V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 9] 2140/4 D
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-2 Hallsta Annie Hallsta Annie   [s 3] 2140/2 D
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-9 Cool Flow Cool Flow   [s 6] 2140/2 C
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-7 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 7] 1660/7 C
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-5 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 7] 2140/4 B

Nyheter för travkusk


4 124 personer fanns på plats på Gävletravet 12 juli 2005 för att heja fram Järvsöfaks och Jan-Olov Persson i ett av kv&aum..


4 124 personer fanns på plats på Gävletravet 12 juli 2005 för att heja fram Järvsöfaks och Jan-Olov Persson i ett av kvällens lopp.
En vanlig tävlingskväll med V5, ett lopp med bara fem hästar. Ändå storpublik en tisdag i juli.
Men så talades det också om ett världsrekordförsök.
Tidigare sportchefen i Gävle Tommy Åström minns att det låg något i luften den där kvällen. Banmästaren Roger Fyhr hade preparerat banan i dagar och hade dessutom tur med vädret. Folket strömmade till och banprogrammen som trycks upp i stor upplaga tog slut.
- Det var väl 25-30 grader den kvällen och banan var fantastisk. Allt stämde verkligen vilket det måste göra sådana här gånger. Samma förutsättningar måste till för att slå det där världsrekordet och dessutom en lika fin häst som Järvsöfaks. Jag tvivlar faktiskt på att det ska gå på flera år än, säger Tommy Åström.

Saknade rekordens rekord
Järvsöfaks var rasens bäste. Hästen var 11 år gammal med nästan 13 miljoner på kontot och 122 segrar på 142 starter vid tiden. Men det var något som fattades.
Jan-Olov Persson ville slå norske Spikelds fem år gamla världsrekord på 1.18,6 och visa att hans häst även var den snabbaste.
- Vi siktar på världsrekordet och förutsättningarna ser bra ut. Det är varmt och skönt och banan mycket snabb. Vi får se, sade Jan-Olov Persson i en intervju på stallbacken under tävlingskvällen.
I journalisten Robert Okpus bok ”Järvsöfaks: sagan om kallblodskungen” berättas om hästens balans den här kvällen. Bakhovarna höll för att köra utan skor. Däremot var Jan-Olov Persson inte nöjd med Järvsöfaks framhovar.
Lösningen blev ett par två millimeters gummisulor som tagits fram av en hovslagare i Norge.
Att Järvsöfaks kunde springa fort visste alla. Nu gällde det att hushålla med resurserna i loppet för att hästen inte skulle bli trött.
”Planen var enkel. Att hålla ett jämnt, hårt tempo. Runt 1.18 hela vägen”, står det i boken.

Med ett tidtagarur i näven
Att Lars I Eriksson skulle ta ledningen med startsnabbe Rolex K. när bilen lämnade hade Jan-Olov Persson kalkylerat med. Men redan i den första kurvan tog Järvsöfaks hand om kommandot. Och lämnade sina motståndare.
Publiken var med på noterna och från sin plats uppe i tornet lade Tommy Åström in en liten stämningshöjare direkt i sitt referat.
”Det är Järvsöfaks som börjat attacken på Spikelds världsrekord på 1.18,6”.
Loppet blev en klassiker. Tommy Åström - känd för sitt lugn – gjorde sitt till med sin nedräkning på upploppet.
”Tio sekunder, nio, åtta, sju, sex, fem…”
- Det var så jäkla mycket folk på plats och helt enormt vad det hejades. Jo, jag hade planerat det där och satt med ett tidtagarur i näven och visste vad sluttiden skulle vara för ett nytt världsrekord. Jag visste när det var tio sekunder kvar. Så jag tittade på klockan hela tiden och räknade. Jag tror att jag kom ner till ”ett” faktiskt, säger Tommy Åström och skrattar till vid minnet.
Sluttiden blev 1.17,9 över 1640 meter med autostart. Jim Frick körde Persson-stallets Trollfager som slutade tvåa på tiden 1.22,1, trea i mål Rolex K. på samma tid.

In i Perssons hjärta
Järvsöfaks världsrekord från 2005 har stått sig.
Jan-Olov Persson i vinnarcirkeln den kvällen:
- Det är makalöst. När jag började tävla med kallblod hade jag hoppats att jag skulle bli först under 1.20 men det var ju Spikeld som kom först under det. Nu blev jag först under 1.18. det känns fantastiskt i mitt hjärta, sade Persson.
Tv-profilen Per Skoglund jobbade som intervjuare i vinnarcirkeln på sin hemmabana den här kvällen för 15 år sedan.
- För mig var det overkligt. Jag har växt upp i en värld med kallblod tillsammans med mamma, pappa och mina farbröder Stig och Anders. Att Järvsöfaks sprang 17,9 var inget jag vid den tidpunkten kunde ta in till fullo. I flera minuter var jag övertygad om att det inte hade hänt på riktigt, säger Per Skoglund.
Störst, bäst och vackrast. 12 juli 2005 blev Järvsöfaks också kallblodsrasens snabbaste individ.

