V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda lo..


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda loppen.
Rommetränaren kommer med tre hästar – samtliga ston - till Kalmars omgång och låter uppåt när han berättar om en mycket formstark trio.
Efter ett 2019 med sjukdomar och skador i stallet har Elfving sprungit in i det nya året med armarna i luften. 24 starter och åtta segrar är ett starkt facit på årets första dagar.
- Djuren går fantastiskt bra och att vi hade is i magen och tog det lugnt i fjol får vi tillbaka nu. Betalningen kommer nu i stället, säger Joakim Elfving.
Han håller till på en gård i Rommeholen som ligger knappa kilometern från travbanan. 43 hästar finns på träningslistan.
I juli i fjol kunde stallet ha fått den där reklamsegern alla nyetablerade drömmer om.
Lyx Håleryd slutade oplacerad i finalen av Stochampionatet på Axevalla där hon gick i mål med krafter sparade. Kenneth Haugstad var tvungen att köra på chans med 35-oddsaren och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på på den sista bortre långsidan.
Om inte om hade varit, menade Joakim Elfving efter loppet…
Lyx Håleryd startar i V75-1 på lördagen med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Jag är nöjd med spåret och med bara tre hästar på start tycker jag att det ser bra ut. Voltstart tycker jag är ett plus, då hon brukar kunna skruva upp sig då det är bilstart. Jag är nöjd med spåret och med en lugnare avgång brukar hon ha bättre spurter till slut, säger Joakim Elfving.
Lyx Håleryds förutsättningar på lördagen är bra enligt tränaren.
-  Jag tycker att det ser bra ut och det ska bli spännande. Jag kommer med en häst i bra form som duger i sammanhanget.

Sämsta och bästa
I V75-4 har stallet två hästar med. Förutsättningarna är 15 ston bakom bilen i en så kallad spårtrappa. Under The Counter fick det sämsta spåret med sina 1,1 miljoner intjänade.
- Hon hade ett fantastiskt 2018 och sedan blev det ett litet mellanår i fjol med sjukdom mot slutet också. Nu senast visade hon verkligen att hon är på väg upp i form. Hon behöver tempo och de rätta ryggarna under det sista varvet. Blir det så kommer hon att tugga ned många över Kalmars långa upplopp, säger han, och tillägger:
- Men allting måste stämma från ett sånt här läge.
Nouvelle Avenue har tvärtom ett passande läge med ett tredjespår bakom bilen. Rikard N Skoglund kör.
Skoglund körde Nouvelle Avenue till seger i ett stolopp i V75 i Boden sommaren 2017 då hästen var i träning hos Thomas L Larsson.
Efter en sejour hos Jörgen Westholm gör stoet nu start nummer 13 för Joakim Elfving och är fortfarande utan seger i den nya regin.
- Nouvelle Avenue är en jättefin häst som jag tycker har alldeles för lite pengar på kontot. Jag tycker att vi har hästen med oss nu. Hon har lopp i kroppen och ett bra läge och jag måste tro på henne.
Senast blev upplägget tufft i Nouvelle Avenues första start sedan i juli.
- Hon har under större delen av sin karriär haft problem med framknäna och vi hade svårt att få henne riktigt hundra fräsch i fjol. Hon var tvåa ett par gånger men vi fick henne aldrig dit vi ville i starterna mellan de insatserna och sedan blev hon sjuk och stod i hage i två månader, säger Rommetränaren.

Biter bra i spets
Taktiken är given med hästen som är startsnabb.
- Jag tycker att det är ett öppet stolopp. Hon har ett bra läge och kan öppna bra. Vad jag läst mig till så tror jag att hon är snabbast ut och kommer hon till spets ska Rikard att köra där. Hon biter ifrån sig bra i spets. Hon kommer att gå med norskt huvudlag och det har hon tydligen gått med i tidigare regi och svarat bra på det, säger Joakim Elfving.
Bästa chansen av dina tre?
- Jag måste väl ändå säga Lyx Håleryd - men det ska bli spännande att se Nouvelle Avenue också.

Mikael Wikner, Kanal 75


StartlistaPrix de Cornulier2 700 meter voltstart1. Evening Star - Anthony Barrier2. Dynasty Peji - Damien Bonne3. Breeder’s Cup - Florian Desmigneux4. Dae..


Startlista
Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1. Evening Star - Anthony Barrier
2. Dynasty Peji - Damien Bonne
3. Breeder’s Cup - Florian Desmigneux
4. Daelia de Vandel - David Thomain
5. Etonnant - Franck Nivard
6. Carla du Chatelet - Francois Lagadeuc
7. Eros du Chene - Benjamin Rochard
8. Etoile de Bruyere - Adrien Lamy
9. Evangelina Blue - Mathieu Mottier
10. Fleche Bourbon - Yoann Lebourgeois
11. Exotica de Retz - Delphine Beaufils-Ernault
12. Bilooka du Boscail – Matthieu Abrivard
13. Feeling Cash - Eric Raffin
14. Fado du Chene - Paul Philippe Ploquin
15. Traders - Guillaume Martin
16. Bilibili - Alexandre Abrivard
Förstapris: cirka 3,1 miljoner kronor

Kanal 75


På torsdagen kom beskedet att Stefan ”Tarzan” Melander bestämt sig för att starta sin stjärna Milligan’s School i Prix d&..


