Magnus Teien Gundersen V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Magnus Teien Gundersen. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Magnus Teien Gundersen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-9 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 4] 2140/4 D
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-8 Cicero T.G.* Cicero T.G.*   [h 4] 2140/1 B

Nyheter för travkusk Magnus Teien Gundersen


Bjerke körde sin storloppsdag under söndagen med Kriterie och Derbyn för både varmblod och kallblod. Geir Vegard Gundersen gör verklig..


Bjerke körde sin storloppsdag under söndagen med Kriterie och Derbyn för både varmblod och kallblod. Geir Vegard Gundersen gör verkligen skäl för smeknamnet ”Derbykungen” och har i och med dagens fullträff nu vunnit det norska Derbyt för varmblod sju gånger på de senaste nio åren. Och totalt hans nio derbytriumfer inklusive kusksegrar. Han gjorde det även för fjärde året i rad som tränare men inte med den hästen som han själv kanske hade trott skulle ordna bedriften. Geir Vegard satt själv bakom storfavoriten Cicero T.G. som välvilligt släpptes till ledningen av stallkamraten Kraesj efter ett halvvarv. Ett smart drag skulle det visa sig av sonen Magnus Teien Gundersen som körde Kraesj och som tagit täten direkt. Kraesj bidade sin tid i rygg på ledande Cicero T.G. och som 1400 meter kvar fick betrodda Falcon Eye på utsidan. Den sistnämnde var slagen vid upploppets början samtidigt som Super Winner angrep ifrån andra par utvändigt. Geir Vegard Gundersen körde då undan vad som gick och samtidigt kom luckan för Kraesj som spurtade ettrigt och precis på mållinjen slog han av storfavoriten. Därmed var en dubbelseger ett faktum för far och son Gundersen.
– Jag släppte välvilligt eftersom jag vet att han är bäst när han får gå på speed. Jag hade möjlighet att gå ut i andra ytter på sista bortre långsidan men tyckte att jag hade ryggen på fältets bästa häst. Nu fick vi löpet och en perfekt öppning så det var otroligt bra, sa Magnus Teien Gundersen.
Förstapriset var en miljon norska kronor och andrapriset en halv miljon.
– Helt fantastiskt. Jag är otroligt stolt över hästarna mina som gav hundra procent. Redan i värmningen kände jag att vi hade träffat rätt när de bara dansade runt banan. Kraesj har jag trott på hela vägen men när jag kom först med Cicero T.G. så trodde jag att han skulle vinna. Men Kraesj är en fighter och fick loppet, sa Geir Vegard Gundersen.

Dubbelseger i både Kriteriet och Derbyt för Tjomsland
En kille som också hade en fantastisk dag på Bjerke var Öystein Tjomsland. Han tog inte bara en dubbelseger i Kriteriet för kallblod, utan han tog även en dubbelseger som tränare i kallblodsderbyt. En enastående tränarprestation av Tjomsland som är den stora dominanten på kallblodssidan.
Först ut var Tangen Minto som bara var bäst i det norska Kriteriet för kallblod. Dubbelsegern blev ett faktum då stallkamraten Holter Odin var tvåa. Storfavoriten Brenne Odin tog planenligt hand om ledningen i utgången av första kurvan och fick sedan efterhand Tangen Minto på utsidan och tempot var högt uppskruvat på den kladdiga banan. Men Brenne Odin hade inte sin bästa dag och föll tungt när han åkte på sin första förlust i karriären. Han var tidigt slagen samtidigt som Tangen Minto tog över in på upploppet och klev ifrån till en mycket lätt seger för Tom Erik Solberg som knöt näven i en segergest. Förstapriset var 500 000 norska kronor och det var var sjunde segern i nionde starten för Tangen Minto. Därmed en skön revansch för kretsen kring Tangen Minto som misslyckades i det svenska Kriteriet på Dannero där det blev galopp. Öystein Tjomsland körde själv Tangen Ove som dock galopperade i spetskörningen där han laddades hårt i starten. Men det var förstås ändå en glad Tjomsland på stallbacken efteråt som kunde konstatera att hans hästar var etta och tvåa i Kriteriet.
– Det var härligt. Jag såg att öppningen blev tuff och att han gick utvändigt men gjorde ett fantastiskt lopp. Han har varit bra länge och hade lite stolpe ut i finalen på Dannero. Det var kul att han vann nu på hemmabanan, sa Öystein Tjomsland.

Segermaskinen Tangen Bork lekte hem Derbyt
Det blev alltså även en dubbelseger som tränare i det norska Derbyt för kallblod. Tom Erik Solberg satt i segersulkyn även när när han styrde in fenomenet Tangen Bork till dennes tolfte raka seger. Den karismatiske storfavoriten fick ta över ledningen från stallkamraten Langlands Hövding kort efter start. Sedan fick Tangen Bork bestämma tempot i ledningen och drygt 1100 meter kvar galopperade Oppgårdsdrängen plötsligt en bit ner i kön. Över upploppet var det lugna gatan för Tangen Bork som stegade undan till en imponerande seger. Tvåa blev stallkamraten Langlands Hövding som kom ut från rygg på ledaren in på upploppet och tog andraplatsen precis, före en bra spurtande Olav. Segermaskinen Tangen Bork har därmed inte bara vunnit det svenska Derbyt utan nu även det norska. Såväl kriterievinnaren Tangen Mintos och Tangen Bork ägs av Nils Munkhaugen.
– Det är otroligt, både för Nils och hela teamet, kusken och allting, sa Öystein Tjomsland efteråt.
Däremot var Mats E Djuse besviken över Oppgårdsdrängen när denne galopperade bort sig.
– Vi satt ju bra till där vi satt men han fungerade inte i travet idag. Det var väldigt tråkigt för det kändes som att det var bra förutsättningar idag för att kunna vinna. Men han var sig inte lik och fungerade inte i travet, sa Mats E Djuse om den Jan-Olov Persson-tränade hästen.

Mörkade problemen på kriterievinnaren I.D.Exceptional
Storfavoriten I.D.Exceptional tog hem det norska Kriteriet för varmblod och segerchecken på 750 000 norska kronor i förstapris. Det var hästens femte seger i sjätte starten och han öppnade snabbt och höll enkelt upp ledningen från innerspåret. Sedan fick Ole Johan Östre dirigera som han ville i täten samtidigt som Björn Goop gick ner i rygg på ledaren med andrahandsfavoriten Trixton Frecel. I.D.Exceptional blev aldrig utmanad på allvar och höll enkelt undan över upploppet till en säker seger. En känslosam sådan för tränaren Stian Eilefsen som stod vid sidan av banan och var överlycklig. Detta eftersom det inte har varit helt hundra med hästen under veckan som haft diverse småskavanker som man har fått rätta till. Men det hade tränaren mörkat för alla.
– Det har varit problem under veckan. Han har inte varit fin och vi har fått kämpa. fick ett överben som vi har jobbat med och han var inte som bäst. Jag har inte sagt det till någon för annars hade vi inte fått köra 1.16 första rundan utan 1.14 och då är det inte säkert att det räcker, säger Stian Eilefsen.
– Vi har ett enormt team runt oss och detta kan inte beskrivas i ord. Detta är en dröm som har gått i uppfyllelse och för mig är det väldigt stort. För många är det Elitloppet som är det största men för mig är det Kriteriet och Derbyt.

