V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-2 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 8] 2160/11 C

Nyheter för travkusk


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.Ganska väntat var Cyber Lane blixtra..


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.
Ganska väntat var Cyber Lane blixtrande snabb från start och tog ledningen och lika väntat fick Very Kronos positionen utvändigt ledaren.
Favoritduon var jämnspelade på V75 och det blev också en duell helt i publikens smak. Cyber Lane såg kaxig ut i ledningen och Very Kronos såg pigg ut utvändigt.
In mot upploppet skaffade sig Johan Untersteiner en liten lucka och Cyber Lane kämpade storstilat hela vägen hem och höll undan med en längd på favoritbanan. 2017 segrade Cyber Lane i Svensk Travderby på Jägersro och tjänade fyra miljoner kronor.
- Det var skoj så klart, det var en hård kamp mellan två fantastiska hästar där framme. I dag hade vi det bättre läget och då kunde vi gå vinnande ur striden. Jag hade god feeling hela vägen, sa Johan Untersteiner.
Segertiden blev 1.12.3 över distansen 2 640 meter autostart. Segern var alltså värd 400 000 kronor och totalt i karriären har Cyber Lane tjänat 12,6 miljoner kronor.

Bra dag för Untersteiners
V75 handlade mycket om Untersteiners och Johan vann även V75-2 där han segrade med Velegance. Peter Untersteiner hade fyra hästar till start i loppet och det blev en stalldubbel sedan Johan serverat Velegance draghjälp till 250 kvar i rygg på stallkamraten och favoriten Darah Bibo som kördes av Peter. Men favoriten slutade oplacerad och tvåa blev stallets minst betrodda häst, Ofelia O.E. med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
Peter Untersteiner fick kuskrevansch i V75-6 där han lotsade in dansktränade Dortmund. Långloppet bjöd på högt tempo från början där det var kamp om positionerna. När värsta bataljen var avklarad där framme gjorde Peter Untersteiner vinstdraget då han attackerade och fick överta ledningen 1 600 meter från mål. Dortmund, som var trea i danska derbyt i fjol, tränas av Marc Baek Nielsen. Tvåa blev en mycket tapper Kennedy.

Imponerande vinnare
V75-1 bjöd på dramatik och efter en något svag värmning kunde inte favoriten Royce Rolls alls vara med i kampen om ledningen. Istället var det Hummer Scott som tog kommandot i en vrålsnabb inledning där han tog sig förbi innerspårets O’Man Flax i en 1.06-öppning första 500.
Björn Goop hittade rygg ledaren och dryga varvet från mål gled han ut utvändigt ledaren och därifrån var favoriten mycket tapper och V75 inleddes
- Jag är imponerad av hästens inställning. Han var tapper, konstaterade Björn Goop.
Det såg länge ut som att Björn Goop skulle ta ytterligare en favoritseger då Zap di Girofalco länge dominerade V75-3 i spets. Men ledaren travade inte perfekt och mitt på upploppet kom galoppen och istället slank Dragster ut från vinnarhålet i rygg på ledaren och spurtade till segern. Erik Adielsson körde vinnaren som tränas av Roger Malmqvist.
Spets och slut handlade det om i V75-4 där hemmatränaren Ola Karlsson satt Red Mile Brodde i utmärkt författning. Från spår 1 försvarade Jörgen Sjunnesson innerspåret och sedan dominerade Red Mile Brodde från start till mål.
Dagens kanske mest imponerande vinnare fick vi se i V75-5 där Farlander Am klev fram utvändigt ledaren varvet kvar och sedan bara mosade ledaren Ingo. Stefan Persson satt i segersulkyn och han såg segersäker ut redan halvvarvet från mål.
- Fruktansvärt jobbigt att stå vid sidan. Det är en hedershäst som gör allt och lite därtill, sa tränaren Johan Svensson.
Sju rätt på V75 gav 22 851 kronor, sex rätt gav 147 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Prins Korean Prins Korean   [v 7] 2140/4 5 16.0 559
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Going Gunvald Going Gunvald   [v 8] 2160/8 5 17.5 465
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Ronda Rousey Ronda Rousey   [s 3] 2140/8 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Going Gunvald Going Gunvald   [v 8] 2140/12 7 16.0 1142
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-9 Rex Lavec Rex Lavec   [v 7] 2140/3 D 0 22.3 353
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2640/8 D 2 20.3 672
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 4] 2140/6 D 2 17.5 422
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-10 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2200/8 C 1 27.9 44
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Ängens Indra Ängens Indra   [s 6] 2140/8 D 0 19.2 322
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Nomitzi Nomitzi   [s 5] 2140/1 D str
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/6 C 2 15.2 59
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 2680/9 C 1 25.7 356
2016-11-12 2016-11-12 Romme-9 Radagast Radagast   [h 3] 2140/9 B 2 15.3 31
2016-11-12 2016-11-12 Romme-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2140/6 C 3 14.1 427
2016-11-12 2016-11-12 Romme-4 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2140/10 D 0 18.1 1084
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-6 Överlägsna Liss Överlägsna Liss   [s 6] 1640/6 B 6 17.6 50
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-5 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 4] 2140/9 D 7 21.0g 105
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 1660/5 C 4 16.9 144
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Spero Ducere Spero Ducere   [h 4] 1640/3 C 0 g 33
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-8 Echauffour Echauffour   [v 10] 2680/11 B 0 17.1 157
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 6] 2140/3 D 3 17.1 390
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 4] 2660/8 D 5 17.3 1241
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2140/9 D 8 15.9 473
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/6 C 6 17.0 338
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Glory Boy Glory Boy   [v 5] 2140/2 B 0 126
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Tarpoon Bris Tarpoon Bris   [h 11] 2140/8 C 0 15.3 589
2016-09-09 2016-09-09 Romme-5 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/4 D 6 15.4 79
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/2 D 3 15.0 881
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-1 Tarpoon Bris Tarpoon Bris   [h 11] 1640/4 C 0 14.0 590
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Ayita Pil Ayita Pil   [s 5] 1640/5 B 0 15.3 132
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Carmensac Carmensac   [s 4] 2140/6 B 3 16.1 119
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Glory Boy Glory Boy   [v 5] 1640/1 C 6 14.1 557
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Moa Star Moa Star   [s 6] 2100/2 B 2 16.2 60
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Faksi Linn Faksi Linn   [s 7] 2140/3 D str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-8 Icarian Icarian   [v 7] 2140/7 C 0 21.4 102
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2640/2 D 4 16.9 1061
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/9 D 6 14.4 172
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/3 A 1 17.6 154
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-4 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/2 C 6 15.7 114
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2140/4 D 0 16.1 424
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Ayita Pil Ayita Pil   [s 5] 2140/2 D 0 15.6 251
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-4 Icarian Icarian   [v 7] 2140/2 C 0 18.0 61
2016-06-10 2016-06-10 Romme-8 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/6 B 1 16.6 99