På torsdagen kom beskedet att Stefan ”Tarzan” Melander bestämt sig för att starta sin stjärna Milligan’s School i Prix d’Amerique på söndag nästa vecka.
Kanal 75 hälsade på hemma hos Stefan Melander på torsdagen.
- Nej, men hästen tränar väldigt bra nu, träningsförhållande här har varit riktigt fina. Jag tycker att hästen är i form för att vara med i Prix d’Amerique, säger Stefan Melander.
Kusken Ulf Eriksson har kört den elvafaldiga miljonären i de flesta loppen de senaste två åren, men i Frankrike kommer han inte att sköta tömmarna.
- Det blir en fransk kusk, säger Stefan Melander utan att avslöja något namn.
- Vi får se vem som är ledig.
Milligan’s School har gjort en start på Vincennes och slutade då sexa i händerna på franske kusken David Thomain.
Stefan Melander menar att årets upplaga av Prix d’Amerique ser lite tunn ut.
- Min häst måste ha ett lopp på rulle och jag tror han kan vara trea-fyra med rätt resa. Från rygg ledaren och lucka vet man aldrig.
Nyheten att Milligan’s School startar i Prix d’Amerique innebär att det eventuellt kan bli tre svensktränade hästar i det franska storloppet. Förutom Milligan’s School även Propulsion (Daniel Redén) och Ringostarr Treb (Jerry Riordan). 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Åttaårige valacken Toutre köptes till Sverige från Italien i början av 2017. Axevallatränaren Sofia Aronsson tränade h&aum..


Åttaårige valacken Toutre köptes till Sverige från Italien i början av 2017.
Axevallatränaren Sofia Aronsson tränade hästen och föreslog efter några starter att den skulle få komma till ett mindre stall.
Storstall passade inte Toutre alls och i det nya blev Toutre något av en kung.
Amatörparet Lennart och Linda Frölander med licens på Solänget jobbar för dagen med fyra hästar i stallet i byn Kornsjö, ett par mil söder om centrala Örnsköldsvik.
Toutre har tjänat över 700 000 kronor under de här två och ett halvt åren i Örnsköldsvik. 18 andelsägare i Team Toutre hejar på hästen i Boden på söndag.
- Några av dem åker med upp också, säger Linda Frölander.
2640 meter är distansen i den sjätte avdelningen av Grand Slam 75. SMHI talar om att det kan bli neråt tio minusgrader i Norrbotten och isbana verkar italienaren trivas med.
Det blev seger på Umåker i den senaste starten då det behövdes ordentliga brodd i skorna. Ove A Lindqvist körde offensivt med Toutre och styrde fram utvändigt ledaren och lät  Frölanders häst trycka musten ur ledande favoriten Global Well Off.
- Det var ju fantastiskt. Ove var positiv innan loppet men sa att det var stor galopprisk och det visste ju vi om också. Men han klarade flera omstarter och var mycket bra. När Ove körde till så där direkt så började vi tvivla på om han skulle orka…men hästen är stenhård, säger Linda.

”Hästarna får allt”
Linda jobbar heltid med hästarna hemmavid. Lennart står för licensen och är med i verksamheten när han kommer hem från kontoret om dagarna.
Lennart Frölander jobbar som civilekonom men hade kunnat vara en av Solängets professionella travtränare.
- Han gick proffskursen förutom de sista veckorna och skulle kunna fylla i med dem om han vill. Men vi har det så bra så det får nog vara. Vi har bara fyra hästar men är pedanter båda två så det blir mycket jobb ändå. Hästarna får allt och lite till!
Det är bra motstånd på söndag för Toutre men paret tror på en framskjuten placering med den starke åttaåringen. Formen är fortsatt fin enligt Frölanders.
- Efter loppet i Umeå måste vi tro på ganska god chans. Han klarade störningen med flera omstarter och var hur fin som helst. Toutre är inte löpningsberoende som många andra hästar. Det är stor fördel med honom. Han kan ju vinna den hårda vägen om det behövs. Sedan kan han ju alltid bli nedspeedad av någon annan så klart. Om Zorro Swing exempelvis får loppet vet vi ju alla att den har en vass slutspurt.
Men chansen finns där?
- Absolut. Med lite flyt tror jag absolut att han är med där framme. John Östman som kör känner hästen också.
Det handlar om en italiensk häst som gillar att känna is under hovarna. En ganska kul kombination.
- Han klarar ju det mesta. Han kan springa i ett jämnt 14-15-tempo på isbana och håller sin fart på ett sätt som de flesta andra inte klarar av.
En osäkerhetsfaktor är att hästen kan galoppera. Vad talar för att han håller sig till rätt gångart nu? 
- Han har ju lite dåliga knän men åtgärdas kontinuerligt och så som han gick i Umeå är jag inte särskilt orolig för att han galopperar. Alla våra hästar verkar ha form.
I GS75-7 har ni Magic Allybis till start. Hästen har tagit sex av sina totalt åtta segrar sedan han kom till er. Ingen seger på elva starter nu och ett uselt spår bakom bilen. Chansen?
- Hästen går bra på vinterbana och det är helt och håller mitt och Lelles fel att det blivit två raka starter över kort distans på slutet. Vi har anmält honom fel helt enkelt. Nu känns det som att det är rätt distans igen. Hästen är lite märklig och har gått från att vara blixtrande startsnabb, till att inte kunna gå iväg alls. Så spåret spelar rakt ingen roll. Han kommer nog att få dra upp spurten i tredjespår som vanligt eftersom han är långsamt ut men klarar det. Skulle han bara få lite hjälp med rätt ryggar och tempo den här gången kan det bli en framskjuten placering. Hästen gör alltid bra avslutningar, säger Linda Frölander.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N..


