V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-9 Johanna Hall Johanna Hall   [s 5] 2160/11 D

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 5 17.6 293
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2160/8 7 19.4g 85
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 6] 1640/7 0 17.3 985
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/10 6 16.7 262
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 3 17.6 59
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 1640/6 0 16.2 294
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/6 1 17.9 177
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2140/1 0 20.6 139
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2140/8 0 20.4g 463
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 8 22.1g 166
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2640/1 0 g 891
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 0 g 171
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2160/10 0 20.3g 525
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 6] 2140/7 3 16.7 74
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 1640/6 0 15.6g 149
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 7] 2180/10 0 29.4 361
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 4] 1640/7 3 13.3 283
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 9] 2140/3 str
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Marit Udsen Marit Udsen   [s 3] 2140/8 5 18.5 46
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Blue Star Miracle Blue Star Miracle   [s 7] 2140/10 1 15.8 174
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 2140/9 3 17.0 26
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 3] 2160/4 1 34.9 60
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 5] 2160/11 5 16.9 1110
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 3 15.7 186
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 4] 2140/5 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/1 C 3 23.3 198
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 1640/7 B 4 16.0 262
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/2 D 8 15.2 411
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/10 A 4 18.7 235
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2140/6 D 0 748
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/11 C 7 17.3 331
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/10 D 7 15.8 1322
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 5] 2660/13 C 4 19.2 214
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 D 5 19.6 158
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 48
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Evasion Boko Evasion Boko   [s 5] 2140/1 A 3 16.0 27
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/1 D 8 16.3 741
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 2140/2 A 0 16.0 207
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 C str
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/6 A 1 18.0 18
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2640/2 D 5 19.5 140
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 1640/1 D 7 15.7 185
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/9 D 5 18.4 281
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/11 D 5 15.9 841
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 B 3 21.6 118
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/10 D 4 17.5 491
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/3 B 3 15.8 92
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/9 C 4 17.1 94
2016-10-14 2016-10-14 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/2 D 5 14.3 259
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 1640/4 C 6 17.3 70
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Desert Orchid Desert Orchid   [s 5] 1640/11 B 0 16.0 382
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 667
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/15 A 3 18.2 180
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/6 B 4 17.2g 155
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/6 C 3 16.0 237
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/5 C 0 g 186
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 Fast Friend Fast Friend   [h 7] 2140/6 B 0 18.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/8 C 7 18.5g 281
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Toblerone Toblerone   [s 4] 2140/3 D 0 g 200
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2640/2 C 2 16.2 103
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Happy Light Happy Light   [v 5] 2140/1 D 0 17.5 584
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/13 A 0 16.9 528
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 291
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 Go Get'em Gal Go Get'em Gal   [s 5] 2140/6 D 4 17.5 280
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Toblerone Toblerone   [s 4] 2640/11 B 2 17.8 61
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/8 D 2 18.3 168
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 1640/3 A 7 14.5 28
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/4 C 0 17.4 258
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/1 D 6 17.8 509
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 K.A.Online K.A.Online   [v 8] 2140/10 D 3 14.0 612
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/8 C 0 434
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/1 D 4 13.7 172
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/12 C 5 15.4 167
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/14 B 8 19.9 76
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 April Love April Love   [v 9] 2140/9 D 4 15.5 172
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/8 D 6 14.8 268
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/12 D 0 18.7 1178
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/7 D str
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/8 C 4 16.1 85
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/13 C 0 17.9g 905
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Share Market Share Market   [v 3] 2140/5 D 0 21.0g 149
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 7] 1640/12 D 7 14.8 1723
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2160/7 B 0 19.7g 234
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2140/8 A 1 14.0 52
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2140/3 B 1 17.0 20
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Jane's Estell Jane's Estell   [s 4] 2140/3 B 5 18.1g 132
