V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 2140/2 0 g 1167
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2680/7 1 29.4 236
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Källna Bitten Källna Bitten   [s 5] 2140/7 0 22.0 649
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1640/1 0 g 398
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Lönshults Signe Lönshults Signe   [s 8] 2140/8 6 15.7 916
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Godspeed Godspeed   [v 8] 2680/5 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1680/15 6 33.3 188
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-7 Nimitz Nimitz   [v 5] 1660/12 5 19.5 380
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1660/5 0 g 615
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/1 0 g 755
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 1660/7 0 g 504
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Nimitz Nimitz   [v 5] 2160/6 5 19.4 548
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 5] 2660/12 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/5 3 32.5g 40
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 8] 2160/10 str 74
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/7 1 29.1 180
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Pascal Laser Pascal Laser   [v 8] 2140/12 0 18.3 596
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Ravenham Ravenham   [h 6] 2140/6 0 g 304
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 8] 2160/10 6 20.1 43
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2160/8 0 37.2 119
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 1640/11 6 26.6g 826
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2140/4 6 33.6 405
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1640/11 8 29.9g 1512
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/9 2 33.0 185
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Quick Change Quick Change   [s 6] 2140/11 6 17.7 545
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/6 1 29.6g 250
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/5 4 17.6 176
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 2140/6 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Dear Alice Dear Alice   [s 6] 2160/8 0 18.6 734
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/1 6 15.9 950
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1660/11 4 30.1 561
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 4] 2160/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/3 0
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/5 1 30.0 99
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Dag Dag   [v 12] 2180/8 6 31.0 74
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/9 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/5 C 1 27.8 92
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/10 B 1 33.9 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/7 C 7 32.7g 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/8 C 0 36.4g 330
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/9 B 2 29.6g 68
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 More Muscles More Muscles   [v 8] 2180/12 B 0 19.1 855
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 1640/10 C 0 17.8 1182
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 11] 2140/6 D 0 19.0 836
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/10 D 0 28.3 799
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2640/2 C 1 30.3 36
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/1 C 2 37.5g 108
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/10 B str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 1640/1 D 4 31.8g 185
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Calibrate Calibrate   [v 3] 2140/3 C 2 20.0 60
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/9 B 8 17.0 1952
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/9 C 0 g 294
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 5] 1640/5 D 0 36.8 443
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 C 4 34.0g 51
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2660/2 B 2 28.1 53
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/15 A 2 19.0g 319
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2180/12 B 0 g 413
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 3] 2140/5 D 7 44.4 216
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 2140/4 B 6 17.3 310
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2640/3 C 6 19.2 465
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/13 A 4 32.8 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2160/8 C 5 32.4g 479
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 1640/3 C 6 36.0g 192
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Carlos Santana Carlos Santana   [v 7] 2140/12 A str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Active Life Active Life   [s 6] 2140/1 A 5 18.2 154
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/12 B 0 16.6 274
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 D 6 18.9 543
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/14 A 6 34.4g 69
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2140/8 A 0 18.2 42
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/7 B 1 27.3 164
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Esping Esping   [v 8] 1640/3 D 0 g 439
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/9 C 4 32.7 366
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/7 D 5 20.1 304
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1640/6 D 7 38.8 156
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 D 4 17.7 543
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 0 g 290
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/13 C 0 18.4 851
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/2 D 0 g 66
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2670/12 B 6 18.4 138
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 1646/8 C 3 18.9 384
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 0 21.4 260
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 B 5 33.6g 71
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2160/5 D 0 15.4 1012
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/2 D 5 27.1g 348
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 2160/7 D 5 28.2 1070
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1485
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Global Millionaire Global Millionaire   [v 9] 2180/12 C 0 14.6 566
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/15 A 5 16.3 194
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1640/2 D 5 33.5g 362
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Really Charming Really Charming   [v 6] 2140/6 C 6 17.1 94
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Esping Esping   [v 8] 2160/8 D 0 30.6g 202
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2660/5 C 7 35.2g 90
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Julius T.J. Julius T.J.   [v 7] 2140/14 B 2 17.7 120
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/5 C 4 17.9 784
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2640/4 C 3 17.3 192
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 D 5 16.5 555
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/6 D 0 23.7g 481
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/8 B 5 16.4 42
