V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-29 2024-07-29 Solänget-4 Don Viking Don Viking   [v 15] 1140/10 C
2024-07-29 2024-07-29 Solänget-7 Fabian B.R. Fabian B.R.   [v 11] 1140/10 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 Ris Eld Ris Eld   [v 10] 1640/3 5 28.0g 95
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Rockabilly Boy Rockabilly Boy   [v 7] 1640/3 0 g 275
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-3 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 4] 1640/3 4 15.7 84
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-4 Ris Eld Ris Eld   [v 10] 2180/14 3 30.0 72
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-5 Super Lux Super Lux   [v 5] 2140/4 0 g 42
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-2 Super Gullet* Super Gullet*   [v 6] 2200/9 2 29.7 61
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-3 Just Indeed Just Indeed   [v 10] 2180/15 6 15.7 38
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 7] 1660/7 4 29.6g 24
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-9 Quatro Langdel Quatro Langdel   [v 7] 2660/9 5 18.1 470
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Offshore Star Offshore Star   [v 7] 1640/2 5 14.1 55
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-6 Offshore Star Offshore Star   [v 7] 2140/4 0 15.1 60
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-6 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 4] 2140/9 3 18.4 54
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Bläs Linus Bläs Linus   [v 7] 1660/15 0 g 18
2015-10-10 2015-10-10 Åby-1 Panic Button Panic Button   [v 7] 2140/7 2 14.7 152
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Ris Eld Ris Eld   [v 10] 2180/7 3 28.3g 228
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-6 Offshore Star Offshore Star   [v 7] 2180/12 1 15.5 19
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-1 Super Lux Super Lux   [v 5] 2140/7 0 175
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 2140/9 3 27.4g 162
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-7 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2140/1 D 1 27.5 18
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 5] 1640/2 C 6 17.3g 198
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-2 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2180/13 C 0 g 304
2016-12-16 2016-12-16 Romme-7 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2140/1 D 3 28.8 62
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Newman Broline Newman Broline   [v 6] 2640/1 D 1 17.9 59
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 1640/1 D 1 28.6 21
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 1660/11 B 6 16.8 88
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-2 Felicia Boko Felicia Boko   [s 4] 2180/5 B 3 17.8 71
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-1 Alfa Star S. Alfa Star S.   [v 6] 2640/2 A 0 17.8 92
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-3 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2160/3 B 1 18.6 23
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-6 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 1680/8 D 1 28.2 15
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/11 A 2 24.8 43
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2160/4 C 3 17.9 42
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-3 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2140/2 C 7 36.5 33
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-3 Big Tuna Big Tuna   [v 5] 1640/4 A 0 g 52
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-4 Super Lux Super Lux   [v 6] 2140/5 C 5 15.7 348
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/8 B 3 25.5g 34
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-6 Blits Buitenzorg Blits Buitenzorg   [s 8] 2140/1 C 3 14.0 20
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-8 Ängsbläsen Ängsbläsen   [v 7] 2140/9 A 7 33.3g 69
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 1640/2 C 1 15.7 70
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-3 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2160/3 C 4 31.8 30
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-4 Alm Kasper Alm Kasper   [v 6] 2188/12 C 3 31.0 132
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-3 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2140/4 C 6 18.4 142
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Super Lux Super Lux   [v 6] 2180/14 A 7 17.3 101
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Offshore Star Offshore Star   [v 8] 1646/2 B 6 15.4 178
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2140/7 C 3 16.4 169
2016-09-16 2016-09-16 Romme-2 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 9] 2180/7 C 2 27.0 131
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 1640/10 B 5 19.3 103
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-1 Alfa Star S. Alfa Star S.   [h 6] 2140/5 A 3 15.8 40
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-8 Just Indeed Just Indeed   [v 11] 2160/13 C 2 14.9 42
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-3 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2140/1 C 1 25.9 34
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 1660/7 C 2 28.7 23
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Super Lux Super Lux   [v 6] 1640/3 B 5 16.0 298
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-1 Just Indeed Just Indeed   [v 11] 2140/8 C 3 14.0 69
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-2 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 1660/8 C 1 27.5 32
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1646/1 B str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Big Tuna Big Tuna   [v 5] 2140/1 C 2 19.5 63
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2180/13 A 1 29.7 19
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-1 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2160/3 B str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 8] 2640/1 C 1 16.5 263
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Västgårns Eskil Västgårns Eskil   [v 10] 2148/3 D 0 32.5g 168
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Big Tuna Big Tuna   [v 5] 1640/8 C 0 g 99
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-5 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2140/2 C 2 28.9 49
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-1 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2148/1 C 4 31.7 158
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-1 Just Indeed Just Indeed   [v 11] 2140/5 C 1 14.9 49
