V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-31 2021-01-31 Umeå-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 13] 2680/4 D
2021-01-31 2021-01-31 Umeå-8 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 9] 2160/11 B

Nyheter för travkusk


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnai..


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnais där Activated slutade en bit efter vinnande Face Time Bourbon. Även i Prix Ténor de Baune blev Activated rejält akterseglad och slutade sist av ekipagen som tog sig igenom loppet utan galopp.
- Det är tufft att tävla i Frankrike. Hon har känts fin på alla sätt och jag tror att det sitter mer mentalt på henne.
Efter det senaste loppet valde Rommetränaren att ta hem Activated som kom i måndags.
- Nu får hon ta det lite lugnt och kollas upp. Jag har inte bestämt något alls och det viktigaste är att hon mår bra, säger Wallin.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.Det gjor..


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.
Det gjorde Kevin Oscarsson genom att lasta två hästar till ett kylslaget Axevalla och vända hemåt med lika många segrar.
Detta efter utlovat offensiva styrningar bakom Mr Perfection och Isabell Trot som båda levde upp till stallets förväntningar.
Bakom den förre fick Oscarsson valet mellan att stanna kvar i rygg på storfavoriten Athos Race eller försöka brotta ner denne utvändigt. Som antytt innan loppet valde han den senare taktiken vilket blev rätt då favoriten galopperade i början av slutvarvet och Mr Perfection vägrade släppa någon förbi.
Det gjorde även Isabell Trot när hon för första gången i karriären fick chansen att trava i front.
Det bidrog till låg utdelning på V64 där sex rätt betalade 2 596 kronor.

Längtar till Vincennes
Och eftersom han inte har några fler styrningar bokade i veckan så innebär det att Oscarsson kommer att köra ut på kolstybben på Vincennes som obesegrad 25-åring under Prix d’Amerique-söndagen.
Där väntar nämligen första styrningen på den franska nationalarenan när han tar tömmarna på Bengt Simberg-tränade stoet Wild Love i Prix Helen Johansson.
- Det ser klart ut att hon ska komma med i loppet och det är jätteroligt. Jag har aldrig ens varit på Vincennes, eller på Grosbois, så jag ser verkligen fram att få åka ner och tävla. Speciellt med en häst som jag tycker så mycket om, hälsar tisdagens jubilar.

Robin Johansson, Kanal 75


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började t..


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började tävla redan som tvååring, men var inte alltid samarbetsvillig och galopperade bort sig massor av gånger. Första segern kom i fjärde starten och därefter gjorde han bort sig fyra gånger i rad innan han radade upp tre segrar.
- Jag kände tidigt att det var en mycket kapabel häst, men han har haft lite dåligt självförtroende och varit osäker på sig själv och har då försvarat sig med galopp, säger Anders F Jensen.
Som fyraåring visade Apapmand upp sig för den svenska publiken på allvar och vann ett V75-lopp på Halmstad och besegrade en så pass bra häst som Sevilla.
- Han vann den danska Sprintermästaren och jag visste att han skulle kunna mäta sig även mot tufft svenskt motstånd och det var ingen överraskning att vi vann.
Apapmand har tagit ytterligare två tunga segrar i Sverige. Han vann ett V75-lopp på Årjäng och den tyngsta titeln tog han 2017 när han tillsammans med amatören Steffen Christiansen vann prestigefyllda K.G.Bertmarks Minne.
- Det var en härlig seger och en av de största jag tagit som tränare. Även segern på Årjäng rankar jag högt. Det var massor av folk och Apapmand spurtade heroiskt och det var en ruskig känsla över upploppet och det kommer jag alltid att minnas.

Startade i Copenhagen Cup
Förra säsongen inleddes med seger och det gav en inbjudan till Danmarks största lopp, Copenhagen Cup och Apapmand slutade sexa med mersmak bakom vinnande Heart Of Steel. Efter det loppet blev nioåringen sämre och fick vara ifrån tävlingsbanan i flera månader innan han gjorde comeback i november.
