Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Prediction Prediction   [v 5] 1640/1 C

Nyheter för travkusk


Det såg länge mörkt ut för Aubrion du Gers som startade med 50 meters tillägg, men när körande tränaren Jean-Michel Baz..


Det såg länge mörkt ut för Aubrion du Gers som startade med 50 meters tillägg, men när körande tränaren Jean-Michel Bazire hittade fri väg invändigt i loppets slutskede var den åttaårige valacken till synes på väg mot en säker seger. Jätteskrällen Aribo Mix hade emellertid ordentligt med krut kvar och via en vrålspurt över Agen-La Garennes upplopp tog han in meter för meter och när mållinjen skars var hästarna precis jämsides. Aubrion du Gers noterades för kilometertiden 1.12,3 över 2 675 meter och Aribo Mix, som startade 25 meter framför Aubrion du Gers, travade 1.13,0. Loppets förstapris uppgick till närmare 300 000 kronor.

Kanal 75


Det var i underhållningsprogrammet Stjärnkusken Runar Sögaard fastnade för travsporten.På lördag dyker han upp på Ål..


Det var i underhållningsprogrammet Stjärnkusken Runar Sögaard fastnade för travsporten.
På lördag dyker han upp på Åland för att debutera som kusk under Ålandstravets säsongspremiär.
Sögaard sitter upp bakom Super Tag i lopp sex, en häst som tränas av Helena Kroll.
- Jag fått en otrolig passion för travsporten. Jag har ridit i hela mitt liv, men känslan att sätta sig i sulkyn och köra häst är något helt annat. Det ger en adrenalinkick som överstiger allt annat jag gjort. Det enda jag kan jämföra det med är att hoppa fallskärm, säger Runar Sögaard till Travrondens nätsajt.
Super Tag - hästen han ska köra – är inte obekant för premiärkusken.
– Hästen har en otrolig motor och han har ett huvud som jag tror kommer hjälpa honom resultatmässigt de närmsta åren. Det ska bli riktigt spännande det här, säger Sögaard till travronden.se.
Runar Sögaard är inte den enda kändisen som öppnat för en fortsättning inom travet efter att ha varit med i Stjärnkusken. Det har också musikern Kee Marcello, ex-höjdhopparen Patrik Sjöberg och gladiatorn Cecilia ”Amazon” Benjaminsson gjort.
Av dem är det bara Patrik Sjöberg som har kört riktiga lopp.

Kanal 75


Global Welcome vann fem av sex starter under fjolåret och var starkast i tvååringarna största lopp Svensk Uppfödningslöpning. P..


Global Welcome vann fem av sex starter under fjolåret och var starkast i tvååringarna största lopp Svensk Uppfödningslöpning.
På måndagen årsdebuterade hingsten i Vårfavoriten - avdelningen för hingstar och valacker – och var bra direkt.
Erik Adielsson satt som vanligt i sulkyn och styrde direkt till ledningen från innerspåret. På utsidan tryckte Lutfi Kolgjini på med Smokin Joe en del av loppet men Global Welcome hade ändå inga problem med att sticka undan på lätta ben.
Segertiden skrevs till 1.13,9 över 2140 meter, autostart.
- Jag hade hellre kört långsammare första varvet men det är kul att det är tävling. Han var väldigt bra i uppfödningslöpningen, men har utvecklats mentalt nu, sa Erik Adielsson.

Djuse från spets
I Vårfavoriten för ston hade Solvallatränaren Mattias Djuse kontroll på händelserna efter några hundra meter då han placerade Global Wishmeluck i ledningen.
Det slutade med karriärens andra seger för stoet som noterade tiden 1.15,7 över 2140 meter, autostart.
Daniel Redén fick sexårige Heavy Sound i träning i början av året. I Meadow Roads lopp för högsta klassen kom andra segern på lika många försök för hästen som vid båda dessa tillfällen körts av Kenneth Haugstad.
Heavy Sound kördes till ledningen efter 600 meter och segern blev lätt sedan bland andra Stefan Melanders nyförvärv Snowstorm Hanover galopperat bort sig.
Segerkusken Haugstad jobbar för hästens tidigare tränare Roger Walmann och är nöjd över att få fortsätta köra.
- Heavy Sound är den bästa hästen jag kört.
Segertiden skrevs till 1.10,4 över 1640 meter, auto. 200 000 kronor var förstapriset i Meadow Roads lopp.

