V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 Det blev ytterligare ett streck i räkningen för Who’s Who, Pasi Aikio och Örjan Kihlström i satsningen mot Prix d’Amerque...


 Det blev ytterligare ett streck i räkningen för Who’s Who, Pasi Aikio och Örjan Kihlström i satsningen mot Prix d’Amerque.
Fjolårets svenske derbyvinnare fick aldrig chansen att visa sitt kunnande då en galopp i startmomentet förstörde dagen och den andra möjligheten att kvala in till världens tuffaste travlopp.
Istället var det den tidigare kungen av Vincennes som visade att han fortfarande är en faktor att räkna med inför det stora slaget sista söndagen i januari.
Bold Eagle kom närmast från Breeders Crown-seger i Kanada och hade spelarkollektivet i ryggen i jakten på sin första seger över distans längre än 2 100 meter på Vincennes sedan triumfen i Prix de Paris 2017.
Och det var så när att det gick vägen.

Offensiv Raffin
Eric Raffin är kusken som fått uppdraget att försöka lotsa Bold Eagle till tredje triumfen i Prix d’Amerique sedan Björn Goop fått förtroendet bakom tränaren Sebastien Guaratos nya stjärna Face Time Bourbon.
Raffin körde hästen till seger i Prix Rene Balliere 2016 och valde ett offensivt upplägg i duons andra framträdande tillsammans.
Efter en kilometer i tredjespår forcerades åttaåringen till front utan att få några mothugg från Franck Nivard - kusken som var ordinarie bakom Bold Eagle innan Goop tog över i våras - och nu tagit starten bakom andrahandsfavoriten Delia du Pommereux.
Det visade sig vara en korrekt bedömning.
Bold Eagle tog emot alla attacker och såg ut att gå mot segern då Delia du Pommereux fick luckan 100 meter före mål.
En ursinnig slutstöt räckte precis till att fånga in ledaren, som ändå svarade för sin främsta prestation med aktuella förutsättningar på Vincennes sedan sin storhetstid.

Senare formtopp
För Delia du Pommereaux var det andra raka triumfen i Prix du Bourbonnais. I fjol kom hon till loppet med en serie urstarka prestationer i ryggen, men var ändå en överraskning som femårig nykomling i den äldre eliten.
Hästen tappade stilen totalt efter det och galopperade bort sig i Prix d’Amerique.
Söndagens seger var den första sedan dess och även första gången hästen tävlade barfota sedan i somras.
- Hon var verkligen tillbaka i toppform idag. Kusken behövde inte ens använda det norska huvudlaget. Jag är väldigt glad över att ha besegrat Bold Eagle. Nu gäller det att bevara den här formen till Prix d’Amerique, då ska hon gå barfota igen, berättade tränaren Sylvain Roger som har en spännande outsider inför det stora slaget i januari.
Den sista fribiljetten till Prix d’Amerique kneps av järnladyn Billie de Montfort medan svenskbekantingen och europamästarinnan Uza Josselyn spurtade mycket positivt till fjärdepriset, spelad till över 100 gånger pengarna.
Segertiden för Delia du Pommereaux blev 1.13,1/2 850 meter.

Robin Johansson, Kanal 75


 Att dra in 600 000 kronor i karriärens andra start är närmast unikt inom svensk travsport.Amelie Grif lyckades med bedriften då hon s..


 Att dra in 600 000 kronor i karriärens andra start är närmast unikt inom svensk travsport.
Amelie Grif lyckades med bedriften då hon skrällde hem fjolårets stora tvååringsfinal på Jägersro.
Men sedan har vägen mot stjärnorna inte varit spikrak för Björn Goops snabbfotade italienska som varit segerlös sedan årsdebuten och galopperat i fyra av årets sju starter.
Men på söndagen fick hästen visa sitt kunnande i den franska lejonkulan.
Goop körde aktivt om ledningen två gånger om innan han överlät kommandot till Mathieu Abrivard bakom Alessandro Gocciadoro-tränade In Your Dreams.
Åt denna fanns inget att göra, men Amelie Grif höll ifrån sig övriga och knep därmed karriärens näst största prischeck, värd cirka 180 000 kronor, på tiden 1.14,0/2 100 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.Legolas hade banan i Mölndal som hemmab..


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.
Legolas hade banan i Mölndal som hemmabana och i loppets femte upplaga fick publiken se den möjligen gladaste vinnaren.
Admir Zukanovic är hemmatränaren som klagat på att stallet haft en del ”stolpe ut” under 2019. I juli ställdes stjärnan Stepping Spaceboy av ett tag för en tävlingspaus efter att ha sprungit upp i gulddivisionen.
Trots att träningsrundorna gått i dur den senaste tiden vågade man inte riktigt tro på full pott.
Stefan Söderkvist tog ledningen från innerspåret med Stepping Spaceboy och trots flera tryckare under vägen kunde sexåringen kliva undan till seger på tiden 1.12,0 över 2140 meter med bilstart.
