V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-20 2024-06-20 Rättvik-2 Västerbo Pompier Västerbo Pompier   [v 6] 2160/10 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 5 17.6 293
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2160/8 7 19.4g 85
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 6] 1640/7 0 17.3 985
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/10 6 16.7 262
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 3 17.6 59
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 1640/6 0 16.2 294
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/6 1 17.9 177
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2140/1 0 20.6 139
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2140/8 0 20.4g 463
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 8 22.1g 166
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2640/1 0 g 891
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 0 g 171
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2160/10 0 20.3g 525
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 6] 2140/7 3 16.7 74
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 1640/6 0 15.6g 149
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 7] 2180/10 0 29.4 361
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 4] 1640/7 3 13.3 283
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 9] 2140/3 str
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Marit Udsen Marit Udsen   [s 3] 2140/8 5 18.5 46
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Blue Star Miracle Blue Star Miracle   [s 7] 2140/10 1 15.8 174
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 2140/9 3 17.0 26
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 3] 2160/4 1 34.9 60
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 5] 2160/11 5 16.9 1110
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 3 15.7 186
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 4] 2140/5 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/1 C 3 23.3 198
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 1640/7 B 4 16.0 262
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/2 D 8 15.2 411
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/10 A 4 18.7 235
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2140/6 D 0 748
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/11 C 7 17.3 331
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/10 D 7 15.8 1322
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 5] 2660/13 C 4 19.2 214
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 D 5 19.6 158
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 48
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Evasion Boko Evasion Boko   [s 5] 2140/1 A 3 16.0 27
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/1 D 8 16.3 741
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 2140/2 A 0 16.0 207
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 C str
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2640/2 D 5 19.5 140
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 1640/1 D 7 15.7 185
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/6 A 1 18.0 18
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/9 D 5 18.4 281
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/11 D 5 15.9 841
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 B 3 21.6 118
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/10 D 4 17.5 491
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/3 B 3 15.8 92
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/9 C 4 17.1 94
2016-10-14 2016-10-14 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/2 D 5 14.3 259
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Desert Orchid Desert Orchid   [s 5] 1640/11 B 0 16.0 382
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 1640/4 C 6 17.3 70
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 667
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/15 A 3 18.2 180
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/6 B 4 17.2g 155
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/6 C 3 16.0 237
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/5 C 0 g 186
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 Fast Friend Fast Friend   [h 7] 2140/6 B 0 18.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/8 C 7 18.5g 281
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Toblerone Toblerone   [s 4] 2140/3 D 0 g 200
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2640/2 C 2 16.2 103
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Happy Light Happy Light   [v 5] 2140/1 D 0 17.5 584
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/13 A 0 16.9 528
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 291
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 Go Get'em Gal Go Get'em Gal   [s 5] 2140/6 D 4 17.5 280
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Toblerone Toblerone   [s 4] 2640/11 B 2 17.8 61
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/8 D 2 18.3 168
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 1640/3 A 7 14.5 28
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/4 C 0 17.4 258
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/1 D 6 17.8 509
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 K.A.Online K.A.Online   [v 8] 2140/10 D 3 14.0 612
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/8 C 0 434
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/1 D 4 13.7 172
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/12 C 5 15.4 167
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/14 B 8 19.9 76
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 April Love April Love   [v 9] 2140/9 D 4 15.5 172
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/8 D 6 14.8 268
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/12 D 0 18.7 1178
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/7 D str
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/8 C 4 16.1 85
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/13 C 0 17.9g 905
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Share Market Share Market   [v 3] 2140/5 D 0 21.0g 149
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2160/7 B 0 19.7g 234
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 7] 1640/12 D 7 14.8 1723
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2140/8 A 1 14.0 52
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2140/3 B 1 17.0 20
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Jane's Estell Jane's Estell   [s 4] 2140/3 B 5 18.1g 132
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 In Photo In Photo   [s 6] 2140/2 D 8 18.9 280
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2140/2 D 0 38.6g 108
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 In Photo In Photo   [s 6] 2140/9 D 0 17.2 768
2016-04-16 2016-04-16 Romme-8 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/5 C 6 14.9 452
