V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/8 B
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-8 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/1 B
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 3] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-10 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 2140/6 0 15.0 71
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/1 str
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-3 Brosa Am Brosa Am   [v 4] 2140/6 3 17.1g 20
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-9 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 2140/9 1 14.3 32
2015-11-26 2015-11-26 Åby-3 Cabades Cabades   [s 3] 2140/2 str
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-7 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 1640/1 1 13.1 52
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Counterfeightr Counterfeightr   [h 3] 2140/7 0 14.8g 511
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-7 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/10 1 18.4 57
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Amour du Coglais Amour du Coglais   [v 5] 2140/5 0 15.6 36
2015-10-26 2015-10-26 Åby-1 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 5] 2640/1 str
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Do You Believe Do You Believe   [s 4] 1640/10 8 15.5g 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Cabades Cabades   [s 3] 2140/2 0 g 29
2015-10-20 2015-10-20 Åby-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 3] 2140/9 3 17.7 78
2015-10-20 2015-10-20 Åby-7 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/12 3 17.2 75
2015-10-20 2015-10-20 Åby-2 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 6] 2640/8 0 16.6 86
2015-10-08 2015-10-08 Åby-1 Coventry Carol Coventry Carol   [s 3] 2160/8 str
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/3 D 2 17.1 50
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2140/10 B 0 16.0 228
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2640/3 D 0 15.1 53
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 British Steel British Steel   [v 5] 1640/9 C 4 11.7 322
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/1 D str
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-3 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2160/11 B 0 18.2g 34
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-9 British Steel British Steel   [v 5] 2140/9 C 5 13.9 224
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/9 B 3 15.7 112
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/4 D 1 18.0 28
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-7 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/8 C 0 g 28
2016-11-20 2016-11-20 Charlottenlund-5 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 3] 2000/6 B 1 72
2016-11-17 2016-11-17 Åby-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/12 B 0 16.9g 148
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 0 16.0 26
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-7 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/8 A 0 15.9 192
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/9 C 1 14.9 41
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2140/3 B 2 16.5 26
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/8 A 0 g 22
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Cabades Cabades   [s 4] 1640/12 A 1 15.7 39
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/1 C 4 15.4 55
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 1640/7 D 0 g 46
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/4 B 0 g 143
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Cabades Cabades   [s 4] 1640/11 C 1 12.5 103
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-5 British Steel British Steel   [v 5] 2140/2 D 5 13.7 141
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-3 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/4 C 0 g 92
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/5 D 4 15.6 142
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2140/3 B 1 17.9 23
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/2 C 6 18.0 21
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/12 A str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2140/4 C 0 14.9 360
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/2 B 8 19.1g 29
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/9 B 0 12.1 420
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-6 Cabades Cabades   [s 4] 2140/1 C 0 21.0g 38
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/3 C 3 15.8g 23
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-8 Colbert Colbert   [h 4] 1640/8 D 0 17.6g 225
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2140/6 B 7 15.7 30
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/4 A 1 14.4 25
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/2 B 1 16.4 12
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/10 B str
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/2 D 2 17.5 22
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 3 13.2 27
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 1640/5 C 5 13.3 136
2016-08-18 2016-08-18 Åby-5 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 1640/7 B 1 12.2 70
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/1 D str
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/1 B 2 16.3 45
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-9 Cabades Cabades   [s 4] 1640/7 A 4 14.0 27
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-1 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/1 C 4 17.5 31
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 3] 2140/1 A 4 16.9g 46
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-2 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 1640/2 C str
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2140/12 B 0 g 67
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/7 A 1 14.0 28
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-9 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/6 B 5 14.2 44
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-4 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/3 B 5 14.0 21
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Amour du Coglais Amour du Coglais   [v 6] 1680/1 B 0 g 40
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Bianca Am Bianca Am   [s 5] 1680/1 C 5 15.3 53
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 1680/8 B str
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 1 14.1 21
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2180/9 D 6 14.7g 58
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Alkalizer Am Alkalizer Am   [v 6] 3180/14 B 0 16.8g 70
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-9 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 1640/8 C 0 12.9 236
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/8 B 0 12.4 326
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-7 Cabades Cabades   [s 4] 2140/9 A 1 15.3 20
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 1640/9 B 0 14.5 87
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 1640/4 B 0 19.1g 35
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2180/10 B 1 16.2 57
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/6 C 1 14.4 22
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 6] 1640/2 A 0 g 61
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-6 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 1640/3 B 0 16.2g 103
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/7 C 2 12.5 94