200 000 kronor in till det stora ägarstallet Denco HB i Kållered.
- Vilket lopp han gör. Tryckare i omgångar och får aldrig sitta ifred och så gör han ett sånt jävla lopp. Det ska inte gå tänkte jag, jublade Admir Zukanovic.
Jeppe Juel tryckte på med Deep Sea Dream för att om möjligt få krypa ner i ledarens rygg. På den sista bortre långsidan kom loppets andrahandsfavorit Slide So Easy klivande och i samma veva gjorde Carl Johan Jepson ett misslyckat försök att avancera med favoriten Betting Gangster.
Kusken kostade på sig ett skämt:
- Ibland önskar man att man var ensam i loppen. Det blev lite ryckigt kört och vi fick några över oss där ett par gånger men han var ju verkligen bra efter så här lång vila, sa Stefan Söderkvist.
Stepping Spaceboy är en effektiv frontrunner och har nu vunnit åtta av de tio loppen han fått springa i ledningen. Manne Börjesson sköter hästen.

Domarna studerade filmer
Avslutningsloppet – bronsdivisionen – blev dramatisk.
Måldomarnämnden dröjde väldigt länge med att förkunna resultatet och tittade noga på filmerna från upploppet.
Conrad Lugauers Night Brodde hade gått i ledningen och ledde i början av upploppet. Kort före mål tog sig favoriterna Man At Work och Örjan Kihlström förbi – men blev utkontrade.
Det handlade om att hästarna gick ihop för några sekunder och hjulen stötte i varandra.
Hade någon av kuskarna vinglat på den andre?
Conrad Lugauer fick segernicken av domarna med Night Brodde, andrahandsfavorit i loppet.

”Får nypa mig i armen”
Youanas lopp med 125 000 kronor till vinnaren inleddes med en vild kubbning om ledningen. Robert Bergh fick lägga iväg 1.09,2 första halvvarvet med innerspårets Miss Sober för att försvara ledningen. I mitten av den sista kurvan var Berghs häst trött och segern gick till Wild Love med Kevin Oscarsson i sulkyn.
Femåriga stoet Wild Love inledde från tolftespåret bakom bilen och lyftes ut 900 meter från mål i tredjespår och var strålande bra och bara längde på stegen över upploppet.
Segertiden skrevs till 1.13,1 över 2140 meter.
Bengt Simberg från Halmstad är hovslagaren som hittade sin stjärna som pensionär. Wild Love kostade 35 000 kronor på auktion och har nu sprungit in 1,4 miljoner.
- Det måste man säga var en bra affär! Det känns jätteroligt att vara med på den här nivån. Jag får nypa mig i armen till vardags när jag kör den här hästen, för hon är lydig som en pudel och är ju hur bra som helst, sa Bengt Simberg.

Lyckat för Goop
Björn Goop jobbade i Frankrike på lördagen där det blev en storloppsseger med franska Prix d’Amerique-hoppet Face Time Bourbon och egentränade Bryssel.
I V75 på Åby kom en stalldubbel i den lägsta klassen. Carl Johan Jepson lotsade Inspector till seger via open stretch och tog sig förbi ledande favoriten Pine Muscle.
Efter att hästen hade suttit fastlåst i tre lopp i följd i V75 hade spelarna fått upp vittringen för Helena Edlunds Beartime. Årjängshästen kördes av Örjan Kihlström och spelades till knapp favorit i klass I-försöket – och vann loppet.
Det blev ledningen från ett tredjespår och en lätt seger för fyraåringen.
- Det har varit en hel del skriveriet i tidningarna och han blev upphaussad och jag har aldrig varit så här nervös när han startat, sa amatörtränaren från Årjäng.
Helena Edlund berättade att hon såg första 500 meterna av loppet.
- Sedan vände jag mig om och lyssnade!
Petri Puros Martin de Bos är segerrik och tog nu sin tredje seger i silverdivisionen sedan början av oktober. Det handlade om voltstart och Peter Ingves styrde till ledningen från innerspåret med favoriten och tilläts bestämma tempot under loppet.
Startgalopp för andrahandsfavoriten Reverend Wine.
Take the A.Train kom med två raka segrar och ledde treåringsloppet på kupongen från start till mål. Christoffer Eriksson var avstängd och hade anlitat André Eklundh som kusk.
V75 blev hyfsat lätt. För sju rätt uppgick belöningen till 14 437 kronor. Sex rätt gav 215 kronor och fem rätt 31 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lörd..


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lördagen.
Björn Goop körde direkt till ledningen och fick värsta hotet Falcao De Laurma i rygg. Tempot var mycket lågt och Goop drog upp farten successivt och Face Time Bourbon var aldrig i närheten av förlust.
För Falcao De Laurma slutade det i galopp in på upploppet med till synes gott om krafter kvar.
