V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2660/7 A

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-6 Pascal Laser Pascal Laser   [v 8] 2140/6 0 19.3 864
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Active Life Active Life   [s 5] 2140/2 0 g 103
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Grabben Grabben   [v 10] 2640/5 str
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Athos Amok Athos Amok   [v 7] 2640/6 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Active Life Active Life   [s 5] 2140/10 1 17.8 356
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Quick Change Quick Change   [s 6] 2180/15 0 18.3 642
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Grabben Grabben   [v 10] 2160/6 6 31.1 135
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Active Life Active Life   [s 5] 1640/4 0 g 264
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-6 Livi Invest Livi Invest   [v 5] 2160/7 0 19.2 640
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Active Life Active Life   [s 5] 2140/9 5 16.9 282
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Grabben Grabben   [v 10] 2640/14 0 30.7 761
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Spikpila Spikpila   [s 8] 2140/11 B 0 31.6 580
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/3 D str
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Spikpila Spikpila   [s 8] 2180/7 C 0 g 203
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2640/1 D 0 18.8 1127
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Pilsner Best Pilsner Best   [v 8] 2140/3 D 0 g 509
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-13 Ariadne Ariadne   [s 5] 2140/2 D 0 g 407
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-12 Spikpila Spikpila   [s 8] 1640/7 B str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Pilsner Best Pilsner Best   [v 8] 1640/1 D 3 35.0 452
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Sparkler Sparkler   [v 7] 2140/11 D 5 16.9 401
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Spikpila Spikpila   [s 8] 2140/3 C 0 31.3 55
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2160/9 C 7 16.6 302
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 May Lear May Lear   [s 5] 2140/8 D 6 18.2 276
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 2660/3 D 0 g 391
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Spikpila Spikpila   [s 8] 2180/12 A 1 29.3 222
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 May Lear May Lear   [s 5] 2140/13 D 6 16.3 791
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2140/15 D 0 15.2 498
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Spikpila Spikpila   [s 8] 2660/6 D 6 29.2g 638
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-4 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2140/7 D 0 17.7 512
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 8] 2140/3 D 0 g 778
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-8 Blisjur Blisjur   [v 8] 1660/8 A 3 25.1 81
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-4 Spikpila Spikpila   [s 8] 1640/9 D 0 27.9 382
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-4 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 1640/9 D 0 g 456
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 5] 2650/3 C str
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Felicia Felicia   [s 5] 2140/4 C 0 17.3 135
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-6 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 8] 2160/4 D 0 34.8g 1133
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 2160/11 B 1 19.2 155
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-1 Morten Morten   [v 4] 1640/3 B 0 g 445
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Morten Morten   [v 4] 2140/4 B 0 35.7 440
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Spikpila Spikpila   [s 8] 2140/3 D 0 30.1g 250
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-1 Spikpila Spikpila   [s 8] 1640/11 D 0 30.6 382
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-6 Spikpila Spikpila   [s 8] 1640/6 B 1 28.9 51
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 1646/6 D 7 17.3g 214
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Spikpila Spikpila   [s 8] 1686/10 A 3 30.6 38
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 8] 1646/5 D 7 37.9g 242
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-10 Spikpila Spikpila   [s 8] 1640/3 D 3 26.8 384
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2640/14 D 0 17.5 499
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Spikpila Spikpila   [s 8] 2040/5 D 7 32.3g 483
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-8 Spikpila Spikpila   [s 8] 2690/12 C 4 33.3 1112
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Felicia Felicia   [s 5] 2148/6 B 0 18.7 134
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-5 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 2148/6 C 0 22.5g 117
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-5 Sparkler Sparkler   [v 7] 2640/1 D 5 19.9 109
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-6 Spikpila Spikpila   [s 8] 2140/2 C 0 g 156
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 1640/10 C 2 16.9 31
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-8 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 6] 2160/12 A 4 34.8g 78
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Felicia Felicia   [s 5] 2160/9 C 7 16.0 545
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-12 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2160/9 C 5 15.9 629
