V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-10 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 2140/6 0 15.0 71
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/1 str
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-3 Brosa Am Brosa Am   [v 4] 2140/6 3 17.1g 20
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-9 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 2140/9 1 14.3 32
2015-11-26 2015-11-26 Åby-3 Cabades Cabades   [s 3] 2140/2 str
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-7 Kan Ha Kan Ha   [h 5] 1640/1 1 13.1 52
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Counterfeightr Counterfeightr   [h 3] 2140/7 0 14.8g 511
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-7 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/10 1 18.4 57
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Amour du Coglais Amour du Coglais   [v 5] 2140/5 0 15.6 36
2015-10-26 2015-10-26 Åby-1 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 5] 2640/1 str
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Do You Believe Do You Believe   [s 4] 1640/10 8 15.5g 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Cabades Cabades   [s 3] 2140/2 0 g 29
2015-10-20 2015-10-20 Åby-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 3] 2140/9 3 17.7 78
2015-10-20 2015-10-20 Åby-7 Pearl Face Pearl Face   [s 3] 2140/12 3 17.2 75
2015-10-20 2015-10-20 Åby-2 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 6] 2640/8 0 16.6 86
2015-10-08 2015-10-08 Åby-1 Coventry Carol Coventry Carol   [s 3] 2160/8 str
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/3 D 2 17.1 50
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2140/10 B 0 16.0 228
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2640/3 D 0 15.1 53
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 British Steel British Steel   [v 5] 1640/9 C 4 11.7 322
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/1 D str
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-3 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2160/11 B 0 18.2g 34
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-9 British Steel British Steel   [v 5] 2140/9 C 5 13.9 224
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/9 B 3 15.7 112
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-7 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/8 C 0 g 28
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Gibson Boko Gibson Boko   [v 3] 2140/4 D 1 18.0 28
2016-11-20 2016-11-20 Charlottenlund-5 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 3] 2000/6 B 1 72
2016-11-17 2016-11-17 Åby-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/12 B 0 16.9g 148
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 0 16.0 26
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-7 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/8 A 0 15.9 192
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/9 C 1 14.9 41
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2140/3 B 2 16.5 26
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/8 A 0 g 22
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Cabades Cabades   [s 4] 1640/12 A 1 15.7 39
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/1 C 4 15.4 55
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 1640/7 D 0 g 46
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/4 B 0 g 143
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-5 British Steel British Steel   [v 5] 2140/2 D 5 13.7 141
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-3 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/4 C 0 g 92
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/5 D 4 15.6 142
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-7 Cabades Cabades   [s 4] 1640/11 C 1 12.5 103
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 4] 2140/3 B 1 17.9 23
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/2 C 6 18.0 21
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/12 A str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2140/4 C 0 14.9 360
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/2 B 8 19.1g 29
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/9 B 0 12.1 420
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-6 Cabades Cabades   [s 4] 2140/1 C 0 21.0g 38
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/3 C 3 15.8g 23
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-8 Colbert Colbert   [h 4] 1640/8 D 0 17.6g 225
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/2 D 2 17.5 22
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2140/6 B 7 15.7 30
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/4 A 1 14.4 25
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/2 B 1 16.4 12
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/10 B str
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 3 13.2 27
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 1640/5 C 5 13.3 136
2016-08-18 2016-08-18 Åby-5 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 1640/7 B 1 12.2 70
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 Douglas K. Douglas K.   [h 3] 2140/1 D str
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Cexter Bob Cexter Bob   [v 4] 2140/1 B 2 16.3 45
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-9 Cabades Cabades   [s 4] 1640/7 A 4 14.0 27
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-1 Rodick Broline Rodick Broline   [v 3] 2140/1 C 4 17.5 31
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 3] 2140/1 A 4 16.9g 46
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-2 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 1640/2 C str
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2140/12 B 0 g 67
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/7 A 1 14.0 28
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-9 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/6 B 5 14.2 44
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-4 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/3 B 5 14.0 21
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 1680/8 B str
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Amour du Coglais Amour du Coglais   [v 6] 1680/1 B 0 g 40
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Bianca Am Bianca Am   [s 5] 1680/1 C 5 15.3 53
