V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Efter kometåret i år vill 21-årige Mats Djuse satsa ännu hårdare på att köra lopp. På onsdagen lotsade han Krister..


Efter kometåret i år vill 21-årige Mats Djuse satsa ännu hårdare på att köra lopp.
På onsdagen lotsade han Krister Jakobssons Jeppas Qurt till skrällseger i V86 på Solvalla vilket var årets 95:e seger på 743 körda lopp. 5,7 miljoner kronor har det blivit i inkörda pengar 2019.
Mats E Djuse jobbar som lärling hos Oscar Berglund i Östersund och schemat i stallet är ganska luftigt för jämtlänningen som ofta befinner sig i en bil på väg mellan olika travbanor.
21-åringen kör hästar åt andra och vill satsa ännu mera på catchdriver-yrket nästa år och byter därför adress från årsskiftet.
- Det blir Hudiksvall och en lägenhet på gården hos Jan-Olov Persson från årsskiftet någon gång. Det är löpkörningen jag vill satsa på i första hand och nu blir det helt andra avstånd till många av travbanorna, säger Mats Djuse.

Lämnar som champion?
Mats kanske lämnar uppväxtens Östersund som en champion. Han och lillebrodern Magnus strider om kuskchampionatet på hemmabanan och efter tisdagens tävlingar där bröderna tog var sin dubbelseger leder Mats på 24 segrar och 15 andraplatser, före Magnus med 23 segrar och 17 andraplatser.
Striden rasar över fredagen 20 december då Östersundstravet har årsfinal med spelet V64.

”Väldigt sena kvällarna”
Flytten underlättar en hårdare satsning på löpkörningen. Flyttlasset går någon gång i början av januari.
- Det är sista halvåret som det verkligen tagit fart med löpkörningen. Den senaste tiden har jag kört en del på Gävle och Romme och dit är det fyra fem timmar enkel väg från Östersund. Det är där flytten kommer att underlätta mycket. Det blir kortare resor och jag slipper de här väldigt sena kvällarna som det blir ibland. säger den unge  kusken som hoppas få köra lopp i Östersund i ungefär samma omfattning som tidigare även nästa år.
Jämtlänningen lämnar Östersund med blandade känslor.
- Jag trivs ju bra i Östersund med allt utom de långa resorna. Det har varit en bra tid hos Oscar också. Så det är klart att det känns lite vemodigt men samtidigt känns det som att det kommer att bli bra ändå med allt i slutänden.

Mikael Wikner, Kanal 75


Southwind Feji är ett populärt namn ute i stugorna. Inte minst på grund av sina nio fullträffar i folkspelet V75. Men nu har sexåring..


Southwind Feji är ett populärt namn ute i stugorna. Inte minst på grund av sina nio fullträffar i folkspelet V75. Men nu har sexåringen lyst med sin frånvaro sedan april.
- Hon opererades i sina framknän och fick sedan gå på sommarbete och ha det bra. Nu har hon tränat på för fullt i drygt tre månader och hon känns stark och bra, säger Pär Hedberg.
Hans sto brukar gå bra direkt efter uppehåll. Med tävlingsdebuten inräknad har hon vunnit fyra av fem starter efter uppehåll på två månader eller mer.
- Hon brukar leverera direkt, men tidigare har det inte varit så här långa uppehåll. Det känns att det fattas lite i henne. Hon har gått mycket intervaller och så har vi kört två rundbanejobb. Som snabbast har hon gått 1.22 över 2 000 på bra sätt men hon har inte den där riktiga spänsten i kroppen än. Den får komma med några starter. Samtidigt är hon i grunden en så bra häst att hon kan räcka långt ändå men jag tror att det blir tufft att vinna den här gången.
Även om hon inte är någon het segerkandidat direkt i comebacken lär Southwind Feji låta höra mer om sig framöver.
- Allt är upp till hästen men hon har inte gjort så många starter och tanken är att hon ska tävla på i ett år till. Hon är mycket fräschare efter operationen. Framför allt var det ett av knäna som det var lite förändringar i som de fick skrapa bort. Jag tror att hon har känt av det där knät och nu det ska bli kul att se henne komma igång och tävla igen.

