V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-1 Bogårds Tornado Bogårds Tornado   [v 3] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-4 Cline Cline   [v 5] 2140/6 3 17.3 320
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Cline Cline   [v 5] 2140/10 0 g 466
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-2 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 5] 2140/8 6 18.9 1250
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-11 Cline Cline   [v 5] 1640/1 5 16.3 47
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Edaisy Edaisy   [s 4] 2140/2 7 18.1 683
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-8 Cline Cline   [v 5] 2140/2 str
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 5] 2140/4 0 19.7 669
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 5] 1640/9 0 17.4 1964
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-4 Cline Cline   [v 5] 2160/6 0 g 221
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-9 Cline Cline   [v 6] 2140/2 D str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-4 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2140/2 D 4 16.9 453
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Cline Cline   [v 6] 2640/9 C 0 27.4g 110
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-8 Fonzan Sund Fonzan Sund   [s 7] 2660/8 A 3 17.0 42
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [h 3] 2140/5 D 0 g 36
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-7 Fonzan Sund Fonzan Sund   [s 7] 2140/3 C 4 15.4 279
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Cline Cline   [v 6] 2160/10 C 0 g 445
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 1640/5 D str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Cline Cline   [v 6] 2140/6 C 1 17.6 346
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Drew Gould Drew Gould   [v 7] 1640/5 D 0 22.6 626
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-11 Cline Cline   [v 6] 2148/3 B 0 20.3g 273
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Op's First Girl Op's First Girl   [s 5] 2140/5 D 0 g 253
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-3 Op's First Girl Op's First Girl   [s 5] 2140/6 D 1 14.1 253
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 Cline Cline   [v 6] 2140/2 B 0 g 60
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-9 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 7] 2168/11 A 7 15.3 78
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-9 Cline Cline   [v 6] 2660/11 D 3 18.1 58
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-3 Samantha Frontline Samantha Frontline   [s 5] 1640/8 D 7 16.4 552
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2180/11 B 7 19.8 219
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Cline Cline   [v 6] 2140/11 D 5 18.6g 167
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-3 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 4] 1640/1 D 5 16.9 84
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 Eliax Eliax   [v 5] 1640/9 B 5 16.6 36
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-3 B.A.'s Lucille B.A.'s Lucille   [s 5] 2160/8 C 0 g 428
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-5 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 6] 1660/5 D 0 19.8g 506
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-1 Cline Cline   [v 6] 2140/3 D 0 g 84
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Mattie Mattie   [s 3] 2140/9 A 3 15.9 24
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Global Rebel Global Rebel   [v 6] 2160/5 B 5 17.7 68
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Cline Cline   [v 7] 2140/11 C 0 27.1g 162
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-9 Mellby Don Juan Mellby Don Juan   [v 5] 2640/11 C 3 15.8 73
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-6 Tinder Tinder   [v 6] 2140/2 C 0 g 394
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Adamas Decor Adamas Decor   [v 9] 2640/7 B 5 20.9 106
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Cline Cline   [v 7] 2140/4 C 6 16.7 228
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 Cline Cline   [v 7] 2140/5 C 2 16.6 368
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-11 Cline Cline   [v 7] 2640/6 D 0 g 1244
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-9 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 7] 2140/2 D 0 20.2 835
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 7] 2160/15 D 0 17.7 3907
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 7] 1640/9 D 0 g 1144
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-7 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 5] 2140/2 C 0 17.4g 309
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 Lugnets Citrin Lugnets Citrin   [s 7] 2140/7 D 0 24.4 419
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Op's First Girl Op's First Girl   [s 6] 2140/12 C 6 16.8 499
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Turboy Turboy   [v 6] 2140/5 D 0 g 404
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-7 Turboy Turboy   [v 6] 2140/3 B 2 17.6 99
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 Cline Cline   [v 8] 2160/4 B 6 17.7 401
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Turboy Turboy   [v 6] 2160/11 A 0 18.5 130
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-9 Turboy Turboy   [v 6] 2140/3 B 2 17.5 190
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 4] 2140/11 B 0 17.2 93
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-4 Cline Cline   [v 8] 2140/2 D 5 17.0 197
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Adamas Decor Adamas Decor   [v 10] 2160/5 D 0 17.4 605
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 4] 2160/11 B 4 15.9g 67
