V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-27 2024-07-27 Bollnäs-4 Juni Oscar Juni Oscar   [v 5] 2140/8 C
2024-07-28 2024-07-28 Hagmyren-3 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 9] 2140/1 C
2024-07-28 2024-07-28 Hagmyren-7 Jab's Furious Jab's Furious   [v 7] 1660/7 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 8] 2660/15 0 19.4 813
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 2160/12 6 17.9 1835
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Couture Couture   [s 5] 2140/11 0 18.4 194
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 9] 1640/1 8 15.9 149
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-7 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 2140/12 D str
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Valet Girl Valet Girl   [s 6] 2160/10 C 6 18.2 477
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/7 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/4 D 0 15.9 430
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/3 D 0 g 258
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/11 D 0 g 1634
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/5 B 8 17.2 95
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/5 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/1 B 0 18.4g 404
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/9 C 0 178
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/2 C 0 289
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-11 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/1 C 0 g 663
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-7 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2160/10 C 0 18.6 874
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/7 B 0 17.1g 402
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-10 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2160/10 D 4 15.7 834
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-4 Colette Colette   [s 7] 2140/8 D 0 g 496
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2160/10 D 7 16.5 782
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 1640/3 D 0 g 566
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/10 D 0 17.7 371
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/1 D 7 18.4 280
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/5 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2160/15 C 0 18.4 1781
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Colette Colette   [s 7] 2140/3 D 0 16.6 272
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/11 B 4 18.5 978
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2180/9 B 0 18.6 368
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/15 B 7 23.7 533
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 J.Son Village J.Son Village   [v 12] 2160/12 D 0 19.0 646
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 6] 2140/2 C 0 g 166
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2160/8 C 0 g 386
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/5 D 8 18.6 740
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-3 J.Son Village J.Son Village   [v 12] 1640/4 D 6 16.3 517
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 5] 2640/10 C 4 17.0 148
2017-10-31 2017-10-31 Romme-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/2 D 6 17.3 676
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/12 C 7 21.8 480
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Repeat Amore Repeat Amore   [s 6] 1640/3 C 0 g 83
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 C 6 15.4 185
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/6 D 6 17.2 564
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 4] 2140/9 B 0 g 26
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-8 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/7 D 0 17.7 547
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/9 D 4 17.0 402
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/12 C 0 19.8 318
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/12 D 0 16.5g 3907
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/9 A 1 16.9 26
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2160/6 B 4 16.4 305
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 6] 1640/10 A 0 14.6 234
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2180/12 B 8 17.3g 261
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/1 C 0 17.7g 936
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Unique Olivia Unique Olivia   [s 5] 1640/2 C 8 15.1g 135
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-5 Ocean Drive Ocean Drive   [v 4] 2660/5 D str
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 1609/10 D 0 g 318
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-2 Ocean Drive Ocean Drive   [v 4] 2140/4 B 5 18.8 77
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Super Benny Super Benny   [v 6] 2640/11 A 3 16.0 24
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/8 C 5 17.8 557
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/7 D 0 17.7 753
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 1640/7 D 0 18.2 332
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2140/10 C 5 15.9 238
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/10 B str
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/9 D 1 17.0 81
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2160/11 D 0 16.0g 1614
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 6] 2140/9 C 6 16.2 132
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 2140/12 C 5 16.9 157
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 2160/7 D 8 21.3g 401
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Kristine Kristine   [s 7] 2140/4 C 3 19.7g 71
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2680/15 C 0 18.4 2767
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/11 C 0 15.8 272
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Kristine Kristine   [s 7] 2660/13 A 0 18.5 152
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2680/12 C 0 18.9 604
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 7] 2140/1 D 0 22.0 376
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Stolen Moment Stolen Moment   [v 10] 2140/7 D str
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 2140/3 B 1 16.6 141