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2140/5 A 1 14.1 21
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Incognito Tooma Incognito Tooma   [h 4] 2180/9 D 6 14.7g 58
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Alkalizer Am Alkalizer Am   [v 6] 3180/14 B 0 16.8g 70
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-9 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 1640/8 C 0 12.9 236
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/8 B 0 12.4 326
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-7 Cabades Cabades   [s 4] 2140/9 A 1 15.3 20
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 1640/9 B 0 14.5 87
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 1640/4 B 0 19.1g 35
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2180/10 B 1 16.2 57
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/6 C 1 14.4 22
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 6] 1640/2 A 0 g 61
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-6 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 1640/3 B 0 16.2g 103
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 4] 1640/7 C 2 12.5 94
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-9 Dapper Don Dapper Don   [v 4] 2140/5 B 5 14.2 40
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 Cabades Cabades   [s 4] 2140/1 B 1 15.5 89
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-10 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2100/2 D 0 81
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-7 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 1600/1 B 0 62
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2000/10 B 0 84
2016-04-29 2016-04-29 Charlottenlund-5 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2000/4 A 3 41
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2140/5 C 5 13.7 47
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 British Steel British Steel   [v 5] 2140/5 B 4 14.5 63
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2160/15 A 0 21.2g 30
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 7] 2140/3 A 2 16.7 37
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2640/7 A 3 17.3g 15
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-11 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2680/10 A 0 21.1g 112
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-8 Counterfeightr Counterfeightr   [h 4] 2160/11 A 5 14.1 42
2016-04-07 2016-04-07 Åby-4 British Steel British Steel   [v 5] 1640/2 B 5 13.4 58
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 1640/1 D 0 g 26
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-8 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/11 B 5 15.7g 89
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/9 C 4 18.2 243
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/3 D 2 15.3 18
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-3 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2160/5 B str
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-2 Glide Flyer Glide Flyer   [s 4] 2140/2 D 4 18.2 78
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/10 D 3 20.0 235
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2660/9 A 2 17.2 46
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-1 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/2 C 8 19.6 31
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Bortolomiol Am Bortolomiol Am   [v 5] 2140/3 B 3 16.3 62
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-7 British Steel British Steel   [v 5] 1640/7 B 0 14.1 84
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 2140/2 A 0 19.1 22
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Pearl Face Pearl Face   [s 4] 2140/12 B 5 16.8 76
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-7 Pelas Bourbon Pelas Bourbon   [v 5] 2140/2 D str
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 2140/6 D str
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 1640/5 A 1 15.2 12
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Coventry Carol Coventry Carol   [s 4] 1640/4 A 1 13.5 31
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-3 Brosa Am Brosa Am   [v 5] 2640/1 B 3 16.9 21
2017-12-28 2017-12-28 Åby-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2640/1 D 2 15.8 264
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [h 2] 2140/5 D 2 17.7 51
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/9 C 4 17.9 29
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-3 Shelby Glide Shelby Glide   [v 5] 2640/3 C 4 15.2 76
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Hudson Boko Hudson Boko   [v 3] 2140/2 D 1 17.9 275
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2640/7 C 2 16.5 23
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-2 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/6 B 1 16.5 50
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-1 Precious Lord Precious Lord   [v 2] 2140/4 C 4 22.5g 96
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-7 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/6 A 4 13.0 28
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 17
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 1640/5 A 5 16.2 37
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/12 A 7 13.9g 124
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Adiago Trot Adiago Trot   [v 3] 2140/1 D 3 16.2 46
2017-11-13 2017-11-13 Åby-4 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/10 B 1 12.8 68
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/9 B 2 17.2 34
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 1640/5 B 1 15.1 14
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/8 C 4 13.8 193
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 A 0 g 15
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-1 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 3] 2140/7 C 6 19.3g 27
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-5 Chuck Camto Chuck Camto   [h 2] 1640/4 D str
2017-08-27 2017-08-27 Charlottenlund-4 Appreciated Appreciated   [h 2] 2000/11 D 8 16.5 871
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-9 Cabades Cabades   [s 5] 2140/4 C str
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 British Steel British Steel   [v 6] 2160/5 B 2 15.4 13