Jätteskräll i stayerloppet – storfavoriten tvåa
I stayerloppet över dryga tre varv i V75-3, blev det en jätteskräll där Gangnam Style K. vann som spelad till 1 procent på insatsfördelningen. Hästen tränas i Danmark av Ole G Nielsen och kördes av Eirik Höitomt. Gangnam Style K. har tidigare tävlat i USA och tog nu sin andra seger i karriären och en stor sådan. Förstapriset var 100 000 norska kronor och Gangnam Style K. kom farande mitt i banan på upploppet och tog sig överraskande förbi storfavoriten Ble du Gers. Den sistnämnde tappade i starten förutom sina 80 meters tillägg och fick sedan en tuff forcering fram till utvändigt om ledande Rittmester Hill. Frode Hamre tryckte till ledaren ut på den sista bortre långsidan och tog över täten, men Ble du Gers var seg loppet igenom och oinspirerad enligt Frode Hamre. Han stretade emot i det längsta men fick alltså ge sig för jätteskrällen den sista biten och blev tvåa.
I V75-2, som var ett kallblodslopp, så blev det en liten skrällseger genom Briskeby Anna som tackade för en spårsnål resa genom att spurta ner den tappra favoriten Stas Eldi (blev trea) över upploppet. I sulkyn satt lärlingen Björn Steine och tvåa blev bra avslutande Finnskog Oda.

Kamp om positionerna i trång situation avgjorde loppet
Elvaårige Lionel är stil gong strong och Göran Antonsens stjärna vann norskt mästerskap i somras. Nu slog fuxen till igen och tog hem snabbloppet för den äldre eliten i V75-6 med 100 000 norska kronor i förstapris. Men det var inte utan dramatik i inledningen där det blev en våldsam kamp om positionerna in i första sväng. Det var trångt när Frode Hamre var på väg ut i andraspåret med Bill’s Man (han var ute enligt han själv men fick inte sulkyn med sig) och utifrån kom Lionel farande där en resolut Göran Antonsen vann den kampen om spåret.
– Vi kom in i svängen och jag var i spår två och vi möttes i mitten där och det var kamp men jag var i andraspåret, hävdade Göran Antonsen efter loppet medan Frode Hamre alltså tyckte tvärtom.
Det var onekligen loppavgörande då Lionel sedan kunde överta ledningen och fick Bill’s Man på utsidan. Det var sedan dessa två som gjorde upp och kämpade sida vid sida över upploppet. Det blev hårt i mål men Lionel höll undan med ett huvuds marginal.
Sju rätt på V75 129 428 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Söndagen förgylls med V75® som hämtas från vårt västra broderland. Den norska huvudstadsbanan Bjerke bjuder in till en med t..


Söndagen förgylls med V75® som hämtas från vårt västra broderland. Den norska huvudstadsbanan Bjerke bjuder in till en med topplopp fullspäckad eftermiddag. Det är nämligen dags för finalerna i ”klasseloppen” – samtliga finaler i både derbyn och kriterium ska avgöra, såväl för varm- som kallblod.
När man talar om Norskt Travderby blir det omöjligt att inte nämna Geir Vegard Gundersen. Loppet och tränaren har de senaste åren varit synonymt. Totalt har han vunnit loppet sex gånger i sulkyn, fem gånger som tränare – och i den rollen har han plockat hem pokalen de senaste tre åren.

En helbror till den stora stjärnan
Årets stora hopp i derbyt heter Cicero T.G. Fyraåringen har varit nästa fläckfri hittills i sin karriär och kommer till finalen med nio segrar på sina tio starter. Jättelöftet har också att brås på, han är nämligen en helbror till hästen som man kanske förknippar Gundersen med mest: Support Justice. Han vann både Jubileumspokalen och Åby Stora Pris och var också föremålet för tränarens första seger i just det norska derbyt, 2013. Det finns onekligen likheter de båda hästarna emellan.
– Jo, men lite så är det. Han har också mycket styrka men Support Justice var ju en enormt bra häst och så bra är det väl kanske inte säkert att Cicero T.G. kan bli, men han utvecklas hela tiden, säger Geir Vegard Gundersen.
Uppladdningen inför säsongens största mål har gått programenligt för 3 Cicero T.G. (V75-7). Hästen är i årets sex starter obesegrad och imponerade stort när han vann Jarlsberg Grand Prix i sin näst senaste start.
– Det ser bra ut, han har ju gjort allt rätt i år och var väldigt fin i kvalificeringen senast. Han hade krafter kvar i mål då. Han har utvecklats väldigt fint hela tiden och har ju vunnit nio av sina tio lopp. Han är allround i loppen och kan avgöra på många sätt, i Jarlsberg Grand Prix gick han ju utvändigt om ledaren men vann ändå. Han har bra möjligheter att vinna, men det är många bra hästar i finalen och vi har ju en till från stallet som kan vinna…

Stallet har fler derbykandidater
Det finns alltså fler derbykandidater från Team Gundersen. 4 Kræsj (V75-7), höll starkt mot sin stallkamrat i Jarlsberg Grand Prix och kommer från en väldigt lätt seger från ledningen i sin uttagning. Han körs av sonen Magnus Teien Gundersen som tillhör det norska toppskiktet bland kuskar.
– Kræsj är också väldigt bra. Hästen är rask från start och travar väldigt fint. Han är som sagt väldigt ”hurtig” från början så det kan bli ledningen för hans del, men vi får se vad som händer, säger Geir Vegard och tillägger:
– Utgångspunkten är väl att Cicero T.G. är den med bäst möjligheter, men Kræsj ska också räknas. Bägge måste ses som vinstchanser i derbyt.