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Smilelikecrocodile Smilelikecrocodile   [s 4] 1640/8 A 1 18.0 64
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2160/4 A 1 15.5 24
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 485
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Stall Warning Stall Warning   [v 9] 2140/7 A 1 15.3 30
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 2140/3 C 6 15.4 752
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/2 B 0 17.2 69
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-6 Chicharito Zoot Chicharito Zoot   [h 7] 2140/1 B 3 18.8g 114
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 Call My Name Call My Name   [v 6] 1660/3 D 0 g 649
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 11] 2160/11 C 8 15.6 504
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/4 D 0 20.2g 529
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Racing Hill Racing Hill   [v 10] 2160/11 D 0 18.0 821
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/6 D 0 18.2 659
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 1640/12 C 8 15.5 207
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2160/5 B 1 15.0 139
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/6 C 8 17.4 211
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Blytung Am Blytung Am   [v 7] 2140/9 C 5 16.4 27
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Unique Madonna Unique Madonna   [s 4] 2160/12 A 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/5 A 5 18.0 92
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Unique Madonna Unique Madonna   [s 4] 2160/13 C 1 15.2 90
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 2140/15 D 0 16.4 770
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/5 A 4 16.5 107
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/8 C 6 17.8 99
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 1640/3 D 5 16.4 56
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Copitex Copitex   [v 4] 2160/10 A 1 17.3 25
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Global Tailwind Global Tailwind   [v 5] 2140/2 B 3 14.3 68
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/1 C 6 16.4 685
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/7 C 3 15.2 197
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Romeo Lavec Romeo Lavec   [v 9] 2140/1 C 0 17.6 718
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-8 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 1640/9 B 2 13.4 73
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/11 C 3 16.4 143
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2160/6 D 5 21.6 646
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Edemilo Edemilo   [s 6] 2140/1 D 0 21.8 824
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2160/7 D 7 19.9 448
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 5] 1640/6 D 0 19.0 732
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 C.Neway C.Neway   [v 3] 2160/5 D 1 15.7 278
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Immortal Boko Immortal Boko   [s 4] 2140/8 C 0 17.9 385
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 2640/13 A 0 17.2 407
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Timetopaythepipe Timetopaythepipe   [v 5] 2140/3 C 1 18.3 27
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 2140/5 C 8 30.4g 333
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2140/10 C 0 19.8 456
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-5 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2160/9 D 0 18.3 492
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-2 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 3] 2140/3 A 1 35.7 37
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/4 D 5 19.0 101
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/2 D 0 g 161
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Castleman Castleman   [v 5] 2140/2 B 0 142
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Scarlets Mirakel Scarlets Mirakel   [v 7] 2140/9 A 1 34
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 No April Fool No April Fool   [v 5] 2640/5 B 2 16.9 66
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/4 C 0 15.8 503
2019-11-26 2019-11-26 Romme-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/3 C 4 17.4g 39
2019-11-26 2019-11-26 Romme-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 7] 2140/5 D 2 32.2 197
2019-11-26 2019-11-26 Romme-3 Ten Times Ten Times   [v 6] 2140/5 A 2 15.4 15
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/8 D str
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-5 Joyness Joyness   [s 4] 2660/3 D 4 20.2 472
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 8 17.1 384
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/11 D 8 16.5 374
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2140/8 D 3 14.5 259
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 7] 2140/1 C 4 16.2 155
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Bivo Torkdahl Bivo Torkdahl   [v 6] 2140/1 C 5 14.8 697
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 J.H.Respons J.H.Respons   [v 5] 2140/4 B 0 15.1g 112
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2640/5 D 0 487
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/1 B 1 17.2 57
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/3 D 0 g 108
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2160/2 A 0 20.0 24
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/8 D str
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/7 C 3 17.7 622
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Hulk Boko Hulk Boko   [v 5] 2160/11 A 0 g 32
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-2 Joyness Joyness   [s 4] 1640/8 B 3 17.2 263
2019-09-02 2019-09-02 Romme-9 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 1660/6 B str
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/1 D 6 18.5 256
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 6] 2140/4 B 1 13.3 15
2019-09-02 2019-09-02 Romme-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 756
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/9 D 5 31.8 771
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 1660/13 A 5 33.1g 112
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 1609/8 D 1 15.1 57
2019-08-27 2019-08-27 Romme-6 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/4 C 2 17.8 609
