Ludwig Wickman V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Ludwig Wickman. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Ludwig Wickman har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-25 2024-07-25 Östersund-1 Jordan Brick Jordan Brick   [v 3] 2140/5 D
2024-07-26 2024-07-26 Bergsåker-1 Fräcke Blixt Fräcke Blixt   [v 6] 2140/1 D
2024-07-28 2024-07-28 Hagmyren-7 Zätapinglan Zätapinglan   [s 4] 1640/2 C

Nyheter för travkusk Ludwig Wickman


 Treåringsfenomenet Expo Wise As höll låda igen.Den italienska toppen glänste i finalen av Norrlands Elitserie på Bergsåk..


 Treåringsfenomenet Expo Wise As höll låda igen.
Den italienska toppen glänste i finalen av Norrlands Elitserie på Bergsåker under torsdagskvällen. Efter sin överlägsna seger i E3-finalen senast plockade Expo Wise As nu sin sjunde raka.
Efter en avvaktande inledning körde Alessandro Gocciadoro till ledningen efter ett varv för att därefter sticka undan till helt ohotad viktoria. Segertiden var vass. 1.12,1 över 2140 meter med autostart var en tangering av hästens egna svenska rekord för utländska treåringar.
– Vi tog det lugnt första biten, sedan körde vi till och tog över. Det blev en enkel seger och en snabb avslutning. Jag tycker nästan han var lite bättre i travet i dag än senast, så jag är mycket nöjd, sa Alessandro i vinnarcirkeln och fortsatte om den framtida matchningen:
– Om allt känns bra blir det den korta E3-finalen på Romme, sedan återvänder vi till Italien för derbyt. Det blir bara de loppen i år.
Någon timme tidigare hade Gocciadoro redan besökt vinnarcirkeln.
Det efter finalen av Norrlands Grand Prix, kvällens högst doterade lopp med en kvarts miljon kronor i förstapris. Segervapnet stavades här Dakovo Mail som spetsade och enkelt gick undan genom sista sväng.
– Han höll ihop travet och det var det viktigaste. Så länge han gör det och får vara frisk och fräsch så är det en väldigt bra häst, sa Ludwig Wickman i stall Gocciadoro
Loppet föranleddes av viss dramatik.
Favoritspelade Xhantis Harvey rusade fram mot startbilen och närmast kolliderade med vingen, men lyckades ändå ta sig samma och sluta tvåa i loppet efter en skarp avslutning.

Pappajonnys Ilse avslutar med stil
Pappajonnys Ilse har inte så lång tid kvar på tävlingsbanan då hon ska bli mamma nästa år.
Men hedersstoet är riktigt i hetluften för dagen. Efter att ha slutat tvåa på Färjestad så sent som i måndags, blev det nu seger i inledningen av V64®. Rush till ledningen och sedan knappt men säkert i slutstriden med Marcus Lilius vid tömmarna.
– Hon är dräktig nu med Sauveur, det är en och en halv månad till som han kan tävla. Sedan har vi väl en Harper Hanovers-vinnare runt 2030…, sa tränaren Mikael Eriksson.
Rikard N Skoglund slog till igen. Nu med sjuprocentaren Björli Frida.
Kurt Borgström tränar stoet som gavs en perfekt resa i ryggar och kunde avvakta till upploppets början för att avväpna motståndet.
Troels Andersen visade upp en riktigt fin Fetter Tir.
Fuxen fick vandra hela vägen utvändigt om ledaren men avgjorde enkelt när det väl drog ihop sig. Starter på V75® lär vänta framöver.
Oskar Florhed i lärlingsloppet, där favoritstreckade Blues Brother visade sin styrka och vann trots utan rygg sista varvet.
Sex rätt på V64® gav 1383 kronor. Fem rätt 37 kronor. Ingen utdelning för fyra rätt vilket betyder jackpot under fredagen när V64®Xpress avgörs på Halmstad och Romme.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Global Adventure flög lågt och bjöd på årets hittills häftigaste upplopp på V75® när han fångade in hela o..


Global Adventure flög lågt och bjöd på årets hittills häftigaste upplopp på V75® när han fångade in hela omgångens största favorit Milligan’s School på mållinjen i gulddivisionen.
Erik Adielsson valde att ta det lugnt från start från sitt besvärliga utgångsläge med spår 7 bakom startbilen och hamnade långt ner i kön som sista ekipage. Samtidigt kördes Milligan’s School offensivt och storfavoriten fick en lägga en hel del krut för att nå ledningen 1800 meter kvar.
Över upploppet såg det länge ut som att det skulle bli en säker favoritseger då plötsligt Svante Båth-tränade Global Adventure fick de övriga hästarna att nästan se stillastående ut.
- Det var ett jobbigt utgångsläge och jag fick chansa lite och då hade han mycket torrt krut kvar. Jag har kört 35 000 lopp så man har åkt fortare nån gång…, sa Erik Adielsson.
- Det här är en otroligt behaglig häst, man kan köra honom i ledningen, man kan köra honom bakifrån, man kan göra vad som helst med honom, han bara anpassar sig. Otroligt allround, en mysig häst som gör mitt jobb som kusk väldigt, väldigt, enkelt.
Erik Adielsson uppmärksammades och prisades även som vinnare av Schyssta ligan, ett initiativ av Travronden och som stöttas av Menhammar Stuteri där avsikten är att lyfta fram kuskar som tar väl hand om hästarna och sköter sig exemplariskt i loppen. Erik Adielsson är alltså etta på Schyssta listan och utan en drivningsbot sedan april 2018. Fram till årsskiftet hade han kört 3271 lopp utan drivningsförseelse.
- Jag är jätteglad över priset. Tacksam, glad och stolt, sa stjärnkusken.
Förutom Erik Adielsson prisade även Anna Erixon (monté) och Ludwig Wickman (ungdom). Duon har aldrig fått en drivningsförseelse.

Bejublad hemmaseger
V75-2 var ett kallblodlopp och det blev en bejublad hemmaseger för Bäcklös Faron som Oskar Kylin Blom placerade i ledningen efter 500 meter. Från spets blev det sedan mycket bekvämt för favoriten.
- Det är en helt fantastisk häst, jag tror inte att folk förstår hur bra den här hästen är. Jag vet hur bra han är, men jag kommer inte kunna visa det förrän om något år för han har en annan säsong också, en avelssäsong som kommer att göra att ha inte riktigt kan tävla på sommaren. Men den dagen han är stark i kroppen, om två-tre år, när han fått hårdheten som krävs, då kommer folk att få se vilken häftig häst det här är, sa Oskar Kylin Blom, som blev champion på hemmabanan 2021 både som kusk och tränare.

Fick utdelning på formen
I V75-1 fick Arch Lane revansch på den snöpliga förlusten på V75 på nyårsdagen då han blev slagen i sista steget av Tale Of Jacks som liftat med i rygg på ledaren. Daniel Väjersten hittade andra utvändigt och efter attack 500 kvar avgjorde Arch Lane i imponerande stil över upploppet.
Solvallas Jennifer Persson tränar vinnaren.
En annan som fick utdelning på sin fina form var Geromimo Am som satt fast med massor sparat i V75-finalerna på Solvalla på annandag jul. Från tredje par utvändigt i V75-5 gav Rikard N Skoglund sexåringen anfallsorder dryga 350 meter från mål och han avgjorde enkelt över upploppet. Robert Bergh tränar vinnaren.
Från tredje utvändigt avgjorde även Crashed Eggs i V75-4 och det Roger Walmann-tränade stoet såg fortsatt mycket formstark ut i händerna på Torbjörn Jansson. Dryga 550 meter från mål gav Torbjörn Jansson anfallsordern och andrahandsfavoriten avgjorde enkelt.