Mikael Wikner, Kanal 75


På söndag eftermiddag körs Gran Premio della Lotteria på Agnano-banan i Neapel. Normalt körs Italiens storlopp i maj men är i &a..


På söndag eftermiddag körs Gran Premio della Lotteria på Agnano-banan i Neapel. Normalt körs Italiens storlopp i maj men är i år flyttat på grund av Corona-pandemin. Det körs tre försök och en final och Björn Goop är på plats för att köra Face Time Bourbon, vars ägare är hemmahörande i Italien. Stjärnhästen lottades till spåret längst ut bakom bilens vinge i sitt försök. Han får där bland annat möta Vitruvio och Chief Orlando. I övrigt så har Alessandro Gocciadoro med Vernissage Grif i det andra heatet och den hästen har imponerat stort i sommar med flera storloppssegrar i Italien. Han möter i sitt försök bland annat elitloppstvåa Cokstile och den gamla snabbloppsräven Arazi Boko. I det tredje försöket selar Gocciadoro ut en annan av sina stjärnor, nämligen Vivid Wise As. Han får bland annat möta fjolårets världsmästare Zacon Gio som lottades till innerspåret bakom startbilen.
Försöken och finalen körs över 1600 meter och det ligger 785 400 euro i den totala potten.

Gran Premio della Lotteria, försök 1:
1) Sharon Gar – Roberto Vecchione
2) Chief Orlando – Antonio di Nardo
3) Violetto Jet – Vincenzo d’Alessandro J:r
4) Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
5) Zaffiro Top – Vincenzo P. Dell’Annunziata
6) Zefiro Gual – Antonio Greppi
7) Zlatan – Santo Mollo
8) Face Time Bourbon – Björn Goop

Gran Premio della Lotteria, försök 2:
1) Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
2) Cokstile – Antonio di Nardo
3) Frisbee d’Am – Anthony Barrier
4) Arazi Boko – Santo Mollo
5) Zante Breed – Mario Minopoli
6) Uraniuss – Sabato di Vincenzo
7) Vesna – René Legati
8) Zefiro d’Ete – Gaetano di Nardo

Gran Premio della Lotteria, försök 3:
1) Zacon Gio – Roberto Vecchione
2) Stepping Spaceboy – Vincenzo Gallo
3) Vivid Wise As – Alessandro Gocciadoro
4) Una Bella Gar – Marco Volpato
5) Antony Leone – Gaetano di Nardo
6) Billie de Montfort – Gabriele Gelormini
7) Pocahontas Diamant – Federico Esposito
8) Vanesia Ek – René Legati

Kanal 75


Örebro-tränaren selar ut två hästar i V75 när det vankas hemmaplan på lördag. Den bästa chansen kommer i den femte avd..


Örebro-tränaren selar ut två hästar i V75 när det vankas hemmaplan på lördag. Den bästa chansen kommer i den femte avdelningen där Chapuy startar i Silverdivisionen. Den startsnabbe sexåringen vann på en låg 1.11-tid näst senast och höll senast starkt som tvåa i V75 på Färjestad. Chapuy blev då tvåa bakom Rushmore Face på nya rekordet 1.09,6 över kort distans.
– Chapuy (V75-5) var väldigt bra och gjorde ett av sina bästa lopp där. Det var en ganska utdragen spetsstrid och han höll fantastiskt bra på en 1.09-tid, säger Åke Lindblom.
– Han har gått sina rutinjobb efteråt och gick jobb idag (måndag) och kändes väldigt bra. Jag tycker att hästen är i toppform nu.

”Allt ser jätte bra ut – hade önskat sig spår fyra”
Lindblom är väldigt tillfreds med utgångsläget spår fyra bakom bilen över kort distans. Taktiken är given för startkatapulten och tränaren är inte känd för att hymla med chanserna.
– Förutsättningarna är ju fantastiskt fina. Hade man fått önska sig ett spår innan hade jag nog tagit spår fyra. Det är ett väldigt bra läge bakom bilen i Örebro. Han är ju så snabb ut och träffar han rätt bakom bilen är det bra spetschans.
– Allt ser jättebra ut och från ledningen kan han dra i ett hårt tempo. Det är närmaste vägen till mål och då blir det tufft för de andra om de ska ut i spåren och försöka nå honom. Hemmaplan, spetsläge och en häst i bra form. Det kan inte bli bättre och jag måste tro på bra chans. Inga ändringar, barfota runt om igen, säger Lindblom.

Varningen: ”Han kan ha lite chans”
Hemmatränaren har ytterligare en häst med inom V75 och det är Rocking Flax i den fjärde avdelningen. Hästen kommer från seger senast och har varit bland de tre främsta i fyra av årets fem starter. Men nu kommer han åter efter ett uppehåll och har inte startat sedan han vann i Åmål den 26 juli.
– Rocking Flax (V75-4) fick en spark I hagen på en has och var borta länge. Men nu jobbar han väldigt starkt sedan en tid tillbaka och det här är en rätt så bra häst i grunden. Han är stor och gänglig och jag hoppas att han kommer att få en fin höst. Jag hade ju mamman Caddie Athena i träning som var en fantastiskt fin märr. Det här är en häst på uppgång och även om han fick ett dassigt läge med spår åtta så är han ganska kvick iväg. Kommer han ner någonstans så kan han ha lite chans. Inga ändringar.