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N Skoglund.
Från andra utvändigt visade det sexåriga stoet en imponerande speed när hon attackerade 700 meter från mål och på bara dryga 100 meter hade hon svept till ledningen. Väl i spets kunde hon sedan defilera hem över upploppet.
Det var andra raka segern för det formstarka stoet som tränas av Jasmine Ising.

Dött lopp
V86-omgången fick en dramatisk inledning och det krävdes uppförstorat målfoto för att domarna till slut kunde konstatera att det blev dött lopp mellan loppets två mest streckade hästar i V86-1.
Favoriten Gizmo Veluwe såg länge ut att gå mot en klar seger tillsammans med Henriette Larsen men sista biten kom That’s Art och Johan Untersteiner flygande från tredje par invändigt via Åbytravets dubbla open stretch. På linjen var hästarna jämsides.
- Jag tyckte det var 50-50, vi kom med bra fart över linjen. Hästen kändes fin under vägen men det var längder att plocka på favoriten över upploppet, sa Johan Untersteiner.
Vinnarna tränas av Peter Untersteiner respektive Admir Zukanovic.
Johan Untersteiner fick även segerdefilera efter V86-7 med skrällen M.T.Nordic Spirit sedan Tengil Face galopperat (trött?) med segern till synes klar på upploppet. 18-oddsaren, som avslutade rappt efter ett lopp i andra par invändigt, tränas av Peter Untersteiner som därmed kunde räkna in två V86-segrar. Värdet på V86 gick från 274 kronor efter sex avdelningar till 2052 kronor efter sju.

Enkelt trots 40 meters tillägg
I V86-2 imponerade Grainfield Aiden stort och vann enkelt trots att han fick göra allt jobb själv utvändigt om ledaren Give Me Ten. I segersulkyn satt tränaren Hannu Korpi.
Jeppe Juel var bestämd och körde till spets efter knappa 600 meter i V86-3 och sedan hade han full kontroll bakom favoriten Enzo, som tog tredje raka segern på Åby.
Örjan Kihlström avancerade från fjärde utvändigt 850 meter från mål i V86-4 och han såg ut att ha full kontroll hela vägen hem tillsammans med Indy D., som kopplade greppet 100 meter från mål när ledaren Souzy galopperade som slagen. Vinnaren tränas av Roger Walmann.
Sevilla var stor favorit i V86-6 och trots 40 meters tillägg blev det till slut enkelt för Joakim Lövgrens häst som helt enkelt var hårdare än konkurrenterna.
- Han hade en bra uppgift på förhand, konstaterade Joakim Lövgren.
V86-omgången avslutades med en överraskning där sjuoddsaren Digital Class hade bästa farten över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson.
Åtta rätt gav 7 647 kronor, sju rätt 54 kronor och jackpot på sex rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stefan Hultman jobbar som expert i ATG Live i kväll som bjuder på V86 från Solvalla och Åby.Vi fångade upp travprofilen över e..


