V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-10 Banzai Merci Banzai Merci   [v 8] 2160/13 A
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/11 D
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 7] 2640/7 C

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-3 Alvena Villhadi Alvena Villhadi   [s 3] 1640/12 6 15.6 1273
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-2 Jeppas Hampus Jeppas Hampus   [v 9] 1640/3 0 15.7 432
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Fiorentina Fiorentina   [s 5] 2140/10 1 17.3 117
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Big Red Bruno Big Red Bruno   [v 9] 2140/9 0 17.0 948
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Big Red Bruno Big Red Bruno   [v 9] 2140/7 0 16.1 727
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Dicks Denja Dicks Denja   [s 5] 2140/4 D 3 15.8 183
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Pilagårdens Nicke Pilagårdens Nicke   [v 9] 1640/6 D 0 15.7 818
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 4] 2140/3 C 0 17.7 225
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 4] 2140/7 D 0 18.3 464
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Stella Pona Stella Pona   [s 4] 2140/6 C 0 16.9g 122
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 1640/5 D 0 20.7g 169
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-8 Stella Pona Stella Pona   [s 4] 2140/2 C 3 15.2 246
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Cool Action Cool Action   [v 4] 2640/14 C 0 17.0 321
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/7 D 0 15.7 606
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-8 T.P.Axl T.P.Axl   [v 6] 2140/1 D 2 14.8 94
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2160/12 C 0 g 341
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Show Time Show Time   [v 5] 2140/8 D 5 16.5 749
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-6 Daydream U.M. Daydream U.M.   [s 3] 2140/4 C 0 19.9g 148
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2160/13 C 0 16.2 72
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1640/1 D 0 12.6 336
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2140/9 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Pointillist Pointillist   [h 4] 1640/11 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2140/9 D 0 13.5 494
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Pointillist Pointillist   [h 4] 1640/11 A 5 13.7 103
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1640/6 D 4 11.5 1113
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Meet Me Online Meet Me Online   [s 7] 2140/2 A 0 16.7 285
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/2 D 0 16.7g 121
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Pointillist Pointillist   [h 4] 1640/8 A 1 13.5 34
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 40
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Tayson Bi* Tayson Bi*   [v 4] 2640/6 C 0 g 87
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/3 B 1 15.7 37
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/6 D 0 176
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 My Treat My Treat   [v 4] 2140/7 D 0 423
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 5] 2140/4 C 0 199
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 5] 2640/3 C 0 351
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Alex Wind Alex Wind   [v 8] 2140/12 D 0 1046
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/5 D 0 292
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 My Treat My Treat   [v 4] 2160/7 C 0 244
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-7 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/3 A 0 21.1g 889
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2160/11 C 3 13.4 267
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1609/1 D 0 674
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/5 B 0 19.7 152
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/3 A 0 g 38
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-4 Alex Wind Alex Wind   [v 8] 2140/3 D str
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-3 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/1 D 0 80
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-1 Barley's Rose Barley's Rose   [s 9] 2160/7 C 0 65
2016-05-06 2016-05-06 Mariehamn-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 1640/7 D 1 115
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-3 Tayson Bi* Tayson Bi*   [v 4] 2140/4 A 5 15.3 220
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 6] 2180/12 B 8 17.5 292
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-6 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/5 A 0 14.9 123
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/6 C 1 17.0 52
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Bacardi Hornline Bacardi Hornline   [v 6] 1640/2 C 4 14.6 50
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Fiorentina Fiorentina   [s 6] 2140/9 D 7 18.2 43
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Cool Action Cool Action   [v 4] 2140/8 B 2 16.4 103
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 2140/5 D 0 18.5g 110
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-5 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 6] 2140/9 C 0 16.5 35
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/8 C 3 17.4 351
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 1640/4 D 0 17.0 749
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2140/1 C 6 15.0 52
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/10 B 5 16.6 90
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-10 Dicks Denja Dicks Denja   [s 6] 2140/11 A str
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Banzai Merci Banzai Merci   [v 4] 2640/8 D 7 16.4 256
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2160/15 D str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/12 C 4 15.8 49
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Twilight Speed* Twilight Speed*   [v 5] 2140/2 A 0 g 33
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-7 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/13 B 0 19.3g 121
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2160/15 D 0 18.8g 626
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-3 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/9 B 3 16.7 55
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-1 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 3180/9 D 7 17.6 567
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2140/5 C 7 17.1g 70
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/13 B 7 17.1g 212
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Lady Vera* Lady Vera*   [s 4] 2140/6 B 0 16.3g 121
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-4 Miguel Greenwood* Miguel Greenwood*   [h 6] 2140/7 D 0 g 247
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/9 B 8 17.8 515
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/1 D 8 18.3 144
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Rally Carin Rally Carin   [s 6] 2140/14 B 6 16.7 286
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2160/7 B 5 15.9 132
