Malte Handfast V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Malte Handfast. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Malte Handfast har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-2 Lysess Venit Lysess Venit   [s 4] 2140/2 D
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-4 Stepping One Stepping One   [s 4] 2140/7 C
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-5 Kantens Cash Kantens Cash   [v 10] 2140/1 D
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-6 Aniara Sock Aniara Sock   [s 6] 2140/7 B
2024-05-29 2024-05-29 Åby-4 Chandy R.D. Chandy R.D.   [s 5] 2140/6 B
2024-05-29 2024-05-29 Åby-5 Hellacopters Hellacopters   [h 7] 2640/10 A
2024-06-02 2024-06-02 Axevalla-5 Wulcan Laylock Wulcan Laylock   [v 6] 2640/7 A

Nyheter för travkusk Malte Handfast


På fredagen inledde Solvalla årets elitloppshelg. Det är trav tre dagar i rad och sport i världsklass.På fredagen bjöds det p&a..


På fredagen inledde Solvalla årets elitloppshelg. Det är trav tre dagar i rad och sport i världsklass.
På fredagen bjöds det på fin sport och en häst att lägga på minnet är Åke Lindbloms Västerbo Exciting. 200 000 kronor stod på spel i ASVT Trottex Auktionslopp för treåriga hingstar och valacker och det blev en munsbit för Västerbo Exciting. Åke Lindblom gav sin häst ett perfekt lopp som tvåa i andraspår. Ledande King Of Twilight såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men Västerbo Exciting var snabbare över upploppet och satte huvudet först kort före mål.
- Jag hoppas att han kan vara med i årgångsloppen framöver. Han gör inga fel, sa Åke Lindblom.
Det treåriga stona fick nöja sig med 100 000 kronor i förstapris då loppet var delat. Mattias Djuses Knickers Sisu var stor favorit i den första avdelningen och hon vann, men det var med minsta möjliga marginal. Magnus A Djuse släpptes till ledningen av Gustav Johansson bakom Ni Hao Bros efter 450 meter. In på upploppet såg ledaren ut oslagbar ut, men slog av lite på takten och Ni Hao Bros höll sånär på att hinna ikapp.
Reijo Liljendahls Domino Time Trot lade beslag på den andra tillsammans Med Ulf Ohlsson. Varvet före mål fick Domino Time Trot kliva fram utvändigt ledaren och över upploppet ökade hon på steglängden och vann lätt.

Håna Am hade bästa styrkan
Lördagens stora höjdpunkt är långloppet Harper Hanovers lopp och Lilla Harpers kördes på fredagen.
Bäst styrka över de tre mastiga varven hade skrällen Håna Am, tränad av Katja Melkko och körd av Kaj Widell. Håna Am stod med 40 meters tillägg och öppnade i maklig takt innan Kaj Widell valde att avancera framåt. Efter halva loppet kom Håna Am till ledningen och fortsatte i ett jämnt tempo. Det var flera konkurrenter som jagade över upploppet och R.K.Star var riktigt närgången till slut, men Håna Am kontrade tillbaka.
- Det var bra för husfriden det här, min sambo är delägare på den här, sa en nöjd segerkusk.

Norsk seger i Speedrace
Eftermiddgen bjöd också på ett Speedrace för kallbloden. Vann gjorde norske Ramstad Balder, tränad av Andreas Opheim, som lekte hem sitt försöksheat och var lika överlägsen i finalen över 640 meter. Segern var värd 100 000 kronor.
- Det är inte så fort man kör så fort med kallblodshästar. I finalen när vi fick täten så hade vi god kontroll på det hela. Jag har aldrig vunnit den här helgen tidigare och det är en upplevelse och det kommer att sitta i länge, sa kusken Adrian Solberg Akselsen.

...I övrigt hände detta på V65.
...Icicle Am (V65-1) kördes till ledningen efter 350 meter av Rikard N Skoglund. Med ett jämnt tempo höll hon konkurrenterna ifrån sig även om favoriten Kind Of Steel kämpade väl utvändigt.
- Det kan inte bli bättre än så här, sa tränaren Lars Hallberg.
...Santtu Raitala fick chansen bakom Alessandro Gocciadoro storfavorit Celiaz (V65-3) och han gjorde allt rätt. Från andrapar utvändigt klev Celiaz runt sitt motstånd utan större problem och vann med krafter kvar och fortsättning lär följa.
...Bo Westergaards Mook såg inte ut som någon vinnare när det återstod 500 meter av V65-4. Hon låg sist i fältet, men via en rask avslutning hann hon fram till en säker seger före en tapper Hot Lane till Malte Handfasts stora glädje.
...Andreas Lövdal lurade skjortan av konkurrenterna i V65-5 tillsammans med Thai Swagger, tränad av Philip di Luca. Pang till ledningen och sedan strypte Lövdal tempot. I sista sväng ryckte Thai Swagger till sig flera längder och över upploppet var det en häst på banan.
V65 betalar 47 847 kronor, fem rätt 957 kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


Per Nordström har varit tydlig med att han siktar mot Elitloppet med Önas Prince. I fjol galopperade Önas Prince i finalen efter att ha slutat tr..


