Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Magnus Jakobsson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Magnus Jakobsson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Magnus Jakobsson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Global Steffo Global Steffo   [h 5] 2140/7 B
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Quality Tilly Quality Tilly   [v 4] 2140/12 C
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-4 Global Takeaway Global Takeaway   [s 4] 1640/7 A
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Frida Scott Frida Scott   [s 4] 2140/6 D
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-9 Simb Monastic Simb Monastic   [s 6] 2160/10 D
2017-05-24 2017-05-24 Bjerke-3 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2100/7 C
2017-05-24 2017-05-24 Bjerke-5 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 5] 1640/12 B
2017-05-25 2017-05-25 Åby-7 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 5] 1640/8 D
2017-05-25 2017-05-25 Åby-8 Caraway Caraway   [h 3] 2140/8 C
2017-05-25 2017-05-25 Åby-1 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 4] 2140/9 D
2017-05-25 2017-05-25 Åby-2 Harvey Boko Harvey Boko   [v 3] 2140/6 C
2017-05-25 2017-05-25 Åby-4 Jula Caipirinha Jula Caipirinha   [s 4] 2140/3 D
2017-05-25 2017-05-25 Åby-5 Zoccer City Zoccer City   [s 7] 1640/6 B

Nyheter för travkusk Magnus Jakobsson


I och med att Fossens Bonus underpresterade och brände som storfavorit i årdebuten förra året var det med viss osäkerhet som Magnus J..


I och med att Fossens Bonus underpresterade och brände som storfavorit i årdebuten förra året var det med viss osäkerhet som Magnus Jakobsson körde ut på banan till kvällens åttonde lopp. Den osäkerheten var snart som bortblåst. Med spända linor sprintade Fossens Bonus ifrån konkurrenterna och vann i bländande stil på 1.13,5 över 2 140 meter med bilstart.
- Det här var jättebra! Han kändes perfekt hela vägen, sa Jakobsson som också berättade att Fossens Bonus nästa uppgift sannolikt blir silverdivisionen i V75.

Ola Johansson, Kanal 75


Axevallatränaren stack ut hakan efter den näst senaste starten där Man At Work satt fast med gott om krafter kvar på Solvalla. Han skrev d&..


Axevallatränaren stack ut hakan efter den näst senaste starten där Man At Work satt fast med gott om krafter kvar på Solvalla. Han skrev då på twitter att hästen ”Kanske är min nästa Your Hignness/Noras Bean/Oliver Kronos". Snacket om jämförelsen med världsstjärnorna som Stenströmer tidigare tränat gick genast igång. Man At Work blev omgångens snackhäst inför V75-debuten i Eskilstuna. Han infriade förväntningarna och tog en vattentät seger efter ledning från start till mål för Magnus Jakobsson.
- Jag blåste upp mig lite och då måste ju hästarna leverera, ha, ha. Men jag hade en sådan go feeling för hästen och han uppförde sig perfekt, säger Ulf Stenströmer.
- Jag skojade med Magnus efter loppet och sa att vad långsamt du körde sista varvet. Bara 1.11,2. Då sa Magnus att det inte kändes så och att han alls inte uppfattade att det gick så fort. Det är ju positivt och hästen hade bara 88 i puls i dopingstallet efteråt. Det var alltså inte slutsålt i mål.
- Sedan blev det lite fel det där att folk tycker att jag var orättvis mot hästen och tyckte att jag jämförde honom med mina tidigare stjärnor. Men jag skrev faktiskt KANSKE och det var inte min mening med att jämföra honom med de andra redan nu. Men helt klart är det något extra och faktiskt lite av en undantagshäst. Han gör ett klassigt intryck.

Finare i jobben nu än tidigare
Tränare Stenströmer beskriver Man At Work som en stor och rejäl häst som har det mesta en bra häst ska ha. Men han har också dragits med lite fräschörproblem som har stoppat upp karriären litegrand. Nu verkar det dock som att alla pusselbitar har fallit på plats.
- Han är över medelstorlek och utan att ha mätt honom skulle jag tippa på att han är 1.71 – 1.72 centimeter över manken. Vi har gett hästen den tid han behöver och nu ser vi ut att ha landat med allting. Han har verkligen tagit loppen bra på slutet och varit väldigt fin.
- Det enda lilla kruxet tidigare har varit att han har blivit lite sliten mellan starterna men nu känns han dunderbra. Jag körde honom själv i dag (måndag) på morgonen och det var jättebra. Vi opererade hästen som tvååring i kotsenskidan och sedan har det småstrulat lite men nu verkar allt som sagt helt perfekt. Han är väldigt allround, både snabb och stark och travsäker.

”Innerspåret bästa tänkbara – bra chans”
På lördag avgörs V75 i Bollnäs och då är det dags för andra starten inom rikstoton för Man At Work. Den fyraårige valacken går ut i den avslutande avdelningen och körs återigen av Manus Jakobsson. Läget med innerspåret bakom bilen är något som Ulf Stenströmer är mycket nöjd med.
- Spår ett är bästa tänkbara då han är väldigt startsnabb. Näst senast lyckades han inte ta sig förbi Johan Untersteiners Cyber Lane på Solvalla men öppnade då 1.05 första tvåhundra metrarna. Magnus sa då att han bara satt och höll i honom och körde ingenting. Så hästen kan öppna riktigt bra och jag pratade med Manus tidigare i dag och han sa att han har svårt att se att någon tar en längd på hästen.
- Jag stack ut hakan senast och fortsätter att göra det. Trots att det är V75 och bra motstånd så kan jag inte annat än vara optimist. Han har fått ett väldigt bra läge och känns finare än någonsin så han kommer nog att reda ut det här. Det borde vara en riktigt fin chans, säger Ulf Stenströmer.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Nej, det blir fortsatt skor runt om och samma huvudlag. Han skulle nog kunna gå barfota vilken dag som helst men den växeln får vi ta senare när det blir riktigt fina banor. Han går även med en ryckhuva som vanligt och senast ryckte Magnus den sista biten in mot mål, även om han sa efteråt att det inte hade behövts.
- Det enda som inte är bestämt är hur det blir med resa och övernattning. Vi har 50 mil att åka till Bollnäs och beroende på hur vädret blir så kanske vi åker dagen innan. Feelingen är att hästen ska klara det på ett bra sätt om det nu blir så. Men jag har inte bestämt till hundra procent ännu hur vi ska göra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år s..


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år senare var han på lördagen tillbaka på den sörmländska banan. Nu som etablerad elithäst. Precis som vid senaste besöket blev det seger. Utan att behöva förta sig utklassade On Track Piraten konkurrenterna från ledningen.
- Han är en världsartist, en av de bästa hästar jag har kört, sa Johnny Takter.
Segern var On Track Piratens åttonde raka och för 23:gången fick han segerdefilera efter ett V75-lopp. Det för upp honom på tredje plats i varmblodens V75-maratontabell. Att han har tagit samtliga segrar i högsta klassen gör det än mer imponerande.
- Jag vet inte vad jag ska säga, det är fantastiskt! Han verkar trivas med livet…springer och klipper med öronen i guld…, sa tränaren Hans R Strömberg.
Rättvikstränaren berättade efter loppet att nästa uppgift för On Track Piraten kan bli gulddivisionen i Bollnäs om två veckor. Där kan han i så fall stöta på en annan fixstjärna i superhästen Nuncio.
- Vi har inte lyckats rå på honom än men de behöver ju mötas. Blir det inte i Bollnäs blir det i finalen 1 april. Det ska bli jättekul! sa Strömberg.

Bra besked av USA-resenären
Kulltoppen Pasithea Face gjorde en mycket bra årsdebut när hon för första gången ställdes mot äldre kamrater i stoeliten. Det krävdes förvisso målfoto för att kora henne till vinnare före smygkörde jätteskrällen Jumble Ås men på klasshästens vis kämpade hon sig först över linjen.
- Hon var slagen hela upploppet men segade sig tillbaka och vann på styrka. Det är inte ofta en märr kontrar på det sättet så det var för jäkla roligt, sa tränaren Lutfi Kolgjini om femåringen som i sommar ska emigrera till USA.
- Hon kommer att utvecklas enormt i år. Kapacitetsmässigt är hon det bästa sto jag har tränat.
Lutfi Kolgjini har låtit sonen Adrian ta över allt mer av kuskandet och själv hade han inte styrt in en V75-vinnare sedan augusti. När han nu var tillbaka i segertagen nöjda han sig inte med en fullträff. I klass II körde han talangfulle fyraåringen Rigel Face till säker triumf från spets.
- Hans kapacitet stiger för varje gång jag sitter bakom honom. I dag får han fem stjärnor av fem möjliga.

