V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets ..


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets final på söndag kväll och redan i meetingets första lopp visade ett stjärnämne upp sig. Hans-Owe Sundberg-tränade treåringen Selected News kunde inte vara med från sitt innerspår den första biten men han var desto bättre till slut. Trots att ledande Hector Sisu fått spatsera i lågt tempo hade Selected News mod och styrka att via tredjespår genom slutkurvan kriga sig först över mållinjen. I sulkyn satt Torbjörn Jansson och kilometertiden skrevs till 1.14,7 över 2 140 meter med bilstart. Segern, hästens tredje i femte starten, var värd 200 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-10 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 2140/6 0 15.0 71
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/1 str
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-3 Brosa Am Brosa Am   [v 4] 2140/6 3 17.1g 20
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-9 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 2140/9 1 14.3 32
2015-11-26 2015-11-26 Åby-3 Cabades Cabades   [s 3] 2140/2 str
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-7 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 1640/1 1 13.1 52
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Counterfeightr Counterfeightr   [h 3] 2140/7 0 14.8g 511
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-7 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/10 1 18.4 57
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Amour du Coglais Amour du Coglais   [v 5] 2140/5 0 15.6 36
2015-10-26 2015-10-26 Åby-1 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 5] 2640/1 str
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Do You Believe Do You Believe   [s 4] 1640/10 8 15.5g 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Cabades Cabades   [s 3] 2140/2 0 g 29
2015-10-20 2015-10-20 Åby-7 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/12 3 17.2 75
2015-10-20 2015-10-20 Åby-2 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 6] 2640/8 0 16.6 86
2015-10-20 2015-10-20 Åby-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 3] 2140/9 3 17.7 78
2015-10-08 2015-10-08 Åby-1 Coventry Carol Coventry Carol   [s 3] 2160/8 str
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2140/10 B 0 16.0 228
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/3 D 2 17.1 50
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2640/3 D 0 15.1 53
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 British Steel British Steel   [v 5] 1640/9 C 4 11.7 322
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/1 D str
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-3 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2160/11 B 0 18.2g 34
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-9 British Steel British Steel   [v 5] 2140/9 C 5 13.9 224
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/9 B 3 15.7 112
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-7 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/8 C 0 g 28
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/4 D 1 18.0 28
2016-11-20 2016-11-20 Charlottenlund-5 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 3] 2000/6 B 1 72
2016-11-17 2016-11-17 Åby-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/12 B 0 16.9g 148
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 0 16.0 26
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-7 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/8 A 0 15.9 192
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/9 C 1 14.9 41
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2140/3 B 2 16.5 26
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/8 A 0 g 22
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Cabades Cabades   [s 4] 1640/12 A 1 15.7 39
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/1 C 4 15.4 55
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 1640/7 D 0 g 46
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/4 B 0 g 143
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Cabades Cabades   [s 4] 1640/11 C 1 12.5 103
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-5 British Steel British Steel   [v 5] 2140/2 D 5 13.7 141
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-3 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/4 C 0 g 92
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/5 D 4 15.6 142
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2140/3 B 1 17.9 23
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/2 C 6 18.0 21
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/12 A str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2140/4 C 0 14.9 360
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/2 B 8 19.1g 29
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/9 B 0 12.1 420
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-6 Cabades Cabades   [s 4] 2140/1 C 0 21.0g 38
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/3 C 3 15.8g 23
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-8 Colbert Colbert   [h 4] 1640/8 D 0 17.6g 225
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2140/6 B 7 15.7 30
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/4 A 1 14.4 25
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/2 B 1 16.4 12
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/10 B str
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/2 D 2 17.5 22
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 3 13.2 27
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 1640/5 C 5 13.3 136
2016-08-18 2016-08-18 Åby-5 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 1640/7 B 1 12.2 70
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/1 D str
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/1 B 2 16.3 45
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-9 Cabades Cabades   [s 4] 1640/7 A 4 14.0 27
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-1 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/1 C 4 17.5 31
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 3] 2140/1 A 4 16.9g 46
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-2 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 1640/2 C str
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/7 A 1 14.0 28
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2140/12 B 0 g 67
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-9 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/6 B 5 14.2 44
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-4 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/3 B 5 14.0 21