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-7 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/4 A 1 17.4 52
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-3 Active Life Active Life   [s 6] 1640/11 B 0 14.8 286
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-1 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 2140/4 C 4 18.1 587
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-1 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 6] 1640/1 B 5 35.2g 49
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-6 Sparkler Sparkler   [v 7] 2160/6 C 6 17.1 426
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Thrilling Thrilling   [s 4] 2140/8 C 0 17.1g 84
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-9 Hopeforthefuture Hopeforthefuture   [s 6] 2140/5 D 0 g 722
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 True Victory True Victory   [s 7] 2160/10 A 0 g 254
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 Felicia Felicia   [s 5] 2140/4 A 1 18.2 21
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 1640/5 D str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 6] 2140/3 A 3 33.1 600
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-1 Hopeforthefuture Hopeforthefuture   [s 6] 2140/1 C 6 20.4g 490
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-6 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 5] 2140/10 B 5 19.1 247
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Felicia Felicia   [s 5] 2160/9 B 6 16.5 190
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-11 Sparkler Sparkler   [v 7] 2160/11 C 0 17.7 318
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Grabben Grabben   [v 11] 2140/1 D 0 29.9 732
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-4 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 3180/14 B 6 17.3 520
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2140/7 C 3 15.2 445
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-4 Felicia Felicia   [s 5] 2160/11 D 2 16.8 324
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Asta Asta   [s 4] 2140/6 D 0 18.2 382
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-6 Pilsner Best Pilsner Best   [v 8] 2140/5 B 6 38.8g 778
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-7 Unicorns Diamond Unicorns Diamond   [s 5] 1640/2 D 6 19.3 132
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-7 Unicorns Diamond Unicorns Diamond   [s 5] 1640/2 D 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-8 Sparkler Sparkler   [v 7] 2640/4 D 0 16.6 942
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Pilsner Best Pilsner Best   [v 8] 2140/4 A 0 38.5g 562
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Sparkler Sparkler   [v 7] 2140/1 D 7 16.7 243
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-7 May Lear May Lear   [s 5] 2160/10 C str
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Grude Tösa Grude Tösa   [s 6] 1660/4 B 7 32.0 43
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 Tekno Bjönnes Tekno Bjönnes   [v 5] 2160/7 D 7 36.3 372
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-7 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2640/10 A 6 517
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Grabben Grabben   [v 11] 2660/6 C 0 31.7g 548
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-6 Athos Amok Athos Amok   [v 8] 2140/7 D 2 15.5 1150
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Grabben Grabben   [v 11] 2140/11 B 7 30.2 422
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-3 Fury Tooma Fury Tooma   [s 8] 2140/7 D 7 17.9 358
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 9] 1660/10 B 0 36.4g 438
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-4 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 2640/11 D 0 20.2 1781
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-4 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 1640/5 D 6 14.0 844
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 9] 2160/13 C 8 34.3 870
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-2 Fast S.T. Fast S.T.   [v 3] 1660/10 B 0 241
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Pilsner Best Pilsner Best   [v 9] 2160/8 A 0 g 106
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Edbest Edbest   [h 4] 2140/2 B 5 32.6 25
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-4 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 2160/9 D 2 17.0 532
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Spikpila Spikpila   [s 9] 1640/1 D 0 g 56
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 6] 2140/5 D 0 18.3 324
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-2 Jessica Hot Snake Jessica Hot Snake   [s 6] 2140/2 D 6 18.6 637
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Edbest Edbest   [h 4] 2160/11 A 5 30.4 27
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-3 Spikpila Spikpila   [s 9] 2160/6 C 0 32.6 802
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Thrilling Thrilling   [s 5] 2640/6 D 0 g 355
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2180/8 C 0 g 204
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Thrilling Thrilling   [s 5] 2140/1 C 3 16.3 65
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Spikpila Spikpila   [s 9] 2140/5 B 4 30.4 79
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-8 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 2640/1 D 0 17.7 900
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-3 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 1640/11 A 7 13.8 21
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2640/2 B 4 17.2g 133
