V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 8] 2140/3 0 17.7 1254
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 6] 1640/8 7 15.1 583
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Jeter Jeter   [v 5] 2140/5 0 34
2015-12-10 2015-12-10 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 3] 2140/3 0 g 440
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 2140/5 7 16.1 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 6] 2140/3 2 14.4 78
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Dreamgirl River Dreamgirl River   [s 4] 1640/9 5 13.7 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [h 2] 1640/9 4 16.7 78
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 6] 2140/4 0 g 76
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/5 3 16.4 30
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-8 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/9 4 14.7 175
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 1 15.0 26
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/3 1 15.2 62
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 3] 2140/6 4 16.5 30
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/5 6 15.3 36
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Loppan Loppan   [s 4] 2140/3 7 16.1 38
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Silent Laser Silent Laser   [v 6] 1640/9 4 13.8 346
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/11 5 12.9 477
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2660/10 0 14.5g 487
2015-09-30 2015-09-30 Åby-8 Maison Michel Maison Michel   [v 4] 2140/9 0 15.4 69
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Celebrity Lane Celebrity Lane   [v 5] 1640/6 8 13.4 17
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 4 13.4 28
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/8 A 7 14.8 53
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Tipsy Tipsy   [s 4] 2140/5 C 0 67
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/2 B 2 13.9 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2640/12 A 0 16.5 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Razapazing* Razapazing*   [v 8] 1640/3 D 0 15.4 807
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/6 B 3 13.4 57
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1660/8 D 0 14.8 764
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Jeter Jeter   [v 6] 2140/7 D 0 15.4 624
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Casterly Rock Casterly Rock   [h 2] 1640/5 D 1 17.9 19
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Treasure Island* Treasure Island*   [s 4] 2140/7 C str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Danedream Danedream   [s 3] 1640/8 D 0 g 1407
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/1 C 5 14.9 640
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/2 A 2 17.8 25
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Nassau Nassau   [s 4] 2140/2 B 0 g 51
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Lionize Lionize   [v 4] 2140/7 C 0 16.2 507
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 2140/2 C 0 g 59
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Laressa Laressa   [s 6] 2140/2 D 0 g 403
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 0 g 220
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 29
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Nassau Nassau   [s 4] 2140/7 C 2 14.5 46
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Hives Hives   [h 4] 2140/10 B 4 16.4 41
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Super Nisse Super Nisse   [v 11] 2160/9 D 7 18.7g 229
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Sorriso Degli Dei Sorriso Degli Dei   [h 5] 2140/7 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2160/7 C 0 14.6 755
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 4 30.4g 108
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/9 D 1 12.9 210
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Triton Neergård* Triton Neergård*   [v 6] 2140/8 A 0 17.6g 101
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 3160/7 A 0 15.4 68
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/1 C 0 g 134
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/2 B 0 432
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Veams Ackord Veams Ackord   [s 4] 1640/10 D 6 15.5 692
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Nassau Nassau   [s 4] 2140/6 D 0 20.0g 77
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/7 D 1 15.5 246
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 3180/13 C 0 15.3 504
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/8 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2640/10 D 7 15.8 181
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 1640/9 D 0 16.3 1013
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/8 D 7 16.9 1419
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Robros Brazza Robros Brazza   [h 6] 2640/6 A 3 14.9 92
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2160/7 C 7 17.0 742
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/11 B 7 15.0 147
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 You Better You Bet You Better You Bet   [v 4] 2140/9 C 0 g 876
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/11 B 6 15.0 196
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 2 14.3 121
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/11 C 2 14.7 14
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Lionize Lionize   [v 4] 2140/6 B 0 17.2 56
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1640/9 D 0 g 495
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 C 2 17.6g 326
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Melvin Z. Melvin Z.   [v 10] 2640/10 D 8 15.7 320
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/3 D 0 g 184
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Lionize Lionize   [v 4] 2140/3 A 1 18.4 20
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 1640/1 C 4 14.9 66
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 3200/8 C 5 16.1 122
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/9 B 7 16.4 37
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 To You* To You*   [s 6] 2140/12 B 5 15.3 79
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Bolide de Bry Bolide de Bry   [v 5] 3140/1 B 0 g 92
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2640/10 B 4 15.8 72
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Pim Pim Tromb Pim Pim Tromb   [s 5] 2140/5 B 0 18.4 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/8 D 0 17.2 241