Per Nordström har varit tydlig med att han siktar mot Elitloppet med Önas Prince. I fjol galopperade Önas Prince i finalen efter att ha slutat trea i försöket.
Träningsrapporterna har varit i dur hela vintern och i årsdebuten senast i Halmstad var av bästa märke för Önas Prince som i fin stil dominerade från start till mål och vann på 1.12,0 över distansen 2 140 meter autostart. Uppvisningen på annandag påsk på samma bana var minst ett steg upp på formskalan och nu räknar Per Nordström med en biljett till Solvalla sista söndagen i maj. Innan dess är planen att Önas Prince ska starta i Copenhagen Cup 14 maj.
- Jag har en starkare häst i år och vi vet att två heat, att hästen är nästan ännu vassare när han kommer ut i andra heatet. Det här bådar gott för framtiden i år, sa Per Nordström efter segerloppet på 1.09,6 över sprinterdistans.
Från spår 4 bakom startbilen i GS75-6 var Önas Prince snabb från start men fick ändå nöja sig med positionen utvändigt om Laradja Vrijthout. Knappa 600 meter från mål lättade Per Nordström lite på tömmarna och den sexårige stjärnhingsten avgjorde på bara ett par steg och lämnade fältet och vann med tio längder.
- I fjol var man osäker hur han skulle räcka mot den översta eliten som femåring. Nu kommer jag med en starkare häst så det ska bli spännande, sa Per Nordström.

I övrigt noterade vi…
…att fyraåriga Yantra Slave Cal fixade första segern i karriärens 13:e start. Wilhelm Paal tryckte till och tog över ledningen tidigt på sista bortre långsidan och stoet var sedan aldrig i förlustfara.
…att favoriten Icebreaker Sisu dominerade GS75-2 från start till mål i händerna på Gustav Johansson. Vinnaren tränas av Dan Widegren som därmed kunde räkna in årets första seger.
...att en ambitiös Manifest Boko vann GS75-3 mycket enkelt tillsammans med Malte Handfast efter ledning från start till mål. Christoffer Eriksson tränar fyraåringen som tog andra segern för året.
…att Johan Untersteiners fina stallform håller i sig och Global Dubhe årsdebuterade på bästa sätt efter en fin resa i andra par utvändigt. Det var fyraåringens tionde pallplats på tolv starter i karriären.
- En fantastiskt trevlig häst som har det där lilla extra, kommenterade Johan Untersteiner som siktar mot de stora fyraåringsloppen med talangen i höst.
…att danske fyraåringen Harald Derm tog sjunde raka segern och sjätte segern för året tillsammans med sin tränare Ken Ecce i GS75-5.
…att Kevin Oscarsson bjöd på en riktig påsk-karamell i GS75-7 där 39-oddsaren Rapunzel spurtade starkast över upploppet. Värdet på sju rätt på GS75® steg från 1 148 kronor till 37 253 kronor, sex rätt gav 192 kronor och fem rätt 15 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 Från 1 januari i år är det förbjudet att anordna spel på lopp med omyndiga kuskar.För travsporten innebär det en f&o..


 Från 1 januari i år är det förbjudet att anordna spel på lopp med omyndiga kuskar.
För travsporten innebär det en förändring eftersom gränsen för att köra lopp är satt vid 16 år.
Det har Svensk Travsport löst genom en ny serie där unga kuskar får köra lopp prispengar, men utan totospel.
Satsningen går under namnet Juniorchans och på tisdag är det premiär med två lopp från Eskilstuna och ett från Jägersro.
- Att helt förbjuda tävlingskörning för minderåriga är inte aktuellt för travsporten. Lösningen blev Juniorchans – cirka 350 lopp under året där minderåriga kuskar och ryttare kan tävla mot äldre i riktiga tävlingslopp, varav cirka 35 montélopp. Vanliga lopp med vanliga regler och prispengar. Enda skillnaden är att ATG inte erbjuder något spel alls i dessa lopp, förklarar Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport via travsport.se.

”Ett bra stöd i utvecklingen”
Serien är upplagd som en långvarig kuskmatch där juniorerna får poäng efter sina placeringar i loppen och resultaten räknas ihop så att de tolv främsta till och med 17 juli får chansen att köra sommarfinalen på Rättvik 7 augusti.
Därpå börjar en ny serie där de tolv främsta kvalificerar sig för vinterfinalen på Solvalla på annandagen.
För montéryttarna rids en final på Solvalla söndag 31 oktober.
Förutom detta ingår möjligheten att ta hjälp från särskilt utsedda mentorer som ska ge tips och råd före och efter loppen.
- Detta känns nog som den bästa biten med Juniorchans. Många unga kuskar och ryttare vill säkert känna lite extra stöd i början av tävlingskarriären, och ha någon att rådfråga. Att köra eller rida lopp är spännande och kul, men också svårt och ibland nervöst. Då kan kontakten med en rutinerad kusk eller ryttare vara ett bra stöd i utvecklingen. Vi vill ju att de unga ska bli både säkra och framgångsrika på tävlingsbanan, säger Petter Johansson.

