V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Let's Go Ernie Let's Go Ernie   [v 6] 2140/5 C

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 5 17.6 293
2015-12-18 2015-12-18 Romme-12 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2160/8 7 19.4g 85
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 6] 1640/7 0 17.3 985
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/10 6 16.7 262
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 3 17.6 59
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 1640/6 0 16.2 294
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/6 1 17.9 177
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2140/1 0 20.6 139
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 8] 2140/8 0 20.4g 463
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 3] 2140/8 8 22.1g 166
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2640/1 0 g 891
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Keepondoinit Keepondoinit   [s 3] 2140/2 0 g 171
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 6] 2140/7 3 16.7 74
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 1640/6 0 15.6g 149
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Richbymistake Richbymistake   [v 5] 2160/10 0 20.3g 525
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 7] 2180/10 0 29.4 361
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 4] 1640/7 3 13.3 283
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-5 Zenita H.* Zenita H.*   [s 9] 2140/3 str
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-2 Marit Udsen Marit Udsen   [s 3] 2140/8 5 18.5 46
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 Blue Star Miracle Blue Star Miracle   [s 7] 2140/10 1 15.8 174
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 6] 2140/9 3 17.0 26
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 3] 2160/4 1 34.9 60
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 5] 2160/11 5 16.9 1110
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 4] 2140/1 3 15.7 186
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 4] 2140/5 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/1 C 3 23.3 198
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 1640/7 B 4 16.0 262
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/2 D 8 15.2 411
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/10 A 4 18.7 235
2016-11-18 2016-11-18 Romme-11 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2140/6 D 0 748
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/11 C 7 17.3 331
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/10 D 7 15.8 1322
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 5] 2660/13 C 4 19.2 214
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 D 5 19.6 158
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 48
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Evasion Boko Evasion Boko   [s 5] 2140/1 A 3 16.0 27
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/1 D 8 16.3 741
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Zig Zag Zig Zag   [v 8] 2140/2 A 0 16.0 207
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2160/12 C str
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-7 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2640/2 D 5 19.5 140
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Face the Question* Face the Question*   [v 8] 1640/1 D 7 15.7 185
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/6 A 1 18.0 18
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/9 D 5 18.4 281
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/11 D 5 15.9 841
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 B 3 21.6 118
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/10 D 4 17.5 491
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/3 B 3 15.8 92
2016-10-14 2016-10-14 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/9 C 4 17.1 94
2016-10-14 2016-10-14 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 7] 1640/2 D 5 14.3 259
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 1640/4 C 6 17.3 70
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Desert Orchid Desert Orchid   [s 5] 1640/11 B 0 16.0 382
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 667
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/15 A 3 18.2 180
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/6 B 4 17.2g 155
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 1640/6 C 3 16.0 237
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/5 C 0 g 186
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-9 Fast Friend Fast Friend   [h 7] 2140/6 B 0 18.0 87
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-6 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/8 C 7 18.5g 281
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Toblerone Toblerone   [s 4] 2140/3 D 0 g 200
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2640/2 C 2 16.2 103
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-2 Happy Light Happy Light   [v 5] 2140/1 D 0 17.5 584
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2160/13 A 0 16.9 528
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 291
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 Go Get'em Gal Go Get'em Gal   [s 5] 2140/6 D 4 17.5 280
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Toblerone Toblerone   [s 4] 2640/11 B 2 17.8 61
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Brosa Lad Brosa Lad   [v 8] 2140/8 D 2 18.3 168
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 5] 1640/3 A 7 14.5 28
2016-08-22 2016-08-22 Romme-12 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 7] 2140/4 C 0 17.4 258
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 4] 2140/1 D 6 17.8 509
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 K.A.Online K.A.Online   [v 8] 2140/10 D 3 14.0 612
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/8 C 0 434
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/1 D 4 13.7 172
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/12 C 5 15.4 167
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/14 B 8 19.9 76
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 April Love April Love   [v 9] 2140/9 D 4 15.5 172
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/8 D 6 14.8 268
