V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Olympiatravet är lottat och klart. Därmed går startskottet för travets storloppssäsong när landets elithästar drabbar samman..


Olympiatravet är lottat och klart. Därmed går startskottet för travets storloppssäsong när landets elithästar drabbar samman med några internationella stjärnor.
Åbys sportchef Jon Walter Pedersen är mycket nöjd med utfallet av årets startfält och lottningen som blev klar under måndagseftermiddagen.
- Det blev ett fantastiskt lopp och en intressant blandning. Det som är kul är att det är hästar och kuskar från olika länder som inte möts varje dag. Jag tror att det blir ett kul lopp att se på, säger Jon Walter Pedersen.
- Det blev en intressant lottning i och med att Propulsion, som är storfavorit, fick ett lite halvdåligt utgångsläge med spår sju. Ett par av de främsta utmanarna fick bättre lägen och det finns flera hästar som kommer att öppna sylvasst och jaga ledningen. Jag tänker på Handsome Brad, Cyber Lane och Muscle Hustle som öppnar snabbt mitt i banan.
- Det blir även kul att se Finlands bästa häst Atupem och det blir spännande att se om någon kan utmana Propulsion. Jag är väldigt nöjd med hela tävlingsdagen som blir kanon, fortsätter Pedersen.

”Kommer att ha ännu bättre form än i Umeå”
Vi kollar då med Propulsions tränare Daniel Redén hur läget är med superstjärnan. ”Proppen” var dunderfin när han vann i uttagningsloppet i Umeå på tiden 1.11,3 och den 23-faldige miljonären blir storfavorit, trots att han lottades till ett dåligt läge med spår sju bakom bilen.
- Det är väl inget man önskar sig men någon ska ha det spåret. Nu fick vi det spåret och han har ju haft lite sämre lägen en del gånger men ändå löst det bra. Jag tror att det här går bra också, säger Daniel Redén.
Hur känns Propulsion i träningen efter starten i Umeå?
- Han har gått sina rutinjobb och känns grymt fin och mycket smidigare nu. Loppet i Umeå gjorde honom gott och kommer att föra fram honom rejält. Han kommer att ha ännu bättre form nu än i Umeå. Hästen känns rapp och fin och nu kör vi barfota runt om.
- Jag är bara glad om han gör ett bra lopp och det här är en resa mot Elitloppet som vi matchar emot. Då ska han vara helt på topp men jag hoppas och tror att han gör ett riktigt bra lopp även här, säger Redén.

”Cyber Lane har gått framåt definitivt”
En av de hetaste utmanarna till Propulsion är Cyber Lane. Hästens tränare Johan Untersteiner har två hästar med i Olympiatravet då han även tränar Day Or Night In som vann sitt uttagningslopp på Jägersro. I samma lopp spurtade Cyber Lane in till andraplatsen i sin årsdebut. Cyber Lane lottades till spår fem bakom bilen och Day Or Night In fick spår åtta.
- En har fått ett klart godkänt läge och en har fått ett klart sämre läge, konstaterar Johan Untersteiner.
- Cyber Lane tror jag har gått framåt definitivt med loppet i kroppen och känns bra i träningen. Förhoppningsvis ska han vara ännu lite vassare den här gången. Jag hoppas att han är rappare även om det är svårt att se då han inte är någon häst som dansar fram i träningen och aldrig glänser i jobben. Han är lat och flegmatisk hemma. Men jag hoppas att han ska vara lite smidigare och vi får prova lite från start.
- Day Or Night In får köras på chans för laddar man från det läget kommer han att bli över från början. Han får söka ryggar och hoppas kunna komma till slut, säger Johan Untersteiner.

Startlista Olympiatravet
2140 meter autostart

Häst – Kusk – Tränare
1) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
2) Coach Franbleu – Jorma Kontio – Franck Leblanc
3) Handsome Brad – Carl Johan Jepson – Ulf Stenströmer
4) Cokstile – Lars Anvar Kolle – Jan Kristian Waaler
5) Cyber Lane – Johan Untersteiner
6) Muscle Hustle – Björn Goop – Robert Bergh
7) Propulsion – Örjan Kihlström – Daniel Redén
8) Day Or Night In – Peter Untersteiner – Johan Untersteiner
9) Atupem – Santtu Raitala – Antero Tupamäki
10) Milligan’s School – Ulf Eriksson – Stefan Melander

Michael Carlsson, Kanal 75


Ringostarr Treb hade inte tävlat på ett halvår när han nu gjorde årsdebut. Han har bara gjort två starter efter segern i Elitl..


