V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i ..


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.
I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i klar ledning in på upploppet i ivern att hålla ifrån blivande Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon.
Svenske derbyvinnaren Hail Mary har länge nämnts som en kandidat till årets slag 27 december, men på onsdagen bekräftade tränaren Robert Bergh för Kanal 75 att han inte har några intentioner att åka till Paris med sin nya superstjärna.
- Hästen står i Sundsvall och det är brodd. Jag hade svårt att se att jag skulle få till någon bra form genom att träna på brodden, eftersom han är drulig och snubblig. Vi hade någon plan på att komma ganska långt in i säsongen om vi skulle vara med i Continental, men nu får vi tänka om på det och ha lite mål att debutera med honom i april istället. Det känns bra, han har haft en så fin säsong. Det hade känts väldigt plumpt att dra igång någonting som jag inte ens trodde på, att åka ner till Frankrike. Jag är nöjd med allting. Han är fit-for-fight i sina ben, det är inga problem, säger Robert Bergh.
De stora målen nästa år?
- Det är Jubileumspokalen. Det är upp till sportcheferna att skriva ut ett roligt femåringslopp till så blir det mer mål att ta tag i. Det är synd att det inte finns fler, det förgyller ju travet med femåringslopp.
Hail Mary har vunnit 12 av 14 starter och tjänat över 6,8 miljoner kronor som fyraåring. Han ståtar för närvarande med sex raka segrar och tog sin senaste triumf i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna 8 november. Totalt har hästen segrat i 17 av 20 starter.

Kanal 75


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tä..


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tävlar mest på Halmstad, Åby, Jägersro och Kalmar.
- Jag tycker att det passar mig bra numera. Jag hjälper till hos Peter Untersteiner och kör en hel del snabbjobb och är där tre-fyra dagar i veckan och sedan blir det lite tävlingar på kvällarna. Jag tycker att jag lever ett väldigt bra liv, säger Halmstadkusken.
Aptiten att vinna är lika stor som tidigare och han håller sin statistik med seger i vart tionde start.
- Jag tycker att det är ok med tanke på att konkurrensen blivit tuffare på slutet.
Sedan en tid tillbaka har tyske tränaren Josef Franzl börjat tävla frekvent i Sverige och allt som oftast anlitat Ingves som kusk. Ett givande samarbete har det visat sig.
- Det har gått bra och han har fina hästar som alltid är bra i ordning. Kontakten fick vi via Christian Lindhart när han jobbade där och sedan har det rullat på. Det är givetvis bara de bästa hästarna som kommer hit och de står förhållandevis billigt inne i klasserna här i Sverige.
På lördag kör Peter tre hästar åt Franzl och en av dem har vettig chans.
- Piccadilly (V75-3) har ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Han var tydligen bra då och det är en lovande treåring. Spåret är långt ut och motstånd saknas inte och jag tror det blir svårt att vinna. Kan vi nypa en plats är det bra.
- Ol Dono Lengai (V75-4) är en jättefin häst som jag är lite optimist med. Bakspår är aldrig bra, men jag har märkt att många av de tyska hästarna har problem med voltstart så förutsättningarna att Ol Dono Lengai går felfritt är större från det här läget. Det är en rejäl häst som inte ska ha problem med distansen. Jag har stor respekt för Behind Bars som jag blivit imponerad av.
- Azimit (V75-7) gillade inte banan senast och jag var inte helt nöjd med prestationen. Nu har vi ett dåligt spår och det är svårt att vinna från ett sådant här läge på V75 där det är så väldigt jämnt. Jag hoppas på tempo och tur, med maxklaff kan han vara en outsider.
Du kör tre hästar till, hur ser du på deras möjligheter att vinna?
- Happy Celebration (V75-2) är jämn och nyttigt. Spåret är perfekt och det är bara att smyga med och kan vi vara trea-fyra är det bra. Det är flera bra emot och Appaloosa gick som ett skott senast.
- Pastore Bob (V75-5) möter bra hästar och han är väl inte lika bra som när han var som bäst för ett par år sedan, han har blivit äldre. Jag får försöka hitta ner i banan och smyga med och hoppas kunna vara trea-fyra.
- Vikings Preacher (V75-6) har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och jag tycker att han såg fin ut. Han bör gå framåt med den genomköraren och spåret är bra då han är snabb från start. Det är flera bra hästar i loppet och vinna blir nog svårt, men hästen är bra i sina ljusa stunder och han kan vara en rysare, säger Peter Ingves.