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/1 C 2 17.4 274
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2180/15 B 0 15.9 362
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Tjasse Tjasse   [v 8] 2140/6 D 8 27.1 457
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/10 C 0 17.3 301
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2640/2 D 0 17.3 556
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/11 C 0 18.7g 793
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/12 C 0 15.8g 144
2016-03-18 2016-03-18 Romme-10 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2160/2 C 0 35.9g 158
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Prins Norrgård Prins Norrgård   [h 4] 2140/10 C 6 17.8g 399
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 3] 2140/3 C 5 17.9 234
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/8 B 4 17.6 154
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 5 16.5 484
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/10 A 5 16.0g 47
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2160/6 D 6 18.3 309
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/15 B 6 18.4 233
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 In Photo In Photo   [s 6] 2160/8 C 2 18.7 106
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Borga Hacker Borga Hacker   [v 4] 2140/3 D 4 18.1 174
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Ron Jeremy Ron Jeremy   [v 6] 1640/6 D 5 14.6 45
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 In Photo In Photo   [s 6] 1640/6 D 3 16.7 152
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 0 17.8g 319
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/8 C 0 19.5g 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 In Photo In Photo   [s 6] 2140/7 D 4 18.1 885
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/5 D 3 17.1 172
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/5 C 3 15.8 78
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 6 17.1 723
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Carmen Miranda Carmen Miranda   [s 8] 2140/6 D 0 19.1 516
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/1 C 0 g 106
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D 0 30.6g 561
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2140/3 D 0 17.8 265
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 1640/4 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D str
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/6 B 1 16.2 59
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/10 D 6 15.6 415
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2640/5 D 0 21.2 717
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 1660/11 B 5 14.7 456
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/4 C 0 16.2 308
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 A 8 17.3 124
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-6 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/15 C 3 16.8 354
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Whinny Whinny   [s 9] 2160/5 C 7 20.4 130
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 5 17.8 591
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/7 B 7 16.8 226
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 0 15.0 708
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 3] 2140/10 B 0 20.0 223
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/12 C 0 20.6 488
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Total Darkness Total Darkness   [h 5] 2140/12 D 0 21.2g 665
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 0 20.4 983
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D 6 17.1 499
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 1640/6 B str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/15 C 3 19.9 541
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 3] 2140/1 C 3 21.5 413
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/4 D 0 18.3 583
2017-11-03 2017-11-03 Romme-8 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/3 B 4 15.4 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/4 D 2 16.3 129
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Torö Eldi Torö Eldi   [s 8] 2160/4 D 2 31.2g 108
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 4] 2160/8 A 3 18.8 118
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Share Market Share Market   [v 4] 2140/2 C 0 20.1g 57
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 C 0 21.2g 185
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 4] 2140/7 D 0 23.0g 361
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 466
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/3 C 6 17.0 174
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/2 C 2 16.7 181
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 141
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/4 B 4 19.8 566
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Höstbo Anita Höstbo Anita   [s 3] 2140/1 C 5 39.3g 22
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 5] 2140/4 D 0 g 490
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2140/1 C 7 18.1 328
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 B 0 16.7 2060
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/7 D 0 14.6 643
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/12 A 0 18.3 86
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/3 D str
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Poppins Poppins   [s 10] 2160/8 D 6 16.8 392
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/6 C 5 18.7 81
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/11 A 4 17.3 97
2017-09-15 2017-09-15 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 C 1 17.9 28
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/9 C 4 34.1 321
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Alfons Å. Alfons Å.   [h 5] 2140/8 B str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/2 D 4 18.3 233
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 D 8 15.9g 117
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Julius Leejs Julius Leejs   [v 4] 2140/12 C 0 g 117
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 1640/11 B 0 20.7g 107
2017-08-18 2017-08-18 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/10 C 5 16.6g 53
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 D 7 31.9 1071
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/5 A 3 17.0 21
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-3 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 3180/5 B 2 29.6 117
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/9 C 0 18.5g 517
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/4 D 6 15.8 71
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Jewel Princess Jewel Princess   [s 9] 2160/14 D str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 4 16.4 71
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 2 15.0 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/2 C 2 15.8 61