”Otroligt nöjd med honom”
Pär Hedberg har ytterligare fem hästar till start inom GS75 på sin hemmabanan Axevalla och han ser Boke Palema (GS75-3) och Prince Palema (GS75-5) som sina hetaste segerbud.
- Boke Palema har gjort det både bra och dåligt kan man säga. Han är lite speciell men känns bättre och bättre och har börjat släppa till. Jag litar inte fullt ut på honom ännu men på kapacitet är han klar favorit i loppet.
Efter två galopper utrustades treåringen med helstängt huvudlag och efter det har det blivit två raka segrar.
- Det känns som att han är lite mer fokuserad med helstängt och han ska gå med det igen. Att det är startbil nu kan också vara positivt. Då slipper han snurra och greja i volten och har farten uppe när starten går. Han har inte provat bilen men det ska vi göra innan tävlingarna och jag tror att det är åt det positiva hållet.
Prince Palema har gjort elva starter och till skillnad från sin jämnårige stallkamrat har han aldrig galopperat. Det har bara blivit en seger men han har slutat bland de tre främsta sju gånger och i sin senaste start spurtade han storstilat. När han lyftes ut i fjärdespår med 400 meter till mållinjen gick han från sista till tredje plats.
- Jag var otroligt nöjd med honom. Att han skulle vara trea trodde jag inte 600 kvar när det var hästar i vägen överallt, men han avslutade jättebra och närmade sig hela vägen in i mål och var inte långt ifrån segern.
Förra gången hade den startsnabbe hästen nummer tolv bakom startbilen. Den här gången har han spår fem.
- Han har bara gått lugna intervaller efter senast men allt har sett ut som det ska. Loppet nu ser intressant ut. Han har ett bra läge och är normalt sett kvick ut. Kommer han till ledningen kan det hålla hela vägen. På förhand känns det som att det står mellan min häst och Piteraq.
Skulle det ta emot in på upploppet finns det en extraväxel att ta till den här gången.
- Han kommer gå med rycktussar för första gången. Vi har testat det i träningen och det fungerade bra.

Skor inget bekymmer
Även Pär Hedbergs Gun Palema (GS75-6) kommer bli påpassad av GS75-spelarna. Men senast hade hon inte någon av sina bättre dagar när hon galopperade i slutkurvan.
- Hon var inte helt hundra fräsch för dagen och är behandlad efter det. Nu känns hon fin i träningen igen och jag förstår om hon blir hårt betrodd. Jag har full respekt för Callmesally och jag tror att det står mellan dem.
Gun Palema startar med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter. Hennes tre tidigare försök över lång distans har som bäst resulterat i en fjärdeplats.
- Jag tror inte att distansen ska vara något bekymmer alls. Hon gick jättebra över 2 640 i ett stochampionatstest förra året och en gång var det försök till Stochampionatet och då räckte hon inte riktigt i klassen. På sistone har hon varit som bäst när hon har fått ligga där bak och komma till slut och hon kan gå rejält sista 700 meterna.
Att Gun Palema på grund av barfotaförbudet måste gå med skor runt om istället för med enbart skor på bakhovarna lägger inte Pär Hedberg något stor vikt vid.
- Hon gick bra med skor runt om på Färjestad för några starter sedan och det gjorde ingen större skillnad den gången.

Tillbaka efter halsoperation
Sina övriga GS75-hästar kommenterar Pär Hedberg enligt följande:
- Sunettan Palema (GS75-5) är en jättefin häst som började bra men sedan blev det lite krångel. Nu har hon inte startat på länge och är opererad i halsen. Hon känns bra i jobben och gick samma banjobb som Sothwind Feji senast på bra sätt. Det känns som det borde finnas mycket kvar i henne men det här gången är hon i första hand med för att få lopp i kroppen efter uppehållet och jag blir förvånad om hon räcker till seger. Hon har tävlat med helstängt huvudlag men nu blir det öppet.
- Jullan Palema (GS75-7) går jämnt och bra hela tiden och hon tävlade bra hela förra vintern så skor runt om är inget bekymmer alls. Men nu har hon spår lite för långt ut för att kunna räcka till seger.

Ola Johansson, Kanal 75


Fenomenet Jorma Kontio kan se tillbaka på en lika lång som framgångsrik karriär. Den 66-årige kuskikonen vann sin första seger..


