V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Allsvenska kuskligan1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 12-16-122. Carl Johan Jepson, Färjestad, 12-10-53. Örjan Kihlström, Solvalla, 11-10-54. Jorma Konti..


Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 12-16-12
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 12-10-5
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 11-10-5
4. Jorma Kontio, Solvalla, 11-2-1
5. Ulf Eriksson, Bollnäs, 9-3-3
6. Torbjörn Jansson, Solvalla, 8-5-5
7. Mikael J Andersson, Färjestad, 7-5-10
8. Per Lennartsson, Eskilstuna, 7-4-3
9. Conrad Lugauer, Jägersro, 7-3-0
10. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 6-9-11
11. Kaj Widell, Solvalla, 6-4-1
12. Oskar J Andersson, Romme, 5-8-3
13. Johan Untersteiner, Halmstad, 5-4-1
14. Oskar Kylin-Blom, Gävle, 5-3-3
15. Sandra Eriksson, Boden, 5-2-1
Siffror till och med 20 januari

Kanal 75


Propulsions medverkan i årets Prix d’Amerique på Vincennes i Paris har varit osäker sedan han 29 december förlorade som storfavorit ..


Propulsions medverkan i årets Prix d’Amerique på Vincennes i Paris har varit osäker sedan han 29 december förlorade som storfavorit i gulddivisionen och efter loppet stod med feber. Han tillfrisknade emellertid snabbt och Daniel Redén är så nöjd med vad hästen visar i träningen att han väljer att spänna bågen och för tredje året rad i starta sin topphäst i vad som brukar kallas världens tuffaste travlopp. Propulsion, som med elva miljoner kronor insprunget blev historiens vinstrikaste travhäst i Sverige förra året, har slutat trea och fyra i de två senaste upplagorna av Prix d’Amerique. Propulsions stallkamrat Lionel ska också ut i söndagens storlopp och från Sverige är även Timo Nurmos-tränade titelförsvararen Readly Express klar för start.

Ola Johansson, Kanal 75


I mars i fjol fick Robert Bergh ta över Nimbus C.D. för träning efter en längre skadekonvalescens för den trefaldige miljonären.Fu..


I mars i fjol fick Robert Bergh ta över Nimbus C.D. för träning efter en längre skadekonvalescens för den trefaldige miljonären.
Fuxen som vann miljonloppet Jubileumspokalen i augusti 2015 för Stefan Hultman har inlett klättringen mot stjärnorna igen.
Efter tredjeplatsen i gulddivisionen för några veckor sedan var det på söndagen dags för andra starten efter drygt två och ett halvt års tävlingsuppehåll.
Nimbus C.D. startade med 20 meters tillägg och var stor favorit i loppet på Bergsåker. Per Lennartsson körde till ledningen efter 500 meter med Nimbus C.D. som fick varva i promenadtempot 1.19,2 på den hårda bana.
Nioåringen klev enkelt undan till seger med ett par längder. Segertiden skrevs till 1.15,6 över 2160 meter.
- Det kändes jättebra och det är bra att lattja igång honom på det här sättet och se om han kan komma i närheten av sin egentliga kapacitet. Han var lite nervös men sedan när han kom först i loppet var han väldigt avslappnad och fin. Nästan lite nonchalant så där. Han har ju ett enormt driv i steget och var så klart otroligt missgynnad av att springa med broddar i skorna, sade gästkuskande Per Lennartsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Med en vecka kvar till Prix d’Amerique avgjordes traditionsenligt Prix de Cornulier på Vincennes-banan i Paris.Det blev de två senaste å..


Med en vecka kvar till Prix d’Amerique avgjordes traditionsenligt Prix de Cornulier på Vincennes-banan i Paris.
Det blev de två senaste årens tredjepristagare som fick triumfera i loppet med nästan tre miljoner kronor i förstapris.
Storfavoriten Traders var ute efter andra raka segern i loppet. På ryggen satt Yoann Lebourgeois som red till ledningen och satte upp ett mördande tempo direkt från start i en offensiv likt den vid segern 2018.
Första 1200 meterna klockades till 1.10,9 och tempot skruvades upp ytterligare med nästan halvsekunden till passeringen 1700 meter.
Alexandre Abrivard sågs ute i andra- och tredjespår med Bilibili men var ändå den som kunde hänga på och knappa in på ledarens försprång genom den sista kurvan.

