V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 2160/12 0 18.4 238
2015-12-18 2015-12-18 Romme-6 Soffi Nock Soffi Nock   [s 6] 2140/12 0 17.6 1095
2015-12-18 2015-12-18 Romme-1 Myrs Lillith Myrs Lillith   [s 4] 2160/4 0 g 153
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Hot Prince Hot Prince   [v 5] 2140/3 0 17.3 207
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Tayson Bi* Tayson Bi*   [h 3] 2140/6 6 16.9 41
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 2160/10 0 20.2 298
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-4 Soffi Nock Soffi Nock   [s 6] 2140/2 7 18.2 721
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 4] 2140/3 0 g 506
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Strooper D.K. Strooper D.K.   [v 6] 2140/1 0 g 96
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Soffi Nock Soffi Nock   [s 6] 2140/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 5] 2160/7 7 18.2g 326
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2140/4 0 g 792
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-3 Montana Vox Montana Vox   [s 7] 2660/7 5 17.0g 133
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-8 Bottnas Avec Bottnas Avec   [v 5] 2140/5 5 17.1 98
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 1609/6 0 16.6 490
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-6 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 2140/6 0 15.2 427
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-4 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 1640/10 7 16.9 48
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 1640/7 0 13.4 186
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-11 Beatrice Rich Beatrice Rich   [s 9] 2140/15 3 16.3 509
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Wiss Wanessa Wiss Wanessa   [s 6] 2140/7 0 15.8g 1173
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 1640/9 5 12.6 156
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/4 5 15.1 406
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 1640/3 D 0 16.2 424
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/6 D 0 17.8 121
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/10 D 0 g 456
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/10 D 0 16.0 1059
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2160/8 A 5 16.9 96
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2160/13 C 1 16.6 229
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 148
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-6 Rocky Boy Å. Rocky Boy Å.   [v 12] 2160/14 D 0 16.9 1439
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/5 D 0 16.3 891
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/6 D 0 16.0 806
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-2 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 2140/4 D 6 28.9 332
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-3 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2160/14 A 0 21.9g 334
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-1 Boras Å. Boras Å.   [s 3] 2140/7 B 0 32.2g 344
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-3 N.R.J.Life N.R.J.Life   [v 9] 2140/8 D 0 16.4 685
2016-05-20 2016-05-20 Romme-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/6 D 0 16.6 399
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2180/10 A 1 17.4 207
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2140/4 A 4 17.9 71
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-5 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/6 C 0 13.8 398
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Önas Igor Önas Igor   [v 6] 1640/3 D 3 14.1 208
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 1640/7 D 8 16.2 257
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2160/9 B 6 17.2 713
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 6 16.7 532
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Mr Dotsom Mr Dotsom   [v 7] 2660/9 C 0 17.9 152
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/4 D 7 18.3 600
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/4 D 0 17.4 139
2016-02-05 2016-02-05 Romme-5 Ooby Dooby C.J. Ooby Dooby C.J.   [s 8] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/10 C 4 16.5 399
2017-12-30 2017-12-30 Romme-2 Global Untouched Global Untouched   [s 3] 2140/9 C 6 19.2 555
2017-12-30 2017-12-30 Romme-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 5] 2140/5 D 6 36.6 390
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/5 C 5 15.5 215
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-2 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 6] 1640/8 C 6 17.0 47
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-7 Champion Chip Champion Chip   [v 4] 2640/3 B 5 16.5 19
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 5] 2140/5 D 0 38.6 882
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2660/6 C 0 17.4 153
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 5] 2140/11 C 5 17.3 130
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Stinger Hanover Stinger Hanover   [v 8] 2660/8 D 0 16.4 521
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2140/2 A 1 16.1 40
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/10 B 3 15.4 419
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 Global Untouched Global Untouched   [s 3] 2140/9 A 4 21.6 42
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Love Me Love Me   [s 7] 2140/8 D str
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/1 C str
2017-10-27 2017-10-27 Romme-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/6 C 0 16.4 599
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 5] 2140/3 D str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2160/3 C 6 17.8 81
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/3 C 6 18.8 1024
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2160/4 C 5 15.7 362
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2180/9 C 6 18.3 428
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2100/9 D 0 18.9g 684
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-9 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 5] 1640/2 C 2 14.3 87
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2640/4 D 1 16.9 320
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Cash'em Cash'em   [v 9] 2140/5 D str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Kabanoss Kabanoss   [v 5] 2140/5 B 0 13.7g 382
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 6] 2100/11 C 4 13.7 180
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/5 D 0 g 335
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 7] 2140/2 D 4 16.2 264
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 Wipe Out Wipe Out   [v 9] 2140/9 A 1 17.0 96
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/11 D 0 17.9g 360
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/4 D 5 19.7 607
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2660/8 C 3 18.5 31
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/4 D 2 16.4 31
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/5 C 7 16.4 79
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-2 Höiby Krissa Höiby Krissa   [s 11] 2160/9 C 0 30.0 783
