V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två &ari..


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två år i rad innan hon 2016 även slog till med att bli champion hemma på Bodentravet.
Även de senaste åren har varit framgångsrika då banorna i södra Sverige varit nya jaktmarker för 29-åringen som nu flyttat hem till Boden igen - och blivit mamma.
I augusti blev hon mamma för första gången och hade då tagit beslutet att plocka ut proffslicensen på Bodentravet i framtiden.
Sandras comeback i sulkyn har varit aktuell i några veckor och kanske var den just planerad till torsdagskvällens V64-tävlingar på hemmabanan.
Sandra Eriksson körde fyra lopp under kvällen och slog i det tredje försöket till med seger i treåringsloppet Boden 100 år med 100 000 kronor till vinnaren.
Segervapnet var familjehästen Swagger som pappan Lars-Åke Eriksson  í Boden både fött upp och äger.
Swagger, andrahandsfavorit på spelet, fick ett lopp i tredjeparet invändigt och luckan kom till slut. Mållinjen skar Sandra Eriksson med högerarmen i skyn.
- Det är skönt att vara tillbaka - speciellt när det går så här bra. Jag har alltid tyckt att Swagger varit talangfull men haft lite problem med nerverna, och jag har varit rädd för att det ska spela in. Men han har ju visat sig vara tvärtom. Det är hans tredje start och han vinner ett sånt här fantastiskt fint lopp! sa Sandra.
Bodentravets andra storlopp Mäster Gustafs pokal - med försök och final under kvällen – vanns av finske förhandsfavoriten Backward's Boy med Mauri Jaara i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige..


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige och Norge 1905. Förra året var det stor svensk dominans, men en norsk gäst slog sig in på den rätta V75-raden. Myhreng Jerker höll undan med liten marginal från ledningen och därmed rök de allra flesta V75-system all världens väg. I år lär de svenska ekipagen dominera V75 på nytt. Men det saknas inte skrällbud från vårt västra grannland. Bland dem finns team Anderssen-Malmins trio och först ut ur den är Luxury Tile (V75-1).
- Han galopperade bort en topplacering senast. Formen är mycket bra och jag provar mot ledningen. Jag har respekt för Marcello Wib men tycker att min häst ska med vid gardering. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger stallets andretränare och kusk Kristian Malmin.

”Han ska räknas”
Häst nummer två som Kristian Malmin ska svinga sig upp bakom är Floris Baldwin (V75-3). Han var näst senast knappt slagen tvåa bakom världstravaren Lionel och senast satt han fast med gott om sparade krafter bakom den norska eliten. Den här gången går han ner i sin ordinarie klass.
- Floris Baldwin har travat jämna och fina lopp i tuff konkurrens. Från spår tio måste mycket klaffa men han kan nå fram till en plats. Barfota, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger Malmin.
Sist men inte minst att äntra banan från stall Andersen-Malmin är Mellby Frodo (V75-5).
- Han har gått fina lopp hela sommaren. Nu har han fått en liten viloperiod efter att ha startat tätt och dessutom rest långt flera gånger. Formen är bra och han ska räknas. Barfota, öppet huvudlag och jänkarvagn.

Kanal 75


Hastigt och lustigt har en svensktränad joker fått plats i det så kallade VM-loppet i New York, där 4,5 miljoner kronor väntar p&arin..


Hastigt och lustigt har en svensktränad joker fått plats i det så kallade VM-loppet i New York, där 4,5 miljoner kronor väntar på vinnaren. Detta sedan det lämnats återbud för finske deltagaren Sobel Conway. Norton Commander tränas av Conrad Lugauer på Jägersro och då han ägs i Tyskland av Ulrich Mommert kommer han att tävla under tysk flagg. Femåringen är startfältets minst meriterade häst och det är första gången han ska möta den äldre eliten. Så här långt har den pampige fuxen vunnit 12 av 24 starter och tjänat 1,3 miljoner kronor.

Klara för Yonkers International Trot:
Atlanta (USA)
Bahia Quesnot (Frankrike)
Cruzado Dela Noche (Sverige)
Guardian Angel Ås (USA)
Lionel (Norge)
Marion Marauder (Kanada)
Norton Commander (Tyskland)
Slide So Easy (Danmark)
Uza Josselyn (Schweiz)
Zacon Gio (Italien)

Ola Johansson, Kanal 75


Grand Prix de la Federation Regionale du Nord på La Criose-Laroche utanför Lille i norra Frankrike lockade med ett förstapris på 415 000 k..