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Mellby Entre Mellby Entre   [v 5] 2140/8 B 2 15.9 155
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Mud Memory Mud Memory   [s 6] 1640/10 B 4 16.5 89
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-9 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 6] 2160/9 B 7 16.3 28
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-5 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 5] 2140/5 D 0 15.7 197
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-6 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 4] 2140/1 D 0 g 219
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 4] 2140/8 D 3 15.0 186
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 4] 2140/8 C 6 17.6 51
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 6] 1660/9 C 2 14.9 132
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-4 Adamas Decor Adamas Decor   [v 10] 2140/4 D 5 19.0 534
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Tinder Tinder   [v 7] 2140/5 C 0 g 390
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-10 Turboy Turboy   [v 7] 2140/5 C 2 17.1 297
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-4 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2160/7 D 3 15.5 864
2019-11-29 2019-11-29 Romme-5 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 1640/7 D 5 14.5 567
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-4 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 6] 2140/2 D 0 17.5 462
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 4] 1640/1 B 0 15.2 114
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-10 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2140/3 D 3 14.4 1058
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 4] 2140/10 A 3 16.9 50
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-1 Jacy Boko Jacy Boko   [s 3] 2140/12 D str
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2140/7 C 3 14.9 117
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-9 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 10] 2160/6 C 2 15.0 54
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Chevelle Chevelle   [v 6] 1660/11 A 4 18.1 101
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2180/10 D 3 16.3 198
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 10] 2160/12 C 1 14.7 285
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 4] 2640/1 C 3 16.3 150
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Chevelle Chevelle   [v 6] 2140/6 D 6 1043
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-5 Chevelle Chevelle   [v 6] 1660/8 C 8 21.0g 146
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 5] 2140/6 B 3 14.1 93
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-6 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 10] 2140/12 B 0 g 35
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 10] 2140/8 C str
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-2 Turboy Turboy   [v 7] 2640/12 D 0 17.0 1845
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-3 Turboy Turboy   [v 7] 1640/11 D 0 16.1 349
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Turboy Turboy   [v 7] 2160/8 C 4 21.3 95
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-9 Max Majo Max Majo   [v 10] 2140/4 D 0 22.3 1221
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Barley Sugar Barley Sugar   [v 4] 2140/5 C 0 16.3 75
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Global U.S.A. Global U.S.A.   [s 6] 2140/10 B 1 14.3 37
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Barley Sugar Barley Sugar   [v 4] 2140/2 A 1 14.4 108
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Turboy Turboy   [v 8] 2140/8 D 0 g 792
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 8] 2160/12 B 5 15.4 183
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-8 Turboy Turboy   [v 8] 2660/8 C 0 g 258
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-6 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 7] 2160/11 D 0 16.6 365
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Miss Hugloveyou Miss Hugloveyou   [s 5] 2160/11 C 6 16.7 110
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-4 Miss Hugloveyou Miss Hugloveyou   [s 5] 2140/5 D 3 15.4 212
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-10 Turboy Turboy   [v 8] 2160/5 D 4 17.8 152
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Turboy Turboy   [v 8] 2640/4 D 5 18.1 506
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Turboy Turboy   [v 8] 2160/14 D 0 g 493
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Turboy Turboy   [v 8] 2140/5 D str
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 Turboy Turboy   [v 8] 2140/11 D 4 17.0 324
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-5 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 3] 2140/8 C 1 16.6 197
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-1 Secret Celebration Secret Celebration   [h 3] 2640/4 A 0 22.9g 70
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-9 Secret Celebration Secret Celebration   [h 3] 1660/6 B 1 13.6 78
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-7 Bottnas Future Bottnas Future   [s 6] 1640/8 C 3 14.6 71
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-5 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 3] 2160/11 B 5 16.1 404
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-1 Slipstream Slipstream   [v 3] 2140/12 D 0 23.0 934
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-7 Global at Work Global at Work   [s 5] 2140/8 A 6 15.4 29
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2160/7 B 7 16.3g 62
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2700/11 C 0 13.7 1125
