V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-2 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 3] 2140/12 B
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Sluggo Tabac Sluggo Tabac   [v 3] 1640/1 D
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2140/7 C
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-4 Klondike C.Boko Klondike C.Boko   [h 3] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.Andreas Lövdal är m..


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.
Andreas Lövdal är mitt uppe i sitt bästa år som kusk och har snart kört in en miljon kronor. Inte illa av en lärling anställd i Solvallas största stall med många passhästar att ta hand om.
24-årige Lövdal kör andra hästar än de som finns i stallet. För några veckor sedan vann han ett ungdomslopp med Micael Brobergs Jareth Boko med 100 000 kronor till vinnaren.
Efter tre år i stallet hos Timo Nurmos är han också betrodd med stallets hästar.
På onsdag blev det en lika enkel som övertygande seger i uttagningsloppet till Guldklockan på V86-kupongen med klassige Mellby Hurricane.
Andreas Lövdal lämnade ingenting åt slumpen med favoriten. 1200 meter från mål gav han sig av från andraparet utvändigt och styrde fram utvändigt ledaren.
Kusktalangen bevakade sedan fältet och lät Mellby Hurricane sticka undan lite retfullt på upploppet.
Big Shot spurtade storstilat från sitt tolftespår till andraplatsen för Magnus A Djuse.
Åt Mellby Hurricane och Andreas Lövdal fanns dock inget att göra.
Segerkusken gjorde klart redan i intervjuerna före loppet att han satt bakom bästa hästen och att det skulle köras därefter.
- Han var bäst också, och då vågar man köra så där. I år har det gått väldigt bra att köra och det är jättekul. Jag har fått köra bättre hästar och det ger ju lite snöbollseffekt på det hela - självförtroendet växer, sade Lövdal.
Onsdagens seger innebar ett bra skutt uppåt i ligan i Travrondens Guldklocka. Magnus A Djuse, tvåa på onsdagen, leder alltjämt i kampen om de tolv platserna i finalen fredagen 11 december.

Broberg bakom överraskning
Solvalla delade V86-omgången med Åby den här onsdagen och utdelningen för åtta rätt stannade på 20 725 kronor.
Största överraskningen kom på Solvalla. Betting Rebel avgjorde utan prut från positionen utvändigt ledaren och var mycket bra för Mika Forss.
Micael Broberg tränaren vinnaren som endast var spelad på två procent på V86.
- Han var värd segern. Han har gjort två jättebra lopp från dödens och tappat travet till slut. Nu slog jag på honom bakskor som jag kom överens med Mika Forss om att göra efter förra starten och det funkar bra, sade Micael Broberg.
Det blev en ”Norrländsk duell” på upploppet i V86-6. Amatören Lina Tallberger från Bergsåker fortsätter att visa upp Balotelli Crown i fin form och valacken kunde via en vass avslutning ta sig förbi starke Soul Tan från Dannero.
Axevallas Sofia Aronsson tränar Vichy Grif som vann det avslutande loppet för ston på Solvalla. Den sexåriga italienskan satt sist i fältet och spurtade som en furire för Ulf Ohlsson efter lite draghälp i sista kurvan i sprinterloppet.
En jätteprestation med tanke på att dugliga Valetta hade fått anföra i ledningen för Björn Goop men inte kunde freda sig över upploppet på Solvalla.