Kihlström hyllade tränaren
Rättvikamatören Gunnar Lassis har fått fantastiskt fin snurr på egna uppfödningen Qatrine Gel. Med Örjan Kihlström i vagnen avancerade hon tidigt fram utvändigt om ledaren i ett försök i diamantstoet och därifrån blev segern komfortabel.
- Hon kändes fin hela vägen och avgjord på ett riktigt fint sätt. Det är en fröjd att köra åt den här tränaren. Hästarna är inte bara väldigt fina fysiskt utan också i väldigt fin balans psykiskt, berömde Kihlström.
Fyraårige Man At Work lär låta höra om sig framöver. Med Magnus Jakobsson bakom sig vann han klass I från ledningen utan att behöva förta sig.
- Den här har jag gillat från början och han levererar. Han gick 1.11,2 sista 1 000 i dag och var inte helt tom på det, sa den mycket nöjde tränaren Ulf Stenströmer.

Skräll i Top 7-loppet
Det var en favoritbetonad V75-omgång men ett par skrällar blev det. Den första kom i bronsdivisionen, tillika Top 7-loppet, när Blue Star Champion tackade för en vilsam resa på innerspår genom att spurta ikapp och förbi ledande favoriten Cash A Cheque Em.
- Jag är nästan lite chockad över att han var så här bra. Jag trodde att han skulle behöver lite mer tid för att växa in i brons men han är nog bättre än vad jag tror, sa körande tränaren Svante Ericsson.
Den överraskande vinnaren gjorde att utdelningen för alla rätt på Top 7 rasslade upp i 436 407 kronor.
Dagens andra kalldusch för V75-spelarna kom i den avslutande silverdivisionen när Timo Nurmos-tränade Make It Quick levererade en sisuladdad finish.
- Det var en mycket trevlig bekantskap. Han stred tappert hela vägen, sa kusken Kenneth Haugstad.
På V75 delade sju rätt ut 15 458 kronor och för sex rätt fick man 129 kronor. Femrättspotten frös inne och därmed väntar jackpot när V75 kommande lördag avgörs i Kalmar. För den spelsugne kan man emellertid spela V75 redan på söndagen då en extra omgång körs i Gävle.

Ola Johansson, Kanal 75


25-årige Robert Skoglund flyttade från Sundsvall till Bollnäs för snart två år sedan och har för dagen 32 hästar att..


25-årige Robert Skoglund flyttade från Sundsvall till Bollnäs för snart två år sedan och har för dagen 32 hästar att hålla reda på tillsammans med sambon Lina.
Han har alltid profilerat sig som kallblodstränare och hoppas ta upp kampen med sportens stora. Varmblod saknas dock inte på gården i Alfta.
Balotelli Crown är en av dem. En fyraåring som egentligen skulle tränas i vinter men fick börja starta igen eftersom han inte trivdes med snön (!)
På onsdagen slog Robert Skoglund till med Balotelli Crown i ett fyraåringslopp på V86-spelet. Efter ett lopp i andraparet utvändigt blev det väldigt enkelt före favoriten Whitsun Eve.
- Han vintertränade hårt som våra hästar gör och var väldigt spänd hästen. Det blev aldrig bättre heller och vi tog därför beslutet att han skulle få starta på. Han gillar helt enkelt inte när snön sprätter in under magen på honom och springer och spänner sig. En del hästar är så. Ja, det sägs att Nuncio (elitloppsvinnaren) är lika dan, säger Robert Skoglund.
Du kör en hel del lopp själv men är inte rädd för att leja bort vissa styrningar. Magnus Jakobsson får till exempel förtroendet igen bakom kallblodet Högheimsfax (V64-4) på Rommetravet på söndagen.
- Jag åker dit jag också men jag tycker att hästen fungerat så väldigt bra för Magnus att jag hellre står vid sidan. Hästen har alltid hållit sig i trav när Magnus kört och funkade bra sist också. Eftersom han tror på hästen så får han köra också. Jag gillar Jakobsson som kusk och brukar sätta upp honom när det är läge.
Högheimsfax avslutade bra efter galopp på Bergsåker i den näst senaste starten. På Rommetravet för en vecka sedan blev det en tredjeplats med trafikproblem för Jakobsson. Nöjd?
- Han känns väldigt fin i träningen och jag tycker att jag har så pass bra häst att jag inte är rädd för motståndet heller den här gången. Senast blev han dragen sist från start dragen sist från start och fick backas runt. Han gjorde ett starkt slutvarv sedan. Magnus trodde att han varit med och gjort upp om segern utan det där.
Taktiken den här gången?
- Jag tror på en bra start och kommer han till ledningen tror jag det blir svårt att rå på honom.
Bjud på en kommande vinnare från stallet.
- Jag har några väldigt bra treåringar som kommer ut framöver här. Det är svårt att säga vad som ska hända, men ett treårigt varmblod som ska debutera om några veckor och är väldigt fin är Suited Broline. Hon kvalade på 1.20 som tvååring i september men vi valde att vinterträna i stället för att starta där och jag tror det var rätt.

Fotnot: V64 på söndagarna innebär som vanligt Grand slam. ATG garanterar tio miljoner kronor till en ensam vinnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


På lördagen hade V75-cirkusen kommit till Färjestadstravet i Karlstad och tre amatörer gick från dagen som segrare.För Stefan Bj..


På lördagen hade V75-cirkusen kommit till Färjestadstravet i Karlstad och tre amatörer gick från dagen som segrare.
För Stefan Björkvall från Äppelbo i Vansbro kommun var det karriärens andra V75-seger. Båda har kommit med sjuårige valacken Önas Igor.
Hästen köptes skadad i slutet av 2014 och byggdes upp med simträning. Efter ett 2015 utan starter har det blivit kontinuitet i tävlandet.
Seger i klass II i september med Peter Untersteiner i vagnen och nu – i åttonde raka V75-starten - blev det full pott igen. Den här gången i klass I tillsammans med Johnny Takter.
Stefan Björkvall driver ett familjehem och hästarna på gården är ett levande inslag på gården.
- Vi simtränar hästarna mycket och så här års blir det en del pass på isen. Såna stjärnor som Önas Igor skulle man ha fler av. När Johnny tog ledningen förstod jag att det skulle vara bra chans. Vi har en häst som ger allt varje gång och gör oss glada, sa Stefan Björkvall i telefon en stund efter loppet.

Flög till ledningen
Johnny Takter körde till när bilen lämnade och Önas Igor flög till ledningen. Trots snabba 1.10,6 första 500 och ett varv efter 1.12,0 höll sjuåringen ihop sig fint till mål.
Bakom spurtade Rikshästen starkt Xanthis Amazing till andraplatsen. Det femåriga stoet har startat bra för tränaren Peter Strömberg och Stall Färjestad BK.

Debutsegrare i V75
Krister Palm från Gävle blev andre amatör ut att vinna V75. 25-årige lärlingen Billy Svedlund körde offensivt med sjuprocentaren Gärdsjö Aragon i kallblodsloppet och pressade favoriten Hallsta Vinnex till en kortare galopp efter 400 körda och tog ledningen.
Satsningen höll till mål med den nioårige valacken som belönades med 100 000 kronor.
Fullträffen var den första i V75 både för både Billy Svedlund och tränaren Krister Palm.
Åmålshästen Barkevious Mingo så helläcker ut när han spårade bronsloppet från start till mål. Carl-Johan Jepson gav full gas i starten och sexåringen flög till ledningen.
- Han blev piggare och piggare och jag ville inte släppa ut den i rygg, sa Carl-Johan Jepson som satt med fulla linor loppet igenom.
Segern var amatören Nils L Norelius första på V75, på 16 år. Enligt uppgift var Barkevious Mingo Åmålstravets första V75-vinnare på nio år.

Piratens 21:a i V75
V75-följetongen On Track Piraten var brakfavorit i Färjestads Jubileumslopp – spelad på 88 procent! Johnny Takter brydde sig inte om att strida om någon ledning utan lät i stället nioåringen kliva upp utvändigt ledande Royal Fighter när det återstod 900 meter av sprinterloppet.
Piraten gjorde sedan som han brukar och klev undan med några säkra längder. Segertiden skrevs till 1.10,7 och enligt kusken fanns det en del sparat.
- Som det känns har hästen aldrig varit bättre, sa Johnny Takter om fenomenet som nu tog karriärens 21:a seger i V75.

Eriksson styrde fram
Robert Bergh var inte på plats i Karlstad och hade lämnat över Tournado Dream till Ulf Eriksson. Fyraåringen styrdes upp utvändigt ledaren varvet från mål och visade fin styrka i loppet för den lägsta klassen på V75.
Storfavoriten Titan Brodde kom farande som ett jehu efter startgalopp men rullade över igen i mitten av upploppet.
Hemmafavoriten Fossens Bonus togs lugnt från start i silverdivisionen av Magnus Jakobsson. 1100 meter från mål synades ledande andrahandsfavoriten Thai Navigator men redan 500 från mål var Fossens Bonus en slagen häst och allt stod inte rätt till.
Thai Navigator rann undan enkelt för Björn Goop. Norska proffset Anette Skårnes tränar.
Ett lopp för ston avslutade omgången. Carl Johan Jepson ordnade där sin andra seger i V75 för dagen med Axevallatränaren Eric Martinssons Baharat.
På V75-spelet betalade sju rätt 102 347 kronor. Sex rätt delade ut 1 119 kronor och fem rätt gav 101 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


V75-kändisen Fossens Bonus (V75-5) har varit bländande fin i sina senaste starter. Hästen som för två år sedan gjorde V75-debut ..