- Han är lite ömtålig och jag får lägga upp träningen därefter. Nu känns han riktigt på gång igen och jag var väldigt nöjd med hans segerlopp senast. Vi hamnade sist och sedan spurtade han strålande och vann lätt med krafter kvar.
Hur har han tagit det loppet?
- Han känns jättefin och bara bättre och bättre. Tanken har varit att låta honom tävla sig i form och än så länge har det slagit väl ut.
Hur pass startsnabb är han?
- Han kan öppna hyggligt utan att vara någon raket. Han har bättrat sig, men frågan är om han någonsin kommer att lära sig att öppna snabbt, i första hand måste han få trava in sig och känna sig säker.
Hur ser ditt drömlopp ut?
- Ett lopp i ryggar och bra tempo. Apapmand har sin styrka till slut och har vunnit många lopp på sin vassa speed. Han är stark och kan även göra en del själv i loppen, men då är det lätt hänt att någon åker med och slår av honom till slut. Att det är ett litet fält den här gången gynnar oss.
Vad ger du spelarna på V86 för råd med Apapmand?
- Han är ett givet streck, men knappast någon spik, då måste man vara riktigt tuff om man väljer att lämna honom ensam på kupongen samtidigt måste man våga för att vinna.

Joakim Brundin, Kanal 75


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 2140/2 0 g 1167
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2680/7 1 29.4 236
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Källna Bitten Källna Bitten   [s 5] 2140/7 0 22.0 649
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1640/1 0 g 398
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Lönshults Signe Lönshults Signe   [s 8] 2140/8 6 15.7 916
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1680/15 6 33.3 188
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-7 Nimitz Nimitz   [v 5] 1660/12 5 19.5 380
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1660/5 0 g 615
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Godspeed Godspeed   [v 8] 2680/5 str
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/1 0 g 755
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 5] 2660/12 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/5 3 32.5g 40
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 1660/7 0 g 504
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Nimitz Nimitz   [v 5] 2160/6 5 19.4 548
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 8] 2160/10 str 74
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/7 1 29.1 180
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Pascal Laser Pascal Laser   [v 8] 2140/12 0 18.3 596
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Ravenham Ravenham   [h 6] 2140/6 0 g 304
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 8] 2160/10 6 20.1 43
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2160/8 0 37.2 119
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 1640/11 6 26.6g 826
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1640/11 8 29.9g 1512
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2140/4 6 33.6 405
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/9 2 33.0 185
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Quick Change Quick Change   [s 6] 2140/11 6 17.7 545
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/6 1 29.6g 250
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/5 4 17.6 176
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 2140/6 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Dear Alice Dear Alice   [s 6] 2160/8 0 18.6 734
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/1 6 15.9 950
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1660/11 4 30.1 561
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 4] 2160/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/3 0
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/5 1 30.0 99
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Dag Dag   [v 12] 2180/8 6 31.0 74
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/9 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/5 C 1 27.8 92
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/10 B 1 33.9 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/7 C 7 32.7g 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/8 C 0 36.4g 330
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/9 B 2 29.6g 68
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 More Muscles More Muscles   [v 8] 2180/12 B 0 19.1 855
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 1640/10 C 0 17.8 1182
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 11] 2140/6 D 0 19.0 836
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/10 D 0 28.3 799
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2640/2 C 1 30.3 36
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/1 C 2 37.5g 108
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/10 B str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 1640/1 D 4 31.8g 185
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Calibrate Calibrate   [v 3] 2140/3 C 2 20.0 60
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/9 C 0 g 294
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/9 B 8 17.0 1952
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 5] 1640/5 D 0 36.8 443
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 C 4 34.0g 51
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2660/2 B 2 28.1 53
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 2140/4 B 6 17.3 310
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2640/3 C 6 19.2 465
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/15 A 2 19.0g 319
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2180/12 B 0 g 413
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 3] 2140/5 D 7 44.4 216
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/13 A 4 32.8 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2160/8 C 5 32.4g 479
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 1640/3 C 6 36.0g 192
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Carlos Santana Carlos Santana   [v 7] 2140/12 A str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Active Life Active Life   [s 6] 2140/1 A 5 18.2 154
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/14 A 6 34.4g 69
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/12 B 0 16.6 274
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 D 6 18.9 543
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2140/8 A 0 18.2 42
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/7 B 1 27.3 164
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Esping Esping   [v 8] 1640/3 D 0 g 439
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/9 C 4 32.7 366
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/7 D 5 20.1 304
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1640/6 D 7 38.8 156
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 D 4 17.7 543
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 0 g 290
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/13 C 0 18.4 851
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/2 D 0 g 66
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2670/12 B 6 18.4 138
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 1646/8 C 3 18.9 384
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 0 21.4 260
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 B 5 33.6g 71
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2160/5 D 0 15.4 1012
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/2 D 5 27.1g 348
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 2160/7 D 5 28.2 1070