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2140/1 D 0 g 223
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Windy Ammik* Windy Ammik*   [s 9] 2140/9 D 0 14.4 1347
2019-08-23 2019-08-23 Romme-8 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 2140/8 C 3 35.0 807
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 7] 2160/6 D 0 16.7 334
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Tidy Tidy   [s 6] 2160/5 C 5 18.3 200
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Serenity Face Serenity Face   [s 5] 2100/12 B str
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/3 D 0 g 118
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/1 D 0 24.6g 498
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 9] 2140/9 D 0 17.8 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-2 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 1640/3 D 6 36.3g 279
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Staro Jackson Staro Jackson   [v 7] 2140/2 D 0 g 659
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1640/3 D 4 12.7 88
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Bon Natal Bon Natal   [v 7] 2640/2 D 5 15.5 131
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/9 C 6 16.1 260
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/5 C 1 16.2 151
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Kalashnikov Kalashnikov   [v 7] 2140/15 A 1 14.1 35
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Desefinado Desefinado   [v 7] 2140/10 B 1 14.7 17
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Lovely Star Lovely Star   [s 5] 2140/10 B 0 19.4 54
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 1640/3 B 3 16.6 26
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 On Track Banditen On Track Banditen   [h 5] 2160/10 B 1 14.8 17
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Uptown Sally Uptown Sally   [s 7] 2140/7 C 5 17.7 446
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/7 B 2 15.9 144
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Västerbo Quriosa Västerbo Quriosa   [s 5] 2140/10 D 5 17.0 95
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/9 D 0 19.3g 393
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 Castleman Castleman   [v 5] 2140/4 A 1 15.7 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/3 D 0 g 568
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/3 B 0 g 105
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/6 D 0 17.1g 834
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Freke Freke   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 73
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Castleman Castleman   [v 5] 2140/11 A 2 14.9 44
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-1 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2140/1 D 0 g 130
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Elin America Elin America   [s 5] 2140/3 C 0 g 31
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-6 Scarpia Scarpia   [v 8] 2140/10 C 1 13.8 31
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 1640/3 D 0 g 35
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1660/9 C 6 25.7 184
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2160/9 B 6 19.5 150
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Prediction Prediction   [v 6] 2160/7 C 7 16.2 217
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-8 Bobo Bobo   [v 8] 2140/5 D 0 g 417
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/5 A 3 29.2g 39
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Freke Freke   [v 5] 2160/13 C 3 17.6 316
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 A Dream A Dream   [v 7] 2140/3 D 0 18.3 85
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 Bergabricken Bergabricken   [v 10] 2140/4 C 6 16.2 758
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Ugli Ugli   [v 6] 1640/6 D 0 17.4 450
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/13 C 6 17.8 1030
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2140/1 B 0 23.0 435
2019-02-10 2019-02-10 Romme-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/7 B 5 29.3g 109
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 12] 2140/6 D 6 17.2 292
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 No April Fool No April Fool   [v 5] 2160/3 B 1 17.2 23
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 No April Fool No April Fool   [v 5] 1640/5 C 1 16.0 26
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-4 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/14 C 0 16.4 2169
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-4 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2640/6 D 0 g 1375
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 I am Rapida I am Rapida   [s 5] 2140/10 B 4 18.1 107
2020-12-18 2020-12-18 Romme-6 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2640/11 D 5 17.0 726
2020-12-18 2020-12-18 Romme-2 Nikki Minaj Nikki Minaj   [s 3] 2140/3 D 7 18.9 410
2020-12-08 2020-12-08 Romme-4 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2160/15 D 0 15.6 1089
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/5 C 0 21.0 314
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 1640/6 D 6 15.2 447
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2100/7 B 0 17.1g 612
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Miesha Tate Miesha Tate   [s 6] 1640/1 C 0 17.4 380
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Max Majo Max Majo   [v 10] 2160/15 D str
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Joyness Joyness   [s 5] 2640/1 A 0 17.4 42
2020-11-20 2020-11-20 Romme-11 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/6 C 0 16.4 425
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 8] 2140/11 C 11 18.0 162
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/7 C 4 15.8 450
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2140/10 B 4 15.6 280
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2140/7 C 6 15.5 621
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-4 Klondike C.Boko Klondike C.Boko   [h 3] 2140/3 D 4 16.9 313
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-2 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 3] 2140/12 B str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Sluggo Tabac Sluggo Tabac   [v 3] 1640/1 D str