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/12 D 0 18.7 1178
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/7 D str
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-3 Dendrathema Dendrathema   [s 6] 2140/8 C 4 16.1 85
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/13 C 0 17.9g 905
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Share Market Share Market   [v 3] 2140/5 D 0 21.0g 149
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Tipsy Knight Tipsy Knight   [v 7] 1640/12 D 7 14.8 1723
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2160/7 B 0 19.7g 234
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Spiegelei Spiegelei   [v 8] 2140/8 A 1 14.0 52
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 4] 2140/3 B 1 17.0 20
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Jane's Estell Jane's Estell   [s 4] 2140/3 B 5 18.1g 132
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 In Photo In Photo   [s 6] 2140/2 D 8 18.9 280
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2140/2 D 0 38.6g 108
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 In Photo In Photo   [s 6] 2140/9 D 0 17.2 768
2016-04-16 2016-04-16 Romme-8 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/5 C 6 14.9 452
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2640/1 C 2 17.4 274
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2180/15 B 0 15.9 362
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Tjasse Tjasse   [v 8] 2140/6 D 8 27.1 457
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Step Forward Step Forward   [v 8] 2140/10 C 0 17.3 301
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2640/2 D 0 17.3 556
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/11 C 0 18.7g 793
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/12 C 0 15.8g 144
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2160/8 B 4 17.6 154
2016-03-18 2016-03-18 Romme-10 Dollar Tabac Dollar Tabac   [v 4] 2160/2 C 0 35.9g 158
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Prins Norrgård Prins Norrgård   [h 4] 2140/10 C 6 17.8g 399
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 3] 2140/3 C 5 17.9 234
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 5 16.5 484
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/10 A 5 16.0g 47
2016-03-09 2016-03-09 Romme-5 Fallout Boy Fallout Boy   [v 6] 2160/6 D 6 18.3 309
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/15 B 6 18.4 233
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 In Photo In Photo   [s 6] 2160/8 C 2 18.7 106
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Borga Hacker Borga Hacker   [v 4] 2140/3 D 4 18.1 174
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Ron Jeremy Ron Jeremy   [v 6] 1640/6 D 5 14.6 45
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 In Photo In Photo   [s 6] 1640/6 D 3 16.7 152
2016-02-26 2016-02-26 Romme-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 0 17.8g 319
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/8 C 0 19.5g 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 In Photo In Photo   [s 6] 2140/7 D 4 18.1 885
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/5 D 3 17.1 172
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/5 C 3 15.8 78
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 6 17.1 723
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Carmen Miranda Carmen Miranda   [s 8] 2140/6 D 0 19.1 516
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 2140/1 C 0 g 106
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D 0 30.6g 561
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 4] 2140/3 D 0 17.8 265
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 1640/4 D str
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2160/6 D str
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 4] 1640/6 B 1 16.2 59
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/10 D 6 15.6 415
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2640/5 D 0 21.2 717
2017-12-21 2017-12-21 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 1660/11 B 5 14.7 456
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/4 C 0 16.2 308
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 A 8 17.3 124
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-6 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/15 C 3 16.8 354
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Whinny Whinny   [s 9] 2160/5 C 7 20.4 130
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 5 17.8 591
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/7 B 7 16.8 226
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 0 15.0 708
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 3] 2140/10 B 0 20.0 223
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Total Darkness Total Darkness   [h 5] 2140/12 D 0 21.2g 665
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/10 D 0 20.4 983
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/9 D 6 17.1 499
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/12 C 0 20.6 488
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 1640/6 B str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/15 C 3 19.9 541
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 3] 2140/1 C 3 21.5 413
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/4 D 0 18.3 583
2017-11-03 2017-11-03 Romme-8 Lucky Dice Lucky Dice   [v 7] 2140/3 B 4 15.4 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/4 D 2 16.3 129
2017-10-31 2017-10-31 Romme-6 Torö Eldi Torö Eldi   [s 8] 2160/4 D 2 31.2g 108
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Ginger Lynn Ginger Lynn   [s 4] 2160/8 A 3 18.8 118
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Share Market Share Market   [v 4] 2140/2 C 0 20.1g 57
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 C 0 21.2g 185
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 4] 2140/7 D 0 23.0g 361
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/11 C 5 17.1 466
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/2 C 2 16.7 181
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 141
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/3 C 6 17.0 174
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 5] 2140/4 D 0 g 490
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2160/4 B 4 19.8 566
