V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då &ar..


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då åtta lopp på 16 starter och var bland de tre främsta i 13 av dem. Han var trea i Kriteriet och spåddes en lysande framtid men råkade dessvärre ut för en svår gaffelbandsskada. Den nu femårige hingsten var borta i över ett år från tävlingsbanan innan han gjorde comeback. Det slutade med en lätt seger och han vann även i starten efter på V86. När Ängsborken i senaste starten var med i V75 galopperade han i inledningen från tillägg över sprinterdistans. Men hästen reparerade storstilat och avslutade fenomenalt till andraplatsen när han flög fram över upploppet.
– Ängsborken (GS75-6) är en ruggig häst alltså. Han gjorde en toppinsats senast och visade vilka fartresurser det finns inombords. Han blev för laddad och galopperade strax efter start. Sedan gjorde han en riktigt vass avslutning, säger Jimmy Jonsson.
– Det är ju en mäktig häst som tidigt visade talang och det känns som en riktig klasshäst när man kör honom. Han lägger mycket mark under sig och har både styrka och fart. Han har allting egentligen och är ganska komplett. Det enda är att han kan bli lite för laddad och överambitiös i starten. Det var faktiskt nära galopp strax efter start när han vann näst senast. Då hade han innerspår bakom bilen.

Hur tycker du att hästen känns annars nu med ett par lopp i kroppen efter sin långa frånvaro?
– Han känns bättre och bättre, det gör han. Han har varit lite tung i kroppen ändå nu i början men blir spänstigare för varje start. Under sitt långa skadeuppehåll tjänstgjorde han även i aveln och fick 63 ston.

Vill starta i Paris – ”Hade varit kul”
I söndagens Grand Slam 75, som avgörs i Bollnäs, blir Ängsborken klar favorit i den sjätte avdelningen. Det körs två kallblodslopp den här tävlingsdagen och i dessa är det uttagningar till kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari. De två främsta är klara för start på den svarta kolstybben i Paris och de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut den 28 januari.
Jimmy Jonsson skulle tycka det vore häftigt att visa upp sitt fina kallblod på Vincennes svarta kolstybb.
– Jag tror att han skulle passa perfekt på den banan. Det hade varit kul att vara med, säger Jimmy.
– Sköter han sig så ser det bra ut på förhand och felfri har han en toppchans att vinna. Det enda är nu att han har hästar på bägge sidor om sig i starten vilket gör att han kan bli för ivrig från början och galoppera. Om man nu ska gnälla på något. Det hade nästan varit bättre med spår åtta eller tolv för hans del. Vi gör inga ändringar utan det blir öppet huvudlag och vanlig vagn igen.
– Jag är nog mer orolig för startmomentet än för konkurrenterna.

Halvbrodern kan också vinna – ”En topphäst”
Alf och Jimmy Jonsson selar även ut Tekno Jerven i det andra kallblodsloppet inom GS75. Faktum är att Tekno Jerven och Ängsborken är halvbröder (har samma mamma i Puma Järva) och det kan alltså bli en dubbelseger för syskonen på söndag. Tekno Jerven – som även han tränas av Alf Jonsson – har också haft en gaffelbandsskada och galopperade i comebacken senast. I fjol vann hästen fem lopp och tog tre andraplatser på elva starter.
– Tekno Jerven (GS75-3) är en topphäst han också men är lite stökigare och mer besvärlig. Han är en av de bättre i kullen och att han nu fick spår tolv är nästan bara bra för att han ska gå felfritt. Han har annars lätt för att hetsa upp sig.
– Precis som sin bror är han väldigt kapabel och sköter han sig kan han mycket väl runda samtliga. Men samtidigt är det bara andra starten efter ett långt uppehåll och jag kommer inte att vara alltför hård mot honom. Inga ändringar, säger Jimmy Jonsson.

Michael Carlsson, Kanal 75


ATG:s Harry Boy kan beskrivas som ett enklare sätt att spela, i det här fallet V86. För den som vill spela, men inte haft tid att läsa p&ari..