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Albir Albir   [v 7] 2140/8 C 0 16.6 1107
2020-10-20 2020-10-20 Romme-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2640/7 B 3 15.7 755
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/12 C 6 16.5 197
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2140/6 D 0 g 191
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 1640/6 D 0 13.7 865
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/1 A 2 15.5 47
2020-10-09 2020-10-09 Romme-7 Alonza Alonza   [s 4] 2140/4 C 6 14.8 369
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Classic Joy Classic Joy   [s 8] 2160/11 D 5 16.4 1912
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/8 D 0 15.0 821
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Erland Erland   [v 7] 2140/14 D 4 27.9 937
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-2 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 4] 2160/9 C 0 20.4 1074
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2140/15 B 5 15.0 439
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2160/6 C 0 15.7 146
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Totally Face Totally Face   [s 5] 1640/5 D 0 16.8g 195
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Anton Frontline Anton Frontline   [v 5] 1640/7 B 2 13.3 105
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/5 C 2 15.6 405
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/4 C 5 15.7g 57
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2160/6 C 7 17.3 195
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/10 D 0 15.5 639
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/6 D 0 17.9 505
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Alonza Alonza   [s 4] 2100/1 C 4 15.0 229
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/1 B 0 15.7 990
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/6 D 0 16.1g 71
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/12 D 7 15.2 1607
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-3 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 3160/2 D 5 17.5g 375
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 8] 2140/11 D 0 16.2 1046
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Joyness Joyness   [s 5] 2160/6 A 6 16.6 61
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 2140/2 D 0 18.6 652
2020-07-17 2020-07-17 Romme-3 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/8 C 7 16.1 187
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/6 B 0 17.4 169
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Fuscus Fuscus   [s 6] 2140/8 D 0 21.3 484
2020-07-17 2020-07-17 Romme-12 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 2140/10 D str
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/2 C 0 15.2 343
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2160/5 C 5 17.9 57
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/3 B 0 141
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Joyness Joyness   [s 5] 2140/1 D 1 16.5 163
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 1640/1 D 7 20.2g 120
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/1 D 8 17.4 1274
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-9 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2640/2 C 4 17.3g 88
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Joyness Joyness   [s 5] 2160/6 D 3 17.8 271
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/3 D 0 17.7g 622
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-3 Macarena Macarena   [s 5] 2140/8 D 0 498
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2640/1 D 5 17.1 1187
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/4 D 0 23.6g 418
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-2 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 2140/7 C 3 18.7 317
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-10 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2160/9 C 0 16.5 114
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 4] 1640/9 D 0 18.2 228
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2640/12 C 8 16.6 178
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2660/5 D 7 17.5 1672
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Scarlet Hello Scarlet Hello   [s 4] 2140/4 B 7 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Duke Nukem Duke Nukem   [v 7] 2140/8 D 0 15.7 77
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/9 D 6 15.6 204
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-8 Jackpot Band Jackpot Band   [v 5] 2660/4 B 2 15.9 60
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Turenne Turenne   [v 5] 2160/5 B 6 16.6 41
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 11] 2140/13 D 8 16.6 818
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Luna Nera Doc Luna Nera Doc   [s 8] 2160/5 C 1 15.3 82
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/8 B 0 19.0 609
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 11] 2140/14 C 0 g 726
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Brad De Lina Brad De Lina   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 1790
2020-05-19 2020-05-19 Romme-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/2 D 0 18.7 1218
2020-05-19 2020-05-19 Romme-9 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/2 B 6 15.7 384
2020-05-19 2020-05-19 Romme-4 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/10 D 0 g 940
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Yetsye Yetsye   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 922
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/6 D 0 18.5g 267
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 4] 2140/12 C 3 17.7 544
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-4 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/5 C 0 g 364
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Scarlet Hello Scarlet Hello   [s 4] 2140/7 D 0 14.9 484
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 1640/11 C 0 15.1 643
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Dramatika Dramatika   [s 4] 2140/4 B 4 20.0 344
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/8 C 0 144
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-7 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 2100/1 C 0 16.1 459