”Tränar som en demon”
Om vädret var tråkigt i huvudstaden, var det desto surare i Mölndal. Regn men banan höll bra.
- Han tränar som en demon - är han lika bra i loppet i kväll blir det intressant!
Ingen start sedan början av augusti. Peter Untersteiners vackra ord om Beckers träningsrundor gjorde ändå fyraåringen till stor favorit i loppet för hästar med högst 180 000 kronor på kontot.
Becker forcerades till ledningen efter 500 meter och höll värsta hotet Joule V.S. bakom sig i målskjutsen.
Johan Untersteiner hjälpte pappa Peter till seger i loppet för fyraåringar som inledde V86 på Åby med segerrike Radio Gaaga.
Löpskallen fixade segern till Ready Tonight i V86-5, som var ett fint treåringslopp. Power Lane var snabb bakom bilen och överlät ledningen till Ready Tonight efter 600 meter. Loppet kördes i 1.14-tempo och inte mycket hände innan det var dags för finish.
På upploppet såg Ready Tonight slagen ut, av både Mellby Ironman som gick utvändigt ledaren och av Beauty Wind som smög med i andra utvändigt, men Ready Tonight kontrade och vann på 1.13,4 över 2140 meter auto.
Åttaårige Sevilla har haft form en längre tid och gör nästan alltid bra lopp för Joakim Lövgren. Sjätte årssegern för Sevilla kom på onsdagen. Lövgren hade bakspår på 40 meters tillägg och satt mitt i gröten på den sista bortre långsidan och väntade ut motståndarna med sin häst.
Sevilla tackade med att spurta till en överlägsen seger.

Mikael Wikner, Kanal 75


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müll..


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müllers Memorial (V75–7).
Givetvis handlar det om Wild Love, tränad i skånska Munka Ljungby, men med Halmstad som hemmabana, av amatören Bengt Simberg – en pensionerad hovslagare som lägger massor av tid på sin ögonsten.
– Hon är bara sex år, men jag tror att hon nog har sin bästa tid nu. Det verkar så, säger han.
Vi såg Wild Love senast på Jägersro, hon rundade ett namnkunnigt fält med elitloppshästen Pastore Bob i ledningen och vann överlägset med gott om krafter kvar.
– Hon är sjukt, sjukt bra, sa kusken Stefan Persson efter den uppvisningen.
Nu ska Wild Love möta ett högklassigt guldgäng från tolftespår, får tillbaka Kevin Oscarsson i vagnen och allt är frid och fröjd inför starten.
– Jag har precis varit ute och kört henne och allt var perfekt, säger Bengt. Och läget kanske inte spelar så stor roll över lång distans.
Ni blir förstås nyfikna på varför Bengt tränar i Sibirien. Nu handlar det förstås inte om en långresa till östra Ryssland utan om en strand i stadsdelen Sibirien i Ängelholm. Dit åker Bengt, det är ett par mil från Munka Ljungby, när det blir lite långt mellan starterna. Där på stranden är hästar tillåtna, så där finns travare, galoppörer och ridhästar och alla tar tillvara den unika möjligheten.
Tidigare använde Bengt en slinga intill järnvägen Helsingborg–Ängelholm som var perfekt att träna på, men när järnvägen nu byggs ut försvann den möjligheten. Kvar finns då stranden i Sibirien.
– Om det blir lite länge mellan starterna är det bra med en genomkörare på stranden.
Bengt har tränat sin ögonsten större delen av karriären. Han körde in henne, men när det var dags att vänja henne att springa med andra hästar gick hon i träning några månader hos grannen Thomas Uhrberg. Fortfarande kan Wild Love bli väl pigg om hon ska springa själv, även om hon bättrat sig på den punkten. Det handlar mycket om intervaller, långa motionsturer – helt enkelt mycket träning som tar massor av tid – men något som en pensionerad hovslagare med en enda häst på träningslistan har tid med. Och där har ni nog hemligheten till framgångarna och hennes höga, jämna formkurva.
Nu ska alltså Wild Love, som redan har 2,5 miljoner på kontot, möta ett gäng välmeriterade gulddivisionshästar – men tro inte att Bengts dröm slutar där.
– Nej, jag har en förhoppning om att vi ska kunna åka till Frankrike och starta. Jag får väl ta chansen om hon sköter sig i Müllers.
Och varför skulle hon inte sköta sig där? Förmodligen har aldrig Wild Love varit bättre än hon är just nu. Givetvis finns det ett par ”äkta” Jägersrohästar med i Müllers Memorial också. Harran Boko (Marc Elias) och Racing Mange (Joakim Lövgren) tar båda chansen i guldloppet som lockar med hela 400 000 kronor i förstapris
C L Müllers Memorial avgörs lördagen 31 oktober på Jägersro.