Dramatik över upploppet
V75-6 var ett kraftprov över dryga tre kilometer och loppet bjöd på en häftig upploppsduell där ledaren Hefner Am såg slagen ut in på upploppet när Bitcoind’ Arc kom upp på utsidan och kopplande greppet. Men 50 kvar kontrade Hefner Am och såg ut att vara på väg mot segern då han slog på en galopp i sista stegen… och segern därmed till Bitcoind’ Arc som svarade för en imponerande comeback i händerna på Jorma Kontio. Timo Nurmos tränar vinnaren som gjorde första starten på sju månader.
I V75-7 serverade Claes Sjöström favoriten Eddy West ett drömlopp med draghjälp till upploppet och då avgjorde den kvickfotade sexåringen på speed hur enkelt som helst.
Sju rätt på V75 gav 3 385 kronor, sex rätt 66 kronor. Det blev jackpot på fem rätt och prognosen för sjurättspotten på Färjestad nästa lördag är 49 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


– Det känns jätteroligt att tävlingen är tillbaka igen. Vi har gjort några förändringar efter uppehållet och &au..


– Det känns jätteroligt att tävlingen är tillbaka igen. Vi har gjort några förändringar efter uppehållet och är övertygade om att det nya upplägget kommer locka många deltagare även i år, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG®.
Etapptävlingarna avgörs under sex veckor och spelarna tävlar varje lördag med varsitt 192-raderssystem (96 kronor). De fem bästa resultaten för respektive tävlande räknas. Det tidigare finalmomentet med travrelaterade kunskapsfrågor är borttaget och därmed gäller bara en sak för att ta hem totalsegern – ha flest rätt.
Det är enkelt att vara med.
– Allt man behöver är ett ATG-konto och registrera sig för själva tävlingen på ATG.se, spelar gör man sen som vanligt online eller i butik, berättar Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

Anmälan
Anmälan görs på atg.se/vmiv75. Där finns också fullständiga tävlingsvillkor och topplistor att följa.

Vinster
Varje etappvinnare (tävlingsomgång 1-5) får äran att vara gästtippare i 5 Tippar V75® och blir dessutom uppringd i tv-programmet Grand Slam 75.

Totalsegraren koras till världsmästare i V75 och får bland annat äran att gästtippa för ATG, gästa podden Lördag Hela Veckan samt få besök av vår vinnarambassadör och vara med i inslag i Vinnare V75.

(Med anledning av ny praxis i förhållande till spelregleringen genomförs VM i V75 utan prispengar. Detta då priser av ekonomiskt värde kan komma att ses som bonusar och inte är tillåtna att erbjuda till befintliga kunder enligt spelregleringen.)

VM i V75 avgörs under följande lördagsomgångar på V75:
2 okt - Skellefteå
9 okt - Åby
16 okt - Solänget
23 okt - Örebro
30 okt - Jägersro
6 nov - Eskilstuna

Tidigare års vinnare
2020, tävlingen inställd
2019, Ludwig Wickman, Sundsvall
2018, Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö
2017, Kalle Sandström, Stockholm
2016, Staffan Edholm, Hudiksvall
2015, Magnus Strömsten, Vimmerby
2014, Johann Leidenfrost, Österrike
2013, Dag Bernhardsson, Oskarshamn
2012, Jan Lundin, Gävle
2011, Peter Carlsson, Frösön

Pressrelease ATG


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker s&a..


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker säkert att de är ”bäst”, men nu ska det avgöras vem som verkligen är den bäste, när förutsättningarna för alla VM-deltagare är lika. Vinnaren blir helt enkelt världsmästare på att spela V75.
- Det här är spännande veckor för alla som deltar och för mig personligen. Tävlingen engagerar verkligen och det handlar inte bara om att vinna VM-titeln, utan för många handlar det om att vara bäst på jobbet, eller bäst bland kompisarna. Det är mycket prestige i den här tävlingen, säger Hans G Lindskog och tillägger:
- I år tror jag dessutom att intresset att vara med i VM i V75 kan bli rekordstort då V75 och spel på hästar just nu är hetare än någonsin.
Precis som förra året kommer Hans G under tävlingsperioden att medverka i programmet ”Hans G:s VM Studio”, där han tillsammans TV4-experten Sandra Mårtensson och tidningen Expressens expert Julia Björklund tittar närmare på kommande omgång på V75, ger tips och ringer upp etappvinnare. Programmet visas på Expressens hemsida.

Tävlingsregler:
• Deltagarna anmäler sig på atg.se eller i någon av ATG:s butiker. Deltagare måste ha fyllt 18 år och vara kund hos ATG®.
• Varje deltagare gör sitt eget system på 192 rader (96 kronor) och lämnar in på atg.se eller hos någon av ATG:s cirka 2 000 butiker.
• De fem bästa resultaten i totalt sex omgångar på V75 räknas, vilket innebär att man kan delta även om man missar premiären eller en annan omgång.
• 13 deltagare (de sex främsta i tävlingens topplista, sex etappvinnare och den bästa utländska spelaren) tar sig till semifinal och av dessa går de tre bästa till final. Finalen avgörs lördag 21 november i form av en tv-sänd frågesport om trav i programmet V75 Direkt.

V75-omgångar i VM i V75:
Lördag 3 oktober: Skellefteå.
Lördag 10 oktober: Åby.
Lördag 17 oktober: Gävle.
Lördag 24 oktober: Örebro.
Lördag 31 oktober: Jägersro.
Lördag 7 november: Eskilstuna.

Vinster*:
1:a pris: 250 000 kronor.
2:a pris: 75 000 kronor.
3:e pris: 50 000 kronor.
*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tidigare vinnare av VM i V75:
2019: Ludwig Wickman, Sundsvall.
2018: Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö.
2017: Kalle Sandström, Stockholm.
2016: Staffan Edholm, Hudiksvall.
2015: Magnus Strömsten, Vimmerby.
2014: Johann Leidenfrost, Österrike.
2013: Dag Bernhardsson, Oskarshamn.
2012: Jan Lundin, Gävle.
2011: Peter Carlsson, Frösön.

ATG


I Nordamerika ska hästarna vara som bäst som treåringar.I Europa brukar de flesta peaka som sex-sjuåringar.Hos Troels Andersen verkar de h..


I Nordamerika ska hästarna vara som bäst som treåringar.
I Europa brukar de flesta peaka som sex-sjuåringar.
Hos Troels Andersen verkar de ha sin bästa tid som tolvåringar.
Åtminstone två stycken.
Picasso och Highspirit föddes båda 2008 och skulle enligt det svenska reglementet varit inne på sina säsonger på tävlingsbanan. Gränsen för svenska travare har nämligen genom alla år varit att hingstar/valacker får tävla till och med tolvåringssäsongen.
Men det ändrades i fjol varför åldersgränsen numera är 14 år.
Det kan innebära att både Picasso och Highspirit fortfarande har sin bästa tid framför sig.
- Båda hästarna känns bättre än vad de gjorde i fjol så jag tror att de får bra säsonger, säger Troels Andersen som är mannen bakom de pigga pensionärerna som flera gånger i år visat att de kan matcha vem som helst i sin klass.
Innebär det att de går mot sina bästa säsonger?
- Man kan ju alltid hoppas i alla fall. Båda verkar trivas här ute på landet med stora hagar och ridträning. De äldre hästarna tränar jag nästa aldrig med vagn, de behöver inte det. Det viktiga är att de har humöret på topp och håller sig fräscha, vilket jag tycker att de gör med ridträning. Springa kan de redan.
Varför håller sig äldre hästar fräschare med ridträning?
- Jag tror att det beror på att de använder kroppen lite annorlunda när de får galoppera med ryttare i djupsand, jämfört med när de springer i trav på fastare underlag, så jag upplever jag det i alla fall. Trava snabbt har de gjort många gånger, det behöver vi inte träna på.
Hur länge tror du att de kan tävla?
- Tanken är att båda ska göra den här säsongen, sedan ska vi låta dem gå i pension. De har gjort det bra så länge så jag vill att båda ska kunna sluta på en hygglig nivå. Men jag utesluter inte att tävla vidare. Hightspirit har problem med sina knän emellanåt, men Picasso har i princip inget som stör honom så jag skulle kunna se honom tävla något år till om han inte ledsnar. Vi får se, just nu är båda i väldigt fin författning.