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 1 16.4g 37
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/4 A 2 15.0 16
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Capac Boko Capac Boko   [v 7] 2140/7 D 5 15.6g 273
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 4] 1640/12 B 0 g 35
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-2 Yatagan Love* Yatagan Love*   [v 4] 1640/9 B 3 13.9 71
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/2 C 2 16.5 30
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 2140/8 A 6 18.6 33
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Elton Attack Elton Attack   [v 5] 2140/7 C 4 15.1 45
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 2140/10 C 1 14.8 39
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 Cool as Fire Cool as Fire   [s 8] 2140/8 B 7 17.0 261
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 2140/11 A 3 15.1 18
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 3140/1 D 0 19.2 2885
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 1640/8 A 5 15.3 53
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 1609/8 B 0 14.5g 28
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 1609/7 A 2 13.5 12
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 1609/3 B 4 14.8 35
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 7] 1609/6 C 0 15.6 120
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Royal Bee Royal Bee   [v 8] 2140/8 B 3 13.9 36
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/8 A 0 15.3g 45
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Cherie Jaam Cherie Jaam   [s 4] 1640/4 D 1 14.6 86
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/11 B 5 12.7 426
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Telegram Sam Telegram Sam   [s 6] 2140/12 D 6 15.2 437
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 5] 2140/12 C 5 14.2 481
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/3 C 0 16.0g 179
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/5 C 7 16.4 134
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 2140/3 B 5 15.1 414
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Safari K.* Safari K.*   [v 7] 1640/6 C 0 12.8 70
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Graciosa d'Inverne Graciosa d'Inverne   [s 5] 2140/9 D 0 17.3 1208
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Global Tinghöj Global Tinghöj   [v 3] 2140/8 C str
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/2 C 6 16.2 260
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2140/4 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Tumble Dryer Tumble Dryer   [h 4] 2140/1 C 1 14.6 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/5 D 0 13.6 662
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 4] 2160/6 A 0 g 26
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 1640/8 D str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 5] 2140/12 B 4 15.3 36
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Ocean Kronos Ocean Kronos   [v 8] 2140/8 C 4 13.7 70
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Yrr Yrr   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 16
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/7 D 0 16.8 83
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/5 C str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-9 Provst Meyer* Provst Meyer*   [v 9] 1640/2 C 6 13.7 348
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Escapade Escapade   [s 5] 2640/8 C str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/1 A 0 g 248
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 2140/2 C 0 g 193
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 1640/6 B 0 g 36
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Basic Instinct Basic Instinct   [h 3] 2140/1 C 1 16.7 33
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 2640/3 A 0 g 37
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 1640/2 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Piggybank Piggybank   [s 7] 2160/12 B 0 15.3 547
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Silas Östervang* Silas Östervang*   [v 7] 2140/5 D 6 16.4 116
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2160/4 C 6 18.3 512
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 1640/4 D 0 15.9 510
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Che Guevara Che Guevara   [v 6] 2140/10 D 2 15.3 16
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Support Me Support Me   [s 4] 2160/11 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 9] 1640/4 D 0 17.9 907
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2160/13 C 0 633
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-4 Argwintina Argwintina   [v 9] 2140/2 D 0 g 51
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Support Me Support Me   [s 4] 2160/7 C 5 19.4 358
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Borups Orkide Borups Orkide   [s 4] 1640/12 B 4 15.9g 46
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/7 B 1 17.4 138
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 2140/1 D 3 15.0 589
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 2140/15 B 1 14.8 101
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Prediction Prediction   [v 4] 2160/3 A 4 18.6 21
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/1 D str
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 117
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/3 D 1 15.9 15
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 1640/5 C 0 14.6 76
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/1 C 0 18.7 444
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Prediction Prediction   [v 4] 2640/10 C 0 16.6 52
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/14 A 5 16.2 97
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 5] 2140/8 C 1 16.6 19
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/7 D 0 g 187
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2100/6 D 0 20.1 210
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Staro Key West Staro Key West   [v 4] 2140/1 C 8 20.4 85
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellis Bellis   [s 4] 2100/8 A 3 18.4 30
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Prediction Prediction   [v 4] 2140/10 C 1 15.4 34
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 152
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/3 B 7 15.9 19