Jägersro


Det var jackpot i tisdagens V64 som avgjordes i Eskilstuna.Den rätta raden blev svårfunnen efter att flera skrällar slagit till. Men det bö..


Det var jackpot i tisdagens V64 som avgjordes i Eskilstuna.
Den rätta raden blev svårfunnen efter att flera skrällar slagit till. Men det började favoritbetonat genom Chicharita och Jorma Kontio. Därefter började ett smatterband av smällkarameller. Vegaface, Cabarette och Sedin U.S. var samtliga lite betrodda när de vann. Men den största smällen kom i den femte avdelningen. Wind Night har tidigare skrällt på Solvalla till över 100 gånger pengarna och nu slog han till på nytt. Hästen var streckad på blott en procent av insatsfördelningen när han vann för Mats Gunnarsson till 36 gånger pengarna. Efter att andrahandsfavoriten Frodo S. vunnit för Carl Johan Jepson den avslutande avdelningen återstod fyra system med sex rätt. Belöningen blev 1 171 199 kronor på sexorna. Fem rätt betalade 2681 kronor medan fyra rätt gav 153 kronor. De vinnande systemen var inlämnade i Danmark, Nederländerna, atg.se i Örebro, samt på Direkten T & S Tobak & Spel i Stockholm.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bo C. trivs onekligen på fransk mark. Den sexårige hingsten svarade för en övertygande insats när han vann för sin tränare ..


Bo C. trivs onekligen på fransk mark. Den sexårige hingsten svarade för en övertygande insats när han vann för sin tränare Bazire under tisdagen. Han tog omgående hand om ledningen och trots ett stenhårt tempo loppet igenom, 1.06,7 första 600 metrarna och 1.09,1 första 1100 metrarna, så vann han säkert till slut. Bo C. inledde sin sejour hos Bazire genom att vinna i debuten på Vincennes i augusti. Nu kom alltså tredje segern i fjärde starten och hästen är obesegrad felfri i Frankrike.

Kanal 75


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt i..


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt intressant omgång hittar vi dagens sportsliga clou i den avslutande avdelningen. Det handlar om det anrika storloppet Müllers Memorial för guldhästarna över 2640 meter. Den nyblivne svenske mästaren Very Kronos är tillbaka efter den våldsamma prestationen på Åby senast. Han drog i ett stenhårt tempo loppet igenom till en lätt seger och kom i mål på nya svenska rekordet 1.11,6/2640a.
– 7 Very Kronos (V75-7) var otroligt bra och jag var jätte- jättenöjd med hästen. Han har ju alltid gjort mig lite nervös men har ju peppar, peppar blivit bättre och bättre på att sköta sig. Hoppas att han fortsätter att mogna på sig, säger Svante Båth.
Vi når Solvalla-tränaren under måndagskvällen då han håller till i köket och är i full gång med att laga till middagen.
– Men idag blir det måndagsmat. Köttbullar och pasta, säger den annars välkände gourmeten Svante.
Hur har Very Kronos tagit SM-loppet och känts i träningen efteråt?
– Han tog loppet helt perfekt. Först fick han vila på söndagen och när Mia (skötaren och tillika fru Båth, reds.anm.) sen åkte ut med honom under måndagen tyckte hon att hästen kändes oförskämt fin. Så trots att han startade vecka efter vecka så har han tagit det väldigt bra.