Logiskt att köra i ledningen
Picasso vann på 1.10,1 i mars och är därmed en av landets fem snabbaste vinnare i år.
Highspirit började året med seger på 1.11,8 och har tävlat på V75 på sistone med ett andrapris näst senast och en vass spurt från hopplöst läge senast.
På onsdag startar han på V86 med drömförutsättningarna 1 640 meter autostart och spetsläge.
Hästen har tagit 16 av karriärens 23 segrar från ledningen, där han löpt vid 26 tillfällen.
- Vi behandlade honom i knäna efter senaste starten och har siktat mot det här loppet efter det. Jag är nöjd med hur han känns.
Brukar han behöva lopp i kroppen eller tävla som bäst direkt efter behandling?
- Normalt sett är han som bäst i andra starten efter ett besök hos veterinären, men nu är han tränad mot det här loppet och har gått ett intervalljobb i skogen med sulky, där kändes han riktigt bra. Jag tror att han har full form på onsdag.
Hur ser du på uppgiften?
- Jag kör för spets, det är där han fungerar allra bäst. Jag skulle vilja köra honom bakifrån också, men spets är den logiska lösningen den här gången.
Han brukar tävla med öppet huvudlag alternativt någon typ av skygglapp på vänster sida, samt barfota runt om och vanlig vagn. Hur gör du den här gången?
- Banan på Bergsåker har varit lite lös på sistone och i så fall vill jag ha bakskor på honom. Men är banan fin så kör vi barfota runt om. Han har fina hovar så det blir optimalt efter förutsättningarna. Jag har funderat på att prova någon form av stängt huvudlag, men det är en ganska våldsam herre så jag tror inte att jag vågar det. Och vanlig vagn.
Du får prova det när han börjar mogna som 13-åring…
- Ja, precis. På onsdag blir det med all sannolikhet öppet huvudlag. Men det påverkar inte taktiken, jag försöker att komma till ledningen och köra där.
Hur ser du på vinstchansen?
- Motståndet är lite enklare än vad han mött på sistone så jag tycker att han har realistisk vinstchans.

"Väldigt positivt överraskad"
Minst lika spännande låter det på stallets andra V86-häst, Majet af Djupmyra, som debuterar i ny regi.
- Hon kom för fem veckor sedan och var i fin författning. Vi kunde börja träna direkt och har blandat lite mellan att rida och köra för sulky. Jag tycker att hon hanterar ridningen riktigt bra, säger Troels Andersen.
Vet du om hon har ridtränats tidigare?
- Vad jag har hört så har hon inte gjort det, i alla fall inte de senaste åren. Det är sådana hästar jag helst vill få in till stallet, där man kan prova något nytt med förhoppningen att det ska hjälpa humöret och få dem att tända till.
Hur känns hon i träningen?
- Riktigt bra. Jag provade henne i ett banjobb hos Västerbo för tio dagar sedan och blev väldigt positivt överraskad. Det var inga tider att tala om, men en bra känsla.
Skulle hon kunna segerstrida direkt?
- Ja. Nu har hon ett svårt läge och behöver givetvis lite klaff på vägen, men jag är mycket nöjd med henne.
Vad kommer du att instruera kusken Ludwig Wickman från spår åtta bakom bilen?
- Han får ta det lite piano från början och köra sista varvet. Jag tror att hon kan gå rejält till slut, sedan måste det givetvis klaffa med positionerna.
Du har anmält barfota runt om, hästen har bara tävlat så en gång och vann då trots galopp…
- Hon har fina hovar så jag räknar med att kunna köra barfota runt om, det känns som en häst som passar med det.
Kör du med norskt huvudlag som i tidigare regi?
- Kanske. Förmodligen blir det öppet huvudlag, men jag kanske sätter på ett norskt efter värmningen, det beror på hur hon känns.
Hur ser du på dina vinstchanser?
- Jag är väldigt nöjd med hästarna så jag hoppas att vi får med en seger i alla fall, säger Troels Andersen.

Robin Johansson, Kanal 75


I november vann Ludwig Wickman VM i V75 och han är även en stor talang i sulkyn. På söndagen fick 20-åringen chansen bakom två ..