Tolv tar chansen i premiären
Tisdagens tre premiärlopp ser tolv juniorer ta chansen fördelat över de tre loppen.
På Sundbyholmstravet i Eskilstuna består dessa av:
Douglas Wieselgren (17 år, 53 starter, Mantorp), Nicole T Edqvist (15 år, 0 starter, Örebro), Malte Handfast (16 år, 29 starter, Örebro), Lucas Svanberg (17 år, 22 starter, Färjestad), Isabella Legl Bååth (15 år, 0 starter, Örebro) och Victor Remneby (17 år, 28 starter, Solvalla).
På Jägersro startar:
Markus Nilsson (17 år, 0 starter, Jägersro), Jacob Johansson (17 år, 12 starter, Halmstad), Maja A Odder (17 år, 96 starter, Jägersro), Mika Stafström (15 år, 0 starter, Jägersro), Axel Ritzman (17 år, 18 starter, Kalmar) och Alex Persson (16 år, 45 starter, Kalmar).

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-12 Zacapa Zacapa   [v 4] 2140/5 D 0 g 205
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Back on Line Back on Line   [v 8] 2140/13 D 4 15.3 1301
2020-12-10 2020-12-10 Åby-9 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 6] 2140/1 D 0 19.0 146
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Lucky Wind Lucky Wind   [s 5] 2140/8 B str
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-10 Cody D.K. Cody D.K.   [v 6] 2140/5 B 4 18.5 108
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Mama's Happy Boy Mama's Happy Boy   [v 4] 2640/5 D 0 g 235
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 Listas Top Gun Listas Top Gun   [v 4] 2140/11 D 0 22.7 258
2020-11-15 2020-11-15 Åby-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2140/1 D 7 14.9 706
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-8 Miss Fina Miss Fina   [s 7] 1640/8 C 0 15.5 377
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-3 Global Standpoint Global Standpoint   [v 8] 2140/12 D str
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Never Stop Never Stop   [s 5] 2140/8 D 0 22.2 1241
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/4 D 0 21.4 236
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-7 Wild N.Crazy W.F. Wild N.Crazy W.F.   [v 4] 2160/5 D 0 g 1424
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-10 Zacapa Zacapa   [v 4] 2180/9 C 1 17.2 506
2020-10-03 2020-10-03 Åby-6 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/6 D 6 18.1 193
2020-10-03 2020-10-03 Åby-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2140/5 D 6 14.5 471
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-5 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 6] 2140/1 B 2 16.1 102
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-7 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/4 D 0 g 384
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-6 Wild N.Crazy W.F. Wild N.Crazy W.F.   [v 4] 1640/2 D 8 16.3 344
2020-08-29 2020-08-29 Åby-8 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/1 D 6 17.6 277
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2140/4 D 7 15.6 724
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Wild N.Crazy W.F. Wild N.Crazy W.F.   [v 4] 2140/13 C str
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-4 After Eight After Eight   [s 6] 2140/5 C 4 15.7 163
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/1 D 7 17.7 609
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Bear Dancer Bear Dancer   [v 10] 2140/12 A 0 15.0 667
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2140/7 D 0 14.7 1434
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-3 Aloha Chip Aloha Chip   [v 4] 1640/4 D 0 19.8g 158
2020-07-30 2020-07-30 Åby-9 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/9 D 0 19.3g 965
2020-07-23 2020-07-23 Åby-2 Just like Julia Just like Julia   [s 4] 2140/7 D 0 23.0g 2042
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-7 Lucky Babe Lucky Babe   [s 7] 2140/4 D 4 14.4 576
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-11 Miss Fina Miss Fina   [s 7] 1660/11 D 7 18.0 747
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-2 Go Go River Go Go River   [s 6] 2160/14 D 0 19.0 833
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-8 Digital Ocean Digital Ocean   [v 7] 2160/15 C 0 17.3 2181
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-2 Timona Timona   [s 3] 2100/6 C 4 19.3 336
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-4 Cody D.K. Cody D.K.   [v 8] 1640/12 D str
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-3 Toruk Makto Toruk Makto   [s 4] 2140/10 B 5 16.4 102
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-9 Excellenzen Excellenzen   [v 4] 2140/5 B 0 23.6g 462
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-7 Bubble Queen Bubble Queen   [s 3] 2140/3 C 6 16.2 147
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-6 Yours to Keep Yours to Keep   [s 5] 2140/2 A 0 17.1 34
2022-12-12 2022-12-12 Färjestad-4 Wiltons Wiltons   [v 5] 2140/6 B 6 16.5 144
2022-12-12 2022-12-12 Färjestad-1 Picture Perfect Picture Perfect   [v 4] 2140/9 D 8 17.3 417
