V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2660/13 D
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-6 Sländan Sländan   [s 7] 2640/14 D
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-4 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/9 D
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-9 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2160/12 A
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Twilight Angel Twilight Angel   [s 4] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-3 Alvena Villhadi Alvena Villhadi   [s 3] 1640/12 6 15.6 1273
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-2 Jeppas Hampus Jeppas Hampus   [v 9] 1640/3 0 15.7 432
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Fiorentina Fiorentina   [s 5] 2140/10 1 17.3 117
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Big Red Bruno Big Red Bruno   [v 9] 2140/9 0 17.0 948
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Big Red Bruno Big Red Bruno   [v 9] 2140/7 0 16.1 727
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Dicks Denja Dicks Denja   [s 5] 2140/4 D 3 15.8 183
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Pilagårdens Nicke Pilagårdens Nicke   [v 9] 1640/6 D 0 15.7 818
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 4] 2140/3 C 0 17.7 225
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 4] 2140/7 D 0 18.3 464
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Stella Pona Stella Pona   [s 4] 2140/6 C 0 16.9g 122
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 1640/5 D 0 20.7g 169
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-8 Stella Pona Stella Pona   [s 4] 2140/2 C 3 15.2 246
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Cool Action Cool Action   [v 4] 2640/14 C 0 17.0 321
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/7 D 0 15.7 606
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-8 T.P.Axl T.P.Axl   [v 6] 2140/1 D 2 14.8 94
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2160/12 C 0 g 341
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Show Time Show Time   [v 5] 2140/8 D 5 16.5 749
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-6 Daydream U.M. Daydream U.M.   [s 3] 2140/4 C 0 19.9g 148
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2160/13 C 0 16.2 72
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1640/1 D 0 12.6 336
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Pointillist Pointillist   [h 4] 1640/11 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2140/9 D 0 13.5 494
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Pointillist Pointillist   [h 4] 1640/11 A 5 13.7 103
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2140/9 D 0
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1640/6 D 4 11.5 1113
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Meet Me Online Meet Me Online   [s 7] 2140/2 A 0 16.7 285
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/2 D 0 16.7g 121
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Pointillist Pointillist   [h 4] 1640/8 A 1 13.5 34
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 40
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Tayson Bi* Tayson Bi*   [v 4] 2640/6 C 0 g 87
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/3 B 1 15.7 37
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/6 D 0 176
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 My Treat My Treat   [v 4] 2140/7 D 0 423
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 5] 2140/4 C 0 199
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/5 D 0 292
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 My Treat My Treat   [v 4] 2160/7 C 0 244
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 5] 2640/3 C 0 351
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Alex Wind Alex Wind   [v 8] 2140/12 D 0 1046
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-7 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/3 A 0 21.1g 889
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2160/11 C 3 13.4 267
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1609/1 D 0 674
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/5 B 0 19.7 152
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/3 A 0 g 38
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1640/7 D 1 115
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-4 Alex Wind Alex Wind   [v 8] 2140/3 D str
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-3 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/1 D 0 80
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-1 Barley's Rose Barley's Rose   [s 9] 2160/7 C 0 65
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-3 Tayson Bi* Tayson Bi*   [v 4] 2140/4 A 5 15.3 220
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2180/12 B 8 17.5 292
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-6 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/5 A 0 14.9 123
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/6 C 1 17.0 52
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/9 D 7 18.2 43
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Bacardi Hornline Bacardi Hornline   [v 6] 1640/2 C 4 14.6 50
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/8 B 2 16.4 103
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/5 D 0 18.5g 110
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-5 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 6] 2140/9 C 0 16.5 35
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/8 C 3 17.4 351
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 1640/4 D 0 17.0 749
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2140/1 C 6 15.0 52
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/10 B 5 16.6 90
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-10 Dicks Denja Dicks Denja   [s 6] 2140/11 A str
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Banzai Merci Banzai Merci   [v 4] 2640/8 D 7 16.4 256
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2160/15 D str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/12 C 4 15.8 49
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Twilight Speed* Twilight Speed*   [v 5] 2140/2 A 0 g 33
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-7 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/13 B 0 19.3g 121
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-1 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 3180/9 D 7 17.6 567
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2160/15 D 0 18.8g 626