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2160/9 C 0 17.2g 196
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-2 Conny Rainbow Conny Rainbow   [v 4] 2140/1 C 0 18.7g 474
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 5] 2140/5 A 1 14.0 21
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Yetsye Yetsye   [s 3] 2140/10 D 0 g 483
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Happy Ending Happy Ending   [v 6] 2640/6 B 7 18.4 63
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 2180/15 A 2 15.1 32
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 2140/15 B 3 17.1 42
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-3 Amorikken Amorikken   [v 7] 2140/3 B 5 31.9g 40
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Avocado Am Avocado Am   [v 7] 2140/8 B 7 15.4 422
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/10 B 1 15.4 31
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2160/6 A 0 g 81
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-1 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 6] 2160/4 C 0 45
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Force Alone Force Alone   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 1502
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/4 D 7 15.9 241
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 6] 2140/7 D 2 18.6 153
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Show Time Show Time   [v 6] 1640/1 C 1 14.5 333
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 4] 1640/6 A 2 15.2 60
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Julian Sand Julian Sand   [v 7] 2140/13 B 0 g 243
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 1640/5 D 0 27.3 530
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Stefan Laday Stefan Laday   [v 9] 2180/10 B 0 17.5 85
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 1640/9 C 2 13.6 40
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-8 Force Alone Force Alone   [s 7] 2140/2 D 0 18.4 474
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-7 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 5] 1640/2 C 7 15.1 257
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2140/2 D 5 17.1 1483
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/11 A 1 14.6 53
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/4 B 4 15.0g 88
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-11 Force Alone Force Alone   [s 7] 2140/8 C 5 19.4 100
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Dicks Denja Dicks Denja   [s 6] 1640/5 B 2 12.4 18
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 5] 2140/12 D str
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 6] 2140/13 B 0 17.1 951
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2160/12 C 0 18.4 1490
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 New Moon New Moon   [s 4] 2140/3 C str
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-4 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 5] 2160/8 D 7 18.6 1144
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-3 Dicks Denja Dicks Denja   [s 6] 2140/4 B 1 13.8 55
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Molly Sock Molly Sock   [s 7] 2140/9 C 0 316
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 9] 2140/6 D 0 853
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2640/3 D 0 106
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-1 My Topaz* My Topaz*   [s 7] 2140/3 D 0 162
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Uparty K.A.* Uparty K.A.*   [s 8] 2140/1 D 0 496
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 9] 2140/12 C 0 1206
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/2 B 0 g 566
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 10] 2140/15 A 0 g 167
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2640/12 D 6 19.5 213
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Power M.M. Power M.M.   [v 9] 2140/9 D 5 15.3 277
2017-05-30 2017-05-30 Romme-5 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2140/1 D 7 30.7 245
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-1 Classe Claretti* Classe Claretti*   [v 6] 2140/2 D 3 164
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-6 Milan Töll Milan Töll   [h 9] 1640/5 C 2 109
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-3 Show Time Show Time   [v 6] 2140/6 C 1 381
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-7 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 1640/9 B 3 17.0 481
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2160/15 B 0 17.6g 258
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Flash Cash Flash Cash   [s 6] 2160/3 D 0 g 536
2017-05-12 2017-05-12 Romme-3 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2140/5 D 0 30.7 565
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-6 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 1640/3 D 0 16.0g 405
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2160/5 D 4 18.7 82
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 2140/5 C 7 17.0 534
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Above Me Above Me   [v 8] 2160/10 B 0 16.5 1012
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2160/8 C 6 29.7 163
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2180/13 B 5 14.2 576
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-5 Optimal Photo Optimal Photo   [s 7] 1640/11 D 0 18.0g 209
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/12 B 7 17.7 499
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-1 Camp Hill Camp Hill   [v 8] 2140/5 D 8 20.8 335
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-4 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/5 D 0 177
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-8 Uparty K.A.* Uparty K.A.*   [s 8] 2140/2 D 0 307
2017-04-29 2017-04-29 Mariehamn-7 Important Matters* Important Matters*   [v 6] 1640/4 C 3 220
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Sam Forget Sam Forget   [s 7] 2140/5 B 1 13.5 32
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 7] 2140/13 A 0 17.9g 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2160/5 C 5 16.2g 119
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/11 A 0 18.4 371
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 6] 2140/8 D 7 17.0 793
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/9 D 8 17.6 276
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 1640/1 C 0 18.1g 51
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 My Topaz* My Topaz*   [s 7] 2140/4 D 2 16.2 725
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Heartbreaker Tooma Heartbreaker Tooma   [v 6] 2140/12 D 0 17.1g 1358
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/7 D 8 18.2 773
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Julian Sand Julian Sand   [v 7] 2140/15 B 1 15.1 410
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-5 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/9 B 0 15.3 397
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/2 B 8 18.7 488
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-6 Amorikken Amorikken   [v 7] 2140/1 D 7 33.6g 83
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 11] 2180/15 A 4 16.2 335