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/2 D 0 16.6 996
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 5] 2140/11 A 2 17.0 22
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2140/10 D 6 17.7 281
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-3 No Comment No Comment   [v 5] 2140/2 C 1 15.0 27
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-8 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 2160/8 D 0 g 30
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2640/4 D 4 29.4 250
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 1640/7 B 2 17.0 63
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/11 D 5 28.9 95
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-2 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/10 D 6 16.1 128
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-1 Holms Herodes Holms Herodes   [v 8] 1640/11 D 0 245
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 8] 2640/2 D 0 17.5 321
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-7 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 4] 2140/7 B 1 18.0 15
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 2140/8 C 5 19.2 125
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-4 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2660/8 C 4 17.1 102
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 Digital Network Digital Network   [v 9] 2140/10 C 5 16.0 580
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-5 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2180/11 C 5 28.0 381
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2140/6 C 6 26.6 424
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2160/9 C 0 16.6 114
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-3 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 1640/5 D 7 15.0 548
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 3] 2140/3 D 0 g 114
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Show Time Show Time   [v 7] 2140/6 A 0 14.7 75
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-7 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2160/11 C 3 28.8 421
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-3 Rock the Knight Rock the Knight   [s 4] 2140/2 C 5 16.2 73
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 2140/1 D 2 17.8 79
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-4 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/1 D 3 14.3 486
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Delilas Magi Delilas Magi   [s 3] 2140/12 C 0 g 696
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Murrvinn Murrvinn   [s 4] 1640/9 D 6 16.4 548
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Langlands Rödi Langlands Rödi   [s 3] 2140/2 C 0 39.5 49
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/4 D str
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Direct Link Direct Link   [s 4] 2640/3 D str
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1609/5 B str
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-3 Albir Albir   [v 5] 2160/14 D 0 16.4 765
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 2140/5 D 0 16.5 147
2018-10-13 2018-10-13 Åby-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 6] 2140/8 C 7 15.3 288
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/6 C 2 14.5 136
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1660/11 A 0 g 603
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-3 Livinginmydream Livinginmydream   [s 4] 2160/13 C 4 15.6 290
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 6] 2140/9 D 1 14.3 336
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-6 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [v 9] 1640/8 D 0 17.4 204
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Albir Albir   [v 5] 2140/9 D 5 15.8 742
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [v 9] 1640/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Alert Height Alert Height   [s 4] 2660/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-7 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/12 D str
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-6 Titan Arrow Titan Arrow   [v 8] 2140/3 B 3 13.2 236
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-5 Tommy Hill Tommy Hill   [v 6] 1640/2 D 4 14.3 85
2018-08-20 2018-08-20 Romme-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2640/11 C 0 18.2 526
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/3 D 6 18.8 458
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [v 9] 2140/2 D 3 17.8 94
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-1 Wipe Out Wipe Out   [v 10] 2140/2 C 5 18.2 58
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-5 Iti Tooma Iti Tooma   [s 6] 2140/7 C 2 16.2 332
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Stonewashd Diamant* Stonewashd Diamant*   [s 5] 2140/10 A 4 13.3 78
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Lacoeur Lacoeur   [s 6] 2160/8 D 0 20.4g 396
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/6 D str
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-8 Hypnotist* Hypnotist*   [h 7] 1640/4 B 1 13.7 19
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/7 D 5 16.0 163
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-7 Mr Perfection Mr Perfection   [v 5] 2180/12 A 7 14.6 54
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2160/4 D 0 28.8 1426
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 7] 1640/5 A 4 13.4 17
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-13 Lady Moonshadow Lady Moonshadow   [s 4] 2160/14 A 7 16.8 640
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 2140/3 D 3 16.7 555
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-1 Heros Magi Heros Magi   [v 3] 2140/11 B 8 18.6 568
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-6 New Elegance New Elegance   [v 8] 1640/3 B 0 14.0 251
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2160/15 D 0 g 612
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/1 B 0 g 338
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-6 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/3 D 0 g 245
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/9 B 6 16.9 264
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-3 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/4 D 0 g 1140
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/1 D 0 21.8 126
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/9 D 7 18.5 693
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-8 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/10 C 7 15.1 375
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Heros Magi Heros Magi   [v 3] 2140/3 D 4 18.2 1000
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2100/3 C 0
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2120/9 C 0 30.5 413
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/1 D 6 16.5 788
2018-06-14 2018-06-14 Romme-5 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/8 B 0 g 486
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/13 C 0 g 320
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Peppalma Peppalma   [s 6] 2140/6 D 0 35.9 1532
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-6 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2140/1 C 4 28.8 290