Mikael Wikner, Kanal 75


Efter en vinter med tredjeplatser i både Prix d’Amérique och Prix de France räknar Daniel Redén än en gång ner till El..


Efter en vinter med tredjeplatser i både Prix d’Amérique och Prix de France räknar Daniel Redén än en gång ner till Elitloppet med sjuårige Propulsion.
Propulsion skulle visa sig vara given i Elitloppet även i år. För någon vecka sedan bjöd Solvalla in Daniel Redéns stjärna till det stora loppet för tredje året i rad.
En fjärdeplats slutade elitloppsäventyret med för två år sedan och i fjol blev det en andraplats bakom Timoko.
- Han var tvåa förra året och jag vill inte vara sämre i år.

Kvitto på mjukhet
Propulsion startar i V64-3 i Gävle på torsdagskvällen. En spelfavorit modell stor.
- Jag vill se ett kvitto på att han är mjuk och smidig i varje fall. Han ska vara mjuk och smidig med full fart över mål. Och ge ett bra intryck, säger Daniel Redén.

”Känslan är lite bättre i år”
Förutom tredjeplatserna i de stora loppen, blev det en fjärdeplats och en seger i Paris i vintras. Segern kom i Prix de Bourgogne på nyårsafton.
- Han hade ett bättre meeting i Paris i år, resultatmässigt. Och jag kunde ställa av honom tidigare och han kom hem tidigare och har tränat mot comebacken och siktats mot Elitloppet. Så känslan är lite bättre i år, det är den faktiskt.
Solvallatränaren menar att han har ett helt annat upplägg på elitloppsmatchningen i år.
- Det blir ingen Finlands-tripp eller någonting utan nu är det full fokus mot Elitloppet. Något ytterligare lopp blir det efter Gävle. Vi ska verkligen försöka få honom i topp-topp-form!

Fotnot: Ett längre inslag med Daniel Redén och Propulsion visas i programmet V86 Direkt i TV12 på onsdagen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Robert Bergh låg lågt inför Muscle Hustles årsdebut i lördags och var själv överraskad över hur hästen presterad..


Robert Bergh låg lågt inför Muscle Hustles årsdebut i lördags och var själv överraskad över hur hästen presterade. Femåringen stack iväg som ett skållat troll från start och utmanade invändige Diamanten om ledningen innan han kröp ner i rygg på densamma. Där blev Muscle Hustle sedan kvar hela vägen in i mål. Till synes med krutet torrt.
- Det var fantastiskt roligt. Sånt tryck som det var i honom hade vi knappt när han var i storform i fjol sommar runt Sprintermästaren. Sedan vet man vad som händer och sker på två, tre lopp för honom med den stora kroppen också. När vi släpper på träningen och ger honom lite lopp kommer det att hända saker, det är jag helt säker på, säger Robert Bergh, som inte är främmande för att Muscle Hustle är en av de 16 som gör upp i Elitloppet på Solvalla 27 maj.
- Före Umeå hade jag definitivt sagt att det inte blir något elitlopp men jag var så nöjd med prestationen att får jag någon bra vibb efter det här kan man börja funder på det i alla fall. Kapacitet är det inga problem med.

Ola Johansson, Kanal 75


Olympiatravet rundas av på lördag med finalen på Åbytravet där Solvallatränaren Daniel Redéns åttaårige fux ..


