V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/8 4 15.0 30
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 6] 2140/4 0 17.3 374
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 5] 2140/5 0 g 430
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Candy Store Candy Store   [s 4] 1640/3 1 12.7 57
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 3] 2140/8 4 20.0g 669
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Bear Joke Bear Joke   [s 4] 1640/9 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Tooca Tooca   [s 4] 1640/10 0 16.5 75
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Upminster Upminster   [v 7] 2140/1 0 g 187
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2160/5 2 17.9g 19
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Star Dirt Star Dirt   [v 6] 1640/7 0 16.3 131
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2640/5 3 17.7 23
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 5] 1640/3 0 15.5 311
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2180/10 2 17.2 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 6] 2640/12 8 18.1 276
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Fannie Mae Fannie Mae   [s 6] 2140/7 1 18.9 34
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2160/4 3 17.4 41
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Olfa Wareco Olfa Wareco   [s 6] 1640/8 3 13.9 437
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-3 Wingait Ida Wingait Ida   [s 5] 2140/5 4 13.4 138
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Slim Shady* Slim Shady*   [v 10] 2160/9 0 18.4g 113
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Pashman Pashman   [v 8] 2640/3 3 17.5 120
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 5] 1640/2 0 g 121
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/7 4 15.4 155
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Sunny Maro Sunny Maro   [s 4] 2140/2 8 20.7 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Alfline Alfline   [v 7] 2140/8 1 15.0 55
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/2 0 g 23
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2640/4 D 0 g 828
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2640/3 C 5 17.8 216
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/4 C 0 g 287
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-7 Radysin America Radysin America   [s 6] 1660/7 B 5 12.8 173
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/6 B 0 g 46
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-2 Pashman Pashman   [v 9] 2660/6 D 5 16.8g 378
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2140/7 D 0 22.1g 107
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 In Front In Front   [s 6] 2140/6 C 5 17.6 530
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 1640/1 C 0 g 63
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 2140/1 B 4 15.3 65
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 1640/3 B 0 19.8g 42
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/5 B 2 15.9 58
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/3 D 0 g 315
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Teetime Teetime   [v 6] 2180/10 A 6 17.4 18
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 2140/5 D 3 14.2 44
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 D 3 15.5 284
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2160/7 B 2 16.3 74
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/6 C 0 g 929
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2180/14 B 2 16.7 22
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Julienne Pride Julienne Pride   [s 5] 2140/8 C 7 16.9 918
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 1002
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 D 0 14.0 366
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Twist'N Shout* Twist'N Shout*   [s 6] 2640/7 C 0 86
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 1609/11 B 0 16.4g 117
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 C 2 15.2 373
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/1 D 0 16.8 800
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2640/10 B 0 g 325
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 1609/7 D 0 g 324
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-1 Alfline Alfline   [v 8] 2140/7 B 6 17.1 60
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 331
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 A 3 15.9 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/10 C 5 19.3 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Egonson Egonson   [v 8] 2640/11 A 0 g 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/10 D 1 16.2 45
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Egonson Egonson   [v 8] 2660/8 A 1 17.0 160
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/2 B 3 13.4 68
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2140/2 C 0 g 292
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 1680/15 D 7 14.9 1747
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/7 C 4 16.2 104
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/10 D 6 18.1 274
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/5 D 0 13.5g 1182
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 B 0 g 215
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/7 D 0 12.4 1376
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/9 A 7 15.3g 76
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/1 B 5 14.8 72
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 6] 2160/11 B 6 15.9 2033
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Diablo Boko Diablo Boko   [v 6] 2140/1 A 0 g 70
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2160/6 D 6 16.3 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/10 A 4 15.6 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Jessica Highness Jessica Highness   [s 4] 2640/12 B 4 16.1 27
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/4 C 5 16.4 21
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2140/3 D 0 g 544
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2660/12 A 2 16.5g 364
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Civillo Civillo   [v 8] 1640/3 C 5 15.2 183
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Vice President Vice President   [v 6] 2140/9 C 2 14.7 64
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/5 C 3 15.7 36
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/5 A 1 15.2g 31
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2180/14 B 0 16.7 96
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2200/10 B 0 16.6 181
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2160/9 D str
2016-02-20 2016-02-20 Charlottenlund-10 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2020/5 D 0 63
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Egonson Egonson   [v 8] 2180/14 A 3 19.0 40
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Pekoe Bakkely* Pekoe Bakkely*   [v 9] 2140/5 D 0 17.2 322
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2020/3 B 0 22