Ringostarr Treb hade inte tävlat på ett halvår när han nu gjorde årsdebut. Han har bara gjort två starter efter segern i Elitloppet i fjol och senaste starten var i VM-loppet i Yonkers i USA i oktober där det blev galopp. Hästen har haft problem med framförallt en kota och har även varit avelshingst i Italien där han betjänat 70 ston.
Men nu var världsstjärnan tillbaka med besked.
I ett sprinterlopp i Halmstad (Yngve Larssons Memorial) gjorde han en comeback som heter duga. Han öppnade blixtsnabbt och överflygade Racing Mange kort efter start och tog ledningen. Första halvvarvet travades efter 1.08,5 men då gick det betydligt fortare första tvåhundra metrarna. Inne på upploppet fick Racing Mange luckan från rygg på ledaren men kunde aldrig utmana på allvar. Ringostarr Treb vann säkert för Wilhelm Paal och den Jerry Riordan-tränade stjärnan segrade på tiden 1.10,3 över 1640 meter med bilstart. Tiden var nytt banrekord för äldre utländska hingstar och valacker. Det var Ringostarr Trebs seger nummer 31 i karriären och han har nu sprungit in drygt 13,4 miljoner kronor.
- Han kändes bra och jag ryckte inte tussarna på honom. Hästen visade att han är en champion och håller hög klass. Det var inte meningen att köra för ledningen men han öppnade så fort och när inte Donatomite kördes för ledningen så behöll vi den, sa Wilhelm Paal.

”Bättre än jag trodde - Copenhagen Cup nästa”
Inför den här starten uttalade sig tränaren Jerry Riordan att nästa start kan komma att bli i Copenhagen Cup om tre veckor. Sedan kan Elitloppet vara aktuellt för den nioårige hingsten som per automatik har en plats eftersom han är titelförsvarare.
- Han var bättre än jag trodde att han skulle vara. Han vet vad han ska göra bakom bilen och jag är väldigt nöjd med hur han presterade i dag. Vi får se hur det blir med Elitloppet. Han kommer inte att starta där om han inte är redo för det, sa Jerry Riordan.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under fjolåret fick han för vilken gång i ordningen vara med om att stå inför publiken under Solvallas elitloppshelg efter segern me..


Under fjolåret fick han för vilken gång i ordningen vara med om att stå inför publiken under Solvallas elitloppshelg efter segern med Charrua Forlan i ett av heaten till Sweden Cup.
Nu kan det faktiskt vara slutkört för Hans-Owe Sundbergs del. Och det är han själv som tagit det beslutet.
- Det finns andra som gör det bra och jag har väl mer eller mindre bestämt mig att sluta köra. Man ska väl aldrig stänga dörrar helt och hållet…men jag känner helt enkelt inget behov av att köra lopp längre, säger Solvallatränaren som hade ett fint år i fjol med dryga fyra miljoner kronor inkört med det 17 hästar stora stallet i Nykvarn söder om Stockholm.
Torbjörn Jansson fortsätter som vanligt som förstekusk i stallet. I år har Sundberg även matchat 27-åriga Emilia Leo som kusk. Årets komet i landet i fjol med en lärlingslicens i Gävle.
Emila Leo fick ta hand om stallets stjärna i den förra starten. Charrua Forlan gjorde ett topplopp i årsdebuten som tvåa bakom Daniel Redéns Sorbet.
Leo kubbades om ledningen med Robert Bergh och Muscle Hustle och även om det inte räckte mot Sorbet till slut blev det en årsdebut med plus i kanten.
- Jag hoppas att han fortsätter trivas bra med henne. Charrua gick bra i årsdebuten och går det så här fint får hon fortsätta köra. Vi har ju Torbjörn också. Men Emilia får köra en hel del åt oss. Hon är framåt och har ju visat att hon verkligen är duktig. Då tänkte jag att hon skulle få chansen att köra en sån här häst så att hon får känna på högsta eliten också, om man säger.
Charrua Forlans ägare är inne på samma linje om att satsa på en ung kusk, berättar Sundberg.
- Vi tycker att det vore kul om hon får möjligheter att fortsätta att utvecklas och att vi då kan hjälpa till lite, säger Hans-Owe Sundberg.