Face Time Bourbon tränas av Sebastian Gurato som nu matchar sin fyraåring mot Prix de Continental 22 december och Prix d'Amerique sista helgen i januari.
Segertiden blev 1.14,6 över 2700 meter och segern  var värd 450 000 kronor.

Andra raka för Bryssel
Björn Goop hade en mycket fin eftermiddag på Vinncennes.
Egentränade Bryssel har inlett årets franska meeting på bästa sätt och tog andra raka segern på kort tid. Efter att ha avvaktat mitt i fältet i tredjespår gasade Björn Goop på för fullt i sista sväng och ryckte åt sig ett stort försprång och Bryssel var aldrig i förlustfara.
Segertiden blev 1.11,4 över 2100 meter med bilstart och förstapriset drygt 250 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 8] 2140/3 0 17.7 1254
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Bonnies Napoleon Bonnies Napoleon   [v 6] 1640/8 7 15.1 583
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Jeter Jeter   [v 5] 2140/5 0 34
2015-12-10 2015-12-10 Åby-3 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 3] 2140/3 0 g 440
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 2140/5 7 16.1 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 6] 2140/3 2 14.4 78
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Dreamgirl River Dreamgirl River   [s 4] 1640/9 5 13.7 124
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [h 2] 1640/9 4 16.7 78
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 6] 2140/4 0 g 76
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/5 3 16.4 30
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-8 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/9 4 14.7 175
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 1 15.0 26
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 Veams New Moon Veams New Moon   [s 5] 2140/3 1 15.2 62
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 3] 2140/6 4 16.5 30
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Pocus Broline* Pocus Broline*   [s 3] 1640/5 6 15.3 36
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Loppan Loppan   [s 4] 2140/3 7 16.1 38
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Silent Laser Silent Laser   [v 6] 1640/9 4 13.8 346
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/11 5 12.9 477
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2660/10 0 14.5g 487
2015-09-30 2015-09-30 Åby-3 Celebrity Lane Celebrity Lane   [v 5] 1640/6 8 13.4 17
2015-09-30 2015-09-30 Åby-8 Maison Michel Maison Michel   [v 4] 2140/9 0 15.4 69
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Mescal Mescal   [v 6] 2140/5 4 13.4 28
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/8 A 7 14.8 53
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Tipsy Tipsy   [s 4] 2140/5 C 0 67
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/2 B 2 13.9 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2640/12 A 0 16.5 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Razapazing* Razapazing*   [v 8] 1640/3 D 0 15.4 807
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/6 B 3 13.4 57
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1660/8 D 0 14.8 764
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 Jeter Jeter   [v 6] 2140/7 D 0 15.4 624
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Casterly Rock Casterly Rock   [h 2] 1640/5 D 1 17.9 19
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Treasure Island* Treasure Island*   [s 4] 2140/7 C str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Danedream Danedream   [s 3] 1640/8 D 0 g 1407
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 See The Dust See The Dust   [v 7] 2640/1 C 5 14.9 640
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/2 A 2 17.8 25
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Nassau Nassau   [s 4] 2140/2 B 0 g 51
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Lionize Lionize   [v 4] 2140/7 C 0 16.2 507
2016-10-15 2016-10-15 Åby-2 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 2140/2 C 0 g 59
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Laressa Laressa   [s 6] 2140/2 D 0 g 403
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 0 g 220
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Nassau Nassau   [s 4] 2140/7 C 2 14.5 46
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Hives Hives   [h 4] 2140/10 B 4 16.4 41
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Super Nisse Super Nisse   [v 11] 2160/9 D 7 18.7g 229
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 29
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Endora de Busset Endora de Busset   [s 2] 1640/5 D 4 30.4g 108
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Sorriso Degli Dei Sorriso Degli Dei   [h 5] 2140/7 A str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2160/7 C 0 14.6 755
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Seul en Tete Seul en Tete   [v 4] 1640/9 D 1 12.9 210
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-12 Triton Neergård* Triton Neergård*   [v 6] 2140/8 A 0 17.6g 101
2016-09-07 2016-09-07 Åby-6 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 3160/7 A 0 15.4 68
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/1 C 0 g 134
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2140/2 B 0 432
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Veams Ackord Veams Ackord   [s 4] 1640/10 D 6 15.5 692
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Nassau Nassau   [s 4] 2140/6 D 0 20.0g 77
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/7 D 1 15.5 246
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 3180/13 C 0 15.3 504
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2140/8 D str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/8 D 7 16.9 1419
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2640/10 D 7 15.8 181
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 1640/9 D 0 16.3 1013
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Robros Brazza Robros Brazza   [h 6] 2640/6 A 3 14.9 92
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2160/7 C 7 17.0 742
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/11 B 7 15.0 147
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 You Better You Bet You Better You Bet   [v 4] 2140/9 C 0 g 876
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/11 B 6 15.0 196
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 2 14.3 121
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/11 C 2 14.7 14
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Lionize Lionize   [v 4] 2140/6 B 0 17.2 56
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Bella Donna Bella Donna   [s 8] 1640/9 D 0 g 495
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Look de Garden Look de Garden   [v 6] 2140/4 C 2 17.6g 326
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Melvin Z. Melvin Z.   [v 10] 2640/10 D 8 15.7 320
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/3 D 0 g 184