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-3 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/9 B 3 16.7 55
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2140/5 C 7 17.1g 70
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/13 B 7 17.1g 212
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Lady Vera* Lady Vera*   [s 4] 2140/6 B 0 16.3g 121
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-4 Miguel Greenwood* Miguel Greenwood*   [h 6] 2140/7 D 0 g 247
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/1 D 8 18.3 144
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Rally Carin Rally Carin   [s 6] 2140/14 B 6 16.7 286
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2160/7 B 5 15.9 132
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/9 B 8 17.8 515
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2160/9 C 0 17.2g 196
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-2 Conny Rainbow Conny Rainbow   [v 4] 2140/1 C 0 18.7g 474
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 5] 2140/5 A 1 14.0 21
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Yetsye Yetsye   [s 3] 2140/10 D 0 g 483
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-3 Amorikken Amorikken   [v 7] 2140/3 B 5 31.9g 40
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Happy Ending Happy Ending   [v 6] 2640/6 B 7 18.4 63
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 2180/15 A 2 15.1 32
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/15 B 3 17.1 42
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Avocado Am Avocado Am   [v 7] 2140/8 B 7 15.4 422
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/10 B 1 15.4 31
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2160/6 A 0 g 81
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-1 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 6] 2160/4 C 0 45
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Force Alone Force Alone   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 1502
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/4 D 7 15.9 241
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 6] 2140/7 D 2 18.6 153
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Show Time Show Time   [v 6] 1640/1 C 1 14.5 333
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 1640/6 A 2 15.2 60
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Julian Sand Julian Sand   [v 7] 2140/13 B 0 g 243
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 1640/5 D 0 27.3 530
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2180/10 B 0 17.5 85
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 1640/9 C 2 13.6 40
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-8 Force Alone Force Alone   [s 7] 2140/2 D 0 18.4 474
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-7 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 5] 1640/2 C 7 15.1 257
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2140/2 D 5 17.1 1483
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/11 A 1 14.6 53
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/4 B 4 15.0g 88
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-11 Force Alone Force Alone   [s 7] 2140/8 C 5 19.4 100
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Dicks Denja Dicks Denja   [s 6] 1640/5 B 2 12.4 18
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 5] 2140/12 D str
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 6] 2140/13 B 0 17.1 951
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2160/12 C 0 18.4 1490
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 New Moon New Moon   [s 4] 2140/3 C str
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-4 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 5] 2160/8 D 7 18.6 1144
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-3 Dicks Denja Dicks Denja   [s 6] 2140/4 B 1 13.8 55
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Molly Sock Molly Sock   [s 7] 2140/9 C 0 316
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 9] 2140/6 D 0 853
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2640/3 D 0 106
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-1 My Topaz* My Topaz*   [s 7] 2140/3 D 0 162
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 9] 2140/12 C 0 1206
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Uparty K.A.* Uparty K.A.*   [s 8] 2140/1 D 0 496
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/2 B 0 g 566
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 10] 2140/15 A 0 g 167
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2640/12 D 6 19.5 213
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Power M.M. Power M.M.   [v 9] 2140/9 D 5 15.3 277
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2140/1 D 7 30.7 245
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-6 Milan Töll Milan Töll   [h 9] 1640/5 C 2 109
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-3 Show Time Show Time   [v 6] 2140/6 C 1 381
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-1 Classe Claretti* Classe Claretti*   [v 6] 2140/2 D 3 164
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-7 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 1640/9 B 3 17.0 481
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2160/15 B 0 17.6g 258
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Flash Cash Flash Cash   [s 6] 2160/3 D 0 g 536
2017-05-12 2017-05-12 Romme-3 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2140/5 D 0 30.7 565
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-6 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 1640/3 D 0 16.0g 405
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2160/5 D 4 18.7 82
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/5 C 7 17.0 534
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Above Me Above Me   [v 8] 2160/10 B 0 16.5 1012
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2160/8 C 6 29.7 163
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2180/13 B 5 14.2 576
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-5 Optimal Photo Optimal Photo   [s 7] 1640/11 D 0 18.0g 209
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/12 B 7 17.7 499
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-1 Camp Hill Camp Hill   [v 8] 2140/5 D 8 20.8 335
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-8 Uparty K.A.* Uparty K.A.*   [s 8] 2140/2 D 0 307
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-7 Important Matters* Important Matters*   [v 6] 1640/4 C 3 220