Motstånd av normalgraden
The Onions lopp på onsdag körs över kort distans. Charrua Forlan är nio år ung och visade med all önskvärd tydlighet att han blir att räkna med även i år i skiktet strax under den verkliga eliten med blågula som Propulsion och Readly Express i spetsen.
Onsdagens motstånd är av normalgraden för Hans-Owe Sundbergs häst som faktiskt sprang in över en miljon kronor under fjolåret. Men spåret är uselt.
- Men om man tittar tillbaka vann han ju lopp från spår sju på 1600 meter i fjol också. Mycket hänger på hur han kommer till ifrån början – men han är tuff nog att göra egna lopp också och har gått bra utvändigt ledaren många gånger. Jag tror på en bra insats. Sedan om det blir vinst eller inte är alltid svårt att säga.
Det måste ha varit skönt att se honom i årsdebuten och konsterara att han nog är lika bra som tidigare, nu som nioåring?
- Ja, det är sant. Som det såg ut ska han kunna få ett riktigt fint år igen. Han bör ha gått framåt med det loppet och som det känns hemma är allt bara bara bra. Han är nog i riktigt bra form. Allt i utrustningsväg blir precis som senast.
Han var inte stort slagen senast ändå…
- Nej, han gick riktigt bra. Sorbet kom ju fort och de hann inte med riktigt i svängarna i sista kurvan och kunde fånga upp Sorbet. Den försvann ju med en massa längder men vår kom tillbaka på ett rejält sätt och knappade in på Sorbets försprång sista biten utan att Emilia behövde göra så mycket och sprang samtidigt ifrån Muscle Hustle på ett bra sätt.
I V86-6 har du One Two Beat till start, som Torbjörn Jansson kör. Senast vann de ett lopp från ledningen.
- Torbjörn var väldigt nöjd med honom senast och gången innan satt han fast med mycket krafter sparade. Det handlar om en stark häst i grunden, det vet jag. Han borde kunna göra hyfsat ifrån sig på den här längre distansen. Eftersom formen verkar uppåt tänkte jag att vi prova en gång så får vi se. Men det är ändå svårbedömt. Det känns i alla fall som att han kan göra en bra insats, gör han inte det får vi lägga de längre distanserna på hyllan helt enkelt. Han gick barfota senast och jag hoppas att det inte ska vara några problem att köra utan skor den här gången, säger 69-årige Hans-Owe Sundberg, som trivs med sin nya roll vid bankanten.

Mikael Wikner, Kanal 75


Allsvenska kuskligan1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 94-92-662. Carl Johan Jepson, Färjestad, 67-54-443. Jorma Kontio, Solvalla, 61-32-284. Örjan Kihlstr&oum..Allsvenska kuskligan

1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 94-92-66
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 67-54-44
3. Jorma Kontio, Solvalla, 61-32-28
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 47-37-23
5. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 46-44-49
6. Johan Untersteiner, Halmstad, 37-31-25
7. Peter Untersteiner, Halmstad, 36-20-26
8. Erik Adielsson, Solvalla, 32-23-12
9. Christoffer Eriksson, Jägersro, 29-36-32
10. Torbjörn Jansson, Solvalla, 29-28-30
11. Ulf Eriksson, Romme, 29-20-19
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 28-7-6
13. Stefan Söderkvist, Åby, 26-30-19
14. Oskar J Andersson, Bollnäs, 25-30-20
15. Magnus A Djuse, Östersund, 25-16-15
Siffror till och med 21 april

.


Söndagens Multijackpot på Rommetravet hade Gulddivisionen, tillika Sista Chansen till Olympiatravet, som dagens sportsliga clou. Det utmynnade i en h..