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 1640/12 C 5 15.4 693
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 10] 2140/4 D 0 14.3 548
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Spicy A. Spicy A.   [v 8] 2140/5 C 0 15.9g 66
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/2 C 7 16.4g 26
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 5] 2140/2 C 0 15.5 61
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Taffy Taffy   [h 5] 2140/5 B 5 15.0 94
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 1640/10 D 0 14.7 453
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-5 Tzatziki Tzatziki   [v 3] 2140/7 B 0 17.8 582
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-10 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/4 D 3 15.1 454
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Highdrive Highdrive   [v 4] 2140/12 C 2 15.3 83
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/9 C 2 16.1 35
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-2 Bear Lassie Bear Lassie   [s 3] 1640/5 C 8 17.6 351
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/7 C 0 17.8 438
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 5 15.7 1056
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/4 D 0 g 63
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/9 D 0 g 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2100/1 C 1 17.1 35
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Prediction Prediction   [v 4] 1640/10 B 1 13.7 18
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-6 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/2 A 5 15.7 167
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/3 C 2 16.0g 20
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-5 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 3] 2140/12 D 0 23.1g 809
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2640/2 D 0 g 96
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/9 B 4 16.4g 41
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2100/7 C 0 g 278
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 4] 1640/12 D 0 g 234
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/9 D 0 g 745
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D 6 17.6 75
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2140/11 B 1 17.9 93
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/2 B 6 15.4 144
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2140/10 C 2 15.7 98
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Twinberry Twinberry   [v 5] 2140/6 A 1 15.8 22
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2140/5 B 1 16.1 26
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 144
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/8 B 4 15.7 81
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/1 D 3 16.6 238
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Prediction Prediction   [v 4] 1640/5 B 1 13.5 21
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-5 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/11 B str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/10 D 3 15.0 109
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Marion Marion   [s 4] 2140/9 D 7 17.3 138
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Listas Spirit Listas Spirit   [v 8] 2140/6 D 4 15.6 328
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/11 B 3 16.4 35
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/4 B 0 14.7 88
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-10 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 4] 2140/9 C 0 g 288
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/5 D 0 15.3 191
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 2140/10 C 0 14.6 198
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Prins Alf Prins Alf   [v 12] 2160/7 D 1 15.0 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Jangus Jangus   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 691
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2160/11 C str
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 2 14.4 168
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/12 B 5 17.4 197
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Palema Photo* Palema Photo*   [v 9] 2140/7 D 6 13.5 376
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/12 C 5 14.0 262
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 5] 2140/4 A str
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 All Star All Star   [v 5] 1640/5 A 0 g 90
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Gaia Sund Gaia Sund   [s 7] 1640/9 B 6 14.3g 89
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 6] 2160/7 A 5 15.9 59
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/9 C 8 21.5g 125
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Firstlady Michelle Firstlady Michelle   [s 4] 2140/9 C 0 15.1g 78
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Jangus Jangus   [v 5] 1609/7 D 5 15.6 31
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 6] 2100/1 C 0 g 43
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 2100/8 C 0 18.9 321
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/7 B 3 14.0 22
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/1 D 0 14.1 228
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 598
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-8 Vellum Paper Vellum Paper   [s 3] 2140/10 D 5 16.7 1028
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 4] 2140/10 D 5 16.4 413
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/1 D 0
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2180/10 B 4 14.9 51
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/4 D 3 17.2 121
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Jangus Jangus   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 148
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 110
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/3 B 7 19.4g 26
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/1 C 0 15.9 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/12 A 1 16.2 17
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 1640/8 D 0 15.8 1821
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1640/8 C 0 17.6 166
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 1 14.0 80
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Jangus Jangus   [v 5] 1640/4 D 0 g 145
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/6 B 1 14.8 21
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/5 D 6 15.5 197