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-3 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2660/11 C 0 15.3 517
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-1 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 3] 2140/3 D 5 17.4 147
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-9 Drew Gould Drew Gould   [v 12] 1640/8 C 0 g 856
2021-06-11 2021-06-11 Solvalla-8 Livi Majesty Livi Majesty   [v 7] 2660/4 A 1 15.2 43
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-9 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2160/10 B 4 14.8 308
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-2 Brionia Brionia   [s 6] 2140/1 D 4 17.4 2278
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 9] 2160/12 C 0 g 422
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 6] 2160/9 B 0 g 88
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-6 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 6] 2140/6 B 5 15.9 209
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 6] 2140/4 B str
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-2 Turboy Turboy   [v 9] 2140/6 C 0 g 263
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 Turboy Turboy   [v 9] 2160/12 D 0 17.4 1520
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-8 Turboy Turboy   [v 9] 2640/11 D 0 g 1621
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-7 Turboy Turboy   [v 9] 2140/5 D 6 15.9 619
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2140/7 C 3 14.3 67
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-3 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2140/10 A 1 16.3 109
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-9 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/11 C str
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-4 Secret Celebration Secret Celebration   [h 4] 2140/3 A 3 14.5 71
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-10 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 1640/2 D 4 13.2 396
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-4 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 1640/7 C 5 14.9 110
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-4 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2640/4 C 0 16.0 227
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-1 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/9 A 0 15.4 175
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-2 Art Nökkve Art Nökkve   [h 11] 2160/7 D 0 27.4g 646
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-9 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/6 C 0 14.9 572
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-9 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2640/8 C 0 16.5 405
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-2 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 1640/5 C 1 13.2 278
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-9 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 1640/2 B 1 13.4 342
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 2140/8 D 0 14.2 1114
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-4 Excellent Liss Excellent Liss   [v 5] 2140/11 B 3 15.6 79
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-8 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 1640/7 C 1 14.0 26
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-3 Iglesias D. Iglesias D.   [v 4] 2140/2 C 2 19.0 98
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-6 Secret Celebration Secret Celebration   [h 4] 2140/6 B 2 13.6 45
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-7 Global Delivery Global Delivery   [s 3] 1640/7 D 0 14.9 501
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 1640/6 C 0 12.7 1785
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-4 Lovely O.O. Lovely O.O.   [s 6] 2140/2 D 0 14.4 578
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-7 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 1640/12 D str
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-2 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 1640/8 C 6 14.8 629
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-1 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2160/8 B 3 15.5 317
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-2 Argentina Broline Argentina Broline   [v 4] 2160/7 D 0 g 1356
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-7 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2140/2 C 2 14.8 355
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-8 Iglesias D. Iglesias D.   [v 4] 2140/6 B 6 21.0 64
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-2 Havbergs Vilma Havbergs Vilma   [s 3] 2140/10 C 4 14.8 513
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-8 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2680/11 D 0 15.8 1383
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-7 Secret Celebration Secret Celebration   [h 4] 2140/5 C 0 g 25
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-8 Global Delivery Global Delivery   [s 3] 2140/5 C 2 14.8 94
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-10 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2140/11 C 6 15.7 164
2022-06-13 2022-06-13 Dannero-5 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 2160/3 C 4 14.4 417
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-4 Secret Celebration Secret Celebration   [h 4] 2140/10 B 1 15.2 33
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-12 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/7 C 3 16.0 199
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-7 Secret Celebration Secret Celebration   [h 4] 2140/3 B 1 13.9 36