Söndagens Multijackpot på Rommetravet hade Gulddivisionen, tillika Sista Chansen till Olympiatravet, som dagens sportsliga clou. Det utmynnade i en häftig slutstrid mellan två stjärnhästar som stred sida vid sida. Årsdebuterande Makethemark fick en vilsam resa i tredje par invändigt (efter att ha tagit några galoppsteg i starten) men hade tur att kunna slinka ut i andraspår när utvändig häst galopperade sjuhundra meter kvar. Samtidigt satt loppets favorit Sorbet snett utvändigt om den ledande Speedy Foxy Vicane hela vägen.
Makethemark kom ut i rygg på Sorbet, samtidigt som Örjan Kihlström inte körde någonting med sin häst. Men när Ulf Ohlsson attackerade ute i tredjespår i sista sväng med Makethemark då körde Örjan också. Det gick undan rejält och Sorbet avväpnade enkelt Speedy Foxy Vicane vid upploppets början. Samtidigt kom Makethemark stormande mitt i banan och kom närmare och närmare. Sorbet försvarade sig storstilat men precis på mållinjen satte Makethemark nosen först. Segertiden blev 1.11,4 över distansen 2140 meter med bilstart.

Tränaren rörd - ”En undantagshäst”
Tränaren Petri Salmela fanns på plats och var rörd efter segern.
- Vilken häst alltså, det är så roligt att han får tillhöra det här gänget. Han är en undantagshäst och jag har sagt hela veckan att det är emot naturens lagar att han redan nu slår de här hästarna i årsdebuten. Men han är bara så overkligt bra, sa Petri Salmela.
- Det blev precis en sådan årsdebut som vi på förhand ville ha. Tanken var en snäll reda. Han tog några felsteg från start och sedan löste det sig perfekt och Uffe körde som en dröm. Hästen var ännu bättre än jag trodde.

”Har en lång säsong framför oss - gäller matcha klokt”
I och med segern så är Makethemark klar för finalen i Olympiatravet på lördag. Men tränare Salmela har hela tiden hävdat att det inte är aktuellt.
- Vi hade bestämt på förhand att det inte skulle vara rätt emot hästen. Vi har en lång säsong framför oss och han har många fina lopp att gå i. Bland annat Norrbottens Stora Pris hemma i Boden. Förhoppningsvis har han flera år kvar att tävla och det gäller att matcha honom klokt.
- Jag har sagt preliminärt att det blir Köpenhamn (Copenhagen Cup) om tre veckor.
Elitloppet då?
- Vi får se, det får hästen bestämma, sa Salmela som i en senare intervju ändrade sig och sa att han inte riktigt bestämt sig om Olympiatravet och ville ha söndagskvällen på sig att fundera på saken.
Åbys sportchef Jon Walter Pedersen berättade att han pratat med Petri Salmela som vill ha betänketid under söndagskvällen och sedan återkomma.
Om inte Makethemark kommer så blir det någon av Handsome Brad eller Sorbet som får den sista platsen i Olympiatravet, meddelade Jon Walter Pedersen.

Svenskt rekord av Månprinsen A.M.
Det blev närmare en kvarts miljon kronor i utdelning för sju rätt på V75, detta trots att omgångens största favorit Månprinsen A.M. vann. Han gjorde det som vanligt lekande lätt efter att Gunnar Melander den här gången kört offensivt och styrt fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Månprinsen A.M. slog tidigt klorna i sina konkurrenter och försvann ifrån till åttonde raka seger och sin 68:e triumf totalt sett i sin fantastiska karriär. Dessutom på nytt svenskt rekord, 1.20,9 över distansen 2180 meter.
Närmaste uppgift för kallblodskungen blir i ett lopp på Bergsåker och därefter väntar Elitkampen på Solvalla.
- Han kändes jättefin och jag körde på säkerhet. Jag körde ingenting på långsidan och i sista sväng fick han gå på lite och då avgjorde han väldigt lätt, sa tränaren och segerkusken Gunnar Melander.