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-1 Dramatika Dramatika   [s 4] 2140/9 C 0 21.4 1276
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/7 D 3 14.6 668
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-5 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 491
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Bear Gift Bear Gift   [s 5] 2640/14 B 7 16.5 454
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Anna Baffel Anna Baffel   [s 8] 2140/2 C 2 16.1 439
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 7] 2640/8 D 6 15.8 497
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 18.8 716
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/11 A 6 16.7 204
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Mana Estelle Mana Estelle   [s 8] 2660/6 C 5 30.1 136
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2160/13 C 5 16.1 1147
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/7 C 0 g 668
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-2 Atheist Atheist   [h 4] 2140/3 D 0 17.8 701
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/3 D 1 16.9 235
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/6 D 0 19.2 583
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-1 Just a Girl Just a Girl   [s 7] 2140/6 B 8 19.9 302
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Mio Flash Mio Flash   [v 6] 2160/9 D 6 17.6 110
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-8 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2160/12 D 0 g 1311
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Guidetti Guidetti   [v 5] 1640/9 D 0 21.5 246
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/11 A 0 18.6 59
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-8 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/4 A str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-5 Mesty Mesty   [s 4] 2140/4 B 0 18.9g 882
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 6] 2640/4 C str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Harvesting Time Harvesting Time   [v 6] 2640/9 B 0 16.7 108
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-9 Mesty Mesty   [s 4] 2640/2 B 3 19.8 341
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 2140/5 D 1 19.3 145
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 7] 2160/11 D 4 18.7 99
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Tidy Tidy   [s 7] 2140/11 B 0 21.2 209
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Livestream* Livestream*   [v 8] 2140/6 D 0 20.5 335
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/2 A 0 17.4 49
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Natasha Avant Natasha Avant   [s 4] 2140/9 C 1 18.5 16
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 2640/4 D 0 30.2g 830
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 5] 2140/8 C 7 14.7 266
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 2140/3 B 3 17.1 249
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 No April Fool No April Fool   [v 6] 2140/12 B 6 17.1 131
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-10 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 2160/10 D 0 19.0 835
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-6 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2640/9 C 0 21.6 596
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-5 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 2140/3 D 0 31.1 220
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-1 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/12 D 4 20.7 1502
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 1640/6 D 2 26.9 292
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-9 Papidoux Papidoux   [v 9] 1640/10 A 6 14.7 76
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-3 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2180/8 A 3 15.3 382
2021-12-18 2021-12-18 Romme-4 Fighter Fighter   [v 4] 2140/5 C 8 16.1 30
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-7 Dugur Dugur   [v 8] 2140/7 B 0 16.3 703
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-7 Stracciatella Doc Stracciatella Doc   [s 3] 2140/2 D 4 17.9 324
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Hindenburg Am Hindenburg Am   [v 4] 2140/6 C 0 14.0 381
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-6 Breathe of Love Breathe of Love   [s 5] 2140/2 C 0 16.7 360
2021-10-13 2021-10-13 Vermo-6 Man In Black* Man In Black*   [h 10] 2120/7 D 0 388
2021-10-13 2021-10-13 Vermo-5 Caviar Creation* Caviar Creation*   [v 4] 2120/9 B 2 36
2021-10-13 2021-10-13 Vermo-3 Mister Lane* Mister Lane*   [v 7] 2120/9 B 1 24
2021-10-13 2021-10-13 Vermo-1 Mr Capito* Mr Capito*   [v 5] 2120/5 D 0 208
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-6 Heavenly May Heavenly May   [s 5] 2140/11 C str
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-7 Tenzing Tenzing   [v 11] 2140/6 C str
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-3 You to Special You to Special   [s 4] 2140/8 C 0 15.1 157
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Whinston Majo Whinston Majo   [v 8] 2140/5 D 0 18.6 1518
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2140/10 D 8 16.5 1679
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-8 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2640/3 B 5 15.7 329
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-5 Figaro Brick Figaro Brick   [h 4] 1640/2 D 7 14.5 37
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-4 Sally's Love Sally's Love   [v 5] 2160/9 C 3 15.0 163
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-9 Honey Dollar Honey Dollar   [s 4] 2140/3 B 0 g 18
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Timorol Timorol   [v 5] 2640/1 C 4 16.0 339
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-3 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2160/3 C 0 14.8 880
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2100/5 C 4 18.4 180
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Copitex Copitex   [v 7] 2160/15 D 0 16.5g 1136
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 2140/2 D 5 16.6 766
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2180/12 A 7 16.3 148
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-3 Tenzing Tenzing   [v 11] 1660/4 B 2 14.8 202
