Ludwig Wickman V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Ludwig Wickman. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Ludwig Wickman har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-3 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2160/11 C
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-6 Brida Brida   [s 5] 2140/6 B
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 Titania R.L. Titania R.L.   [s 6] 1640/9 C
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-8 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 1640/11 D

Nyheter för travkusk Ludwig Wickman


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker s&a..


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker säkert att de är ”bäst”, men nu ska det avgöras vem som verkligen är den bäste, när förutsättningarna för alla VM-deltagare är lika. Vinnaren blir helt enkelt världsmästare på att spela V75.
- Det här är spännande veckor för alla som deltar och för mig personligen. Tävlingen engagerar verkligen och det handlar inte bara om att vinna VM-titeln, utan för många handlar det om att vara bäst på jobbet, eller bäst bland kompisarna. Det är mycket prestige i den här tävlingen, säger Hans G Lindskog och tillägger:
- I år tror jag dessutom att intresset att vara med i VM i V75 kan bli rekordstort då V75 och spel på hästar just nu är hetare än någonsin.
Precis som förra året kommer Hans G under tävlingsperioden att medverka i programmet ”Hans G:s VM Studio”, där han tillsammans TV4-experten Sandra Mårtensson och tidningen Expressens expert Julia Björklund tittar närmare på kommande omgång på V75, ger tips och ringer upp etappvinnare. Programmet visas på Expressens hemsida.

Tävlingsregler:
• Deltagarna anmäler sig på atg.se eller i någon av ATG:s butiker. Deltagare måste ha fyllt 18 år och vara kund hos ATG®.
• Varje deltagare gör sitt eget system på 192 rader (96 kronor) och lämnar in på atg.se eller hos någon av ATG:s cirka 2 000 butiker.
• De fem bästa resultaten i totalt sex omgångar på V75 räknas, vilket innebär att man kan delta även om man missar premiären eller en annan omgång.
• 13 deltagare (de sex främsta i tävlingens topplista, sex etappvinnare och den bästa utländska spelaren) tar sig till semifinal och av dessa går de tre bästa till final. Finalen avgörs lördag 21 november i form av en tv-sänd frågesport om trav i programmet V75 Direkt.

V75-omgångar i VM i V75:
Lördag 3 oktober: Skellefteå.
Lördag 10 oktober: Åby.
Lördag 17 oktober: Gävle.
Lördag 24 oktober: Örebro.
Lördag 31 oktober: Jägersro.
Lördag 7 november: Eskilstuna.

Vinster*:
1:a pris: 250 000 kronor.
2:a pris: 75 000 kronor.
3:e pris: 50 000 kronor.
*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tidigare vinnare av VM i V75:
2019: Ludwig Wickman, Sundsvall.
2018: Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö.
2017: Kalle Sandström, Stockholm.
2016: Staffan Edholm, Hudiksvall.
2015: Magnus Strömsten, Vimmerby.
2014: Johann Leidenfrost, Österrike.
2013: Dag Bernhardsson, Oskarshamn.
2012: Jan Lundin, Gävle.
2011: Peter Carlsson, Frösön.

ATG


I Nordamerika ska hästarna vara som bäst som treåringar.I Europa brukar de flesta peaka som sex-sjuåringar.Hos Troels Andersen verkar de h..


I Nordamerika ska hästarna vara som bäst som treåringar.
I Europa brukar de flesta peaka som sex-sjuåringar.
Hos Troels Andersen verkar de ha sin bästa tid som tolvåringar.
Åtminstone två stycken.
Picasso och Highspirit föddes båda 2008 och skulle enligt det svenska reglementet varit inne på sina säsonger på tävlingsbanan. Gränsen för svenska travare har nämligen genom alla år varit att hingstar/valacker får tävla till och med tolvåringssäsongen.
Men det ändrades i fjol varför åldersgränsen numera är 14 år.
Det kan innebära att både Picasso och Highspirit fortfarande har sin bästa tid framför sig.
- Båda hästarna känns bättre än vad de gjorde i fjol så jag tror att de får bra säsonger, säger Troels Andersen som är mannen bakom de pigga pensionärerna som flera gånger i år visat att de kan matcha vem som helst i sin klass.
Innebär det att de går mot sina bästa säsonger?
- Man kan ju alltid hoppas i alla fall. Båda verkar trivas här ute på landet med stora hagar och ridträning. De äldre hästarna tränar jag nästa aldrig med vagn, de behöver inte det. Det viktiga är att de har humöret på topp och håller sig fräscha, vilket jag tycker att de gör med ridträning. Springa kan de redan.
Varför håller sig äldre hästar fräschare med ridträning?
- Jag tror att det beror på att de använder kroppen lite annorlunda när de får galoppera med ryttare i djupsand, jämfört med när de springer i trav på fastare underlag, så jag upplever jag det i alla fall. Trava snabbt har de gjort många gånger, det behöver vi inte träna på.
Hur länge tror du att de kan tävla?
- Tanken är att båda ska göra den här säsongen, sedan ska vi låta dem gå i pension. De har gjort det bra så länge så jag vill att båda ska kunna sluta på en hygglig nivå. Men jag utesluter inte att tävla vidare. Hightspirit har problem med sina knän emellanåt, men Picasso har i princip inget som stör honom så jag skulle kunna se honom tävla något år till om han inte ledsnar. Vi får se, just nu är båda i väldigt fin författning.