V75-kändisen Fossens Bonus (V75-5) har varit bländande fin i sina senaste starter. Hästen som för två år sedan gjorde V75-debut i den lägsta klassen knackar nu på dörren till den högsta. På vinstkontot fattas bara 50 000 kronor till de 1,5 miljoner som utgör gränsen för gulddivisionen. Men Fossens Bonus hinner med en vända till i silverdivisionen, där han i december var omutbar i både försök och final.
- Han har varit fantastisk fin alltså! Egentligen hade jag tänkt ge mig i november redan men jag tyckte att han gick så bra i V75-finalen då att jag bestämde mig för att låta honom göra några starter till. Sedan tycker jag att han har blivit bättre och bättre för varje start han har gjort, säger Magnus Jakobsson och fortsätter.
- Jag tror aldrig att han har varit bättre än han är nu. Han känns fräschare än vad han har gjort tidigare. Förut hade han en tendens att bli ”fladdrig” i travet men det tycker jag har försvunnit helt.
När vintern och skotvånget kom trodde både Magnus Jakobsson och många tipsexperter att det skulle sätta en käpp i hjulet för barfotadansören, men Fossens Bonus har med besked visat att skor inte är något som helst bekymmer.
- Jag var lite skeptisk till att han skulle gå med skor i höstas. Det vill gärna bli negativt för sådana här hästar som brukar tävla barfota, men inte för honom. Han har varit minst lika bra som innan.

”Den största talangen”
Magnus Jakobsson, som har sin gård i Edsvalla strax väste rom Karlstad, har varit travtränare sedan 90-talet och i fjol hade han sitt bästa år hittills. Stallets hästar vann var fjärde start och sprang in 3,4 miljoner kronor. Även som kusk hade han ett toppår med över tio miljoner kronor inkört. 46-åringen har suttit bakom åtskilliga stjärnor genom åren men frågan är om inte Fossens Bonus är den bästa häst han har tränat.
- Han är definitivt den största talangen jag har tränat, det får jag lov att säga. Han är lite extra.
Sju år gammal är Fossens Bonus ganska lugnt tagen. Han har bara gjort 36 starter, av vilka han har vunnit exakt hälften.
- Jag tror att det finns mer i honom om han får vara frisk och hel. Det känns så. Han har inte tävlat ihjäl sig genom åren eftersom det har varit lite struligt mer operationer och både det ena och det andra.
- Det klart att han har en bit kvar till de bästa men i skiktet därunder tror jag att han kan hävda sig bra. Han blir tuffare och tuffare.

Tror på toppchans
Näst senast spurtade Fossens Bonus ner sina konkurrenter från kön. Senast stack han till ledningen och vann i överlägsen stil.
- Han har inte gått några hårdare jobb efter senast men han har tränat på hela tiden och allt känns helt normalt så förberedelserna har varit bra. Det finns ingenting som tyder på att han inte kommer att vara lika bra som tidigare på lördag.
Den här veckan avgörs silverdivisionen över 2 640 meter. De två starter som Fossens Bonus har gjort över distansen har resulterat i en tredjeplats och en seger.
- Första gången hade han vilat innan och han gjorde väl ett okej lopp. Men det var länge sedan. Andra gången han tävlade över lång distans var en av de första gångerna som han gick barfota och då var han fantastiskt fin.
- Så distansen är inget som oroar. Förr när man laddade med honom från start fick man hålla i sig men nu är han mer reglerbar så jag tror inte att det ska vara några problem alls.
Laddning från start kommer det att bli. Fossens Bonus lottades till spår tre och därifrån är siktet inställt på ledningen.
- Spåret är jättebra. Jag vet inte riktigt hur snabba de är invändigt men vi borde vara en bra rygg att få. Vi får köra från början i alla fall så får vi se vad som händer sedan. Jag tror på toppchans.

”Otroligt bra”
Magnus Jakobsson visar inte upp någon mer egentränad häst för V75-publiken men han kör ytterligare två.
- Reiug (V75-4) gjorde ett bra lopp som tvåa senast men han är entaktad och springer och ställer och far och är inte helt rumsren. Om de andra kör sig trötta har han väl chans men innerspåret är inte optimalt och risken är att vi hamnar för långt bak.
- Peder Mykla (V75-6) var otroligt bra när jag körde honom i november. Då blev han rullig och galopperade i första sväng men vann sedan från dödens efter full fart hela vägen. Jag har inte pratat något med tränaren men jag kan säga att Peder Mykla inte är en dålig häst när han fungerar…

