V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Diamondwind kom närmast från seger i Danskt Travkriterium och när Peter Untersteiner planenligt tog hand om ledningen från innerspår..


Diamondwind kom närmast från seger i Danskt Travkriterium och när Peter Untersteiner planenligt tog hand om ledningen från innerspår bakom startbilen och sedan fick varva på beskedliga 1.16,9 såg ekipaget ut att gå mot en promenadseger. In på upploppet utmanade emellertid utvändige Donatello Garbo rejält och såg ett tag ut att koppla grepp, men då kontrade Diamondwind och när mållinjen skars var segern säker. Loppets förstapris uppgick till 227 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Den här veckan körs inga V75-tävlingar i Sverige. Istället gör vi gemensam sak med vårt västra grannland och det är Bje..


Den här veckan körs inga V75-tävlingar i Sverige. Istället gör vi gemensam sak med vårt västra grannland och det är Bjerke i Oslo som är skådeplatsen. Såväl sportsligt som spelmässigt är omgången mycket intressant och ett av russinen i kakan är Axel Jensens Minneslopp (V75-6) för fyraåringar. Där ska dagens fetaste segercheck på 305 000 kronor delas ut och det är också där som Ulf Ohlsson bedömer att han har sin hetaste segerchans från spår fyra bakom startbilen.
- Vainqueur R.P. har gjort fina lopp på slutet. Senast spurtade han bra och jag tror säkert att han ska göra ett bra lopp igen. Vi har fått ett vettigt läge och även om inte distansen är något plus tycker jag att starka hästar brukar gå bra över korta distanser. Täta starter är svårt för mig att bedöma hur han tar men skulle han göra om loppet han gjorde senast så borde han räknas tidigt, säger Ulf Ohlsson, som åker till Norge med en bra bit över 300 segrar under 2018 bakom sig.

Spännande nordamerikan
Dagens kanske mest spännande uppsittning för Ulf Ohlsson kommer i den andra V75-avdelningen. Där kör han USA-importen Tokarev som senast gjorde sin första start i Sverige. Ulf Ohlsson satt i sulkyn även den gången och från fjärde par utvändigt rundade hästen enkelt motståndet.
- Jag tyckte att han gjorde ett bra lopp. Han är en jättefin häst med fin inställning. Men man måste ändå säga att det loppet var relativt billigt. Den här gången lär det vara tuffare när det är V75, även om jag inte riktigt vet vad han möter. De norska hästarna är svåra att sätta in för mig. Jag hoppas och tror att han kommer att göra ett bra lopp men jag vill nog köra ett lopp till innan jag vet riktigt vad det är för häst.
I Nordamerika tävlade Tokarev endast över den engelska milen och senast avverkade han 2 180 meter. Den här gången ska han tillryggalägga ytterligare ett halvt varv.
- Det är lite svårbedömt men han gick 2 100 meter senast och kändes stark och rejäl den gången så jag hoppas och tror att han ska klara lång distans också.

”Det blir svårt”
Sir Q.C. (V75-1) hade inte samma flyt i spårlottningen som Vainqueur R.P. och Tokarev och Ulf Ohlsson andas inte heller samma optimism beträffande hans chanser.
- Sir Q.C. gjorde ett bra lopp senast som tvåa. Han gick utvändigt om Michelangelo Ås och gjorde det bra. Han har inte vunnit på ett tag men han har ändå sprungit in över en miljon i år och kommit snabbt upp i klasserna. Det tar lite tid att växa in i den klass han är i. Jag tror säkert att hästen kommer att göra ett bra lopp men jag tror att det blir lite svårt att räcka ända till seger från det läget, säger Ulf Ohlsson och ger Mellby Emeralds (V75-7) ett likvärdigt omdöme.
- Med tempo kommer han säkert kunna leverera lite till slut men det ska till mycket tur därifrån och jag tror att det blir svårt att räcka till seger.

Ola Johansson, Kanal 75


Från och med att den nya spellagstiftningen träder i kraft vid årsskiftet får man inte längre spela anonymt i Sverige. ATG infö..