ATG:s Harry Boy kan beskrivas som ett enklare sätt att spela, i det här fallet V86. För den som vill spela, men inte haft tid att läsa på, inte känner sig tillräckligt kunnig, eller har bråttom, kan Harry Boy vara en vän att hålla i handen. Spelet Harry Boy utgår från vilka hästar övriga spelare har streckat, men väljer också några slumpvisa högoddsare.
Det visade sig vara en lyckoformel under onsdagens V86. Fem av hästarna som många hade spelat på vann sina lopp, dessutom vann även en andrahandsfavorit och en tredjehandsfavorit.  Många spelare hade missat hästen 10 Champion Melon i V86-7, som var streckad på  omkring blott en procent av alla insatser, vilket gjorde att utdelningen för åtta rätt blev hela 107 837 kronor.
152,7 system fick till slut åtta rätt och av dessa var inte mindre än 104 Harry Boy! 
15 av Harry-vinnarna hade spelat för endast 48 kronor – och kunde kvittera ut cirka 114 000 kronor vardera.

Hans G: ”Fick nästan en chock”
För ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog väntar nu några hektiska dagar, då han vill ringa och gratulera så många av vinnarna han hinner med.
– Jag fick nästan en chock när jag såg vinstlistan i onsdags kväll. Under mina åtta år som ATG:s vinnarambassadör tror jag aldrig jag sett Harry Boy dominera så och vinna så mycket. Jag gläds med alla vinnare och inte minst de småspelare som satsat 48 kronor och nu vunnit storkovan, säger Hans G Lindskog.
Det är inte bara på V86 som Harry Boy varit lyckosam i år.
– I lördags hade jag glädjen att ringa en V75-spelare och gratulera honom till att ha vunnit 3,6 miljoner på sitt Harry Boy-system, berättar Hans G Lindskog.

Kanal 75


Torsdag morgon blev startlistan klar med hästar och kuskar till Prix d’Amerique. På söndag smäller det på den kuperade Vincenne..


Torsdag morgon blev startlistan klar med hästar och kuskar till Prix d’Amerique.
På söndag smäller det på den kuperade Vincennes-banan där 18 hästar gör upp om evig ära och förstapriset på 4,3 miljoner kronor.
Tre svensktränade hästar finns med i startfältet och dessa är Stefan Melanders Milligan’s School, Daniel Redéns Propulsion och Jerry Riordans Ringostarr Treb.
Propulsion är med för fjärde året i Prix d’Amerique och har tidigare varit trea, fyra och femma i loppet.
Förhandsfavorit är den franske superstjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop. Hästen tränas av Sebastien Guarato som även tränar Bold Eagle, vilken har vunnit Prix d’Amerique tidigare. Guarato har totalt med fyra hästar i loppet.
Jean-Michel Bazire har med tre hästar och kör själv fjolårsvinnaren Belina Josselyn (bilden).
Bazire-tränade Davidson du Ont tillhör en av favoriterna och körs av Franck Ouvrie.
För de som inte är på plats i Paris kan följa hela travfesten i en fullmatad Prix d’Amerique-sändning i TV12 med start klockan 13 på söndag. Eller i ATG-Live.

Startfältet, Prix d’Amérique, 2020:

Häst – Kusk – Tränare
1. Excellent – Alexandre Abrivard – Laurent Claude Abrivard
2. Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
3. Looking Superb – David Thomain – Jean-Michel Bazire
4. Vivid Wise As – Yoann Lebourgeois – Alessandro Gocciadoro
5. Enino du Pommereux – Matthieu Abrivard – Sylvain Roger
6. Delia du Pommereux – Franck Nivard – Sylvain Roger
7. Davidson du Pont – Franck Ouvrie – Jean-Michel Bazire
8. Bahia Quesnot – Junior Guelpa – Junior Guelpa
9. Face Time Bourbon – Björn Goop – Sebastien Guarato
10. Milligan’s School – Anthony Barrier – Stefan Melander
11. Vitruvio – Alessandro Gocciadoro – Alessandro Gocciadoro
12. Uza Josselyn – Pierre Vercruysse – René Aebischer
13. Valko Jenilat – Paul Philippe Ploquin – Sebastien Guarato
14. Ringostarr Treb – Jean Philippe Monclin– Jerry Riordan
15. Billie de Montfort – Gabriele Gelormini – Sebastien Guarato
16. Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire
17. Propulsion – Örjan Kihlström – Daniel Redén
18. Bold Eagle – Eric Raffin – Sebastien Guarato

Michael Carlsson, Kanal 75


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kron..