…och fjolårets vinnare luftas
Stallet har förstås ett bidrag också i kriteriet. 9 Amazing Justice (V75-3) avslutade starkt senast för att bli tvåa bakom I.D. Exceptional som övertygat stort under året och nog lär finna sig i en tung favoritroll i finalen.
– Amazing Justice har utvecklats på ett mycket bra sätt och blir bättre och bättre hela tiden. Nu möter han ju en häst som är väldigt bra och som normalt blir svår att slå och kanske är det i första hand en fin placering vi hoppas på, men han gick ett väldigt bra sista varv senast och garderar man loppet brett så tycker jag han ska med.
Karsten Buers Minneslopp är söndagens uppgift för den äldre eliten. Här dyker faktiskt fjolårets kung av derbyt upp, femårige 5 Iggy B.R (V75-6), som senast var ute i lejonkulan på Solvalla när han slutade femma i Jubileumspokalen.
– Iggy B.R gick väldigt bra i Jubileumspokalen och håller fin form. Vi har inte startat så mycket med honom hittills i år då vi haft Frankrike i vinter i tankarna med hästen. Men han ska vara med i matchen i det här loppet och räknas som en av flera med vinstchans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


V86 Super Days rullar vidare och på fredagen var det dags för Bjerke och Bergsåker V86 att dela på miljonspelet. Bergsåker inledde ..


V86 Super Days rullar vidare och på fredagen var det dags för Bjerke och Bergsåker V86 att dela på miljonspelet. Bergsåker inledde sitt dubbeltrav och värmde upp inför lördagens jackpotomgång på V75. Topphästen Coin Perdu skulle ha startat förra lördagen i V75 i Gävle men tränaren Svante Båth valde att stryka på grund av banuderlaget. Att det sannerligen inte var något fel på formen visade Coin Perdu under fredagskvällen. I stayerloppet över dryga tre varv fick ha dem sämsta starten av de två mest betrodda hästarna. Robert Bergh vann den kampen med andrahandsfavoriten Axl Rose som inledde i andra par utvändigt men som körde till ledningen två varv från mål. Samtidigt satt Coin Perdu sist i fältet och sedan ut i fjärde par utvändigt. Axl Rose drog i ett 1.15-tempo i täten men när Erik Adielsson kastade loss över den sista bortre långsidan med Coin Perdu gick det undan värre. Den Svante Båth-tränade unghäststjärnan svepte förbi konkurrenterna i fjärdespår och nådde fram utvändigt om ledaren halvvarvet kvar. Coin Perdu slog klorna i ledande Axel Rose som hade det kämpigt genom slutkurvan och kopplade greppet in på upploppet. Coin Perdu gick sedan undan till en lätt och övertygande seger. Han travade fint och såg riktigt bra ut vid sin andra raka fullträff.
– Jag hade hoppats komma förbi Robban från start men han var med på noterna och det var bara att ta skeden i vacker hand och lägga ner honom. Han avgjorde enkelt och var fantastiskt fin, berömde Erik Adielsson.

Derbykungen kan vinna med derbyvinnarens bror
Geir Vegard Gundersen kan man verkligen kalla för ”derbykungen” då han har vunnit det norska derbyt som tränare hela sex gånger de senaste åtta åren. Han jagar i år sin färde raka fullträff och kvalade in samtliga hästar i kvällens uttagningslopp på Bjerke. Utanför V86 vann Magnus Teien Gundersen med Kraes som vann lätt. Det gjorde även storfavoriten Cicero T.G. i den första avdelningen med Geir Vegard Gundersen själv i sulkyn. Den fyraårige hingsten har nu hela nio segrar på tio starter och är ett jättelöfte utöver det vanliga. Han är bror med Support Justice som Geir Vegard vann derbyt med 2013. Gundersen körde tidigt till ledningen med sin adept och blev aldrig utmanad på allvar. Cicero T.G. stack enkelt undan över upploppet till en övertygande seger och blir inte lätt att tas med i finalen.
– Han var väldigt bra och kändes stark och fin. Alla hästar gick kjempebra idag och gick vidare, sa Geir Vegard Gundersen.

Äntligen seger för Diamanten
Diamanten har gjort flera tappra insatser i gulddivisionen och varit bland de tre flera gånge utan att få vinna. Men nu var det dags och den första fullträffen på över ett år kom i den andra V86-avdelningen på Bergsåker. Storfavoriten Zaccaria Bar galopperade i den första kurvan samtidigt som Island Life tog ledningen och drog i ett hårt tempo. Första varvet travades efter 1.10,4 och Björn Goop hade placerat Diamanten perfekt i andra par utvändigt. Det var Global Adventure utvändigt om ledaren som kopplade greppet in på upploppet och stred berömvärt. Men det räckte ”bara” till andraplatsen för när Björn Goop vred ut Diamanten vid upploppets början hade hästen bästa farten till slut och tog sig säkert förbi. Segertiden blev finfina 1.10,7/1640a för den av Peter ”Foppa” Forsbergs delägda stjärna.
– Han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Det är klart att det är lite frustrerande när man inte vinner men samtidigt har han haft en väldig otur och haft dåliga utgångslägen. Det är svårt i den här klassen när alla är så jämna, sa Björn Goop.

Norsk överraskning
I den tredje avdelningen blev det en rejäl överraskning i uttagningsloppet till det norska derbyt, där 19-oddsaren Super Winner spurtade till en lätt seger efter att ha kommit loss ifrån rygg på ledaren i utgången av sista sväng. I sulkyn satt Åsbjörn Tengsareid som även tränar.
Oskar Flordhed bjöd på en snygg och offensiv styrning där han kuppade sig till ledningen mitt i loppet när han körde till från spår tolv. Den taktiska finessen skulle visa sig vara ett vinstgivande drag med Caprioso. Hästen, som tränas av Öystein Tjomsland, höll säkert undan över upploppet före Hunter Montana som fick chansen sent ifrån rygg på ledaren. Oskar Flordhed knöt näven i en segergest när mållinjen passerades efter den sköna segern med Caprioso i V86-4, tillika lärlingsloppet. Favoriten Vice Versa Diamant galopperat upprepat.

Stallskriket höll
Stallskriket Todin, numera i regi Erik Killingmo, infriade förväntningarna i den femte avdelningen och utan skor på samtliga hovar dansade han undan från ledningen och vann lekande lätt.
Åsbjörn Tengsareid tog en dubbelseger på V86 när han styrde in segermaskinen Axe Brogård till en ny fullträff i den sjunde avdelningen. Favoriten vann enkelt från ledningen och höll säkert Gonzales B.R. ifrån sig över upploppet.
Erik Adielsson vann dubbel på V86 när han styrde in Katja Melkko-tränade Didi Dam i den avslutande avdelningen. Han vann spetsstriden gentemot storfavoriten Honfleur Mearas och fångade upp den sistnämnde på utsidan. Erik Adielsson ryckte undan i slutsvängen och skaffade sig ett par länger som krympte till slut. Didi Dam höll säkert undan, men Honfleur Mearas gav sig aldrig och närmade sig den sista biten och föll med flaggan i topp som tvåa.
Åtta rätt på V86 gav 16 828 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Flera av favoriterna till slutsegern i derbyt fick bra lägen i uttagningsloppen.Per Nordströms Önas Prince fick spår 2 bakom startbilen i V..


