V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-5 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/7 0 22.5g 62
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-2 Heca's Fighter Heca's Fighter   [v 6] 2140/3 0 18.9 92
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Helga Palema Helga Palema   [s 4] 1640/2 1 13.2 21
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Ace Alabama Ace Alabama   [v 5] 2140/9 5 16.6g 58
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-9 Eachan Rozz Eachan Rozz   [v 6] 2140/7 0 17.8 433
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-8 Heca's Fighter Heca's Fighter   [v 6] 2140/6 2 17.7 154
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-2 Masse C.D. Masse C.D.   [v 6] 2640/5 0 19.2g 394
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Alston Hall Alston Hall   [s 5] 2140/9 str
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-8 Andover Andunder Andover Andunder   [s 4] 2160/9 str
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-5 Vici Amore Vici Amore   [s 7] 2180/14 7 16.7 172
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-3 Masse C.D. Masse C.D.   [v 6] 2140/7 0 15.9 412
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Helga Palema Helga Palema   [s 4] 1640/11 str
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Eachan Rozz Eachan Rozz   [v 6] 2140/5 0 18.3 1512
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-4 Vici Amore Vici Amore   [s 7] 2140/11 6 16.8 966
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-9 Andover Andunder Andover Andunder   [s 4] 2140/3 0 20.3g 617
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-6 Stoms Mia Stoms Mia   [s 5] 1640/5 1 12.6 48
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 4] 2640/3 3 17.2 86
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Al's Bobby Al's Bobby   [v 5] 1640/12 7 14.1 253
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Love Palema Love Palema   [v 5] 2100/10 0 g 155
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-4 Helga Palema Helga Palema   [s 4] 2140/6 1 14.5 37
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-9 Alvena Tarzan Alvena Tarzan   [v 5] 2160/12 0 21.3g 335
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 Eachan Rozz Eachan Rozz   [v 6] 2140/8 0 18.4 289
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-5 Alston Hall Alston Hall   [s 5] 1640/6 1 13.8 29
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-1 Andover Andunder Andover Andunder   [s 4] 2140/1 7 22.3g 1265
2015-10-20 2015-10-20 Åby-2 Stoms Mia Stoms Mia   [s 5] 2640/6 0 g 109
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 4] 2660/6 1 15.7 151
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-6 Bas Hanover Bas Hanover   [h 5] 2140/12 0 15.9 137
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Love Palema Love Palema   [v 5] 2140/6 1 14.5 32
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Stoms Mia Stoms Mia   [s 5] 1640/8 1 12.4 19
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-9 Alfrida Dream Alfrida Dream   [s 5] 2140/4 0 18.5 197
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-7 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 8] 2140/12 3 14.6 142
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Whitehaven Whitehaven   [v 8] 2140/11 0 17.5g 573
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-4 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 6] 2140/12 5 16.6 168
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-3 Sinou's Beauty Sinou's Beauty   [s 4] 2140/1 3 17.9 121
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Pharaon Face Pharaon Face   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 22
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 1640/11 D 6 16.0 54
2016-12-29 2016-12-29 Åby-2 Dollargirl Sisu Dollargirl Sisu   [s 3] 2160/11 C 2 16.9 263
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 3140/5 C 0 16.3 449
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 1640/11 D 6 13.8 444
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Capone Capone   [v 7] 1640/10 C 3 14.0 102
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Milady Amok Milady Amok   [s 3] 2140/12 D 3 17.1g 53
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-9 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2640/10 C 0 g 63
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-7 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 4] 2140/1 C 0 20.4 440
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-1 Winchester Bay Winchester Bay   [v 5] 2160/5 D 6 18.9g 294
2016-11-17 2016-11-17 Åby-5 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 1640/11 D 5 14.8 179
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Pharaon Face Pharaon Face   [v 4] 1640/9 A 1 15.7 28
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2160/9 C 3 18.9 60
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2140/1 C 3 19.9 71
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-7 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2140/7 C 2 15.5 58
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 5] 2160/10 D 7 18.3 950
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Charlie Snix Charlie Snix   [v 9] 2140/2 D 0 20.9 1118
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 5] 2140/9 B str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-3 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 7] 2140/5 B 7 17.7 18
