V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-9 Amour Dimanche Amour Dimanche   [v 4] 2140/11 A
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-6 Västerbo Pompier Västerbo Pompier   [v 3] 2140/7 B
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-3 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 11] 2140/2 C
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-2 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 1640/11 C

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Prins Korean Prins Korean   [v 7] 2140/4 5 16.0 559
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Going Gunvald Going Gunvald   [v 8] 2160/8 5 17.5 465
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Ronda Rousey Ronda Rousey   [s 3] 2140/8 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Going Gunvald Going Gunvald   [v 8] 2140/12 7 16.0 1142
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-9 Rex Lavec Rex Lavec   [v 7] 2140/3 D 0 22.3 353
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2640/8 D 2 20.3 672
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 4] 2140/6 D 2 17.5 422
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-10 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2200/8 C 1 27.9 44
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2140/8 D 0 19.2 322
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Nomitzi Nomitzi   [s 5] 2140/1 D str
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/6 C 2 15.2 59
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2680/9 C 1 25.7 356
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Radagast Radagast   [h 3] 2140/9 B 2 15.3 31
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2140/6 C 3 14.1 427
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2140/10 D 0 18.1 1084
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-6 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 1640/6 B 6 17.6 50
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 1660/5 C 4 16.9 144
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-5 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 4] 2140/9 D 7 21.0g 105
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Spero Ducere Spero Ducere   [h 4] 1640/3 C 0 g 33
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-8 Echauffour Echauffour   [v 10] 2680/11 B 0 17.1 157
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 6] 2140/3 D 3 17.1 390
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 4] 2660/8 D 5 17.3 1241
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2140/9 D 8 15.9 473
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/6 C 6 17.0 338
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Glory Boy Glory Boy   [v 5] 2140/2 B 0 126
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Tarpoon Bris Tarpoon Bris   [h 11] 2140/8 C 0 15.3 589
2016-09-09 2016-09-09 Romme-5 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/4 D 6 15.4 79
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/2 D 3 15.0 881
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-1 Tarpoon Bris Tarpoon Bris   [h 11] 1640/4 C 0 14.0 590
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Ayita Pil Ayita Pil   [s 5] 1640/5 B 0 15.3 132
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Carmensac Carmensac   [s 4] 2140/6 B 3 16.1 119
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Glory Boy Glory Boy   [v 5] 1640/1 C 6 14.1 557
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Moa Star Moa Star   [s 6] 2100/2 B 2 16.2 60
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/3 D str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-8 Icarian Icarian   [v 7] 2140/7 C 0 21.4 102
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2640/2 D 4 16.9 1061
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/9 D 6 14.4 172
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/3 A 1 17.6 154
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-4 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/2 C 6 15.7 114
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2140/4 D 0 16.1 424
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Ayita Pil Ayita Pil   [s 5] 2140/2 D 0 15.6 251
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-4 Icarian Icarian   [v 7] 2140/2 C 0 18.0 61
2016-06-10 2016-06-10 Romme-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/6 B 1 16.6 99
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-10 Icarian Icarian   [v 7] 2140/1 D 2 16.8 412
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Icarian Icarian   [v 7] 2140/8 D 0 16.8 1110
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 2140/13 B 0 584
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Icarian Icarian   [v 7] 1640/5 D 5 16.5 1395
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-4 Väskinge Linus Väskinge Linus   [v 11] 2140/9 D 0 30.3g 994
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Scarpia Scarpia   [v 6] 2140/7 D 3 16.9 126
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/8 D 0 19.2 715
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-6 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 5] 2640/6 C 0 19.3 424
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 6] 2160/8 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-4 Much More Much More   [v 6] 2140/12 B 5 18.1 121
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 4] 2140/1 D 4 18.6 120
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-1 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 2640/4 A 0 17.9 25
2017-11-03 2017-11-03 Romme-12 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 2160/11 A 0 30.9 561
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Bangforthebuck Am Bangforthebuck Am   [v 6] 2140/2 D 3 16.1 77
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 6] 2180/15 A 7 31.4g 29
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Ior Tooma Ior Tooma   [v 5] 2140/2 C 0 g 80
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-6 Fleeton Fleeton   [v 5] 2140/8 A 0 19.8 110
2017-10-27 2017-10-27 Romme-10 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 2140/8 B 3 30.6 445
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Bon Natal Bon Natal   [v 5] 2140/1 C 2 16.1 20
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 5] 2160/9 D 7 16.2 39
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 1640/6 D 0 g 249
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/2 C 4 15.1 351
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 B 3 16.4 65
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Fleeton Fleeton   [v 5] 2140/3 B 7 15.8 156
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Bon Natal Bon Natal   [v 5] 2140/2 C 1 18.1 20
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Daredevil N.L. Daredevil N.L.   [h 7] 1640/3 D 2 13.4 281
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-8 Scarpia Scarpia   [v 6] 2140/4 B str
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Mad Max Toowoomba Mad Max Toowoomba   [v 5] 2140/9 D 0 18.1 736
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/15 D 0 19.0 687
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 1640/1 B 0 14.1 36