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1925
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2060/9 C 0 23.9g 262
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2060/6 C 0 g 232
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2080/15 A 0 g 184
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2060/8 B 4 16.3 127
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/6 B 0 g 201
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/12 B 4 18.5 102
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2480/2 D str
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-8 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/10 D 5 15.4 225
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 1680/3 D 3 16.3 177
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2040/7 C 0 g 503
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2080/10 C 4 30.5g 646
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2040/2 B 2 17.6 187
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-2 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1680/9 D 0 34.3 970
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2040/2 C 1 17.9 220
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/10 B 0 21.3 141
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2080/9 B 5 17.4 130
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2060/11 B 0 33.8g 328
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2480/4 C 4 18.3 97
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2040/1 D 3 29.7g 245
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2060/13 D 0 34.6g 399
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2040/1 D 7 19.5g 428
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2040/10 C 0 g 60
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2100/2 D 0 38.6g 362
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2100/4 C 2 20.6 136
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Nimitz Nimitz   [v 6] 2120/8 B 6 22.5 297
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2120/10 B 7 21.2 113
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Exil Exil   [v 6] 2120/10 C 3 34.4g 405
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2120/11 B 5 20.0 99
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2120/8 D 0 34.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 3140/5 D 8 17.5 505
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/5 B 8 18.6 564
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2148/6 C 1 17.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 1666/13 D 0 19.5 1258
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/3 C 0 g 128
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 1660/9 D 6 14.8 761
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2140/2 D 0 g 433
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/7 D 0 20.3 337
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/1 B 2 35.7g 366
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Godspeed Godspeed   [v 9] 2140/14 D 8 17.9g 1071
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/15 A 8 29.3 241
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/1 C 4 17.8 270
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 6 19.0 116
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2148/3 C 0 g 273
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2148/2 C 0 g 233
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1640/5 D 0 g 496
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 3140/3 D 0 19.9 701
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/1 D 0 g 558
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 268
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1660/15 D 0 g 437
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Godspeed Godspeed   [v 9] 2640/6 D 0 17.3 567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-7 Nimitz Nimitz   [v 6] 2168/8 D 4 17.9 449
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/7 B 0 g 151
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 9] 1660/4 B 4 15.7 241
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2660/8 A 0 g 404
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Nimitz Nimitz   [v 6] 1640/3 D 6 17.0 439
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/2 B str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/12 A 0 g 292
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/13 C 0 g 770
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/7 B 0 32.1g 54
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/3 C 1 17.3g 177
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 2140/3 D 6 35.5 367
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/2 D 0 g 443
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/6 B 0 18.0 960
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/11 C 5 18.3 1197
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/10 D 0 31.2g 841
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/9 D 0 18.0 810
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/5 A 0 g 55
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 7 18.4 444
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 2180/12 C 8 29.8 316
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/5 C 0 33.0 208
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 C 5 18.8 480
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/2 D 0 g 542
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-3 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/5 D 0 17.4 1151
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2660/5 D 0 g 868
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 B 3 18.2 142
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 2 27.0g 130
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/9 B 4 30.8 257
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/8 C 6 29.7 514
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/1 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2180/10 D 8 32.2g 462
2016-02-26 2016-02-26 Romme-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/11 B 7 28.0g 67
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/6 C 0 g 230
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2140/6 D str
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/2 C 8 31.6g 212
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-12 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 841
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/1 D 7 34.2g 255
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/8 B 4 32.0g 50
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/8 B 0 g 36
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 443
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2160/12 C 5 19.5 293
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/5 D 7 31.4g 401
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Dag Dag   [v 13] 2160/7 D 5 31.0 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/5 C 2 27.5 49
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 10] 2660/12 D 0 34.5 372
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 A 1 28.0g 22
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/3 B 3 31.6 169
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1660/7 D 6 18.7g 40
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2140/2 B 6 17.7 442
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/10 A 1 26.3 81