Joakim Brundin, Kanal 75


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubbla..


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubblats, samtidigt som han har betydligt fler unghästar än tidigare.
- Jag har haft några hundår utan bra hästar och då är tufft, men nu känns det som att stallet är på gång igen, säger Leif.
Under året har Witasp både plockat tränarsegrar på V75® med Ganyboy och Victory’s Club, samt skördat fina framgångar i treåringsloppen med Chablis Ribb. Under november månad passerades två miljoner i inkörda prispengar.
- Har man bra hästar är det mycket roligare, så enkelt är det, fortsätter han.

Fokus på unghästar
Trots årets framgångar är det tydligt att det inte är starthästar han planerar att lägga fokuset på framledes. Utav Leifs 38 hästar på träningslistan är hela 17 stycken ettåringar och sju tvååringar.
- Självklart är det kul med bra starthästar, men att vara med och skapa och sätta sin prägel på hästarna från början är det jag tycker är allra roligast.
V86® delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan och i V86-3, på Bergsåker, har Witasp med treårige Jacoby Keeper.
Berätta lite om hästen?
- Han visade tidigt fina fartresurser i träning och jag testade att starta honom redan som tvååring. Det funkade inte alls, han var alldeles för omogen. Efter det fick han vintertränas och han jobbade på jättebra. Det har varit en del krångel fortsatt i år, men sen han kastrerades och jag gjorde lite utrustningsförändringar känns det som att vi har hittat rätt.
På onsdagen är det första starten över lång distans, hur ser du på det?
- Det tror jag inte är några problem. Den här hästen är speedig, han kan öppna och han är stark. Ibland är det nästan enklare att möta äldre hästar med samma pengar istället för att vara ute mot treåringarna. Han har gjort det bra mot tuffa hästar i treåringsloppen på slutet. Är han lika bra nu så tror jag absolut på chans.
Hur lägger du upp taktiken från spår två?
- Han kan öppna, men samtidigt tänker jag inte bara kasta i väg honom. Jag kör lite på säkerhet och försöker få en bra position, men skulle jag komma till ledningen kör jag gärna där.
Blir det några ändringar?
- Nej, han går som tidigare med skor, vanlig vagn, can’t see back och Murphy.

Eric Flygare, Kanal 75


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 8] 2140/3 0 17.7 1254
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 6] 1640/8 7 15.1 583
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Jeter Jeter   [v 5] 2140/5 0 34
2015-12-10 2015-12-10 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 3] 2140/3 0 g 440
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 6] 2140/3 2 14.4 78
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Dreamgirl River Dreamgirl River   [s 4] 1640/9 5 13.7 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [h 2] 1640/9 4 16.7 78
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 2140/5 7 16.1 124
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 6] 2140/4 0 g 76
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/5 3 16.4 30
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-8 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/9 4 14.7 175
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 1 15.0 26
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/3 1 15.2 62
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 3] 2140/6 4 16.5 30
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/5 6 15.3 36
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Loppan Loppan   [s 4] 2140/3 7 16.1 38
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Silent Laser Silent Laser   [v 6] 1640/9 4 13.8 346
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/11 5 12.9 477
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2660/10 0 14.5g 487
2015-09-30 2015-09-30 Åby-8 Maison Michel Maison Michel   [v 4] 2140/9 0 15.4 69
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Celebrity Lane Celebrity Lane   [v 5] 1640/6 8 13.4 17
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 4 13.4 28
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/8 A 7 14.8 53
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Tipsy Tipsy   [s 4] 2140/5 C 0 67
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/2 B 2 13.9 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2640/12 A 0 16.5 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Razapazing* Razapazing*   [v 8] 1640/3 D 0 15.4 807
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/6 B 3 13.4 57
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1660/8 D 0 14.8 764
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Jeter Jeter   [v 6] 2140/7 D 0 15.4 624
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Casterly Rock Casterly Rock   [h 2] 1640/5 D 1 17.9 19
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Treasure Island* Treasure Island*   [s 4] 2140/7 C str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Danedream Danedream   [s 3] 1640/8 D 0 g 1407
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/1 C 5 14.9 640
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/2 A 2 17.8 25
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Nassau Nassau   [s 4] 2140/2 B 0 g 51
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Lionize Lionize   [v 4] 2140/7 C 0 16.2 507
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 2140/2 C 0 g 59
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Laressa Laressa   [s 6] 2140/2 D 0 g 403
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 0 g 220
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Nassau Nassau   [s 4] 2140/7 C 2 14.5 46
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Hives Hives   [h 4] 2140/10 B 4 16.4 41
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Super Nisse Super Nisse   [v 11] 2160/9 D 7 18.7g 229
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 29
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 4 30.4g 108
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Sorriso Degli Dei Sorriso Degli Dei   [h 5] 2140/7 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2160/7 C 0 14.6 755
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 A str
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/9 D 1 12.9 210
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Triton Neergård* Triton Neergård*   [v 6] 2140/8 A 0 17.6g 101
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 3160/7 A 0 15.4 68
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/1 C 0 g 134
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/2 B 0 432