Michael Carlsson, Kanal 75Danske topptränaren Steen Juul kommer över bron och startar en häst på V86® på Jägersro. V86 som denna vecka delas mellan Ma..


Danske topptränaren Steen Juul kommer över bron och startar en häst på V86® på Jägersro. V86 som denna vecka delas mellan Malmöbanan och Solvalla i Stockholm.
Steen Juul har 50 hästar i träningen och en av dem med bäst inställning är fyraårige hingsten Elephant som har en segerprocent på 41 och varit på pallplats i 16 av 17 starter.
- Han kan vara lite rullig i jobben men på banan sköter han sig och han ger alltid vad han har. Man ska även tänka på att han gått i en ganska låg klass, sedan vann vi ett lopp med 80 000 för tre starter sedan och han har gått upp i klass, säger Steen Juul.
Om du ska beskriva hästen?
- Liten men stark och rejäl. Han är inte så enkel utan lite hingstig.

Perfekt inne i loppet
I senaste starten var Elephant ute i ett långlopp med endast fem hästar där han slutade tvåa.
- Han blev fast i rygg på ledaren med gott om krafter, han var okörd i mål, säger Steen Juul.
Den andraplatsen innebär att Elephant står helt perfekt inne i onsdagens lopp (V86-5) där den första tilläggsgränsen är vid 300 001 kronor. Elephant har tjänat 295 493 kronor.
Dina tankar om distansen 3 140 meter?
- Han gick tre kilometer senast på bra sätt, visserligen i rygg ledaren men var som sagt okörd i mål.
Från spår 1, är det ledningen du är ute efter?
- Om jag kan så kör jag gärna i ledningen, men jag har för dålig koll på de andra hästarna. Min är ingen raket ut även om han är okej från start.
- Han har gått i ledningen en gång tidigare på Jägersro och då vann vi, berättar Steen Juul.
Går du några ändringar till den här starten?
- Ja, det blir barfota bak, det var skor senast. Han har går lite bättre utan.
Vad är hälsningen till spelarna?
- Jag kan de andra hästarna för dåligt, men jag tror på min häst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Järvsöfaks karriär är och kommer sannolikt att förbli oöverträffad inom sitt gebit.En unik individ som nådde längr..


Järvsöfaks karriär är och kommer sannolikt att förbli oöverträffad inom sitt gebit.
En unik individ som nådde längre än någon annan, både på tävlingsbanan och i avelsboxen.
Men även utanför travets gränser.
Resultatet av en gratisbetäckning med en medioker pappa och till salu för en spottstyver som föl så kom han att ta han sin tränare, ägare och uppfödare Jan-Olov Persson på en resa från ruinens brant till den absoluta toppen av kallblodsvärlden.

Genombrott som femåring
Den inledande i mängden av bragder kom som fyraåring då Järvsöfaks som förste svenskfödda häst genom tiderna tog hem det norska kallblodsderbyt.
Bedriften året efter var ännu större.
Blott fem år, under sin första säsong som senior, togs hästen ut för att representera Sverige i Kallblodslandkampen mot Norge.
En landskamp där den röd-vit-blåa dominansen varit i det närmaste total och där norrmännen mönstrade sin största stjärna Bork Rigel.
Det var den dagen som Järvsöfaks besteg kungatronen, genom att kriga ner sin väldige motståndare från utsidan och bryta en 13 år lång svensk segertorka.
En tron han skulle sitta ohotad på ända fram till pensionen ett decennium senare.

Oslagbara rekord
För att Järvsöfaks inte bara var en tävlingshäst långt utöver det vanliga utan ett fenomen stod allt klarare för varje år och varje stor triumf.
Så överlägsen sina rasfränder och så karismatisk i sitt uppförande växte hingsten med tiden fram till landets största travprofil, trots att sporten för de forna brukshästarna ”nordsvenskarna” annars lever i skymundan av de snabbare varmbloden.
Bland sina otaliga rekord och milstolpar var kanske de 48 segrarna på V75 det som gjorde honom så enormt folkkär och Järvsöfaks till ett namn som även många långt utanför travsporten kom att lära sig.
Såväl segerantalet 201, prissumman 21 248 570 kronor som rekordet 1.17,9 är noteringar torde förbli oslagbara under lång tid framöver.

En stjärna utanför travbanan
Tack vare sin stjärnstatus kunde Järvsöfaks beträda mark som ingen annan travhäst gjort.
Han deltog tillsammans med Jan-Olov Persson i Beridna Högvakten i Stockholm.
Han gästade otaliga evenemang runt om i landet, besökte tv-studior, bjöds till Frankrike och spatserade vid Eiffeltornet, uppträdde i Globen, tävlade mot (och besegrade) Charlotte Kalla på 100 meter, har förevigats genom hovavtryck på Liseberg och hemma i Hudiksvall - där han också fått en väg uppkallad efter sig.
På måndagen gjorde han sin sista resa.
– De sista månaderna har han tappat i vikt och ätit sämre så det var vår skyldighet att låta honom vandra vidare mot de evigt gröna ängarna, berättar Jan-Olov Persson för Svensk Travsport.