Grand Prix de la Federation Regionale du Nord på La Criose-Laroche utanför Lille i norra Frankrike lockade med ett förstapris på 415 000 kronor. Favorit i loppet var Looking Superb men han hade ingen av sina bättre dagar och skar mållinjen som fyra. Istället var det Sébastien Guaratos duo Tony Gio och Bold Eagle som gjorde upp över upploppet. Den sistnämnde serverades en smörresa i rygg på ledaren av Björn Goop och avslutade bra när luckan kom vid upploppets början. Men Tony Gio var klart starkare för dagen och gick undan till säker triumf efter avancemang i tredjespår i slutkurvan. Segertiden skrevs till löpningsrekordet 1.10,8 över 2 700 meter med autostart.
- Tony Gio är en fantastiskt häst. Jag tror till och med att han kan slåss om segern i Prix d’Amerique, sa Sébastien Guarato enligt letrot.com.
Den franske topptränaren var även nöjd med Bold Eagle och planerna på att åka med hästen till Kanada för att starta i Breeders Crown 26 oktober kvarstår.

Ola Johansson, Kanal 75


För andra veckan i rad körde huvudstadsbanan Solvalla V86 tillsammans med Jägersro.Det blev en kväll med många skrällar och l&aum..


För andra veckan i rad körde huvudstadsbanan Solvalla V86 tillsammans med Jägersro.
Det blev en kväll med många skrällar och läge för rekordutdelning.
664 299 system hade lämnats in men inget överlevde samtliga åtta lopp och spelbolaget ATG kalkylerar nu med 13 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt på V86 nästa onsdag.
V86-6 på Solvalla var ett lopp för ston med dagens tyngsta favorit från bakspår i form av Timo Nurmos Lady Nadine. Jorma Kontio fick dock en trött häst i tömmarna redan 600 meter från mål och allt kan inte ha stått rätt till med favoriten.
Vinnaren sågs i ledningen loppet igenom. Mikael J Andersson tog enkelt hand om spets från innerspåret bakom bilen och höll ett tufft tempo runt om.
För femåriga Apple Rose var det fjärde starten sedan i juli efter ett drygt års frånvaro. Men Mikael J Andersson visste att han satt bakom en häst i form.
Örjan Kihlström blev närgången sista biten med Digital Track som hade fått smyga med. Apple Rose sträckte dock på sig och vann på nya rekordet 1.13,7 över 2140 meter.
- Hon är bra, speciellt i ledning. Det stod och vägde men hon brukar sträcka på sig och hon gjorde det bra igen. Det är sköj när det går vägen! sa Mikael J Andersson som inte kunde minnas när han vann lopp på Solvalla senast.
41-årige amatören Emil Sandblom med licens på Axevalla tränar skrällen och sjuprocentaren Apple Rose.

En råsop från Gävle
Veronica Lundström från Gävle stod bakom omgångens stora knall. Torbjörn Jansson placerade hennes femårige valack Tzatziki i tredje invändigt och hittade fritt spurtutrymme i gröten till slut.
Tzatziki var endast spelad på två procent på V86 och vann loppet där Klaus Kern anförde med nästan ospelade Give Me Ten som höll till i början av upploppet efter att ha hetsat upp sig framme  i ledningen och agerat hare i loppet över tre kilometer.
- Tzatziki är en liten fin häst som alltid gör bra lopp. Nu körde jag försiktigt efter uppehåll och det var tur att vi hittade ut eftersom han hade mycket krafter, sa Torbjörn Jansson.
Roger Walmanns Absurd var först i en lite enklare omgivning i V86-2 men vann å andra sidan säkert för Örjan Kihlström.
Den sista pusselbiten som krävdes för åtta rätt på Solvalla var Ebony Boko och Oskar J Andersson som vann avslutningen efter ledning från start till mål med Jörgen Westholms häst.