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 1640/1 C 0 29.2 359
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2140/2 D 4 18.0 316
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Broslätts Rapide Broslätts Rapide   [v 11] 2660/15 B 0 22.5 495
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Max Majo Max Majo   [v 7] 1640/10 D 7 17.8 368
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2180/15 D 4 29.8g 656
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 H.M.'s Racingfilip H.M.'s Racingfilip   [v 5] 2140/4 D 0 18.9 1207
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 5] 2140/6 B 7 15.6 31
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Trollklackan Trollklackan   [s 8] 2140/8 D 3 31.1 850
2017-01-20 2017-01-20 Romme-10 Fiorentina Fiorentina   [s 7] 2140/6 D 0 g 238
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2140/2 C 0 16.8 1226
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Wille Sherona Wille Sherona   [v 9] 2160/11 B 7 19.7 370
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-1 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/7 C 0 g 42
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-3 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 5] 2140/2 B 2 15.8 40
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 5] 2140/7 D 6 17.4 174
2018-12-21 2018-12-21 Romme-1 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/1 D 0 17.2 667
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 2160/9 D 0 29.9g 436
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2160/15 C 0 19.2 1201
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Show Time Show Time   [v 7] 2160/7 D 0 15.7 61
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-6 Alexia Alexia   [s 3] 2140/4 D 0 17.9 427
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Show Time Show Time   [v 7] 1640/4 A 1 14.4 65
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1640/11 D 0 19.9 413
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Tire Bouchon Tire Bouchon   [v 8] 2140/8 B 7 18.1 124
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 Chris Overdrive Chris Overdrive   [s 7] 2140/10 D 7 21.1g 272
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 11] 2140/3 D 5 18.0 272
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/5 A 1 17.5 31
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-11 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 7] 2140/6 D str
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2160/11 C 5 16.4 546
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2640/5 D 6 16.5 205
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 3] 2140/12 B 6 18.3 463
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 7] 2140/11 D 0 17.4 111
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Alexia Alexia   [s 3] 2140/1 C 5 16.8 562
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Banzai Merci Banzai Merci   [v 5] 1640/5 B 6 13.9 257
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 1640/6 D 0 15.0 175
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 8] 1640/3 D 0 20.3 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2140/7 C 5 15.7 97
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 2140/12 D 8 16.3 193
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 2160/2 D 3 28.9 157
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Obelix Skift Obelix Skift   [v 6] 2140/12 B 3 15.0 108
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Dicks Denja Dicks Denja   [s 7] 2160/11 D 0 17.5g 621
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 8] 2140/4 D 4 18.2 117
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/6 C 7 15.4 158
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/10 D 0 15.3 433
2018-11-09 2018-11-09 Romme-9 Kjölstad Elnett Kjölstad Elnett   [s 6] 2140/7 C 5 36.3g 47
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 4] 2140/7 A 0 g 21
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 7] 2140/2 C 1 15.0 146
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 5] 2140/8 B 0 g 256
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Alexia Alexia   [s 3] 2160/9 C 7 18.1g 930
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Lucky Win Lucky Win   [v 6] 2640/2 D 3 16.9 508
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-1 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/5 B 2 14.9 33
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/4 C 4 15.9 181
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/8 B 0 19.9g 54
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Mulsta Kravall Mulsta Kravall   [v 11] 2180/9 B 6 35.5g 272
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Hundredprocent Up Hundredprocent Up   [s 3] 2140/11 C 6 17.0 111
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 8] 2140/2 D 0 16.8 304
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 1660/9 C 0 g 493
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Claymore Claymore   [v 7] 2140/2 D 7 15.6 82
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/1 B 5 14.9 200
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2660/11 A 0 17.6 144
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 5] 2140/10 C 4 15.3 107
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-7 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 7] 2140/10 D 5 13.4 1189
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-10 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2640/10 D 0 14.7 392
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-1 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 D 0 17.5g 71
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-3 Tenzing Tenzing   [v 8] 2140/5 C 2 15.1 175
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-5 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 11] 2140/1 D 6 27.7 394
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-3 Alexia Alexia   [s 3] 2140/3 D 3 17.5 66
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/2 A 1 16.0 184
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-4 Lucky Win Lucky Win   [v 6] 2140/4 B 5 16.3 364
2018-09-22 2018-09-22 Romme-5 Alexia Alexia   [s 3] 2140/6 C 4 17.1 235
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 5] 2160/14 C 4 15.7 337
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/6 C 2 16.4 51
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/5 C 3 16.0g 84
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Baba Yaga Baba Yaga   [s 5] 2140/5 D 0 17.7 117
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Arctic Don Arctic Don   [v 5] 2640/2 B 2 16.4 105
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-2 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 7] 1640/11 C 3 16.0 55
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2160/10 D 7 18.2 391
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2140/5 B 2 13.4 100
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 1640/10 A 2 15.2 24
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Alexia Alexia   [s 3] 2140/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Banzai Merci Banzai Merci   [v 5] 2160/13 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-9 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2640/1 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 5] 2140/2 C 6 15.2 136