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2160/13 B 1 16.0 309
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/1 C 4 14.7 646
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-1 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2660/4 C 4 15.3 239
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 5] 2160/5 C 8 17.2g 145
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 A 1 13.4 41
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 4] 2140/1 D 5 17.4 33
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/6 C 8 15.6 114
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Alexandra Coger Alexandra Coger   [s 4] 2140/1 C 2 15.7 71
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 4] 2140/2 B 0 16.0 38
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 M.T.Larissa M.T.Larissa   [s 4] 1640/6 D 0 15.1 39
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 B 0 15.5 362
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/10 C 5 14.7 227
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Stonebridge Force Stonebridge Force   [v 5] 2140/3 B 0 16.6g 48
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/13 C 1 17.7 244
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/3 C 6 15.0 514
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 58
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2640/3 B 4 16.6g 28
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 17.3 25
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2160/11 D 4 16.2 111
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/9 A 4 17.5 51
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 6] 2140/15 D 0 14.3g 227
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2100/9 D 2 14.7 69
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/2 C 2 14.8 27
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/8 A 2 15.9 31
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-5 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/8 B 2 14.7 245
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/10 D 5 16.0 533
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 New Aviator New Aviator   [v 5] 2640/1 D 1 16.1 52
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 2140/6 C 0 15.2 94
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Divine Divine   [s 5] 1640/12 C 4 15.3 442
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Twinberry Twinberry   [v 5] 2160/4 A 1 16.4 16
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [v 4] 2140/5 C 6 14.5 84
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 B 0 g 42
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 175
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/1 D 5 17.9g 148
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 1640/1 C 1 14.9 41
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2140/10 A 2 16.1 49
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 1640/9 C 4 15.3 34
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 4] 2140/2 D 2 16.5 41
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/5 C 0 g 91
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 B str
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 56
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 1640/5 A 0 64
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 C 4 17.3g 96
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2640/10 B 0 15.8 113
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/1 D 0 g 346
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/7 C 4 17.0 201
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-1 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 3160/9 C 0 16.3 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2140/14 A 2 15.0 52
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 31
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/12 C 4 10.9 38
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/5 C 6 17.7g 96
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/1 A 1 16.6 19
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/1 C 1 17.8 28
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-8 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2140/4 B str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-4 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 D 0 g 1554
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/6 B 0 g 91
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2140/9 D 0 g 91
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 108
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/12 C str
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/7 A 1 13.8 16
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/8 D 3 15.9 30
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 C 0 15.6g 102
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-1 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2100/7 C 2 15.3 105
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2100/3 B 0 g 194
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/8 A 0 15.2 128
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-6 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 1640/9 D 6 12.4 582
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 C str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 A 6 16.9 29
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Stardate Stardate   [s 3] 2140/1 D 0 17.4g 279
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2640/8 C 6 15.4 152
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/9 A 7 16.3 279
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/11 A 2 15.6 44
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-8 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2140/9 B str
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2140/11 D 3 16.1 42
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/5 D 8 20.2g 149
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/1 D 0 15.0 873
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-5 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/6 D 0 19.1g 468
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2160/13 B 2 16.1 40
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 1640/8 C 0 14.9g 32
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2140/4 C 0 g 125
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2160/11 A 1 15.0 17
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 1640/5 C 0 14.5 42
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 2140/1 D 2 14.8 123
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 D 2 12.3 336
