V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/4 C

Nyheter för travkusk


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo..


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo en betydligt behagligare resa till torsdagens triumf på Bergsåker.
Kanske lite för behaglig.
- Hästen öppnade jättefint, men redan efter 75 meter så tror han att han är på dagis. Jag försöker vara snäll och vill inte köra 1.10 full väg varje gång, men idag var han inte riktigt på jobbet. Han gjorde det bara på talang, förklarade Adielsson sedan han fått se avståndet till frenetiskt spurtande Even’s Cool Boy krympa dramatiskt samtidigt som han själv hade fullt sjå med att köra rakt fram över upploppet.
- Han är så otroligt ofokuserad när han springer först. Det är konstigt, han är bättre när han går i dödens och har någon att gå på. Annars fungerade barfotabalansen jättefint. Han kan definitivt vinna derbyt, men jag tror att han har en framtid efter det också och ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med den här hästen, summerade Adielsson som kom i mål på, för Attraversiamo, lugna 1.12,3/2 140 meter autostart.

Minnesvärd duell
Kvällens andra storloppsvinnare från firma Adielsson/Svante Båth fick slita desto hårdare.
Power och Robert Bergh bjöd nämligen upp Global Adventure på en riktig Copiad/Pine Chip-duell 100 meter före klungan i finalen av Norrland Elitserie för treåringar.
Likt det legendariska Elitloppet 1994 var det ledaren som drog det längsta strået även om Power, till skillnad från Pine Chip, aldrig gav upp sitt envetna försök att komma förbi.
- Jag hade faktiskt en tanke på att släppa, men hästen kändes så ruggigt fin att det fick bli så här. De fick jobba för havren båda två och det är två riktigt fina individer, berömde Adielsson som även här landade på 1.12,3/2 140 meter autostart.
Samma segertid, men över halvvarvet längre distans, noterade Shocking Superman efter en mäktig långspurt för Emilia Leo i Norrländskt Varmblodsmästerskap.
- Jag har hållit den här hästen så högt och varit jättebesviken på mig själv att jag inte fått ut mer. Jag vet att han är så här bra, jublade tränaren Oscar Berglund.
En favoritbetonad V64-omgång betalade 1 265 kronor för sex rätt och såg 855 548 kronor gå vidare till fredagens övningar på Axevalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm H&au..


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm Hästgården AB, en pseudonym för Svensk Travsports ordförande Marjaana Alaviuhkola med barnen Pekka, Hanna och Maija Lähdekorpi.
Brytpunkten är 1 september, men av Perssons träningslista på 27 hästar att döma så blir det ingen långsam inbromsning.
- Ingen verkar vilja lämna, det är väl så trevligt att ha häst hos mig, säger Stefan Persson och skrattar innan han fortsätter:
- Det ska börja hända lite mer nästa vecka, då går ett antal hästar och sedan trappar vi ner undan för undan. Vi kommer att behålla ett par vi äger själv med min fru som ansvarig.
Stefan Perssons ansvar kommer istället att ligga på åtta tävlingshästar på Holm Hästgården, där han blir granne med Peter och Johan Untersteiner.
Men framförallt kommer han att gå från att vara egen tränare till anställd.
- Det är en omställning, jag har inte haft anställning sedan min tid som lärling hos Peter Untersteiner för 16 år sedan. Samtidigt är det en trygghet. Det är ett tufft klimat att vara tränare och ha ett eget stall med 46 boxar. Ekonomiskt blir det väldigt viktigt att ha hästar i boxarna, att varje skötare har fullt med passhästar. Det blir ett jäkla jagande efter hästar. Inför höstens auktioner så fanns det inget intresse från hästägarna att köpa nytt, det är klart att det spelade in i mitt beslut, säger Stefan Persson och förklarar vidare:
- Men det var flera saker spelade in samtidigt. Dels visade Jerry (Riordan) intresse av att köpa mitt stall. Samtidigt fick jag möjligheten att ta det här jobbet. Det kändes som att det fanns en mening med det.
Känns det vemodigt?
- Nej, det är ju absolut inte så att jag lägger av, det blir bara lite omstrukturering. Det tråkiga är att skiljas åt från personalen och hästägarna.