Olympiatravet rundas av på lördag med finalen på Åbytravet där Solvallatränaren Daniel Redéns åttaårige fux Lionel blir en av favoriterna till slutsegern.
Helene Ripa tog sig från Haninge till Enköping på måndagen för att hälsa på hästen hon tilldelats i den stora finalen. Ett möte som blev av det försiktigare slaget – från Helenes sida.
Lionel är nämligen en häst av typen glad studsboll.
- Han var väldigt alert och det blev inte så att jag fick sitta bakom och köra den här gången. Men jag fick ju träffa honom lite grand i alla fall. Det märks att Lionel är en väldigt sprallig häst. Entusiastisk och väldigt ”på” om man säger, säger paralympiern Helene Ripa med guldet i längdskidor från Sotji 2014 i 15 kilometer klassisk stil som största merit.
Hästar och trav har hon nästan ingen erfarenhet av alls.
- Att jag följt med styvdottern till ridskola är typ det närmaste jag varit. För några år sedan fick jag också sitta framför Erik Adielsson och prova på att köra häst med ett sådant där dubbelkommando på Solvalla, säger hon.

Utvecklande med galopp?
70-talet hästar står på travtränaren Daniel Redéns gård utanför Enköping. Toppåret i fjol körde stallet in 25, 6 miljoner kronor.
I år har han skaffat sig två galopphästar för att se om han kan utveckla sina hästkunskaper.
Helene Ripa känner igen sig i det där att inte göra det för lätt för sig. Hon är en av landets mest prisade och erfarna paralympier som testat nytt lite då och då.
Hon blev framgångsrik i simning, tog guld i längdskidor i Sotji och tävlar sedan några år i kanot och siktar nu på sommarspelen i Tokyo 2020.
- Det som är så kul med Daniel är att han vågar köpa in en helt ny typ av häst för att se om han kan lära sig någonting av det. Han väljer att ställa sig inför någonting nytt som han måste ta ställning till och lösa, säger Helene.

Kemin stämde
Daniel Redén menade att måndagens besök av den ombytliga idrottaren gav honom kickar att tänka nytt med hästarna.
- Jag brukar känna kemin på olika människor så där, och jag känner att vi träffade ganska rätt tidigt jag och Helene. Vi är nog rätt lika. Det pågår väldigt stor verksamhet i mitt huvud i vanliga fall. Nu har hon startat lite att tänka på igen. Jag känner att jag fått bra inspiration i dag, säger travtränaren.

”En sjuhelvetes vilja”
Som 14-åring fick Helene Ripa cancer och tvingades låramputera sitt högra ben.
Daniel Redén har läst på om hennes idrottsliga karriär och nu blev det blev frågor om vägen tillbaka för den där 14-åringen.
- Att få den smällen med ett cancerbesked som fjortonåring. Att ta sig igenom det och sen bli en av de bästa i sina tre sporter. Man måste ha glöd och inställning och en sjuhelvetes vilja för att klara sig igenom det, säger Daniel Redén.

