V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2180/12 A

Nyheter för travkusk


Från hettan i Thailand till ett nollgradigt Sundsvall.SMHI spår någon minusgrad och snö över Bergsåker på lördagen ..


Från hettan i Thailand till ett nollgradigt Sundsvall.
SMHI spår någon minusgrad och snö över Bergsåker på lördagen då V75 ska avgöras.
Hemmasonen Rikard N Skoglund har tagit semester från kuskandet i ett par veckor för en längre resa. Hemresan från Thailand sker inom samma dygn som Skoglund lovat bort sig på V75.
Rikard N Skoglund ligger sjua i den allsvenska kuskligan med 145 segrar under året. Den senaste kom på V75 i Gävle 30 november, dagen innan semesterresan.
Segervapnet i Gävle var Fredrik Wallins Dusktodawn Sisu. På lördag kan det bli seger igen med samma häst.
Stoet Dusktodawn Sisu är tipsetta i facktidningen Travronden i ett av lördagens lopp på V75.
Hans R Strömberg har anmält On Track Piraten till guldloppet, en annan Skoglundsk chans på lördag. Totalt kör han fem hästar på V75.
- Det är väl runt 40 grader på dagarna här i Thailand och man känner att energin är tillbaka. Kände att jag blev sugen igen när vi tittade på några lopp för några dagar sedan, säger 30-åringen som semestrar med sambon Lina Bergström.
Med på resan är även kuskkollegerna Ulf Ohlsson och Magnus Jakobsson samt Axevallatränaren Ulf Stenströmer med respektive.
- Det är planerad hemfärd med landning klockan sju lördag morgon på Arlanda, så till Sundsvall borde jag hinna med god marginal. Ohlsson är avstängd över lördagen och han kan ta det lugnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Villiam slog världsrekord som treåring när han vann Svenskt Travkriterium på tiden 1.12,0/2640a.Som fyraåring bombade han hem Europa..


Villiam slog världsrekord som treåring när han vann Svenskt Travkriterium på tiden 1.12,0/2640a.
Som fyraåring bombade han hem Europaderbyt på Vincennes lilla bana i imponerande stil.
Han har hittills tagit sju segrar på 15 starter och sprungit in 6,2 miljoner kronor.
Hästen fick sedan en lång vinterträning av Timo Nurmos som tidigare har uttalat att siktet har varit inställd på att tävla i Frankrike i vinter. En start i Prix d’Amerique har ingått i planeringen men med sju veckor kvar till världens tuffaste travlopp i Paris är det oklart hur det blir. Villiam har bara gjort tre starter i år och efter en tredjeplats i årsdebuten blev det galopp i Jubileumspokalen. Därefter bar det iväg till Finland och Europeiskt Femåringschampionat på Vermo i Helsingfors. Där sändes stjärnhästen fram utvändigt om ledaren men var tidigt trött och slagen.
– Villiam var tyvärr sjuk i Finland och hade en infektion i kroppen. Jorma var säker på att vinna loppet varvet kvar men i sista kurvan tog krafterna slut. Man förstod att det var något fel på hästen, säger Timo Nurmos.
– Det tog tid innan han blev frisk och han har sedan tränat på och jag är nöjd med honom. Han har inte haft någon tur i år och i Jubileumspokalen blev hästen störd till galopp. Men nu känns han bra i jobben i alla fall.

”Måste komma till formen först”
Den 22 december körs femåringsloppet Prix Tenor du Baune. Där får vinnaren en plats i Prix d’Amerique och som kretsen runt Who’s Who har aviserat start i. Men det är inte aktuellt för Villiam.
– Vi hinner inte dit och hästen hinner inte att komma i form tills dess. Han närmar sig start men som jag sa innan så tog det tid innan han blev frisk, säger Nurmos.
När kan det bli start för Villiam, har du siktat på något speciellt lopp?
– Nej, jag har inte tittat än. Men det blir troligtvis inte i år i alla fall. När han startar nästa gång så blir det i Frankrike.
Är Prix d’Amerique fortfarande aktuellt?
– Ja, om hästen kommer i form. Men han måste ha ett lopp innan om han ska vara med där. Det är inte omöjligt att det blir Prix de Belgique men det finns andra lopp också. Vi får se, men hästen måste komma till formen först, säger Solvalla-tränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat ..


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat runt lite och är numera knuten till Rommetravet.
Många är de hästar som drabbats av någon form av skada och blivit hjälpt tillbaka av numera pensionerade Tidelius.
- Jag har haft uppfödning och körde in uppåt 20 ettåringar om året ett tag. Jag har haft många konvalescenter också. Ja, det är ju det jag levt på och har tagit hand om hästar åt bland andra Stig H Johansson och Åke Svanstedt, säger han.
Romme-amatören hyr boxar på Julmyra Horse Center hemma i Heby. På onsdagen åker han med halva stallet – två hästar – till Solvalla.
- Hela stallet kan man säga kommer till start, för de andra två är inte startklara, en tvååring och en skadad häst som jag håller på att jobba med, säger Stellan Tidelius.
Stefan ”Tarzan” Melander ägde en intressant häst född i Frankrike som han fick köpa sommaren 2015. Balto d'Huon var skadad. Långtidsskadad som det såg ut.
”Balto” som hästen kallas kort och gott har haft stora problem med sina framben. Tidelius bestämde sig för att satsa på simträning i fransmannens fall och transporterna till ån Runhällen, ett par mil från Julmyra, blev många.
- Jag lät honom simma där och sedan fick han prova på att starta utan att gå ett enda banjobb.