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Höstbo Anita Höstbo Anita   [s 3] 2140/1 C 5 39.3g 22
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 4] 2140/1 C 7 18.1 328
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/10 B 0 16.7 2060
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/7 D 0 14.6 643
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/12 A 0 18.3 86
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/3 D str
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-3 Poppins Poppins   [s 10] 2160/8 D 6 16.8 392
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/6 C 5 18.7 81
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 6] 2140/11 A 4 17.3 97
2017-09-15 2017-09-15 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 C 1 17.9 28
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-5 Alfons Å. Alfons Å.   [h 5] 2140/8 B str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Cupra Cupra   [s 3] 2140/2 D 4 18.3 233
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/9 C 4 34.1 321
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/6 D 8 15.9g 117
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Julius Leejs Julius Leejs   [v 4] 2140/12 C 0 g 117
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 1640/11 B 0 20.7g 107
2017-08-18 2017-08-18 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/10 C 5 16.6g 53
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-7 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 D 7 31.9 1071
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/5 A 3 17.0 21
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-3 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 3180/5 B 2 29.6 117
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/9 C 0 18.5g 517
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/4 D 6 15.8 71
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Jewel Princess Jewel Princess   [s 9] 2160/14 D str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 4 16.4 71
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/2 D 2 15.0 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 5] 2140/2 C 2 15.8 61
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-8 Lisa C.D. Lisa C.D.   [s 9] 2140/12 D 0 15.0 179
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 New Elegance New Elegance   [v 7] 2640/8 B 2 16.3 51
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/6 D 6 15.1 337
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 4 16.3 171
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-4 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/7 D 5 17.8 66
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 8] 2640/7 D 8 18.3 777
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 6] 1640/7 B 7 17.9g 37
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Petter Udsen Petter Udsen   [h 4] 2140/13 A 4 16.0 46
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 5] 1640/8 C 6 14.9g 275
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Rossi One Rossi One   [v 5] 2140/10 D 3 18.3g 56
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 5] 2140/4 B 2 15.9g 42
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-1 Love Palema Love Palema   [v 7] 2160/5 D 0 16.3 435
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-11 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/5 C 0 16.8 389
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-6 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/9 B 0 17.6 859
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/1 C 4 13.7 281
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2640/5 D 2 17.4 84
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Jane's Estell Jane's Estell   [s 5] 2160/8 D 0 g 510
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 2160/8 C 0 33.4 395
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Xanthis One Xanthis One   [v 6] 2140/3 B 2 15.5 42
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2640/6 D 0 18.4 252
2017-05-30 2017-05-30 Romme-9 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2140/2 C 6 15.4 50
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/9 C str
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/1 C 3 18.2 68
2017-05-12 2017-05-12 Romme-11 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/8 C 7 17.8g 398
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/11 A str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 7] 1640/6 C 6 33.4 53
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Tina Gel Tina Gel   [s 4] 2640/9 C str
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/1 B 1 15.7 57
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/9 C 7 18.1 1077
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/7 D 0 19.0g 137
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 183
2017-04-29 2017-04-29 Romme-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/7 C 0 17.2g 321
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-7 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/4 D 8 22.0 260
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 5] 2640/5 B 8 21.3g 158
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/1 D 0 g 81
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Herr Jäger Herr Jäger   [v 8] 2140/11 B 8 20.4g 73
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/7 B 7 16.3 271
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/2 D 6 17.8 369
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 8] 2140/4 D 4 17.9 198
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/14 D 4 17.5 588
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 5] 2160/9 A 3 15.8 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 2140/4 D 2 14.1 143
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/4 D 3 15.9 82
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/6 B 7 18.8g 61
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/2 D 0 18.0g 287
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/9 D 6 16.1 131
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2160/14 C 7 15.6 315
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/11 D 1 14.8 335
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/1 A 1 17.6 24
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2640/4 B 1 16.0 461
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 51