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-10 Icarian Icarian   [v 7] 2140/1 D 2 16.8 412
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Icarian Icarian   [v 7] 2140/8 D 0 16.8 1110
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 2140/13 B 0 584
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Icarian Icarian   [v 7] 1640/5 D 5 16.5 1395
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-4 Väskinge Linus Väskinge Linus   [v 11] 2140/9 D 0 30.3g 994
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Scarpia Scarpia   [v 6] 2140/7 D 3 16.9 126
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/8 D 0 19.2 715
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-6 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 5] 2640/6 C 0 19.3 424
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 6] 2160/8 C str
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-4 Much More Much More   [v 6] 2140/12 B 5 18.1 121
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-2 Hanna Q.L. Hanna Q.L.   [s 4] 2140/1 D 4 18.6 120
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-1 Global Resistance Global Resistance   [v 6] 2640/4 A 0 17.9 25
2017-11-03 2017-11-03 Romme-12 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 2160/11 A 0 30.9 561
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Bangforthebuck Am Bangforthebuck Am   [v 6] 2140/2 D 3 16.1 77
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 6] 2180/15 A 7 31.4g 29
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Ior Tooma Ior Tooma   [v 5] 2140/2 C 0 g 80
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-6 Fleeton Fleeton   [v 5] 2140/8 A 0 19.8 110
2017-10-27 2017-10-27 Romme-10 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 2140/8 B 3 30.6 445
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Bon Natal Bon Natal   [v 5] 2140/1 C 2 16.1 20
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Pretty Perfect Pretty Perfect   [s 5] 2160/9 D 7 16.2 39
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 1640/6 D 0 g 249
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/2 C 4 15.1 351
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Ricke Ricke   [v 4] 2140/5 B 3 16.4 65
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Fleeton Fleeton   [v 5] 2140/3 B 7 15.8 156
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Bon Natal Bon Natal   [v 5] 2140/2 C 1 18.1 20
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Daredevil N.L. Daredevil N.L.   [h 7] 1640/3 D 2 13.4 281
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-8 Scarpia Scarpia   [v 6] 2140/4 B str
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Mad Max Toowoomba Mad Max Toowoomba   [v 5] 2140/9 D 0 18.1 736
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/15 D 0 19.0 687
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 1640/1 B 0 14.1 36
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Daredevil N.L. Daredevil N.L.   [h 7] 1640/11 D 0 17.6 107
2017-08-28 2017-08-28 Romme-9 Neverendingdream Neverendingdream   [v 6] 3140/4 A 3 16.0 84
2017-08-28 2017-08-28 Romme-8 Goldwin Goldwin   [v 8] 2140/2 D 0 15.2 727
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 2140/10 A 3 15.0 30
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-8 Racing Hill Racing Hill   [v 9] 2160/13 B 7 16.0 998
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Neverendingdream Neverendingdream   [v 6] 2140/2 B 4 15.9 47
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Barack Boko Barack Boko   [v 9] 2140/10 B 3 15.1 30
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Persos Bojje Persos Bojje   [v 8] 2640/9 B 1 15.7 33
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Gloria Band Gloria Band   [s 5] 2140/9 C 1 14.7 33
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-1 Akar Beryll Akar Beryll   [s 6] 2140/6 C str
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Feria de Mayo Feria de Mayo   [s 7] 2140/9 C 0 15.2 88
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Bart Nyto Bart Nyto   [v 6] 2180/9 B 7 18.3 185
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Much More Much More   [v 6] 2140/9 A 3 17.1 451
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/12 A 3 16.2 1468
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-11 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/15 C 5 17.2 321
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Ignatius Ignatius   [v 5] 2140/1 D 0 18.3 341
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Barack Boko Barack Boko   [v 9] 2140/13 B 2 15.2 89
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Mad Max Toowoomba Mad Max Toowoomba   [v 5] 2140/8 B 1 17.4 75
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2140/3 C 0 18.2g 133
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Noel Palema Noel Palema   [v 8] 1640/9 C 8 18.0 44
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 3160/6 B 6 26.4 164
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Boreas Petes Boreas Petes   [v 5] 1660/7 D 4 16.4 114
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Champagne Am Champagne Am   [s 5] 2160/9 C 0 g 517
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-5 Thrilling Thrilling   [s 5] 2140/11 B 6 17.5 76
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Harry Ruda Harry Ruda   [h 5] 2640/2 D 1 17.8 94
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2200/11 C 3 24.8 38
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/5 C 6 16.6 179
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2140/14 B 3 16.1 210
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Goldwin Goldwin   [v 8] 2160/9 C str
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Call Him a Star Call Him a Star   [v 6] 2140/6 B 1 16.3 40
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 Champagne Am Champagne Am   [s 5] 2160/14 C 2 20.3 330
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Platina Platina   [s 5] 2140/6 D 0 g 216
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 7] 2140/10 D 0 16.0 465
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2660/9 D str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 124
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2140/5 D 0 18.8g 277
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-9 Sandro Power Sandro Power   [v 6] 2140/3 C 0 17.4 422
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2140/9 D 0 g 408
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Go Go Finish Go Go Finish   [s 8] 2100/5 D 5 18.0 39
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-4 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2160/13 A 0 18.7g 335
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2660/7 C 3 18.2 211
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-8 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/13 C 0 16.4 789
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/5 D 6 18.6 360
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2180/8 A 4 26.2 49
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Castella L.S. Castella L.S.   [s 7] 2140/5 B str
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Sandro Power Sandro Power   [v 6] 2140/5 C str
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Officer Kronos Officer Kronos   [v 9] 2140/3 D 0 g 597
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 6] 2160/8 B 0 15.9 119
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/1 C 6 16.7 80
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-7 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2160/14 C 6 15.0 181
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 6] 1640/8 B 2 14.6 289