Tusentals ättlingar
Nu får Järvsöfaks leva vidare via sina ättlingar, för även i aveln blev hans gärning unik.
Han fick sin sista kull 2015 och har 759 registrerade avkommor i Sverige och 425 i Norge, med tusentals efterkomlingar i senare led.
Allra bäst bland sönerna blev Hallsta Lotus, född i första kullen 2000. Så bra att han snuvade pappa på seger 200 i Mjölkloppet i Gävle, i vilket som blev Järvsöfaks sista förlust.
Hallsta Lotus tog över stafettpinnen och blev andra svenskfödda kallblod genom tiderna att springa in över tio miljoner kronor.
Far och son tillbringade sina sista år hos Jan-Olov Persson och ska nu få möta evigheten tillsammans vid Järvsöfaks hage.
– Vi förbereder nu en minneslund i hans hage där askan kommer att urnsättas vid en ceremoni säger Jan-Olov Persson.
Järvsöfaks föddes 23 juni 1994.
Han gick bort 19 oktober 2020.
Nästan 10 000 dagar i ett fyrbent jordeliv som satte outplånliga avtryck i så många tvåbenta.

 

Fakta Järvsöfaks

Född: 23 juni 1994.
Stamtavla: Trollfaks-Järvsö Anna.
Uppfödare: Jan-Olov Persson, Hudiksvall.
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren.
Ägare: Hälsinge Trav AB. (Persson J-O), med flera
Antal starter: 234.
Antal segrar: 201.
Prispengar: 21 248 570 kronor (tia bland svenskfödda travhästar, världsrekord för kallblod).

Utdrag ur meritlistan:
10 SM-segrar (1999-2003 och 2005-2009)
Vald till ”Årets häst” tre gånger, 2003, 2004, 2005.
Vald till ”Årets kallblod” elva gånger, 1998 - 2008.
Världsrekord för kallblod över 1640 meter på tiden 1.17,9 (12 juli 2005).
Världsrekord för kallblod i flest antal vunna lopp i rad - 42 stycken.
Fem raka segrar i Elitkampen (2002-2006).