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 2140/1 D 0 15.0 1254
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 C 8 19.3 371
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/6 D 8 35.4 519
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-4 Alert Height Alert Height   [s 4] 1640/9 D str
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-6 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/6 C str
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/8 C 1 14.1 109
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-4 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 1640/10 D 6 14.9 1177
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/8 D 7 17.2 611
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2640/3 C 0 678
2018-05-14 2018-05-14 Romme-2 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2180/7 C 8 36.3 387
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/1 B 3 16.1 67
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 2180/11 C str
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-2 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2180/10 B 0 15.1g 34
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/7 C 3 16.1 137
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-5 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/6 D 8 17.1 255
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-9 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2140/3 B 0 39.2 315
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-7 Alert Height Alert Height   [s 4] 2140/2 D 0 87
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Charisme du Nord Charisme du Nord   [s 6] 2640/1 D 0 137
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-2 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/10 B 0 112
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Direct Link Direct Link   [s 4] 2140/5 B 0 119
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 Hitman Hearns Hitman Hearns   [v 5] 2140/10 C 2 15.4 53
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/5 D 7 16.7 240
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2160/8 D 7 35.6g 514
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/10 D 0 17.1 491
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2120/2 D 3 15.4 81
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 11] 2120/8 D 1 14.6 76
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2640/14 C 3 17.6 224
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-9 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2660/9 B 3 15.9 80
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/5 B 5 13.5 348
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-3 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 2140/3 B 2 17.1 56
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/8 D 5 18.9 505
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/7 C 5 16.3 48
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1660/5 B 0 272
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-2 Cool Action Cool Action   [v 6] 2160/11 D 2 16.3 582
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-3 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/6 C 1 17.7 266
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 L.H.Adventure L.H.Adventure   [s 7] 1640/2 D 4 17.2 232
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 1609/12 A 2 14.2 166
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2160/4 D 6 18.3 459
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-3 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2660/10 B 1 16.5 143
2018-03-09 2018-03-09 Romme-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2640/3 D 0 41.3g 330
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/2 D 0 19.5 596
2018-03-05 2018-03-05 Romme-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2160/6 A 3 17.8 40
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/3 C 0 14.9 359
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-3 Father Foura Father Foura   [h 5] 2140/2 C 1 17.3 163
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-3 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/3 A 2 14.3 106
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-8 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/3 C 0 17.9 1019
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1640/4 C 0 g 342
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2140/5 C 6 38.8g 231
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 2140/4 B 0 18.1 103
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-1 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2160/12 A 6 18.6 550
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2180/12 C 6 17.1 57
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2140/2 C 0 g 165
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 L.H.Adventure L.H.Adventure   [s 7] 2140/9 D 4 17.8 354
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-4 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 6] 1640/3 C 1 15.0 304
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/1 D 7 16.4 186
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 8] 2140/11 B 0 15.7 117
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Lucky Win Lucky Win   [v 7] 2140/4 D 0 17.9 687
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/1 D 0 17.6 544
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-1 Lucky Win Lucky Win   [v 7] 1640/1 D 5 16.3 105
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2640/11 D 0 16.6 741
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-2 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2160/8 D 0 37.4 670
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/10 C 3 15.9 117
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Wishlist Wishlist   [s 4] 2140/2 B 0 16.2 759
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 1640/1 C 7 14.1 151
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 Betting Rebel Betting Rebel   [v 5] 2140/3 D 1 15.7 469
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2140/11 C 5 34.0 300
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 Westline Westline   [v 9] 2140/7 B 0 17.6 77
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2160/8 D 4 17.2 317
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/11 D 0 18.3 576
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Wishlist Wishlist   [s 4] 2120/7 B 3 15.6 57
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 12] 2160/7 C 0 16.8g 751
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-4 Rock the Knight Rock the Knight   [s 5] 1640/11 C 6 15.4 113
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-5 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 2140/11 A 5 17.2 59
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 2140/10 D 0 19.7 315
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2660/14 C 3 16.9 305
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2160/13 A 4 30.9 83
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-5 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 3] 2660/9 A 3 16.6 40
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2160/6 C 5 16.6 321