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 Linus Wibb Linus Wibb   [v 7] 2660/5 D 0 g 133
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Fairytale L.B. Fairytale L.B.   [s 4] 2140/1 D 0 g 274
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2160/4 D 2 17.5 28
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-9 Brando Boko Brando Boko   [v 9] 1640/1 B 6 12.8 98
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 First Diamond First Diamond   [s 4] 2140/7 B 0 g 57
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 7] 2140/5 D 0 26.8 616
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Charlock Alma Charlock Alma   [s 4] 2160/10 C 2 16.0 58
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2160/11 D 1 15.5 24
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Smokey Herman Smokey Herman   [v 5] 2660/13 A 0 21.0g 36
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Charming Soldier Charming Soldier   [v 4] 1640/7 C 3 13.9 59
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-3 Shannon Broline Shannon Broline   [s 3] 2100/3 D 3 16.5 215
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-1 Vicadi Vicadi   [v 3] 2100/5 C str
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 6] 2480/1 B 5 19.1g 58
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Kemas Beauty Kemas Beauty   [s 4] 2080/4 B 1 18.7 46
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2080/6 D 0 g 262
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-11 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1660/11 B 0 14.0 1029
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Global Steffo Global Steffo   [h 5] 2140/2 C 0 15.6g 71
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-8 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 7] 2140/4 D 1 13.5 21
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Covered with Dust Covered with Dust   [v 5] 2640/4 D str
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2140/9 D 4 17.5 54
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-6 Apple Rose Apple Rose   [s 3] 2140/8 B 6 18.8g 34
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-5 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/4 B 2 18.4 33
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Vici Supreme Vici Supreme   [v 4] 2140/1 D 0 g 255
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 4] 1640/6 A 1 14.5 18
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-2 Persos Smokie Persos Smokie   [h 9] 2140/3 B 0 g 53
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-1 Thorn Bird Thorn Bird   [s 6] 2160/5 C 3 14.7 73
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Vain Summer Vain Summer   [v 4] 2140/1 C 2 16.3 190
2017-05-12 2017-05-12 Romme-10 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 5] 1640/5 A 1 30.3 25
2017-05-12 2017-05-12 Romme-9 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 7] 2640/6 D 0 18.3g 670
2017-05-12 2017-05-12 Romme-8 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 7] 2140/8 D 0 15.0 230
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 I'm Magic I'm Magic   [v 5] 2140/2 C 1 15.6 18
2017-05-12 2017-05-12 Romme-4 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 6] 2140/8 C 4 14.4 468
2017-05-12 2017-05-12 Romme-2 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 5] 2160/13 A 4 17.4 398
2017-05-11 2017-05-11 Åby-2 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 4] 2140/6 D 4 15.5 101
2017-05-11 2017-05-11 Åby-9 Invicta* Invicta*   [s 5] 2140/8 B 0 g 618
2017-05-11 2017-05-11 Åby-6 Zoccer City Zoccer City   [s 7] 1640/3 B 2 13.0 50
2017-05-11 2017-05-11 Åby-5 Aha Aha   [v 5] 2640/1 D 1 16.8 47
2017-05-11 2017-05-11 Åby-3 On Track Banditen On Track Banditen   [h 3] 2140/1 C 3 15.6 43
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Vikens High Yield Vikens High Yield   [v 3] 2140/2 C 2 14.4 53
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 4] 2140/6 C 4 15.2 44
2017-05-09 2017-05-09 Momarken-8 Magic Moves Magic Moves   [v 4] 2140/6 A str
2017-05-09 2017-05-09 Momarken-1 Charlock Alma Charlock Alma   [s 4] 2140/7 B 1 19
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-8 Man at Work Man at Work   [v 4] 2140/1 B 4 14.3 35
2017-05-03 2017-05-03 Bjerke-3 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2100/8 C 0 80
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-11 Golden Wink Golden Wink   [v 11] 2180/10 C 6 16.8 351
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-10 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 2140/2 D 4 14.3 48
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Unheard Of Unheard Of   [s 4] 1640/5 B 3 13.2 50
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-7 Quirire Quirire   [v 8] 1640/7 C 0 g 88
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-5 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 2160/9 D 5 16.3 518
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 They don't Know They don't Know   [s 4] 2160/10 A 1 16.3 27
2017-04-29 2017-04-29 Romme-3 Carlos Cavau Carlos Cavau   [h 3] 2140/3 D 5 18.5g 213
2017-04-29 2017-04-29 Romme-2 Hanse Terna* Hanse Terna*   [s 3] 2160/10 C str
2017-04-29 2017-04-29 Romme-1 Digital Poster Digital Poster   [v 5] 2140/7 C 0 19.4 88
2017-04-28 2017-04-28 Åby-5 M.T.Le Bron M.T.Le Bron   [v 4] 2140/8 D 0 472
2017-04-28 2017-04-28 Åby-3 Genta Genta   [s 4] 2140/1 B str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-2 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 2140/3 B 0 14.6 70
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 4] 2140/9 C 1 18.5 64
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-10 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2160/11 B 6 16.3g 123
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-9 Zack de Castella Zack de Castella   [v 8] 1609/7 C 0 g 73
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2160/10 D 0 g 243
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Apple Rose Apple Rose   [s 3] 2140/7 C 1 16.5 215
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Vikens Prince Vikens Prince   [v 4] 2160/11 D 8 16.8 247
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Quirire Quirire   [v 8] 2100/6 C 3 15.0 32
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-1 Gene Kelly Am Gene Kelly Am   [v 5] 2100/4 A str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Fairplay Pellini Fairplay Pellini   [h 4] 2140/10 C 1 15.8 56
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Still Going Strong Still Going Strong   [v 8] 1640/4 D 0 15.2 425
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2640/12 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Quantum Outlook Quantum Outlook   [v 9] 2140/6 C 5 15.1 73
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Econic Econic   [s 3] 2140/7 D 5 18.3 451
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-4 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 5] 2140/6 A 1 14.4 42
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 6] 2160/9 D 7 17.5 299
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-10 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 2140/1 D str
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Mago Mago   [v 4] 2640/6 C 6 17.6g 154
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-8 Cocktail Abb Cocktail Abb   [v 5] 2140/9 C 0 16.4 131
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-7 Elsa America Elsa America   [s 3] 2140/8 D 0 g 223
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 6] 1640/3 B 2 13.4 37
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-2 Canary Canary   [s 5] 2160/5 C 0 g 52
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-1 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2140/11 D str
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Vikens Gozo Vikens Gozo   [v 4] 2160/4 D 2 16.2 49
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Smokey Herman Smokey Herman   [v 5] 1640/8 D 1 13.1 304
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-7 Frisco Runner Frisco Runner   [v 5] 2160/7 C 0 g 97
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-6 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 6] 2140/7 C 0 16.6 34
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-3 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 313
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-2 Vikens High Yield Vikens High Yield   [v 3] 2140/5 B 1 16.0 13
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-1 Lucky Me Pellini Lucky Me Pellini   [s 3] 2140/6 D 0 21.7g 529
2017-04-21 2017-04-21 Romme-5 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 7] 2140/4 D 2 14.4 79
2017-04-21 2017-04-21 Romme-4 Global Steffo Global Steffo   [h 5] 2140/1 C 2 15.1 16
2017-04-21 2017-04-21 Romme-2 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 5] 1640/3 A 3 27.9 38
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-10 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 6] 2609/11 D 0 18.5 372
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 2100/7 B str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-7 Manzano Manzano   [v 5] 2140/5 B 1 17.4 20
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-6 On Track Banditen On Track Banditen   [h 3] 2100/2 B 1 18.0 21
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-5 Digital Poster Digital Poster   [v 5] 2160/10 C 5 18.9g 258
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/2 D 0 g 95
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-1 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 6] 2640/3 C 2 16.1 62
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Invicta* Invicta*   [s 5] 2140/12 A 0 15.8 76
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2640/6 C 0 16.6g 620
2017-04-16 2017-04-16 Romme-10 Man at Work Man at Work   [v 4] 2140/12 B 2 13.4 124
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-10 Plead Guilty Plead Guilty   [v 9] 3160/5 C 0 17.1 549
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-9 Mantoqueen Mantoqueen   [s 6] 2140/8 D 0 14.9 292
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 5] 1640/10 C str
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2140/12 D 0 15.7g 551
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-1 Dream on Plush* Dream on Plush*   [s 5] 2140/5 C 3 13.7 242
2017-04-13 2017-04-13 Momarken-5 Amazing Doc Amazing Doc   [s 5] 1640/8 D 0 639
2017-04-12 2017-04-12 Åby-8 Cocktail Abb Cocktail Abb   [v 5] 2640/2 D 0 16.4 122
2017-04-12 2017-04-12 Åby-7 Global Takeaway Global Takeaway   [s 4] 2140/1 C 7 14.5 198
2017-04-12 2017-04-12 Åby-5 Paramount Paramount   [v 8] 1640/7 B 0 13.4 344
2017-04-12 2017-04-12 Åby-4 Serious Sister Serious Sister   [s 4] 2160/7 B 2 16.2 17
2017-04-12 2017-04-12 Åby-2 Lady Dream Fame Lady Dream Fame   [s 8] 2140/10 D 0 g 143
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-9 Opus Ribb Opus Ribb   [v 8] 2140/6 D 0 14.9 716
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-8 Bowling Karma Bowling Karma   [s 5] 2140/3 D 0 15.4 152
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Global Trackmaster Global Trackmaster   [v 4] 2140/9 B str
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Unbalanced Unbalanced   [s 4] 2140/9 D 3 18.2 253
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-2 Elsa America Elsa America   [s 3] 2140/1 C 2 17.9 150
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-1 Automower Automower   [v 4] 2140/6 D 0 20.4g 348
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-6 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 4] 2140/1 B 2 18.3 19
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Ernayra Ernayra   [s 7] 2640/1 D 0 33.0 458
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 Kakan Gertorp Kakan Gertorp   [s 4] 2140/4 D 6 16.4 392
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Mactheman Mactheman   [v 7] 2160/8 A str
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 4] 2140/12 D 4 17.6 231
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 6] 2140/4 A 0 g 39
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 D 0 19.9g 87