Flera av favoriterna till slutsegern i derbyt fick bra lägen i uttagningsloppen.
Per Nordströms Önas Prince fick spår 2 bakom startbilen i V75-1 i jakten tionde raka segern.
Timo Nurmos obesegrade Calgary Games fick spår 3 i V75-6 medan Solvallatränarens andra stora derbyhopp Chiru fick spår 11 i V75-7.
Björn Goops kriterievinnare San Moteur har vunnit sju av nio starter så här långt fick spår 2 i V75-3.
Otur i lottningen hade Daniel Redéns kriterievinnare Brambling som får starta från spår 11 i V75-2.
Samtliga uttagningslopp till Svenskt Travderby avgörs på V75 och de två främst placerade tar sig vidare till finalen söndagen 5 september som lockar med ett förstapris på 2 000 000 kronor.
I uttagningsloppen till Derbystoet noterar vi att Daniel Redéns stochampionats-vinnare Honey Mearas drog innerspår i sitt försök som avlutar tisdagskvällen.

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Global Bodyguard – Stefan Persson (Håkan K Persson)
2. Önas Prince – Per Nordström
3. Kurri Jari Boko – Mika Forss (Veijo Heiskanen)
4. Marre's Dreamboy – Örjan Kihlström (Jörgen Westholm)
5. Staro on the Rocks – Kevin Oscarsson (Jerry Riordan)
6. Samson – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu – Erik Adielsson (Frode Hamre)
8. Global Bookmaker – Mattias Djuse
9. Pre Calculated – Jörgen Sjunnesson (Ola Karlsson)
10. Napoleon Cash – Carl Johan Jepson (Timo Nurmos)
11. Billions – Björn Goop
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. A Good Point – Kevin Oscarsson (Sören Norberg)
2. Shejk – Anders Eriksson (Pasi Aikio)
3. Ready Tonight – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
4. Kuyt F.Boko – Robin Bakker (Paul J P Hagoort)
5. Kocu Boko – Billy Svedlund
6. Climber – Johnny Takter (Sybille Tinter)
7. Baby Boy – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Capital Gain C.C. – Oskar Kylin Blom
9. Hennessy Am – Björn Goop (Kim Pedersen)
10. Amalencius B.B. – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
11. Brambling – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Selected News – Hans-Owe Sundberg
2. San Moteur – Björn Goop
3. Global Beware – Johan Untersteiner
4. Trumpie – Nicklas Westerholm
5. Mellby Illusion – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
6. Mr Brilliant – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Certainly – Magnus B Svedberg
8. Global Badman – Daniel Wäjersten
9. Philosopher – Christoffer Eriksson
10. Kilmister Boko – Per Nordström (Simon Mitman)
11. Chestnut – Oskar Kylin Blom
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Elegant Ima – Magnus Teien Gundersen (Geir Vegard Gundersen)
2. Axel Ruda – Magnus A Djuse (Pär Ländin)
3. Chestnut Bojje – Björn Goop (Robert Bergh)
4. Readly Lavec – Oskar J Andersson
5. Hombre D. – Oskar Kylin Blom
6. Versace Broline – Joakim Lövgren
7. Mr Mah Can – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Comes with Age – Kenneth Haugstad (Stefan P Pettersson)
9. Yuvaraj – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Henry Flyer Sisu – Mika Forss (Timo Nurmos)
11. Valrhona Face – Victor Rosleff (Rigmor Jakobsson)
12. Nocturnally – Jörgen Lorentzen
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Head Run – Carl Johan Jepson (Robert Bergh)
2. Digital Races – Christoffer Eriksson
3. Calgary Games – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
4. Berra Steel – Daniel Wäjersten
5. Furies Rain – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
6. Comand – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
7. Black and Quick – Per Lennartsson (Timo Nurmos)
8. Lucky Truc – Björn Goop (Peter Arnqvist)
9. Sidney Celeber – Kim Eriksson (Roger Walmann)
10. Mister Hercules – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
11. Castillo – Ken Ecce (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2021
2 640 meter autostart
1. Devs Definitif – Mattias Djuse
2. Titan Yoda – Ulf Ohlsson (Jennifer Persson)
3. Mellby Ironman – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
4. Hindenburg Am – Markus B Svedberg
5. Kissinger Boko – Erik Adielsson (Robert Dunder)
6. Staro Obrigado – Steen Juul (Sören Kolberg)
7. Parker – Örjan Kihlström (Jörgen Westholm)
8. Pewdiepie – Björn Goop
9. Hat Trick – Johnny Takter (Robert Bergh)
10. Lucifer Sam – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
11. Chiru – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
12. Halo Am – Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 1 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Emelie E. – Thomas Uhrberg (Ola Samuelsson)
2. Tilda Express – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
3. Cash and Carry – Anders Svanstedt
4. Genta Oh Ja – Carl Johan Jepson (Björn Goop)
5. Make My Dream – Claes Sjöström
6. T.Wall's Karma – Roger Pettersson
7. Ivanka Amok – Jorma Kontio (Timo Nurmos)
8. Erin Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
9. Namaste – Kevin Oscarsson (Sören Norberg)
10. Maggiore – Conrad Lugauer
11. Eagle Eye Sherry – Björn Goop
12. Joy Alissa – Fredrik Linder
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 2 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Dame de Tailleur – Kim Oscarsson (Jim Oscarsson)
2. Heloise Am – Kim Eriksson (Roger Walmann)
3. Bring Me Wine – André Eklundh
4. Mill Cava – Ulf Ohlsson (Ulf Stenströmer)
5. Betting Pacer – Per Lennartsson (Niklas Robertsson)
6. Modern Times – Kenneth Haugstad
7. The Primerose – Björn Goop
8. Staro Onyourmarks – Oskar Kylin Blom
9. Moofushi – Johnny Takter (Lars I Nilsson)
10. Emma Häggenäs – Carl Johan Jepson (Ola Samuelsson)
11. Samaritana – Mika Forss (Timo Nurmos)
12. Barbro Kronos – Erik Adielsson (Svante Båth)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 3 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Hoboken Am – Ulf Ohlsson (Timo Nurmos)
2. Quantal Quetzal – Örjan Kihlström (Mattias Djuse)
3. The Fastlove – Björn Goop
4. Fabulous Pellini – Erik Adielsson (Svante Båth)
5. Beware Kronos – Jeppe Juel (Jerry Riordan)
6. Juni Rapid – Anders Svanstedt
7. Hilarious Am – Adrian Kolgjini
8. Bahama Passion – Mikael J Andersson (Tommy B Andersson)
9. Kirsi Boko – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
10. Anice Cake – Jim Oscarsson
11. Kailua Boko – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
12. Rapunzel – Kevin Oscarsson (Björn Goop)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 4 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Crashed Eggs – Örjan Kihlström (Roger Walmann)
2. Loaded Maria – Markus B Svedberg
3. Generator – Björn Goop
4. Biscaia – Erik Adielsson (Nicole Melberg)
5. Globalizer – Stefan Persson (Jerry Riordan)
6. Kroatia Boko – Thomas Uhrberg
7. Manstone Two U. – André Eklundh
8. Devs Dandelion – Mattias Djuse
9. Global Black Money – Ulf Ohlsson (Magnus Jakobsson)
10. Clandestine – Daniel Wäjersten
11. Begum Kronos – Johan Untersteiner (Peter Untersteiner)
12. Phantasy Tile – Johnny Takter (Ola Samuelsson)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 5 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Peony – Björn Goop
2. Nashy Håleryd – Johan Untersteiner
3. Sayonara – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
4. Caramelle T.T. – Örjan Kihlström (Fredrik Persson)
5. Hall of Am – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
6. Keira de Veluwe – Per Lennartsson (Timo Nurmos)
7. Chablis Ribb – Erik Adielsson (Josefine Ivehag)
8. Fantaghiro Brick – Pierre Nyström (Lise-Lotte Nyström)
9. Aperfecttric – Jim Oscarsson
10. Hazyshadeofwinter – André Eklundh
11. Breidabliks Kahlua – Conrad Lugauer
12. Woodbury Wine – Stefan Persson (Peter Untersteiner)
Förstapris: 100 000 kronor