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 2140/8 D 6 13.8 236
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 7] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 5] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/3 C 1 17.5 20
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 4] 2140/1 B str
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/5 C 2 15.4 311
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 D 0 17.1 734
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/10 A 3 16.9 85
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 92
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 2140/5 C 2 14.9 54
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/3 C 0 13.7 121
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-10 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/5 C 5 14.0 72
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/1 D 4 16.1 139
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2660/9 C str
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 269
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 B 1 14.3 29
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2660/14 A 0 g 27
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 109
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Albatros D.K.* Albatros D.K.*   [v 5] 2640/10 B 2 14.5 23
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2140/9 C 7 17.2 596
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/7 A 0 17.3g 56
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Maxmara Maxmara   [s 8] 2140/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 1640/3 A 2 13.7g 14
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 1086
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 B 0 17.0 31
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 4] 2140/7 D 0 19.7 148
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Farbaute Farbaute   [v 6] 2140/5 B 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2100/2 C 8 19.0 144
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Frisco Runner Frisco Runner   [v 5] 2140/8 A 4 16.4 35
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2640/12 C 7 16.1 630
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Made Pure Love Made Pure Love   [s 7] 2140/9 D 0 g 385
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 1640/2 D 7 15.4 110
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/1 C 3 15.1 276
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 2140/15 A 0 18.7 28
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2640/2 A 3 17.9g 20
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2140/8 C 3 17.2 28
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/10 A 4 13.5 28
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Red Rose America* Red Rose America*   [s 7] 2180/13 A 1 12.7 27
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/4 B 3 13.5 39
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/7 B 0 20.0 178
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 5] 2140/1 D 0 16.0 581
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 1640/1 C 4 14.4 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Izellah Zon Izellah Zon   [s 4] 1640/10 B 0 20.7g 198
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/2 A 0 56
2018-11-15 2018-11-15 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2160/10 B 3 16.1 91
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2640/7 D 0 14.6 313
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Moliere Moliere   [v 6] 3140/4 C 7 15.5 87
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/5 D 2 15.1 40
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Bugsy Bugsy   [h 2] 2140/4 D 0 g 68
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 1640/12 C 0 g 443
2018-08-11 2018-08-11 Åby-5 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2140/7 D 6 13.1 597
2018-08-10 2018-08-10 Åby-11 Strong Case* Strong Case*   [h 3] 2140/1 B 0 22
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/11 C 5 14.2 117
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/10 C 7 14.6 113
2018-06-07 2018-06-07 Åby-6 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 3140/2 C 6 15.9 637
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-7 NY Lovemelikeyoudo* NY Lovemelikeyoudo*   [s 3] 2140/1 D 1 16.6 162
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Caroline K.* Caroline K.*   [s 4] 2140/7 D 0 16.4g 229
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Prediction Prediction   [v 5] 1640/1 C 1 14.0 36
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2640/9 D 0 18.1 400
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Gaia Sund Gaia Sund   [s 8] 2100/11 D 0 15.1 710
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Yetsye Yetsye   [s 4] 1609/10 C 2 14.4 185
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2660/5 D 6 17.6 285
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 5] 2160/10 C 0 g 268
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Happy Ours Happy Ours   [s 7] 2140/3 C 2 15.2 49
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Sharp Dream Sharp Dream   [s 5] 2140/12 B 0 g 65
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-11 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2160/5 B 3 17.9g 31
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2140/4 B 3 14.2 60
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Prediction Prediction   [v 5] 2140/10 C 2 15.2 61
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/4 D 1 15.3 327
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/5 D 0 12.6 856
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2640/3 B 1 15.5 34
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-5 King Jordan King Jordan   [v 8] 1609/4 C 7 15.3 165
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Exceed'em Exceed'em   [v 8] 2100/12 D 0 16.3g 731
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/10 D 0 16.8g 646
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 0 12.4 162
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/5 B 0 16.8 332
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2140/1 D 1 18.0 394
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2140/8 C 5 19.6 204
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/4 C 6 17.3 41
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 39
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2640/4 D str
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/2 B 0 14.7 138