”Har skött sig perfekt på slutet”
Very Kronos är känd för att ha varit förrädisk av sig tidigare och galopperna har kommit helt plötsligt ibland utan något att skylla på. Men nu kanske det är så att stjärnan håller på att stabilisera sig. Det har ”bara” blivit en galopp på de fem senaste starterna och tre på de tio senaste. Men trots det vågar tränare Båth inte ropa hej ännu.
– Det är små steg åt rätt håll och han har skött sig helt perfekt på slutet. I träningen har han alltid skött sig bra och där är han inte duktig på att galoppera, utan tvärtom.
Att du håller hästen väldigt högt är solklart, men hur sätter du in honom bland alla dina tidigare kanoner som du har tränat?
– Han har ju en skyhög kapacitet och tillhör absolut toppskiktet. Men jag kan inte säga att han är den bästa ännu. Malabar Circle Ås var en underbar häst och Staro Showbiz en ultratalang. Express Lavec krossade allt innan han fick hjärtfel redan som fyraåring. Så jag kan räkna upp många men helt klart är han en av de bästa, säger Svante.

”Jag förlorar gärna bara jag får vara med och tävla”
På lördag är det dags igen för Very Kronos som får bära favoritskapet i Müllers Memorial på Jägersro med 400 000 kronor till vinnaren. Han körs som vanligt av Erik Adielsson och startar från bricka sju bakom bilen.
– Spåret är långt ut men samtidigt ska jag inte klaga. Jag har sagt tidigare att med den här hästen förlorar jag gärna bara jag får vara med och tävla. Och får jag vara med så har han vinstchans, även om jag har förståelse för att det blir ett tufft lopp.
– Det ser väl ut som att han kan få gå utvändigt om Cyber Lane. Men samtidigt ska jag inte spekulera i det. Det finns en anledning till att jag inte kör själv och överlåter det taktiska till Erik. Vi gör inga ändringar utan barfota runt om igen, säger Båth.

”Ska med på en bong”

