V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-22 2021-01-22 Romme-8 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2640/8 D

Nyheter för travkusk


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävl..


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävle på söndag. Nu verkar dock inte så bli fallet.
- Jag fick mitt vanliga spår tolv med henne och då är det nog ingen mening att köra med den amerikanska sulkyn, konstaterar Bollnästränaren.
 Det finns ändå en del likheter med Some Summit som också stod med spår tolv den där junidagen 2015 och ”Micke” hade ju Stochampionatsvinnaren i träning innan hon gick till Sten O Jansson och sedan Veijo Heiskanen.
- Det är många som säger att det finns en del likheter dem emellan och jag håller med, men främst då i humöret. Some Summit var en talang utöver det vanliga och det är inte ens samma färg på dem – Signe är brun och Some är svart.

"Framåt i jobben"
Oavsett vagn ska dottern till Graceland Summit ut på söndag, men uppgiften ser av naturliga skäl jobbig ut.
- Det blev som nämnt ett riktigt skitläge och därifrån får vi lifta med och sedan hoppas på att hon ska kunna avsluta bra.
- Hästen känns i alla fall framåt i jobben och gjorde ett bra lopp innan galoppen kom senast. Hon är åtgärdad efter den starten och vi får hoppas på att hon kan avsluta starkt. Däremot tror jag inte att det räcker längre än till en slant, funderar Cedergren.

Ligger lågt
Mikael har även i GS75-7 tioåriga Alvena Uni och där slapp med det förhatliga tolftespåret – stället drog man spår fyra bakom bilen.
- Det är dock inte riktigt samma spänst i henne längre som det en gång var och kämparviljan är väl inte på topp den heller längre.
- Hon är också anmäld i en amerikansk vagn, men det blir nog en vanlig sulky även på henne. Dock gick hon sitt rekord över medeldistans i den och det ska inte vara något större minus.
- Summa summarum behöver man nog inte strecka någon av mina hästar på söndag förutsatt att man inte betalar för samtliga, konstaterar Cedergren.

Spännande kvalhäst
Vi glider under samtalet in på såväl de senaste säsongerna som den kommande och det finns intressanta hästar i stallet.
- Jag har en bra häst som ska starta på Solvalla på onsdag i form av Herecomestheboom. Med till ”Valla” följer dessutom Felicia Godiva för att kvala och hon slog faktiskt av sin resekompis väldigt enkelt i sista jobbet.
- Sedan är det alltid skillnad på tävling och träning, men Felicia Godiva är en storväxt fux och de brukar kunna bli riktigt bra så det finns förhoppningar.
- I övrigt tycker jag att alla tränar väldigt bra för dagen och vi har fått bukt med det vi fick in i stallet under sluttampen av 2020 vilket satte ner hästarna ganska ordentligt, berättar Cedergren.

Intressant inför 2021
Bollnästränaren var annars Visbytränare fram till mitten av 2018 då han flyttade norröver och tittar man på siffrorna har det varit ett lyft.
- Det är inget snack om att flytten har varit ett lyft, men jag förväntade mig ännu mer av fjolåret. Det var bara krångel mest hela året och det är inget snack om att målsättningen med 2021 är att slå fjolårets dryga 1,1 miljoner inkört med råge.
- Lyckas jag inte med det kan jag lika gärna syssla med något annat, men så här tidigt på året finns det i alla fall förhoppningar och vi kämpar på – speciellt då känslan hemma i träning är att några av de hästarna som var bra redan i fjol lyft sig ytterligare ett snäpp, avslutar Mikael Cedergren.

Robin Malmgren, Kanal 75


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp unde..


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp under sadel.
Flera svenska hästar har provat lyckat genom åren, men nu får för första gången en svensk ryttare chansen när Anna Erixon sitter upp på Malin Bergström-tränade Galactica.
Ekipaget segrade i Monté-SM på Åby i höstas, men har en helt annan uppgift framför sig i kamp med världens främsta på utslagsgivande Vincennes.

