V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-7 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 8] 2140/7 D

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-2 Lisieux Booze Lisieux Booze   [v 7] 1640/1 str
2015-12-17 2015-12-17 Åby-6 Gert Gert   [v 6] 2140/2 4 17.9 1282
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 7] 2640/1 0 18.0 1644
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 One Star Simoni One Star Simoni   [v 9] 1640/10 6 19.1g 227
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 7] 2140/14 7 18.3 513
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-3 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 8] 2140/3 0 16.7 590
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 San Quentin San Quentin   [v 4] 2140/8 0 g 1234
2015-11-05 2015-11-05 Åby-9 Jolly de Brest Jolly de Brest   [s 10] 2140/3 0 g 1753
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 2140/1 5 553
2015-11-01 2015-11-01 Åby-6 Ocean Brodde Ocean Brodde   [v 5] 2140/2 0 g 132
2015-10-26 2015-10-26 Åby-3 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 7] 2140/3 0 16.8 1000
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Gert Gert   [v 6] 2160/7 6 19.1 412
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-10 Stepping Pontiac Stepping Pontiac   [v 8] 1640/5 0 17.2g 175
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-7 Jolly de Brest Jolly de Brest   [s 10] 2640/4 0 16.1 1492
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Lisieux Booze Lisieux Booze   [v 7] 1640/4 0 g 402
2015-10-08 2015-10-08 Åby-10 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 7] 2140/5 str
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-1 Gert Gert   [v 6] 2160/10 0 16.6 974
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Lisieux Booze Lisieux Booze   [v 7] 2140/8 5 15.6 83
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Hachi Hachi   [v 4] 2140/6 0 22.0 283
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-2 Gert Gert   [v 6] 1640/6 5 79
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 King of Blaze King of Blaze   [v 5] 2160/9 D str
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Pinot Noir Broline Pinot Noir Broline   [s 4] 2160/14 C str
2016-12-15 2016-12-15 Åby-10 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 8] 2160/13 D 0 17.5 1739
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-7 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/1 D str
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 King of Blaze King of Blaze   [v 5] 2140/7 D 0 20.4 861
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Gert Gert   [v 7] 2140/1 D 0 17.8 370
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-1 Hachi Hachi   [v 5] 2140/1 C 0 18.6 464
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Aayla Secura Aayla Secura   [s 5] 2160/8 C 0 18.8 380
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Stepping Pontiac Stepping Pontiac   [v 9] 2140/5 C 0 18.4 225
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Mushu Mushu   [s 8] 2640/1 D 0 24.0 967
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Ristretto Ristretto   [v 4] 2140/12 D 6 17.7 3476
2016-11-09 2016-11-09 Åby-5 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 8] 2140/5 D 0 17.6 806
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-8 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 2140/1 B 4 18.2 214
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Mushu Mushu   [s 8] 2140/4 D 6 18.2 677
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/3 D 0 16.2 804
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/4 D 0 g 1627
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Pinot Noir Broline Pinot Noir Broline   [s 4] 2140/2 C 8 19.5 152
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-10 Gert Gert   [v 7] 2140/10 D 5 18.6 239
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-6 Aayla Secura Aayla Secura   [s 5] 1640/3 B 0 g 32
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Evita Zon Evita Zon   [s 7] 2140/1 D 0 g 795
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Gert Gert   [v 7] 2140/7 C 5 18.0 273
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/1 B 8 18.3 297
2016-09-17 2016-09-17 Åby-9 Aayla Secura Aayla Secura   [s 5] 2140/2 C 1 17.5 73
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Gert Gert   [v 7] 1700/2 D 5 21.2g 103
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2100/4 D 8 18.9 511
2016-09-09 2016-09-09 Åby-3 Aayla Secura Aayla Secura   [s 5] 2140/1 C 0 16.0 810
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Aayla Secura Aayla Secura   [s 5] 2140/12 C 0 17.1 1331
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-7 Hachi Hachi   [v 5] 2480/2 C 6 22.2g 175
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 1609/2 D 0 16.1 119
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2140/3 D 0 19.8 862
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Hachi Hachi   [v 5] 2120/4 B 7 20.0g 83
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Gert Gert   [v 7] 1720/9 D 8 17.4 242