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-9 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2140/5 B 5 14.2 40
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 Cabades Cabades   [s 4] 2140/1 B 1 15.5 89
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-10 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2100/2 D 0 81
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-5 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2000/4 A 3 41
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-7 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 1600/1 B 0 62
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2000/10 B 0 84
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2140/5 C 5 13.7 47
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 British Steel British Steel   [v 5] 2140/5 B 4 14.5 63
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2160/15 A 0 21.2g 30
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/3 A 2 16.7 37
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2640/7 A 3 17.3g 15
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-11 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2680/10 A 0 21.1g 112
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-8 Counterfeightr Counterfeightr   [h 4] 2160/11 A 5 14.1 42
2016-04-07 2016-04-07 Åby-4 British Steel British Steel   [v 5] 1640/2 B 5 13.4 58
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 1640/1 D 0 g 26
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-8 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/11 B 5 15.7g 89
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/9 C 4 18.2 243
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/3 D 2 15.3 18
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-3 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2160/5 B str
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-2 Glide Flyer Glide Flyer   [s 4] 2140/2 D 4 18.2 78
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2660/9 A 2 17.2 46
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-1 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/2 C 8 19.6 31
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/10 D 3 20.0 235
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/3 B 3 16.3 62
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-7 British Steel British Steel   [v 5] 1640/7 B 0 14.1 84
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 2140/2 A 0 19.1 22
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/12 B 5 16.8 76
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-7 Pelas Bourbon Pelas Bourbon   [v 5] 2140/2 D str
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 2140/6 D str
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 1640/5 A 1 15.2 12
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 1640/4 A 1 13.5 31
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-3 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2640/1 B 3 16.9 21
2017-12-28 2017-12-28 Åby-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2640/1 D 2 15.8 264
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [h 2] 2140/5 D 2 17.7 51
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/9 C 4 17.9 29
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-3 Shelby Glide Shelby Glide   [v 5] 2640/3 C 4 15.2 76
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Hudson Boko Hudson Boko   [v 3] 2140/2 D 1 17.9 275
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2640/7 C 2 16.5 23
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/6 B 1 16.5 50
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-1 Precious Lord Precious Lord   [v 2] 2140/4 C 4 22.5g 96
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-7 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/6 A 4 13.0 28
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 17
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 1640/5 A 5 16.2 37
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/12 A 7 13.9g 124
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Adiago Trot Adiago Trot   [v 3] 2140/1 D 3 16.2 46
2017-11-13 2017-11-13 Åby-4 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/10 B 1 12.8 68
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/9 B 2 17.2 34
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 1640/5 B 1 15.1 14
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/8 C 4 13.8 193
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 A 0 g 15
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-1 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 3] 2140/7 C 6 19.3g 27
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-5 Chuck Camto Chuck Camto   [h 2] 1640/4 D str
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-4 Appreciated Appreciated   [h 2] 2000/11 D 8 16.5 871
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-9 Cabades Cabades   [s 5] 2140/4 C str
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 British Steel British Steel   [v 6] 2160/5 B 2 15.4 13
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/7 D 4 18.9 56
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-10 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 A str
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-6 British Steel British Steel   [v 6] 1640/2 B 0 13.0 92
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-14 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2180/15 C 3 14.3 319
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/8 A 4 16.1 163
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-4 Cabades Cabades   [s 5] 1640/11 C 0 14.5 35
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/6 B 1 16.8 21
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-2 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 40
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/1 B 8 16.5 293
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 5] 2640/14 A 0 g 29
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/4 B 5 16.6 157
2017-05-18 2017-05-18 Åby-8 British Steel British Steel   [v 6] 1640/4 C 3 11.6 41
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 5] 2140/6 B 1 14.2 48
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 B 5 16.0 17
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-10 Prosperous Prosperous   [h 3] 2640/1 D 0 g 38
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Tequila F. Tequila F.   [v 6] 2640/6 C 0 g 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/9 A 2 15.8 16
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 2140/8 B 8 72
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/6 D 0 g 37
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-5 Going Grateful Going Grateful   [v 6] 1640/6 B 4 14.7 61
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 5] 2140/3 B 2 16.1 60
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/8 A 0 16.9g 45
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/1 B str
2017-03-08 2017-03-08 Åby-7 Cabades Cabades   [s 5] 1640/5 A 0 g 47
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/7 C 3 16.3 73
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Counterfeightr Counterfeightr   [v 5] 2140/9 B 0 17.4g 84
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-1 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/3 D 0 g 16
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2160/6 A 1 17.8 17
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/3 A 0 g 32
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Cabades Cabades   [s 5] 1640/8 A 5 13.8 33