Vill köra mer åt andra
Faktum är att förändringen kan leda till att vi får se mer av Stefan Persson på travbanorna, inte mindre.
På torsdagen jubilerade han med 700 segrar i sulkyn och målet är att nå den åtråvärda tusenklubben inom en inte allt för avlägsen framtid.
- Nu kommer jag att få bättre förutsättningar att köra lopp åt andra. Har man många egna hästar under en tävlingsdag så sätter man mest fokus på det, i alla fall har det varit så för mig. Några av hästarna som lämnar nu kommer jag att fortsätta köra och jag kommer att finnas tillgänglig på banorna häromkring. Sedan får vi se hur många som vill använda mig som kusk. Jag har några amatörtränare jag brukar köra åt och det hoppas jag kunna fortsätta med i minst lika stor utsträckning som nu.
Trippeltravet på Axevalla inleds som alltid på fredagen där Persson har sex styrningar.
- Det är väl två hästar som jag har segerförhoppningar med. Bastian Boom (lopp 1) är en debutant från mitt eget stall som kvalade på bra sätt och är väl förberedd. It’s Time (lopp 4 och lopp 9) går bra varje gång startar i ett heatlopp där jag tycker att han ska kunna hävda sig väl.
Att vinna under stochampionatshelgen är nämligen något som Stefan Persson värdesätter lite extra.
- Visst är det så. Det här är den roligaste travhelgen på hela året. Under Sprintermästaren har jag alltid fullt upp hela helgen med hästägare och service i stallet. På Axevalla kan jag mer slappna av och vara lite som en besökare. Hela upplägget med campingen runt banan tycker jag är väldigt trevligt och det är alltid roligt att vinna några lopp inför den här publiken där jag känner många. Det är klart att vi brukar försöka vässa lite extra de här dagarna.
Förhoppningarna kring V75-seger knyts främst kring skadedrabbade 2 Man of Steel i V75-7.
- Det är lite samma upplägg som inför V75-loppet på Åby i fjol. Då hade han också varit blek i comebacken, men gjorde en ruskig prestation som trea. Vi maxar utrustningen med jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota som den gången. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp, säger Stefan Persson.

 Det här berättar Stefan Persson om sina V75-hästar:
- 12 Digital Product (V75-1) var riktigt bra senast och jättenära att vinna en supersprint. Efter det har han siktats mot det här loppet då han är riktigt kvick i voltstart och därför var det ridå med spår 12. Det har slagit mig att försöka rygga springspårshästarna och chansa från start, men det behövs tur för att lyckas med en sådan taktik. Hästen gick med jänkarvagn för första gången på länge senast och sprang av glatta livet. Jag tror att han skulle hantera att gå med den från detta spår, men får ta ett snack med tränaren kring det. I övrigt ändrar vi inget och även om hästen har riktigt bra form är det svårt att tro på någon segerchans härifrån.
- 8 He´s A Diffacolt (V75-5) har gjort det bra varje gång sedan han kom till oss och jag var jättenöjd med prestationen senast också. Det blev körning 200 meter för länge och då kom mjölksyran till slut. Det är en hård häst som inte farit illa av det utan ska hålla sin goda form. Det ska bli kul att köra honom själv igen och vi har bra resultat tillsammans, men från det här spåret ser det jobbigt ut. Backar jag sist är vi i princip chanslösa så det lutar åt att jag laddar en bit med förhoppningen att slinka ner i position. Han duger i klassen, men läget gör att jag måste ligga lågt. Han har gått maxad i utrustning länge och vi ändrar inget på lördag.
- 2 Man of Steel (V75-7) har varit borta för en gaffelbansskada och när vi kände att han var på väg tillbaka för ett par månader sedan började vi snegla mot det här loppet. Jag tycker att han var blek i comebacken, men det var han även efter vinterträningen i fjol med liknande förberedelser. Då gick han framåt väldigt av genomköraren och jag hoppas på samma scenario i år. Han känns i alla fall väldigt bra i träningen nu och jag bedömer att formen ska vara likvärdig med tredjeplatsen i V75 på Åby då han gick ett ruggigt lopp. Den gången tävlade han med norskt huvudlag och barfota för första gången. Nu testar vi för andra gången med skillnaden att han får bakskor då hästen trampade igenom lite på Åby. Precis som då blir det jänkarvagn vilket är fjärde gången i karriären, de två tidigare var vid seger på Jägersro i december 2017 samt V75-finalerna på annandagen samma år då banan var dålig och hästen inte som bäst. Han är startsnabb utan att vara någon superblixt och minst lika bra bakifrån så jag kommer inte att ladda lika hårt som på Åby. Skulle vi ändå nå ledningen kommer jag inte ge ifrån mig den frivilligt. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal p&ar..