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-5 Joyness Joyness   [s 6] 2140/13 A 5 14.7 133
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-6 What's the Point What's the Point   [s 10] 2640/8 D 0 22.4 1362
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-6 Albir Albir   [v 8] 2140/1 D 5 16.9 917
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2640/3 B 0 17.2 402
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-2 Joyness Joyness   [s 6] 1660/8 A 7 14.5 277
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-10 Tenzing Tenzing   [v 11] 2140/9 D 0 16.6 602
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-3 Maison Plage Maison Plage   [v 8] 2140/5 D 4 14.6 363
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-5 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 4] 2140/4 D 6 17.0 663
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Joyness Joyness   [s 6] 2160/14 A 0 15.7 154
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-6 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 4] 2140/9 B 5 18.7 156
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 She Follow Me She Follow Me   [s 5] 2140/3 D 0 15.7g 197
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Hidden Assets Hidden Assets   [v 6] 2140/8 D 0 18.5g 935
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-3 Walle West Walle West   [v 9] 2140/3 D 8 16.1 88
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-6 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 7] 2140/3 C 0 16.2 563
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-4 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 6] 2140/8 D str
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-3 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 1640/1 D 7 13.5 993
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-8 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 4] 2140/1 C str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-7 Walle West Walle West   [v 9] 2640/9 A 0 g 21
2021-02-19 2021-02-19 Romme-9 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/10 B 2 17.2 163
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Jaguar C.Boko Jaguar C.Boko   [v 5] 2640/2 D 2 16.6 297
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2140/7 D 0 15.5 1059
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Break the Rules Break the Rules   [s 6] 2140/10 D 3 17.9 358
2021-02-13 2021-02-13 Romme-5 Walle West Walle West   [v 9] 2140/7 B 1 15.3 53
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 9] 2140/2 C 8 16.8 288
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-6 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 4] 2140/9 D 4 18.6 506
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-7 Maison Plage Maison Plage   [v 8] 2140/7 D 0 g 1981
2021-01-22 2021-01-22 Romme-8 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2640/8 D 0 18.0 351
2021-01-08 2021-01-08 Romme-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2140/5 D 3 14.8 1233
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-4 Fire of Noa Fire of Noa   [v 6] 2140/5 C 5 14.7 232
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-6 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 2140/2 D 3 17.7 343
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-7 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 5] 2140/7 B 5 17.9 141
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-5 Receiver Control Receiver Control   [v 4] 2160/8 D 0 19.5 1287
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-5 El Presidente El Presidente   [v 4] 2640/8 B 4 17.5 84
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-7 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 2140/8 D 0 17.9 330
2022-10-29 2022-10-29 Romme-8 Sister of Mercy Sister of Mercy   [s 9] 2160/13 C 5 13.8 152
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-8 Diane P.Hill Diane P.Hill   [s 3] 2140/2 D 0 20.0g 725
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-2 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 1640/8 C 6 15.8 915
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-3 Gina Pagliacci Gina Pagliacci   [s 7] 1640/9 C 5 15.7 73
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-4 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 2160/10 C 7 16.9 409
2022-10-01 2022-10-01 Romme-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 8] 2140/5 B 6 16.6 230
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-2 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 6] 2140/12 C 8 13.4 268
2022-09-12 2022-09-12 Romme-9 Ersa Victor Ersa Victor   [v 12] 2160/5 C 3 30.8 117
2022-07-09 2022-07-09 Mariehamn-5 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 5] 2140/1 D 2 49
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 11] 2140/6 B str
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-7 Dream E.G. Dream E.G.   [v 6] 2140/6 C 0 16.9 512
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-9 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2140/7 D 6 15.6 228
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-3 Maus Maus   [v 6] 2140/7 A 1 17.8 29
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-8 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2180/11 C 5 16.7 397
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-3 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 1660/9 C 3 16.8 58
2022-04-08 2022-04-08 Romme-5 Stracciatella Doc Stracciatella Doc   [s 4] 2140/1 D 0 17.0g 57
2022-03-26 2022-03-26 Romme-5 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2140/3 C 5 15.7 463
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-3 Bottnas Hercules Bottnas Hercules   [v 5] 2140/8 C 0 17.9 538
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-8 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 1640/12 B 0 17.0 791
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-6 Delilas Magi Delilas Magi   [s 7] 2140/12 D 0 16.2 904
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-12 Annie Flame Annie Flame   [s 6] 2140/10 B 0 17.1 44
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-7 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 2140/1 C 4 18.3 452
2022-01-17 2022-01-17 Romme-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 9] 1640/7 D 0 17.4 771