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 In Photo In Photo   [s 6] 2140/2 D 8 18.9 280
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2140/2 D 0 38.6g 108
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 In Photo In Photo   [s 6] 2140/9 D 0 17.2 768
2016-04-16 2016-04-16 Romme-8 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/5 C 6 14.9 452
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/1 C 2 17.4 274
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2180/15 B 0 15.9 362
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Tjasse Tjasse   [v 8] 2140/6 D 8 27.1 457
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/10 C 0 17.3 301
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2640/2 D 0 17.3 556
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/11 C 0 18.7g 793
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/12 C 0 15.8g 144
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/8 B 4 17.6 154
2016-03-18 2016-03-18 Romme-10 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2160/2 C 0 35.9g 158
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Prins Norrgård Prins Norrgård   [h 4] 2140/10 C 6 17.8g 399
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 3] 2140/3 C 5 17.9 234
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 5 16.5 484
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/10 A 5 16.0g 47
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/15 B 6 18.4 233
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2160/6 D 6 18.3 309
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 In Photo In Photo   [s 6] 2160/8 C 2 18.7 106
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Borga Hacker Borga Hacker   [v 4] 2140/3 D 4 18.1 174
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Ron Jeremy Ron Jeremy   [v 6] 1640/6 D 5 14.6 45
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 In Photo In Photo   [s 6] 1640/6 D 3 16.7 152
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 0 17.8g 319
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/8 C 0 19.5g 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 In Photo In Photo   [s 6] 2140/7 D 4 18.1 885
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/5 D 3 17.1 172
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/5 C 3 15.8 78
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 6 17.1 723
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Carmen Miranda Carmen Miranda   [s 8] 2140/6 D 0 19.1 516
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/1 C 0 g 106
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D 0 30.6g 561
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2140/3 D 0 17.8 265
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 1640/4 D str
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/6 B 1 16.2 59
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/10 D 6 15.6 415
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2640/5 D 0 21.2 717
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 1660/11 B 5 14.7 456
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/4 C 0 16.2 308
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 A 8 17.3 124
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-6 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/15 C 3 16.8 354
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Whinny Whinny   [s 9] 2160/5 C 7 20.4 130
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 5 17.8 591
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/7 B 7 16.8 226
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 0 15.0 708
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 3] 2140/10 B 0 20.0 223
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/12 C 0 20.6 488
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Total Darkness Total Darkness   [h 5] 2140/12 D 0 21.2g 665
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 0 20.4 983
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D 6 17.1 499
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 1640/6 B str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/15 C 3 19.9 541
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 3] 2140/1 C 3 21.5 413
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/4 D 0 18.3 583
2017-11-03 2017-11-03 Romme-8 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/3 B 4 15.4 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/4 D 2 16.3 129
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Torö Eldi Torö Eldi   [s 8] 2160/4 D 2 31.2g 108
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 4] 2160/8 A 3 18.8 118
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Share Market Share Market   [v 4] 2140/2 C 0 20.1g 57
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 C 0 21.2g 185
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 4] 2140/7 D 0 23.0g 361
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 466
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/3 C 6 17.0 174
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/2 C 2 16.7 181
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 141
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 5] 2140/4 D 0 g 490
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/4 B 4 19.8 566
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Höstbo Anita Höstbo Anita   [s 3] 2140/1 C 5 39.3g 22
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2140/1 C 7 18.1 328
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 B 0 16.7 2060
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/7 D 0 14.6 643
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/3 D str
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Poppins Poppins   [s 10] 2160/8 D 6 16.8 392
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/6 C 5 18.7 81
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/12 A 0 18.3 86
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/11 A 4 17.3 97
2017-09-15 2017-09-15 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 C 1 17.9 28
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/9 C 4 34.1 321
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Alfons Å. Alfons Å.   [h 5] 2140/8 B str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/2 D 4 18.3 233
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 D 8 15.9g 117
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Julius Leejs Julius Leejs   [v 4] 2140/12 C 0 g 117
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 1640/11 B 0 20.7g 107
2017-08-18 2017-08-18 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/10 C 5 16.6g 53