Från och med att den nya spellagstiftningen träder i kraft vid årsskiftet får man inte längre spela anonymt i Sverige. ATG införde obligatorisk registrering redan 1 november hos sina ombud men hade ansökt om dispens hos Lotteriinspektionen för att få fortsätta med anonyma spel på travbanorna, bland annat på grund av att de gamla spelterminalerna som används där inte klarar registrering. På fredagen meddelades att någon sådan dispens inte kommer att ges.
- Det låg i farans riktning att det inte skulle utfärdas någon dispens för identifierat spel på de äldre banterminalerna. Det är beklagligt på många sätt, men nu är det som det är. Vi vet att ATG har förberett sig på ett eventuellt negativt besked under hösten med flera parallella spår för att lösa den situation som nu kommer, säger Ulf Hörnberg.
Utöver att alla gamla spelterminaler måste tas ur bruk kan kravet på registrering och identifiering av alla spelare krångla till det för travbanebesökare från andra länder. Exempelvis Elitloppet på Solvalla besöks varje år av tusentals utländska travfantaster.
- Lotteriinspektionens beslut var oerhört olyckligt men vi kommer göra allt vi kan för att tillsammans med ATG skapa en så smidig och bra lösning för våra internationella gäster som möjligt, säger Jörgen Forsberg, vd på Solvalla.

Ola Johansson, Kanal 75


För snart ett år sedan hittade Chantilly (GS75-4) nya växlar. Efter en skaplig höst lossnade det rejält och hon inledde 2018 med tre r..


För snart ett år sedan hittade Chantilly (GS75-4) nya växlar. Efter en skaplig höst lossnade det rejält och hon inledde 2018 med tre raka segrar, varav en i V75. Men nu har inte det sexåriga stoet synts till på tävlingsbanan sedan hon i maj blev sjua i ett V75-lopp på Gävletravet.
- Hon har inte haft någon skada eller så men hon var lite sämre än vad jag hade hoppats där i Gävle och därför valde jag att ställa av henne med sikte på vintern, eftersom hon var så bra förra vintern. Hon trivs väldigt bra på skor och brodd bekommer henne inte, så det ger henne en fördel jämfört med många andra på vintern, säger Anton Lundqvist.
Han har till skillnad från stallets bästa häst varit skadad i omgångar. I somras bröt han en arm när olyckan var framme på stallgången och när Chantilly för en månad sedan egentligen skulle ha gjort första starten efter uppehållet var olyckan framme på nytt.
- Jag blev sparkad ur sulkyn i premieloppet den dagen och bröt axeln. Det var därför jag strök henne. Hon var inte alls lika vässad då som hon är nu och jag tyckte att det var fel att låta någon annan köra när jag ville prova henne själv.
Anton Lundqvist lider fortfarande av sviterna efter olyckan i premieloppet men snart är han tillbaka i vagnen.
- Axeln blir bättre och bättre men det är ingen toppform på mig. Jag kan inte köra häst än men om en dryg vecka hoppas jag kunna vara fullt aktiv i träningsvagnen igen.

Ingen spik men given vid gardering
Det är Chantillys ordinarie kusk Carl Johan Jepson som har uppdraget att köra när hästen på söndag startar i ett stolopp över 2 140 meter.
- Hon är bra förberedd och känns riktigt fin. Hon har gått två banjobb runt 1.20 i 2 000 meter på bra sätt. Jag tror att det fattas lite till toppformen och hon behöver nog gå ett eller två lopp för att komma riktigt i sitt esse, men väl förberedd är hon, säger Stellan Lundqvist.
Loppet är stängt vid 470 000 kronor intjänat vilket gör att Chantilly med sina 430 308 kronor på vinstkontot står bra inne på pengarna. Men eftersom det är en så kallad spårtrappa där de som har tjänat mest får de sämsta spåren startar hon med nummer tolv i andra ledet bakom startbilen.
- Motståndmässigt blev det billigare än vad jag hade förväntat mig och jag räds ingen av motståndarna, men mängden hästar gör att det kan bli jobbigt ändå. Från spår tolv är man alltid utelämnad till att ha flyt i starten och hamna vettigt på det. Jag begär inte att hon ska gå ut och runda dem i första starten men om hon hamnar bra till och de värsta motståndarna kommer lite på vingel tycker jag att hon ska kunna vara med där framme.
Hur lyder ditt råd till GS75-spelarna?
- Hon är inget singelstreck men garderar man loppet ska man ta med henne.
Hur roligt är det att Chantilly ska börja tävla igen?
- Det ska bli jättespännande naturligtvis. Det är hon som kan lyfta stallet om det är någon som kan göra det för dagen.