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-4 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/5 D 0 177
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2140/5 B 1 13.5 32
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 7] 2140/13 A 0 17.9g 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2160/5 C 5 16.2g 119
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/11 A 0 18.4 371
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 6] 2140/8 D 7 17.0 793
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/9 D 8 17.6 276
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 1640/1 C 0 18.1g 51
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 My Topaz* My Topaz*   [s 7] 2140/4 D 2 16.2 725
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 6] 2140/12 D 0 17.1g 1358
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/7 D 8 18.2 773
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Julian Sand Julian Sand   [v 7] 2140/15 B 1 15.1 410
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/9 B 0 15.3 397
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/2 B 8 18.7 488
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-6 Amorikken Amorikken   [v 7] 2140/1 D 7 33.6g 83
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2180/15 A 4 16.2 335
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 1640/1 C 0 29.2 359
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2140/2 D 4 18.0 316
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Broslätts Rapide Broslätts Rapide   [v 11] 2660/15 B 0 22.5 495
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Max Majo Max Majo   [v 7] 1640/10 D 7 17.8 368
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2180/15 D 4 29.8g 656
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 H.M.'s Racingfilip H.M.'s Racingfilip   [v 5] 2140/4 D 0 18.9 1207
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/6 B 7 15.6 31
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2140/8 D 3 31.1 850
2017-01-20 2017-01-20 Romme-10 Fiorentina Fiorentina   [s 7] 2140/6 D 0 g 238
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2140/2 C 0 16.8 1226
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2160/11 B 7 19.7 370
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-1 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/7 C 0 g 42
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-3 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 5] 2140/2 B 2 15.8 40
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 5] 2140/7 D 6 17.4 174
2018-12-21 2018-12-21 Romme-1 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/1 D 0 17.2 667
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 2160/9 D 0 29.9g 436
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2160/15 C 0 19.2 1201
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Show Time Show Time   [v 7] 2160/7 D 0 15.7 61
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-6 Alexia Alexia   [s 3] 2140/4 D 0 17.9 427
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Show Time Show Time   [v 7] 1640/4 A 1 14.4 65
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1640/11 D 0 19.9 413
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Tire Bouchon Tire Bouchon   [v 8] 2140/8 B 7 18.1 124
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/10 D 7 21.1g 272
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 11] 2140/3 D 5 18.0 272
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/5 A 1 17.5 31
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 7] 2140/6 D str
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2160/11 C 5 16.4 546
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2640/5 D 6 16.5 205
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 3] 2140/12 B 6 18.3 463
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 7] 2140/11 D 0 17.4 111
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Alexia Alexia   [s 3] 2140/1 C 5 16.8 562
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Banzai Merci Banzai Merci   [v 5] 1640/5 B 6 13.9 257
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 1640/6 D 0 15.0 175
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 8] 1640/3 D 0 20.3 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2140/7 C 5 15.7 97
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 2140/12 D 8 16.3 193
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 2160/2 D 3 28.9 157
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/12 B 3 15.0 108
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Dicks Denja Dicks Denja   [s 7] 2160/11 D 0 17.5g 621
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 8] 2140/4 D 4 18.2 117
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/6 C 7 15.4 158
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/10 D 0 15.3 433
2018-11-09 2018-11-09 Romme-9 Kjölstad Elnett Kjölstad Elnett   [s 6] 2140/7 C 5 36.3g 47
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 2140/7 A 0 g 21
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 7] 2140/2 C 1 15.0 146
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 5] 2140/8 B 0 g 256
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Alexia Alexia   [s 3] 2160/9 C 7 18.1g 930
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Lucky Win Lucky Win   [v 6] 2640/2 D 3 16.9 508
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-1 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/5 B 2 14.9 33
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/4 C 4 15.9 181
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/8 B 0 19.9g 54
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Mulsta Kravall Mulsta Kravall   [v 11] 2180/9 B 6 35.5g 272
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Hundredprocent Up Hundredprocent Up   [s 3] 2140/11 C 6 17.0 111
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 8] 2140/2 D 0 16.8 304
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 1660/9 C 0 g 493
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Claymore Claymore   [v 7] 2140/2 D 7 15.6 82
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/1 B 5 14.9 200
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2660/11 A 0 17.6 144
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 5] 2140/10 C 4 15.3 107
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-7 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 7] 2140/10 D 5 13.4 1189