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 3200/8 C 5 16.1 122
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/9 B 7 16.4 37
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 Lionize Lionize   [v 4] 2140/3 A 1 18.4 20
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 1640/1 C 4 14.9 66
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Bolide de Bry Bolide de Bry   [v 5] 3140/1 B 0 g 92
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 To You* To You*   [s 6] 2140/12 B 5 15.3 79
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2640/10 B 4 15.8 72
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Pim Pim Tromb Pim Pim Tromb   [s 5] 2140/5 B 0 18.4 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/8 D 0 17.2 241
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Höwings Sydsturm* Höwings Sydsturm*   [v 6] 2160/5 B 1 16.4g 37
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Victor Rush* Victor Rush*   [h 5] 1640/4 A 2 15.0 16
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Capac Boko Capac Boko   [v 7] 2140/7 D 5 15.6g 273
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Causette d'Atout Causette d'Atout   [s 4] 1640/12 B 0 g 35
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-2 Yatagan Love* Yatagan Love*   [v 4] 1640/9 B 3 13.9 71
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Dennis C.K. Dennis C.K.   [v 4] 2640/2 C 2 16.5 30
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Elton Attack Elton Attack   [v 5] 2140/7 C 4 15.1 45
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 2140/10 C 1 14.8 39
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-5 Cool as Fire Cool as Fire   [s 8] 2140/8 B 7 17.0 261
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Pro Bono Broline Pro Bono Broline   [s 4] 2140/8 A 6 18.6 33
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 2140/11 A 3 15.1 18
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 1640/8 A 5 15.3 53
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 3140/1 D 0 19.2 2885
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 1609/8 B 0 14.5g 28
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 1609/7 A 2 13.5 12
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Glider Slider Glider Slider   [v 5] 1609/3 B 4 14.8 35
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 7] 1609/6 C 0 15.6 120
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Royal Bee Royal Bee   [v 8] 2140/8 B 3 13.9 36
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Lordspirit Lordspirit   [h 4] 2140/8 A 0 15.3g 45
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Cherie Jaam Cherie Jaam   [s 4] 1640/4 D 1 14.6 86
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/11 B 5 12.7 426
2016-04-30 2016-04-30 Åby-13 Telegram Sam Telegram Sam   [s 6] 2140/12 D 6 15.2 437
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-7 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 5] 2140/12 C 5 14.2 481
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2140/3 C 0 16.0g 179
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/5 C 7 16.4 134
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Global Tinghöj Global Tinghöj   [v 3] 2140/8 C str
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Barkåks Surprise Barkåks Surprise   [s 5] 2140/3 B 5 15.1 414
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-8 Safari K.* Safari K.*   [v 7] 1640/6 C 0 12.8 70
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-6 Graciosa d'Inverne Graciosa d'Inverne   [s 5] 2140/9 D 0 17.3 1208
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/2 C 6 16.2 260
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Berra K. Berra K.   [v 5] 2140/4 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Tumble Dryer Tumble Dryer   [h 4] 2140/1 C 1 14.6 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/5 D 0 13.6 662
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 4] 2160/6 A 0 g 26
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 1640/8 D str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 5] 2140/12 B 4 15.3 36
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Ocean Kronos Ocean Kronos   [v 8] 2140/8 C 4 13.7 70
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Yrr Yrr   [v 4] 1640/5 C 3 14.1 16
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-8 Valnes Gary Valnes Gary   [v 4] 2640/7 D 0 16.8 83
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-7 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/5 C str
2016-03-03 2016-03-03 Åby-9 Provst Meyer* Provst Meyer*   [v 9] 1640/2 C 6 13.7 348
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Escapade Escapade   [s 5] 2640/8 C str
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Going Popp Going Popp   [s 5] 2140/1 A 0 g 248
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Rio de Janeiro* Rio de Janeiro*   [v 8] 2140/2 C 0 g 193
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 1640/6 B 0 g 36
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Basic Instinct Basic Instinct   [h 3] 2140/1 C 1 16.7 33
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Salma Silvio Salma Silvio   [s 4] 2640/3 A 0 g 37
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 1640/2 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Piggybank Piggybank   [s 7] 2160/12 B 0 15.3 547
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Silas Östervang* Silas Östervang*   [v 7] 2140/5 D 6 16.4 116
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2160/4 C 6 18.3 512
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 1640/4 D 0 15.9 510
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Che Guevara Che Guevara   [v 6] 2140/10 D 2 15.3 16
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Support Me Support Me   [s 4] 2160/11 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Pronto Jet* Pronto Jet*   [s 9] 1640/4 D 0 17.9 907
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Picasso Face Picasso Face   [v 4] 2160/13 C 0 633
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Borups Orkide Borups Orkide   [s 4] 1640/12 B 4 15.9g 46
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-4 Argwintina Argwintina   [v 9] 2140/2 D 0 g 51
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Support Me Support Me   [s 4] 2160/7 C 5 19.4 358
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 5] 2140/1 D 3 15.0 589
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-4 Berra K. Berra K.   [v 5] 2640/7 B 1 17.4 138
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Tack Wee* Tack Wee*   [v 6] 2140/15 B 1 14.8 101
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Prediction Prediction   [v 4] 2160/3 A 4 18.6 21
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/1 D str
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 117
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/3 D 1 15.9 15
