V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio t..


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio till Gotlandslöpningen.
Vitruvio, som nästan tjänat 13 miljoner kronor, vann i fjol bland annat Oslo Grand Prix, då i regi Alessandro Gocciadoro.
Startlistan till Gotlandslöpningen, som lockar med 175 000 kronor till vinnaren, blir klar på torsdagen liksom övriga lopp inom V86®. Loppet avgörs över distansen 2120 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. Nä..


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. När han lyfte ut Aperfecttric till anfall från tredje par utvändigt med 600 meter till mål i Margaretaloppet för treåriga ston flög den talangfulla damen runt motståndet i tredjespår, avväpnade enkelt favoritspelade ledarduon Hill’s Angel och You Could Be Mine, och seglade undan till överlägsen seger.
- Att hon har en bra spurt visste jag. Nu visade hon att hon har en riktigt bra långspurt. Jag är förstås jättenöjd med henne, sa Jim Oscarsson om hästen som han själv fött upp och äger.

Enkelt för lillsyrran
Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie under kvällen och varje vinnare belönades med 300 000 kronor. I avdelningen för fyraåriga ston gick segerchecken till American Hill. Lillasystern till fixstjärnan Campo Bahia kördes till ledningen efter ett halvvarv av sin tränare Conrad Lugauer och därefter stod hon i en klass för sig.
I loppet för de fyraåriga grabbarna serverades Go West Young Man ett spårsnålt lopp av Örjan Kihlström och sedan Stefan P Pettersson-träningen fått fritt spurtutrymme på innerspår på upploppet avgjorde han till seger.

Fortsatt obesegrad i Sverige
Margaretaloppet för treåriga hingstar och valacker kördes utanför V64-spelet och där förlängde Stefan Melander-tränade supertalangen Hell Bent For Am segerraden. Att han startade med bakspår samtidigt som värste konkurrenten på pappret, Hector Sisu, stack till ledningen saknade betydelse. När hästarna kom upp för varvning avancerade Örjan Kihlström från kön och sedan han övertagit ledningen joggade Hell Bent For Am hem fjärde raka segern i ohotad stil.

Fransk styrkedemonstration
I långloppet imponerade Jörgen S Erikssons fransman Galba Ringeat när han tog en utklassningsseger från positionen utvändigt om ledaren. Övriga V64-lopp vanns av Timo Nurmos-tränade Ghostintheshell (Rikard N Skoglund) och Daniel Redéns Hill Street. De som lyckades pricka in samtliga rätt på V64® fick för det 6 246 kronor. Fem rätt gav 210 kronor och fyra rätt 33 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det..


 Fyrfaldige miljonären Osterc (V75-2) kom till Sverige för drygt ett år sedan från USA där han tävlat flitigt och gjort det mot de allra bästa. Han vann Pennsylvania Sire Stakes som tvååring samt Dexter Cup som treåring. Han var även med i Hambletonian som treåring.
- Han tillhörde de bästa där borta och det känns att det är en klassig individ. Han vet när det är allvar, när vi tränar honom så avslöjar han ingenting.
Osterc har gjort fem starter hittills i Sverige vilket har resulterat i en seger i kvalet till Kungapokalen där han i finalen galopperade i sista sväng med till synes krafter kvar. I sin senaste start stötte Osterc på fenomenet Ecuire D. och hade samtidigt en dålig dag.
- Han var inte riktigt fräsch och är behandlad efter det. Galoppen gången innan berodde på att han drog ett bakben, det var surt för Erik sa att det fanns gott om krafter kvar. Jag körde hästen i måndags och han kändes väldigt stark och fin.
På förhand handlar tipsen mest om Green Manalishi, Don Fanucci Zet och Bythebook. Osterc ses som en outsider.
- Jag tycker att Osterc har hamnat i det lättaste försöket och han är snabb från start och lottades till ett passande spår. Jag tror han tar ledningen och då ska det vara en bra chans. I en final kan allt hända och han är van att tävla i försök och final så det oroar inte.