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 1107
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 6] 2140/13 A 1 17.7 79
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2160/13 D 0 18.0g 697
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Lord L.S. Lord L.S.   [v 5] 2140/4 C 4 15.9 677
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 6] 2140/7 C 6 16.2 56
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Stiernhöökluckyend Stiernhöökluckyend   [v 5] 2160/6 B 0 21.0 84
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 6] 1640/8 C 0 g 469
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-3 Tjasse Tjasse   [v 9] 2140/2 D str
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Todd Tabac Todd Tabac   [v 9] 2680/6 D 4 29.5 641
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2660/7 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/1 D str
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 1640/11 D 1 14.6 131
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-8 Gärdsjö Mynta Gärdsjö Mynta   [s 5] 1640/11 C str
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 335
2018-12-07 2018-12-07 Romme-5 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1640/3 D 0 g 952
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/3 C 0 30.7g 139
2018-12-07 2018-12-07 Romme-9 Liam Palema Liam Palema   [v 11] 2160/7 C 0 20.4g 877
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/10 D 8 17.6 644
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2180/6 B 0 g 112
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 4 16.6 533
2018-11-16 2018-11-16 Romme-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/10 C 0 15.2 735
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/5 D 0 13.8 453
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Grott Maja Grott Maja   [s 5] 2140/2 C 8 20.5 298
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 7] 2140/4 D 6 16.6 109
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 2140/3 C 8 15.7 486
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Sid the Kid Sid the Kid   [v 11] 2140/8 D 7 14.9 606
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/10 D 0 14.0 517
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 D 0 17.6 875
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/7 B 0 19.0 158
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 0 14.8 417
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-8 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 1640/12 D 3 15.2 423
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2100/8 D 0 16.0 942
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/8 D 1 13.1 894
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Altfaks Altfaks   [v 7] 1640/8 D str
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C 4 17.5 68
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2160/8 B str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 1660/11 D 0 15.7 432
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Love Palema Love Palema   [v 8] 1640/4 D 3 13.4 918
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-6 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/1 D 6 16.3 771
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 8] 2160/10 D 0 22.6g 384
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/8 B 2 19.5 74
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 2 18.4 115
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Make Me Young Make Me Young   [v 7] 1640/7 B 0 g 104
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 7] 2140/8 B 0 19.3 304
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Pelas Chloe Pelas Chloe   [s 8] 2140/4 C 2 16.5 408
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/12 D 0 21.4g 110
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-4 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 6] 1660/12 B 0 30.7 133
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 6] 2140/2 C 0 17.2 232
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/2 B 0 18.2 337
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/6 D 3 16.7 78
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-2 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/12 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-3 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 10] 1640/2 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/4 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 8] 1660/12 D 3 14.3 478
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/12 D 6 17.0 1025
2018-08-31 2018-08-31 Romme-9 Global Timezon Global Timezon   [s 5] 2140/11 D 2 17.9 801
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/11 B 4 16.6 49
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 10] 2140/8 C 0 18.0 282
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/1 C 7 16.1 125
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/11 D 0 15.6g 657
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Keepondoinit Keepondoinit   [s 6] 2140/9 D 0 17.0 362
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 5] 2140/3 D 0 19.7g 1315
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/10 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 2140/7 C 0 17.3 312
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/10 B 4 17.5 147
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/4 C 7 16.7 193
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 C 4 15.9 860
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/9 B 4 15.9 136
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-1 Perfect Lime Perfect Lime   [v 6] 2140/6 B 4 17.1 210
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Timotejs Godis Timotejs Godis   [s 4] 2140/6 D 3 15.8 144
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/11 C 6 15.8 260
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 7] 2140/7 D 0 21.9 81
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2140/7 D 6 17.1 105
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 76
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/4 D 0 16.0g 300
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 6] 2660/6 A 0 g 234
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/14 B 6 16.1 179
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/12 B 5 17.1 180