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 1640/5 C 0 14.6 76
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/1 C 0 18.7 444
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-6 Prediction Prediction   [v 4] 2640/10 C 0 16.6 52
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/14 A 5 16.2 97
2017-12-15 2017-12-15 Romme-3 Trilly of Nando Trilly of Nando   [s 5] 2140/8 C 1 16.6 19
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2140/7 D 0 g 187
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2100/6 D 0 20.1 210
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Staro Key West Staro Key West   [v 4] 2140/1 C 8 20.4 85
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellis Bellis   [s 4] 2100/8 A 3 18.4 30
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Prediction Prediction   [v 4] 2140/10 C 1 15.4 34
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 C 0 16.3 152
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-9 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/3 B 7 15.9 19
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 1640/12 C 5 15.4 693
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 5] 2140/2 C 0 15.5 61
2017-12-01 2017-12-01 Romme-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 10] 2140/4 D 0 14.3 548
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Spicy A. Spicy A.   [v 8] 2140/5 C 0 15.9g 66
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/2 C 7 16.4g 26
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Taffy Taffy   [h 5] 2140/5 B 5 15.0 94
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 1640/10 D 0 14.7 453
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-5 Tzatziki Tzatziki   [v 3] 2140/7 B 0 17.8 582
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-10 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/4 D 3 15.1 454
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Highdrive Highdrive   [v 4] 2140/12 C 2 15.3 83
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/9 C 2 16.1 35
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-2 Bear Lassie Bear Lassie   [s 3] 1640/5 C 8 17.6 351
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 5 15.7 1056
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-2 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/7 C 0 17.8 438
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Hot Shot Hot Shot   [v 9] 2140/4 D 0 g 63
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/9 D 0 g 52
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2100/1 C 1 17.1 35
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-7 Prediction Prediction   [v 4] 1640/10 B 1 13.7 18
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-6 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/2 A 5 15.7 167
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-7 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/3 C 2 16.0g 20
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-5 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 3] 2140/12 D 0 23.1g 809
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2640/2 D 0 g 96
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-7 Cassano Bob Cassano Bob   [v 6] 2160/9 B 4 16.4g 41
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Elias Avant Elias Avant   [v 5] 2100/7 C 0 g 278
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Yippee Yippee   [v 4] 1640/12 D 0 g 234
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/9 D 0 g 745
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2140/10 C 2 15.7 98
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Twinberry Twinberry   [v 5] 2140/6 A 1 15.8 22
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2140/5 B 1 16.1 26
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/2 D 6 17.6 75
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2140/11 B 1 17.9 93
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/2 B 6 15.4 144
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 144
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/8 B 4 15.7 81
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 4] 2140/1 D 3 16.6 238
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Prediction Prediction   [v 4] 1640/5 B 1 13.5 21
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-5 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/11 B str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/10 D 3 15.0 109
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Marion Marion   [s 4] 2140/9 D 7 17.3 138
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Listas Spirit Listas Spirit   [v 8] 2140/6 D 4 15.6 328
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/11 B 3 16.4 35
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/4 B 0 14.7 88
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-10 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 4] 2140/9 C 0 g 288
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-8 Kavata Käll Kavata Käll   [s 3] 2140/5 D 0 15.3 191
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-3 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 2140/10 C 0 14.6 198
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Prins Alf Prins Alf   [v 12] 2160/7 D 1 15.0 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/4 D 2 14.4 168
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Enjoy's Pajazzo Enjoy's Pajazzo   [v 3] 2140/12 B 5 17.4 197
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Jangus Jangus   [v 5] 2140/1 D 0 17.1 691
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2160/11 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Palema Photo* Palema Photo*   [v 9] 2140/7 D 6 13.5 376
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 4] 2140/12 C 5 14.0 262
2017-10-13 2017-10-13 Romme-7 Flight Danseur Flight Danseur   [s 5] 2140/4 A str
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 All Star All Star   [v 5] 1640/5 A 0 g 90
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Gaia Sund Gaia Sund   [s 7] 1640/9 B 6 14.3g 89
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 6] 2160/7 A 5 15.9 59
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/9 C 8 21.5g 125
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-5 Firstlady Michelle Firstlady Michelle   [s 4] 2140/9 C 0 15.1g 78
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Jangus Jangus   [v 5] 1609/7 D 5 15.6 31
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-6 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 6] 2100/1 C 0 g 43
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 2100/8 C 0 18.9 321
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/7 B 3 14.0 22
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/1 D 0 14.1 228
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 4] 2140/10 D 5 16.4 413
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 598