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kronor på en aktion i Berlin.
Ola Samuelsson som ropade in hästen för storhästägaren SRF Stable tänkte sig då knappast att det skulle dröja så länge till tävlingsdebuten.
Men på onsdagen var det alltså äntligen dags och Matchpoint Pellini visade att talangen finns då han gick undan i överlägsen stil för Thomas Uhrberg.
- Hästen var jättebra och gick nog ett snabbt slutvarv. Det var så bra det kunde bli. Såklart har treåringssäsongen gått, men han kanske får en extrasäsong i slutet av karriären istället. Det ser väldigt bra ut så här långt i alla fall, förklarade Uhrberg som själv tränade hästens mamma Prada Pellini.
Segertiden blev 1.17,0/2 160 meter autostart och förstapriset på 30 000 kronor var en liten, men säkert ack så efterlängtad avbetalning för ägare och tränare.

Robin Johansson, Kanal 75


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför &ar..


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför årets viktigaste uppgift.
Två gånger tidigare har han segrat i Prix ’Amerique, 2016 och 2017, då Bold Eagle tjusade publiken på Vincennes.
Först vid genombrottet som femåring och säsongen efter som den största favoriten på många år.
Som nioåring anses emellertid Bold Eagle ha sin storhetstid bakom sig, i alla fall när det kommer till de stenhårda förutsättningarna i Prix d’Amerique – 2 700 meter på den kraftigt kuperade banan i Paris.
Där regerar numera Face Time Bourbon.
Guaratos nye stjärna har stått i en klass för sig i de franska årgångsloppen och kommer till start med åtta raka segrar på Vincennes. Ett facit snarlikt det Bold Eagle hade och visade sig vuxen nog att besegra äldre och härdade konkurrenter i första försöket.
Är du trött på alla frågor om att jämföra Bold Eagle och Face Time Bourbon?
- Nej, absolut inte. Verkligheten ser ut så. Deras säsonger som tre- och fyraåringar var väldigt lika, de vann i princip allt. Sen om Face Time Bourbon lyckas i Prix d’Amérique, det är inte säkert. Han har absolut kapacitet för att göra det, men allt måste stämma också, berättar Guarato vars tillmötesgående inställning till massmedia inte är en självklarhet hos alla travtränare inför årets stora slag.

”Som ett fullblod i kroppen”
Stämningen i stallet är hög och chefen själv tar sig gott om tid att berätta om sina hästar.
På vilket sätt är Face Time Bourbon och Bold Eagle lika, och hur skiljer de sig åt?
- De är lika på så sätt att de har vunnit praktiskt taget allt de ställt upp i. I övrigt är de inte särskilt lika.
- Bold Eagle är liksom lite nonchalant. Face Time Bourbon är mycket spänstigare, smidigare i kroppen.
- De är två världsstjärnor, men helt olika karaktärer. Face Time Bourbon är mer ädel, mer som ett fullblod i kroppen. Bold Eagle är liksom grövre i stilen.
Vilket är Face Time Bourbons främsta vapen på tävlingsbanan?
- Han är väldigt lätt att köra, gör allt man begär. Sedan har han en fantastisk aktion, med sin kropp som en galopphäst.
Hur är han hemma i stallet?
- Han är väldigt snäll. Kan förstås vara lite busig ibland, men inte så farligt. Han trivs med livet, gillar sin hage, att äta… Han är lätt att ha att göra med.
Nu blir det första gången som han ska tävla mot äldre hästar, hur tror du att det ska gå?
- Visst kan han vinna. Men han kan också göra ett jättebra lopp och ändå förlora mot någon världsstjärna, som till exempel Davidson du Pont. Om han hamnar långt bak i fältet kan det bli svårt att hinna fram till seger, men om han hittar en bra position ska han kunna slåss om segern.
Vilka tycker du är hans värsta konkurrenter på förhand?
- Davidson du Pont har verkligen imponerat på mig. Men alla Jean-Michel Bazires hästar kommer att vara farliga. Även Sylvain Rogers två hästar, Enino du Pommereux och Delia du Pommereux. Excellent, från stall Abrivard. Även mina egna, Bold Eagle och Billie de Montfort… Det är många som kan vinna! Ja, och även Bahia Quesnot och Vivid Wise As, som var väldigt bra i Prix de Bourgogne.