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-2 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 1700/3 C 0 g 146
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-2 Lisieux Booze Lisieux Booze   [v 8] 2140/6 D 0 26.6g 1140
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 Gert Gert   [v 7] 2100/4 D 2 18.8 198
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-8 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2080/7 C 5 18.6 268
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Adriano Adriano   [v 6] 2140/2 D str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2100/11 D 0 21.2g 678
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-1 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/6 D 8 17.5 1286
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/3 D 3 16.1 96
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Photo Hudson Photo Hudson   [v 8] 2640/5 C 0 20.9 300
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Gert Gert   [v 7] 2640/2 D 0 18.5 764
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 N.Y.Du Mä N.Y.Du Mä   [v 9] 2140/2 D 0 439
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/1 C 5 18.9 808
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Stepping Pontiac Stepping Pontiac   [v 9] 2140/2 C 5 17.9g 221
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Evita Zon Evita Zon   [s 7] 2140/6 D 0 20.0 412
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Gert Gert   [v 7] 2140/1 D 6 18.8 739
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 2140/12 D 7 17.7 2079
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/4 D 0 17.3 758
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-2 Gert Gert   [v 7] 2140/5 D 6 19.7g 175
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2160/14 D 0 22.5 1110
2016-05-19 2016-05-19 Åby-1 King of Blaze King of Blaze   [v 5] 2160/5 C 7 23.5g 316
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 Gert Gert   [v 7] 1640/3 D 5 17.6 621
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Lisieux Booze Lisieux Booze   [v 8] 2140/10 D 5 17.1 220
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-1 King of Blaze King of Blaze   [v 5] 2140/4 C 3 20.6 504
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-3 King of Blaze King of Blaze   [v 5] 2140/8 B str
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/3 D 7 17.1 240
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 Lisieux Booze Lisieux Booze   [v 8] 2140/10 D 4 16.8 144
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-5 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2180/13 C 7 19.3 716
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Gert Gert   [v 7] 2180/12 D 0 20.3 693
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Gert Gert   [v 7] 2140/4 D 0 18.7 1127
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-7 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2160/9 C str
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Gert Gert   [v 8] 1640/3 D 5 15.8 919
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2140/3 D 0 g 565
2017-10-12 2017-10-12 Åby-1 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2160/7 C 0 20.3g 230
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-5 Gert Gert   [v 8] 2140/9 D 5 16.8 406
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Gert Gert   [v 8] 2140/10 D 0 17.3 706
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2640/5 D 2 20.2 347
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Hachi Hachi   [v 6] 2140/5 D str
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-6 Gert Gert   [v 8] 2140/4 D 5 17.1 992
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Hachi Hachi   [v 6] 2140/8 D 0 g 1322
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Red Hawk Red Hawk   [v 9] 2160/4 C 7 19.7 448
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/10 B 8 18.6g 155
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Red Hawk Red Hawk   [v 9] 2140/7 D 0 15.1 343
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-4 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/2 B 0 16.3 1426
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-10 Hachi Hachi   [v 6] 2160/8 C 6 18.4 234
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 8] 2140/9 C 5 17.9 404
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-9 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2660/8 C str
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Gert Gert   [v 8] 2140/10 D 8 18.0 195
2017-08-10 2017-08-10 Norge-5 Sugarbaby* Sugarbaby*   [s 6] 2100/7 A 3 46
2017-08-09 2017-08-09 Bjerke-3 Super Rina* Super Rina*   [s 6] 2100/12 B 0 271
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Glorius Man Glorius Man   [v 7] 2140/7 D 8 19.2 694
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Hachi Hachi   [v 6] 2640/2 C 3 19.8 175
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2140/7 D 0 19.1g 652
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-1 Aayla Secura Aayla Secura   [s 6] 2140/3 D 0 g 525
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Che Guevara Che Guevara   [v 7] 2140/5 C 0 19.6 429