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-4 Thrilling Thrilling   [s 5] 2140/10 D 0 g 208
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 5] 1640/1 D 0 38.6g 448
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Thess Prinsen Thess Prinsen   [v 7] 2140/5 D 0 34.6 80
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Spikpila Spikpila   [s 9] 1660/7 B 0 29.0g 264
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-1 Edbest Edbest   [h 4] 2160/12 C 3 32.5 312
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Mr Concept Mr Concept   [v 8] 2680/13 D 6 16.8 1270
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-4 Spikpila Spikpila   [s 9] 1640/1 A 5 30.7 61
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 2160/12 D 7 16.9 562
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Felicia Felicia   [s 6] 2140/7 D 8 18.2 141
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-3 Craizy Daizy Craizy Daizy   [s 4] 2640/3 C 0 g 286
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Pilsner Best Pilsner Best   [v 9] 1640/6 B 0 38.4g 544
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Eldtoring Eldtoring   [v 5] 2640/3 C 5 34.0g 147
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-8 Fury Tooma Fury Tooma   [s 8] 2640/4 D 5 19.2 91
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Eldtoring Eldtoring   [v 5] 2160/5 C 5 32.8g 163
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Thrilling Thrilling   [s 5] 2640/12 B 0 91
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Sparkler Sparkler   [v 8] 2160/12 C 0 19.1g 823
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-4 Robis Twiggy Robis Twiggy   [s 7] 1640/5 A 5 18.0 24
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Eldtoring Eldtoring   [v 5] 2160/7 C 4 34.4g 424
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-8 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 3140/2 D 0 g 1214
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-3 Källe Truck Källe Truck   [v 8] 2180/14 C 0 18.9 792
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Sparkler Sparkler   [v 8] 2140/4 D 0 18.7 773
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 2640/3 D 7 18.0 656
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-5 Thrilling Thrilling   [s 5] 1640/1 C 2 15.4 46
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 9] 2140/5 B str
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-6 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 3160/4 D 0 19.0 988
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-3 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 10] 2680/7 D 0 20.3 323
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-1 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 4] 1640/11 C 5 20.7g 289
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/3 C 0 g 62
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 Gola River Gola River   [v 4] 2140/8 D 0 16.9 769
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-4 Sparkler Sparkler   [v 9] 1640/4 D 0 16.0 468
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Pilsner Best Pilsner Best   [v 10] 1640/1 C 5 35.9 150
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-4 Unfaithful Unfaithful   [s 5] 2140/4 B 7 18.5 255
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 6] 2160/9 B 1 28.8 371
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2660/11 D str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-7 Gola River Gola River   [v 4] 2160/10 B 2 18.8 172
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-8 Sparkler Sparkler   [v 9] 1660/13 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Thrilling Thrilling   [s 6] 2140/4 D str
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-4 Oleander Face Oleander Face   [v 7] 2140/12 D 0 15.2 108
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-5 Unfaithful Unfaithful   [s 5] 2660/10 D 0 18.2 1457
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2140/3 D 7 35.5 998
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Oleander Face Oleander Face   [v 7] 2160/15 C 3 15.8 391
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-6 Gola River Gola River   [v 4] 1640/1 D 4 17.0 276
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-8 Gola River Gola River   [v 4] 2140/1 C 3 19.8 118
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 P.J.Winner P.J.Winner   [v 9] 2160/14 C 0 18.2g 512
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-8 Pilsner Best Pilsner Best   [v 10] 2140/4 C 0 g 361
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 2140/2 C 7 18.5 147
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Unfaithful Unfaithful   [s 5] 2140/10 D 8 20.5 349
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Åse Åse   [s 8] 1640/3 C 8 28.8 264
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Sparkler Sparkler   [v 9] 2140/8 D 8 16.8 329
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-7 May Lady Lear May Lady Lear   [s 3] 2140/8 C 5 22.2g 52
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-1 Sparkler Sparkler   [v 9] 2140/3 D 7 17.0 343
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2140/2 D 7 37.5g 100
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 1660/11 B 3 34.2 93
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-11 Pilsner Best Pilsner Best   [v 10] 1640/4 D 5 31.7 1125
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Sparkler Sparkler   [v 9] 2140/2 D 6 16.3 1150
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-8 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2160/7 B 7 36.6 60