Du har även Gazoline Mearas till start i V75-1 från spår tre. Chanserna där?
– 3 Gazoline Mearas (V75-1)
är kapabel och har börjat sköta sig bra nu. Han var bra på Valla näst senast när han vann och även duktig senast som tvåa. Det var inte mycket att säga om. Nu är det första gången över 1600 meter och det är lite för att han har varit lite stökig från början tidigare och det är därför vi har valt andra distanser. Men han kan öppna rätt så bra och läget är perfekt. Jag tycker att hästen ska med på en bong och kanske att vi sätter helstängt på honom nu när det är kort distans. Han gick med halsvstängt tidigare över lång distans. Barfota runt om igen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 8] 2660/15 0 19.4 813
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 2160/12 6 17.9 1835
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Couture Couture   [s 5] 2140/11 0 18.4 194
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 9] 1640/1 8 15.9 149
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-7 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 2140/12 D str
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Valet Girl Valet Girl   [s 6] 2160/10 C 6 18.2 477
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/7 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/4 D 0 15.9 430
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/3 D 0 g 258
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/11 D 0 g 1634
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/5 B 8 17.2 95
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/5 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/1 B 0 18.4g 404
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/9 C 0 178
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/2 C 0 289
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-11 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/1 C 0 g 663
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-7 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2160/10 C 0 18.6 874
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/7 B 0 17.1g 402
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-10 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2160/10 D 4 15.7 834
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-4 Colette Colette   [s 7] 2140/8 D 0 g 496
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2160/10 D 7 16.5 782
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/10 D 0 17.7 371
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 1640/3 D 0 g 566
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/1 D 7 18.4 280
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/5 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2160/15 C 0 18.4 1781
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Colette Colette   [s 7] 2140/3 D 0 16.6 272
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/11 B 4 18.5 978
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2180/9 B 0 18.6 368
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/15 B 7 23.7 533
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 J.Son Village J.Son Village   [v 12] 2160/12 D 0 19.0 646
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 6] 2140/2 C 0 g 166
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2160/8 C 0 g 386
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/5 D 8 18.6 740
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-3 J.Son Village J.Son Village   [v 12] 1640/4 D 6 16.3 517
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 5] 2640/10 C 4 17.0 148
2017-10-31 2017-10-31 Romme-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/2 D 6 17.3 676
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/12 C 7 21.8 480
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Repeat Amore Repeat Amore   [s 6] 1640/3 C 0 g 83
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 C 6 15.4 185
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/6 D 6 17.2 564
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 4] 2140/9 B 0 g 26
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-8 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/7 D 0 17.7 547
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/9 D 4 17.0 402
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/12 C 0 19.8 318
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/12 D 0 16.5g 3907
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/9 A 1 16.9 26
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2160/6 B 4 16.4 305
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 6] 1640/10 A 0 14.6 234
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2180/12 B 8 17.3g 261
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/1 C 0 17.7g 936
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Unique Olivia Unique Olivia   [s 5] 1640/2 C 8 15.1g 135
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-5 Ocean Drive Ocean Drive   [v 4] 2660/5 D str
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 1609/10 D 0 g 318
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-2 Ocean Drive Ocean Drive   [v 4] 2140/4 B 5 18.8 77
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Super Benny Super Benny   [v 6] 2640/11 A 3 16.0 24
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/8 C 5 17.8 557
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/7 D 0 17.7 753
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 1640/7 D 0 18.2 332
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2140/10 C 5 15.9 238
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/10 B str
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/9 D 1 17.0 81
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2160/11 D 0 16.0g 1614
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 6] 2140/9 C 6 16.2 132
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 2160/7 D 8 21.3g 401
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 2140/12 C 5 16.9 157
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Kristine Kristine   [s 7] 2140/4 C 3 19.7g 71
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2680/15 C 0 18.4 2767
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/11 C 0 15.8 272
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Kristine Kristine   [s 7] 2660/13 A 0 18.5 152
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2680/12 C 0 18.9 604
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 7] 2140/1 D 0 22.0 376
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Stolen Moment Stolen Moment   [v 10] 2140/7 D str
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Smilelikecrocodile Smilelikecrocodile   [s 4] 1640/8 A 1 18.0 64
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 2140/3 B 1 16.6 141
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2160/4 A 1 15.5 24
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 485