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-5 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 5] 1640/8 D 7 17.3 504
2022-01-09 2022-01-09 Romme-10 Classic Joy Classic Joy   [s 10] 2140/8 D 0 16.7 1760
2022-01-09 2022-01-09 Romme-6 Return of Bols Return of Bols   [v 6] 1640/7 D 0 17.4 1271
2022-01-09 2022-01-09 Romme-1 Gobernante Gobernante   [v 5] 2140/3 A str
2023-12-13 2023-12-13 Gävle-8 Love Palema Love Palema   [v 13] 2180/6 B str
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-1 Burängens Petter Burängens Petter   [v 11] 2200/5 B 2 32.9 37
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-6 J.J.Brilliant Boy J.J.Brilliant Boy   [v 7] 2140/9 D 0 16.4 686
2023-12-05 2023-12-05 Romme-5 Gill Dings Gill Dings   [v 5] 2140/4 C 5 19.9g 100
2023-12-01 2023-12-01 Romme-9 Love Palema Love Palema   [v 13] 2160/7 C 0 17.4 886
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-5 Kocu Boko Kocu Boko   [h 6] 1640/10 B 0 14.2 185
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-2 Gill Dings Gill Dings   [v 5] 2140/3 C 0 354
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-10 Atheist Atheist   [v 7] 2140/5 C 1 16.5 512
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-6 Love Palema Love Palema   [v 13] 1640/4 D 0 13.8 647
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-9 Atheist Atheist   [v 7] 2140/5 C 4 17.5 166
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-5 Gill Dings Gill Dings   [h 5] 2140/6 B 4 18.8 43
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-2 Kocu Boko Kocu Boko   [h 6] 2140/8 A 7 17.6 37
2023-11-02 2023-11-02 Romme-9 Atheist Atheist   [v 7] 2140/4 D 5 17.1 365
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-7 O.M.Kontiki O.M.Kontiki   [s 3] 2140/4 C str
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-5 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 2140/7 B 0 20.0 167
2023-10-27 2023-10-27 Romme-8 C.Neway C.Neway   [v 7] 1640/11 D 0 13.5 764
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-5 Kocu Boko Kocu Boko   [h 6] 2140/8 D 8 16.2 170
2023-10-13 2023-10-13 Romme-4 C.Neway C.Neway   [v 7] 2140/12 D 4 14.6 946
2023-10-13 2023-10-13 Romme-2 Göras Ellen Göras Ellen   [s 3] 2140/2 C 0 24.0g 435
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-6 Love Palema Love Palema   [v 13] 2160/6 D 0 15.6 694
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-5 Gobernante Gobernante   [v 6] 1640/4 B 0 15.8 181
2023-09-21 2023-09-21 Bollnäs-2 Princess d'Charme Princess d'Charme   [s 4] 2160/14 B 0 19.4 2476
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-9 Princess d'Amour Princess d'Amour   [s 6] 2140/6 C 6 17.6 263
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Reine W. Reine W.   [v 7] 1640/8 B 0 g 97
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-3 Cabarette Cabarette   [s 7] 2160/9 D 0 20.5g 851
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-3 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 9] 2140/2 D 8 16.5 492
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-9 Atheist Atheist   [v 7] 2160/13 C 4 16.5 941
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-10 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 9] 1640/3 C 0 17.1g 363
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-9 Toofaced Toofaced   [s 7] 2140/5 D 0 15.2 341
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-5 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 2140/9 C 0 17.1 386
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-6 Vincenzo Vincenzo   [v 6] 1640/1 B 0 13.5 63
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-3 Atheist Atheist   [v 7] 2180/4 D 0 17.2g 670
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-2 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 9] 2640/15 D 0 g 2713
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-9 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 2140/5 C 3 16.9 230
2023-07-27 2023-07-27 Bergsåker-5 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 6] 2140/1 C 0 15.7 340
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-3 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 1640/4 D 3 15.6 765
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-6 Alexia Montoya Alexia Montoya   [s 4] 2140/12 D str
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-7 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 6] 1640/3 D 2 14.1 146
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-10 National Gallery National Gallery   [v 7] 2140/7 B 7 17.2 418
2023-06-22 2023-06-22 Rättvik-4 Leo Leo Leo Leo   [v 9] 1640/10 D 3 13.4 644
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-5 Return of Bols Return of Bols   [v 7] 2140/11 D 0 19.3 778
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-3 Toofaced Toofaced   [s 7] 2140/2 C 3 16.0 39
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-2 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 2140/10 C 2 17.1 248
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-1 Leo Leo Leo Leo   [v 9] 2140/9 D 5 14.7 445
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-8 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 2140/1 D 7 17.6 627
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-6 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 6] 2640/9 D 4 18.3 265
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-1 Tumble One Tumble One   [v 4] 2140/6 D 0 17.5 1268
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-5 Youmakeourday Youmakeourday   [v 5] 2140/3 C 0 16.4 579
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-10 Tumble One Tumble One   [v 4] 2140/2 C 3 18.1 118
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-5 El Presidente El Presidente   [v 5] 2140/5 D 2 16.4 167
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-6 Ikaria J. Ikaria J.   [s 5] 2140/4 C 4 17.0 270
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-5 Reine W. Reine W.   [v 7] 1660/7 B 0 28.8g 65
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-2 Alexia Montoya Alexia Montoya   [s 4] 2140/1 D 0 g 285
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-1 Youmakeourday Youmakeourday   [v 5] 2140/12 C 0 16.6 508
2023-05-07 2023-05-07 Romme-5 Zack Bris Zack Bris   [v 6] 1640/1 C 0 14.3 57
2023-05-07 2023-05-07 Romme-2 Two Perfect W. Two Perfect W.   [v 6] 2140/4 D 1 18.4 130