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2160/13 A 0 21.5 60
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 5] 1640/7 C 0 18.1 261
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2160/10 B 6 17.0 116
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Bålsta Palema Bålsta Palema   [v 4] 1640/11 A 1 15.7 16
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 7] 2140/4 D 0 16.5 1199
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Predict Predict   [s 8] 2140/10 D 0 16.6 352
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Wirano Chip Wirano Chip   [v 8] 2140/2 B 2 15.4 113
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Diva Deo Diva Deo   [s 4] 2140/5 C 1 13.3 18
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Frozen Royalty Frozen Royalty   [v 6] 2140/8 B 6 16.6 47
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-5 Jetta Palema Jetta Palema   [s 5] 2140/8 C 7 18.5 56
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Alfas Francais Alfas Francais   [v 6] 2140/5 C 8 18.1 80
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Oktav Broline Oktav Broline   [s 5] 2140/4 D 6 19.0 126
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/4 D 5 18.5 314
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Laddieson Laddieson   [v 6] 2140/3 D 7 20.1 806
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-4 Pharaon Face Pharaon Face   [v 4] 2140/8 A 1 15.0 56
2016-10-13 2016-10-13 Åby-5 Pharaon Face Pharaon Face   [v 4] 1640/9 B 0 12.9 490
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 5] 2140/6 B 0 17.0 309
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Peridot Online Peridot Online   [v 6] 2140/13 B 0 16.6 866
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Shirwan As Shirwan As   [v 5] 2140/5 D 3 14.8 69
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/2 D 0 19.8g 447
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Helga Palema Helga Palema   [s 5] 2140/2 B 2 13.7 35
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Anastasia Anastasia   [s 6] 2140/9 D str
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Holt Palema Holt Palema   [v 5] 2140/7 B 0 15.3 43
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-6 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 5] 1640/1 A 0 15.1 16
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Elita M.I. Elita M.I.   [s 6] 2140/10 C 0 13.9g 142
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-9 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2140/4 D str
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-4 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2140/5 D 0 17.1g 517
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Elita M.I. Elita M.I.   [s 6] 2140/9 D 2 12.1 345
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 2640/5 C 4 16.9 39
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/9 A 6 16.6g 46
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-12 Di Stefano Di Stefano   [h 9] 2160/9 B 0 17.9 341
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-2 Fairytale Road Fairytale Road   [s 6] 1680/7 C 0 14.6 129
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-10 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2160/10 D 6 17.9 781
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 2180/13 A 2 15.4 26
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Fairytale Road Fairytale Road   [s 6] 2140/6 B 8 14.7 67
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 Charlie Snix Charlie Snix   [v 9] 2140/12 D 0 18.0 785
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/7 D 0 17.5g 301
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-5 Torpedo D.K.* Torpedo D.K.*   [v 6] 2140/6 B 1 16.9 27
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 May Wilma May Wilma   [s 7] 2140/6 B 0 22.7g 238
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Sheena Punk Rocker Sheena Punk Rocker   [s 5] 1640/5 B 1 13.3 27
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Super Photogenic Super Photogenic   [v 8] 1609/6 C 0 g 51
2016-05-25 2016-05-25 Åby-3 Ladybug Ladybug   [s 4] 2640/8 C 0 g 218
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Going Young Going Young   [v 8] 2140/12 B 1 15.6 120
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Furyk Furyk   [v 9] 2140/8 B 0 16.5 81
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Orne As Orne As   [v 8] 2140/3 C 8 15.6 81
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-1 Miss Jäger A.C. Miss Jäger A.C.   [s 3] 2140/5 D 0 23.0g 448
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2140/15 A 4 15.2 209
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Djerba Oldeson Djerba Oldeson   [s 6] 2640/8 D 7 17.2 191
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-3 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2180/9 B 4 15.2 177
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Beauty Cash Beauty Cash   [s 5] 1640/9 D 6 15.6 103
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-5 Bear Angus Bear Angus   [v 6] 2140/6 D 0 18.1 575
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-3 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 8] 2140/8 D 0 21.7 1096
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-2 Mill Triss Mill Triss   [s 7] 1640/7 B 6 14.0 126
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-9 Edcorona Edcorona   [s 7] 2140/10 B str
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Beauty Taste Beauty Taste   [s 4] 2140/7 C 0 g 48