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/6 D 6 15.1 337
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-8 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 2140/12 D 0 15.0 179
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 New Elegance New Elegance   [v 7] 2640/8 B 2 16.3 51
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 4 16.3 171
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-4 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/7 D 5 17.8 66
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2640/7 D 8 18.3 777
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 6] 1640/7 B 7 17.9g 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Petter Udsen Petter Udsen   [h 4] 2140/13 A 4 16.0 46
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 5] 1640/8 C 6 14.9g 275
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Rossi One Rossi One   [v 5] 2140/10 D 3 18.3g 56
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 5] 2140/4 B 2 15.9g 42
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-1 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/5 D 0 16.3 435
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/5 C 0 16.8 389
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-6 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/9 B 0 17.6 859
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/1 C 4 13.7 281
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Jane's Estell Jane's Estell   [s 5] 2160/8 D 0 g 510
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 C 0 33.4 395
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2640/5 D 2 17.4 84
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Xanthis One Xanthis One   [v 6] 2140/3 B 2 15.5 42
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2640/6 D 0 18.4 252
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/9 C str
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/2 C 6 15.4 50
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/1 C 3 18.2 68
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/8 C 7 17.8g 398
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/11 A str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 1640/6 C 6 33.4 53
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Tina Gel Tina Gel   [s 4] 2640/9 C str
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/1 B 1 15.7 57
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/9 C 7 18.1 1077
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/7 D 0 19.0g 137
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 183
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/7 C 0 17.2g 321
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/11 B 8 20.4g 73
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-7 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/4 D 8 22.0 260
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2640/5 B 8 21.3g 158
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/1 D 0 g 81
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/7 B 7 16.3 271
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 D 6 17.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/4 D 4 17.9 198
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/14 D 4 17.5 588
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2160/9 A 3 15.8 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 2140/4 D 2 14.1 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/4 D 3 15.9 82
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/6 B 7 18.8g 61
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/2 D 0 18.0g 287
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/9 D 6 16.1 131
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/14 C 7 15.6 315
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2640/4 B 1 16.0 461
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 51
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/11 D 1 14.8 335
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 1 17.6 24
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 1107
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2160/13 D 0 18.0g 697
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/13 A 1 17.7 79
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Lord L.S. Lord L.S.   [v 5] 2140/4 C 4 15.9 677
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/7 C 6 16.2 56
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/6 B 0 21.0 84
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 6] 1640/8 C 0 g 469
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-3 Tjasse Tjasse   [v 9] 2140/2 D str
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 2680/6 D 4 29.5 641
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2660/7 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 5] 1640/11 C str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 1640/11 D 1 14.6 131
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/1 D str
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 335
2018-12-07 2018-12-07 Romme-9 Liam Palema Liam Palema   [v 11] 2160/7 C 0 20.4g 877
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/3 C 0 30.7g 139
2018-12-07 2018-12-07 Romme-5 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1640/3 D 0 g 952
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/10 D 8 17.6 644
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2180/6 B 0 g 112
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 4 16.6 533
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/5 D 0 13.8 453
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/10 C 0 15.2 735
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/8 D 7 14.9 606
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 2140/3 C 8 15.7 486
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 7] 2140/4 D 6 16.6 109
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Grott Maja Grott Maja   [s 5] 2140/2 C 8 20.5 298
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/10 D 0 14.0 517
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 17.6 875
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/7 B 0 19.0 158
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 0 14.8 417
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-8 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 1640/12 D 3 15.2 423
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 0 16.0 942
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Altfaks Altfaks   [v 7] 1640/8 D str
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/8 D 1 13.1 894
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C 4 17.5 68
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/8 B str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/4 D 3 13.4 918
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1660/11 D 0 15.7 432
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/10 D 0 22.6g 384
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/1 D 6 16.3 771