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Daredevil N.L. Daredevil N.L.   [h 7] 1640/11 D 0 17.6 107
2017-08-28 2017-08-28 Romme-8 Goldwin Goldwin   [v 8] 2140/2 D 0 15.2 727
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 2140/10 A 3 15.0 30
2017-08-28 2017-08-28 Romme-9 Neverendingdream Neverendingdream   [v 6] 3140/4 A 3 16.0 84
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-8 Racing Hill Racing Hill   [v 9] 2160/13 B 7 16.0 998
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Neverendingdream Neverendingdream   [v 6] 2140/2 B 4 15.9 47
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Barack Boko Barack Boko   [v 9] 2140/10 B 3 15.1 30
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Persos Bojje Persos Bojje   [v 8] 2640/9 B 1 15.7 33
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Gloria Band Gloria Band   [s 5] 2140/9 C 1 14.7 33
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-1 Akar Beryll Akar Beryll   [s 6] 2140/6 C str
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Feria de Mayo Feria de Mayo   [s 7] 2140/9 C 0 15.2 88
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Bart Nyto Bart Nyto   [v 6] 2180/9 B 7 18.3 185
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Much More Much More   [v 6] 2140/9 A 3 17.1 451
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/12 A 3 16.2 1468
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-11 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/15 C 5 17.2 321
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Ignatius Ignatius   [v 5] 2140/1 D 0 18.3 341
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Barack Boko Barack Boko   [v 9] 2140/13 B 2 15.2 89
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Mad Max Toowoomba Mad Max Toowoomba   [v 5] 2140/8 B 1 17.4 75
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2140/3 C 0 18.2g 133
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Noel Palema Noel Palema   [v 8] 1640/9 C 8 18.0 44
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 3160/6 B 6 26.4 164
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Boreas Petes Boreas Petes   [v 5] 1660/7 D 4 16.4 114
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Champagne Am Champagne Am   [s 5] 2160/9 C 0 g 517
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 5] 2140/11 B 6 17.5 76
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Harry Ruda Harry Ruda   [h 5] 2640/2 D 1 17.8 94
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2200/11 C 3 24.8 38
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/5 C 6 16.6 179
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2140/14 B 3 16.1 210
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Goldwin Goldwin   [v 8] 2160/9 C str
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Call Him a Star Call Him a Star   [v 6] 2140/6 B 1 16.3 40
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 Champagne Am Champagne Am   [s 5] 2160/14 C 2 20.3 330
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Platina Platina   [s 5] 2140/6 D 0 g 216
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 7] 2140/10 D 0 16.0 465
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2660/9 D str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 124
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2140/5 D 0 18.8g 277
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-9 Sandro Power Sandro Power   [v 6] 2140/3 C 0 17.4 422
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2140/9 D 0 g 408
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2100/5 D 5 18.0 39
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-4 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2160/13 A 0 18.7g 335
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2660/7 C 3 18.2 211
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-8 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/13 C 0 16.4 789
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/5 D 6 18.6 360
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2180/8 A 4 26.2 49
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Castella L.S. Castella L.S.   [s 7] 2140/5 B str
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Sandro Power Sandro Power   [v 6] 2140/5 C str
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Officer Kronos Officer Kronos   [v 9] 2140/3 D 0 g 597
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 6] 2160/8 B 0 15.9 119
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/1 C 6 16.7 80
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-7 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2160/14 C 6 15.0 181
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 6] 1640/8 B 2 14.6 289
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 1640/7 C 5 18.8 134
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/7 B 2 16.6 30
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 You Can Dance You Can Dance   [s 9] 2140/4 C 3 17.9 134
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Axelia Axelia   [s 7] 2140/9 D 0 20.7g 494
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-12 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2100/9 D 0 15.5 1138
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/1 D 7 19.9 544
2018-11-19 2018-11-19 Romme-5 You Can Dance You Can Dance   [s 9] 2140/5 C 4 15.5 241
2018-11-19 2018-11-19 Romme-10 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/3 B 3 16.9 124
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/4 B 2 17.5 471
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 1609/12 C 0 g 264
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-2 Art of Diamond Art of Diamond   [s 4] 2160/11 B 6 17.9 404
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 5] 2140/6 A 0 g 216
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Expendables Expendables   [v 4] 2140/11 C 0 16.2 659
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-1 Art of Diamond Art of Diamond   [s 4] 2160/14 A 3 18.2 798
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Let's Twist a Lot Let's Twist a Lot   [s 4] 1640/1 B 0 g 141
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/12 B 6 17.6 63
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/8 D 0 13.8 1151
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 6] 2140/3 D 0 16.5 574
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Another Way to Pay Another Way to Pay   [h 3] 2140/6 B 7 18.3 143
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Call Him a Star Call Him a Star   [v 7] 2160/7 B 0 g 752
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2640/8 D 5 16.7 65
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Dust Collector Dust Collector   [v 6] 2140/12 C 3 15.3 88
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Rock the Knight Rock the Knight   [s 4] 2140/9 C 0 19.6g 42
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/11 B 4 14.0 178
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 1640/5 D 0 g 104
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-8 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 2160/4 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Bella Caf Bella Caf   [s 7] 2140/8 D 8 17.0 506