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/10 C 2 18.6 71
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/7 D 4 17.0 316
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 2140/7 C 2 15.5 34
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2140/5 A 1 16.3g 18
2018-08-24 2018-08-24 Romme-6 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 1640/10 C 3 13.7 678
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-10 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 1640/5 B 2 13.5 86
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2140/10 D 5 13.1 139
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Twilight Speed* Twilight Speed*   [v 6] 2140/2 D 0 g 129
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Banzai Merci Banzai Merci   [v 5] 2140/1 C 4 15.9 202
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/2 C 7 19.1 115
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 5] 2140/10 B 1 16.5 43
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/7 D 0 18.5g 283
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-7 Tenzing Tenzing   [v 8] 2140/9 A 6 16.7 223
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 7] 2140/10 D 7 19.3 266
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-8 Give Me Ten Give Me Ten   [h 5] 2140/6 C 1 13.7 175
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 2140/13 B 3 16.4 65
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Å.Widdock Å.Widdock   [v 13] 1640/11 D 0 28.8g 929
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2140/10 B 0 14.6 252
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 All My Loving All My Loving   [s 8] 2160/10 D 0 20.6g 575
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/1 D 6 14.6 760
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-1 Fuscus Fuscus   [s 4] 2140/4 D 0 154
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Lucky Win Lucky Win   [v 6] 2160/6 C 8 18.0 104
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Flash Photo Flash Photo   [s 5] 2140/10 C 5 15.0 50
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-6 Crosby Crosby   [v 7] 2640/8 D 0 16.3 559
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 1640/12 C 0 15.4 246
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Dicks Denja Dicks Denja   [s 7] 2140/10 D str
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/5 A 5 16.3 97
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/2 C 0 g 52
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 6] 2140/10 A 3 15.8 30
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Baryton Baryton   [h 7] 2140/6 D 8 16.0g 436
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-1 Royal Marke Royal Marke   [v 6] 1640/3 D 0 36
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-3 Quality Questioned Quality Questioned   [v 9] 2160/5 C 0 82
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-6 Classe Claretti* Classe Claretti*   [v 7] 2140/3 D 1 58
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Charmant Charmant   [s 4] 2140/2 D 5 17.0 244
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/4 D 4 16.1 87
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 8] 2140/1 D 3 13.8 223
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 Turboture Turboture   [v 6] 2140/10 B 8 20.4 54
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-4 Flash Photo Flash Photo   [s 5] 2140/12 B 0 18.9g 47
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-12 I Am Ash I Am Ash   [v 7] 2160/15 D 0 17.9 1013
2018-05-14 2018-05-14 Romme-3 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/9 B 8 15.7g 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 6] 2140/5 B 1 14.5 54
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Trollklackan Trollklackan   [s 9] 2140/6 D 1 27.1 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/4 D 0 15.8 75
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Nelli Finito Nelli Finito   [s 4] 2160/12 D 5 18.5 243
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 6] 2160/11 B 0 16.8g 59
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Flash Photo Flash Photo   [s 5] 2140/14 B 1 14.7 50
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-8 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 1640/10 D 0 15.1 662
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-9 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/8 D 0 13.7 1023
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-2 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2640/1 D 6 18.3g 84
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Trollklackan Trollklackan   [s 9] 2140/2 D 8 30.7 314
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 1660/6 C str
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-8 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2160/6 C 0 g 20
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 New Moon New Moon   [s 5] 2140/8 B 7 20.2g 59
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2140/4 D 1 17.3 46
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/5 B 1 17.0 78
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/10 C 1 15.8 191
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-3 Above Me Above Me   [v 9] 2160/4 A 3 17.8 255
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-10 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/4 C 0 15.4 2259
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-1 Above Me Above Me   [v 9] 1640/3 B 0 17.0 233
2018-02-09 2018-02-09 Romme-1 Brown Ale Brown Ale   [v 6] 2140/4 D 6 18.5 360
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Knaborgs Folke Knaborgs Folke   [v 10] 2160/4 D 0 18.4g 511
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2160/10 D 6 16.0 1061
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Veams Edith Veams Edith   [s 5] 2140/6 D 1 18.7 39
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Chip Life Chip Life   [v 5] 2140/1 D 6 21.6 42
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2140/7 B 0 16.9 172
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 6] 2140/9 C 8 19.7g 97
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-8 Julian Sand Julian Sand   [v 8] 2140/11 A 0 g 90
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 8] 2140/12 D 0 18.8 827
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 2140/5 D 2 16.1 103
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 5] 2140/11 D 3 17.6 72
2019-12-20 2019-12-20 Romme-7 Give Me Ten Give Me Ten   [h 6] 2640/3 D 6 16.3 273
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Crosby Crosby   [v 8] 2160/10 C 3 16.4 907
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-1 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 3] 2140/8 C 2 19.3 96
2019-12-12 2019-12-12 Romme-5 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 3] 2140/7 A 2 16.3 25
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Crosby Crosby   [v 8] 1640/6 C 4 14.9 109
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-1 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 6] 2140/6 A 1 16.3 27