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Amour du Coglais Amour du Coglais   [v 6] 1680/1 B 0 g 40
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Bianca Am Bianca Am   [s 5] 1680/1 C 5 15.3 53
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 1680/8 B str
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 1 14.1 21
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2180/9 D 6 14.7g 58
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Alkalizer Am Alkalizer Am   [v 6] 3180/14 B 0 16.8g 70
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-9 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 1640/8 C 0 12.9 236
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/8 B 0 12.4 326
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-7 Cabades Cabades   [s 4] 2140/9 A 1 15.3 20
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 1640/9 B 0 14.5 87
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 1640/4 B 0 19.1g 35
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2180/10 B 1 16.2 57
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 6] 1640/2 A 0 g 61
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-6 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 1640/3 B 0 16.2g 103
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/7 C 2 12.5 94
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/6 C 1 14.4 22
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-9 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2140/5 B 5 14.2 40
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 Cabades Cabades   [s 4] 2140/1 B 1 15.5 89
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-10 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2100/2 D 0 81
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-7 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 1600/1 B 0 62
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2000/10 B 0 84
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-5 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2000/4 A 3 41
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2140/5 C 5 13.7 47
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 British Steel British Steel   [v 5] 2140/5 B 4 14.5 63
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2160/15 A 0 21.2g 30
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/3 A 2 16.7 37
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2640/7 A 3 17.3g 15
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-11 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2680/10 A 0 21.1g 112
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-8 Counterfeightr Counterfeightr   [h 4] 2160/11 A 5 14.1 42
2016-04-07 2016-04-07 Åby-4 British Steel British Steel   [v 5] 1640/2 B 5 13.4 58
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 1640/1 D 0 g 26
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-8 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/11 B 5 15.7g 89
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/9 C 4 18.2 243
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/3 D 2 15.3 18
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-3 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2160/5 B str
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-2 Glide Flyer Glide Flyer   [s 4] 2140/2 D 4 18.2 78
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/10 D 3 20.0 235
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2660/9 A 2 17.2 46
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-1 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/2 C 8 19.6 31
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/3 B 3 16.3 62
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-7 British Steel British Steel   [v 5] 1640/7 B 0 14.1 84
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 2140/2 A 0 19.1 22
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/12 B 5 16.8 76
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 1640/5 A 1 15.2 12
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-7 Pelas Bourbon Pelas Bourbon   [v 5] 2140/2 D str
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 2140/6 D str
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 1640/4 A 1 13.5 31
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-3 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2640/1 B 3 16.9 21
2017-12-28 2017-12-28 Åby-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2640/1 D 2 15.8 264
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [h 2] 2140/5 D 2 17.7 51
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/9 C 4 17.9 29
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-3 Shelby Glide Shelby Glide   [v 5] 2640/3 C 4 15.2 76
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Hudson Boko Hudson Boko   [v 3] 2140/2 D 1 17.9 275
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2640/7 C 2 16.5 23
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/6 B 1 16.5 50
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-1 Precious Lord Precious Lord   [v 2] 2140/4 C 4 22.5g 96
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-7 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/6 A 4 13.0 28
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 17
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 1640/5 A 5 16.2 37
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/12 A 7 13.9g 124
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Adiago Trot Adiago Trot   [v 3] 2140/1 D 3 16.2 46
2017-11-13 2017-11-13 Åby-4 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/10 B 1 12.8 68
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/9 B 2 17.2 34
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 1640/5 B 1 15.1 14
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/8 C 4 13.8 193
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 A 0 g 15
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-1 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 3] 2140/7 C 6 19.3g 27
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-5 Chuck Camto Chuck Camto   [h 2] 1640/4 D str
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-4 Appreciated Appreciated   [h 2] 2000/11 D 8 16.5 871
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-9 Cabades Cabades   [s 5] 2140/4 C str
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 British Steel British Steel   [v 6] 2160/5 B 2 15.4 13
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/7 D 4 18.9 56
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-10 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 A str