Startlistan Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1 Freeman de Houelle – Yoann Lebourgeois
2 Galactica – Anna Erixon (Malin Bergström)
3 Flicka de Blary – Camille Levesque
4 Dynamite Marceaux - Christopher Corbineau
5 Flamme du Goutier – Antoine Wiels
6 Crepe de Satin – Charlene Callico
7 Dayana Berry – Jean Yann Ricart
8 Gladys des Plaines – Mathieu Mottier
9 Jerry Mom – David Thomain
10 Unique Juni – Guillaume Martin
11 Daida de Vandel – Alexandre Abrivard
12 Carla du Chatelet – François Lagadeuc
13 Etonnant – Anthony Barrier
14 Bilooka du Boscail – Damien Bonne
15 Etoile de Bruyere – Adrien Lamy
16 Fado du Chene – Philippe Ploquin
17 Feeling Cash – Eric Raffin
18 Bahia Quesnot – Matthieu Abrivard
Förstapris: drygt tre miljoner kronor

Kanal 75


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 8] 2660/15 0 19.4 813
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 J.Son Village J.Son Village   [v 10] 2160/12 6 17.9 1835
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Couture Couture   [s 5] 2140/11 0 18.4 194
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 9] 1640/1 8 15.9 149
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-7 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 2140/12 D str
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Valet Girl Valet Girl   [s 6] 2160/10 C 6 18.2 477
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/7 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/4 D 0 15.9 430
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/3 D 0 g 258
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/11 D 0 g 1634
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 5] 2140/5 B 8 17.2 95
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/5 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-4 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/1 B 0 18.4g 404
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 1640/9 C 0 178
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/2 C 0 289
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-11 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/1 C 0 g 663
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-7 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 5] 2160/10 C 0 18.6 874
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/7 B 0 17.1g 402
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-10 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2160/10 D 4 15.7 834
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-4 Colette Colette   [s 7] 2140/8 D 0 g 496
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2160/10 D 7 16.5 782
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 1640/3 D 0 g 566
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/10 D 0 17.7 371
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/1 D 7 18.4 280
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/5 D str
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-6 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2160/15 C 0 18.4 1781
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Colette Colette   [s 7] 2140/3 D 0 16.6 272
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/11 B 4 18.5 978
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2180/9 B 0 18.6 368
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 9] 2140/15 B 7 23.7 533
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 J.Son Village J.Son Village   [v 12] 2160/12 D 0 19.0 646
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 6] 2140/2 C 0 g 166
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2160/8 C 0 g 386
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/5 D 8 18.6 740
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-3 J.Son Village J.Son Village   [v 12] 1640/4 D 6 16.3 517
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 5] 2640/10 C 4 17.0 148
2017-10-31 2017-10-31 Romme-5 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/2 D 6 17.3 676
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/12 C 7 21.8 480
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Repeat Amore Repeat Amore   [s 6] 1640/3 C 0 g 83
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 C 6 15.4 185
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/6 D 6 17.2 564
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 4] 2140/9 B 0 g 26
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-8 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/7 D 0 17.7 547
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-7 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/9 D 4 17.0 402
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 5] 2140/12 C 0 19.8 318
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/12 D 0 16.5g 3907
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/9 A 1 16.9 26
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2160/6 B 4 16.4 305
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Super Benny Super Benny   [v 6] 1640/10 A 0 14.6 234
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2180/12 B 8 17.3g 261
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2140/1 C 0 17.7g 936
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-4 Unique Olivia Unique Olivia   [s 5] 1640/2 C 8 15.1g 135
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-5 Ocean Drive Ocean Drive   [v 4] 2660/5 D str
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 1609/10 D 0 g 318
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-2 Ocean Drive Ocean Drive   [v 4] 2140/4 B 5 18.8 77
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Super Benny Super Benny   [v 6] 2640/11 A 3 16.0 24
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/8 C 5 17.8 557
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/7 D 0 17.7 753
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 1640/7 D 0 18.2 332
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Silk Launcher Silk Launcher   [s 8] 2140/10 C 5 15.9 238
2017-05-30 2017-05-30 Romme-8 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2640/10 B str
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 8] 2140/9 D 1 17.0 81
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2160/11 D 0 16.0g 1614
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 6] 2140/9 C 6 16.2 132