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/2 B 0 17.2 69
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 2140/3 C 6 15.4 752
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Stall Warning Stall Warning   [v 9] 2140/7 A 1 15.3 30
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-6 Chicharito Zoot Chicharito Zoot   [h 7] 2140/1 B 3 18.8g 114
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 Call My Name Call My Name   [v 6] 1660/3 D 0 g 649
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 11] 2160/11 C 8 15.6 504
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/4 D 0 20.2g 529
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 1640/12 C 8 15.5 207
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/6 D 0 18.2 659
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Racing Hill Racing Hill   [v 10] 2160/11 D 0 18.0 821
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2160/5 B 1 15.0 139
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Blytung Am Blytung Am   [v 7] 2140/9 C 5 16.4 27
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/6 C 8 17.4 211
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Unique Madonna Unique Madonna   [s 4] 2160/12 A 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/5 A 5 18.0 92
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Unique Madonna Unique Madonna   [s 4] 2160/13 C 1 15.2 90
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 2140/15 D 0 16.4 770
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/5 A 4 16.5 107
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/8 C 6 17.8 99
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 1640/3 D 5 16.4 56
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Copitex Copitex   [v 4] 2160/10 A 1 17.3 25
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Global Tailwind Global Tailwind   [v 5] 2140/2 B 3 14.3 68
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/1 C 6 16.4 685
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/7 C 3 15.2 197
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Romeo Lavec Romeo Lavec   [v 9] 2140/1 C 0 17.6 718
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-8 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 1640/9 B 2 13.4 73
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/11 C 3 16.4 143
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2160/6 D 5 21.6 646
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Edemilo Edemilo   [s 6] 2140/1 D 0 21.8 824
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2160/7 D 7 19.9 448
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 5] 1640/6 D 0 19.0 732
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 C.Neway C.Neway   [v 3] 2160/5 D 1 15.7 278
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Immortal Boko Immortal Boko   [s 4] 2140/8 C 0 17.9 385
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 2640/13 A 0 17.2 407
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 2140/5 C 8 30.4g 333
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Timetopaythepipe Timetopaythepipe   [v 5] 2140/3 C 1 18.3 27
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2140/10 C 0 19.8 456
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-2 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 3] 2140/3 A 1 35.7 37
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-5 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2160/9 D 0 18.3 492
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/4 D 5 19.0 101
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Scarlets Mirakel Scarlets Mirakel   [v 7] 2140/9 A 1 34
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Castleman Castleman   [v 5] 2140/2 B 0 142
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/2 D 0 g 161
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 No April Fool No April Fool   [v 5] 2640/5 B 2 16.9 66
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/4 C 0 15.8 503
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-5 Joyness Joyness   [s 4] 2660/3 D 4 20.2 472
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/8 D str
2019-11-26 2019-11-26 Romme-3 Ten Times Ten Times   [v 6] 2140/5 A 2 15.4 15
2019-11-26 2019-11-26 Romme-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 7] 2140/5 D 2 32.2 197
2019-11-26 2019-11-26 Romme-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/3 C 4 17.4g 39
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/11 D 8 16.5 374
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 8 17.1 384
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 7] 2140/1 C 4 16.2 155
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2140/8 D 3 14.5 259
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Bivo Torkdahl Bivo Torkdahl   [v 6] 2140/1 C 5 14.8 697
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 J.H.Respons J.H.Respons   [v 5] 2140/4 B 0 15.1g 112
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/1 B 1 17.2 57
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2640/5 D 0 487
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/3 D 0 g 108
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2160/2 A 0 20.0 24
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/7 C 3 17.7 622
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/8 D str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Hulk Boko Hulk Boko   [v 5] 2160/11 A 0 g 32
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-2 Joyness Joyness   [s 4] 1640/8 B 3 17.2 263
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/9 D 5 31.8 771
2019-09-02 2019-09-02 Romme-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 756
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 6] 2140/4 B 1 13.3 15
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/1 D 6 18.5 256
2019-09-02 2019-09-02 Romme-9 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 1660/6 B str
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 1660/13 A 5 33.1g 112
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 1609/8 D 1 15.1 57
2019-08-27 2019-08-27 Romme-6 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/4 C 2 17.8 609
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2140/1 D 0 g 223
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Windy Ammik* Windy Ammik*   [s 9] 2140/9 D 0 14.4 1347
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 7] 2160/6 D 0 16.7 334
2019-08-23 2019-08-23 Romme-8 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 2140/8 C 3 35.0 807
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Tidy Tidy   [s 6] 2160/5 C 5 18.3 200
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Serenity Face Serenity Face   [s 5] 2100/12 B str
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/3 D 0 g 118
2019-08-10 2019-08-10 Romme-2 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 1640/3 D 6 36.3g 279