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-10 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2640/10 D 0 14.7 392
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-1 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 D 0 17.5g 71
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-3 Tenzing Tenzing   [v 8] 2140/5 C 2 15.1 175
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-5 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 2140/1 D 6 27.7 394
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-3 Alexia Alexia   [s 3] 2140/3 D 3 17.5 66
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/2 A 1 16.0 184
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Lucky Win Lucky Win   [v 6] 2140/4 B 5 16.3 364
2018-09-22 2018-09-22 Romme-5 Alexia Alexia   [s 3] 2140/6 C 4 17.1 235
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 5] 2160/14 C 4 15.7 337
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/6 C 2 16.4 51
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/5 C 3 16.0g 84
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Baba Yaga Baba Yaga   [s 5] 2140/5 D 0 17.7 117
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Arctic Don Arctic Don   [v 5] 2640/2 B 2 16.4 105
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-2 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 7] 1640/11 C 3 16.0 55
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2160/10 D 7 18.2 391
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2140/5 B 2 13.4 100
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 1640/10 A 2 15.2 24
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Alexia Alexia   [s 3] 2140/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Banzai Merci Banzai Merci   [v 5] 2160/13 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-9 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2640/1 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 5] 2140/2 C 6 15.2 136
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/10 C 2 18.6 71
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/7 D 4 17.0 316
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 2140/7 C 2 15.5 34
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2140/5 A 1 16.3g 18
2018-08-24 2018-08-24 Romme-6 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 1640/10 C 3 13.7 678
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-10 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 1640/5 B 2 13.5 86
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2140/10 D 5 13.1 139
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Twilight Speed* Twilight Speed*   [v 6] 2140/2 D 0 g 129
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Banzai Merci Banzai Merci   [v 5] 2140/1 C 4 15.9 202
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/2 C 7 19.1 115
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 5] 2140/10 B 1 16.5 43
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/7 D 0 18.5g 283
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-7 Tenzing Tenzing   [v 8] 2140/9 A 6 16.7 223
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 7] 2140/10 D 7 19.3 266
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-8 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2140/6 C 1 13.7 175
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 2140/13 B 3 16.4 65
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Å.Widdock Å.Widdock   [v 13] 1640/11 D 0 28.8g 929
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2140/10 B 0 14.6 252
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 All My Loving All My Loving   [s 8] 2160/10 D 0 20.6g 575
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/1 D 6 14.6 760
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-1 Fuscus Fuscus   [s 4] 2140/4 D 0 154
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Lucky Win Lucky Win   [v 6] 2160/6 C 8 18.0 104
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Flash Photo Flash Photo   [s 5] 2140/10 C 5 15.0 50
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Crosby Crosby   [v 7] 2640/8 D 0 16.3 559
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 1640/12 C 0 15.4 246
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Dicks Denja Dicks Denja   [s 7] 2140/10 D str
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/5 A 5 16.3 97
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/2 C 0 g 52
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2140/10 A 3 15.8 30
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Baryton Baryton   [h 7] 2140/6 D 8 16.0g 436
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-1 Royal Marke Royal Marke   [v 6] 1640/3 D 0 36
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-3 Quality Questioned Quality Questioned   [v 9] 2160/5 C 0 82
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-6 Classe Claretti* Classe Claretti*   [v 7] 2140/3 D 1 58
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Charmant Charmant   [s 4] 2140/2 D 5 17.0 244
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/4 D 4 16.1 87
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 8] 2140/1 D 3 13.8 223
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 Turboture Turboture   [v 6] 2140/10 B 8 20.4 54
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-4 Flash Photo Flash Photo   [s 5] 2140/12 B 0 18.9g 47
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-12 I Am Ash I Am Ash   [v 7] 2160/15 D 0 17.9 1013
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/9 B 8 15.7g 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 2140/5 B 1 14.5 54
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Trollklackan Trollklackan   [s 9] 2140/6 D 1 27.1 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/4 D 0 15.8 75
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Nelli Finito Nelli Finito   [s 4] 2160/12 D 5 18.5 243
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 6] 2160/11 B 0 16.8g 59
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Flash Photo Flash Photo   [s 5] 2140/14 B 1 14.7 50
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 1640/10 D 0 15.1 662
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-9 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/8 D 0 13.7 1023
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-2 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2640/1 D 6 18.3g 84
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Trollklackan Trollklackan   [s 9] 2140/2 D 8 30.7 314