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Father Foura Father Foura   [h 5] 1640/7 C 5 18.8 134
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/7 B 2 16.6 30
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 You Can Dance You Can Dance   [s 9] 2140/4 C 3 17.9 134
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Axelia Axelia   [s 7] 2140/9 D 0 20.7g 494
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-12 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2100/9 D 0 15.5 1138
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/1 D 7 19.9 544
2018-11-19 2018-11-19 Romme-5 You Can Dance You Can Dance   [s 9] 2140/5 C 4 15.5 241
2018-11-19 2018-11-19 Romme-10 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/3 B 3 16.9 124
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/4 B 2 17.5 471
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 1609/12 C 0 g 264
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-2 Art of Diamond Art of Diamond   [s 4] 2160/11 B 6 17.9 404
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 5] 2140/6 A 0 g 216
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Expendables Expendables   [v 4] 2140/11 C 0 16.2 659
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-1 Art of Diamond Art of Diamond   [s 4] 2160/14 A 3 18.2 798
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Let's Twist a Lot Let's Twist a Lot   [s 4] 1640/1 B 0 g 141
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/12 B 6 17.6 63
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/8 D 0 13.8 1151
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 6] 2140/3 D 0 16.5 574
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Another Way to Pay Another Way to Pay   [h 3] 2140/6 B 7 18.3 143
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Call Him a Star Call Him a Star   [v 7] 2160/7 B 0 g 752
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Hilton Boko* Hilton Boko*   [s 4] 2640/8 D 5 16.7 65
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Dust Collector Dust Collector   [v 6] 2140/12 C 3 15.3 88
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Rock the Knight Rock the Knight   [s 4] 2140/9 C 0 19.6g 42
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/11 B 4 14.0 178
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 1640/5 D 0 g 104
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-8 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 2160/4 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Bella Caf Bella Caf   [s 7] 2140/8 D 8 17.0 506
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Reach for Divinity Reach for Divinity   [v 6] 2140/10 B 4 17.1 49
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/4 B 2 16.1 34
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Art of Diamond Art of Diamond   [s 4] 2140/9 B 4 18.7 231
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 5] 2640/3 C 3 17.3 328
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Frank Sisu Frank Sisu   [v 3] 2160/13 A 0 g 64
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Wallbase Wallbase   [s 5] 2140/10 B 4 15.9g 53
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/1 D 0 g 638
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-10 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 1640/12 D 0 14.9 1062
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/10 D 6 16.8 178
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2160/15 B 0 14.9 273
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Min SoPhia Min SoPhia   [s 4] 2140/10 C 8 20.0g 76
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/10 D 8 18.3 363
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 2140/2 C 4 16.5 75
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/8 D 6 18.4 114
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 B.B.S.Snake B.B.S.Snake   [v 6] 2140/9 B 3 18.2 66
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/10 C 1 15.8 316
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Above All Gin Above All Gin   [v 4] 2140/2 B 2 16.6 20
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 4] 2140/1 D 6 16.5g 154
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-7 Razumi Razumi   [s 5] 2140/6 A 0 14.9 399
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-11 Smoke Detector Smoke Detector   [v 7] 1640/3 C 4 15.9 217
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 McSpirit McSpirit   [v 5] 2140/3 B 6 15.1 195
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-6 Razumi Razumi   [s 5] 2140/8 A 0 g 165
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-11 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/15 B 2 16.2 494
2018-06-08 2018-06-08 Romme-2 Ebba Running Ebba Running   [s 5] 2140/10 D 0 17.4 2210
2018-06-08 2018-06-08 Romme-3 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/11 B 6 29.3 519
2018-06-08 2018-06-08 Romme-6 Dream of Trix Dream of Trix   [v 4] 2140/1 D 0 15.6g 256
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2140/8 C 0 16.5 716
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Isola Sund Isola Sund   [s 6] 2140/10 C 6 16.1 63
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2640/5 C 6 16.1 369
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2160/15 A 7 16.4 44
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Frank Sisu Frank Sisu   [v 3] 2140/3 D 0 17.9 118
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/1 C 1 13.7 160
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Ior Tooma Ior Tooma   [v 6] 2160/7 B 0 22.9g 164
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Racing Hill Racing Hill   [v 10] 2160/9 D 0 16.0 588
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/9 C str
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Radagast Radagast   [v 5] 1640/12 A 5 14.1 50
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Razumi Razumi   [s 5] 2160/8 C 3 15.8 52
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Gloria Band Gloria Band   [s 6] 2140/11 B 3 15.4 77
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2640/4 D 0 161
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 6] 2140/2 C 0 g 75
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-6 Razumi Razumi   [s 5] 2140/5 C 5 16.9 245
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/4 C 2 15.8 31
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-8 Radagast Radagast   [v 5] 1640/2 A 1 13.1 27
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/10 C 0 18.2g 132
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 My Dream Art My Dream Art   [v 4] 2140/15 A 4 16.9g 40
2018-02-23 2018-02-23 Romme-9 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 6] 2160/11 C 0 17.8 120
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Duke Nukem Duke Nukem   [v 5] 2140/4 B 6 16.7 56
2018-02-13 2018-02-13 Romme-1 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 6] 2140/9 D 6 17.9 251
2018-02-13 2018-02-13 Romme-5 Elita Memphis Elita Memphis   [s 7] 2140/9 C 0 16.7g 274
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 1640/5 D 0 30.1 596
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Vincent Zaz Vincent Zaz   [v 6] 2160/5 A str
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 My Night My Night   [v 5] 2140/2 C 2 17.1 101
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Chip Dealer Chip Dealer   [v 10] 2160/7 B 0 17.3 407
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-3 Global Resistance Global Resistance   [v 7] 2160/12 C 0 16.3 202
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 My Night My Night   [v 5] 2140/1 B 2 17.1 96
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 11] 2160/7 C 0 26.2 649