Väljer svensk kusk
I sulkyn bakom Face Time Bourbon sitter som vanligt Björn Goop, som de senaste åren etablerat sig som ett av de största kusknamnen på Vincennes.
Har du upplevt det som kontroversiellt att Frankrikes bästa häst körs av Sveriges bästa kusk?
- Nej, det är ingenting som jag har märkt. Jag har samarbetat med Björn Goop med flera av mina hästar. Gunilla d’Atout, Face Time Bourbon, Bold Eagle… Björn Goop är en kusk som håller världsklass på alla typer av banor, även internationellt. Dessutom har han blivit mycket mer tillgänglig när han är i Frankrike så mycket som han är.
Vad säger de andra franska kuskarna då?
- Ingenting. Som treåring valde Eric Raffin bort Face Time Bourbon för Feliciano. I samma veva ville Bold Eagles ägare, Pierre Pilarski, byta kusk för att väcka upp hästen. Det var där Björn Goop kom in i bilden.
Tycker du att Face Time Bourbon ska vara favorit i Prix d’Amérique?
- Jag tycker att han och Davidson du Pont delar på favoritskapet.
Alla svenska travälskare drömmer om att få se Face Time Bourbon i Elitloppet i vår, är det realistiskt?
- Nej. Inte i år. Han är bara fem år i år och kommer dessutom ha mycket avelsbestyr under våren. Men nästa år, när han är sex år, då kan det bli aktuellt, säger Sebastien Guarato, som däremot siktar på att komma till Solvalla med Bold Eagle.