2023-05-06 2023-05-06 Gävle-7 Kocu Boko Kocu Boko   [h 6] 2140/10 D 7 14.4 134
2023-05-05 2023-05-05 Rättvik-7 Gobernante Gobernante   [v 6] 2640/6 D str
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-4 Reine W. Reine W.   [v 7] 1640/12 B 5 27.6 302
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-3 Tumble One Tumble One   [v 4] 2140/2 D 0 18.1 886
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-6 El Presidente El Presidente   [v 5] 2140/3 C 3 17.6 47
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-5 Gill Dings Gill Dings   [h 5] 2140/2 B 0 19.8 27
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-7 Kocu Boko Kocu Boko   [h 6] 2140/10 D 0 15.4 148
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-8 Tumble One Tumble One   [v 4] 2140/2 D 3 19.1 282
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-6 Zack Bris Zack Bris   [v 6] 1640/10 C 4 15.9 67
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-8 Gobernante Gobernante   [v 6] 2160/14 A 6 16.6 100
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-7 Youmakeourday Youmakeourday   [v 5] 2140/5 C 1 17.6 65
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-6 El Presidente El Presidente   [v 5] 2140/9 C 3 17.3 41
2023-02-21 2023-02-21 Eskilstuna-3 El Presidente El Presidente   [v 5] 2640/12 D 6 17.2 295
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-10 Atheist Atheist   [v 7] 2140/3 D 0 g 275
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-5 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 6] 2140/8 C 6 16.3 94
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-3 Cadillac Carjan Cadillac Carjan   [v 11] 2140/9 D 7 16.6 331
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-2 O.K.Livia O.K.Livia   [s 6] 2140/7 B 0 g 48
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-10 Charles P.Hill Charles P.Hill   [v 6] 2140/2 D 3 18.6 99
2024-07-17 2024-07-17 Hagmyren-9 Burängens Petter Burängens Petter   [v 12] 2140/6 C 4 29.8 207
2024-07-17 2024-07-17 Hagmyren-7 Princess d'Amour Princess d'Amour   [s 7] 1640/1 D 4 17.3 97
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-9 Luv Lois Schermer Luv Lois Schermer   [v 6] 1660/8 C 3 14.8 788
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-7 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 7] 2140/2 B str
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-5 Princess d'Charme Princess d'Charme   [s 5] 2140/7 D 8 19.5 1733
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-2 Mogas Candy Mogas Candy   [s 3] 2140/8 C str
2024-07-05 2024-07-05 Hagmyren-5 Rickard Tabac Rickard Tabac   [v 6] 1640/5 D 0 g 441
2024-06-27 2024-06-27 Gävle-4 Luv Lois Schermer Luv Lois Schermer   [v 6] 2140/9 C 6 414
2024-06-21 2024-06-21 Hagmyren-2 Rickard Tabac Rickard Tabac   [v 6] 2140/10 C 5 30.0 557
2024-06-19 2024-06-19 Gävle-6 Bottnas Gouverneur Bottnas Gouverneur   [v 8] 2140/3 D 0 17.1 338
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-7 OneTooThree W. OneTooThree W.   [v 6] 2140/10 D 0 472
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-6 Bottnas Gouverneur Bottnas Gouverneur   [v 8] 1640/7 D 0 529
2024-06-08 2024-06-08 Mariehamn-8 Luv Lois Schermer Luv Lois Schermer   [v 6] 2140/5 D 0 172
2024-06-07 2024-06-07 Gävle-8 Front Pace Front Pace   [v 9] 2160/10 D 7 15.0 1520
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-6 Toofaced Toofaced   [s 8] 2140/3 C 6 16.6 107
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-4 Princess d'Charme Princess d'Charme   [s 5] 2140/5 D 3 17.6 167
2024-05-31 2024-05-31 Romme-3 Bianca K.S. Bianca K.S.   [s 3] 2140/3 C 7 17.3 2003
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-8 Hailey Rich Hailey Rich   [s 5] 1640/2 C 0 g 1146
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-8 Göras Ellen Göras Ellen   [s 4] 1640/4 D 5 17.8 86
2024-05-23 2024-05-23 Rättvik-7 Bottnas Gouverneur Bottnas Gouverneur   [v 8] 2140/8 D 0 16.5 944
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-9 Göras Ellen Göras Ellen   [s 4] 2140/4 D 2 18.1 65
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-4 Gobernante Gobernante   [v 7] 2140/2 B 3 15.6 32
2024-05-17 2024-05-17 Romme-5 Airborn Magic Airborn Magic   [v 8] 1640/5 D 4 14.3 787
2024-05-17 2024-05-17 Romme-3 Rickard Tabac Rickard Tabac   [v 6] 2140/8 D 1 29.4 328
2024-05-17 2024-05-17 Romme-1 Bianca K.S. Bianca K.S.   [s 3] 2140/3 B 6 18.5 111
2024-05-11 2024-05-11 Mariehamn-5 Bottnas Gouverneur Bottnas Gouverneur   [v 8] 2160/9 B 0 317
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-7 Ies Furste Ies Furste   [v 6] 2140/2 D 2 16.4 272
2024-04-30 2024-04-30 Hagmyren-6 Bianca K.S. Bianca K.S.   [s 3] 2140/2 C 2 16.4 293
2024-04-30 2024-04-30 Hagmyren-2 Airborn Magic Airborn Magic   [v 8] 2660/10 C 5 16.1 541
2024-04-28 2024-04-28 Romme-6 Bottnas Gouverneur Bottnas Gouverneur   [v 8] 2140/3 A 7 16.8 126
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-8 Leoni Leoni   [s 4] 2140/4 D 6 17.6g 194
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-4 Toofaced Toofaced   [s 8] 2140/6 C 4 15.0 331
2024-04-19 2024-04-19 Romme-1 Bianca K.S. Bianca K.S.   [s 3] 2140/5 B 0 18.5 517
2024-04-07 2024-04-07 Solvalla-7 Airborn Magic Airborn Magic   [v 8] 2140/8 D 0 16.9 1039
2024-04-07 2024-04-07 Solvalla-1 Bianca K.S. Bianca K.S.   [s 3] 2140/5 C 8 17.4 637
2024-04-01 2024-04-01 Hagmyren-2 Bottnas Komet Bottnas Komet   [v 4] 2140/9 C 6 17.6 694
2024-03-15 2024-03-15 Romme-4 Baccarat Time Baccarat Time   [s 5] 2140/6 D 4 14.6 823
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-10 Haffa Haffa   [v 5] 2160/10 B 8 17.5 170
2024-03-08 2024-03-08 Romme-2 Haffa Haffa   [v 5] 2140/8 D 5 15.7 1003
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-5 Aunt Martina Aunt Martina   [s 5] 2140/7 D 6 18.0 634
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-1 Cindy Bris Cindy Bris   [s 3] 2140/1 B 5 19.5 382
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-2 Hot Quick Magic Hot Quick Magic   [v 4] 2140/6 C 7 18.3 111
2024-01-31 2024-01-31 Solvalla-1 Olivia Dana Olivia Dana   [s 3] 2140/2 C 5 19.1 561
2024-01-19 2024-01-19 Gävle-6 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 2140/3 D 0 17.9 864
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-7 Rocket Blaster Rocket Blaster   [v 5] 1640/1 D 0 16.3 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se