryade du Parc – Eric Raffin
2 Crazy Horse – Jonathan Asselie
3 Carla du Châtelet – Francois Lagadeuc
4 Etonnant – David Thomain
5 Captain Sparrow – Paul-Philippe Ploquin
6 Blooma d’Héripré – Pierre-Yves Verva
7 Cassate – Adrien Lamy
8 Cathy A Quira – Guillaume Martin
9 Dexter Fromentro – Camille Levesque
10 Canadien d’Am – Mathieu Mottier
11 Elladora de Forgan – Anthony Barrier
12 Alpha Saltor – Damien Bonne
13 Briac Dark – Matthieu Abrivard
14 Bilibili – Alexandre Abrivard
15 Traders – Yoann Lebourgeois

Kanal 75


Axevalla-tränaren avslutade fjolåret på bästa sätt med en dubbelseger i V75 på hemmaplan. Det var på Nyårsafton och..


Axevalla-tränaren avslutade fjolåret på bästa sätt med en dubbelseger i V75 på hemmaplan. Det var på Nyårsafton och det var Åke Svanstedt som styrde in Diva Deo och Dream Night Palema till seger. Pär Hedberg jobbade hos Svanstedt i 13 år innan han blev egen tränare. Nu blev det lyckat när hans läromästare ordnade en dubbelseger i V75 till sin tidigare lärling.
- Det var riktigt häftigt och allt blev lite speciellt såklart. Verkligen jätteroligt och man såg på Åke att han tyckte det var kul också. Han verkade väldigt nöjd, säger Pär Hedberg.
- Jag började jobba hos Åke år 2000 när han var på Bergsåker. Sedan följde jag med flytten ner till Bjertorp och var kvar honom tills han drog till USA 2013. Det var en väldigt rolig och lärorik tid. Det mesta jag har lärt mig inom det här har jag lärt mig av Åke.

Har bra segerprocent
Pär Hedberg är privattränare åt Karl-Erik Bender, stall Palema, och har 27 hästar i träning. I fjol sprang de in 3,6 miljoner kronor, vilket var lika mycket som året innan dess. Stall Hedberg ligger runt 20 i segerprocent på hästarna och det nya året har börjat på bästa sätt med flera segrar.
- På det stora hela var det ett bra år i fjol, även om det var några perioder där när hästarna inte var friska. Men så är det för de flesta, det är svårt att köra ett helt år utan sjukdomar i stallet.
- Det känns bra inför det här nya året. Det finns flera hästar i stallet som har potential för att kunna ta ett par steg till.

"Säljer sig dyrt"
På söndag avgörs Grand Slam 75 på Örebro-travet. Omgången kryddas av en jackpot med 6,5 miljoner i potten. En ensam vinnare är som vanligt garanterad 15 miljoner kronor om man är ensam med sju rätt. Pär Hedberg åker till Örebro med två hästar och tycker att båda ska räknas på miljonspelet. Först ut är Fredric Palema, en fyraårig valack som har gjort tre starter och kommer med två raka tredjeplatser. Sedan har han även med Bålsta Palema i GS75-avslutningen. En häst som är en av få som har lyckats besegra självaste Readly Express som treåring. Så här kommenterar Hedberg hästarna.
- Fredric Palema (GS75-4) gjorde en start i somras men var inte riktigt färdig då. Han fick träna på ett tag till och nu är han på rätt väg. Hästen har gjort två bra lopp och kommer mer och mer. Senast fick han en tuff resa utvändigt om ledaren och var ursäktad, men höll bra. Det är en rätt så rejäl häst som det finns lite nerver i. Han är någorlunda kvick ut och även om femtespåret inte är optimalt så är det inga springspår utvändigt. Skulle han komma till ledningen och hålla tempot hela vägen tror jag att han säljer sig dyrt. Inga ändringar, skor, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Pär Hedberg.

”Inte rätta trycket i – svårbedömd”
- Bålsta Palema (GS75-7)
är en kapabel häst men det har inte varit rätta trycket i honom på slutet. Han känns väldigt fin i träningen och vi har inte hittat några fel på honom efter senaste starten. Gången innan dess var det dålig bana på Axevalla och då var han trea på linje med vinnaren i mål. Det var samma dag som de stängde av banan och avbröt tävlingarna efter hans lopp. Han har mycket kunnande i sig men efter några tveksamma insatser så känns han såklart svårbedömd. Hästen är som sagt stark och fin i jobben och vi får hoppas att formen kommer i loppen också.
- Läget med spår fem bakom bilen är perfekt och han är hygglig ut från start. Det är inte de snabbaste hästarna invändigt och vi får se hur Micke (Mikael J Andersson) tänker och lägger upp taktiken. Skor runt om, vanlig vagn och sedan har han gått både med öppet huvudlag, kupor och med norskt huvudlag, men det sistnämnda funkar inte längre. Vi får se vad det blir för huvudlag den här gången.
Vem är bästa chansen?
- Båda två ska kunna vara med och göra upp om det men Fredric Palema känns kanske lite hetare för dagen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Australiensiskan Maori Time fick en plats i Elitloppet förra året efter att ha profilerat sig som landets snabbaste travare genom tiderna med noterin..