Ett rekord för loppet
Favoriten Traders stumnade och blev passerad ungefär 100 meter från mål av vinnaren som stormade undan till seger på nya löpningsrekordet 1.11,2 över 2700 meter. En kapning av Traders rekord från 2018 med en tiondel.
Åttaårige hingsten Bilibili tränas av Laurent Claude Abrivard, far till jockeyn Alexandre Abrivard.
Det var Alexandre Abrivards andra seger i loppet. 2016 vann han Prix de Cornulier med Scarlet Turgot. Söndagens seger var en familjefest och smällde högre.
- Min far och denna fantastiska häst förtjänade att vinna just Prix de Cornulier. Duktiga båda två och två som är mig så kära, sa Alexandre Abrivard.
Traders tog hand om andraplatsen och trea slutade Dexter Fromentro med Camille Levesque i sadeln.
Jarmo Niskanens sjuåriga sto Cathy A Quira stod i över hundra gånger pengarna på vinnarspelet och slutade oplacerad.

Mikael Wikner, Kanal 75


42-årige världskusken Björn Goop vann Prix d’Amérique i januari i fjol med Readly Express och är en av åtta kvarvarande ..


42-årige världskusken Björn Goop vann Prix d’Amérique i januari i fjol med Readly Express och är en av åtta kvarvarande kandidater i Jerringpriset.
Idrottsgalan i Globen i Stockholm sänds direkt i SVT med start 20.00 på måndagen. En av de första programpunkterna blir redovisningen av Jerringpriset då åtta kandidater blir sex.
Björn Goop jobbade i Frankrike i helgen med löpkörning och träning av hästar på sin franska filial. Efter tävlingarna på Vincennes på söndagen tog han flyget hem till Sverige igen.
- Det är stort att få vara med de här största idrottsprofilerna och de stora legendarerna som är på galan. Det är jättekul att bara få komma dit och vara nominerad till ett sådant fint pris, säger Björn Goop då vi når honom på söndagen i Paris.
Åtta kandidater har chansen att få ta emot folkets och Radiosportens pris under galan som hyllar blågula idrottshjältar och svensk idrotts framgångar 2018.
Efter att ha varit stängd över helgen öppnas omröstningen till Jerringpriset igen måndag kväll. Åtta kandidater blir sex, och sedan färre och färre till svenska folkets vinnare tillkännages strax före klockan 22.30.

Flyger och far
Björn Goop står inför en intensiv vecka i travsporten med tävling och arbete i både Frankrike och Sverige. Tisdag morgon flyg tillbaka till Frankrike igen, sedan hem till Sverige på kvällen.
- Jag flyger jag hem tisdag kväll för att jobba på onsdag hemma på gården och tävla på Åby på kvällen. Och så flyger jag ner torsdag igen för att köra på Vincennes. Fredag är det stor hästauktion, och så då tävlingar på Vincennes både lördag och söndag, berättar Goop.
Du måste ha guldkort på flyget?
- Det har jag, och mycket bonuspäng. Men jag har en väldigt, väldigt bra resebyrå som ordnar allting. Det tar mycket tid med allting och blir en hel del resor. Man måste träna oerhört mycket, resa mycket och överhuvudtaget ligga i om man ska tävla i flera olika länder.
Timo Nurmos Readly Express är titelförsvarare i Prix d’Amerique den sista söndagen i januari med dig som kusk. Vad är senaste nytt om hästen?
- Readly tränade i fredags och såg fin ut. Sedan ska han träna igen på måndag tillsammans med Timo. Allt verkar bra med honom, säger Björn Goop.

