V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-8 Björnli Ada Björnli Ada   [s 11] 2140/5 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Quicksilver Quicksilver   [v 10] 2160/13 0 g 789
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-1 Juliana T.T. Juliana T.T.   [s 7] 2140/1 7 21.8g 28
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 W.S.Malte W.S.Malte   [v 6] 2180/11 8 31.1 69
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-1 Svall Conrad Svall Conrad   [v 7] 2140/7 0 29.7 192
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 1640/6 A 3 15.2 43
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2140/7 B 0 256
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-4 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 1660/9 C 4 24.9 53
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 B str
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 2140/4 D 7 17.1 90
2016-11-04 2016-11-04 Romme-7 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/10 D 0 18.6 2114
2016-11-04 2016-11-04 Romme-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/3 C 5 18.0 633
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Fantom Håleryd Fantom Håleryd   [v 7] 2140/6 D 0 17.0 1077
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2140/8 D 0 17.4 782
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/5 C 8 18.9 545
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/10 C 7 17.6 290
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2640/3 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Tom Jones Tom Jones   [v 7] 2140/2 D 7 19.3g 513
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-3 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2640/5 C 0 18.5 939
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 B 5 15.0 71
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2180/11 D 0 21.7 669
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/5 D 0 16.7g 460
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-3 W.S.Malte W.S.Malte   [v 7] 2180/10 C 0 34.5 169
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Fantom Håleryd Fantom Håleryd   [v 7] 2140/7 C 3 16.4 242
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-3 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 2140/3 C 0 g 67
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 2168/13 C 0 25.5 751
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/2 D str
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Maj Turbo Maj Turbo   [s 3] 2140/12 C 5 18.2 502
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Snö Remma Snö Remma   [s 3] 2140/2 D str
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-8 Yller Tabac Yller Tabac   [v 5] 1660/11 D 0 36.0 1379
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 7] 2160/15 C 6 18.4 1923
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 7] 2140/3 D 2 29.8 331
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 1660/10 B 0 g 63
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-10 Tom Jones Tom Jones   [v 7] 2140/4 D 6 20.1 509
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-9 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/9 D 5 19.5 81
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-11 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [h 3] 2140/5 B 2 18.5 231
2016-08-22 2016-08-22 Romme-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 2160/6 B 0 g 42
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 4] 1640/5 D 0 g 106
2016-08-16 2016-08-16 Romme-7 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [h 3] 2140/4 D 0 g 701
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 2160/10 A 1 26.5 27
2016-07-29 2016-07-29 Romme-8 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [h 3] 2140/7 B 7 20.0 364
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 3140/3 D str
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2160/12 C 4 17.6 66
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Yller Tabac Yller Tabac   [v 5] 1660/8 D 6 33.0 441
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-4 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 2160/8 D 2 25.2 1466
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Lienpilen Lienpilen   [v 10] 1640/3 D 0 g 352
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-4 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/5 D 2 17.0 274
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [h 3] 2140/5 D 6 18.6 464
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-10 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2660/4 B 3 18.2 223
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Svall Conrad Svall Conrad   [v 8] 2140/6 D 0 28.6 117
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 4] 2180/10 B 0 g 29
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-1 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/2 D 3 17.4 437
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-5 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 4] 2160/11 B 0 g 81
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 3140/6 D 0 20.6 1570
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-6 Alina B.F. Alina B.F.   [s 7] 2140/2 D 0 38.9 288
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Summer Byrds Summer Byrds   [v 7] 2140/2 D 0 g 610
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Alina B.F. Alina B.F.   [s 7] 2160/7 D str
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 1660/14 D 0 16.6 1283
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 4] 2140/2 D 0 g 92
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-2 Alina B.F. Alina B.F.   [s 7] 2140/1 D 4 35.8 241
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2140/11 B 0 18.2 307
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 4] 2140/4 D 1 17.0 56
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-8 Alina B.F. Alina B.F.   [s 7] 2160/14 D 8 33.7 1688
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-6 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2140/11 B 3 19.1 189
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-4 Alina B.F. Alina B.F.   [s 7] 1660/3 D 0 144
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-6 Rubin Egely Rubin Egely   [v 8] 2140/11 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-4 Alina B.F. Alina B.F.   [s 7] 1660/3 D 0
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Frejvinn Frejvinn   [v 5] 2140/2 D str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-6 Lill Kristina Lill Kristina   [s 4] 1640/1 D 6 35.8g 52
2017-11-09 2017-11-09 Romme-8 Lill Micke Lill Micke   [v 10] 2140/11 C 0 31.2g 366
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Cash Money Cash Money   [v 4] 2140/14 B 0 21.3g 163
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2140/10 B 7 27.1 178
2017-10-31 2017-10-31 Romme-9 Paul's Legacy Paul's Legacy   [v 10] 2140/2 D str