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/2 D 0 g 683
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-1 Photo Taxi Photo Taxi   [v 9] 2140/3 D 2 16.2 283
2016-07-23 2016-07-23 Romme-6 Västgårns Eskil Västgårns Eskil   [v 10] 2140/2 D 7 35.0g 61
2016-07-23 2016-07-23 Romme-3 Big Tuna Big Tuna   [v 5] 2160/6 C 2 18.8 26
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-4 Just Indeed Just Indeed   [v 11] 2160/9 C 2 15.6 14
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-7 Linda's Girl Linda's Girl   [s 5] 1646/2 C 0 81
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-4 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2160/13 C 4 16.9 271
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Super Lux Super Lux   [v 6] 1660/6 B 0 g 117
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 1660/7 C 0 23.5g 176
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 9] 2140/1 C 0 28.7 325
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 Big Tuna Big Tuna   [v 5] 2160/4 D 4 18.0 161
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2148/3 D 4 32.8g 25
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-4 Just Indeed Just Indeed   [v 11] 2140/6 C 2 14.0 92
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-6 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2180/11 D 1 30.6 56
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-1 Prince Consort Prince Consort   [v 8] 2140/8 C 0 g 341
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-8 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2140/8 D 6 29.8g 75
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-4 Just Indeed Just Indeed   [v 11] 2140/4 C 1 16.4 68
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2140/4 B 8 21.4g 89
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Super Lux Super Lux   [v 6] 2140/4 D 2 17.6 31
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-2 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2640/2 C 2 29.5 76
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-2 Västgårns Eskil Västgårns Eskil   [v 10] 2148/3 D 3 33.5g 67
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Prins Citus Prins Citus   [h 11] 2168/11 D str
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Super Lux Super Lux   [v 6] 1640/1 D 3 15.4 73
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-1 Offshore Star Offshore Star   [v 8] 2140/6 B 2 15.3 47
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Super Lux Super Lux   [v 6] 2140/2 D 2 16.0 44
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2160/5 C 0 g 71
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-1 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 1640/1 C 1 27.1 68
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-8 Offshore Star Offshore Star   [v 8] 1660/5 B 2 13.7 73
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-5 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 9] 2180/11 B 2 28.0 102
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/6 D 8 29.3g 247
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-10 Super Lux Super Lux   [v 6] 1640/10 D 6 16.3g 46
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-8 Odins Ess Odins Ess   [v 6] 2180/14 C 3 30.6 110
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2140/7 D 0 29.0g 111
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-4 Super Lux Super Lux   [v 6] 2140/4 D 5 15.7 192
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 6] 2160/3 B 3 18.7 72
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-1 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2640/2 D 2 29.7 271
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-6 Charlie Knight Charlie Knight   [v 9] 1640/1 B 2 17.8g 179
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-5 Robis Salvation Robis Salvation   [v 7] 1640/10 B 0 13.9g 615
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Quatro Langdel Quatro Langdel   [v 8] 1660/8 C 8 17.5 268
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 Super Lux Super Lux   [v 6] 2140/1 D 4 17.4 222
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/6 D 5 30.3 289
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-3 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/4 C 4 30.1 119
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-1 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/11 D 0 18.8 415
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-6 Staro Griffin Staro Griffin   [v 8] 1640/5 D 0 18.5 262
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Fylking Fylking   [h 7] 2160/7 B 0 g 109
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1680/11 A 2 16.2 57
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-1 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/8 D 4 15.9 84
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Spikpila Spikpila   [s 9] 2180/8 B 0 g 130
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 2140/2 D 0 17.1 674
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-3 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/5 B 6 15.5 35
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1660/8 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 10] 1660/6 C str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/6 C 1 15.4 44
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Snygg Snygg   [h 12] 2160/4 B 4 27.5 248
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Gurra Knight Gurra Knight   [v 5] 2140/10 C 0 g 294
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 2140/9 C 4 15.5 201
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/3 B 1 14.8 36
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Staro Griffin Staro Griffin   [v 8] 2140/3 C 1 18.3 99
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 10] 2180/9 A 3 30.0g 20
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-6 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/7 D 3 15.3 116
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1660/13 B 7 16.6g 49
2017-10-14 2017-10-14 Åby-1 Rapido* Rapido*   [v 9] 2140/7 B 4 14.4 172
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-4 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 10] 1660/7 B 2 25.4 84
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/1 B 2 16.8 36
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 Abaz America Abaz America   [v 6] 2180/8 C 3 18.2 24
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Högheimsfax Högheimsfax   [v 7] 1660/3 B 5 36.4g 51
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 1640/1 D 3 14.0 93