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 2140/2 0 g 1167
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2680/7 1 29.4 236
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Källna Bitten Källna Bitten   [s 5] 2140/7 0 22.0 649
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1640/1 0 g 398
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Lönshults Signe Lönshults Signe   [s 8] 2140/8 6 15.7 916
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Godspeed Godspeed   [v 8] 2680/5 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1680/15 6 33.3 188
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-7 Nimitz Nimitz   [v 5] 1660/12 5 19.5 380
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1660/5 0 g 615
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/1 0 g 755
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 5] 2660/12 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/5 3 32.5g 40
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 1660/7 0 g 504
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Nimitz Nimitz   [v 5] 2160/6 5 19.4 548
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 8] 2160/10 str 74
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/7 1 29.1 180
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Ravenham Ravenham   [h 6] 2140/6 0 g 304
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Pascal Laser Pascal Laser   [v 8] 2140/12 0 18.3 596
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 8] 2160/10 6 20.1 43
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2160/8 0 37.2 119
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 1640/11 6 26.6g 826
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2140/4 6 33.6 405
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1640/11 8 29.9g 1512
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/9 2 33.0 185
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Quick Change Quick Change   [s 6] 2140/11 6 17.7 545
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/6 1 29.6g 250
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/5 4 17.6 176
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 2140/6 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Dear Alice Dear Alice   [s 6] 2160/8 0 18.6 734
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/1 6 15.9 950
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1660/11 4 30.1 561
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 4] 2160/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/3 0
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/5 1 30.0 99
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Dag Dag   [v 12] 2180/8 6 31.0 74
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/9 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/5 C 1 27.8 92
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/10 B 1 33.9 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/7 C 7 32.7g 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/8 C 0 36.4g 330
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/9 B 2 29.6g 68
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 More Muscles More Muscles   [v 8] 2180/12 B 0 19.1 855
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 1640/10 C 0 17.8 1182
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 11] 2140/6 D 0 19.0 836
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/10 D 0 28.3 799
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/1 C 2 37.5g 108
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2640/2 C 1 30.3 36
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/10 B str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 1640/1 D 4 31.8g 185
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Calibrate Calibrate   [v 3] 2140/3 C 2 20.0 60
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/9 B 8 17.0 1952
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/9 C 0 g 294
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 5] 1640/5 D 0 36.8 443
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 C 4 34.0g 51
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2660/2 B 2 28.1 53
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 2140/4 B 6 17.3 310
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2640/3 C 6 19.2 465
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/15 A 2 19.0g 319
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2180/12 B 0 g 413
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 3] 2140/5 D 7 44.4 216
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/13 A 4 32.8 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2160/8 C 5 32.4g 479
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 1640/3 C 6 36.0g 192
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Carlos Santana Carlos Santana   [v 7] 2140/12 A str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Active Life Active Life   [s 6] 2140/1 A 5 18.2 154
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/12 B 0 16.6 274
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 D 6 18.9 543
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/14 A 6 34.4g 69
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2140/8 A 0 18.2 42
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/7 B 1 27.3 164
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Esping Esping   [v 8] 1640/3 D 0 g 439
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/9 C 4 32.7 366
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/7 D 5 20.1 304
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1640/6 D 7 38.8 156
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 D 4 17.7 543
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 0 g 290
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/13 C 0 18.4 851
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/2 D 0 g 66
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2670/12 B 6 18.4 138
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 1646/8 C 3 18.9 384
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 0 21.4 260
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 B 5 33.6g 71
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2160/5 D 0 15.4 1012
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/2 D 5 27.1g 348
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 2160/7 D 5 28.2 1070
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1485
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Really Charming Really Charming   [v 6] 2140/6 C 6 17.1 94
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Esping Esping   [v 8] 2160/8 D 0 30.6g 202
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Global Millionaire Global Millionaire   [v 9] 2180/12 C 0 14.6 566
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/15 A 5 16.3 194
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1640/2 D 5 33.5g 362
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2660/5 C 7 35.2g 90
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Julius T.J. Julius T.J.   [v 7] 2140/14 B 2 17.7 120
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/5 C 4 17.9 784
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2640/4 C 3 17.3 192
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 D 5 16.5 555
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/6 D 0 23.7g 481
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/8 B 5 16.4 42
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1925
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2080/15 A 0 g 184
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2060/8 B 4 16.3 127
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/6 B 0 g 201
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/12 B 4 18.5 102
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2480/2 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2060/9 C 0 23.9g 262
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2060/6 C 0 g 232
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-8 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/10 D 5 15.4 225
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2080/10 C 4 30.5g 646
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2040/2 B 2 17.6 187
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-2 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1680/9 D 0 34.3 970
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2040/2 C 1 17.9 220
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 1680/3 D 3 16.3 177
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2040/7 C 0 g 503
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2080/9 B 5 17.4 130
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2060/11 B 0 33.8g 328
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2480/4 C 4 18.3 97
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2040/1 D 3 29.7g 245
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2060/13 D 0 34.6g 399
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2040/1 D 7 19.5g 428
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2040/10 C 0 g 60
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/10 B 0 21.3 141
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2100/2 D 0 38.6g 362
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2100/4 C 2 20.6 136
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Nimitz Nimitz   [v 6] 2120/8 B 6 22.5 297
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2120/10 B 7 21.2 113
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Exil Exil   [v 6] 2120/10 C 3 34.4g 405
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2120/11 B 5 20.0 99
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2120/8 D 0 34.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 3140/5 D 8 17.5 505
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/5 B 8 18.6 564
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2148/6 C 1 17.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 1666/13 D 0 19.5 1258
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/3 C 0 g 128
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 1660/9 D 6 14.8 761
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/1 B 2 35.7g 366
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Godspeed Godspeed   [v 9] 2140/14 D 8 17.9g 1071
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2140/2 D 0 g 433
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/7 D 0 20.3 337
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/15 A 8 29.3 241
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2148/3 C 0 g 273
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2148/2 C 0 g 233
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/1 C 4 17.8 270
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 6 19.0 116
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1640/5 D 0 g 496
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 3140/3 D 0 19.9 701