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Make Me Young Make Me Young   [v 7] 1640/7 B 0 g 104
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 2 18.4 115
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/8 B 2 19.5 74
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/4 C 2 16.5 408
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 2140/8 B 0 19.3 304
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/6 D 3 16.7 78
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/2 B 0 18.2 337
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/2 C 0 17.2 232
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 6] 1660/12 B 0 30.7 133
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 0 21.4g 110
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-3 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 1640/2 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/12 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 3 14.3 478
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/8 C 0 18.0 282
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/11 B 4 16.6 49
2018-08-31 2018-08-31 Romme-9 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/11 D 2 17.9 801
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/12 D 6 17.0 1025
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/1 C 7 16.1 125
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/11 D 0 15.6g 657
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Keepondoinit Keepondoinit   [s 6] 2140/9 D 0 17.0 362
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/3 D 0 19.7g 1315
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/10 B 4 17.5 147
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 2140/7 C 0 17.3 312
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/4 C 7 16.7 193
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/9 B 4 15.9 136
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 C 4 15.9 860
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Timotejs Godis Timotejs Godis   [s 4] 2140/6 D 3 15.8 144
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/6 B 4 17.1 210
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/11 C 6 15.8 260
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 76
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/7 D 6 17.1 105
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 7] 2140/7 D 0 21.9 81
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 6] 2660/6 A 0 g 234
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/4 D 0 16.0g 300
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/14 B 6 16.1 179
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/12 B 5 17.1 180
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/3 D 1 18.4 240
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 2140/2 A 0 g 69
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 1660/6 A 0 g 151
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 5] 2140/10 D 7 15.6 57
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/7 C 3 14.4 292
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 7] 2140/12 C 4 15.0 140
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2640/1 D 8 29.9g 93
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 1640/4 B 7 15.3g 186
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 7] 2140/8 C 5 32.7 127
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/9 D 6 15.5 554
2018-04-16 2018-04-16 Romme-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/12 D 6 18.1 620
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Cash Lady* Cash Lady*   [s 4] 2140/8 D 2 15.2 216
2018-04-16 2018-04-16 Romme-1 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 B 3 18.3 31
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/1 D 8 29.6g 117
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Juni Roadrunner Juni Roadrunner   [s 6] 1660/7 B 1 17.0 24
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2140/2 D 0 17.5 158
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/5 B str
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2160/11 B 0 17.1 432
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2160/11 D 6 17.7 653
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/2 B 6 15.3 343
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-7 Rally Frans Rally Frans   [v 4] 1640/9 B 0 16.8g 59
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2660/3 D 4 17.7 3198
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Torö Eldi Torö Eldi   [s 9] 2140/1 C 6 31.6 177
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/10 D 7 14.4 722
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Vijola S. Vijola S.   [s 5] 1640/1 D 0 g 78
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2160/9 C 0 g 484
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/8 D 0 15.2 550
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/9 B 4 14.8 349
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/9 C 0 16.9 641
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/10 A 5 18.9 94
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/6 C 6 17.6 155
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/12 C str
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Van Gogh Z.S. Van Gogh Z.S.   [h 5] 2140/9 A 1 14.8 16
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/2 C 0 g 42
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 0 g 65
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/8 D 4 15.9 961
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/8 A 5 16.2 75
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 7] 2140/12 C 6 15.7 419
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 64
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 B 0 16.7g 70
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2160/11 C str
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/5 D 0 g 1060
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/2 C 0 16.7 234
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 2140/3 D 3 17.5 192
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 32.0g 258
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2160/5 B 4 15.9 60
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 4 15.8 502
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/5 C 5 16.4 176
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/12 B 0 19.3 861
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/6 C 5 13.4 235
2019-09-30 2019-09-30 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 1640/1 B 0 14.9 57
2019-09-30 2019-09-30 Romme-6 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2640/10 B 5 20.5 251
2019-09-30 2019-09-30 Romme-4 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/4 D 4 17.2 908
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2160/14 C 6 16.7 325
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/7 D 4 28.4 401
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2160/13 C 0 g 210
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/2 C 2 15.4 176