”Daniel är förhoppningsfull”
En världsligare sak är finalen av Olympiatravet på lördag. Helene Ripa ska dit och ingå i den stora invigningen med efterföljande fest med olympier och paralympier på Åbytravet.
Nu har hon fått en egen häst att heja på.
- Det ska bli väldigt spännande att se loppet som Lionel ska tävla i, jag hejar ju på honom nu. Daniel är absolut förhoppningsfull men i första hand vill han bara att Lionel ska göra en bra prestation och få ut det han har i kroppen. Det var väldigt fascinerande hur många likheter det finns ändå mellan hans tänk med djuren och hur jag lägger upp det inom mina idrotter.
Helene Ripa satsar mot Tokyo 2020. Målet är en medalj. Silver, brons…eller guld.
- Mitt mål är att ta medalj. Sedan får vi se. Vi får också se om det blir ytterligare satsning på kanot efter det. Men det där är då. Fram till dess blir det fullt fokus. Jag är ju väldigt ny inom kanot men gammal inom idrotten. Man har ju med sig en del som förhoppningsvis ska vara bra att plocka fram.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 8] 2140/3 0 17.7 1254
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 6] 1640/8 7 15.1 583
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Jeter Jeter   [v 5] 2140/5 0 34
2015-12-10 2015-12-10 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 3] 2140/3 0 g 440
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 2140/5 7 16.1 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 6] 2140/3 2 14.4 78
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Dreamgirl River Dreamgirl River   [s 4] 1640/9 5 13.7 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [h 2] 1640/9 4 16.7 78
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 6] 2140/4 0 g 76
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/5 3 16.4 30
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-8 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/9 4 14.7 175
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 1 15.0 26
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/3 1 15.2 62
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 3] 2140/6 4 16.5 30
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/5 6 15.3 36
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Loppan Loppan   [s 4] 2140/3 7 16.1 38
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Silent Laser Silent Laser   [v 6] 1640/9 4 13.8 346
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/11 5 12.9 477
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2660/10 0 14.5g 487
2015-09-30 2015-09-30 Åby-8 Maison Michel Maison Michel   [v 4] 2140/9 0 15.4 69
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Celebrity Lane Celebrity Lane   [v 5] 1640/6 8 13.4 17
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 4 13.4 28
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/8 A 7 14.8 53
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Tipsy Tipsy   [s 4] 2140/5 C 0 67
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/2 B 2 13.9 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Razapazing* Razapazing*   [v 8] 1640/3 D 0 15.4 807
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2640/12 A 0 16.5 95
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/6 B 3 13.4 57
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1660/8 D 0 14.8 764
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Jeter Jeter   [v 6] 2140/7 D 0 15.4 624
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Casterly Rock Casterly Rock   [h 2] 1640/5 D 1 17.9 19
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Treasure Island* Treasure Island*   [s 4] 2140/7 C str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Danedream Danedream   [s 3] 1640/8 D 0 g 1407
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/1 C 5 14.9 640
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/2 A 2 17.8 25
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Nassau Nassau   [s 4] 2140/2 B 0 g 51
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Lionize Lionize   [v 4] 2140/7 C 0 16.2 507
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 2140/2 C 0 g 59
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Laressa Laressa   [s 6] 2140/2 D 0 g 403
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 0 g 220
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Super Nisse Super Nisse   [v 11] 2160/9 D 7 18.7g 229
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 29
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Nassau Nassau   [s 4] 2140/7 C 2 14.5 46
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Hives Hives   [h 4] 2140/10 B 4 16.4 41
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Sorriso Degli Dei Sorriso Degli Dei   [h 5] 2140/7 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2160/7 C 0 14.6 755
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 4 30.4g 108
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/9 D 1 12.9 210
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Triton Neergård* Triton Neergård*   [v 6] 2140/8 A 0 17.6g 101
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 3160/7 A 0 15.4 68
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/1 C 0 g 134
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/2 B 0 432
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Veams Ackord Veams Ackord   [s 4] 1640/10 D 6 15.5 692
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Nassau Nassau   [s 4] 2140/6 D 0 20.0g 77
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/7 D 1 15.5 246
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 3180/13 C 0 15.3 504
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/8 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/8 D 7 16.9 1419
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2640/10 D 7 15.8 181
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 1640/9 D 0 16.3 1013
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Robros Brazza Robros Brazza   [h 6] 2640/6 A 3 14.9 92
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2160/7 C 7 17.0 742
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/11 B 7 15.0 147
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 You Better You Bet You Better You Bet   [v 4] 2140/9 C 0 g 876
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/11 B 6 15.0 196
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 2 14.3 121
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/11 C 2 14.7 14
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Lionize Lionize   [v 4] 2140/6 B 0 17.2 56
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1640/9 D 0 g 495
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 C 2 17.6g 326
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Melvin Z. Melvin Z.   [v 10] 2640/10 D 8 15.7 320
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/3 D 0 g 184
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/9 B 7 16.4 37
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Lionize Lionize   [v 4] 2140/3 A 1 18.4 20