Fenomenet Jorma Kontio kan se tillbaka på en lika lång som framgångsrik karriär. Den 66-årige kuskikonen vann sin första seger bara 13 år gammal med familjens Ulla Maija och gör nu sin 53:e säsong i sulkyn.
Hur ser du på den här prestationen?
– Det har varit en lång och rolig resa. Självklart känns det väldigt stort för mig att toppa statistiken i Norden och vara Europas näst segerrikaste kusk genom tiderna efter Heinz Wewering. Konkurrensen är mycket tuff med många skickliga kuskar. Ur det perspektivet är 11 000 segrar respektingivande, säger Jorma Kontio.
Jorma Kontio började sin karriär i hemlandet Finland och det finska förbundet bokförde 6 208 segrar innan Jorma flyttade till Sverige och tog ut svensk licens 2001. Sedan dess har han tillhört den svenska kuskeliten. Cv:t innehåller det mesta som går att vinna vad gäller stora lopp och utmärkelser.
Höjdpunkterna är många mellan jubileerna för 10 000 och 11 000 segrar. Readly Express toppar med triumfer I Kriteriet, Derbyt, Europaderbyt, SM och Jämtlands Stora Pris. Vidare har Jorma Kontio regisserat Villiams segrar i Kriteriet och Europaderbyt, Evin Boko i Derbystoet. Tillsammans med finska stjärnan Hachiko de Weluwe har han vunnit Suur-Hollola-Ajo och Finskt Travderby. Nyligen blev det dubbla segrar i Breeders´ Crown genom Brother Bill och Ganga Bae.
Jorma Kontio kör runt 1 500 lopp varje år och på senare tid håller han ett genomsnitt på över 200 segrar. Det betyder tusentals mil i bil och flyg till hundratals tävlingsdagar i Sverige och utomlands.
Det ligger en nästan omänsklig arbetsinsats bakom siffrorna. Vad är din drivkraft? Går du mot 12 000 segrar nu?
– Jag älskar hästar, alla sorts hästar. Djuret häst. Att ha kusk som jobb är intressant och spännande. Man blir aldrig fullärd. Jag uppskattar alla möten, människor med olika bakgrund som jag får träffa. Allt detta gör att jag orkar jobba så hårt som jag gör. Jag sätter inte upp särskilda mål utan kör på så länge jag tycker att det fungerar bra, säger Jorma Kontio.
Hur håller du dig i form?
– Jag har aldrig tränat utan jobbar hårt. Min kropp har hållit och jag tar det lugnt på lediga stunder.
På Jorma Kontios visitkort finns två hästar. Varenne som av många bedömare anses vara den främsta travhästen genom alla tider och Järvsöfaks, kung bland kallbloden. Jorma har kört och segrat med båda.
Kan du utveckla vad som är så speciellt med de här två hästarna?
– Det finns inte två hästar som är bättre! Båda är väldigt klocka och gjorde vad som behövdes för att vinna. Jag körde Varenne till världsrekord i hans näst sista start och sista segern han tog. Jag behövde ändå bara köra på treans växel. För mig var det en stor ära att bli tillfrågad att få köra de här två hästarna när deras ordinarier kusk inte kunde.
Vilka andra hästar och stora segrar ligger dig varmt om hjärtat?
– Det finns så många men jag nämner gärna två. Keystone Patriot blev en dörröppnare för mig som internationell kusk, inte minst i Italien, och tog mig ut i världen.  Den andre är Houston Laukko som tävlade under många säsonger på europeisk toppnivå.

Jorma Kontio till 11 000 segrar
1: Ulla Maija, Uleåborg (juli 1966)
1 000: Rose Dahlia, Lahti (18 december 1984)
2 000: Hintriikka, Tammerfors (4 augusti 1987)
3 000: Lusty Way, Kajaani (24 maj 1990)
4 000: Silver Game, Helsingfors (23 juni 1993)
5 000: Nipe Joyride, Helsingfors (30 december 1996)
6 000: Vikke-Pekkula, Forssa (3 mars 2 000)
7 000: Chippen, Seinäjoki (20 juni 2 003)
8 000: Vala Boko, Axevalla (13 juli 2007)
9 000: Victor Mile, Eskilstuna (21 februari 2012)
10 000: Evartti, Pihtipudas (16 augusti 2015)
11 000: Ajlajk, Örebro (12 december 2019)           

Mats Fransson, Svensk Travsport


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben. Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar p&ari..