Stefan Hultman jobbar som expert i ATG Live i kväll som bjuder på V86 från Solvalla och Åby.
Vi fångade upp travprofilen över en kopp kaffe när han på eftermiddagen anlände till Kanal 75.
Som alltid höjs stämningen på redaktionen när Stefan Hultman anländer och han gör det ofta lång tid före sändningen börjar.
- Jag tycker det är trevligt att komma in och surra. Sedan vill jag vara i tid, efter min sjukdom tål jag inte stress och då är det skönt att vara i tid och ta det lite lugnt innan sändningen drar i gång.
V86 är ett spel som blir mer och mer populärt.
- Jag tycker det är ett överlägset spel. Vet inte om det är en synvilla för mig, men V86 känns inte lika analyserat som V75 får jag för mig. Om man kommer rätt på V86 kan man få riktigt bra betalt och det kan bli miljonutdelningen även om det vinner två-tre favoriter, säger Stefan Hultman.
Vad känner du inför kvällens V86-omgång?
- Direkt när jag kollade startlistorna tyckte det såg favoritbetonat ut, men när jag började grotta ner mig tycker jag att det ser intressant ut.
Kvällens bästa spik som du ser det?
- Jag tycker 4 Green Mamba i V86-6 är en bra spik och sedan tror jag att 6 Gizmo de Veluwe kommer till ledningen i V86-1 och då ska det också vara en bra chans.
Kan du bjuda på något miljondrag?
- 7 Breidabliks Cognac i V86-5 tror jag kan skrälla och så vill jag varna för 10 Admirer i V86-7.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 2140/2 0 g 1167
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2680/7 1 29.4 236
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Lönshults Signe Lönshults Signe   [s 8] 2140/8 6 15.7 916
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Källna Bitten Källna Bitten   [s 5] 2140/7 0 22.0 649
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1640/1 0 g 398
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Godspeed Godspeed   [v 8] 2680/5 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1680/15 6 33.3 188
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-7 Nimitz Nimitz   [v 5] 1660/12 5 19.5 380
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1660/5 0 g 615
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/1 0 g 755
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 5] 2660/12 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/5 3 32.5g 40
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 1660/7 0 g 504
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Nimitz Nimitz   [v 5] 2160/6 5 19.4 548
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 8] 2160/10 str 74
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/7 1 29.1 180
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Pascal Laser Pascal Laser   [v 8] 2140/12 0 18.3 596
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Ravenham Ravenham   [h 6] 2140/6 0 g 304
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 8] 2160/10 6 20.1 43
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2160/8 0 37.2 119
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 1640/11 6 26.6g 826
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2140/4 6 33.6 405
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1640/11 8 29.9g 1512
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/9 2 33.0 185
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Quick Change Quick Change   [s 6] 2140/11 6 17.7 545
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/6 1 29.6g 250
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/5 4 17.6 176
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 2140/6 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Dear Alice Dear Alice   [s 6] 2160/8 0 18.6 734
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/1 6 15.9 950
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1660/11 4 30.1 561
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 4] 2160/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/3 0
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/5 1 30.0 99
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Dag Dag   [v 12] 2180/8 6 31.0 74
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/9 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/5 C 1 27.8 92
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/10 B 1 33.9 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/7 C 7 32.7g 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/8 C 0 36.4g 330
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/9 B 2 29.6g 68
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 More Muscles More Muscles   [v 8] 2180/12 B 0 19.1 855
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 1640/10 C 0 17.8 1182
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 11] 2140/6 D 0 19.0 836
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/10 D 0 28.3 799
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2640/2 C 1 30.3 36
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/1 C 2 37.5g 108
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/10 B str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Calibrate Calibrate   [v 3] 2140/3 C 2 20.0 60
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 1640/1 D 4 31.8g 185
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/9 B 8 17.0 1952
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/9 C 0 g 294
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 5] 1640/5 D 0 36.8 443
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 C 4 34.0g 51
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2660/2 B 2 28.1 53
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 2140/4 B 6 17.3 310
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2640/3 C 6 19.2 465
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/15 A 2 19.0g 319
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2180/12 B 0 g 413
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 3] 2140/5 D 7 44.4 216
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/13 A 4 32.8 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2160/8 C 5 32.4g 479
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 1640/3 C 6 36.0g 192
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Carlos Santana Carlos Santana   [v 7] 2140/12 A str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Active Life Active Life   [s 6] 2140/1 A 5 18.2 154
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/12 B 0 16.6 274
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 D 6 18.9 543
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/14 A 6 34.4g 69
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2140/8 A 0 18.2 42
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/7 B 1 27.3 164
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Esping Esping   [v 8] 1640/3 D 0 g 439
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/9 C 4 32.7 366
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/7 D 5 20.1 304
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1640/6 D 7 38.8 156
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 D 4 17.7 543
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 0 g 290
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/13 C 0 18.4 851
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/2 D 0 g 66
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 0 21.4 260
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2670/12 B 6 18.4 138
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 1646/8 C 3 18.9 384
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 B 5 33.6g 71
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2160/5 D 0 15.4 1012
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/2 D 5 27.1g 348
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 2160/7 D 5 28.2 1070
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1485
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Really Charming Really Charming   [v 6] 2140/6 C 6 17.1 94
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Esping Esping   [v 8] 2160/8 D 0 30.6g 202
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Global Millionaire Global Millionaire   [v 9] 2180/12 C 0 14.6 566
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/15 A 5 16.3 194
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1640/2 D 5 33.5g 362
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2660/5 C 7 35.2g 90
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Julius T.J. Julius T.J.   [v 7] 2140/14 B 2 17.7 120
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/6 D 0 23.7g 481
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/5 C 4 17.9 784
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2640/4 C 3 17.3 192
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 D 5 16.5 555
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/8 B 5 16.4 42
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1925
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2080/15 A 0 g 184
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2060/8 B 4 16.3 127
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/6 B 0 g 201
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/12 B 4 18.5 102