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-3 Lovely Tooma Lovely Tooma   [s 4] 2140/5 B 1 15.4 36
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2140/2 A 1 66
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2140/4 D 7 40
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-4 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 6] 1640/7 C 0 15.3 636
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2140/5 D 1 16.2 75
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Happy Ending Happy Ending   [v 8] 2140/5 C 5 17.5 80
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-6 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 3] 2140/2 C str
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Christer Christer   [v 4] 2660/9 C 8 19.5 56
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-8 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 1640/2 D 5 12.3 157
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Banzai Merci Banzai Merci   [v 6] 3160/5 C 4 16.7 420
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 Jordan* Jordan*   [v 5] 2140/8 B 3 15.8 374
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-7 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 6] 2140/15 A 7 17.2 527
2019-11-08 2019-11-08 Romme-4 Sländan Sländan   [s 6] 2140/11 D 0 31.4g 41
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 2140/11 B 6 18.8g 234
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-5 Christer Christer   [v 4] 2140/4 C 5 15.6 202
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-7 Dollar Rich Dollar Rich   [v 4] 2140/3 B 7 18.7 171
2019-11-02 2019-11-02 Romme-4 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 6] 2140/7 C 0 g 136
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/5 C 7 16.1 240
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Tyron Power Tyron Power   [v 7] 2140/4 D 7 15.3 259
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-7 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2640/3 D 0 g 657
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2140/7 C 0 20.3g 212
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2140/7 D 7 16.6 43
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/7 C 2 14.9 42
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Kenson Kenson   [v 8] 1640/6 B 2 15.3 173
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grevens Monika Grevens Monika   [s 13] 2140/6 D 0 32.1 866
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-1 Fuscus Fuscus   [s 5] 2140/1 D 0 62
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-3 Jordan* Jordan*   [v 5] 1640/8 B 1 30
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-7 Yeezuz* Yeezuz*   [v 5] 2140/3 C 2 48
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-8 Pension Killer* Pension Killer*   [v 10] 2180/11 C 0 152
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 2] 1640/1 C 2 17.6 100
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Trollklackan Trollklackan   [s 10] 2160/14 B 8 28.4g 575
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-8 Sländan Sländan   [s 6] 2660/8 C 5 31.6g 88
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 6] 1640/1 C 0 g 151
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 325
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 5] 1640/3 B 0 20.4g 92
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/6 C 0 16.6 181
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 6] 1640/5 D 1 14.1 24
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Lucky Win Lucky Win   [v 7] 2140/10 B 4 17.5 87
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Jordan* Jordan*   [v 5] 1640/3 D 5 13.4 244
2019-09-10 2019-09-10 Romme-1 Sländan Sländan   [s 6] 2140/15 B 1 29.6 157
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 6] 2640/8 B 3 17.0 254
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 8] 2140/8 C 0 16.1 1155
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Trollklackan Trollklackan   [s 10] 1640/2 C 0 g 219
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-1 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 1640/12 D 4 14.8 444
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-9 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/5 D 0 17.5 542
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Dream of Winner Dream of Winner   [v 6] 2140/11 D 0 16.1g 434
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2160/12 D 3 15.7 379
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 10] 1680/12 D 0 16.5 1463
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-9 Sländan Sländan   [s 6] 3140/6 C 1 32.4g 73
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Flight Danseur Flight Danseur   [s 7] 1640/10 A 4 14.5 41
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 1155
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-10 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/11 D 0 g 198
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Flight Danseur Flight Danseur   [s 7] 2140/4 C 0 g 82
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/5 C 3 17.1 190
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 Magica de Hex Magica de Hex   [s 7] 2140/3 C 7 18.2 102
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 6] 2140/1 D 0 16.9g 125
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/8 C str
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 2140/5 C 2 15.4 108
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 6] 2140/6 B 2 16.0 54
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-9 Magica de Hex Magica de Hex   [s 7] 2140/7 D 0 18.7 137
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 2140/3 C 8 17.5 31
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/11 D 7 16.6g 583
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Magica de Hex Magica de Hex   [s 7] 1640/1 D 4 15.7 28
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/4 D 4 15.5 262
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 6] 2140/9 A 2 12.8 92
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Flight Danseur Flight Danseur   [s 7] 2140/9 C 1 16.2 53
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-2 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 7] 2140/10 B 0 17.2 251
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Thunder Savage Thunder Savage   [v 8] 2140/10 D 7 17.6g 513
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-7 Veams Edith Veams Edith   [s 6] 1640/7 B 5 17.0g 28
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2140/8 D 5 16.6 396
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Trollklackan Trollklackan   [s 10] 2160/3 C 6 28.8 204
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Ture S.E. Ture S.E.   [v 7] 1640/11 B 0 21.0g 298
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Jolly Frost Jolly Frost   [v 5] 2160/15 A 0 g 78
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Show Time Show Time   [v 8] 2160/6 D 5 15.5 287
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2660/7 D 3 17.3 209
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2160/7 D str
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Shyvana Shyvana   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 63
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/6 D 8 17.3 228