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-8 Vellum Paper Vellum Paper   [s 3] 2140/10 D 5 16.7 1028
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/1 D 0
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2180/10 B 4 14.9 51
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Picasso Doc Picasso Doc   [v 6] 2140/4 D 3 17.2 121
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Jangus Jangus   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 148
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-7 Exceed'em Exceed'em   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 110
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/3 B 7 19.4g 26
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/1 C 0 15.9 28
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-10 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2640/12 A 1 16.2 17
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 McAdams Eye McAdams Eye   [s 8] 1640/8 D 0 15.8 1821
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-6 Ready to Flex Ready to Flex   [v 5] 2140/5 C 1 14.0 80
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Jangus Jangus   [v 5] 1640/4 D 0 g 145
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1640/8 C 0 17.6 166
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/6 B 1 14.8 21
2017-09-08 2017-09-08 Romme-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/5 D 6 15.5 197
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2160/13 B 1 16.0 309
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/1 C 4 14.7 646
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-1 Verymuchkiss Karsk Verymuchkiss Karsk   [v 8] 2660/4 C 4 15.3 239
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 5] 2160/5 C 8 17.2g 145
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 A 1 13.4 41
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Untilwemeetagain Untilwemeetagain   [v 4] 2140/1 D 5 17.4 33
2017-08-28 2017-08-28 Romme-7 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/6 C 8 15.6 114
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Alexandra Coger Alexandra Coger   [s 4] 2140/1 C 2 15.7 71
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 4] 2140/2 B 0 16.0 38
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 M.T.Larissa M.T.Larissa   [s 4] 1640/6 D 0 15.1 39
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 B 0 15.5 362
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/10 C 5 14.7 227
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/13 C 1 17.7 244
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Stonebridge Force Stonebridge Force   [v 5] 2140/3 B 0 16.6g 48
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-4 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/3 C 6 15.0 514
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/4 C 8 16.4 58
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-5 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2640/3 B 4 16.6g 28
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 17.3 25
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2160/11 D 4 16.2 111
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/9 A 4 17.5 51
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Dennis de Castella Dennis de Castella   [v 6] 2140/15 D 0 14.3g 227
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2100/9 D 2 14.7 69
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/2 C 2 14.8 27
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/8 A 2 15.9 31
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-5 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1609/8 B 2 14.7 245
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Raiseyourglass Raiseyourglass   [s 5] 2140/10 D 5 16.0 533
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 New Aviator New Aviator   [v 5] 2640/1 D 1 16.1 52
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 2140/6 C 0 15.2 94
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Twinberry Twinberry   [v 5] 2160/4 A 1 16.4 16
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Divine Divine   [s 5] 1640/12 C 4 15.3 442
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Uncle Wise As* Uncle Wise As*   [v 4] 2140/5 C 6 14.5 84
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 175
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 B 0 g 42
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-10 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/1 D 5 17.9g 148
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 1640/1 C 1 14.9 41
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2140/10 A 2 16.1 49
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 1640/9 C 4 15.3 34
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Gogo di Quattro Gogo di Quattro   [v 4] 2140/2 D 2 16.5 41
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/5 C 0 g 91
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 B str
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/7 B 0 16.2 56
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 1640/5 A 0 64
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 C 4 17.3g 96
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2640/10 B 0 15.8 113
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/1 D 0 g 346
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/7 C 4 17.0 201
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-1 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 3160/9 C 0 16.3 107
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 31
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2140/14 A 2 15.0 52
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-15 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/12 C 4 10.9 38
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/5 C 6 17.7g 96
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/1 A 1 16.6 19
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-2 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/1 C 1 17.8 28
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-8 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2140/4 B str
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-4 Stardate Stardate   [s 3] 2140/9 D 0 g 1554
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/6 B 0 g 91
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2140/9 D 0 g 91
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 2140/3 C 4 13.6 108
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/12 C str
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/7 A 1 13.8 16
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 2100/3 B 0 g 194
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2160/8 D 3 15.9 30
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 5] 1640/5 C 0 15.6g 102
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-1 Above All Gin Above All Gin   [v 3] 2100/7 C 2 15.3 105