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-2 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2160/10 C 0 17.2 427
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-4 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2160/13 D 0 18.7 209
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-4 Global Anytime Global Anytime   [s 3] 2140/6 A 2 14.4 59
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Bellona Bellona   [s 3] 2140/8 B 3 16.5 115
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-9 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2640/9 C 7 18.2 209
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 2140/2 B 8 17.3 63
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Westline Westline   [v 9] 2140/9 D 8 16.4 148
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/12 A 0 g 36
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-4 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 8] 2660/6 C 0 21.0g 159
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 6] 2160/8 D 0 17.9g 404
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Above All Ås Above All Ås   [v 9] 2160/10 C 4 15.1 79
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/3 A 4 14.2 30
2019-09-23 2019-09-23 Romme-6 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2140/11 D 6 15.8 185
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-8 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/1 D 1 16.6 31
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/10 B 3 15.9 41
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2140/10 D 4 15.2 173
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-6 West Wing West Wing   [v 11] 1640/6 C 0 13.8g 649
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2660/7 C 6 36.1 512
2019-09-02 2019-09-02 Romme-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/2 C 0 g 128
2019-09-02 2019-09-02 Romme-1 Leo Sånna Leo Sånna   [v 6] 2140/9 C 6 18.9 81
2019-09-02 2019-09-02 Romme-6 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2140/10 C 1 14.8 54
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 6] 2140/1 D 4 15.2 332
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 New Elegance New Elegance   [v 9] 2140/6 D 0 17.6 175
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-1 Westline Westline   [v 9] 2680/6 B 2 17.5 28
2019-08-27 2019-08-27 Romme-8 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2160/3 D 6 16.3 509
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 1640/3 C 3 15.2 38
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/10 A 8 17.5 110
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 5] 2140/6 A 1 12.9 116
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-1 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2160/12 D 0 g 1800
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/1 D 0 g 319
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Framante Framante   [v 5] 1640/6 A 5 14.6 29
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-7 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 1640/10 C 7 18.8 775
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 2100/6 D 0 17.8 251
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Inertial Inertial   [v 5] 2140/5 C 0 14.4g 247
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Passa Passa   [s 4] 2140/2 D 0 17.3 194
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Rally Carin Rally Carin   [s 8] 2140/6 D 1 16.0 21
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-7 Betting Rebel Betting Rebel   [v 5] 2140/8 B 1 15.5 214
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 1640/1 D 0 14.5 472
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-9 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2140/6 D 0 15.8 1490
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-6 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/5 C 3 13.2 96
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-9 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/1 D 1 16.7 50
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/7 B 6 16.1 233
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/8 C 0 g 294
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 1640/12 B str
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 2140/8 D 7 16.9g 286
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-2 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/2 D 0 g 917
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-1 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2640/5 D 0 17.5 678
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-13 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/4 D 0 g 403
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-2 Murrvinn Murrvinn   [s 5] 1640/12 D 0 21.1 1064
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-2 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/4 D 1 14.9 312
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-12 Vici Supreme Vici Supreme   [v 6] 1640/4 C 1 15.1 35
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Inertial Inertial   [v 5] 1640/5 D str
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Prototype Hanover Prototype Hanover   [h 5] 2160/13 B 0 16.3 362
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/12 C 8 16.8 147
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2160/13 A 7 29.3 42
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 2140/10 B 8 16.8g 116
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-8 Eng Stegg Eng Stegg   [v 11] 2180/7 B 2 26.3 76
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Alert Height Alert Height   [s 5] 2140/2 C 7 17.1g 394
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-1 Direct Link Direct Link   [s 5] 2140/7 B 7 18.2 60
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-13 Precious Lord Precious Lord   [v 4] 1640/7 D 0 15.0 50
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Hiboscott Hiboscott   [v 6] 1640/2 A 0 g 114
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Turboline Turboline   [s 5] 2140/9 A 2 17.5 76
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 New Elegance New Elegance   [v 9] 2140/5 D 0 18.5 70
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/10 C 0 g 144
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2140/6 B 0 155
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 7] 2140/1 D 0 318
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-4 Alert Height Alert Height   [s 5] 1640/2 C 3 520
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 2140/7 D 0 16.3 262
2019-05-02 2019-05-02 Romme-8 Murrvinn Murrvinn   [s 5] 1640/3 C 4 16.6 320
2019-05-02 2019-05-02 Romme-4 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2640/2 D 0 18.4 2376
2019-05-02 2019-05-02 Romme-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 1640/12 D 0 14.3 3197
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 5] 2140/11 C 0 g 480
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2160/9 B 3 15.4 302
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-8 Heros Magi Heros Magi   [v 4] 2140/1 D 0 22.3g 461
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-7 Murrvinn Murrvinn   [s 5] 1640/1 D 3 16.4 798
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2160/8 D 0 17.5 346