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben.
Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar på Jägersro och har haft sjukdomar i stallet under hösten.
Ett virus som kommit och gått.
Nu i december har hästarna börjat fungera som han vill igen och sjuåriga Sevillas seger på Jägersro på onsdagen innebar att stallet klev över elva miljoner intjänat i år.
- Det här är den största svacka vi har haft på tio år och allt såg bra ut fram till september. Normalt brukar sånt där blåsa över på en tio dagar men det här har slagit rot i tio månader. Vi blev avbrutna i planerna man man säga och nu kan vi se fram emot en bra vinter i stället, sa en glad Joakim Lövgren.
Sevilla går bäst utan skor och vann nu med skor i sin första start över kort distans. Lätt.
- Ja, trots en störning från början där det blev passgång. Det är inte många hästar som grejar att hoppa i trav igen i startrusningen och det var jäkligt bra gjort av Sevilla, sa Joakim Lövgren.
Lövgren vann även trekilometersloppet med åttaårige Juan och håller jämna steg med Johan Untersteiner om kuskchampionatet på Jägersro.
Med två tävlingsdagar kvar står det 39-38 i Untersteiners favör.

Strid om kuskchampionatet
Johan knep en kvällsseger, med pappa Peters Mellby Guard, stor favorit i V87-7. Materialfel och strul i starten gjorde att Mellby Guard hetsade upp sig men kunde ändå ta sig samman och vinna.
Mellby Guard såg också alldeles för het ut i ledningen i loppet. Sjunde segern i start 27 bärgades dock utan några problem.
- Det är klart att både jag och Jocke satsar på championatet, ingen av oss har ju vunnit det här på Jägersro tidigare, sa Johan Untersteiner.
Steen Juul vann ett galoppfyllt lopp för treåriga ston med Waiting Hill Hall. Det svenskfödda men sedan i somras dansktränare stoet behövde dock inte skämmas för segern. Juul körde offensivt, tog över 500 meter från mål och stoet klev undan på ett käckt sätt.

Två Rommesegrar på Solvalla
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan kunde en nybliven tränare med licens på Romme ta sin andra seger på Solvalla i karriären.
William Eriksson serverade spelarna en av omgångens stora skrällar. Sjuårige Carlos Messi (spelad på fyra procent) var mycket tapper efter en löpning utvändigt ledaren.
Den nybakade Rommetränaren hade inga planer på att släppa ner en konkurrent som provade i tredjespår varvet från mål.
- Han är som bäst när han får vara med där framme direkt och jag kände tidigt att det skulle vara en bra chans, sa 29-åringen, en son till Hans G Eriksson.
Mera Romme. Sybille Tinters Payet D.E. blev överraskande en omgångens mest spelade. Kim Eriksson körde och såg till att få tätkänning 1200 meter från mål i loppet över 2640 meter där den fyraårige valacken bet sig fast och rycket av tussarna ur hästens öron i den sista kurvan blev utslagsgivande. En stark insats av dalahästen.
Svante Båth-tränade Captain My Captain ledde ett fyraåringslopp från start till mål för Erik Adielsson. Efter 1.11 första 500 meterna och ett lite lugnare första varv stegade valacken undan och klarade också att hålla hästen i rygg ledaren bakom sig över upploppet.
Mats E Djuse fortsätter att ta för sig under sitt sagolika år som kusk. Nu rundade han av V86 med att sätta dit enprocentaren Jeppas Qurt tränad av Krister Jakobsson i Bollnäs. En enprocentare på V86-spelet
Den rätta raden på V86 gav 98 875 kronor. Sju rätt betalade 444 kronor och sex rätt 28 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben. Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar p&ari..


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben.
Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar på Jägersro och har haft sjukdomar i stallet under hösten.
Ett virus som kommit och gått.
Nu i december har hästarna börjat fungera som han vill igen och sjuåriga Sevillas seger på Jägersro på onsdagen innebar att stallet klev över elva miljoner intjänat i år.
Toppåren 2010 och 2011 tjänade stallet 12,3 respektive 12,6 miljoner.
- Det här är den största svacka vi har haft på tio år och allt såg bra ut fram till september. Normalt brukar sånt där blåsa över på en tio dagar men det här har slagit rot i tio månader. Vi blev avbrutna i planerna man man säga och nu kan vi se fram emot en bra vinter i stället, sa en glad Joakim Lövgren.
Sevilla går bäst utan skor och vann nu med skor i sin första start över kort distans. Lätt.
- Ja, trots en störning från början där det blev passgång. Det är inte många hästar som grejar att hoppa i trav igen i startrusningen och det var jäkligt bra gjort av Sevilla, sa Joakim Lövgren.
Lövgren vann även trekilometersloppet med åttaårige Juan och håller jämna steg med Johan Untersteiner om kuskchampionatet på Jägersro.
Med två tävlingsdagar kvar står det 39-38 i Untersteiners favör.