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Reach for Divinity Reach for Divinity   [v 6] 2140/10 B 4 17.1 49
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/4 B 2 16.1 34
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Art of Diamond Art of Diamond   [s 4] 2140/9 B 4 18.7 231
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 5] 2640/3 C 3 17.3 328
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Frank Sisu Frank Sisu   [v 3] 2160/13 A 0 g 64
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Wallbase Wallbase   [s 5] 2140/10 B 4 15.9g 53
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/1 D 0 g 638
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 1640/12 D 0 14.9 1062
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/10 D 6 16.8 178
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2160/15 B 0 14.9 273
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Min SoPhia Min SoPhia   [s 4] 2140/10 C 8 20.0g 76
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/10 D 8 18.3 363
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/2 C 4 16.5 75
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/8 D 6 18.4 114
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 B.B.S.Snake B.B.S.Snake   [v 6] 2140/9 B 3 18.2 66
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/10 C 1 15.8 316
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Above All Gin Above All Gin   [v 4] 2140/2 B 2 16.6 20
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 4] 2140/1 D 6 16.5g 154
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-7 Razumi Razumi   [s 5] 2140/6 A 0 14.9 399
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 1640/3 C 4 15.9 217
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 McSpirit McSpirit   [v 5] 2140/3 B 6 15.1 195
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-6 Razumi Razumi   [s 5] 2140/8 A 0 g 165
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-11 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/15 B 2 16.2 494
2018-06-08 2018-06-08 Romme-2 Ebba Running Ebba Running   [s 5] 2140/10 D 0 17.4 2210
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/11 B 6 29.3 519
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Dream of Trix Dream of Trix   [v 4] 2140/1 D 0 15.6g 256
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2140/8 C 0 16.5 716
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/10 C 6 16.1 63
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2640/5 C 6 16.1 369
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2160/15 A 7 16.4 44
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Frank Sisu Frank Sisu   [v 3] 2140/3 D 0 17.9 118
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/1 C 1 13.7 160
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Ior Tooma Ior Tooma   [v 6] 2160/7 B 0 22.9g 164
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Racing Hill Racing Hill   [v 10] 2160/9 D 0 16.0 588
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/9 C str
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Radagast Radagast   [v 5] 1640/12 A 5 14.1 50
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Razumi Razumi   [s 5] 2160/8 C 3 15.8 52
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/11 B 3 15.4 77
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2640/4 D 0 161
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 6] 2140/2 C 0 g 75
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-6 Razumi Razumi   [s 5] 2140/5 C 5 16.9 245
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/4 C 2 15.8 31
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-8 Radagast Radagast   [v 5] 1640/2 A 1 13.1 27
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/10 C 0 18.2g 132
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 My Dream Art My Dream Art   [v 4] 2140/15 A 4 16.9g 40
2018-02-23 2018-02-23 Romme-9 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 6] 2160/11 C 0 17.8 120
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/4 B 6 16.7 56
2018-02-13 2018-02-13 Romme-1 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 6] 2140/9 D 6 17.9 251
2018-02-13 2018-02-13 Romme-5 Elita Memphis Elita Memphis   [s 7] 2140/9 C 0 16.7g 274
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 1640/5 D 0 30.1 596
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Vincent Zaz Vincent Zaz   [v 6] 2160/5 A str
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 My Night My Night   [v 5] 2140/2 C 2 17.1 101
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Chip Dealer Chip Dealer   [v 10] 2160/7 B 0 17.3 407
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-3 Global Resistance Global Resistance   [v 7] 2160/12 C 0 16.3 202
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 My Night My Night   [v 5] 2140/1 B 2 17.1 96
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2160/7 C 0 26.2 649
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Scarpia Scarpia   [v 7] 1640/11 C 0 13.4 288
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2140/14 B 0 16.7 979
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2160/11 D str
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 6] 1660/14 A 6 31.1g 39
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 5] 2140/1 D 0 17.9 628
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Felicienne Felicienne   [s 4] 2140/4 C 0 16.9 88
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Gulf Gulf   [v 4] 2140/8 C 0 17.9 178
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Castor Brick Castor Brick   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 234
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 6 18.9g 98
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Uret Uret   [v 6] 2140/4 B 1 16.1 16
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3160/6 C 2 16.5 328
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 My Dream Art My Dream Art   [v 5] 2140/9 C 4 16.9 125
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Imakethecashquick Imakethecashquick   [s 4] 1640/7 C 2 14.6 61
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Lighten Up Lighten Up   [s 6] 1640/2 B 4 14.1 271
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 8] 2160/15 D str
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Imilie Boko Imilie Boko   [s 4] 2140/5 C 3 15.9 35
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Veritas Grif Veritas Grif   [s 5] 2140/2 A 1 15.0 23
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Bechamel Bechamel   [s 4] 2140/7 C 4 14.9 98
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-3 Global Bookmaker Global Bookmaker   [v 2] 2140/1 B 3 19.3 36
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-3 Campari Campari   [v 3] 2140/2 C 4 18.3 919
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-8 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2640/12 C 0 15.8 299
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Imilie Boko Imilie Boko   [s 4] 2160/13 A 4 16.9 52
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-10 This is Alex This is Alex   [v 8] 2160/7 C 0 14.5 993