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/9 B 3 27.7g 116
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2180/12 D 0 g 1100
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/13 A 0 23.0g 123
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/13 B 5 27.3 82
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 C 5 26.1g 164
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/8 B 4 20.0 205
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2680/13 A 3 29.1 83
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 17.3 164
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/7 D 0 g 245
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/9 D 0 g 575
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 A str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1640/3 D 0 38.2 332
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/4 D 4 34.0 80
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 C 2 25.6 73
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 20
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/14 B 1 26.3 55
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Nes Troll Nes Troll   [v 7] 2160/5 D 0 32.5g 266
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/1 D 0 g 408
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/2 D 6 30.2 202
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/1 B 5 18.4 39
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 2160/11 D 7 39.8g 309
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/15 B 2 26.5 34
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 2140/1 D 7 43.3g 371
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/8 D str
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 0 18.0 547
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/13 D 0 454
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/4 B 0 18.1 555
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-4 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 B 3 16.7 87
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/5 D 0 15.1 590
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/12 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2140/8 C 0 31.5 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/7 D 0 25.9 193
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-5 Fast S.T. Fast S.T.   [v 3] 1640/7 D 6 34.6 155
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/5 D 6 17.6 181
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1640/1 D 0 17.6 222
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2140/3 D 2 17.1 49
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/10 C 2 26.0g 51
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/1 B 0 86
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/5 C 0 33.2g 104
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/5 B 1 17.3 167
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-9 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 2 17.4 41
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/9 D 0 18.9g 647
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2180/6 D 0 g 288
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 1640/2 D 0 39.0g 126
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-11 Nimitz Nimitz   [v 7] 2140/3 B 2 17.8 94
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/9 B str
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/7 C 5 18.1 102
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 18.5 94
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2680/11 D 0 17.3 241
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2140/8 D 0 g 319
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/3 C 0 101
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 0 31.3g 274
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Pyckolina Pyckolina   [s 3] 2140/4 D 6 33.4 200
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/1 A 1 18.9 19
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 2040/8 D 0 g 273
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2500/6 C 0 g 156
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/2 C 1 17.2 103
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1700/15 A 7 27.1g 161
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2040/3 D 1 16.7 210
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2060/6 D 6 18.3g 593
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 7] 2480/5 B 4 18.6g 448
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 1660/2 D 1 31.3 261
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 4 16.7 51
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/4 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Blås Undan Blås Undan   [v 7] 1680/11 A 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 9] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2040/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2060/10 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2040/5 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1660/4 B 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2060/8 D 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/3 D 0 19.5g 57
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2040/6 D 0 33.6 524
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/1 B 0 20.1 89
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2500/7 D 3 16.8 101
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 2 16.4 345
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2080/15 A 2 29.4 83
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2500/7 C 4 27.9g 62
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1660/10 D 0 40.6g 464
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/3 B 3 19.5 34
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2120/11 C 7 20.3 261
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2100/1 D 0 g 39
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2120/6 D 3 19.4g 184
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 2 17.8 242
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2660/14 A 6 30.9 63
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 5 18.5 162
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2120/6 D 5 33.3 387
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2120/7 D 0 34.9 355
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2100/4 D 6 20.8 133
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2120/11 B 7 29.7g 103
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/7 B 6 16.7 263
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/5 D str
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/2 C 4 32.0g 205
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 D 0 29.3 520
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 1660/6 D str
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 0 g 334
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/3 C 3 18.5 176
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1660/7 D 0 31.0g 914
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-2 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/6 B 4 16.8 413
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/11 C 0 g 250
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/2 C 2 26.5 152
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/4 D 7 28.6 78
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 0 20.7g 321