Strid om kuskchampionatet
Johan knep en kvällsseger, med pappa Peters Mellby Guard, stor favorit i V87-7. Materialfel och strul i starten gjorde att Mellby Guard hetsade upp sig men kunde ändå ta sig samman och vinna.
Mellby Guard såg också alldeles för het ut i ledningen i loppet. Sjunde segern i start 27 bärgades dock utan några problem.
- Det är klart att både jag och Jocke satsar på championatet, ingen av oss har ju vunnit det här på Jägersro tidigare, sa Johan Untersteiner.
Steen Juul vann ett galoppfyllt lopp för treåriga ston med Waiting Hill Hall. Det svenskfödda men sedan i somras dansktränare stoet behövde dock inte skämmas för segern. Juul körde offensivt, tog över 500 meter från mål och stoet klev undan på ett käckt sätt.

Två Rommesegrar på Solvalla
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan kunde en nybliven tränare med licens på Romme ta sin andra seger på Solvalla i karriären.
William Eriksson serverade spelarna en av omgångens stora skrällar. Sjuårige Carlos Messi (spelad på fyra procent) var mycket tapper efter en löpning utvändigt ledaren.
Den nybakade Rommetränaren hade inga planer på att släppa ner en konkurrent som provade i tredjespår varvet från mål.
- Han är som bäst när han får vara med där framme direkt och jag kände tidigt att det skulle vara en bra chans, sa 29-åringen, en son till Hans G Eriksson.
Mera Romme. Sybille Tinters Payet D.E. blev överraskande en omgångens mest spelade. Kim Eriksson körde och såg till att få tätkänning 1200 meter från mål i loppet över 2640 meter där den fyraårige valacken bet sig fast och rycket av tussarna ur hästens öron i den sista kurvan blev utslagsgivande. En stark insats av dalahästen.
Svante Båth-tränade Captain My Captain ledde ett fyraåringslopp från start till mål för Erik Adielsson. Efter 1.11 första 500 meterna och ett lite lugnare första varv stegade valacken undan och klarade också att hålla hästen i rygg ledaren bakom sig över upploppet.
Mats E Djuse fortsätter att ta för sig under sitt sagolika år som kusk. Nu rundade han av V86 med att sätta dit enprocentaren Jeppas Qurt tränad av Krister Jakobsson i Bollnäs. En enprocentare på V86-spelet
Den rätta raden på V86 gav 98 875 kronor. Sju rätt betalade 444 kronor och sex rätt 28 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


26-årige Marcus Melander lämnade Sverige för USA för sex år sedan och har i år varit en av de mera tongivande tränarna p&a..