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Captain Qbin Captain Qbin   [v 8] 2140/3 D 0 17.7 542
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2160/11 C 0 24.2 672
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-2 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 1640/10 B 5 24.3 470
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-7 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 8] 2140/7 D 0 g 33
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-3 Frejvinn Frejvinn   [v 5] 2140/7 C str
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2160/10 B 8 26.7 182
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Lienpilen Lienpilen   [v 11] 1660/8 D 0 31.4 616
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-7 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 2140/4 B 7 17.6 191
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/7 C 3 15.0 305
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2160/12 B 4 26.3 194
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-9 Lill Micke Lill Micke   [v 10] 3160/9 C 0 32.1g 312
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-7 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 1640/3 C 7 15.6 237
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-6 Lill Lykka Lill Lykka   [s 3] 1660/13 C 8 35.3 448
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-3 Maj Turbo Maj Turbo   [s 4] 2160/12 A 8 17.9 191
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-2 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 8] 2640/1 C 1 30.1 45
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Lyckeprinsen Lyckeprinsen   [v 5] 2160/4 B 0 g 74
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-2 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2160/8 B str
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2140/4 D 0 28.3 717
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 7] 2140/1 D 0 19.4 1241
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Lill Micke Lill Micke   [v 10] 2160/10 A 2 28.9 114
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 7] 1640/9 D 0 25.0g 3632
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-6 Frejvinn Frejvinn   [v 5] 2140/4 D 4 32.8 228
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-4 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2140/8 C 4 19.5 535
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-4 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2140/9 C 6 19.6 629
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-3 Frejvinn Frejvinn   [v 5] 1640/2 D 5 33.5g 126
2017-07-28 2017-07-28 Romme-4 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 1660/12 B 0 25.8g 192
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Cash Money Cash Money   [v 4] 2140/11 C 4 17.1 510
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2160/3 B 1 25.9 63
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-1 Frejvinn Frejvinn   [v 5] 1660/9 D 0 g 219
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-2 Cash Money Cash Money   [v 4] 2140/2 B 3 17.3 80
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-1 Lill Lykka Lill Lykka   [s 3] 2140/4 B 0 41.2g 611
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-3 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 1140/1 C 0 g 316
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Lienpilen Lienpilen   [v 11] 2180/9 B 5 470
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-4 Eleanor Shellby Eleanor Shellby   [s 5] 2140/5 D 0 g 226
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Otoro Otoro   [v 10] 2140/7 D str
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2140/1 C 0 25.9 488
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2160/7 D 0 21.3 464
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 Bon Esprit Bon Esprit   [s 9] 2140/10 C 0 18.5 676
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-1 Lill Lykka Lill Lykka   [s 3] 2140/2 D 6 37.3g 429
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Frejvinn Frejvinn   [v 5] 1660/15 B 0 33.6g 1845
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 1660/8 D 0 24.2 473
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Under Sund Under Sund   [v 9] 2140/8 D str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 Chamille Chamille   [s 6] 2640/2 B 0 17.7g 382
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-3 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 1640/11 C 3 25.6 307
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-1 Lill Lykka Lill Lykka   [s 3] 2140/2 D 6 36.2 405
2017-05-12 2017-05-12 Romme-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2140/9 B 3 25.2 993
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Teyla Teyla   [s 6] 2160/6 B 4 14.9 41
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-6 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 1640/1 C 0 14.2 226
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 Promise Promise   [s 6] 2160/13 C 8 22.6g 108
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Stella Palema Stella Palema   [s 6] 2140/13 D str
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-7 Lill Micke Lill Micke   [v 10] 2160/4 A 6 30.3g 63
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Stella Palema Stella Palema   [s 6] 2140/12 D 0 17.5g 618
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Raja Ribb Raja Ribb   [v 5] 2140/4 D 5 13.6 317
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-6 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2180/5 D 7 19.5 654
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-4 Teyla Teyla   [s 6] 2160/7 A 4 16.8 45
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-10 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2140/8 D 6 23.1 96
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2140/11 C 4 17.4g 165
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 7] 2140/6 D 0 17.1 456
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Rubin Egely Rubin Egely   [v 9] 2160/11 C 0 17.8 397
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 7] 2140/15 C 2 17.5 248
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 2140/6 C str
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-5 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 7] 2140/4 D 6 16.7 475
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Rubin Egely Rubin Egely   [v 9] 2140/7 C 0 17.2 462
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-7 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2160/10 C 0 29.0 907
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-2 Lill Micke Lill Micke   [v 10] 1680/11 A 3 28.8 102
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Promise Promise   [s 6] 2140/6 D 0 19.6g 255
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 1640/4 C 1 13.5 266
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-6 Rubin Egely Rubin Egely   [v 9] 2640/2 D 0 18.8 2823