Uttagningslopp 6 Derbystoet 2021
2 140 meter autostart
1. Honey Mearas – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. Florist – Jim Oscarsson
3. Circus – Björn Goop
4. Global Brilliance – Ulf Ohlsson (David Persson)
5. Stella Nova Race – Per Lennartsson (Ulf Stenströmer)
6. Queen Ratzeputz – Claes Sjöström (Timo Nurmos)
7. Hera Sisu – Carl Johan Jepson (Eric Martinsson)
8. Chess Brodda – Johan Untersteiner
9. Chiffchaff – Johnny Takter (Ola Samuelsson)
10. Oche Trot – Per Nordström
11. Swisha – Erik Adielsson (Jörgen Westholm)
12. Global Bring it On – Hannu Torvinen (Isto Kuisma)
Förstapris: 100 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Efter elitloppshelgen har Jubileumspokalen växt fram som en av de verkliga höjdpunkterna under året på Solvalla. Onsdagskvällen p&ari..


Efter elitloppshelgen har Jubileumspokalen växt fram som en av de verkliga höjdpunkterna under året på Solvalla. Onsdagskvällen på Solvalla kryddas dessutom av EM för ston med en miljon kronor till vinnaren samt flera andra sportsliga godbitar som till exempel Big Noon-pokalen där tre- och fyraåringar gör upp om ett förstapris på 300 000 kronor.
Förstapriset i Jubileumspokalen är 1,5 miljoner kronor och har lockat ett högklassigt startfält där de tio femåringarna tjänat drygt 50 miljoner kronor tillsammans.
Elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet drog en nitlott i spårlottningen och Daniel Redéns stjärna startar från spår 10. Bättre lycka hade Robert Berghs derbyvinnare Hail Mary som startar från spår 2 bakom bilen.
I EM för ston blir troligen Mellby Free favorit från spår 6 tillsammans med Björn Goop. I fjol blev hon trea från bakspår bakom Conrads Rödluva och Tessy d'Ete.

Startlista, V75-6
Jubileumspokalen)
2140 meter autostart
1. Guzz Mearas - Johan Untersteiner
2. Hail Mary - Robert Bergh
3. Admiral As - Mats E Djuse
4. Axl Rose - Erik Adielsson
5. Click Bait - Per Lennartsson
6. Aetos Kronos - Magnus A Djuse
7. Upstate Face - Adrian Kolgjini
8. Iggy B.R. - Magnus Teien Gundersen
9. Alrajah One - Alessandro Gocciadoro
10. Don Fanucci Zet - Örjan Kihlström
Förstapris: 1 500 000 kronor

Startlista, V75-3
EM för ston
2140 meter autostart
1. Eenymeenyminymoe - Örjan Kihlström
2. Kate Baldwin - Carl Johan Jepson
3. Allegra Gifont - Alessandro Gocciadoro
4. Rebella Matters - Joseph Verbeeck
5. Miracle Tile - Erik Adielsson
6. Mellby Free - Björn Goop
7. Willow Pride - Mika Forss
8. Namanga Bo - Claes Sjöström
9. Unique Juni - Mats E Djuse
10. Chicharita - Jorma Kontio
11. Kali Smart - Adrian Kolgjini
12. Dear Friend - Johan Untersteiner
Förstapris: 1 000 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Vädret bjöd inledningsvis på spridda störtskurar som gjorde banan lite regnvåt, men Mantorp bjöd trots detta på fina t&aum..


Vädret bjöd inledningsvis på spridda störtskurar som gjorde banan lite regnvåt, men Mantorp bjöd trots detta på fina tävlingar med högklassig sport.
Coin Perdu har haft en framgångsriks men brokig tävlingskarriär och trots att han nu är sju år och att han började tävla som tvååring så gjorde han i V64–1 sin blott 31:a start i karriären.
När Svante Båth-tränade Coin Perdu ifjol gjorde comeback hade han varit borta från tävlingsbanan i två år, och om någon tvivlat på om Coin Perdu kan komma tillbaka till toppen, så borde tvivlet ha dämpats efter kvällens insats.
Med en amerikansk sulky bakom sig gav Coin Perdu ett riktigt fint intryck, nästan hela vägen in i mål. När Erik Adielsson bad Coin Perdu om full fart in på sista bortre långsidan fick han ett snabbt svar och Coin Perdu sköljde till ledningen. Segern var sedan aldrig i fara, men under de sista 50 meterna blev det ändå lite dramatik då Coin Perdu taktade ur och tappade travet.
– Han slutade springa 50 meter kvar och ballade ur fullständigt, men han kändes så spänstig och fin och jag hade så mycket krafter kvar att jag är ganska så säker på att Coin Perdu bara slappnade av för tidigt. Han avslutade 1.10,5 sista varvet med bra kräm i tömmarna och han tar steg åt rätt håll varje dag, sa Erik Adielsson i vinnarcirkeln.