Bizzi Blizz spöade hingstarna
I V75-inledningen galopperade favoriten Emile Zola Sisu bort sig direkt i starten. Det blev även en tidig galopp för andrahandaren Deep Pockets. Istället blev det en suverän uppvisning av Bizzi Blizz tillsammans med sin tränare Claes Sjöström. Han körde fram utvändigt om ledande Twinkle Kronos och var helt överlägsen på tiden 1.12,1 över kort distans. Bizzi Blizz var enda stoet på plats men satte alltså killarna på plats.
- Hon gjorde det väldigt bra och vann väldigt enkelt. Det här var inte min taktik på förhand men när favoriterna gjorde bort sig tänkte jag att vi måste vara med i matchen. Hon kändes väldigt, väldigt bra, sa Claes Sjöström.

Kihlström kall och satt kvar
Andrahandsfavoriten Chapter N.Deo vann V75-2 för Örjan Kihlström. Han satt kvar på den sista bortre långsidan när favoriten Southwind Feji attackerade via tredjespår. Men sedan löste det sig bra och hon kunde följa med i rygg på favoriten genom slutkurvan. När Örjan vred ut in på upploppet avgjorde Chapter N.Deo säkert före en mycket vasst spurtande Ginny Weasly som blev tvåa. Tränar gör Daniel Redén.

Diskad som etta i mål för passgång
Favoriten Quito Lane först i mål i V75-5 men diskvalificerad för passgång den sista biten. Han gick undan säkert från ledningen men blev rullig i travet den sista biten. Därmed gick segern till tvåan i mål, Head For Home, vilken var en riktig smällkaramell. Hästen, som tränas av Fredrik Wallin och kördes av Rikard N Skoglund, var streckad på blott en procent av insatsfördelningen.

Strålande Global Trust från dödens
I den sjätte avdelningen tog Global Trust en välförtjänt seger i V75 efter flera väldigt tappra insatser på slutet. Han behöver heller inte be om ursäkt för den här segern då han kördes fram utvändigt om ledaren av Jorma Kontio inför slut varvet och var sedan ensam på plan till slut. Timo Nurmos-tränade Global Trust såg dunderfin ut och har knallform för dagen.
- Hästen har varit bra hela livet och i dag kändes han jättefin. Han vann med krafter kvar, berömde Jorma Kontio.

Dubbelt Redén och Kihlström
Örjan Kihlström och Daniel Redén avrundade V75-omgången genom Bucks To Burn och detta efter en ”Kihlströmare”. Precis som han gjorde i V75-2 med Chapter N.Deo så satt han kvar i andra par utvändigt när attackerna kom från kön in på sista långsidan. Sedan löste det sig perfekt runt sista sväng och in på upploppet gick Bucks To Burn i närkamp med Sign Me Up To. Den sistnämnde gjorde ett strålande lopp när han kämpade heroiskt till andraplatsen efter att ha travat utvändigt om ledande Ural hela vägen.
Sju rätt på V75 gav 241 618 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Klosterskogen i Norge var värd för V75 på påskafton och det blev en omgång där många favoriter infriade spelarnas fö..


Klosterskogen i Norge var värd för V75 på påskafton och det blev en omgång där många favoriter infriade spelarnas förtroende. Utdelningen för sju rätt stannade på 4 586 kronor.
Falcon Dragon var lite av dagens snackhäst och den sjuårige hingsten gjorde inte sina förespråkare besvikna i V75-1. Efter att ha inlett på innerspåret en bit ner i fältet hittade Herman R. Tvedt ut och fick rygg på Robert Bergh och Hövings Unbeatable på sista bortre långsidan.
Hövings Unbeatable gick starkt och tog över ledningen in på upploppet, men i rygg skuggade Falcon Dragon som ganska bekvämt kunde koppla segergreppet 50 meter före mål. Tränar vinnaren gör Malene Berdalen.

Lome Brage mot Elitkampen
Seger nummer 40 i karriären såg ut att vara en av de allra enklaste då Lome Brage och Erlend Rennesvik fick bestämma precis som de ville i V75-6.
200 000 kronor var segern värd i Moe Odins Äreslöp.
- En fantastiskt flott travare, snabb som bara den. En fröjd att sitta bakom, sa segerkusken.
- Alltid stort att vinna stora lopp. Nu siktar vi mot Solvalla sista söndagen i maj, sa tränaren Anders Lundström Wolden.

