V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75


För drygt tre veckor sedan tog Steen Juul, 71, sin tränarseger nummer elva i det danska Derbyt när han styrde in Festival of Speed först &ou..


För drygt tre veckor sedan tog Steen Juul, 71, sin tränarseger nummer elva i det danska Derbyt när han styrde in Festival of Speed först över mål. Den fyraårige hingsten har varit outstanding i den danska kullen, även om segerraden bröts i lördags kväll i Ålborg där det blev galopp från innerspåret bakom bilen.
Men när nestor Juul reser över sundet för att tävla i Sverige är det ofta i angeläget ärende.
– Man tror ju när man anmäler att hästarna är så pass bra att de ska kunna räcka. Sedan vet man ju inte spår och motstånd innan men man anmäler ju när hästarna känns bra och är i form, säger Steen Juul.
– Det är ju tuffare konkurrens i Sverige och jag vet vad som krävs för att de ska räcka där. Nu har vi fyra till start på V86 och där två av dem har bra spår. Jag tycker väl inte att jag har några jätteheta chanser att vinna men man vet ju aldrig. Ett par bra platschanser och eventuella skrällbud kan man väl kalla dem för, fortsätter han.

”Bättre med loppet – och nu blir det barfota runt om”
Steen Juul reser till Åby under onsdagen och börjar med Catch Me A Winner i den inledande avdelningen. Det är en häst med hög segerprocent som nu har ett lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll. 
– 2 Catch Me A Winner (V86-1) gick i ledningen i comebacken och jag använde honom rätt från start för att svara ledningen. Hästen gjorde ett godkänt lopp men det fattades lite i första starten på så länge. Han borde vara betydligt bättre till den här starten och han har känts fin i träningen. Han är hygglig från början utan att vara något raket. Vanligtvis så räcker han i den här klassen som han är i och anledningen till det långa uppehållet är att han hade lite problem med sina framben i våras. Vi kopplade av honom på sommaren när det går som snabbast i loppen och har siktat mot hösten och vintern istället. Han gick med skor senast men nu blir det barfota runt om. Jag tycker inte att han är helt borta, säger Steen Juul.

”Han är stark – den långa distansen en fördel”