Strulpelle på rätt väg
Bandido Gar vann hälften av sina lopp ifjol som treåring, ofta mot riktigt bra motstånd dessutom. I år har det mest strulat och han kom till start med en resultatrad där det senaste loppets femtepris var det bästa resultat han kunde visa upp. I V64–2 var dock segern aldrig i fara. Efter ett lopp utvändigt längst bak i fältet kunde Jorma Kontio vänta med att sätta in stöten och in på upploppet var det redan klart och Jorma Kontio satt blickstilla i sulkyn när Bandido Gar kopplade greppet på Vien Ici.
Tränaren Susanne Richter var själaglad efter segern och berättade om varför Bandido Gar nu fungerade bättre.
– Äntligen fungerade han. Jag litade på min magkänsla och tyngde ner honom mycket mer nu, sa Susanne Richter.

Tog tredje raka segern
Under kvällen bjöds det på fyra Breeder’s Crown-uttagningar där de sex första hästarna i mål tog sig vidare till semifinal.
Solen tittade fram och banan hade hunnit torka upp en aning när Red Lady Express följde upp sin senaste seger i E3-final genom att gå i ledningen varje meter av V64–3. Efter en snabb start fick körande Björn Goop sänka tempot och när han sedan ökade hastigheten igen under slutvarvet kunde ingen riktigt haka på. Det treåriga stoet tränas av b-tränaren Christian Persson och i sin sjunde start i livet tog Readly Express-dottern sin fjärde seger. Segertiden landade trots ett lugnt förstavarv på 1.13,9 och nu väntar härnäst kval till Oaks för Red Lady Express.
Without a Doubt tvekade inte en sekund när han försvarade ledningen från sitt innerspår och sen fortsatte han att försvara sig när favoriten Aquarius Face kom fram utvändigt i V64–4. Satsningen från kusken Martijn de Haan visade sig helt korrekt, för ingen kunde utmana Without a Doubt in mot mål. Aquarius Face höll bra till andraplatsen för Lutfi Kolgjini.

Önas Prince är fortsatt kung
Önas Prince var redan krönt till kung över fyraårskullen efter seger i både Kungapokalen och Sprintermästaren. I V64–5 hade han lottats till spår tolv och i en Breeder’s Crown-uttagning där huvudfokus var att ta sig vidare till semifinal genom att vara bland de sex första i mål satt Önas Prince långt bak i fältet. Över upploppet visade dock Önas Prince att han är kullens starkaste och snabbaste häst genom att flyga fram och säkra segern tillsammans med Per Nordström precis när mållinjen uppenbarade sig.

Vann efter ännu en tuff resa
Norska gästen Global Bred To Win hade sju raka segrar varav de tre senaste segrarna tagits från positionen utvändigt om ledaren. Tränaren Geier Vegard Gundersen hade sagt att man nu ville ge Global Bred To Win ett rygglopp och det fick hon också under det inledande varvet. Men när kusken Magnus Teien Gundersen sände iväg Global Bred To Win var det ingen som gick ut framför henne och hon fick gå hela sista varvet först i tredjespår. Trots ännu en tuff resa fanns det inget som kunde stoppa Global Bred To Win i hennes väg mot åttonde raka segern och segermarginalen skrevs till tre betryggande längder.
6 rätt gav 470 kronor, 5 rätt 8 kronor och för 4 rätt blev det ingen utdelning och de pengarna flyttas över till en jackpot.