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Scarpia Scarpia   [v 7] 1640/11 C 0 13.4 288
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2140/14 B 0 16.7 979
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2160/11 D str
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 6] 1660/14 A 6 31.1g 39
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 5] 2140/1 D 0 17.9 628
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Felicienne Felicienne   [s 4] 2140/4 C 0 16.9 88
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Gulf Gulf   [v 4] 2140/8 C 0 17.9 178
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Castor Brick Castor Brick   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 234
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 5] 2140/8 C 6 18.9g 98
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Uret Uret   [v 6] 2140/4 B 1 16.1 16
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3160/6 C 2 16.5 328
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 My Dream Art My Dream Art   [v 5] 2140/9 C 4 16.9 125
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Imakethecashquick Imakethecashquick   [s 4] 1640/7 C 2 14.6 61
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Lighten Up Lighten Up   [s 6] 1640/2 B 4 14.1 271
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 8] 2160/15 D str
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Imilie Boko Imilie Boko   [s 4] 2140/5 C 3 15.9 35
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Veritas Grif Veritas Grif   [s 5] 2140/2 A 1 15.0 23
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Bechamel Bechamel   [s 4] 2140/7 C 4 14.9 98
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-3 Global Bookmaker Global Bookmaker   [v 2] 2140/1 B 3 19.3 36
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-3 Campari Campari   [v 3] 2140/2 C 4 18.3 919
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-8 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2640/12 C 0 15.8 299
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Imilie Boko Imilie Boko   [s 4] 2160/13 A 4 16.9 52
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-10 This is Alex This is Alex   [v 8] 2160/7 C 0 14.5 993
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2140/12 C 0 14.5 628
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 4] 2640/7 B 6 16.7 217
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 2140/8 B 2 16.4 43
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 7] 2140/3 C 1 13.8 184
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 1640/11 C 5 15.1 126
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 6] 2140/1 D 5 13.0 114
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 6] 1660/5 D 0 13.9 452
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Star's Fighter Star's Fighter   [v 5] 2640/2 C str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/10 B 6 17.9 62
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 1660/11 D 0 25.5g 767
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 4] 2140/2 D 1 14.4 319
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1640/1 D 0 g 408
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2640/8 D 4 14.2 796
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 8] 2160/4 C 4 14.8 399
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-7 Campari Campari   [v 3] 2140/4 D 7 17.5 896
2019-09-23 2019-09-23 Romme-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2640/2 C 0 15.5 233
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/10 C 5 15.3 247
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2100/13 A 3 16.6 170
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2180/10 B 3 15.2 173
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-10 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2160/9 B 7 17.0 284
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 3140/7 D 0 g 1000
2019-09-19 2019-09-19 Romme-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2660/8 C 4 15.3 392
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Reach for Divinity Reach for Divinity   [v 7] 2140/3 C 0 g 123
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-3 Avalanche Avalanche   [s 4] 2140/8 D str
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2160/8 B 0 17.4g 973
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Moolger Moolger   [v 6] 2140/3 D 4 15.1 353
2019-09-15 2019-09-15 Romme-11 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 2140/1 C 0 g 529
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Believeinmiracles Believeinmiracles   [s 4] 2140/8 C 3 17.9 228
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-7 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2640/4 B 0 g 228
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/11 C 0 16.1g 209
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Tro Lo Lo Tro Lo Lo   [s 7] 2140/11 B 4 14.4 77
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2140/7 B 3 15.0 36
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/3 A str
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-1 Stepping Baby Stepping Baby   [s 6] 2160/4 D 7 19.7g 506
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2140/3 D 1 28.3 103
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Moolger Moolger   [v 6] 2640/3 C 8 16.7 83
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Udo Frontline Udo Frontline   [v 6] 1640/6 C 0 16.5 123
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 5] 2140/7 C 6 13.5 205
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2160/9 C 0 16.4g 405
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Dom Perignon Dom Perignon   [v 5] 1640/8 D 0 13.0 635
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-1 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 1640/9 A 3 13.7 132
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-9 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/10 C 5 16.0 464
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2640/7 C 3 15.0 562
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Zeus Sensation Zeus Sensation   [v 5] 2160/7 A 1 17.7 20
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/7 A 5 17.0 154
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/12 D 0 16.6 787
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Moolger Moolger   [v 6] 2160/12 A 4 16.2g 81
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Bastian Bastian   [v 3] 2100/5 C 0 g 59
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/2 D 5 13.9 300
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-9 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2640/1 C 8 17.3 136
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Torte Lini Torte Lini   [v 4] 2140/8 A 2 16.4 24
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Duke Nukem Duke Nukem   [v 6] 2140/5 C 1 15.4 33
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2180/10 C 4 26.8 313
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Moolger Moolger   [v 6] 2140/9 C 6 15.9 74
2019-08-12 2019-08-12 Romme-7 Baron d'Inverne Baron d'Inverne   [v 9] 2140/10 C 5 15.4 39
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 4] 2140/2 B 5 17.1 58
2019-08-10 2019-08-10 Romme-1 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2140/3 D 7 19.3g 195
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2160/9 A 5 16.0 27
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3140/9 D 6 15.0 813
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2660/7 D 0 28.3 310
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2640/6 C 0 16.9 659
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/11 D 0 15.3 277
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3660/4 C 5 16.8 663