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Abaz America Abaz America   [v 6] 2180/11 A 1 15.1 39
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 2140/2 B 3 15.6 69
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Talls Odin Talls Odin   [v 7] 2160/7 C 6 28.5 67
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-6 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2180/11 B 7 33.1g 34
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Young von Hall Young von Hall   [v 8] 1640/9 D 5 16.4 544
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-7 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1660/5 B 1 13.9 38
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-3 Bara Fille Bara Fille   [v 6] 1660/4 B 0 g 32
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 1640/4 D 5 17.3 79
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-1 Abaz America Abaz America   [v 6] 2640/7 D 2 15.5 220
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-7 Special One O.K. Special One O.K.   [v 6] 2140/1 D 0 g 78
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-3 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2180/7 D 3 29.4 17
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/4 C str
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-2 Staro Griffin Staro Griffin   [v 8] 2140/2 D 1 19.4 49
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 1640/1 D 3 14.8 207
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-1 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 8] 1640/5 C 5 15.9 273
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 1680/8 D 2 26.1 33
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Special One O.K. Special One O.K.   [v 6] 2140/6 C 7 16.3g 148
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2160/5 D 2 27.8 21
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-1 Todays Butterfly Todays Butterfly   [s 8] 2640/1 C 4 17.0 72
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/2 D 3 16.9 37
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1640/5 C 3 15.2 21
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-2 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/1 D 0 g 17
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Special One O.K. Special One O.K.   [v 6] 1660/8 A 1 15.0 23
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-3 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/9 C str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-7 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1640/2 C 1 15.8 32
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2160/7 D 1 28.3 15
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Dandy Candy Dandy Candy   [v 11] 1660/5 D 6 18.6 131
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-5 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2500/1 D 2 29.2 25
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 10] 2180/12 A 1 27.5 17
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-1 Special One O.K. Special One O.K.   [v 6] 2140/9 C 2 16.1g 64
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-1 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 2140/1 D 5 15.7g 223
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Christian Palema Christian Palema   [v 6] 2140/2 D 0 g 21
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/7 A 3 16.7 35
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-4 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2180/9 D 3 30.1g 58
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1640/1 C 0 g 36
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-4 Tyri Balder Tyri Balder   [v 7] 2160/9 B 0 32.0 58
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-9 Special One O.K. Special One O.K.   [v 6] 2140/9 B 1 16.2 22
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-1 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2140/2 D 2 28.2 23
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 King of Fillejack King of Fillejack   [v 4] 2160/8 D 7 20.2 460
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-7 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 1640/1 B 1 14.8 49
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-1 Abaz America Abaz America   [v 6] 1640/8 B 3 12.6 195
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/8 B 4 16.4 74
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Tyri Balder Tyri Balder   [v 7] 2140/1 D 6 29.6 105
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-4 Panic Button Panic Button   [v 9] 2180/8 D 2 15.1 84
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-1 Super Lux Super Lux   [v 7] 2180/10 A 0 g 36
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 1640/1 C 0 14.0 96
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 King of Fillejack King of Fillejack   [v 4] 2160/10 D 0 20.4g 476
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/1 D str
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-7 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2180/10 C 2 27.4 24
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-1 Aalto Aalto   [v 7] 2140/1 B 2 14.9 60
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-6 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 8] 2180/7 B 0 g 113
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Tyri Balder Tyri Balder   [v 7] 2660/3 D 2 30.6 109
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 Panic Button Panic Button   [v 9] 2140/5 D 5 17.5g 53
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Super Lux Super Lux   [v 7] 1640/1 B 2 15.9 190
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 2200/10 D 0 g 22
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/1 B 1 17.0 55
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-9 Tyri Balder Tyri Balder   [v 7] 2140/3 D 4 32.2g 76
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 2700/7 D 1 17.1 26
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-2 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 1680/8 D 2 28.2 34
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Aalto Aalto   [v 7] 2180/13 A 5 16.6 63
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Modd Brun Modd Brun   [v 14] 2180/11 C 0 g 528
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 1640/3 C 2 14.8 28
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2160/6 D 2 29.3 30
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Gucci Zon Gucci Zon   [s 6] 2140/3 C 2 15.7 64
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 2140/6 D 0 g 20
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 1640/2 D 1 16.2 24