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Valentine Heart Valentine Heart   [s 5] 2160/12 B 5 17.5g 64
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 0 14.4 926
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 4] 2140/1 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 1204
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2160/12 B 7 18.3 528
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/9 C 3 16.0 571
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2140/10 D 5 14.8 632
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/13 D 7 16.0 71
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 1640/2 D 0 13.2 980
2019-08-23 2019-08-23 Romme-4 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/7 D 7 14.9 266
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 D 3 14.0 327
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2160/12 D 0 17.3 578
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/11 B 7 17.8 465
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Stay With Me Stay With Me   [s 5] 2140/6 C 0 22.1g 771
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 1 16.7 265
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 0 15.7 989
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2640/4 C 0 g 1374
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-12 Vikens Easy Vikens Easy   [v 6] 2160/14 C 0 16.8 965
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 1418
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/5 D 0 19.0g 235
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/3 D 4 16.6 670
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1640/1 D 3 13.2 633
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/2 D 0 g 297
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/3 C 0 g 95
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 1640/2 D 0 13.8 90
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2160/7 B 1 16.4 64
2019-07-19 2019-07-19 Romme-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 9] 1640/8 C 4 30.0 180
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-10 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 2140/6 D 0 21.4 553
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/14 D 0 15.7 468
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 La Classica La Classica   [s 4] 1640/10 D 7 15.5 384
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/14 C 6 16.0 384
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/9 D 0 13.2 1068
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/8 C 1 16.8 260
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 1660/12 D 0 15.8 1643
2019-06-14 2019-06-14 Romme-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/7 C 6 16.2 112
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/10 D 6 15.5 323
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 10] 2160/8 C 0 31.8g 461
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/12 D 0 15.7g 531
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1660/13 D 3 15.2 879
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 0 20.8g 891
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/4 D 8 17.7 593
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 C 3 15.2 344
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/8 D 2 16.4 226
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2140/10 C 4 16.5g 86
2019-05-10 2019-05-10 Romme-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1640/2 C 7 16.1 718
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-9 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 889
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/7 D 0 16.5 1034
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 3 15.6 277
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Mr Bashful Mr Bashful   [v 6] 1640/8 C 0 g 334
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 L.C. L.C.   [v 6] 2140/6 B 0 17.6 276
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 D 0 16.8 714
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/5 D 5 16.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 2140/8 B 2 17.3 49
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 1640/10 D 5 16.0 672
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 L.C. L.C.   [v 6] 2140/8 B 6 18.6 163
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 53
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/6 B 1 17.3 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2140/9 D 8 15.2 562
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/11 C 6 16.8 668
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2160/10 D 0 18.0 462
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/10 D 0 17.5g 438
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 2140/11 C 0 19.0g 149
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/6 B 0 g 39
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 11] 1660/12 A 8 28.1g 341
2019-01-11 2019-01-11 Romme-10 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 1640/3 D str
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Global Timezon Global Timezon   [s 6] 2140/6 C 4 18.0 128
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 La Classica La Classica   [s 4] 2140/2 C 6 21.8g 106
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/8 D 0 17.1 578
2020-12-18 2020-12-18 Romme-8 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/4 D 0 16.2 1319
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 1640/5 C 0 16.4 481
2020-12-18 2020-12-18 Romme-3 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2640/2 D 0 g 869
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-9 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/8 D 0 g 1359
2020-12-11 2020-12-11 Romme-5 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2140/7 D str
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2140/5 D 0 17.9 777
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Let's Go Ernie Let's Go Ernie   [v 6] 2140/5 C 3 14.2 31
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-4 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2640/12 D 0 15.2 949
2020-11-27 2020-11-27 Romme-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/15 B 3 17.4 273
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 1660/6 D 0 g 1219
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 1640/2 C 6 32.1g 293
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/7 D 0 16.4 937
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2160/7 D 6 33.1 817
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 3140/7 D 5 16.5 367
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2160/10 D 2 17.0 1209
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/12 B 2 17.0 73
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 10] 2140/4 C 0 17.8 429
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 5] 1640/5 A 0 30.1g 50
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/3 D 6 17.1 144
