V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-10 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 2140/2 C
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-2 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/1 C

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 2160/12 0 18.4 238
2015-12-18 2015-12-18 Romme-6 Soffi Nock Soffi Nock   [s 6] 2140/12 0 17.6 1095
2015-12-18 2015-12-18 Romme-1 Myrs Lillith Myrs Lillith   [s 4] 2160/4 0 g 153
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Hot Prince Hot Prince   [v 5] 2140/3 0 17.3 207
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Tayson Bi* Tayson Bi*   [h 3] 2140/6 6 16.9 41
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 2160/10 0 20.2 298
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-4 Soffi Nock Soffi Nock   [s 6] 2140/2 7 18.2 721
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 4] 2140/3 0 g 506
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Soffi Nock Soffi Nock   [s 6] 2140/11 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Strooper D.K. Strooper D.K.   [v 6] 2140/1 0 g 96
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 5] 2160/7 7 18.2g 326
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2140/4 0 g 792
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-3 Montana Vox Montana Vox   [s 7] 2660/7 5 17.0g 133
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 5] 2140/5 5 17.1 98
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 1609/6 0 16.6 490
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-6 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 2140/6 0 15.2 427
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-4 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 1640/10 7 16.9 48
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 1640/7 0 13.4 186
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-11 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 2140/15 3 16.3 509
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Wiss Wanessa Wiss Wanessa   [s 6] 2140/7 0 15.8g 1173
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 1640/9 5 12.6 156
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/4 5 15.1 406
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 1640/3 D 0 16.2 424
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/6 D 0 17.8 121
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/10 D 0 g 456
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/10 D 0 16.0 1059
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2160/8 A 5 16.9 96
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2160/13 C 1 16.6 229
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 148
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Rocky Boy Å. Rocky Boy Å.   [v 12] 2160/14 D 0 16.9 1439
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/5 D 0 16.3 891
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/6 D 0 16.0 806
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-2 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 2140/4 D 6 28.9 332
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-3 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2160/14 A 0 21.9g 334
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-1 Boras Å. Boras Å.   [s 3] 2140/7 B 0 32.2g 344
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-3 N.R.J.Life N.R.J.Life   [v 9] 2140/8 D 0 16.4 685
2016-05-20 2016-05-20 Romme-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/6 D 0 16.6 399
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2180/10 A 1 17.4 207
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2140/4 A 4 17.9 71
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-5 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/6 C 0 13.8 398
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Önas Igor Önas Igor   [v 6] 1640/3 D 3 14.1 208
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 1640/7 D 8 16.2 257
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 713
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 6 16.7 532
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Mr Dotsom Mr Dotsom   [v 7] 2660/9 C 0 17.9 152
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/4 D 7 18.3 600
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/4 D 0 17.4 139
2016-02-05 2016-02-05 Romme-5 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 8] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/10 C 4 16.5 399
2017-12-30 2017-12-30 Romme-2 Global Untouched Global Untouched   [s 3] 2140/9 C 6 19.2 555
2017-12-30 2017-12-30 Romme-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 5] 2140/5 D 6 36.6 390
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/5 C 5 15.5 215
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-2 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 6] 1640/8 C 6 17.0 47
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-7 Champion Chip Champion Chip   [v 4] 2640/3 B 5 16.5 19
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 5] 2140/5 D 0 38.6 882
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2660/6 C 0 17.4 153
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 5] 2140/11 C 5 17.3 130
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Stinger Hanover Stinger Hanover   [v 8] 2660/8 D 0 16.4 521
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2140/2 A 1 16.1 40
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/10 B 3 15.4 419
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 Global Untouched Global Untouched   [s 3] 2140/9 A 4 21.6 42
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Love Me Love Me   [s 7] 2140/8 D str
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/1 C str
2017-10-27 2017-10-27 Romme-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/6 C 0 16.4 599
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 5] 2140/3 D str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2160/3 C 6 17.8 81
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/3 C 6 18.8 1024
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2160/4 C 5 15.7 362
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2180/9 C 6 18.3 428