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Hierro Boko Hierro Boko   [v 3] 2140/7 D 4 18.9 56
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-6 British Steel British Steel   [v 6] 1640/2 B 0 13.0 92
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-10 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 A str
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-14 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2180/15 C 3 14.3 319
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-4 Cabades Cabades   [s 5] 1640/11 C 0 14.5 35
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-2 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/8 A 4 16.1 163
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-5 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/6 B 1 16.8 21
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-2 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 40
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/1 B 8 16.5 293
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Campo Dell Oro Campo Dell Oro   [h 5] 2640/14 A 0 g 29
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/4 B 5 16.6 157
2017-05-18 2017-05-18 Åby-8 British Steel British Steel   [v 6] 1640/4 C 3 11.6 41
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/5 A 0 g 23
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 5] 2140/6 B 1 14.2 48
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/6 B 5 16.0 17
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-10 Prosperous Prosperous   [h 3] 2640/1 D 0 g 38
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Tequila F. Tequila F.   [v 6] 2640/6 C 0 g 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Riki d'Asolo Riki d'Asolo   [v 7] 2140/8 B 8 72
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Gepetto Boko Gepetto Boko   [v 4] 2140/6 D 0 g 37
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/9 A 2 15.8 16
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-5 Going Grateful Going Grateful   [v 6] 1640/6 B 4 14.7 61
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-8 Cexter Bob Cexter Bob   [v 5] 2140/3 B 2 16.1 60
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-5 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/8 A 0 16.9g 45
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/1 B str
2017-03-08 2017-03-08 Åby-7 Cabades Cabades   [s 5] 1640/5 A 0 g 47
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/7 C 3 16.3 73
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Counterfeightr Counterfeightr   [v 5] 2140/9 B 0 17.4g 84
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-1 Prosperous Prosperous   [h 3] 2140/3 D 0 g 16
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2160/6 A 1 17.8 17
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 1640/3 A 0 g 32
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Cabades Cabades   [s 5] 1640/8 A 5 13.8 33
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 6] 2140/9 A 4 14.9g 56
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/10 B 4 16.4 30
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 5] 2140/3 D 3 18.4g 90
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 3] 2140/10 B 3 20.4g 24
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-6 Counterfeightr Counterfeightr   [v 6] 2140/3 C 2 14.7 292
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-11 Dats So Cool Dats So Cool   [h 3] 2140/1 C 4 14.7 94
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-2 Abe Woodhull Abe Woodhull   [v 3] 2140/6 D str
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-6 Setauket Setauket   [v 3] 2160/7 A 2 15.7 13
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-5 Abe Woodhull Abe Woodhull   [v 3] 2140/10 D 0 g 40
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-6 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/8 A 3 15.5g 19
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 1640/4 B 6 13.7 40
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/10 D 6 12.3 973
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/11 D 5 13.9 525
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Prosperous Prosperous   [v 4] 2140/2 C 3 12.9 457
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 D 0 g 398
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 2140/9 B 8 16.4 31
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 2] 1640/6 C 0 g 255
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/5 C 5 14.7 247
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Setauket Setauket   [v 3] 1640/2 B 1 14.0 22
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-6 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2160/8 C 4 17.0 47
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/3 C 2 16.4 25
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/11 B 3 14.2 234
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-2 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 4] 2140/1 B 1 17.2 21
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-1 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 2] 1640/4 D 6 21.0g 353
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-6 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2160/12 A 1 17.0 35
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-5 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 2160/9 A 5 18.3g 29
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-4 Tresexton Tresexton   [h 3] 2140/9 A 0 18.7 36
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-9 Prosperous Prosperous   [v 4] 2140/1 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-4 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2160/6 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Prosperous Prosperous   [v 4] 2180/4 B 3 14.8g 23
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Setauket Setauket   [v 3] 2140/1 D 1 16.3 16
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 1640/6 B 1 13.0 48
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-7 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/3 D 5 18.6g 59
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-3 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 1640/3 B 1 12.7 39
2018-08-29 2018-08-29 Åby-9 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 2140/1 C 5 14.1 257