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Albir Albir   [v 6] 1660/13 A 0 14.5 757
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Global U.S.A. Global U.S.A.   [s 5] 2140/7 B 1 15.9 26
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/9 D 0 16.5 372
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 1640/12 C 0 16.8 236
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2640/3 C 1 18.6 59
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2640/3 B 0 18.8 30
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/2 D 5 15.8 360
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-9 Mr Perfection Mr Perfection   [v 6] 2680/15 A 5 15.7 72
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 6] 2140/7 D 4 17.3 307
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-7 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2140/7 C 5 18.2 110
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2640/9 D 3 18.5 551
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/2 D 4 14.5 560
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2160/14 B 7 17.4 258
2019-02-16 2019-02-16 Romme-8 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 1640/7 D 6 14.9 90
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-4 Aperfectmate Aperfectmate   [v 4] 2140/3 D 0 g 95
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-5 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/2 C 0 19.8 223
2019-02-01 2019-02-01 Romme-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/11 C 5 16.9 209
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2640/3 D 0 18.2 202
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/2 D 0 g 219
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-6 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/1 D 0 16.4g 275
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 Thunderpedia Thunderpedia   [v 4] 2160/7 B 1 15.8 112
2019-01-11 2019-01-11 Romme-7 Mino Mino   [h 11] 1660/9 C 0 24.8 347
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/2 B 0 18.8 91
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Divine du Nord Divine du Nord   [s 6] 2660/14 C 4 17.9 346
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 1640/12 D str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/12 B 4 19.0 86
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Tommy Hill Tommy Hill   [v 7] 2660/14 C 0 1397
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-3 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 1640/3 C 4 16.9 229
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-1 Amaru Surprise Amaru Surprise   [h 2] 2140/9 D 0 19.3 683
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-1 Amaru Surprise Amaru Surprise   [h 2] 2140/2 C 0 20.5 498
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Urchin Urchin   [v 7] 2640/6 D 0 15.5 140
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 2140/13 D 0 19.8 880
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/7 C 7 15.7 263
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2140/8 D 0 14.6 697
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-3 Vicadi Vicadi   [v 6] 2140/8 D 0 24.8g 938
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/8 C 5 15.3 336
2020-10-20 2020-10-20 Romme-10 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 8] 2140/3 D 0 20.9 719
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-12 Vicadi Vicadi   [v 6] 2100/5 B 1 17.0 40
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-6 United Broline United Broline   [v 4] 2140/10 C 0 g 187
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Heros Magi Heros Magi   [v 5] 2140/5 C 4 15.9 312
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Delicious Laser Delicious Laser   [s 5] 2160/3 C 0 18.5 874
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-2 Genie Am Genie Am   [s 4] 2160/9 C 0 18.8 281
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Mino Mino   [h 12] 2180/13 A 0 26.9 89
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 2180/13 C 0 35.4 748
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 2160/9 D 6 32.2 607
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 9] 2160/12 C 0 19.1 889
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Wannabe Kemp Wannabe Kemp   [v 13] 2120/1 D 3 13.6 565
2020-08-31 2020-08-31 Romme-6 Bellona Bellona   [s 4] 2160/13 C 0 15.7 1222
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/2 C 2 17.0 49
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-6 Divine du Nord Divine du Nord   [s 7] 2140/4 D 2 15.7 738
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/2 D 0 g 385
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 2160/11 D 0 34.8 258
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/10 C 8 16.4 258
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2160/10 C 0 25.7g 249
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Joker's Candyking Joker's Candyking   [v 6] 2140/11 D 0 g 1219
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-4 Totally Face Totally Face   [s 5] 1640/5 B 0 g 48
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-2 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 1660/9 B 0 g 332
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1660/9 A 0 32.7 517
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/13 C 7 16.0 1152
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Davy Jones Sisu Davy Jones Sisu   [v 7] 2140/8 C 5 13.5 170
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Gomez Gomez   [v 7] 1640/4 D 5 11.8 193
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 1660/7 B 4 152
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 58
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/10 D 6 17.1g 94
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2140/9 B 5 16.7 159
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-8 Bellona Bellona   [s 4] 1640/7 C 0 14.0 735
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-5 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 1640/8 C 6 27.3 206
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2180/11 D 5 16.1 257
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2660/13 C 6 17.4 909
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2160/11 A 4 16.7g 40
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-6 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 2160/8 B 6 29.1g 148
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-6 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2140/12 C 5 17.6 1254
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 2140/5 B 1 28.8 58
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/12 D 0 16.0 277
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-11 Bellona Bellona   [s 4] 2160/7 A 4 17.0 64
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-8 Glacier Glacier   [v 4] 2140/3 C 0 17.7g 177
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Bellona Bellona   [s 4] 2140/2 B 4 14.6 60
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-10 Kometen Kometen   [v 10] 1660/10 B 7 31.1 395
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 2140/8 B 2 17.9 154
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-6 Bellona Bellona   [s 4] 2140/3 C 0 16.2 333