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 1660/6 C str
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2160/6 C 0 g 20
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 New Moon New Moon   [s 5] 2140/8 B 7 20.2g 59
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/4 D 1 17.3 46
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/5 B 1 17.0 78
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/10 C 1 15.8 191
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-3 Above Me Above Me   [v 9] 2160/4 A 3 17.8 255
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-10 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/4 C 0 15.4 2259
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-1 Above Me Above Me   [v 9] 1640/3 B 0 17.0 233
2018-02-09 2018-02-09 Romme-1 Brown Ale Brown Ale   [v 6] 2140/4 D 6 18.5 360
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2160/4 D 0 18.4g 511
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2160/10 D 6 16.0 1061
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Veams Edith Veams Edith   [s 5] 2140/6 D 1 18.7 39
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/1 D 6 21.6 42
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/7 B 0 16.9 172
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 6] 2140/9 C 8 19.7g 97
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-8 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/11 A 0 g 90
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 8] 2140/12 D 0 18.8 827
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 2140/5 D 2 16.1 103
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 5] 2140/11 D 3 17.6 72
2019-12-20 2019-12-20 Romme-7 Give Me Ten Give Me Ten   [h 6] 2640/3 D 6 16.3 273
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Crosby Crosby   [v 8] 2160/10 C 3 16.4 907
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-1 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 3] 2140/8 C 2 19.3 96
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 3] 2140/7 A 2 16.3 25
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Crosby Crosby   [v 8] 1640/6 C 4 14.9 109
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-1 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 6] 2140/6 A 1 16.3 27
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-3 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/5 B 1 15.4 36
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2140/2 A 1 66
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2140/4 D 7 40
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-4 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 6] 1640/7 C 0 15.3 636
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2140/5 D 1 16.2 75
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Happy Ending Happy Ending   [v 8] 2140/5 C 5 17.5 80
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-6 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 3] 2140/2 C str
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Christer Christer   [v 4] 2660/9 C 8 19.5 56
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-8 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 1640/2 D 5 12.3 157
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Banzai Merci Banzai Merci   [v 6] 3160/5 C 4 16.7 420
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 Jordan* Jordan*   [v 5] 2140/8 B 3 15.8 374
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-7 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 6] 2140/15 A 7 17.2 527
2019-11-08 2019-11-08 Romme-4 Sländan Sländan   [s 6] 2140/11 D 0 31.4g 41
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/11 B 6 18.8g 234
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-5 Christer Christer   [v 4] 2140/4 C 5 15.6 202
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-7 Dollar Rich Dollar Rich   [v 4] 2140/3 B 7 18.7 171
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 6] 2140/7 C 0 g 136
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/5 C 7 16.1 240
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Tyron Power Tyron Power   [v 7] 2140/4 D 7 15.3 259
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-7 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2640/3 D 0 g 657
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2140/7 C 0 20.3g 212
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2140/7 D 7 16.6 43
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/7 C 2 14.9 42
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Kenson Kenson   [v 8] 1640/6 B 2 15.3 173
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grevens Monika Grevens Monika   [s 13] 2140/6 D 0 32.1 866
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-1 Fuscus Fuscus   [s 5] 2140/1 D 0 62
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-3 Jordan* Jordan*   [v 5] 1640/8 B 1 30
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-7 Yeezuz* Yeezuz*   [v 5] 2140/3 C 2 48
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-8 Pension Killer* Pension Killer*   [v 10] 2180/11 C 0 152
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 2] 1640/1 C 2 17.6 100
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Trollklackan Trollklackan   [s 10] 2160/14 B 8 28.4g 575
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-8 Sländan Sländan   [s 6] 2660/8 C 5 31.6g 88
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 6] 1640/1 C 0 g 151
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 325
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 1640/3 B 0 20.4g 92
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/6 C 0 16.6 181
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 6] 1640/5 D 1 14.1 24
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Lucky Win Lucky Win   [v 7] 2140/10 B 4 17.5 87
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Jordan* Jordan*   [v 5] 1640/3 D 5 13.4 244
2019-09-10 2019-09-10 Romme-1 Sländan Sländan   [s 6] 2140/15 B 1 29.6 157
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 6] 2640/8 B 3 17.0 254
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 8] 2140/8 C 0 16.1 1155
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Trollklackan Trollklackan   [s 10] 1640/2 C 0 g 219
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-1 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 1640/12 D 4 14.8 444
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-9 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/5 D 0 17.5 542