I november vann Ludwig Wickman VM i V75 och han är även en stor talang i sulkyn. På söndagen fick 20-åringen chansen bakom två favoritspelade hästar på Bergsåker, Ellis Pride och Listas Thaitanic, och han förvaltade pundet på bästa sätt.
- Det var kul! Man får väl köra bättre och bättre hästar, det går inte att vinna lopp med vad som helst, sa han efter dubbeln.
Även övriga GS75-lopp vanns av betrodda hästar och när sista loppet gick i mål landade sjurättsutdelningen på låga 147 kronor. Utdelningen för såväl sex som fem rätt understeg 15 kronor och därmed går de potterna, totalt fyra miljoner kronor, vidare till nästa söndags GS75 i Boden.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-9 My Gun My Gun   [s 3] 2140/1 D 5 18.4 60
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Nelle Atticus Paco Nelle Atticus Paco   [h 6] 2160/12 D 7 16.5 533
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Queen of Hills Queen of Hills   [s 8] 2160/4 D 7 17.5 245
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/7 C 5 15.7 485
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 King of Mine King of Mine   [h 6] 2640/7 B 0 g 194
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Queen of Hills Queen of Hills   [s 8] 2160/9 C 3 16.7 625
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-8 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 7] 2140/6 D 4 15.8 342
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-5 Smile of Mine Smile of Mine   [s 4] 2140/9 C 2 16.0 112
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Smile of Mine Smile of Mine   [s 4] 2140/3 C 5 16.4 90
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/3 C 0 g 624
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 King of Mine King of Mine   [h 6] 2140/5 A 0 g 27
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Smile of Mine Smile of Mine   [s 4] 2140/9 C 6 17.2 157
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 Zeus Dipa Zeus Dipa   [v 3] 2140/3 D 0 g 27
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Solett Solett   [s 6] 2140/1 D 0 37.1 121
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Wall Street Neo Wall Street Neo   [v 4] 2140/2 D 6 17.7 303
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2160/7 B 0 22.1 31
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 K.A.Beaker K.A.Beaker   [s 4] 1640/4 D 2 16.6 342
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 10] 1660/5 B 8 18.8 507
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 6] 1640/1 B 1 17.1 125
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-8 King of Mine King of Mine   [h 7] 1660/10 C 0 18.6g 659
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 9] 2140/8 C 0 16.8 121
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 Joconelli Joconelli   [v 6] 2160/5 C 0 17.6 351
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 1640/7 D 0 14.2 1051
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 Digital Flash Digital Flash   [s 4] 2660/6 B 7 19.6g 152
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 6] 1640/6 C 3 17.0 47
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 1640/4 C 6 17.9g 240
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Albir Albir   [v 5] 2640/9 D 0 16.9 908
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Flare Flare   [s 4] 2140/2 D 0 17.1 220
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 2140/3 B str
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2160/9 C 0 g 253
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 2140/9 A 0 g 59
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 1640/11 B 3 14.1 149
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 4] 2160/14 B 6 18.1 204
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 5] 2140/5 B 0 19.1 163
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-2 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/9 D 0 16.8 1373
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 7] 1640/3 C 0 g 111
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-4 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [v 7] 2140/7 D 3 16.0 369
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Queen of Hills Queen of Hills   [s 9] 2140/7 C 0 388
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 5] 2640/4 C 3 15.9 182
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-7 Alvena Ulvea Alvena Ulvea   [s 7] 2140/4 D 0 15.2 1044
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-5 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 2640/1 D 0 27.8 508
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/5 C 4 16.3 679
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 1680/15 A 3 27.1 735
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-9 Garbo Boko Garbo Boko   [s 5] 2140/1 B 3 15.8 47
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/3 B 0 g 155
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-4 M.T.Jamming Jerry M.T.Jamming Jerry   [v 7] 2140/3 B 1 16.4 18
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Ville Blanche Ville Blanche   [v 8] 2140/5 C 0 g 132
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 7] 1640/9 C 4 14.9 534
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-9 Nimitz Nimitz   [v 8] 2640/1 D 6 23.6 338
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-8 Julia Hills Julia Hills   [s 9] 2140/11 D 0 g 781
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 H.G.Mode H.G.Mode   [v 6] 2160/4 B 8 36.6g 68
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-4 Smile of Mine Smile of Mine   [s 5] 2140/10 C 1 18.2 203
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/2 B 8 18.0 262
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/3 D 0 19.0 1179
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Felicia Felicia   [s 7] 2140/14 B 0 398
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-2 Alice Ruda Alice Ruda   [s 3] 2140/5 D 7 22.2g 631
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-4 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/13 D 0 19.0 604
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Julia Hills Julia Hills   [s 9] 2160/4 D 0 18.1 1326
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Casper W.F. Casper W.F.   [v 8] 2640/1 D 4 15.9 86
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 7] 1640/5 D 6 16.1 321
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 9] 2160/8 B 1 27.1 435
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Demo Demo   [v 11] 1640/4 C 6 14.8 128
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/2 D 0 17.5 597
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-2 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/7 B 0 18.7 368
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2160/12 B 7 17.8 646
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/2 B 0 17.5 58
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-3 Divina Divina   [s 3] 2140/1 C 1 16.4 110
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Santana's Ultimate Santana's Ultimate   [s 4] 2140/12 C 4 15.9 573
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 Axel Wadd Axel Wadd   [v 9] 2140/10 C 7 17.8 100
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/11 A 1 18.7 78
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Boom Boom Becker Boom Boom Becker   [v 5] 1640/2 C 0 g 106
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/1 B 4 19.0 230
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 East Jahunga East Jahunga   [s 5] 2640/1 C 4 17.8 662
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Demo Demo   [v 11] 2140/3 D 1 16.6 1100
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/2 C 0 g 415
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-9 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 8] 2160/8 D 8 19.0 505
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 5] 2140/8 C 6 16.4 344
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-2 Västerbo Daytrip Västerbo Daytrip   [s 3] 2140/13 A 2 17.0 88
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2640/2 D 5 17.0 1025
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-5 Västerbo Daytrip Västerbo Daytrip   [s 3] 2140/5 B 4 15.8 159
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-11 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/4 D 0 18.6 707
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/1 D 8 17.1 469
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Demo Demo   [v 11] 1660/9 C 5 15.2 56
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-9 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2140/12 C 4 16.5 420
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-6 King of Mine King of Mine   [h 8] 2640/6 D 0 17.4 1428
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Bobo Bobo   [v 8] 2140/6 D 0 g 115
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2660/7 B 6 17.4 625
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Casper W.F. Casper W.F.   [v 8] 2140/2 B 1 15.6 114
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-5 Bekke Stjerna Bekke Stjerna   [s 10] 2140/1 D 0 34.9 332
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-4 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/10 C 4 17.2 130
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-9 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2660/8 B 2 17.2 26
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/11 D 0 17.9 181
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Billy Boy Brizard Billy Boy Brizard   [v 6] 2140/4 D 5 16.2 1224
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-9 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 9] 2660/6 B str
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/9 D 0 350
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 7] 2140/13 B 0 17.4 974
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-3 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2160/3 D 3 16.4 677
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2640/2 B 3 17.9 57
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 9] 2160/10 B 0 16.0 706
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/1 C 0 g 1078
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-4 Taanstafl Taanstafl   [s 4] 1640/6 D 0 18.9g 174
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Pumpkin Pumpkin   [s 8] 2160/5 B 0 19.5g 181
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2160/6 A 1 14.8 15
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/5 D 0 15.8 176
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Julia Kaulitz Julia Kaulitz   [s 9] 2140/12 C 8 15.7 200
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Super Bee Super Bee   [s 5] 2140/3 B 6 15.6 126
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-3 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/3 D 3 16.5 333
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/12 D 7 18.1 400
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Chasen Am Chasen Am   [v 7] 2640/2 D 0 21.6 389
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Demo Demo   [v 11] 1680/9 D 1 15.0 113
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2160/7 C 3 16.7 515
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 2140/1 C 6 16.4 468
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 1640/5 C str
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Super Bee Super Bee   [s 5] 1660/8 B 6 15.4 120
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/2 B 0 16.4 224
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-2 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/1 D 2 16.1 196
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-9 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/1 D 5 15.6 560
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Mellby Fantom Mellby Fantom   [v 5] 1640/2 C 0 g 163
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Bobo Bobo   [v 8] 2160/13 A 5 16.3g 242
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/3 D 4 16.5 187
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2640/3 D 2 15.1 189