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 1640/1 C 4 14.9 66
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 3200/8 C 5 16.1 122
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 To You* To You*   [s 6] 2140/12 B 5 15.3 79
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Bolide de Bry Bolide de Bry   [v 5] 3140/1 B 0 g 92
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2640/10 B 4 15.8 72
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Pim Pim Tromb Pim Pim Tromb   [s 5] 2140/5 B 0 18.4 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/8 D 0 17.2 241
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 1 16.4g 37
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/4 A 2 15.0 16
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Capac Boko Capac Boko   [v 7] 2140/7 D 5 15.6g 273
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 4] 1640/12 B 0 g 35
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-2 Yatagan Love* Yatagan Love*   [v 4] 1640/9 B 3 13.9 71
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/2 C 2 16.5 30
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 Cool as Fire Cool as Fire   [s 8] 2140/8 B 7 17.0 261
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 2140/8 A 6 18.6 33
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Elton Attack Elton Attack   [v 5] 2140/7 C 4 15.1 45
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 2140/10 C 1 14.8 39
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 2140/11 A 3 15.1 18
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 3140/1 D 0 19.2 2885
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 1640/8 A 5 15.3 53
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 1609/8 B 0 14.5g 28
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 1609/7 A 2 13.5 12
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 1609/3 B 4 14.8 35
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 7] 1609/6 C 0 15.6 120
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Royal Bee Royal Bee   [v 8] 2140/8 B 3 13.9 36
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/8 A 0 15.3g 45
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Cherie Jaam Cherie Jaam   [s 4] 1640/4 D 1 14.6 86
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/11 B 5 12.7 426
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Telegram Sam Telegram Sam   [s 6] 2140/12 D 6 15.2 437
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 5] 2140/12 C 5 14.2 481
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/3 C 0 16.0g 179
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/5 C 7 16.4 134
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 2140/3 B 5 15.1 414
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Safari K.* Safari K.*   [v 7] 1640/6 C 0 12.8 70
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Graciosa d'Inverne Graciosa d'Inverne   [s 5] 2140/9 D 0 17.3 1208
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Global Tinghöj Global Tinghöj   [v 3] 2140/8 C str
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/2 C 6 16.2 260
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2140/4 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Tumble Dryer Tumble Dryer   [h 4] 2140/1 C 1 14.6 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/5 D 0 13.6 662
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 4] 2160/6 A 0 g 26
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 1640/8 D str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 5] 2140/12 B 4 15.3 36
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Ocean Kronos Ocean Kronos   [v 8] 2140/8 C 4 13.7 70
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Yrr Yrr   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 16
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/7 D 0 16.8 83
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/5 C str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-9 Provst Meyer* Provst Meyer*   [v 9] 1640/2 C 6 13.7 348
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Escapade Escapade   [s 5] 2640/8 C str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/1 A 0 g 248
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 2140/2 C 0 g 193
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 1640/6 B 0 g 36
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Basic Instinct Basic Instinct   [h 3] 2140/1 C 1 16.7 33
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 2640/3 A 0 g 37
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 1640/2 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Piggybank Piggybank   [s 7] 2160/12 B 0 15.3 547
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Silas Östervang* Silas Östervang*   [v 7] 2140/5 D 6 16.4 116
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2160/4 C 6 18.3 512
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 1640/4 D 0 15.9 510
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Che Guevara Che Guevara   [v 6] 2140/10 D 2 15.3 16
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Support Me Support Me   [s 4] 2160/11 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 9] 1640/4 D 0 17.9 907
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2160/13 C 0 633
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Borups Orkide Borups Orkide   [s 4] 1640/12 B 4 15.9g 46
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-4 Argwintina Argwintina   [v 9] 2140/2 D 0 g 51
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Support Me Support Me   [s 4] 2160/7 C 5 19.4 358
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/7 B 1 17.4 138
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 2140/1 D 3 15.0 589
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 2140/15 B 1 14.8 101
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Prediction Prediction   [v 4] 2160/3 A 4 18.6 21
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/1 D str
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 117
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/3 D 1 15.9 15
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 1640/5 C 0 14.6 76
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/1 C 0 18.7 444
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Prediction Prediction   [v 4] 2640/10 C 0 16.6 52
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/14 A 5 16.2 97
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 5] 2140/8 C 1 16.6 19
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/7 D 0 g 187
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2100/6 D 0 20.1 210
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Staro Key West Staro Key West   [v 4] 2140/1 C 8 20.4 85
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellis Bellis   [s 4] 2100/8 A 3 18.4 30
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Prediction Prediction   [v 4] 2140/10 C 1 15.4 34
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 152