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2140/12 C 0 14.5 628
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 4] 2640/7 B 6 16.7 217
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 2140/8 B 2 16.4 43
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 7] 2140/3 C 1 13.8 184
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/11 C 5 15.1 126
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 6] 2140/1 D 5 13.0 114
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 6] 1660/5 D 0 13.9 452
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2640/2 C str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/10 B 6 17.9 62
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 1660/11 D 0 25.5g 767
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 4] 2140/2 D 1 14.4 319
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1640/1 D 0 g 408
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2640/8 D 4 14.2 796
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 8] 2160/4 C 4 14.8 399
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-7 Campari Campari   [v 3] 2140/4 D 7 17.5 896
2019-09-23 2019-09-23 Romme-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2640/2 C 0 15.5 233
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/10 C 5 15.3 247
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2100/13 A 3 16.6 170
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2180/10 B 3 15.2 173
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-10 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2160/9 B 7 17.0 284
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 3140/7 D 0 g 1000
2019-09-19 2019-09-19 Romme-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2660/8 C 4 15.3 392
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Reach for Divinity Reach for Divinity   [v 7] 2140/3 C 0 g 123
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-3 Avalanche Avalanche   [s 4] 2140/8 D str
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2160/8 B 0 17.4g 973
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Moolger Moolger   [v 6] 2140/3 D 4 15.1 353
2019-09-15 2019-09-15 Romme-11 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 2140/1 C 0 g 529
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Believeinmiracles Believeinmiracles   [s 4] 2140/8 C 3 17.9 228
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-7 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2640/4 B 0 g 228
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/11 C 0 16.1g 209
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Tro Lo Lo Tro Lo Lo   [s 7] 2140/11 B 4 14.4 77
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2140/7 B 3 15.0 36
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/3 A str
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-1 Stepping Baby Stepping Baby   [s 6] 2160/4 D 7 19.7g 506
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2140/3 D 1 28.3 103
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Moolger Moolger   [v 6] 2640/3 C 8 16.7 83
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Udo Frontline Udo Frontline   [v 6] 1640/6 C 0 16.5 123
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 5] 2140/7 C 6 13.5 205
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2160/9 C 0 16.4g 405
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Dom Perignon Dom Perignon   [v 5] 1640/8 D 0 13.0 635
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-1 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 1640/9 A 3 13.7 132
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-9 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/10 C 5 16.0 464
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2640/7 C 3 15.0 562
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Zeus Sensation Zeus Sensation   [v 5] 2160/7 A 1 17.7 20
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/7 A 5 17.0 154
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/12 D 0 16.6 787
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Moolger Moolger   [v 6] 2160/12 A 4 16.2g 81
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Bastian Bastian   [v 3] 2100/5 C 0 g 59
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/2 D 5 13.9 300
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-9 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2640/1 C 8 17.3 136
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Torte Lini Torte Lini   [v 4] 2140/8 A 2 16.4 24
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/5 C 1 15.4 33
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2180/10 C 4 26.8 313
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Moolger Moolger   [v 6] 2140/9 C 6 15.9 74
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Baron d'Inverne Baron d'Inverne   [v 9] 2140/10 C 5 15.4 39
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 4] 2140/2 B 5 17.1 58
2019-08-10 2019-08-10 Romme-1 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2140/3 D 7 19.3g 195
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2160/9 A 5 16.0 27
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3140/9 D 6 15.0 813
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2660/7 D 0 28.3 310
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2640/6 C 0 16.9 659
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/11 D 0 15.3 277
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3660/4 C 5 16.8 663
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-4 Global Anytime Global Anytime   [s 3] 2140/9 D 0 14.8 415
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 2140/3 B 2 15.7 49
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1640/3 B 1 12.9 52
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2140/9 B 0 g 35
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 8] 2140/12 A 2 13.1 104
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 5] 2140/5 D 2 17.9 168
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/2 D 2 14.4 343
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2140/5 B 0 16.4 18
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/5 D 7 15.8 228
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1140/4 C 0 144
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/6 C 6 14.9 333
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 3140/2 D 3 16.2 254
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-6 This is Alex This is Alex   [v 8] 1640/2 C 3 11.8 368
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/9 B 3 16.2 87
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Lighten Up Lighten Up   [s 6] 2140/11 B 2 16.9 83
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-1 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/8 B 4 13.9 257
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/11 C 5 16.4 325
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Above All Gin Above All Gin   [v 5] 2140/2 C 0 g 29
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-10 Chip Life Chip Life   [v 6] 2140/3 D 0 18.9 347
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2640/11 D 6 15.3 528