Logiskt att köra i ledningen
Picasso vann på 1.10,1 i mars och är därmed en av landets fem snabbaste vinnare i år.
Highspirit började året med seger på 1.11,8 och har tävlat på V75 på sistone med ett andrapris näst senast och en vass spurt från hopplöst läge senast.
På onsdag startar han på V86 med drömförutsättningarna 1 640 meter autostart och spetsläge.
Hästen har tagit 16 av karriärens 23 segrar från ledningen, där han löpt vid 26 tillfällen.
- Vi behandlade honom i knäna efter senaste starten och har siktat mot det här loppet efter det. Jag är nöjd med hur han känns.
Brukar han behöva lopp i kroppen eller tävla som bäst direkt efter behandling?
- Normalt sett är han som bäst i andra starten efter ett besök hos veterinären, men nu är han tränad mot det här loppet och har gått ett intervalljobb i skogen med sulky, där kändes han riktigt bra. Jag tror att han har full form på onsdag.
Hur ser du på uppgiften?
- Jag kör för spets, det är där han fungerar allra bäst. Jag skulle vilja köra honom bakifrån också, men spets är den logiska lösningen den här gången.
Han brukar tävla med öppet huvudlag alternativt någon typ av skygglapp på vänster sida, samt barfota runt om och vanlig vagn. Hur gör du den här gången?
- Banan på Bergsåker har varit lite lös på sistone och i så fall vill jag ha bakskor på honom. Men är banan fin så kör vi barfota runt om. Han har fina hovar så det blir optimalt efter förutsättningarna. Jag har funderat på att prova någon form av stängt huvudlag, men det är en ganska våldsam herre så jag tror inte att jag vågar det. Och vanlig vagn.
Du får prova det när han börjar mogna som 13-åring…
- Ja, precis. På onsdag blir det med all sannolikhet öppet huvudlag. Men det påverkar inte taktiken, jag försöker att komma till ledningen och köra där.
Hur ser du på vinstchansen?
- Motståndet är lite enklare än vad han mött på sistone så jag tycker att han har realistisk vinstchans.

"Väldigt positivt överraskad"
Minst lika spännande låter det på stallets andra V86-häst, Majet af Djupmyra, som debuterar i ny regi.
- Hon kom för fem veckor sedan och var i fin författning. Vi kunde börja träna direkt och har blandat lite mellan att rida och köra för sulky. Jag tycker att hon hanterar ridningen riktigt bra, säger Troels Andersen.
Vet du om hon har ridtränats tidigare?
- Vad jag har hört så har hon inte gjort det, i alla fall inte de senaste åren. Det är sådana hästar jag helst vill få in till stallet, där man kan prova något nytt med förhoppningen att det ska hjälpa humöret och få dem att tända till.
Hur känns hon i träningen?
- Riktigt bra. Jag provade henne i ett banjobb hos Västerbo för tio dagar sedan och blev väldigt positivt överraskad. Det var inga tider att tala om, men en bra känsla.
Skulle hon kunna segerstrida direkt?
- Ja. Nu har hon ett svårt läge och behöver givetvis lite klaff på vägen, men jag är mycket nöjd med henne.
Vad kommer du att instruera kusken Ludwig Wickman från spår åtta bakom bilen?
- Han får ta det lite piano från början och köra sista varvet. Jag tror att hon kan gå rejält till slut, sedan måste det givetvis klaffa med positionerna.
Du har anmält barfota runt om, hästen har bara tävlat så en gång och vann då trots galopp…
- Hon har fina hovar så jag räknar med att kunna köra barfota runt om, det känns som en häst som passar med det.
Kör du med norskt huvudlag som i tidigare regi?
- Kanske. Förmodligen blir det öppet huvudlag, men jag kanske sätter på ett norskt efter värmningen, det beror på hur hon känns.
Hur ser du på dina vinstchanser?
- Jag är väldigt nöjd med hästarna så jag hoppas att vi får med en seger i alla fall, säger Troels Andersen.

Robin Johansson, Kanal 75


I november vann Ludwig Wickman VM i V75 och han är även en stor talang i sulkyn. På söndagen fick 20-åringen chansen bakom två ..


I november vann Ludwig Wickman VM i V75 och han är även en stor talang i sulkyn. På söndagen fick 20-åringen chansen bakom två favoritspelade hästar på Bergsåker, Ellis Pride och Listas Thaitanic, och han förvaltade pundet på bästa sätt.
- Det var kul! Man får väl köra bättre och bättre hästar, det går inte att vinna lopp med vad som helst, sa han efter dubbeln.
Även övriga GS75-lopp vanns av betrodda hästar och när sista loppet gick i mål landade sjurättsutdelningen på låga 147 kronor. Utdelningen för såväl sex som fem rätt understeg 15 kronor och därmed går de potterna, totalt fyra miljoner kronor, vidare till nästa söndags GS75 i Boden.

Ola Johansson, Kanal 75


Den tv-sända upplösningen av finalen av VM i V75 blev mycket dramatiskt. När krutröken skingrats tog Ludwig Wickman titeln med en poäng..


Den tv-sända upplösningen av finalen av VM i V75 blev mycket dramatiskt. När krutröken skingrats tog Ludwig Wickman titeln med en poängs marginal mot Frederik Mammen från Danmark.
Ludwig Wickman var bäst av alla även i grundomgången av VM i V75 med 27 rätt och högsta spikodds 5,43.
Ludwig Wickman har trav i blodet och son till proffstränaren och banreferenten Patrick Wickman. Till vardags jobbar han som hästskötare.
- Jag jobbar hos Robert Bergh på hans filial i Sundsvall, berättar Ludwig Wickman som även har ungdomslicens och totalt nio segrar som kusk.
20-åringen var lugn, men tagen, efter segern i VM i V75.
- Det är helt sjukt, 250 000 kronor är fina pengar.
Har du redan några tankar på vad du ska göra för vinsten?
- Det gäller att göra något vettigt. Jag vet faktiskt inte.
Hur kommer du att fira?
- Först blir det att käka på hotellet med de andra deltagarna. Sedan blir det ut på stan – det kommer bli en rolig kväll.
Tvåa i VM i V75 blev Frederik Mammen, Köpenhamn, som fick 75 000 kronor. Trea blev
Mathias Friman, Sundbyberg, och han vann 50 000 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Mathias Friman hade riktigt klart för sig i omgången som avgjordes på Solvalla. Han var ensam om att pricka in alla sju vinnare.Ludwig Wickman ..