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 You to Neat You to Neat   [v 5] 2140/6 A 0 17.1 63
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Global Steffo Global Steffo   [h 5] 1640/11 B 5 13.4 180
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 2160/10 A 1 15.2 41
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Armani Hornline Armani Hornline   [v 8] 2680/11 B 7 17.7 168
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-5 Quantum Outlook Quantum Outlook   [v 9] 2100/1 C 2 13.7 50
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-3 Vikens High Yield Vikens High Yield   [v 3] 2140/1 B 1 17.0 21
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-8 Emporio Cape Emporio Cape   [v 7] 2660/9 C 5 16.5g 237
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Canary Canary   [s 5] 2140/5 C 5 16.2 21
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-4 Charlock Alma Charlock Alma   [s 4] 2140/7 C 1 17.1 22
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-2 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2160/5 C 3 16.1 284
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-1 East Herkules East Herkules   [v 6] 1640/4 C 6 14.1 57
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-5 Önas Grym Önas Grym   [v 9] 2140/6 D 0 15.8 351
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-3 Global Takeaway Global Takeaway   [s 4] 2140/7 A 2 15.9 26
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-2 Vikens Easy Vikens Easy   [v 4] 1640/2 B 1 14.9 15
2017-04-03 2017-04-03 Bjerke-4 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 2100/11 B 0 28
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-11 Amazing Doc Amazing Doc   [s 5] 2140/11 D 4 15.5 107
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-10 Photo Frecel* Photo Frecel*   [v 5] 2640/6 C 0 16.9 36
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-9 Serious Sister Serious Sister   [s 4] 2140/3 B 1 14.4 125
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-8 Major Eck* Major Eck*   [v 11] 2140/1 B 0 13.9 61
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-6 Remkvikk* Remkvikk*   [h 7] 2140/2 D str
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-5 Plead Guilty Plead Guilty   [v 9] 2140/1 B 0 14.6 254
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-3 Apple Rose Apple Rose   [s 3] 2140/5 D 0 g 293
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-10 Man at Work Man at Work   [v 4] 2140/6 B 5 13.6 37
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-2 Suited Broline Suited Broline   [s 3] 2140/5 D 4 16.2 286
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-1 Blue Angel V.S. Blue Angel V.S.   [s 3] 2140/8 B 7 19.1 304
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/7 B 5 19.3 272
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-9 Mantoqueen Mantoqueen   [s 6] 1640/4 C 2 14.0 23
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-8 I'll Fixit I'll Fixit   [v 4] 1640/2 B 0 g 146
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-4 Paolo de Lucia Paolo de Lucia   [v 8] 2140/2 B 0 g 1234
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-11 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 2180/10 C 1 15.6 96
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2140/8 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 4] 2140/4 D 6 15.9 916
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-6 Global Takeaway Global Takeaway   [s 4] 2140/5 B str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-4 Divas Revansch Divas Revansch   [v 7] 2140/10 C 0 13.9g 837
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-2 Vikens High Yield Vikens High Yield   [v 3] 2140/8 D 2 16.1 79
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-1 Iris Palema Iris Palema   [s 4] 2140/6 D 6 17.3 146
2017-03-24 2017-03-24 Romme-11 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 6] 2140/9 D 7 17.5 67
2017-03-24 2017-03-24 Romme-8 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 8] 2140/5 C 0 27.9 146
2017-03-24 2017-03-24 Romme-1 Mai Oda* Mai Oda*   [s 3] 2140/2 D 4 34.2 172
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-3 Jula Princess Jula Princess   [s 5] 2140/10 D 4 17.7 288
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-1 Mr Etalon Mr Etalon   [h 3] 2140/4 D 2 19.4 449
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Bugatti S.L. Bugatti S.L.   [s 6] 2160/13 B 0 g 45
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Cocktail Abb Cocktail Abb   [v 5] 2140/4 D 1 16.7 122
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-6 Tancredi Oro* Tancredi Oro*   [h 5] 2640/1 C 0 g 21
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-4 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 6] 2140/3 C 0 93
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Fairytale Road Fairytale Road   [s 7] 2140/13 D 0 g 426
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Mantoqueen Mantoqueen   [s 6] 2140/2 A 0 g 20
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 4] 2140/8 A 0 g 15
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-5 Bro Strimma Bro Strimma   [s 6] 1640/3 D 0 g 334
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Quadroon Quadroon   [h 8] 1640/2 B 0 13.6 529
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-2 Elsa America Elsa America   [s 3] 2140/5 C 4 19.3 421
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-11 Unheard Of Unheard Of   [s 4] 2100/11 C 7 15.5 126
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-10 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 8] 2100/6 B 0 14.7 222
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-9 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2100/4 D 0 g 29
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-11 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 2140/3 C 2 16.7 196
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-7 Quirire Quirire   [v 8] 2140/9 C 0 15.7 253
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-6 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 6] 2160/10 B 0 15.3 226
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Yazoo Flow Yazoo Flow   [s 7] 2140/4 C 0 18.4 241
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-2 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 4] 2140/2 A 1 16.5 15
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-1 Plead Guilty Plead Guilty   [v 9] 2640/7 B 5 16.6 163
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-5 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 2140/5 C 6 18.0g 216
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-4 Iggi Iggi   [s 6] 2140/8 C 3 16.2 231
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-11 Man at Work Man at Work   [v 4] 2140/1 A 7 14.0g 22
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-6 Sahara Sun Sahara Sun   [s 5] 2140/5 C 0 g 68
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-2 Wild Card Wild Card   [v 5] 2640/2 D 3 15.0 143
2017-03-10 2017-03-10 Romme-8 Invicta* Invicta*   [s 5] 2140/15 A 1 16.1 28
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2160/7 C 3 16.6 720
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Rufus Wibb Rufus Wibb   [v 5] 2660/12 A 7 35.8g 122
2017-03-10 2017-03-10 Romme-1 Yuppie Yolie Yuppie Yolie   [s 3] 2140/1 C 0 21.0g 155
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-5 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2160/4 C 1 17.5 23
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-4 Vikens Gozo Vikens Gozo   [v 4] 2160/10 B 8 18.8 531
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 2140/3 D 5 17.6 131
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-2 Ritzo Ritzo   [v 7] 2140/14 B 6 16.4 156
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-1 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/2 D 5 17.0 230
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-4 Quirire Quirire   [v 8] 2140/8 A 0 g 78
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Nothingelsematters Nothingelsematters   [s 7] 1640/2 D 6 13.7 115
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Yazoo Flow Yazoo Flow   [s 7] 2140/10 D 0 18.3 453
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Opus Ribb Opus Ribb   [v 8] 2140/3 D 0 18.0g 206
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-7 Canary Canary   [s 5] 2140/6 C 0 g 18
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Löpeld Löpeld   [v 7] 2660/8 B 4 30.9 51
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-4 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2140/3 D 0 18.4 560
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Vikens Easy Vikens Easy   [v 4] 2140/8 A 1 17.1 26
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Man at Work Man at Work   [v 4] 2140/6 B 1 14.1 24
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-6 Sahara Sun Sahara Sun   [s 5] 2140/4 D 0 g 160
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Unheard Of Unheard Of   [s 4] 1640/12 D 2 15.9 681
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Royal T.K. Royal T.K.   [v 7] 2640/8 C 7 18.1 329
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-4 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 6] 2140/2 D 3 17.9 288
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 Bisu the Beat Bisu the Beat   [v 6] 2140/2 C 5 18.6 61
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 4] 2140/3 D 1 16.3 27
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-3 Opus Ribb Opus Ribb   [v 8] 2640/9 C 4 16.9 185
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-2 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2160/14 D 6 17.9 130
2017-02-12 2017-02-12 Romme-10 Sweet Star Sweet Star   [s 7] 2140/10 A 4 16.3 139
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 8] 2160/14 D 0 15.3 723
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Högheimsfax Högheimsfax   [v 7] 2160/3 D 3 30.4g 46
2017-02-12 2017-02-12 Romme-7 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/1 C 0 16.8 58
2017-02-12 2017-02-12 Romme-6 Löpeld Löpeld   [v 7] 1640/1 D 5 27.4 84
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2140/8 D 0 g 421
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Sahara Sun Sahara Sun   [s 5] 2160/9 C 2 15.7 210
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-10 Peder Mykla Peder Mykla   [v 7] 2140/10 D 0 14.9 362
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-2 Man at Work Man at Work   [v 4] 2140/4 B 5 14.5 194
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-1 Charisma Charisma   [s 3] 2140/3 D 0 17.0 906
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Don Vince* Don Vince*   [h 5] 2140/5 A 0 g 20
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-1 Canary Canary   [s 5] 2140/3 D 1 17.3 32
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 6] 2140/9 C 0 g 287
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Unheard Of Unheard Of   [s 4] 1640/6 D 1 14.8 133
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-4 Opus Ribb Opus Ribb   [v 8] 2140/2 D 0 g 748
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Vikens Easy Vikens Easy   [v 4] 2140/8 C 6 18.7g 83
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Finess Line Finess Line   [v 5] 2160/8 B 0 g 42
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-9 Thorn Bird Thorn Bird   [s 6] 3160/10 C 0 17.2 166
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Skyhigh Skyhigh   [v 6] 2640/7 C 0 20.2g 326
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-7 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2140/6 B 5 16.5 79
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-6 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 2640/4 D 6 17.1 608
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-4 Yazoo Flow Yazoo Flow   [s 7] 1640/9 B 3 14.6g 381
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Feel the Music Feel the Music   [v 5] 2140/12 C str
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Jula Caipirinha Jula Caipirinha   [s 4] 2140/1 D 0 g 48
2017-02-04 2017-02-04 Åby-11 Peder Mykla Peder Mykla   [v 7] 2140/7 D 3 14.6 642