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-1 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2180/14 A 6 36.1g 130
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-9 Sparkler Sparkler   [v 9] 1660/6 D 0 16.2 566
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-3 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 5] 2140/3 D 0
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-5 Thrilling Thrilling   [s 6] 1640/10 D 7 15.5 638
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Gola River Gola River   [v 4] 2140/2 B 0 19.9 103
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-3 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 1660/8 B 3 33.8 97
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Sparkler Sparkler   [v 9] 1640/3 D 0 g 863
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-9 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 5] 1660/9 D 8 26.1g 110
2018-07-27 2018-07-27 Romme-8 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2160/9 C str
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-8 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 1640/7 B 5 34.9g 45
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Sparkler Sparkler   [v 9] 2140/8 D 0 15.6 1662
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-9 Gola River Gola River   [v 4] 2140/10 D 0 18.1g 940
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2140/1 C 2 35.5 459
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Sparkler Sparkler   [v 9] 2140/14 B 7 16.5 894
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-4 Yayas Chili Yayas Chili   [s 5] 2160/14 C 0 20.9g 697
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Sparkler Sparkler   [v 9] 1660/7 B 8 16.1 488
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-1 Vårbusan Vårbusan   [s 3] 2140/5 D 0 39.4g 475
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-1 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 2140/4 D str
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Athos Amok Athos Amok   [v 10] 2160/13 C 0 16.9 691
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 5] 2160/9 D 0 24.9g 184
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-1 Sparkler Sparkler   [v 9] 2160/10 D 0 16.2 455
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-8 Woodland Woodland   [v 6] 2140/9 A 4 15.4 346
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-1 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 5] 1640/3 D 0 34.6 532
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-3 Woodland Woodland   [v 6] 1640/2 A 0 18.5g 240
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-9 Sparkler Sparkler   [v 9] 1640/7 D 0 16.0g 1325
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-1 Gola River Gola River   [v 4] 1640/2 D 0 g 75
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Athos Amok Athos Amok   [v 10] 1640/2 C 8 15.4 494
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-5 Sparkler Sparkler   [v 9] 2160/10 D 0 18.2g 711
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-9 Pilsner Best Pilsner Best   [v 10] 2160/14 A 0 g 416
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-12 Woodland Woodland   [v 6] 2640/2 A str
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-1 Athos Amok Athos Amok   [v 10] 2160/7 D 8 16.0 1448
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Gola River Gola River   [v 4] 2140/2 D 0 g 508
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 6] 2160/10 C 0 g 106
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/2 D 0 16.8 329
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-9 Gola River Gola River   [v 5] 2140/4 C 0 20.5 348
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-1 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/13 C 8 16.7 921
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/5 D 7 17.1 337
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 6] 1640/4 D 0 g 349
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-3 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 1640/2 D 0 g 850
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2160/8 D str
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-9 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/7 D 0 15.3 384
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-5 Karlängs Faksa Karlängs Faksa   [s 7] 2140/3 D 0 34.2 528
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/6 C 1 15.2 34
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 6] 2160/9 D 0 19.9 219
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 1660/6 C 0 g 520
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/9 D 7 15.6 897
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2140/6 D 7 15.3 709
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 6] 2140/11 D 6 16.5 1000
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2160/3 B 5 17.2 150
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Sparkler Sparkler   [v 10] 1680/4 D 8 17.3 554
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2140/6 D 0 15.9 424
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2140/1 B 7 16.0 226
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 1660/11 B 6 34.2g 325
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-2 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 2640/6 D 0 36.8g 2770
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-6 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 1660/8 C 6 33.3g 824
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Sparkler Sparkler   [v 10] 1660/7 B 0 16.6 1196
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-6 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 5] 2140/5 C 1 19.7 44