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Conrads Elin Conrads Elin   [s 5] 2140/12 C 5 16.9 157
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 2160/7 D 8 21.3g 401
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Kristine Kristine   [s 7] 2140/4 C 3 19.7g 71
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2680/15 C 0 18.4 2767
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 10] 2140/11 C 0 15.8 272
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Kristine Kristine   [s 7] 2660/13 A 0 18.5 152
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-3 Åhlundas Jazzgosse Åhlundas Jazzgosse   [h 10] 2680/12 C 0 18.9 604
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 7] 2140/1 D 0 22.0 376
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Stolen Moment Stolen Moment   [v 10] 2140/7 D str
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 Smilelikecrocodile Smilelikecrocodile   [s 4] 1640/8 A 1 18.0 64
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 5] 2140/3 B 1 16.6 141
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2160/4 A 1 15.5 24
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 485
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Lydia Sånna Lydia Sånna   [s 5] 2140/2 B 0 17.2 69
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 2140/3 C 6 15.4 752
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Stall Warning Stall Warning   [v 9] 2140/7 A 1 15.3 30
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-6 Chicharito Zoot Chicharito Zoot   [h 7] 2140/1 B 3 18.8g 114
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 Call My Name Call My Name   [v 6] 1660/3 D 0 g 649
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 11] 2160/11 C 8 15.6 504
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/4 D 0 20.2g 529
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 1640/12 C 8 15.5 207
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/6 D 0 18.2 659
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Racing Hill Racing Hill   [v 10] 2160/11 D 0 18.0 821
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 5] 2160/5 B 1 15.0 139
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Blytung Am Blytung Am   [v 7] 2140/9 C 5 16.4 27
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/6 C 8 17.4 211
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Unique Madonna Unique Madonna   [s 4] 2160/12 A 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/5 A 5 18.0 92
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Unique Madonna Unique Madonna   [s 4] 2160/13 C 1 15.2 90
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Åskar F. Åskar F.   [v 10] 2140/15 D 0 16.4 770
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Boyson Village Boyson Village   [v 5] 2140/5 A 4 16.5 107
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 2140/8 C 6 17.8 99
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Mad Weather Mad Weather   [v 6] 1640/3 D 5 16.4 56
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Copitex Copitex   [v 4] 2160/10 A 1 17.3 25
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Global Tailwind Global Tailwind   [v 5] 2140/2 B 3 14.3 68
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 11] 2140/1 C 6 16.4 685
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-7 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/7 C 3 15.2 197
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 Romeo Lavec Romeo Lavec   [v 9] 2140/1 C 0 17.6 718
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-8 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 1640/9 B 2 13.4 73
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/11 C 3 16.4 143
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2160/6 D 5 21.6 646
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Edemilo Edemilo   [s 6] 2140/1 D 0 21.8 824
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2160/7 D 7 19.9 448
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 5] 1640/6 D 0 19.0 732
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 C.Neway C.Neway   [v 3] 2160/5 D 1 15.7 278
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Immortal Boko Immortal Boko   [s 4] 2140/8 C 0 17.9 385
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Blytung Am Blytung Am   [v 8] 2640/13 A 0 17.2 407
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-4 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 2140/5 C 8 30.4g 333
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Timetopaythepipe Timetopaythepipe   [v 5] 2140/3 C 1 18.3 27
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2140/10 C 0 19.8 456
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-2 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 3] 2140/3 A 1 35.7 37
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-5 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2160/9 D 0 18.3 492
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/4 D 5 19.0 101
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Scarlets Mirakel Scarlets Mirakel   [v 7] 2140/9 A 1 34
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Castleman Castleman   [v 5] 2140/2 B 0 142
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/2 D 0 g 161
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 No April Fool No April Fool   [v 5] 2640/5 B 2 16.9 66
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/4 C 0 15.8 503
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-5 Joyness Joyness   [s 4] 2660/3 D 4 20.2 472
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/8 D str
2019-11-26 2019-11-26 Romme-3 Ten Times Ten Times   [v 6] 2140/5 A 2 15.4 15
2019-11-26 2019-11-26 Romme-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 7] 2140/5 D 2 32.2 197
2019-11-26 2019-11-26 Romme-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/3 C 4 17.4g 39
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/11 D 8 16.5 374
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 8 17.1 384
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 7] 2140/1 C 4 16.2 155
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 O.M.Dont Cry O.M.Dont Cry   [s 6] 2140/8 D 3 14.5 259
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Bivo Torkdahl Bivo Torkdahl   [v 6] 2140/1 C 5 14.8 697