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 2160/7 D 7 14.4 1655
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-11 Westline Westline   [v 10] 2140/1 C 0 g 163
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-5 Tricky Treat Tricky Treat   [v 4] 2140/12 B 0 g 212
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Magiclight Magiclight   [s 5] 2640/2 D 0 860
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-1 Majesty Majesty   [v 4] 2140/10 D 7 20.0 745
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-9 Bellona Bellona   [s 4] 1640/7 D 0 13.9g 860
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-4 Hiboscott Hiboscott   [v 7] 2140/6 D 0 39.3g 188
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 12] 2140/3 D 0 17.6 243
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 2140/8 B 0 17.6g 246
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 2140/4 D 0 g 1369
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 Bellona Bellona   [s 4] 1640/6 D 3 13.1 858
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-9 Westline Westline   [v 10] 2640/6 D 0 17.9g 1150
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 2160/12 A 4 16.7 35
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-4 Heros Magi Heros Magi   [v 5] 2140/1 B 0
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-3 Alert Height Alert Height   [s 6] 2640/3 C 0
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-8 Captain Knas Captain Knas   [v 6] 2140/1 C 0 g 70
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 All My Loving All My Loving   [s 10] 2140/3 D 0 g 284
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 10] 2140/7 D 0 19.9 750
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Hiboscott Hiboscott   [v 7] 2160/8 D 0 32.9g 449
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/7 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 Rally Didrik Rally Didrik   [v 8] 2140/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 2140/4 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 9] 2140/3 D str
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-4 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 1640/6 C 0 21.5g 841
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Betting Rebel Betting Rebel   [v 6] 2640/10 B 0 15.4 311
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-10 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 1640/8 C 0 14.6 1250
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-5 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/3 C 5 17.7 834
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-2 Direct Link Direct Link   [s 6] 2640/2 D str
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-4 Hiboscott Hiboscott   [v 7] 2160/10 D 0 g 1386
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2140/11 B 6 16.4 49
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-4 Betting Rebel Betting Rebel   [v 6] 2140/3 B 4 14.7 44
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Fille Jubb Fille Jubb   [v 13] 1640/7 D 0 13.1 2818
2020-01-18 2020-01-18 Romme-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 10] 2140/12 D 4 17.0 199
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-3 Sahara Storm Sahara Storm   [v 6] 2140/1 B 5 16.7 116
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-1 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/3 B 7 16.9 404
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 6] 1640/6 B 6 14.1 117
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-4 Alert Height Alert Height   [s 6] 2140/5 B 0 18.6 534
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-8 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2160/14 C str
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-4 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 2140/12 C 6 16.5 221
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 12] 1640/1 D 0 17.9 511
2021-12-01 2021-12-01 Solvalla-7 Profinitif Profinitif   [v 7] 1640/7 B 1 14.0 50
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 11] 2160/8 D 8 17.3 747
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-7 Banker Up Banker Up   [v 7] 3140/9 D 0 1254
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-5 G.R.J.'s KhalDrogo G.R.J.'s KhalDrogo   [v 5] 1640/1 C 0 15.5 515
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-4 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 9] 2140/3 D 6 30.0 1226
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-2 Pappajonnys Sixten Pappajonnys Sixten   [v 8] 2140/9 D 0 18.6 1383
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 11] 2140/8 D 0 16.7 1167
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-9 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 7] 2660/5 D 6 18.5 175
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-8 Cast Spirit Cast Spirit   [v 5] 2140/2 C 0 21.8g 474
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-7 Dandy Day Dandy Day   [v 6] 2140/9 D 0 20.4 568
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-6 Valeur Valeur   [v 12] 2140/10 D 6 13.8 432
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-4 Mats Tooma Mats Tooma   [h 5] 2140/12 B 8 17.2 190
2021-10-29 2021-10-29 Solvalla-8 Håna Am Håna Am   [v 4] 2140/1 A 0 15.7 85
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 11] 2160/5 D 5 17.2 571
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2140/3 D 7 15.4 800
2021-10-15 2021-10-15 Solvalla-8 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 2140/3 D 0 21.0 581
2021-10-15 2021-10-15 Solvalla-4 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 9] 2140/7 D 0 16.0 380
2021-10-08 2021-10-08 Romme-5 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2140/10 D 0 15.3 1101
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-9 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 1066
2021-09-29 2021-09-29 Solvalla-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2140/8 D 0 g 619
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 11] 2140/3 D 7 15.6 544
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-8 Outstanding Tooma Outstanding Tooma   [s 3] 2100/1 D 0 21.7 202
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2100/5 D 6 16.1 356
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-5 Mats Tooma Mats Tooma   [h 5] 2100/11 A 4 17.6 118
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 11] 2160/5 D 4 16.5 258
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-1 Global Born Lucky Global Born Lucky   [s 4] 1640/9 D 6 20.0 1397
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-3 Mats Tooma Mats Tooma   [h 5] 2140/1 B 8 16.0 190
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-2 Banker Up Banker Up   [v 7] 2680/14 D 8 17.0 1056
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-8 Klack Astrid Klack Astrid   [s 4] 2180/11 D 6 31.7g 718
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2140/5 D 4 15.4 629
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-6 First Love M.L. First Love M.L.   [h 4] 2140/4 B 0 16.4 51
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-2 Torsett Torsett   [s 4] 1640/3 D 0 g 366
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-10 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 2140/1 C 8 17.4 938