Ni har även med Bodybuilder (V75-1), hur är hans dagsform?
- Han var bra senast på Åby och visade uppåtform och då valde vi att anmäla honom hit. Det är en bra häst som inte är så mycket sämre än dom bästa när han är i form. Läget är bra och han är snabb från start, men tar sig inte förbi Usain Töll från början och får sikta in sig på ett lopp i ryggar. Jag tror att han kan ta en finalplats med klaff, avslutar Tobias O Eriksson.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 8] 2140/3 0 17.7 1254
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 6] 1640/8 7 15.1 583
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Jeter Jeter   [v 5] 2140/5 0 34
2015-12-10 2015-12-10 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 3] 2140/3 0 g 440
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 2140/5 7 16.1 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 6] 2140/3 2 14.4 78
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Dreamgirl River Dreamgirl River   [s 4] 1640/9 5 13.7 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [h 2] 1640/9 4 16.7 78
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 6] 2140/4 0 g 76
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/5 3 16.4 30
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-8 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/9 4 14.7 175
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 1 15.0 26
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/3 1 15.2 62
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 3] 2140/6 4 16.5 30
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/5 6 15.3 36
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Loppan Loppan   [s 4] 2140/3 7 16.1 38
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Silent Laser Silent Laser   [v 6] 1640/9 4 13.8 346
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/11 5 12.9 477
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2660/10 0 14.5g 487
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Celebrity Lane Celebrity Lane   [v 5] 1640/6 8 13.4 17
2015-09-30 2015-09-30 Åby-8 Maison Michel Maison Michel   [v 4] 2140/9 0 15.4 69
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 4 13.4 28
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/8 A 7 14.8 53
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Tipsy Tipsy   [s 4] 2140/5 C 0 67
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/2 B 2 13.9 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2640/12 A 0 16.5 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Razapazing* Razapazing*   [v 8] 1640/3 D 0 15.4 807
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/6 B 3 13.4 57
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1660/8 D 0 14.8 764
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Jeter Jeter   [v 6] 2140/7 D 0 15.4 624
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Casterly Rock Casterly Rock   [h 2] 1640/5 D 1 17.9 19
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Treasure Island* Treasure Island*   [s 4] 2140/7 C str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Danedream Danedream   [s 3] 1640/8 D 0 g 1407
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/1 C 5 14.9 640
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/2 A 2 17.8 25
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Nassau Nassau   [s 4] 2140/2 B 0 g 51
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Lionize Lionize   [v 4] 2140/7 C 0 16.2 507
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 2140/2 C 0 g 59
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Laressa Laressa   [s 6] 2140/2 D 0 g 403
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 0 g 220
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Nassau Nassau   [s 4] 2140/7 C 2 14.5 46
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Hives Hives   [h 4] 2140/10 B 4 16.4 41
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Super Nisse Super Nisse   [v 11] 2160/9 D 7 18.7g 229
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 29
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 4 30.4g 108
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Sorriso Degli Dei Sorriso Degli Dei   [h 5] 2140/7 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2160/7 C 0 14.6 755
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/9 D 1 12.9 210
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Triton Neergård* Triton Neergård*   [v 6] 2140/8 A 0 17.6g 101
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 3160/7 A 0 15.4 68
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/1 C 0 g 134
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/2 B 0 432
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Veams Ackord Veams Ackord   [s 4] 1640/10 D 6 15.5 692
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Nassau Nassau   [s 4] 2140/6 D 0 20.0g 77
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/7 D 1 15.5 246
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 3180/13 C 0 15.3 504
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/8 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/8 D 7 16.9 1419
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2640/10 D 7 15.8 181
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 1640/9 D 0 16.3 1013
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Robros Brazza Robros Brazza   [h 6] 2640/6 A 3 14.9 92
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2160/7 C 7 17.0 742
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/11 B 7 15.0 147
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 You Better You Bet You Better You Bet   [v 4] 2140/9 C 0 g 876
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/11 B 6 15.0 196
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 2 14.3 121
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/11 C 2 14.7 14
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Lionize Lionize   [v 4] 2140/6 B 0 17.2 56
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1640/9 D 0 g 495
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 C 2 17.6g 326
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Melvin Z. Melvin Z.   [v 10] 2640/10 D 8 15.7 320
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/3 D 0 g 184
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 3200/8 C 5 16.1 122