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2100/9 D 0 18.9g 684
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 5] 1640/2 C 2 14.3 87
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2640/4 D 1 16.9 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Cash'em Cash'em   [v 9] 2140/5 D str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Kabanoss Kabanoss   [v 5] 2140/5 B 0 13.7g 382
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2100/11 C 4 13.7 180
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/5 D 0 g 335
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 7] 2140/2 D 4 16.2 264
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 Wipe Out Wipe Out   [v 9] 2140/9 A 1 17.0 96
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/11 D 0 17.9g 360
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/4 D 5 19.7 607
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2660/8 C 3 18.5 31
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/4 D 2 16.4 31
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/5 C 7 16.4 79
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-2 Höiby Krissa Höiby Krissa   [s 11] 2160/9 C 0 30.0 783
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/2 D 0 16.6 996
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 5] 2140/11 A 2 17.0 22
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/10 D 6 17.7 281
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-3 No Comment No Comment   [v 5] 2140/2 C 1 15.0 27
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2640/4 D 4 29.4 250
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-8 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 2160/8 D 0 g 30
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/11 D 5 28.9 95
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 1640/7 B 2 17.0 63
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-2 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/10 D 6 16.1 128
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 8] 2640/2 D 0 17.5 321
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-1 Holms Herodes Holms Herodes   [v 8] 1640/11 D 0 245
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-7 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 4] 2140/7 B 1 18.0 15
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 2140/8 C 5 19.2 125
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-4 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2660/8 C 4 17.1 102
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 Digital Network Digital Network   [v 9] 2140/10 C 5 16.0 580
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2140/6 C 6 26.6 424
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-5 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2180/11 C 5 28.0 381
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2160/9 C 0 16.6 114
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-3 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 1640/5 D 7 15.0 548
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Show Time Show Time   [v 7] 2140/6 A 0 14.7 75
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 3] 2140/3 D 0 g 114
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2160/11 C 3 28.8 421
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-3 Rock the Knight Rock the Knight   [s 4] 2140/2 C 5 16.2 73
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 2140/1 D 2 17.8 79
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-4 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/1 D 3 14.3 486
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Delilas Magi Delilas Magi   [s 3] 2140/12 C 0 g 696
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 1640/9 D 6 16.4 548
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/4 D str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Langlands Rödi Langlands Rödi   [s 3] 2140/2 C 0 39.5 49
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1609/5 B str
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Direct Link Direct Link   [s 4] 2640/3 D str
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-3 Albir Albir   [v 5] 2160/14 D 0 16.4 765
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 2140/5 D 0 16.5 147
2018-10-13 2018-10-13 Åby-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 6] 2140/8 C 7 15.3 288
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/6 C 2 14.5 136
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1660/11 A 0 g 603
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-3 Livinginmydream Livinginmydream   [s 4] 2160/13 C 4 15.6 290
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 6] 2140/9 D 1 14.3 336
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Albir Albir   [v 5] 2140/9 D 5 15.8 742
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [v 9] 1640/8 D 0 17.4 204
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [v 9] 1640/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-7 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/12 D str
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Alert Height Alert Height   [s 4] 2660/8 D 0
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Titan Arrow Titan Arrow   [v 8] 2140/3 B 3 13.2 236
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-5 Tommy Hill Tommy Hill   [v 6] 1640/2 D 4 14.3 85
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2640/11 C 0 18.2 526
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-1 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 2140/2 C 5 18.2 58
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [v 9] 2140/2 D 3 17.8 94
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/3 D 6 18.8 458
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-5 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/7 C 2 16.2 332
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Stonewashd Diamant* Stonewashd Diamant*   [s 5] 2140/10 A 4 13.3 78
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2160/8 D 0 20.4g 396
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-8 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 1640/4 B 1 13.7 19