Australiensiskan Maori Time fick en plats i Elitloppet förra året efter att ha profilerat sig som landets snabbaste travare genom tiderna med noteringen 1.09,3 över 1609 meter.
Stoet galopperade i sitt elitloppsförsök och tjänade inte en krona på sex starter hos Stig H Johansson under sommaren och hösten.
Nu plockas Maori Time undan för avel.
Ägaren Fred Crews berättar att beslutet tagits i samråd med Stig H Johansson.
- Det är klart att jag är besviken över att hon inte fick visa vad hon kunde i Sverige. Men så är travet. Det är bara att acceptera. Nu ser jag fram emot nästa steg i hennes karriär, säger Fred Crews till Travronden.
Maori Time ska betäckas i Europa och resan hem skjuts på framtiden. Fred Crews vill att Maori Times avkomman ska tävla i Europa.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-4 Strecket Strecket   [v 7] 2160/13 6 17.4 103
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-6 Strecket Strecket   [v 7] 2140/8 2 15.7 158
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-6 Strecket Strecket   [v 7] 2160/12 2 18.0 76
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 1609/9 0 14.4 173
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Strecket Strecket   [v 7] 2140/3 1 15.6 60
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 7] 2160/12 4 17.9 76
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2160/13 A 5 18.1 95
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2160/13 B 0 18.8g 61
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/2 D 3 15.8 166
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/3 C 6 19.3 602
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/1 D 3 14.6 173
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/12 B 5 18.8 518
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 1640/5 D 0 16.0 390
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2160/8 C 2 16.2 76
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/3 D 0 16.3 285
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/7 D 2 16.3 413
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Le Canaille Le Canaille   [v 4] 2140/1 D 0 19.2 423
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Strecket Strecket   [v 8] 2680/12 D str
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Strecket Strecket   [v 8] 2180/10 C 5 16.8 149
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Strecket Strecket   [v 8] 2140/10 C 0 16.4 208
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 Le Canaille Le Canaille   [v 4] 2140/3 D 7 20.6 216
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Le Canaille Le Canaille   [v 4] 2140/5 D 0 g 280
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2640/8 C 0 143
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 1640/8 A 6 15.7 81
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/1 C str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-1 Strecket Strecket   [v 8] 2140/4 D str
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 Strecket Strecket   [v 8] 2160/12 C 0 g 185
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/4 D 4 16.6 327
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-7 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 1640/1 C 0 17.7 534
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/3 B 4 17.1 55
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Strecket Strecket   [v 8] 2140/10 C 3 16.0 55
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/8 C 0 15.8 336
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Strecket Strecket   [v 8] 2140/2 C 1 15.5 69
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-11 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/1 D 4 19.0 246
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Strecket Strecket   [v 8] 1640/7 C 0 g 62
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-6 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 6] 2140/2 D 0 g 345
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-3 Strecket Strecket   [v 8] 1640/5 D 3 13.5 149
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2180/13 C 0 22.9g 474
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-3 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/8 C 4 15.1 289
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/1 D 4 18.2 293
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 8] 2140/6 D 5 16.8 67
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2140/1 B 4 15.5 116
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Strecket Strecket   [v 8] 2160/10 C 0 g 130
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2160/7 D 8 17.8 166
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 8] 2160/10 D 3 17.9 31
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 2140/5 C 1 17.5 83
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 8] 1640/5 B 2 15.4 95
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/10 A 0 18.9 242
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/8 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-1 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2160/4 C 0 17.6 325
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 1609/2 D 0 15.7 203
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Strecket Strecket   [v 9] 2160/9 D str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/8 C 0 18.2 676
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-4 Kalle Kula Kalle Kula   [v 8] 2140/4 D 0 18.7 520
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 9] 2140/7 D 0 17.7 563
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2140/7 C str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 1640/1 D 7 16.5 313
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Strecket Strecket   [v 9] 2140/2 D 4 16.8 967
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Djoser Djoser   [v 7] 2140/5 D 8 21.1 187
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Strecket Strecket   [v 9] 2100/5 D 0 18.0g 496
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2160/6 C 0 17.6g 495
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 6 17.8 112
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 185
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-10 Djoser Djoser   [v 7] 2140/2 C 0 19.4 455
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 Strecket Strecket   [v 9] 2640/2 D 4 17.4 530
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 3 18.9 293
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 1640/6 D 5 18.1 165
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Strecket Strecket   [v 9] 2140/6 D 7 16.9 274
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1660/8 C 6 16.6 235
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2160/11 B 1 16.3 34
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/3 B 4 16.8 85
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 1640/3 D 4 14.5 39
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 6 19.0 84
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Strecket Strecket   [v 9] 2140/6 D 0 16.7 958
