V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-29 2024-07-29 Solänget-9 Above Ground* Above Ground*   [v 8] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Arja Balderina Arja Balderina   [s 6] 2140/5 0 g 53
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-9 Arja Balderina Arja Balderina   [s 6] 2160/9 7 32.9 37
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-8 Red Carpet Red Carpet   [v 6] 1640/6 A 4 15.3 54
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Arja Balderina Arja Balderina   [s 8] 2160/7 C 0 g 694
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Arja Balderina Arja Balderina   [s 8] 1680/5 B 0 32.6g 53
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Ringo N.O. Ringo N.O.   [v 12] 2160/13 D 0 33.4g 1155
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Fall Galder Fall Galder   [v 4] 2140/1 C str
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Fall Galder Fall Galder   [v 4] 2140/4 C str
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-1 Fall Galder Fall Galder   [v 4] 2140/5 C 0 g 61
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 2160/9 A 5 17.5 82
2020-12-18 2020-12-18 Romme-3 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2660/12 B 6 33.2 151
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-2 Lome Silje Lome Silje   [s 3] 2140/3 D 7 35.4g 451
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-7 Hammarns Qurt Hammarns Qurt   [h 4] 2140/1 D 1 34.4 112
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-3 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/1 C 5 31.8 43
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-5 Hammarns Qurt Hammarns Qurt   [h 4] 2160/8 B 3 35.9g 474
2020-11-22 2020-11-22 Boden-11 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 1640/4 D 6 30.3 166
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-1 Hammarns Qurt Hammarns Qurt   [h 4] 2140/1 A 0 g 218
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-9 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/5 D 1 31.1 454
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-5 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 1640/3 B 7 33.9g 41
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-1 Hammarns Qurt Hammarns Qurt   [h 4] 2140/5 C 0 35.2g 537
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-5 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2160/12 D 6 31.2 269
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Lome Silje Lome Silje   [s 3] 2160/10 D 0 36.4g 407
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 3140/1 D 0 g 451
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-2 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2160/11 B 4 32.5 159
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Lome Silje Lome Silje   [s 3] 1640/3 C 0 g 119
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Manhattan Club Manhattan Club   [v 10] 2140/5 C 4 15.5 439
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Lome Silje Lome Silje   [s 3] 2140/8 C 5 35.3 233
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-7 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 1660/9 A 0 g 35
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 2160/12 B 3 15.4 79
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 2140/6 D 0 15.5 413
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 2640/6 D 0 g 634
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 2160/7 C 7 15.9 97
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Mycrazydream Mycrazydream   [v 6] 2660/4 D 4 16.3 253
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-1 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/2 D 0 33.6 55
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-1 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 1640/9 C 5 30.7 335
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-5 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2160/10 C 6 33.0g 207
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-2 Lome Silje Lome Silje   [s 3] 2140/2 C 6 40.5g 135
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-1 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/4 D 1 34.2 66
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-7 Lome Silje Lome Silje   [s 3] 2140/2 D 0 38.6 179
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-1 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 1640/5 C 3 33.1 430
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-7 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/4 C 4 35.8 118
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-7 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/4 C 5 36.7 213
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-5 Fall Galder Fall Galder   [v 5] 2140/7 D 0 38.4g 227
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-1 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 2140/3 D 7 33.5 494
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-2 Lome Silje Lome Silje   [s 4] 1640/7 D 0 36.6 279
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-6 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 1640/3 C 5 29.5 47
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-11 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 2140/6 C 8 35.0g 384
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-6 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/6 D 6 30.7g 305
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-3 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2160/13 B 0 17.1 750
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-1 Track Announcer Track Announcer   [v 4] 2160/3 C 0 25.8g 574
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-6 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 1660/12 A 1 28.7 26
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-5 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 2140/1 D 0 g 24