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-3 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2160/4 D 2 28.8 17
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2160/10 A 0 18.5 28
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-6 Panic Button Panic Button   [v 9] 1640/10 D 4 14.6 232
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-1 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2160/8 D 1 29.0 13
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 2140/3 C 7 17.6 143
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 1640/1 C 2 17.8 86
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 8] 2140/2 D 5 28.7 259
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2160/12 D 3 16.5 211
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-3 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2640/15 B 0 18.8 429
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/3 D 5 17.8 218
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2160/12 B 1 15.5 102
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 8] 1640/2 C 3 27.3 98
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/2 D 6 16.4 374
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-5 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/5 C 1 17.2 51
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 1660/2 C 4 16.2 45
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-5 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 1660/8 C 1 16.9 78
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-2 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 11] 1680/5 B 2 28.0 14
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/1 C 0 g 59
2018-10-12 2018-10-12 Romme-7 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/2 D 3 16.2 398
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-3 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 8] 2160/4 C 3 30.0 18
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2160/5 D 4 16.1 577
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/3 C 4 16.6 52
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Talls Odin Talls Odin   [v 8] 2140/10 C 0 g 248
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-1 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 8] 1660/2 C 3 33.6g 11
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/3 D 5 17.7 796
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/4 D 0 17.7g 393
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2160/4 C 1 17.0 96
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Level Change Level Change   [v 5] 2140/7 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 1640/2 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 8] 2140/3 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 11] 1660/3 B 2 25.5 31
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/1 D 3 16.4 94
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 1640/4 D 1 16.3 222
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/6 D 0 19.6g 461
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 2140/6 D 0 g 99
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-2 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2140/2 B 3 19.3 33
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/5 D 5 18.6 53
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-6 Nume Vinn Nume Vinn   [v 6] 1660/2 B 2 31.4 51
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 2160/3 C 2 16.8 19
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 7] 2140/11 B 0 18.8 224
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-6 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 11] 1660/7 B 3 26.3 269
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-3 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/2 D 5 15.8 144
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Närbyflickan Närbyflickan   [s 7] 2140/4 C 0 g 88
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 2140/10 C 3 16.8 30
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-3 Abaz America Abaz America   [v 7] 1640/6 D 2 13.7 186
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-2 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 8] 2140/3 C 1 29.5 33
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/11 D 0 16.0 477
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/4 D 3 16.6 206
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 6] 1640/12 B 2 13.7 78
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-2 Spik N.O. Spik N.O.   [v 7] 2160/3 C 2 28.9 93
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/9 D 4 16.6 50
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/2 D 0 g 21
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 1680/5 C 0 g 57
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Black Jack Black Jack   [v 4] 1660/3 C 0 g 65
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2140/2 C 0 g 49
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2140/1 C 3 17.4 34
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/4 D 1 17.6 43
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 1640/4 D 0 g 272
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 6] 1640/1 C 4 15.5 40
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Fix Odin Fix Odin   [v 7] 1640/3 D 3 30.4 36
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-1 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 2140/9 D 6 16.1 564
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/12 C 0 g 35
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 1640/4 C 2 15.7 23
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-5 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2160/3 B 0 g 29
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-3 Paradiserunner Paradiserunner   [v 9] 2180/9 C 0 19.9 829
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2140/1 D 2 17.3 70
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 What a Vap What a Vap   [v 5] 2140/1 D 7 19.3g 70
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-8 Fix Odin Fix Odin   [v 7] 1660/8 B 1 29.6 21
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 1640/9 D 0 13.7 614
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2160/4 C 1 17.3 22
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-8 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 2160/5 C 4 16.8 218
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 11] 2160/2 B 5 30.7 42
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-6 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 6] 2140/4 C 2 17.4g 51
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-1 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2180/9 C 0 15.4 156