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/6 D str
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/7 D 5 16.0 163
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-7 Mr Perfection Mr Perfection   [v 5] 2180/12 A 7 14.6 54
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2160/4 D 0 28.8 1426
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 7] 1640/5 A 4 13.4 17
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-1 Heros Magi Heros Magi   [v 3] 2140/11 B 8 18.6 568
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 2140/3 D 3 16.7 555
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-13 Lady Moonshadow Lady Moonshadow   [s 4] 2160/14 A 7 16.8 640
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-6 New Elegance New Elegance   [v 8] 1640/3 B 0 14.0 251
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2160/15 D 0 g 612
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-6 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/3 D 0 g 245
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/1 B 0 g 338
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/9 B 6 16.9 264
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-3 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/4 D 0 g 1140
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/9 D 7 18.5 693
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/1 D 0 21.8 126
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Heros Magi Heros Magi   [v 3] 2140/3 D 4 18.2 1000
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/10 C 7 15.1 375
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2120/9 C 0 30.5 413
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2100/3 C 0
2018-06-14 2018-06-14 Romme-5 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/8 B 0 g 486
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/1 D 6 16.5 788
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-6 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2140/1 C 4 28.8 290
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Peppalma Peppalma   [s 6] 2140/6 D 0 35.9 1532
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/13 C 0 g 320
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 2140/1 D 0 15.0 1254
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/6 D 8 35.4 519
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 C 8 19.3 371
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-4 Alert Height Alert Height   [s 4] 1640/9 D str
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-6 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/6 C str
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/8 C 1 14.1 109
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-4 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 1640/10 D 6 14.9 1177
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/8 D 7 17.2 611
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2640/3 C 0 678
2018-05-14 2018-05-14 Romme-2 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2180/7 C 8 36.3 387
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/1 B 3 16.1 67
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 2180/11 C str
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-2 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2180/10 B 0 15.1g 34
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/7 C 3 16.1 137
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-5 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/6 D 8 17.1 255
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-9 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2140/3 B 0 39.2 315
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/5 B 0 119
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-2 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/10 B 0 112
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2640/1 D 0 137
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-7 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/2 D 0 87
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 5] 2140/10 C 2 15.4 53
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/10 D 0 17.1 491
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2160/8 D 7 35.6g 514
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/5 D 7 16.7 240
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2120/8 D 1 14.6 76
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2120/2 D 3 15.4 81
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2640/14 C 3 17.6 224
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/5 B 5 13.5 348
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-9 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2660/9 B 3 15.9 80
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-3 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 2140/3 B 2 17.1 56
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/8 D 5 18.9 505
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/7 C 5 16.3 48
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1660/5 B 0 272
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-2 Cool Action Cool Action   [v 6] 2160/11 D 2 16.3 582
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-3 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/6 C 1 17.7 266
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 L.H.Adventure L.H.Adventure   [s 7] 1640/2 D 4 17.2 232
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 1609/12 A 2 14.2 166
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2160/4 D 6 18.3 459
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-3 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2660/10 B 1 16.5 143
2018-03-09 2018-03-09 Romme-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2640/3 D 0 41.3g 330
2018-03-05 2018-03-05 Romme-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2160/6 A 3 17.8 40
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/2 D 0 19.5 596
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-3 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/2 C 1 17.3 163
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/3 C 0 14.9 359
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-3 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/3 A 2 14.3 106