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Global Takeaway Global Takeaway   [s 4] 2140/3 A str
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Löpeld Löpeld   [v 7] 2140/1 C 0 g 39
2017-02-03 2017-02-03 Romme-6 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/3 D 0 16.2 349
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Högheimsfax Högheimsfax   [v 7] 1660/14 B 3 29.2 185
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2160/8 B 0 g 149
2017-02-01 2017-02-01 Bjerke-9 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 4] 2140/8 C str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2160/12 B 1 19.7 26
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-9 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2140/6 A 0 g 146
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Lönshults Zmilla Lönshults Zmilla   [s 4] 2140/7 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-9 Gassman's Evert Gassman's Evert   [v 8] 2140/5 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-8 Laramie Flow Laramie Flow   [s 7] 2140/6 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-7 Echos Orlando Echos Orlando   [v 6] 1640/6 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-6 Paolo America* Paolo America*   [v 8] 2640/8 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 5] 2640/5 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Next Photo Diamant* Next Photo Diamant*   [v 8] 2140/10 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2140/2 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-2 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 2140/6 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Canary Canary   [s 5] 2140/3 D str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-10 Peder Mykla Peder Mykla   [v 7] 2140/4 B 6 14.1 260
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-9 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 7] 2640/3 C 7 14.8 18
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1640/10 A 0 15.1 51
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Reiug Reiug   [h 6] 2160/6 B 0 g 46
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-3 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 7] 1640/4 D 0 20.7g 52
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Gene Kelly Am Gene Kelly Am   [v 5] 1640/12 A 5 14.0 34
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-6 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2140/1 B 4 16.2 128
2017-01-11 2017-01-11 Romme-5 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2160/8 C 6 19.7 54
2017-01-11 2017-01-11 Romme-4 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 2140/3 B str
2017-01-11 2017-01-11 Romme-3 Mr Spirit Mr Spirit   [v 6] 2140/3 D 0 g 604
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Verk Verk   [v 10] 1640/4 C 5 30.3 555
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/2 D str
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-9 Divas Revansch Divas Revansch   [v 7] 2140/7 C str
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 2140/8 C 4 16.8 336
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Laramie Flow Laramie Flow   [s 7] 1640/4 D 0 17.1 905
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-6 Santana Grif Santana Grif   [h 6] 2640/2 C 0 g 480
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 6] 1640/12 B 4 16.6 309
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-3 Strong Summer Strong Summer   [v 9] 2160/11 D 0 20.2 652
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-1 Manstone's Future Manstone's Future   [h 5] 2160/14 B 0 19.3 182
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Carlos Topline Carlos Topline   [v 4] 2140/3 C 6 17.3 95
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-6 Echos Orlando Echos Orlando   [v 6] 1640/8 A 0 g 30
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 5] 2140/5 D 0 133
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2140/1 C 4 18.7 16
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Livi Giant Livi Giant   [v 9] 2160/10 D 0 g 361
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Global Runaway Global Runaway   [s 6] 2140/7 D 0 g 201
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Angel of Postman Angel of Postman   [v 10] 2140/7 C 6 14.8 273
2017-01-07 2017-01-07 Romme-12 Lome Linda Lome Linda   [s 9] 2160/8 D 0 32.2 197
2017-01-07 2017-01-07 Romme-11 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/6 C 0 12.8 438
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Reiug Reiug   [h 6] 2640/4 D 2 26.6 70
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Global Trace Global Trace   [v 4] 2640/5 C 0 17.7 30
2017-01-07 2017-01-07 Romme-4 On Hold On Hold   [v 10] 2640/4 C str
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/4 D 4 17.4 820
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Sahara Sun Sahara Sun   [s 5] 2140/7 C 3 15.7 347
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-8 Gene Kelly Am Gene Kelly Am   [v 5] 2100/2 A 2 15.1 23
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 7] 2640/5 D str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Charlock Alma Charlock Alma   [s 4] 2140/9 B 2 17.8 19
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2140/9 D 2 18.6 21
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-7 Tide Water Tide Water   [s 4] 2140/2 B 2 18.3 38
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-6 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 5] 2160/11 C 0 18.3 215
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-5 Google Google   [s 8] 1640/1 D 0 g 393
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2140/4 C 4 16.7 115
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-3 Man at Work Man at Work   [v 3] 2140/2 B 1 16.2 36
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Halifax Halifax   [v 4] 2140/3 B 7 17.7 179
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-1 Opus Ribb Opus Ribb   [v 7] 3140/4 C 0 20.0g 317
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-8 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 1640/3 A str
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Unheard Of Unheard Of   [s 3] 2140/7 C 2 19.0 66
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-9 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 2140/1 B 4 20.6 45
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Papidoux Papidoux   [v 5] 2640/2 C 2 17.8 172
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-5 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 4] 2160/9 A 0 g 160
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 3] 2140/5 C 8 18.3 76
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-3 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2160/15 C 6 16.3 185
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Global Trace Global Trace   [v 3] 2140/1 B 1 17.0 17
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-5 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 2140/4 D 1 13.3 20
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Lonely Star Lonely Star   [s 4] 2100/10 C 3 14.8 259
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-8 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 2660/13 D 0 19.8 633
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Tortue Tortue   [s 6] 2160/15 D 8 17.1 845
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Arnold Scoop Arnold Scoop   [v 6] 2100/1 C 6 15.2 82
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Susu Susu   [s 5] 2140/1 A 3 16.9 84
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Mantoqueen Mantoqueen   [s 5] 2100/1 B 2 15.3 62
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-11 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 1640/11 B 1 12.4 43
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-10 Limoncelli Limoncelli   [v 5] 2640/9 D 6 16.1 123
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Increased Workload Increased Workload   [h 7] 2640/7 D 7 14.7 517
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Myhreng Brage* Myhreng Brage*   [h 6] 2140/11 D 0 29.7 119
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 You to Luscious You to Luscious   [v 6] 2660/11 A 0 17.2 310
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-2 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/12 C 2 17.2 218
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-7 Charlock Alma Charlock Alma   [s 3] 2140/5 B 1 17
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 4] 2140/5 B 0 59
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-5 Echos Orlando Echos Orlando   [v 5] 2140/10 B 1 40
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 3] 2140/1 D 0 59
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Oskard Oskard   [v 5] 2640/14 A 6 16.9 196
2016-12-02 2016-12-02 Romme-6 Mantoqueen Mantoqueen   [s 5] 1640/10 A 5 14.5 37
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Robbelix Robbelix   [v 4] 2180/11 B 5 36.1g 26
2016-12-02 2016-12-02 Romme-1 Blue Heaven Rick Blue Heaven Rick   [s 6] 2140/7 D 0 20.6 41
2016-12-02 2016-12-02 Romme-9 Gisele de Veluwe* Gisele de Veluwe*   [s 3] 2140/12 D 5 14.3 566
2016-12-01 2016-12-01 Åby-9 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 6] 2640/6 D 0 17.1 189
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Quadroon Quadroon   [h 7] 2160/9 A 6 14.6g 209
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Vikens Beer Hunter Vikens Beer Hunter   [v 5] 2140/13 A 0 g 80
2016-12-01 2016-12-01 Åby-6 Finess Line Finess Line   [v 4] 2140/12 B 6 17.5 547
2016-12-01 2016-12-01 Åby-5 Quite Wish Quite Wish   [h 3] 1640/6 C 5 16.2g 223
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Virginia Bell Virginia Bell   [s 7] 2140/4 D str
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 Carolin Fame Carolin Fame   [s 4] 2140/2 C 3 17.6 189
2016-12-01 2016-12-01 Åby-1 Hazil Boko* Hazil Boko*   [h 2] 2140/3 C 5 21.8g 111
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 High on Heels High on Heels   [s 4] 2140/10 D 1 14.8 158
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 3] 2140/7 A str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Peder Mykla Peder Mykla   [v 6] 1640/4 B 1 12.2g 59
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-1 Filippa W.F. Filippa W.F.   [s 4] 2140/6 D 0 17.3 172
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Emporio Cape Emporio Cape   [v 6] 2180/12 C 3 16.0 237
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Magic Moves Magic Moves   [v 3] 2140/3 D 3 16.3g 34
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Amazing Doc Amazing Doc   [s 4] 2140/3 D str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-8 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2140/7 B 6 14.1g 120
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 2140/12 D 2 13.9 121
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Mago Mago   [v 3] 2140/10 C 5 16.1 371
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-10 Bisu the Beat Bisu the Beat   [v 5] 2140/1 B 1 19.1 27
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-9 Unheard Of Unheard Of   [s 3] 2140/4 D 6 18.4 220
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-7 Sherry Later Sherry Later   [s 6] 2140/2 D 0 18.0 278
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-6 Golden Indra Golden Indra   [s 3] 2140/2 B 0 g 81
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-5 Quantum Striking Quantum Striking   [v 7] 2140/1 D 4 16.6 83
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-3 Queen Will Queen Will   [s 6] 2640/2 A 1 17.2 19
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-2 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 3] 2140/9 C 0 g 293
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-6 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2100/9 B 3 15.2g 154
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-4 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 4] 3140/1 D 3 16.8 316
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/7 D 6 19.3 372
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Fanny Hall Fanny Hall   [s 2] 2140/2 C 2 18.0 53