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 D 7 31.9 1071
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/5 A 3 17.0 21
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-3 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 3180/5 B 2 29.6 117
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/9 C 0 18.5g 517
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/4 D 6 15.8 71
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Jewel Princess Jewel Princess   [s 9] 2160/14 D str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 4 16.4 71
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 2 15.0 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/2 C 2 15.8 61
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/6 D 6 15.1 337
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-8 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 2140/12 D 0 15.0 179
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 New Elegance New Elegance   [v 7] 2640/8 B 2 16.3 51
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 4 16.3 171
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-4 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/7 D 5 17.8 66
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2640/7 D 8 18.3 777
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 6] 1640/7 B 7 17.9g 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Petter Udsen Petter Udsen   [h 4] 2140/13 A 4 16.0 46
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 5] 1640/8 C 6 14.9g 275
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Rossi One Rossi One   [v 5] 2140/10 D 3 18.3g 56
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 5] 2140/4 B 2 15.9g 42
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-1 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/5 D 0 16.3 435
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/5 C 0 16.8 389
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-6 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/9 B 0 17.6 859
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/1 C 4 13.7 281
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Jane's Estell Jane's Estell   [s 5] 2160/8 D 0 g 510
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 C 0 33.4 395
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2640/5 D 2 17.4 84
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Xanthis One Xanthis One   [v 6] 2140/3 B 2 15.5 42
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2640/6 D 0 18.4 252
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/2 C 6 15.4 50
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/9 C str
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/1 C 3 18.2 68
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/8 C 7 17.8g 398
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/11 A str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 1640/6 C 6 33.4 53
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Tina Gel Tina Gel   [s 4] 2640/9 C str
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/1 B 1 15.7 57
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/9 C 7 18.1 1077
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/7 D 0 19.0g 137
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 183
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/7 C 0 17.2g 321
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/11 B 8 20.4g 73
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-7 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/4 D 8 22.0 260
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2640/5 B 8 21.3g 158
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/1 D 0 g 81
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/7 B 7 16.3 271
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 D 6 17.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/4 D 4 17.9 198
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/14 D 4 17.5 588
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2160/9 A 3 15.8 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/6 B 7 18.8g 61
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 2140/4 D 2 14.1 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/4 D 3 15.9 82
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/2 D 0 18.0g 287
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/9 D 6 16.1 131
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/14 C 7 15.6 315
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2640/4 B 1 16.0 461
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 51
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/11 D 1 14.8 335
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 1 17.6 24
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 1107
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/13 A 1 17.7 79
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2160/13 D 0 18.0g 697
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Lord L.S. Lord L.S.   [v 5] 2140/4 C 4 15.9 677
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/7 C 6 16.2 56
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/6 B 0 21.0 84
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 6] 1640/8 C 0 g 469
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 2680/6 D 4 29.5 641
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-3 Tjasse Tjasse   [v 9] 2140/2 D str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2660/7 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/1 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 1640/11 D 1 14.6 131
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 5] 1640/11 C str
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 335
2018-12-07 2018-12-07 Romme-5 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1640/3 D 0 g 952
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/3 C 0 30.7g 139
2018-12-07 2018-12-07 Romme-9 Liam Palema Liam Palema   [v 11] 2160/7 C 0 20.4g 877
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/10 D 8 17.6 644
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2180/6 B 0 g 112
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 4 16.6 533
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/10 C 0 15.2 735
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/5 D 0 13.8 453
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Grott Maja Grott Maja   [s 5] 2140/2 C 8 20.5 298
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 7] 2140/4 D 6 16.6 109
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 2140/3 C 8 15.7 486
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/8 D 7 14.9 606