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-2 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/8 C 4 16.7 124
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 7] 2140/5 D 0 16.0g 44
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Shyvana Shyvana   [s 5] 1640/7 C 1 15.7 21
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2140/11 B 1 16.9 28
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2180/9 B 5 30.4 45
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-4 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/4 D 0 22.1g 356
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-5 Sländan Sländan   [s 6] 2640/5 C 3 31.6 144
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 6] 1640/5 A 6 13.5 26
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Eclipse Am Eclipse Am   [h 5] 2140/6 B 6 16.2 57
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 2140/11 B 4 15.9 107
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 6] 2140/14 C 5 18.2 268
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-6 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2140/4 C 0 g 122
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-10 Alexia Alexia   [s 4] 2140/3 D 0 17.7 278
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 B 0 g 40
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/6 C 4 16.8 234
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 1660/11 C 4 27.3 99
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-7 Carja Carja   [s 8] 2140/7 B 5 14.8 62
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Sländan Sländan   [s 6] 2140/6 C 1 32.4 259
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 1640/5 D 3 14.8 31
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Maine* Maine*   [s 5] 1640/5 A 5 15.2g 23
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 7] 2160/13 C 6 17.3 157
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 Alexia Alexia   [s 4] 2140/5 D 5 16.2 54
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2680/9 C 8 30.2 262
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-4 Alvena Uni Alvena Uni   [s 8] 2160/12 B 0 16.4 223
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 4] 2140/5 B 1 16.6 38
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 5] 2140/5 D 6 18.0 186
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 1640/7 D 0 15.7 654
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 2140/4 D 4 16.0 417
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-10 Jolly Frost Jolly Frost   [v 5] 2140/12 D 0 15.3 513
2019-02-01 2019-02-01 Romme-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 1660/13 C 0 g 499
2019-02-01 2019-02-01 Romme-9 Look Santana Eck Look Santana Eck   [v 7] 2140/2 C 5 17.8 61
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 2140/12 D 6 16.7 693
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-2 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2160/6 D 2 17.1 88
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 6] 2140/4 D 0 17.3 863
2019-01-18 2019-01-18 Romme-1 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 8] 2160/14 B 0 18.5 223
2019-01-18 2019-01-18 Romme-3 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2160/11 C 7 28.9g 169
2019-01-11 2019-01-11 Romme-4 Rönningsholms Bryn Rönningsholms Bryn   [v 12] 2140/12 B 3 29.3g 478
2019-01-11 2019-01-11 Romme-6 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 1640/8 D 0 15.2 834
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-5 Alexia Alexia   [s 4] 2140/6 C 2 18.8 234
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2140/1 C 1 18.7 96
2020-12-28 2020-12-28 Romme-6 Show Time Show Time   [v 9] 2680/15 B 6 16.7 888
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-11 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2160/10 D 0 20.5g 721
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-2 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2140/12 D 0 30.6 728
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-4 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/10 C 0 16.3 1037
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-5 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/2 D 2 16.2 137
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Fight for Victory Fight for Victory   [v 5] 2140/11 D 10 16.4 1281
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2140/4 B 8 15.6 226
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Twilight Angel Twilight Angel   [s 4] 2140/3 D 4 18.1 630
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-9 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2160/12 A 4 19.5 32
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-4 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/9 D 0 18.5 1504
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-6 Sländan Sländan   [s 7] 2640/14 D 4 30.3 704
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2660/13 D 0 21.4g 1281
2020-11-27 2020-11-27 Romme-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/12 C 4 17.1 186
2020-11-27 2020-11-27 Romme-3 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1640/2 C 3 26.2 219
2020-11-20 2020-11-20 Romme-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/3 D 0 18.0 475
2020-11-20 2020-11-20 Romme-7 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2140/1 D 6 27.9 706
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/9 C 5 17.6 223
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/11 C 1 14.9 126
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2140/3 C 3 28.9 111
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Global Army Global Army   [h 4] 1640/4 A 0 14.5 33
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/7 C 2 15.6 124
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/2 C 6 15.7 213
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/3 D 7 18.6 300
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-4 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/5 C 3 16.6 204
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/2 D 0 16.4 568
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-8 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/1 D 0 20.5g 97
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/10 D 0 20.0g 193
2020-10-31 2020-10-31 Romme-8 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1640/7 D 7 29.1 276
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Rigel Rokk* Rigel Rokk*   [h 4] 2160/8 C str
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-10 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2680/15 D 0 16.3 1338
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-5 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2640/2 A 0 17.2 704
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2140/5 D 0 14.0 211
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-9 Show Time Show Time   [v 9] 2660/8 D 7 15.1 2084
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2660/11 C 0 16.8 261
2020-10-27 2020-10-27 Romme-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/5 C 0 14.7 1102
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Maus Maus   [h 4] 2140/11 D str