”Aldrig varit fulltränad”
Efter ett smärre bakslag, då Balto d'Huon återigen fick problem, blev det en väldig försiktig hantering av den nu åttaårige valacken.
50 lopp och blott två segrar blev det över tre år. Tidelius kallar det ”ett bygge”.  
- Jag har ju känt att det är kapacitet i hästen men han har aldrig kunnat tävla på allvar utan hela tiden gått på tomgång eftersom han aldrig varit riktigt fulltränad.
Sexåriga Saga Doc från Tidelius stall startar i ett lopp utanför V86-spelet på onsdag. Hon har sprungit in 431 000 kronor i år och bland annat vunnit V86 och ett lopp på V75 ingående i serien Diamanstoet.
Det blev det två år yngre stoet som visade vägen.
- Jag fick köpa henne billigt av uppfödaren då hon var två år och inte hade gått att sälja. Saga har varit väldigt krånglig med en egen vilja, gått omkull i skogen och stuckit för mig och bråkat, innan hon blev riktigt bra.
Stellan Tidelius tar till många små förstärkningsord för att beskriva utvecklingen.
- Hon har varit bra som fan helt enkelt! Fortfarande är det ju så att hon är het och korkad i värmningen men sedan skärper hon sig i loppen. Det finns ”glidare” som alltid är fina i värmningen men inte kan någonting i loppen. Saga Doc är precis tvärtom, säger husse.

Skrockar om fler segrar
Eftersom stallkamraten mådde bra av backträningen fick onsdagens V86-häst Balto d'Huon (V86-8) ta samma väg – uppför och utför.
- Balto var mitt bygge – ja, Saga också - och backen skulle visa sig vara den sista stenen i pyramiden. Det var i våras någon gång som han fick prova på samma som Saga och till slut kom han upp i samma träningsdos som henne. Nu när han tål den här träningen har han bara blivit bättre och bättre. Vad han har gått! säger Stellan Tidelius.
Balto d'Huon har tre segrar i raden. Samtliga tagna på Solvalla.
Skrocket att man bara inte kan rada segrar på Solvalla - egentligen - göra att tränare Tidelius nästan går i försvarsposition när det ska pratas tips.
- Jag kan inte säga att jag tror på seger och fjärde raka på Solvalla för då blir man väl idiotförklarad. Åttondespåret är ju inte alls bra. Men backar, nej det gör vi inte. Han är startsnabb och det blir till att prova från start. Sedan hur ”Kajan” (Kaj Widell) kör vet jag ju inte. Laddar han till spets kanske det kostar för mycket, han kanske får svar?
Balto d'Huon lär bli ganska betrodd i V86-8 och ”ska väl med på kupongen” i alla fall. Senast fick Kaj Widell bestämma första 1000 efter 1.18,0 i ett tisdagslopp på Solvalla då banan var något tung. Hur var han?
- Vi hade väl tur där att det gick så långsamt för han var inte riktigt bra då trots att han vann. Han är åtgärdad efter det och i bättre skick nu. Faktiskt så känns han ruggigt fin igen. Han är nästan lite halvgalen när jag är ute och går med honom och rymde här om dagen till och med. Så vass är han fortfarande.
Men att han ska ta fjärde raka på Solvalla känns osannolikt då?
- Det gör det…det går inte att tänka sig det helt enkelt. Men å andra sidan är han i bättre skick nu än vad han var sist så jag blir inte förvånad om han löser det på ett bra sätt. Nurmos häst (5 Exit Angot) är antagligen för bra men de andra slår han nog om han är på rätt humör.

Mikael Wikner, Kanal 75


Aktuell ställning Tränarligan 2019:1) Timo Nurmos 200 segrar, 28,3%, 34 693 903 kr2) Robert Bergh 222 segrar, 19,5%, 32 838 609 kr3) Daniel Redé..


Aktuell ställning Tränarligan 2019:
1) Timo Nurmos 200 segrar, 28,3%, 34 693 903 kr
2) Robert Bergh 222 segrar, 19,5%, 32 838 609 kr
3) Daniel Redén 104 segrar, 27,9%, 31 709 947 kr
4) Björn Goop, 171 segrar, 17,2%, 29 618 961 kr
5) Svante Båth, 187 segrar, 23,4%, 23 569 617 kr
6) Peter Untersteiner, 192 segrar, 18,0%, 22 238 061 kr
7) Stefan Melander, 77 segrar, 8,0%, 18 285 199 kr
8) Johan Untersteiner, 113 segrar, 17,1%, 15 890 109 kr
9) Jerry Riordan, 60 segrar, 15,4%, 15 498 083 kr
10) Jörgen Westholm, 120 segrar, 13,5%, 15 489 896 kr

Siffror till och med 8 november 2019.

Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 303-262-1902. Jorma Kontio, Solvalla, 224-114-1323. Carl Johan Jepson, Färjestad, 213-218-1644. Örjan K..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 303-262-190
2. Jorma Kontio, Solvalla, 224-114-132
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 213-218-164
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 204-161-124
5. Björn Goop, Färjestad, 180-126-100
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-111-126
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 145-183-153
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 133-106-76
9. Magnus A Djuse, Östersund, 130-110-78
10. Erik Adielsson, Solvalla, 128-98-52
11. Robert Bergh, Åby, 114-77-49
12. Kim Eriksson, Mantorp, 106-86-93
13. Christoffer Eriksson, Jägersro, 97-95-76
14. Oskar J Andersson, Romme, 93-85-66
15. Magnus Jakobsson, Färjestad 92-61-52
Siffror till och med 8 december

Kanal 75


En derbyvinnare ställer upp i ett av onsdagens V86-lopp på Jägersro. Nio hästar tävlar om ett förstapris på 70 000 kro..


En derbyvinnare ställer upp i ett av onsdagens V86-lopp på Jägersro.
Nio hästar tävlar om ett förstapris på 70 000 kronor i ”Luciapokalen” (V86-3) över 1640 meter där Sten Juul lottats till ett sjundespår bakom bilen med sexårige hingsten Bvlgari Peak.
Derbyvinnaren från Danmark har vunnit 12 lopp och gjort 26 starter i karriären men aldrig provat kort distans förrän nu.
Hästen var överlägsen i danska travderbyt i Köpenhamn i augusti 2017 över 3000 meter och har hjärta och lungor som klarar det mesta. Och helt rätt inställning enligt husse.
Det enda Sten Juul klagat över är att Bvlgari Peak velat ta sig en galopp då och då under karriären.
22 november var hästen tillbaka i tävling igen efter två års frånvaro och segrade i Ålborg.
- Han har känts fin i träningen men det var ändå lite förvånande att det kunde bli seger direkt efter en så lång paus, säger Sten Juul.