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Global Steffo Global Steffo   [h 4] 2100/3 B 3 14.4 32
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-8 Angel of Postman Angel of Postman   [v 9] 1609/9 B 6 13.6 357
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-7 Gassman's Evert Gassman's Evert   [v 7] 2100/8 B str
2016-11-23 2016-11-23 Åby-8 Gene Kelly Am Gene Kelly Am   [v 4] 2640/6 C 4 14.3 313
2016-11-23 2016-11-23 Åby-6 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2640/10 D 6 14.8 684
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 3] 2140/5 D 0 19.1g 162
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2140/5 C str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-8 Winning Love Winning Love   [h 10] 2140/1 D 5 14.2g 558
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-7 Echos Orlando Echos Orlando   [v 5] 2160/10 A 4 17.0 76
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-5 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2660/5 C 0 g 322
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-4 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 9] 2140/6 C 0 15.6 464
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Prärie Glimt* Prärie Glimt*   [v 3] 2160/6 C 5 32.9g 21
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-1 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 3] 2140/12 B 7 16.7 170
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-9 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 1609/3 B 4 13.1 68
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-3 Global Scenario Global Scenario   [s 4] 2100/10 C 0 58
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Wojtyla Gene Wojtyla Gene   [v 6] 2140/1 D 0 16.7 71
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Claude Guegan Claude Guegan   [v 7] 2140/9 D 5 15.0 394
2016-11-18 2016-11-18 Romme-6 Lea Chip Lea Chip   [s 4] 2140/9 B 0 g 111
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Special One O.K. Special One O.K.   [v 5] 2160/9 B 8 17.4g 74
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Bellfaks Bellfaks   [h 6] 2140/7 C 4 26.2 74
2016-11-18 2016-11-18 Romme-2 Poppi Happen Poppi Happen   [v 4] 2140/3 D 7 20.2g 26
2016-11-18 2016-11-18 Romme-1 Assault Assault   [v 2] 2140/2 C 3 18.6 20
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/10 B 2 115
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Mago Mago   [v 3] 2140/11 B 0 g 98
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Catch the Cash Catch the Cash   [s 6] 2140/3 B 0 g 70
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Amazing Doc Amazing Doc   [s 4] 2140/4 C 2 17.6 59
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Back in Yellow Back in Yellow   [v 4] 2140/5 D 0 g 291
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-1 Borga Joy Borga Joy   [s 2] 1640/10 C 0 28.2g 292
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Cia Magni Cia Magni   [s 4] 1640/1 D 0 18.1 140
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2140/1 D 2 19.1 94
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 You to Luscious You to Luscious   [v 6] 1640/4 B 2 16.0 19
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Ruter Ess Ruter Ess   [v 4] 1640/6 D 4 17.0 273
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Global Trace Global Trace   [v 3] 2140/10 B str
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-7 Laramie Flow Laramie Flow   [s 6] 2160/8 C 4 17.4 118
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-5 Helly's Latier Helly's Latier   [s 3] 2140/4 C 0 18.6 266
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-4 Milles Flirt Milles Flirt   [s 6] 2140/4 B 5 16.7 71
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-3 Quadroon Quadroon   [h 7] 1640/7 B 0 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2640/6 D 5 17.0 281
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-1 Ritzo Ritzo   [v 6] 2140/9 B 0 18.2g 63
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-1 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/4 B 4 18.2 74
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-10 Magic Moves Magic Moves   [v 3] 2140/4 C 1 18.0 85
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-9 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2640/4 C 2 18.1 175
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Global Takeaway Global Takeaway   [s 3] 2140/6 A 8 16.8 22
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-7 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 3] 1640/7 A 1 14.8 22
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-6 Farbaute Farbaute   [v 5] 2140/3 C 0 g 618
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-5 Beppen Palema Beppen Palema   [v 5] 2660/4 C 3 16.2 70
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-3 Rufus Wibb Rufus Wibb   [v 4] 2160/11 C 5 35.6g 35
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-2 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/1 C 6 20.7 131
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-10 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1609/4 A 1 14.2 19
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/2 D 0 20.0g 360
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-6 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 3] 2100/7 D 0 18.5 333
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-5 Beata Knox Beata Knox   [s 5] 2140/7 D 0 g 617
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Mantoqueen Mantoqueen   [s 5] 2100/1 A 3 15.2 30
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-3 Gene Kelly Am Gene Kelly Am   [v 4] 2100/8 A 3 15.2 72
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-9 Divine Star Divine Star   [s 5] 2160/7 D 0 19.5g 96
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-7 Florence Zon Florence Zon   [s 6] 2140/5 B 0 g 253
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-6 Unbalanced Unbalanced   [s 3] 2140/11 C 0 g 77
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 3] 2140/2 D 4 18.5 92
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-4 I'm Magic I'm Magic   [v 4] 2140/8 B 4 16.1 43
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Newflowers King Newflowers King   [v 4] 2140/1 D str
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Yazoo Flow Yazoo Flow   [s 6] 2140/4 B 4 17.3 184
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Global Steffo Global Steffo   [h 4] 1640/10 B 5 13.7 357
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Narold Vox Narold Vox   [v 7] 2140/10 A 0 14.0 774
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Wellino Avenue Wellino Avenue   [v 5] 2660/14 A 0 g 66
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-8 Global Scenario Global Scenario   [s 4] 2160/12 B 1 18.0 74
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-6 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 3] 2140/11 D 5 20.2 169
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-5 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 4] 2140/2 C 0 16.6g 216
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Echos Orlando Echos Orlando   [v 5] 2140/8 A 4 17.3 49
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Jula Princess Jula Princess   [s 4] 2140/11 C 4 17.6 96
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Mactheman Mactheman   [v 6] 2640/11 A 5 15.7 25
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-1 Enjoy Avenue Enjoy Avenue   [v 7] 2140/8 A 1 14.9 18
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2160/7 C 5 15.4 43
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 4] 2180/15 A 1 32.6g 17
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Global Takeaway Global Takeaway   [s 3] 2160/4 A 2 15.7 18
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-4 Mantoqueen Mantoqueen   [s 5] 2140/3 A 4 15.0 13
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-3 Conrads Elsa Conrads Elsa   [s 7] 2140/1 B 0 14.4 54
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-2 Global Trace Global Trace   [v 3] 2160/10 B 1 16.6 15
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-7 Man at Work Man at Work   [v 3] 2100/12 C 0 g 183
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-10 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 4] 2140/4 B 6 16.0 209
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-8 Hot Chocolate Hot Chocolate   [s 2] 1609/10 C 6 14.6 289
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 5] 2160/8 C str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-9 May Wilma May Wilma   [s 7] 1640/6 C 3 18.4 67
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-7 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 3] 2140/2 B str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-6 Notre Dame Broline Notre Dame Broline   [s 6] 2140/12 C 4 19.3 129
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 You to Neat You to Neat   [v 4] 2140/6 A str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-3 Beppen Palema Beppen Palema   [v 5] 2640/8 C 5 16.7 94
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-2 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2140/3 D 0 17.5 136
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-1 You to Luscious You to Luscious   [v 6] 2640/9 C str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Kong Henry Kong Henry   [v 5] 2140/13 A 4 30.5 22
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/2 D 0 g 162
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Amazing Doc Amazing Doc   [s 4] 2140/5 B 2 16.7 109
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-7 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 3] 2160/6 B 0 20.3g 17
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 4] 1660/4 D 0 35.3 187
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2140/6 B 0 g 30
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 East Herkules East Herkules   [v 5] 1640/3 A 1 14.2 16
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 4] 2160/13 B 5 18.1 452
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 5] 2160/6 C str
2016-10-22 2016-10-22 Romme-11 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2140/6 C str
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Mactheman Mactheman   [v 6] 1640/8 B 0 14.6 160
2016-10-22 2016-10-22 Romme-6 On Hold On Hold   [v 9] 3220/15 A 5 14.9 105
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 2140/3 A 1 13.0 17
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-5 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 4] 2140/4 A 0 21.8g 50
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-4 Stepping Key Stepping Key   [s 7] 2140/4 C 4 16.5 148
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Diva Deo Diva Deo   [s 4] 1640/11 A 1 13.0 20
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-2 Stein Daylight Stein Daylight   [h 8] 2160/9 C 4 15.5 94
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-1 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/7 B 0 15.6 324
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Global Steffo Global Steffo   [h 4] 2140/4 A 1 15.7 41
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Appy Li Appy Li   [s 4] 2160/12 C 3 16.3 78
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Turbo Girl Turbo Girl   [s 3] 2100/1 B 0 g 59
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-5 Juvels Boy Juvels Boy   [v 5] 2100/8 A 2 14.0 37
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Fanny Hall Fanny Hall   [s 2] 1640/5 C str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-10 Power Age Power Age   [v 4] 2140/5 D 0 17.8g 132
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-9 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2140/2 D 5 16.5 513
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Dude Dude   [v 5] 2160/9 D 0 16.6 497
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-7 Askhults Anders Askhults Anders   [v 7] 2140/4 C 0 16.3 146
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-6 Bålsta Palema Bålsta Palema   [v 4] 2140/4 C 5 16.2 102
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 You to Neat You to Neat   [v 4] 2140/3 B 1 17.1 18