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Svall Conrad Svall Conrad   [v 9] 2160/4 B 4 29.5 72
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-8 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 5] 1640/5 C 6 17.4 38
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-1 Promise Promise   [s 6] 1640/2 C 6 16.2 356
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Lienpilen Lienpilen   [v 11] 2180/10 C 0 g 817
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 Nimrod Nimrod   [v 11] 2160/6 D 0 20.4 449
2017-02-03 2017-02-03 Romme-10 Rubin Egely Rubin Egely   [v 9] 2160/7 B 5 17.9 70
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Summer Byrds Summer Byrds   [v 8] 2140/1 D 0 20.7 971
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Rubin Egely Rubin Egely   [v 9] 2140/9 C 4 15.8 656
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2140/8 D 0 g 823
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 4] 2660/6 D 5 33.0g 204
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-6 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 4] 1640/5 C 0 g 279
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-2 Läckra Leffe Läckra Leffe   [v 5] 2160/14 C 0 g 354
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-10 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2640/11 C 2 31.5 258
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-10 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2180/11 D 0 g 74
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2660/7 B 0 g 129
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-9 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2160/5 A 0 31.5g 102
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 3] 2160/8 C 0 g 363
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 3] 2160/15 D 0 36.4g 1239
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-2 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 3] 2140/2 C str
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 1640/11 C 7 30.7g 434
2019-09-19 2019-09-19 Romme-6 Neon Tabac Neon Tabac   [v 5] 2140/12 B 3 32.3 87
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-8 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 3] 2160/7 B 0 g 175
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 2140/1 D 0 18.6 256
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-1 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 4] 2140/5 B 1 29.4 27
2019-09-02 2019-09-02 Romme-9 Neon Tabac Neon Tabac   [v 5] 1660/4 C 2 30.4 17
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 7] 2160/8 A 7 31.9 30
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 3] 2160/3 D 2 34.2 590
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Lill Majsan Lill Majsan   [s 3] 1640/7 C 0 g 285
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Neon Tabac Neon Tabac   [v 5] 2140/5 C 4 30.4 63
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 2160/9 B 2 31.2 232
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Neon Tabac Neon Tabac   [v 5] 2140/4 D 6 30.8 63
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Klack Alva Klack Alva   [s 4] 2160/9 C 0 30.1g 1000
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-7 Klack Alva Klack Alva   [s 4] 2140/4 D 0 g 678
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-3 Neon Tabac Neon Tabac   [v 5] 2140/4 C 1 31.4 186
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-5 Klack Alva Klack Alva   [s 4] 2140/5 C 6 30.3 249
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2160/8 B 0 30.5g 37
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-2 Lill Majsan Lill Majsan   [s 3] 1640/10 C str
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-1 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 3] 2160/3 C 0 34.9g 289
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-6 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 4] 1660/5 C 2 32.2 140
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 1640/1 D 0 32.1 305
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-5 Målbo Vilda Målbo Vilda   [s 4] 2140/5 C 0 g 114
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-2 Lill Majsan Lill Majsan   [s 3] 2140/5 D 6 37.3g 433
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Melizza Melizza   [s 5] 2140/10 A 2 16.1 19
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-5 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2140/11 B 8 30.0g 76
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Klack Alva Klack Alva   [s 4] 2160/7 D 3 29.6 192
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-1 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 1640/1 C 0 30.5g 563
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-8 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2160/9 B 1 30.1 65
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-1 Lill Madde Lill Madde   [s 7] 2160/6 D 0 39.3 1018
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-1 Lill Madde Lill Madde   [s 7] 1640/3 D 3 32.7 176
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-3 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 2140/7 C 2 30.9 216
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 2140/11 D 6 16.7 496
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-8 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 3140/4 D 0 g 262
2019-05-02 2019-05-02 Romme-1 Lill Gustaf Lill Gustaf   [v 7] 2160/11 B 0 30.5 221
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-7 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2140/1 D 4 28.3 213
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-9 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2140/7 B str
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 2160/12 C 0 22.2 1032
2019-03-29 2019-03-29 Romme-2 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 1640/12 C 0 31.3g 275
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-3 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2640/10 D 0 30.1g 106
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-2 Målbo Vilda Målbo Vilda   [s 4] 1640/4 B 2 35.1 57
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-4 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 4] 2140/3 D 7 31.6 1457
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2160/8 C 5 31.3g 48
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-3 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2160/7 B 1 32.6 79
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-1 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 1640/7 C 5 17.6 351
2019-02-16 2019-02-16 Romme-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 1640/6 B 0 g 34
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 2140/6 C 4 18.7 174
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2140/3 B 1 31.1 35
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-3 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2180/13 B 2 31.2g 654
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 5] 2140/4 C 6 34.4g 109