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-6 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 5] 1640/7 B 5 15.2 225
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-3 Remus Eck Remus Eck   [v 5] 2140/6 C 1 14.5 65
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-8 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 6] 2140/7 C 0 g 706
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-6 Bubble Queen Bubble Queen   [s 3] 2140/1 C 5 16.1 105
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-3 Move Like the Wind Move Like the Wind   [s 4] 1640/1 C 3 14.0 97
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-7 Dig for Ember Dig for Ember   [v 4] 1640/6 C 2 13.1 132
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-8 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 5] 2140/13 B 0 17.5 79
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-6 Black Eagle Black Eagle   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 845
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-6 Bear a Perfection Bear a Perfection   [v 6] 2140/3 C 7 16.4 93
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-3 Stepping Photo Stepping Photo   [v 6] 2140/7 D 6 17.6 330
2022-11-24 2022-11-24 Åby-7 Good Moments Good Moments   [h 4] 2140/9 D 5 16.9 144
2022-11-17 2022-11-17 Åby-8 Stigamo Sleipner Stigamo Sleipner   [v 5] 1640/5 C 0 14.1 87
2022-11-17 2022-11-17 Åby-7 Gloster Gladiator Gloster Gladiator   [v 5] 2140/5 D 2 14.4 29
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-3 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 1640/11 D 4 15.9 223
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-3 Golden Circle Golden Circle   [s 9] 2140/3 D 8 17.8 691
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-2 Quite von Gripp Quite von Gripp   [v 6] 2140/8 D 0 19.8 181
2022-11-13 2022-11-13 Åby-11 One too Me One too Me   [v 5] 2140/1 B 8 17.2g 103
2022-11-13 2022-11-13 Åby-9 Kentastic Kentastic   [h 4] 2140/10 B 1 17.2 54
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-9 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 5] 2140/6 A 1 15.8 38
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-10 Kavaljer Indika Kavaljer Indika   [v 6] 2140/9 C 4 17.3 305
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-6 Deepak Am Deepak Am   [v 9] 2140/7 D 0 16.2 198
2022-11-03 2022-11-03 Åby-7 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 10] 2640/13 D 0 16.6 1057
2022-10-29 2022-10-29 Romme-8 Juni Rapid Juni Rapid   [s 5] 2160/15 B 7 13.9 100
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-9 Singing Fling Singing Fling   [v 6] 2100/12 C 0 19.0 226
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-8 Excellenzen Excellenzen   [v 4] 1640/3 B str
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-7 He's Got the Power He's Got the Power   [v 4] 2140/1 D 0 g 501
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-5 Aniara Sock Aniara Sock   [s 4] 1640/2 A 0 16.0g 27
2022-10-18 2022-10-18 Axevalla-3 Valborg Kvick Valborg Kvick   [s 5] 1640/5 C 1 16.5 94
2022-10-17 2022-10-17 Färjestad-7 Deepak Am Deepak Am   [v 9] 2140/2 D 4 16.0 592
2022-10-17 2022-10-17 Färjestad-5 Luna Rand Luna Rand   [s 6] 2140/11 C 3 16.6 71
2022-10-13 2022-10-13 Åby-4 Rajdon Time Rajdon Time   [v 3] 2140/7 D 8 21.1g 811
2022-10-13 2022-10-13 Åby-1 First Euro First Euro   [s 6] 1640/2 B 3 14.1 85
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-9 Zwiggy Laday Zwiggy Laday   [s 5] 2140/9 C 5 18.4 322
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-3 Sixten R.P. Sixten R.P.   [v 6] 2140/5 C 0 17.9 67
2022-10-10 2022-10-10 Mantorp-10 Oakshoots Journey Oakshoots Journey   [s 8] 1640/2 D str
2022-10-08 2022-10-08 Åby-7 Boss Design Boss Design   [v 6] 2140/6 D 0 13.2 341
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-10 Stigamo Sleipner Stigamo Sleipner   [v 5] 1609/8 B 1 14.1 151
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-8 Favorite Favorite   [s 5] 2140/2 B 8 25.0g 47
2022-10-05 2022-10-05 Åby-9 Rizzi Brodda Rizzi Brodda   [s 5] 2140/2 D 0 17.8g 683
2022-09-27 2022-09-27 Åby-4 Nowalkrun Nowalkrun   [s 4] 2140/6 D 0 16.2 882
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-3 Nicke K. Nicke K.   [v 5] 2140/8 D 2 17.4 163
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-2 Maral Jons Maral Jons   [s 6] 2148/2 D 5 18.3 465
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-1 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2148/10 D 0 g 107
2022-09-21 2022-09-21 Åby-4 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 2140/7 C 3 13.6 249
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-3 Ariane Summit Ariane Summit   [s 5] 2140/11 A 2 16.1 40
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-1 Aniara Sock Aniara Sock   [s 4] 1640/7 C 1 12.6 26
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-9 Stand By O.O. Stand By O.O.   [v 10] 2140/7 D 8 17.4 648