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1485
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Really Charming Really Charming   [v 6] 2140/6 C 6 17.1 94
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Esping Esping   [v 8] 2160/8 D 0 30.6g 202
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Global Millionaire Global Millionaire   [v 9] 2180/12 C 0 14.6 566
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/15 A 5 16.3 194
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1640/2 D 5 33.5g 362
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2660/5 C 7 35.2g 90
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Julius T.J. Julius T.J.   [v 7] 2140/14 B 2 17.7 120
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/5 C 4 17.9 784
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2640/4 C 3 17.3 192
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 D 5 16.5 555
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/6 D 0 23.7g 481
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/8 B 5 16.4 42
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1925
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2080/15 A 0 g 184
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2060/8 B 4 16.3 127
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/6 B 0 g 201
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/12 B 4 18.5 102
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2480/2 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2060/9 C 0 23.9g 262
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2060/6 C 0 g 232
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-8 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/10 D 5 15.4 225
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 1680/3 D 3 16.3 177
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2040/7 C 0 g 503
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2080/10 C 4 30.5g 646
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2040/2 B 2 17.6 187
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-2 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1680/9 D 0 34.3 970
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2040/2 C 1 17.9 220
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2060/11 B 0 33.8g 328
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2480/4 C 4 18.3 97
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2040/1 D 3 29.7g 245
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2060/13 D 0 34.6g 399
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2040/1 D 7 19.5g 428
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2040/10 C 0 g 60
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/10 B 0 21.3 141
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2080/9 B 5 17.4 130
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2100/2 D 0 38.6g 362
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2100/4 C 2 20.6 136
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Nimitz Nimitz   [v 6] 2120/8 B 6 22.5 297
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2120/10 B 7 21.2 113
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Exil Exil   [v 6] 2120/10 C 3 34.4g 405
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2120/11 B 5 20.0 99
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2120/8 D 0 34.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 3140/5 D 8 17.5 505
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/5 B 8 18.6 564
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2148/6 C 1 17.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 1666/13 D 0 19.5 1258
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/3 C 0 g 128
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 1660/9 D 6 14.8 761
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/1 B 2 35.7g 366
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Godspeed Godspeed   [v 9] 2140/14 D 8 17.9g 1071
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2140/2 D 0 g 433
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/7 D 0 20.3 337
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/15 A 8 29.3 241
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/1 C 4 17.8 270
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 6 19.0 116
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2148/3 C 0 g 273
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2148/2 C 0 g 233
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1640/5 D 0 g 496
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 3140/3 D 0 19.9 701
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/1 D 0 g 558
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 268
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1660/15 D 0 g 437
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Godspeed Godspeed   [v 9] 2640/6 D 0 17.3 567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-7 Nimitz Nimitz   [v 6] 2168/8 D 4 17.9 449
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/7 B 0 g 151
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Nimitz Nimitz   [v 6] 1640/3 D 6 17.0 439
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 9] 1660/4 B 4 15.7 241
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2660/8 A 0 g 404
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/2 B str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/12 A 0 g 292
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/13 C 0 g 770
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/7 B 0 32.1g 54
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/3 C 1 17.3g 177
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 2140/3 D 6 35.5 367
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/2 D 0 g 443
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/11 C 5 18.3 1197
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/6 B 0 18.0 960
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/10 D 0 31.2g 841
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/9 D 0 18.0 810
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/5 A 0 g 55
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 7 18.4 444
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 2180/12 C 8 29.8 316
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/5 C 0 33.0 208
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 C 5 18.8 480
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/2 D 0 g 542
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-3 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/5 D 0 17.4 1151
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2660/5 D 0 g 868
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 B 3 18.2 142
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 2 27.0g 130
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/9 B 4 30.8 257
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/8 C 6 29.7 514
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/1 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2180/10 D 8 32.2g 462
2016-02-26 2016-02-26 Romme-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/11 B 7 28.0g 67
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/6 C 0 g 230
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2140/6 D str
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/2 C 8 31.6g 212
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-12 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 841
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/8 B 4 32.0g 50
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/1 D 7 34.2g 255