Följande åtta kandidater är med och gör upp om Jerringpriset.
Björn Goop, travkusken som vann Prix d'Amerique med Readly Express.
Hanna Öberg, skidskytten som tog OS-guld i distans.
Henrik Harlaut, freeskiingåkaren som tog två guld i X-games.
Tove Alexandersson, orienteraren som åkte från VM med fyra medaljer (två guld) och tog femte raka världscuptiteln.
Armand Duplantis, stavhopparen som tog EM-guld på svenska rekordhöjden 6,05.
Sarah Sjöström, simmaren som tog fyra guld i EM och vann världscupen igen.
Johan Kristoffersson, rallycrossföraren som var överlägsen i VM-serien och vann för andra året.
Tre Kronor, hockeylandslaget som tog silver i OS och guld i VM.

Mikael Wikner, Kanal 75


De fyrbenta ungdomarna travet hade chans på fina pengar i de inledande loppen på Solvalla på lördagen.Margaretas Tidiga Unghästserie..


De fyrbenta ungdomarna travet hade chans på fina pengar i de inledande loppen på Solvalla på lördagen.
Margaretas Tidiga Unghästserie – loppen för tre- och fyraåriga travare – bjöd på 300 000 kronor i förstapris i alla fyra klasser där gotländske Belkers start var den mest emotsedda på förhand.
Med fyra segrar på åtta starter under en händelserik säsong som tvååring spelades Belker till stor favorit trots ett tolftespår bakom bilen.
- Formen är lite diffus men i de här unghästloppen brukar inte spåren vara så utslagsgivande. Eftersom det inte går att träna på ”ön” väljer vi att starta honom en gång i månaden i stället så länge det inte finns någon snö - precis som vi gjorde med Zahara Goj, sade tränaren Sten O Jansson under morgonen.
Belker vann de treåriga hingstarnas avdelning i Margaretas Tidiga Unghästserie mycket knappt efter att ha fått trava utvändigt ledande Alien Kronos och Erik Adielsson under slutrundan. En fin tvåhästarsbatalj.
Segertiden 1.15,7 över 2140 meter med bilstart och alltså 300 000 kronor in till ägarfamiljen Sten och Ingela Jansson.
Torbjörn Jansson:
- Hästen är fantastiskt bra helt enkelt. När Erik kom till ledningen så tidigt utan att behöva bränna några krafter blev det så klart oroligt, så jag var tvungen att köra tidigt fram och börja trycka på. Sedan var det på vippen att vi blev utkontrade men han är en fantastisk häst, sade Torbjörn Jansson som meddelade att han klockade sista varvet till 1.13,0.