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Dream of Winner Dream of Winner   [v 6] 2140/11 D 0 16.1g 434
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2160/12 D 3 15.7 379
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 10] 1680/12 D 0 16.5 1463
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-9 Sländan Sländan   [s 6] 3140/6 C 1 32.4g 73
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Flight Danseur Flight Danseur   [s 7] 1640/10 A 4 14.5 41
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 1155
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/11 D 0 g 198
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Flight Danseur Flight Danseur   [s 7] 2140/4 C 0 g 82
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/5 C 3 17.1 190
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 Magica de Hex Magica de Hex   [s 7] 2140/3 C 7 18.2 102
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 6] 2140/1 D 0 16.9g 125
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/8 C str
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 2140/5 C 2 15.4 108
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 6] 2140/6 B 2 16.0 54
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-9 Magica de Hex Magica de Hex   [s 7] 2140/7 D 0 18.7 137
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 2140/3 C 8 17.5 31
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/11 D 7 16.6g 583
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Magica de Hex Magica de Hex   [s 7] 1640/1 D 4 15.7 28
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/4 D 4 15.5 262
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 6] 2140/9 A 2 12.8 92
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Flight Danseur Flight Danseur   [s 7] 2140/9 C 1 16.2 53
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-2 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/10 B 0 17.2 251
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Thunder Savage Thunder Savage   [v 8] 2140/10 D 7 17.6g 513
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Veams Edith Veams Edith   [s 6] 1640/7 B 5 17.0g 28
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/8 D 5 16.6 396
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Trollklackan Trollklackan   [s 10] 2160/3 C 6 28.8 204
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 7] 1640/11 B 0 21.0g 298
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Jolly Frost Jolly Frost   [v 5] 2160/15 A 0 g 78
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Show Time Show Time   [v 8] 2160/6 D 5 15.5 287
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2660/7 D 3 17.3 209
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2160/7 D str
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Shyvana Shyvana   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 63
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/6 D 8 17.3 228
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-2 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/8 C 4 16.7 124
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 7] 2140/5 D 0 16.0g 44
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Shyvana Shyvana   [s 5] 1640/7 C 1 15.7 21
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2140/11 B 1 16.9 28
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2180/9 B 5 30.4 45
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/4 D 0 22.1g 356
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-5 Sländan Sländan   [s 6] 2640/5 C 3 31.6 144
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 6] 1640/5 A 6 13.5 26
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Eclipse Am Eclipse Am   [h 5] 2140/6 B 6 16.2 57
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 2140/11 B 4 15.9 107
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/14 C 5 18.2 268
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2140/4 C 0 g 122
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-10 Alexia Alexia   [s 4] 2140/3 D 0 17.7 278
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 B 0 g 40
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/6 C 4 16.8 234
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 1660/11 C 4 27.3 99
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-7 Carja Carja   [s 8] 2140/7 B 5 14.8 62
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Sländan Sländan   [s 6] 2140/6 C 1 32.4 259
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 1640/5 D 3 14.8 31
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Maine* Maine*   [s 5] 1640/5 A 5 15.2g 23
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2160/13 C 6 17.3 157
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 Alexia Alexia   [s 4] 2140/5 D 5 16.2 54
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2680/9 C 8 30.2 262
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-4 Alvena Uni Alvena Uni   [s 8] 2160/12 B 0 16.4 223
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 2140/5 B 1 16.6 38
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2140/5 D 6 18.0 186
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 1640/7 D 0 15.7 654
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 2140/4 D 4 16.0 417
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-10 Jolly Frost Jolly Frost   [v 5] 2140/12 D 0 15.3 513
2019-02-01 2019-02-01 Romme-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 1660/13 C 0 g 499
2019-02-01 2019-02-01 Romme-9 Look Santana Eck Look Santana Eck   [v 7] 2140/2 C 5 17.8 61
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 2140/12 D 6 16.7 693
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-2 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2160/6 D 2 17.1 88
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 6] 2140/4 D 0 17.3 863
2019-01-18 2019-01-18 Romme-1 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 8] 2160/14 B 0 18.5 223
2019-01-18 2019-01-18 Romme-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2160/11 C 7 28.9g 169
2019-01-11 2019-01-11 Romme-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2140/12 B 3 29.3g 478
2019-01-11 2019-01-11 Romme-6 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 1640/8 D 0 15.2 834
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 2140/6 C 2 18.8 234
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2140/1 C 1 18.7 96
2020-11-27 2020-11-27 Romme-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/12 C 4 17.1 186