Ola Johansson, Kanal 75


Åke Svanstedt körde till ledningen från spår fem bakom startbilen och därifrån blev segern mycket enkel. När mållin..


Åke Svanstedt körde till ledningen från spår fem bakom startbilen och därifrån blev segern mycket enkel. När mållinjen skars hade Six Pack lämnat närmaste konkurrent med fyra längder och klockan stannade på kilometertiden 1.11,0 över 1 609 meter. Det var hästens sjätte raka fullträff och hans 15:e totalt. Segern inbringade närmare 900 000 kronor vilket ger Six Pack ett vinstkonto på 10,7 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter att ha varit relativt förskonad under en lång travkarriär har olyckorna kommit slag i slag för travnestorn Jan Norberg på Um&ar..


Efter att ha varit relativt förskonad under en lång travkarriär har olyckorna kommit slag i slag för travnestorn Jan Norberg på Umåker.
23 mars i år var han inblandad i en stor krock på hemmabanan och kom undan med några knäckta revben, frakturer i en hand och en bäckenfraktur. Dryga månaden senare körde han lopp igen och vann direkt i comebacken.
Nu ligger Jan Norberg på sjukhus igen efter en ny olycka. Det var på onsdagen då Norberg hjälpte Umåkertränaren Stefan Johansson med motionskörning som hästen han satt bakom sparkade bakut och satte av i sken.
På Norrlands universitetssjukhus i Umeå konstaterades ett brott på lårbenet. Kusken med en bra bit över 2000 segrar under karriären opererades samma kväll.
Kollegan Stefan Johansson hälsade på sjuklingen under torsdagen.
- Jag levererade surfplattan och glasögonen som han frågade efter men det är klart att bra mår han ju inte över att ligga i en sjuksäng så där igen. Nu får han inrikta sig på att se till så att han kommer på fötter igen, allt det andra kommer sedan, säger Stefan Johansson.