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 2160/4 D 6 19.7g 161
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Igor Sånna Igor Sånna   [v 8] 2140/7 B 1 17.8 62
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/12 D 0 17.3 852
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-10 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/6 D str
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-2 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2140/5 D 3 15.6 83
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 2160/5 D 7 19.0g 67
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 2160/7 B 3 18.9 44
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-2 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 2140/10 B 4 18.0 70
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Gucci Zon Gucci Zon   [s 7] 2140/1 C 4 16.9 474
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 11] 2200/13 A 0 32.3 278
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 1640/5 C 0 17.0 194
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2140/6 C 6 18.6g 80
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-6 King of Fillejack King of Fillejack   [v 5] 2640/4 D 0 19.0 568
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-5 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/1 D 3 16.1 513
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 Lord Photo Lord Photo   [v 12] 2200/11 A 2 78
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Snygg Snygg   [h 13] 2200/10 B 0 117
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 1640/5 B 2 15.5 137
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/10 B 0 17.1 212
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2140/3 C str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-8 Spikpila Spikpila   [s 10] 2140/3 D 0 g 282
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Special One O.K. Special One O.K.   [v 7] 2180/12 A 5 17.5 38
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/4 D 5 19.8 173
2019-12-12 2019-12-12 Romme-9 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2180/7 D 4 27.8 140
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-1 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 1640/5 C 1 14.3 89
2019-11-29 2019-11-29 Romme-3 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2180/5 D 5 26.6 426
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-8 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2140/4 D 5 17.5 719
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 Black Jack Black Jack   [v 5] 2140/4 B 0 19.4 241
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-2 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/3 B 4 19.3 50
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 2140/5 B 5 19.5g 37
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-8 Fylking Fylking   [h 9] 2180/5 C 4 32.5g 52
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-8 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 1680/6 D 0 g 517
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-4 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 2140/11 C 6 15.4 81
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-8 Black Jack Black Jack   [v 5] 2140/3 C 5 18.3 312
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 1640/6 C 2 14.8 28
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-8 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2180/5 C 3 27.1 162
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-3 Green Bax Green Bax   [v 8] 2160/9 D 5 17.6g 218
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/10 B 3 17.9g 59
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Västerbo Cahlua Västerbo Cahlua   [s 6] 2140/2 D 0 g 136
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Fix Odin Fix Odin   [v 8] 2160/5 C 4 30.4 41
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2160/7 D 1 16.3 25
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-1 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 1640/3 D 3 23.0 354
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2160/5 B 5 17.9g 72
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2160/7 D 3 16.7 89
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2180/5 C 3 28.1 33
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-1 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2140/1 D 0 15.2 419
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Fix Odin Fix Odin   [v 8] 1640/1 C 2 27.7 140
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2140/5 B 3 17.8 68
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/3 C 5 16.8 513
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-2 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 1640/6 C 3 13.5 188
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/3 D 2 16.5 79
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 2140/7 C 6 24.1g 131
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-8 Quantum Satis Quantum Satis   [v 9] 2180/12 C 0 21.9 424
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-3 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 1640/9 D 4 24.9 179
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-1 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/7 C 4 14.5 134
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2180/7 C 5 28.9g 24
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/4 C 2 27.1 62
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-2 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2160/10 C str
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 King of Fillejack King of Fillejack   [v 6] 1640/9 C 0 17.6g 683
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/4 D 0 g 45
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/6 D 3 17.0 96
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 1680/8 B 2 15.5 46
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/5 B 6 16.0 37
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Don Viking Don Viking   [v 10] 2160/3 A 2 26.3 14
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/1 D 1 17.2 408
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-2 Black Jack Black Jack   [v 5] 1640/11 C str
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 1660/8 A 4 15.1g 118
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2180/10 D 2 26.2 78
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 2160/6 C 3 18.3g 97
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Black Jack Black Jack   [v 5] 2140/1 D 5 19.1 73