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-7 Gin Krupa Gin Krupa   [v 8] 2140/2 C 0 14.8 829
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 11] 1640/8 D 8 16.3 311
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-4 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2140/7 A 7 31.4g 66
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-3 Joe Yankee Joe Yankee   [v 8] 1640/8 D 5 18.5 404
2021-09-01 2021-09-01 Solvalla-5 Knifetown Hall Knifetown Hall   [v 5] 2140/1 C 0 14.8g 143
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-3 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 2140/6 C 0 17.9g 951
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2140/3 D 8 16.5g 482
2021-08-23 2021-08-23 Romme-2 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 13] 2140/1 D 0 16.8 1611
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-9 Charmören Charmören   [v 6] 2140/11 B 0 21.5 199
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Global Born Lucky Global Born Lucky   [s 4] 2140/5 C 0 21.2 225
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-6 Super Benny Super Benny   [v 10] 2160/10 C 6 16.3 410
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-7 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 9] 2140/3 D 8 18.1 1120
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-5 Betting Rebel Betting Rebel   [v 7] 2140/8 C 6 15.5 23
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-8 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 2640/8 C 4 17.0 346
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-10 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 2140/2 C 8 17.0 53
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-2 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/1 C 5 18.6 994
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-5 Global Born Lucky Global Born Lucky   [s 4] 2100/9 B 4 23.7 63
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-8 Express Love Express Love   [v 4] 2140/4 C 3 15.7 42
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 Banker Up Banker Up   [v 7] 2160/7 D 4 18.3 714
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2160/8 B 6 15.2 364
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-10 Joe Yankee Joe Yankee   [v 8] 1640/10 D 0 19.6 707
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-8 Alm Kasai Alm Kasai   [v 4] 1660/7 D 0 36.0g 243
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-5 Mys Elden Mys Elden   [v 15] 2180/6 D 5 28.5 690
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-7 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 1640/5 D 0 12.9 1474
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 Bellona Bellona   [s 5] 2120/4 C str
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-10 Cast Fighter Cast Fighter   [v 5] 2160/9 D 8 16.6 2403
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-9 Cast Spirit Cast Spirit   [v 5] 2140/7 B 0 g 693
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-2 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/2 B 4 18.5 1042
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 7] 1640/8 D 0 31.2 748
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-8 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 2140/6 D 5 16.9 402
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-6 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 6] 2640/1 D 0 g 388
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-1 Banker's Princess Banker's Princess   [s 4] 2140/11 D 0 19.2 1384
2021-05-10 2021-05-10 Visby-3 Genie Am Genie Am   [s 5] 2620/15 A 4 15.6 246
2021-05-10 2021-05-10 Visby-2 Juno Sund Juno Sund   [s 3] 2120/5 D 0 21.5 420
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-8 Isadora Band Isadora Band   [s 7] 2140/15 D 0 g 119
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-6 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2140/2 B 1 15.4 56
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-8 Unexpected Unexpected   [v 8] 2160/3 B 4 15.1 80
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2640/13 C 7 17.1 342
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 2140/5 A 1 27.8 30
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-4 Jennie Jovalley Jennie Jovalley   [s 8] 2140/3 D 0 16.5 277
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 9] 2140/10 B 5 13.9 52
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-2 Dandellion Dandellion   [s 3] 1640/4 D 0 27.6g 143
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2140/1 D 0 15.2 341
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-6 Livi Majesty Livi Majesty   [v 7] 2660/10 A 1 15.2 34
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-7 Bottnas Felicia Bottnas Felicia   [s 6] 2140/3 D 0 g 357
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-9 Turboture Turboture   [v 9] 2140/6 B str
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-9 Empire Garbo Empire Garbo   [v 7] 2140/7 A 0 15.0 255
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2160/3 B 0 g 79
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-9 Banker Up Banker Up   [v 7] 1660/9 C str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-4 Bellona Bellona   [s 5] 2140/12 C str
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-4 Ingesson Ingesson   [v 5] 2640/3 B 3 16.7 27
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-8 Ingesson Ingesson   [v 5] 2640/2 A 6 16.3 18
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 7] 2140/8 C 0 g 39
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-5 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 9] 2140/3 C 0 17.9 465
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Heros Magi Heros Magi   [v 6] 2140/3 C 2 17.0 50
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Bellona Bellona   [s 5] 2140/2 B str
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-2 Amaru Surprise Amaru Surprise   [h 3] 2140/2 B 0 22.3g 852
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/5 C 8 19.5g 1137
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-10 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1640/4 C 5 13.8 121
2022-12-14 2022-12-14 Solvalla-9 Silver Load Silver Load   [v 6] 2140/1 C 0 16.5 119
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-8 Summerrazz Summerrazz   [v 5] 2140/1 D 0 14.8 66
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-10 Baccarat Time Baccarat Time   [s 3] 2140/8 B 1 16.6 31
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-3 Backwood's Brandon Backwood's Brandon   [v 4] 2140/6 C 8 18.9 140
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2680/13 B 0 15.2 813
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2180/10 C 0 17.7 1039
2022-10-19 2022-10-19 Solvalla-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2640/4 D 7 13.9 1441
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/8 D 8 16.7 1106
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-3 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2680/7 B 1 14.3 23
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-7 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2160/9 D 4 13.7 1620
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/8 D 4 16.1 351