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Design Director Design Director   [h 7] 1660/5 C 3 17.7 90
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Super Bee Super Bee   [s 5] 2140/2 C 2 15.9 110
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 1660/12 B 7 16.0 340
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Googi Googi   [v 8] 2140/5 B 2 15.3 180
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2660/7 C 5 17.7 177
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/6 B 2 19.8 21
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2140/9 D 7 16.5 863
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 4] 1640/1 D 1 17.3 85
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Googi Googi   [v 8] 2160/5 B 0 16.0 283
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 Nice Touch Nice Touch   [v 8] 2160/9 A 5 18.0 83
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-3 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/1 A 1 17.0g 53
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-7 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 8] 2660/4 D 0 16.5 1865
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-3 Albir Albir   [v 6] 2140/10 D 0 17.3 1135
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/11 D 4 14.6 754
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2160/9 C str
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Super Lux Super Lux   [v 9] 2140/1 B 0 g 350
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1640/2 C 2 15.2 370
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Albir Albir   [v 6] 2160/7 D 0 16.0 679
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-6 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 3180/12 B 0 18.2g 1337
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/6 B 3 17.8 222
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Albir Albir   [v 6] 2160/4 D 0 17.3 730
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-2 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 1660/3 C 3 15.3 273
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 7] 2140/7 D 4 16.7 471
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Officer C.D. Officer C.D.   [v 8] 1660/5 B 1 13.0 21
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2140/11 C 0 g 1144
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Zeus Dipa Zeus Dipa   [v 4] 2660/11 A 0 g 18
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-5 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2140/6 D 5 15.6 404
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2140/3 D 0 16.9 607
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Order by Box Order by Box   [h 5] 2160/13 C 0 g 75
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-6 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2640/5 B 0 17.8 187
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-7 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2640/10 D str
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Hot Tonai Hot Tonai   [s 5] 2160/12 D 0 21.3 523
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Joconelli Joconelli   [v 7] 2140/3 D 5 17.7 204
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2140/8 C 3 17.5 1126
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-6 King of Mine King of Mine   [h 8] 2140/1 D 8 14.5 182
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Digital Flash Digital Flash   [s 5] 2140/3 C 0 g 579
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Bork Odina* Bork Odina*   [s 9] 1640/3 D 0 g 430
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 2660/7 D 5 18.9 498
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-2 Trollskärs Bork Trollskärs Bork   [v 8] 1660/12 C 7 32.8 387
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Joe Frazier Boko Joe Frazier Boko   [v 4] 2140/6 D 0 17.6 51
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Jaguar Håleryd Jaguar Håleryd   [v 7] 2140/6 D 5 16.4 228
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/2 B 0 17.9 370
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-3 Ippon Futura Ippon Futura   [v 10] 2160/11 C str
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-8 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 1640/9 D 0 34.8g 800
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2140/1 D 0 17.9 841
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 Felicienne Felicienne   [s 5] 2140/12 D 0 18.9 903
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-6 Ultralight Ultralight   [s 3] 2140/4 C 2 16.5 97
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-7 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/5 D 0 g 2447
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-2 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 3] 2160/8 D 0 19.9g 510
2020-12-11 2020-12-11 Romme-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2160/5 B 5 30.8 88
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/1 B 0 17.3 272
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-2 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 4] 2140/2 D 0 34.6g 239
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-1 Livi Official Livi Official   [v 4] 1640/12 C str
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 1640/2 C 0 15.3 496
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 1640/5 D 0 g 41
2020-11-27 2020-11-27 Romme-7 Trollskärs Bork Trollskärs Bork   [v 8] 1640/1 C 1 31.2 183
2020-11-27 2020-11-27 Romme-6 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2140/5 D 0 g 253
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Trytobeatme Trytobeatme   [s 6] 2140/1 B 2 18.6 62
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/3 C 2 16.0 488
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 3] 1640/7 C 3 17.8 50
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-3 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2160/10 C 2 17.6 574
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2160/8 C 0 g 135
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/8 C 0 16.6 854
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2640/14 B 4 16.6 139
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Primus Altero Primus Altero   [h 9] 2140/7 C 5 15.6 586
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Francky des Molles Francky des Molles   [v 5] 2140/5 C 3 15.7 33
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 1640/11 A 0 13.4 48
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Prins Ålj Prins Ålj   [v 11] 2140/5 D 0 29.9 479
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 6] 2140/4 D 0 g 1116
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-8 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2140/9 B 6 17.4 34
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Solett Solett   [s 8] 2640/1 D 8 32.4 370
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-1 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 3] 2140/2 C 1 18.3 30
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 5] 2140/11 B 0 18.0 291
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-9 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 6] 2160/8 C 0 15.3 651
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-7 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 2140/12 D 0 17.3 1633
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-6 Casino de France Casino de France   [v 8] 1640/10 C 6 14.5 1049
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-1 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 4] 2640/5 B 3 34.5 354
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/11 D 0 g 697
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/6 B 0 g 22
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Cotton Frontline Cotton Frontline   [v 3] 2140/10 B 6 17.6 143
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Hulte Tord Hulte Tord   [h 3] 2140/2 D 0 g 56
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Easy Pace Easy Pace   [s 6] 1609/12 D 0 13.7 1824
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-5 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2140/15 B 0 18.5 312
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Major Vici Major Vici   [v 6] 2160/11 A 4 15.9 84
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Brolle F. Brolle F.   [v 4] 1660/10 B str
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/1 D 0 17.3 1179
2020-10-20 2020-10-20 Romme-6 Olmeda Olmeda   [s 4] 2140/12 D 0 g 1843
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/5 C 3 16.7 251
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-6 Divina Divina   [s 4] 2140/8 A 0 g 73
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-10 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 557
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2660/13 A 3 15.9 422
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 2140/7 C 6 16.2 22
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Mjölner Apollo Mjölner Apollo   [h 5] 2640/1 A 6 30.4 100
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-11 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/4 D 0 g 311
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/11 C 0 14.1 327
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 7] 2140/3 D 0 26.4 2119
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2140/6 C 0 16.4 103
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 First One In First One In   [v 6] 2140/1 B 3 13.1 116
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-8 Faks Olle Faks Olle   [v 3] 1660/5 B 2 32.1 51
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-7 Artful Dodger Artful Dodger   [v 5] 2140/9 C 6 17.4 239
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-3 Isolde Isolde   [s 6] 2140/9 D 2 16.4 71
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Olmeda Olmeda   [s 4] 2140/3 D 3 15.6 118
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-9 Totally Face Totally Face   [s 5] 2140/7 C 4 15.8 51
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2140/1 D str
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Forjane de Segries* Forjane de Segries*   [s 5] 2640/11 B str
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Haga Modde Haga Modde   [h 6] 2140/8 A 0 30.5 31
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Power Broline Power Broline   [v 8] 2140/11 A 0 17.3 146
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-5 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2160/7 D 0 g 425
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-4 Divina Divina   [s 4] 2640/2 D 3 15.1 448
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-10 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 4] 2140/5 A 7 15.0 34
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Down and Dirty* Down and Dirty*   [h 6] 2140/12 C 0 13.1 192
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/3 D 6 13.2 609
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Matamoros Matamoros   [v 4] 1640/5 B 5 13.7 26
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2160/14 C 0 g 252
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-5 Divina Divina   [s 4] 2140/6 D 6 14.5 621
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 2140/15 B 1 15.4 83
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1640/8 C 6 16.6 409
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-4 Mr Charming Mr Charming   [h 8] 2640/10 D 0 15.4 1017
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Bondissiment W.F. Bondissiment W.F.   [s 4] 2140/1 D 5 15.7 632
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2160/14 C 0 g 1895
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-10 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 9] 2140/5 D 8 16.5 642
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 9] 2160/4 B 7 31.8 450
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 6] 2140/6 C 4 17.5 79
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2160/11 B 0 18.4 88