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2480/2 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2060/9 C 0 23.9g 262
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2060/6 C 0 g 232
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-8 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/10 D 5 15.4 225
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2040/2 C 1 17.9 220
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 1680/3 D 3 16.3 177
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2040/7 C 0 g 503
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2080/10 C 4 30.5g 646
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2040/2 B 2 17.6 187
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-2 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1680/9 D 0 34.3 970
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2080/9 B 5 17.4 130
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2060/11 B 0 33.8g 328
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2480/4 C 4 18.3 97
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2040/1 D 3 29.7g 245
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2060/13 D 0 34.6g 399
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2040/1 D 7 19.5g 428
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2040/10 C 0 g 60
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/10 B 0 21.3 141
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2100/2 D 0 38.6g 362
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2100/4 C 2 20.6 136
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Nimitz Nimitz   [v 6] 2120/8 B 6 22.5 297
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2120/10 B 7 21.2 113
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Exil Exil   [v 6] 2120/10 C 3 34.4g 405
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2120/11 B 5 20.0 99
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2120/8 D 0 34.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 3140/5 D 8 17.5 505
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/5 B 8 18.6 564
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2148/6 C 1 17.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 1666/13 D 0 19.5 1258
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/3 C 0 g 128
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 1660/9 D 6 14.8 761
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/1 B 2 35.7g 366
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Godspeed Godspeed   [v 9] 2140/14 D 8 17.9g 1071
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2140/2 D 0 g 433
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/7 D 0 20.3 337
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/15 A 8 29.3 241
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/1 C 4 17.8 270
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 6 19.0 116
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2148/3 C 0 g 273
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2148/2 C 0 g 233
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 3140/3 D 0 19.9 701
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1640/5 D 0 g 496
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/1 D 0 g 558
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 268
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1660/15 D 0 g 437
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Godspeed Godspeed   [v 9] 2640/6 D 0 17.3 567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-7 Nimitz Nimitz   [v 6] 2168/8 D 4 17.9 449
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/7 B 0 g 151
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Nimitz Nimitz   [v 6] 1640/3 D 6 17.0 439
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 9] 1660/4 B 4 15.7 241
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2660/8 A 0 g 404
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/2 B str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/12 A 0 g 292
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/13 C 0 g 770
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/7 B 0 32.1g 54
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/2 D 0 g 443
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/3 C 1 17.3g 177
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 2140/3 D 6 35.5 367
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/6 B 0 18.0 960
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/11 C 5 18.3 1197
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/10 D 0 31.2g 841
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/9 D 0 18.0 810
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/5 A 0 g 55
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 7 18.4 444
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 2180/12 C 8 29.8 316
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/5 C 0 33.0 208
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 C 5 18.8 480
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/2 D 0 g 542
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-3 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/5 D 0 17.4 1151
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2660/5 D 0 g 868
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 B 3 18.2 142
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 2 27.0g 130
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/9 B 4 30.8 257
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/8 C 6 29.7 514
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/1 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2180/10 D 8 32.2g 462
2016-02-26 2016-02-26 Romme-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/11 B 7 28.0g 67
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/6 C 0 g 230
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2140/6 D str
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/2 C 8 31.6g 212
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-12 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 841
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/8 B 4 32.0g 50
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/1 D 7 34.2g 255
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/8 B 0 g 36
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 443
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2160/12 C 5 19.5 293
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/5 D 7 31.4g 401
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Dag Dag   [v 13] 2160/7 D 5 31.0 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/5 C 2 27.5 49
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 10] 2660/12 D 0 34.5 372
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 A 1 28.0g 22
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/3 B 3 31.6 169
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1660/7 D 6 18.7g 40
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2140/2 B 6 17.7 442
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/10 A 1 26.3 81
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/9 B 3 27.7g 116
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2180/12 D 0 g 1100
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/13 A 0 23.0g 123
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/13 B 5 27.3 82
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 C 5 26.1g 164
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/8 B 4 20.0 205
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2680/13 A 3 29.1 83
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/9 D 0 g 575
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 A str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 17.3 164
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/7 D 0 g 245
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1640/3 D 0 38.2 332
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/4 D 4 34.0 80
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 C 2 25.6 73
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 20
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/14 B 1 26.3 55
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 2160/11 D 7 39.8g 309
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Nes Troll Nes Troll   [v 7] 2160/5 D 0 32.5g 266
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/1 D 0 g 408
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/2 D 6 30.2 202
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/1 B 5 18.4 39
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/15 B 2 26.5 34
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 2140/1 D 7 43.3g 371
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/8 D str
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/13 D 0 454
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 0 18.0 547
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/4 B 0 18.1 555
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-4 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 B 3 16.7 87
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/5 D 0 15.1 590