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-4 Global Anytime Global Anytime   [s 3] 2140/9 D 0 14.8 415
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Ebba Running Ebba Running   [s 6] 2140/3 B 2 15.7 49
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1640/3 B 1 12.9 52
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2140/9 B 0 g 35
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 8] 2140/12 A 2 13.1 104
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 5] 2140/5 D 2 17.9 168
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/2 D 2 14.4 343
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2140/5 B 0 16.4 18
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/5 D 7 15.8 228
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1140/4 C 0 144
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/6 C 6 14.9 333
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 3140/2 D 3 16.2 254
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-6 This is Alex This is Alex   [v 8] 1640/2 C 3 11.8 368
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/9 B 3 16.2 87
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Lighten Up Lighten Up   [s 6] 2140/11 B 2 16.9 83
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-1 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/8 B 4 13.9 257
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/11 C 5 16.4 325
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Above All Gin Above All Gin   [v 5] 2140/2 C 0 g 29
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-10 Chip Life Chip Life   [v 6] 2140/3 D 0 18.9 347
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2640/11 D 6 15.3 528
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 12] 2140/1 D 0 26.1 949
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-8 Art of Diamond Art of Diamond   [s 5] 2160/8 A 0 17.8 98
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 55
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2140/3 B 1 15.1 91
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Digital Winner Digital Winner   [v 8] 2140/5 D 6 15.0 131
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-10 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2140/1 B 3 14.9 102
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3180/11 C 3 17.3 253
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-3 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1640/1 C 2 12.0 347
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/14 A 0 g 257
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 8] 2660/13 C 6 15.8 704
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/5 C 4 12.5 1114
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-3 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 1640/5 C 0 15.2 275
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 1640/4 D 4 14.4 285
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 5] 2160/9 D 5 16.2 789
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Mr Deauville Mr Deauville   [v 5] 2140/4 C 1 14.1 53
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/11 A 5 15.2 269
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 This is Alex This is Alex   [v 8] 2140/5 C 2 15.2 407
2019-06-10 2019-06-10 Romme-11 Sotika Sotika   [s 6] 2140/11 A 6 16.9 184
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 2140/14 D 7 13.8 542
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2180/10 B str
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 Moolger Moolger   [v 6] 1640/1 B str
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 Moolger Moolger   [v 6] 2180/10 A 2 16.7 29
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 3160/4 C 5 15.9 568
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-6 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 3180/11 D 0 16.0 990
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Okeechobee Okeechobee   [v 6] 2100/7 D 2 16.8 144
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2140/4 C 6 13.8 1046
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Connectra Connectra   [s 8] 2140/3 D 1 17.9 315
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-6 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2640/2 D 7 15.8 1153
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Global Tattoo Global Tattoo   [v 6] 2140/3 A 3 15.8 80
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Moschino Degato Moschino Degato   [v 4] 2100/9 C 2 14.2 50
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2180/3 D 5 14.1 411
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2140/5 C 3 15.4 45
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 9] 2160/5 B 0 17.6g 171
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-5 Lighten Up Lighten Up   [s 6] 1640/9 D str
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2140/8 B 0 15.9 664
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Alice Ruda Alice Ruda   [s 4] 2140/11 C 4 16.5 1130
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 2140/12 D 3 18.1 267
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Moolger Moolger   [v 6] 2140/14 C 5 16.3 278
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 8] 1660/13 C 6 27.8g 1028
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Moolger Moolger   [v 6] 2160/9 D 4 15.9 811
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Meya Palema Meya Palema   [s 5] 1609/10 D 3 16.2 108
2019-02-22 2019-02-22 Romme-3 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 1640/7 D 0 15.7 459
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Moolger Moolger   [v 6] 2160/9 B 4 17.2 97
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 1640/12 C 0 27.1g 85
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Global Tattoo Global Tattoo   [v 6] 2140/7 C 6 17.3 235
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Banker Up Banker Up   [v 5] 2140/11 D 0 19.3 553
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-12 Moschino Degato Moschino Degato   [v 4] 2140/1 B 3 17.7 27
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 M.T.Master Don M.T.Master Don   [v 5] 2140/10 B 2 15.8 23
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-9 Moolger Moolger   [v 6] 2640/5 D 1 16.5 1466
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 8] 2180/15 D str
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Bribes Bribes   [v 4] 2140/5 C 2 16.8 34
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 8] 2140/7 C 8 16.4 521
2020-10-31 2020-10-31 Romme-5 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 1640/5 D str
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 10] 2140/5 D 3 14.3 98
2020-10-31 2020-10-31 Romme-10 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2140/14 A 2 15.7 135
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Björlitira Björlitira   [s 5] 2160/6 D 0 31.7g 244
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 9] 2160/2 D 3 26.6 2309
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-8 Ninepoints Lucky Ninepoints Lucky   [s 4] 2140/1 D 0 14.1 1081
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-10 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2680/9 D 0 g 1845
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-1 Noocandy Noocandy   [s 2] 1640/7 C 1 16.3 576
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-6 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 1640/12 B 0 15.9 611
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-9 Francisfromheaven Francisfromheaven   [s 7] 1640/5 D 3 12.3 710
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2140/6 D 0 21.1 369
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 7] 1609/8 C 2 11.9 105
