V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter. Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödar..


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter.
Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödare i ännu mindre skala.
Två av hennes tre uppfödningar har tagit sig till tävlingsbanan.
På onsdagen fick även åttaårige Thunderinmyheart visa upp sig tv-publiken då han skrällde hem sin V86-avdelning i händerna på Anders Eriksson.
Ahlström intervjuades i tv direkt efteråt och verkade smått chockad.
- Min Tudor, han är min föralltid häst. Han är allt. Han är så komplicerad. Jag är så glad att han får visa att han kan, utbrast Ahlström i ett känsloutspel hon inte visat då hon stått på andra sidan mikrofonen.
Sekunderna innan hade maken Per Skoglund bevittnat målgången från sin position som programledare för direktsändningen i TV12.
- Herrejössesanamma, lilla gubben, vad duktig du är. Nu får jag lämna över till min fru, sade Skoglund som efter intervjun omedelbart gick vidare till reklam.

Tävlar för att få träna
För paret var förstapriset på 30 000 kronor det största på över tre år och att den betydde något extra går inte att betvivla.
- Det är min första uppfödning, jag har valt allting själv från att jag leasade mamman till hingsten Order By Fax som var en favorithäst och jag drog ut honom själv. Sedan är han världens finaste, tryggaste och snällaste häst hemma. Han är otroligt speciell. Men på tävlingsbanan får han sådana nerver och är så komplicerad. Man kan säga att de andra hästarna tränar vi för att tävla, men den här hästen tävlar vi för att få träna. Jag har tänkt pensionera honom flera gånger, men då skulle jag inte ha någon anledning att köra och rida honom, och det är det mest underbara som finns, berättar Ahlström som alltså var den som visade mest nerver den här kvällen.
- Jag vet inte vad jag sa i tv. Jag minns att hästen vinner, plötsligt sticker Åsa (Elmroth) fram mikrofonen och sedan är allt blankt.

”En annan ras”
Liknande glädje uttryckte Camilla Jonasson sedan hennes Queen of Sand stått pall för en öppning i 1.08-fart för att nå ledningen.
- Det är en annan ras mot vad jag är van vid, man får bara njuta. Kan hon fortsätta så här blir det väldigt spännande i år. Man får nypa sig i armen, sade Jonasson om hästen som sprungit in en halvmiljon på tre månader.
Nästa kvinnliga tränare att slå till var Laura Myllymaa, vars Othala bjöd på kvällens knall då hon slog av motståndet från ledarryggen för Christian Fiore.
- Hon har haft otur i de två senaste starterna så jag förväntade mig ett bra resultat idag, men inte att det skulle räcka till seger, sade Myllymaa.

Dubbel för Untersteiner
Betydligt mer garvad när det kommer till att plocka V86-segrar är Peter Untersteiner.
Den här kvällen blev det en favoritdubbel sedan comebackande Cheerful Rivner tuggat i spåren sista 700 och fångat in sonen Johans Pippi Roc kort före mål.
Med Powderfinger drog Untersteiner senior själv till spets och anförde i friskt tempo till knapp triumf.
Ytterligare en favoritseger var klar då Jorma Kontio hittade till ledningen från bakspår med Timo Nurmos-tränade Magic Cash.
Ronny Palm valde bort hemmabanan Jägersro för att skicka stoet Sinfonia d'Amore till Solvalla och fick se Örjan Kihlström finåka till seger efter ryggresa.
Claes Sjöström satte punkt för omgången och fastställde utdelningen för åtta rätt till 660 612 kronor sedan Bizzi Blizz spurtat förbi tappra gotländskan Moa Margunn till tredje raka.

Robin Johansson, Kanal 75


FaktaA Sweet Dance, sto, 4 år Starter: 15Segrar: 10Rekord: 1.12,6/2140a Intjänat: 2 135 500 kronor Hemmabana: JägersroPresentation: Supertalang ..


Fakta
A Sweet Dance, sto, 4 år

Starter: 15
Segrar: 10
Rekord: 1.12,6/2140a
Intjänat: 2 135 500 kronor
Hemmabana: Jägersro

Presentation:
Supertalang som inledde treåringssäsongen med att rada upp nio raka segrar inkluderat försöket till Svenskt Trav-Oaks som hon vann trots galopp. Spelades till storfavorit i finalen, men kroknade efter tung resa och slutade utanför prispengarna. Avrundade säsongen med ett tredjepris i Breeders Crown-finalen.