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/9 B 7 16.4 37
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Lionize Lionize   [v 4] 2140/3 A 1 18.4 20
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 1640/1 C 4 14.9 66
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Bolide de Bry Bolide de Bry   [v 5] 3140/1 B 0 g 92
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 To You* To You*   [s 6] 2140/12 B 5 15.3 79
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2640/10 B 4 15.8 72
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Pim Pim Tromb Pim Pim Tromb   [s 5] 2140/5 B 0 18.4 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/8 D 0 17.2 241
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 1 16.4g 37
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/4 A 2 15.0 16
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Capac Boko Capac Boko   [v 7] 2140/7 D 5 15.6g 273
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 4] 1640/12 B 0 g 35
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-2 Yatagan Love* Yatagan Love*   [v 4] 1640/9 B 3 13.9 71
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/2 C 2 16.5 30
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Elton Attack Elton Attack   [v 5] 2140/7 C 4 15.1 45
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 2140/10 C 1 14.8 39
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 Cool as Fire Cool as Fire   [s 8] 2140/8 B 7 17.0 261
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 2140/8 A 6 18.6 33
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 2140/11 A 3 15.1 18
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 1640/8 A 5 15.3 53
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 3140/1 D 0 19.2 2885
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 1609/8 B 0 14.5g 28
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 1609/7 A 2 13.5 12
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 1609/3 B 4 14.8 35
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 7] 1609/6 C 0 15.6 120
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Royal Bee Royal Bee   [v 8] 2140/8 B 3 13.9 36
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/8 A 0 15.3g 45
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Cherie Jaam Cherie Jaam   [s 4] 1640/4 D 1 14.6 86
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/11 B 5 12.7 426
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Telegram Sam Telegram Sam   [s 6] 2140/12 D 6 15.2 437
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 5] 2140/12 C 5 14.2 481
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/3 C 0 16.0g 179
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/5 C 7 16.4 134
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Global Tinghöj Global Tinghöj   [v 3] 2140/8 C str
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 2140/3 B 5 15.1 414
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Safari K.* Safari K.*   [v 7] 1640/6 C 0 12.8 70
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Graciosa d'Inverne Graciosa d'Inverne   [s 5] 2140/9 D 0 17.3 1208
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/2 C 6 16.2 260
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2140/4 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Tumble Dryer Tumble Dryer   [h 4] 2140/1 C 1 14.6 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/5 D 0 13.6 662
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 4] 2160/6 A 0 g 26
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 1640/8 D str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 5] 2140/12 B 4 15.3 36
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Ocean Kronos Ocean Kronos   [v 8] 2140/8 C 4 13.7 70
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Yrr Yrr   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 16
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/7 D 0 16.8 83
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/5 C str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-9 Provst Meyer* Provst Meyer*   [v 9] 1640/2 C 6 13.7 348
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Escapade Escapade   [s 5] 2640/8 C str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/1 A 0 g 248
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 2140/2 C 0 g 193
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 1640/6 B 0 g 36
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Basic Instinct Basic Instinct   [h 3] 2140/1 C 1 16.7 33
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 2640/3 A 0 g 37
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 1640/2 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Piggybank Piggybank   [s 7] 2160/12 B 0 15.3 547
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Silas Östervang* Silas Östervang*   [v 7] 2140/5 D 6 16.4 116
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2160/4 C 6 18.3 512
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 1640/4 D 0 15.9 510
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Che Guevara Che Guevara   [v 6] 2140/10 D 2 15.3 16
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Support Me Support Me   [s 4] 2160/11 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 9] 1640/4 D 0 17.9 907
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2160/13 C 0 633
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Borups Orkide Borups Orkide   [s 4] 1640/12 B 4 15.9g 46
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-4 Argwintina Argwintina   [v 9] 2140/2 D 0 g 51
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Support Me Support Me   [s 4] 2160/7 C 5 19.4 358
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 2140/1 D 3 15.0 589
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/7 B 1 17.4 138
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 2140/15 B 1 14.8 101
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Prediction Prediction   [v 4] 2160/3 A 4 18.6 21
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/1 D str
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 117
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/3 D 1 15.9 15
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 1640/5 C 0 14.6 76
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/1 C 0 18.7 444