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/10 D 0 14.0 517
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 17.6 875
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/7 B 0 19.0 158
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 0 14.8 417
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-8 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 1640/12 D 3 15.2 423
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 0 16.0 942
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/8 D 1 13.1 894
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Altfaks Altfaks   [v 7] 1640/8 D str
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C 4 17.5 68
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/8 B str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1660/11 D 0 15.7 432
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/4 D 3 13.4 918
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/1 D 6 16.3 771
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/10 D 0 22.6g 384
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/8 B 2 19.5 74
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 2 18.4 115
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Make Me Young Make Me Young   [v 7] 1640/7 B 0 g 104
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 2140/8 B 0 19.3 304
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/4 C 2 16.5 408
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 0 21.4g 110
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 6] 1660/12 B 0 30.7 133
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/2 C 0 17.2 232
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/2 B 0 18.2 337
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/6 D 3 16.7 78
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/12 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-3 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 1640/2 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/4 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 3 14.3 478
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/12 D 6 17.0 1025
2018-08-31 2018-08-31 Romme-9 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/11 D 2 17.9 801
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/11 B 4 16.6 49
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/8 C 0 18.0 282
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/1 C 7 16.1 125
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/11 D 0 15.6g 657
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Keepondoinit Keepondoinit   [s 6] 2140/9 D 0 17.0 362
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/3 D 0 19.7g 1315
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 2140/7 C 0 17.3 312
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/10 B 4 17.5 147
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/4 C 7 16.7 193
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 C 4 15.9 860
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/9 B 4 15.9 136
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/6 B 4 17.1 210
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Timotejs Godis Timotejs Godis   [s 4] 2140/6 D 3 15.8 144
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/11 C 6 15.8 260
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 7] 2140/7 D 0 21.9 81
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/7 D 6 17.1 105
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 76
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/4 D 0 16.0g 300
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 6] 2660/6 A 0 g 234
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/14 B 6 16.1 179
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/12 B 5 17.1 180
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 2140/2 A 0 g 69
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/3 D 1 18.4 240
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 7] 2140/12 C 4 15.0 140
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/7 C 3 14.4 292
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 5] 2140/10 D 7 15.6 57
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 1660/6 A 0 g 151
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 1640/4 B 7 15.3g 186
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2640/1 D 8 29.9g 93
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 7] 2140/8 C 5 32.7 127
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/9 D 6 15.5 554
2018-04-16 2018-04-16 Romme-1 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 B 3 18.3 31
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Cash Lady* Cash Lady*   [s 4] 2140/8 D 2 15.2 216
2018-04-16 2018-04-16 Romme-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/12 D 6 18.1 620
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Juni Roadrunner Juni Roadrunner   [s 6] 1660/7 B 1 17.0 24
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/1 D 8 29.6g 117
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2140/2 D 0 17.5 158
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/5 B str
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2160/11 B 0 17.1 432
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2160/11 D 6 17.7 653
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/2 B 6 15.3 343
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2660/3 D 4 17.7 3198
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-7 Rally Frans Rally Frans   [v 4] 1640/9 B 0 16.8g 59
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/10 D 7 14.4 722
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Torö Eldi Torö Eldi   [s 9] 2140/1 C 6 31.6 177
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Vijola S. Vijola S.   [s 5] 1640/1 D 0 g 78
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/8 D 0 15.2 550
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2160/9 C 0 g 484
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/10 A 5 18.9 94
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/9 C 0 16.9 641
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/9 B 4 14.8 349
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/12 C str
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/6 C 6 17.6 155
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Van Gogh Z.S. Van Gogh Z.S.   [h 5] 2140/9 A 1 14.8 16
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/8 A 5 16.2 75
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/8 D 4 15.9 961
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 0 g 65