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-6 British Steel British Steel   [v 6] 1640/2 B 0 13.0 92
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-14 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2180/15 C 3 14.3 319
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-4 Cabades Cabades   [s 5] 1640/11 C 0 14.5 35
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/8 A 4 16.1 163
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/6 B 1 16.8 21
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-2 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 40
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/1 B 8 16.5 293
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 5] 2640/14 A 0 g 29
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/4 B 5 16.6 157
2017-05-18 2017-05-18 Åby-8 British Steel British Steel   [v 6] 1640/4 C 3 11.6 41
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 5] 2140/6 B 1 14.2 48
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 B 5 16.0 17
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-10 Prosperous Prosperous   [h 3] 2640/1 D 0 g 38
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Tequila F. Tequila F.   [v 6] 2640/6 C 0 g 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/9 A 2 15.8 16
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 2140/8 B 8 72
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/6 D 0 g 37
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-5 Going Grateful Going Grateful   [v 6] 1640/6 B 4 14.7 61
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 5] 2140/3 B 2 16.1 60
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/8 A 0 16.9g 45
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/1 B str
2017-03-08 2017-03-08 Åby-7 Cabades Cabades   [s 5] 1640/5 A 0 g 47
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/7 C 3 16.3 73
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Counterfeightr Counterfeightr   [v 5] 2140/9 B 0 17.4g 84
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-1 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/3 D 0 g 16
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2160/6 A 1 17.8 17
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/3 A 0 g 32
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Cabades Cabades   [s 5] 1640/8 A 5 13.8 33
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/9 A 4 14.9g 56
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 3] 2140/10 B 3 20.4g 24
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 5] 2140/3 D 3 18.4g 90
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/10 B 4 16.4 30
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-6 Counterfeightr Counterfeightr   [v 6] 2140/3 C 2 14.7 292
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-2 Abe Woodhull Abe Woodhull   [v 3] 2140/6 D str
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-11 Dats So Cool Dats So Cool   [h 3] 2140/1 C 4 14.7 94
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-5 Abe Woodhull Abe Woodhull   [v 3] 2140/10 D 0 g 40
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-6 Setauket Setauket   [v 3] 2160/7 A 2 15.7 13
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 1640/4 B 6 13.7 40
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-6 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/8 A 3 15.5g 19
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Prosperous Prosperous   [v 4] 2140/2 C 3 12.9 457
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/11 D 5 13.9 525
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/10 D 6 12.3 973
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 2] 1640/6 C 0 g 255
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 2140/9 B 8 16.4 31
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 D 0 g 398
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Setauket Setauket   [v 3] 1640/2 B 1 14.0 22
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/5 C 5 14.7 247
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/3 C 2 16.4 25
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-6 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2160/8 C 4 17.0 47
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/11 B 3 14.2 234
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 2] 1640/4 D 6 21.0g 353
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-2 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/1 B 1 17.2 21
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-4 Tresexton Tresexton   [h 3] 2140/9 A 0 18.7 36
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-5 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 2160/9 A 5 18.3g 29
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-6 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2160/12 A 1 17.0 35
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-4 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2160/6 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-9 Prosperous Prosperous   [v 4] 2140/1 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 1640/6 B 1 13.0 48
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Setauket Setauket   [v 3] 2140/1 D 1 16.3 16
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Prosperous Prosperous   [v 4] 2180/4 B 3 14.8g 23
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-7 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/3 D 5 18.6g 59
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-3 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 1640/3 B 1 12.7 39
2018-08-29 2018-08-29 Åby-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 D 2 16.5 75
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2640/12 D 0 15.6 867
2018-08-29 2018-08-29 Åby-9 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/1 C 5 14.1 257
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-6 Prosperous Prosperous   [v 4] 2660/3 C 4 15.7 139
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/5 C str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2160/9 C 4 15.4 143
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Dats So Cool Dats So Cool   [v 3] 2140/11 C 3 16.4 692
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 A 0 g 51
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 1609/4 C str
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-7 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 3140/6 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Counterfeightr Counterfeightr   [v 6] 2140/10 D 0 15.9g 176
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 A 2 15.1 44