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Gert Gert   [v 8] 1640/5 D 0 17.8 552
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Trombone Trombone   [s 5] 2140/4 D str
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 In Front In Front   [s 7] 1640/1 D 0 14.6 760
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Peek's Ture Peek's Ture   [v 8] 2180/9 C 0 18.8 1081
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-8 Flush Okay Flush Okay   [v 7] 2140/2 B 0 17.4 402
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Gert Gert   [v 8] 2140/5 D 8 18.9 203
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-10 Hachi Hachi   [v 6] 2140/2 D 5 18.3 824
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-11 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2160/2 D 0 17.5 1277
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-1 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2140/6 C 4 18.7 497
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 King of Blaze King of Blaze   [v 6] 2640/11 C 0 21.6g 488
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Let Us Pray Let Us Pray   [v 10] 2140/2 D 4 19.7 343
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/8 D str
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-4 Mill Smile Mill Smile   [s 9] 1640/4 D 0 15.5 501
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Gert Gert   [v 8] 2160/8 D str
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Idol Idol   [v 7] 2140/5 D 0 g 422
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2140/5 C 5 15.8 490
2017-02-09 2017-02-09 Åby-10 Ristretto Ristretto   [v 5] 2140/1 D 3 18.1 546
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Janeo Janeo   [v 7] 2140/2 B 0 21.1 200
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2140/1 D 5 16.8g 891
2017-01-25 2017-01-25 Åby-2 Aayla Secura Aayla Secura   [s 6] 2140/6 D str
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 11] 2140/7 B 4 20.3g 68
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Hachi Hachi   [v 7] 2140/11 A 0 18.9g 153
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Caprinoska Caprinoska   [s 7] 2140/6 D 4 179
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Hachi Hachi   [v 7] 2140/11 B 8 19.0 329
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/2 C 0 18.7g 373
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 2160/14 B 6 16.9 657
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/15 C 0 18.5 146
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-8 Möller Möller   [v 5] 2140/11 D 0 21.9 1342
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/1 B 1 14.0 117
2018-08-10 2018-08-10 Åby-8 Princess Carmody Princess Carmody   [s 6] 1640/5 A 1 14.1 36
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/10 D 8 19.6g 387
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-8 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/2 D 7 18.9 368
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-6 Let Us Pray Let Us Pray   [v 11] 2140/2 D 7 17.1g 810
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/4 D 0 19.0 824
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Let Us Pray Let Us Pray   [v 11] 2140/7 C 1 18.2 41
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Hachi Hachi   [v 7] 2140/1 D 0 18.5 642
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 11] 2140/7 D 7 19.3 76
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-3 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 8] 2140/12 C 0 21.5g 680
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 11] 2140/1 D 3 18.4 313
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Gert Gert   [v 9] 2660/6 D 0 21.4 788
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-3 The Pearl The Pearl   [s 10] 2160/4 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-1 Let Us Pray Let Us Pray   [v 11] 2160/8 C 6 21.9 568
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 The Pearl The Pearl   [s 10] 2180/10 C 5 19.9g 480
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2160/8 D 6 16.3 1259
2019-11-29 2019-11-29 Charlottenlund-8 The Last Flower* The Last Flower*   [v 9] 2000/9 D 0 492
2019-11-21 2019-11-21 Åby-6 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/3 D 0 18.9 879
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Let Us Pray Let Us Pray   [v 12] 2140/9 C 7 19.1 256
2019-11-02 2019-11-02 Åby-7 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/7 C 4 17.7 156
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 1640/2 D 5 15.7 599
2019-10-12 2019-10-12 Åby-12 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/2 D 0 20.3 419
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/8 C 4 19.4 258
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/1 C 0 g 947
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 1680/7 D 5 14.4 288
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-6 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 6] 2080/5 D 1 19.6 490
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-1 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/10 B 7 17.3 421
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-6 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 6] 2140/7 C 3 18.8 91