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2140/5 C 6 38.8g 231
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1640/4 C 0 g 342
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-8 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/3 C 0 17.9 1019
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 2140/4 B 0 18.1 103
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-1 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2160/12 A 6 18.6 550
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2180/12 C 6 17.1 57
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 L.H.Adventure L.H.Adventure   [s 7] 2140/9 D 4 17.8 354
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2140/2 C 0 g 165
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-4 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/3 C 1 15.0 304
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/1 D 7 16.4 186
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 8] 2140/11 B 0 15.7 117
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Lucky Win Lucky Win   [v 7] 2140/4 D 0 17.9 687
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/1 D 0 17.6 544
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2640/11 D 0 16.6 741
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-1 Lucky Win Lucky Win   [v 7] 1640/1 D 5 16.3 105
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-2 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2160/8 D 0 37.4 670
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/10 C 3 15.9 117
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Wishlist Wishlist   [s 4] 2140/2 B 0 16.2 759
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 1640/1 C 7 14.1 151
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 Betting Rebel Betting Rebel   [v 5] 2140/3 D 1 15.7 469
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2160/8 D 4 17.2 317
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 Westline Westline   [v 9] 2140/7 B 0 17.6 77
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2140/11 C 5 34.0 300
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/11 D 0 18.3 576
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 12] 2160/7 C 0 16.8g 751
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Wishlist Wishlist   [s 4] 2120/7 B 3 15.6 57
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-4 Rock the Knight Rock the Knight   [s 5] 1640/11 C 6 15.4 113
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 2140/10 D 0 19.7 315
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 2140/11 A 5 17.2 59
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2660/14 C 3 16.9 305
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2160/13 A 4 30.9 83
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-5 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 3] 2660/9 A 3 16.6 40
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-2 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2160/10 C 0 17.2 427
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2160/6 C 5 16.6 321
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-4 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2160/13 D 0 18.7 209
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-4 Global Anytime Global Anytime   [s 3] 2140/6 A 2 14.4 59
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Bellona Bellona   [s 3] 2140/8 B 3 16.5 115
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Westline Westline   [v 9] 2140/9 D 8 16.4 148
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 2140/2 B 8 17.3 63
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-9 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2640/9 C 7 18.2 209
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/12 A 0 g 36
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-4 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 8] 2660/6 C 0 21.0g 159
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Above All Ås Above All Ås   [v 9] 2160/10 C 4 15.1 79
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2160/8 D 0 17.9g 404
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/3 A 4 14.2 30
2019-09-23 2019-09-23 Romme-6 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2140/11 D 6 15.8 185
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-8 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/1 D 1 16.6 31
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/10 B 3 15.9 41
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2660/7 C 6 36.1 512
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-6 West Wing West Wing   [v 11] 1640/6 C 0 13.8g 649
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2140/10 D 4 15.2 173
2019-09-02 2019-09-02 Romme-1 Leo Sånna Leo Sånna   [v 6] 2140/9 C 6 18.9 81
2019-09-02 2019-09-02 Romme-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/2 C 0 g 128
2019-09-02 2019-09-02 Romme-6 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2140/10 C 1 14.8 54
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-1 Westline Westline   [v 9] 2680/6 B 2 17.5 28
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 New Elegance New Elegance   [v 9] 2140/6 D 0 17.6 175
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 2140/1 D 4 15.2 332
2019-08-27 2019-08-27 Romme-8 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2160/3 D 6 16.3 509
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/10 A 8 17.5 110
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 1640/3 C 3 15.2 38
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-1 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2160/12 D 0 g 1800
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 5] 2140/6 A 1 12.9 116
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/1 D 0 g 319
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Framante Framante   [v 5] 1640/6 A 5 14.6 29
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-7 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 1640/10 C 7 18.8 775
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2100/6 D 0 17.8 251
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Inertial Inertial   [v 5] 2140/5 C 0 14.4g 247