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-4 Santana Grif Santana Grif   [h 5] 2140/11 B 5 18.0 36
2016-04-02 2016-04-02 Åby-7 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/9 D 7 18.7 162
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2140/4 C 0 17.9g 98
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2140/6 A 7 16.0g 50
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-8 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2140/4 B 0 16.6 48
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Robins Kompis Robins Kompis   [v 8] 2640/4 B 4 19.4 84
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-6 Helga Palema Helga Palema   [s 5] 2140/14 C 0 g 76
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-4 Bålsta Palema Bålsta Palema   [v 4] 2160/12 A 8 17.2 19
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Bethel Hanover Bethel Hanover   [s 6] 2160/9 A 6 14.8g 57
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Jerns Vendela Jerns Vendela   [s 6] 2140/12 B 5 16.4 59
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-4 High Colours High Colours   [v 5] 2140/10 C 0 21.7g 155
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-2 Nancy L.G. Nancy L.G.   [s 4] 2140/4 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Diva Deo Diva Deo   [s 4] 2160/4 A 1 18.8 17
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-9 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2100/13 A 0 17.4 54
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-8 Aron Palema Aron Palema   [v 4] 2140/9 D str
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-9 After Eight After Eight   [s 3] 2140/5 D 0 20.6g 584
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-6 Gun Palema Gun Palema   [s 3] 2140/2 B 2 17.4 17
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Taste of Legend Taste of Legend   [s 6] 2140/1 D 0 20.8g 131
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-1 Lajsa Lajsa   [s 3] 2140/8 D 0 20.5g 362
2017-11-06 2017-11-06 Åby-2 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 2140/2 C 0 16.9g 652
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Southwind Feji Southwind Feji   [s 4] 2140/4 B 1 13.3 19
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-3 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 8] 2140/8 D 4 15.3 845
2017-09-21 2017-09-21 Åby-2 Sara Palema Sara Palema   [s 3] 2140/10 D 4 16.8 122
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Sharon's Luck Sharon's Luck   [s 4] 2140/7 C 0 g 42
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Omay Southwind Omay Southwind   [s 4] 2140/8 C 2 16.3 32
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 2140/12 D 7 16.8 58
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2140/9 D 0 19.7 80
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-9 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 8] 2140/8 D 0 15.2 810
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Bålsta Palema Bålsta Palema   [v 5] 2140/8 A 1 12.8 32
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-4 Gun Palema Gun Palema   [s 3] 2160/11 D 4 15.0 1082
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-2 Preludio As Preludio As   [v 8] 2140/12 B 5 14.8 91
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-6 Pharaon Face Pharaon Face   [v 5] 1640/1 C 2 11.3 22
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-9 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 2140/8 D 4 16.8 650
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 6] 2140/3 C 5 15.7 73
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Preludio As Preludio As   [v 8] 1640/6 B 5 13.9 85
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-5 Pharaon Face Pharaon Face   [v 5] 2140/3 C 1 15.0 25
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-10 Jullan Palema Jullan Palema   [s 3] 2140/12 C 7 16.1 46
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-9 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 2140/4 D 0 18.0 1297
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Skall Ha Skall Ha   [v 5] 2100/4 D 4 15.3 107
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-9 Pharaon Face Pharaon Face   [v 5] 2609/10 D 5 14.7 177
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Pharaon Face Pharaon Face   [v 5] 2100/3 C 1 14.6 23
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-1 Glory Young Glory Young   [s 4] 2140/2 D 0 g 913
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-9 Pharaon Face Pharaon Face   [v 5] 2100/1 C 2 13.9 20
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-3 Preludio As Preludio As   [v 8] 2140/3 B 0 g 59
2017-02-27 2017-02-27 Axevalla-2 Stoms Mia Stoms Mia   [s 7] 2660/11 C 3 18.0 87
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-7 Helga Palema Helga Palema   [s 6] 2140/12 C 4 17.0 142
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 Laddieson Laddieson   [v 7] 2140/1 D 0 19.0 1248
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-4 Skyhigh Skyhigh   [v 6] 2180/11 C str
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-3 Frozen Royalty Frozen Royalty   [v 7] 2640/11 B 0 g 98
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-1 Preludio As Preludio As   [v 8] 2140/4 B 2 16.0 39
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Helga Palema Helga Palema   [s 6] 2160/9 B 0 g 222
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 1640/4 C 0 g 32