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 7] 2140/8 A 0 15.2 128
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-6 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 1640/9 D 6 12.4 582
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 C str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 A 6 16.9 29
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Stardate Stardate   [s 3] 2140/1 D 0 17.4g 279
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 4] 2640/8 C 6 15.4 152
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Isola Sund Isola Sund   [s 5] 2160/9 A 7 16.3 279
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/11 A 2 15.6 44
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-8 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2140/9 B str
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Dilba Sisu Dilba Sisu   [s 4] 2140/11 D 3 16.1 42
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 New Aviator New Aviator   [v 5] 2140/5 D 8 20.2g 149
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/1 D 0 15.0 873
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-5 Alliss Wadd Alliss Wadd   [s 3] 2140/6 D 0 19.1g 468
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2160/11 A 1 15.0 17
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 1640/5 C 0 14.5 42
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2160/13 B 2 16.1 40
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-8 Genuine Boko Genuine Boko   [s 4] 1640/8 C 0 14.9g 32
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2140/4 C 0 g 125
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 2140/1 D 2 14.8 123
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-8 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 1640/4 D 2 12.3 336
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Axel Wadd Axel Wadd   [v 7] 2140/8 D 6 13.8 236
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 7] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 5] 2140/3 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Wunder Dream Wunder Dream   [s 4] 2140/3 C 1 17.5 20
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 4] 2140/1 B str
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 3] 2140/5 C 2 15.4 311
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Caddie Lac Caddie Lac   [s 4] 2140/6 D 0 17.1 734
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/10 A 3 16.9 85
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Destiny K. Destiny K.   [s 4] 2140/1 C 5 16.5 92
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 2140/5 C 2 14.9 54
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/1 D 4 16.1 139
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Andy Pandy Andy Pandy   [v 6] 2660/9 C str
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/3 C 0 13.7 121
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-10 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/5 C 5 14.0 72
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 269
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-7 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/6 B 1 14.3 29
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2660/14 A 0 g 27
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 109
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Albatros D.K.* Albatros D.K.*   [v 5] 2640/10 B 2 14.5 23
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2140/9 C 7 17.2 596
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/7 A 0 17.3g 56
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Maxmara Maxmara   [s 8] 2140/8 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 1640/3 A 2 13.7g 14
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Dream of Trix Dream of Trix   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 1086
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 B 0 17.0 31
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Vici Supreme Vici Supreme   [v 4] 2140/7 D 0 19.7 148
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2100/2 C 8 19.0 144
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Farbaute Farbaute   [v 6] 2140/5 B 0 g 167
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Frisco Runner Frisco Runner   [v 5] 2140/8 A 4 16.4 35
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2640/12 C 7 16.1 630
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Made Pure Love Made Pure Love   [s 7] 2140/9 D 0 g 385
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 1640/2 D 7 15.4 110
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 5] 2140/1 C 3 15.1 276
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Emil Tuffing Emil Tuffing   [v 7] 2140/15 A 0 18.7 28
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Digital Winner Digital Winner   [v 6] 2640/2 A 3 17.9g 20
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Millam Dream Millam Dream   [s 5] 2140/8 C 3 17.2 28
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/10 A 4 13.5 28
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Red Rose America* Red Rose America*   [s 7] 2180/13 A 1 12.7 27
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Etosha Boko Etosha Boko   [v 6] 1640/4 B 3 13.5 39
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-8 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 1640/7 B 0 20.0 178
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Yrr Yrr   [v 5] 2140/1 D 0 16.0 581
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Dust Collector Dust Collector   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Galvanize'em Galvanize'em   [v 5] 2140/2 B 2 17.5 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Gigant Proud Gigant Proud   [v 9] 1640/1 C 4 14.4 37
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Izellah Zon Izellah Zon   [s 4] 1640/10 B 0 20.7g 198
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/2 A 0 56
2018-11-15 2018-11-15 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2160/10 B 3 16.1 91
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-7 Moliere Moliere   [v 6] 3140/4 C 7 15.5 87
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2640/7 D 0 14.6 313
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Bugsy Bugsy   [h 2] 2140/4 D 0 g 68
2018-10-24 2018-10-24 Åby-3 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 3] 2140/5 D 2 15.1 40
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 1640/12 C 0 g 443
2018-08-11 2018-08-11 Åby-5 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 2140/7 D 6 13.1 597
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/11 C 5 14.2 117
2018-08-10 2018-08-10 Åby-11 Strong Case* Strong Case*   [h 3] 2140/1 B 0 22
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-7 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 4] 2140/10 C 7 14.6 113
2018-06-07 2018-06-07 Åby-6 Wilma Leggrowbach* Wilma Leggrowbach*   [s 7] 3140/2 C 6 15.9 637