Mathias Friman hade riktigt klart för sig i omgången som avgjordes på Solvalla. Han var ensam om att pricka in alla sju vinnare.
Ludwig Wickman från Sundsvall, son till travtränaren Patrick Wickman och nyligen skolad på Wången, var VM:ets bäste tippare och vann grundserien. Han får förutom en plats i finalen även kvittera ut 10 000 kronor.
Som femma placerar sig TV4-profilen och expertkommentatorn Johan Edlund.
”Ibland överträffar verkligheten dikten”, skriver Johan Edlund via sitt twitterkonto.

VM avgörs med travkunskaper
Totalt handlar det om 16 finalister som kommer att vara med i en kunskapstävling i Stockholm där finalrundan med de tre bästa visas i programmet V75 Direkt i TV12.
Sex etappvinnare går vidare, tillsammans med de nio översta i grundserien och vinnaren av den internationella delen av tävlingen.
VM-mästaren vinner 250 000 kronor, tvåan i VM i V75 får 75 000 kronor och trean 50 000 kronor.

VM i V75 – här är finalisterna
Etappvinnare 1: Christer Bergström, Örebro
Etappvinnare 2: Bernt Arne Landström, Sandviken
Etappvinnare 3: Björn C Andersson, Teckomatorp
Etappvinnare 4: Mikael Spadaro, Bunkeflostrand.
Etappvinnare 5: Kaj Hallström, Älta
Etappvinnare 6: Mathias Friman, Sundbyberg

Topplistan 1-9
Ludwig Wickman,Sundsvall
Arne Dahlberg, Sundsvall
Jonas Kraft, Järfälla
Berny Nilsson, Mönsterås
Johan Edlund, Stockholm
Bert Karlsson, Rönninge
Anton Wistrand, Odensbacken
Tuula Rantala, Gustavsberg
Sigvard Wettergren, Kungsbacka

Kanal 75


 Ingen av lördagens deltagare i VM i V75 lyckades pricka sju rätt med sina 192 rader.Men i en omgång där full pott belönades med ..


 Ingen av lördagens deltagare i VM i V75 lyckades pricka sju rätt med sina 192 rader.
Men i en omgång där full pott belönades med nästan 600 000 kronor var det strongt att hitta sex vinnare, i synnerhet via fyra spikar vilket blev vägen till finalen för Kaj Hallström -  som därmed fått en biljett att slåss om förstapriset på 250 000 kronor i Stockholm 16 november.
Staro Leonardo var den minst betrodda av de fyra då han betalade 7,44 i vinnarodds.
I totalligan är det tätt med fyra spelare på 23 rätt inför den avslutande omgången på Solvalla i helgen.

Topp 10 i VM i V75 inför sista omgången:
Thomas Åsberg, Bollnäs, 23 rätt
Anton Wistrand, Odensbacken, 23
Stig-Olof Rahm, Falköping, 23
Jonas Kraft, Järfälla, 23
Andreas Lundström, Hästveda, 22
Ludwig Wickman, Sundsvall, 22
Tuula Rantala, Gustavsberg, 22
Arne Dahlberg, Sundsvall, 22
Leif Pierre, Ingarö, 22
Magnus Törnqvist, Kumla, 22