Dubbel till Djuse
Unge Solvallatränaren Mattias Djuse fick full pott i det inledande loppet för treåriga ston. Dior Ima vann med Djuse själv i sulkyn, tvåa Global Allegiance som kördes av Carl Johan Jepson. En dubbel som innebar 450 000 kronor på ett bräde till stallet.
- Jag svor lite när vi fick de här startspåren (elva och tolv) men det handlar om bra hästar och det gjorde inte så mycket. Det blev ju succe´när min andra blev tvåa, hon måste ha gjort ett bra lopp, sa Mattias Djuse förvånat.
Storfavoriten Grande Diva Sisu galopperade när Per Nordström hade satt sig till rätta i ledningen i den första kurvan och kom tillbaka bra.
Vinnaren Dior Ima hittade tredjeparet utvändigt och Mattias Djuse hade kopplat grepp i tredjespår redan i mitten av den sista kurvan.
I loppet för de fyraåriga stona fick S.G.Maleficent svar om ledningen varvid Kenneth Haugstad fick parkera utvändigt Miss Golden Wine.
Upploppet blev rafflande med tre hästar i bredd. Ledande Miss Golden Wine föll till tredjeplatsen och Roger Walmann-tränade S.G.Maleficent avgjorde knappt före bra spurtande Fantasia Sisu.
Örjan Kihlström lotsade in vinnaren av de fyraåriga hingstarna och valackernas avdelning. Dansken Lars Söndrup Nielsen tränar vinnaren Adrian’s Fight.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/8 4 15.0 30
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 6] 2140/4 0 17.3 374
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 5] 2140/5 0 g 430
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Candy Store Candy Store   [s 4] 1640/3 1 12.7 57
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 3] 2140/8 4 20.0g 669
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Bear Joke Bear Joke   [s 4] 1640/9 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Tooca Tooca   [s 4] 1640/10 0 16.5 75
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Upminster Upminster   [v 7] 2140/1 0 g 187
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2160/5 2 17.9g 19
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Star Dirt Star Dirt   [v 6] 1640/7 0 16.3 131
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2640/5 3 17.7 23
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 5] 1640/3 0 15.5 311
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2180/10 2 17.2 43
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 6] 2640/12 8 18.1 276
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 Fannie Mae Fannie Mae   [s 6] 2140/7 1 18.9 34
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2160/4 3 17.4 41
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-8 Olfa Wareco Olfa Wareco   [s 6] 1640/8 3 13.9 437
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-3 Wingait Ida Wingait Ida   [s 5] 2140/5 4 13.4 138
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-2 Slim Shady* Slim Shady*   [v 10] 2160/9 0 18.4g 113
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-8 Pashman Pashman   [v 8] 2640/3 3 17.5 120
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 5] 1640/2 0 g 121
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 9] 2140/7 4 15.4 155
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-10 Sunny Maro Sunny Maro   [s 4] 2140/2 8 20.7 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Alfline Alfline   [v 7] 2140/8 1 15.0 55
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 6] 2140/2 0 g 23
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2640/4 D 0 g 828
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-4 In Front In Front   [s 6] 2640/3 C 5 17.8 216
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/4 C 0 g 287
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-7 Radysin America Radysin America   [s 6] 1660/7 B 5 12.8 173
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Twist and Shout Twist and Shout   [s 4] 2140/6 B 0 g 46
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-2 Pashman Pashman   [v 9] 2660/6 D 5 16.8g 378
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 4] 2140/7 D 0 22.1g 107
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 In Front In Front   [s 6] 2140/6 C 5 17.6 530
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 1640/1 C 0 g 63
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Vega Östervang Vega Östervang   [s 5] 2140/1 B 4 15.3 65
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 1640/3 B 0 19.8g 42
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/5 B 2 15.9 58
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/3 D 0 g 315
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Teetime Teetime   [v 6] 2180/10 A 6 17.4 18
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 2140/5 D 3 14.2 44
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 D 3 15.5 284
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2160/7 B 2 16.3 74
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/6 C 0 g 929
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Vacation Silvio Vacation Silvio   [s 6] 2180/14 B 2 16.7 22
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Julienne Pride Julienne Pride   [s 5] 2140/8 C 7 16.9 918
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 1002
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 D 0 14.0 366
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Twist'N Shout* Twist'N Shout*   [s 6] 2640/7 C 0 86
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 1609/11 B 0 16.4g 117
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Goldseeker Goldseeker   [v 7] 2160/6 C 2 15.2 373
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/1 D 0 16.8 800
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2640/10 B 0 g 325
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 6] 1609/7 D 0 g 324
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-1 Alfline Alfline   [v 8] 2140/7 B 6 17.1 60
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 331
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 A 3 15.9 38
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Ars Bellona Ars Bellona   [s 6] 2140/10 C 5 19.3 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Egonson Egonson   [v 8] 2640/11 A 0 g 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/10 D 1 16.2 45