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/7 D 0 29.7g 1108
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 2 29.0 54
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2140/2 D 0 g 88
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/2 B 5 17.9 324
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/8 D 8 29.7 531
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Björnivar Björnivar   [h 5] 2160/13 A 8 35.2g 36
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/10 C 0 g 652
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 6 17.0g 447
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2180/8 B 0 33.3g 63
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/12 A 7 16.2 236
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/11 C 4 16.4 233
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2160/12 A 1 30.3 70
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/7 D 4 32.8 328
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/11 C 6 17.8 343
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Nimitz Nimitz   [v 7] 2660/7 C 5 18.3 225
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/1 D 2 29.1 126
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/15 D 5 28.0g 223
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/5 D 5 16.7 338
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1660/7 B 0 32.0g 39
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/10 C 0 18.1 498
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1660/4 C 2 30.0 53
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 1 20.6 105
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/9 D 5 18.4 532
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2180/11 B 3 30.2 528
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/10 C 1 31.4g 66
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 C 7 31.3 641
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/12 B 3 21.1 367
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/1 D 4 29.1g 655
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/9 B 3 18.6g 482
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/6 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2660/10 C 0 g 97
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/9 D 4 34.7g 67
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2660/13 A 2 35.0 98
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2640/6 D str
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 6 29.4g 260
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1680/10 B 2 31.1g 56
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 D 0 g 34
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1640/4 D 0 g 129
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 C 4 31.7 39
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1640/7 C 0 16.6g 293
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/6 D 4 39.3 656
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/1 C 0 g 31
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-4 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2160/6 D 0 g 347
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1660/12 B 8 17.7 199
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 D 1 32.3 117
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 1091
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2140/13 B 0 g 465
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2180/15 C 0 17.3 434
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 B 0 32.8g 448
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 1 26.4 149
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 D 0 35.9g 390
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/4 D 4 35.3g 214
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 0 31.9g 402
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 4 26.8 118
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 More Muscles More Muscles   [v 10] 2140/3 A 0 16.2 325
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2680/12 C 0 g 348
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/9 C str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/5 D 0 g 352
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 527
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2680/11 D 0 30.6 443
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1660/10 C 5 35.6g 243
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/8 D 0 29.8 312
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 D 0 25.7 231
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2160/6 B 0 33.8g 265
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/8 B 5 18.2 56
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/4 B 7 29.4g 80
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/1 D 4 17.7 359
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 1640/1 D 0 30.2 179
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/6 B str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2640/1 C 1 19.7 61
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Järva Gutten Järva Gutten   [h 3] 2160/4 D 0 34.4 133
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 A 0 29.7g 308
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 3 37.1g 58
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 C 6 30.9 795
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/13 A 5 27.2 163
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2180/6 C 0 g 179
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/14 B 5 18.4 314
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/11 D 1 30.9 287
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-6 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2160/7 A 7 31.1g 145
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/5 D str
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 57
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/6 C 5 25.8 428
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 B 0 29.3g 420
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-11 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1660/8 A 0 g 91
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Calibrate Calibrate   [v 5] 2640/3 C 5 17.2 386
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 4 35.1 32
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/7 B 0 17.2g 322
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 732
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/1 C 0 g 316
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/8 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2140/2 C 0 31.6g 35
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/10 B 0 30.6g 134
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/1 B 7 35.2g 55
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/2 D 5 37.2g 29
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2140/2 A 2 29.6g 106
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Nimitz Nimitz   [v 8] 2160/6 C 0 19.3 736
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2180/9 B 1 30.6 322
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2160/8 D 0 35.4g 988
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2160/9 B 1 28.4 101
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1660/7 A str
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/3 D str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 C 5 28.3 223
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/7 B 6 31.7 141