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Caroline K.* Caroline K.*   [s 4] 2140/7 D 0 16.4g 229
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-7 NY Lovemelikeyoudo* NY Lovemelikeyoudo*   [s 3] 2140/1 D 1 16.6 162
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Prediction Prediction   [v 5] 1640/1 C 1 14.0 36
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2640/9 D 0 18.1 400
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Yetsye Yetsye   [s 4] 1609/10 C 2 14.4 185
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Gaia Sund Gaia Sund   [s 8] 2100/11 D 0 15.1 710
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2660/5 D 6 17.6 285
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Wunder Dream Wunder Dream   [s 5] 2160/10 C 0 g 268
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Happy Ours Happy Ours   [s 7] 2140/3 C 2 15.2 49
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Sharp Dream Sharp Dream   [s 5] 2140/12 B 0 g 65
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2140/4 B 3 14.2 60
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-11 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2160/5 B 3 17.9g 31
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/4 D 1 15.3 327
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Prediction Prediction   [v 5] 2140/10 C 2 15.2 61
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2640/3 B 1 15.5 34
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/5 D 0 12.6 856
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-5 King Jordan King Jordan   [v 8] 1609/4 C 7 15.3 165
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Exceed'em Exceed'em   [v 8] 2100/12 D 0 16.3g 731
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/10 D 0 16.8g 646
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 0 12.4 162
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/5 B 0 16.8 332
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2140/1 D 1 18.0 394
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2640/5 C 5 16.6 39
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/4 C 6 17.3 41
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Jangus Jangus   [v 6] 2140/8 C 5 19.6 204
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/2 B 0 14.7 138
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2640/4 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Cassano Bob Cassano Bob   [v 7] 2140/6 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Highdrive Highdrive   [v 5] 1640/9 C 0 g 358
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/10 D 4 14.7 419
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-4 M.T.Marrahboo M.T.Marrahboo   [s 4] 2140/6 C 2 18.7 27
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-5 Water to Wine Water to Wine   [s 5] 1640/6 B 0 15.2g 64
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2160/12 D 0 17.0 612
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/12 D 3 14.1 575
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/5 C 3 12.3 117
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-1 Queenie Jovalley Queenie Jovalley   [s 5] 2140/11 C 4 17.4 475
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/4 C 3 15.1 407
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-7 Highdrive Highdrive   [v 5] 2640/3 C 0 17.1 228
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Castleman Castleman   [v 4] 2140/3 D 0 16.6 63
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-9 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2640/10 D 6 14.8 100
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/7 D 0 g 436
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 King Jordan King Jordan   [v 8] 1640/4 D 3 14.0 113
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/3 C 0 g 28
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 3160/12 C 0 15.2 471
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 1640/12 C 2 14.6 40
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/6 D 0 g 128
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/3 C 0 g 89
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 7] 2140/12 B 6 17.3 673
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 King Jordan King Jordan   [v 8] 2140/2 D 0 195
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2640/3 D 0 g 1000
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2160/9 B 1 15.9 18
2018-02-02 2018-02-02 Romme-7 M.T.Mourinho M.T.Mourinho   [v 4] 2140/2 D 1 18.9 22
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Giggs Boko* Giggs Boko*   [v 5] 2140/3 D 0 g 83
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/3 C 0 g 479
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/9 C 0 13.6 213
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/11 C 2 15.7 50
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/2 D 3 14.6 507
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 B 1 14.1 66
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-8 Enge Lincoln Enge Lincoln   [v 6] 2140/5 D 5 15.0 354
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Highdrive Highdrive   [v 5] 2140/6 B 1 16.5 32
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Lady Red Summer Lady Red Summer   [s 4] 2140/5 D 0 13.3 1564
2019-05-22 2019-05-22 Åby-3 Bugsy Bugsy   [h 3] 2140/4 D 3 15.1 127
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 4] 1640/7 A 3 13.8 72
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 Eros Zola* Eros Zola*   [v 3] 2640/10 B 0 g 22
2019-05-16 2019-05-16 Åby-2 Ela Gammelsbäk* Ela Gammelsbäk*   [s 3] 2140/2 D 7 22.6g 243
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 1640/10 C 6 14.5 154
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/2 C 0 17.6 178
2019-02-22 2019-02-22 Åby-9 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/9 C 0 g 43
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Moliere Moliere   [v 7] 2140/9 C 0 14.2 456
2019-02-14 2019-02-14 Åby-5 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/1 C 3 17.3 42
2019-02-14 2019-02-14 Åby-8 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 5] 2660/13 C 0 16.2 111
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 3180/13 C 0 16.1 362
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-9 Moliere Moliere   [v 7] 2160/12 B 5 14.9 138
2019-01-23 2019-01-23 Åby-6 Cadillac Shadow* Cadillac Shadow*   [h 5] 2140/5 C 2 14.8 35
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Twigs Briard Twigs Briard   [v 8] 1640/10 D 4 12.8 407
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Ms Love Force* Ms Love Force*   [s 4] 2140/5 C 2 19.3g 64
2019-01-17 2019-01-17 Åby-2 Petruska* Petruska*   [s 4] 2140/9 D 3 17.8 119
2019-01-17 2019-01-17 Åby-3 Dario Sotto* Dario Sotto*   [v 4] 2140/4 B 0 g 60
2019-01-17 2019-01-17 Åby-8 Moliere Moliere   [v 7] 2640/3 B 4 16.0 137ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se