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1660/2 C 6 17.4 151
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/1 D 3 12.0 68
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/4 C 0 15.5 417
2018-06-03 2018-06-03 Danmark-5 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1900/7 B str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 129
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/8 A 3 16.6 287
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1640/6 D 5 12.7 424
2018-05-23 2018-05-23 Åby-6 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/2 C 5 12.0g 75
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-3 Mr Culpeper Mr Culpeper   [v 3] 2140/2 D 0 g 651
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-6 Eastern Promise Eastern Promise   [v 4] 1640/2 B 0 g 119
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-3 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1640/1 C 2 13.7 152
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-3 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/8 C 2 11.8 118
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2160/11 C 0 15.1 506
2018-05-12 2018-05-12 Åby-4 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 2140/2 D 3 13.6 236
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-3 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 2140/3 C 0 14.0 35
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1640/5 B 0 g 33
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-8 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/1 D 3 16.2 60
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2160/7 C 4 14.8 36
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-11 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 2160/6 B 5 14.7g 42
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-1 Captain Simcoe Captain Simcoe   [h 3] 2140/1 C 3 20.0 27
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-3 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 1640/2 C 5 21.0g 63
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/6 C 6 16.5 286
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2640/1 C 7 20.0g 20
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 1640/5 A 4 13.1 42
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/12 A 8 16.9 96
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Very Special Very Special   [v 4] 2140/1 D 0 20.4 502
2018-04-12 2018-04-12 Åby-5 Appreciated Appreciated   [h 3] 2160/5 B str
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/8 A 1 14.8 21
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/1 A 1 15.7 36
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/7 B 7 18.5 20
2018-04-04 2018-04-04 Åby-1 Very Special Very Special   [v 4] 2140/8 D 0 20.6 85
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/3 B 1 16.8 103
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-4 Stoletheshow Stoletheshow   [h 3] 2140/3 B str
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-9 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1640/10 B 6 14.3 298
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 3140/7 B 3 16.8 15
2018-03-25 2018-03-25 Åby-6 Appreciated Appreciated   [h 3] 2140/7 C 5 17.5g 589
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [h 3] 2140/11 D 0 g 307
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 D 2 15.1 80
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/9 C 0 14.3 51
2018-02-28 2018-02-28 Åby-4 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 3140/3 B 1 16.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-3 Appreciated Appreciated   [h 3] 2140/6 B 5 18.7g 30
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-7 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 1640/1 B 5 15.8 19
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-4 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 6] 1640/1 C 5 242
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-8 British Steel British Steel   [v 7] 2140/5 C 4 14.1 55
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 C 1 15.4 21
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/2 B 3 12.8 28
2018-02-03 2018-02-03 Åby-11 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 2140/10 D 6 13.9 270
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-3 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/7 B 2 15.5 83
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/1 B 0 16.3g 88
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-4 Suit and Tie Suit and Tie   [v 6] 1600/1 C 0 90
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-3 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/4 C 6 19.2g 35
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/12 A 4 16.3 59
2018-01-18 2018-01-18 Åby-6 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/6 B 1 12.9 34
2018-01-18 2018-01-18 Åby-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 45
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/10 D 0 17.2g 873
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Red Jamie Red Jamie   [v 3] 2140/12 B 0 17.8 167
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-8 Kailua Boko Kailua Boko   [s 2] 1640/9 A 0 21.8g 126
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-3 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/9 C 5 16.6 759
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/7 D 7 14.7 663
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-7 Listas Terminator Listas Terminator   [s 3] 2140/8 B 3 18.7 76
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-1 Listas Terminator Listas Terminator   [s 3] 2140/5 D 4 17.8 113
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-6 Appreciated Appreciated   [v 4] 1640/6 C 2 13.5 171
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/6 D 0 16.1 367
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-1 Kailua Boko Kailua Boko   [s 2] 1640/4 C str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-2 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 2140/3 D 7 16.2 177
2019-10-31 2019-10-31 Åby-3 Secret Score Secret Score   [v 4] 2160/9 A str
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-2 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/4 C 3 16.4 52
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Tresexton Tresexton   [v 4] 2140/2 C 0 g 182
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 3] 2140/8 C 6 19.1g 256
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-8 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/1 B 7 17.3 41
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/8 B 3 16.6 171
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-2 Secret Score Secret Score   [v 4] 2140/8 A 2 17.3g 90