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Veams Ackord Veams Ackord   [s 4] 1640/10 D 6 15.5 692
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Nassau Nassau   [s 4] 2140/6 D 0 20.0g 77
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/7 D 1 15.5 246
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 3180/13 C 0 15.3 504
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/8 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/8 D 7 16.9 1419
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2640/10 D 7 15.8 181
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 1640/9 D 0 16.3 1013
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Robros Brazza Robros Brazza   [h 6] 2640/6 A 3 14.9 92
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/11 B 7 15.0 147
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 You Better You Bet You Better You Bet   [v 4] 2140/9 C 0 g 876
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2160/7 C 7 17.0 742
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/11 B 6 15.0 196
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 2 14.3 121
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/11 C 2 14.7 14
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Lionize Lionize   [v 4] 2140/6 B 0 17.2 56
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1640/9 D 0 g 495
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 C 2 17.6g 326
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Melvin Z. Melvin Z.   [v 10] 2640/10 D 8 15.7 320
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/3 D 0 g 184
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 3200/8 C 5 16.1 122
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/9 B 7 16.4 37
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Lionize Lionize   [v 4] 2140/3 A 1 18.4 20
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 1640/1 C 4 14.9 66
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 To You* To You*   [s 6] 2140/12 B 5 15.3 79
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Bolide de Bry Bolide de Bry   [v 5] 3140/1 B 0 g 92
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2640/10 B 4 15.8 72
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Pim Pim Tromb Pim Pim Tromb   [s 5] 2140/5 B 0 18.4 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/8 D 0 17.2 241
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 1 16.4g 37
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/4 A 2 15.0 16
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Capac Boko Capac Boko   [v 7] 2140/7 D 5 15.6g 273
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 4] 1640/12 B 0 g 35
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-2 Yatagan Love* Yatagan Love*   [v 4] 1640/9 B 3 13.9 71
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/2 C 2 16.5 30
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Elton Attack Elton Attack   [v 5] 2140/7 C 4 15.1 45
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 2140/10 C 1 14.8 39
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 Cool as Fire Cool as Fire   [s 8] 2140/8 B 7 17.0 261
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 2140/8 A 6 18.6 33
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 2140/11 A 3 15.1 18
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 3140/1 D 0 19.2 2885
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 1640/8 A 5 15.3 53
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 1609/8 B 0 14.5g 28
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 1609/7 A 2 13.5 12
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 1609/3 B 4 14.8 35
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 7] 1609/6 C 0 15.6 120
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Royal Bee Royal Bee   [v 8] 2140/8 B 3 13.9 36
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/8 A 0 15.3g 45
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Cherie Jaam Cherie Jaam   [s 4] 1640/4 D 1 14.6 86
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/11 B 5 12.7 426
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Telegram Sam Telegram Sam   [s 6] 2140/12 D 6 15.2 437
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 5] 2140/12 C 5 14.2 481
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/3 C 0 16.0g 179
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/5 C 7 16.4 134
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 2140/3 B 5 15.1 414
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Safari K.* Safari K.*   [v 7] 1640/6 C 0 12.8 70
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Graciosa d'Inverne Graciosa d'Inverne   [s 5] 2140/9 D 0 17.3 1208
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Global Tinghöj Global Tinghöj   [v 3] 2140/8 C str
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/2 C 6 16.2 260
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2140/4 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Tumble Dryer Tumble Dryer   [h 4] 2140/1 C 1 14.6 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/5 D 0 13.6 662
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 4] 2160/6 A 0 g 26
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 1640/8 D str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 5] 2140/12 B 4 15.3 36
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Ocean Kronos Ocean Kronos   [v 8] 2140/8 C 4 13.7 70
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Yrr Yrr   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 16
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/7 D 0 16.8 83
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/5 C str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-9 Provst Meyer* Provst Meyer*   [v 9] 1640/2 C 6 13.7 348
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Escapade Escapade   [s 5] 2640/8 C str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/1 A 0 g 248
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 2140/2 C 0 g 193
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 1640/6 B 0 g 36
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Basic Instinct Basic Instinct   [h 3] 2140/1 C 1 16.7 33
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 2640/3 A 0 g 37
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 1640/2 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Piggybank Piggybank   [s 7] 2160/12 B 0 15.3 547
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Silas Östervang* Silas Östervang*   [v 7] 2140/5 D 6 16.4 116
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2160/4 C 6 18.3 512
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 1640/4 D 0 15.9 510