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-3 Random Brodde Random Brodde   [v 7] 2140/4 C 0 16.7 141
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-2 Iris di Quattro Iris di Quattro   [s 7] 1640/11 B 0 14.9 211
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-7 Mona Moonlight Mona Moonlight   [s 4] 2640/2 D 0 g 80
2023-12-20 2023-12-20 Åby-8 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 8] 2160/10 D 0 g 1134
2023-12-20 2023-12-20 Åby-5 Newton Brodde Newton Brodde   [v 4] 3140/1 D 0 563
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-6 Latin Lover Helvin Latin Lover Helvin   [v 3] 2100/8 A 0 g 73
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-4 Walk of Life Walk of Life   [v 4] 2100/7 C 3 15.8 49
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-2 Smajlis Smajlis   [v 5] 2140/7 B 0 g 16
2023-12-06 2023-12-06 Åby-6 Nova* Nova*   [s 3] 2140/4 C 1 18.5 27
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-4 Donnafugata Font Donnafugata Font   [s 4] 2140/8 A 8 17.3g 170
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-9 Marvellous Steel* Marvellous Steel*   [s 4] 1640/8 D 1 13.0 261
2023-11-22 2023-11-22 Solvalla-4 Zmarta Tim Zmarta Tim   [s 5] 1640/3 D 0 g 156
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-7 Notos Notos   [v 4] 2140/11 D 2 16.6 83
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-4 Ahaa Gel Ahaa Gel   [s 4] 2140/6 D 0 16.6g 313
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-5 Jo Black* Jo Black*   [v 7] 2140/1 A 6 13.9 25
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-6 Great Champion Great Champion   [v 5] 2640/6 D 2 20.6 32
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-9 Easter Valley Easter Valley   [v 6] 2140/10 A str
2023-11-02 2023-11-02 Åby-7 Uncle Silvio Uncle Silvio   [v 5] 1640/3 D 0 22.1g 256
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-8 Smågodis Smågodis   [v 4] 2140/9 B str
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-3 Chivas L.I. Chivas L.I.   [v 7] 1640/1 B 5 15.1 19
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-1 Nocco Nocco   [s 6] 1640/5 B 7 16.8 40
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-4 Mister Vredebest Mister Vredebest   [v 4] 2140/6 B 5 13.0 53
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-6 Olle Rols Olle Rols   [v 10] 1640/11 C 5 14.3 83
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-9 Soli Symphonic Soli Symphonic   [s 7] 2140/3 D 0 g 334
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-4 Com Rolf Com Rolf   [v 3] 2140/3 B 2 18.4 20
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-3 Brottarn Brottarn   [v 8] 1640/4 B 7 16.3 266
2023-10-05 2023-10-05 Åby-7 Smågodis Smågodis   [v 4] 2140/10 D 0 g 202
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-8 Walking the Wire Walking the Wire   [v 5] 1640/3 B 6 13.7 241
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-5 Devs Dandelion Devs Dandelion   [s 6] 2140/1 C 5 15.6 116
2023-09-30 2023-09-30 Åby-9 Neo Turbo Neo Turbo   [v 6] 2140/7 C 0 13.6 127
2023-09-30 2023-09-30 Åby-7 Mercury Boko* Mercury Boko*   [v 4] 2140/3 B 5 13.4 145
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-5 Jo Black* Jo Black*   [v 7] 2140/7 A 1 14.2 23
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-8 Without a Doubt Without a Doubt   [h 5] 2160/12 A 1 12.9 60
2023-09-15 2023-09-15 Åby-7 Donnafugata Font Donnafugata Font   [s 4] 2140/3 A 0 17.1 65
2023-09-15 2023-09-15 Åby-1 Monique Baldwin Monique Baldwin   [s 4] 2140/9 B 4 16.0 218
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-5 Smajlis Smajlis   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 25
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-8 Smågodis Smågodis   [v 4] 2140/11 C 6 15.8 36
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-6 Walking the Wire Walking the Wire   [v 5] 2160/10 A 0 16.3 226
2023-08-30 2023-08-30 Åby-4 Aniara Sock Aniara Sock   [s 5] 2140/4 B 0 g 20
2023-08-30 2023-08-30 Åby-1 Kaffeåchampagne Kaffeåchampagne   [s 3] 2140/1 D 5 17.5 453
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-9 L'amour Bonanza* L'amour Bonanza*   [h 9] 2180/11 D 4 14.3 294
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-6 Smajlis Smajlis   [v 5] 2640/10 C 5 15.7 48
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-8 Jo Black* Jo Black*   [v 7] 2640/15 A 6 15.0 37
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-8 Donna Summer Donna Summer   [s 5] 2140/9 B 0 16.6g 98
2023-08-17 2023-08-17 Örebro-6 Magical Mile Magical Mile   [s 5] 2100/8 A 2 14.5 34
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-5 Kenzo Flevo* Kenzo Flevo*   [v 6] 2080/5 C 0 g 32
2023-08-12 2023-08-12 Åby-2 Outlander Outlander   [v 5] 2140/4 A 2 13.7g 32
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-7 Smågodis Smågodis   [v 4] 2100/9 D 6 16.3 58