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-3 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/14 B 6 14.7 653
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-6 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/4 D 0 15.1 2893
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/3 C 5 16.9 360
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 9] 2140/11 B 1 13.5 23
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2180/15 C 3 28.3 78
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/2 C 8 19.0g 75
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/1 D 4 13.9 1026
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-8 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/9 C 0 g 805
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/5 C 0 17.5 51
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/3 D 7 17.0 90
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 9] 2140/12 A 2 14.3g 73
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-5 Euclide Euclide   [v 6] 2160/6 C 3 17.6 50
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/9 C 8 18.9 53
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2140/13 D 5 28.1 862
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/1 D 0 g 322
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Sigill Carjan Sigill Carjan   [v 6] 2140/8 D 7 17.4 232
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2160/12 A 4 14.9 83
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/3 D 0 13.9 1202
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-6 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 3] 1640/7 D 8 14.8 281
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 1640/7 D 0 116
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-5 Yeezuz* Yeezuz*   [v 6] 2140/2 D 1 240
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-6 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 1640/1 C 0 147
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-7 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/7 C 2 223
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-8 Kiss of Judas* Kiss of Judas*   [v 5] 2160/9 A 0 69
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2640/8 D 3 16.6 276
2020-09-25 2020-09-25 Romme-11 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 1660/13 C 5 15.5 499
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Eric Halbak Eric Halbak   [v 4] 2140/13 A 0 18.1 70
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-8 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/12 A 4 15.5 82
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-6 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2140/7 C 0 15.4g 47
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/10 D 0 18.4 297
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/11 B 3 16.5 117
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-3 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1640/11 D 7 28.1 428
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2160/14 D 0 16.4 2044
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 1640/5 D 7 16.2 284
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Desavi D. Desavi D.   [v 5] 2140/10 C str
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2160/8 C 2 28.4 232
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/4 B 1 14.0 41
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 5] 2140/10 D str
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Eric Halbak Eric Halbak   [v 4] 2160/8 A 3 15.8 67
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/15 A 0 16.9g 75
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/3 C 4 15.7 32
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/7 D 3 16.9 129
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Christer Christer   [v 5] 2160/7 B 2 15.7 37
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/2 C 2 14.4 56
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-11 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/3 D 4 16.5 146
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-2 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/6 D 2 16.8 323
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Arctic Don Arctic Don   [v 7] 2140/6 C 1 14.6 231
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Athletic Lane Athletic Lane   [v 4] 2140/7 B 6 15.7 441
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Oilsheik* Oilsheik*   [v 6] 2140/2 C 3 14.4 108
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-11 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/4 D 0 g 298
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Maus Maus   [h 4] 2640/2 D str
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 Melker Melker   [h 10] 2180/13 B 4 13.6 299
2020-08-05 2020-08-05 Romme-2 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 D 8 17.7 104
2020-08-05 2020-08-05 Romme-3 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/7 C 8 17.7 218
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 2140/3 D 8 14.7 442
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/3 C 3 16.9 151
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Banzai Merci Banzai Merci   [v 7] 2140/11 A 3 15.9 59
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-2 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/6 D 1 15.0 199
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/5 D 0 18.8 171
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-9 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/9 C 7 16.4 73
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-11 Sländan Sländan   [s 7] 2140/14 D 5 29.4 948
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-7 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 1640/8 B 0 16.8g 731
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-7 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/2 D 5 17.1 172
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-2 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/10 B 6 15.9 412
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/11 C 8 21.1 230
2020-07-17 2020-07-17 Romme-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/4 C 4 17.1 39
2020-07-17 2020-07-17 Romme-9 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/7 C 2 17.4 156
2020-07-17 2020-07-17 Romme-10 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/9 D 6 18.7 99
2020-07-17 2020-07-17 Romme-12 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/1 C 3 15.9 28
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/5 D 7 17.5g 679
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-5 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 2160/12 D str
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-5 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/4 B 4 15.9 289
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/11 A 2 16.7 165
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 B 5 16.9 338
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/13 D 5 17.1 1169
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 7] 1640/4 B 3 15.1 158
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/14 D str
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-2 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/4 C 0 19.5 341