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/8 B 0 g 36
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 443
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2160/12 C 5 19.5 293
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/5 D 7 31.4g 401
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Dag Dag   [v 13] 2160/7 D 5 31.0 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/5 C 2 27.5 49
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 10] 2660/12 D 0 34.5 372
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 A 1 28.0g 22
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/3 B 3 31.6 169
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1660/7 D 6 18.7g 40
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2140/2 B 6 17.7 442
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/10 A 1 26.3 81
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/9 B 3 27.7g 116
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2180/12 D 0 g 1100
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/13 A 0 23.0g 123
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/13 B 5 27.3 82
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 C 5 26.1g 164
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/8 B 4 20.0 205
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2680/13 A 3 29.1 83
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 17.3 164
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/7 D 0 g 245
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/9 D 0 g 575
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 A str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1640/3 D 0 38.2 332
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/4 D 4 34.0 80
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 C 2 25.6 73
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 20
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/14 B 1 26.3 55
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 2160/11 D 7 39.8g 309
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Nes Troll Nes Troll   [v 7] 2160/5 D 0 32.5g 266
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/1 D 0 g 408
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/2 D 6 30.2 202
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/1 B 5 18.4 39
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/15 B 2 26.5 34
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 2140/1 D 7 43.3g 371
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/8 D str
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 0 18.0 547
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/13 D 0 454
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/4 B 0 18.1 555
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-4 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 B 3 16.7 87
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/5 D 0 15.1 590
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/12 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2140/8 C 0 31.5 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/7 D 0 25.9 193
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-5 Fast S.T. Fast S.T.   [v 3] 1640/7 D 6 34.6 155
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/5 D 6 17.6 181
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1640/1 D 0 17.6 222
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2140/3 D 2 17.1 49
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/10 C 2 26.0g 51
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/1 B 0 86
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/5 C 0 33.2g 104
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/5 B 1 17.3 167
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-9 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 2 17.4 41
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/9 D 0 18.9g 647
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 1640/2 D 0 39.0g 126
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2180/6 D 0 g 288
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-11 Nimitz Nimitz   [v 7] 2140/3 B 2 17.8 94
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/9 B str
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 18.5 94
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2680/11 D 0 17.3 241
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2140/8 D 0 g 319
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/7 C 5 18.1 102
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/3 C 0 101
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 0 31.3g 274
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Pyckolina Pyckolina   [s 3] 2140/4 D 6 33.4 200
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2060/6 D 6 18.3g 593
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 7] 2480/5 B 4 18.6g 448
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 1660/2 D 1 31.3 261
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 4 16.7 51
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/1 A 1 18.9 19
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 2040/8 D 0 g 273
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2500/6 C 0 g 156
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/2 C 1 17.2 103
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1700/15 A 7 27.1g 161
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2040/3 D 1 16.7 210
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1660/4 B 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2060/8 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/4 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Blås Undan Blås Undan   [v 7] 1680/11 A 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 9] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2040/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2060/10 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2040/5 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 2 16.4 345
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2080/15 A 2 29.4 83
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2500/7 C 4 27.9g 62
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1660/10 D 0 40.6g 464
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/3 B 3 19.5 34
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/3 D 0 19.5g 57
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2040/6 D 0 33.6 524
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/1 B 0 20.1 89
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2500/7 D 3 16.8 101
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 2 17.8 242
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2120/11 C 7 20.3 261
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2100/1 D 0 g 39
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2120/6 D 3 19.4g 184
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2660/14 A 6 30.9 63
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 5 18.5 162
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2120/6 D 5 33.3 387
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2120/7 D 0 34.9 355
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2100/4 D 6 20.8 133
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2120/11 B 7 29.7g 103
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/5 D str
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/7 B 6 16.7 263
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/2 C 4 32.0g 205
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 D 0 29.3 520