Jagar Timoko och Varenne
Med motsvarande 50 miljoner kronor på kontot kan den forne kungen bli historisk på söndag även om han inte vinner.
Ett fjärdepris skulle räcka för att passera Timoko och bli Frankrikes vinstrikaste travhäst genom tiderna.
Vad har Bold Eagle betytt för dig?
- Han har betytt väldigt mycket för mig, för stallet, för Hugues (hästens skötare). Han gav mig karriärens första seger i Prix d’Amérique. Han har drar till sig massor av uppmärksamhet, vi har fått göra fantastiska resor, vi har varit och tävlat i Kanada…
- Hästens karriär är som en saga. Han har varit uträknad, utdömd, och sen ändå rest sig och kommit tillbaka som en champion.
- Han är som en 37-38-årig fotbollsspelare, som alla tror har gjort sitt på planen. Sen gör han mål i fotbolls-VM och ingen kan tro sina ögon!
- Han är en äkta champion.
Är det här hans sista säsong som tävlingshäst?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att han kan tävla även nästa år, som tioåring. Han har mycket kvar att ge.
På vilket sätt är han annorlunda nu, jämfört med när han var som bäst?
- Senaste året tycker jag faktiskt att moralen har börjat stiga igen. Annars har han blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver.
Efter två raka segrar i Prix d’Amérique blev det två förluster, hur har det varit för dig?
- Första gången förlorade han med liten marginal mot Readly Express, som var en otroligt bra häst, så det är inget att skämmas över. Förra året hamnade han alldeles för långt bak. Han blev sexa och gjorde ett bra lopp, men var chanslös från kön. Med en bättre start hade han varit längre fram på målfotot.
Vad tror du om hans chanser i Prix d’Amérique i år?
- Han kan vinna, om allt stämmer. Han kommer att tävla barfota runt om och jag tror han kommer göra ett bra lopp, men det måste stämma med positionerna också.
Om Bold Eagle skulle vinna i år, vore det den största segern för dig?
- Ja. Han har varit ifrågasatt och kritiserad. Men när han vann i Kanada i somras kände vi att han var på gång igen. Och skulle han vinna Prix d’Amérique nu vore det den största segern.
- Han har inte långt kvar att passera Timoko som Frankrikes rikaste häst genom alla tider… Ja, det är målet! Efter Prix d’Amérique och Prix de France tror jag att Bold Eagle är förbi. Men ska inte ta slut där, han har mycket mer pengar att tjäna i år…
- Sen vill vi försöka passera Varennes rekord också, så att han kan bli vinstrikaste hästen i världshistorien. Det skulle förstås vara helt enormt om det kunde lyckas, säger Sebastien Guarato.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Super Hero Super Hero   [v 5] 2140/1 6 17.9 590
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Super Hero Super Hero   [v 5] 1640/2 3 16.2 64
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Super Hero Super Hero   [v 5] 2640/2 0 20.0 377
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Super Hero Super Hero   [v 5] 2140/4 8 16.8 650
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Super Hero Super Hero   [v 6] 2160/10 B 4 16.8 161
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Ujiji Ujiji   [s 3] 2140/2 D str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Super Hero Super Hero   [v 6] 1640/9 C 0 20.5g 166
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Ujiji Ujiji   [s 3] 2140/4 D 3 18.8 881
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Pondus Apollo Pondus Apollo   [v 5] 2140/12 C 0 16.1 659
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Ujiji Ujiji   [s 3] 2140/7 D 5 18.4 416
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/14 C 0 17.1 140
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Ujiji Ujiji   [s 3] 2140/3 C 6 20.6g 52
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/7 C 2 15.8 133
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-12 Super Hero Super Hero   [v 6] 1640/11 B 3 15.2 329
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Super Hero Super Hero   [v 6] 2160/11 D 0 17.3 556
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Super Hero Super Hero   [v 6] 2160/10 C 8 18.0 204
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-10 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/5 D 7 16.8 27
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Ujiji Ujiji   [s 3] 2140/9 B 7 19.2 235
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-8 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/6 D 1 16.0 372
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-3 Ujiji Ujiji   [s 3] 2140/2 D 0 20.5 307
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-6 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/9 D 7 16.9 468
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-11 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/5 C 7 18.4 122
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/7 C 3 17.0 543
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Super Hero Super Hero   [v 6] 2140/6 D 0 23.2 1143
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-12 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/3 D 7 17.1 889
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-7 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/9 B 0 19.2 177
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-6 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/9 C 0 18.2 611
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-4 Källe Truck Källe Truck   [v 8] 2140/15 D 0 17.4 1405
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-3 Super Hero Super Hero   [v 7] 1640/6 B 3 15.7 162
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Super Hero Super Hero   [v 7] 2160/15 D 0 21.3g 818
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/12 B 4 20.0 146
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/6 B 5 18.7 114
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/11 C 7 18.1 237
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Super Hero Super Hero   [v 7] 2160/6 D 7 17.8 511
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Ujiji Ujiji   [s 4] 2160/9 B str
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-4 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/7 D 0 15.6 260
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-1 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/1 D 0 16.8 351
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-2 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/11 B 4 16.6 269
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-9 Källe Truck Källe Truck   [v 8] 2140/8 C 0 16.8 732
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Super Hero Super Hero   [v 7] 1640/2 B 3 15.5 30
2017-07-21 2017-07-21 Romme-4 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/5 B 3 15.7 63
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Källe Truck Källe Truck   [v 8] 2140/7 D 0 g 617
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Super Hero Super Hero   [v 7] 1640/10 D 5 14.3 343
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 Ujiji Ujiji   [s 4] 2640/4 D 0 19.7 922