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Passa Passa   [s 4] 2140/2 D 0 17.3 194
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/6 D 1 16.0 21
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-7 Betting Rebel Betting Rebel   [v 5] 2140/8 B 1 15.5 214
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 1640/1 D 0 14.5 472
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-6 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/5 C 3 13.2 96
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-9 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2140/6 D 0 15.8 1490
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/8 C 0 g 294
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/7 B 6 16.1 233
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-9 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/1 D 1 16.7 50
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 1640/12 B str
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-1 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2640/5 D 0 17.5 678
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-2 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/2 D 0 g 917
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 2140/8 D 7 16.9g 286
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Murrvinn Murrvinn   [s 5] 1640/12 D 0 21.1 1064
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-13 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/4 D 0 g 403
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-2 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/4 D 1 14.9 312
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 1640/4 C 1 15.1 35
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Inertial Inertial   [v 5] 1640/5 D str
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Prototype Hanover Prototype Hanover   [h 5] 2160/13 B 0 16.3 362
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2160/13 A 7 29.3 42
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/12 C 8 16.8 147
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-1 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/7 B 7 18.2 60
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/2 C 7 17.1g 394
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-8 Eng Stegg Eng Stegg   [v 11] 2180/7 B 2 26.3 76
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 2140/10 B 8 16.8g 116
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-13 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 1640/7 D 0 15.0 50
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Hiboscott Hiboscott   [v 6] 1640/2 A 0 g 114
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Turboline Turboline   [s 5] 2140/9 A 2 17.5 76
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 New Elegance New Elegance   [v 9] 2140/5 D 0 18.5 70
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/10 C 0 g 144
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-4 Alert Height Alert Height   [s 5] 1640/2 C 3 520
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 2140/1 D 0 318
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2140/6 B 0 155
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2140/7 D 0 16.3 262
2019-05-02 2019-05-02 Romme-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 1640/12 D 0 14.3 3197
2019-05-02 2019-05-02 Romme-4 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2640/2 D 0 18.4 2376
2019-05-02 2019-05-02 Romme-8 Murrvinn Murrvinn   [s 5] 1640/3 C 4 16.6 320
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 2140/11 C 0 g 480
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2160/8 D 0 17.5 346
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-7 Murrvinn Murrvinn   [s 5] 1640/1 D 3 16.4 798
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-8 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2140/1 D 0 22.3g 461
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2160/9 B 3 15.4 302
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Albir Albir   [v 6] 1660/13 A 0 14.5 757
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Global U.S.A. Global U.S.A.   [s 5] 2140/7 B 1 15.9 26
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/9 D 0 16.5 372
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 1640/12 C 0 16.8 236
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2640/3 C 1 18.6 59
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/2 D 5 15.8 360
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2640/3 B 0 18.8 30
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-9 Mr Perfection Mr Perfection   [v 6] 2680/15 A 5 15.7 72
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 6] 2140/7 D 4 17.3 307
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-7 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2140/7 C 5 18.2 110
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2640/9 D 3 18.5 551
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2160/14 B 7 17.4 258
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/2 D 4 14.5 560
2019-02-16 2019-02-16 Romme-8 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 1640/7 D 6 14.9 90
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-4 Aperfectmate Aperfectmate   [v 4] 2140/3 D 0 g 95
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/2 C 0 19.8 223
2019-02-01 2019-02-01 Romme-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/11 C 5 16.9 209
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2640/3 D 0 18.2 202
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/2 D 0 g 219
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 Thunderpedia Thunderpedia   [v 4] 2160/7 B 1 15.8 112
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/1 D 0 16.4g 275
2019-01-11 2019-01-11 Romme-7 Mino Mino   [h 11] 1660/9 C 0 24.8 347
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/2 B 0 18.8 91
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2660/14 C 4 17.9 346
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 1640/12 D str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-3 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 1640/3 C 4 16.9 229