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-7 Lome Silje Lome Silje   [s 4] 1640/2 D 3 33.4 171
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-8 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 1660/7 A 1 29.1 30
2021-11-16 2021-11-16 Romme-2 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/7 C 3 30.7 650
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-9 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 2140/4 B 4 15.6 671
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-9 Catherine P.Hill Catherine P.Hill   [s 5] 1640/4 D 7 16.9 296
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-5 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 1660/4 C 1 27.7 61
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-5 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 1640/1 A 4 30.3 92
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-4 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 6] 2140/4 C 0 16.9g 241
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-2 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 2140/8 A 4 17.1 181
2021-10-28 2021-10-28 Boden-2 Lome Silje Lome Silje   [s 4] 2140/2 C 5 42.9g 38
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-9 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/3 D 8 30.8g 303
2021-10-22 2021-10-22 Romme-8 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 2160/6 C 2 28.9 48
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-7 Lome Silje Lome Silje   [s 4] 2140/1 B 1 33.9 121
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-1 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 6] 2140/1 C 0 16.2 390
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-2 Track Announcer Track Announcer   [v 4] 1640/7 C str
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-4 Track Announcer Track Announcer   [v 4] 2160/6 D 0 18.1 738
2021-10-11 2021-10-11 Hagmyren-2 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 2140/3 D 0 g 154
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-6 Manhattan Club Manhattan Club   [v 11] 2140/4 D 6 16.3 895
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-3 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2160/4 B 2 30.5 31
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-9 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 6] 2140/10 A 8 15.7 109
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-7 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 2160/11 D 0 g 431
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2640/5 C 0 15.6 553
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-2 Lome Silje Lome Silje   [s 4] 2160/10 B 2 33.7 119
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-3 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 1640/9 C 4 29.0 96
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-7 Manhattan Club Manhattan Club   [v 11] 1640/10 D 7 16.3 373
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-5 Catherine P.Hill Catherine P.Hill   [s 5] 2160/12 C 3 18.6 109
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-7 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 2160/4 B 1 34.3 47
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-7 Track Announcer Track Announcer   [v 4] 2160/9 D 4 18.1 722
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2180/10 C 3 14.6 59
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-1 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2660/3 D 0 30.4 632
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-4 Manhattan Club Manhattan Club   [v 11] 1640/2 D 6 14.4 491
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-2 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 6] 2140/3 B 1 29.6 20
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-7 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/10 D 3 14.9 220
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-5 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 6] 1660/6 B 6 16.0 29
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-7 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 2160/8 D 2 34.4 250
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-10 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/1 D 0 g 96
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2160/11 B 2 15.3 494
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-3 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2160/10 B 0 29.3g 214
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-8 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 6] 2140/7 C str
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-7 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 1640/5 C 2 37.5 85
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-6 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/1 A 1 30.6 29
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-2 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 3] 2140/4 D 5 39.4g 376
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-2 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2640/1 D 0 29.4 761
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-1 Manhattan Club Manhattan Club   [v 11] 2140/7 D 0 17.1 1246
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-3 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2180/11 A 0 17.7g 230
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-6 Manhattan Club Manhattan Club   [v 11] 1660/7 C 4 15.0 209
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-3 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2040/3 D str
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/4 B 0 17.3 608
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-4 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 1640/10 C 0 g 284
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-1 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/10 D 2 29.6 339