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 2640/8 A 3 30.3 33
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-2 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 2160/5 D str
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-4 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 2140/1 D 2 28.7 283
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 7] 2140/1 D 0 17.8 595
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 2140/1 C 6 30.4g 46
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-7 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 2160/12 B 4 28.8 258
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-8 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 7] 2640/11 C 8 17.4 156
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 2180/15 A 1 29.1 57
2020-10-27 2020-10-27 Romme-1 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2140/7 B 0 g 630
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 7] 2140/9 D 0 17.9 533
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Sotana Sotana   [s 7] 2140/1 D 0 594
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 2140/7 C 0 g 21
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2640/8 A 0 g 42
2020-10-09 2020-10-09 Romme-10 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 1660/4 D 5 31.2 614
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 4] 2140/4 A 2 27.0g 37
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 7] 2640/9 D 5 15.8 1477
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-8 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 7] 2160/4 D 0 16.1 427
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 2140/4 C 0 g 346
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 7] 1640/6 D 4 15.2 340
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 7] 2140/10 D 4 15.7 804
2020-08-31 2020-08-31 Romme-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 1640/12 D 0 30.0 2264
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 7] 2160/8 B 4 16.6 320
2020-08-22 2020-08-22 Romme-6 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 2140/2 C 6 29.7 1761
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 2140/8 C 4 32.2g 286
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Sotana Sotana   [s 7] 2140/5 D 3 30.2 302
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 2160/11 B 5 30.6 2359
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 2140/6 D 3 32.0 1281
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-3 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 1640/3 B 0 g 170
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-9 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 4] 2160/11 B 0 30.6 130
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 2140/4 B 8 30.4g 349
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-9 Sotana Sotana   [s 7] 2160/6 D 1 30.5 204
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 1640/1 C 8 32.3g 24
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-3 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 1640/9 B 3 27.3 385
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2160/6 B str
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-5 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 2140/2 D 0 30.9g 1656
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-2 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 4] 2140/3 D 4 29.6 959
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-4 Reime Blesa Reime Blesa   [s 6] 1640/2 D 0 g 540
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-8 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 1640/2 A 0 g 27
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-8 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 2140/9 D 7 34.5g 468
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Melizza Melizza   [s 6] 2640/14 A str
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 2140/5 A 1 30.1 20
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-7 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2640/1 D 8 28.5 534
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2140/2 D 0 g 334
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-4 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 2160/5 B 0 g 393
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 4] 2140/1 D 0 g 545
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2140/1 D 3 29.0 102
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-8 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 2140/5 D 0 g 2018
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-2 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 1660/8 B 5 26.9 66
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-3 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 4] 2140/2 D 0 29.6 1575
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 2160/14 A 3 31.7 136
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-3 Klack Alva Klack Alva   [s 5] 1640/1 D 1 26.6 52
2020-05-11 2020-05-11 Romme-8 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 2140/2 D 6 27.3g 882
2020-05-11 2020-05-11 Romme-3 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 1640/3 C str
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2140/3 D str
2020-04-25 2020-04-25 Romme-1 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 5] 2160/13 A 6 34.5 218
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 1660/7 D 6 28.3 1499
2020-03-31 2020-03-31 Romme-2 Lill Kristina Lill Kristina   [s 7] 2140/3 D str
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 1660/12 B 4 32.9 264
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-7 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2640/6 D 0 g 726
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2160/7 D 0 32.2g 153
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-1 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 2680/15 A 8 30.5 171
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-2 Alwinn W.J. Alwinn W.J.   [v 5] 1640/2 C 6 30.2 1013
2020-01-14 2020-01-14 Romme-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2140/9 D 0 g 162
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-8 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 6] 2640/6 D 0 g 736
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-4 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/11 D str
2021-11-19 2021-11-19 Romme-10 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 2140/2 C 0 g 804
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-9 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/5 C 0 16.6 205
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-3 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 6] 2180/7 C 0 101
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-10 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/9 D 0 16.8g 2188