Allvarlig skada
Lårbensbrott är en allvarlig skada. Jan Norberg lär få en betydligt längre konvalescens än vad som var fallet i våras.
- Han har ont på flera ställen på kroppen men läget är stabilt. Han får smärtstillande för värken och lär väl bli kvar en tid på sjukhuset, berättar Stefan Johansson.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/8 4 15.0 30
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 6] 2140/4 0 17.3 374
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 5] 2140/5 0 g 430
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Candy Store Candy Store   [s 4] 1640/3 1 12.7 57
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Bear Joke Bear Joke   [s 4] 1640/9 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Tooca Tooca   [s 4] 1640/10 0 16.5 75
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 3] 2140/8 4 20.0g 669
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Upminster Upminster   [v 7] 2140/1 0 g 187
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2160/5 2 17.9g 19
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Star Dirt Star Dirt   [v 6] 1640/7 0 16.3 131
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2640/5 3 17.7 23
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 5] 1640/3 0 15.5 311
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2180/10 2 17.2 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 6] 2640/12 8 18.1 276
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Fannie Mae Fannie Mae   [s 6] 2140/7 1 18.9 34
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2160/4 3 17.4 41
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Olfa Wareco Olfa Wareco   [s 6] 1640/8 3 13.9 437
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-3 Wingait Ida Wingait Ida   [s 5] 2140/5 4 13.4 138
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Slim Shady* Slim Shady*   [v 10] 2160/9 0 18.4g 113
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Pashman Pashman   [v 8] 2640/3 3 17.5 120
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 5] 1640/2 0 g 121
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/7 4 15.4 155
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Sunny Maro Sunny Maro   [s 4] 2140/2 8 20.7 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Alfline Alfline   [v 7] 2140/8 1 15.0 55
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/2 0 g 23
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2640/4 D 0 g 828
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2640/3 C 5 17.8 216
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/4 C 0 g 287
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-7 Radysin America Radysin America   [s 6] 1660/7 B 5 12.8 173
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/6 B 0 g 46
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-2 Pashman Pashman   [v 9] 2660/6 D 5 16.8g 378
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2140/7 D 0 22.1g 107
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 In Front In Front   [s 6] 2140/6 C 5 17.6 530
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 1640/1 C 0 g 63
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 2140/1 B 4 15.3 65
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 1640/3 B 0 19.8g 42
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/5 B 2 15.9 58
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/3 D 0 g 315
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Teetime Teetime   [v 6] 2180/10 A 6 17.4 18
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 2140/5 D 3 14.2 44
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 D 3 15.5 284
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2160/7 B 2 16.3 74
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/6 C 0 g 929
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2180/14 B 2 16.7 22
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Julienne Pride Julienne Pride   [s 5] 2140/8 C 7 16.9 918
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 1002
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 D 0 14.0 366
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Twist'N Shout* Twist'N Shout*   [s 6] 2640/7 C 0 86
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 1609/11 B 0 16.4g 117
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 C 2 15.2 373
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/1 D 0 16.8 800
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2640/10 B 0 g 325
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 1609/7 D 0 g 324
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 331
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 A 3 15.9 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/10 C 5 19.3 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Egonson Egonson   [v 8] 2640/11 A 0 g 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/10 D 1 16.2 45
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-1 Alfline Alfline   [v 8] 2140/7 B 6 17.1 60
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Egonson Egonson   [v 8] 2660/8 A 1 17.0 160
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/2 B 3 13.4 68
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2140/2 C 0 g 292
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 1680/15 D 7 14.9 1747
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/7 C 4 16.2 104
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/10 D 6 18.1 274
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/5 D 0 13.5g 1182
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 B 0 g 215
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/7 D 0 12.4 1376
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/9 A 7 15.3g 76
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/1 B 5 14.8 72
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 6] 2160/11 B 6 15.9 2033
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Diablo Boko Diablo Boko   [v 6] 2140/1 A 0 g 70
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2160/6 D 6 16.3 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/10 A 4 15.6 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Jessica Highness Jessica Highness   [s 4] 2640/12 B 4 16.1 27
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/4 C 5 16.4 21
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2140/3 D 0 g 544
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2660/12 A 2 16.5g 364
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Civillo Civillo   [v 8] 1640/3 C 5 15.2 183
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Vice President Vice President   [v 6] 2140/9 C 2 14.7 64
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/5 C 3 15.7 36
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/5 A 1 15.2g 31
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2180/14 B 0 16.7 96
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2200/10 B 0 16.6 181
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2160/9 D str
2016-02-20 2016-02-20 Charlottenlund-10 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2020/5 D 0 63
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Egonson Egonson   [v 8] 2180/14 A 3 19.0 40
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Pekoe Bakkely* Pekoe Bakkely*   [v 9] 2140/5 D 0 17.2 322
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2020/3 B 0 22
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-6 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2000/5 C 0 286
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Allan Chip Allan Chip   [v 8] 2160/3 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Mercury Rising Mercury Rising   [v 5] 2160/9 D 0 20.5 1454
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2660/14 C 0 17.1 648
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Boogie Man Boogie Man   [v 9] 2640/2 C 4 17.2 397
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2640/5 C 4 21.3g 74
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 9] 1640/1 D 2 13.7 433
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2160/10 B 0 g 57
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/10 C 0 g 257