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/12 C 7 18.5 344
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2160/14 A 4 34.5 281
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/12 C 4 16.4 101
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-4 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/7 D 0 14.3 1271
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2640/12 B 6 17.0 321
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2140/4 D 6 35.0 314
2020-10-03 2020-10-03 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 10] 2160/3 D 4 14.5 709
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/8 A 0 17.5g 72
2020-09-29 2020-09-29 Romme-5 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 1640/7 B 2 36.7 183
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2140/11 B 2 15.5 822
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 4] 1640/10 C 0 14.1g 171
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-1 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2140/1 C 0 g 291
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/2 C 7 16.2 245
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/11 D 7 15.2 754
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2140/4 D 0 16.6g 372
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/3 B str
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/2 D 7 17.3 562
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/1 D 5 12.6 1716
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-10 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2140/10 D 0 g 429
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-6 Super Benny Super Benny   [v 9] 2140/12 C str
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/8 B 0 16.5 722
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/1 D 0 16.5 764
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Crane Crane   [v 11] 2160/14 C 8 17.3g 182
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-1 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/10 D 8 18.0 549
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/2 C 5 15.1 236
2020-08-22 2020-08-22 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2160/8 A 3 16.2 232
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 8] 1640/5 B 0 g 75
2020-08-14 2020-08-14 Romme-5 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/3 D 5 15.8 488
2020-08-14 2020-08-14 Romme-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/8 C 0 g 947
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2160/10 D 4 30.4 2962
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Kensington Glide Kensington Glide   [v 10] 2140/4 D 7 18.1 576
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/5 D 0 17.9 216
2020-08-05 2020-08-05 Romme-9 Borking Borking   [v 6] 2140/3 C 0 33.1 303
2020-08-05 2020-08-05 Romme-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2140/2 C 7 15.9 474
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2140/3 D 0 30.5 421
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-9 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 1640/12 D 4 15.7 440
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/6 D 7 14.3 2033
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/10 D 4 16.0 1238
2020-07-17 2020-07-17 Romme-7 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/11 C 3 18.0 41
2020-07-17 2020-07-17 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/9 D 6 16.6 595
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2160/10 D 0 16.0 1082
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 1640/11 D 0 15.7g 1048
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Titania I.S. Titania I.S.   [s 6] 2140/6 C 1 16.5 89
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 3140/3 D 0 3014
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2160/6 D 0 17.6 1140
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-1 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/12 D 0 16.7 2723
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2640/11 C 5 16.1 421
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 8] 1640/9 B 7 15.6 479
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2140/2 D 0 g 547
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/4 D 8 17.9 580
2020-06-05 2020-06-05 Romme-2 Björli Frida Björli Frida   [s 5] 2160/14 B 0 31.6g 350
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/10 C 5 17.6 133
2020-05-27 2020-05-27 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2140/3 D 0 15.7 1613
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 10] 2140/4 C 0 g 149
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 6] 1660/9 B 7 14.5 356
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 10] 2140/12 A 5 17.5 288
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 1640/12 D 0 12.8 1612
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2660/15 D 5 16.8 1049
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Viking Gel Viking Gel   [v 5] 1640/5 C 0 29.6g 304
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 1640/4 B 6 16.5 332
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Rally Frans Rally Frans   [v 6] 2140/11 C 5 17.4 169
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2140/6 D 6 14.8 793
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/7 B 6 17.8 134
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Tina Gel Tina Gel   [s 7] 2140/1 C 7 15.8 203
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/6 D str
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/12 B 0 16.0 1361
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Charmören Charmören   [v 5] 2140/12 C 0 16.9 687
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-11 Charmören Charmören   [v 5] 2140/3 D 1 17.3 417
2020-02-21 2020-02-21 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/10 D 0 19.1 1304
2020-02-21 2020-02-21 Romme-4 La Classica La Classica   [s 5] 2140/1 C 0 19.3 1041
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/1 D 3 18.5 469
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/7 C 5 18.6 541
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 7] 2140/4 C 0 17.6 110
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/15 C 6 18.8 649
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 12] 1640/2 D 0 31.0g 623
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 1640/12 D 0 16.5 1174
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2660/8 C 6 17.2 964
2021-12-28 2021-12-28 Romme-2 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/7 B 3 16.7 535
2021-11-09 2021-11-09 Romme-12 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 6] 1660/7 C 5 17.1 371
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-6 Vo'via Vo'via   [v 7] 2160/2 D 6 18.8 949
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-4 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 9] 2180/10 D 4 15.1 906
2021-10-15 2021-10-15 Romme-6 Louise Louise   [s 6] 2140/1 D 0 17.7g 504