2020-11-27 2020-11-27 Romme-3 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1640/2 C 3 26.2 219
2020-11-20 2020-11-20 Romme-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/3 D 0 18.0 475
2020-11-20 2020-11-20 Romme-7 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2140/1 D 6 27.9 706
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/9 C 5 17.6 223
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/11 C 1 14.9 126
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2140/3 C 3 28.9 111
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Global Army Global Army   [h 4] 1640/4 A 0 14.5 33
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/7 C 2 15.6 124
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/2 C 6 15.7 213
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/3 D 7 18.6 300
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-4 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/5 C 3 16.6 204
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/2 D 0 16.4 568
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-8 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/1 D 0 20.5g 97
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/10 D 0 20.0g 193
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1640/7 D 7 29.1 276
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Rigel Rokk* Rigel Rokk*   [h 4] 2160/8 C str
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-10 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2680/15 D 0 16.3 1338
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-5 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2640/2 A 0 17.2 704
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2140/5 D 0 14.0 211
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-9 Show Time Show Time   [v 9] 2660/8 D 7 15.1 2084
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2660/11 C 0 16.8 261
2020-10-27 2020-10-27 Romme-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/5 C 0 14.7 1102
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Maus Maus   [h 4] 2140/11 D str
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-3 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/14 B 6 14.7 653
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-6 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/4 D 0 15.1 2893
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/3 C 5 16.9 360
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 9] 2140/11 B 1 13.5 23
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2180/15 C 3 28.3 78
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/2 C 8 19.0g 75
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/1 D 4 13.9 1026
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-8 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/9 C 0 g 805
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/5 C 0 17.5 51
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/3 D 7 17.0 90
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 9] 2140/12 A 2 14.3g 73
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-5 Euclide Euclide   [v 6] 2160/6 C 3 17.6 50
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/9 C 8 18.9 53
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2140/13 D 5 28.1 862
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/1 D 0 g 322
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 2140/8 D 7 17.4 232
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2160/12 A 4 14.9 83
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/3 D 0 13.9 1202
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-6 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 3] 1640/7 D 8 14.8 281
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 1640/7 D 0 116
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-5 Yeezuz* Yeezuz*   [v 6] 2140/2 D 1 240
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-6 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 1640/1 C 0 147
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-7 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/7 C 2 223
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-8 Kiss of Judas* Kiss of Judas*   [v 5] 2160/9 A 0 69
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2640/8 D 3 16.6 276
2020-09-25 2020-09-25 Romme-11 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 1660/13 C 5 15.5 499
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Eric Halbak Eric Halbak   [v 4] 2140/13 A 0 18.1 70
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-8 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/12 A 4 15.5 82
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-6 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2140/7 C 0 15.4g 47
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/10 D 0 18.4 297
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/11 B 3 16.5 117
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-3 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1640/11 D 7 28.1 428
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/14 D 0 16.4 2044
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 1640/5 D 7 16.2 284
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Desavi D. Desavi D.   [v 5] 2140/10 C str
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2160/8 C 2 28.4 232
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/4 B 1 14.0 41
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 5] 2140/10 D str
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Eric Halbak Eric Halbak   [v 4] 2160/8 A 3 15.8 67
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/15 A 0 16.9g 75
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/3 C 4 15.7 32
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/7 D 3 16.9 129
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Christer Christer   [v 5] 2160/7 B 2 15.7 37
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/2 C 2 14.4 56
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-11 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/3 D 4 16.5 146
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/6 D 2 16.8 323
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2140/6 C 1 14.6 231
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/7 B 6 15.7 441
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/2 C 3 14.4 108
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-11 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/4 D 0 g 298
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Maus Maus   [h 4] 2640/2 D str