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-6 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2000/5 C 0 286
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Allan Chip Allan Chip   [v 8] 2160/3 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Mercury Rising Mercury Rising   [v 5] 2160/9 D 0 20.5 1454
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2660/14 C 0 17.1 648
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Boogie Man Boogie Man   [v 9] 2640/2 C 4 17.2 397
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2640/5 C 4 21.3g 74
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 9] 1640/1 D 2 13.7 433
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2160/10 B 0 g 57
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/10 C 0 g 257
2017-12-07 2017-12-07 Åby-5 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/3 D 0 g 644
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2140/10 D str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Windwalker Windwalker   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 89
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/8 C 6 16.8 286
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2160/2 C 0 g 128
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/12 D 0 g 126
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 D 0 18.2g 310
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 1640/10 C 3 14.8 261
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/5 B 1 17.4 81
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2640/1 A 1 17.3 28
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 C 1 17.4 35
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/1 D 2 17.7 181
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2640/7 C 5 18.6g 210
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Pay the Winner Pay the Winner   [s 5] 2140/4 B 0 g 730
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Temptation Garbo* Temptation Garbo*   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 1640/9 D 2 14.8 116
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/6 C 2 18.5 72
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/6 C 4 17.4 193
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2140/3 C 4 15.0 250
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 2200/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/10 C 7 17.8 718
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/2 D 8 17.1 548
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2140/3 C 4 17.3 133
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-8 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/7 B 4 18.0 67
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/10 B 0 23.1g 99
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/4 D 0 g 740
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Bronson Bronson   [v 4] 2140/9 B 0 20.9g 237
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 2160/6 C 7 16.6 182
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Bronson Bronson   [v 4] 2140/1 D 0 g 86
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Magnificent Face Magnificent Face   [v 8] 2140/1 D 5 14.4 720
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2640/4 C 6 17.2 102
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/9 A 2 14.9 112
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2160/10 C 2 17.8 48
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 1680/9 B 5 18.2g 45
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 9] 1609/4 C 6 12.7 135
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/10 D 2 14.1 359
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 4] 2140/7 B 5 16.4 33
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/2 D 4 16.4 363
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Lucky Sec Lucky Sec   [v 12] 2140/1 D 0 g 446
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/9 C 0 17.5 170
2017-05-11 2017-05-11 Åby-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/1 C 5 15.6 446
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2160/7 A 3 16.3 50
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 1640/11 D 0 g 111
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/12 B 1 18.6 62
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/4 C 3 17.9 684
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2140/10 D 0 17.1g 121
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/1 C 1 16.4 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 1640/3 D 0 g 80
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 2160/6 B 0 g 68
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/7 C 3 17.0g 105
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Shaded Shaded   [v 6] 2140/2 D 7 17.8 69
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Tooca Tooca   [s 6] 2140/9 C 0 g 148
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/1 D 0 g 142
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 You Better You Bet You Better You Bet   [v 5] 2160/4 D 0 24.5g 131
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/9 D 0 g 94
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/7 D 1 18.8 226
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/11 D 7 21.0 1228
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 6] 1640/10 B 0 23.6g 102
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2640/4 D 0 17.4 663
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/3 C 8 23.3g 103
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/1 D 0 18.0 784
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/9 D 7 15.8 314
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 7] 2140/8 C 0 17.2 360
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Safari K.* Safari K.*   [v 9] 1640/7 C 0 g 1103
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 D 3 15.1 64
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/8 D 5 14.1 495
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Selected Face Selected Face   [v 4] 2140/6 B 5 20.0g 16
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 D 0 g 361
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1640/7 B 0 19.6 246
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 C 3 17.9 148
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2180/5 D 5 16.2 97
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/5 D 3 16.6g 106
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/6 B 6 19.5 34
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/2 B 5 19.5 86
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1680/2 D 2 16.5 131
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1680/7 C 0 19.6 80
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 5] 1640/3 C 0 23.6g 50
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Betty Rak Betty Rak   [s 10] 2140/3 D 0 g 1246
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 1609/12 B 4 15.0 199
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/12 A 5 16.9 45
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Nu Nu Hill* Nu Nu Hill*   [v 13] 2060/9 C 0 189