”Tar ett lopp i taget”
Comebacken skedde i ett Liga 1-lopp i Ålborg, ett elddop direkt i eliten. Sten Juul körde offensivt till ledningen med Bvlgari Peak  i loppet över 2640 meter och trots massage av en sådan pass bra häst som Rapide du Pommeau och Flemming Jensen under vägen stod Bvlgari Peak till mål.
Den danske derbyvinnaren har varit borta för en skada i ett gaffelband.
- Det är en mycket bra häst som vi hoppas har en fin karriär framför sig om han får vara frisk. Men vi tar inte ut något i förskott utan tar ett lopp i taget. Han har ju riktigt bra grundkapacitet den här hästen men på Jägersro blir det svårare även om han borde ha gått framåt formmässigt till den här starten, säger Juul, den segerrikaste tränaren i Danmark genom tiderna.
Så han ska vara bättre till onsdagens start?
- Det måste man ju tro. Han hade inte gått några snabbjobb innan comebacken och loppet där borde ha gjort honom gott. Han känns fin i träningen och jag tror att han gått framåt formmässigt.
Du säger att det är ett litet experiment att plocka ut honom här?
- Det är en liten chansning eftersom han aldrig tävlat på sprinterdistans i sin karriär.
Vad säger du till spelarna?
- Jag säger att han är en outsider på sin grundkapacitet.
10 Waiting Hill Hall (V86-5) går ut i treåringsloppet för ston på Jägersro (V86-5). Även hon vann i Ålborg för några veckor sedan och var bra som storfavorit i loppet. Chansen med henne?
- Hon har fin form och har gjort det mycket bra. Hon fick trava sista varvet utvändigt senast och vann ganska enkelt. Hon är lite trög från start men kommer hon in i loppet från sitt tillägg nu så tror jag att hon kan sluta långt framme framme. Hon har svarat för fina prestationer, slutar Steen Juul.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 2140/2 0 g 1167
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2680/7 1 29.4 236
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Källna Bitten Källna Bitten   [s 5] 2140/7 0 22.0 649
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1640/1 0 g 398
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-1 Lönshults Signe Lönshults Signe   [s 8] 2140/8 6 15.7 916
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Godspeed Godspeed   [v 8] 2680/5 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1680/15 6 33.3 188
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-7 Nimitz Nimitz   [v 5] 1660/12 5 19.5 380
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1660/5 0 g 615
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/1 0 g 755
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Nimitz Nimitz   [v 5] 2160/6 5 19.4 548
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 5] 2660/12 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/5 3 32.5g 40
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 1660/7 0 g 504
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 8] 2160/10 str 74
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/7 1 29.1 180
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Pascal Laser Pascal Laser   [v 8] 2140/12 0 18.3 596
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Ravenham Ravenham   [h 6] 2140/6 0 g 304
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 8] 2160/10 6 20.1 43
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2160/8 0 37.2 119
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 1640/11 6 26.6g 826
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 2140/4 6 33.6 405
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 10] 1640/11 8 29.9g 1512
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 4] 2160/9 2 33.0 185
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Quick Change Quick Change   [s 6] 2140/11 6 17.7 545
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/6 1 29.6g 250
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/5 4 17.6 176
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 3] 2140/6 str
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Godspeed Godspeed   [v 8] 2140/1 6 15.9 950
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Dear Alice Dear Alice   [s 6] 2160/8 0 18.6 734
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 4] 1660/11 4 30.1 561
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 4] 2160/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2140/3 0
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 7] 2160/5 1 30.0 99
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Dag Dag   [v 12] 2180/8 6 31.0 74
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/9 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/5 C 1 27.8 92
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/10 B 1 33.9 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-9 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/7 C 7 32.7g 77
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/8 C 0 36.4g 330
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/9 B 2 29.6g 68
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 1640/10 C 0 17.8 1182
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 11] 2140/6 D 0 19.0 836
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 1660/10 D 0 28.3 799
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 More Muscles More Muscles   [v 8] 2180/12 B 0 19.1 855
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2640/2 C 1 30.3 36
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/1 C 2 37.5g 108
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/10 B str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 1640/1 D 4 31.8g 185
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Calibrate Calibrate   [v 3] 2140/3 C 2 20.0 60
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/9 B 8 17.0 1952
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 2140/9 C 0 g 294
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 5] 1640/5 D 0 36.8 443
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 C 4 34.0g 51
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2660/2 B 2 28.1 53
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2180/12 B 0 g 413
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 3] 2140/5 D 7 44.4 216
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Malin Blågul Malin Blågul   [s 8] 2140/4 B 6 17.3 310
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2640/3 C 6 19.2 465
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2660/15 A 2 19.0g 319
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/13 A 4 32.8 66
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2160/8 C 5 32.4g 479
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Dans Mani Dans Mani   [s 5] 1640/3 C 6 36.0g 192
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Carlos Santana Carlos Santana   [v 7] 2140/12 A str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Active Life Active Life   [s 6] 2140/1 A 5 18.2 154
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/12 B 0 16.6 274
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/4 D 6 18.9 543
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/14 A 6 34.4g 69
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2140/8 A 0 18.2 42
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/7 B 1 27.3 164
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Esping Esping   [v 8] 1640/3 D 0 g 439
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2160/9 C 4 32.7 366
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-5 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1640/6 D 7 38.8 156
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2640/7 D 5 20.1 304
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 D 4 17.7 543
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 0 g 290
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/13 C 0 18.4 851
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/2 D 0 g 66
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2670/12 B 6 18.4 138
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 1646/8 C 3 18.9 384
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 0 21.4 260
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/4 B 5 33.6g 71
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2160/5 D 0 15.4 1012
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/2 D 5 27.1g 348
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Tandsmärta Tandsmärta   [s 9] 2160/7 D 5 28.2 1070
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1485
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 1660/15 A 5 16.3 194
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1640/2 D 5 33.5g 362
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Really Charming Really Charming   [v 6] 2140/6 C 6 17.1 94
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Esping Esping   [v 8] 2160/8 D 0 30.6g 202
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Global Millionaire Global Millionaire   [v 9] 2180/12 C 0 14.6 566
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2660/5 C 7 35.2g 90
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Julius T.J. Julius T.J.   [v 7] 2140/14 B 2 17.7 120
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/5 C 4 17.9 784
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2640/4 C 3 17.3 192
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 D 5 16.5 555
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/6 D 0 23.7g 481
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/8 B 5 16.4 42
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1925
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2060/6 C 0 g 232
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2080/15 A 0 g 184
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2060/8 B 4 16.3 127
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 1660/6 B 0 g 201
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/12 B 4 18.5 102
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2480/2 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2060/9 C 0 23.9g 262
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-8 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/10 D 5 15.4 225