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2640/12 D 0 15.6 867
2018-08-29 2018-08-29 Åby-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 D 2 16.5 75
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-6 Prosperous Prosperous   [v 4] 2660/3 C 4 15.7 139
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2160/9 C 4 15.4 143
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/5 C str
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Dats So Cool Dats So Cool   [v 3] 2140/11 C 3 16.4 692
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/1 A 0 g 51
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 1609/4 C str
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-7 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 3140/6 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 A 2 15.1 44
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Counterfeightr Counterfeightr   [v 6] 2140/10 D 0 15.9g 176
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1660/2 C 6 17.4 151
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/1 D 3 12.0 68
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/4 C 0 15.5 417
2018-06-03 2018-06-03 Danmark-5 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1900/7 B str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/8 A 3 16.6 287
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 3] 2140/8 C 5 17.5 129
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1640/6 D 5 12.7 424
2018-05-23 2018-05-23 Åby-6 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/2 C 5 12.0g 75
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-6 Eastern Promise Eastern Promise   [v 4] 1640/2 B 0 g 119
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-3 Mr Culpeper Mr Culpeper   [v 3] 2140/2 D 0 g 651
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-3 Maze Runner Maze Runner   [v 3] 1640/1 C 2 13.7 152
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-3 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/8 C 2 11.8 118
2018-05-12 2018-05-12 Åby-4 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 2140/2 D 3 13.6 236
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2160/11 C 0 15.1 506
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1640/5 B 0 g 33
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-3 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 2140/3 C 0 14.0 35
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-8 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/1 D 3 16.2 60
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-11 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 2160/6 B 5 14.7g 42
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2160/7 C 4 14.8 36
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-1 Captain Simcoe Captain Simcoe   [h 3] 2140/1 C 3 20.0 27
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/6 C 6 16.5 286
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-3 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 1640/2 C 5 21.0g 63
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Very Special Very Special   [v 4] 2140/1 D 0 20.4 502
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/12 A 8 16.9 96
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 1640/5 A 4 13.1 42
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2640/1 C 7 20.0g 20
2018-04-12 2018-04-12 Åby-5 Appreciated Appreciated   [h 3] 2160/5 B str
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/7 B 7 18.5 20
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/1 A 1 15.7 36
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 2140/8 A 1 14.8 21
2018-04-04 2018-04-04 Åby-1 Very Special Very Special   [v 4] 2140/8 D 0 20.6 85
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-9 Cexter Bob Cexter Bob   [v 6] 1640/10 B 6 14.3 298
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-4 Stoletheshow Stoletheshow   [h 3] 2140/3 B str
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-2 Loyaltymakestheman Loyaltymakestheman   [v 4] 2140/3 B 1 16.8 103
2018-03-25 2018-03-25 Åby-6 Appreciated Appreciated   [h 3] 2140/7 C 5 17.5g 589
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 3140/7 B 3 16.8 15
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [h 3] 2140/11 D 0 g 307
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/9 C 0 14.3 51
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 D 2 15.1 80
2018-02-28 2018-02-28 Åby-4 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 3140/3 B 1 16.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-7 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 1640/1 B 5 15.8 19
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-3 Appreciated Appreciated   [h 3] 2140/6 B 5 18.7g 30
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-4 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-8 British Steel British Steel   [v 7] 2140/5 C 4 14.1 55
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-6 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 6] 1640/1 C 5 242
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/4 C 1 15.4 21
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Gandhi Boko Gandhi Boko   [h 5] 1640/2 B 3 12.8 28
2018-02-03 2018-02-03 Åby-11 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 2140/10 D 6 13.9 270
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/1 B 0 16.3g 88
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-3 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/7 B 2 15.5 83
2018-01-27 2018-01-27 Charlottenlund-4 Suit and Tie Suit and Tie   [v 6] 1600/1 C 0 90
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 5] 2140/12 A 4 16.3 59
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-3 Hudson Boko Hudson Boko   [v 4] 2140/4 C 6 19.2g 35
2018-01-18 2018-01-18 Åby-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 4] 2140/1 D 0 g 45
2018-01-18 2018-01-18 Åby-6 Brosa Am Brosa Am   [v 7] 1640/6 B 1 12.9 34
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Red Jamie Red Jamie   [v 3] 2140/12 B 0 17.8 167
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/10 D 0 17.2g 873
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-8 Kailua Boko Kailua Boko   [s 2] 1640/9 A 0 21.8g 126