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-7 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2640/4 D 3 16.2 886
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-5 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2140/12 A 0 15.8 228
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 2140/8 B 0 15.0 709
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-4 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 1640/5 C 4 13.1 673
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 10] 2140/11 C 0
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-10 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/7 C 2 17.8 196
2022-02-06 2022-02-06 Gävle-1 Can't Catch Me Can't Catch Me   [s 3] 2140/2 C str
2023-12-25 2023-12-25 Umeå-3 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/11 B 2 16.0 33
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-3 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/10 D 2 13.9 291
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-3 Vimo Teddy Vimo Teddy   [v 6] 2140/2 C 0 g 307
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-9 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/1 D 6 14.3 547
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-8 One Chance More One Chance More   [h 4] 2140/5 C 5 15.1 131
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-6 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2640/10 C 8 17.3 213
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-6 Alfred Zonett Alfred Zonett   [v 8] 2140/12 C 6 15.3 83
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-5 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 3] 2140/8 D 2 18.7 120
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-8 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2640/4 C 1 18.3g 41
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-4 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 1640/7 C 2 14.0 206
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-7 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2160/7 D 0 17.3 362
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-3 Gin Makes Me Sin Gin Makes Me Sin   [v 4] 1640/3 C 7 16.5 230
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-7 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2140/3 C str
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-5 Perkins Perkins   [v 4] 2140/2 A 1 14.6 13
2023-10-24 2023-10-24 Bergsåker-1 Load Master Load Master   [v 6] 2140/7 C 5 13.6 121
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-5 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 4] 2140/2 D 5 15.6 107
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-9 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/9 D 6 14.2 499
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-8 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 6] 1640/3 D 0 14.5 978
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-1 Orwar J.C. Orwar J.C.   [v 3] 2140/10 D 0 23.5 422
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-7 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/3 D 7 13.9 251
2023-09-29 2023-09-29 Umeå-2 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 11] 2140/4 D 0 15.3 564
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-9 Zoega Zoega   [s 5] 1640/12 C 0 16.9 659
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-8 Alfred Zonett Alfred Zonett   [v 8] 2140/12 C 0 14.2 122
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-7 Yourshowartist Yourshowartist   [s 6] 2140/8 D 0 16.3 1411
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-6 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2140/7 D 6 15.9 57
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-9 Marisse Marisse   [s 5] 2140/5 C str
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-5 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 11] 2160/11 C 3 14.6 340
2023-08-27 2023-08-27 Dannero-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 11] 2160/10 B str
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-8 Hattusa Hattusa   [s 6] 2140/11 D 0 16.8 643
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-5 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2140/3 C 1 15.7 126
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-2 Numbertwentyone Numbertwentyone   [h 2] 2140/6 C 5 19.3 110
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-3 Yourshowartist Yourshowartist   [s 6] 1640/8 C str
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-6 Vira I.R. Vira I.R.   [s 5] 2140/2 C 0 g 726
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-3 Espanol Espanol   [s 4] 2140/2 C 0 g 380
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-7 Åkmans Anastacia Åkmans Anastacia   [s 7] 1640/1 D 3 14.1 220
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-5 Yourshowartist Yourshowartist   [s 6] 2140/8 D 3 15.6 627
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-4 Alfred Zonett Alfred Zonett   [v 8] 2140/2 C 6 14.2 37
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-6 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/6 C 3 17.2 367
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/3 B 1 13.2 82
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-7 Be Sober Be Sober   [s 4] 1640/5 D 0 g 196
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-8 Vilja T.Y.C. Vilja T.Y.C.   [s 6] 2140/11 B 7 13.6 228
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-9 Alfred Zonett Alfred Zonett   [v 8] 2160/10 A 1 16.2 35
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-6 Judy Mowatt Judy Mowatt   [s 5] 2640/4 C 0 g 492
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-2 Yourshowartist Yourshowartist   [s 6] 2140/5 D 4 17.5 262