2017-12-07 2017-12-07 Åby-5 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/3 D 0 g 644
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2140/10 D str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Windwalker Windwalker   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 89
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/8 C 6 16.8 286
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2160/2 C 0 g 128
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/12 D 0 g 126
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 D 0 18.2g 310
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 1640/10 C 3 14.8 261
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/5 B 1 17.4 81
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2640/1 A 1 17.3 28
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 C 1 17.4 35
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/1 D 2 17.7 181
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2640/7 C 5 18.6g 210
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Pay the Winner Pay the Winner   [s 5] 2140/4 B 0 g 730
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 1640/9 D 2 14.8 116
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Temptation Garbo* Temptation Garbo*   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/6 C 2 18.5 72
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/6 C 4 17.4 193
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2140/3 C 4 15.0 250
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 2200/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/10 C 7 17.8 718
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/2 D 8 17.1 548
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2140/3 C 4 17.3 133
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-8 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/7 B 4 18.0 67
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/10 B 0 23.1g 99
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/4 D 0 g 740
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Bronson Bronson   [v 4] 2140/9 B 0 20.9g 237
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 2160/6 C 7 16.6 182
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Bronson Bronson   [v 4] 2140/1 D 0 g 86
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Magnificent Face Magnificent Face   [v 8] 2140/1 D 5 14.4 720
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2640/4 C 6 17.2 102
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/9 A 2 14.9 112
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2160/10 C 2 17.8 48
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 1680/9 B 5 18.2g 45
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 9] 1609/4 C 6 12.7 135
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/10 D 2 14.1 359
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 4] 2140/7 B 5 16.4 33
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/2 D 4 16.4 363
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Lucky Sec Lucky Sec   [v 12] 2140/1 D 0 g 446
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/9 C 0 17.5 170
2017-05-11 2017-05-11 Åby-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/1 C 5 15.6 446
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2160/7 A 3 16.3 50
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 1640/11 D 0 g 111
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/12 B 1 18.6 62
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/4 C 3 17.9 684
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2140/10 D 0 17.1g 121
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/1 C 1 16.4 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 1640/3 D 0 g 80
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 2160/6 B 0 g 68
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/7 C 3 17.0g 105
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Shaded Shaded   [v 6] 2140/2 D 7 17.8 69
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Tooca Tooca   [s 6] 2140/9 C 0 g 148
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/1 D 0 g 142
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 You Better You Bet You Better You Bet   [v 5] 2160/4 D 0 24.5g 131
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/9 D 0 g 94
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/7 D 1 18.8 226
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/11 D 7 21.0 1228
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2640/4 D 0 17.4 663
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/3 C 8 23.3g 103
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/1 D 0 18.0 784
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/9 D 7 15.8 314
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Safari K.* Safari K.*   [v 9] 1640/7 C 0 g 1103
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 7] 2140/8 C 0 17.2 360
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 D 3 15.1 64
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/8 D 5 14.1 495
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Selected Face Selected Face   [v 4] 2140/6 B 5 20.0g 16
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 D 0 g 361
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 C 3 17.9 148
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1640/7 B 0 19.6 246
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2180/5 D 5 16.2 97
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/5 D 3 16.6g 106
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/2 B 5 19.5 86
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/6 B 6 19.5 34
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1680/7 C 0 19.6 80
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1680/2 D 2 16.5 131
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Betty Rak Betty Rak   [s 10] 2140/3 D 0 g 1246
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 5] 1640/3 C 0 23.6g 50
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/12 A 5 16.9 45
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 1609/12 B 4 15.0 199
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Nu Nu Hill* Nu Nu Hill*   [v 13] 2060/9 C 0 189
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/3 D 0 22.6g 199
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2000/3 D 0 588
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/3 D 0 19.2g 797
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Jetset Onion Jetset Onion   [v 5] 1640/5 D 4 13.4 73
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/15 C 0 15.3 451
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1609/4 C 3 15.2 19
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/6 B 1 14.8 89
2018-05-12 2018-05-12 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2500/5 D 0 478
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/6 D 0 17.3 543
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/11 C 0 17.8 617
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/5 C 2 16.7 65
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/2 D 0 g 91
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Jake Face Jake Face   [v 12] 2640/4 C 0 827
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/1 C 0 g 59
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/8 D 5 17.8g 123
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/9 D str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/10 B 3 19.3 58
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Simoni's Hombre* Simoni's Hombre*   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 672
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-3 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/5 D 0 g 710
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 276
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2180/11 C 0 17.0 706
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 2140/3 D 0 17.1 352
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/5 C 5 16.0 509
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 466
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/6 C 0 g 110ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se