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/12 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2140/8 C 0 31.5 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/7 D 0 25.9 193
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-5 Fast S.T. Fast S.T.   [v 3] 1640/7 D 6 34.6 155
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/5 D 6 17.6 181
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1640/1 D 0 17.6 222
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2140/3 D 2 17.1 49
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/10 C 2 26.0g 51
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/1 B 0 86
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/5 C 0 33.2g 104
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/5 B 1 17.3 167
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/9 D 0 18.9g 647
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-9 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 2 17.4 41
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2180/6 D 0 g 288
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 1640/2 D 0 39.0g 126
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-11 Nimitz Nimitz   [v 7] 2140/3 B 2 17.8 94
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/9 B str
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 18.5 94
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2680/11 D 0 17.3 241
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2140/8 D 0 g 319
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/7 C 5 18.1 102
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/3 C 0 101
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 0 31.3g 274
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Pyckolina Pyckolina   [s 3] 2140/4 D 6 33.4 200
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1700/15 A 7 27.1g 161
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2040/3 D 1 16.7 210
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2060/6 D 6 18.3g 593
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 7] 2480/5 B 4 18.6g 448
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 1660/2 D 1 31.3 261
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 4 16.7 51
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/1 A 1 18.9 19
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 2040/8 D 0 g 273
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2500/6 C 0 g 156
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/2 C 1 17.2 103
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1660/4 B 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2060/8 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/4 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Blås Undan Blås Undan   [v 7] 1680/11 A 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 9] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2040/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2060/10 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2040/5 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/1 B 0 20.1 89
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2500/7 D 3 16.8 101
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 2 16.4 345
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2080/15 A 2 29.4 83
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2500/7 C 4 27.9g 62
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1660/10 D 0 40.6g 464
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/3 B 3 19.5 34
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/3 D 0 19.5g 57
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2040/6 D 0 33.6 524
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 2 17.8 242
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2120/11 C 7 20.3 261
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2100/1 D 0 g 39
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2120/6 D 3 19.4g 184
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2660/14 A 6 30.9 63
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2120/11 B 7 29.7g 103
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 5 18.5 162
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2120/6 D 5 33.3 387
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2120/7 D 0 34.9 355
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2100/4 D 6 20.8 133
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/7 B 6 16.7 263
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/5 D str
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/2 C 4 32.0g 205
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 D 0 29.3 520
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 1660/6 D str
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 0 g 334
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/3 C 3 18.5 176
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1660/7 D 0 31.0g 914
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-2 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/6 B 4 16.8 413
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/11 C 0 g 250
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/2 C 2 26.5 152
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/4 D 7 28.6 78
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 0 20.7g 321
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2140/2 D 0 g 88
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/7 D 0 29.7g 1108
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 2 29.0 54
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/2 B 5 17.9 324
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/8 D 8 29.7 531
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Björnivar Björnivar   [h 5] 2160/13 A 8 35.2g 36
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/10 C 0 g 652
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 6 17.0g 447
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2180/8 B 0 33.3g 63
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/12 A 7 16.2 236
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/11 C 4 16.4 233
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2160/12 A 1 30.3 70
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/7 D 4 32.8 328
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/11 C 6 17.8 343
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Nimitz Nimitz   [v 7] 2660/7 C 5 18.3 225
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/1 D 2 29.1 126
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/15 D 5 28.0g 223
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1660/7 B 0 32.0g 39
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/5 D 5 16.7 338
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/10 C 0 18.1 498
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1660/4 C 2 30.0 53
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 1 20.6 105
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/9 D 5 18.4 532
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2180/11 B 3 30.2 528
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/10 C 1 31.4g 66
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 C 7 31.3 641
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/12 B 3 21.1 367
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/1 D 4 29.1g 655
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/9 B 3 18.6g 482
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/6 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2660/10 C 0 g 97
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/9 D 4 34.7g 67
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2660/13 A 2 35.0 98
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 6 29.4g 260
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2640/6 D str
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1680/10 B 2 31.1g 56
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 D 0 g 34
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1640/4 D 0 g 129
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 C 4 31.7 39
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1640/7 C 0 16.6g 293
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/6 D 4 39.3 656
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/1 C 0 g 31
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-4 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2160/6 D 0 g 347
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1660/12 B 8 17.7 199
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 D 1 32.3 117
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 1091
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2140/13 B 0 g 465
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2180/15 C 0 17.3 434
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 B 0 32.8g 448
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 1 26.4 149
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 D 0 35.9g 390
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/4 D 4 35.3g 214
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 0 31.9g 402
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 4 26.8 118