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 2140/2 A 0 g 69
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Light My Dreams Light My Dreams   [s 5] 2140/3 D 1 18.4 240
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 7] 2140/12 C 4 15.0 140
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/7 C 3 14.4 292
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 5] 2140/10 D 7 15.6 57
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 8] 1660/6 A 0 g 151
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 1640/4 B 7 15.3g 186
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2640/1 D 8 29.9g 93
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Slotts Lynet Slotts Lynet   [v 7] 2140/8 C 5 32.7 127
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-10 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 9] 1660/9 D 6 15.5 554
2018-04-16 2018-04-16 Romme-1 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 4] 2140/10 B 3 18.3 31
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Cash Lady* Cash Lady*   [s 4] 2140/8 D 2 15.2 216
2018-04-16 2018-04-16 Romme-9 Rurik Krax Rurik Krax   [h 9] 2140/12 D 6 18.1 620
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Juni Roadrunner Juni Roadrunner   [s 6] 1660/7 B 1 17.0 24
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 10] 2140/1 D 8 29.6g 117
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2140/2 D 0 17.5 158
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 1640/5 B str
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2160/11 B 0 17.1 432
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-5 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 7] 2160/11 D 6 17.7 653
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-8 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 6] 2140/2 B 6 15.3 343
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2660/3 D 4 17.7 3198
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-7 Rally Frans Rally Frans   [v 4] 1640/9 B 0 16.8g 59
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/10 D 7 14.4 722
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Torö Eldi Torö Eldi   [s 9] 2140/1 C 6 31.6 177
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Vijola S. Vijola S.   [s 5] 1640/1 D 0 g 78
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 8] 2140/8 D 0 15.2 550
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2160/9 C 0 g 484
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/10 A 5 18.9 94
2019-11-26 2019-11-26 Romme-5 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/9 C 0 16.9 641
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/9 B 4 14.8 349
2019-11-26 2019-11-26 Romme-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/12 C str
2019-11-26 2019-11-26 Romme-9 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/6 C 6 17.6 155
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Van Gogh Z.S. Van Gogh Z.S.   [h 5] 2140/9 A 1 14.8 16
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/8 A 5 16.2 75
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 2140/8 D 4 15.9 961
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 0 g 65
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/2 C 0 g 42
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Sahara Sun Sahara Sun   [s 7] 2140/12 C 6 15.7 419
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/5 B 1 17.9 64
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 B 0 16.7g 70
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2160/11 C str
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 7] 2140/5 D 0 g 1060
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/2 C 0 16.7 234
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-3 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/5 C 5 16.4 176
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 4 15.8 502
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2160/5 B 4 15.9 60
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 32.0g 258
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-8 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 2140/3 D 3 17.5 192
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/12 B 0 19.3 861
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/6 C 5 13.4 235
2019-09-30 2019-09-30 Romme-4 Murphys Law Murphys Law   [v 6] 2140/4 D 4 17.2 908
2019-09-30 2019-09-30 Romme-6 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2640/10 B 5 20.5 251
2019-09-30 2019-09-30 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 1640/1 B 0 14.9 57
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/2 C 2 15.4 176
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2160/13 C 0 g 210
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Åstas Lotta Åstas Lotta   [s 7] 1640/7 D 4 28.4 401
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2160/14 C 6 16.7 325
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Valentine Heart Valentine Heart   [s 5] 2160/12 B 5 17.5g 64
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 0 14.4 926
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2160/12 B 7 18.3 528
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 1204
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 4] 2140/1 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-8 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2140/10 D 5 14.8 632
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/9 C 3 16.0 571
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/13 D 7 16.0 71
2019-08-23 2019-08-23 Romme-4 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/7 D 7 14.9 266
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 1640/2 D 0 13.2 980
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 D 3 14.0 327
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/11 B 7 17.8 465
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2160/12 D 0 17.3 578
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/1 D 0 15.7 989
2019-08-10 2019-08-10 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/12 D 1 16.7 265
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Stay With Me Stay With Me   [s 5] 2140/6 C 0 22.1g 771
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Skaffer Adrian Skaffer Adrian   [v 10] 2640/4 C 0 g 1374
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 1418