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-8 Global Attention Global Attention   [v 4] 1609/2 D 0 g 246
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-1 Starstrucked Starstrucked   [s 3] 2140/11 A 0 g 196
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Lovely Nova Lovely Nova   [s 5] 2160/13 B 6 17.1 1319
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-5 Hadrianos Hadrianos   [h 4] 2140/3 B 3 15.2 80
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-7 Athena Hammering Athena Hammering   [s 4] 2140/6 D 5 15.3 492
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-8 Backmo Svea Backmo Svea   [s 12] 1640/6 D 2 28.0 341
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-9 Best of Luck Best of Luck   [v 3] 2140/7 A 5 18.2 50
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 5] 2640/9 B 1 15.4 37
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-7 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/11 D 0 16.1 135
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/2 C 1 16.2 50
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 6] 2140/8 A 0 18.1 41
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-1 Baltic Sun Baltic Sun   [s 3] 1640/6 D str
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-2 Il Mio Hooligan Il Mio Hooligan   [h 8] 1640/4 C 0 14.0 559
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2640/5 C 2 16.2 631
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-8 Best of Luck Best of Luck   [v 3] 2140/9 B 5 17.3 304
2020-10-16 2020-10-16 Romme-1 Tailor Raiz Tailor Raiz   [v 5] 2140/2 D 4 19.2 56
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/4 D 6 16.5 105
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 M.T.James M.T.James   [h 9] 2140/7 D 6 16.0 53
2020-10-16 2020-10-16 Romme-6 Francesco Boko Francesco Boko   [v 8] 2140/11 B 8 16.1 67
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Leofaks Leofaks   [v 12] 2140/5 D 0 g 142
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 Believeinmiracles Believeinmiracles   [s 5] 2140/4 B 0 g 71
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Made of Stars Made of Stars   [v 4] 2140/6 A 1 15.7 22
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-2 Gitan de Touchyvon Gitan de Touchyvon   [v 4] 2640/10 B 1 15.3 25
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-7 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 6] 2140/3 D 2 14.0 26
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-10 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 1660/14 C 0 28.4g 571
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-12 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2180/11 A 6 16.2 62
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Freja B.S. Freja B.S.   [s 5] 1640/2 C 0 g 429
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Sweet Perfection Sweet Perfection   [s 6] 2140/7 C 0 g 587
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Going Behind Going Behind   [v 4] 2640/8 C 0 17.9 109
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2160/6 D 0 25.4 780
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-11 Boomer Boomer   [v 8] 2160/5 B 5 15.8 182
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 5] 2140/6 D 7 13.5 74
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-2 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/11 D 0 15.2 1027
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/8 D 0 17.0g 1535
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-5 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/1 B 0 15.8 462
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/8 D 0 15.8 993
2020-10-09 2020-10-09 Romme-8 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/5 D 6 14.7 768
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2660/10 D 5 16.3 892
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 3160/10 D 5 16.0 727
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-11 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 6] 2660/6 C 4 15.6g 164
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-3 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 7] 2640/2 D 0 16.6 567
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Varg Eld Varg Eld   [v 9] 2140/2 D 0 28.9 543
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-7 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/6 C 6 13.3 874
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Gigantica Gigantica   [s 8] 2140/1 D 0 18.8g 193
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-9 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 1640/2 D 3 15.5 136
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 King of Fillejack King of Fillejack   [v 7] 2140/6 D 0 19.2 781
2020-10-03 2020-10-03 Romme-3 Favourite Picture Favourite Picture   [s 3] 2140/2 B 0 16.9 23
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Charles Wain Charles Wain   [v 5] 2140/3 C 2 16.2 421
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/7 B 1 14.2 29
2020-10-03 2020-10-03 Romme-7 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 2140/2 B 4 29.3g 72
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-6 T.Midi T.Midi   [v 3] 2640/7 C 0 16.2 628
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-7 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/5 D 0 13.8 1608
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-8 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 7] 2640/1 C 0 13.7 748
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-1 Oxalis Tooma Oxalis Tooma   [s 2] 1640/9 C 5 18.8 410
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2140/4 D 0 13.8 505
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 6] 2140/1 D 6 12.9 501
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/11 D 0 g 385
2020-09-25 2020-09-25 Romme-2 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/12 C 0 16.4 724
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Lovely Nova Lovely Nova   [s 5] 2140/12 C 6 16.8 804
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Going Behind Going Behind   [v 4] 2640/12 D 0 g 396
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-6 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 6] 2100/5 A 1 14.5 17
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2100/1 C 6 17.4 63
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 4] 2140/1 D 4 33.0 79
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-11 So Heavenly So Heavenly   [v 8] 2100/2 D 0 22.4 196
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-10 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2640/5 C str
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Uto Broline Uto Broline   [v 4] 2140/9 C str
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-5 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2140/8 C 3 14.4 144
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Dream Cash Dream Cash   [h 5] 2140/5 A 3 14.1 36
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-1 Tönder Ö.K.* Tönder Ö.K.*   [v 5] 2160/10 C 3 29.9 342
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-2 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/1 D 6 14.3 394
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-3 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2160/6 D 0 g 886
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-4 Insignia Insignia   [s 6] 1660/7 B 5 14.7 80
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-3 Starstrucked Starstrucked   [s 3] 2140/5 D 0 g 368
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-8 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 1640/2 D 3 15.7 920