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 1680/3 D 3 16.3 177
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-9 More Muscles More Muscles   [v 8] 2040/7 C 0 g 503
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2080/10 C 4 30.5g 646
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2040/2 B 2 17.6 187
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-2 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 1680/9 D 0 34.3 970
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2040/2 C 1 17.9 220
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 More Muscles More Muscles   [v 8] 2080/9 B 5 17.4 130
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 5] 2060/11 B 0 33.8g 328
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2480/4 C 4 18.3 97
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2040/1 D 3 29.7g 245
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2060/13 D 0 34.6g 399
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 6] 2040/1 D 7 19.5g 428
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2040/10 C 0 g 60
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2060/10 B 0 21.3 141
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2100/2 D 0 38.6g 362
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-6 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2100/4 C 2 20.6 136
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Nimitz Nimitz   [v 6] 2120/8 B 6 22.5 297
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2120/10 B 7 21.2 113
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Exil Exil   [v 6] 2120/10 C 3 34.4g 405
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2120/11 B 5 20.0 99
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2120/8 D 0 34.2g 198
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 3140/5 D 8 17.5 505
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/5 B 8 18.6 564
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 5] 2148/6 C 1 17.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 1666/13 D 0 19.5 1258
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/3 C 0 g 128
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 8] 1660/9 D 6 14.8 761
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/7 D 0 20.3 337
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 6] 2140/1 B 2 35.7g 366
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Godspeed Godspeed   [v 9] 2140/14 D 8 17.9g 1071
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 2140/2 D 0 g 433
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/15 A 8 29.3 241
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-8 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/1 C 4 17.8 270
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/1 C 6 19.0 116
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Godspeed Godspeed   [v 9] 2148/3 C 0 g 273
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2148/2 C 0 g 233
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1640/5 D 0 g 496
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 3140/3 D 0 19.9 701
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/1 D 0 g 558
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Alma Hornline Alma Hornline   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 268
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1660/15 D 0 g 437
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Godspeed Godspeed   [v 9] 2640/6 D 0 17.3 567
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-7 Nimitz Nimitz   [v 6] 2168/8 D 4 17.9 449
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 More Muscles More Muscles   [v 8] 2148/7 B 0 g 151
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-2 More Muscles More Muscles   [v 8] 2660/8 A 0 g 404
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Nimitz Nimitz   [v 6] 1640/3 D 6 17.0 439
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Godspeed Godspeed   [v 9] 1660/4 B 4 15.7 241
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2148/2 B str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 Godspeed Godspeed   [v 9] 2160/12 A 0 g 292
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/13 C 0 g 770
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/7 B 0 32.1g 54
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/3 C 1 17.3g 177
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Hallsta Lillfixa Hallsta Lillfixa   [s 5] 2140/3 D 6 35.5 367
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/2 D 0 g 443
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 8] 3160/6 B 0 18.0 960
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/11 C 5 18.3 1197
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/10 D 0 31.2g 841
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2160/9 D 0 18.0 810
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/5 A 0 g 55
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 2140/2 D 7 18.4 444
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 2180/12 C 8 29.8 316
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/5 C 0 33.0 208
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-5 Nimitz Nimitz   [v 6] 2160/8 C 5 18.8 480
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 5] 1640/2 D 0 g 542
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-3 Pascal Laser Pascal Laser   [v 9] 2140/5 D 0 17.4 1151
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2660/5 D 0 g 868
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 More Muscles More Muscles   [v 8] 2140/2 B 3 18.2 142
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/3 C 2 27.0g 130
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/9 B 4 30.8 257
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 11] 1680/8 C 6 29.7 514
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/1 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 9] 2180/10 D 8 32.2g 462
2016-02-26 2016-02-26 Romme-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2160/11 B 7 28.0g 67
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/6 C 0 g 230
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-5 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2140/6 D str
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [h 5] 1660/2 C 8 31.6g 212
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-12 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 841
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 1640/8 B 4 32.0g 50
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2640/1 D 7 34.2g 255
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 8] 2140/8 B 0 g 36
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 443
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-2 Dear Alice Dear Alice   [s 7] 2160/12 C 5 19.5 293
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 6] 2160/5 D 7 31.4g 401
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Dag Dag   [v 13] 2160/7 D 5 31.0 400
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/5 C 2 27.5 49
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 10] 2660/12 D 0 34.5 372
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 A 1 28.0g 22
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/3 B 3 31.6 169
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1660/7 D 6 18.7g 40
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2140/2 B 6 17.7 442
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/10 A 1 26.3 81
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/9 B 3 27.7g 116
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-2 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2180/12 D 0 g 1100
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/13 A 0 23.0g 123
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/13 B 5 27.3 82
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 C 5 26.1g 164
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-2 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/8 B 4 20.0 205
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2680/13 A 3 29.1 83
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 17.3 164
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/7 D 0 g 245
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/9 D 0 g 575
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 A str
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1640/3 D 0 38.2 332
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/4 D 4 34.0 80
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/7 C 2 25.6 73
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/7 A 5 17.5 20
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2180/14 B 1 26.3 55
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/1 D 0 g 408
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/2 D 6 30.2 202
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/1 B 5 18.4 39
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 2160/11 D 7 39.8g 309
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Nes Troll Nes Troll   [v 7] 2160/5 D 0 32.5g 266
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/15 B 2 26.5 34
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 2140/1 D 7 43.3g 371
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-5 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/8 D str
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 0 18.0 547
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/13 D 0 454
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/4 B 0 18.1 555
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-4 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2160/9 B 3 16.7 87
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/5 D 0 15.1 590
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/12 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2140/8 C 0 31.5 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/7 D 0 25.9 193
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-5 Fast S.T. Fast S.T.   [v 3] 1640/7 D 6 34.6 155