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 My Gun My Gun   [s 3] 2140/1 D 5 18.4 60
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 6] 2160/12 D 7 16.5 533
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Queen of Hills Queen of Hills   [s 8] 2160/4 D 7 17.5 245
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/7 C 5 15.7 485
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 King of Mine King of Mine   [h 6] 2640/7 B 0 g 194
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Queen of Hills Queen of Hills   [s 8] 2160/9 C 3 16.7 625
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/6 D 4 15.8 342
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-5 Smile of Mine Smile of Mine   [s 4] 2140/9 C 2 16.0 112
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/3 C 0 g 624
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 King of Mine King of Mine   [h 6] 2140/5 A 0 g 27
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Smile of Mine Smile of Mine   [s 4] 2140/3 C 5 16.4 90
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Smile of Mine Smile of Mine   [s 4] 2140/9 C 6 17.2 157
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Solett Solett   [s 6] 2140/1 D 0 37.1 121
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 Zeus Dipa Zeus Dipa   [v 3] 2140/3 D 0 g 27
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Wall Street Neo Wall Street Neo   [v 4] 2140/2 D 6 17.7 303
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 10] 1660/5 B 8 18.8 507
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 K.A.Beaker K.A.Beaker   [s 4] 1640/4 D 2 16.6 342
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2160/7 B 0 22.1 31
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 6] 1640/1 B 1 17.1 125
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-8 King of Mine King of Mine   [h 7] 1660/10 C 0 18.6g 659
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 Joconelli Joconelli   [v 6] 2160/5 C 0 17.6 351
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 9] 2140/8 C 0 16.8 121
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 1640/7 D 0 14.2 1051
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 Digital Flash Digital Flash   [s 4] 2660/6 B 7 19.6g 152
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Albir Albir   [v 5] 2640/9 D 0 16.9 908
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 1640/4 C 6 17.9g 240
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 6] 1640/6 C 3 17.0 47
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Flare Flare   [s 4] 2140/2 D 0 17.1 220
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 2140/3 B str
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2160/9 C 0 g 253
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 2140/9 A 0 g 59
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 1640/11 B 3 14.1 149
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 4] 2160/14 B 6 18.1 204
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/5 B 0 19.1 163
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/9 D 0 16.8 1373
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 7] 1640/3 C 0 g 111
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-4 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [v 7] 2140/7 D 3 16.0 369
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 5] 2640/4 C 3 15.9 182
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Queen of Hills Queen of Hills   [s 9] 2140/7 C 0 388
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-5 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 2640/1 D 0 27.8 508
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Alvena Ulvea Alvena Ulvea   [s 7] 2140/4 D 0 15.2 1044
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/5 C 4 16.3 679
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 1680/15 A 3 27.1 735
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-9 Garbo Boko Garbo Boko   [s 5] 2140/1 B 3 15.8 47
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-4 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 7] 2140/3 B 1 16.4 18
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/3 B 0 g 155
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2140/5 C 0 g 132
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 7] 1640/9 C 4 14.9 534
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-9 Nimitz Nimitz   [v 8] 2640/1 D 6 23.6 338
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-4 Smile of Mine Smile of Mine   [s 5] 2140/10 C 1 18.2 203
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 H.G.Mode H.G.Mode   [v 6] 2160/4 B 8 36.6g 68
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-8 Julia Hills Julia Hills   [s 9] 2140/11 D 0 g 781
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/2 B 8 18.0 262
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/3 D 0 19.0 1179
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Felicia Felicia   [s 7] 2140/14 B 0 398
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-2 Alice Ruda Alice Ruda   [s 3] 2140/5 D 7 22.2g 631
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-4 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/13 D 0 19.0 604
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Julia Hills Julia Hills   [s 9] 2160/4 D 0 18.1 1326
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 9] 2160/8 B 1 27.1 435
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 7] 1640/5 D 6 16.1 321
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Casper W.F. Casper W.F.   [v 8] 2640/1 D 4 15.9 86
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-2 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/7 B 0 18.7 368
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/2 D 0 17.5 597
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Demo Demo   [v 11] 1640/4 C 6 14.8 128
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-3 Divina Divina   [s 3] 2140/1 C 1 16.4 110
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/2 B 0 17.5 58
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2160/12 B 7 17.8 646
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Santana's Ultimate Santana's Ultimate   [s 4] 2140/12 C 4 15.9 573
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 5] 1640/2 C 0 g 106
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/11 A 1 18.7 78
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 Axel Wadd Axel Wadd   [v 9] 2140/10 C 7 17.8 100
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 East Jahunga East Jahunga   [s 5] 2640/1 C 4 17.8 662
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/1 B 4 19.0 230
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Demo Demo   [v 11] 2140/3 D 1 16.6 1100
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/2 C 0 g 415
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 5] 2140/8 C 6 16.4 344
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-9 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 8] 2160/8 D 8 19.0 505
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-2 Västerbo Daytrip Västerbo Daytrip   [s 3] 2140/13 A 2 17.0 88
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-5 Västerbo Daytrip Västerbo Daytrip   [s 3] 2140/5 B 4 15.8 159
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2640/2 D 5 17.0 1025
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-11 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/4 D 0 18.6 707
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/1 D 8 17.1 469
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Demo Demo   [v 11] 1660/9 C 5 15.2 56
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2660/7 B 6 17.4 625
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Bobo Bobo   [v 8] 2140/6 D 0 g 115
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 King of Mine King of Mine   [h 8] 2640/6 D 0 17.4 1428
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2140/12 C 4 16.5 420
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-4 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/10 C 4 17.2 130
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-5 Bekke Stjerna Bekke Stjerna   [s 10] 2140/1 D 0 34.9 332
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Casper W.F. Casper W.F.   [v 8] 2140/2 B 1 15.6 114
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-9 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2660/8 B 2 17.2 26
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/11 D 0 17.9 181
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Billy Boy Brizard Billy Boy Brizard   [v 6] 2140/4 D 5 16.2 1224
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/9 D 0 350
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 9] 2660/6 B str
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2640/2 B 3 17.9 57
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2160/3 D 3 16.4 677
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 7] 2140/13 B 0 17.4 974
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 9] 2160/10 B 0 16.0 706
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-4 Taanstafl Taanstafl   [s 4] 1640/6 D 0 18.9g 174
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/1 C 0 g 1078
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2160/6 A 1 14.8 15
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/5 B 0 19.5g 181
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/5 D 0 15.8 176
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-3 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/3 D 3 16.5 333
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Super Bee Super Bee   [s 5] 2140/3 B 6 15.6 126