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/2 C 0 g 42
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 7] 2140/12 C 6 15.7 419
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 64
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 B 0 16.7g 70
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2160/11 C str
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/5 D 0 g 1060
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/2 C 0 16.7 234
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/5 C 5 16.4 176
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 4 15.8 502
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2160/5 B 4 15.9 60
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 32.0g 258
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 2140/3 D 3 17.5 192
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/12 B 0 19.3 861
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/6 C 5 13.4 235
2019-09-30 2019-09-30 Romme-4 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/4 D 4 17.2 908
2019-09-30 2019-09-30 Romme-6 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2640/10 B 5 20.5 251
2019-09-30 2019-09-30 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 1640/1 B 0 14.9 57
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/2 C 2 15.4 176
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2160/13 C 0 g 210
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/7 D 4 28.4 401
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2160/14 C 6 16.7 325
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Valentine Heart Valentine Heart   [s 5] 2160/12 B 5 17.5g 64
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 0 14.4 926
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2160/12 B 7 18.3 528
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 1204
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 4] 2140/1 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2140/10 D 5 14.8 632
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/9 C 3 16.0 571
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/13 D 7 16.0 71
2019-08-23 2019-08-23 Romme-4 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/7 D 7 14.9 266
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 1640/2 D 0 13.2 980
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 D 3 14.0 327
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/11 B 7 17.8 465
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2160/12 D 0 17.3 578
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 0 15.7 989
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 1 16.7 265
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Stay With Me Stay With Me   [s 5] 2140/6 C 0 22.1g 771
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2640/4 C 0 g 1374
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 1418
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-12 Vikens Easy Vikens Easy   [v 6] 2160/14 C 0 16.8 965
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/5 D 0 19.0g 235
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/2 D 0 g 297
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1640/1 D 3 13.2 633
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/3 D 4 16.6 670
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/3 C 0 g 95
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 1640/2 D 0 13.8 90
2019-07-19 2019-07-19 Romme-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 9] 1640/8 C 4 30.0 180
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2160/7 B 1 16.4 64
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 La Classica La Classica   [s 4] 1640/10 D 7 15.5 384
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/14 D 0 15.7 468
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-10 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 2140/6 D 0 21.4 553
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/9 D 0 13.2 1068
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/14 C 6 16.0 384
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/8 C 1 16.8 260
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 1660/12 D 0 15.8 1643
2019-06-14 2019-06-14 Romme-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/7 C 6 16.2 112
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 10] 2160/8 C 0 31.8g 461
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/10 D 6 15.5 323
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/12 D 0 15.7g 531
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1660/13 D 3 15.2 879
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 0 20.8g 891
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/8 D 2 16.4 226
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 C 3 15.2 344
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/4 D 8 17.7 593
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2140/10 C 4 16.5g 86
2019-05-10 2019-05-10 Romme-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1640/2 C 7 16.1 718
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/7 D 0 16.5 1034
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-9 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 889
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Mr Bashful Mr Bashful   [v 6] 1640/8 C 0 g 334
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 3 15.6 277
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 2140/8 B 2 17.3 49
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/5 D 5 16.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 D 0 16.8 714
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 L.C. L.C.   [v 6] 2140/6 B 0 17.6 276
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 1640/10 D 5 16.0 672
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/11 C 6 16.8 668
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2140/9 D 8 15.2 562
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/6 B 1 17.3 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 53
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 L.C. L.C.   [v 6] 2140/8 B 6 18.6 163
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/10 D 0 17.5g 438
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2160/10 D 0 18.0 462
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 2140/11 C 0 19.0g 149
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/6 B 0 g 39
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 11] 1660/12 A 8 28.1g 341
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Global Timezon Global Timezon   [s 6] 2140/6 C 4 18.0 128
2019-01-11 2019-01-11 Romme-10 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 1640/3 D str
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 La Classica La Classica   [s 4] 2140/2 C 6 21.8g 106
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 578
2020-12-18 2020-12-18 Romme-3 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2640/2 D 0 g 869
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 1640/5 C 0 16.4 481
2020-12-18 2020-12-18 Romme-8 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/4 D 0 16.2 1319
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-9 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/8 D 0 g 1359
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2140/5 D 0 17.9 777
2020-12-11 2020-12-11 Romme-5 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2140/7 D str
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Let's Go Ernie Let's Go Ernie   [v 6] 2140/5 C 3 14.2 31
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-4 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2640/12 D 0 15.2 949
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 1660/6 D 0 g 1219
2020-11-27 2020-11-27 Romme-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/15 B 3 17.4 273
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 1640/2 C 6 32.1g 293
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/7 D 0 16.4 937
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2160/7 D 6 33.1 817
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 3140/7 D 5 16.5 367
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2160/10 D 2 17.0 1209
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/12 C 7 18.5 344
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/3 D 6 17.1 144
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 5] 1640/5 A 0 30.1g 50
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 10] 2140/4 C 0 17.8 429
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/12 B 2 17.0 73
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2160/14 A 4 34.5 281
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/12 C 4 16.4 101
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-4 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/7 D 0 14.3 1271
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2640/12 B 6 17.0 321
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2140/4 D 6 35.0 314
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/8 A 0 17.5g 72
2020-10-03 2020-10-03 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 10] 2160/3 D 4 14.5 709
2020-09-29 2020-09-29 Romme-5 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 1640/7 B 2 36.7 183
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 4] 1640/10 C 0 14.1g 171
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2140/11 B 2 15.5 822
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-1 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2140/1 C 0 g 291
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/2 C 7 16.2 245
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2140/4 D 0 16.6g 372
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/11 D 7 15.2 754
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/2 D 7 17.3 562
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/3 B str
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/1 D 5 12.6 1716
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/8 B 0 16.5 722
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-6 Super Benny Super Benny   [v 9] 2140/12 C str
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-10 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2140/10 D 0 g 429
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-1 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/10 D 8 18.0 549
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Crane Crane   [v 11] 2160/14 C 8 17.3g 182
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/1 D 0 16.5 764
2020-08-22 2020-08-22 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2160/8 A 3 16.2 232
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/2 C 5 15.1 236
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 8] 1640/5 B 0 g 75
2020-08-14 2020-08-14 Romme-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/8 C 0 g 947
2020-08-14 2020-08-14 Romme-5 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/3 D 5 15.8 488
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2160/10 D 4 30.4 2962
2020-08-05 2020-08-05 Romme-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2140/2 C 7 15.9 474
2020-08-05 2020-08-05 Romme-9 Borking Borking   [v 6] 2140/3 C 0 33.1 303
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/5 D 0 17.9 216
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Kensington Glide Kensington Glide   [v 10] 2140/4 D 7 18.1 576
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2140/3 D 0 30.5 421
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/10 D 4 16.0 1238
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/6 D 7 14.3 2033
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-9 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 1640/12 D 4 15.7 440
2020-07-17 2020-07-17 Romme-7 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/11 C 3 18.0 41
2020-07-17 2020-07-17 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/9 D 6 16.6 595
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 1640/11 D 0 15.7g 1048
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2160/10 D 0 16.0 1082
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Titania I.S. Titania I.S.   [s 6] 2140/6 C 1 16.5 89
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-1 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/12 D 0 16.7 2723
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2160/6 D 0 17.6 1140
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 3140/3 D 0 3014
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/4 D 8 17.9 580
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2140/2 D 0 g 547
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 8] 1640/9 B 7 15.6 479
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2640/11 C 5 16.1 421
2020-06-05 2020-06-05 Romme-2 Björli Frida Björli Frida   [s 5] 2160/14 B 0 31.6g 350
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 10] 2140/4 C 0 g 149
2020-05-27 2020-05-27 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2140/3 D 0 15.7 1613
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/10 C 5 17.6 133
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 6] 1660/9 B 7 14.5 356
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 10] 2140/12 A 5 17.5 288
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 1640/12 D 0 12.8 1612
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2660/15 D 5 16.8 1049
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Viking Gel Viking Gel   [v 5] 1640/5 C 0 29.6g 304
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Rally Frans Rally Frans   [v 6] 2140/11 C 5 17.4 169
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 1640/4 B 6 16.5 332
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2140/6 D 6 14.8 793
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/6 D str
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Tina Gel Tina Gel   [s 7] 2140/1 C 7 15.8 203
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/7 B 6 17.8 134
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/12 B 0 16.0 1361
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Charmören Charmören   [v 5] 2140/12 C 0 16.9 687
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-11 Charmören Charmören   [v 5] 2140/3 D 1 17.3 417
2020-02-21 2020-02-21 Romme-4 La Classica La Classica   [s 5] 2140/1 C 0 19.3 1041
2020-02-21 2020-02-21 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/10 D 0 19.1 1304
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/7 C 5 18.6 541
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/1 D 3 18.5 469
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 7] 2140/4 C 0 17.6 110
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 12] 1640/2 D 0 31.0g 623
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/15 C 6 18.8 649
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2660/8 C 6 17.2 964
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 1640/12 D 0 16.5 1174
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 6] 1660/15 C 5 31.2 1037
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 5] 2160/9 C 6 18.4 173
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-9 Light My Dreams Light My Dreams   [s 8] 2160/6 D 5 16.9 269
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-2 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 7] 2140/5 D 3 16.9 475
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-5 Ersa Frej Ersa Frej   [v 6] 2140/7 C 4 33.4 244
2021-06-19 2021-06-19 Romme-3 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/1 D 6 15.9 345
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-10 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 9] 2140/6 D str
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-4 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/12 B 0 17.5 220
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-8 Honeybooboo Honeybooboo   [s 4] 2140/6 C 8 20.1 135
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 La Classica La Classica   [s 6] 2140/4 B 5 16.3 88
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 6] 2160/10 C 0 34.3g 1394
2021-05-25 2021-05-25 Romme-5 Honeybooboo Honeybooboo   [s 4] 2140/5 D 8 20.3g 68
2021-05-25 2021-05-25 Romme-9 Light My Dreams Light My Dreams   [s 8] 1640/6 D 0 g 287
2021-05-25 2021-05-25 Romme-10 Global Timezon Global Timezon   [s 8] 2140/10 C 0 g 350
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-7 Husar Norrgård Husar Norrgård   [v 5] 2160/8 B 0 22.4g 79
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-2 Ersa Victor Ersa Victor   [v 11] 1640/5 D 0 g 669
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-3 La Classica La Classica   [s 6] 2140/8 A 5 16.3 952
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/2 D 7 15.5 849
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/9 D 0 16.5g 951
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-8 La Classica La Classica   [s 6] 1640/3 D 7 14.5 732
2021-04-24 2021-04-24 Romme-2 Alissa Alissa   [s 6] 2160/6 C 0 36.4 260
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/7 C 5 16.1 290
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-5 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [v 6] 2160/14 A 6 29.4 152
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 Murphys Law Murphys Law   [v 8] 2140/10 C 6 15.5 1094
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 3140/7 B 4 16.7 841
2021-04-09 2021-04-09 Romme-7 Alissa Alissa   [s 6] 1660/13 B 0 38.2g 1066
2021-04-04 2021-04-04 Romme-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2140/1 D 0 16.8 1408
2021-03-26 2021-03-26 Romme-5 Rally Frans Rally Frans   [v 7] 2140/8 D 0 20.4g 181
2021-03-26 2021-03-26 Romme-9 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/7 C 1 16.3 107
2021-03-26 2021-03-26 Romme-11 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2140/1 A 0 18.8g 18
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-3 Love Palema Love Palema   [v 11] 2140/6 C str
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 11] 2140/1 D 8 31.0 721
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-8 La Classica La Classica   [s 6] 2140/6 D 3 17.3 56
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2160/8 D 0 16.4 329
2021-03-19 2021-03-19 Romme-10 Zig Zag Zig Zag   [v 13] 2140/8 D 0 21.6g 633
2021-03-12 2021-03-12 Romme-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/7 C 1 15.9 94
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2160/2 B 2 15.3 31
2021-02-27 2021-02-27 Romme-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2140/4 C 0 15.4 537
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-3 La Classica La Classica   [s 6] 2140/4 D 0 19.5g 356
2021-02-19 2021-02-19 Romme-8 Alan Wadd Alan Wadd   [v 9] 1660/8 D 0 14.5 1338
2021-02-19 2021-02-19 Romme-10 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/2 D 3 17.7 654
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 La Classica La Classica   [s 6] 2140/7 C 1 17.8 360
2021-02-13 2021-02-13 Romme-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 10] 2140/10 D 4 15.8 438
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Global Timezon Global Timezon   [s 8] 2140/4 C 5 17.9 400
2021-02-13 2021-02-13 Romme-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2140/8 B 3 17.0 39
2021-01-15 2021-01-15 Romme-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 5] 2160/7 D 0 16.7 989
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-3 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1660/5 D str
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 5] 2140/6 D 4 15.7 1081
2021-01-08 2021-01-08 Romme-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2640/4 D 0 18.6 1712
2021-01-08 2021-01-08 Romme-7 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 7] 2140/1 D 0 g 967ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se