26-årige Marcus Melander lämnade Sverige för USA för sex år sedan och har i år varit en av de mera tongivande tränarna på den andra sidan Atlanten.
Stjärnan Greenshoe har nyss avslutat tävlingskarriären och ska ägna sig åt avelsarbete nästa år.
Jämnåriga duon Green Manalishi och Gimpanzee ska årsdebutera någon gång tidig vår och Marcus Melander hoppas kunna tävla en hel del i Sverige.
Green Manalishi är född i Sverige men har uteslutande tävlat i USA. Marcus Melander berättar för tidningen Travronden att det satsas mot årgångsloppen.
- Green Manalishi ska tävla i Sverige nästa år eftersom han är svenskfödd. Första stora loppet blir Kungapokalen, sedan har han bland annat Sprintermästaren och Derbyt, säger han till tidningens nätupplaga.
Green Manalishi ägs av Lennart Ågren och Anders Ström och Ström äger även Gimpanzee via Stall Courant. Med USA-födde Gimpanzee är det stora målet Elitloppet på Solvalla i maj.
- Som jag sagt tidigare så är chansen stor att han startar i Elitloppet, men bara om det blir direktflyg. Annars blir det full satsning mot fyraårssäsongen här i USA, säger Marcus Melander.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-9 Kvern Eld Kvern Eld   [v 10] 2160/5 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-4 Inge Ålj Inge Ålj   [v 3] 2160/10 4 35.0 686
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 6] 2160/12 7 17.2 863
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-3 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 6] 2140/3 0 18.5 278
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 8] 1640/8 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 5] 2160/9 7 33.8g 36
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 7] 2140/15 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Sparkler Sparkler   [v 6] 2140/15 8 18.7 458
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-5 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 8] 2140/2 2 34.2 128
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 6] 1640/1 7 15.2 691
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 7] 2140/8 str
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 5] 2140/6 0 30.9 101
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Gina la Mauny Gina la Mauny   [s 8] 2160/11 0 17.9 214
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Inge Ålj Inge Ålj   [v 3] 2160/7 4 34.6 254
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-4 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 5] 2140/6 2 32.1 33
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 7] 2140/6 4 16.0g 101
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Gina la Lollo Gina la Lollo   [s 6] 2140/5 7 20.3g 82
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 5] 1680/13 8 30.3 86
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-8 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 7] 2640/8 2 18.8 137
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Bodbäcksfaksa Bodbäcksfaksa   [s 7] 2140/8 0 36.4 754
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-6 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 5] 2180/12 2 32.3 52
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 5] 2160/4 6 31.1 412
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Närbyjänta Närbyjänta   [s 9] 2180/6 0 27.8 364
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 8] 2160/10 0 g 96
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-7 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2140/2 D 0 16.7 63
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2140/1 D 0 33.8 209
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-3 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 8] 2640/6 C 5 19.7 347
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-7 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2140/10 D 0 g 376
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-7 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 8] 1640/12 A 0 17.5g 150
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-11 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 1640/3 B 4 31.0 150
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/3 C 0 15.5 127
2016-11-24 2016-11-24 Romme-9 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 8] 2140/11 B 3 18.4 34
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/6 C 6 30.1 169
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Styr Stina Styr Stina   [s 5] 2140/5 D 4 29.8g 146
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-3 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/7 B 2 30.5 249
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-10 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2140/6 B 0 g 59
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Better than Most Better than Most   [s 3] 2160/7 C 0 25.2 136
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2140/1 D 0 33.9 1502
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2140/8 B 0 g 68
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2140/11 A 3 16.6 97
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-3 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 2160/2 D 5 33.3g 398
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 4] 2160/7 C 7 34.4g 95
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2140/5 D 0 30.8g 315
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-9 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 4] 2160/9 C 3 34.2 147
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 7] 2160/6 D 0 g 389
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/12 A 8 31.7g 37
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 5] 1640/7 C 7 33.0g 196
2016-09-16 2016-09-16 Romme-4 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 2180/12 C 8 32.6g 555
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2140/8 C str
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-10 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 9] 2660/13 D 0 g 224
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-7 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 2160/8 D 5 29.5g 557
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-6 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/8 D 0 16.5 601
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 1640/6 B 0 g 53
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-2 Dream Casino Dream Casino   [s 3] 2160/12 B 8 17.5 632
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-1 Klack Stella Klack Stella   [s 3] 2140/5 B 8 2.7g 377
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 1660/7 C 3 29.0 209
2016-09-02 2016-09-02 Romme-1 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 4] 2140/5 C 2 34.9 57
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-7 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 9] 1640/3 C 3 31.3g 278
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/11 D 6 29.9 248
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-7 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 5] 2160/6 B 2 16.4 92
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-2 Felicita Fayline Felicita Fayline   [s 4] 1640/2 D 0 18.0 350
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 4] 2140/4 D 5 35.0 503
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-6 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2640/4 A 2 17.0 74
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-1 Dream Casino Dream Casino   [s 3] 2140/3 B 6 23.6g 87
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 2160/3 D 0 33.1g 464
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Bokli Ted Bokli Ted   [v 10] 2160/9 C 7 29.9 321
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-7 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 5] 2140/10 B 4 16.0 188