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/3 B 7 15.9 19
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 1640/12 C 5 15.4 693
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 10] 2140/4 D 0 14.3 548
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Spicy A. Spicy A.   [v 8] 2140/5 C 0 15.9g 66
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/2 C 7 16.4g 26
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 5] 2140/2 C 0 15.5 61
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Taffy Taffy   [h 5] 2140/5 B 5 15.0 94
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 1640/10 D 0 14.7 453
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-5 Tzatziki Tzatziki   [v 3] 2140/7 B 0 17.8 582
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-10 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/4 D 3 15.1 454
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Highdrive Highdrive   [v 4] 2140/12 C 2 15.3 83
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/9 C 2 16.1 35
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-2 Bear Lassie Bear Lassie   [s 3] 1640/5 C 8 17.6 351
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 5 15.7 1056
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/7 C 0 17.8 438
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/4 D 0 g 63
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/9 D 0 g 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2100/1 C 1 17.1 35
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Prediction Prediction   [v 4] 1640/10 B 1 13.7 18
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-6 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/2 A 5 15.7 167
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/3 C 2 16.0g 20
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-5 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 3] 2140/12 D 0 23.1g 809
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2640/2 D 0 g 96
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/9 B 4 16.4g 41
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2100/7 C 0 g 278
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 4] 1640/12 D 0 g 234
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/9 D 0 g 745
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2140/5 B 1 16.1 26
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D 6 17.6 75
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2140/11 B 1 17.9 93
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/2 B 6 15.4 144
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2140/10 C 2 15.7 98
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Twinberry Twinberry   [v 5] 2140/6 A 1 15.8 22
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 144
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/8 B 4 15.7 81
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/1 D 3 16.6 238
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Prediction Prediction   [v 4] 1640/5 B 1 13.5 21
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-5 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/11 B str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/10 D 3 15.0 109
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Marion Marion   [s 4] 2140/9 D 7 17.3 138
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Listas Spirit Listas Spirit   [v 8] 2140/6 D 4 15.6 328
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/11 B 3 16.4 35
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/4 B 0 14.7 88
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 2140/10 C 0 14.6 198
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-10 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 4] 2140/9 C 0 g 288
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/5 D 0 15.3 191
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Prins Alf Prins Alf   [v 12] 2160/7 D 1 15.0 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Jangus Jangus   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 691
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2160/11 C str
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 2 14.4 168
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/12 B 5 17.4 197
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Palema Photo* Palema Photo*   [v 9] 2140/7 D 6 13.5 376
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/12 C 5 14.0 262
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 5] 2140/4 A str
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 All Star All Star   [v 5] 1640/5 A 0 g 90
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Gaia Sund Gaia Sund   [s 7] 1640/9 B 6 14.3g 89
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 6] 2160/7 A 5 15.9 59
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/9 C 8 21.5g 125
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Firstlady Michelle Firstlady Michelle   [s 4] 2140/9 C 0 15.1g 78
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 2100/8 C 0 18.9 321
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Jangus Jangus   [v 5] 1609/7 D 5 15.6 31
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 6] 2100/1 C 0 g 43
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/7 B 3 14.0 22
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/1 D 0 14.1 228
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 598
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-8 Vellum Paper Vellum Paper   [s 3] 2140/10 D 5 16.7 1028
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 4] 2140/10 D 5 16.4 413
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/1 D 0
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2180/10 B 4 14.9 51
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/4 D 3 17.2 121
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Jangus Jangus   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 148
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 110
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/3 B 7 19.4g 26
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/1 C 0 15.9 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/12 A 1 16.2 17
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 1640/8 D 0 15.8 1821
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Jangus Jangus   [v 5] 1640/4 D 0 g 145
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1640/8 C 0 17.6 166
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 1 14.0 80
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/6 B 1 14.8 21
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/5 D 6 15.5 197
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2160/13 B 1 16.0 309
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/1 C 4 14.7 646
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-1 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2660/4 C 4 15.3 239
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 5] 2160/5 C 8 17.2g 145
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 A 1 13.4 41