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-12 Vikens Easy Vikens Easy   [v 6] 2160/14 C 0 16.8 965
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/5 D 0 19.0g 235
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 6] 2140/2 D 0 g 297
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1640/1 D 3 13.2 633
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 10] 2140/3 D 4 16.6 670
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/3 C 0 g 95
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 1640/2 D 0 13.8 90
2019-07-19 2019-07-19 Romme-8 Ersa Victor Ersa Victor   [v 9] 1640/8 C 4 30.0 180
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 5] 2160/7 B 1 16.4 64
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 La Classica La Classica   [s 4] 1640/10 D 7 15.5 384
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-6 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/14 D 0 15.7 468
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-10 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 2140/6 D 0 21.4 553
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/9 D 0 13.2 1068
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/14 C 6 16.0 384
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-5 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/8 C 1 16.8 260
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 1660/12 D 0 15.8 1643
2019-06-14 2019-06-14 Romme-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2160/7 C 6 16.2 112
2019-06-10 2019-06-10 Romme-4 Faksi Linn Faksi Linn   [s 10] 2160/8 C 0 31.8g 461
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 My Ovi My Ovi   [v 10] 2140/10 D 6 15.5 323
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1660/12 D 0 15.7g 531
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 1660/13 D 3 15.2 879
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 0 20.8g 891
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/8 D 2 16.4 226
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 C 3 15.2 344
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/4 D 8 17.7 593
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 Rally Frans Rally Frans   [v 5] 2140/10 C 4 16.5g 86
2019-05-10 2019-05-10 Romme-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1640/2 C 7 16.1 718
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/7 D 0 16.5 1034
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-9 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2140/3 D 0 19.9 889
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Mr Bashful Mr Bashful   [v 6] 1640/8 C 0 g 334
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/1 D 3 15.6 277
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 2140/8 B 2 17.3 49
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Grott Maja Grott Maja   [s 6] 2140/5 D 5 16.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 9] 2140/6 D 0 16.8 714
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 L.C. L.C.   [v 6] 2140/6 B 0 17.6 276
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 1640/10 D 5 16.0 672
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Rurik Krax Rurik Krax   [h 10] 2140/11 C 6 16.8 668
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Sid the Kid Sid the Kid   [v 12] 2140/9 D 8 15.2 562
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2140/6 B 1 17.3 17
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Tombo on Line Tombo on Line   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 53
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-8 L.C. L.C.   [v 6] 2140/8 B 6 18.6 163
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 1640/10 D 0 17.5g 438
2019-03-29 2019-03-29 Romme-10 Hot Armani Stursk Hot Armani Stursk   [v 8] 2160/10 D 0 18.0 462
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-9 Speedy Coktail Speedy Coktail   [s 7] 2140/11 C 0 19.0g 149
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 5] 2640/6 B 0 g 39
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Todd Tabac Todd Tabac   [v 11] 1660/12 A 8 28.1g 341
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Global Timezon Global Timezon   [s 6] 2140/6 C 4 18.0 128
2019-01-11 2019-01-11 Romme-10 Hot Vanquish Hot Vanquish   [v 8] 1640/3 D str
2019-01-06 2019-01-06 Romme-5 La Classica La Classica   [s 4] 2140/2 C 6 21.8g 106
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-4 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2640/12 D 0 15.2 949
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 1660/6 D 0 g 1219
2020-11-27 2020-11-27 Romme-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/15 B 3 17.4 273
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 1640/2 C 6 32.1g 293
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/7 D 0 16.4 937
2020-11-20 2020-11-20 Romme-9 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2160/7 D 6 33.1 817
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-3 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 3140/7 D 5 16.5 367
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2160/10 D 2 17.0 1209
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/12 C 7 18.5 344
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/3 D 6 17.1 144
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [h 5] 1640/5 A 0 30.1g 50
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 10] 2140/4 C 0 17.8 429
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/12 B 2 17.0 73
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-2 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2160/14 A 4 34.5 281
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/12 C 4 16.4 101
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/3 D str
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-4 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/7 D 0 14.3 1271
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2640/12 B 6 17.0 321
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2140/4 D 6 35.0 314
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/8 A 0 17.5g 72
2020-10-03 2020-10-03 Romme-6 Love Palema Love Palema   [v 10] 2160/3 D 4 14.5 709
2020-09-29 2020-09-29 Romme-5 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 1640/7 B 2 36.7 183