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Rönningsgutten Rönningsgutten   [v 4] 2160/5 D 0 31.9g 492
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-8 Ants in the Pants Ants in the Pants   [v 3] 2140/8 C 5 17.3 238
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2640/1 D 0 g 33
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-8 Tritons Ariel Tritons Ariel   [s 6] 2660/7 A 1 18.6 23
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-2 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2140/2 D str
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/1 D 6 15.9 1458
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Pyssel Pyssel   [v 4] 2160/3 A 3 30.1 108
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Halloumi Halloumi   [s 4] 2140/4 C str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/11 B str
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Quiz Roc Quiz Roc   [s 4] 2140/12 B 7 17.5 88
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Blås Undan Blås Undan   [v 10] 2160/7 D 8 27.0 234
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-9 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/4 D 0 g 230
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-7 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/5 C 0 22.7 207
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-1 Ants in the Pants Ants in the Pants   [v 3] 2140/9 B 5 18.4 129
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/6 D 7 14.2 678
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-9 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/4 D 0 15.2 930
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 5] 1640/8 B 0 14.6 121
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/12 A 1 14.9 43
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-7 Yayas Chili Yayas Chili   [s 7] 2160/5 C 0 19.6g 158
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Blås Undan Blås Undan   [v 10] 2160/12 C 0 25.6 351
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-5 Diamond Coin Diamond Coin   [s 10] 2140/8 A 0 17.9 202
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-8 Edemma Edemma   [s 7] 2140/9 D 5 17.4 822
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/4 A 2 13.1 22
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-4 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 1640/9 D str
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2160/9 C 0 17.6g 166
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 And Stitch And Stitch   [s 4] 2160/10 B 0 g 601
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-9 Sundsätters Freja Sundsätters Freja   [s 5] 2160/7 C 7 33.1 237
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Casino de France Casino de France   [v 8] 1640/1 C 1 15.3 40
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/5 C 0 17.4 463
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1660/10 B 2 15.8 130
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-1 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 1640/8 D 0 31.2 673
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 5] 2140/8 A 7 14.0 115
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-5 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2640/9 C 0 17.1 1226
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2180/11 C 0 g 3641
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Timetorock'nroll Timetorock'nroll   [v 5] 2160/13 A 0 17.8g 58
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/12 A 3 15.6 168
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-2 Dreams Happen Dreams Happen   [s 3] 2140/5 D 7 17.8g 651
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Double Formula Double Formula   [v 4] 1640/1 B 0 g 33
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-2 Giannini Giannini   [s 4] 2140/12 C 0 17.7 296
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Höstbo Ellen Höstbo Ellen   [s 5] 2140/6 C 8 34.3g 41
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Tracks Tracks   [v 9] 2140/6 D 7 14.8 381
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2140/7 B 0 31.3g 38
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Chartbooker Chartbooker   [v 7] 2140/1 B 4 15.3 125
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2660/13 D 7 27.1 3075
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Enge Sargon Enge Sargon   [v 4] 2160/10 A 0 16.9 286
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Å.Widdock Å.Widdock   [v 15] 2160/13 D 0 35.4g 486
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 8] 2160/10 D str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Power Broline Power Broline   [v 8] 2140/7 A 0 g 73
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-3 Eie Brasse Eie Brasse   [v 8] 1640/6 B 0 g 56
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/2 D 4 18.0 310
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Mascarpone Doc Mascarpone Doc   [v 5] 2140/10 D 0 20.4 562
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/12 D 6 15.4 259
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 6] 2180/13 B 3 12.9 131
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Body Milk Body Milk   [s 4] 2140/9 D 0 16.4 442
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2160/11 C 0 16.6 37
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-8 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/12 B 7 15.8 329
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 8] 2140/11 B 0 g 58
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/15 B 0 15.5 106
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2160/13 B 0 15.1 1423
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 5] 1640/10 B str
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Vikinga Vilja Vikinga Vilja   [s 5] 1660/12 B 0 33.7g 650
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 4] 2140/10 C 7 19.0 99
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 7] 2140/10 B 0 g 146
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-8 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/2 C 0 15.3 224
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2120/7 C 3 20.5 136
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 5] 2100/6 C 1 17.5 108
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2100/6 C 7 31.9g 312
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/7 D 0 15.5 779
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Google Sisu Google Sisu   [v 4] 2640/12 B 0 17.5 78
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 1640/5 D 1 13.3 113
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-1 Månremus Månremus   [v 6] 1660/10 A 0 27.5g 52
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Emperor Mearas Emperor Mearas   [v 6] 2100/7 B 3 20.1 25
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Super Bee Super Bee   [s 6] 2120/12 C 7 20.0g 122
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-3 Juni Goggen Juni Goggen   [v 9] 2120/6 B 0 29.1 87
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-8 Cheap Thrills Cheap Thrills   [v 4] 1640/5 D 0 g 93
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-5 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 1640/6 D 0 g 470
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-8 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 1640/5 D 4 29.5 152
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 Västerbo Vixen Västerbo Vixen   [s 4] 2140/2 B 8 18.3g 30
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/1 A 5 16.4 33
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-8 Eie Brasse Eie Brasse   [v 8] 2160/10 B 6 33.5 136
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Amiral Weah Amiral Weah   [s 5] 2140/10 B 0 g 63
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Denzel Denzel   [v 4] 2140/14 D 0 g 308
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-1 Capital Gain C.C. Capital Gain C.C.   [v 3] 2140/7 B 2 15.6 19
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-11 Concrete Artist Concrete Artist   [v 4] 2100/1 C 0 16.2 57
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-4 No Business No Business   [s 3] 1640/11 B 1 14.9 28
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2160/14 D 8 20.0 906
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/4 B 8 16.6 614
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 2140/3 D 0 33.6g 768
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/9 C 2 14.2 254
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 4] 2140/3 C 6 16.5 55
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 Fluke Fluke   [s 4] 2160/7 C 5 16.5 109
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Smaragd Norrgård Smaragd Norrgård   [s 4] 2140/1 C 0 15.4 140
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 7] 1640/1 C str
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2160/13 B 1 16.2 103
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 3] 2140/1 D 7 18.5 143
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Enge Sargon Enge Sargon   [v 4] 2160/12 A 0 g 59
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 1640/9 C 6 15.0 40
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-2 Julle K.Boko Julle K.Boko   [v 4] 2140/10 C 0 25.5g 427
2020-05-27 2020-05-27 Romme-8 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/4 B 8 15.7 79
2020-05-27 2020-05-27 Romme-7 Mascarpone Doc Mascarpone Doc   [v 5] 2140/1 C 1 16.1 58
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Noras Princess Noras Princess   [s 4] 2140/3 D 4 15.0 305
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 7] 2660/9 C 0 g 158
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-3 Divina Divina   [s 4] 2140/2 C 2 16.5 49
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/5 B 1 17.0 50
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Carhu Carhu   [v 5] 2640/10 C 4 17.3 716
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-2 Thrilling Thrilling   [s 8] 1640/8 C 5 14.9g 55
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Noel Face Noel Face   [v 10] 1640/2 C 6 15.0g 48
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-5 Iceland Falls Iceland Falls   [s 4] 2140/11 A 5 16.2 66
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-8 Elsztain Elsztain   [v 6] 2160/10 D str
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Hidden Assets Hidden Assets   [v 5] 1660/11 B 6 15.8 46
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Upper Class Upper Class   [v 8] 1640/2 D 0 g 358
2020-05-11 2020-05-11 Romme-7 Double Formula Double Formula   [v 4] 1640/2 C 0 14.1 51
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Sidestep Sidestep   [v 5] 2140/10 B 0 g 81
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 All My Loving All My Loving   [s 10] 2140/8 D 0 20.7g 223
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Skorpion Skorpion   [v 6] 2160/14 A 7 30.7 49
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-4 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/10 B 2 16.8 186
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 8] 2140/8 C str
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-5 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 956
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-1 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 1660/5 D 0 g 950
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Yankee la Vie Yankee la Vie   [v 4] 2160/7 B 1 17.1 26
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-6 Desavi D.* Desavi D.*   [v 5] 1640/2 B 5 13.8 21
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 My Sea My Sea   [v 5] 2100/7 D 0 15.5 288
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/7 D 3 16.9 207
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-6 Månremus Månremus   [v 6] 1640/5 D 0 g 121
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 Hera Eck Hera Eck   [s 4] 1640/8 D 0 15.9g 179
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Mjölner Apollo Mjölner Apollo   [h 5] 2160/7 A 1 30.2 17
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-8 Sola af Sola Sola af Sola   [s 3] 2140/3 C 5 35.1g 194