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2140/4 D 7 17.0 518
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-2 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 9] 2140/8 C 4 33.1g 177
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 4] 2140/4 D 0 35.3 285
2016-08-09 2016-08-09 Romme-9 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/7 C 2 31.0 162
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 1666/11 C 2 184
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-4 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2168/6 D 0 34.0g 1017
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 5] 1640/1 C 6 35.5 584
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-3 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 6] 2140/1 D 1 17.0 145
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-10 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2140/1 D 2 16.6 379
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [h 4] 2140/7 A str
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-5 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 2160/10 D 0 g 206
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Inge Ålj Inge Ålj   [v 4] 2660/14 D 0 g 694
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [h 4] 2140/2 B 0 g 58
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-4 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 1640/5 A 3 15.2 47
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 5] 2160/6 C 6 17.0 1055
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 6] 2160/13 C 7 31.5 1179
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [h 4] 2160/7 B 7 16.9g 175
2016-06-10 2016-06-10 Romme-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [h 4] 2140/12 B 3 17.1 49
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 1640/10 B 3 13.4 163
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/4 C 7 32.2 128
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 6] 2160/4 D 0 31.7 315
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [h 4] 2140/10 B 1 17.4 100
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 5] 2140/12 A 6 16.1 415
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/5 C 7 31.9 79
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Dream Casino Dream Casino   [s 3] 2140/3 B str
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 6] 1640/7 D 4 32.0 616
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-3 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 6] 1660/11 B 3 32.5 223
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-2 Better than Most Better than Most   [s 3] 2140/7 D 5 23.1g 268
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 8] 2160/11 D 8 16.3g 742
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Zille Crofter Zille Crofter   [s 5] 2160/4 C 0 g 367
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 6] 1660/5 B 6 34.7 409
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 Julia Kullers Julia Kullers   [s 6] 2140/1 D 0 21.9 561
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Show Maker Show Maker   [v 7] 1640/11 C 8 18.5 424
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [h 4] 2140/4 B 7 19.0g 62
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-1 Dream Casino Dream Casino   [s 3] 2140/7 B 0 18.7g 356
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 7] 2140/6 C 3 16.9 443
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2160/6 B 8 33.0 60
2016-04-16 2016-04-16 Romme-1 Better than Most Better than Most   [s 3] 2140/12 A 2 18.0 144
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-2 Dream Casino Dream Casino   [s 3] 2140/9 D 5 16.7 1074
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-7 Better than Most Better than Most   [s 3] 2140/5 C 2 18.6 174
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Carja Carja   [s 5] 2140/9 C 4 17.1 60
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-3 Bodbäcksfaksa Bodbäcksfaksa   [s 8] 2140/5 C 8 39.2g 302
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2140/5 C str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 1640/2 D 0 15.4g 294
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-12 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2680/12 A 5 16.5 64
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Heavy Infantry Heavy Infantry   [v 9] 2140/3 C 8 19.0 352
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-6 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 9] 1640/5 B 0 18.0g 160
2017-11-03 2017-11-03 Romme-11 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2160/11 A 8 16.4 81
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-6 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 9] 2640/4 B 5 18.6 39
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 9] 2140/2 D 5 14.8 443
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-6 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2160/4 B 2 18.9 26
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 7] 2160/10 B 0 36.8 268
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 9] 1640/6 C 1 17.4 62
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 1640/10 C 8 21.3g 70
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 7] 2180/10 A 7 31.1 151
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/12 B 4 17.0 108
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-4 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 10] 2140/1 C 5 32.3 486
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Ina Zenz Ina Zenz   [s 8] 1640/7 C 3 15.4 278
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 G.K.Right Style G.K.Right Style   [v 5] 2160/8 A 3 19.6g 62
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-7 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 9] 2140/7 B 5 17.5 176
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-1 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 6] 1640/2 D 3 34.1 182
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Bodbäcksjenny Bodbäcksjenny   [s 10] 1640/6 D 0 g 594
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-5 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2140/12 C 6 16.0g 148
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Pingo Ö.K. Pingo Ö.K.   [h 9] 2160/8 D 0 29.2 150
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-7 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2640/9 B str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Madame Love Madame Love   [s 6] 1640/8 C 2 13.5 50
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2140/6 C 4 14.5 33
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-3 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 5] 2140/5 B 0 32.2g 30
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-5 Inge Ålj Inge Ålj   [v 5] 1640/2 B 0 g 386
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2640/8 C 3 15.6 196
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-10 Inge Ålj Inge Ålj   [v 5] 2140/1 B 2 30.2 91
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-10 Dream Casino Dream Casino   [s 4] 2140/1 B 4 17.6 85
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-4 Inge Ålj Inge Ålj   [v 5] 2660/14 B 4 31.1 495
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2160/5 A 0 g 24
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 1640/5 C 0 29.1 382
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2660/13 A 1 17.1 46
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 9] 2160/13 C str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-10 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 1640/9 B 3 29.1g 73
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2660/8 A 1 16.8 27
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-8 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 1660/9 B 6 29.8 287