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-1 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/10 A 3 15.8 843
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-10 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 5] 1660/11 A 0 g 62
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-2 A Charming Gal A Charming Gal   [s 3] 1640/10 C 0 18.3 1323
2021-10-11 2021-10-11 Hagmyren-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/5 C 6 16.5 865
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-8 Läckra Lisa Läckra Lisa   [s 6] 1640/3 C 5 27.0g 145
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-6 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 5] 1640/2 D 0 g 58
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-3 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 1640/8 D 0 g 770
2021-09-27 2021-09-27 Romme-5 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2140/6 D 0 29.3 581
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-7 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 5] 2140/8 D 0 29.6 498
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-5 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 5] 2140/1 B 1 26.0 222
2021-09-07 2021-09-07 Romme-8 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 1640/6 A 5 14.5 63
2021-09-07 2021-09-07 Romme-7 A Charming Gal A Charming Gal   [s 3] 2140/6 D 5 17.9 669
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-2 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2160/5 B 4 33.9g 65
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-5 G.G.Svea G.G.Svea   [s 3] 2160/7 A 8 33.8 177
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-2 A Charming Gal A Charming Gal   [s 3] 2140/5 C 1 19.5 259
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-5 Joan C.Boko Joan C.Boko   [s 5] 1680/12 D 0 g 549
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-5 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 2180/12 C 0 26.9 1365
2021-08-06 2021-08-06 Romme-6 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 2680/10 C 0 29.7 1311
2021-08-06 2021-08-06 Romme-3 A Charming Gal A Charming Gal   [s 3] 2140/4 C 6 18.9 793
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-6 Sotana Sotana   [s 8] 2140/6 D 5 28.6 696
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Sjö Odin Sjö Odin   [h 10] 1140/4 C 7 546
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-8 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2160/7 C 0 g 570
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-3 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 1640/1 D 3 27.6 301
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2160/7 C 0 g 19
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-5 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 7] 3180/15 D 0 g 350
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 1640/10 C 1 30.7 42
2021-06-04 2021-06-04 Romme-1 G.G.Svea G.G.Svea   [s 3] 2160/6 C str
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 7] 2140/4 D 0 33.1g 616
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-5 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2160/8 C 0 32.1 908
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-8 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 2140/1 D 0 g 1072
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-6 Nelly Pepper* Nelly Pepper*   [s 7] 2140/8 B 4 16.5 45
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-6 Self Explosive Self Explosive   [v 6] 1640/8 B 1 11.8 18
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-5 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 2160/9 D 0 g 84
2021-05-06 2021-05-06 Romme-2 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 2140/6 A 2 27.4 68
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-4 Joan C.Boko Joan C.Boko   [s 5] 2160/8 C 0 16.6 793
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-1 Self Explosive Self Explosive   [v 6] 1609/3 D 2 13.1 23
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2140/11 D 0 30.9 228
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-6 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/1 B 0 14.4 493
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-3 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 2180/10 D 5 30.1g 211
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-1 A Charming Gal A Charming Gal   [s 3] 2140/4 C 0 21.0 876
2021-04-04 2021-04-04 Romme-12 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2140/12 B 5 32.4 81
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-12 Ersa Victor Ersa Victor   [v 11] 2140/4 D 2 31.8 405
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-7 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 3160/7 D 6 15.8 1411
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-4 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 2660/15 B 6 28.3 510
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-3 Self Explosive Self Explosive   [v 6] 2140/10 A 1 14.2 29
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Cape Town Cape Town   [v 6] 2140/1 D 3 16.4 57
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-4 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 2140/1 D 0 g 253
2021-03-26 2021-03-26 Romme-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2140/4 D 1 31.5 41
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-7 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2160/10 B 0 g 76
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-5 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 6] 2160/7 A 1 28.2 84
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-9 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/4 D 2 14.9 815
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-2 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 1640/5 D 5 28.0 200
2021-03-09 2021-03-09 Romme-2 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 7] 2140/7 A 0 31.5g 551
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-8 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 1640/10 D 0 g 447
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-5 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 1660/8 C str
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-9 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/2 D 7 15.6 227
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-2 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 1640/5 C 8 19.0 41
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 1660/8 B 3 32.5 37
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-6 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 7] 2140/2 B 0 g 41
2021-02-19 2021-02-19 Romme-4 Klack Alva Klack Alva   [s 6] 2160/3 D 4 28.8 297
2021-02-13 2021-02-13 Romme-4 Läckra Lennart Läckra Lennart   [v 7] 2140/2 A 2 30.8 61
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 8] 2140/5 D 1 16.2 317
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-5 G.G.Svea G.G.Svea   [s 3] 2140/2 D 0 40.7g 427