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 J.H.Respons J.H.Respons   [v 5] 2140/4 B 0 15.1g 112
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/1 B 1 17.2 57
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2640/5 D 0 487
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/3 D 0 g 108
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2160/2 A 0 20.0 24
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/7 C 3 17.7 622
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-4 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/8 D str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Hulk Boko Hulk Boko   [v 5] 2160/11 A 0 g 32
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-2 Joyness Joyness   [s 4] 1640/8 B 3 17.2 263
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Lassos Viking Lassos Viking   [v 8] 2160/9 D 5 31.8 771
2019-09-02 2019-09-02 Romme-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2140/1 C 4 17.5 756
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Patricia Zaz Patricia Zaz   [s 6] 2140/4 B 1 13.3 15
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/1 D 6 18.5 256
2019-09-02 2019-09-02 Romme-9 Hejtinn Hejtinn   [v 6] 1660/6 B str
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 1660/13 A 5 33.1g 112
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 1609/8 D 1 15.1 57
2019-08-27 2019-08-27 Romme-6 C.Neway C.Neway   [v 3] 2140/4 C 2 17.8 609
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2140/1 D 0 g 223
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Windy Ammik* Windy Ammik*   [s 9] 2140/9 D 0 14.4 1347
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 7] 2160/6 D 0 16.7 334
2019-08-23 2019-08-23 Romme-8 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 2140/8 C 3 35.0 807
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Tidy Tidy   [s 6] 2160/5 C 5 18.3 200
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Serenity Face Serenity Face   [s 5] 2100/12 B str
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 7] 2140/3 D 0 g 118
2019-08-10 2019-08-10 Romme-2 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 1640/3 D 6 36.3g 279
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 9] 2140/9 D 0 17.8 1000
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/1 D 0 24.6g 498
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Staro Jackson Staro Jackson   [v 7] 2140/2 D 0 g 659
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 8] 1640/3 D 4 12.7 88
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Bon Natal Bon Natal   [v 7] 2640/2 D 5 15.5 131
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/9 C 6 16.1 260
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 5] 2140/5 C 1 16.2 151
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Kalashnikov Kalashnikov   [v 7] 2140/15 A 1 14.1 35
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 Desefinado Desefinado   [v 7] 2140/10 B 1 14.7 17
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Lovely Star Lovely Star   [s 5] 2140/10 B 0 19.4 54
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 1640/3 B 3 16.6 26
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 On Track Banditen On Track Banditen   [h 5] 2160/10 B 1 14.8 17
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Uptown Sally Uptown Sally   [s 7] 2140/7 C 5 17.7 446
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/7 B 2 15.9 144
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Västerbo Quriosa Västerbo Quriosa   [s 5] 2140/10 D 5 17.0 95
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2140/3 D 0 g 568
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 Castleman Castleman   [v 5] 2140/4 A 1 15.7 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 Tantor Krax Tantor Krax   [v 10] 2140/9 D 0 19.3g 393
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Smoke Detector Smoke Detector   [v 8] 2140/6 D 0 17.1g 834
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/3 B 0 g 105
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Freke Freke   [v 5] 2140/5 C 0 16.4 73
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-1 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2140/1 D 0 g 130
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Castleman Castleman   [v 5] 2140/11 A 2 14.9 44
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 1640/3 D 0 g 35
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-6 Scarpia Scarpia   [v 8] 2140/10 C 1 13.8 31
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Elin America Elin America   [s 5] 2140/3 C 0 g 31
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1660/9 C 6 25.7 184
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Choctaw Split Choctaw Split   [s 3] 2160/9 B 6 19.5 150
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Prediction Prediction   [v 6] 2160/7 C 7 16.2 217
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Freke Freke   [v 5] 2160/13 C 3 17.6 316
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/5 A 3 29.2g 39
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-8 Bobo Bobo   [v 8] 2140/5 D 0 g 417
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 A Dream A Dream   [v 7] 2140/3 D 0 18.3 85
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 Bergabricken Bergabricken   [v 10] 2140/4 C 6 16.2 758
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Ugli Ugli   [v 6] 1640/6 D 0 17.4 450
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/13 C 6 17.8 1030
2019-02-10 2019-02-10 Romme-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 1640/7 B 5 29.3g 109
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Vain Summer Vain Summer   [v 6] 2140/1 B 0 23.0 435
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 12] 2140/6 D 6 17.2 292
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 No April Fool No April Fool   [v 5] 2160/3 B 1 17.2 23
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 No April Fool No April Fool   [v 5] 1640/5 C 1 16.0 26
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-4 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/14 C 0 16.4 2169
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-4 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2640/6 D 0 g 1375