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-8 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 8] 2140/8 D 0 16.6 399
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-5 Online d'Amour Online d'Amour   [v 10] 2140/5 C 4 15.1 233
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-5 Pharaon Face Pharaon Face   [v 5] 1640/8 C 0 13.1 71
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Online d'Amour Online d'Amour   [v 10] 1640/6 D 0 12.1 913
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Diva Deo Diva Deo   [s 5] 2140/13 B 4 14.9 61
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-10 Frozen Royalty Frozen Royalty   [v 7] 2180/12 B 2 17.7 49
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-9 Online d'Amour Online d'Amour   [v 10] 2140/15 D 5 15.8 644
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Stoms Mia Stoms Mia   [s 7] 2140/7 D str
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/5 D 0 g 1458
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/6 D 3 20.1 684
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-10 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 7] 2140/2 D 0 26.4g 1170
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Sir Armani Sir Armani   [v 9] 2140/6 B 0 g 341
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-7 Nah Des Te Nah Des Te   [s 5] 2140/3 B 0 g 60
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Nah Des Te Nah Des Te   [s 5] 2140/12 A 2 16.4 57
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Jejje Palema Jejje Palema   [s 5] 1640/6 A 2 12.0 31
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-3 Ulf Eme Ulf Eme   [v 7] 2140/1 C 6 17.5 126
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/9 D 0 20.4g 452
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-8 Bermuda Snapper Bermuda Snapper   [v 4] 2140/2 D 4 18.6 114
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-7 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 9] 2140/8 B 6 17.7g 78
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-5 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2160/6 C 7 17.7g 768
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-4 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 5] 2140/11 C 4 16.5 270
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Lilly Palema Lilly Palema   [s 3] 1640/2 C 2 14.5 29
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-6 Jullan Palema Jullan Palema   [s 4] 2140/3 C 0
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2160/10 D 6 16.0 277
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Viper Lavec Viper Lavec   [v 5] 2140/9 B 5 14.2 50
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Diva Deo Diva Deo   [s 6] 2660/13 D 6 15.0 207
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-1 Fredric Palema Fredric Palema   [v 3] 2140/7 C 0 18.1 693
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-1 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/9 D 6 15.7 160
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-8 Frozen Royalty Frozen Royalty   [v 8] 2180/15 C 0 16.4 569
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-7 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 1640/11 D 0 g 758
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-7 Ulf Eme Ulf Eme   [v 7] 2140/6 B 7 15.0 250
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Geisha Boko Geisha Boko   [s 5] 2140/1 D 0 19.5g 604
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-3 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/8 D 2 15.9 246
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-1 Duc de Mesangy Duc de Mesangy   [v 5] 2140/10 D 0 19.6 394
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Billy Flynn Billy Flynn   [h 6] 2180/9 C 6 15.1 75
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Bålsta Palema Bålsta Palema   [v 6] 2140/4 B 1 13.8 16
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-4 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2640/1 D 0 18.3 756
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 7] 2140/1 B 3 16.8g 56
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-5 Omay Southwind Omay Southwind   [s 5] 2140/6 C 2 17.7 36
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-7 Melvin Palema Melvin Palema   [v 7] 2140/2 B 8 18.2 101
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/5 D 6 16.1 218
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Fidde Loss Fidde Loss   [v 7] 2140/7 D 2 16.4 489
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-1 Duc de Mesangy Duc de Mesangy   [v 5] 2140/9 C 4 18.4 329
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-7 Super Photogenic Super Photogenic   [v 10] 1660/11 D 5 15.3 28
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 Melvin Palema Melvin Palema   [v 7] 2140/1 A 7 16.7g 23
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Stepping Key Stepping Key   [s 9] 2140/2 B 4 18.0 45
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Lindys Diva Lindys Diva   [s 6] 2140/7 B 5 18.2g 68
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-3 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/11 D 2 17.3 92
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/7 D 6 19.7g 272
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-5 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/7 D 7 17.3 121
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Orne As Orne As   [v 10] 2680/12 D 5 16.2 1031