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-2 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 5] 2140/6 B 4 31.7 283
2022-12-30 2022-12-30 Romme-2 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2180/14 A 0 g 671
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-2 A Charming Gal A Charming Gal   [s 4] 2160/4 D 0 20.0 820
2022-10-21 2022-10-21 Romme-10 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/8 D 0 16.1 885
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-7 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2160/4 C 0 g 299
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-5 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/6 D 0 17.9 169
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2160/7 D 0 35.0 384
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-6 Maj Turbo Maj Turbo   [s 9] 2640/3 D 0 18.0 426
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-8 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2140/1 D str
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-4 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2160/9 C 6 34.9g 170
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-4 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 4] 2640/2 C 3 17.4g 99
2022-09-12 2022-09-12 Romme-9 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2160/4 D 0 32.4 287
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-2 G.G.Svea G.G.Svea   [s 4] 2140/7 D 4 26.7 936
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-7 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2140/9 B 7 26.8 99
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-3 Cash Number Cash Number   [h 3] 2140/5 C 0 16.7 260
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-6 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 4] 2140/4 B 2 17.9g 71
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2140/8 D 0 g 1416
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-10 Cash Number Cash Number   [h 3] 2640/1 C 4 16.2 215
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-3 G.G.Svea G.G.Svea   [s 4] 2140/3 D 0 28.3g 85
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-8 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2160/8 D 0 927
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-2 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 4] 2140/2 D 4 17.0 355
2022-08-22 2022-08-22 Romme-8 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2160/9 D 0 37.7g 4181
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-7 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2160/6 A 4 25.2 84
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2140/3 D 0 g 112
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-9 Karl Johan Karl Johan   [v 4] 1680/10 D 0 18.0g 827
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-6 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2160/7 D str
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-1 G.G.Svea G.G.Svea   [s 4] 2140/11 B 2 27.1 115
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-7 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2640/3 D 0 g 1049
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-6 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 1640/2 C 1 23.8 334
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-3 L.Q.Enja L.Q.Enja   [s 4] 2160/3 D 0 g 939
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-8 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2140/2 D 5 34.9g 532
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-9 L.Q.Enja L.Q.Enja   [s 4] 2180/8 C str
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-2 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2160/4 B 2 26.1 745
2022-06-17 2022-06-17 Romme-10 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2140/2 D 0 g 894
2022-06-17 2022-06-17 Romme-6 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 1640/8 C 0 24.7 350
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-8 Maj Turbo Maj Turbo   [s 9] 2140/1 D 0 15.8 584
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-8 G.G.Svea G.G.Svea   [s 4] 2140/2 B 3 30.7 21
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-7 Melizza Melizza   [s 8] 1640/9 D 8 14.5 544
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-5 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2640/10 D str
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-7 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2140/1 D 7 35.9g 148
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-5 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/7 C 5 16.5 91
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-8 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2140/4 D 0 25.8 1201
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-9 Hera W.J. Hera W.J.   [s 4] 2140/1 D 8 38.4g 71
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-8 A Charming Gal A Charming Gal   [s 4] 2160/7 C 7 21.5 116
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2180/9 D str
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-8 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/10 C 6 15.8 249
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-3 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2140/11 A 3 28.3 70
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-7 Maj Turbo Maj Turbo   [s 9] 2140/12 C 4 15.1 392
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-10 Maj Turbo Maj Turbo   [s 9] 2140/7 B 1 15.8 42
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-8 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/10 B 3 15.5 443
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-6 Melizza Melizza   [s 8] 2140/10 D 7 14.6 614
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-10 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 1640/8 B 1 24.9 40
2022-04-23 2022-04-23 Romme-9 A Charming Gal A Charming Gal   [s 4] 2140/1 D 0 21.1 121
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-6 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2140/5 D 0 g 665
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-5 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/7 C 0 15.9 1362
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-9 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2160/10 B 4 27.9 178
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-9 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2140/5 C str
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-7 A Charming Gal A Charming Gal   [s 4] 2140/1 C 5 18.7 117
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-8 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2160/8 D 2 26.9 172
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-10 Maj Turbo Maj Turbo   [s 9] 2140/9 A 2 16.9 75
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-7 Melizza Melizza   [s 8] 2140/10 D 8 17.6 675