2020-12-18 2020-12-18 Romme-2 Nikki Minaj Nikki Minaj   [s 3] 2140/3 D 7 18.9 410
2020-12-18 2020-12-18 Romme-6 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2640/11 D 5 17.0 726
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 I am Rapida I am Rapida   [s 5] 2140/10 B 4 18.1 107
2020-12-08 2020-12-08 Romme-4 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2160/15 D 0 15.6 1089
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-9 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/5 C 0 21.0 314
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 1640/6 D 6 15.2 447
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2100/7 B 0 17.1g 612
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Miesha Tate Miesha Tate   [s 6] 1640/1 C 0 17.4 380
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Joyness Joyness   [s 5] 2640/1 A 0 17.4 42
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Max Majo Max Majo   [v 10] 2160/15 D str
2020-11-20 2020-11-20 Romme-11 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/6 C 0 16.4 425
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/7 C 4 15.8 450
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Celtic Celtic   [v 8] 2140/11 C 11 18.0 162
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2140/10 B 4 15.6 280
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-4 Klondike C.Boko Klondike C.Boko   [h 3] 2140/3 D 4 16.9 313
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-7 Maison Plage Maison Plage   [v 7] 2140/7 C 6 15.5 621
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Sluggo Tabac Sluggo Tabac   [v 3] 1640/1 D str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-2 Bottnas Hope Bottnas Hope   [s 3] 2140/12 B str
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Albir Albir   [v 7] 2140/8 C 0 16.6 1107
2020-10-20 2020-10-20 Romme-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2640/7 B 3 15.7 755
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2140/6 D 0 g 191
2020-10-16 2020-10-16 Romme-11 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/12 C 6 16.5 197
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 1640/6 D 0 13.7 865
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/1 A 2 15.5 47
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Classic Joy Classic Joy   [s 8] 2160/11 D 5 16.4 1912
2020-10-09 2020-10-09 Romme-7 Alonza Alonza   [s 4] 2140/4 C 6 14.8 369
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Erland Erland   [v 7] 2140/14 D 4 27.9 937
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/8 D 0 15.0 821
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-2 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 4] 2160/9 C 0 20.4 1074
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Justwalkonby Justwalkonby   [v 8] 2140/15 B 5 15.0 439
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Totally Face Totally Face   [s 5] 1640/5 D 0 16.8g 195
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2160/6 C 0 15.7 146
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Anton Frontline Anton Frontline   [v 5] 1640/7 B 2 13.3 105
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/5 C 2 15.6 405
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2160/6 C 7 17.3 195
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/4 C 5 15.7g 57
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/6 D 0 17.9 505
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/10 D 0 15.5 639
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-2 Alonza Alonza   [s 4] 2100/1 C 4 15.0 229
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/1 B 0 15.7 990
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/6 D 0 16.1g 71
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-3 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 3160/2 D 5 17.5g 375
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2140/12 D 7 15.2 1607
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 2140/2 D 0 18.6 652
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Joyness Joyness   [s 5] 2160/6 A 6 16.6 61
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 8] 2140/11 D 0 16.2 1046
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Fuscus Fuscus   [s 6] 2140/8 D 0 21.3 484
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/6 B 0 17.4 169
2020-07-17 2020-07-17 Romme-3 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2140/8 C 7 16.1 187
2020-07-17 2020-07-17 Romme-12 Boyson Village Boyson Village   [v 7] 2140/10 D str
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Rebel Yell Face Rebel Yell Face   [v 7] 2140/2 C 0 15.2 343
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2160/5 C 5 17.9 57
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/3 B 0 141
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/1 D 8 17.4 1274
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 1640/1 D 7 20.2g 120
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Joyness Joyness   [s 5] 2140/1 D 1 16.5 163
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-9 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2640/2 C 4 17.3g 88
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Joyness Joyness   [s 5] 2160/6 D 3 17.8 271
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-10 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/3 D 0 17.7g 622
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-3 Macarena Macarena   [s 5] 2140/8 D 0 498
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Super Hörsta Super Hörsta   [v 5] 2640/1 D 5 17.1 1187
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-2 Charles P.Hill Charles P.Hill   [h 3] 2140/7 C 3 18.7 317
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-8 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2160/4 D 0 23.6g 418
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-10 On Track Banditen On Track Banditen   [v 6] 2160/9 C 0 16.5 114
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2640/12 C 8 16.6 178
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-9 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 4] 1640/9 D 0 18.2 228
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2660/5 D 7 17.5 1672