Casper Hedberg, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Millmasai* Millmasai*   [h 4] 2140/5 C 1 13.4 91
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Heidi Solo* Heidi Solo*   [s 5] 2160/8 C 1 25.4 297
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-2 Millroyce* Millroyce*   [v 5] 1640/10 C 0 20.4g 108
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Valokaja Hindö* Valokaja Hindö*   [h 5] 2140/12 A 6 12.6 514
2016-08-12 2016-08-12 Åby-4 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 6] 2140/9 C 0 15.1 218
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Spring Field* Spring Field*   [v 3] 2140/7 B 0 21.3g 18
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Ybergue Ybergue   [s 5] 2140/10 B 0 17.5g 33
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Martini Akema Martini Akema   [v 7] 2140/6 B str
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Aberfeldy Aberfeldy   [s 5] 2140/10 B 7 15.7 60
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-7 Fetter'n T.G.* Fetter'n T.G.*   [h 10] 2160/5 C 4 22.1 243
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 Brother Tuck* Brother Tuck*   [h 3] 2140/2 C 0 18.8 151
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Börke Bertine* Börke Bertine*   [s 5] 2140/9 D 0 g 404
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-1 Exit River* Exit River*   [v 4] 2140/9 D 4 15.8 302
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Miss Young* Miss Young*   [s 9] 2100/11 D 0 16.0 637
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-6 Euforia N.O.* Euforia N.O.*   [s 5] 2100/4 C 6 15.9 106
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Miss Young* Miss Young*   [s 9] 2120/10 C 4 16.7 167
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Norva Young* Norva Young*   [s 4] 2100/1 C 1 17.6 33
2016-06-09 2016-06-09 Åby-9 The Secret Light* The Secret Light*   [v 6] 2640/5 D 0 g 1976
2016-06-09 2016-06-09 Åby-3 Lord Wine* Lord Wine*   [h 3] 2140/3 B 0 15.9 769
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Pilot Joe* Pilot Joe*   [v 4] 2140/4 C 0 g 56
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Goldomaster Goldomaster   [v 10] 2160/7 C 2 14.4 25
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-3 Tverdals Megalopp* Tverdals Megalopp*   [s 3] 2140/3 C 2 33.7g 111
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Eurita* Eurita*   [s 6] 1640/7 C 4 14.8 35
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2140/2 C 4 17.9 45
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Valokaja Hindö* Valokaja Hindö*   [h 5] 3140/3 B 0 15.6 348
2017-10-12 2017-10-12 Åby-9 Farah Diba River* Farah Diba River*   [s 5] 2640/12 B 0 14.7 59
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-11 Black Talisman* Black Talisman*   [h 3] 2140/3 D 5 13.1 285
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-5 Valokaja Hindö* Valokaja Hindö*   [h 6] 2140/5 D 5 11.6 385
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-2 Thai Bakery* Thai Bakery*   [s 5] 1640/7 B 0 12.5 69
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 5] 2140/2 C 1 15.1 20
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Escada B.R.* Escada B.R.*   [s 5] 1640/7 B str
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-13 Rite on Win* Rite on Win*   [v 9] 1640/1 D 1 10.5 194
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Raise Broline Raise Broline   [s 4] 2140/9 A 2 14.4 17
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 6] 2640/1 D 3 15.1 351
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-9 Emir la Brousse* Emir la Brousse*   [v 5] 2140/11 C 0 14.1 33
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 N.Y.CoeurdeSoleil* N.Y.CoeurdeSoleil*   [h 5] 2640/5 B 0 g 17
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-10 Valle Mattis* Valle Mattis*   [h 8] 2640/2 C 2 24.8 17
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-2 Hauan Hera* Hauan Hera*   [s 5] 2140/2 B 0 g 307
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-3 Revenue Lavec* Revenue Lavec*   [v 5] 1640/1 B 0 14.0 25
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-6 Faust Boko* Faust Boko*   [v 6] 2640/2 B 3 15.2 34
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Larry Joe* Larry Joe*   [h 4] 2140/6 C str
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-6 Faust Boko* Faust Boko*   [v 6] 2640/7 B 1 15.9 13
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2140/7 D 0 20.2g 93
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-8 Code Bon Code Bon   [h 6] 2140/7 A 2 12.5 13
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-8 Egon N.O.* Egon N.O.*   [h 3] 2140/5 C 0 31.3 434
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-2 Egon N.O.* Egon N.O.*   [h 3] 2140/7 B 2 29.7 19
2018-07-26 2018-07-26 Boden-9 Valley Streamline Valley Streamline   [v 7] 2140/3 C 1 15.5 125
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Valokaja Hindö* Valokaja Hindö*   [h 7] 2140/6 D 7 12.1 555
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 8] 2140/15 B 0 30.5g 849
2018-06-28 2018-06-28 Åby-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2140/7 D 8 15.3 132
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Always On Time* Always On Time*   [v 5] 1640/4 C 0 g 31
2018-04-28 2018-04-28 Åby-8 Gretzky B.R.* Gretzky B.R.*   [h 4] 1640/10 D 0 g 238
2018-04-28 2018-04-28 Åby-9 Nice Eleven L.* Nice Eleven L.*   [s 5] 2140/3 D 0 13.2 254
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Valle Mattis* Valle Mattis*   [h 8] 1660/10 C 3 24.8g 40
2018-02-03 2018-02-03 Åby-3 Moe Tjalve* Moe Tjalve*   [h 5] 2160/4 D str
2018-02-03 2018-02-03 Åby-7 Pingus Vang* Pingus Vang*   [v 11] 2140/6 C 7 14.4 112
2018-02-03 2018-02-03 Åby-10 Emir la Brousse* Emir la Brousse*   [v 6] 2640/7 D 0 g 259
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-6 Iggy B.R.* Iggy B.R.*   [h 3] 2140/6 B 1 14.5 22
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-8 Troll Solen* Troll Solen*   [h 6] 2140/7 A 2 23.1 43
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-6 Noble Superb* Noble Superb*   [h 4] 2140/5 C 5 12.4 91
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-3 C.Nu Gilbak* C.Nu Gilbak*   [v 5] 2640/10 B 0 15.3 93
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-8 Troll Solen* Troll Solen*   [h 6] 2140/7 B 3 20.8 74
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-1 Selma's Revenue* Selma's Revenue*   [v 5] 2640/1 D 0 16.3 221
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-6 Thai Goodwill* Thai Goodwill*   [s 7] 2640/6 D 4 13.8 797
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Troll Solen* Troll Solen*   [h 6] 2160/8 A 1 22.6 26
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-11 Gretzky B.R.* Gretzky B.R.*   [h 5] 2140/2 C 0 12.1 133
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-5 Patent Leather* Patent Leather*   [h 4] 1640/5 B 0 g 81
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-10 Gretzky B.R.* Gretzky B.R.*   [h 5] 1609/10 C 0 10.0 438
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Egon N.O.* Egon N.O.*   [h 4] 2480/6 A 1 29.2 11
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-10 Roberto Brazz* Roberto Brazz*   [v 5] 2480/6 B 1 16.7 30
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-11 N.Y.CoeurdeSoleil* N.Y.CoeurdeSoleil*   [h 6] 1640/2 C 1 11.3 49
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Ramstad Kristian* Ramstad Kristian*   [h 4] 2660/9 B 1 30.8 44
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Egon N.O.* Egon N.O.*   [h 4] 2160/10 A 2 26.0 15
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Le Rapide* Le Rapide*   [v 5] 2140/1 D 6 14.8 48
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Bear My Name Bear My Name   [v 5] 2140/10 D 3 15.7 55
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-4 Egon N.O.* Egon N.O.*   [h 4] 2140/5 A 1 26.4 13
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Sotika Sotika   [s 6] 1640/7 D 0 15.1g 958
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Revenator* Revenator*   [h 3] 2140/3 C 4 17.6 56
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Goeie Gozer* Goeie Gozer*   [v 8] 2160/7 C 0 g 47
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-5 Valle Mattis* Valle Mattis*   [h 9] 1640/3 C 4 20.8 365
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 N.Y.CoeurdeSoleil* N.Y.CoeurdeSoleil*   [h 6] 1640/5 D 1 11.2 79
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-2 Iggy B.R.* Iggy B.R.*   [h 3] 2140/6 B 2 18.5g 11