2023-08-05 2023-08-05 Rättvik-9 Global Virgin Global Virgin   [s 8] 2140/12 C 6 13.3 179
2023-08-03 2023-08-03 Åby-2 Jo Black* Jo Black*   [v 7] 2640/4 C 1 14.1 23
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-8 Italy Mearas Italy Mearas   [s 5] 2160/12 D 0 g 369
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-6 Manifest Boko Manifest Boko   [v 4] 2140/4 C 4 14.4 79
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-2 Antibes Antibes   [v 5] 2140/12 D 0 19.2 50
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-5 Django Silver Django Silver   [h 5] 2100/4 C 2 14.5 38
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-8 Dynamic Twister Dynamic Twister   [v 6] 2160/12 B 0 g 480
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-1 Adthemission Adthemission   [v 4] 2140/3 B 0 16.8g 23
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-10 St No More War St No More War   [v 10] 2180/10 C 8 17.8 1213
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-4 Smågodis Smågodis   [v 4] 2140/6 B 1 15.9 38
2023-06-29 2023-06-29 Åby-5 All in Face All in Face   [v 5] 2140/5 B 0 14.3 316
2023-06-29 2023-06-29 Åby-7 Soli Symphonic Soli Symphonic   [s 7] 2160/15 A str
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-4 Michel F.Boko* Michel F.Boko*   [v 4] 2148/12 D 0 16.2 471
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-7 Rapido S.W. Rapido S.W.   [v 7] 2160/11 C 6 16.1 928
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-5 Bar Bite Me Bar Bite Me   [s 3] 2140/1 D 0 18.2g 545
2023-06-27 2023-06-27 Axevalla-1 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 6] 2640/8 D 0 17.1 1241
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-11 Donnafugata Font* Donnafugata Font*   [s 4] 2140/10 B 2 15.3 72
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-4 Moons Lille Olle Moons Lille Olle   [v 7] 3160/10 C 0 17.4 1099
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-7 Imola Boko Imola Boko   [v 8] 1640/6 B 0 12.6 329
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-4 Aniara Sock Aniara Sock   [s 5] 2140/3 C 1 13.4 74
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-8 The First Lady The First Lady   [s 6] 1660/4 B 0 18.0g 291
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-8 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 5] 2080/5 C 6 17.2 42
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 10] 2080/6 C 8 19.8g 110
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-3 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 9] 2080/10 C 0 139
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-5 Kung Bertil Kung Bertil   [v 5] 2640/4 B 5 17.2 72
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-1 Hereisjohnny Hereisjohnny   [v 5] 2140/6 B 1 19.1 91
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-8 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 10] 2140/15 A 3 15.8 118
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-5 Mama's Happy Boy Mama's Happy Boy   [v 7] 2640/2 C 0 17.9 270
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-9 Piglet Pil Piglet Pil   [v 10] 1660/8 A 0 20.6g 396
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-8 Angel of Mercy Angel of Mercy   [s 5] 2140/8 D 6 15.6 95
2023-06-13 2023-06-13 Axevalla-6 Fourwhitesock L.L. Fourwhitesock L.L.   [s 4] 2140/10 D str
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-10 Remus Eck Remus Eck   [v 6] 2140/8 D 6 14.2 64
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-8 Versace Broline Versace Broline   [h 6] 2148/9 C 3 14.0 48
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-6 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 6] 2148/3 C 3 16.4 56
2023-06-08 2023-06-08 Åby-5 Silent Eagle* Silent Eagle*   [s 4] 2140/3 A 1 14.7 13
2023-06-08 2023-06-08 Åby-2 Karl Evell Karl Evell   [v 6] 2160/13 C str
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-7 Good Moments Good Moments   [h 5] 2640/6 D 1 15.6 51
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-8 Nicky Hall Nicky Hall   [s 6] 2140/1 D 0 g 1116
2023-06-04 2023-06-04 Axevalla-5 Mister Vredebest Mister Vredebest   [v 4] 1640/11 A 4 14.3 27
2023-06-03 2023-06-03 Åby-6 Gloster Gladiator Gloster Gladiator   [v 6] 2140/6 A 1 13.6 18
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-7 Bontoni Degato Bontoni Degato   [v 5] 2640/7 A 4 15.4 43
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-5 Adthemission Adthemission   [v 4] 2140/12 C 0 g 77
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-11 Grumbazz Kini* Grumbazz Kini*   [v 5] 2140/8 A 1 13.4 18
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-4 Mook Mook   [s 4] 2140/11 B 1 13.6 39
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-6 Good Moments Good Moments   [h 5] 2140/10 D 2 16.0 253
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-7 Kemas Frasse Kemas Frasse   [v 5] 2080/8 C 0 20.0g 444