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1640/1 D 0 17.6 222
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 4] 2140/3 D 2 17.1 49
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1660/10 C 2 26.0g 51
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/5 D 6 17.6 181
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/1 B 0 86
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/5 C 0 33.2g 104
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/5 B 1 17.3 167
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-9 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 2 17.4 41
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/9 D 0 18.9g 647
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2180/6 D 0 g 288
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 5] 1640/2 D 0 39.0g 126
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-11 Nimitz Nimitz   [v 7] 2140/3 B 2 17.8 94
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/9 B str
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 7 18.5 94
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2680/11 D 0 17.3 241
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2140/8 D 0 g 319
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2140/7 C 5 18.1 102
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2140/3 C 0 101
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 0 31.3g 274
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 Pyckolina Pyckolina   [s 3] 2140/4 D 6 33.4 200
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/1 A 1 18.9 19
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 2040/8 D 0 g 273
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2500/6 C 0 g 156
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/2 C 1 17.2 103
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1700/15 A 7 27.1g 161
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2040/3 D 1 16.7 210
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2060/6 D 6 18.3g 593
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Nimitz Nimitz   [v 7] 2480/5 B 4 18.6g 448
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 1660/2 D 1 31.3 261
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 4 16.7 51
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-7 Blås Undan Blås Undan   [v 7] 1680/11 A 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 9] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 2040/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2060/10 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 2040/5 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1660/4 B 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2060/8 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-8 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/4 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Calibrate Calibrate   [v 4] 2040/3 D 0 19.5g 57
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2040/6 D 0 33.6 524
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 2040/1 B 0 20.1 89
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2500/7 D 3 16.8 101
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/1 D 2 16.4 345
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2080/15 A 2 29.4 83
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2500/7 C 4 27.9g 62
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 4] 1660/10 D 0 40.6g 464
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 Cool Flow Cool Flow   [s 3] 1660/3 B 3 19.5 34
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2100/1 D 0 g 39
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2120/6 D 3 19.4g 184
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 2 17.8 242
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2120/11 C 7 20.3 261
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2660/14 A 6 30.9 63
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 9] 2100/6 B 5 18.5 162
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2120/6 D 5 33.3 387
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2120/7 D 0 34.9 355
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Calibrate Calibrate   [v 4] 2100/4 D 6 20.8 133
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2120/11 B 7 29.7g 103
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/7 B 6 16.7 263
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 6] 1660/5 D str
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/2 C 4 32.0g 205
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 D 0 29.3 520
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [h 3] 1660/6 D str
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 0 g 334
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 2160/3 C 3 18.5 176
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1660/7 D 0 31.0g 914
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-2 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/6 B 4 16.8 413
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-1 Calibrate Calibrate   [v 4] 2160/11 C 0 g 250
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/2 C 2 26.5 152
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/4 D 7 28.6 78
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 4] 1640/6 C 0 20.7g 321
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/7 D 0 29.7g 1108
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/6 C 2 29.0 54
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2140/2 D 0 g 88
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Dear Alice Dear Alice   [s 8] 1640/2 B 5 17.9 324
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/8 D 8 29.7 531
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Björnivar Björnivar   [h 5] 2160/13 A 8 35.2g 36
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/10 C 0 g 652
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2660/12 D 6 17.0g 447
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2180/8 B 0 33.3g 63
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Global Millionaire Global Millionaire   [v 10] 2160/12 A 7 16.2 236
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2160/12 A 1 30.3 70
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/7 D 4 32.8 328
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1660/11 C 4 16.4 233
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/11 C 6 17.8 343
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Nimitz Nimitz   [v 7] 2660/7 C 5 18.3 225
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1640/1 D 2 29.1 126
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/15 D 5 28.0g 223
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/5 D 5 16.7 338
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1660/7 B 0 32.0g 39
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/10 C 0 18.1 498
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 1660/4 C 2 30.0 53
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Nimitz Nimitz   [v 7] 2160/4 C 1 20.6 105
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 6] 1640/9 D 5 18.4 532
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2180/11 B 3 30.2 528
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 6] 2160/10 C 1 31.4g 66
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 7] 2140/5 C 7 31.3 641
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 1640/1 D 4 29.1g 655
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2160/12 B 3 21.1 367
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Yayas Lelle Yayas Lelle   [v 6] 2160/9 B 3 18.6g 482
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/6 C str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2660/10 C 0 g 97
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2160/9 D 4 34.7g 67
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 5] 2660/13 A 2 35.0 98
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2640/6 D str
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-6 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1640/4 D 6 29.4g 260
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 1680/10 B 2 31.1g 56
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2160/13 D 0 g 34
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 1640/4 D 0 g 129
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 C 4 31.7 39
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1640/7 C 0 16.6g 293
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Björnivar Björnivar   [h 5] 2140/6 D 4 39.3 656
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 9] 2140/1 C 0 g 31
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Julius T.J. Julius T.J.   [v 8] 1660/12 B 8 17.7 199
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Ottar Rex Ottar Rex   [v 7] 2160/7 D 1 32.3 117
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-4 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2160/6 D 0 g 347
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 More Muscles More Muscles   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 1091
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Tandsmärta Tandsmärta   [s 10] 2140/13 B 0 g 465
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 More Muscles More Muscles   [v 9] 2180/15 C 0 17.3 434
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 B 0 32.8g 448
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 1 26.4 149
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 D 0 35.9g 390
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/4 D 4 35.3g 214
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 0 31.9g 402
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 D 4 26.8 118
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 More Muscles More Muscles   [v 10] 2140/3 A 0 16.2 325
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2680/12 C 0 g 348
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-5 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/9 C str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1640/5 D 0 g 352