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 More Muscles More Muscles   [v 10] 2140/3 A 0 16.2 325
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2680/12 C 0 g 348
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/9 C str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/5 D 0 g 352
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 527
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2680/11 D 0 30.6 443
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1660/10 C 5 35.6g 243
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/8 D 0 29.8 312
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 D 0 25.7 231
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2160/6 B 0 33.8g 265
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/8 B 5 18.2 56
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/4 B 7 29.4g 80
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/1 D 4 17.7 359
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 1640/1 D 0 30.2 179
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/6 B str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2640/1 C 1 19.7 61
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Järva Gutten Järva Gutten   [h 3] 2160/4 D 0 34.4 133
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 A 0 29.7g 308
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 3 37.1g 58
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 C 6 30.9 795
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/13 A 5 27.2 163
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2180/6 C 0 g 179
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/14 B 5 18.4 314
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/11 D 1 30.9 287
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-6 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2160/7 A 7 31.1g 145
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/5 D str
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 57
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/6 C 5 25.8 428
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 B 0 29.3g 420
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-11 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1660/8 A 0 g 91
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Calibrate Calibrate   [v 5] 2640/3 C 5 17.2 386
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 4 35.1 32
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/7 B 0 17.2g 322
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 732
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/1 C 0 g 316
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/8 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2140/2 C 0 31.6g 35
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/10 B 0 30.6g 134
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/1 B 7 35.2g 55
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/2 D 5 37.2g 29
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2140/2 A 2 29.6g 106
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Nimitz Nimitz   [v 8] 2160/6 C 0 19.3 736
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2180/9 B 1 30.6 322
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2160/8 D 0 35.4g 988
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2160/9 B 1 28.4 101
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1660/7 A str
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/3 D str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 C 5 28.3 223
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/7 B 6 31.7 141
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 6 15.9 342
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/8 C 0 g 147
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2040/1 D 2 14.0 334
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1700/14 B 0 32.3g 674
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2060/8 C str
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/2 C 5 20.9g 79
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Nimitz Nimitz   [v 8] 2040/1 D 5 18.2 237
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 2040/5 B 1 35.2 27
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 10] 2500/13 D 8 18.6 437
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2040/1 D 1 30.0 38
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2060/7 A 2 15.6 116
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2040/4 C 0 33.2 64
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 10] 2060/10 C 2 16.1 252
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 2 16.8 202
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/7 D 3 26.4g 194
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/1 D 1 16.7 33
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 1660/4 C 2 34.9 36
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/9 D 4 20.4 208
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2480/4 D 0 17.8 302
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2080/9 A 0 31.7g 178
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1660/1 B 3 15.6 122
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2040/6 D 8 19.9 160
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2080/15 A 5 34.5 211
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 8] 2060/8 D 0 19.6 143
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2120/10 A 2 36.0g 88
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Björnivar Björnivar   [h 6] 2100/5 D 3 31.6 51
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2120/10 B 7 19.6 86
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2120/4 B 0 g 94
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 8 29.8 243
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 2100/1 D 0 g 85
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 3] 2100/1 D 3 40.5g 450
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 2100/5 B 1 19.3 92
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Björnivar Björnivar   [h 6] 2120/11 C 1 33.3 310
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 10] 2100/1 D 0 19.5 256
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/8 D 0 28.2 502
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/2 D 0 35.6g 201
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/1 B 0 27.4 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/15 B 0 30.9 310
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 Hallsta Minou Hallsta Minou   [s 3] 2140/1 D 5 44.8 577
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1680/8 B 0 33.3g 222
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/5 C 4 17.1 260
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2660/11 D 3 29.1 234
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/3 C 6 17.0g 103
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/3 D 2 35.0 283
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/3 C 7 15.9 753
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/1 B 7 30.5 28
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/14 C 0 24.8 723
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 413
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/3 C 1 31.0 274
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/3 D 7 16.6 380
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/4 B 7 35.9g 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Stjärnvira Stjärnvira   [s 9] 2160/12 C 4 26.6 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1660/8 A 4 17.0 44
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/1 C 0 35.4 320
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 C 3 29.5 92
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/6 C 1 17.1 616
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/9 C 8 32.8g 135
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/4 D 0 g 398
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/6 C 0 17.2 358
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/8 D 3 16.6 244
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/10 C 2 26.0 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/6 C 3 17.5 258
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2180/9 B 1 30.8 36
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1640/6 D 7 40.5g 109
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 Hallsta Fuxie Hallsta Fuxie   [s 3] 1640/2 D 7 50.5 300
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/2 B 0 18.1 333
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/2 C 2 17.3 171
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/11 C 4 33.1 211
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/10 A 4 28.6g 19
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/1 C 6 20.4 119
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 More Muscles More Muscles   [v 10] 3180/11 C 0 21.4 546
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1680/9 C 7 38.0 188
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 101
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/3 D 6 18.0 219
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/8 D 2 29.2 859