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-6 Roc Star Joli Roc Star Joli   [v 7] 2140/11 B 0 g 272
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-9 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 6] 2160/6 D 0 17.8 196
2023-05-20 2023-05-20 Axevalla-6 Bontoni Degato Bontoni Degato   [v 5] 2140/2 A 1 13.8 40
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-4 Vikens Takecool Vikens Takecool   [s 4] 1646/3 C 0 22.2g 83
2023-05-19 2023-05-19 Vaggeryd-1 Hereisjohnny Hereisjohnny   [v 5] 2148/4 D 5 18.4 133
2023-05-17 2023-05-17 Åby-3 Oliver de Bos Oliver de Bos   [v 4] 2160/6 B 4 15.8 241
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-8 Stigamo Sleipner Stigamo Sleipner   [v 6] 2140/7 B 0 17.8g 516
2023-05-11 2023-05-11 Åby-1 Good Moments Good Moments   [h 5] 2140/4 C 3 16.2 41
2023-05-09 2023-05-09 Axevalla-5 Tourzo Tourzo   [s 8] 1640/9 D 0 13.7 915
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-6 G.K.Fly Zolo G.K.Fly Zolo   [s 4] 2080/11 D 0 24.0g 768
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-3 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 9] 2100/13 B 0 18.7 1043
2023-04-29 2023-04-29 Örebro-3 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2100/4 A 3 16.2 33
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-8 Piglet Pil Piglet Pil   [v 10] 2140/15 B 5 15.9 1780
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-6 Teaseme C.C. Teaseme C.C.   [s 5] 2140/8 D 0 18.3 1157
2023-04-24 2023-04-24 Färjestad-8 Cosa Dolce Cosa Dolce   [s 6] 1640/10 C 8 15.4 207
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-8 Easter Valley Easter Valley   [v 6] 2140/2 B 4 16.0g 43
2023-04-17 2023-04-17 Färjestad-6 Atletico Doc Atletico Doc   [v 7] 1640/11 C str
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-2 Mamma Donna Mamma Donna   [s 4] 2148/2 C 3 19.4g 32
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-6 Manifest Boko Manifest Boko   [v 4] 2140/4 C 1 14.5 34
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-9 Easter Valley Easter Valley   [v 6] 2140/3 C 4 14.1 514
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-6 Listas Pippi Listas Pippi   [s 4] 2140/3 A 0 13.7 82
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-1 Lumberjack Bros Lumberjack Bros   [v 5] 1640/9 C 6 14.7 142
2023-03-22 2023-03-22 Åby-8 Gloster Gladiator Gloster Gladiator   [v 6] 2140/7 D 0 14.2 414
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-5 Uberty Face Uberty Face   [s 7] 2160/10 C str
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-4 Singing Fling Singing Fling   [v 7] 2140/2 D 8 20.3 446
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-8 Magical Mile Magical Mile   [s 5] 2160/11 C 6 16.0 179
2023-03-09 2023-03-09 Åby-7 Ipanema Beach Ipanema Beach   [s 4] 2140/1 C str
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-4 M.T.Oliwer Twist M.T.Oliwer Twist   [v 7] 2160/13 C str
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-3 Nicke K. Nicke K.   [v 6] 2140/12 D str
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-7 Kapten Röd Kapten Röd   [v 4] 1640/2 C 5 17.7 268
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-6 Wanheda Wanheda   [s 3] 2140/4 B 0 g 342
2023-03-07 2023-03-07 Axevalla-5 Kyoto A.F. Kyoto A.F.   [v 4] 2140/6 C 4 21.4 182
2023-03-04 2023-03-04 Åby-8 Atletico Doc Atletico Doc   [v 7] 2140/9 D 7 18.1 42
2023-02-28 2023-02-28 Axevalla-6 Kapten Röd Kapten Röd   [v 4] 2140/2 B 0 g 344
2023-02-28 2023-02-28 Axevalla-3 Go All Night Go All Night   [v 8] 1640/6 B 0 18.1g 159
2023-02-28 2023-02-28 Axevalla-2 Zacapa Zacapa   [v 7] 2640/9 D 5 19.1 1413
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-7 Good Moments Good Moments   [h 5] 2140/4 C 0 g 91
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-8 Ellie A.F. Ellie A.F.   [s 5] 2140/6 D str
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-5 Xanthis Flicka Xanthis Flicka   [s 6] 2140/2 A 2 17.0 41
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-10 After All Flash After All Flash   [v 9] 2160/12 D 8 19.4 905
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-3 Alisson Face Alisson Face   [v 5] 2640/3 A 0 g 133
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-2 Ellie A.F. Ellie A.F.   [s 5] 1640/12 D 0 17.7 513
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-1 Kyoto A.F. Kyoto A.F.   [v 4] 2140/9 D 0 g 347
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 9] 2140/2 D 0 24.0 791
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-3 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 6] 2160/7 C 0 20.5 444
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-7 Dolce A.F. Dolce A.F.   [s 5] 1640/7 B 5 16.3 49
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-8 Yagger Millpond Yagger Millpond   [v 6] 2160/11 A 0 18.9 217
2023-01-19 2023-01-19 Örebro-10 Youmakeourday Youmakeourday   [v 5] 1609/8 C 7 16.3 307