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-4 A Charming Gal A Charming Gal   [s 4] 2140/2 C 5 17.6 227
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-6 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2160/12 C 0 15.9 994
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-10 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 1640/12 D str
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-4 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2140/5 D str
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-5 A Charming Gal A Charming Gal   [s 4] 2140/9 C 0 21.5 1200
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2140/6 D 0 34.0 839
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-3 G.G.Svea G.G.Svea   [s 4] 2140/1 B 0
2022-02-10 2022-02-10 Romme-1 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/5 C 3 15.7 724
2022-02-04 2022-02-04 Romme-4 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2160/7 D 0
2022-02-02 2022-02-02 Bollnäs-5 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 9] 2140/12 D 0 15.7 3896
2022-01-18 2022-01-18 Bollnäs-7 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 6] 2160/9 B 3 29.1 269
2022-01-18 2022-01-18 Bollnäs-1 Matteus W.J. Matteus W.J.   [v 6] 2640/4 D 8 31.8 414
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-8 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2160/4 D 0 g 189
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-6 Grådö Bo Grådö Bo   [v 8] 2140/2 B 1 27.5g 422
2023-12-22 2023-12-22 Romme-4 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 8] 1640/4 C str
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-7 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2140/11 D 0 g 922
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-4 Cape Town Cape Town   [v 8] 2160/9 D 0 17.5 376
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-4 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2140/6 D 0 g 355
2023-12-15 2023-12-15 Romme-4 Cash Number Cash Number   [v 4] 2140/9 C 8 16.3 268
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-4 Grådö Bo Grådö Bo   [v 8] 2140/12 B 6 29.0 145
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-2 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 8] 2140/3 C 2 29.5 181
2023-12-11 2023-12-11 Romme-8 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2140/4 D 8 34.4 771
2023-12-11 2023-12-11 Romme-4 Cape Town Cape Town   [v 8] 2140/7 D 4 15.4 1076
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-9 Lova Lux Lova Lux   [s 6] 1660/7 B str
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-5 Tolvmans Olle Tolvmans Olle   [v 5] 2660/6 C 6 31.1 101
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-3 Cape Town Cape Town   [v 8] 2140/9 D 8 15.7 717
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-2 Grådö Bo Grådö Bo   [v 8] 2140/1 B 2 27.7 148
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-6 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2160/7 D 0 37.6g 803
2023-11-24 2023-11-24 Romme-3 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 8] 2140/2 D 5 33.2g 38
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-3 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2180/11 B 6 29.4 81
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-9 Maj Turbo Maj Turbo   [s 10] 2140/11 D 0 17.1 1080
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-6 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 8] 2640/2 C 1 31.8 81
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-9 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2160/4 D str
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-7 Tolvmans Saga Tolvmans Saga   [s 4] 2180/6 D str
2023-10-31 2023-10-31 Gävle-8 Maj Turbo Maj Turbo   [s 10] 2140/10 C 0 16.2 570
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-3 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2140/5 D 5 28.0 940
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-6 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2180/9 C 2 27.7 380
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-7 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2140/2 D 3 27.6 312
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-4 Maj Turbo Maj Turbo   [s 10] 1640/6 C 6 15.2 294
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-1 Cash Number Cash Number   [v 4] 2640/8 D 0 19.7 404
2023-09-29 2023-09-29 Romme-9 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 1640/3 C 4 13.0 150
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-6 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2140/1 D 0 g 688
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-5 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 8] 2140/2 C 1 32.2 69
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-3 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 1660/11 B 5 25.8 715
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-3 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 1640/2 D str
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-6 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 2140/7 C 4 14.1 410
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-4 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2140/6 D 0 29.7 879
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-2 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 2140/6 D 0 27.9 619
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-10 Maj Turbo Maj Turbo   [s 10] 1640/12 B 3 13.3 202
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-9 Cash Number Cash Number   [v 4] 1640/9 B 7 14.8 55
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-8 Elsa W.J. Elsa W.J.   [s 3] 1640/9 B 0 g 209
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-3 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 2160/12 A 4 14.4 60
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-9 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2160/5 C 0 30.5 537
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-7 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2660/11 D 0 31.2 1147
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-6 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 1640/6 C 1 12.4 152
2023-08-03 2023-08-03 Gävle-7 Lova Lux Lova Lux   [s 6] 2640/3 D 3 30.3g 600
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-1 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 1640/1 C 2 25.9 76
2023-07-31 2023-07-31 Lindesberg-4 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 2640/11 B 0 15.4 73
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-5 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 1660/11 B 1 26.2 95
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-8 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2140/2 D 6 27.3 1509
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-6 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2160/9 D 0 28.1g 332