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Scarlet Hello Scarlet Hello   [s 4] 2140/4 B 7 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Duke Nukem Duke Nukem   [v 7] 2140/8 D 0 15.7 77
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/9 D 6 15.6 204
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-8 Jackpot Band Jackpot Band   [v 5] 2660/4 B 2 15.9 60
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Turenne Turenne   [v 5] 2160/5 B 6 16.6 41
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 11] 2140/13 D 8 16.6 818
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Luna Nera Doc Luna Nera Doc   [s 8] 2160/5 C 1 15.3 82
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-4 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/8 B 0 19.0 609
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 11] 2140/14 C 0 g 726
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Brad De Lina Brad De Lina   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 1790
2020-05-19 2020-05-19 Romme-4 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/10 D 0 g 940
2020-05-19 2020-05-19 Romme-9 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/2 B 6 15.7 384
2020-05-19 2020-05-19 Romme-10 Atheist Atheist   [h 4] 2140/2 D 0 18.7 1218
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Yetsye Yetsye   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 922
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/6 D 0 18.5g 267
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-7 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 4] 2140/12 C 3 17.7 544
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-4 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/5 C 0 g 364
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Scarlet Hello Scarlet Hello   [s 4] 2140/7 D 0 14.9 484
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Dramatika Dramatika   [s 4] 2140/4 B 4 20.0 344
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 1640/11 C 0 15.1 643
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Invented Sund Invented Sund   [v 8] 2140/8 C 0 144
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-1 Dramatika Dramatika   [s 4] 2140/9 C 0 21.4 1276
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-7 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 2100/1 C 0 16.1 459
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/7 D 3 14.6 668
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-5 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 491
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Bear Gift Bear Gift   [s 5] 2640/14 B 7 16.5 454
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Anna Baffel Anna Baffel   [s 8] 2140/2 C 2 16.1 439
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 7] 2640/8 D 6 15.8 497
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/11 A 6 16.7 204
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 18.8 716
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Mana Estelle Mana Estelle   [s 8] 2660/6 C 5 30.1 136
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2160/13 C 5 16.1 1147
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 9] 2140/7 C 0 g 668
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-2 Atheist Atheist   [h 4] 2140/3 D 0 17.8 701
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-1 Just a Girl Just a Girl   [s 7] 2140/6 B 8 19.9 302
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/6 D 0 19.2 583
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Brio du Biwetz Brio du Biwetz   [v 9] 2140/3 D 1 16.9 235
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Mio Flash Mio Flash   [v 6] 2160/9 D 6 17.6 110
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Guidetti Guidetti   [v 5] 1640/9 D 0 21.5 246
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-8 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 2160/12 D 0 g 1311
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-2 Helac ChubbyChance Helac ChubbyChance   [v 5] 2140/11 A 0 18.6 59
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Regent d'Inverne Regent d'Inverne   [v 6] 2640/4 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-5 Mesty Mesty   [s 4] 2140/4 B 0 18.9g 882
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-8 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/4 A str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Harvesting Time Harvesting Time   [v 6] 2640/9 B 0 16.7 108
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-9 Mesty Mesty   [s 4] 2640/2 B 3 19.8 341
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Joners Tindra Joners Tindra   [s 6] 2140/5 D 1 19.3 145
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Tidy Tidy   [s 7] 2140/11 B 0 21.2 209
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 7] 2160/11 D 4 18.7 99
2020-01-31 2020-01-31 Romme-8 C.Neway C.Neway   [v 4] 2140/2 A 0 17.4 49
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Livestream* Livestream*   [v 8] 2140/6 D 0 20.5 335
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Natasha Avant Natasha Avant   [s 4] 2140/9 C 1 18.5 16
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 2640/4 D 0 30.2g 830
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 5] 2140/8 C 7 14.7 266
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Muscles Mustang Muscles Mustang   [v 6] 2140/3 B 3 17.1 249
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 No April Fool No April Fool   [v 6] 2140/12 B 6 17.1 131
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-5 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 2140/3 D 0 31.1 220
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-6 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 2640/9 C 0 21.6 596
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-10 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 9] 2160/10 D 0 19.0 835
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-1 S.G.Flying Glory S.G.Flying Glory   [s 6] 2140/12 D 4 20.7 1502
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 8] 1640/6 D 2 26.9 292
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-9 Papidoux Papidoux   [v 9] 1640/10 A 6 14.7 76
2021-01-08 2021-01-08 Romme-6 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 10] 2140/5 D 3 14.8 1233ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se