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 4] 2140/1 D 5 17.4 33
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/6 C 8 15.6 114
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Alexandra Coger Alexandra Coger   [s 4] 2140/1 C 2 15.7 71
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 4] 2140/2 B 0 16.0 38
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 M.T.Larissa M.T.Larissa   [s 4] 1640/6 D 0 15.1 39
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 B 0 15.5 362
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/10 C 5 14.7 227
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/13 C 1 17.7 244
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Stonebridge Force Stonebridge Force   [v 5] 2140/3 B 0 16.6g 48
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/3 C 6 15.0 514
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 58
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2640/3 B 4 16.6g 28
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 17.3 25
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2160/11 D 4 16.2 111
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/9 A 4 17.5 51
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 6] 2140/15 D 0 14.3g 227
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2100/9 D 2 14.7 69
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/2 C 2 14.8 27
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/8 A 2 15.9 31
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-5 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/8 B 2 14.7 245
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/10 D 5 16.0 533
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 New Aviator New Aviator   [v 5] 2640/1 D 1 16.1 52
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 2140/6 C 0 15.2 94
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Twinberry Twinberry   [v 5] 2160/4 A 1 16.4 16
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Divine Divine   [s 5] 1640/12 C 4 15.3 442
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [v 4] 2140/5 C 6 14.5 84
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 B 0 g 42
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 175
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/1 D 5 17.9g 148
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 1640/1 C 1 14.9 41
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2140/10 A 2 16.1 49
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 1640/9 C 4 15.3 34
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 4] 2140/2 D 2 16.5 41
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/5 C 0 g 91
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 B str
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 56
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 1640/5 A 0 64
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 C 4 17.3g 96
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/1 D 0 g 346
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2640/10 B 0 15.8 113
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/7 C 4 17.0 201
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-1 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 3160/9 C 0 16.3 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2140/14 A 2 15.0 52
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 31
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/12 C 4 10.9 38
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/5 C 6 17.7g 96
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/1 A 1 16.6 19
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/1 C 1 17.8 28
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-8 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2140/4 B str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-4 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 D 0 g 1554
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/6 B 0 g 91
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2140/9 D 0 g 91
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 108
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/12 C str
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/7 A 1 13.8 16
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2100/3 B 0 g 194
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/8 D 3 15.9 30
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 C 0 15.6g 102
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-1 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2100/7 C 2 15.3 105
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/8 A 0 15.2 128
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-6 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 1640/9 D 6 12.4 582
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 C str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 A 6 16.9 29
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Stardate Stardate   [s 3] 2140/1 D 0 17.4g 279
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2640/8 C 6 15.4 152
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/9 A 7 16.3 279
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/11 A 2 15.6 44
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-8 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2140/9 B str
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2140/11 D 3 16.1 42
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/5 D 8 20.2g 149
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-5 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/6 D 0 19.1g 468
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/1 D 0 15.0 873
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2160/13 B 2 16.1 40
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 1640/8 C 0 14.9g 32
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2140/4 C 0 g 125
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2160/11 A 1 15.0 17
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 1640/5 C 0 14.5 42
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 2140/1 D 2 14.8 123
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 D 2 12.3 336
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 2140/8 D 6 13.8 236
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 7] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 5] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/3 C 1 17.5 20
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 4] 2140/1 B str
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/5 C 2 15.4 311
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 D 0 17.1 734
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 92
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/10 A 3 16.9 85
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 2140/5 C 2 14.9 54
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/3 C 0 13.7 121
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-10 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/5 C 5 14.0 72
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/1 D 4 16.1 139