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 9] 2140/9 D 0 17.8 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/1 D 0 24.6g 498
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Staro Jackson Staro Jackson   [v 7] 2140/2 D 0 g 659
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1640/3 D 4 12.7 88
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Bon Natal Bon Natal   [v 7] 2640/2 D 5 15.5 131
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/9 C 6 16.1 260
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/5 C 1 16.2 151
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Kalashnikov Kalashnikov   [v 7] 2140/15 A 1 14.1 35
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Desefinado Desefinado   [v 7] 2140/10 B 1 14.7 17
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Lovely Star Lovely Star   [s 5] 2140/10 B 0 19.4 54
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 1640/3 B 3 16.6 26
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 On Track Banditen On Track Banditen   [h 5] 2160/10 B 1 14.8 17
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Uptown Sally Uptown Sally   [s 7] 2140/7 C 5 17.7 446
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/7 B 2 15.9 144
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Västerbo Quriosa Västerbo Quriosa   [s 5] 2140/10 D 5 17.0 95
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/3 D 0 g 568
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 Castleman Castleman   [v 5] 2140/4 A 1 15.7 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/9 D 0 19.3g 393
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/6 D 0 17.1g 834
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/3 B 0 g 105
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Freke Freke   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 73
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-1 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2140/1 D 0 g 130
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Castleman Castleman   [v 5] 2140/11 A 2 14.9 44
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 1640/3 D 0 g 35
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-6 Scarpia Scarpia   [v 8] 2140/10 C 1 13.8 31
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Elin America Elin America   [s 5] 2140/3 C 0 g 31
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1660/9 C 6 25.7 184
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2160/9 B 6 19.5 150
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Prediction Prediction   [v 6] 2160/7 C 7 16.2 217
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Freke Freke   [v 5] 2160/13 C 3 17.6 316
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/5 A 3 29.2g 39
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-8 Bobo Bobo   [v 8] 2140/5 D 0 g 417
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 A Dream A Dream   [v 7] 2140/3 D 0 18.3 85
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 Bergabricken Bergabricken   [v 10] 2140/4 C 6 16.2 758
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Ugli Ugli   [v 6] 1640/6 D 0 17.4 450
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/13 C 6 17.8 1030
2019-02-10 2019-02-10 Romme-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/7 B 5 29.3g 109
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2140/1 B 0 23.0 435
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 12] 2140/6 D 6 17.2 292
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 No April Fool No April Fool   [v 5] 2160/3 B 1 17.2 23
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 No April Fool No April Fool   [v 5] 1640/5 C 1 16.0 26
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Albir Albir   [v 7] 2140/8 C 0 16.6 1107
2020-10-20 2020-10-20 Romme-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2640/7 B 3 15.7 755
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2140/6 D 0 g 191
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/12 C 6 16.5 197
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 1640/6 D 0 13.7 865
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/1 A 2 15.5 47
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Classic Joy Classic Joy   [s 8] 2160/11 D 5 16.4 1912
2020-10-09 2020-10-09 Romme-7 Alonza Alonza   [s 4] 2140/4 C 6 14.8 369
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Erland Erland   [v 7] 2140/14 D 4 27.9 937
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/8 D 0 15.0 821
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-2 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 4] 2160/9 C 0 20.4 1074
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2140/15 B 5 15.0 439
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Totally Face Totally Face   [s 5] 1640/5 D 0 16.8g 195
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2160/6 C 0 15.7 146
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Anton Frontline Anton Frontline   [v 5] 1640/7 B 2 13.3 105
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/5 C 2 15.6 405
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2160/6 C 7 17.3 195
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/4 C 5 15.7g 57
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/6 D 0 17.9 505
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/10 D 0 15.5 639
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Alonza Alonza   [s 4] 2100/1 C 4 15.0 229
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/1 B 0 15.7 990
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/6 D 0 16.1g 71
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-3 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 3160/2 D 5 17.5g 375
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/12 D 7 15.2 1607
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 2140/2 D 0 18.6 652
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Joyness Joyness   [s 5] 2160/6 A 6 16.6 61
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 8] 2140/11 D 0 16.2 1046
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Fuscus Fuscus   [s 6] 2140/8 D 0 21.3 484
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/6 B 0 17.4 169
2020-07-17 2020-07-17 Romme-3 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/8 C 7 16.1 187
2020-07-17 2020-07-17 Romme-12 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 2140/10 D str
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/2 C 0 15.2 343
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2160/5 C 5 17.9 57
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/3 B 0 141
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/1 D 8 17.4 1274
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 1640/1 D 7 20.2g 120
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Joyness Joyness   [s 5] 2140/1 D 1 16.5 163