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-9 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2660/11 A 4 16.4 324
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-8 Dream Weaver Dream Weaver   [v 6] 2140/13 C 5 15.0 446
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 1660/11 A 4 14.2 171
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-8 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/7 B 6 14.1 709
2021-04-09 2021-04-09 Boden-9 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/13 C 0 17.6 112
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-3 Fall Galder Fall Galder   [v 6] 2140/4 D 4 30.0 261
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2160/11 D 1 15.6 94
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2160/7 C 4 16.8g 69
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-8 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/3 C str
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2640/6 D 0 17.6 323
2021-01-31 2021-01-31 Umeå-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/5 B 3 15.2 600
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-8 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 1115
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 7] 2140/1 C 6 15.1 628
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-2 Hammarns Qurt Hammarns Qurt   [h 5] 1660/7 D 0 37.7g 211
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-7 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2660/11 B str
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-6 Gone Fishing Gone Fishing   [v 4] 2140/3 C 5 15.6 150
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-7 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2140/10 A str
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-5 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2160/4 D 0 31.9g 608
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-7 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 1660/11 C 0 29.9 248
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-5 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2640/11 B str
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-7 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2160/7 B 0 g 913
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-5 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 1640/12 A 2 31.7 58
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-9 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 3160/7 D 5 29.1 347
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-5 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 1640/3 C 0 31.4g 344
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-4 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2640/2 D 0 15.0 402
2022-10-16 2022-10-16 Boden-6 Forever and Ever Forever and Ever   [s 5] 1640/3 C 0 22.3g 183
2022-10-16 2022-10-16 Boden-2 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2160/5 C 5 32.7g 107
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-8 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2160/3 B 1 33.0 94
2022-09-17 2022-09-17 Dannero-7 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2140/3 C 1 29.2 53
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-8 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2140/9 D 4 16.0 295
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-2 The Trick Vick The Trick Vick   [v 6] 2140/4 D 7 16.5 366
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-9 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 1640/4 B 1 32.2 61
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-3 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2640/3 D 0 30.0g 887
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-1 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 2140/10 C 7 30.7g 245
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-6 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2160/10 C 5 31.3 368
2022-08-22 2022-08-22 Dannero-2 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 1660/8 A 2 29.5 73
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-8 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2180/9 C 7 27.0g 448
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-7 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2140/3 D 0 g 691
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-3 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2640/3 D 0 31.1 224
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-6 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 2160/12 D 7 32.0 889
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-2 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2160/6 A 0 28.7 92
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-2 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 1640/12 D 0 27.7g 266
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-4 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2140/4 D 0 33.0g 74
2022-06-18 2022-06-18 Boden-14 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 1640/5 A 0 g 27
2022-06-14 2022-06-14 Solänget-4 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 1640/8 A 7 32.8g 174
2022-06-13 2022-06-13 Dannero-3 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 1660/12 B 0 g 560
2022-06-03 2022-06-03 Dannero-7 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2160/8 B 2 25.9 224
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-2 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 1640/7 B 2 26.2 74
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-7 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 1640/6 C str
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-2 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2140/6 D 0 g 592
2022-05-16 2022-05-16 Skellefteå-3 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2160/7 A 2 27.3 47