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-7 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1660/12 B 0 14.0 469
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-3 Pay Me Pay Me   [v 5] 2140/2 A 3 14.9 14
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1640/5 D 3 11.7 709
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2140/5 C 2 14.5 103
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-10 Behind Bars Behind Bars   [v 6] 2140/10 C 7 13.2 112
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-8 Zanzibar Wise As* Zanzibar Wise As*   [s 7] 2640/6 B 5 15.1 44
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-4 Ersa Victor Ersa Victor   [v 12] 2140/6 D 0 29.7 579
2022-08-14 2022-08-14 Hagmyren-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2160/6 B 1 14.9 198
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-4 Yazmine Yazmine   [s 4] 2140/8 B 1 14.5 38
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/11 B 7 16.2 792
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-4 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1660/12 B 3 13.7 508
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-11 Backwood's Brandon Backwood's Brandon   [v 4] 2140/6 B 0
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-10 Backwood's Bolt Backwood's Bolt   [v 4] 2140/2 C 8 16.8 200
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2160/11 C 4 15.7 556
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-9 Jonases Maya Jonases Maya   [s 5] 2140/2 D 0 35.7 377
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/11 C 8 17.7 440
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/11 D 8 15.7 1996
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-5 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1660/9 C 3 13.8 459
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2140/11 D 7 17.1g 686
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-9 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2640/8 C 4 15.6 263
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1140/2 D 4 484
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/4 D 5 16.7 551
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2140/7 C 0 15.8 478
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-3 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 9] 1640/8 D 5 14.1 711
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-5 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2160/7 B 6 16.9 167
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2180/9 D 7 17.5g 1377
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2160/9 D 8 17.6 929
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-6 Carhu Carhu   [v 7] 2180/11 A 0 22.6g 79
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-7 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2140/11 A 3 15.6 225
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 1640/1 D 7 15.2 739
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2140/8 D str
2022-03-09 2022-03-09 Solvalla-10 Lady Zappa Lady Zappa   [s 9] 2140/11 C 5 14.9 127
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-3 Shemeansmuscle Shemeansmuscle   [s 5] 2140/8 D 0 20.2 365
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 12] 2140/4 D 0
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 2140/10 C 0
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-5 Return of Bols Return of Bols   [v 6] 2140/4 C 0
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-7 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2660/7 C 0 g 988
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-9 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 8] 2140/11 C 6 16.6 492
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 8] 1640/1 B 0 31.3 209
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-4 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1640/6 C 0 14.5 503
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 8] 1640/5 C 3 16.8 210
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-3 Letthecowboysride Letthecowboysride   [v 5] 2140/2 B 9 16.1 136
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-8 Elmer Wibb Elmer Wibb   [v 4] 2140/10 C 7 15.4 151
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-8 Berglund Oda Berglund Oda   [s 9] 2140/5 D 0 35.2 467
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-7 Vixi Garbo Vixi Garbo   [v 3] 2140/10 B 3 18.7 47
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-3 Ridge Tarn Amigo Ridge Tarn Amigo   [v 4] 1640/2 C 3 18.8 271
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-7 Vixi Garbo Vixi Garbo   [v 3] 2140/3 B 5 19.5g 134
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-1 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2160/6 C 0 17.5 662
2023-10-11 2023-10-11 Solvalla-6 Dame Lane* Dame Lane*   [s 5] 2140/8 D 3 15.0 852
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 1640/12 C 0 14.5 788
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-7 Elmer Wibb Elmer Wibb   [v 4] 2160/11 A 5 15.5 43
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-1 Vixi Garbo Vixi Garbo   [v 3] 2140/7 A 5 19.0g 140
2023-09-30 2023-09-30 Åby-3 Blues Brother Blues Brother   [v 4] 2140/3 A 8 14.3g 35
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-3 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2680/6 D 6 15.6 647
2023-09-21 2023-09-21 Bollnäs-2 Vixi Garbo Vixi Garbo   [v 3] 2140/6 D 6 17.3 328
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-6 Elmer Wibb Elmer Wibb   [v 4] 2140/3 B 1 14.9 75
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 9] 1640/1 D 6 29.0 318
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-5 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2160/13 C 5 14.8 398
2023-09-06 2023-09-06 Solvalla-6 Beau LeVallo Beau LeVallo   [v 5] 2640/9 C 0 14.7 239
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-3 Blues Brother Blues Brother   [v 4] 2140/3 A 1 15.0 17
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-7 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 1640/8 C 7 13.6 584
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-7 Mind Reader Mind Reader   [v 7] 2160/15 D 0 15.5g 949
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-6 Criterion Criterion   [v 7] 2640/10 D 6 14.8g 342
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-4 Miss Dior C.G. Miss Dior C.G.   [s 4] 2140/11 A 5 16.4 73
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-3 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 8] 2140/1 D 0 29.4 985
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-5 Himalaya Sisu Himalaya Sisu   [s 6] 2140/1 A 4 12.9 91
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-8 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2140/12 C 0 14.9 1100
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-6 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2140/1 D 8 14.4 1156
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-4 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2180/14 C 0 14.6 899
2023-07-05 2023-07-05 Solvalla-2 Valrhona Wibb Valrhona Wibb   [s 5] 1640/2 B 5 13.6 337
2023-06-16 2023-06-16 Östersund-3 Empire Garbo Empire Garbo   [v 9] 2180/7 C 3 14.7 25
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-7