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-3 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/9 C 5 16.6 759
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/7 D 7 14.7 663
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-7 Listas Terminator Listas Terminator   [s 3] 2140/8 B 3 18.7 76
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/6 D 0 16.1 367
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-6 Appreciated Appreciated   [v 4] 1640/6 C 2 13.5 171
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-1 Listas Terminator Listas Terminator   [s 3] 2140/5 D 4 17.8 113
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-1 Kailua Boko Kailua Boko   [s 2] 1640/4 C str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-2 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 2140/3 D 7 16.2 177
2019-10-31 2019-10-31 Åby-3 Secret Score Secret Score   [v 4] 2160/9 A str
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Tresexton Tresexton   [v 4] 2140/2 C 0 g 182
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-2 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/4 C 3 16.4 52
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/8 B 3 16.6 171
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-8 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/1 B 7 17.3 41
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 3] 2140/8 C 6 19.1g 256
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-2 Secret Score Secret Score   [v 4] 2140/8 A 2 17.3g 90
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 5] 2140/8 A 2 13.9 15
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/12 B 5 16.0 105
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/5 C 0 14.3 368
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 4] 2140/3 B 0 14.4g 117
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Appreciated Appreciated   [v 4] 2140/6 C 2 14.6 36
2019-09-12 2019-09-12 Åby-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/4 C 1 17.0 29
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-6 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2140/1 C 6 23.8g 86
2019-09-04 2019-09-04 Åby-2 Appreciated Appreciated   [v 4] 1640/10 C 6 14.3 472
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-1 Secret Score Secret Score   [v 4] 2140/4 B 5 15.6 181
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/5 D 0 12.3 183
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-3 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 3] 2140/10 D 3 17.0 649
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 Secret Score Secret Score   [v 4] 1609/1 B 3 15.3 43
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-2 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 1640/1 B str
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 3] 2640/2 B 4 18.5 168
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Secret Score Secret Score   [v 4] 1609/1 D 3 14.6 38
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Forrest Gump S.F. Forrest Gump S.F.   [v 3] 1609/3 C 7 16.1 129
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-7 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 3140/1 D str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-6 Secret Score Secret Score   [v 4] 1680/7 D 2 17.3 34
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-5 Dats Caballo Dats Caballo   [v 5] 1680/6 C str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1680/5 B 2 16.1 38
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/11 C 0 11.8 771
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-8 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 4] 1640/9 A str
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-3 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 2640/8 C 3 15.9 112
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 1640/12 D 0 13.8 665
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-2 Dats Caballo Dats Caballo   [v 5] 1640/4 D 5 12.1 661
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-7 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 1609/9 D 0 1424
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Pane Vino Pane Vino   [v 5] 1640/5 B 5 14.4 84
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-4 Dats So Cool Dats So Cool   [v 4] 1609/8 D 0 14.6g 1165
2019-06-13 2019-06-13 Åby-2 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/3 C 0 19.7g 235
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/2 D 0 g 51
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Prosperous Prosperous   [v 5] 2140/12 B 3 13.6 30
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Appreciated Appreciated   [v 4] 2140/3 B 4 15.5 36
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/1 C 1 15.2 56
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/3 D 0 g 160
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-8 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/4 C 3 11.4 58
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-5 Coram d'Inverne Coram d'Inverne   [v 4] 2640/6 D str
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Setauket Setauket   [v 4] 2140/7 B 1 14.5 16
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-6 Bordeaux S. Bordeaux S.   [h 3] 2140/4 D 0 g 87
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/3 D 0 g 17
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/1 C str
2019-05-02 2019-05-02 Åby-5 Setauket Setauket   [v 4] 1640/3 B 2 14.1 13
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 4] 2640/6 B 3 17.2 48
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-3 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/5 D 6 17.7 148
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 2140/6 B 0 g 47
2019-04-10 2019-04-10 Åby-7 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 3140/1 B 0 16.8 222
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Tresexton Tresexton   [h 4] 2140/5 C 3 16.3 34
2019-04-07 2019-04-07 Åby-6 Zamboko Zamboko   [v 5] 2140/9 B 2 17.6 30
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Prosperous Prosperous   [v 5] 2160/10 B 0 g 14
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 2140/4 C 0 g 131
2019-03-27 2019-03-27 Åby-5 Prosperous Prosperous   [v 5] 3140/4 D 4 14.7 200
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-9 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/5 B 2 12.5 68