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/12 B 5 16.0 105
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 5] 2140/8 A 2 13.9 15
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/5 C 0 14.3 368
2019-09-12 2019-09-12 Åby-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/4 C 1 17.0 29
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Appreciated Appreciated   [v 4] 2140/6 C 2 14.6 36
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/3 B 0 14.4g 117
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-6 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/1 C 6 23.8g 86
2019-09-04 2019-09-04 Åby-2 Appreciated Appreciated   [v 4] 1640/10 C 6 14.3 472
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-1 Secret Score Secret Score   [v 4] 2140/4 B 5 15.6 181
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-3 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/10 D 3 17.0 649
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/5 D 0 12.3 183
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 Secret Score Secret Score   [v 4] 1609/1 B 3 15.3 43
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2640/2 B 4 18.5 168
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-2 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 1640/1 B str
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Forrest Gump S.F. Forrest Gump S.F.   [v 3] 1609/3 C 7 16.1 129
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Secret Score Secret Score   [v 4] 1609/1 D 3 14.6 38
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-7 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 3140/1 D str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1680/5 B 2 16.1 38
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-5 Dats Caballo Dats Caballo   [v 5] 1680/6 C str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-6 Secret Score Secret Score   [v 4] 1680/7 D 2 17.3 34
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/11 C 0 11.8 771
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 1640/12 D 0 13.8 665
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 2640/8 C 3 15.9 112
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-8 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 4] 1640/9 A str
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-2 Dats Caballo Dats Caballo   [v 5] 1640/4 D 5 12.1 661
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-7 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 1609/9 D 0 1424
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Pane Vino Pane Vino   [v 5] 1640/5 B 5 14.4 84
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-4 Dats So Cool Dats So Cool   [v 4] 1609/8 D 0 14.6g 1165
2019-06-13 2019-06-13 Åby-2 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/3 C 0 19.7g 235
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Prosperous Prosperous   [v 5] 2140/12 B 3 13.6 30
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/2 D 0 g 51
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/1 C 1 15.2 56
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Appreciated Appreciated   [v 4] 2140/3 B 4 15.5 36
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/3 D 0 g 160
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Setauket Setauket   [v 4] 2140/7 B 1 14.5 16
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-5 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 4] 2640/6 D str
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-8 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/4 C 3 11.4 58
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-6 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/4 D 0 g 87
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/1 C str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/3 D 0 g 17
2019-05-02 2019-05-02 Åby-5 Setauket Setauket   [v 4] 1640/3 B 2 14.1 13
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 2640/6 B 3 17.2 48
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-3 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/5 D 6 17.7 148
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 2140/6 B 0 g 47
2019-04-10 2019-04-10 Åby-7 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 3140/1 B 0 16.8 222
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Prosperous Prosperous   [v 5] 2160/10 B 0 g 14
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Zamboko Zamboko   [v 5] 2140/9 B 2 17.6 30
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/5 C 3 16.3 34
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/4 C 0 g 131
2019-03-27 2019-03-27 Åby-5 Prosperous Prosperous   [v 5] 3140/4 D 4 14.7 200
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-9 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/5 B 2 12.5 68
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Gandhi Boko Gandhi Boko   [v 6] 2140/12 A 0 127
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/4 A 5 13.9 85
2019-02-27 2019-02-27 Åby-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 5] 2140/9 B 4 14.1 87
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 2140/8 B 4 15.0 44
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 2640/8 B 0 g 95
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-7 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/1 C 4 13.2 54
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/10 A 2 14.2 92
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-4 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/5 B 0 g 39
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-3 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 2140/5 C str
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-5 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 1640/3 D 0 g 149
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 2140/7 C str
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 5] 2140/6 B 1 14.4 103
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 Listas Terminator Listas Terminator   [s 4] 2140/12 A 4 15.8 112
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 6] 2640/7 C 0 17.6g 1000
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-3 Kailua Boko Kailua Boko   [s 3] 2140/6 C 6 19.2 426
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-5 Precious Lord Precious Lord   [v 5] 1640/9 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-1 Kailua Boko Kailua Boko   [s 3] 2140/2 C 3 18.7 84
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-10 Counterfeightr Counterfeightr   [v 8] 1640/6 C 4 14.0 70ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se