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/3 D 0 22.6g 199
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2000/3 D 0 588
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/3 D 0 19.2g 797
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Jetset Onion Jetset Onion   [v 5] 1640/5 D 4 13.4 73
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/15 C 0 15.3 451
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/6 B 1 14.8 89
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1609/4 C 3 15.2 19
2018-05-12 2018-05-12 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2500/5 D 0 478
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/6 D 0 17.3 543
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/11 C 0 17.8 617
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/2 D 0 g 91
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/5 C 2 16.7 65
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/1 C 0 g 59
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Jake Face Jake Face   [v 12] 2640/4 C 0 827
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/9 D str
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/8 D 5 17.8g 123
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/10 B 3 19.3 58
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Simoni's Hombre* Simoni's Hombre*   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 672
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-3 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/5 D 0 g 710
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 276
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 2140/3 D 0 17.1 352
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2180/11 C 0 17.0 706
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/5 C 5 16.0 509
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 466
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/6 C 0 g 110
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2160/5 B 0 g 698
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 Tresexton Tresexton   [v 4] 2140/2 C 0 g 73
2019-12-20 2019-12-20 Charlottenlund-1 Leopardi Leopardi   [v 6] 2020/6 B 3 72
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Harmon Boko Harmon Boko   [v 5] 2200/11 B 2 14.9 77
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-2 Catch the Day N.O.* Catch the Day N.O.*   [v 7] 2140/1 C 1 17.0 76
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-7 Selected Face Selected Face   [v 5] 1640/1 A 2 15.4 44
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 11] 2140/7 D str
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-6 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/2 C 0 15.3 351
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/7 D 0 16.5 814
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-3 Selected Face Selected Face   [v 5] 2000/9 C 1 64
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-7 Haicon Haicon   [v 5] 2160/2 B str
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-3 Selected Face Selected Face   [v 5] 1640/11 B 5 14.0g 279
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-9 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2180/15 D 7 17.0 659
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Krater Sånna Krater Sånna   [v 7] 2140/8 D 6 19.4 236
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-2 My Little Ego My Little Ego   [v 8] 2160/7 C 5 20.0g 330
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Grace Lime Grace Lime   [s 4] 2640/7 D 0 17.9 888
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-8 Avoir la Fois Avoir la Fois   [s 6] 2160/8 C 5 g 81
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-4 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/5 D 0 15.7 877
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 2140/8 A str
2019-10-12 2019-10-12 Åby-3 Selected Face Selected Face   [v 5] 2640/12 D 0 15.2 981
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/2 A 3 16.1 36
2019-10-05 2019-10-05 Åby-4 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/4 D 6 16.2 390
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 2640/5 C 0 22.0g 112
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Selected Face Selected Face   [v 5] 2640/4 C 0 16.9 513
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Avoir la Fois Avoir la Fois   [s 6] 2140/6 D 2 18.3 143
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-7 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 2140/11 A 2 13.8 67
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 8] 2140/11 C 0 g 281
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/10 D 6 15.8 281
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Selected Face Selected Face   [v 5] 2160/7 C 1 15.4 91
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-8 Ville Ima Ville Ima   [v 5] 1640/6 A str
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Harmon Boko Harmon Boko   [v 5] 2140/1 D 6 14.2 824
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Leopardi Leopardi   [v 6] 2180/6 B 0 16.3g 86
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/3 D 6 15.2 434
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 8] 2140/6 D 2 14.4 544
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/11 D 0 15.4 275
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2140/9 B 0 13.7 488
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 1609/2 C 4 14.1 123
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 2140/9 D 7 16.6 469
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Selected Face Selected Face   [v 5] 2160/5 D 7 17.0g 76
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2140/8 B 2 14.0 147
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Borups Racing Borups Racing   [v 5] 1640/11 B 3 13.2 42
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 408
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-5 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 1609/2 C 6 14.5 49
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-4 Borups Racing Borups Racing   [v 5] 1609/2 B 3 13.5 53
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 4] 1609/5 D 0 15.6 167
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 1640/11 D 0 14.0 575
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-3 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/1 C 0 g 64
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 1609/5 C 6 16.1 71
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 1609/2 D 3 14.3 76
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Jetset Onion Jetset Onion   [v 6] 2140/5 B 2 14.1 179
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-2 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/3 C 1 16.2 22
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2160/6 D str
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 7] 2140/3 C 0 17.0g 559
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-4 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/5 D 0 15.9 451