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-5 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 2160/8 D 7 32.9 248
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-8 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2160/4 B str
2022-05-05 2022-05-05 Östersund-7 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 1640/2 B 0 26.3g 87
2022-05-02 2022-05-02 Solänget-4 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2160/12 A 0 g 107
2022-04-30 2022-04-30 Umeå-5 Lome Silje Lome Silje   [s 5] 1640/3 D 2 32.3 218
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-4 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2640/4 C 0 16.2g 280
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-6 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2180/10 D 4 31.9 402
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-7 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2140/2 A 3 27.4 57
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-2 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2160/14 A 3 29.4 475
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-8 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2160/5 B 0 g 306
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-1 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 1660/14 C 1 25.6 111
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-5 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2140/6 B 0 g 194
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-7 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 4] 2140/9 D str
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 8] 2180/5 D str
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-7 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2140/6 C 0 31.8 168
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-4 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2660/8 D 4 29.1 899
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-6 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2640/11 C 5 32.0 373
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 8] 1640/3 D 5 16.9g 1025
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-7 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 2140/10 C 0 29.4 36
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 8] 2140/5 D 0 16.6 481
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-1 Mycrazydream Mycrazydream   [v 8] 2160/7 A 4 17.1 910
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-11 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 7] 1640/4 B 1 29.1 30
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-4 Forever and Ever Forever and Ever   [s 5] 2140/11 D 0 18.8 1390
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-1 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2660/8 D 6 32.3 294
2022-01-10 2022-01-10 Bergsåker-2 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 2140/11 D 5 30.4 1150
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-7 Mycrazydream Mycrazydream   [v 8] 1640/1 B 0 16.6g 769
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-2 Russel Square Russel Square   [s 5] 2180/14 A 6 16.1 60
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-6 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 1640/12 D 0 31.1g 1281
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-4 Lome Silje Lome Silje   [s 6] 2140/2 D 7 30.2 430
2023-12-15 2023-12-15 Umeå-8 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 2140/2 D 5 31.7g 981
2023-11-07 2023-11-07 Östersund-3 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 8] 2140/3 C 0 17.1 455
2023-10-24 2023-10-24 Bergsåker-2 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 2660/10 B 0 30.3 114
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-2 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 2140/8 C 4 27.6 111
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-4 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 8] 1660/11 B 5 29.6 316
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-5 Russel Square Russel Square   [s 5] 2660/5 A 1 14.9 88
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-1 Blädingeås Kungen Blädingeås Kungen   [h 3] 2140/6 D 0 g 405
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-5 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 8] 2160/11 A 4 32.3 37
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-9 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 2640/2 D 3 27.2 279
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-8 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 8] 2640/4 D 2 30.9 391
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-3 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 1640/4 D 4 26.3 185
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-8 Russel Square Russel Square   [s 5] 2140/9 B 4 13.9 155
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 1640/5 B 0 g 24
2023-09-07 2023-09-07 Dannero-2 Selenge Selenge   [v 11] 2640/2 D 0 17.8 852
2023-09-07 2023-09-07 Dannero-1 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 2140/2 C 0 29.5 162
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-7 Venturesome Venturesome   [v 5] 2140/4 D 6 16.2 495
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-5 Lome Silje Lome Silje   [s 6] 2140/5 D 0 31.7 335
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-3 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 8] 2160/13 A 4 27.5 35
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-4 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 8] 2140/13 B 0 25.2 104
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-9 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 2680/8 B 6 30.3 74
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-2 Lome Silje Lome Silje   [s 6] 1680/6 C 4 31.1g 31