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/9 A 4 14.9g 56
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 3] 2140/10 B 3 20.4g 24
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 5] 2140/3 D 3 18.4g 90
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/10 B 4 16.4 30
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-6 Counterfeightr Counterfeightr   [v 6] 2140/3 C 2 14.7 292
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-2 Abe Woodhull Abe Woodhull   [v 3] 2140/6 D str
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-11 Dats So Cool Dats So Cool   [h 3] 2140/1 C 4 14.7 94
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-5 Abe Woodhull Abe Woodhull   [v 3] 2140/10 D 0 g 40
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-6 Setauket Setauket   [v 3] 2160/7 A 2 15.7 13
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 1640/4 B 6 13.7 40
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-6 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/8 A 3 15.5g 19
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Prosperous Prosperous   [v 4] 2140/2 C 3 12.9 457
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/11 D 5 13.9 525
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/10 D 6 12.3 973
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 2] 1640/6 C 0 g 255
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 2140/9 B 8 16.4 31
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 D 0 g 398
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Setauket Setauket   [v 3] 1640/2 B 1 14.0 22
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/5 C 5 14.7 247
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/3 C 2 16.4 25
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-6 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2160/8 C 4 17.0 47
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/11 B 3 14.2 234
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 2] 1640/4 D 6 21.0g 353
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-2 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/1 B 1 17.2 21
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-4 Tresexton Tresexton   [h 3] 2140/9 A 0 18.7 36
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-5 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 2160/9 A 5 18.3g 29
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-6 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2160/12 A 1 17.0 35
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-4 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2160/6 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-9 Prosperous Prosperous   [v 4] 2140/1 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 1640/6 B 1 13.0 48
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Setauket Setauket   [v 3] 2140/1 D 1 16.3 16
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Prosperous Prosperous   [v 4] 2180/4 B 3 14.8g 23
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-7 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/3 D 5 18.6g 59
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-3 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 1640/3 B 1 12.7 39
2018-08-29 2018-08-29 Åby-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 D 2 16.5 75
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2640/12 D 0 15.6 867
2018-08-29 2018-08-29 Åby-9 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/1 C 5 14.1 257
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-6 Prosperous Prosperous   [v 4] 2660/3 C 4 15.7 139
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/5 C str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2160/9 C 4 15.4 143
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Dats So Cool Dats So Cool   [v 3] 2140/11 C 3 16.4 692
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 A 0 g 51
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 1609/4 C str
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-7 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 3140/6 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Counterfeightr Counterfeightr   [v 6] 2140/10 D 0 15.9g 176
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 A 2 15.1 44
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1660/2 C 6 17.4 151
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/1 D 3 12.0 68
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/4 C 0 15.5 417
2018-06-03 2018-06-03 Danmark-5 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1900/7 B str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 129
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/8 A 3 16.6 287
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1640/6 D 5 12.7 424
2018-05-23 2018-05-23 Åby-6 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/2 C 5 12.0g 75
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-3 Mr Culpeper Mr Culpeper   [v 3] 2140/2 D 0 g 651
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-6 Eastern Promise Eastern Promise   [v 4] 1640/2 B 0 g 119
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-3 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1640/1 C 2 13.7 152
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-3 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/8 C 2 11.8 118
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2160/11 C 0 15.1 506
2018-05-12 2018-05-12 Åby-4 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 2140/2 D 3 13.6 236
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-3 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 2140/3 C 0 14.0 35
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1640/5 B 0 g 33
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-8 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/1 D 3 16.2 60
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2160/7 C 4 14.8 36
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-11 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 2160/6 B 5 14.7g 42
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-1 Captain Simcoe Captain Simcoe   [h 3] 2140/1 C 3 20.0 27
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-3 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 1640/2 C 5 21.0g 63
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/6 C 6 16.5 286
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2640/1 C 7 20.0g 20
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 1640/5 A 4 13.1 42
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/12 A 8 16.9 96
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Very Special Very Special   [v 4] 2140/1 D 0 20.4 502
2018-04-12 2018-04-12 Åby-5 Appreciated Appreciated   [h 3] 2160/5 B str
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/8 A 1 14.8 21
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/1 A 1 15.7 36
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/7 B 7 18.5 20
2018-04-04 2018-04-04 Åby-1 Very Special Very Special   [v 4] 2140/8 D 0 20.6 85
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/3 B 1 16.8 103
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-4 Stoletheshow Stoletheshow   [h 3] 2140/3 B str
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-9 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1640/10 B 6 14.3 298
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 3140/7 B 3 16.8 15
2018-03-25 2018-03-25 Åby-6 Appreciated Appreciated   [h 3] 2140/7 C 5 17.5g 589
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [h 3] 2140/11 D 0 g 307
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 D 2 15.1 80