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Prediction Prediction   [v 4] 2640/10 C 0 16.6 52
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/14 A 5 16.2 97
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 5] 2140/8 C 1 16.6 19
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/7 D 0 g 187
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2100/6 D 0 20.1 210
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Staro Key West Staro Key West   [v 4] 2140/1 C 8 20.4 85
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellis Bellis   [s 4] 2100/8 A 3 18.4 30
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Prediction Prediction   [v 4] 2140/10 C 1 15.4 34
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 152
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/3 B 7 15.9 19
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 1640/12 C 5 15.4 693
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 5] 2140/2 C 0 15.5 61
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 10] 2140/4 D 0 14.3 548
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Spicy A. Spicy A.   [v 8] 2140/5 C 0 15.9g 66
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/2 C 7 16.4g 26
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Taffy Taffy   [h 5] 2140/5 B 5 15.0 94
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 1640/10 D 0 14.7 453
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-5 Tzatziki Tzatziki   [v 3] 2140/7 B 0 17.8 582
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-10 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/4 D 3 15.1 454
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Highdrive Highdrive   [v 4] 2140/12 C 2 15.3 83
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/9 C 2 16.1 35
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-2 Bear Lassie Bear Lassie   [s 3] 1640/5 C 8 17.6 351
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 5 15.7 1056
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/7 C 0 17.8 438
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/4 D 0 g 63
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/9 D 0 g 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2100/1 C 1 17.1 35
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Prediction Prediction   [v 4] 1640/10 B 1 13.7 18
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-6 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/2 A 5 15.7 167
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/3 C 2 16.0g 20
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-5 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 3] 2140/12 D 0 23.1g 809
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2640/2 D 0 g 96
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/9 B 4 16.4g 41
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2100/7 C 0 g 278
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 4] 1640/12 D 0 g 234
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/9 D 0 g 745
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2140/10 C 2 15.7 98
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Twinberry Twinberry   [v 5] 2140/6 A 1 15.8 22
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2140/5 B 1 16.1 26
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D 6 17.6 75
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2140/11 B 1 17.9 93
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/2 B 6 15.4 144
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 144
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/8 B 4 15.7 81
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/1 D 3 16.6 238
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Prediction Prediction   [v 4] 1640/5 B 1 13.5 21
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-5 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/11 B str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/10 D 3 15.0 109
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Marion Marion   [s 4] 2140/9 D 7 17.3 138
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Listas Spirit Listas Spirit   [v 8] 2140/6 D 4 15.6 328
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/11 B 3 16.4 35
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/4 B 0 14.7 88
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-10 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 4] 2140/9 C 0 g 288
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/5 D 0 15.3 191
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 2140/10 C 0 14.6 198
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Prins Alf Prins Alf   [v 12] 2160/7 D 1 15.0 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 2 14.4 168
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/12 B 5 17.4 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Jangus Jangus   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 691
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2160/11 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Palema Photo* Palema Photo*   [v 9] 2140/7 D 6 13.5 376
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/12 C 5 14.0 262
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 5] 2140/4 A str
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 All Star All Star   [v 5] 1640/5 A 0 g 90
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Gaia Sund Gaia Sund   [s 7] 1640/9 B 6 14.3g 89
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 6] 2160/7 A 5 15.9 59
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/9 C 8 21.5g 125
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Firstlady Michelle Firstlady Michelle   [s 4] 2140/9 C 0 15.1g 78
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Jangus Jangus   [v 5] 1609/7 D 5 15.6 31
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 6] 2100/1 C 0 g 43
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 2100/8 C 0 18.9 321
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/7 B 3 14.0 22
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/1 D 0 14.1 228
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 4] 2140/10 D 5 16.4 413
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 598
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-8 Vellum Paper Vellum Paper   [s 3] 2140/10 D 5 16.7 1028