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Glide Devie Glide Devie   [v 5] 2140/2 A 2 18.4g 20
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 1640/8 D 6 15.1 1016
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 1640/7 B 0 g 75
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2160/8 D 3 15.9 613
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-3 Månremus Månremus   [v 6] 1640/4 D 2 25.2 345
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-1 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2140/6 D 0 22.1 387
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-5 Whataboutyou Zaz Whataboutyou Zaz   [s 5] 1640/4 C 4 12.7 277
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/6 C 4 15.4 286
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-9 Castle Hall Castle Hall   [v 7] 1640/6 D 0 14.2 780
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-8 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/2 D 6 13.6 558
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-6 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/9 C str
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-7 Iceland Falls Iceland Falls   [s 4] 1640/3 C 2 12.7 44
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-8 Sundbo Söjt Sundbo Söjt   [s 4] 2160/11 C 5 33.9 149
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-4 Obsidian Obsidian   [v 9] 1660/10 C 0 19.3g 183
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Höstbo Elis Höstbo Elis   [v 6] 1660/12 A 8 27.8 33
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 1640/10 A 7 17.7g 60
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-1 Diesel Diesel   [v 6] 2680/10 C 0 33.7g 119
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Typhoonsky* Typhoonsky*   [v 5] 2140/8 D 0 16.6 709
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-5 Wallbase Wallbase   [s 7] 2180/15 B 0 17.0 45
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2640/9 B 3 16.3 62
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-5 Klack Loke Klack Loke   [v 5] 2160/10 B 8 31.4 454
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 7] 1640/10 D 4 16.8 369
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 1660/7 B 6 27.2 483
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2160/3 D 0 19.9g 315
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-6 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2140/2 D 0 20.4g 46
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Esther Rich Esther Rich   [s 4] 2140/7 D 7 17.2 133
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-6 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/9 B 0 16.9 794
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-1 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2160/6 B 0 21.5g 350
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/9 C 0 15.4g 68
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-3 Västerbo Replique Västerbo Replique   [s 6] 2140/2 B 4 16.0 30
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/4 B 4 16.6 70
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-6 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/3 B 2 15.0 19
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-3 Kick My Dream Kick My Dream   [v 7] 2140/7 B 0 21.1g 27
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-9 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2140/10 D 0 30.3g 1179
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-4 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2140/8 C 2 15.3 67
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-3 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/8 B 1 16.1 191
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-8 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/9 B 0 18.9g 50
2020-04-04 2020-04-04 Romme-5 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 5] 2160/7 C 6 17.1 48
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-3 Power Broline Power Broline   [v 8] 2180/12 A 1 17.2 39
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/11 D 0 15.5 535
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-3 Vikingrappen Vikingrappen   [v 7] 2680/8 B 0 33.7g 23
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2160/3 D 0 g 93
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 9] 1640/3 A 2 16.0g 18
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 B.W.Laika B.W.Laika   [s 5] 1660/7 A 0 35.2 50
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2140/1 D 1 18.3 35
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Slotts Lena Slotts Lena   [s 4] 2140/4 C 2 37.1 66
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Höstbo Elis Höstbo Elis   [v 6] 2680/5 B 0 27.9g 41
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 11] 1640/6 D 0 13.2 360
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Solitary Champ Solitary Champ   [v 6] 2640/11 B 3 15.5g 26
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-3 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/4 D 5 16.3 497
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2140/4 D 0 g 1073
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-7 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/5 C 4 15.5 478
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Odinprinsen Odinprinsen   [v 6] 2640/4 C 4 30.5 46
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-8 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 4] 2140/1 B 8 35.4g 27
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 2140/3 C 7 16.0 115
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Valour Kronos Valour Kronos   [v 6] 2140/10 B 0 16.8g 868
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/2 B 7 17.3 71
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Höstbo Elis Höstbo Elis   [v 6] 2160/10 A 1 27.6 27
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 8] 2140/8 C 1 17.7 64
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Diesel Diesel   [v 6] 2140/1 C 4 30.5 19
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2160/2 C 2 16.1 56
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-5 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2640/6 C 2 18.9 125
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-2 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2160/8 C 3 17.8g 33
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Casper W.F. Casper W.F.   [v 9] 2660/14 D 0 16.5 446
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Klack Nova Klack Nova   [s 6] 2160/6 A 6 31.2g 25
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-1 Skibberina Skibberina   [s 6] 2160/8 C 1 33.8 240
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-9 Goofy Boko Goofy Boko   [v 7] 2140/8 D 8 20.5g 127
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-8 Pyssel Pyssel   [v 4] 2140/2 C 3 32.2 114
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 8] 2140/3 D 0 g 328
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2140/1 B 1 16.5 19
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-5 Castle Hall Castle Hall   [v 7] 1640/8 C 1 15.5 226
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/8 D 3 18.5 181
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 1640/6 B 0 17.8g 52
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2640/7 D 0 17.3 369
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 4] 2140/2 B 2 18.0 74
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Frodo Vip Frodo Vip   [h 10] 2140/6 D 0 g 957
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 2140/2 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 Carhu Carhu   [v 5] 2140/14 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 5] 2640/3 D 0 18.5 53
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/2 B 1 18.0 52
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Diamond's Sweety Diamond's Sweety   [s 5] 2640/11 C 6 16.6 86
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-10 Super Bee Super Bee   [s 6] 1640/6 C 0 18.0 556
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-7 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/4 B 1 17.3 13
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Ellis Pride Ellis Pride   [v 6] 2640/8 A 1 17.5 14
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Digital Flash Digital Flash   [s 6] 2140/12 B 3 15.5 71
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-7 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2640/12 D 0 20.1 1286
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 6] 2140/7 D 0 21.5 221
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-2 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 1640/10 D 0 19.0 1009
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Billy Boy Brizard Billy Boy Brizard   [v 7] 2140/7 D 0 22.8g 692
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-9 Demo Demo   [v 12] 2140/14 C 0 16.9 1177
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Casper W.F. Casper W.F.   [v 9] 2140/4 C 2 16.8 62
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2660/12 B 0 21.1 1026
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Listas Thaitanic Listas Thaitanic   [s 4] 2140/1 B 1 17.7 30
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Pushing Daisies Pushing Daisies   [s 7] 2140/6 D 0 25.5 666
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 10] 2660/9 C 0 29.7g 599
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-1 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2140/6 C 5 20.6 76
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 12] 2140/3 D 0 16.8 1309
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2140/10 C 0 21.3 371
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-4 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2140/11 C 0 20.7g 563
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-1 Pushing Daisies Pushing Daisies   [s 7] 2140/2 D 0 19.8 347
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-7 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 2140/1 C 6 16.4 419
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-4 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 10] 1640/10 B 3 14.7 721
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-7 Todays Estelle Todays Estelle   [s 7] 1640/7 A 0 17.3 190
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-7 Jesithappend Jesithappend   [v 5] 2140/1 D 0 16.0 554
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-12 Nuclear Håleryd Nuclear Håleryd   [v 4] 1640/2 B 2 15.1 21
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-6 Titania I.S. Titania I.S.   [s 7] 2140/5 D 4 16.0 355
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-5 Theo A.Y. Theo A.Y.   [h 3] 2140/2 D 0 g 268
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Perfect Illusion Perfect Illusion   [v 4] 2160/9 A 0 17.9g 210
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 La Norna La Norna   [s 6] 2140/4 D str
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-7 Pyssel Pyssel   [v 5] 1640/2 D 0 31.6g 833
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-1 Perfect Illusion Perfect Illusion   [v 4] 2160/5 B 3 16.5 78
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-6 Digital Valley Digital Valley   [s 4] 2140/2 D 0 17.2 1279
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-7 Heart of Courage Heart of Courage   [v 5] 2140/4 C 1 15.4 95
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Shapes Shapes   [v 5] 2140/8 A 5 13.8 149
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-2 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 1640/7 B 0 30.1g 42
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-7 Emperor Mearas Emperor Mearas   [v 7] 2100/4 B 0 g 47
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-5 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2100/8 B 0 20.1g 54
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-4 Lillfax Lillfax   [v 10] 2100/1 D 2 28.2 187
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-3 Odinprinsen Odinprinsen   [v 7] 2100/12 D 3 29.3 163