Tränaren Helena Burman svarar:

Hur känns hästen för dagen?
- Fantastisk. Hon var lite sliten efter sista starten i fjol, det blev en ganska säsong trots allt och planen från början var egentligen inte att gå ut i Breeders’ Crown. Hon fick vila helt i tre veckor och joggades sedan i två veckor innan vi började träna. Det har verkligen varit en nyttig vinter för henne, hon har växt mycket och ”biffat på sig”, alltså fått mer muskler. Häromdagen körde vi ett banjobb på Jägersro, där underlaget varit som sammet hela vintern, då hon fick sparra A Bucket List F. inför dennes start i Frankrike i helgen. A Sweet Dance gick på innerspår och höll huvudet först i en 1.10-avslutning sista 400. Totalt körde vi runt 1.20/2 600 meter.
När startar hon nästa gång?
- Tidigast 30 mars i Margaretas Unghästserie på Solvalla, det är förutsatt att hon fortsätter att kännas lika fantastiskt fin. Hon skulle kunna starta tidigare, men det vill jag inte.
Vilka förhoppningar och mål har ni inför säsongen?
- Hon är anmäld till allt, så det är bara välja och vraka. Mycket beror på henne själv, hur hon känns och tar säsongen. Om jag fick välja två lopp att vinna är det Stochampionatet och Derbystoet, de andra kan jag bjuda på.

Robin Johansson, Kanal 75


Elitkampen är ett av få tillfällen under året då de svensk/norska och finska kallblodsraserna får mäta krafterna med vara..


Elitkampen är ett av få tillfällen under året då de svensk/norska och finska kallblodsraserna får mäta krafterna med varandra.
Loppet instiftades 1986 och har sett en ganska jämn fördelning av vinnare.
Norskfödda hästar har vunnit vid 15 tillfällen, svenskfödda vid 10 och finskfödda vid 8.
Två hästar har dominerat serien under sina storhetstider, finske Viesker och svenske Järvsöfaks (bilden) som båda tog hem loppet fem år i rad.
Jan-Olov Persson är Elitkampens mest framgångsrike tränare, förutom segrarna med Järvsöfaks har han vunnit två gånger med Hallsta Lotus, samt i fjol med Lome Brage.
- Vad härligt! Det var den bästa nyheten på länge. Den här höjningen ger Elitkampen en riktigt hög dignitet, säger Persson i pressutskicket från Solvalla.

Största loppet för äldre kallblod
Sedan 2011 har förstapriset i Elitkampen varit 300 000 kronor.
Den totala höjningen av prispengar i loppet blir 406 000 kronor vilket innebär att den totala prissumman når 995 000 kronor.
Det gör Elitkampen till det högst doterade loppet som är öppet för äldre hästar i båda kallblodsraserna.
Loppet körs precis som Elitloppet över distansen 1 609 meter med autostart.
Den snabbaste tiden som noterats var 2016 då finske Vitter segrade på 1.18,5.

Robin Johansson, Kanal 75


Kanadafödda Viking Grace var ensamt sto i fyraåringsloppet som inledde V64-spelet och det var inga duvungar hon ställdes mot. Men hon har sj&aum..


Kanadafödda Viking Grace var ensamt sto i fyraåringsloppet som inledde V64-spelet och det var inga duvungar hon ställdes mot. Men hon har själv hög kapacitet och sedan Ulf Ohlsson kört henne till ledningen hade inte de förföljande grabbarna någon chans.
- Det är otroligt! Hon är en otroligt fin häst, sa en mycket glad Riina Rekilä, som trots hästens framfart på tävlingsbanan funderar på att låta henne bli mamma.
- Jag har tänkt betäcka henne men vi kanske tävlar mer nu. Vi får se hur hon funkar. Men jag jobbar som veterinär, har lite uppfödning och inte så mycket tid till att träna.
Viking Grace har så här långt vunnit 10 av 20 lopp och sprungit in strax över 800 000 kronor.