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 6 15.9 342
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/8 C 0 g 147
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2040/1 D 2 14.0 334
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1700/14 B 0 32.3g 674
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2060/8 C str
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/2 C 5 20.9g 79
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Nimitz Nimitz   [v 8] 2040/1 D 5 18.2 237
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 2040/5 B 1 35.2 27
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 10] 2500/13 D 8 18.6 437
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2040/1 D 1 30.0 38
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2060/7 A 2 15.6 116
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2040/4 C 0 33.2 64
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 10] 2060/10 C 2 16.1 252
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 2 16.8 202
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/7 D 3 26.4g 194
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/1 D 1 16.7 33
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 1660/4 C 2 34.9 36
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/9 D 4 20.4 208
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2480/4 D 0 17.8 302
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2080/9 A 0 31.7g 178
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1660/1 B 3 15.6 122
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2040/6 D 8 19.9 160
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2080/15 A 5 34.5 211
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 8] 2060/8 D 0 19.6 143
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2120/10 A 2 36.0g 88
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Björnivar Björnivar   [h 6] 2100/5 D 3 31.6 51
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2120/10 B 7 19.6 86
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2120/4 B 0 g 94
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 8 29.8 243
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 2100/1 D 0 g 85
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 3] 2100/1 D 3 40.5g 450
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 2100/5 B 1 19.3 92
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Björnivar Björnivar   [h 6] 2120/11 C 1 33.3 310
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 10] 2100/1 D 0 19.5 256
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/8 D 0 28.2 502
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/2 D 0 35.6g 201
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/1 B 0 27.4 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/15 B 0 30.9 310
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 Hallsta Minou Hallsta Minou   [s 3] 2140/1 D 5 44.8 577
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1680/8 B 0 33.3g 222
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/5 C 4 17.1 260
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2660/11 D 3 29.1 234
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/3 C 6 17.0g 103
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/3 D 2 35.0 283
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/3 C 7 15.9 753
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/1 B 7 30.5 28
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/14 C 0 24.8 723
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 413
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/3 C 1 31.0 274
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/3 D 7 16.6 380
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/4 B 7 35.9g 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Stjärnvira Stjärnvira   [s 9] 2160/12 C 4 26.6 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1660/8 A 4 17.0 44
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/1 C 0 35.4 320
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 C 3 29.5 92
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/6 C 1 17.1 616
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/9 C 8 32.8g 135
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/4 D 0 g 398
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/6 C 0 17.2 358
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/8 D 3 16.6 244
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/10 C 2 26.0 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/6 C 3 17.5 258
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2180/9 B 1 30.8 36
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1640/6 D 7 40.5g 109
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 Hallsta Fuxie Hallsta Fuxie   [s 3] 1640/2 D 7 50.5 300
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/2 B 0 18.1 333
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/2 C 2 17.3 171
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/11 C 4 33.1 211
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/10 A 4 28.6g 19
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/1 C 6 20.4 119
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 More Muscles More Muscles   [v 10] 3180/11 C 0 21.4 546
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1680/9 C 7 38.0 188
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 101
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/3 D 6 18.0 219
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/8 D 2 29.2 859
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1640/3 B 3 17.7 58
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1660/7 D 0 32.4 451
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2140/8 D 2 38.0 489
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 10] 1660/9 B str
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/4 B 0 g 90
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/1 D 0 g 186
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 2160/9 D 7 34.3 445
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/9 D 7 33.4 507
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/11 A 7 17.6 394
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 2 240
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/3 D 0 186
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/7 D 7 32.8g 78
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/8 D 2 25.0 93
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 D 0 g 560
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/4 C 2 30.9 71
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 11] 2160/4 D 5 32.1 655
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1640/1 D 5 32.6 235
2018-01-07 2018-01-07 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 A 2 30.7 17
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/2 D 1 18.6 172
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 B 3 33.6g 68
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-4 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/4 D 8 18.2 362
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2660/6 D 0 34.1g 731
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 3] 2140/3 D 3 37.0 274
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/12 D 0 28.8 421
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/13 B 0 g 128
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/12 A 0 29.7g 91