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 4] 2640/4 A 6 15.9 78
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-7 Echos Orlando Echos Orlando   [v 5] 1640/11 A 0 g 20
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Amazing Doc Amazing Doc   [s 4] 2160/6 A 0 g 33
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-5 Beppen Palema Beppen Palema   [v 5] 2140/9 B 4 14.5 49
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-4 Målaresven Målaresven   [h 3] 2140/4 B 2 17.4 41
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Golden November Golden November   [h 5] 2640/12 C 5 16.7 287
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 3] 2140/11 D 0 g 31
2016-10-15 2016-10-15 Åby-8 Totally Secret Totally Secret   [v 4] 1640/6 C 0 g 39
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Wellino Avenue Wellino Avenue   [v 5] 2640/11 D 0 14.8 28
2016-10-15 2016-10-15 Åby-3 Licensee* Licensee*   [s 3] 2140/11 A 0 14.9 173
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Clear Sign Clear Sign   [v 12] 2180/8 C 0 g 313
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 Beauty Taste Beauty Taste   [s 4] 2140/6 D 0 g 217
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Dalton Sisu Dalton Sisu   [h 3] 2140/6 C 4 16.5 41
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 1640/9 B 5 13.3 54
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-1 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 2140/2 A 1 14.2 11
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Exciter Exciter   [v 7] 2640/4 C 0 15.4 483
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 East Herkules East Herkules   [v 5] 2140/10 B 2 13.4 136
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Global Trackmaster Global Trackmaster   [v 3] 2140/10 B 4 16.6g 23
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 3] 2160/5 C 0 17.5 267
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-10 Stepping Key Stepping Key   [s 7] 2160/8 B 0 g 405
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-8 Genta Genta   [s 3] 2140/10 A 2 14.0 38
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-7 Billy Flynn Billy Flynn   [h 4] 1640/5 C 5 12.0 78
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-4 Sangria Knight Sangria Knight   [s 4] 2140/1 D 0 g 394
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-2 Aowa L.G. Aowa L.G.   [s 3] 2140/2 D 0 g 1011
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 You to Luscious You to Luscious   [v 6] 2640/1 C str
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-8 Zivertson Zivertson   [v 8] 1640/9 A 0 13.9 92
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Mantoqueen Mantoqueen   [s 5] 2160/15 A str
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-6 Global Trace Global Trace   [v 3] 2140/1 D 3 15.8 103
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Bar Plombier Bar Plombier   [v 8] 2140/3 C str
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Tushara Tushara   [s 7] 2160/9 D 0 g 212
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-10 Milles Fighter Milles Fighter   [h 3] 2160/7 C 6 18.0g 44
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-8 Beppen Palema Beppen Palema   [v 5] 2140/1 D 4 16.0g 27
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-7 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2140/5 B 2 27.2 26
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-5 Turbo Girl Turbo Girl   [s 3] 2140/9 D 0 17.3 50
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Wild Thing Wild Thing   [v 6] 2140/6 B 1 14.0 27
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/1 C 0 19.2g 23
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-1 Assault Assault   [v 2] 2140/8 D 2 20.3 28
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-4 Bisu the Beat Bisu the Beat   [v 5] 2160/14 B 0 19.1g 280
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 High Colours High Colours   [v 5] 2100/13 D 0 g 302
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-1 Hazil Boko* Hazil Boko*   [h 2] 1609/5 C 4 19.1g 80
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-9 Sir Chic Sir Chic   [v 9] 2100/6 C 0 14.6 515
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-8 Dalton Sisu Dalton Sisu   [h 3] 2100/12 D 0 16.2 291
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-7 I'm Magic I'm Magic   [v 4] 2140/4 C 1 16.0 16
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-6 Mactheman Mactheman   [v 6] 2100/5 A 1 14.4 17
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-5 Ekebys Mona Lisa Ekebys Mona Lisa   [s 5] 2140/5 D 0 18.5 68
2016-10-05 2016-10-05 Åby-8 King Jordan King Jordan   [v 6] 2640/1 D 0 193
2016-10-05 2016-10-05 Åby-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/10 D 0 g 690
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/8 C 0 g 264
2016-10-05 2016-10-05 Åby-2 Fancy Flair Fancy Flair   [s 4] 2140/3 A 2 15.7 69
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 Global Steffo Global Steffo   [h 4] 1640/4 B 2 14.6 26
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 On Hold On Hold   [v 9] 3200/5 B 2 13.9 32
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Wellino Avenue Wellino Avenue   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 13
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 Tougherthantherest Tougherthantherest   [v 4] 2140/5 B 0 g 293
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-3 Carlos Topline Carlos Topline   [v 3] 1640/8 C 0 18.2g 228
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-1 Ottens Dibaba Ottens Dibaba   [s 3] 2160/8 B str
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-11 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2160/5 B 6 18.1g 41
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Jocke B. Jocke B.   [v 9] 2140/7 C 0 15.1 226
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Aifur Aifur   [v 5] 2640/12 B 0 g 124
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-5 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 1640/5 C 0 15.8g 95
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-4 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 4] 2140/7 B 1 15.5 27
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Global Takeaway Global Takeaway   [s 3] 2140/1 B str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 2140/2 B 6 12.9 31
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-5 Önas Igor Önas Igor   [v 6] 1640/9 C 4 11.5 136
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Echos Orlando Echos Orlando   [v 5] 2640/9 D 7 15.0 594
2016-09-30 2016-09-30 Romme-6 Exciter Exciter   [v 7] 2140/9 D 7 14.6g 184
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Mago Mago   [v 3] 2160/9 A 0 17.9g 30
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 5] 2160/12 D 6 19.0 463
2016-09-30 2016-09-30 Romme-3 Linguini Linguini   [s 3] 2160/14 B 0 g 179
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Lotus Kulling Lotus Kulling   [v 5] 2140/4 D 0 g 216
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Vainqueur R.P. Vainqueur R.P.   [h 2] 2140/1 B 1 17.3g 19
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Conrads Elsa Conrads Elsa   [s 7] 2160/12 B 0 16.2 71
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-10 Woodbine Woodbine   [v 8] 2140/3 C 0 g 56
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 5] 2140/10 B 0 g 24
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 You to Neat You to Neat   [v 4] 2140/5 C 1 16.0 19
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-6 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 3] 2140/10 B 6 16.3 62
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-8 Genta Genta   [s 3] 2140/5 C 2 12.9 199
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Jeter Jeter   [v 6] 2140/12 C 0 13.5 790
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/10 C 4 15.4 154
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-1 Dalton Sisu Dalton Sisu   [h 3] 2140/4 D 0 15.1 415
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Virvel* Virvel*   [s 7] 2100/11 C 7 34.0 179
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 Blue Snapper Blue Snapper   [v 4] 2480/4 C str
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2100/4 B 4 28.0 49
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-6 Charlock Alma Charlock Alma   [s 3] 2080/6 D 4 19.6 17
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-5 Global Trackmaster Global Trackmaster   [v 3] 2080/5 B 1 15.8g 18
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-4 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 2480/12 C 2 16.4 156
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-3 Giant Euro Giant Euro   [v 10] 1680/12 B str
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 I'm Magic I'm Magic   [v 4] 2080/2 B 1 16.5 19
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-1 Fossens Bonus Fossens Bonus   [v 6] 2080/4 A 1 13.6 11
2016-09-21 2016-09-21 Åby-4 Vikens Beer Hunter Vikens Beer Hunter   [v 5] 1640/7 B 0 13.2g 127
2016-09-21 2016-09-21 Åby-6 Fancy Flair Fancy Flair   [s 4] 2160/14 B 5 14.2 254
2016-09-21 2016-09-21 Åby-5 Mago Mago   [v 3] 2140/5 D 4 14.2 44
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-9 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 6] 1609/5 C 0 g 89
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Billy Flynn Billy Flynn   [h 4] 1609/5 D 2 11.7 56
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Quantum Blues Quantum Blues   [v 5] 2140/3 B 1 14.5 34
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 3] 2140/8 C 6 16.4 230
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-7 Farbaute Farbaute   [v 5] 1640/1 D 0 g 48
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-5 Mantoqueen Mantoqueen   [s 5] 2140/1 A 2 13.3 38
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-4 Fille Jubb Fille Jubb   [v 9] 2140/6 C 0 g 58
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 East Herkules East Herkules   [v 5] 2140/6 A 3 15.2 15
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Linguini Linguini   [s 3] 2140/10 C 8 21.8g 109
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-1 Turbo Girl Turbo Girl   [s 3] 2140/2 B 1 16.6 30
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Falcon W.F. Falcon W.F.   [v 3] 2640/5 C 1 15.5 32
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Max Vacation Max Vacation   [v 3] 2140/1 D 1 17.5 18
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-9 Bar Plombier Bar Plombier   [v 8] 2160/4 C 5 13.7 19
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 La Petite Mon Amie La Petite Mon Amie   [s 5] 2140/2 C 0 g 191
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-7 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 1640/1 D 5 16.7 45
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-6 Quadroon Quadroon   [h 7] 2160/7 D 3 13.9 55
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-5 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/1 D 8 16.6 32
2016-09-16 2016-09-16 Romme-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2140/7 B 0 g 78
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 4] 2160/12 A 3 30.7 45
2016-09-16 2016-09-16 Romme-9 Wellino Avenue Wellino Avenue   [v 5] 2140/2 C 1 13.7 12
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Beppen Palema Beppen Palema   [v 5] 2140/7 C 1 15.0 31
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Lucky Lino Lucky Lino   [v 7] 2160/6 D 0 g 343
2016-09-16 2016-09-16 Romme-1 Xanthis Business Xanthis Business   [v 3] 2140/7 B 0 g 53
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 You to Neat You to Neat   [v 4] 2140/8 C 1 17.0 60
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Echos Orlando Echos Orlando   [v 5] 2140/6 A 4 14.6 20
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 You to Luscious You to Luscious   [v 6] 2640/4 B 3 15.9 23
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-3 Totally Secret Totally Secret   [v 4] 2140/5 B 1 13.6 25
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-2 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 7] 2140/10