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-3 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/8 D str
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Lord L.S. Lord L.S.   [v 6] 2640/12 D 0 16.0 170
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Iris Palema Iris Palema   [s 5] 2140/6 B 0 g 56
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-2 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 6] 2140/8 B 4 18.4 117
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-9 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 9] 2140/10 D str
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-9 Dark Chocolate Dark Chocolate   [s 9] 2140/1 D 0 16.7 370
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-5 Bravo Quasi Bravo Quasi   [s 4] 2140/6 C 0 g 515
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Warrego Flow Warrego Flow   [v 4] 2140/9 D 5 18.9 122
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/3 D 0 937
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-7 Alva Palema Alva Palema   [s 4] 1640/10 D str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-8 Gun Palema Gun Palema   [s 5] 2140/12 D 7 14.9g 313
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-9 Rossi Palema Rossi Palema   [v 4] 1640/9 B 0 g 47
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-8 Cadillac Dimanche Cadillac Dimanche   [v 5] 2140/1 D 8 16.6 959
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Orne As Orne As   [v 11] 2100/8 D 7 13.6 733
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Ritzo Ritzo   [v 9] 2140/7 B 0 g 47
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-4 Ikaros di Quattro Ikaros di Quattro   [v 4] 2140/1 C 2 18.0 24
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Lady Palema Lady Palema   [s 4] 2140/13 D 0 14.4 934
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-9 Lady Palema Lady Palema   [s 4] 2160/6 C 4 14.7 141
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-6 Lady Palema Lady Palema   [s 4] 2100/11 A 3 14.6 36
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 Jullan Palema Jullan Palema   [s 5] 2160/9 B 2 14.6 62
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-8 Aurora Palema Aurora Palema   [s 3] 1640/1 C 0 18.0g 152
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-5 Rekord Rune Rekord Rune   [h 6] 2180/11 C 0 g 549
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Bålsta Palema Bålsta Palema   [v 7] 2180/12 C 2 12.8 239
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-5 Nymo Nymo   [v 4] 2140/6 C 0 g 142
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-6 Svecak Palema Svecak Palema   [s 3] 2140/2 C 4 18.4g 176
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-9 Rekord Rune Rekord Rune   [h 6] 1640/9 D 6 12.6 423
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Kattis Palema Kattis Palema   [s 4] 1640/3 A 1 13.5 28
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-2 Tyra Palema Tyra Palema   [s 3] 2160/12 A 3 16.9 30
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-9 Billy Flynn Billy Flynn   [h 7] 2080/5 D 6 13.2 656
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-9 Rekord Rune Rekord Rune   [h 6] 2180/13 C 3 15.5 153
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-5 Nymo Nymo   [v 4] 2140/5 B 0 g 168
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Billy Flynn Billy Flynn   [h 7] 2160/9 B 1 15.3 98
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-7 Rekord Rune Rekord Rune   [h 6] 2140/7 D 3 15.9 139
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2160/4 D 0 g 235
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Alva Palema Alva Palema   [s 4] 2140/12 B 1 16.1 35
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-6 Tyra Palema Tyra Palema   [s 3] 2140/5 B 7 16.4g 302
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-8 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 7] 2140/8 D 0 15.8 702
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-1 Nymo Nymo   [v 4] 2140/1 C 0 g 138
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-5 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 7] 2160/13 C 0 g 1095
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-1 Nymo Nymo   [v 4] 2140/11 C 0 19.2g 174
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-7 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 7] 2140/1 D 2 16.2 94
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-7 Svecak Palema Svecak Palema   [s 3] 2140/10 D 4 18.0 390
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-4 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 8] 2640/3 D 7 17.8 909
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-3 Fredric Palema Fredric Palema   [v 4] 2140/1 C 0 16.9g 38
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 8] 2160/2 D 0 g 235
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-7 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 7] 2140/4 B 6 17.3 177
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Jullan Palema Jullan Palema   [s 5] 2140/1 C 2 14.1 76
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 X.L.Bygg Palema X.L.Bygg Palema   [v 6] 2160/12 C 0 g 341
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-8 Diva Deo Diva Deo   [s 7] 2140/8 B str
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-10 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 7] 2140/5 B 3 17.1 67
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-10 Luna Lovegood Luna Lovegood   [s 7] 2140/3 A 3 19.0 113