Ohlsson och Kihlström dubblade
Ulf Ohlsson vann också med Reijo Liljendahls Livi Majesty och även hans Solvallakollega Örjan Kihlström dubblade inom V64-spelet när han tog hem båda Dagens Dubbel-loppen med Björn Goop-tränade Ranzon Face och André Boods Super Photo Bood.
- Jag har körde Super Photo Bood en gång för tre år sedan och då vann vi också, så det här var kul. Men nu är han tio år så vi får inte vänta tre år till nästa gång, sa Örjan Kihlström med ett leende och syftade på att hästen faller för åldersstrecket om två år.

Jackpot på tisdag
Övriga V64-lopp vanns av Hannu Korpis Bossy Alley och Mattias Djuses Imilie Boko. Den rätta V64-raden delade ut 731 kronor, fem rätt gav 13 kronor och då utdelningen för fyra rätt understeg 7 kronor går hela fyrarättspotten, 1 092 943 kronor, vidare till nästa tisdags sexrättspott.

Ola Johansson, Kanal 75


Nimbus C.D. har kommit tillbaka starkt efter långdragna skadeproblem. Men när han i lördags startade i V75 presterade han långt under norm..


Nimbus C.D. har kommit tillbaka starkt efter långdragna skadeproblem. Men när han i lördags startade i V75 presterade han långt under normal standard och kom i mål sist av loppets felfria hästar. Nu har den bildsköne fuxen gåtts igenom från topp till tå och Robert Bergh kan ge lugnande besked till såväl travfans som hästens ägare, däribland ishockeyikonen Mats Sundin.
- Han har halsproblem och får vila en period. Det ser bra ut med benen, säger Åbytränaren.

Ola Johansson, Kanal 75


Sten O Janssons megatalang spelades till stor favorit i det fem hästar lilla startfältet och sedan Torbjörn Jansson kört till ledningen vid ..