Odramatiskt i Grand Prix
Klosterskogens Grand Prix med drygt 250 000 kronor till vinnaren var dagens huvudnummer och loppet dominerades av nioårige Gigant Invalley som fick bestämma i ledningen tillsammans med kusken Gunnar Austevoll.
Loppet, som avslutade V75-omgången, blev aldrig spännande och bakom vinnaren knep svenskduon Montdore och Target Kronos andra- respektive tredjepriset.
- Han var stark och fin hela vägen. Det blev väldigt enkelt till slut. Han har alltid varit väldigt speciell men blivit mer vuxen med åldern. Nu har han huvudet med sig som man behöver som tävlingshäst, sa Gunnar Austevoll.

Dubbel för Gundersen
I V75-3 dominerade norske derbyvinnaren Gretzky B.R. från start till mål och vann utan att förta sig före Robert Berghs Transcendence som kämpade storstilat till andrapriset.
Kusken Magnus Teien Gundersen bjöd på segergest när femårige Gretzky B.R. tog andra raka årssegern.
- Jag är glad att hästen uppför sig så fint bakom bilen. Det ska bli spännande att testa honom över sprinterdistans framöver, jag tror att han kan bli en fantastisk sprinter. Vi har lekt lite med tanken att sikta mot Sweden Cup med honom i år, sa tränaren Geir Vegard Gundersen.
Magnus Teien Gundersen skrällde sedan i V75-5 där han lotsade Faust Boko först från spår 12 efter en invändig spårsnål resa. När luckan kom så spurtade sjuåringen sylvasst till andra raka segern. Tränar gör Geir Vegard Gundersen.