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2140/1 D 0 26.1 949
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Art of Diamond Art of Diamond   [s 5] 2160/8 A 0 17.8 98
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 55
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2140/3 B 1 15.1 91
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Digital Winner Digital Winner   [v 8] 2140/5 D 6 15.0 131
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-10 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2140/1 B 3 14.9 102
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3180/11 C 3 17.3 253
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-3 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1640/1 C 2 12.0 347
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/14 A 0 g 257
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 8] 2660/13 C 6 15.8 704
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/5 C 4 12.5 1114
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-3 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 1640/5 C 0 15.2 275
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 1640/4 D 4 14.4 285
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/9 D 5 16.2 789
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Mr Deauville Mr Deauville   [v 5] 2140/4 C 1 14.1 53
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/11 A 5 15.2 269
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 This is Alex This is Alex   [v 8] 2140/5 C 2 15.2 407
2019-06-10 2019-06-10 Romme-11 Sotika Sotika   [s 6] 2140/11 A 6 16.9 184
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 2140/14 D 7 13.8 542
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2180/10 B str
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 Moolger Moolger   [v 6] 1640/1 B str
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 Moolger Moolger   [v 6] 2180/10 A 2 16.7 29
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3160/4 C 5 15.9 568
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-6 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 3180/11 D 0 16.0 990
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2100/7 D 2 16.8 144
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2140/4 C 6 13.8 1046
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Connectra Connectra   [s 8] 2140/3 D 1 17.9 315
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-6 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2640/2 D 7 15.8 1153
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Global Tattoo Global Tattoo   [v 6] 2140/3 A 3 15.8 80
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Moschino Degato Moschino Degato   [v 4] 2100/9 C 2 14.2 50
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2180/3 D 5 14.1 411
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/5 C 3 15.4 45
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2160/5 B 0 17.6g 171
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-5 Lighten Up Lighten Up   [s 6] 1640/9 D str
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2140/8 B 0 15.9 664
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Alice Ruda Alice Ruda   [s 4] 2140/11 C 4 16.5 1130
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 2140/12 D 3 18.1 267
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Moolger Moolger   [v 6] 2140/14 C 5 16.3 278
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 8] 1660/13 C 6 27.8g 1028
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Moolger Moolger   [v 6] 2160/9 D 4 15.9 811
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 1609/10 D 3 16.2 108
2019-02-22 2019-02-22 Romme-3 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 1640/7 D 0 15.7 459
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Moolger Moolger   [v 6] 2160/9 B 4 17.2 97
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 1640/12 C 0 27.1g 85
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Global Tattoo Global Tattoo   [v 6] 2140/7 C 6 17.3 235
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Banker Up Banker Up   [v 5] 2140/11 D 0 19.3 553
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Moschino Degato Moschino Degato   [v 4] 2140/1 B 3 17.7 27
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 M.T.Master Don M.T.Master Don   [v 5] 2140/10 B 2 15.8 23
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-9 Moolger Moolger   [v 6] 2640/5 D 1 16.5 1466
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 8] 2180/15 D str
2020-12-28 2020-12-28 Romme-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 1640/10 C 0 15.4 340
2020-12-28 2020-12-28 Romme-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2160/7 D 0 29.6 2809
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2140/2 C 0 17.5 464
2020-12-28 2020-12-28 Romme-11 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/2 C 3 15.3 1237
2020-12-28 2020-12-28 Romme-12 Artemis Trabir Artemis Trabir   [s 3] 2160/13 A 5 18.7 581
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 6] 2140/9 B 1 16.1 70
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2140/6 C 5 13.7 786
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-5 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 4] 2140/8 C 2 14.9 206
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-4 Silver Grace Silver Grace   [s 4] 2140/1 C 3 17.3 22
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-5 Star's Fighter Star's Fighter   [v 6] 2140/8 A 8 16.5 28
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-7 Francisfromheaven Francisfromheaven   [s 7] 2140/5 B 7 16.4 24
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-9 B.G.Pastor Jonte B.G.Pastor Jonte   [h 4] 2140/4 B 1 15.5 35
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-11 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/1 B 5 17.2 35
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/4 A 3 17.7 53
2020-12-18 2020-12-18 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2140/3 B 3 13.5 174
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-1 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 2] 2140/4 C 0 g 236
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-6 Galeras Galeras   [s 3] 2140/9 C str
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-8 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/5 D 2 16.7 764
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-8 T.Midi T.Midi   [v 3] 2640/5 C 0 16.3 722
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 Smekeruds Bazinga Smekeruds Bazinga   [v 5] 2640/9 D 5 17.6 562
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-6 Noocandy Noocandy   [s 2] 1640/6 B str
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/2 B 0 g 20
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-3 Animal Amok Animal Amok   [v 3] 2140/12 C str
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-4 This is Alex This is Alex   [v 9] 1640/5 C 2 13.4 656
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-9 Campari Campari   [v 4] 2140/10 D 0 g 468
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-12 Sunset Brizard Sunset Brizard   [s 8] 2140/11 A 0 g 109