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Tommy Hill Tommy Hill   [v 7] 2660/14 C 0 1397
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/12 B 4 19.0 86
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-1 Amaru Surprise Amaru Surprise   [h 2] 2140/9 D 0 19.3 683
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-1 Amaru Surprise Amaru Surprise   [h 2] 2140/2 C 0 20.5 498
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Urchin Urchin   [v 7] 2640/6 D 0 15.5 140
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/7 C 7 15.7 263
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 2140/13 D 0 19.8 880
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-3 Vicadi Vicadi   [v 6] 2140/8 D 0 24.8g 938
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2140/8 D 0 14.6 697
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/8 C 5 15.3 336
2020-10-20 2020-10-20 Romme-10 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 8] 2140/3 D 0 20.9 719
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Vicadi Vicadi   [v 6] 2100/5 B 1 17.0 40
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-6 United Broline United Broline   [v 4] 2140/10 C 0 g 187
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Heros Magi Heros Magi   [v 5] 2140/5 C 4 15.9 312
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-2 Genie Am Genie Am   [s 4] 2160/9 C 0 18.8 281
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Delicious Laser Delicious Laser   [s 5] 2160/3 C 0 18.5 874
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Mino Mino   [h 12] 2180/13 A 0 26.9 89
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 2160/9 D 6 32.2 607
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 2180/13 C 0 35.4 748
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2120/1 D 3 13.6 565
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 9] 2160/12 C 0 19.1 889
2020-08-31 2020-08-31 Romme-6 Bellona Bellona   [s 4] 2160/13 C 0 15.7 1222
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/2 C 2 17.0 49
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/4 D 2 15.7 738
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/2 D 0 g 385
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/10 C 8 16.4 258
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 2160/11 D 0 34.8 258
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2160/10 C 0 25.7g 249
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Joker's Candyking Joker's Candyking   [v 6] 2140/11 D 0 g 1219
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-4 Totally Face Totally Face   [s 5] 1640/5 B 0 g 48
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-2 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 1660/9 B 0 g 332
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1660/9 A 0 32.7 517
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/13 C 7 16.0 1152
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Davy Jones Sisu Davy Jones Sisu   [v 7] 2140/8 C 5 13.5 170
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Gomez Gomez   [v 7] 1640/4 D 5 11.8 193
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 1660/7 B 4 152
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/10 D 6 17.1g 94
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 58
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-5 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 1640/8 C 6 27.3 206
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-8 Bellona Bellona   [s 4] 1640/7 C 0 14.0 735
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2140/9 B 5 16.7 159
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2660/13 C 6 17.4 909
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2180/11 D 5 16.1 257
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2160/11 A 4 16.7g 40
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-6 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 2160/8 B 6 29.1g 148
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-6 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2140/12 C 5 17.6 1254
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/12 D 0 16.0 277
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 2140/5 B 1 28.8 58
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-11 Bellona Bellona   [s 4] 2160/7 A 4 17.0 64
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-8 Glacier Glacier   [v 4] 2140/3 C 0 17.7g 177
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Bellona Bellona   [s 4] 2140/2 B 4 14.6 60
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2140/8 B 2 17.9 154
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-10 Kometen Kometen   [v 10] 1660/10 B 7 31.1 395
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-6 Bellona Bellona   [s 4] 2140/3 C 0 16.2 333
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 2160/7 D 7 14.4 1655
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-11 Westline Westline   [v 10] 2140/1 C 0 g 163
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-5 Tricky Treat Tricky Treat   [v 4] 2140/12 B 0 g 212
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-1 Majesty Majesty   [v 4] 2140/10 D 7 20.0 745
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Magiclight Magiclight   [s 5] 2640/2 D 0 860
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-9 Bellona Bellona   [s 4] 1640/7 D 0 13.9g 860
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-4 Hiboscott Hiboscott   [v 7] 2140/6 D 0 39.3g 188
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 2140/8 B 0 17.6g 246
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 12] 2140/3 D 0 17.6 243
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 2140/4 D 0 g 1369
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 Bellona Bellona   [s 4] 1640/6 D 3 13.1 858
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-9 Westline Westline   [v 10] 2640/6 D 0 17.9g 1150
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2160/12 A 4 16.7 35
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-3 Alert Height Alert Height   [s 6] 2640/3 C 0
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Heros Magi Heros Magi   [v 5] 2140/1 B 0