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 9] 2140/12 C 8 15.7 200
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Demo Demo   [v 11] 1680/9 D 1 15.0 113
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Chasen Am Chasen Am   [v 7] 2640/2 D 0 21.6 389
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/12 D 7 18.1 400
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 2140/1 C 6 16.4 468
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2160/7 C 3 16.7 515
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 1640/5 C str
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Super Bee Super Bee   [s 5] 1660/8 B 6 15.4 120
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-2 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/1 D 2 16.1 196
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/2 B 0 16.4 224
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-9 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/1 D 5 15.6 560
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Bobo Bobo   [v 8] 2160/13 A 5 16.3g 242
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Mellby Fantom Mellby Fantom   [v 5] 1640/2 C 0 g 163
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/3 D 4 16.5 187
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2640/3 D 2 15.1 189
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 1660/12 B 7 16.0 340
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Super Bee Super Bee   [s 5] 2140/2 C 2 15.9 110
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Design Director Design Director   [h 7] 1660/5 C 3 17.7 90
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/6 B 2 19.8 21
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2660/7 C 5 17.7 177
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Googi Googi   [v 8] 2140/5 B 2 15.3 180
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2140/9 D 7 16.5 863
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-3 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/1 A 1 17.0g 53
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 Nice Touch Nice Touch   [v 8] 2160/9 A 5 18.0 83
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Googi Googi   [v 8] 2160/5 B 0 16.0 283
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/1 D 1 17.3 85
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2660/4 D 0 16.5 1865
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-3 Albir Albir   [v 6] 2140/10 D 0 17.3 1135
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/11 D 4 14.6 754
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Super Lux Super Lux   [v 9] 2140/1 B 0 g 350
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2160/9 C str
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/2 C 2 15.2 370
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Albir Albir   [v 6] 2160/7 D 0 16.0 679
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-6 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 3180/12 B 0 18.2g 1337
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-2 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 1660/3 C 3 15.3 273
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Albir Albir   [v 6] 2160/4 D 0 17.3 730
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/6 B 3 17.8 222
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 7] 2140/7 D 4 16.7 471
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Officer C.D. Officer C.D.   [v 8] 1660/5 B 1 13.0 21
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Zeus Dipa Zeus Dipa   [v 4] 2660/11 A 0 g 18
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2140/11 C 0 g 1144
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-5 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2140/6 D 5 15.6 404
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2140/3 D 0 16.9 607
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Order by Box Order by Box   [h 5] 2160/13 C 0 g 75
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-6 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2640/5 B 0 17.8 187
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-7 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/10 D str
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2160/12 D 0 21.3 523
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Joconelli Joconelli   [v 7] 2140/3 D 5 17.7 204
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2140/8 C 3 17.5 1126
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-6 King of Mine King of Mine   [h 8] 2140/1 D 8 14.5 182
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2140/3 C 0 g 579
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Bork Odina* Bork Odina*   [s 9] 1640/3 D 0 g 430
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 2660/7 D 5 18.9 498
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-2 Trollskärs Bork Trollskärs Bork   [v 8] 1660/12 C 7 32.8 387
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Joe Frazier Boko Joe Frazier Boko   [v 4] 2140/6 D 0 17.6 51
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Jaguar Håleryd Jaguar Håleryd   [v 7] 2140/6 D 5 16.4 228
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-3 Ippon Futura Ippon Futura   [v 10] 2160/11 C str
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/2 B 0 17.9 370
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-8 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 1640/9 D 0 34.8g 800
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2140/1 D 0 17.9 841
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 Felicienne Felicienne   [s 5] 2140/12 D 0 18.9 903
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-6 Ultralight Ultralight   [s 3] 2140/4 C 2 16.5 97
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-2 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 3] 2160/8 D 0 19.9g 510
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-7 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/5 D 0 g 2447
2020-12-11 2020-12-11 Romme-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2160/5 B 5 30.8 88
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-1 Livi Official Livi Official   [v 4] 1640/12 C str
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-2 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 4] 2140/2 D 0 34.6g 239
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/1 B 0 17.3 272
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 1640/2 C 0 15.3 496
2020-11-27 2020-11-27 Romme-6 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2140/5 D 0 g 253
2020-11-27 2020-11-27 Romme-7 Trollskärs Bork Trollskärs Bork   [v 8] 1640/1 C 1 31.2 183
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 1640/5 D 0 g 41
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/3 C 2 16.0 488
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Trytobeatme Trytobeatme   [s 6] 2140/1 B 2 18.6 62
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-3 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2160/10 C 2 17.6 574
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 3] 1640/7 C 3 17.8 50
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2160/8 C 0 g 135
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2640/14 B 4 16.6 139
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/8 C 0 16.6 854
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Francky des Molles Francky des Molles   [v 5] 2140/5 C 3 15.7 33
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Primus Altero Primus Altero   [h 9] 2140/7 C 5 15.6 586
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Prins Ålj Prins Ålj   [v 11] 2140/5 D 0 29.9 479
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 1640/11 A 0 13.4 48
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 6] 2140/4 D 0 g 1116
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 3] 2140/2 C 1 18.3 30
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Solett Solett   [s 8] 2640/1 D 8 32.4 370
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-8 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2140/9 B 6 17.4 34
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 2140/11 B 0 18.0 291
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-1 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 4] 2640/5 B 3 34.5 354
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-6 Casino de France Casino de France   [v 8] 1640/10 C 6 14.5 1049
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 2140/12 D 0 17.3 1633
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-9 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/8 C 0 15.3 651
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Cotton Frontline Cotton Frontline   [v 3] 2140/10 B 6 17.6 143
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/6 B 0 g 22
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/11 D 0 g 697
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Hulte Tord Hulte Tord   [h 3] 2140/2 D 0 g 56
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Easy Pace Easy Pace   [s 6] 1609/12 D 0 13.7 1824
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-5 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2140/15 B 0 18.5 312
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Brolle F. Brolle F.   [v 4] 1660/10 B str
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Major Vici Major Vici   [v 6] 2160/11 A 4 15.9 84
2020-10-20 2020-10-20 Romme-6 Olmeda Olmeda   [s 4] 2140/12 D 0 g 1843
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/1 D 0 17.3 1179