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-7 Karlängs Faksa Karlängs Faksa   [s 7] 2140/6 C 4 37.0g 442
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 6] 2640/1 D 0 g 984
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-6 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 1660/12 D 8 33.3 297
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 O.M.Annie Marje O.M.Annie Marje   [s 9] 2160/7 D 0 g 815
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 6] 2140/5 D 4 371
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 6] 2140/12 C 0 17.5 386
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-1 Halloumi Halloumi   [s 3] 2140/5 C 7 20.9 119
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Karlängs Faksa Karlängs Faksa   [s 7] 2140/6 D 0 35.7 533
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-7 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/5 C 0 13.9 993
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/9 C 0 20.0g 339
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/7 B 0 15.9 896
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 2140/4 D str
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Thrilling Thrilling   [s 7] 2140/5 D 0 17.8 318
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 6] 2140/9 C 3 16.5 499
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2680/9 C 8 17.5g 321
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Thrilling Thrilling   [s 7] 2140/12 D str
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/11 B 6 16.0 505
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 1660/5 D 0 35.7g 272
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Nume Vinn Nume Vinn   [v 7] 2160/4 C 0 29.6g 436
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/8 C 5 16.0 334
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-7 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 6] 2140/8 D 8 21.2 632
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2640/2 D 6 32.8g 195
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Sparkler Sparkler   [v 10] 1640/7 C 8 18.4g 221
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-3 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 11] 2140/6 C 5 16.8 135
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 7] 2160/7 B 7 29.6 175
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-8 Vårbusan Vårbusan   [s 4] 1640/2 C 4 39.3g 24
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Gola River Gola River   [v 5] 1660/12 C 7 19.3 247
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Sparkler Sparkler   [v 10] 2160/12 C 5 15.6 2418
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-6 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 2140/2 B 8 36.6g 642
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-3 Lome Jerkeld Lome Jerkeld   [v 6] 2140/1 D 0 36.6 1317
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-1 La Dama Futura La Dama Futura   [s 6] 2140/1 C 0 21.3g 496
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-1 Sparkler Sparkler   [v 10] 2660/10 D 0 18.5 793
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-6 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/7 C 0 19.2 140
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-7 Gola River Gola River   [v 5] 2140/12 D 5 18.7 550
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-2 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2140/7 D 0 18.7 573
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-4 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2140/9 B 0 17.1 773
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Sparkler Sparkler   [v 10] 2180/9 D 6 17.5 772
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-2 Gola River Gola River   [v 5] 1640/4 D 0 16.9 221
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2660/11 A 5 20.0 113
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-2 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2640/3 D 6 32.0g 147
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 3160/5 D 6 16.5 634
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Roxy L.B. Roxy L.B.   [v 8] 2140/6 D 0 17.4 188
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 6] 2640/10 C 3 30.0 211
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2160/10 B 3 28.1 97
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-7 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2140/12 C 0 15.3 513
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-1 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 8] 2160/8 D 0 g 844
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Sparkler Sparkler   [v 11] 2160/3 D 0 17.7g 298
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 1660/5 C 3 14.8 116
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-1 Halloumi Halloumi   [s 4] 2140/3 C 0 18.1 1209
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/12 C 5 14.6 909
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-1 Gola River Gola River   [v 6] 1640/2 D 0 17.2 721
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 1660/11 C 0 14.6 1368
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2640/1 D 0 1500
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Sparkler Sparkler   [v 11] 2140/11 D str
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-2 Gola River Gola River   [v 6] 2140/10 C 5 17.7 702
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2140/10 D 0 g 1141
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-10 Gola River Gola River   [v 6] 2140/1 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se