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/1 D 0 g 558
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 268
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1660/15 D 0 g 437
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Godspeed Godspeed   [v 9] 2640/6 D 0 17.3 567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-7 Nimitz Nimitz   [v 6] 2168/8 D 4 17.9 449
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/7 B 0 g 151
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Nimitz Nimitz   [v 6] 1640/3 D 6 17.0 439
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 9] 1660/4 B 4 15.7 241
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2660/8 A 0 g 404
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/2 B str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/12 A 0 g 292
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/7 B 0 32.1g 54
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/13 C 0 g 770
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/3 C 1 17.3g 177
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 2140/3 D 6 35.5 367
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/2 D 0 g 443
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/6 B 0 18.0 960
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/11 C 5 18.3 1197
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/10 D 0 31.2g 841
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/9 D 0 18.0 810
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/5 A 0 g 55
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 7 18.4 444
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 2180/12 C 8 29.8 316
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/5 C 0 33.0 208
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 C 5 18.8 480
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/2 D 0 g 542
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-3 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/5 D 0 17.4 1151
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2660/5 D 0 g 868
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 B 3 18.2 142
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 2 27.0g 130
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/9 B 4 30.8 257
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/8 C 6 29.7 514
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/1 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2180/10 D 8 32.2g 462
2016-02-26 2016-02-26 Romme-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/11 B 7 28.0g 67
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/6 C 0 g 230
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2140/6 D str
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/2 C 8 31.6g 212
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-12 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 841
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/8 B 4 32.0g 50
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/1 D 7 34.2g 255
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/8 B 0 g 36
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 443
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2160/12 C 5 19.5 293
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/5 D 7 31.4g 401
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Dag Dag   [v 13] 2160/7 D 5 31.0 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/5 C 2 27.5 49
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 10] 2660/12 D 0 34.5 372
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 A 1 28.0g 22
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/3 B 3 31.6 169
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1660/7 D 6 18.7g 40
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2140/2 B 6 17.7 442
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/10 A 1 26.3 81
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/9 B 3 27.7g 116
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2180/12 D 0 g 1100
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/13 A 0 23.0g 123
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/13 B 5 27.3 82
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 C 5 26.1g 164
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/8 B 4 20.0 205
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2680/13 A 3 29.1 83
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 17.3 164
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/7 D 0 g 245
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/9 D 0 g 575
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 A str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1640/3 D 0 38.2 332
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/4 D 4 34.0 80
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 C 2 25.6 73
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 20
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/14 B 1 26.3 55
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 2160/11 D 7 39.8g 309
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Nes Troll Nes Troll   [v 7] 2160/5 D 0 32.5g 266
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/1 D 0 g 408
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/2 D 6 30.2 202
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/1 B 5 18.4 39
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 2140/1 D 7 43.3g 371
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/15 B 2 26.5 34
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/8 D str
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 0 18.0 547
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/13 D 0 454
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/4 B 0 18.1 555
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-4 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 B 3 16.7 87
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/5 D 0 15.1 590
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/12 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2140/8 C 0 31.5 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/7 D 0 25.9 193
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-5 Fast S.T. Fast S.T.   [v 3] 1640/7 D 6 34.6 155
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/5 D 6 17.6 181
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1640/1 D 0 17.6 222
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2140/3 D 2 17.1 49
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/10 C 2 26.0g 51
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/5 C 0 33.2g 104
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/5 B 1 17.3 167
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/1 B 0 86
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-9 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 2 17.4 41
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/9 D 0 18.9g 647
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2180/6 D 0 g 288
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 1640/2 D 0 39.0g 126
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-11 Nimitz Nimitz   [v 7] 2140/3 B 2 17.8 94
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/9 B str
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 18.5 94
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2680/11 D 0 17.3 241
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2140/8 D 0 g 319
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/7 C 5 18.1 102
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/3 C 0 101
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 0 31.3g 274
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Pyckolina Pyckolina   [s 3] 2140/4 D 6 33.4 200
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 2040/8 D 0 g 273
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2500/6 C 0 g 156
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/2 C 1 17.2 103
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1700/15 A 7 27.1g 161
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2040/3 D 1 16.7 210
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2060/6 D 6 18.3g 593
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 7] 2480/5 B 4 18.6g 448
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 1660/2 D 1 31.3 261
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 4 16.7 51
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/1 A 1 18.9 19
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2040/5 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1660/4 B 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2060/8 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/4 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Blås Undan Blås Undan   [v 7] 1680/11 A 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 9] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2040/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2060/10 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/3 D 0 19.5g 57
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2040/6 D 0 33.6 524
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/1 B 0 20.1 89
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2500/7 D 3 16.8 101
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 2 16.4 345
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2080/15 A 2 29.4 83
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2500/7 C 4 27.9g 62
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1660/10 D 0 40.6g 464
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/3 B 3 19.5 34
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 2 17.8 242
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2120/11 C 7 20.3 261
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2100/1 D 0 g 39
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2120/6 D 3 19.4g 184
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2660/14 A 6 30.9 63
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2120/6 D 5 33.3 387
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2120/7 D 0 34.9 355
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2100/4 D 6 20.8 133
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2120/11 B 7 29.7g 103
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 5 18.5 162
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/7 B 6 16.7 263
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/5 D str
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/2 C 4 32.0g 205
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 D 0 29.3 520
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 1660/6 D str
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 0 g 334
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/3 C 3 18.5 176
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1660/7 D 0 31.0g 914
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-2 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/6 B 4 16.8 413