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Che Guevara Che Guevara   [v 6] 2140/10 D 2 15.3 16
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Support Me Support Me   [s 4] 2160/11 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 9] 1640/4 D 0 17.9 907
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2160/13 C 0 633
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Borups Orkide Borups Orkide   [s 4] 1640/12 B 4 15.9g 46
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-4 Argwintina Argwintina   [v 9] 2140/2 D 0 g 51
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Support Me Support Me   [s 4] 2160/7 C 5 19.4 358
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/7 B 1 17.4 138
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 2140/1 D 3 15.0 589
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 2140/15 B 1 14.8 101
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Prediction Prediction   [v 4] 2160/3 A 4 18.6 21
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 117
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/3 D 1 15.9 15
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/1 D str
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 1640/5 C 0 14.6 76
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/1 C 0 18.7 444
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Prediction Prediction   [v 4] 2640/10 C 0 16.6 52
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/14 A 5 16.2 97
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 5] 2140/8 C 1 16.6 19
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/7 D 0 g 187
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2100/6 D 0 20.1 210
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Staro Key West Staro Key West   [v 4] 2140/1 C 8 20.4 85
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellis Bellis   [s 4] 2100/8 A 3 18.4 30
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Prediction Prediction   [v 4] 2140/10 C 1 15.4 34
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 152
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/3 B 7 15.9 19
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 1640/12 C 5 15.4 693
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 10] 2140/4 D 0 14.3 548
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Spicy A. Spicy A.   [v 8] 2140/5 C 0 15.9g 66
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/2 C 7 16.4g 26
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 5] 2140/2 C 0 15.5 61
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Taffy Taffy   [h 5] 2140/5 B 5 15.0 94
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 1640/10 D 0 14.7 453
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-5 Tzatziki Tzatziki   [v 3] 2140/7 B 0 17.8 582
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-10 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/4 D 3 15.1 454
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Highdrive Highdrive   [v 4] 2140/12 C 2 15.3 83
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/9 C 2 16.1 35
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-2 Bear Lassie Bear Lassie   [s 3] 1640/5 C 8 17.6 351
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 5 15.7 1056
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/7 C 0 17.8 438
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/4 D 0 g 63
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/9 D 0 g 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2100/1 C 1 17.1 35
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Prediction Prediction   [v 4] 1640/10 B 1 13.7 18
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-6 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/2 A 5 15.7 167
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/3 C 2 16.0g 20
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-5 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 3] 2140/12 D 0 23.1g 809
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2640/2 D 0 g 96
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/9 B 4 16.4g 41
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2100/7 C 0 g 278
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 4] 1640/12 D 0 g 234
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/9 D 0 g 745
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2140/10 C 2 15.7 98
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Twinberry Twinberry   [v 5] 2140/6 A 1 15.8 22
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2140/5 B 1 16.1 26
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D 6 17.6 75
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2140/11 B 1 17.9 93
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/2 B 6 15.4 144
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 144
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/8 B 4 15.7 81
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/1 D 3 16.6 238
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Prediction Prediction   [v 4] 1640/5 B 1 13.5 21
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-5 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/11 B str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/10 D 3 15.0 109
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Marion Marion   [s 4] 2140/9 D 7 17.3 138
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Listas Spirit Listas Spirit   [v 8] 2140/6 D 4 15.6 328
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/11 B 3 16.4 35
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/4 B 0 14.7 88
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-10 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 4] 2140/9 C 0 g 288
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/5 D 0 15.3 191
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 2140/10 C 0 14.6 198
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Prins Alf Prins Alf   [v 12] 2160/7 D 1 15.0 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/12 B 5 17.4 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Jangus Jangus   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 691
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2160/11 C str
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 2 14.4 168
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Palema Photo* Palema Photo*   [v 9] 2140/7 D 6 13.5 376
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/12 C 5 14.0 262
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 5] 2140/4 A str
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 All Star All Star   [v 5] 1640/5 A 0 g 90