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 527
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2680/11 D 0 30.6 443
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 1660/10 C 5 35.6g 243
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/8 D 0 29.8 312
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 1660/10 D 0 25.7 231
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2160/6 B 0 33.8g 265
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/8 B 5 18.2 56
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/4 B 7 29.4g 80
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/1 D 4 17.7 359
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 1640/1 D 0 30.2 179
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/6 B str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2640/1 C 1 19.7 61
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Järva Gutten Järva Gutten   [h 3] 2160/4 D 0 34.4 133
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 A 0 29.7g 308
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 3 37.1g 58
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2640/1 C 6 30.9 795
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/13 A 5 27.2 163
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2180/6 C 0 g 179
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/14 B 5 18.4 314
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2160/11 D 1 30.9 287
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-6 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2160/7 A 7 31.1g 145
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/5 D str
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 57
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/6 C 5 25.8 428
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/6 B 0 29.3g 420
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-11 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1660/8 A 0 g 91
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-6 Calibrate Calibrate   [v 5] 2640/3 C 5 17.2 386
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2160/9 C 4 35.1 32
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/7 B 0 17.2g 322
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/2 D 0 30.5 732
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 3] 2140/1 C 0 g 316
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/8 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2140/2 C 0 31.6g 35
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/10 B 0 30.6g 134
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/1 B 7 35.2g 55
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-1 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/2 D 5 37.2g 29
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 2140/2 A 2 29.6g 106
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Nimitz Nimitz   [v 8] 2160/6 C 0 19.3 736
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2180/9 B 1 30.6 322
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2160/8 D 0 35.4g 988
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Pyckolina Pyckolina   [s 4] 2160/9 B 1 28.4 101
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1660/7 A str
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 4] 2140/3 D str
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 1640/4 C 5 28.3 223
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/7 B 6 31.7 141
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 6 15.9 342
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/8 C 0 g 147
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2040/1 D 2 14.0 334
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1700/14 B 0 32.3g 674
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2060/8 C str
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/2 C 5 20.9g 79
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Nimitz Nimitz   [v 8] 2040/1 D 5 18.2 237
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 2040/5 B 1 35.2 27
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 10] 2500/13 D 8 18.6 437
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2040/1 D 1 30.0 38
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-2 Calibrate Calibrate   [v 5] 2060/7 A 2 15.6 116
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2040/4 C 0 33.2 64
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 10] 2060/10 C 2 16.1 252
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2040/5 C 2 16.8 202
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1680/7 D 3 26.4g 194
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-10 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1660/1 D 1 16.7 33
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 5] 1660/4 C 2 34.9 36
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 1660/9 D 4 20.4 208
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2480/4 D 0 17.8 302
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2080/9 A 0 31.7g 178
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1660/1 B 3 15.6 122
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2040/6 D 8 19.9 160
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2080/15 A 5 34.5 211
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Nimitz Nimitz   [v 8] 2060/8 D 0 19.6 143
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2120/10 A 2 36.0g 88
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Björnivar Björnivar   [h 6] 2100/5 D 3 31.6 51
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2120/10 B 7 19.6 86
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2120/4 B 0 g 94
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 8 29.8 243
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 4] 2100/1 D 0 g 85
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 3] 2100/1 D 3 40.5g 450
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 2100/5 B 1 19.3 92
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Björnivar Björnivar   [h 6] 2120/11 C 1 33.3 310
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 More Muscles More Muscles   [v 10] 2100/1 D 0 19.5 256
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 7] 1640/8 D 0 28.2 502
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/2 D 0 35.6g 201
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/1 B 0 27.4 102
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/15 B 0 30.9 310
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 Hallsta Minou Hallsta Minou   [s 3] 2140/1 D 5 44.8 577
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1680/8 B 0 33.3g 222
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-8 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/5 C 4 17.1 260
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2660/11 D 3 29.1 234
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Calibrate Calibrate   [v 5] 2160/3 C 6 17.0g 103
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/3 D 2 35.0 283
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/3 C 7 15.9 753
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/1 B 7 30.5 28
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/14 C 0 24.8 723
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 413
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/3 C 1 31.0 274
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/3 D 7 16.6 380
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2140/4 B 7 35.9g 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Stjärnvira Stjärnvira   [s 9] 2160/12 C 4 26.6 157
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1660/8 A 4 17.0 44
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2140/1 C 0 35.4 320
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 C 3 29.5 92
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 2140/6 C 1 17.1 616
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2160/9 C 8 32.8g 135
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/4 D 0 g 398
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-7 Calibrate Calibrate   [v 5] 1640/6 C 0 17.2 358
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/8 D 3 16.6 244
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/10 C 2 26.0 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/6 C 3 17.5 258
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2180/9 B 1 30.8 36
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 7] 1640/4 C 7 16.8 334
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 1640/6 D 7 40.5g 109
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 Hallsta Fuxie Hallsta Fuxie   [s 3] 1640/2 D 7 50.5 300
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/2 B 0 18.1 333
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/2 C 2 17.3 171
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/11 C 4 33.1 211
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2180/10 A 4 28.6g 19
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Cool Flow Cool Flow   [s 4] 1640/1 C 6 20.4 119
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 More Muscles More Muscles   [v 10] 3180/11 C 0 21.4 546
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1680/9 C 7 38.0 188
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 101
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/3 D 6 18.0 219
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/8 D 2 29.2 859
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 1640/3 B 3 17.7 58
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1660/7 D 0 32.4 451
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 2140/8 D 2 38.0 489
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 More Muscles More Muscles   [v 10] 1660/9 B str
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-1 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2140/4 B 0 g 90
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 5] 2140/1 D 0 g 186
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 2160/9 D 7 34.3 445
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1660/9 D 7 33.4 507