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-9 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2640/2 C 4 17.3g 88
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Joyness Joyness   [s 5] 2160/6 D 3 17.8 271
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/3 D 0 17.7g 622
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-3 Macarena Macarena   [s 5] 2140/8 D 0 498
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2640/1 D 5 17.1 1187
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-2 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 2140/7 C 3 18.7 317
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/4 D 0 23.6g 418
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-10 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2160/9 C 0 16.5 114
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2640/12 C 8 16.6 178
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 4] 1640/9 D 0 18.2 228
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2660/5 D 7 17.5 1672
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Scarlet Hello Scarlet Hello   [s 4] 2140/4 B 7 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Duke Nukem Duke Nukem   [v 7] 2140/8 D 0 15.7 77
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/9 D 6 15.6 204
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-8 Jackpot Band Jackpot Band   [v 5] 2660/4 B 2 15.9 60
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Turenne Turenne   [v 5] 2160/5 B 6 16.6 41
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 11] 2140/13 D 8 16.6 818
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Luna Nera Doc Luna Nera Doc   [s 8] 2160/5 C 1 15.3 82
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/8 B 0 19.0 609
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 11] 2140/14 C 0 g 726
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Brad De Lina Brad De Lina   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 1790
2020-05-19 2020-05-19 Romme-4 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/10 D 0 g 940
2020-05-19 2020-05-19 Romme-9 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/2 B 6 15.7 384
2020-05-19 2020-05-19 Romme-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/2 D 0 18.7 1218
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Yetsye Yetsye   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 922
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/6 D 0 18.5g 267
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 4] 2140/12 C 3 17.7 544
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-4 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/5 C 0 g 364
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Scarlet Hello Scarlet Hello   [s 4] 2140/7 D 0 14.9 484
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Dramatika Dramatika   [s 4] 2140/4 B 4 20.0 344
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 1640/11 C 0 15.1 643
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/8 C 0 144
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-1 Dramatika Dramatika   [s 4] 2140/9 C 0 21.4 1276
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-7 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 2100/1 C 0 16.1 459
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/7 D 3 14.6 668
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-5 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 491
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Bear Gift Bear Gift   [s 5] 2640/14 B 7 16.5 454
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Anna Baffel Anna Baffel   [s 8] 2140/2 C 2 16.1 439
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 7] 2640/8 D 6 15.8 497
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/11 A 6 16.7 204
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 18.8 716
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Mana Estelle Mana Estelle   [s 8] 2660/6 C 5 30.1 136
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2160/13 C 5 16.1 1147
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/7 C 0 g 668
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-2 Atheist Atheist   [h 4] 2140/3 D 0 17.8 701
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-1 Just a Girl Just a Girl   [s 7] 2140/6 B 8 19.9 302
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/6 D 0 19.2 583
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/3 D 1 16.9 235
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Mio Flash Mio Flash   [v 6] 2160/9 D 6 17.6 110
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Guidetti Guidetti   [v 5] 1640/9 D 0 21.5 246
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-8 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2160/12 D 0 g 1311
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/11 A 0 18.6 59
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 6] 2640/4 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-5 Mesty Mesty   [s 4] 2140/4 B 0 18.9g 882
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-8 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/4 A str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Harvesting Time Harvesting Time   [v 6] 2640/9 B 0 16.7 108
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-9 Mesty Mesty   [s 4] 2640/2 B 3 19.8 341
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 2140/5 D 1 19.3 145
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Tidy Tidy   [s 7] 2140/11 B 0 21.2 209
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 7] 2160/11 D 4 18.7 99
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/2 A 0 17.4 49
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Livestream* Livestream*   [v 8] 2140/6 D 0 20.5 335
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Natasha Avant Natasha Avant   [s 4] 2140/9 C 1 18.5 16
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 2640/4 D 0 30.2g 830
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 5] 2140/8 C 7 14.7 266
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 2140/3 B 3 17.1 249
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 No April Fool No April Fool   [v 6] 2140/12 B 6 17.1 131
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-5 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 2140/3 D 0 31.1 220
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-6 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2640/9 C 0 21.6 596
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-10 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 2160/10 D 0 19.0 835
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-1 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/12 D 4 20.7 1502
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 1640/6 D 2 26.9 292
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-9 Papidoux Papidoux   [v 9] 1640/10 A 6 14.7 76ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se