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-3 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2140/2 C 6 14.4 1125
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2140/3 B 0 g 283
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-4 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/10 D 4 15.5 487
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Forsberg Forsberg   [v 5] 2140/11 C 0 35.0 205
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Sländan Sländan   [s 7] 2140/7 D 0 g 185
2020-05-27 2020-05-27 Romme-6 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 9] 2140/7 C 2 14.2 26
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 1640/4 D str
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-2 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1680/15 A 0 27.7 1620
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-3 Trollklackan Trollklackan   [s 11] 1660/13 B 7 27.9 1350
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 1640/2 B 5 14.3 336
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/8 D 2 17.3 65
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 2140/4 C 6 16.1 114
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/5 A 6 20.1g 185
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Sländan Sländan   [s 7] 3140/6 D 0 34.7g 1345
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-3 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/2 C 6 19.3 517
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Max Majo Max Majo   [v 10] 2140/15 C 0 19.7 1323
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-2 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2140/10 C 0 15.7 1233
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-8 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2140/10 C 6 19.0 226
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-3 Devil in the Sky Devil in the Sky   [v 4] 2140/3 B 1 15.0 29
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-2 Daddy Boy* Daddy Boy*   [v 7] 2160/13 C 8 17.2 129
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-1 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 4] 2160/10 D 0 20.7g 609
2020-03-25 2020-03-25 Romme-4 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/11 D 5 17.3 376
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/6 B 0 g 26
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 5] 2140/11 D 0
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 2140/1 D 4 14.8 207
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-7 Daddy Boy* Daddy Boy*   [v 7] 2140/2 D 1 15.3 22
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Knowwhentohold'em* Knowwhentohold'em*   [v 4] 2140/5 C 0 g 51
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-1 Blue Moon June Blue Moon June   [s 4] 2140/7 C 0 21.6 385
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Delilas Magi Delilas Magi   [s 5] 2640/2 C 0 g 308
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-9 Sländan Sländan   [s 7] 2640/2 D 0 33.2 230
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-3 Scoccans Finest Scoccans Finest   [s 8] 2640/7 C 0 19.3g 339
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-4 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 1640/5 B 6 16.9 724
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-3 Staro Kennedy Staro Kennedy   [v 7] 2640/9 C str
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-1 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 12] 2140/9 D 6 20.4 678
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-4 Yeezuz* Yeezuz*   [v 6] 2140/2 C 6 17.5 221
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Cashmir Love Cashmir Love   [v 7] 2140/6 D 0 17.1 285
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-8 Give Me Ten Give Me Ten   [h 7] 2140/7 C 0 14.2 79
2020-01-18 2020-01-18 Romme-3 Insignia Insignia   [s 6] 2140/4 D 6 16.9 225
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Joe's Day Tripper* Joe's Day Tripper*   [v 7] 2140/10 B 5 15.9 55
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 7] 1640/4 C 4 15.1 92
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-10 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/9 C str
2021-07-30 2021-07-30 Romme-10 Sländan Sländan   [s 8] 2140/3 D 4 27.8 785
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-8 Sländan Sländan   [s 8] 2140/7 D 8 27.5g 721
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-3 Caddie No More Caddie No More   [s 6] 1640/2 D 0 263
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-5 Banzai Merci Banzai Merci   [v 8] 2140/7 C 0 288
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-6 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 10] 1640/7 B 2 16
2021-07-10 2021-07-10 Mariehamn-8 Lucky Point Lucky Point   [v 4] 1640/7 D 0 333
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Selma Töll Selma Töll   [s 8] 1640/11 B 1 12.8 34
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-3 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 7] 2660/11 D 0 16.2g 1006
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-9 Banzai Merci Banzai Merci   [v 8] 2140/14 A 4 15.2 62
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-4 Maus Maus   [h 5] 2140/9 A 0 19.8g 59
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 11] 2140/7 D 8 17.7 606
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-10 So Good So Good   [s 4] 1640/7 D 8 17.5 347
2021-06-19 2021-06-19 Romme-3 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 5] 2140/7 B 2 15.1 284
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-6 Sländan Sländan   [s 8] 2160/14 D 5 28.4 500
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Banzai Merci Banzai Merci   [v 8] 2140/2 B 0 g 67
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-10 Faster Than You Faster Than You   [v 6] 2140/11 A str
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-3 Banzai Merci Banzai Merci   [v 8] 2640/3 D 0 15.7g 1317
2021-05-25 2021-05-25 Romme-5 Blue Moon June Blue Moon June   [s 5] 2140/2 B 7 20.0 168
2021-05-25 2021-05-25 Romme-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 11] 2140/4 D 0 16.0 532
2021-05-25 2021-05-25 Romme-7 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 7] 2140/12 B 2 15.9 125
2021-05-21 2021-05-21 Romme-5 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 5] 2160/3 D 0 15.2 577
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Banzai Merci Banzai Merci   [v 8] 2660/10 D 8 16.7 921
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-1 Maus Maus   [h 5] 2140/12 B 0 18.1g 179
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-7 Ture S.E. Ture S.E.   [v 9] 2140/10 D 0 16.1 722
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-8 Delilas Magi Delilas Magi   [s 6] 2140/10 A 0 g 99
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-1 Kalle Taxam Kalle Taxam   [h 3] 2140/4 D 7 18.3g 162
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-6 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 5] 2640/4 C 6 16.3 534
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-5 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 7] 2140/8 A 4 16.4 32
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 11]