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/5 C 3 16.7 251
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-6 Divina Divina   [s 4] 2140/8 A 0 g 73
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2660/13 A 3 15.9 422
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-10 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 557
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 2140/7 C 6 16.2 22
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Mjölner Apollo Mjölner Apollo   [h 5] 2640/1 A 6 30.4 100
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2140/6 C 0 16.4 103
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 7] 2140/3 D 0 26.4 2119
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/11 C 0 14.1 327
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-11 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/4 D 0 g 311
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 First One In First One In   [v 6] 2140/1 B 3 13.1 116
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Olmeda Olmeda   [s 4] 2140/3 D 3 15.6 118
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-3 Isolde Isolde   [s 6] 2140/9 D 2 16.4 71
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-7 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2140/9 C 6 17.4 239
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-8 Faks Olle Faks Olle   [v 3] 1660/5 B 2 32.1 51
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-9 Totally Face Totally Face   [s 5] 2140/7 C 4 15.8 51
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Forjane de Segries* Forjane de Segries*   [s 5] 2640/11 B str
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2140/1 D str
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Haga Modde Haga Modde   [h 6] 2140/8 A 0 30.5 31
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Power Broline Power Broline   [v 8] 2140/11 A 0 17.3 146
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-4 Divina Divina   [s 4] 2640/2 D 3 15.1 448
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-5 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2160/7 D 0 g 425
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-10 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 4] 2140/5 A 7 15.0 34
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Down and Dirty* Down and Dirty*   [h 6] 2140/12 C 0 13.1 192
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/3 D 6 13.2 609
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Matamoros Matamoros   [v 4] 1640/5 B 5 13.7 26
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2160/14 C 0 g 252
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 2140/15 B 1 15.4 83
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-5 Divina Divina   [s 4] 2140/6 D 6 14.5 621
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2160/14 C 0 g 1895
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Bondissiment W.F. Bondissiment W.F.   [s 4] 2140/1 D 5 15.7 632
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-4 Mr Charming Mr Charming   [h 8] 2640/10 D 0 15.4 1017
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/8 C 6 16.6 409
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2160/11 B 0 18.4 88
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 6] 2140/6 C 4 17.5 79
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 9] 2160/4 B 7 31.8 450
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 9] 2140/5 D 8 16.5 642
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2160/5 D 0 31.9g 492
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2640/1 D 0 g 33
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-8 Ants in the Pants Ants in the Pants   [v 3] 2140/8 C 5 17.3 238
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2140/2 D str
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-8 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 2660/7 A 1 18.6 23
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/1 D 6 15.9 1458
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Blås Undan Blås Undan   [v 10] 2160/7 D 8 27.0 234
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2140/12 B 7 17.5 88
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/11 B str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Halloumi Halloumi   [s 4] 2140/4 C str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Pyssel Pyssel   [v 4] 2160/3 A 3 30.1 108
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-1 Ants in the Pants Ants in the Pants   [v 3] 2140/9 B 5 18.4 129
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/5 C 0 22.7 207
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-9 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/4 D 0 g 230
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/6 D 7 14.2 678
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 5] 1640/8 B 0 14.6 121
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-9 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/4 D 0 15.2 930
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Diamond Coin Diamond Coin   [s 10] 2140/8 A 0 17.9 202
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Blås Undan Blås Undan   [v 10] 2160/12 C 0 25.6 351
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 2160/5 C 0 19.6g 158
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/12 A 1 14.9 43
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/4 A 2 13.1 22
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-8 Edemma Edemma   [s 7] 2140/9 D 5 17.4 822
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2160/9 C 0 17.6g 166
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 1640/9 D str
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 And Stitch And Stitch   [s 4] 2160/10 B 0 g 601
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-1 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 1640/8 D 0 31.2 673
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1660/10 B 2 15.8 130
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/5 C 0 17.4 463
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Casino de France Casino de France   [v 8] 1640/1 C 1 15.3 40
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-9 Sundsätters Freja Sundsätters Freja   [s 5] 2160/7 C 7 33.1 237
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 5] 2140/8 A 7 14.0 115
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2180/11 C 0 g 3641
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/9 C 0 17.1 1226
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Timetorock'nroll Timetorock'nroll   [v 5] 2160/13 A 0 17.8g 58
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-2 Dreams Happen Dreams Happen   [s 3] 2140/5 D 7 17.8g 651
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/12 A 3 15.6 168
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Double Formula Double Formula   [v 4] 1640/1 B 0 g 33
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-2 Giannini Giannini   [s 4] 2140/12 C 0 17.7 296
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2140/7 B 0 31.3g 38
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 7 14.8 381
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Höstbo Ellen Höstbo Ellen   [s 5] 2140/6 C 8 34.3g 41
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Chartbooker Chartbooker   [v 7] 2140/1 B 4 15.3 125
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2660/13 D 7 27.1 3075
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Enge Sargon Enge Sargon   [v 4] 2160/10 A 0 16.9 286
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-3 Eie Brasse Eie Brasse   [v 8] 1640/6 B 0 g 56
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Power Broline Power Broline   [v 8] 2140/7 A 0 g 73
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 8] 2160/10 D str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Å.Widdock Å.Widdock   [v 15] 2160/13 D 0 35.4g 486
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/12 D 6 15.4 259
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Mascarpone Doc Mascarpone Doc   [v 5] 2140/10 D 0 20.4 562
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/2 D 4 18.0 310
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 6] 2180/13 B 3 12.9 131
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Body Milk Body Milk   [s 4] 2140/9 D 0 16.4 442
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 8] 2140/11 B 0 g 58
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-8 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/12 B 7 15.8 329
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2160/11 C 0 16.6 37
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/15 B 0 15.5 106
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/10 B str
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2160/13 B 0 15.1 1423
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 5] 1660/12 B 0 33.7g 650
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 4] 2140/10 C 7 19.0 99
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 7] 2140/10 B 0 g 146
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-8 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/2 C 0 15.3 224
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2100/6 C 7 31.9g 312
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 5] 2100/6 C 1 17.5 108
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2120/7 C 3 20.5 136
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/7 D 0 15.5 779
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Google Sisu Google Sisu   [v 4] 2640/12 B 0 17.5 78
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 1640/5 D 1 13.3 113