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2660/9 C str
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 269
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 B 1 14.3 29
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2660/14 A 0 g 27
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 109
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Albatros D.K.* Albatros D.K.*   [v 5] 2640/10 B 2 14.5 23
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2140/9 C 7 17.2 596
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/7 A 0 17.3g 56
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Maxmara Maxmara   [s 8] 2140/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 1640/3 A 2 13.7g 14
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 1086
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 B 0 17.0 31
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 4] 2140/7 D 0 19.7 148
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Farbaute Farbaute   [v 6] 2140/5 B 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2100/2 C 8 19.0 144
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Frisco Runner Frisco Runner   [v 5] 2140/8 A 4 16.4 35
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2640/12 C 7 16.1 630
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Made Pure Love Made Pure Love   [s 7] 2140/9 D 0 g 385
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 1640/2 D 7 15.4 110
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/1 C 3 15.1 276
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 2140/15 A 0 18.7 28
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2640/2 A 3 17.9g 20
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2140/8 C 3 17.2 28
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/10 A 4 13.5 28
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Red Rose America* Red Rose America*   [s 7] 2180/13 A 1 12.7 27
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/4 B 3 13.5 39
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/7 B 0 20.0 178
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 5] 2140/1 D 0 16.0 581
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 1640/1 C 4 14.4 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Izellah Zon Izellah Zon   [s 4] 1640/10 B 0 20.7g 198
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2640/9 D 0 18.1 400
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Gaia Sund Gaia Sund   [s 8] 2100/11 D 0 15.1 710
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Yetsye Yetsye   [s 4] 1609/10 C 2 14.4 185
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2660/5 D 6 17.6 285
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 5] 2160/10 C 0 g 268
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Happy Ours Happy Ours   [s 7] 2140/3 C 2 15.2 49
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Sharp Dream Sharp Dream   [s 5] 2140/12 B 0 g 65
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-11 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2160/5 B 3 17.9g 31
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2140/4 B 3 14.2 60
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Prediction Prediction   [v 5] 2140/10 C 2 15.2 61
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/4 D 1 15.3 327
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/5 D 0 12.6 856
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2640/3 B 1 15.5 34
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Exceed'em Exceed'em   [v 8] 2100/12 D 0 16.3g 731
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-5 King Jordan King Jordan   [v 8] 1609/4 C 7 15.3 165
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/10 D 0 16.8g 646
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 0 12.4 162
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/5 B 0 16.8 332
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2140/1 D 1 18.0 394
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2140/8 C 5 19.6 204
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/4 C 6 17.3 41
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 39
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2640/4 D str
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/2 B 0 14.7 138
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/6 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/10 D 4 14.7 419
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Highdrive Highdrive   [v 5] 1640/9 C 0 g 358
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/5 C 3 12.3 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/12 D 3 14.1 575
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2160/12 D 0 17.0 612
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-5 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/6 B 0 15.2g 64
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-4 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/6 C 2 18.7 27
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-1 Queenie Jovalley Queenie Jovalley   [s 5] 2140/11 C 4 17.4 475
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/4 C 3 15.1 407
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2640/10 D 6 14.8 100
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Castleman Castleman   [v 4] 2140/3 D 0 16.6 63
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/3 C 0 17.1 228
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/7 D 0 g 436
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/4 D 3 14.0 113
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 3160/12 C 0 15.2 471
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/3 C 0 g 28
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 1640/12 C 2 14.6 40
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/3 C 0 g 89
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/6 D 0 g 128
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2640/3 D 0 g 1000
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 King Jordan King Jordan   [v 8] 2140/2 D 0 195
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 7] 2140/12 B 6 17.3 673
2018-02-02 2018-02-02 Romme-7 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2140/2 D 1 18.9 22
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2160/9 B 1 15.9 18
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Giggs Boko* Giggs Boko*   [v 5] 2140/3 D 0 g 83
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/3 C 0 g 479
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/9 C 0 13.6 213
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/2 D 3 14.6 507
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/11 C 2 15.7 50
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 B 1 14.1 66
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-8 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/5 D 5 15.0 354
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/6 B 1 16.5 32ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se