Vann via open stretch
V75-2 var ett kallblodslopp och favoritduon G. Jerken och Valle Mattis bjöd publiken på en läcker upploppsduell där G. Jerken drog längsta strået när han tog sig förbi ledaren sista biten in mot mål. Det var sjätte årssegern på tio starter för den sexårige fuxhingsten.
Ägaren, uppfödaren, tränaren och kusken Ole Gaute Gudmestad satt i segersulkyn.
I V75-4 släppte Eirik Höjtomt kanske till mångas förvåning ledningen till favoriten Sorella Rick med Galaxy W. Men det visade sig vara ett genidrag och över upploppet växlade Galaxy W. enkelt ner favoriten invändigt via open stretch.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/8 4 15.0 30
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 6] 2140/4 0 17.3 374
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 5] 2140/5 0 g 430
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Candy Store Candy Store   [s 4] 1640/3 1 12.7 57
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Bear Joke Bear Joke   [s 4] 1640/9 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Tooca Tooca   [s 4] 1640/10 0 16.5 75
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 3] 2140/8 4 20.0g 669
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Upminster Upminster   [v 7] 2140/1 0 g 187
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2160/5 2 17.9g 19
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Star Dirt Star Dirt   [v 6] 1640/7 0 16.3 131
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 5] 1640/3 0 15.5 311
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2640/5 3 17.7 23
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2180/10 2 17.2 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 6] 2640/12 8 18.1 276
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Fannie Mae Fannie Mae   [s 6] 2140/7 1 18.9 34
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2160/4 3 17.4 41
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Olfa Wareco Olfa Wareco   [s 6] 1640/8 3 13.9 437
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-3 Wingait Ida Wingait Ida   [s 5] 2140/5 4 13.4 138
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Slim Shady* Slim Shady*   [v 10] 2160/9 0 18.4g 113
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Pashman Pashman   [v 8] 2640/3 3 17.5 120
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 5] 1640/2 0 g 121
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/7 4 15.4 155
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Sunny Maro Sunny Maro   [s 4] 2140/2 8 20.7 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Alfline Alfline   [v 7] 2140/8 1 15.0 55
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/2 0 g 23
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2640/4 D 0 g 828
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2640/3 C 5 17.8 216
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/4 C 0 g 287
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-7 Radysin America Radysin America   [s 6] 1660/7 B 5 12.8 173
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/6 B 0 g 46
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-2 Pashman Pashman   [v 9] 2660/6 D 5 16.8g 378
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2140/7 D 0 22.1g 107
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 In Front In Front   [s 6] 2140/6 C 5 17.6 530
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 1640/1 C 0 g 63
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 2140/1 B 4 15.3 65
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 1640/3 B 0 19.8g 42
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/5 B 2 15.9 58
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/3 D 0 g 315
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Teetime Teetime   [v 6] 2180/10 A 6 17.4 18
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 2140/5 D 3 14.2 44
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 D 3 15.5 284
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2160/7 B 2 16.3 74
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/6 C 0 g 929
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2180/14 B 2 16.7 22
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Julienne Pride Julienne Pride   [s 5] 2140/8 C 7 16.9 918
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 1002
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Twist'N Shout* Twist'N Shout*   [s 6] 2640/7 C 0 86
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 D 0 14.0 366
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 1609/11 B 0 16.4g 117
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 C 2 15.2 373
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/1 D 0 16.8 800
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2640/10 B 0 g 325
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 1609/7 D 0 g 324
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 331
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 A 3 15.9 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/10 C 5 19.3 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Egonson Egonson   [v 8] 2640/11 A 0 g 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/10 D 1 16.2 45
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-1 Alfline Alfline   [v 8] 2140/7 B 6 17.1 60
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Egonson Egonson   [v 8] 2660/8 A 1 17.0 160
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/2 B 3 13.4 68
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2140/2 C 0 g 292
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 1680/15 D 7 14.9 1747
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/7 C 4 16.2 104
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/10 D 6 18.1 274
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/5 D 0 13.5g 1182
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 B 0 g 215
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/7 D 0 12.4 1376
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/9 A 7 15.3g 76
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/1 B 5 14.8 72
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 6] 2160/11 B 6 15.9 2033
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Diablo Boko Diablo Boko   [v 6] 2140/1 A 0 g 70
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2160/6 D 6 16.3 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/10 A 4 15.6 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Jessica Highness Jessica Highness   [s 4] 2640/12 B 4 16.1 27
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/4 C 5 16.4 21
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2140/3 D 0 g 544
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2660/12 A 2 16.5g 364
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Civillo Civillo   [v 8] 1640/3 C 5 15.2 183
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Vice President Vice President   [v 6] 2140/9 C 2 14.7 64
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/5 C 3 15.7 36
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/5 A 1 15.2g 31
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2180/14 B 0 16.7 96
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2200/10 B 0 16.6 181
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2160/9 D str
2016-02-20 2016-02-20 Charlottenlund-10 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2020/5 D 0 63
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Egonson Egonson   [v 8] 2180/14 A 3 19.0 40
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Pekoe Bakkely* Pekoe Bakkely*   [v 9] 2140/5 D 0 17.2 322
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2020/3 B 0 22
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-6 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2000/5 C 0 286
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Allan Chip Allan Chip   [v 8] 2160/3 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Mercury Rising Mercury Rising   [v 5] 2160/9 D 0 20.5 1454
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2660/14 C 0 17.1 648
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Boogie Man Boogie Man   [v 9] 2640/2 C 4 17.2 397
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2640/5 C 4 21.3g 74
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 9] 1640/1 D 2 13.7 433
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2160/10 B 0 g 57
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/10 C 0 g 257
2017-12-07 2017-12-07 Åby-5 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/3 D 0 g 644
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2140/10 D str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Windwalker Windwalker   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 89