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-2 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/4 D 8 17.1 532
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/8 C 2 16.5 125
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Källe Truck Källe Truck   [v 8] 2640/8 D 0 g 1357
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Ujiji Ujiji   [s 4] 2160/15 B 4 17.9 158
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Super Hero Super Hero   [v 7] 2640/2 C 7 18.3 156
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-6 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/8 D 0 16.5 912
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-2 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/12 C 0 17.9 876
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Ujiji Ujiji   [s 4] 2140/1 D 6 17.5 87
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-9 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/12 D 6 16.9 927
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-6 Super Hero Super Hero   [v 7] 1609/1 B 6 14.7 272
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Super Hero Super Hero   [v 7] 1640/2 C 0 18.7g 198
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-3 Super Hero Super Hero   [v 7] 2160/10 C 0 16.5 610
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Super Hero Super Hero   [v 7] 1640/2 C 1 14.3 479
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-5 Super Hero Super Hero   [v 7] 2140/7 C 6 16.6 197
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 Ujiji Ujiji   [s 5] 1640/11 D str
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2140/7 D 0 18.3 674
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/3 D 8 19.3 424
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 Utelek Utelek   [v 5] 2160/10 D 0 21.5 747
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/9 D 7 17.9 358
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 133
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 Ujiji Ujiji   [s 5] 1660/12 C 5 17.1 242
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/4 C 3 18.5 56
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-2 Ujiji Ujiji   [s 5] 1640/9 D 0 17.0 480
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Ujiji Ujiji   [s 5] 1640/3 C 0 16.8 284
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Ujiji Ujiji   [s 5] 2160/11 D 2 17.6 452
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 Utelek Utelek   [v 5] 2640/8 D 0 g 383
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2140/4 D 0 17.5 1614
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Utelek Utelek   [v 5] 2140/4 D 3 18.6 143
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-6 Ujiji Ujiji   [s 5] 1640/1 D 6 17.3 802
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-9 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2140/14 D 0 g 917
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-5 Super Hero Super Hero   [v 8] 1640/11 B 5 14.8 129
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-3 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/4 C 0 17.9 137
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2140/11 D 0 17.1 582
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-10 Super Hero Super Hero   [v 8] 2140/7 C 3 15.2 105
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Super Hero Super Hero   [v 8] 1660/5 C str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Utelek Utelek   [v 5] 2140/12 D 0 21.2 295
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-5 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2140/5 D 0 19.7 596
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-3 Super Hero Super Hero   [v 8] 2160/15 D 0 17.0 508
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-5 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/2 D 0 19.5 779
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-7 Ujiji Ujiji   [s 5] 2160/7 D 0 18.3 318
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Ujiji Ujiji   [s 5] 2140/9 D 2 19.3 66
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Utelek Utelek   [v 5] 2140/9 D 7 19.6 314
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-8 Super Hero Super Hero   [v 8] 2140/3 C 5 17.8 87
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-9 Utelek Utelek   [v 6] 2140/8 C 8 435
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-6 Staro Kickback Staro Kickback   [v 6] 2160/9 B str
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-7 Utelek Utelek   [v 6] 2640/5 D 0 18.1 801
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Utelek Utelek   [v 6] 2140/10 D 4 17.6 392
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Staro Kickback Staro Kickback   [v 6] 2660/4 C 0 g 834
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Staro Kickback Staro Kickback   [v 6] 2140/10 B 5 15.6 248
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Utelek Utelek   [v 6] 2140/1 D 7 17.7 181
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Utelek Utelek   [v 6] 1640/7 D 0 16.5 252
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-11 Utelek Utelek   [v 6] 3180/5 C 0 21.4g 358
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-10 Källe Truck Källe Truck   [v 10] 1660/10 D 0 19.2g 800
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 Utelek Utelek   [v 6] 2140/1 B 5 17.8 155
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Ujiji Ujiji   [s 6] 2160/4 C 7 18.8 582
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Utelek Utelek   [v 6] 2640/10 D 7 17.5 568
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-9 Ujiji Ujiji   [s 6] 1640/10 C 0 17.4g 191
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Utelek Utelek   [v 6] 2640/1 D 0 17.2 681
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Utelek Utelek   [v 6] 2140/5 D 3 16.5 425
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-2 Utelek Utelek   [v 6] 2140/3 D 0 g 279
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-8 Ujiji Ujiji   [s 6] 2140/5 D 0 19.1 83
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Utelek Utelek   [v 6] 2140/4 C 0 19.9 255
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Utelek Utelek   [v 6] 2140/6 D 6 17.3 199
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-7 Ujiji Ujiji   [s 6] 2140/9 D 0 18.6 769
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-8 Utelek Utelek   [v 6] 2140/5 D 5 16.5 435
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Utelek Utelek   [v 6] 2140/6 D 0 g 965
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Ujiji Ujiji   [s 6] 2160/3 D 0 20.3 1249
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 Utelek Utelek   [v 6] 2140/3 D 7 19.1 379
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-3 Ujiji Ujiji   [s 6] 2140/12 B str
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Källe Truck Källe Truck   [v 10] 2140/12 D 0 17.8 617
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Staro Kickback Staro Kickback   [v 7] 2160/8 A 7 16.3 543
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-3 Utelek Utelek   [v 7] 2140/8 D 0 19.3 1569ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se