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-10 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2160/9 D 0 26.7 1253
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-2 Klack Alva Klack Alva   [s 8] 1660/5 C 5 26.9 128
2023-06-22 2023-06-22 Dannero-8 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2180/10 D 0 28.5g 770
2023-06-19 2023-06-19 Romme-8 Lova Lux Lova Lux   [s 6] 2140/3 C 2 29.5 166
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-6 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2140/10 D 6 27.1 784
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-8 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2180/8 C str
2023-05-29 2023-05-29 Romme-5 Lova Lux Lova Lux   [s 6] 2640/6 C 0 g 294
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-6 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2140/1 B 3 27.1 116
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-3 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 2160/10 C 0 27.6 493
2023-05-19 2023-05-19 Romme-3 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2140/5 D 6 25.9 486
2023-05-12 2023-05-12 Romme-2 G.G.Svea G.G.Svea   [s 5] 1640/5 C 2 25.7 360
2023-05-05 2023-05-05 Rättvik-7 Cash Number Cash Number   [v 4] 2640/3 C 5 16.1 228
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-9 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 2640/12 A 4 16.4 65
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-6 Elsa W.J. Elsa W.J.   [s 3] 2140/8 C 7 19.3g 782
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-9 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2160/6 D 0 g 284
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-5 Skeie Lotta Skeie Lotta   [s 7] 2160/10 D 0 32.7g 121
2023-03-31 2023-03-31 Gävle-2 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 2660/4 C 1 16.4 87
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-1 Elsa W.J. Elsa W.J.   [s 3] 2140/8 B 6 18.0 897
2023-03-17 2023-03-17 Romme-2 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2140/2 D 0 34.2g 1238
2023-03-02 2023-03-02 Gävle-5 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 1640/1 D 0 g 703
2023-02-10 2023-02-10 Romme-5 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 5] 2640/9 C 3 16.7 64
2023-02-07 2023-02-07 Bergsåker-6 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2140/1 D 0 36.2g 586
2023-02-01 2023-02-01 Solvalla-8 Cash Number Cash Number   [h 4] 2640/3 D 0 17.0 607
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-10 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2140/4 D 5 36.3g 249
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-2 Hera W.J. Hera W.J.   [s 5] 2140/5 C 2 36.5g 68
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-4 Cash Number Cash Number   [h 4] 2640/8 C 5 18.1 248
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-3 Lova Lux Lova Lux   [s 7] 2180/10 B 0 g 48
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-1 Tolvmans Olle Tolvmans Olle   [v 6] 2140/4 B 0 g 53
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-5 G.G.Svea G.G.Svea   [s 6] 1660/15 B 7 26.9 135
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-6 Läckra Lizzie Läckra Lizzie   [s 4] 2140/12 D 2 32.3 480
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-4 Cash Number Cash Number   [v 5] 1660/13 A 0 g 846
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-8 Björnli Ada Björnli Ada   [s 11] 2140/5 C 1 29.9 22
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-1 G.G.Svea G.G.Svea   [s 6] 2140/2 B 4 29.3 29
2024-04-28 2024-04-28 Romme-9 Björnli Ada Björnli Ada   [s 11] 1660/6 B 2 31.4g 22
2024-04-28 2024-04-28 Romme-7 Läckra Lizzie Läckra Lizzie   [s 4] 1640/6 B 1 37.0 25
2024-04-26 2024-04-26 Bollnäs-4 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2680/9 D 0 g 1766
2024-04-26 2024-04-26 Bollnäs-2 G.G.Svea G.G.Svea   [s 6] 1640/2 D 7 26.7 1071
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-8 Cape Town Cape Town   [v 9] 2160/9 C str
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-5 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 9] 2640/10 B 8 31.8 135
2024-04-09 2024-04-09 Romme-6 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 9] 1640/8 C 3 28.7 80
2024-04-09 2024-04-09 Romme-1 Alabama Slammer Alabama Slammer   [v 6] 2140/9 B str
2024-04-05 2024-04-05 Bollnäs-8 G.G.Svea G.G.Svea   [s 6] 1660/15 A 0 30.8 457
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-7 Cape Town Cape Town   [v 9] 2140/9 C 6 15.5 208
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-8 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2140/1 D 6 34.7 293
2024-04-01 2024-04-01 Hagmyren-8 G.G.Svea G.G.Svea   [s 6] 2140/10 A str
2024-04-01 2024-04-01 Hagmyren-1 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2140/6 D str
2024-03-21 2024-03-21 Bergsåker-8 Cash Number Cash Number   [v 5] 2640/2 D 5 17.1 981
2024-03-21 2024-03-21 Bergsåker-7 G.G.Svea G.G.Svea   [s 6] 1640/11 B 0 27.6 359
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-8 Grådö Bo Grådö Bo   [v 9] 2140/7 C 5 26.4 71
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-7 Cape Town Cape Town   [v 9] 2140/2 B 0 g 277
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-5 Cash Number Cash Number   [v 5] 2140/8 B 4 17.3 35
2024-03-06 2024-03-06 Bergsåker-1 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 9] 2140/4 A 4 30.5 54
2024-03-01 2024-03-01 Romme-4 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2160/7 D 5 34.4 681
2024-03-01 2024-03-01 Romme-2 Cape Town Cape Town   [v 9] 3140/3 D 0 16.7 444
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-4 Klack Alva Klack Alva   [s 9] 2160/7 D 0 29.9 492
2024-02-25 2024-02-25 Romme-9 Grådö Bo Grådö Bo   [v 9] 2140/12 B 2 27.6 54
2024-02-25 2024-02-25 Romme-6 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2140/5 D 0 35.6g 1332
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-3 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 9] 1640/4 B 1 28.7 102
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-5 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2140/11 D 8 35.2g 1507
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-7 Klack Alva Klack Alva   [s 9] 1640/10 D 6 27.3 522
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-10 Grådö Bo Grådö Bo   [v 9] 2140/6 C 2 77
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-9 Cape Town Cape Town   [v 9] 2160/13 C 0 15.7 916
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-5 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 9] 1640/9 C 3 27.7 244
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-6 Cape Town Cape Town   [v 9] 3140/1 D 4 16.8 541
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-3 Hera W.J. Hera W.J.   [s 6] 2140/4 D 0 g 744
2024-01-06 2024-01-06 Romme-4 Klack Alva Klack Alva   [s 9] 2640/8 C 0 30.1 365
2024-01-02 2024-01-02 Bergsåker-6 Hvalstad Gyda Hvalstad Gyda   [s 9] 2140/7 B 0 g 95ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se