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2160/8 B 1 38.3 32
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/6 D 0 18.9 710
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/2 C 5 28.0 316
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 1640/9 D 0 18.0 208
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2660/6 B 5 34.6g 190
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 D 0 g 859
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Calibrate Calibrate   [v 6] 2660/9 C 8 17.3 363
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2160/10 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 1660/5 D 5 34.6 86
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/2 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/12 C 0 18.6 617
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/6 B 8 30.4 23
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 400
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 4] 2140/1 C 1 34.9 36
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2660/15 D 5 25.9g 1014
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-6 Calibrate Calibrate   [v 6] 2640/8 D 0 16.4 1004
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/7 C 6 17.4 269
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/10 B 2 28.4 23
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/2 D 3 27.6 363
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-8 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 D 5 15.6 862
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/1 D 0 20.7 240
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/6 D 0 g 402
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 1640/2 D 7 40.4 879
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/3 D 2 26.5 75
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/10 C 4 29.6 160
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2140/5 D 0 32.1g 1000
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/13 B 4 16.4 358
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/6 C 6 17.8 264
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1660/8 A 3 33.0g 35
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-3 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/1 D 6 44.7 357
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/12 A 5 29.3 91
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/5 D 0 g 598
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/3 D 3 20.3 132
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/9 B 2 31.0g 107
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 1640/10 D 0 24.9 174
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-6 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/5 D 0 20.8 352
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 47
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/2 D 7 40.7 136
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/7 D 2 25.3 172
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/1 D 7 27.5 102
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/4 B 2 28.4 14
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/3 C 3 30.7 549
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/13 A 5 31.6g 68
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2160/8 C 2 28.4 286
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1640/4 B 1 32.1 28
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 242
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/6 C 0 g 406
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2100/6 B 0 20.4 87
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2100/7 D 0 19.1 496
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2100/1 C 0 20.1 70
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2120/9 C 0 36.2 137
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2520/11 C 4 26.1 80
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2500/9 D 5 17.8 107
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/10 A 1 29.9g 123
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2060/11 C 4 15.9 629
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 1680/11 B 1 15.8 202
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2040/3 D 6 20.5 126
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2060/10 B 5 35.0 93
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/2 D 1 32.2g 33
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 1660/4 D 0 g 409
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 9] 2060/6 D 6 34.1g 148
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2040/9 D 4 17.2 221
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2060/14 B 3 15.8 275
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2040/5 D 8 32.7 63
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/10 C 0 16.1 1000
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/5 C 5 34.8 40
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1660/2 C 3 28.1 246
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2060/8 C 1 35.0 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2060/8 D 7 21.2 151
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2480/1 C 6 18.7 58
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/9 C 4 15.9 385
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/14 B 6 30.0 185
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 1680/6 C 1 18.4 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1680/5 B 0 g 85
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2060/9 A 2 17.1 91
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2100/2 C 1 37.2 88
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2100/1 D 3 34.0 56
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2100/11 C 2 32.0 120
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2120/6 C 2 20.4 169
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/4 D 0 29.6g 366
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 S.T.C.C.Bror S.T.C.C.Bror   [v 4] 2140/1 C 0 g 96
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 3180/9 B 6 28.3g 176
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/10 D 5 27.4 1233
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 1640/1 C 3 32.1 95
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 2140/2 A 0 16.8g 68
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/12 B 4 28.0g 306
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2160/14 B 7 15.8 872
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/10 A 6 31.5g 102
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/14 A 5 16.8 342
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 C 0 g 781
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-12 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 1640/1 D 0 g 129
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 624
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/9 C 5 28.5 276
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/11 A 6 29.9 23
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 11] 1640/3 D 2 14.3 414
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 4] 2160/10 C str
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/11 A 5 25.4g 235
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 2140/1 C 5 32.9 152
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/5 B 6 17.5 314
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 4] 2160/8 C 0 39.0g 467