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/8 C 6 16.8 286
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2160/2 C 0 g 128
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/12 D 0 g 126
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 D 0 18.2g 310
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 1640/10 C 3 14.8 261
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/5 B 1 17.4 81
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2640/1 A 1 17.3 28
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/1 D 2 17.7 181
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 C 1 17.4 35
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2640/7 C 5 18.6g 210
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Pay the Winner Pay the Winner   [s 5] 2140/4 B 0 g 730
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Temptation Garbo* Temptation Garbo*   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 1640/9 D 2 14.8 116
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/6 C 2 18.5 72
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/6 C 4 17.4 193
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2140/3 C 4 15.0 250
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 2200/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/10 C 7 17.8 718
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/2 D 8 17.1 548
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2140/3 C 4 17.3 133
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-8 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/7 B 4 18.0 67
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/10 B 0 23.1g 99
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/4 D 0 g 740
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Bronson Bronson   [v 4] 2140/9 B 0 20.9g 237
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 2160/6 C 7 16.6 182
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Bronson Bronson   [v 4] 2140/1 D 0 g 86
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Magnificent Face Magnificent Face   [v 8] 2140/1 D 5 14.4 720
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2640/4 C 6 17.2 102
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/9 A 2 14.9 112
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2160/10 C 2 17.8 48
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 1680/9 B 5 18.2g 45
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 9] 1609/4 C 6 12.7 135
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/10 D 2 14.1 359
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 4] 2140/7 B 5 16.4 33
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/2 D 4 16.4 363
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Lucky Sec Lucky Sec   [v 12] 2140/1 D 0 g 446
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/9 C 0 17.5 170
2017-05-11 2017-05-11 Åby-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/1 C 5 15.6 446
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2160/7 A 3 16.3 50
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 1640/11 D 0 g 111
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/12 B 1 18.6 62
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/4 C 3 17.9 684
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2140/10 D 0 17.1g 121
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/1 C 1 16.4 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 1640/3 D 0 g 80
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 2160/6 B 0 g 68
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/7 C 3 17.0g 105
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Shaded Shaded   [v 6] 2140/2 D 7 17.8 69
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Tooca Tooca   [s 6] 2140/9 C 0 g 148
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/1 D 0 g 142
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 You Better You Bet You Better You Bet   [v 5] 2160/4 D 0 24.5g 131
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/9 D 0 g 94
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/7 D 1 18.8 226
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/11 D 7 21.0 1228
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 6] 1640/10 B 0 23.6g 102
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2640/4 D 0 17.4 663
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/3 C 8 23.3g 103
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/1 D 0 18.0 784
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/9 D 7 15.8 314
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Safari K.* Safari K.*   [v 9] 1640/7 C 0 g 1103
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 7] 2140/8 C 0 17.2 360
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 D 3 15.1 64
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/8 D 5 14.1 495
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Selected Face Selected Face   [v 4] 2140/6 B 5 20.0g 16
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 D 0 g 361
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 C 3 17.9 148
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1640/7 B 0 19.6 246
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2180/5 D 5 16.2 97
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/5 D 3 16.6g 106
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/2 B 5 19.5 86
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/6 B 6 19.5 34
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1680/7 C 0 19.6 80
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1680/2 D 2 16.5 131
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Betty Rak Betty Rak   [s 10] 2140/3 D 0 g 1246
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 5] 1640/3 C 0 23.6g 50
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/12 A 5 16.9 45
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 1609/12 B 4 15.0 199
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Nu Nu Hill* Nu Nu Hill*   [v 13] 2060/9 C 0 189
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/3 D 0 22.6g 199
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2000/3 D 0 588
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/3 D 0 19.2g 797
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Jetset Onion Jetset Onion   [v 5] 1640/5 D 4 13.4 73
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/15 C 0 15.3 451
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1609/4 C 3 15.2 19
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/6 B 1 14.8 89
2018-05-12 2018-05-12 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2500/5 D 0 478
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/6 D 0 17.3 543
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/11 C 0 17.8 617
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/5 C 2 16.7 65
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/2 D 0 g 91
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Jake Face Jake Face   [v 12] 2640/4 C 0 827
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/1 C 0 g 59
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/8 D 5 17.8g 123
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/9 D str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/10 B 3 19.3 58
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Simoni's Hombre* Simoni's Hombre*   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 672
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-3 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/5 D 0 g 710
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 276
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2180/11 C 0 17.0 706
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 2140/3 D 0 17.1 352
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/5 C 5 16.0 509
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 466
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/6 C 0 g 110
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Selected Face Selected Face   [v 5] 1640/1 A 6 14.6 85
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-8 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 2140/9 D 0 16.7 356
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/6 A 1 17.1 696
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 2160/10 D 7 16.2 462
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Selected Face Selected Face   [v 5] 2160/5 A 0 18.0g 639
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 8] 2140/2 B 4 15.5 236
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 One Way Face One Way Face   [s 8] 2160/13 D 7 17.6 985ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se