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-1 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 1640/2 D str
2023-07-03 2023-07-03 Dannero-2 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 2660/13 C 0 g 2403
2023-06-30 2023-06-30 Lycksele-5 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 8] 1640/6 B 1 26.8 19
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-1 Lome Silje Lome Silje   [s 6] 2660/9 C 6 32.8 659
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-7 Lome Silje Lome Silje   [s 6] 1640/6 D 2 28.5 109
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-2 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 2160/3 D 0 g 43
2023-06-11 2023-06-11 Dannero-9 Bato Odina Bato Odina   [s 6] 1640/7 B 1 31.6 16
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-3 Heartbeat Heartbeat   [h 9] 1640/11 C 0 15.9g 228
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-2 Forever and Ever Forever and Ever   [s 6] 1640/7 B str
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-1 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 8] 2180/11 A 1 26.5 66
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-7 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 2160/6 B 6 28.3 104
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-6 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 10] 1640/11 D 1 26.3 262
2023-05-23 2023-05-23 Dannero-2 Min Lilla Benitah Min Lilla Benitah   [s 5] 1640/4 C 0 g 179
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-6 Selenge Selenge   [v 11] 2160/9 C 0 18.0g 1234
2023-05-09 2023-05-09 Dannero-5 Hammarns Montora Hammarns Montora   [s 4] 2140/11 D str
2023-05-09 2023-05-09 Dannero-2 Selenge Selenge   [v 11] 2640/2 C 5 18.0g 518
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-4 Lome Silje Lome Silje   [s 6] 2140/5 D 7 31.6 514
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-6 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 2660/10 B 4 29.0 340
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-4 Fall Galder Fall Galder   [v 8] 2640/6 B 0 g 739
2024-07-23 2024-07-23 Oviken-6 Micas Kjell Micas Kjell   [v 4] 2100/5 C 2 35.0 45
2024-07-22 2024-07-22 Dannero-5 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 9] 1660/13 B 0 31.6g 548
2024-07-22 2024-07-22 Dannero-3 Micas Ferox Micas Ferox   [h 3] 2140/2 D 0 g 778
2024-07-18 2024-07-18 Bergsåker-1 Urgent Beat Urgent Beat   [h 3] 2140/5 D 4 16.5 292
2024-07-12 2024-07-12 Hoting-1 Blädingeås Kungen Blädingeås Kungen   [v 4] 2060/6 D 0 g 720
2024-07-09 2024-07-09 Hoting-1 Micas Kjell Micas Kjell   [v 4] 2040/2 B 2 33.5 260
2024-07-05 2024-07-05 Lycksele-7 Fall Galder Fall Galder   [v 9] 2160/11 B 0 g 382
2024-07-04 2024-07-04 Visby-6 Launch'em Launch'em   [v 7] 2120/1 A 3 14.4 222
2024-07-01 2024-07-01 Solänget-5 Urgent Beat Urgent Beat   [h 3] 2140/12 C 2 19.2 423
2024-06-28 2024-06-28 Lycksele-4 Fall Galder Fall Galder   [v 9] 1640/6 C 4 28.8 127
2024-06-16 2024-06-16 Umeå-4 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 9] 1660/9 B 0 g 36
2024-06-16 2024-06-16 Umeå-2 Micas Ferox Micas Ferox   [h 3] 1640/10 C 4 35.4 29
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-8 Micas Kjell Micas Kjell   [v 4] 2140/10 D 6 33.5 1081
2024-06-06 2024-06-06 Solänget-9 Timotejs Lena Timotejs Lena   [s 5] 1640/3 C 6 17.9g 29
2024-06-06 2024-06-06 Solänget-3 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 9] 2160/10 C 0 21.8 208
2024-06-06 2024-06-06 Solänget-2 Micas Ferox Micas Ferox   [h 3] 2140/5 D 2 35.4 237
2024-06-01 2024-06-01 Dannero-8 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 9] 2160/12 D 8 30.5 978
2024-06-01 2024-06-01 Dannero-1 Urgent Beat Urgent Beat   [h 3] 2140/1 B 5 19.8 164
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-8 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 9] 2180/9 C 0 27.1 872
2024-05-21 2024-05-21 Solänget-3 Timotejs Lena Timotejs Lena   [s 5] 2140/3 D 6 17.0 1183
2024-05-13 2024-05-13 Dannero-2 Moshus Jenta Moshus Jenta   [s 4] 2140/4 C 2 35.6 623
2024-05-13 2024-05-13 Dannero-3 Timotejs Lena Timotejs Lena   [s 5] 2160/14 D 0 g 1238
2024-05-03 2024-05-03 Dannero-5 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 9] 1640/1 D 0 g 475
2024-04-26 2024-04-26 Umeå-8 Gone Fishing Gone Fishing   [v 6] 2140/1 C 4 15.2 1045
2024-04-21 2024-04-21 Dannero-8 Lome Silje Lome Silje   [s 7] 1660/12 B 1 31.0 39
2024-04-21 2024-04-21 Dannero-7 Timotejs Lena Timotejs Lena   [s 5] 1640/3 C 5 17.8 191
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-6 Fall Galder Fall Galder   [v 9] 2640/5 D 6 29.4 417
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-2 Zixten Z. Zixten Z.   [v 5] 2140/5 D 0 g 1064
2024-04-04 2024-04-04 Östersund-6 Blädingeås Kungen Blädingeås Kungen   [h 4] 2160/14 D 0 38.1g 505
2024-03-30 2024-03-30 Dannero-2 Bara Prinsen Bara Prinsen   [v 9] 2140/3 C 2 32.6 153
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-9 Fall Galder Fall Galder   [v 9] 2140/1 D 3 28.6 574
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-4 Forever and Ever Forever and Ever   [s 7] 2140/5 D 2 17.0 191
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-2 Fall Galder Fall Galder   [v 9] 1640/9 C 1 30.6 201
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-1 Blädingeås Kungen Blädingeås Kungen   [h 4] 2160/7 C 1 38.1g 327
2024-02-25 2024-02-25 Romme-9 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 9] 2140/6 C 0 30.1g 504
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-8 Moshus Prinsen Moshus Prinsen   [v 9] 1640/4 C 0 28.4 268
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-1 Blädingeås Kungen Blädingeås Kungen   [h 4] 2160/14 C 0 38.9g 728
2024-01-19 2024-01-19 Umeå-7 Fall Galder Fall Galder   [v 9] 2140/9 D 0 32.2 1440
2024-01-02 2024-01-02 Bergsåker-2 Gone Fishing Gone Fishing   [v 6] 2140/8 D 3 16.4 192ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se