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 1660/6 D str
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 0 g 334
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/3 C 3 18.5 176
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1660/7 D 0 31.0g 914
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-2 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/6 B 4 16.8 413
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/11 C 0 g 250
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/2 C 2 26.5 152
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/4 D 7 28.6 78
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 0 20.7g 321
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/7 D 0 29.7g 1108
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 2 29.0 54
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2140/2 D 0 g 88
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/2 B 5 17.9 324
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/8 D 8 29.7 531
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Björnivar Björnivar   [h 5] 2160/13 A 8 35.2g 36
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/10 C 0 g 652
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 6 17.0g 447
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2180/8 B 0 33.3g 63
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/12 A 7 16.2 236
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/11 C 4 16.4 233
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2160/12 A 1 30.3 70
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/7 D 4 32.8 328
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/11 C 6 17.8 343
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Nimitz Nimitz   [v 7] 2660/7 C 5 18.3 225
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/1 D 2 29.1 126
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/15 D 5 28.0g 223
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/5 D 5 16.7 338
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1660/7 B 0 32.0g 39
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/10 C 0 18.1 498
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1660/4 C 2 30.0 53
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 1 20.6 105
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/9 D 5 18.4 532
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2180/11 B 3 30.2 528
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/10 C 1 31.4g 66
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 C 7 31.3 641
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/12 B 3 21.1 367
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/1 D 4 29.1g 655
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/9 B 3 18.6g 482
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/6 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2660/10 C 0 g 97
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/9 D 4 34.7g 67
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2660/13 A 2 35.0 98
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2640/6 D str
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 6 29.4g 260
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1680/10 B 2 31.1g 56
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 D 0 g 34
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1640/4 D 0 g 129
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 C 4 31.7 39
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1640/7 C 0 16.6g 293
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/6 D 4 39.3 656
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/1 C 0 g 31
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-4 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2160/6 D 0 g 347
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1660/12 B 8 17.7 199
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 D 1 32.3 117
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 1091
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2140/13 B 0 g 465
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2180/15 C 0 17.3 434
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 B 0 32.8g 448
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 1 26.4 149
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 D 0 35.9g 390
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/4 D 4 35.3g 214
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 0 31.9g 402
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 4 26.8 118
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 More Muscles More Muscles   [v 10] 2140/3 A 0 16.2 325
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2680/12 C 0 g 348
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/9 C str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/5 D 0 g 352
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 527
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2680/11 D 0 30.6 443
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1660/10 C 5 35.6g 243
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/8 D 0 29.8 312
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 D 0 25.7 231
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2160/6 B 0 33.8g 265
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/8 B 5 18.2 56
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/4 B 7 29.4g 80
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/1 D 4 17.7 359
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 1640/1 D 0 30.2 179
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/6 B str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2640/1 C 1 19.7 61
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Järva Gutten Järva Gutten   [h 3] 2160/4 D 0 34.4 133
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 A 0 29.7g 308
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 3 37.1g 58
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 C 6 30.9 795
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/13 A 5 27.2 163
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2180/6 C 0 g 179
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/14 B 5 18.4 314
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/11 D 1 30.9 287
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-6 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2160/7 A 7 31.1g 145
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/5 D str
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 57
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/6 C 5 25.8 428
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 B 0 29.3g 420
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-11 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1660/8 A 0 g 91
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Calibrate Calibrate   [v 5] 2640/3 C 5 17.2 386
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 4 35.1 32
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/7 B 0 17.2g 322
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 732
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/1 C 0 g 316
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/8 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2140/2 C 0 31.6g 35
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/10 B 0 30.6g 134
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/1 B 7 35.2g 55
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/2 D 5 37.2g 29
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2140/2 A 2 29.6g 106