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Egonson Egonson   [v 8] 2660/8 A 1 17.0 160
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/2 B 3 13.4 68
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2140/2 C 0 g 292
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 1680/15 D 7 14.9 1747
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/7 C 4 16.2 104
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-1 Lindy Hop Calmon Lindy Hop Calmon   [v 10] 2160/10 D 6 18.1 274
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/5 D 0 13.5g 1182
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/4 B 0 g 215
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 1640/7 D 0 12.4 1376
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/9 A 7 15.3g 76
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 8] 2140/1 B 5 14.8 72
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-8 Juliette K. Juliette K.   [s 6] 2160/11 B 6 15.9 2033
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Diablo Boko Diablo Boko   [v 6] 2140/1 A 0 g 70
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2160/6 D 6 16.3 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2160/10 A 4 15.6 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Jessica Highness Jessica Highness   [s 4] 2640/12 B 4 16.1 27
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/4 C 5 16.4 21
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2140/3 D 0 g 544
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2660/12 A 2 16.5g 364
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Civillo Civillo   [v 8] 1640/3 C 5 15.2 183
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Vice President Vice President   [v 6] 2140/9 C 2 14.7 64
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/5 C 3 15.7 36
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2140/5 A 1 15.2g 31
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2180/14 B 0 16.7 96
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2200/10 B 0 16.6 181
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Gold'n Gambler Gold'n Gambler   [v 7] 2160/9 D str
2016-02-20 2016-02-20 Charlottenlund-10 Electric Kiss Electric Kiss   [s 7] 2020/5 D 0 63
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Egonson Egonson   [v 8] 2180/14 A 3 19.0 40
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Pekoe Bakkely* Pekoe Bakkely*   [v 9] 2140/5 D 0 17.2 322
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 7] 2020/3 B 0 22
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-6 Storm Forever Storm Forever   [v 9] 2000/5 C 0 286
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Allan Chip Allan Chip   [v 8] 2160/3 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-3 Mercury Rising Mercury Rising   [v 5] 2160/9 D 0 20.5 1454
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 10] 2660/14 C 0 17.1 648
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Boogie Man Boogie Man   [v 9] 2640/2 C 4 17.2 397
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-5 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2640/5 C 4 21.3g 74
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 9] 1640/1 D 2 13.7 433
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/8 D str
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-4 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2160/10 B 0 g 57
2017-12-07 2017-12-07 Åby-7 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2140/10 C 0 g 257
2017-12-07 2017-12-07 Åby-5 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/3 D 0 g 644
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2140/10 D str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Windwalker Windwalker   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 89
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/8 C 6 16.8 286
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Danger Pace Danger Pace   [v 4] 2160/2 C 0 g 128
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/12 D 0 g 126
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 D 0 18.2g 310
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 1640/10 C 3 14.8 261
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-6 Shirwan As* Shirwan As*   [v 6] 2140/5 B 1 17.4 81
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Direktör Am Direktör Am   [v 4] 2640/1 A 1 17.3 28
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/6 C 1 17.4 35
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-6 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 5] 2140/1 D 2 17.7 181
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2640/7 C 5 18.6g 210
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Pay the Winner Pay the Winner   [s 5] 2140/4 B 0 g 730
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Temptation Garbo* Temptation Garbo*   [v 7] 2640/6 C str
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 1640/9 D 2 14.8 116
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/6 C 2 18.5 72
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/6 C 4 17.4 193
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 5] 2140/3 C 4 15.0 250
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Pretty Trio Pretty Trio   [s 8] 2200/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/10 C 7 17.8 718
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 2140/2 D 8 17.1 548
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Jake Face Jake Face   [v 11] 2140/3 C 4 17.3 133
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-8 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/7 B 4 18.0 67
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/10 B 0 23.1g 99
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/4 D 0 g 740
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Bronson Bronson   [v 4] 2140/9 B 0 20.9g 237
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 9] 2160/6 C 7 16.6 182
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 Bronson Bronson   [v 4] 2140/1 D 0 g 86
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Magnificent Face Magnificent Face   [v 8] 2140/1 D 5 14.4 720
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Diablo Boko Diablo Boko   [v 7] 2640/4 C 6 17.2 102