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/9 C 0 14.3 51
2018-02-28 2018-02-28 Åby-4 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 3140/3 B 1 16.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-3 Appreciated Appreciated   [h 3] 2140/6 B 5 18.7g 30
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-7 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 1640/1 B 5 15.8 19
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-4 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 6] 1640/1 C 5 242
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-8 British Steel British Steel   [v 7] 2140/5 C 4 14.1 55
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 C 1 15.4 21
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/2 B 3 12.8 28
2018-02-03 2018-02-03 Åby-11 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 2140/10 D 6 13.9 270
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-3 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/7 B 2 15.5 83
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/1 B 0 16.3g 88
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-4 Suit and Tie Suit and Tie   [v 6] 1600/1 C 0 90
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-3 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/4 C 6 19.2g 35
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/12 A 4 16.3 59
2018-01-18 2018-01-18 Åby-6 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/6 B 1 12.9 34
2018-01-18 2018-01-18 Åby-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 45
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-2 Secret Score Secret Score   [v 4] 2140/8 A 2 17.3g 90
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/12 B 5 16.0 105
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 5] 2140/8 A 2 13.9 15
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/5 C 0 14.3 368
2019-09-12 2019-09-12 Åby-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/4 C 1 17.0 29
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Appreciated Appreciated   [v 4] 2140/6 C 2 14.6 36
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/3 B 0 14.4g 117
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-6 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/1 C 6 23.8g 86
2019-09-04 2019-09-04 Åby-2 Appreciated Appreciated   [v 4] 1640/10 C 6 14.3 472
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-1 Secret Score Secret Score   [v 4] 2140/4 B 5 15.6 181
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-3 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/10 D 3 17.0 649
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/5 D 0 12.3 183
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 Secret Score Secret Score   [v 4] 1609/1 B 3 15.3 43
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2640/2 B 4 18.5 168
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-2 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 1640/1 B str
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Forrest Gump S.F. Forrest Gump S.F.   [v 3] 1609/3 C 7 16.1 129
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Secret Score Secret Score   [v 4] 1609/1 D 3 14.6 38
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-7 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 3140/1 D str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1680/5 B 2 16.1 38
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-5 Dats Caballo Dats Caballo   [v 5] 1680/6 C str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-6 Secret Score Secret Score   [v 4] 1680/7 D 2 17.3 34
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/11 C 0 11.8 771
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 1640/12 D 0 13.8 665
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 2640/8 C 3 15.9 112
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-8 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 4] 1640/9 A str
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-2 Dats Caballo Dats Caballo   [v 5] 1640/4 D 5 12.1 661
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-7 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 1609/9 D 0 1424
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Pane Vino Pane Vino   [v 5] 1640/5 B 5 14.4 84
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-4 Dats So Cool Dats So Cool   [v 4] 1609/8 D 0 14.6g 1165
2019-06-13 2019-06-13 Åby-2 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/3 C 0 19.7g 235
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Prosperous Prosperous   [v 5] 2140/12 B 3 13.6 30
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/2 D 0 g 51
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/1 C 1 15.2 56
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Appreciated Appreciated   [v 4] 2140/3 B 4 15.5 36
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/3 D 0 g 160
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Setauket Setauket   [v 4] 2140/7 B 1 14.5 16
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-5 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 4] 2640/6 D str
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-8 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/4 C 3 11.4 58
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-6 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/4 D 0 g 87
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/1 C str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/3 D 0 g 17
2019-05-02 2019-05-02 Åby-5 Setauket Setauket   [v 4] 1640/3 B 2 14.1 13
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 2640/6 B 3 17.2 48
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-3 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/5 D 6 17.7 148
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 2140/6 B 0 g 47
2019-04-10 2019-04-10 Åby-7 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 3140/1 B 0 16.8 222
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Prosperous Prosperous   [v 5] 2160/10 B 0 g 14
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Zamboko Zamboko   [v 5] 2140/9 B 2 17.6 30
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/5 C 3 16.3 34
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/4 C 0 g 131
2019-03-27 2019-03-27 Åby-5 Prosperous Prosperous   [v 5] 3140/4 D 4 14.7 200
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-9 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/5 B 2 12.5 68
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Gandhi Boko Gandhi Boko   [v 6] 2140/12 A 0 127
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/4 A 5 13.9 85
2019-02-27 2019-02-27 Åby-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 5] 2140/9 B 4 14.1 87
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 2140/8 B 4 15.0 44
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 2640/8 B 0 g 95
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-7 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/1 C 4 13.2 54
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/10 A 2 14.2 92
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-4 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/5 B 0 g 39
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-3 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 2140/5 C str
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-5 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 1640/3 D 0 g 149
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 2140/7 C str
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 5] 2140/6 B 1 14.4 103ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se