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-3 Hachi Hachi   [v 8] 2140/3 D 0 19.5g 884
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 6] 2140/9 D 4 18.2 420
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 12] 2140/10 D str
2019-08-20 2019-08-20 Åby-5 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/12 D 0 17.6 1538
2019-08-20 2019-08-20 Åby-8 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/3 D 0 20.3 962
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 1640/5 D 4 16.2 530
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/6 C 4 18.6 65
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-1 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/5 C 4 17.6 222
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/11 A 3 16.3 444
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-3 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/1 D 8 18.1 770
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-8 Absolute Speed Absolute Speed   [v 7] 2140/5 D 0 17.6g 1005
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-9 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/4 B 0 16.5 313
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 6] 2140/1 D str
2019-06-13 2019-06-13 Åby-10 Make it M.A. Make it M.A.   [s 5] 2140/2 C 4 18.0 165
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 6] 1609/11 B 3 16.0 79
2019-05-30 2019-05-30 Åby-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/2 A 8 17.8 331
2019-05-16 2019-05-16 Åby-10 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 6] 2140/1 C 3 17.0 222
2019-05-09 2019-05-09 Åby-1 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 6] 2140/5 D 0 18.7 668
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 6] 2140/1 D 0 21.2g 207
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-10 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 2140/11 B 5 17.0 216
2019-02-27 2019-02-27 Åby-4 Let Us Pray Let Us Pray   [v 12] 2140/9 C 0 17.1 1430
2019-02-02 2019-02-02 Åby-4 Let Us Pray Let Us Pray   [v 12] 2140/4 C 4 18.0 543
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-2 Let Us Pray Let Us Pray   [v 12] 2140/4 D str
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Harry River Harry River   [v 5] 2140/7 D str
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-4 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2160/8 C 0 19.1 1034
2020-11-25 2020-11-25 Åby-2 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2160/9 D 0 17.3 1249
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/1 D 3 18.0 202
2020-11-15 2020-11-15 Åby-8 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2140/11 D 5 19.2 830
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-1 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 6] 2140/4 D 0 17.9 415
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/3 D 0 g 314
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 1640/9 B 4 13.4 413
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 6] 2140/10 B 7 18.2 709
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-9 Make it M.A. Make it M.A.   [s 6] 2080/2 D 2 18.8 171
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-1 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 6] 2140/8 C 5 18.6 1207
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-5 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 2140/1 D 0 22.6 1509
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-5 Make it M.A. Make it M.A.   [s 6] 2140/11 C 0 18.2 390
2020-08-13 2020-08-13 Åby-1 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 6] 2160/15 C 0 17.7 1549
2020-08-06 2020-08-06 Åby-2 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 6] 2140/8 C 4 18.9 1471
2020-08-06 2020-08-06 Åby-9 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 2640/4 D str
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-2 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 1660/9 B 6 15.1 224
2020-03-10 2020-03-10 Åby-1 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2140/11 D 0 19.5g 1620
2020-01-23 2020-01-23 Åby-5 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 2140/7 D 0 22.0 2202
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-3 Hachi Hachi   [v 9] 2140/1 D 0 g 1068
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-5 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2640/1 B 0 20.1 1078
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-6 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/7 C 0 20.3 1190
2020-01-02 2020-01-02 Åby-3 Misfit Trotter Misfit Trotter   [s 7] 2140/1 B 5 18.7 573
2021-05-23 2021-05-23 Vaggeryd-9 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 8] 2140/6 D 5 18.4 251
2021-05-13 2021-05-13 Åby-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 8] 2140/8 D 8 17.7 518
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-3 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 8] 2140/10 C 6 19.4 701
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-3 One to Win One to Win   [v 6] 2140/4 D 0 21.6g 347ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se