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/3 D 0 g 606
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Egon N.O.* Egon N.O.*   [h 4] 2180/14 A 1 26.1g 19
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Faust Boko* Faust Boko*   [v 7] 2140/1 D 3 13.8 25
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-6 Hillary B.R.* Hillary B.R.*   [s 4] 2140/9 B 1 12.7 16
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-1 Iggy B.R.* Iggy B.R.*   [h 3] 2140/1 D 1 16.2 14
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Rapp Rauen* Rapp Rauen*   [v 5] 2160/6 C 6 31.7g 85
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-5 Fjord Jerka* Fjord Jerka*   [s 8] 2660/6 D 1 27.1 653
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Let'sTake a Selfie* Let'sTake a Selfie*   [s 5] 2140/2 D 0 14.3 74
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Will Prinsen* Will Prinsen*   [h 6] 2160/10 D 5 23.4 239
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Kuven Storm* Kuven Storm*   [h 6] 2160/6 D 0 34.2g 87
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-6 Noble Superb* Noble Superb*   [h 4] 2660/6 B 3 14.6 19
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Hands Down D.E.* Hands Down D.E.*   [v 6] 2140/12 A 2 12.9 55
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-12 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/11 A 4 12.5 198
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-3 Ivan B.R.* Ivan B.R.*   [h 4] 2140/8 C 0 12.9 838
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-8 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/2 A 4 12.6 18
2020-10-10 2020-10-10 Åby-10 Code Bon* Code Bon*   [h 8] 2680/12 B 6 14.3 33
2020-10-09 2020-10-09 Romme-4 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/8 B 2 13.8 11
2020-10-09 2020-10-09 Romme-8 Ivan B.R.* Ivan B.R.*   [h 4] 2140/11 B 2 14.1 39
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Monbaleno Monbaleno   [v 6] 2140/4 B 5 15.1 68
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-7 Troll Solen* Troll Solen*   [h 7] 2140/6 B 6 22.1 383
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-6 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2640/10 A 3 13.6 15
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-5 Gretzky B.R.* Gretzky B.R.*   [h 6] 2140/2 D 4 12.3 265
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-7 Max Brady* Max Brady*   [h 5] 2140/8 B 0 13.6 1079
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-10 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/6 A 1 13.6 15
2020-07-30 2020-07-30 Åby-5 Max Brady* Max Brady*   [h 5] 1609/8 B 5 10.7 412
2020-07-23 2020-07-23 Åby-2 Failern* Failern*   [v 4] 2140/12 A 6 15.6g 19
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-3 Carolina Volo* Carolina Volo*   [s 3] 2140/8 A 7 16.2 71
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-6 Sam the Man* Sam the Man*   [h 5] 2140/6 C 1 13.3 34
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-9 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/6 A 1 12.4 14
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-2 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/5 A 1 13.3 21
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-2 Global Bred to Win* Global Bred to Win*   [s 3] 2140/6 A 1 14.9 12
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-10 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/4 A 1 13.9 15
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-4 Gretzky B.R.* Gretzky B.R.*   [h 6] 2100/5 B 0 g 62
2020-06-04 2020-06-04 Åby-2 Carolina Volo* Carolina Volo*   [s 3] 2140/3 C 4 15.7 73
2020-06-04 2020-06-04 Åby-9 Iggy B.R.* Iggy B.R.*   [h 4] 2640/10 D 0 g 44
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-1 Global Bred to Win* Global Bred to Win*   [s 3] 2140/7 D 1 14.6 13
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-5 Ivan B.R.* Ivan B.R.*   [h 4] 2140/7 B 1 12.1 30
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-8 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 3] 2140/5 A 1 13.3 14
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-4 Isabel B.R.* Isabel B.R.*   [s 4] 2140/11 B 6 15.0 81
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-7 Faust Boko* Faust Boko*   [v 8] 3180/8 D 0 15.6 597
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-9 Blueridge Sun* Blueridge Sun*   [s 5] 2140/10 C 6 13.6 206
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-10 Ivan B.R.* Ivan B.R.*   [h 4] 2140/5 C 6 13.2 198
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-11 Noble Superb* Noble Superb*   [h 5] 1640/4 C 6 11.2 293
2020-02-20 2020-02-20 Åby-9 Sam the Man* Sam the Man*   [h 5] 2140/4 A 1 17.3 20
2020-02-01 2020-02-01 Åby-5 Jack Zon Jack Zon   [v 6] 3160/14 C 0 16.8 808
2020-02-01 2020-02-01 Åby-6 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2160/8 C 0 16.7 691
2020-02-01 2020-02-01 Åby-7 Carmen Brick Carmen Brick   [s 6] 2140/4 D 0 1258
2020-02-01 2020-02-01 Åby-8 Trö Hera* Trö Hera*   [s 9] 2660/9 C 1 25.5 301
2020-02-01 2020-02-01 Åby-10 Imperator Imperator   [v 9] 2140/2 D 0 16.1 722
2020-02-01 2020-02-01 Åby-11 Chikorita Jons Chikorita Jons   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 947
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-3 Brage Hindö* Brage Hindö*   [v 8] 1640/6 B 3 11.6 90
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-10 Troll Solen* Troll Solen*   [h 8] 2140/7 C 2 21.8 172
2021-09-15 2021-09-15 Åby-3 All In Sox* All In Sox*   [h 3] 2140/3 D 3 14.0 69
2021-08-24 2021-08-24 Jägersro Trav-9 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 4] 2640/1 C 5 13.4 25
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-6 Nikita Vrijthout Nikita Vrijthout   [s 4] 2140/7 A 0 14.3 24
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-10 Valokaja Hindö* Valokaja Hindö*   [h 10] 2140/1 B 2 13.1 68
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-4 Sam the Man* Sam the Man*   [h 6] 2140/8 B 1 13.8 15
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-6 Kaatje* Kaatje*   [s 4] 2140/3 C 1 15.6 58
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-10 Iggy B.R.* Iggy B.R.*   [h 5] 2140/8 D 5 10.9 1003
2021-08-14 2021-08-14 Åby-11 Valokaja Hindö* Valokaja Hindö*   [h 10] 3140/9 D 5 12.5 939
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-2 Sogns Basse* Sogns Basse*   [h 5] 1640/3 C 5 28.2 147
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-3 All In Sox* All In Sox*   [h 3] 2140/4 C 2 15.0 16
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-7 Orlando Young* Orlando Young*   [h 3] 2140/7 B 1 17.6 17
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-9 Troll Solen* Troll Solen*   [h 8] 2140/8 C str
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-8 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 4] 2140/11 C 2 13.0 186
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-9 Global Bred to Win* Global Bred to Win*   [s 4] 2140/9 A 1 13.6 27
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-3 All In Sox* All In Sox*   [h 3] 2140/3 C 6 15.7 35
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-8 Bolt Challenger* Bolt Challenger*   [v 4] 2140/4 D 7 15.3 766
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-11 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 4] 2140/4 C 2 12.6 64
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-12 Imperatur Am Imperatur Am   [h 3] 2140/2 B str
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-4 All In Sox* All In Sox*   [h 3] 2140/9 B 1 15.3 33
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-6 All In Sox* All In Sox*   [h 3] 2140/6 B 2 15.0 17
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-8 Imperatur Am Imperatur Am   [h 3] 2140/6 C 1 15.1 20
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-5 Monbaleno Monbaleno   [v 7] 2140/1 D 0 16.1 568
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-7 Imperatur Am Imperatur Am   [h 3] 2140/5 D 2 19.5g 13
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-9 Sam the Man* Sam the Man*   [h 6] 2140/6 C 7 12.6 57
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-7 Elegant Ima* Elegant Ima*   [h 4] 2140/8 B str
2021-04-14 2021-04-14 Åby-5 Carolina Volo* Carolina Volo*   [s 4] 2140/1 C 3 14.6 261
2021-04-14 2021-04-14 Åby-7 Chandelles* Chandelles*   [s 4] 2140/4 B 0 g 61
2021-04-14 2021-04-14 Åby-8 Kräsj* Kräsj*   [h 4] 2640/7 A str
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Kräsj* Kräsj*   [h 4] 2140/6 A strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se