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-9 Flybury Am Flybury Am   [v 8] 2160/6 D 7 17.3 598
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-3 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2640/8 B 0 18.2 71
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-9 Listas Aragon Listas Aragon   [v 8] 2140/1 D 5 16.7 234
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-3 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 11] 2140/4 C 5 14.5 140
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-2 Havannah Line Havannah Line   [s 4] 2140/6 C 2 14.4 53
2023-05-06 2023-05-06 Solänget-5 Mellby Glorious Mellby Glorious   [s 8] 1640/3 D 0 17.1 452
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-9 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 7] 2160/11 D 0 18.2 593
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-4 He's a Fox He's a Fox   [v 6] 2160/9 C str
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-5 Havannah Line Havannah Line   [s 4] 2140/5 A 1 15.5 29
2023-04-17 2023-04-17 Bergsåker-7 Iglesias D. Iglesias D.   [v 5] 2140/2 C 5 15.6 202
2023-04-16 2023-04-16 Dannero-6 Baba Korizma Baba Korizma   [s 7] 2160/7 D str
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-7 Baba Korizma Baba Korizma   [s 7] 2140/9 D 0 17.6 376
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-2 My Sweet Shadow My Sweet Shadow   [s 3] 2140/5 D 4 18.8 109
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-7 American Zakke* American Zakke*   [h 5] 2140/6 B 4 17.0 27
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-5 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2140/10 D 0 13.8 833
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-8 Global Dash Global Dash   [v 4] 2140/1 B 5 16.4 28
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-4 Ops Consiva Ops Consiva   [s 7] 2140/9 B 0 23.6g 1006
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-7 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 1640/1 D 3 13.5 130
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-6 Listas Aragon Listas Aragon   [v 8] 2160/11 C 0 g 993
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-8 Secret Celebration Secret Celebration   [h 5] 2140/7 B 6 16.7 150
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-9 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 5] 2160/7 C 1 15.6 103
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-8 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 11] 2140/7 D 0 14.9 874
2024-05-22 2024-05-22 Bergsåker-6 Finally J.M. Finally J.M.   [s 5] 2140/12 D 5 14.7 496
2024-05-21 2024-05-21 Solänget-6 I.D.Gasolin I.D.Gasolin   [v 4] 1640/5 B 2 13.8 66
2024-05-16 2024-05-16 Bergsåker-6 Bogårds Tornado Bogårds Tornado   [v 3] 2160/10 D 6 35.0 335
2024-05-16 2024-05-16 Bergsåker-4 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 6] 2640/2 D 3 14.4 579
2024-05-11 2024-05-11 Umeå-4 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 6] 2140/3 D 0 14.3 364
2024-05-07 2024-05-07 Östersund-10 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 6] 2140/6 D 6 15.0 205
2024-05-07 2024-05-07 Östersund-9 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 4] 2140/7 C 4 16.0 287
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-8 Eagle in Disguise Eagle in Disguise   [v 7] 2140/9 C str
2024-04-26 2024-04-26 Umeå-8 Alfred Zonett Alfred Zonett   [v 9] 2140/9 C 3 15.1 54
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-7 Havannah Line Havannah Line   [s 5] 2140/1 D 0 g 161
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-6 Ängsfanny Ängsfanny   [s 5] 1640/7 B 2 27.5g 193
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-10 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 7] 2140/7 D 0 14.7 1464
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-9 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 4] 2140/3 D 0 73
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-7 Eagle in Disguise Eagle in Disguise   [v 7] 1640/6 D 0 13.6 832
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-5 Iglesias D. Iglesias D.   [v 6] 2140/6 D 0 16.3 204
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-12 Vincent Cheri Vincent Cheri   [v 6] 2140/4 C 2 15.0 182
2024-04-11 2024-04-11 Gävle-8 In Face Smart In Face Smart   [s 6] 1640/11 D 0 23.5g 275
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-6 H.C.'s Crazy Horse H.C.'s Crazy Horse   [v 5] 2140/2 B 1 12.8 75
2024-03-21 2024-03-21 Bergsåker-8 Hypnotize Hypnotize   [v 6] 2640/11 C 6 17.3 219
2024-03-21 2024-03-21 Bergsåker-2 Bogårds Tornado Bogårds Tornado   [v 3] 2140/3 C 4 36.2g 289
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-6 Iglesias D. Iglesias D.   [v 6] 1640/11 B 0 15.7 432
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-1 Bogårds Tornado Bogårds Tornado   [v 3] 2140/2 D 7 36.4 215
2024-02-22 2024-02-22 Bergsåker-9 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 4] 1640/10 B 6 56
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-11 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 6] 2140/10 D 0 14.4 567
2024-01-31 2024-01-31 Bergsåker-6 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 6] 1640/3 C 2 13.2 67
2024-01-31 2024-01-31 Bergsåker-3 Adora Liss Adora Liss   [s 4] 2140/3 C 1 16.1 24
2024-01-21 2024-01-21 Romme-10 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 6] 2140/1 C 2 15.4 95
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-7 Ytowns Dragon Ytowns Dragon   [v 4] 2140/5 C 2 16.9 34
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-2 Orwar J.C. Orwar J.C.   [v 4] 2140/4 D 0 19.0 825
2024-01-06 2024-01-06 Romme-6 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 6] 1640/7 C 7 14.1 69ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se