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Gaia Sund Gaia Sund   [s 7] 1640/9 B 6 14.3g 89
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 6] 2160/7 A 5 15.9 59
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/9 C 8 21.5g 125
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Firstlady Michelle Firstlady Michelle   [s 4] 2140/9 C 0 15.1g 78
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Jangus Jangus   [v 5] 1609/7 D 5 15.6 31
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 6] 2100/1 C 0 g 43
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 2100/8 C 0 18.9 321
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/7 B 3 14.0 22
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/1 D 0 14.1 228
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 598
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-8 Vellum Paper Vellum Paper   [s 3] 2140/10 D 5 16.7 1028
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 4] 2140/10 D 5 16.4 413
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/1 D 0
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2180/10 B 4 14.9 51
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/4 D 3 17.2 121
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Jangus Jangus   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 148
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 110
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/3 B 7 19.4g 26
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/1 C 0 15.9 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/12 A 1 16.2 17
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 1640/8 D 0 15.8 1821
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 1 14.0 80
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Jangus Jangus   [v 5] 1640/4 D 0 g 145
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1640/8 C 0 17.6 166
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/6 B 1 14.8 21
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/5 D 6 15.5 197
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/1 C 4 14.7 646
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2160/13 B 1 16.0 309
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-1 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2660/4 C 4 15.3 239
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 5] 2160/5 C 8 17.2g 145
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 A 1 13.4 41
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 4] 2140/1 D 5 17.4 33
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/6 C 8 15.6 114
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Alexandra Coger Alexandra Coger   [s 4] 2140/1 C 2 15.7 71
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 4] 2140/2 B 0 16.0 38
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 M.T.Larissa M.T.Larissa   [s 4] 1640/6 D 0 15.1 39
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 B 0 15.5 362
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/10 C 5 14.7 227
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/13 C 1 17.7 244
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Stonebridge Force Stonebridge Force   [v 5] 2140/3 B 0 16.6g 48
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/3 C 6 15.0 514
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 58
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 17.3 25
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2640/3 B 4 16.6g 28
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2160/11 D 4 16.2 111
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/9 A 4 17.5 51
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 6] 2140/15 D 0 14.3g 227
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2100/9 D 2 14.7 69
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/2 C 2 14.8 27
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/8 A 2 15.9 31
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-5 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/8 B 2 14.7 245
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/10 D 5 16.0 533
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 New Aviator New Aviator   [v 5] 2640/1 D 1 16.1 52
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 2140/6 C 0 15.2 94
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Twinberry Twinberry   [v 5] 2160/4 A 1 16.4 16
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Divine Divine   [s 5] 1640/12 C 4 15.3 442
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [v 4] 2140/5 C 6 14.5 84
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 B 0 g 42
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 175
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/1 D 5 17.9g 148
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 1640/1 C 1 14.9 41
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2140/10 A 2 16.1 49
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 1640/9 C 4 15.3 34
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 4] 2140/2 D 2 16.5 41
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/5 C 0 g 91
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 B str
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 56
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 1640/5 A 0 64
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 C 4 17.3g 96
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2640/10 B 0 15.8 113
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/1 D 0 g 346
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/7 C 4 17.0 201
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-1 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 3160/9 C 0 16.3 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2140/14 A 2 15.0 52
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 31
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/12 C 4 10.9 38
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/5 C 6 17.7g 96
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/1 A 1 16.6 19
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/1 C 1 17.8 28
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-8 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2140/4 B str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-4 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 D 0 g 1554
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/6 B 0 g 91
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2140/9 D 0 g 91
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 108
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/12 C str
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/7 A 1 13.8 16