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal på Halmstadtravet.
Det blev bara fyra starter tillsammans, på torsdagen fördes hästen över på Björn Goops träningslista, vilket Sulkysport var först att rapportera om.
Det var för övrigt Goop som satt i sulkyn vid hästens största monetära framgång hittills, andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel 2018.
I starten efter slutade ekipaget fyra i Elitloppet då hästen travade sitt rekord på 1.09,4/1 609 meter autostart.
I sensomras stod Dreammoko på Björn Goops träningscamp under tre starter på svensk mark som bland annat innefattade seger i Silverörnen på Solänget.
Nu får Goop alltså chansen att träna den sexårige fuxhingsten som totalt sprungit in 5,4 miljoner kronor på riktigt.
Dreammoko ägs av Jan Stins i Nederländerna.

Kanal 75


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara..


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara mer och mer och hade en suverän uppvisning i V86-inledningen i Eskilstuna. Han togs lugnt från början och satt som första häst i andraspår i det fem hästar stora fältet. Han hade ett par längder fram till ledande Snowstorm Hanover som fick bestämma i ett måttligt tempo. Men in i slutkurvan gick Who’s Who fram utvändigt om ledaren och slog klorna i denne direkt. Över upploppet stack Who’s Who retfullt enkelt ifrån och imponerade på nytt för Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.12,0/2140a och sista varvet travade Who’s Who efter snabba 1.09,2. Närmast väntar sannolikt miljonloppet Jubileumspokalen på Solvalla om fyra veckor.
– Hästen är fantastiskt fin och han är lite unik på det sättet att han kan springa med slaka tömmar fram till sexhundra kvar. Då tycker han att nu är det dags att börja tävla och då suger han bara fatt i grejerna. Han fattar verkligen vad det handlar om, berömde Örjan Kihlström.

Kanonprestation av Pinto Bob – ”Kändes stenklar”
Fyraåringsloppet med 300 000 kronor till vinnare var lite av ett test inför de stundande Derbykvalen om en dryg månad. Robert Bergh har visat upp Pinto Bob i en lysande författning på sistone och han var nyligen tvåa i Sprintermästaren efter att ha vunnit sitt försök. Nu serverades han en fin resa av Torbjörn Jansson i andra par utvändigt och avgjorde lekande lätt över upploppet. En kanonprestation och segertiden blev 1.13,4/2640a.
– Vi fick ett fint lopp och jag satt lugn runt sista sväng. Han kändes stenklar hela tiden och hästen var riktigt bra, berömde Torbjörn Jansson.
Tvåa blev Forfantone Am medan favoriten och Robert Berghs andra häst, Avant Garde, galopperade i starten. Hårt betrodde Inti Boko konstrade och försvann redan i uppsamlingen bakom bilen.

Dubbelseger till Jepson
Carl Johan Jepson strider om andraplatsen i den allsvenska kuskligan tillsammans med Jorma Kontio bakom den överlägsna ledaren Ulf Ohlsson. Nu tog han en dubbelseger på V86 genom två fina styrning. Först körde han till ledningen med Ola Samuelsson-tränade Schweppes som gled undan enkelt via ett avslutande 1.13-varv före en tapper Carry Cash. Sedan serverade han Darshana en fin resa i andra par utvändigt och hon tackade för det genom att ta sin första seger i karriärens 23:e start.

Häftig insats av Cocktail Fortuna på 1.09,8
Senast i Gulddivisionen i Halmstad hade inte Cocktail Fortuna sin bästa dag. Men det hade han sannerligen i kväll då han bombade runt i imponerande stil och vann på 1.09,8/1640a. Robert Bergh körde resolut mot ledningen och det kostade 1.06,7 de första femhundra metrarna för att få täten. Han fortsatte i ett högt tempo och bara drog undan in på upploppet. Cocktail Fortuna var smått överlägsen till slut och det var en ruggigt häftig insats.
– Jag kände i värmningen att han var så där mjuk och spänstig som jag ville ha honom. Det hade varit roligt att köra honom som treåring när han har den här spänsten som nioåring. Han får väl kanske vara med i Elitloppet som tioåring, sa Robert Bergh och skrattade.
I loppet efter så ledde Robert Bergh länge med Corroded men fick sträcka vapen den sista biten mot en mycket bra avslutande Track Angle som kördes förtjänstfullt av Anders Eriksson åt tränaren Morten Waage.

Ruggig prestation av Visa As – dubbel till Gocciadoro
I den sjätte V86-avdelningen fick vi se en otrolig prestation av Visa As. Hon travade i tredje- och fjärdespår nästan hela loppet men åkte ändå ifrån till en mycket imponerande seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro. Segertiden skrevs till 1.12,8/2140a.
Gocciadoro åkte ut och vann även loppet efter med Zanzibar Wise As från ledningen. Det fyraåriga stoet var mycket bra som höll undan till seger efter 1.10,3 sista varvet. Hon blev uppvaktad till slut av Marrakesh som Jorma Kontio sänt fram utvändigt om ledaren och som bjöd upp till dans. Marrakesh höll starkt som tvåa i sin comeback.
Åtta rätt på V86 gav 17 319 kronor.


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över dis..


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över distansen 1609 meter med bilstart. Förstapriset är 1 609 000 kronor och titelförsvarare är Daniel Redéns Propulsion som har vunnit loppet tre år i rad för Örjan Kihlström.
Under tisdagen blev det klart att kretsen kring Uza Josselyn, som fick en direktinbjudan efter segern i lördags i Årjängs Stora Sprinterlopp, tackade ja till platsen. Det gjorde även Björn Goop och kretsen kring Nadal Broline som också fick en inbjudan efter andraplatsen i Årjäng.
– Det var två fantastiska prestationer vi fick se. Jag är mycket glad att de kommer till vårt storlopp, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Har fantastiska meriter”
Under onsdagen tillkom det ytterligare två hästar. Via ett pressmeddelande från Jägersro berättar de om två nya hästar till miljonloppet. Den ena är elitloppsvinnaren Ringostarr Treb, som tidigare har varit tvåa i Åbergs, samt Lionel som så sent som i lördags var trea i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens.
– Ringostarr Treb har ju fantastiska meriter och jag tror att vi får en häst i full form, även om han inte haft någon riktigt tur på slutet, säger Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

Följande åtta hästar är klara för Hugo Åbergs
Propulsion – Daniel Redén
Racing Mange – Joakim Lövgren
Gretzky BR – Geir Vegard Gundersen
Cyber Lane – Johan Untersteiner
Uza Josselyn – René Aebischer
Nadal Broline – Björn Goop
RIngostarr Treb – Jerry Riordan
Lionel – Göran Antonsen

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av..


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av Ulf Ohlsson.
Han får sällskap från Sverige av en annan elitloppshäst, Disco Volante, som får Kevin Oscarsson i sulkyn. Johan Untersteiner skickar dit sin startraket Pastore Bob, som den här gången får Mika Forss i sulkyn. Och till sist blev det även klart att Daniel Redéns Bucks To Burn fick en inbjudan och får därmed chansen att mäta sig med eliten på söndag. Hästen har imponerat i Daniel Redéns regi och tagit sju segrar på elva starter hos Solvalla-tränaren. Han kommer att köras av Daniel Olsson.

St Michel-Ajo 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare – Kusk
1) Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas – Santtu Raitala
2) Makethemark – Petri Salmela – Ulf Ohlsson
3) Cameron Evo – Harri Koivunen – Olli Koivunen
4) Pastore Bob – Johan Untersteiner – Mika Forss
5) Bucks To Burn – Daniel Redén – Daniel Olsson
6) Ranch Kelly – Anne Luttinen – Hannu Torvinen
7) Next Direction – Timo Hulkkonen – Ilkka Nurmonen
8) Disco Volante – Stefan Melander – Kevin Oscarsson

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [h 4] 2140/6 0 15.9g 61
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Rum Swizzle Rum Swizzle   [s 4] 2140/3 B 6 18.2 72
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-2 Västerbo SunDancer Västerbo SunDancer   [s 4] 1640/12 D 0 g 431
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/5 D 5 16.7 441
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 4] 2140/5 C 1 14.9 100
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2640/3 D 0 17.0 579
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-6 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/2 D 0 g 121
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2140/3 C 3 18.1 174
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Maintainability Maintainability   [s 4] 1640/2 B 5 14.0 35
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Stormie de Vie Stormie de Vie   [s 4] 2140/4 D 7 18.2g 471
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/12 D 0 18.0g 115
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Stormie de Vie Stormie de Vie   [s 4] 2140/9 B 0 23.9g 274
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-6 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 1640/4 A 0 19.0g 32
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-10 Super Wille Super Wille   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 592
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-10 Super Wille Super Wille   [v 5] 1640/6 D 3 14.2 377
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 Stormie de Vie Stormie de Vie   [s 4] 2140/7 D 1 17.8 56
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Maintainability Maintainability   [s 4] 2660/9 B 0 22.4g 102
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Viva Las Divas Viva Las Divas   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 159
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/10 C 0 g 128
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-11 Maintainability Maintainability   [s 5] 2640/12 B 2 15.8 57
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 6] 2140/2 C str
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-3 Maintainability Maintainability   [s 5] 2140/4 B 0 g 194
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/9 C 0 g 121
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-10 Digital Shadow Digital Shadow   [s 3] 2140/3 A 0 22.9g 152
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-7 Soaring Soaring   [s 3] 2140/4 A 0 g 419
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 1640/8 B 0 15.4 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Infatuated Infatuated   [s 4] 2640/3 D str
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 6] 2140/4 B 0 g 318
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-9 Hubby Star Hubby Star   [v 9] 2140/10 D str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Infatuated Infatuated   [s 4] 2160/10 B 0 19.0g 43
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Digital Shadow Digital Shadow   [s 3] 2140/5 A 2 17.0 25
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Maintainability Maintainability   [s 5] 2660/3 C 1 15.7 137
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Maintainability Maintainability   [s 5] 2140/9 D 4 15.0 396
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 1640/5 B 2 13.7 46
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Digital Shadow Digital Shadow   [s 3] 2140/11 A 3 16.7 29
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Mach Number Mach Number   [v 4] 2640/2 A 2 17.0 15
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2100/11 B str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 1640/7 D 6 14.3 411
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/4 C 6 16.9 47
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Level Change Level Change   [v 4] 2140/8 B 0 g 623
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/8 B 4 15.6 71
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Pressure Regulated Pressure Regulated   [s 4] 2640/5 C 0 g 116
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Tirunesh Tirunesh   [s 5] 2140/7 B 7 16.2 262
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/3 C 6 15.2g 317
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2140/11 C 2 16.4 210
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Great Escape Great Escape   [s 3] 2140/8 A 8 20.4 303
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/7 B 1 17.0 19
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 1640/6 D str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2640/1 C 5 17.4 439
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Avatar Accelerator Avatar Accelerator   [v 6] 2140/8 B 0 g 80
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/6 D 1 17.6 51
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 5] 2140/7 B 0 21.6g 166
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 2140/11 B 4 16.1 86
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-7 Maintainability Maintainability   [s 5] 2140/4 D 0 20.0g 772
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-5 Time For Muscles Time For Muscles   [s 5] 2640/9 D 4 16.7 1037
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 6] 1640/3 D 0 16.0 310
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-4 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 2140/5 B 6 16.8 278
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-6 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 5] 2140/11 B 0 16.1 181
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Maintainability Maintainability   [s 6] 2180/12 B 0 20.2g 156
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-4 Maintainability Maintainability   [s 6] 1640/11 D 5 14.0 123
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 4] 2140/9 D 3 15.2 297
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Golden Bowl Golden Bowl   [v 9] 2140/15 C 0 15.7 820
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Maintainability Maintainability   [s 6] 2140/4 C 1 15.4 24
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Flare Flare   [s 4] 1640/12 C 3 14.0 72
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Weather Radar Weather Radar   [v 4] 2140/10 B 5 17.1 1118
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Panamera Panamera   [v 4] 2140/10 D 4 15.0 50
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Digital Yaw Digital Yaw   [s 3] 2140/12 D 0 21.6g 379
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Weather Radar Weather Radar   [v 4] 2140/4 C 0 19.0 230
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Trunk Route Trunk Route   [s 3] 2140/4 C 3 17.7 60
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Blue Money Blue Money   [v 5] 2140/10 A 0 19.7g 455
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Digital Shadow Digital Shadow   [s 4] 2140/6 D 0 19.1g 446
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Panamera Panamera   [v 4] 2140/12 A 1 15.6 27
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-2 Digital Ocean Digital Ocean   [h 3] 2140/12 D str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 5] 2140/6 C 5 17.6g 195
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-5 Maintainability Maintainability   [s 6] 2609/1 D 0 g 143
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Level Change Level Change   [v 5] 2140/3 D 6 16.0 177
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-6 Maintainability Maintainability   [s 6] 2140/10 B 5 16.1 41
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Panamera Panamera   [v 4] 2640/1 B 5 15.9 112
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Västerbo SunDancer Västerbo SunDancer   [s 6] 2140/12 C 5 20.3 42
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 5] 2140/3 D 0 g 324
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-1 Motorpsycho Motorpsycho   [s 4] 2140/7 B 6 18.2 61
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/5 C 5 15.6 66
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-6 Worn Out Worn Out   [v 5] 2140/2 A 0 g 46
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-6 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/2 D 0 19.6 932
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/2 D 2 15.0 533
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/6 D 6 18.6 158
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/1 B 8 17.4 253
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Motorpsycho Motorpsycho   [s 4] 2100/7 B 5 19.9 41
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 1609/10 C 6 16.9 177
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Xanthis Dynamic Xanthis Dynamic   [s 4] 2140/10 D 3 16.4 735
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-11 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/14 C 0 17.0 98
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-1 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 5] 2140/8 B 0 g 421
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Mama America Mama America   [s 5] 2140/4 C 4 16.1 27
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2100/8 C 3 17.4 338
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2100/2 D 0 16.0 840
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2100/3 D 6 17.7g 609
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 8] 2140/1 D 8 17.2 788
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 439
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/1 D 7 17.9 204
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/10 D 0 16.4 594
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-10 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/4 D 6 16.4 430
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-6 Maintainability Maintainability   [s 7] 1640/9 C 0 g 72
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 8] 2160/3 C 5 19.3 1193ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se