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-1 Silver Skatt Silver Skatt   [v 6] 2100/1 D 2 19.0 159
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 10] 1640/4 D 3 13.4 861
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-4 Järvsö Börje Järvsö Börje   [v 4] 2140/5 D 0 40.8g 593
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-3 Bravo Navarone Bravo Navarone   [v 10] 2660/5 C 6 14.7 169
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-7 Lillfax Lillfax   [v 10] 2100/3 D 5 28.4 519
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-6 Kalaxy Boko Kalaxy Boko   [v 4] 2100/3 B 0 g 27
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-5 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2100/5 B 2 16.0 35
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-2 Silver Skatt Silver Skatt   [v 6] 2120/10 C 4 23.1 308
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-9 Alpago W.F.* Alpago W.F.*   [h 5] 1640/11 A 5 11.5 48
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-8 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 1640/11 D 5 12.7 1424
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 Titania R.L. Titania R.L.   [s 6] 1640/9 C 5 13.2 486
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-6 Brida Brida   [s 5] 2140/6 B 0 g 22
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-3 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2160/11 C 4 14.4 232
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-8 Moon Zappa Moon Zappa   [s 6] 2660/8 B 5 15.6 96
2021-06-11 2021-06-11 Romme-4 Feel Speed Feel Speed   [s 6] 2160/9 C 5 15.5 407
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-4 Matamoros Matamoros   [v 5] 2640/1 C 2 14.7 95
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-6 Dame Godiva Dame Godiva   [s 5] 2140/7 D 0 17.5 362
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-5 S.G.Faster Iris S.G.Faster Iris   [s 5] 2140/9 B 5 20.5g 15
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-4 Lugo Lugo   [v 4] 1640/10 C 0 g 77
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-6 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/7 D 5 14.4 257
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-2 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 7] 2160/3 D 0 16.9 719
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-5 Fräcke Prins Fräcke Prins   [v 5] 2160/13 A 0 26.5 271
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-3 Pure Islet Pure Islet   [s 5] 2140/4 C 8 17.4 252
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-3 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/14 A 1 14.6 83
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 5] 2140/8 D 5 14.2 682
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-6 Milan Töll Milan Töll   [h 13] 1640/10 C 0 15.2 1504
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-5 Pyssel Pyssel   [v 5] 2160/13 A 0 30.0 501
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2160/11 C 4 15.6 249
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-8 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 6] 2160/9 C 1 18.6 120
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-2 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/5 C 0 g 67
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-7 Trytobeatme Trytobeatme   [s 7] 1640/8 C 0 16.5 298
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-9 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 1640/1 C 5 15.6 293
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 8] 2140/11 D 0 37.5 1023
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Mellby Guava Mellby Guava   [s 6] 2140/15 A str
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-6 Arya Karma Arya Karma   [s 5] 2140/12 D 0 17.0 324
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-2 Trytobeatme Trytobeatme   [s 7] 1640/6 D 4 14.8 545
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-9 S.G.Flying Diaval S.G.Flying Diaval   [v 6] 2140/8 C 0 15.4 256
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-6 Ninja's Queen Ninja's Queen   [s 4] 2140/2 D 4 15.7 291
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 6] 2160/10 C 4 15.4 185
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-7 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 5] 2160/10 D 7 34.5 388
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-2 Eldson Eldson   [v 5] 1660/5 B 0 31.4 66
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 9] 1640/4 D 0 13.9 353
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Edler Edler   [v 5] 2640/7 D 7 16.8 611
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-4 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 2140/6 B str
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-2 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 2640/5 D 0 17.2 508
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 6] 1640/9 A 5 13.5 147
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-7 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 7] 2640/3 D 0 18.1 700
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-1 Normal Capture Normal Capture   [s 5] 1640/2 D 5 15.2 785
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-6 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 4] 1640/5 D 3 17.0 61
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Loveyouecus Loveyouecus   [v 6] 2140/4 D 6 15.8 129
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 11] 2660/6 C 5 31.4 893
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-2 The Blue Lagoon The Blue Lagoon   [s 4] 2140/3 C 2 17.9 90
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-4 Normal Capture Normal Capture   [s 6] 2140/10 C 6 16.7 118
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-10 Hypnotize Hypnotize   [v 4] 2140/2 A 3 17.9 95
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-3 Secret of Joy Secret of Joy   [s 9] 2160/6 B 0 17.9 183
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-1 Goal Digger Goal Digger   [v 5] 2140/6 B 0 19.9 609
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-12 Backwood's Boogie Backwood's Boogie   [s 4] 2140/11 B 6 15.8 161
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-4 Milan Töll Milan Töll   [h 14] 2140/2 C 0 17.2 817
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-3 Normal Capture Normal Capture   [s 6] 2160/13 B str
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-4 Västerbo Pentax Västerbo Pentax   [h 5] 2640/9 D 0 17.7 1323
2023-12-21 2023-12-21 Östersund-7 Borups Anemon Borups Anemon   [s 4] 2140/8 D 4 17.8 782
2023-12-21 2023-12-21 Östersund-4 Wallbase Wallbase   [s 10] 2140/3 D 0 20.5 954
2023-12-21 2023-12-21 Östersund-1 Fantastic Godiva Fantastic Godiva   [v 5] 2160/11 D 4 18.8 940
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-8 Borups Anemon Borups Anemon   [s 4] 1640/4 D 3 16.2 332
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-7 Everest Everest   [s 6] 2160/3 D 7 20.9g 1011
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-8 Didicoy Didicoy   [s 5] 2140/4 C 4 15.1 265
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-3 Deviljas Tor Deviljas Tor   [h 8] 2140/8 D 7 35.6g 1261
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-8 Borups Anemon Borups Anemon   [s 4] 2140/4 D 8 19.5g 206
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-4 Growth Hacker Growth Hacker   [v 6] 1640/8 D 0 20.7 495
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-8 Västerbo Pentax Västerbo Pentax   [h 5] 2640/2 C 2 18.3 38
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-6 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 4] 2140/8 C 5 16.3 75
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-5 Rajadhiraja Rajadhiraja   [v 6] 2140/7 B 0 17.0 170
2023-10-24 2023-10-24 Bergsåker-5 Nicci Boko Nicci Boko   [s 3] 2140/9 D 7 16.4 562
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-8 Nattbris Nattbris   [s 10] 1640/10 D 1 27.0 139
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-6 Yoyo Gel Yoyo Gel   [s 6] 2140/10 D 4 18.2 464
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-4 Wallbase Wallbase   [s 10] 1640/11 D 2 15.2 774
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-2 J.L.'s Annabelle J.L.'s Annabelle   [s 4] 2140/3 D 6 26.7 38
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-9 Orlando Vox Orlando Vox   [v 5] 2140/2 D 3 17.5 103
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-4 Hollywood Trick Hollywood Trick   [v 6] 2140/9 D 0 g 570
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-5 O.P.'s Todde O.P.'s Todde   [v 4] 2140/2 B 0 17.9g 36
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-9 West Wind West Wind   [s 5] 2140/6 C 2 13.7 775
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-2 Spang Vinvar Spang Vinvar   [v 8] 2140/10 D 0 28.8 1011
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-2 Nicci Boko Nicci Boko   [s 3] 2140/10 B 4 20.0g 209
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-7 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 13] 2160/5 D 3 15.4 571
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-6 Growth Hacker Growth Hacker   [v 6] 1640/10 C 0 16.3 375
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-3 Orlando Vox Orlando Vox   [v 5] 2140/6 B 1 17.4 25
2023-10-04 2023-10-04 Solvalla-5 Beau LeVallo Beau LeVallo   [v 5] 2140/1 D 0 14.5 255
2023-09-23 2023-09-23 Solänget-9 Above Ground Above Ground   [v 7] 2160/6 B 2 15.4 110
2023-09-23 2023-09-23 Solänget-8 Unheard Of Unheard Of   [s 10] 1640/5 B 1 14.0 36
2023-09-23 2023-09-23 Solänget-7 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 2140/1 D 0 g 155
2023-09-23 2023-09-23 Solänget-1 Nicci Boko Nicci Boko   [s 3] 2140/6 D 1 20.0 43
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-11 Created by Eve Created by Eve   [v 5] 2140/4 D 5 18.0 233
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-6 Swosh Swosh   [v 4] 2140/9 C 4 15.7 164
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-1 Cloudless Osåfin Cloudless Osåfin   [s 3] 2140/7 C 0 20.3 529
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-3 Ellis Pride Ellis Pride   [v 9] 1640/8 D 0 g 1026
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-7 Trumpie Trumpie   [v 6] 2140/12 B 5 15.6 50
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-5 Splendid Choice Splendid Choice   [v 9] 1640/10 B 3 16.0 60
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-6 Comanches Comanches   [v 5] 1640/3 B 0 14.2 39
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-4 Martinique Decoy* Martinique Decoy*   [h 8] 2140/6 D 2 14.0 54
2023-07-13 2023-07-13 Örebro-5 Beau LeVallo Beau LeVallo   [v 5] 2100/8 B 0 15.4 714
2023-07-01 2023-07-01 Bergsåker-4 Afish Afish   [v 5] 2140/13 C 5 15.7 378
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-7 Västerbo Pentax Västerbo Pentax   [h 5] 2640/2 C 5 15.5 645
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-3 Angus Rice Angus Rice   [v 6] 2140/2 D 0 16.8 333
2023-06-17 2023-06-17 Boden-2 Dikt Drew Dikt Drew   [s 7] 2140/9 B 3 13.7 143
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-7 Beau LeVallo Beau LeVallo   [v 5] 1640/9 A 1 12.1 65
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-5 Power Blaster Power Blaster   [h 6] 2140/10 B 2 13.6 33
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-8 Dikt Drew Dikt Drew   [s 7] 2140/10 D 0 13.8 1533
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-7 Beau LeVallo Beau LeVallo   [v 5] 2640/2 B 5 15.5 87
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-5 Baccarat Time Baccarat Time   [s 4] 2140/1 C 4 15.9 219
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-9 Oryx Håleryd Oryx Håleryd   [v 5] 2140/3 C 0 g 65
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-7 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 7] 1640/7 D 0 15.8 431
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-3 Ellis Pride Ellis Pride   [v 9] 2140/3 C 2 14.3 25
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-2 Afish Afish   [v 5] 2140/4 C 4 14.9 69