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Nimitz Nimitz   [v 8] 2160/6 C 0 19.3 736
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2180/9 B 1 30.6 322
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2160/8 D 0 35.4g 988
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2160/9 B 1 28.4 101
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1660/7 A str
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/3 D str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 C 5 28.3 223
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/7 B 6 31.7 141
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 6 15.9 342
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/8 C 0 g 147
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2040/1 D 2 14.0 334
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1700/14 B 0 32.3g 674
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2060/8 C str
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/2 C 5 20.9g 79
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Nimitz Nimitz   [v 8] 2040/1 D 5 18.2 237
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 2040/5 B 1 35.2 27
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 10] 2500/13 D 8 18.6 437
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2040/1 D 1 30.0 38
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2060/7 A 2 15.6 116
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2040/4 C 0 33.2 64
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 10] 2060/10 C 2 16.1 252
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 2 16.8 202
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/7 D 3 26.4g 194
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/1 D 1 16.7 33
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 1660/4 C 2 34.9 36
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/9 D 4 20.4 208
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2480/4 D 0 17.8 302
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2080/9 A 0 31.7g 178
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1660/1 B 3 15.6 122
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2040/6 D 8 19.9 160
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2080/15 A 5 34.5 211
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 8] 2060/8 D 0 19.6 143
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2120/10 A 2 36.0g 88
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Björnivar Björnivar   [h 6] 2100/5 D 3 31.6 51
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2120/10 B 7 19.6 86
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2120/4 B 0 g 94
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 8 29.8 243
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 2100/1 D 0 g 85
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 3] 2100/1 D 3 40.5g 450
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 2100/5 B 1 19.3 92
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Björnivar Björnivar   [h 6] 2120/11 C 1 33.3 310
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 10] 2100/1 D 0 19.5 256
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/8 D 0 28.2 502
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/2 D 0 35.6g 201
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/1 B 0 27.4 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/15 B 0 30.9 310
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 Hallsta Minou Hallsta Minou   [s 3] 2140/1 D 5 44.8 577
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1680/8 B 0 33.3g 222
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/5 C 4 17.1 260
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2660/11 D 3 29.1 234
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/3 C 6 17.0g 103
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/3 D 2 35.0 283
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/3 C 7 15.9 753
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/1 B 7 30.5 28
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/14 C 0 24.8 723
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 413
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/3 C 1 31.0 274
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/3 D 7 16.6 380
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/4 B 7 35.9g 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Stjärnvira Stjärnvira   [s 9] 2160/12 C 4 26.6 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1660/8 A 4 17.0 44
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/1 C 0 35.4 320
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 C 3 29.5 92
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/6 C 1 17.1 616
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/9 C 8 32.8g 135
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/4 D 0 g 398
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/6 C 0 17.2 358
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/8 D 3 16.6 244
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/10 C 2 26.0 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/6 C 3 17.5 258
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2180/9 B 1 30.8 36
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1640/6 D 7 40.5g 109
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 Hallsta Fuxie Hallsta Fuxie   [s 3] 1640/2 D 7 50.5 300
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/2 B 0 18.1 333
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/2 C 2 17.3 171
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/11 C 4 33.1 211
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/10 A 4 28.6g 19
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/1 C 6 20.4 119
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 More Muscles More Muscles   [v 10] 3180/11 C 0 21.4 546
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1680/9 C 7 38.0 188
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 101
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/3 D 6 18.0 219
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/8 D 2 29.2 859
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1640/3 B 3 17.7 58
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1660/7 D 0 32.4 451
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2140/8 D 2 38.0 489
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 10] 1660/9 B str
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/4 B 0 g 90
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/1 D 0 g 186
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 2160/9 D 7 34.3 445
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/9 D 7 33.4 507
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/11 A 7 17.6 394
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 2 240
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/3 D 0 186
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/7 D 7 32.8g 78
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/8 D 2 25.0 93
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 D 0 g 560
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/4 C 2 30.9 71
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 11] 2160/4 D 5 32.1 655
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1640/1 D 5 32.6 235
2018-01-07 2018-01-07 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 A 2 30.7 17
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/2 D 1 18.6 172
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 B 3 33.6g 68
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-4 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/4 D 8 18.2 362