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Gandhi Boko Gandhi Boko   [v 6] 2140/12 A 0 127
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/4 A 5 13.9 85
2019-02-27 2019-02-27 Åby-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 5] 2140/9 B 4 14.1 87
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 2140/8 B 4 15.0 44
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Prosperous Prosperous   [v 5] 2640/8 B 0 g 95
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-7 Pearl Face Pearl Face   [s 7] 1640/1 C 4 13.2 54
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Brosa Am Brosa Am   [v 8] 1640/10 A 2 14.2 92
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-4 Prosperous Prosperous   [v 5] 1640/5 B 0 g 39
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-5 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 1640/3 D 0 g 149
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-3 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 2140/5 C str
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 5] 2140/6 B 1 14.4 103
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Chieftain Takoda Chieftain Takoda   [v 6] 2140/7 C str
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-7 Claire di Quattro Claire di Quattro   [s 4] 1640/1 A 0 15.3 193
2020-12-21 2020-12-21 Åby-5 Gabriel Avenue Gabriel Avenue   [v 3] 2140/12 B 0 g 136
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Precious Lord Precious Lord   [v 5] 2140/3 D str
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-4 Taittinger Taittinger   [s 3] 2140/2 C 4 17.2 167
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-8 Appreciated Appreciated   [v 5] 1640/6 C 0 14.9 190
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-9 Precious Lord Precious Lord   [v 5] 1640/6 B 4 14.0 228
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-12 Taittinger Taittinger   [s 3] 2140/9 A str
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-8 Precious Lord Precious Lord   [v 5] 1640/3 C 0 14.0 46
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 6] 1640/5 C 0 14.4g 175
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-3 Salon Sisu Salon Sisu   [s 3] 1640/6 C 5 16.0 193
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-1 Shatterbox Shatterbox   [s 6] 2140/2 A 7 20.1g 352
2020-11-11 2020-11-11 Åby-6 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 5] 1640/12 D 0 17.3 2157
2020-11-11 2020-11-11 Åby-1 Redbull Pellini Redbull Pellini   [h 2] 2140/4 C 5 18.7g 38
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-9 Sweet Eloise Sweet Eloise   [s 4] 2140/2 D 5 16.4 36
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-8 Kailua Boko Kailua Boko   [s 3] 2140/12 A 2 16.4 31
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-3 Adiago Trot Adiago Trot   [v 6] 2140/7 C 2 14.7 73
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-8 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 5] 3140/3 D 0 g 615
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-2 Shatterbox Shatterbox   [s 6] 2140/10 D 0 19.1 99
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-8 Taittinger Taittinger   [s 3] 2140/4 C 3 16.4 65
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-5 Taittinger Taittinger   [s 3] 2140/3 D 3 17.3 98
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-2 Kailua Boko Kailua Boko   [s 3] 2140/6 B 0 g 115
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-7 Secret Score Secret Score   [v 5] 2660/4 C 8 20.5 111
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Taittinger Taittinger   [s 3] 2140/7 D 1 19.3 37
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Setauket Setauket   [v 5] 2140/9 D str
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-8 Listas Terminator Listas Terminator   [s 4] 2140/3 D 0 19.7g 75
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Adiago Trot Adiago Trot   [v 6] 2140/10 C 0 15.3g 60
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-3 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 5] 2140/3 B 3 15.3 26
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Appreciated Appreciated   [v 5] 2140/3 B 6 15.4 22
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-5 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 5] 2140/6 A 1 15.7 51
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-6 Counterfeightr Counterfeightr   [v 8] 1609/8 A 4 14.0 21
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-2 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 5] 1609/7 A 0 15.8 18
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-10 Adiago Trot Adiago Trot   [v 6] 2640/7 C 0 17.6g 1000
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 Listas Terminator Listas Terminator   [s 4] 2140/12 A 4 15.8 112
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-3 Kailua Boko Kailua Boko   [s 3] 2140/6 C 6 19.2 426
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-5 Precious Lord Precious Lord   [v 5] 1640/9 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-1 Kailua Boko Kailua Boko   [s 3] 2140/2 C 3 18.7 84
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-10 Counterfeightr Counterfeightr   [v 8] 1640/6 C 4 14.0 70
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-8 Camelot As Camelot As   [h 3] 2640/5 D 0 g 196
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-1 Fox Creek Wine Fox Creek Wine   [s 3] 2140/3 D 0 g 161
2021-12-22 2021-12-22 Åby-10 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 3] 2140/1 C 0 g 156
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-1 Kailua Boko Kailua Boko   [s 4] 2140/9 B 0 17.6 104
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-6 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/3 A 1 16.2 28
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-2 Fox Creek Wine Fox Creek Wine   [s 3] 2140/2 D 0 g 61
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-7 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 3] 2140/7 B 3 18.0 33
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-5 Major Tallmadge Major Tallmadge   [v 6] 1640/9 D 0 14.1 774
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-2 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/9 B 6 15.7 180