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-1 Månremus Månremus   [v 6] 1660/10 A 0 27.5g 52
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-3 Juni Goggen Juni Goggen   [v 9] 2120/6 B 0 29.1 87
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Super Bee Super Bee   [s 6] 2120/12 C 7 20.0g 122
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Emperor Mearas Emperor Mearas   [v 6] 2100/7 B 3 20.1 25
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-5 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 1640/6 D 0 g 470
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-8 Cheap Thrills Cheap Thrills   [v 4] 1640/5 D 0 g 93
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 Västerbo Vixen Västerbo Vixen   [s 4] 2140/2 B 8 18.3g 30
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-8 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 1640/5 D 4 29.5 152
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-1 Capital Gain C.C. Capital Gain C.C.   [v 3] 2140/7 B 2 15.6 19
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Denzel Denzel   [v 4] 2140/14 D 0 g 308
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Amiral Weah Amiral Weah   [s 5] 2140/10 B 0 g 63
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-8 Eie Brasse Eie Brasse   [v 8] 2160/10 B 6 33.5 136
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/1 A 5 16.4 33
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-11 Concrete Artist Concrete Artist   [v 4] 2100/1 C 0 16.2 57
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-4 No Business No Business   [s 3] 1640/11 B 1 14.9 28
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 2140/3 D 0 33.6g 768
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/4 B 8 16.6 614
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2160/14 D 8 20.0 906
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 4] 2140/3 C 6 16.5 55
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/9 C 2 14.2 254
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 Fluke Fluke   [s 4] 2160/7 C 5 16.5 109
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Smaragd Norrgård Smaragd Norrgård   [s 4] 2140/1 C 0 15.4 140
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 3] 2140/1 D 7 18.5 143
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2160/13 B 1 16.2 103
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 7] 1640/1 C str
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Enge Sargon Enge Sargon   [v 4] 2160/12 A 0 g 59
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-2 Julle K.Boko Julle K.Boko   [v 4] 2140/10 C 0 25.5g 427
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 1640/9 C 6 15.0 40
2020-05-27 2020-05-27 Romme-7 Mascarpone Doc Mascarpone Doc   [v 5] 2140/1 C 1 16.1 58
2020-05-27 2020-05-27 Romme-8 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/4 B 8 15.7 79
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Noras Princess Noras Princess   [s 4] 2140/3 D 4 15.0 305
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 7] 2660/9 C 0 g 158
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-3 Divina Divina   [s 4] 2140/2 C 2 16.5 49
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Noel Face Noel Face   [v 10] 1640/2 C 6 15.0g 48
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Thrilling Thrilling   [s 8] 1640/8 C 5 14.9g 55
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Carhu Carhu   [v 5] 2640/10 C 4 17.3 716
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/5 B 1 17.0 50
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-8 Elsztain Elsztain   [v 6] 2160/10 D str
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-5 Iceland Falls Iceland Falls   [s 4] 2140/11 A 5 16.2 66
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Upper Class Upper Class   [v 8] 1640/2 D 0 g 358
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Hidden Assets Hidden Assets   [v 5] 1660/11 B 6 15.8 46
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Sidestep Sidestep   [v 5] 2140/10 B 0 g 81
2020-05-11 2020-05-11 Romme-7 Double Formula Double Formula   [v 4] 1640/2 C 0 14.1 51
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-4 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/10 B 2 16.8 186
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Skorpion Skorpion   [v 6] 2160/14 A 7 30.7 49
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 All My Loving All My Loving   [s 10] 2140/8 D 0 20.7g 223
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-1 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 1660/5 D 0 g 950
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-5 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 956
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 8] 2140/8 C str
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 4] 2160/7 B 1 17.1 26
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 My Sea My Sea   [v 5] 2100/7 D 0 15.5 288
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Desavi D.* Desavi D.*   [v 5] 1640/2 B 5 13.8 21
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 Hera Eck Hera Eck   [s 4] 1640/8 D 0 15.9g 179
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-6 Månremus Månremus   [v 6] 1640/5 D 0 g 121
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/7 D 3 16.9 207
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Mjölner Apollo Mjölner Apollo   [h 5] 2160/7 A 1 30.2 17
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 1640/8 D 6 15.1 1016
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Glide Devie Glide Devie   [v 5] 2140/2 A 2 18.4g 20
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-8 Sola af Sola Sola af Sola   [s 3] 2140/3 C 5 35.1g 194
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 1640/7 B 0 g 75
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2160/8 D 3 15.9 613
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-1 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2140/6 D 0 22.1 387
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-3 Månremus Månremus   [v 6] 1640/4 D 2 25.2 345
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-5 Whataboutyou Zaz Whataboutyou Zaz   [s 5] 1640/4 C 4 12.7 277
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/6 C 4 15.4 286
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-6 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/9 C str
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-8 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/2 D 6 13.6 558
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-9 Castle Hall Castle Hall   [v 7] 1640/6 D 0 14.2 780
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-7 Iceland Falls Iceland Falls   [s 4] 1640/3 C 2 12.7 44
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-1 Diesel Diesel   [v 6] 2680/10 C 0 33.7g 119
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 1640/10 A 7 17.7g 60
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Höstbo Elis Höstbo Elis   [v 6] 1660/12 A 8 27.8 33
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Obsidian Obsidian   [v 9] 1660/10 C 0 19.3g 183
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-8 Sundbo Söjt Sundbo Söjt   [s 4] 2160/11 C 5 33.9 149
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Typhoonsky* Typhoonsky*   [v 5] 2140/8 D 0 16.6 709
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-5 Wallbase Wallbase   [s 7] 2180/15 B 0 17.0 45
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 1640/10 D 4 16.8 369
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-5 Klack Loke Klack Loke   [v 5] 2160/10 B 8 31.4 454
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2640/9 B 3 16.3 62
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2160/3 D 0 19.9g 315
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 1660/7 B 6 27.2 483
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-6 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2140/2 D 0 20.4g 46
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Esther Rich Esther Rich   [s 4] 2140/7 D 7 17.2 133
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2160/6 B 0 21.5g 350
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-6 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/9 B 0 16.9 794
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/9 C 0 15.4g 68
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-3 Västerbo Replique Västerbo Replique   [s 6] 2140/2 B 4 16.0 30
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 7] 2140/7 B 0 21.1g 27
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/3 B 2 15.0 19
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/4 B 4 16.6 70
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-3 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/8 B 1 16.1 191
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-4 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2140/8 C 2 15.3 67
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-9 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2140/10 D 0 30.3g 1179
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-8 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/9 B 0 18.9g 50
2020-04-04 2020-04-04 Romme-5 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 5] 2160/7 C 6 17.1 48
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-3 Power Broline Power Broline   [v 8] 2180/12 A 1 17.2 39
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-3 Vikingrappen Vikingrappen   [v 7] 2680/8 B 0 33.7g 23
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/11 D 0 15.5 535