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2160/4 D 7 19.7 551
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-2 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 1640/2 D 3 13.7 668
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Strecket Strecket   [v 9] 1680/4 D 4 15.7 105
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Strecket Strecket   [v 9] 1660/10 C 4 15.0 274
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-1 Strecket Strecket   [v 9] 2160/4 C 0 100
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-2 Strecket Strecket   [v 9] 2160/5 D 0 134
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2140/3 D 0 18.3 732
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 5 20.2 57
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/10 D 7 17.4 320
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 1640/3 B 5 15.7 210
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 0 19.7 149
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2640/1 D 0 19.1 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2140/7 C 6 17.7 357
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/6 D 0 19.8g 54
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/7 D 0 14.1 369
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Laila Rivner Laila Rivner   [s 7] 2140/10 C 2 15.4 174
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 1 17.5 33
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Strecket Strecket   [v 9] 1640/10 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 5 18.0 397
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 6 19.2 323
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 5 19.1 233
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2160/6 C 0 18.4 221
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 4 18.2 816
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2640/4 C 0 g 245
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2160/11 D 0 18.1 500
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/1 D 0 g 318
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/1 D str
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/2 D 6 21.1 116
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-2 Strecket Strecket   [v 9] 2640/7 D 5 20.0 500
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 0 25.8g 534
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/6 D 1 15.3 101
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/3 D 0 20.7 347
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Strecket Strecket   [v 9] 2140/5 C 0 17.1 377
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2160/7 B 4 17.1 188
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Strecket Strecket   [v 9] 2180/13 D 7 17.4 248
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 2160/10 A 0 g 27
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Joe Rivner Joe Rivner   [v 8] 2140/7 D 7 18.1 310
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Strecket Strecket   [v 10] 1640/8 D 3 15.7 484
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2160/11 A 7 19.4 241
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/5 D 8 20.2g 291
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 2180/15 B 1 16.4 60
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Strecket Strecket   [v 10] 2680/14 D 0 20.6 814
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 2160/11 B 1 16.2 138
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/6 C 4 17.4 258
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 9] 2140/2 D str
2018-11-03 2018-11-03 Romme-1 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 1640/4 C 3 13.2 254
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 1640/5 C 3 13.0 387
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-5 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2140/6 C 0 17.1 454
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D 6 19.2g 203
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2160/10 C 5 18.2 874
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 1640/9 B 3 16.1 395
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/4 C 0 16.0 629
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-3 Strecket Strecket   [v 10] 2140/6 D 0 g 503
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 Strecket Strecket   [v 10] 1680/6 D 0 g 790
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2160/6 D 0 21.9 650
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/1 D 0 264
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/1 D 0 109
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/3 B 8 19.6 267
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/1 D str
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Andigo Andigo   [v 5] 1700/5 D 7 22.0 205
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D 0 19.7 307
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Andigo Andigo   [v 5] 2140/1 D 8 24.3g 73
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/4 D 5 160
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-9 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 1640/4 C 4 15.9 122
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D 0 17.1 76
2018-04-16 2018-04-16 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/9 B 0 19.0 439
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/5 C 1 17.0g 293
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-1 Strecket Strecket   [v 10] 1640/1 D 0 g 440
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2160/11 D 7 18.7 371
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/9 A 7 17.1 655
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2180/6 B 0 151
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Strecket Strecket   [v 10] 2140/8 D 0 18.0 432
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Djoser Djoser   [v 8] 2140/4 D 0 386
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/3 D 7 18.8 368
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Djoser Djoser   [v 8] 2140/2 D 0 g 385
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/6 D str
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-6 Strecket Strecket   [v 10] 2140/10 D str
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Strecket Strecket   [v 10] 2640/6 D 0 18.8 428
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2180/13 D 0 19.2 1000
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-3 Strecket Strecket   [v 10] 2640/2 C 5 17.9 69
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2140/2 D 4 19.3 115
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 Strecket Strecket   [v 10] 2160/8 D 1 16.7 552
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Strecket Strecket   [v 10] 2140/4 D 5 17.9 642
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 7] 2140/2 C 2 17.9 408
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 Joe Rivner Joe Rivner   [v 9] 2140/5 D 0 18.6 828
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Strecket Strecket   [v 11] 2140/3 D 0 g 453ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se