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/6 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/10 D 4 14.7 419
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Highdrive Highdrive   [v 5] 1640/9 C 0 g 358
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/5 C 3 12.3 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/12 D 3 14.1 575
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2160/12 D 0 17.0 612
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-5 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/6 B 0 15.2g 64
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-4 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/6 C 2 18.7 27
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-1 Queenie Jovalley Queenie Jovalley   [s 5] 2140/11 C 4 17.4 475
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/4 C 3 15.1 407
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2640/10 D 6 14.8 100
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Castleman Castleman   [v 4] 2140/3 D 0 16.6 63
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/3 C 0 17.1 228
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/7 D 0 g 436
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/4 D 3 14.0 113
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 3160/12 C 0 15.2 471
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/3 C 0 g 28
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/3 C 0 g 89
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/6 D 0 g 128
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 1640/12 C 2 14.6 40
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2640/3 D 0 g 1000
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 King Jordan King Jordan   [v 8] 2140/2 D 0 195
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 7] 2140/12 B 6 17.3 673
2018-02-02 2018-02-02 Romme-7 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2140/2 D 1 18.9 22
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2160/9 B 1 15.9 18
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Giggs Boko* Giggs Boko*   [v 5] 2140/3 D 0 g 83
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/3 C 0 g 479
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/9 C 0 13.6 213
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/2 D 3 14.6 507
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/11 C 2 15.7 50
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 B 1 14.1 66
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-8 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/5 D 5 15.0 354
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/6 B 1 16.5 32
2019-12-18 2019-12-18 Åby-8 Epos Östervang* Epos Östervang*   [v 3] 2160/11 A 1 15.3 103
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Lady Red Summer Lady Red Summer   [s 4] 2140/5 D 0 13.3 1564
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 4] 1640/7 A 3 13.8 72
2019-05-22 2019-05-22 Åby-3 Bugsy Bugsy   [h 3] 2140/4 D 3 15.1 127
2019-05-16 2019-05-16 Åby-2 Ela Gammelsbäk* Ela Gammelsbäk*   [s 3] 2140/2 D 7 22.6g 243
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Eros Zola* Eros Zola*   [v 3] 2640/10 B 0 g 22
2019-02-22 2019-02-22 Åby-9 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/9 C 0 g 43
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 178
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 1640/10 C 6 14.5 154
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Moliere Moliere   [v 7] 2140/9 C 0 14.2 456
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 2660/13 C 0 16.2 111
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/1 C 3 17.3 42
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Moliere Moliere   [v 7] 2160/12 B 5 14.9 138
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 3180/13 C 0 16.1 362
2019-01-23 2019-01-23 Åby-6 Cadillac Shadow* Cadillac Shadow*   [h 5] 2140/5 C 2 14.8 35
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 1640/10 D 4 12.8 407
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Moliere Moliere   [v 7] 2640/3 B 4 16.0 137
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Dario Sotto* Dario Sotto*   [v 4] 2140/4 B 0 g 60
2019-01-17 2019-01-17 Åby-2 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/9 D 3 17.8 119
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/5 C 2 19.3g 64
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-3 Friday* Friday*   [s 3] 2140/8 D 0 17.0g 1116
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-1 Flipthecoin* Flipthecoin*   [h 3] 2140/5 C 0 21.1g 81
2020-03-05 2020-03-05 Åby-9 Cutty Sark* Cutty Sark*   [v 6] 2140/9 B 4 14.5 198
2020-03-05 2020-03-05 Åby-8 Twigs Briard* Twigs Briard*   [v 9] 2640/5 D 3 14.8 149
2020-03-05 2020-03-05 Åby-5 Eik Hindö* Eik Hindö*   [v 4] 2140/1 C 0 16.8 66
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-5 Gazella K.* Gazella K.*   [s 3] 2140/7 C 5 15.3 495
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-3 Enjoy the Game* Enjoy the Game*   [h 5] 2660/6 B 2 15.2 59
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-6 Enjoy's Rapide S.* Enjoy's Rapide S.*   [v 8] 2140/1 D 7 17.0 406
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-10 Zaffiro Jet* Zaffiro Jet*   [h 7] 1640/5 B 2 11.8 76
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-9 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 5] 1640/4 C 0 g 161
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-2 Jackpot B.R.* Jackpot B.R.*   [h 5] 2140/2 D 0 g 48
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-3 Enzo Design* Enzo Design*   [v 6] 2148/3 B 0 17
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-5 Farasi Surprise* Farasi Surprise*   [h 5] 1640/4 A 2 12.3 75
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-7 Golden Money* Golden Money*   [s 4] 2140/12 B 0 16.6 50
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-4 Champions Peak* Champions Peak*   [v 8] 2140/12 B 5 14.3 312
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-4 Coco Line* Coco Line*   [s 8] 2140/9 D 5 15.1g 118
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-6 Fritjof S.H.* Fritjof S.H.*   [v 6] 2140/13 C 7 13.1 98
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-11 Zaffiro Jet* Zaffiro Jet*   [h 8] 1640/12 D 0 13.0 430
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-5 Zaffiro Jet* Zaffiro Jet*   [h 8] 2140/10 C 2 13.0 62
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-4 Gucci Line* Gucci Line*   [v 5] 2140/11 C 1 14.5 22



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se