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Mr Arkansas Rose Mr Arkansas Rose   [v 9] 2180/9 A 2 14.9 112
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2160/10 C 2 17.8 48
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 1680/9 B 5 18.2g 45
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 9] 1609/4 C 6 12.7 135
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 1640/10 D 2 14.1 359
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 4] 2140/7 B 5 16.4 33
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/2 D 4 16.4 363
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Lucky Sec Lucky Sec   [v 12] 2140/1 D 0 g 446
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/9 C 0 17.5 170
2017-05-11 2017-05-11 Åby-2 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/1 C 5 15.6 446
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2160/7 A 3 16.3 50
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 1640/11 D 0 g 111
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/12 B 1 18.6 62
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2140/4 C 3 17.9 684
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2140/10 D 0 17.1g 121
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Kungkurt Kungkurt   [v 6] 2140/1 C 1 16.4 36
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 1640/3 D 0 g 80
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 6] 2160/6 B 0 g 68
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/7 C 3 17.0g 105
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Shaded Shaded   [v 6] 2140/2 D 7 17.8 69
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Tooca Tooca   [s 6] 2140/9 C 0 g 148
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/1 D 0 g 142
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 You Better You Bet You Better You Bet   [v 5] 2160/4 D 0 24.5g 131
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2160/9 D 0 g 94
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Eddie Nobell Eddie Nobell   [v 8] 2640/7 D 1 18.8 226
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Amazing Spring Amazing Spring   [s 5] 2160/11 D 7 21.0 1228
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 6] 1640/10 B 0 23.6g 102
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2640/4 D 0 17.4 663
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/3 C 8 23.3g 103
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/1 D 0 18.0 784
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/9 D 7 15.8 314
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Safari K.* Safari K.*   [v 9] 1640/7 C 0 g 1103
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 7] 2140/8 C 0 17.2 360
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 D 3 15.1 64
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/8 D 5 14.1 495
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Selected Face Selected Face   [v 4] 2140/6 B 5 20.0g 16
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/2 D 0 g 361
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/8 C 3 17.9 148
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1640/7 B 0 19.6 246
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2180/5 D 5 16.2 97
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2140/5 D 3 16.6g 106
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/2 B 5 19.5 86
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/6 B 6 19.5 34
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1680/7 C 0 19.6 80
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1680/2 D 2 16.5 131
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Betty Rak Betty Rak   [s 10] 2140/3 D 0 g 1246
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 5] 1640/3 C 0 23.6g 50
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/12 A 5 16.9 45
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 1609/12 B 4 15.0 199
2018-07-08 2018-07-08 Charlottenlund-9 Nu Nu Hill* Nu Nu Hill*   [v 13] 2060/9 C 0 189
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1640/3 D 0 22.6g 199
2018-06-23 2018-06-23 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2000/3 D 0 588
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2640/3 D 0 19.2g 797
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Jetset Onion Jetset Onion   [v 5] 1640/5 D 4 13.4 73
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2180/15 C 0 15.3 451
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 1609/4 C 3 15.2 19
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 1609/6 B 1 14.8 89
2018-05-12 2018-05-12 Charlottenlund-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2500/5 D 0 478
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 7] 2160/6 D 0 17.3 543
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Cash Dream Cash Dream   [s 6] 2140/11 C 0 17.8 617
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/5 C 2 16.7 65
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/2 D 0 g 91
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Jake Face Jake Face   [v 12] 2640/4 C 0 827
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/1 C 0 g 59
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/8 D 5 17.8g 123
2018-03-17 2018-03-17 Åby-7 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/9 D str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Flicka Kloster Flicka Kloster   [s 6] 2160/10 B 3 19.3 58
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Simoni's Hombre* Simoni's Hombre*   [v 9] 2140/1 D 0 18.0 672
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-3 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2640/5 D 0 g 710
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Kungkurt Kungkurt   [v 7] 2140/3 D 2 14.5 276
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2180/11 C 0 17.0 706
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 7] 2140/3 D 0 17.1 352
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/5 C 5 16.0 509
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Danger Pace Danger Pace   [v 5] 2140/2 D 0 17.1 466
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/6 C 0 g 110
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 One Way Face One Way Face   [s 8] 2160/13 D 7 17.6 985ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se