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2660/6 D 0 34.1g 731
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 3] 2140/3 D 3 37.0 274
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/12 D 0 28.8 421
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/13 B 0 g 128
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/12 A 0 29.7g 91
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2160/8 B 1 38.3 32
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/6 D 0 18.9 710
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/2 C 5 28.0 316
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 1640/9 D 0 18.0 208
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2660/6 B 5 34.6g 190
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 D 0 g 859
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Calibrate Calibrate   [v 6] 2660/9 C 8 17.3 363
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2160/10 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 1660/5 D 5 34.6 86
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/2 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/12 C 0 18.6 617
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/6 B 8 30.4 23
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 400
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 4] 2140/1 C 1 34.9 36
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2660/15 D 5 25.9g 1014
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-6 Calibrate Calibrate   [v 6] 2640/8 D 0 16.4 1004
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/7 C 6 17.4 269
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/10 B 2 28.4 23
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/2 D 3 27.6 363
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-8 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 D 5 15.6 862
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/1 D 0 20.7 240
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/6 D 0 g 402
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 1640/2 D 7 40.4 879
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/3 D 2 26.5 75
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/10 C 4 29.6 160
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2140/5 D 0 32.1g 1000
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/13 B 4 16.4 358
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/6 C 6 17.8 264
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1660/8 A 3 33.0g 35
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-3 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/1 D 6 44.7 357
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/12 A 5 29.3 91
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/5 D 0 g 598
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/3 D 3 20.3 132
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/9 B 2 31.0g 107
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 1640/10 D 0 24.9 174
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-6 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/5 D 0 20.8 352
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 47
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/2 D 7 40.7 136
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/7 D 2 25.3 172
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/1 D 7 27.5 102
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/4 B 2 28.4 14
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/3 C 3 30.7 549
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/13 A 5 31.6g 68
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2160/8 C 2 28.4 286
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1640/4 B 1 32.1 28
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 242
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/6 C 0 g 406
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2100/6 B 0 20.4 87
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2100/7 D 0 19.1 496
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2100/1 C 0 20.1 70
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2120/9 C 0 36.2 137
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2520/11 C 4 26.1 80
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2500/9 D 5 17.8 107
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/10 A 1 29.9g 123
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2060/11 C 4 15.9 629
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 1680/11 B 1 15.8 202
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2040/3 D 6 20.5 126
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2060/10 B 5 35.0 93
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/2 D 1 32.2g 33
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 1660/4 D 0 g 409
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 9] 2060/6 D 6 34.1g 148
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2040/9 D 4 17.2 221
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2060/14 B 3 15.8 275
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2040/5 D 8 32.7 63
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/10 C 0 16.1 1000
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/5 C 5 34.8 40
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1660/2 C 3 28.1 246
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2060/8 C 1 35.0 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2060/8 D 7 21.2 151
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2480/1 C 6 18.7 58
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/9 C 4 15.9 385
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/14 B 6 30.0 185
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 1680/6 C 1 18.4 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1680/5 B 0 g 85
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2060/9 A 2 17.1 91
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2100/2 C 1 37.2 88
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2100/1 D 3 34.0 56
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2100/11 C 2 32.0 120
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2120/6 C 2 20.4 169
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/4 D 0 29.6g 366
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 S.T.C.C.Bror S.T.C.C.Bror   [v 4] 2140/1 C 0 g 96
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 3180/9 B 6 28.3g 176
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/10 D 5 27.4 1233
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 1640/1 C 3 32.1 95
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 2140/2 A 0 16.8g 68
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/12 B 4 28.0g 306
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2160/14 B 7 15.8 872
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/10 A 6 31.5g 102
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/14 A 5 16.8 342
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 C 0 g 781
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-12 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 1640/1 D 0 g 129
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 624
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/9 C 5 28.5 276
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/11 A 6 29.9 23
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 11] 1640/3 D 2 14.3 414
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 4] 2160/10 C str
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/11 A 5 25.4g 235
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden