V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.Faktum är att ingen ens har varit i närheten.Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trav..


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.
Faktum är att ingen ens har varit i närheten.
Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trava en meter på innerspår gör hästens prestation på 1.08,4/1 609 meter i elitloppsloppsförsöket 2017 ännu mer unik.
Men Bold Eagle kunde inte återhämta sig från urladdningen och var sig inte lik som megafavorit i finalen.
Året efter återkom han för revansch, men fälldes av en kritiserad startkalabalik som drog ut på tiden och stressade hästen galopp.
Då meddelade kretsen kring hästen direkt efter loppet att man inte återvänder till Elitloppet.
Snart två år senare har man tänkt om.

På väg att bli vinstrikast genom tiderna
Nu talar nämligen allt för att den svenska travpubliken får en chans till att uppleva fenomenet som står på randen till att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Vid ett besök hos tränaren Sebastian Guarato på dennes träningsanläggning i Normandie inför uppladdningen till söndagens Prix d’Amerique så bekräftar han att man gör en ny satsning mot Solvalla i maj.
- Han har blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver, berättar Sebastien Guarato.
Nioåringen måste givetvis få en inbjudan från Solvalla för att få starta i Elitloppet, men för en häst som tjänat 50 miljoner kronor och har Bold Eagles status torde detta vara en formalitet.

Robin Johansson, Kanal 75


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar ..


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar om två svenska platser i till kallblodsloppen på Vincennes som avgörs 16 och 20 februari.
Dennes baneman från V75 på Bergsåker, Guldtopp, finns bland utmanarna liksom regerande svenska mästarinnan Minelli.
En annan intressant deltagare är segervane Backegubben som återkommer efter fyra månaders vila.
De två främsta hästarna i söndagens lopp, som ingår i GS75-spelet, får chansen att åka till Paris medan de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut 28 januari.

Startlista Uttagningslopp Vincennes
2 140 meter autostart

1 Guli Tor – Rikard N Skoglund (Jan-Olov Persson)
2 Backegubben – Björn Karlsson
3 Sippson – Ulf Eriksson (Lars Rosén)
4 Guli Rubin – Ulf Ohlsson (Jörgen Westholm)
5 Ängsborken – Jimmy Jonsson (Alf Jonsson)
6 Minelli – Jorma Kontio (Anders Hafstad)
7 Guldtopp – Magnus A Djuse (Daniel Wikberg)
8 Tåga Kongen – Tomas Pettersson (Jan-Olov Åberg)
9 Joel Klipp – Per Linderoth (Johan Gunnarsson)
10 Fanny Tabac – Robert Skoglund
Förstapris: 50 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 5 17.6 293
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2160/8 7 19.4g 85
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 6] 1640/7 0 17.3 985
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/10 6 16.7 262
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 3 17.6 59
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 1640/6 0 16.2 294
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/6 1 17.9 177
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2140/1 0 20.6 139
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2140/8 0 20.4g 463
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 8 22.1g 166
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2640/1 0 g 891
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 0 g 171
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2160/10 0 20.3g 525
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 6] 2140/7 3 16.7 74
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 1640/6 0 15.6g 149
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 7] 2180/10 0 29.4 361
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 4] 1640/7 3 13.3 283
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 9] 2140/3 str
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Marit Udsen Marit Udsen   [s 3] 2140/8 5 18.5 46
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Blue Star Miracle Blue Star Miracle   [s 7] 2140/10 1 15.8 174
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 2140/9 3 17.0 26
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 3] 2160/4 1 34.9 60
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 5] 2160/11 5 16.9 1110
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 3 15.7 186
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 4] 2140/5 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/1 C 3 23.3 198
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 1640/7 B 4 16.0 262
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/2 D 8 15.2 411
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/10 A 4 18.7 235
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/11 C 7 17.3 331
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2140/6 D 0 748
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/10 D 7 15.8 1322
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 5] 2660/13 C 4 19.2 214
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 D 5 19.6 158
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 48
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Evasion Boko Evasion Boko   [s 5] 2140/1 A 3 16.0 27
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/1 D 8 16.3 741
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 2140/2 A 0 16.0 207
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 C str
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2640/2 D 5 19.5 140
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 1640/1 D 7 15.7 185
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/6 A 1 18.0 18
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/9 D 5 18.4 281
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/11 D 5 15.9 841
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 B 3 21.6 118
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/3 B 3 15.8 92
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/10 D 4 17.5 491
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/9 C 4 17.1 94
2016-10-14 2016-10-14 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/2 D 5 14.3 259
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 1640/4 C 6 17.3 70
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Desert Orchid Desert Orchid   [s 5] 1640/11 B 0 16.0 382
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 667
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/15 A 3 18.2 180
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/6 B 4 17.2g 155
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/6 C 3 16.0 237
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/5 C 0 g 186
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 Fast Friend Fast Friend   [h 7] 2140/6 B 0 18.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/8 C 7 18.5g 281
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Toblerone Toblerone   [s 4] 2140/3 D 0 g 200
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2640/2 C 2 16.2 103
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Happy Light Happy Light   [v 5] 2140/1 D 0 17.5 584
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/13 A 0 16.9 528
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 291
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 Go Get'em Gal Go Get'em Gal   [s 5] 2140/6 D 4 17.5 280
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Toblerone Toblerone   [s 4] 2640/11 B 2 17.8 61
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/8 D 2 18.3 168
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 1640/3 A 7 14.5 28
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/4 C 0 17.4 258
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/1 D 6 17.8 509
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 K.A.Online K.A.Online   [v 8] 2140/10 D 3 14.0 612
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/8 C 0 434
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/1 D 4 13.7 172
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/12 C 5 15.4 167
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/14 B 8 19.9 76
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 April Love April Love   [v 9] 2140/9 D 4 15.5 172
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/8 D 6 14.8 268
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/7 D str
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/12 D 0 18.7 1178
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/8 C 4 16.1 85
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/13 C 0 17.9g 905
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Share Market Share Market   [v 3] 2140/5 D 0 21.0g 149
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 7] 1640/12 D 7 14.8 1723
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2160/7 B 0 19.7g 234
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2140/8 A 1 14.0 52
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2140/3 B 1 17.0 20
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Jane's Estell Jane's Estell   [s 4] 2140/3 B 5 18.1g 132
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 In Photo In Photo   [s 6] 2140/2 D 8 18.9 280
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2140/2 D 0 38.6g 108
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 In Photo In Photo   [s 6] 2140/9 D 0 17.2 768
2016-04-16 2016-04-16 Romme-8 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/5 C 6 14.9 452
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/10 C 0 17.3 301
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/1 C 2 17.4 274
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2180/15 B 0 15.9 362
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Tjasse Tjasse   [v 8] 2140/6 D 8 27.1 457
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2640/2 D 0 17.3 556
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/11 C 0 18.7g 793
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/12 C 0 15.8g 144
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/8 B 4 17.6 154
2016-03-18 2016-03-18 Romme-10 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2160/2 C 0 35.9g 158
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Prins Norrgård Prins Norrgård   [h 4] 2140/10 C 6 17.8g 399
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 3] 2140/3 C 5 17.9 234
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 5 16.5 484
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/10 A 5 16.0g 47
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2160/6 D 6 18.3 309
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/15 B 6 18.4 233
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 In Photo In Photo   [s 6] 2160/8 C 2 18.7 106
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Borga Hacker Borga Hacker   [v 4] 2140/3 D 4 18.1 174
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Ron Jeremy Ron Jeremy   [v 6] 1640/6 D 5 14.6 45
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 In Photo In Photo   [s 6] 1640/6 D 3 16.7 152
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 0 17.8g 319
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/8 C 0 19.5g 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 In Photo In Photo   [s 6] 2140/7 D 4 18.1 885
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/5 D 3 17.1 172
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/5 C 3 15.8 78
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 6 17.1 723
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Carmen Miranda Carmen Miranda   [s 8] 2140/6 D 0 19.1 516
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/1 C 0 g 106
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D 0 30.6g 561
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2140/3 D 0 17.8 265
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 1640/4 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D str
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/6 B 1 16.2 59
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/10 D 6 15.6 415
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2640/5 D 0 21.2 717
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 1660/11 B 5 14.7 456
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/4 C 0 16.2 308
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 A 8 17.3 124
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-6 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/15 C 3 16.8 354
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Whinny Whinny   [s 9] 2160/5 C 7 20.4 130
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 5 17.8 591
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/7 B 7 16.8 226
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 0 15.0 708
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 3] 2140/10 B 0 20.0 223
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/12 C 0 20.6 488
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Total Darkness Total Darkness   [h 5] 2140/12 D 0 21.2g 665
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 0 20.4 983
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D 6 17.1 499
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 1640/6 B str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/15 C 3 19.9 541
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 3] 2140/1 C 3 21.5 413
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/4 D 0 18.3 583
2017-11-03 2017-11-03 Romme-8 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/3 B 4 15.4 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/4 D 2 16.3 129
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Torö Eldi Torö Eldi   [s 8] 2160/4 D 2 31.2g 108
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 4] 2160/8 A 3 18.8 118
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Share Market Share Market   [v 4] 2140/2 C 0 20.1g 57
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 C 0 21.2g 185
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 4] 2140/7 D 0 23.0g 361
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 466
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/3 C 6 17.0 174
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/2 C 2 16.7 181
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 141
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 5] 2140/4 D 0 g 490
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/4 B 4 19.8 566
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Höstbo Anita Höstbo Anita   [s 3] 2140/1 C 5 39.3g 22
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2140/1 C 7 18.1 328
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 B 0 16.7 2060
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/7 D 0 14.6 643
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/12 A 0 18.3 86
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/3 D str
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Poppins Poppins   [s 10] 2160/8 D 6 16.8 392
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/6 C 5 18.7 81
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/11 A 4 17.3 97
2017-09-15 2017-09-15 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 C 1 17.9 28
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/9 C 4 34.1 321
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Alfons Å. Alfons Å.   [h 5] 2140/8 B str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/2 D 4 18.3 233
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 D 8 15.9g 117
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Julius Leejs Julius Leejs   [v 4] 2140/12 C 0 g 117
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 1640/11 B 0 20.7g 107
2017-08-18 2017-08-18 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/10 C 5 16.6g 53
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 D 7 31.9 1071
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/5 A 3 17.0 21
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-3 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 3180/5 B 2 29.6 117
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/9 C 0 18.5g 517
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/4 D 6 15.8 71
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Jewel Princess Jewel Princess   [s 9] 2160/14 D str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 4 16.4 71
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 2 15.0 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/2 C 2 15.8 61
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/6 D 6 15.1 337
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-8 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 2140/12 D 0 15.0 179
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 New Elegance New Elegance   [v 7] 2640/8 B 2 16.3 51
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 4 16.3 171
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-4 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/7 D 5 17.8 66
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2640/7 D 8 18.3 777
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 6] 1640/7 B 7 17.9g 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Petter Udsen Petter Udsen   [h 4] 2140/13 A 4 16.0 46
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 5] 1640/8 C 6 14.9g 275
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Rossi One Rossi One   [v 5] 2140/10 D 3 18.3g 56
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 5] 2140/4 B 2 15.9g 42
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-1 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/5 D 0 16.3 435
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/5 C 0 16.8 389
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-6 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/9 B 0 17.6 859
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/1 C 4 13.7 281
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 C 0 33.4 395
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2640/5 D 2 17.4 84
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Jane's Estell Jane's Estell   [s 5] 2160/8 D 0 g 510
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Xanthis One Xanthis One   [v 6] 2140/3 B 2 15.5 42
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2640/6 D 0 18.4 252
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/2 C 6 15.4 50
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/9 C str
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/1 C 3 18.2 68
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/8 C 7 17.8g 398
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/11 A str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 1640/6 C 6 33.4 53
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Tina Gel Tina Gel   [s 4] 2640/9 C str
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/1 B 1 15.7 57
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/9 C 7 18.1 1077
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/7 D 0 19.0g 137
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 183
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/7 C 0 17.2g 321
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/11 B 8 20.4g 73
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-7 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/4 D 8 22.0 260
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2640/5 B 8 21.3g 158
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/1 D 0 g 81
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/7 B 7 16.3 271
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 D 6 17.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/4 D 4 17.9 198
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/14 D 4 17.5 588
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2160/9 A 3 15.8 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 2140/4 D 2 14.1 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/4 D 3 15.9 82
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/6 B 7 18.8g 61
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/2 D 0 18.0g 287
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/9 D 6 16.1 131
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/14 C 7 15.6 315
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 51
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/11 D 1 14.8 335
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 1 17.6 24
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2640/4 B 1 16.0 461
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 1107
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/13 A 1 17.7 79
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2160/13 D 0 18.0g 697
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Lord L.S. Lord L.S.   [v 5] 2140/4 C 4 15.9 677
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/7 C 6 16.2 56
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/6 B 0 21.0 84
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 6] 1640/8 C 0 g 469
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-3 Tjasse Tjasse   [v 9] 2140/2 D str
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 2680/6 D 4 29.5 641
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2660/7 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/1 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 1640/11 D 1 14.6 131
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 5] 1640/11 C str
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 335
2018-12-07 2018-12-07 Romme-5 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1640/3 D 0 g 952
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/3 C 0 30.7g 139
2018-12-07 2018-12-07 Romme-9 Liam Palema Liam Palema   [v 11] 2160/7 C 0 20.4g 877
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/10 D 8 17.6 644
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2180/6 B 0 g 112
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 4 16.6 533
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/10 C 0 15.2 735
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/5 D 0 13.8 453
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Grott Maja Grott Maja   [s 5] 2140/2 C 8 20.5 298
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 7] 2140/4 D 6 16.6 109
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 2140/3 C 8 15.7 486
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/8 D 7 14.9 606
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/10 D 0 14.0 517
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 17.6 875
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/7 B 0 19.0 158
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 0 14.8 417
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-8 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 1640/12 D 3 15.2 423
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 0 16.0 942
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/8 D 1 13.1 894
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Altfaks Altfaks   [v 7] 1640/8 D str
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C 4 17.5 68
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/8 B str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1660/11 D 0 15.7 432
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/4 D 3 13.4 918
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/1 D 6 16.3 771
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/10 D 0 22.6g 384
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/8 B 2 19.5 74
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 2 18.4 115
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Make Me Young Make Me Young   [v 7] 1640/7 B 0 g 104
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 2140/8 B 0 19.3 304
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/4 C 2 16.5 408
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 0 21.4g 110
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 6] 1660/12 B 0 30.7 133
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/2 C 0 17.2 232
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/2 B 0 18.2 337
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/6 D 3 16.7 78
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/12 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-3 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 1640/2 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/4 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 3 14.3 478
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/12 D 6 17.0 1025
2018-08-31 2018-08-31 Romme-9 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/11 D 2 17.9 801
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/11 B 4 16.6 49
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/8 C 0 18.0 282
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/1 C 7 16.1 125
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/11 D 0 15.6g 657
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Keepondoinit Keepondoinit   [s 6] 2140/9 D 0 17.0 362
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/3 D 0 19.7g 1315
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 2140/7 C 0 17.3 312
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/10 B 4 17.5 147
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/4 C 7 16.7 193
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 C 4 15.9 860
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/9 B 4 15.9 136
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/6 B 4 17.1 210
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Timotejs Godis Timotejs Godis   [s 4] 2140/6 D 3 15.8 144
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/11 C 6 15.8 260
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 7] 2140/7 D 0 21.9 81
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/7 D 6 17.1 105
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 76
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/4 D 0 16.0g 300
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 6] 2660/6 A 0 g 234
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/14 B 6 16.1 179
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/12 B 5 17.1 180
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 2140/2 A 0 g 69
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/3 D 1 18.4 240
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 7] 2140/12 C 4 15.0 140
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/7 C 3 14.4 292
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 5] 2140/10 D 7 15.6 57
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 1660/6 A 0 g 151
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 1640/4 B 7 15.3g 186
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2640/1 D 8 29.9g 93
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 7] 2140/8 C 5 32.7 127
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/9 D 6 15.5 554
2018-04-16 2018-04-16 Romme-1 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 B 3 18.3 31
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Cash Lady* Cash Lady*   [s 4] 2140/8 D 2 15.2 216
2018-04-16 2018-04-16 Romme-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/12 D 6 18.1 620
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Juni Roadrunner Juni Roadrunner   [s 6] 1660/7 B 1 17.0 24
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/1 D 8 29.6g 117
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2140/2 D 0 17.5 158
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/5 B str
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2160/11 B 0 17.1 432
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2160/11 D 6 17.7 653
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/2 B 6 15.3 343
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2660/3 D 4 17.7 3198
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-7 Rally Frans Rally Frans   [v 4] 1640/9 B 0 16.8g 59
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/10 D 7 14.4 722
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Torö Eldi Torö Eldi   [s 9] 2140/1 C 6 31.6 177
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Vijola S. Vijola S.   [s 5] 1640/1 D 0 g 78
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/8 D 0 15.2 550
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2160/9 C 0 g 484
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/10 A 5 18.9 94
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/9 C 0 16.9 641
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/9 B 4 14.8 349
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/12 C str
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/6 C 6 17.6 155
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Van Gogh Z.S. Van Gogh Z.S.   [h 5] 2140/9 A 1 14.8 16
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/8 A 5 16.2 75
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/8 D 4 15.9 961
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 0 g 65
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/2 C 0 g 42
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 7] 2140/12 C 6 15.7 419
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 64
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 B 0 16.7g 70
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2160/11 C str
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/5 D 0 g 1060
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/2 C 0 16.7 234
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/5 C 5 16.4 176
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 4 15.8 502
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2160/5 B 4 15.9 60
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 32.0g 258
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 2140/3 D 3 17.5 192
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/12 B 0 19.3 861
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/6 C 5 13.4 235
2019-09-30 2019-09-30 Romme-4 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/4 D 4 17.2 908
2019-09-30 2019-09-30 Romme-6 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2640/10 B 5 20.5 251
2019-09-30 2019-09-30 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 1640/1 B 0 14.9 57
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/2 C 2 15.4 176
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2160/13 C 0 g 210
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/7 D 4 28.4 401
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2160/14 C 6 16.7 325
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Valentine Heart Valentine Heart   [s 5] 2160/12 B 5 17.5g 64
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 0 14.4 926
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2160/12 B 7 18.3 528
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 1204
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 4] 2140/1 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2140/10 D 5 14.8 632
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/9 C 3 16.0 571
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/13 D 7 16.0 71
2019-08-23 2019-08-23 Romme-4 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/7 D 7 14.9 266
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 1640/2 D 0 13.2 980
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 D 3 14.0 327
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/11 B 7 17.8 465
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2160/12 D 0 17.3 578
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 0 15.7 989
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 1 16.7 265
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Stay With Me Stay With Me   [s 5] 2140/6 C 0 22.1g 771
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2640/4 C 0 g 1374
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 1418
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-12 Vikens Easy Vikens Easy   [v 6] 2160/14 C 0 16.8 965
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/5 D 0 19.0g 235
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/2 D 0 g 297
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1640/1 D 3 13.2 633
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/3 D 4 16.6 670
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/3 C 0 g 95
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 1640/2 D 0 13.8 90
2019-07-19 2019-07-19 Romme-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 9] 1640/8 C 4 30.0 180
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2160/7 B 1 16.4 64
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 La Classica La Classica   [s 4] 1640/10 D 7 15.5 384
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/14 D 0 15.7 468
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-10 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 2140/6 D 0 21.4 553
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/9 D 0 13.2 1068
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/14 C 6 16.0 384
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/8 C 1 16.8 260
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 1660/12 D 0 15.8 1643
2019-06-14 2019-06-14 Romme-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/7 C 6 16.2 112
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 10] 2160/8 C 0 31.8g 461
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/10 D 6 15.5 323
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/12 D 0 15.7g 531
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1660/13 D 3 15.2 879
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 0 20.8g 891
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/8 D 2 16.4 226
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 C 3 15.2 344
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/4 D 8 17.7 593
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2140/10 C 4 16.5g 86
2019-05-10 2019-05-10 Romme-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1640/2 C 7 16.1 718
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/7 D 0 16.5 1034
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-9 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 889
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Mr Bashful Mr Bashful   [v 6] 1640/8 C 0 g 334
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 3 15.6 277
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 2140/8 B 2 17.3 49
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/5 D 5 16.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 D 0 16.8 714
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 L.C. L.C.   [v 6] 2140/6 B 0 17.6 276
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 1640/10 D 5 16.0 672
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/11 C 6 16.8 668
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2140/9 D 8 15.2 562
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/6 B 1 17.3 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 53
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 L.C. L.C.   [v 6] 2140/8 B 6 18.6 163
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/10 D 0 17.5g 438
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2160/10 D 0 18.0 462
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 2140/11 C 0 19.0g 149
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/6 B 0 g 39
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 11] 1660/12 A 8 28.1g 341
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Global Timezon Global Timezon   [s 6] 2140/6 C 4 18.0 128
2019-01-11 2019-01-11 Romme-10 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 1640/3 D str
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 La Classica La Classica   [s 4] 2140/2 C 6 21.8g 106
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 12] 1640/2 D 0 31.0g 623
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/15 C 6 18.8 649
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2660/8 C 6 17.2 964
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 1640/12 D 0 16.5 1174ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se