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Skall Ha Skall Ha   [v 8] 2140/9 C 12 16.6 294
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-5 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/3 B 3 15.6 160
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Big Shot Big Shot   [v 4] 2140/11 A 1 14.4 29
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 3180/9 C 4 15.3 444
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-4 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2660/3 C 3 16.4 313
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Occasione Doc Occasione Doc   [s 5] 2140/1 C 4 17.1 60
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-9 Rigel Rokk* Rigel Rokk*   [h 4] 2180/5 C 3 30.3 69
2020-12-06 2020-12-06 Romme-6 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 8] 2140/2 C 0 32.2g 84
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-3 Starstrucked Starstrucked   [s 3] 2140/6 C 8 24.0g 294
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Silver Bullit Silver Bullit   [v 4] 2660/9 B 1 21.0 23
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-3 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 1660/11 B str
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-5 High on Life High on Life   [v 5] 2140/6 B 7 16.5 68
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Campari Campari   [v 4] 2640/9 B 1 17.5 59
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Conrad Launcher Conrad Launcher   [v 5] 1640/9 B 4 14.9 36
2020-11-27 2020-11-27 Romme-10 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/13 C 4 17.6 93
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Carry Cash Carry Cash   [s 4] 2640/8 C 1 15.9 88
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-4 Noocandy Noocandy   [s 2] 1640/11 B 2 15.7 173
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-10 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2640/3 D 0 g 2118
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-6 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2160/14 B 5 16.0 135
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-2 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2640/4 D 0 15.5 897
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 1640/9 B 4 15.2 79
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-1 Hera Hammering Hera Hammering   [s 2] 2140/6 C 3 16.6 186
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-6 Scarlet's Khaleesi Scarlet's Khaleesi   [s 3] 2140/1 C 0 21.2g 195
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-1 Animal Amok Animal Amok   [v 3] 2140/5 D 4 18.1 834
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-2 National Day Tooma National Day Tooma   [s 3] 2140/8 C 0 g 567
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2160/14 B 4 17.4 371
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-9 S.G.'s Ambrosia S.G.'s Ambrosia   [s 4] 2140/4 C 6 16.7 268
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-11 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2180/15 A str
2020-11-14 2020-11-14 Romme-2 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 8] 2140/8 B 0 197
2020-11-14 2020-11-14 Romme-8 After All Flash After All Flash   [v 6] 3140/3 D str
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-2 Noocandy Noocandy   [s 2] 2140/6 C 0 15.7 199
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-4 Llama Tooma Llama Tooma   [v 5] 2140/6 A 0 14.5 102
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-9 Ninepoints Lucky Ninepoints Lucky   [s 4] 2140/9 D 0 14.6 2547
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-2 Oxalis Tooma Oxalis Tooma   [s 2] 2140/3 C 4 18.6 434
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 3140/6 B 4 16.2 156
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 2140/8 D 6 29.9g 273
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/6 C 2 12.8 284
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Eldorado Eldorado   [v 4] 2140/1 C 5 13.3 277
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-3 Francisfromheaven Francisfromheaven   [s 7] 1640/5 B 0 12.7 127
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 Hero Am Hero Am   [s 3] 2140/2 D str
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-2 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 8] 2160/11 C str
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Bribes Bribes   [v 4] 2140/5 C 2 16.8 34
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 8] 2140/7 C 8 16.4 521
2020-10-31 2020-10-31 Romme-5 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 1640/5 D str
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 10] 2140/5 D 3 14.3 98
2020-10-31 2020-10-31 Romme-10 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2140/14 A 2 15.7 135
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Björlitira Björlitira   [s 5] 2160/6 D 0 31.7g 244
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 9] 2160/2 D 3 26.6 2309
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-8 Ninepoints Lucky Ninepoints Lucky   [s 4] 2140/1 D 0 14.1 1081
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-10 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2680/9 D 0 g 1845
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-1 Noocandy Noocandy   [s 2] 1640/7 C 1 16.3 576
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-6 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 1640/12 B 0 15.9 611
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-9 Francisfromheaven Francisfromheaven   [s 7] 1640/5 D 3 12.3 710
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2140/6 D 0 21.1 369
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 7] 1609/8 C 2 11.9 105
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-8 Global Attention Global Attention   [v 4] 1609/2 D 0 g 246
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-1 Starstrucked Starstrucked   [s 3] 2140/11 A 0 g 196
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Lovely Nova Lovely Nova   [s 5] 2160/13 B 6 17.1 1319
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-5 Hadrianos Hadrianos   [h 4] 2140/3 B 3 15.2 80
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-7 Athena Hammering Athena Hammering   [s 4] 2140/6 D 5 15.3 492
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-8 Backmo Svea Backmo Svea   [s 12] 1640/6 D 2 28.0 341
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-9 Best of Luck Best of Luck   [v 3] 2140/7 A 5 18.2 50
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 5] 2640/9 B 1 15.4 37
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-7 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/11 D 0 16.1 135
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/2 C 1 16.2 50
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 6] 2140/8 A 0 18.1 41
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-1 Baltic Sun Baltic Sun   [s 3] 1640/6 D str
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-2 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 8] 1640/4 C 0 14.0 559
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2640/5 C 2 16.2 631