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/1 D 0
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2180/10 B 4 14.9 51
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/4 D 3 17.2 121
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Jangus Jangus   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 148
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 110
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/3 B 7 19.4g 26
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/1 C 0 15.9 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/12 A 1 16.2 17
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 1640/8 D 0 15.8 1821
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 1 14.0 80
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Jangus Jangus   [v 5] 1640/4 D 0 g 145
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1640/8 C 0 17.6 166
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/6 B 1 14.8 21
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/5 D 6 15.5 197
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2160/13 B 1 16.0 309
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/1 C 4 14.7 646
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-1 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2660/4 C 4 15.3 239
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 5] 2160/5 C 8 17.2g 145
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 A 1 13.4 41
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 4] 2140/1 D 5 17.4 33
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/6 C 8 15.6 114
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Alexandra Coger Alexandra Coger   [s 4] 2140/1 C 2 15.7 71
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 4] 2140/2 B 0 16.0 38
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 M.T.Larissa M.T.Larissa   [s 4] 1640/6 D 0 15.1 39
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 B 0 15.5 362
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/10 C 5 14.7 227
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/13 C 1 17.7 244
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Stonebridge Force Stonebridge Force   [v 5] 2140/3 B 0 16.6g 48
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/3 C 6 15.0 514
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 58
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2640/3 B 4 16.6g 28
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 17.3 25
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2160/11 D 4 16.2 111
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/9 A 4 17.5 51
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 6] 2140/15 D 0 14.3g 227
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2100/9 D 2 14.7 69
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/2 C 2 14.8 27
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/8 A 2 15.9 31
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-5 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/8 B 2 14.7 245
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/10 D 5 16.0 533
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 New Aviator New Aviator   [v 5] 2640/1 D 1 16.1 52
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 2140/6 C 0 15.2 94
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Twinberry Twinberry   [v 5] 2160/4 A 1 16.4 16
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Divine Divine   [s 5] 1640/12 C 4 15.3 442
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [v 4] 2140/5 C 6 14.5 84
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 175
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 B 0 g 42
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/1 D 5 17.9g 148
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 1640/1 C 1 14.9 41
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2140/10 A 2 16.1 49
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 1640/9 C 4 15.3 34
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 4] 2140/2 D 2 16.5 41
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/5 C 0 g 91
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 B str
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 56
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 1640/5 A 0 64
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 C 4 17.3g 96
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2640/10 B 0 15.8 113
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/1 D 0 g 346
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/7 C 4 17.0 201
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-1 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 3160/9 C 0 16.3 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 31
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2140/14 A 2 15.0 52
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/12 C 4 10.9 38
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/5 C 6 17.7g 96
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/1 A 1 16.6 19
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/1 C 1 17.8 28
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-8 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2140/4 B str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-4 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 D 0 g 1554
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/6 B 0 g 91
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2140/9 D 0 g 91
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 108
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/12 C str
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/7 A 1 13.8 16
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2100/3 B 0 g 194
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/8 D 3 15.9 30
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 C 0 15.6g 102
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-1 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2100/7 C 2 15.3 105
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/8 A 0 15.2 128
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-6 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 1640/9 D 6 12.4 582
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 C str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 A 6 16.9 29