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2100/3 B 0 g 194
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/8 D 3 15.9 30
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 C 0 15.6g 102
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-1 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2100/7 C 2 15.3 105
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-6 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 1640/9 D 6 12.4 582
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/8 A 0 15.2 128
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 C str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 A 6 16.9 29
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Stardate Stardate   [s 3] 2140/1 D 0 17.4g 279
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2640/8 C 6 15.4 152
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/9 A 7 16.3 279
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/11 A 2 15.6 44
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-8 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2140/9 B str
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2140/11 D 3 16.1 42
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/5 D 8 20.2g 149
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/1 D 0 15.0 873
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-5 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/6 D 0 19.1g 468
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 1640/5 C 0 14.5 42
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2160/13 B 2 16.1 40
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 1640/8 C 0 14.9g 32
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2140/4 C 0 g 125
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2160/11 A 1 15.0 17
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 2140/1 D 2 14.8 123
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 D 2 12.3 336
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 2140/8 D 6 13.8 236
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 7] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 5] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/3 C 1 17.5 20
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 4] 2140/1 B str
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/5 C 2 15.4 311
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 D 0 17.1 734
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/10 A 3 16.9 85
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 92
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 2140/5 C 2 14.9 54
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2660/9 C str
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/3 C 0 13.7 121
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-10 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/5 C 5 14.0 72
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/1 D 4 16.1 139
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 269
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 B 1 14.3 29
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2660/14 A 0 g 27
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 109
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Albatros D.K.* Albatros D.K.*   [v 5] 2640/10 B 2 14.5 23
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2140/9 C 7 17.2 596
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/7 A 0 17.3g 56
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Maxmara Maxmara   [s 8] 2140/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 1640/3 A 2 13.7g 14
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 1086
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 B 0 17.0 31
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 4] 2140/7 D 0 19.7 148
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Farbaute Farbaute   [v 6] 2140/5 B 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2100/2 C 8 19.0 144
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Frisco Runner Frisco Runner   [v 5] 2140/8 A 4 16.4 35
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2640/12 C 7 16.1 630
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Made Pure Love Made Pure Love   [s 7] 2140/9 D 0 g 385
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 1640/2 D 7 15.4 110
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/1 C 3 15.1 276
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 2140/15 A 0 18.7 28
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2640/2 A 3 17.9g 20
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2140/8 C 3 17.2 28
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/10 A 4 13.5 28
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Red Rose America* Red Rose America*   [s 7] 2180/13 A 1 12.7 27
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/4 B 3 13.5 39
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/7 B 0 20.0 178
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 5] 2140/1 D 0 16.0 581
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Izellah Zon Izellah Zon   [s 4] 1640/10 B 0 20.7g 198
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 1640/1 C 4 14.4 37
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/2 A 0 56
2018-11-15 2018-11-15 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2160/10 B 3 16.1 91
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Moliere Moliere   [v 6] 3140/4 C 7 15.5 87
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2640/7 D 0 14.6 313
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Bugsy Bugsy   [h 2] 2140/4 D 0 g 68
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/5 D 2 15.1 40
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 1640/12 C 0 g 443
2018-08-11 2018-08-11 Åby-5 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2140/7 D 6 13.1 597
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/11 C 5 14.2 117
2018-08-10 2018-08-10 Åby-11 Strong Case* Strong Case*   [h 3] 2140/1 B 0 22
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/10 C 7 14.6 113
2018-06-07 2018-06-07 Åby-6 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 3140/2 C 6 15.9 637
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Caroline K.* Caroline K.*   [s 4] 2140/7 D 0 16.4g 229
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-7 NY Lovemelikeyoudo* NY Lovemelikeyoudo*   [s 3] 2140/1 D 1 16.6 162
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Prediction Prediction   [v 5] 1640/1 C 1 14.0 36
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2640/9 D 0 18.1 400
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Yetsye Yetsye   [s 4] 1609/10 C 2 14.4 185