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Hiboscott Hiboscott   [v 7] 2160/8 D 0 32.9g 449
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 2140/7 D 0 19.9 750
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 All My Loving All My Loving   [s 10] 2140/3 D 0 g 284
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-8 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/1 C 0 g 70
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 9] 2140/3 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 2140/4 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2140/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/7 C str
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-4 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 1640/6 C 0 21.5g 841
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Betting Rebel Betting Rebel   [v 6] 2640/10 B 0 15.4 311
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-2 Direct Link Direct Link   [s 6] 2640/2 D str
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-5 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/3 C 5 17.7 834
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-10 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 1640/8 C 0 14.6 1250
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-4 Hiboscott Hiboscott   [v 7] 2160/10 D 0 g 1386
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/11 B 6 16.4 49
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-4 Betting Rebel Betting Rebel   [v 6] 2140/3 B 4 14.7 44
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 1640/7 D 0 13.1 2818
2020-01-18 2020-01-18 Romme-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/12 D 4 17.0 199
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-1 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/3 B 7 16.9 404
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-3 Sahara Storm Sahara Storm   [v 6] 2140/1 B 5 16.7 116
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 6] 1640/6 B 6 14.1 117
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/5 B 0 18.6 534
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-5 Global Born Lucky Global Born Lucky   [s 4] 2100/9 B 4 23.7 63
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-8 Express Love Express Love   [v 4] 2140/4 C 3 15.7 42
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 Banker Up Banker Up   [v 7] 2160/7 D 4 18.3 714
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2160/8 B 6 15.2 364
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-5 Mys Elden Mys Elden   [v 15] 2180/6 D 5 28.5 690
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-8 Alm Kasai Alm Kasai   [v 4] 1660/7 D 0 36.0g 243
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-10 Joe Yankee Joe Yankee   [v 8] 1640/10 D 0 19.6 707
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-7 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 1640/5 D 0 12.9 1474
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 Bellona Bellona   [s 5] 2120/4 C str
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-2 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/2 B 4 18.5 1042
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-9 Cast Spirit Cast Spirit   [v 5] 2140/7 B 0 g 693
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-10 Cast Fighter Cast Fighter   [v 5] 2160/9 D 8 16.6 2403
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 7] 1640/8 D 0 31.2 748
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-8 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 2140/6 D 5 16.9 402
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-6 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 6] 2640/1 D 0 g 388
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-1 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/11 D 0 19.2 1384
2021-05-10 2021-05-10 Visby-2 Juno Sund Juno Sund   [s 3] 2120/5 D 0 21.5 420
2021-05-10 2021-05-10 Visby-3 Genie Am Genie Am   [s 5] 2620/15 A 4 15.6 246
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2140/2 B 1 15.4 56
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-8 Isadora Band Isadora Band   [s 7] 2140/15 D 0 g 119
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-8 Unexpected Unexpected   [v 8] 2160/3 B 4 15.1 80
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2640/13 C 7 17.1 342
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 2140/5 A 1 27.8 30
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-4 Jennie Jovalley Jennie Jovalley   [s 8] 2140/3 D 0 16.5 277
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2140/10 B 5 13.9 52
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-2 Dandellion Dandellion   [s 3] 1640/4 D 0 27.6g 143
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2140/1 D 0 15.2 341
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-6 Livi Majesty Livi Majesty   [v 7] 2660/10 A 1 15.2 34
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-7 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2140/3 D 0 g 357
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-9 Turboture Turboture   [v 9] 2140/6 B str
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-9 Empire Garbo Empire Garbo   [v 7] 2140/7 A 0 15.0 255
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2160/3 B 0 g 79
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-4 Bellona Bellona   [s 5] 2140/12 C str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-9 Banker Up Banker Up   [v 7] 1660/9 C str
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-4 Ingesson Ingesson   [v 5] 2640/3 B 3 16.7 27
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-8 Ingesson Ingesson   [v 5] 2640/2 A 6 16.3 18
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 9] 2140/3 C 0 17.9 465
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2140/8 C 0 g 39
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 2140/3 C 2 17.0 50
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-2 Amaru Surprise Amaru Surprise   [h 3] 2140/2 B 0 22.3g 852
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Bellona Bellona   [s 5] 2140/2 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se