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Stardate Stardate   [s 3] 2140/1 D 0 17.4g 279
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2640/8 C 6 15.4 152
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/9 A 7 16.3 279
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/11 A 2 15.6 44
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-8 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2140/9 B str
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2140/11 D 3 16.1 42
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/5 D 8 20.2g 149
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/1 D 0 15.0 873
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-5 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/6 D 0 19.1g 468
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2160/11 A 1 15.0 17
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 1640/5 C 0 14.5 42
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2160/13 B 2 16.1 40
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 1640/8 C 0 14.9g 32
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2140/4 C 0 g 125
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 2140/1 D 2 14.8 123
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 D 2 12.3 336
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 2140/8 D 6 13.8 236
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 7] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 5] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/3 C 1 17.5 20
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 4] 2140/1 B str
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/5 C 2 15.4 311
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 D 0 17.1 734
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/10 A 3 16.9 85
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 92
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 2140/5 C 2 14.9 54
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/1 D 4 16.1 139
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2660/9 C str
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/3 C 0 13.7 121
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-10 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/5 C 5 14.0 72
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 269
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 B 1 14.3 29
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2660/14 A 0 g 27
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 109
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Albatros D.K.* Albatros D.K.*   [v 5] 2640/10 B 2 14.5 23
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2140/9 C 7 17.2 596
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/7 A 0 17.3g 56
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Maxmara Maxmara   [s 8] 2140/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 1640/3 A 2 13.7g 14
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 1086
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 B 0 17.0 31
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 4] 2140/7 D 0 19.7 148
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2100/2 C 8 19.0 144
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Farbaute Farbaute   [v 6] 2140/5 B 0 g 167
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Frisco Runner Frisco Runner   [v 5] 2140/8 A 4 16.4 35
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2640/12 C 7 16.1 630
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Made Pure Love Made Pure Love   [s 7] 2140/9 D 0 g 385
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 1640/2 D 7 15.4 110
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/1 C 3 15.1 276
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 2140/15 A 0 18.7 28
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2640/2 A 3 17.9g 20
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2140/8 C 3 17.2 28
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/10 A 4 13.5 28
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Red Rose America* Red Rose America*   [s 7] 2180/13 A 1 12.7 27
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/4 B 3 13.5 39
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/7 B 0 20.0 178
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 5] 2140/1 D 0 16.0 581
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 1640/1 C 4 14.4 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Izellah Zon Izellah Zon   [s 4] 1640/10 B 0 20.7g 198
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/2 A 0 56
2018-11-15 2018-11-15 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2160/10 B 3 16.1 91
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Moliere Moliere   [v 6] 3140/4 C 7 15.5 87
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2640/7 D 0 14.6 313
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Bugsy Bugsy   [h 2] 2140/4 D 0 g 68
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/5 D 2 15.1 40
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 1640/12 C 0 g 443
2018-08-11 2018-08-11 Åby-5 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2140/7 D 6 13.1 597
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/11 C 5 14.2 117
2018-08-10 2018-08-10 Åby-11 Strong Case* Strong Case*   [h 3] 2140/1 B 0 22
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/10 C 7 14.6 113
2018-06-07 2018-06-07 Åby-6 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 3140/2 C 6 15.9 637
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Caroline K.* Caroline K.*   [s 4] 2140/7 D 0 16.4g 229
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-7 NY Lovemelikeyoudo* NY Lovemelikeyoudo*   [s 3] 2140/1 D 1 16.6 162
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Prediction Prediction   [v 5] 1640/1 C 1 14.0 36
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2640/9 D 0 18.1 400
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Yetsye Yetsye   [s 4] 1609/10 C 2 14.4 185
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Gaia Sund Gaia Sund   [s 8] 2100/11 D 0 15.1 710
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2660/5 D 6 17.6 285
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 5] 2160/10 C 0 g 268
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Happy Ours Happy Ours   [s 7] 2140/3 C 2 15.2 49