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/11 C 0 g 250
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/2 C 2 26.5 152
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/4 D 7 28.6 78
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 0 20.7g 321
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/7 D 0 29.7g 1108
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 2 29.0 54
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2140/2 D 0 g 88
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/2 B 5 17.9 324
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/8 D 8 29.7 531
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Björnivar Björnivar   [h 5] 2160/13 A 8 35.2g 36
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/10 C 0 g 652
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 6 17.0g 447
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2180/8 B 0 33.3g 63
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/12 A 7 16.2 236
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/11 C 4 16.4 233
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2160/12 A 1 30.3 70
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/7 D 4 32.8 328
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/11 C 6 17.8 343
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Nimitz Nimitz   [v 7] 2660/7 C 5 18.3 225
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/1 D 2 29.1 126
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/15 D 5 28.0g 223
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/5 D 5 16.7 338
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1660/7 B 0 32.0g 39
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/10 C 0 18.1 498
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1660/4 C 2 30.0 53
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 1 20.6 105
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/9 D 5 18.4 532
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2180/11 B 3 30.2 528
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/10 C 1 31.4g 66
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 C 7 31.3 641
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/12 B 3 21.1 367
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/1 D 4 29.1g 655
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/9 B 3 18.6g 482
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/6 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2660/10 C 0 g 97
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/9 D 4 34.7g 67
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2660/13 A 2 35.0 98
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2640/6 D str
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 6 29.4g 260
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1680/10 B 2 31.1g 56
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 D 0 g 34
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1640/4 D 0 g 129
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 C 4 31.7 39
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1640/7 C 0 16.6g 293
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/6 D 4 39.3 656
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/1 C 0 g 31
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-4 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2160/6 D 0 g 347
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1660/12 B 8 17.7 199
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 D 1 32.3 117
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2140/13 B 0 g 465
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 1091
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2180/15 C 0 17.3 434
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 B 0 32.8g 448
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 1 26.4 149
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 D 0 35.9g 390
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/4 D 4 35.3g 214
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 0 31.9g 402
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 4 26.8 118
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 More Muscles More Muscles   [v 10] 2140/3 A 0 16.2 325
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2680/12 C 0 g 348
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/9 C str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/5 D 0 g 352
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 527
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2680/11 D 0 30.6 443
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1660/10 C 5 35.6g 243
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/8 D 0 29.8 312
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 D 0 25.7 231
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2160/6 B 0 33.8g 265
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/8 B 5 18.2 56
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/4 B 7 29.4g 80
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/1 D 4 17.7 359
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 1640/1 D 0 30.2 179
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/6 B str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2640/1 C 1 19.7 61
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Järva Gutten Järva Gutten   [h 3] 2160/4 D 0 34.4 133
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 A 0 29.7g 308
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 3 37.1g 58
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 C 6 30.9 795
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/13 A 5 27.2 163
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2180/6 C 0 g 179
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/14 B 5 18.4 314
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/11 D 1 30.9 287
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-6 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2160/7 A 7 31.1g 145
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/5 D str
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 57
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/6 C 5 25.8 428
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 B 0 29.3g 420
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-11 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1660/8 A 0 g 91
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Calibrate Calibrate   [v 5] 2640/3 C 5 17.2 386
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 4 35.1 32
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/7 B 0 17.2g 322
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 732
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/1 C 0 g 316
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/8 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2140/2 C 0 31.6g 35
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/10 B 0 30.6g 134
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/1 B 7 35.2g 55
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/2 D 5 37.2g 29
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2140/2 A 2 29.6g 106
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Nimitz Nimitz   [v 8] 2160/6 C 0 19.3 736
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2180/9 B 1 30.6 322
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2160/8 D 0 35.4g 988
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2160/9 B 1 28.4 101
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1660/7 A str
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/3 D str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 C 5 28.3 223
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/7 B 6 31.7 141
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 6 15.9 342
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/8 C 0 g 147
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2040/1 D 2 14.0 334
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1700/14 B 0 32.3g 674
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2060/8 C str
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/2 C 5 20.9g 79
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Nimitz Nimitz   [v 8] 2040/1 D 5 18.2 237
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 2040/5 B 1 35.2 27
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 10] 2500/13 D 8 18.6 437
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2040/1 D 1 30.0 38
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2060/7 A 2 15.6 116
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2040/4 C 0 33.2 64
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 10] 2060/10 C 2 16.1 252
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 2 16.8 202
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/7 D 3 26.4g 194
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/1 D 1 16.7 33
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 1660/4 C 2 34.9 36
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/9 D 4 20.4 208
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2480/4 D 0 17.8 302
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2080/9 A 0 31.7g 178
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1660/1 B 3 15.6 122
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2040/6 D 8 19.9 160
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2080/15 A 5 34.5 211
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 8] 2060/8 D 0 19.6 143
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2120/10 A 2 36.0g 88
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Björnivar Björnivar   [h 6] 2100/5 D 3 31.6 51
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2120/10 B 7 19.6 86
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2120/4 B 0 g 94
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 8 29.8 243
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 2100/1 D 0 g 85
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 3] 2100/1 D 3 40.5g 450
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 2100/5 B 1 19.3 92
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Björnivar Björnivar   [h 6] 2120/11 C 1 33.3 310
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 10] 2100/1 D 0 19.5 256
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/8 D 0 28.2 502
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/2 D 0 35.6g 201
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/1 B 0 27.4 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/15 B 0 30.9 310
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 Hallsta Minou Hallsta Minou   [s 3] 2140/1 D 5 44.8 577
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1680/8 B 0 33.3g 222
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/5 C 4 17.1 260
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2660/11 D 3 29.1 234
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/3 C 6 17.0g 103
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/3 D 2 35.0 283