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 2160/12 C 5 29.8 351
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-2 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 6] 2640/4 C 5 17.0 494
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-10 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2160/14 D 2 16.3 47
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 2160/10 B 4 30.6 137
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2160/8 B 5 19.5 46
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-6 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 2160/8 C 4 31.2g 325
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-3 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 8] 2160/9 C 4 19.0 217
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-5 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 2160/10 C 0 32.9 503
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2140/3 B 1 17.0 42
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-4 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 2140/2 C 0 31.9g 715
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Sigge S.R. Sigge S.R.   [v 7] 2160/12 B 5 32.3 241
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 7] 2140/4 D str
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2160/12 A 5 18.6g 47
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 5] 2140/7 A 6 17.6g 35
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-10 Rock Lobster Tail Rock Lobster Tail   [v 7] 2140/4 C 3 17.8 22
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-5 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/7 C 5 17.2 102
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2660/14 A 2 19.4 50
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 1660/8 A 0 16.9g 29
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-6 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2680/8 B 3 16.3 192
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2160/5 B 3 15.4 76
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 1680/11 D 0 g 776
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 2140/10 D 6 17.1 205
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2160/8 D 6 32.2 939
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-4 Enjoy Miss Clown Enjoy Miss Clown   [s 10] 1640/10 B 6 18.6g 143
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-8 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 1640/1 D 4 15.2 306
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 8] 2180/14 D 8 33.7 673
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Twinkle Kronos Twinkle Kronos   [v 6] 2140/7 C 3 14.9 46
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-11 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 8] 2140/10 D 5 31.1 1753
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 8] 2140/10 D 0 30.3 674
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 8] 2140/7 D 6 31.9 61
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2160/10 A 0 18.0g 72
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 2140/2 D 8 16.4 105
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-5 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/7 D 0 14.4 318
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-9 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 1640/8 B 3 16.4 376
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 8] 2160/7 D 5 31.2 301
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/3 B 1 14.4 45
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-8 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 1640/12 B 4 13.7 424
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 8] 2160/9 D 0 31.7g 791
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-1 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 2140/12 C 0 16.5 291
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/8 B 1 16.5 20
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-7 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/9 D 3 31.4 764
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-1 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 1640/12 C 7 16.4 671
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2160/11 A 5 15.9g 233
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Digital Friend Digital Friend   [v 6] 2140/3 B 5 17.3 117
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-11 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2660/3 D 6 15.6 364
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/6 C 5 14.9 35
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/8 B 0 17.3g 24
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-12 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2660/7 C 2 18.3 96
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/2 A 4 15.2 35
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/8 A str
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 6] 2140/8 A 0 18.0g 24
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-7 Pårs Odin Pårs Odin   [v 3] 2160/11 D str
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2160/14 B 6 16.1 374
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Nodreamistoobig Nodreamistoobig   [s 4] 2140/10 C 0 g 587
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-2 Pårs Odin Pårs Odin   [v 3] 2140/2 D 0 40.6g 353
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-7 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2160/11 A 6 16.3 129
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-1 Pårs Odin Pårs Odin   [v 3] 1640/12 D str
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2660/7 D 7 15.2 1031
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-1 Nodreamistoobig Nodreamistoobig   [s 4] 2140/5 D str
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-10 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/8 B 5 15.2 97
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/6 D 4 14.6 315
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2160/10 A 4 16.8 43
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2660/10 A 4 16.1 421
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-10 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2180/10 D 0 15.3g 238
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2180/14 C 0 15.3 169
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Digital Friend Digital Friend   [v 7] 2140/6 D 3 16.4 255
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 1660/14 D 5 29.1 996
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/11 C 4 14.8 104
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2680/10 A 3 16.7 43
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-6 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/3 C 4 14.2 56
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-6 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 1640/3 C 0 15.5 123
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/12 C 4 16.4 49
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2180/13 A 5 16.3 51
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/6 C 4 16.2 323
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 5] 2140/7 B 7 17.1 84
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-4 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/11 B 0 16.4 266
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-7 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2160/8 A 6 15.9 137
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2680/6 C 4 17.5 50
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-1 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2660/14 A 2 16.4 45
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-3 Lugnets Sardonyx Lugnets Sardonyx   [v 7] 2140/6 C 4 15.4 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se