2021-10-15 2021-10-15 Romme-5 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 9] 1660/8 D 0 15.3 1314
2021-10-08 2021-10-08 Romme-5 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 10] 2140/5 D 5 14.2 805
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-10 Johanna Hall Johanna Hall   [s 5] 2160/2 C 6 18.2 224
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-8 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2160/4 C 6 18.1 382
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 11] 2160/12 D 0 17.6 819
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-7 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 9] 2140/4 D 0 g 102
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-4 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 5] 1640/8 B 1 15.2 88
2021-08-23 2021-08-23 Romme-6 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2640/4 C 6 17.1 124
2021-08-23 2021-08-23 Romme-2 Love Palema Love Palema   [v 11] 2160/5 C 0 15.7 930
2021-08-16 2021-08-16 Romme-6 Massaj Käll Massaj Käll   [v 5] 2140/4 C 0 16.7 437
2021-08-16 2021-08-16 Romme-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 11] 1640/7 D 0 g 1796
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-9 Johanna Hall Johanna Hall   [s 5] 2160/11 D 0 g 1715
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-9 Light My Dreams Light My Dreams   [s 8] 2160/6 D 5 16.9 269
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 5] 2160/9 C 6 18.4 173
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 6] 1660/15 C 5 31.2 1037
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-5 Ersa Frej Ersa Frej   [v 6] 2140/7 C 4 33.4 244
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-2 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 7] 2140/5 D 3 16.9 475
2021-06-19 2021-06-19 Romme-3 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/1 D 6 15.9 345
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-10 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 9] 2140/6 D str
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 La Classica La Classica   [s 6] 2140/4 B 5 16.3 88
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-8 Honeybooboo Honeybooboo   [s 4] 2140/6 C 8 20.1 135
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-4 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/12 B 0 17.5 220
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 6] 2160/10 C 0 34.3g 1394
2021-05-25 2021-05-25 Romme-10 Global Timezon Global Timezon   [s 8] 2140/10 C 0 g 350
2021-05-25 2021-05-25 Romme-9 Light My Dreams Light My Dreams   [s 8] 1640/6 D 0 g 287
2021-05-25 2021-05-25 Romme-5 Honeybooboo Honeybooboo   [s 4] 2140/5 D 8 20.3g 68
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-7 Husar Norrgård Husar Norrgård   [v 5] 2160/8 B 0 22.4g 79
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/9 D 0 16.5g 951
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/2 D 7 15.5 849
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-3 La Classica La Classica   [s 6] 2140/8 A 5 16.3 952
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-2 Ersa Victor Ersa Victor   [v 11] 1640/5 D 0 g 669
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-8 La Classica La Classica   [s 6] 1640/3 D 7 14.5 732
2021-04-24 2021-04-24 Romme-2 Alissa Alissa   [s 6] 2160/6 C 0 36.4 260
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/7 C 5 16.1 290
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-5 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [v 6] 2160/14 A 6 29.4 152
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 Murphys Law Murphys Law   [v 8] 2140/10 C 6 15.5 1094
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 3140/7 B 4 16.7 841
2021-04-09 2021-04-09 Romme-7 Alissa Alissa   [s 6] 1660/13 B 0 38.2g 1066
2021-04-04 2021-04-04 Romme-7 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2140/1 D 0 16.8 1408
2021-03-26 2021-03-26 Romme-11 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2140/1 A 0 18.8g 18
2021-03-26 2021-03-26 Romme-9 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2140/7 C 1 16.3 107
2021-03-26 2021-03-26 Romme-5 Rally Frans Rally Frans   [v 7] 2140/8 D 0 20.4g 181
2021-03-19 2021-03-19 Romme-10 Zig Zag Zig Zag   [v 13] 2140/8 D 0 21.6g 633
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 2160/8 D 0 16.4 329
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-8 La Classica La Classica   [s 6] 2140/6 D 3 17.3 56
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 11] 2140/1 D 8 31.0 721
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-3 Love Palema Love Palema   [v 11] 2140/6 C str
2021-03-12 2021-03-12 Romme-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/7 C 1 15.9 94
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2160/2 B 2 15.3 31
2021-02-27 2021-02-27 Romme-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2140/4 C 0 15.4 537
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-3 La Classica La Classica   [s 6] 2140/4 D 0 19.5g 356
2021-02-19 2021-02-19 Romme-10 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/2 D 3 17.7 654
2021-02-19 2021-02-19 Romme-8 Alan Wadd Alan Wadd   [v 9] 1660/8 D 0 14.5 1338
2021-02-13 2021-02-13 Romme-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 7] 2140/8 B 3 17.0 39
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Global Timezon Global Timezon   [s 8] 2140/4 C 5 17.9 400
2021-02-13 2021-02-13 Romme-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 10] 2140/10 D 4 15.8 438
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 La Classica La Classica   [s 6] 2140/7 C 1 17.8 360
2021-01-15 2021-01-15 Romme-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 5] 2160/7 D 0 16.7 989
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 5] 2140/6 D 4 15.7 1081
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-3 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1660/5 D str
2021-01-08 2021-01-08 Romme-7 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 7] 2140/1 D 0 g 967
2021-01-08 2021-01-08 Romme-4 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 7] 2640/4 D 0 18.6 1712
2022-10-21 2022-10-21 Romme-8 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 8] 2160/8 D 0 15.6 1581
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-8 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2140/8 D 0 22.3 686
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-7 Gårandå Gårandå   [v 4] 2140/11 B 2 17.2 42
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-4 Borking Borking   [v 8] 2200/12 B 0 32.8 482
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-3 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 10] 2140/6 D 0 18.1 589
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-9 Vo'via Vo'via   [v 8] 1640/11 D 0 15.2 2364
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 12] 2160/9 D 6 29.5 112
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-5 Christer Christer   [v 7] 2140/7 D 3 14.5 393
2022-09-03 2022-09-03 Romme-9