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/3 C 7 15.9 753
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/1 B 7 30.5 28
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/14 C 0 24.8 723
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 413
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/3 C 1 31.0 274
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/3 D 7 16.6 380
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/4 B 7 35.9g 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Stjärnvira Stjärnvira   [s 9] 2160/12 C 4 26.6 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1660/8 A 4 17.0 44
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/1 C 0 35.4 320
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 C 3 29.5 92
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/6 C 1 17.1 616
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/9 C 8 32.8g 135
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/4 D 0 g 398
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/6 C 0 17.2 358
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/8 D 3 16.6 244
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/10 C 2 26.0 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/6 C 3 17.5 258
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2180/9 B 1 30.8 36
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1640/6 D 7 40.5g 109
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 Hallsta Fuxie Hallsta Fuxie   [s 3] 1640/2 D 7 50.5 300
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/2 B 0 18.1 333
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/2 C 2 17.3 171
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/11 C 4 33.1 211
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/10 A 4 28.6g 19
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/1 C 6 20.4 119
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 More Muscles More Muscles   [v 10] 3180/11 C 0 21.4 546
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1680/9 C 7 38.0 188
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 101
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/3 D 6 18.0 219
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/8 D 2 29.2 859
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1640/3 B 3 17.7 58
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1660/7 D 0 32.4 451
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2140/8 D 2 38.0 489
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 10] 1660/9 B str
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/4 B 0 g 90
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/1 D 0 g 186
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 2160/9 D 7 34.3 445
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/9 D 7 33.4 507
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/11 A 7 17.6 394
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 2 240
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/3 D 0 186
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/7 D 7 32.8g 78
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/8 D 2 25.0 93
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 D 0 g 560
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/4 C 2 30.9 71
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 11] 2160/4 D 5 32.1 655
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1640/1 D 5 32.6 235
2018-01-07 2018-01-07 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 A 2 30.7 17
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/2 D 1 18.6 172
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 B 3 33.6g 68
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-4 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/4 D 8 18.2 362
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2660/6 D 0 34.1g 731
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 3] 2140/3 D 3 37.0 274
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/12 D 0 28.8 421
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/13 B 0 g 128
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/12 A 0 29.7g 91
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2160/8 B 1 38.3 32
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/6 D 0 18.9 710
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/2 C 5 28.0 316
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 1640/9 D 0 18.0 208
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2660/6 B 5 34.6g 190
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 D 0 g 859
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Calibrate Calibrate   [v 6] 2660/9 C 8 17.3 363
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2160/10 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 1660/5 D 5 34.6 86
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/2 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/12 C 0 18.6 617
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/6 B 8 30.4 23
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 400
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 4] 2140/1 C 1 34.9 36
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2660/15 D 5 25.9g 1014
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-6 Calibrate Calibrate   [v 6] 2640/8 D 0 16.4 1004
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/7 C 6 17.4 269
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/10 B 2 28.4 23
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/2 D 3 27.6 363
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-8 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 D 5 15.6 862
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/1 D 0 20.7 240
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/6 D 0 g 402
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 1640/2 D 7 40.4 879
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/3 D 2 26.5 75
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/10 C 4 29.6 160
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2140/5 D 0 32.1g 1000
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/13 B 4 16.4 358
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/6 C 6 17.8 264
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1660/8 A 3 33.0g 35
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-3 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/1 D 6 44.7 357
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/12 A 5 29.3 91
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/5 D 0 g 598
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/3 D 3 20.3 132
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/9 B 2 31.0g 107
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 1640/10 D 0 24.9 174
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-6 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/5 D 0 20.8 352
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 47
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/2 D 7 40.7 136
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/7 D 2 25.3 172
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/1 D 7 27.5 102
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/4 B 2 28.4 14
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/3 C 3 30.7 549
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/13 A 5 31.6g 68
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2160/8 C 2 28.4 286
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1640/4 B 1 32.1 28
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 242
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/6 C 0 g 406
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2100/6 B 0 20.4 87
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2100/7 D 0 19.1 496
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2100/1 C 0 20.1 70
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2120/9 C 0 36.2 137
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2520/11 C 4 26.1 80
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2500/9 D 5 17.8 107
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/10 A 1 29.9g 123
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2060/11 C 4 15.9 629
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 1680/11 B 1 15.8 202
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2040/3 D 6 20.5 126
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2060/10 B 5 35.0 93
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/2 D 1 32.2g 33
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 1660/4 D 0 g 409
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 9] 2060/6 D 6 34.1g 148
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2040/9 D 4 17.2 221
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2060/14 B 3 15.8 275
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2040/5 D 8 32.7 63
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/10 C 0 16.1 1000
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/5 C 5 34.8 40
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1660/2 C 3 28.1 246
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2060/8 C 1 35.0 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2060/8 D 7 21.2 151
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2480/1 C 6 18.7 58
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/9 C 4 15.9 385
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/14 B 6 30.0 185
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 1680/6 C 1 18.4 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1680/5 B 0 g 85
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2060/9 A 2 17.1 91
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2100/2 C 1 37.2 88
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2100/1 D 3 34.0 56
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2100/11 C 2 32.0 120
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2120/6 C 2 20.4 169
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/4 D 0 29.6g 366
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 S.T.C.C.Bror S.T.C.C.Bror   [v 4] 2140/1 C 0 g 96
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 3180/9 B 6 28.3g 176
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/10 D 5 27.4 1233
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 1640/1 C 3 32.1 95
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 2140/2 A 0 16.8g 68
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/12 B 4 28.0g 306
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2160/14 B 7 15.8 872
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/10 A 6 31.5g 102
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/14 A 5 16.8 342
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 C 0 g 781
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-12 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 1640/1 D 0 g 129
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 624
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Olsims Arne Ol