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-8 Best of Luck Best of Luck   [v 3] 2140/9 B 5 17.3 304
2020-10-16 2020-10-16 Romme-1 Tailor Raiz Tailor Raiz   [v 5] 2140/2 D 4 19.2 56
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/4 D 6 16.5 105
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 M.T.James M.T.James   [h 9] 2140/7 D 6 16.0 53
2020-10-16 2020-10-16 Romme-6 Francesco Boko Francesco Boko   [v 8] 2140/11 B 8 16.1 67
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Leofaks Leofaks   [v 12] 2140/5 D 0 g 142
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 Believeinmiracles Believeinmiracles   [s 5] 2140/4 B 0 g 71
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Made of Stars Made of Stars   [v 4] 2140/6 A 1 15.7 22
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Gitan de Touchyvon Gitan de Touchyvon   [v 4] 2640/10 B 1 15.3 25
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-7 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 6] 2140/3 D 2 14.0 26
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-10 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 1660/14 C 0 28.4g 571
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2180/11 A 6 16.2 62
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Freja B.S. Freja B.S.   [s 5] 1640/2 C 0 g 429
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Sweet Perfection Sweet Perfection   [s 6] 2140/7 C 0 g 587
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Going Behind Going Behind   [v 4] 2640/8 C 0 17.9 109
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2160/6 D 0 25.4 780
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-11 Boomer Boomer   [v 8] 2160/5 B 5 15.8 182
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 5] 2140/6 D 7 13.5 74
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-2 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/11 D 0 15.2 1027
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/8 D 0 17.0g 1535
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-5 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/1 B 0 15.8 462
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/8 D 0 15.8 993
2020-10-09 2020-10-09 Romme-8 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/5 D 6 14.7 768
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2660/10 D 5 16.3 892
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 3160/10 D 5 16.0 727
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-11 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 6] 2660/6 C 4 15.6g 164
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-3 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 7] 2640/2 D 0 16.6 567
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Varg Eld Varg Eld   [v 9] 2140/2 D 0 28.9 543
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-7 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/6 C 6 13.3 874
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Gigantica Gigantica   [s 8] 2140/1 D 0 18.8g 193
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-9 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 1640/2 D 3 15.5 136
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 King of Fillejack King of Fillejack   [v 7] 2140/6 D 0 19.2 781
2020-10-03 2020-10-03 Romme-3 Favourite Picture Favourite Picture   [s 3] 2140/2 B 0 16.9 23
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Charles Wain Charles Wain   [v 5] 2140/3 C 2 16.2 421
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/7 B 1 14.2 29
2020-10-03 2020-10-03 Romme-7 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 2140/2 B 4 29.3g 72
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-6 T.Midi T.Midi   [v 3] 2640/7 C 0 16.2 628
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-7 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/5 D 0 13.8 1608
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-8 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 7] 2640/1 C 0 13.7 748
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-1 Oxalis Tooma Oxalis Tooma   [s 2] 1640/9 C 5 18.8 410
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2140/4 D 0 13.8 505
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 6] 2140/1 D 6 12.9 501
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/11 D 0 g 385
2020-09-25 2020-09-25 Romme-2 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/12 C 0 16.4 724
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Lovely Nova Lovely Nova   [s 5] 2140/12 C 6 16.8 804
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Going Behind Going Behind   [v 4] 2640/12 D 0 g 396
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-6 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 6] 2100/5 A 1 14.5 17
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2100/1 C 6 17.4 63
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 4] 2140/1 D 4 33.0 79
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-11 So Heavenly So Heavenly   [v 8] 2100/2 D 0 22.4 196
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-10 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2640/5 C str
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Uto Broline Uto Broline   [v 4] 2140/9 C str
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-5 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2140/8 C 3 14.4 144
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Dream Cash Dream Cash   [h 5] 2140/5 A 3 14.1 36
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-1 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 2160/10 C 3 29.9 342
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-2 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/1 D 6 14.3 394
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-3 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2160/6 D 0 g 886
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-4 Insignia Insignia   [s 6] 1660/7 B 5 14.7 80
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-3 Starstrucked Starstrucked   [s 3] 2140/5 D 0 g 368
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-8 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 1640/2 D 3 15.7 920
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-9 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2660/10 C 0 15.9 530
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-11 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 2100/12 D str
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/1 B 0 g 351
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-8 Campari Campari   [v 4] 2640/1 D 0 16.8 956
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 3160/11 D 0 17.3 2077
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-7 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 9] 1640/9 D 0 g 1269
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/11 C 0 16.7 492
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2180/14 C 7 25.2 1520
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Going Behind Going Behind   [v 4] 2140/8 B 0 g 29
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-3 Faxmar Faxmar   [v 8] 1640/1 D 0 g 276