2021-11-26 2021-11-26 Solvalla-8 Kailua Boko Kailua Boko   [s 4] 2640/5 D 0 16.4 181
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-4 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 3] 3140/2 C 4 16.0 73
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-3 Nugget Zon Nugget Zon   [h 3] 2140/4 C 1 15.4 28
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Arya We Arya We   [s 4] 2140/4 D 0 g 532
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-2 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 3] 2140/5 D 3 17.4 31
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-1 Cobra Kai Cobra Kai   [h 2] 1640/1 C 4 16.6 22
2021-10-22 2021-10-22 Kalmar-4 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/5 B 1 16.0 27
2021-10-22 2021-10-22 Kalmar-2 Nugget Zon Nugget Zon   [h 3] 1640/8 A 1 14.5 19
2021-10-14 2021-10-14 Åby-5 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 4] 2140/7 C 0 g 182
2021-10-14 2021-10-14 Åby-4 Calling Out Calling Out   [h 3] 2140/3 B 0 g 34
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-10 Calacalua Jet Calacalua Jet   [s 3] 2140/3 D str
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-10 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/8 C 4 15.5 83
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-3 Nugget Zon Nugget Zon   [h 3] 1640/5 C 1 12.9 16
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-9 Calling Out Calling Out   [h 3] 2140/10 A 6 45
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-5 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/9 A 0 19.3g 89
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-1 Cobra Kai Cobra Kai   [h 2] 2140/6 D 0 17.1 33
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-3 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 4] 2640/2 C 0 g 82
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-3 Nugget Zon Nugget Zon   [h 3] 2140/8 D 1 15.1 21
2021-09-01 2021-09-01 Åby-2 Calling Out Calling Out   [h 3] 2140/9 A 1 15.5 24
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-6 Father Father   [h 3] 2140/5 B 8 16.5 165
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-3 Karisma River Karisma River   [s 3] 2140/4 D 6 15.1 160
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-7 Arya We Arya We   [s 4] 2140/3 C 2 17.7 53
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-5 Setauket Setauket   [v 6] 2140/4 D 7 15.8 65
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-2 Calling Out Calling Out   [h 3] 1609/4 B 2 12.9 23
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-7 Nugget Zon Nugget Zon   [h 3] 2140/7 B 1 17.0 18
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-10 Taittinger Taittinger   [s 4] 2160/5 C 0 g 126
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-7 Nugget Zon Nugget Zon   [h 3] 2140/11 D 0 g 16
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-4 Taittinger Taittinger   [s 4] 2140/6 C 4 15.0 56
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-3 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 3] 1640/10 B 6 14.3 32
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-8 Father Father   [h 3] 2140/9 B 2 17.2 28
2021-07-06 2021-07-06 Tingsryd-5 Calling Out Calling Out   [h 3] 1609/6 D 1 13.8 24
2021-07-01 2021-07-01 Åby-2 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/1 C 1 15.2 63
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-8 Setauket Setauket   [v 6] 1640/9 C 0 g 616
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-5 Arya We Arya We   [s 4] 2140/1 C 0 g 114
2021-05-27 2021-05-27 Åby-2 Camelot As Camelot As   [h 3] 2140/5 D 6 17.5g 395
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-3 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 3] 2140/2 C 5 16.4g 43
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-2 Arya We Arya We   [s 4] 2140/8 C 4 17.8 187
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-1 Setauket Setauket   [v 6] 2140/2 D 0 g 208
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-1 Arya We Arya We   [s 4] 2140/10 D 0 20.8g 276
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-4 Appreciated Appreciated   [v 6] 2160/6 D 0 14.3 864
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-6 Setauket Setauket   [v 6] 2140/12 B str
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-3 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 3] 2140/2 C 3 15.9 70
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-8 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 3] 2140/1 B 1 16.0 42
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-7 Adiago Trot Adiago Trot   [v 7] 2140/8 B 0 19.8g 40
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-3 Taittinger Taittinger   [s 4] 2640/8 B 1 18.4 21
2021-01-20 2021-01-20 Åby-2 Taittinger Taittinger   [s 4] 2140/3 C 4 19.8 371
2022-12-21 2022-12-21 Åby-10 Cobra Kai Cobra Kai   [v 3] 2160/10 B 2 18.7 88
2022-12-21 2022-12-21 Åby-1 Can Paixano Can Paixano   [h 2] 2140/9 A 0 g 172
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-6 Imperial Wine Imperial Wine   [v 3] 2140/5 B str
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-3 Cobra Kai Cobra Kai   [v 3] 1640/2 D 4 15.3 20
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-2 Domino Vendil Domino Vendil   [v 3] 2140/9 D 0 g 270
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-8 Camelot As Camelot As   [h 4] 2140/11 A 5 17.1g 126
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-6 Cobra Kai Cobra Kai   [v 3] 2140/3 C 1 18.2 18
2022-11-05 2022-11-05 Bjerke-10 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 1609/4 C 0 79
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-8 Adiago Trot Adiago Trot   [v 8] 2680/9 C 6 14.9 163
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-1 Calling Out Calling Out   [v 4] 1640/6 B 1 14.5 41
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-7 Camelot As Camelot As   [h 4] 2140/5 A 3 16.1 90
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-5 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 4] 1640/9 A 0 g 39
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-1 Can Paixano Can Paixano   [h 2] 1640/4 C 3 16.2 104
2022-10-05 2022-10-05 Åby-8 Camelot As Camelot As   [h 4] 2640/1 B str
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-5 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 4] 2160/9 B 0 17.4 222