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Gaia Sund Gaia Sund   [s 8] 2100/11 D 0 15.1 710
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2660/5 D 6 17.6 285
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 5] 2160/10 C 0 g 268
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Happy Ours Happy Ours   [s 7] 2140/3 C 2 15.2 49
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Sharp Dream Sharp Dream   [s 5] 2140/12 B 0 g 65
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2140/4 B 3 14.2 60
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-11 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2160/5 B 3 17.9g 31
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/4 D 1 15.3 327
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Prediction Prediction   [v 5] 2140/10 C 2 15.2 61
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2640/3 B 1 15.5 34
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/5 D 0 12.6 856
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-5 King Jordan King Jordan   [v 8] 1609/4 C 7 15.3 165
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Exceed'em Exceed'em   [v 8] 2100/12 D 0 16.3g 731
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/10 D 0 16.8g 646
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 0 12.4 162
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/5 B 0 16.8 332
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2140/1 D 1 18.0 394
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 39
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/4 C 6 17.3 41
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2140/8 C 5 19.6 204
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/2 B 0 14.7 138
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2640/4 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/6 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Highdrive Highdrive   [v 5] 1640/9 C 0 g 358
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/10 D 4 14.7 419
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-4 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/6 C 2 18.7 27
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-5 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/6 B 0 15.2g 64
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2160/12 D 0 17.0 612
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/12 D 3 14.1 575
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/5 C 3 12.3 117
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-1 Queenie Jovalley Queenie Jovalley   [s 5] 2140/11 C 4 17.4 475
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/4 C 3 15.1 407
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/3 C 0 17.1 228
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Castleman Castleman   [v 4] 2140/3 D 0 16.6 63
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2640/10 D 6 14.8 100
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/7 D 0 g 436
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/4 D 3 14.0 113
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/3 C 0 g 28
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 3160/12 C 0 15.2 471
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 1640/12 C 2 14.6 40
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/6 D 0 g 128
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/3 C 0 g 89
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 7] 2140/12 B 6 17.3 673
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 King Jordan King Jordan   [v 8] 2140/2 D 0 195
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2640/3 D 0 g 1000
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2160/9 B 1 15.9 18
2018-02-02 2018-02-02 Romme-7 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2140/2 D 1 18.9 22
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Giggs Boko* Giggs Boko*   [v 5] 2140/3 D 0 g 83
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/3 C 0 g 479
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/9 C 0 13.6 213
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/11 C 2 15.7 50
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/2 D 3 14.6 507
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 B 1 14.1 66
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-8 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/5 D 5 15.0 354
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/6 B 1 16.5 32
2019-12-18 2019-12-18 Åby-8 Epos Östervang* Epos Östervang*   [v 3] 2160/11 A 1 15.3 103
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Lady Red Summer Lady Red Summer   [s 4] 2140/5 D 0 13.3 1564
2019-05-22 2019-05-22 Åby-3 Bugsy Bugsy   [h 3] 2140/4 D 3 15.1 127
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 4] 1640/7 A 3 13.8 72
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Eros Zola* Eros Zola*   [v 3] 2640/10 B 0 g 22
2019-05-16 2019-05-16 Åby-2 Ela Gammelsbäk* Ela Gammelsbäk*   [s 3] 2140/2 D 7 22.6g 243
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 1640/10 C 6 14.5 154
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 178
2019-02-22 2019-02-22 Åby-9 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/9 C 0 g 43
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Moliere Moliere   [v 7] 2140/9 C 0 14.2 456
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/1 C 3 17.3 42
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 2660/13 C 0 16.2 111
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 3180/13 C 0 16.1 362
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Moliere Moliere   [v 7] 2160/12 B 5 14.9 138
2019-01-23 2019-01-23 Åby-6 Cadillac Shadow* Cadillac Shadow*   [h 5] 2140/5 C 2 14.8 35
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 1640/10 D 4 12.8 407
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/5 C 2 19.3g 64
2019-01-17 2019-01-17 Åby-2 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/9 D 3 17.8 119
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Dario Sotto* Dario Sotto*   [v 4] 2140/4 B 0 g 60
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Moliere Moliere   [v 7] 2640/3 B 4 16.0 137
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-1 Flipthecoin* Flipthecoin*   [h 3] 2140/5 C 0 21.1g 81
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-3 Friday* Friday*   [s 3] 2140/8 D 0 17.0g 1116
2020-03-05 2020-03-05 Åby-5 Eik Hindö* Eik Hindö*   [v 4] 2140/1 C 0 16.8 66
2020-03-05 2020-03-05 Åby-8 Twigs Briard* Twigs Briard*   [v 9] 2640/5 D 3 14.8 149
2020-03-05 2020-03-05 Åby-9 Cutty Sark* Cutty Sark*   [v 6] 2140/9 B 4 14.5 198ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se