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Sharp Dream Sharp Dream   [s 5] 2140/12 B 0 g 65
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2140/4 B 3 14.2 60
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-11 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2160/5 B 3 17.9g 31
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/4 D 1 15.3 327
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Prediction Prediction   [v 5] 2140/10 C 2 15.2 61
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2640/3 B 1 15.5 34
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/5 D 0 12.6 856
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-5 King Jordan King Jordan   [v 8] 1609/4 C 7 15.3 165
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Exceed'em Exceed'em   [v 8] 2100/12 D 0 16.3g 731
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/10 D 0 16.8g 646
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 0 12.4 162
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/5 B 0 16.8 332
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2140/1 D 1 18.0 394
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 39
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/4 C 6 17.3 41
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2140/8 C 5 19.6 204
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/2 B 0 14.7 138
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2640/4 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/6 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Highdrive Highdrive   [v 5] 1640/9 C 0 g 358
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/10 D 4 14.7 419
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-4 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/6 C 2 18.7 27
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-5 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/6 B 0 15.2g 64
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2160/12 D 0 17.0 612
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/12 D 3 14.1 575
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/5 C 3 12.3 117
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-1 Queenie Jovalley Queenie Jovalley   [s 5] 2140/11 C 4 17.4 475
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/4 C 3 15.1 407
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/3 C 0 17.1 228
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Castleman Castleman   [v 4] 2140/3 D 0 16.6 63
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2640/10 D 6 14.8 100
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/7 D 0 g 436
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/4 D 3 14.0 113
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/3 C 0 g 28
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 3160/12 C 0 15.2 471
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 1640/12 C 2 14.6 40
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/6 D 0 g 128
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/3 C 0 g 89
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 7] 2140/12 B 6 17.3 673
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 King Jordan King Jordan   [v 8] 2140/2 D 0 195
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2640/3 D 0 g 1000
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2160/9 B 1 15.9 18
2018-02-02 2018-02-02 Romme-7 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2140/2 D 1 18.9 22
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Giggs Boko* Giggs Boko*   [v 5] 2140/3 D 0 g 83
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/3 C 0 g 479
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/9 C 0 13.6 213
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/11 C 2 15.7 50
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/2 D 3 14.6 507
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 B 1 14.1 66
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-8 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/5 D 5 15.0 354
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/6 B 1 16.5 32
2019-12-18 2019-12-18 Åby-8 Epos Östervang* Epos Östervang*   [v 3] 2160/11 A 1 15.3 103
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Lady Red Summer Lady Red Summer   [s 4] 2140/5 D 0 13.3 1564
2019-05-22 2019-05-22 Åby-3 Bugsy Bugsy   [h 3] 2140/4 D 3 15.1 127
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 4] 1640/7 A 3 13.8 72
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Eros Zola* Eros Zola*   [v 3] 2640/10 B 0 g 22
2019-05-16 2019-05-16 Åby-2 Ela Gammelsbäk* Ela Gammelsbäk*   [s 3] 2140/2 D 7 22.6g 243
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 1640/10 C 6 14.5 154
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 178
2019-02-22 2019-02-22 Åby-9 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/9 C 0 g 43
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Moliere Moliere   [v 7] 2140/9 C 0 14.2 456
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/1 C 3 17.3 42
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 2660/13 C 0 16.2 111
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 3180/13 C 0 16.1 362
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Moliere Moliere   [v 7] 2160/12 B 5 14.9 138
2019-01-23 2019-01-23 Åby-6 Cadillac Shadow* Cadillac Shadow*   [h 5] 2140/5 C 2 14.8 35
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 1640/10 D 4 12.8 407
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/5 C 2 19.3g 64
2019-01-17 2019-01-17 Åby-2 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/9 D 3 17.8 119
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Dario Sotto* Dario Sotto*   [v 4] 2140/4 B 0 g 60
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Moliere Moliere   [v 7] 2640/3 B 4 16.0 137
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-1 Flipthecoin* Flipthecoin*   [h 3] 2140/5 C 0 21.1g 81
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-3 Friday* Friday*   [s 3] 2140/8 D 0 17.0g 1116
2020-03-05 2020-03-05 Åby-5 Eik Hindö* Eik Hindö*   [v 4] 2140/1 C 0 16.8 66
2020-03-05 2020-03-05 Åby-8 Twigs Briard* Twigs Briard*   [v 9] 2640/5 D 3 14.8 149
2020-03-05 2020-03-05 Åby-9 Cutty Sark* Cutty Sark*   [v 6] 2140/9 B 4 14.5 198ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se