Sten O Janssons megatalang spelades till stor favorit i det fem hästar lilla startfältet och sedan Torbjörn Jansson kört till ledningen vid utgång av första sväng stannade Belker där hela vägen in i mål. Under slutrundan kom Erik Adielsson upp utvändigt med Svante Båths Alien Kronos och han gick mycket starkt men var ändå chanslös att på allvar utmana Belker.
- Det är en fantastisk liten häst det här som gör det ena kanonloppet efter det andra. Jag hade ingen klocka med mig men Erik sa att han kört 13 sista 1 000 och det är starka papper så här tidigt av treåringar. Det är två riktigt bra hästar de här två, sa Torbjörn Jansson.
Belker avverkade de 2 160 meterna på kilometertiden 1.16,1 och för det fick han 100 000 kronor. Så här långt har hingsten vunnit sex av tio lopp och tjänat 2,2 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 6] 2140/8 4 17.1 529
2015-11-22 2015-11-22 Åby-2 Amazing Koks Amazing Koks   [v 8] 2140/1 0 15.3 476
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Amazing Koks Amazing Koks   [v 8] 2160/12 0 16.3g 671
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-2 Livi Barthez Livi Barthez   [v 12] 2160/10 0 18.4 710
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-2 Borups Honja Borups Honja   [s 10] 1640/9 str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2160/6 B 7 18.9g 18
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 7] 1640/8 C 4 13.2 154
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Cindy Photo Cindy Photo   [s 5] 2160/12 D 7 18.1 75
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 4] 2140/10 A 1 16.7 24
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 7] 2140/10 C 0 16.1 48
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Cindy Photo Cindy Photo   [s 5] 2140/3 D 1 16.5 86
2016-12-01 2016-12-01 Åby-2 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/8 C 2 16.4 15
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-2 Cindy Photo Cindy Photo   [s 5] 2140/1 C 2 16.4 35
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 8] 1640/2 C 1 13.0 83
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/7 B 2 15.5 15
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 1640/3 C 6 14.6 394
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Cindy Photo Cindy Photo   [s 5] 2140/1 D 5 17.3g 139
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2160/6 B 1 15.4 22
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-3 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2140/7 B 3 18.8 258
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-5 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 8] 1640/6 C 2 13.6 348
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-2 Cindy Photo Cindy Photo   [s 5] 2160/6 B 1 15.0 70
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Cindy Photo Cindy Photo   [s 5] 2180/13 A 1 16.6 93
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-4 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2140/3 D 7 17.3 586
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2640/5 D 4 17.0 1223
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2140/7 D 0 17.4 177
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2140/2 C 3 16.1 569
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2140/4 C str
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-3 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2140/3 B str
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-6 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 6] 2140/5 D str
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2160/5 C 4 17.5 88
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-2 Keeping Julia Keeping Julia   [s 9] 2160/8 B 5 15.7 113
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Public Enemy Public Enemy   [s 8] 2140/5 B 1 16.3 94
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 7] 2140/4 B 1 15.4 23
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2160/6 D 0 18.4 820
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 1640/10 C 0 12.9 294
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 2160/10 D 2 14.8 440
2017-07-28 2017-07-28 Danmark-10 Runaway A M* Runaway A M*   [s 9] 1900/1 D 0 324
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-2 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2140/5 D 4 14.1 244
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-1 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 1640/10 C 4 13.5 173
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 2180/8 B 5 15.9 68
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Razor Kronos Razor Kronos   [v 7] 2680/10 A 4 15.9 28
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 2180/14 A 1 16.0 109
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2160/3 B 4 16.9 37
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-4 Razor Kronos Razor Kronos   [v 7] 1609/9 A 5 12.5 324
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-7 Razor Kronos Razor Kronos   [v 7] 1640/3 B 3 13.2 45
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2140/3 D 4 17.9 159
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 1640/4 C 2 14.4 11
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 1609/9 B 3 14.7 24
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Razor Kronos Razor Kronos   [v 7] 2640/7 A 1 14.8 62
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Mercedes Mauritz Mercedes Mauritz   [s 10] 2160/4 C 6 19.2 332
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2160/5 C 1 15.4 28
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 More Mad Money More Mad Money   [s 6] 2140/3 D 0 g 807
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 2140/4 B 0 g 85
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Salsa Knight Salsa Knight   [h 8] 2180/11 D 6 15.9 354
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2140/3 B 6 17.8 79
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 8] 1640/8 D 0 13.4 233
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2180/11 D 6 36
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2140/6 B 7 17.9g 38
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2140/3 B 1 15.4 15
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2140/2 B 2 17.4 57
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Turbo Spin Turbo Spin   [v 10] 2140/4 D str
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-2 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 4] 2160/10 B 0 g 41
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2160/5 A 3 18.5 36
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 1640/2 B 1 13.5 21
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 Cindy Photo Cindy Photo   [s 6] 2140/6 D 6 15.8 305
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 5] 2140/7 C 4 16.3 62
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Salsa too Knight Salsa too Knight   [v 4] 2140/1 D 0 g 186
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-2 Salsa Knight Salsa Knight   [h 8] 1640/1 C 2 13.7 36
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Cindy Photo Cindy Photo   [s 6] 2160/14 D 0 19.8 127
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 5] 2160/9 D 3 17.4 70
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2140/4 B 1 17.1 18
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Salsa too Knight Salsa too Knight   [v 4] 2140/1 C 0 20.1g 148
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 5] 2140/1 D 0 17.6g 66
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 8] 2640/4 B 2 17.8 31
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2180/14 A str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 5] 2160/8 D 1 16.9 23
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 8] 2140/7 C 3 15.6 82
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2160/7 B 1 17.4 25
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Cindy Photo Cindy Photo   [s 6] 2140/4 D 1 17.4 100
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 Gute Band Gute Band   [v 6] 2180/9 B str
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Jenni Mauritz Jenni Mauritz   [s 7] 2140/9 C 0 21.6g 442
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 1640/2 D 0 g 550
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 2140/6 C str
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 10] 1609/7 D 5 13.9 152
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Quattro Khan Quattro Khan   [v 9] 2180/10 B 0 17.6 141
2018-07-01 2018-07-01 Åby-9 Quattro Khan Quattro Khan   [v 9] 2160/8 B 3 16.5 50
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 10] 1640/3 D 2 13.0 192
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 Sonny Bull Sonny Bull   [v 7] 2140/7 C 6 18.3 337
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-4 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 10] 1640/3 D 3 12.6 697
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-2 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 10] 2140/1 D 5 17.6g 320
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Glimmagumman Glimmagumman   [s 7] 2160/6 B 0 g 303ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se