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 2640/8 D 6 17.0 839
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Selected Face Selected Face   [v 5] 1640/1 A 6 14.6 85
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-8 Danger Pace Danger Pace   [v 6] 2140/9 D 0 16.7 356
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Selected Face Selected Face   [v 5] 2140/6 A 1 17.1 696
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 2160/10 D 7 16.2 462
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Selected Face Selected Face   [v 5] 2160/5 A 0 18.0g 639
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 8] 2140/2 B 4 15.5 236
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 One Way Face One Way Face   [s 8] 2160/13 D 7 17.6 985
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Selected Face Selected Face   [v 6] 2160/9 D 0 17.9 546
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2640/14 B 0 18.1 472
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-5 Flying Bolt Flying Bolt   [v 8] 1640/10 D 2 14.6 381
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-4 Selected Face Selected Face   [v 6] 2140/8 D 0 17.2 365
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-3 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2660/9 C 0 g 310
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 1640/3 D 6 14.3 750
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-6 Harmon Boko Harmon Boko   [v 6] 2200/11 B str
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-4 New Revolution New Revolution   [v 10] 2140/9 D 8 15.9 674
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-10 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2160/12 C 0 g 235
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-4 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2140/3 D 6 15.9 242
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-3 Harry Kee Harry Kee   [v 8] 2140/4 C 0 19.3 357
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-4 Flying Bolt Flying Bolt   [v 8] 2140/10 B 2 14.7 121
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Idon'tcare Idon'tcare   [s 7] 2140/9 B 5 17.0 356
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-2 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 1640/9 B 4 13.9 252
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2180/6 C 6 15.7 456
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Elche Elche   [v 5] 2140/11 B 4 13.8 148
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-5 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2640/4 B 1 17.2 268
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 1640/3 C 0 14.6 343
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-5 New Revolution New Revolution   [v 10] 2180/6 D 6 19.6 439
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2140/3 B 0 22.9g 179
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/3 D 8 16.8 1344
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2140/10 B 0 17.2g 94
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-3 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 1640/5 D 2 13.7 61
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-4 New Revolution New Revolution   [v 10] 2140/9 D 0 20.7g 952
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-7 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2140/5 B 5 15.9 107
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 New Revolution New Revolution   [v 10] 2140/7 D str
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2140/1 D 5 16.9 288
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-2 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2140/3 B 4 18.0 177
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-7 My Little Ego My Little Ego   [v 9] 2140/7 D 5 18.4 515
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-5 Battle Ship Battle Ship   [v 4] 2160/6 B 2 17.6 227
2020-03-29 2020-03-29 Åby-11 Grace Lime Grace Lime   [s 5] 2140/11 C 7 17.7 527
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Father Foura Father Foura   [v 7] 2140/6 C 0 19.5 288
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Rooney Face Rooney Face   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 255
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 8] 2140/12 D 0 17.6g 1067
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Grace Lime Grace Lime   [s 5] 2140/5 D 0 17.7 1181
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Banderas* Banderas*   [v 7] 2140/1 B 3 16.3 135
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Selected Face Selected Face   [v 6] 2160/6 A 1 17.6 114
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Grace Lime Grace Lime   [s 5] 2140/2 C 0 18.4g 302
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 8] 2000/6 B 0 54
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 8] 2140/11 B 0 16.7 285
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Rooney Face Rooney Face   [v 7] 2660/4 C 5 18.1 145
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 8] 2640/7 D 0 17.8 732
2020-01-24 2020-01-24 Charlottenlund-8 Rooney Face Rooney Face   [v 7] 2020/5 B 3 101
2020-01-23 2020-01-23 Åby-4 Selected Face Selected Face   [v 6] 2640/5 C 0 18.7 371
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2180/7 D 4 16.7g 607
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Father Foura Father Foura   [v 7] 2160/9 D 5 16.9 1052
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-5 Harmon Boko Harmon Boko   [v 6] 2640/4 D 0 14.8 110
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-4 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/1 D 0 15.9 294
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-9 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/7 C 0 15.9 199
2021-11-21 2021-11-21 Charlottenlund-2 Arn Kronos* Arn Kronos*   [v 9] 2000/8 B 3 16.2 64
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-5 Cash on Line Cash on Line   [v 5] 1640/9 C 0 15.0 643
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-2 Staro Prima Donna Staro Prima Donna   [s 3] 2140/5 C 4 16.2 258
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-5 Anemon Anemon   [s 8] 2180/14 C 6 17.5 364
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-7 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/5 D 2 15.0 854
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-7 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 2140/8 D 0 15.9 357
2021-10-18 2021-10-18 Åby-1 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/2 C 3 14.0 227
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-3 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/7 C 6 14.1 504
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-3 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 2140/4 B 1 17.0 75
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-8 Måni Måni   [s 9] 2160/5 D 6 17.8 163
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-6 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 7] 2140/6 D 0 15.2 193
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-7 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 4] 1640/10 C 0 14.6 388