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-2 The Engine The Engine   [h 3] 2640/5 A 4 16.6 81
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Knifetown Hall Knifetown Hall   [v 4] 2140/4 B 0 g 86
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-6 Morell Morell   [s 3] 2140/5 D 3 16.8 480
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-8 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/8 C 6 15.5 310
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Campari Campari   [v 4] 2160/14 D 6 16.5 1220
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-8 This is Alex This is Alex   [v 9] 1640/6 D 0 g 727
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-9 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 6] 2660/6 B 3 15.4g 184
2020-09-08 2020-09-08 Romme-2 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/5 D 3 15.6 614
2020-09-08 2020-09-08 Romme-4 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/11 D 5 14.7 841
2020-09-08 2020-09-08 Romme-9 Global Amazone Global Amazone   [s 4] 2160/11 C 7 16.5g 101
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-2 Casino T.A. Casino T.A.   [s 3] 2140/7 B 7 18.0 411
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Guli Tor Guli Tor   [h 8] 2160/10 C 4 25.5 63
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Star's Fighter Star's Fighter   [v 6] 2140/12 D 1 15.6 32
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/15 C 3 18.1 288
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Singö Kalle Singö Kalle   [v 4] 1640/2 D 0 g 189
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 51
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 8] 2140/1 D 1 30.5 88
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-1 Begging for More Begging for More   [v 4] 2140/2 B 7 20.2g 32
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 7] 2140/11 B 1 15.1 38
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 9] 2140/5 C 0 g 121
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 King of Fillejack King of Fillejack   [v 7] 2140/9 D 0 g 240
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 11] 2140/11 C 4 15.5 112
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2160/10 D 4 25.2 617
2020-08-31 2020-08-31 Romme-2 Morell Morell   [s 3] 2140/3 D 7 15.8 595
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 1640/12 C str
2020-08-31 2020-08-31 Romme-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2640/2 D 0 15.6 515
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-3 They don't Know They don't Know   [s 7] 2160/9 D 0 15.8 1765
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2640/5 D 2 15.5 389
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Whelk Whelk   [s 6] 2140/5 C 0 18.2g 182
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-2 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 9] 2140/2 D 6 25.3 1971
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 1640/1 C 3 12.6 87
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 6] 2140/11 C 3 15.6 617
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-2 Another Way to Pay Another Way to Pay   [v 5] 2140/4 D 5 16.2 851
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Going Behind Going Behind   [v 4] 2140/3 C 3 15.9 55
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/7 D 2 15.0 546
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-2 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/7 C 6 16.0g 149
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-4 Campari Campari   [v 4] 2640/9 D 0 g 1184
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 1660/6 C 2 25.1 203
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/11 D 8 17.2 2690
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2640/5 D 0 17.5g 1799
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2640/11 A 1 15.6 20
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-8 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 7] 2140/1 D 3 26.5 431
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Don't Worry Don't Worry   [v 6] 2160/4 C 0 17.0 156
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/12 D 0 15.6 489
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 2140/4 A 3 15.5 18
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-9 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2640/13 D 7 15.5 1221
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-10 Uranos Uranos   [v 4] 2140/12 C 3 17.6 456
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-5 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/4 D 0 18.9g 1117
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2640/10 C 0 14.6 422
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/2 D 4 15.7 120
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-1 Casino T.A. Casino T.A.   [s 3] 2140/4 C 4 17.8 1005
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-6 They don't Know They don't Know   [s 7] 1660/11 D 8 13.9 310
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Another Way to Pay Another Way to Pay   [v 5] 2140/8 C 7 16.9 158
2020-08-14 2020-08-14 Romme-3 Going Behind Going Behind   [v 4] 2640/11 C 0 21.1g 428
2020-08-14 2020-08-14 Romme-4 T.Midi T.Midi   [v 3] 1640/1 C 4 12.6 553
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-1 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2160/13 C 1 15.3 159
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-2 Dale Spik Dale Spik   [v 11] 1140/3 C 4 421
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Bitter Tears Bitter Tears   [s 6] 2140/9 D 0 19.5g 62
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 3140/4 C 6 32.1 224
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 9] 2180/7 C 0 g 640
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Hadrianos Hadrianos   [h 4] 2140/5 A 5 15.3 30
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2140/4 C 2 12.9 253
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-7 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 2140/3 B 3 12.7 110
2020-08-05 2020-08-05 Romme-1 Hashtag Hashtag   [s 7] 2140/10 D 0 g 454
2020-08-05 2020-08-05 Romme-3 S.G.'s Ambrosia S.G.'s Ambrosia   [s 4] 2140/4 B 1 16.5 22
2020-08-05 2020-08-05 Romme-4 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/12 C 0 16.0 58
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Milton Sigel Milton Sigel   [v 10] 2140/2 D 7 14.6g 501
2020-08-05 2020-08-05 Romme-7 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 5] 2140/3 B 1 16.0 25
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/10 A 1 16.4 63
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 King of Fillejack King of Fillejack   [v 7] 2140/8 C 0 18.2 308
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 1660/14 C 7 23.6 1624
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 6] 2140/9 B 8 15.5 40
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/8 B 1 15.6 95
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Eldar Eldar   [v 4] 2140/7 C 0 g 72
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Totally Face Totally Face   [s 5] 2140/3 B 0 16.6g 69
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-12 King Creole King Creole   [v 10] 2140/8 B 7 14.3 227
2020-07-30