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-9 Let it be Me Tooma Let it be Me Tooma   [v 5] 2660/10 C 0 15.9 530
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-11 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 2100/12 D str
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/1 B 0 g 351
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-8 Campari Campari   [v 4] 2640/1 D 0 16.8 956
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 3160/11 D 0 17.3 2077
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-7 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 9] 1640/9 D 0 g 1269
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/11 C 0 16.7 492
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2180/14 C 7 25.2 1520
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Going Behind Going Behind   [v 4] 2140/8 B 0 g 29
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-3 Faxmar Faxmar   [v 8] 1640/1 D 0 g 276
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-2 The Engine The Engine   [h 3] 2640/5 A 4 16.6 81
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Knifetown Hall Knifetown Hall   [v 4] 2140/4 B 0 g 86
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-6 Morell Morell   [s 3] 2140/5 D 3 16.8 480
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-8 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/8 C 6 15.5 310
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Campari Campari   [v 4] 2160/14 D 6 16.5 1220
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-8 This is Alex This is Alex   [v 9] 1640/6 D 0 g 727
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-9 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 6] 2660/6 B 3 15.4g 184
2020-09-08 2020-09-08 Romme-2 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 10] 2140/5 D 3 15.6 614
2020-09-08 2020-09-08 Romme-4 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/11 D 5 14.7 841
2020-09-08 2020-09-08 Romme-9 Global Amazone Global Amazone   [s 4] 2160/11 C 7 16.5g 101
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-2 Casino T.A. Casino T.A.   [s 3] 2140/7 B 7 18.0 411
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Guli Tor Guli Tor   [h 8] 2160/10 C 4 25.5 63
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Star's Fighter Star's Fighter   [v 6] 2140/12 D 1 15.6 32
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/15 C 3 18.1 288
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Singö Kalle Singö Kalle   [v 4] 1640/2 D 0 g 189
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Bravo Rico Bravo Rico   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 51
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 8] 2140/1 D 1 30.5 88
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-1 Begging for More Begging for More   [v 4] 2140/2 B 7 20.2g 32
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 7] 2140/11 B 1 15.1 38
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Special One O.K. Special One O.K.   [v 9] 2140/5 C 0 g 121
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 King of Fillejack King of Fillejack   [v 7] 2140/9 D 0 g 240
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 11] 2140/11 C 4 15.5 112
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2160/10 D 4 25.2 617
2020-08-31 2020-08-31 Romme-2 Morell Morell   [s 3] 2140/3 D 7 15.8 595
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 1640/12 C str
2020-08-31 2020-08-31 Romme-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2640/2 D 0 15.6 515
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-3 They don't Know They don't Know   [s 7] 2160/9 D 0 15.8 1765
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2640/5 D 2 15.5 389
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Whelk Whelk   [s 6] 2140/5 C 0 18.2g 182
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-2 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 9] 2140/2 D 6 25.3 1971
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 1640/1 C 3 12.6 87
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 6] 2140/11 C 3 15.6 617
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-2 Another Way to Pay Another Way to Pay   [v 5] 2140/4 D 5 16.2 851
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Going Behind Going Behind   [v 4] 2140/3 C 3 15.9 55
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/7 D 2 15.0 546
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-2 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/7 C 6 16.0g 149
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-4 Campari Campari   [v 4] 2640/9 D 0 g 1184
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 1660/6 C 2 25.1 203
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/11 D 8 17.2 2690
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2640/5 D 0 17.5g 1799
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2640/11 A 1 15.6 20
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-8 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 7] 2140/1 D 3 26.5 431
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Don't Worry Don't Worry   [v 6] 2160/4 C 0 17.0 156
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/12 D 0 15.6 489
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 2140/4 A 3 15.5 18
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-9 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2640/13 D 7 15.5 1221
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-10 Uranos Uranos   [v 4] 2140/12 C 3 17.6 456
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-5 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/4 D 0 18.9g 1117
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2640/10 C 0 14.6 422
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-10 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/2 D 4 15.7 120
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-1 Casino T.A. Casino T.A.   [s 3] 2140/4 C 4 17.8 1005
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-6 They don't Know They don't Know   [s 7] 1660/11 D 8 13.9 310
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Another Way to Pay Another Way to Pay   [v 5] 2140/8 C 7 16.9 158
2020-08-14 2020-08-14 Romme-3 Going Behind Going Behind   [v 4] 2640/11 C 0 21.1g 428
2020-08-14 2020-08-14 Romme-4 T.Midi T.Midi   [v 3] 1640/1 C 4 12.6 553
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-1 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2160/13 C 1 15.3 159
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-2 Dale Spik Dale Spik   [v 11] 1140/3 C 4 421
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Bitter Tears Bitter Tears   [s 6] 2140/9 D 0 19.5g 62
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 3140/4 C 6 32.1 224
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 9] 2180/7 C 0 g 640
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Hadrianos Hadrianos   [h 4] 2140/5 A 5 15.3 30
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2140/4 C 2 12.9 253
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-7 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 2140/3 B 3 12.7 110
2020-08-05 2020-08-05 Romme-1 Hashtag Hashtag   [s 7] 2140/10 D 0 g 454
2020-08-05 2020-08-05 Romme-3 S.G.'s Ambrosia S.G.'s Ambrosia   [s 4] 2140/4 B 1 16.5 22
2020-08-05 2020-08-05 Romme-4 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/12 C 0 16.0 58
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Milton Sigel Milton Sigel   [v 10] 2140/2 D 7 14.6g 501
2020-08-05 2020-08-05 Romme-7 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 5] 2140/3 B 1 16.0 25
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/10 A 1 16.4 63