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-6 Stoneface Stoneface   [v 11] 2160/9 D 0 21.6 885
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-5 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 4] 2140/8 D 0 16.8 891
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Flash Fire Flash Fire   [v 5] 2160/8 B 0 g 135
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 6] 1640/6 D 0 19.0 503
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 6] 2140/5 D 4 20.4 94
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-5 Idon'tcare Idon'tcare   [s 8] 2140/7 C 8 18.2 216
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-5 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 6] 2140/2 D 0 17.5 371
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-3 Quarcio Ducal Quarcio Ducal   [v 6] 2140/3 D 0 g 711
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-4 Vakse Viggo* Vakse Viggo*   [v 10] 1640/1 C 0 g 206
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-3 Flash Fire Flash Fire   [v 5] 2140/1 C 1 18.2 71
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-8 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2160/7 C 0 g 340
2022-11-20 2022-11-20 Charlottenlund-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2000/4 D 0 g 411
2022-11-20 2022-11-20 Charlottenlund-2 Gone Gone   [s 4] 2000/2 B 0 g 22
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-8 Erik Youknow Erik Youknow   [v 6] 2140/2 B 0 23.7g 142
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-4 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2140/12 D 0 17.1g 308
2022-10-08 2022-10-08 Åby-8 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2140/6 D 2 13.8 465
2022-09-27 2022-09-27 Åby-3 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2140/2 D 3 14.3 373
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-5 Garry S.T. Garry S.T.   [v 7] 2140/6 A 1 14.6 115
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-7 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 1640/3 D 0 14.4 1113
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-6 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2160/7 C 2 15.4 141
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-6 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 1640/5 D 0 13.6 425
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-10 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2660/7 C 0 19.4g 241
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-5 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 2140/1 C 0 14.1 401
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-5 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 2140/4 C 3 15.3 50
2022-06-16 2022-06-16 Åby-6 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 2140/8 D 0 14.3 605
2022-06-02 2022-06-02 Åby-4 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 2140/3 D 0 15.2 273
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-4 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2140/1 C str
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-1 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 6] 2140/5 D 5 14.2 514
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-8 Levitation Levitation   [s 7] 2640/5 D 4 17.7 1160
2022-01-20 2022-01-20 Åby-8 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 1640/6 C str
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-5 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2180/12 B str
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-4 A Whispering Angel A Whispering Angel   [s 5] 2140/6 C 1 14.7 221
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2160/11 D 0 g 749
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-8 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 1640/10 C 5 13.9 552
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-8 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2640/8 D 0 17.5 597
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-9 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/2 D 4 14.7 401
2023-09-21 2023-09-21 Åby-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/7 D 0 15.7 531
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-9 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2168/12 C 0 15.0 428
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-5 Lorenzo Boko Lorenzo Boko   [v 5] 2180/11 B 0 g 43
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-5 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/6 A 1 15.1 18
2023-08-03 2023-08-03 Åby-4 Dats so Crazy Dats so Crazy   [v 8] 2140/10 C 0 14.0 83
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-7 Gone Gone   [s 5] 2160/15 C 0 16.0 1661
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-9 Garry S.T. Garry S.T.   [v 8] 2180/15 C 0 15.3 685
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-2 Lorenzo Boko Lorenzo Boko   [v 5] 1640/8 B 6 13.5 117
2023-07-17 2023-07-17 Halmstad-3 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2160/15 B 0 19.2g 287
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-4 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 1646/6 C str
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/4 D 0 14.3 532
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-5 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/11 B 2 15.3 36
2023-04-12 2023-04-12 Åby-8 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2660/9 C 7 15.3 559
2023-03-28 2023-03-28 Jägersro Trav-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/13 D 4 14.2 784
2023-03-16 2023-03-16 Åby-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/1 D 6 15.5 358
2023-03-07 2023-03-07 Jägersro Trav-5 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2160/11 D str
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-2 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/4 D 0 g 429
2023-01-12 2023-01-12 Åby-10 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 7] 2140/2 D 5 15.7 275
2024-05-12 2024-05-12 Charlottenlund-5 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2000/8 D 6 14.2 406
2024-04-26 2024-04-26 Jägersro Trav-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2140/3 D 0 14.1 443
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-4 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2140/8 C 2 16.1 45
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-9 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 1640/2 D 6 13.4 653
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-4 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2140/2 D 6 14.3 686
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-9 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2140/1 D 5 14.8 692
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-9 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2140/5 D 0 17.0 1138
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-7 Jumeirah Boko Jumeirah Boko   [v 8] 2160/9 D 0 17.5g 691ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se