2023-01-18 2023-01-18 Åby-10 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 7] 2140/14 D 0 16.5 790
2023-01-17 2023-01-17 Axevalla-5 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 5] 2140/10 C 0 19.2 570
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-12 Cody D.K. Cody D.K.   [v 9] 2140/12 C 0 17.2 846
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-10 Valborg Kvick Valborg Kvick   [s 6] 2640/8 C 0 20.3g 140
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-12 Jo Black* Jo Black*   [v 8] 1640/2 C 3 10.1 48
2024-05-23 2024-05-23 Åby-7 Armand Dee Armand Dee   [v 4] 2640/4 C 4 17.0 46
2024-05-23 2024-05-23 Åby-4 Marla Boko* Marla Boko*   [s 5] 2140/5 B 0 13.8 43
2024-05-18 2024-05-18 Åby-3 Tropical Tric Tropical Tric   [s 6] 2140/8 C 7 17.5 79
2024-05-16 2024-05-16 Örebro-5 Rocket Boy Rocket Boy   [v 8] 2100/7 D 1 13.8 449
2024-05-15 2024-05-15 Åby-5 Valrhona Face Valrhona Face   [v 7] 1640/2 D 2 12.6 63
2024-05-14 2024-05-14 Axevalla-4 Jo Black* Jo Black*   [v 8] 2640/2 B 1 15.4 43
2024-05-14 2024-05-14 Axevalla-5 Vaiana Face Vaiana Face   [s 7] 2140/11 D str
2024-05-10 2024-05-10 Halmstad-8 Maldini Pellini* Maldini Pellini*   [h 4] 2140/1 A 1 16.3 14
2024-05-07 2024-05-07 Axevalla-5 Hickory Jaam Hickory Jaam   [v 7] 2140/6 D str
2024-05-07 2024-05-07 Axevalla-2 Lovositos of X. Lovositos of X.   [v 4] 2160/15 D 0 18.7 598
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-9 Ramos Ramos   [v 5] 1640/2 D 6 16.0g 48
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-7 Nestor Schermer Nestor Schermer   [v 4] 2140/2 D 0 g 105
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-2 Tropical Tric Tropical Tric   [s 6] 1640/8 B 3 18.4 132
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-7 Axel Rek Axel Rek   [v 8] 1640/3 B 6 14.5 69
2024-04-18 2024-04-18 Åby-12 Tour de Valley Tour de Valley   [v 4] 2140/5 C 1 14.4 23
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-8 Smajlis Smajlis   [v 6] 2140/2 D 0 g 52
2024-04-10 2024-04-10 Jägersro Trav-8 Marla Boko* Marla Boko*   [s 5] 1640/5 A 1 12.6 33
2024-04-10 2024-04-10 Jägersro Trav-6 Vicky Montoya Vicky Montoya   [s 6] 2640/1 B 0 15.5 51
2024-04-06 2024-04-06 Åby-11 Honey Dun Girl Honey Dun Girl   [s 5] 2140/4 D 1 13.9 102
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-7 Engine Wash Engine Wash   [s 5] 1640/7 C 4 13.9 97
2024-03-27 2024-03-27 Jägersro Trav-7 Vicky Montoya Vicky Montoya   [s 6] 2140/6 C 1 13.8 52
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-4 Nevio Boko Nevio Boko   [v 4] 1640/9 A 8 14.5 60
2024-03-21 2024-03-21 Axevalla-3 Marla Boko* Marla Boko*   [s 5] 2140/8 A 1 15.9 26
2024-03-20 2024-03-20 Åby-9 Jo Black* Jo Black*   [v 8] 1640/5 C 1 11.6 26
2024-03-20 2024-03-20 Åby-5 Baywatch Baywatch   [v 8] 2640/7 D 0 16.9 604
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-3 Good Moments Good Moments   [h 6] 2140/10 D 0 16.0 93
2024-03-16 2024-03-16 Bjerke-4 Extremely Sweet Extremely Sweet   [h 5] 2100/9 C 0 g 44
2024-03-12 2024-03-12 Axevalla-3 Diamond Dana Diamond Dana   [v 4] 2140/3 B 0 g 37
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-10 Miss Occagnes* Miss Occagnes*   [s 5] 2640/2 B 2 20.1 24
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-4 Jo Black* Jo Black*   [v 8] 2140/9 B 1 13.7 46
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-1 Marla Boko* Marla Boko*   [s 5] 2140/10 A 2 14.8 77
2024-02-24 2024-02-24 Örebro-6 Vicky Montoya Vicky Montoya   [s 6] 2100/3 C 6 14.5 126
2024-02-21 2024-02-21 Åby-6 Marvellous Steel* Marvellous Steel*   [s 5] 1640/9 C 6 13.9g 248
2024-02-21 2024-02-21 Åby-5 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 9] 2140/6 D 8 18.3g 703
2024-02-16 2024-02-16 Åby-7 Jo Black* Jo Black*   [v 8] 2140/4 C 1 13.8 57
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-5 True Blue True Blue   [s 6] 2140/12 A 5 16.0 65
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-8 I.D.Got a Colt I.D.Got a Colt   [h 4] 2140/2 B 3 16.6 23
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-1 Edgar D.K. Edgar D.K.   [v 8] 2140/11 A str
2024-02-10 2024-02-10 Åby-8 Nocturnally Nocturnally   [v 7] 1640/2 D 7 14.1 680
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-6 Aperfectcandy Aperfectcandy   [s 5] 2140/10 D 7 17.9 1264
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-4 Roger More Roger More   [v 4] 1640/3 D 0 17.6g 58
2024-01-17 2024-01-17 Åby-4 Positano* Positano*   [v 7] 2140/7 D 0 17.4 225
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-10 Bicc's Exrae Bicc's Exrae   [s 4] 2140/8 C 5 17.8 219
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-9 Mamaneedshismoney Mamaneedshismoney   [v 6] 2140/10 C 0 14.4 703
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-5 Aperfectcandy Aperfectcandy   [s 5] 1640/7 C 0 19.5g 601
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-3 Alba Bella Alba Bella   [s 8] 2140/10 D 0 22.8g 727ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se