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 Melker Melker   [h 10] 2180/13 B 4 13.6 299
2020-08-05 2020-08-05 Romme-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 D 8 17.7 104
2020-08-05 2020-08-05 Romme-3 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/7 C 8 17.7 218
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/3 D 8 14.7 442
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/3 C 3 16.9 151
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/11 A 3 15.9 59
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-2 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/6 D 1 15.0 199
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/5 D 0 18.8 171
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/9 C 7 16.4 73
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-11 Sländan Sländan   [s 7] 2140/14 D 5 29.4 948
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-7 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 1640/8 B 0 16.8g 731
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-7 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/2 D 5 17.1 172
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-2 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/10 B 6 15.9 412
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/11 C 8 21.1 230
2020-07-17 2020-07-17 Romme-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/4 C 4 17.1 39
2020-07-17 2020-07-17 Romme-9 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/7 C 2 17.4 156
2020-07-17 2020-07-17 Romme-10 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/9 D 6 18.7 99
2020-07-17 2020-07-17 Romme-12 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/1 C 3 15.9 28
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/5 D 7 17.5g 679
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2160/12 D str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-5 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/4 B 4 15.9 289
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/11 A 2 16.7 165
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 B 5 16.9 338
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/13 D 5 17.1 1169
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 1640/4 B 3 15.1 158
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/14 D str
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-2 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/4 C 0 19.5 341
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-3 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/2 C 6 14.4 1125
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2140/3 B 0 g 283
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-4 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/10 D 4 15.5 487
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Forsberg Forsberg   [v 5] 2140/11 C 0 35.0 205
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Sländan Sländan   [s 7] 2140/7 D 0 g 185
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 9] 2140/7 C 2 14.2 26
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 1640/4 D str
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-2 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1680/15 A 0 27.7 1620
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-3 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1660/13 B 7 27.9 1350
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 1640/2 B 5 14.3 336
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/8 D 2 17.3 65
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 2140/4 C 6 16.1 114
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/5 A 6 20.1g 185
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Sländan Sländan   [s 7] 3140/6 D 0 34.7g 1345
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-3 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/2 C 6 19.3 517
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Max Majo Max Majo   [v 10] 2140/15 C 0 19.7 1323
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-2 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/10 C 0 15.7 1233
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-8 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/10 C 6 19.0 226
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-3 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 4] 2140/3 B 1 15.0 29
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-2 Daddy Boy* Daddy Boy*   [v 7] 2160/13 C 8 17.2 129
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-1 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2160/10 D 0 20.7g 609
2020-03-25 2020-03-25 Romme-4 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/11 D 5 17.3 376
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/6 B 0 g 26
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 5] 2140/11 D 0
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 2140/1 D 4 14.8 207
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-7 Daddy Boy* Daddy Boy*   [v 7] 2140/2 D 1 15.3 22
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Knowwhentohold'em* Knowwhentohold'em*   [v 4] 2140/5 C 0 g 51
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/7 C 0 21.6 385
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2640/2 C 0 g 308
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-9 Sländan Sländan   [s 7] 2640/2 D 0 33.2 230
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 2640/7 C 0 19.3g 339
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-4 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 1640/5 B 6 16.9 724
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-3 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 7] 2640/9 C str
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-1 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 12] 2140/9 D 6 20.4 678
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-4 Yeezuz* Yeezuz*   [v 6] 2140/2 C 6 17.5 221
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Cashmir Love Cashmir Love   [v 7] 2140/6 D 0 17.1 285
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-8 Give Me Ten Give Me Ten   [h 7] 2140/7 C 0 14.2 79
2020-01-18 2020-01-18 Romme-3 Insignia Insignia   [s 6] 2140/4 D 6 16.9 225
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/10 B 5 15.9 55
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 7] 1640/4 C 4 15.1 92
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-10 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/9 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se