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1640/3 B 3 17.7 58
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1660/7 D 0 32.4 451
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2140/8 D 2 38.0 489
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 10] 1660/9 B str
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/4 B 0 g 90
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/1 D 0 g 186
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 2160/9 D 7 34.3 445
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/9 D 7 33.4 507
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/11 A 7 17.6 394
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 2 240
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/3 D 0 186
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/7 D 7 32.8g 78
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/8 D 2 25.0 93
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 D 0 g 560
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/4 C 2 30.9 71
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 11] 2160/4 D 5 32.1 655
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1640/1 D 5 32.6 235
2018-01-07 2018-01-07 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 A 2 30.7 17
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/2 D 1 18.6 172
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 B 3 33.6g 68
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-4 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/4 D 8 18.2 362
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2660/6 D 0 34.1g 731
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 3] 2140/3 D 3 37.0 274
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/12 D 0 28.8 421
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/13 B 0 g 128
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/12 A 0 29.7g 91
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2160/8 B 1 38.3 32
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/6 D 0 18.9 710
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/2 C 5 28.0 316
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 1640/9 D 0 18.0 208
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2660/6 B 5 34.6g 190
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 D 0 g 859
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Calibrate Calibrate   [v 6] 2660/9 C 8 17.3 363
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2160/10 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 1660/5 D 5 34.6 86
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/2 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/12 C 0 18.6 617
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/6 B 8 30.4 23
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 400
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 4] 2140/1 C 1 34.9 36
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2660/15 D 5 25.9g 1014
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-6 Calibrate Calibrate   [v 6] 2640/8 D 0 16.4 1004
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/7 C 6 17.4 269
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/10 B 2 28.4 23
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/2 D 3 27.6 363
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-8 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 D 5 15.6 862
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/1 D 0 20.7 240
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/6 D 0 g 402
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 1640/2 D 7 40.4 879
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/3 D 2 26.5 75
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/10 C 4 29.6 160
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2140/5 D 0 32.1g 1000
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/13 B 4 16.4 358
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/6 C 6 17.8 264
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1660/8 A 3 33.0g 35
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-3 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/1 D 6 44.7 357
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/12 A 5 29.3 91
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/5 D 0 g 598
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/3 D 3 20.3 132
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/9 B 2 31.0g 107
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 1640/10 D 0 24.9 174
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-6 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/5 D 0 20.8 352
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 47
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/2 D 7 40.7 136
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/7 D 2 25.3 172
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/1 D 7 27.5 102
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/4 B 2 28.4 14
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/3 C 3 30.7 549
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/13 A 5 31.6g 68
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2160/8 C 2 28.4 286
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1640/4 B 1 32.1 28
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 242
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/6 C 0 g 406
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2100/6 B 0 20.4 87
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2100/7 D 0 19.1 496
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2100/1 C 0 20.1 70
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2120/9 C 0 36.2 137
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2520/11 C 4 26.1 80
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2500/9 D 5 17.8 107
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/10 A 1 29.9g 123
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2060/11 C 4 15.9 629
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 1680/11 B 1 15.8 202
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2040/3 D 6 20.5 126
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2060/10 B 5 35.0 93
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/2 D 1 32.2g 33
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 1660/4 D 0 g 409
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 9] 2060/6 D 6 34.1g 148
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2040/9 D 4 17.2 221
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2060/14 B 3 15.8 275
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2040/5 D 8 32.7 63
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/10 C 0 16.1 1000
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/5 C 5 34.8 40
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1660/2 C 3 28.1 246
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2060/8 C 1 35.0 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2060/8 D 7 21.2 151
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2480/1 C 6 18.7 58
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/9 C 4 15.9 385
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/14 B 6 30.0 185
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 1680/6 C 1 18.4 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1680/5 B 0 g 85
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2060/9 A 2 17.1 91
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2100/2 C 1 37.2 88
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2100/1 D 3 34.0 56
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2100/11 C 2 32.0 120
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2120/6 C 2 20.4 169
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/4 D 0 29.6g 366
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 S.T.C.C.Bror S.T.C.C.Bror   [v 4] 2140/1 C 0 g 96
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 3180/9 B 6 28.3g 176
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/10 D 5 27.4 1233
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 1640/1 C 3 32.1 95
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 2140/2 A 0 16.8g 68
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/12 B 4 28.0g 306
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2160/14 B 7 15.8 872
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/10 A 6 31.5g 102
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/14 A 5 16.8 342
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 C 0 g 781
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-12 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 1640/1 D 0 g 129
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 624
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/9 C 5 28.5 276
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/11 A 6 29.9 23
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 11] 1640/3 D 2 14.3 414
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 4] 2160/10 C str
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/11 A 5 25.4g 235
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 2140/1 C 5 32.9