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 King of Fillejack King of Fillejack   [v 7] 2140/8 C 0 18.2 308
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 1660/14 C 7 23.6 1624
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 6] 2140/9 B 8 15.5 40
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/8 B 1 15.6 95
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Eldar Eldar   [v 4] 2140/7 C 0 g 72
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Totally Face Totally Face   [s 5] 2140/3 B 0 16.6g 69
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-12 King Creole King Creole   [v 10] 2140/8 B 7 14.3 227
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-2 Veritas Grif Veritas Grif   [s 6] 2100/7 C 7 15.2 192
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-5 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2100/3 D str
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-7 Starstrucked Starstrucked   [s 3] 2140/5 C 0 23.1g 343
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2160/9 B 1 14.5 75
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-5 T.Midi T.Midi   [v 3] 2640/1 D 3 15.8 559
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-1 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/1 D 0 15.9 661
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-2 Easy Pace Easy Pace   [s 6] 2140/12 D 0 16.9 1538
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-4 Flash Hammering Flash Hammering   [h 7] 2660/11 B 4 15.4 160
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-5 Morell Morell   [s 3] 2140/3 D 5 17.1 280
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 6] 2160/14 D 2 15.6 278
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/1 C 0 g 64
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Knifetown Hall Knifetown Hall   [v 4] 2140/9 C 2 15.2 29
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 2160/4 B 7 15.4 493
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Moolger Moolger   [v 7] 2160/13 B 0 217
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-3 Vanity Blast Vanity Blast   [s 8] 2140/12 D 6 13.9 1731
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Önas My Önas My   [s 6] 2140/1 D 0 15.9 1379
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Inox River Inox River   [v 4] 2140/4 D 7 15.7g 289
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-3 On Track Frenesie On Track Frenesie   [s 4] 2640/5 B 6 18.3g 754
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 First Mel Hope First Mel Hope   [s 5] 2140/5 B 1 14.1 23
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-8 Twigs Grace Twigs Grace   [s 4] 2140/11 D 0 g 282
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2160/9 C 0 16.3 297
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-3 Insignia Insignia   [s 6] 2140/6 D 0 g 499
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-5 Going Behind Going Behind   [v 4] 2140/4 D 2 15.8 93
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-2 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/6 C 7 14.9 959
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-4 Radjah d'Inverne Radjah d'Inverne   [v 8] 2640/7 C 0 15.0 2349
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-5 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 2140/9 B 5 14.2 306
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-9 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2160/13 D 4 13.8 1482
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-2 Danielle Simoni* Danielle Simoni*   [s 5] 1660/10 C 0 20.3 447
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-1 Eldvin Eldvin   [v 12] 2140/2 C 3 24.8 130
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/1 B 2 17.9 48
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 Lovely Nova Lovely Nova   [s 5] 1640/10 C 4 16.2 1819
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-8 Havana Boko Havana Boko   [s 6] 2160/9 B 1 16.2 21
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-9 Hadrianos Hadrianos   [h 4] 2640/4 A 1 16.9 13
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-3 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2640/8 C 7 18.0g 47
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Simb Rubinette Simb Rubinette   [s 4] 2640/10 C 4 16.3 165
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Boomer Boomer   [v 8] 2140/2 D 6 14.3 119
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Quick C.D. Quick C.D.   [v 7] 2140/10 B 6 14.8 69
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/1 D 0 15.5 329
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-5 Going Behind Going Behind   [v 4] 2140/8 B 1 17.4 83
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/9 A 0 g 42
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 7] 2140/4 B 4 16.4g 44
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 After All Flash After All Flash   [v 6] 2640/10 D 7 16.5 1089
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Hasty Helene Hasty Helene   [s 5] 2140/12 B 2 14.1 118
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-4 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 3140/1 D 0 16.8g 184
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Silver Grace Silver Grace   [s 4] 2140/3 B 7 16.0 113
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-3 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/8 D 0 15.1 1952
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-5 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/9 D 0 14.9 540
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-1 Uranos Uranos   [v 4] 2140/11 C 0 20.6g 617
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-6 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 8] 1640/2 D 3 28.0 209
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-6 T.Midi T.Midi   [v 3] 2140/9 C 5 13.8 775
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2140/4 D 0 14.4 306
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2640/5 D str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-5 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 4] 2140/2 C 5 16.0 150
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 8] 2160/15 C 4 13.3 885
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 8] 2160/8 A str
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/13 C 0 g 613
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Vanity Blast Vanity Blast   [s 8] 2140/14 B 4 14.8 346
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 10] 2140/10 A 6 15.8 75
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 2140/7 B 1 14.9 49
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 6] 3200/13 B 5 15.7 349
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-6 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/3 B 4 16.1g 99
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-8 Morell Morell   [s 3] 2140/3 D 4 17.2 380
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-11 Hadrianos Hadrianos   [h 4] 2140/10 A 1 15.0 30
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-1 Going Behind Going Behind   [v 4] 2160/13 C 0 18.9g 530
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 Silver Grace Silver Grace   [s 4] 2140/3 A 1 17.1 29
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-4 Havana Boko Havana Boko   [s 6] 1640/8 B 2 13.0 196
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-7 Enge Jas Enge Jas   [v 3] 2140/2 C 3 17.1 35
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-1 Gitan de Touchyvon Gitan de Touchyvon   [v 4] 2140/5 D 1 15.0 40
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Zolana Zolana   [s 8] 2140/7 D 5 17.4 381
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4