Vad säger du om dina övriga tre hästar på V86?
– 3 Farasi Surprise (V86-3)
tillhör snäppet under de bästa fyraåringarna i Danmark. Han var med i derbytuttagningarna utan att kvala in och var sedan femma i Derby Consolation. Senast var han trea på Åby men Peter Ingves tyckte att hästen var lite seg från bakspåret. Han hade ingen riktig feeling att han tog i ordentligt. Nu är det lite tätare starter och det kan vara ett plus och han öppnar normalt. Jag känner till de andra för dåligt men hästen känns okej och är stark så distansen är inga problem. Han gick barfota bak senast och det blir samma igen. Hästen tävlar alltid med skor fram.
– 9 Chablis D.K. (V86-5) har varit borta från tävlandet i drygt tre månader och haft en träningsperiod istället. Han har mest gått ridträning men även ett par sulkyjobb. Hästen känns okej och är stark så den långa distansen är en fördel. Det blir barfota runt om och det är så han brukar tävla.
– 11 F.The Big New (V86-7) vann Consolation till Stoderbyt senast men då gick hon i ledningen och hästen är klart bäst när hon får gå med där framme. Därför är spår elva ett helt iskallt läge för henne. Hästen är i form men jag ligger lågt därifrån och är nöjd med en premie, säger Steen Juul.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-09 2015-11-09 Åby-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 3] 2140/1 4 17.0 86
2015-10-26 2015-10-26 Åby-7 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 3] 2140/3 6 16.5 191
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-7 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2140/4 D 7 19.3 1551
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-3 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2660/2 D 0 18.8 708
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2160/6 C 6 18.5 422
2016-10-13 2016-10-13 Åby-6 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2140/8 D 0 18.9g 864
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-10 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2640/8 C 6 17.3 1239
2016-09-17 2016-09-17 Åby-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2160/10 B 8 18.1 108
2016-04-14 2016-04-14 Åby-4 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 2140/4 C 0 g 296
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-7 Little Old Lady Little Old Lady   [s 3] 2140/1 D str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-7 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 4] 1640/1 D 0 15.1 309
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-6 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/1 D 0 17.9 646
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/7 B 5 18.7 241
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2160/7 D 5 16.2 270
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/1 D 5 18.1 130
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2160/10 D 0 17.4 922
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 1640/5 B 1 15.5 70
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-11 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2160/11 C str
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 1640/7 C 0 15.8 796
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2180/8 B 5 17.5 135
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/10 D 7 16.0 2604
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Quantum Athena Quantum Athena   [s 7] 2140/6 D 8 17.4 191
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Quantum Athena Quantum Athena   [s 7] 2140/10 D 6 15.9 833
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2160/5 C 6 16.5 479
2017-04-12 2017-04-12 Åby-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/1 D 8 16.4 925
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/5 B 4 16.9 258
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2140/4 D 8 16.3 2424
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2640/2 D 6 18.9 552
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2160/6 D 8 18.1g 414
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-1 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 2160/13 D 4 17.5 1751
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 5] 1640/6 D 0 14.8 387
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 6] 2140/4 D 0 18.8 634
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 6] 2140/6 D 0 17.9 1184
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-1 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2140/2 D 7 18.6 557
2019-12-12 2019-12-12 Åby-10 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2140/2 D 6 18.6 806
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2140/11 D 4 19.2 1187
2019-12-02 2019-12-02 Åby-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2140/1 D 6 18.4 1258
2019-11-21 2019-11-21 Åby-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2140/6 D 0 18.7 769
2019-11-06 2019-11-06 Åby-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2160/9 D 0 24.2g 1067
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2160/7 D 0 g 1000
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 5] 2140/9 D 0 21.4g 1313
2020-12-10 2020-12-10 Åby-6 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/8 D 7 17.3 2972
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2140/2 C 5 19.7 416
2020-11-25 2020-11-25 Åby-2 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/7 B 0 17.2 1718
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/13 A 8 19.1 389
2020-10-22 2020-10-22 Åby-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2180/9 B 0 22.2g 658
2020-10-10 2020-10-10 Åby-12 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/4 D 5 15.9 1143
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-4 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2100/15 D str
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2140/2 D 0 g 1153
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-8 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 1640/2 D str
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-4 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/11 D 0 18.3 1148
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2640/1 D str
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/7 C 6 19.6 908
2020-03-10 2020-03-10 Åby-1 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2140/12 C 0 19.2 1475
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/12 C 0 20.3g 1248
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-12 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/6 C 8 18.3 1036
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-8 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2640/2 D 0 18.6 1303
2020-02-01 2020-02-01 Åby-4 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2140/3 D 0 17.8 520
2020-01-23 2020-01-23 Åby-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2140/9 C 6 17.9 1822
2020-01-15 2020-01-15 Åby-2 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2160/10 D 0 19.1g 1072
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2140/12 D 4 17.1 1147
2020-01-02 2020-01-02 Åby-10 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 6] 2180/10 C 6 18.7 543
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-8 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2160/3 B 4 17.3 91
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-8 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2660/15 D 0 16.9 2133
2021-08-12 2021-08-12 Åby-10 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/8 D 0 15.8 762
2021-08-05 2021-08-05 Åby-10 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2160/3 D 7 17.3 778
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-6 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2660/8 D 0 g 3079
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-6 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/1 D 6 17.6 1034
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2660/11 D 7 17.4 2917
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2500/7 B 8 17.4 585
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2160/11 D 6 16.3 535
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/8 D 3 17.2 346
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-10 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2640/9 C 8 18.5 1490
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2100/9 C 0 18.1 1332
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/3 C 6 23.0g 392
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/6 C 0 17.1g 982
2021-04-07 2021-04-07 Åby-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/2 D 7 15.9 1373
2021-03-31 2021-03-31 Åby-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/5 D 0 16.0 1523
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/7 D 0 g 1133
2021-03-11 2021-03-11 Åby-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/3 D 4 17.1 313
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/3 D 0 16.8 484
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/5 C 5 16.1 115
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/2 C 3 17.9 439
2021-02-11 2021-02-11 Åby-5 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2160/4 C 6 16.9 1625
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-7 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/2 D 0 18.1 1228
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-3 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2660/4 D 4 17.6 1571
2021-01-06 2021-01-06 Åby-2 Hot Hot Hot Hot Hot Hot   [v 7] 2140/9 D 0 17.5 572ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se