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Slotts Lena Slotts Lena   [s 4] 2140/4 C 2 37.1 66
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/1 D 1 18.3 35
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 B.W.Laika B.W.Laika   [s 5] 1660/7 A 0 35.2 50
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 9] 1640/3 A 2 16.0g 18
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2160/3 D 0 g 93
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Höstbo Elis Höstbo Elis   [v 6] 2680/5 B 0 27.9g 41
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-3 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/4 D 5 16.3 497
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Solitary Champ Solitary Champ   [v 6] 2640/11 B 3 15.5g 26
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 11] 1640/6 D 0 13.2 360
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2640/4 C 4 30.5 46
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-7 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/5 C 4 15.5 478
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2140/4 D 0 g 1073
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 2140/3 C 7 16.0 115
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-8 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 4] 2140/1 B 8 35.4g 27
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Valour Kronos Valour Kronos   [v 6] 2140/10 B 0 16.8g 868
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Diesel Diesel   [v 6] 2140/1 C 4 30.5 19
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 8] 2140/8 C 1 17.7 64
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Höstbo Elis Höstbo Elis   [v 6] 2160/10 A 1 27.6 27
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/2 B 7 17.3 71
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/2 C 2 16.1 56
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2640/6 C 2 18.9 125
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-2 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2160/8 C 3 17.8g 33
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Casper W.F. Casper W.F.   [v 9] 2660/14 D 0 16.5 446
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-1 Skibberina Skibberina   [s 6] 2160/8 C 1 33.8 240
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 2160/6 A 6 31.2g 25
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-5 Castle Hall Castle Hall   [v 7] 1640/8 C 1 15.5 226
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2140/1 B 1 16.5 19
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 8] 2140/3 D 0 g 328
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-8 Pyssel Pyssel   [v 4] 2140/2 C 3 32.2 114
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-9 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2140/8 D 8 20.5g 127
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/8 D 3 18.5 181
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 1640/6 B 0 17.8g 52
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/2 B 2 18.0 74
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/7 D 0 17.3 369
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2140/6 D 0 g 957
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 Carhu Carhu   [v 5] 2140/14 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 2140/2 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 5] 2640/3 D 0 18.5 53
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/2 B 1 18.0 52
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Diamond's Sweety Diamond's Sweety   [s 5] 2640/11 C 6 16.6 86
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Ellis Pride Ellis Pride   [v 6] 2640/8 A 1 17.5 14
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-7 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/4 B 1 17.3 13
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-10 Super Bee Super Bee   [s 6] 1640/6 C 0 18.0 556
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2140/12 B 3 15.5 71
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-2 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 1640/10 D 0 19.0 1009
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 6] 2140/7 D 0 21.5 221
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-7 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2640/12 D 0 20.1 1286
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Billy Boy Brizard Billy Boy Brizard   [v 7] 2140/7 D 0 22.8g 692
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2660/12 B 0 21.1 1026
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Casper W.F. Casper W.F.   [v 9] 2140/4 C 2 16.8 62
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-9 Demo Demo   [v 12] 2140/14 C 0 16.9 1177
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Pushing Daisies Pushing Daisies   [s 7] 2140/6 D 0 25.5 666
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/1 B 1 17.7 30
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-1 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2140/6 C 5 20.6 76
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2660/9 C 0 29.7g 599
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 12] 2140/3 D 0 16.8 1309
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/11 C 0 20.7g 563
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2140/10 C 0 21.3 371
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-1 Pushing Daisies Pushing Daisies   [s 7] 2140/2 D 0 19.8 347
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-8 Moon Zappa Moon Zappa   [s 6] 2660/8 B 5 15.6 96
2021-06-11 2021-06-11 Romme-4 Feel Speed Feel Speed   [s 6] 2160/9 C 5 15.5 407
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-4 Matamoros Matamoros   [v 5] 2640/1 C 2 14.7 95
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-6 Dame Godiva Dame Godiva   [s 5] 2140/7 D 0 17.5 362
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-4 Lugo Lugo   [v 4] 1640/10 C 0 g 77
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-5 S.G.Faster Iris S.G.Faster Iris   [s 5] 2140/9 B 5 20.5g 15
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-6 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/7 D 5 14.4 257
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-2 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 7] 2160/3 D 0 16.9 719
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-5 Fräcke Prins Fräcke Prins   [v 5] 2160/13 A 0 26.5 271
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-3 Pure Islet Pure Islet   [s 5] 2140/4 C 8 17.4 252
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-3 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/14 A 1 14.6 83
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 5] 2140/8 D 5 14.2 682
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-5 Pyssel Pyssel   [v 5] 2160/13 A 0 30.0 501
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-6 Milan Töll Milan Töll   [h 13] 1640/10 C 0 15.2 1504
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2160/11 C 4 15.6 249
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-8 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 6] 2160/9 C 1 18.6 120
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-2 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/5 C 0 g 67
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-7 Trytobeatme Trytobeatme   [s 7] 1640/8 C 0 16.5 298
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 8] 2140/11 D 0 37.5 1023
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-9 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 1640/1 C 5 15.6 293
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Mellby Guava Mellby Guava   [s 6] 2140/15 A str
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-6 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2140/12 D 0 17.0 324
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-2 Trytobeatme Trytobeatme   [s 7] 1640/6 D 4 14.8 545
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-6 Ninja's Queen Ninja's Queen   [s 4] 2140/2 D 4 15.7 291
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-9 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/8 C 0 15.4 256
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 6] 2160/10 C 4 15.4 185
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-2 Eldson Eldson   [v 5] 1660/5 B 0 31.4 66
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-7 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 5] 2160/10 D 7 34.5 388
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 9] 1640/4 D 0 13.9 353
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Edler Edler   [v 5] 2640/7 D 7 16.8 611
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-4 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 2140/6 B str
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 2640/5 D 0 17.2 508
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 6] 1640/9 A 5 13.5 147
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-1 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 1640/2 D 5 15.2 785
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 7] 2640/3 D 0 18.1 700
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-6 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 4] 1640/5 D 3 17.0 61
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Loveyouecus Loveyouecus   [v 6] 2140/4 D 6 15.8 129
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-2 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 4] 2140/3 C 2 17.9 90
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 11] 2660/6 C 5 31.4 893ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se