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Papaya Roadrunner Papaya Roadrunner   [s 4] 1640/10 C 0 14.1g 171
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2140/11 B 2 15.5 822
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-1 Ersa Frej Ersa Frej   [v 5] 2140/1 C 0 g 291
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/2 C 7 16.2 245
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-2 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2140/4 D 0 16.6g 372
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/11 D 7 15.2 754
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/2 D 7 17.3 562
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-9 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/3 B str
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/1 D 5 12.6 1716
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 2140/8 B 0 16.5 722
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-6 Super Benny Super Benny   [v 9] 2140/12 C str
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-10 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2140/10 D 0 g 429
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-1 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 7] 2140/10 D 8 18.0 549
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Crane Crane   [v 11] 2160/14 C 8 17.3g 182
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/1 D 0 16.5 764
2020-08-22 2020-08-22 Romme-2 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2160/8 A 3 16.2 232
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 6] 2140/2 C 5 15.1 236
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Prins Norrgård Prins Norrgård   [v 8] 1640/5 B 0 g 75
2020-08-14 2020-08-14 Romme-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/8 C 0 g 947
2020-08-14 2020-08-14 Romme-5 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/3 D 5 15.8 488
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2160/10 D 4 30.4 2962
2020-08-05 2020-08-05 Romme-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2140/2 C 7 15.9 474
2020-08-05 2020-08-05 Romme-9 Borking Borking   [v 6] 2140/3 C 0 33.1 303
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/5 D 0 17.9 216
2020-08-05 2020-08-05 Romme-12 Kensington Glide Kensington Glide   [v 10] 2140/4 D 7 18.1 576
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Ersa Victor Ersa Victor   [v 10] 2140/3 D 0 30.5 421
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/10 D 4 16.0 1238
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2140/6 D 7 14.3 2033
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-9 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 1640/12 D 4 15.7 440
2020-07-17 2020-07-17 Romme-7 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/11 C 3 18.0 41
2020-07-17 2020-07-17 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/9 D 6 16.6 595
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 1640/11 D 0 15.7g 1048
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 8] 2160/10 D 0 16.0 1082
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Titania I.S. Titania I.S.   [s 6] 2140/6 C 1 16.5 89
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-1 Alva's Astrid Alva's Astrid   [s 5] 2140/12 D 0 16.7 2723
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2160/6 D 0 17.6 1140
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 3140/3 D 0 3014
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-3 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/4 D 8 17.9 580
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2140/2 D 0 g 547
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 8] 1640/9 B 7 15.6 479
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2640/11 C 5 16.1 421
2020-06-05 2020-06-05 Romme-2 Björli Frida Björli Frida   [s 5] 2160/14 B 0 31.6g 350
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 10] 2140/4 C 0 g 149
2020-05-27 2020-05-27 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2140/3 D 0 15.7 1613
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/10 C 5 17.6 133
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 6] 1660/9 B 7 14.5 356
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 10] 2140/12 A 5 17.5 288
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Vikens Easy Vikens Easy   [v 7] 1640/12 D 0 12.8 1612
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2660/15 D 5 16.8 1049
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Viking Gel Viking Gel   [v 5] 1640/5 C 0 29.6g 304
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Rally Frans Rally Frans   [v 6] 2140/11 C 5 17.4 169
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 1640/4 B 6 16.5 332
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Västerbo RealWorld Västerbo RealWorld   [s 8] 2140/6 D 6 14.8 793
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-2 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/6 D str
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Tina Gel Tina Gel   [s 7] 2140/1 C 7 15.8 203
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Quantum Godspeed Quantum Godspeed   [v 11] 2140/7 B 6 17.8 134
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-4 Love Palema Love Palema   [v 10] 1640/12 B 0 16.0 1361
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Charmören Charmören   [v 5] 2140/12 C 0 16.9 687
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-11 Charmören Charmören   [v 5] 2140/3 D 1 17.3 417
2020-02-21 2020-02-21 Romme-4 La Classica La Classica   [s 5] 2140/1 C 0 19.3 1041
2020-02-21 2020-02-21 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/10 D 0 19.1 1304
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Zig Zag Zig Zag   [v 12] 2140/7 C 5 18.6 541
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/1 D 3 18.5 469
2020-01-31 2020-01-31 Romme-10 Västerbo Chipmunk Västerbo Chipmunk   [v 7] 2140/4 C 0 17.6 110
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 12] 1640/2 D 0 31.0g 623
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2160/15 C 6 18.8 649
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-4 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 8] 2660/8 C 6 17.2 964
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-8 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 1640/12 D 0 16.5 1174ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se