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Fredric Palema Fredric Palema   [v 4] 2140/2 A 1 17.4 22
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-4 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 10] 1660/7 D 5 14.5 467
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-1 Ove Palema Ove Palema   [h 2] 2140/8 B 2 18.2 29
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-7 Christer Palema Christer Palema   [v 3] 2140/9 B 3 15.5 264
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-1 Ove Palema Ove Palema   [h 2] 2140/9 C 3 19.4g 74
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-4 Gun Palema Gun Palema   [s 6] 2140/6 D 0 15.6 142
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-9 Guardian Guardian   [v 4] 2640/6 B 1 16.6 37
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-5 Ulla Palema Ulla Palema   [s 3] 2140/2 B 0 18.9g 48
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-1 Symphonic Palema Symphonic Palema   [v 2] 2140/9 C 3 18.4 103
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-4 Gun Palema Gun Palema   [s 6] 1609/12 D 4 12.5 688
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-3 Guardian Guardian   [v 4] 2160/4 C 0 20.0g 253
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 Dream Night Palema Dream Night Palema   [v 6] 1640/5 C str
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-6 Dream Night Palema Dream Night Palema   [v 6] 1640/6 C 1 14.3 46
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-5 Prince Palema Prince Palema   [v 4] 2640/13 A 0 19.4 142
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-4 Guardian Guardian   [v 4] 2160/15 B 4 18.1 692
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-4 Svecak Palema Svecak Palema   [s 4] 2160/8 A 0 16.1g 53
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-10 Ulla Palema Ulla Palema   [s 3] 2160/11 B 0 g 60
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-9 Gun Palema Gun Palema   [s 6] 1609/4 C 4 12.2 71
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2640/12 B 0 g 48
2020-08-20 2020-08-20 Åby-9 Prince Palema Prince Palema   [v 4] 1640/12 B str
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-4 Dream Night Palema Dream Night Palema   [v 6] 1640/9 C 1 13.2 29
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-3 Dream Night Palema Dream Night Palema   [v 6] 2140/6 D 5 13.6 169
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-5 Ulla Palema Ulla Palema   [s 3] 2100/7 B 8 19.2g 63
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-3 Gun Palema Gun Palema   [s 6] 2100/11 C 2 14.1 111
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-3 Gun Palema Gun Palema   [s 6] 2140/9 D 3 14.0 79
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Tiano Tiano   [v 5] 2140/7 C 5 17.4 40
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-8 Explosive News Explosive News   [s 4] 2140/2 A 2 15.5 32
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-2 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 7] 2160/9 D 7 16.2 830
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-6 Prince Palema Prince Palema   [v 4] 1640/5 D 3 12.1 75
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-3 Our Girl Our Girl   [s 5] 2140/9 D 2 15.2 38
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-4 Tyra Palema Tyra Palema   [s 4] 2140/2 C 2 14.8 206
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-1 Ulla Palema Ulla Palema   [s 3] 2140/3 B 1 16.3 58
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-6 Ulla Palema Ulla Palema   [s 3] 2140/5 C 3 18.8g 170
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-4 Prince Palema Prince Palema   [v 4] 2140/8 C 2 14.6 41
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Jullan Palema Jullan Palema   [s 6] 2140/15 C 8 16.6 104
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Prince Palema Prince Palema   [v 4] 2140/8 D 7 15.2 284
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-4 Svecak Palema Svecak Palema   [s 4] 2140/10 B 0 g 89
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-7 Prince Palema Prince Palema   [v 4] 2140/9 D 1 15.4 24
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-8 Orne As Orne As   [v 12] 2100/7 B 5 16.5 99
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-4 Alva Palema Alva Palema   [s 5] 2140/9 C 7 17.4 616
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-10 Ulla Palema Ulla Palema   [s 4] 1640/10 D 0 g 108
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-1 Symphonic Palema Symphonic Palema   [v 3] 2140/1 B 5 19.9 30
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-5 Boke Palema Boke Palema   [v 5] 2140/2 C 8 18.2 45
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-1 Ove Palema Ove Palema   [h 3] 2140/10 C 2 19.1 62
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-9 Gun Palema Gun Palema   [s 7] 2160/7 D 0 16.4 571
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-3 Mellby Jupiter Mellby Jupiter   [v 4] 2140/3 D 3 16.5 201
2022-11-22 2022-11-22 Färjestad-3 Mellby Jupiter Mellby Jupiter   [v 4] 2140/10 D str
2022-10-18 2022-10-18 Axevalla-10 Mellby Jupiter Mellby Jupiter   [v 4] 2640/3 C 3 16.9 798
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-5 Mellby Jupiter Mellby Jupiter   [v 4] 2140/11 D 0 16.5 368
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-8 On Track Fantomen On Track Fantomen   [v 6] 2140/10 C 3 18.1 137ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se