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 More Muscles More Muscles   [v 10] 2160/11 A 7 17.6 394
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Olsims Erik Olsims Erik   [v 6] 1640/1 D 2 240
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/3 D 0 186
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 2140/7 D 7 32.8g 78
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2140/8 D 2 25.0 93
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2160/4 D 0 g 560
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1640/4 C 2 30.9 71
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Hallsta Kajsa Hallsta Kajsa   [s 11] 2160/4 D 5 32.1 655
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Hallsta Tjosan Hallsta Tjosan   [s 7] 1640/1 D 5 32.6 235
2018-01-07 2018-01-07 Boden-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 10] 2160/9 A 2 30.7 17
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2140/2 D 1 18.6 172
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Hallsta Goudis Hallsta Goudis   [s 6] 1660/7 B 3 33.6g 68
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-4 Runaway Train Runaway Train   [s 7] 2140/4 D 8 18.2 362
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 5] 2660/6 D 0 34.1g 731
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2160/8 B 1 38.3 32
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/4 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/6 D 0 18.9 710
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/2 C 5 28.0 316
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 1640/9 D 0 18.0 208
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2660/6 B 5 34.6g 190
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 D 0 g 859
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Calibrate Calibrate   [v 6] 2660/9 C 8 17.3 363
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2160/10 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 1660/5 D 5 34.6 86
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/2 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/12 C 0 18.6 617
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/6 B 8 30.4 23
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Affe Dara Affe Dara   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 400
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 4] 2140/1 C 1 34.9 36
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2660/15 D 5 25.9g 1014
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-6 Calibrate Calibrate   [v 6] 2640/8 D 0 16.4 1004
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/7 C 6 17.4 269
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/10 B 2 28.4 23
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/2 D 3 27.6 363
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-8 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 D 5 15.6 862
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/1 D 0 20.7 240
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/6 D 0 g 402
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 1640/2 D 7 40.4 879
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/3 D 2 26.5 75
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/10 C 4 29.6 160
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Dans Mani Dans Mani   [s 8] 2140/5 D 0 32.1g 1000
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/13 B 4 16.4 358
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/6 C 6 17.8 264
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1660/8 A 3 33.0g 35
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-3 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/1 D 6 44.7 357
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/12 A 5 29.3 91
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2140/5 D 0 g 598
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/3 D 3 20.3 132
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/9 B 2 31.0g 107
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 1640/10 D 0 24.9 174
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-6 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2140/5 D 0 20.8 352
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2140/7 C 3 16.4 47
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Hallsta Lisa Hallsta Lisa   [s 3] 2140/2 D 7 40.7 136
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/7 D 2 25.3 172
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/1 D 7 27.5 102
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/4 B 2 28.4 14
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-12 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1640/3 C 3 30.7 549
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/13 A 5 31.6g 68
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2160/8 C 2 28.4 286
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1640/4 B 1 32.1 28
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 242
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2660/6 C 0 g 406
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2100/6 B 0 20.4 87
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 More Muscles More Muscles   [v 11] 2100/7 D 0 19.1 496
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2100/1 C 0 20.1 70
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2120/9 C 0 36.2 137
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2520/11 C 4 26.1 80
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2500/9 D 5 17.8 107
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/10 A 1 29.9g 123
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 More Muscles More Muscles   [v 11] 2060/11 C 4 15.9 629
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 1680/11 B 1 15.8 202
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2040/3 D 6 20.5 126
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Hallsta Goudmix Hallsta Goudmix   [v 5] 2060/10 B 5 35.0 93
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-9 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/2 D 1 32.2g 33
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 1660/4 D 0 g 409
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 9] 2060/6 D 6 34.1g 148
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-4 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2040/9 D 4 17.2 221
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2060/14 B 3 15.8 275
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-6 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2040/5 D 8 32.7 63
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/10 C 0 16.1 1000
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Hallsta Molly Hallsta Molly   [s 6] 1660/5 C 5 34.8 40
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1660/2 C 3 28.1 246
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2060/8 C 1 35.0 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Hallsta Briana Hallsta Briana   [s 5] 2060/8 D 7 21.2 151
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Calibrate Calibrate   [v 6] 2480/1 C 6 18.7 58
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-6 More Muscles More Muscles   [v 11] 2040/9 C 4 15.9 385
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-7 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2080/14 B 6 30.0 185
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 1680/6 C 1 18.4 38
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-9 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 1680/5 B 0 g 85
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2060/9 A 2 17.1 91
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Hallsta Remix Hallsta Remix   [v 6] 2100/2 C 1 37.2 88
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 2100/1 D 3 34.0 56
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2100/11 C 2 32.0 120
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2120/6 C 2 20.4 169
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 1640/4 D 0 29.6g 366
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 S.T.C.C.Bror S.T.C.C.Bror   [v 4] 2140/1 C 0 g 96
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 3180/9 B 6 28.3g 176
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/10 D 5 27.4 1233
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 1640/1 C 3 32.1 95
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 M.T.Nicole M.T.Nicole   [s 4] 2140/2 A 0 16.8g 68
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2140/12 B 4 28.0g 306
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Lady Ann Lane Lady Ann Lane   [s 8] 2160/14 B 7 15.8 872
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Hallsta Melodi Hallsta Melodi   [s 6] 2160/10 A 6 31.5g 102
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/14 A 5 16.8 342
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2160/10 C 0 g 781
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-12 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 1640/1 D 0 g 129
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 624
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Olsims Arne Olsims Arne   [v 6] 1640/9 C 5 28.5 276
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Hallsta Majestix Hallsta Majestix   [v 8] 2160/11 A 6 29.9 23
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 More Muscles More Muscles   [v 11] 1640/3 D 2 14.3 414
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 4] 2160/10 C str
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Hallsta Vinnex Hallsta Vinnex   [v 11] 2140/11 A 5 25.4g 235
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Olsimspingstbruden Olsimspingstbruden   [s 5] 2140/1 C 5 32.9 152
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-9 Calibrate Calibrate   [v 6] 2160/5 B 6 17.5 314
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [h 4] 2160/8 C 0 39.0g 467
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-9 More Muscles More Muscles   [v 11] 2160/7 D 0 17.0 420
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-1 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 5] 1660/14 A 2 32.8 114