Ivana Boko tapper
På Jägersro skrällvann Marc Elias ett lopp för fyraåriga ston med stallets Ivana Boko som svarade för en av onsdagens bättre prestationer.
Ivana Boko var en sjuprocentare som fick dra tåget som första häst i tredjespår sista varvet med jättefavoriten Nanetta Hill (61 procent) i rygg.
Joakim Lövgren var förbi ett tag i början av upploppet men Ivana Boko kämpade sig tillbaka och var strålande bra på tiden 1.13,4 över 2140 meter auto. Nanetta Hill lika bra hon. 
Henriette Larsen är en kusktalang som jobbar som lärling i Peter Untersteiners stall.
I Hästägarekannan på Jägersro var hon inblandad i en 1.07-öppning med Secret Mission men ville ändå inte gå ner invändigt bakom ledande Kung Edward trots att tillfälle gavs.
Åttaårige Secret Mission klarade upplägget och sträckte på sig mellan hästar till slut och vann loppet.
Jonny Mårtensson tränar Secret Mission vars nästa start troligen blir i silverdivisionen om två veckor.

Kolgjini etta och tvåa
I loppet ”Generationsduellen” körde ett antal fäder i samma lopp som sina söner. Jägersrofamiljen Kolgjinis representerades av pappa Lutfi och sönerna Dante och Adrian.
Det blev en ren brödraduell där Adrian Kolgjini tog sig förbi i de sista stegen med stallets Arapaho Ghostdance. Tvåa Dante Kolgjini med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face.
En fin insats av Arapaho Ghostdance som fick tugga först i tredjespår sista varvet.
- Det blev en ren brödraduell men än så länge är jag vassare än Dante, retades Adrian Kolgjini. 
Jägersrotränaren Ola Karlsson tog en dubbel i V86-inledningen över 2640 meter. Jörgen Sjunnesson körde andrahandsfavoriten Panamera och Johan Untersteiner Intertial, loppets etta och tvåa.
Ingen hittade alla vinnarna på V86. För sju rätt fick man 35 921 kronor och för sex rätt 1534 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [h 4] 2140/6 0 15.9g 61
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Rum Swizzle Rum Swizzle   [s 4] 2140/3 B 6 18.2 72
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/5 D 5 16.7 441
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-2 Västerbo SunDancer Västerbo SunDancer   [s 4] 1640/12 D 0 g 431
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 4] 2140/5 C 1 14.9 100
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2640/3 D 0 17.0 579
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-6 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/2 D 0 g 121
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2140/3 C 3 18.1 174
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Maintainability Maintainability   [s 4] 1640/2 B 5 14.0 35
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Stormie de Vie Stormie de Vie   [s 4] 2140/4 D 7 18.2g 471
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/12 D 0 18.0g 115
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Stormie de Vie Stormie de Vie   [s 4] 2140/9 B 0 23.9g 274
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-6 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 1640/4 A 0 19.0g 32
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-10 Super Wille Super Wille   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 592
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-10 Super Wille Super Wille   [v 5] 1640/6 D 3 14.2 377
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 Stormie de Vie Stormie de Vie   [s 4] 2140/7 D 1 17.8 56
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Maintainability Maintainability   [s 4] 2660/9 B 0 22.4g 102
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Viva Las Divas Viva Las Divas   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 159
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/10 C 0 g 128
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-11 Maintainability Maintainability   [s 5] 2640/12 B 2 15.8 57
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 6] 2140/2 C str
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-3 Maintainability Maintainability   [s 5] 2140/4 B 0 g 194
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/9 C 0 g 121
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-7 Soaring Soaring   [s 3] 2140/4 A 0 g 419
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-10 Digital Shadow Digital Shadow   [s 3] 2140/3 A 0 22.9g 152
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 1640/8 B 0 15.4 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Infatuated Infatuated   [s 4] 2640/3 D str
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 6] 2140/4 B 0 g 318
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-9 Hubby Star Hubby Star   [v 9] 2140/10 D str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Infatuated Infatuated   [s 4] 2160/10 B 0 19.0g 43
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Digital Shadow Digital Shadow   [s 3] 2140/5 A 2 17.0 25
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Maintainability Maintainability   [s 5] 2660/3 C 1 15.7 137
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Maintainability Maintainability   [s 5] 2140/9 D 4 15.0 396
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 1640/5 B 2 13.7 46
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Digital Shadow Digital Shadow   [s 3] 2140/11 A 3 16.7 29
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Mach Number Mach Number   [v 4] 2640/2 A 2 17.0 15
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2100/11 B str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 1640/7 D 6 14.3 411
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/4 C 6 16.9 47
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Level Change Level Change   [v 4] 2140/8 B 0 g 623
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/8 B 4 15.6 71
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Pressure Regulated Pressure Regulated   [s 4] 2640/5 C 0 g 116
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Tirunesh Tirunesh   [s 5] 2140/7 B 7 16.2 262
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/3 C 6 15.2g 317
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2140/11 C 2 16.4 210
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Great Escape Great Escape   [s 3] 2140/8 A 8 20.4 303
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/7 B 1 17.0 19
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 1640/6 D str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2640/1 C 5 17.4 439
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Avatar Accelerator Avatar Accelerator   [v 6] 2140/8 B 0 g 80
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/6 D 1 17.6 51
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 5] 2140/7 B 0 21.6g 166
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 5] 2140/11 B 4 16.1 86
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-7 Maintainability Maintainability   [s 5] 2140/4 D 0 20.0g 772
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-5 Time For Muscles Time For Muscles   [s 5] 2640/9 D 4 16.7 1037
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 6] 1640/3 D 0 16.0 310
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-4 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 2140/5 B 6 16.8 278
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-6 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 5] 2140/11 B 0 16.1 181
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Maintainability Maintainability   [s 6] 2180/12 B 0 20.2g 156
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-4 Maintainability Maintainability   [s 6] 1640/11 D 5 14.0 123
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 4] 2140/9 D 3 15.2 297
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Golden Bowl Golden Bowl   [v 9] 2140/15 C 0 15.7 820
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Maintainability Maintainability   [s 6] 2140/4 C 1 15.4 24
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Flare Flare   [s 4] 1640/12 C 3 14.0 72
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Weather Radar Weather Radar   [v 4] 2140/10 B 5 17.1 1118
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Panamera Panamera   [v 4] 2140/10 D 4 15.0 50
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Digital Yaw Digital Yaw   [s 3] 2140/12 D 0 21.6g 379
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Weather Radar Weather Radar   [v 4] 2140/4 C 0 19.0 230
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Trunk Route Trunk Route   [s 3] 2140/4 C 3 17.7 60
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Blue Money Blue Money   [v 5] 2140/10 A 0 19.7g 455
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Digital Shadow Digital Shadow   [s 4] 2140/6 D 0 19.1g 446
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Panamera Panamera   [v 4] 2140/12 A 1 15.6 27
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-2 Digital Ocean Digital Ocean   [h 3] 2140/12 D str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 5] 2140/6 C 5 17.6g 195
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-5 Maintainability Maintainability   [s 6] 2609/1 D 0 g 143
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Level Change Level Change   [v 5] 2140/3 D 6 16.0 177
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-6 Maintainability Maintainability   [s 6] 2140/10 B 5 16.1 41
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Panamera Panamera   [v 4] 2640/1 B 5 15.9 112
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Västerbo SunDancer Västerbo SunDancer   [s 6] 2140/12 C 5 20.3 42
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 5] 2140/3 D 0 g 324
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/4 B 0 g 78
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 7] 2140/2 C 7 15.3 223
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 Honey Bunny Honey Bunny   [s 7] 2160/2 A 1 16.5g 18
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/15 D 0 15.7 413
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/4 C 2 16.5 113
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-1 Motorpsycho Motorpsycho   [s 4] 2140/7 B 6 18.2 61
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/5 C 5 15.6 66
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-6 Worn Out Worn Out   [v 5] 2140/2 A 0 g 46
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-6 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/2 D 0 19.6 932
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/2 D 2 15.0 533
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/6 D 6 18.6 158
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/1 B 8 17.4 253
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Motorpsycho Motorpsycho   [s 4] 2100/7 B 5 19.9 41
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 1609/10 C 6 16.9 177
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Xanthis Dynamic Xanthis Dynamic   [s 4] 2140/10 D 3 16.4 735
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-11 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/14 C 0 17.0 98
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-1 Phoenix Photo Phoenix Photo   [v 5] 2140/8 B 0 g 421
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Mama America Mama America   [s 5] 2140/4 C 4 16.1 27
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2100/8 C 3 17.4 338
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2100/2 D 0 16.0 840
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2100/3 D 6 17.7g 609
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 8] 2140/1 D 8 17.2 788
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 439
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/1 D 7 17.9 204
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/10 D 0 16.4 594
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-10 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 9] 2140/4 D 6 16.4 430
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-6 Maintainability Maintainability   [s 7] 1640/9 C 0 g 72
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 8] 2160/3 C 5 19.3 1193ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se