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-1 Mayhem Mary Mayhem Mary   [v 4] 1640/6 B 0 15.0 21
2022-09-15 2022-09-15 Åby-8 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 4] 2140/7 B 2 13.5 106
2022-09-15 2022-09-15 Åby-4 Camelot As Camelot As   [h 4] 2640/7 B 0 15.5 291
2022-08-23 2022-08-23 Jägersro Trav-11 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 2640/2 B 4 13.0 592
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-9 Adiago Trot Adiago Trot   [v 8] 1609/11 D 0 14.2g 176
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-6 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 5] 1609/9 A 3 13.7 34
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-9 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 1640/6 C 7 12.2 50
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-5 Camelot As Camelot As   [h 4] 1640/10 C 0 13.9 200
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-4 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 1640/3 D 1 11.0 67
2022-07-21 2022-07-21 Karlshamn-8 Calling Out Calling Out   [v 4] 1680/2 B str
2022-07-11 2022-07-11 Kalmar-2 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 5] 1640/9 B str
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-5 Adiago Trot Adiago Trot   [v 8] 1609/11 B 0 g 67
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-3 Imperial Wine Imperial Wine   [h 3] 2140/7 B 5 17.2g 56
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-6 Tilda Express Tilda Express   [s 5] 2140/1 B 3 14.8 55
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-8 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 5] 2148/10 B 6 16.3 161
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-6 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 2148/4 A str
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-3 Camelot As Camelot As   [h 4] 2148/5 D 1 15.0 19
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-2 Dexter Morgan Dexter Morgan   [v 3] 2148/10 B 8 19.3 89
2022-06-08 2022-06-08 Tingsryd-1 Imperial Wine Imperial Wine   [h 3] 1609/4 C 4 15.0 112
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-4 Camelot As Camelot As   [h 4] 2640/5 C 2 16.4 91
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-6 Calling Out Calling Out   [v 4] 1609/6 C 4 13.8 39
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-1 Dexter Morgan Dexter Morgan   [v 3] 1609/3 D 4 15.7 115
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-7 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 1609/1 A str
2022-05-18 2022-05-18 Åby-1 Imperial Wine Imperial Wine   [h 3] 2140/8 D 5 17.6g 71
2022-05-03 2022-05-03 Axevalla-4 Calling Out Calling Out   [v 4] 2140/2 B 3 14.6 65
2022-05-03 2022-05-03 Axevalla-3 Calacalua Jet Calacalua Jet   [s 4] 2140/1 C 0 g 24
2022-04-28 2022-04-28 Åby-9 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 4] 2640/3 C 0 14.9 308
2022-04-22 2022-04-22 Åby-5 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 2140/1 B 0 13.2g 58
2022-04-08 2022-04-08 Åby-2 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 2140/2 A 2 13.2 20
2022-03-31 2022-03-31 Åby-1 Calacalua Jet Calacalua Jet   [s 4] 2140/5 B 3 17.3 19
2022-03-15 2022-03-15 Axevalla-7 Fox Creek Wine Fox Creek Wine   [s 4] 2140/3 D 5 26.6g 23
2022-03-15 2022-03-15 Axevalla-5 Prutti di Mare Prutti di Mare   [v 4] 2140/2 C 0 g 28
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-9 Taittinger Taittinger   [s 5] 2140/9 C str
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-4 Precious Lord Precious Lord   [v 7] 1640/4 D 0 12.7 224
2022-03-10 2022-03-10 Åby-9 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 2140/6 A 1 14.1 14
2022-02-24 2022-02-24 Åby-4 Kailua Boko Kailua Boko   [s 5] 1640/6 D 5 14.4 158
2022-02-17 2022-02-17 Åby-6 Nugget Zon Nugget Zon   [h 4] 2140/9 A 2 15.5 47
2023-08-30 2023-08-30 Åby-10 Aileron Thrust Aileron Thrust   [h 3] 2140/7 D 0 17.8 50
2023-08-30 2023-08-30 Åby-2 Flaps Out Flaps Out   [h 3] 1640/7 D 5 13.7 253
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-7 Mirchi Star Mirchi Star   [v 3] 2140/11 B str
2023-04-28 2023-04-28 Halmstad-8 Dexter Morgan Dexter Morgan   [v 4] 2140/9 D 4 16.7 157
2023-04-28 2023-04-28 Halmstad-7 Calling Out Calling Out   [v 5] 1640/8 A 0 13.6 73
2023-04-26 2023-04-26 Åby-8 Nugget Zon Nugget Zon   [h 5] 2160/10 A 5 14.1 43
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-7 Nugget Zon Nugget Zon   [h 5] 2140/8 A 2 13.9 31
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-2 Can Paixano Can Paixano   [h 3] 2140/4 C 4 16.1 109
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-4 Bridezilla Bridezilla   [s 4] 2140/2 C 7 18.5 115
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-10 Nugget Zon Nugget Zon   [h 5] 2640/2 B 0 16.2 17
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-2 Bridezilla Bridezilla   [s 4] 2140/1 B 3 19.1 54
2023-03-09 2023-03-09 Åby-3 Calling Out Calling Out   [v 5] 2660/5 B 5 16.1 37
2023-03-09 2023-03-09 Åby-2 Can Paixano Can Paixano   [h 3] 2140/2 C 2 16.5 59
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-6 Nugget Zon Nugget Zon   [h 5] 2140/8 B 3 14.5 34
2023-02-16 2023-02-16 Åby-2 Can Paixano Can Paixano   [h 3] 2140/3 B 5 17.1g 86
2023-02-10 2023-02-10 Halmstad-8 Dexter Morgan Dexter Morgan   [v 4] 2640/1 D 1 19.0 110
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-7 Imperial Wine Imperial Wine   [v 4] 2140/1 C 2 17.9 64
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-6 Bridezilla Bridezilla   [s 4] 2140/2 D str
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-3 Calling Out Calling Out   [v 5] 2640/10 B 1 15.7 25
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-4 Calling Out Calling Out   [v 5] 2140/5 B 1 15.3 24
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-7 Calling Out Calling Out   [v 5] 2140/1 B 3 16.5 33
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-9 Can Paixano Can Paixano   [v 4] 1640/6 B 7 17.0g 24
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-4 Flaps Out Flaps Out   [v 4] 1640/5 B 2 15.7 34
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-2 Let's Pace Let's Pace   [s 3] 1640/3 D 0 67
2024-01-25 2024-01-25 Åby-4 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 6] 2140/2 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se