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 King of Fillejack King of Fillejack   [v 6] 1640/2 C 0 17.0g 140
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Don Viking Don Viking   [v 10] 2140/1 B 2 24.7 74
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/3 B 1 15.5 44
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2140/8 B 3 16.0 167
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Superinga Superinga   [s 8] 2160/7 D 0 g 92
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 9] 2160/8 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2160/6 B 1 15.3 49
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2140/3 D 3 26.4 82
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Green Bax Green Bax   [v 8] 2140/7 B 1 16.1 28
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 1640/5 C 3 16.0 22
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 1660/10 A 4 14.6 161
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 2140/11 D 0 17.6 1090
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-4 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 9] 2140/1 D 0 g 300
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/12 C 0 g 182
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 1640/11 A 3 14.9 191
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/2 D 1 27.3 474
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2160/7 C 1 15.5 63
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 9] 1680/12 C 0 g 30
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 King of Fillejack King of Fillejack   [v 6] 1640/1 C 4 18.0 68
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 9] 2140/6 D 2 28.3 69
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/1 A 4 15.9 132
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-3 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/3 A 0 17.0 45
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 2140/5 D 5 18.3 156
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 7] 1640/3 B 4 15.7 69
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-1 Gucci Zon Gucci Zon   [s 8] 2160/10 D 5 16.4 843
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-6 King of Fillejack King of Fillejack   [v 6] 2140/3 C 3 19.0 66
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2140/3 D 4 17.6 574
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Vindy Tabac Vindy Tabac   [s 9] 2140/5 D 7 29.4 333
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 King of Fillejack King of Fillejack   [v 6] 2140/4 C 3 18.6g 70
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-5 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2160/8 B 0 17.7 120
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Don Viking Don Viking   [v 11] 2200/8 A 1 25.0 13
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-1 Green Bax Green Bax   [v 9] 1640/3 D 0 g 445
2020-12-11 2020-12-11 Romme-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/2 D 0 16.4 66
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-8 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 2160/8 D 6 18.5 243
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-4 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2200/15 D 0 28.5 47
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2140/2 A 1 14.5 39
2020-11-20 2020-11-20 Romme-10 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2180/10 D 1 26.3 175
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/2 D 1 15.3 57
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-7 Bellinissimo Bellinissimo   [v 9] 2140/8 D 0 14.0 2221
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-9 Bonaparte Bonaparte   [v 4] 1640/5 A 0 g 32
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 1640/10 D 0 15.2 939
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 Quite Right Quite Right   [v 6] 2140/2 C 0 g 28
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 2640/4 C 8 18.1 220
2020-10-31 2020-10-31 Romme-6 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 2140/2 D 5 16.4 308
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/9 D 0 28.6g 312
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Super Bee Super Bee   [s 6] 1640/8 D 0 15.5 880
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/1 C 0 g 77
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 1640/1 C 5 15.9 85
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-4 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/5 B 1 15.3 14
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2140/2 B 3 29.5 33
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-2 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 5] 2140/6 D 0 15.7 682
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-5 Bellinissimo Bellinissimo   [v 9] 2140/3 D 4 14.5 194
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/3 D 1 16.2 39
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-4 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 1640/3 D 1 29.1 75
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-6 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 2140/2 C 0 g 339
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-6 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2140/2 B 1 29.0 18
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-3 Marciano Marciano   [v 7] 2140/1 B 2 15.7 26
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Super Lux Super Lux   [v 10] 2160/8 D 0 20.0g 475
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/3 C 1 15.9 394
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Black Jack Black Jack   [v 6] 1660/5 C 0 19.2g 76
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 1640/4 C 5 17.7g 56
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Don Viking Don Viking   [v 11] 2140/12 A 1 23.6 36
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/2 C 2 17.4 77
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-2 Mejram C. Mejram C.   [s 13] 2160/5 B 4 35.6g 21
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/8 D 0 16.1g 363
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-6 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 1640/4 D 3 30.9 104
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-2 Black Jack Black Jack   [v 6] 1660/14 C 6 16.4 1542
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 La Rosetta La Rosetta   [s 6] 1640/2 C str
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Level Change Level Change   [v 7] 1640/5 D 0 19.6g 155
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Ture S.E. Ture S.E.   [v 8] 2140/2 C 7 17.3 252
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Don Viking Don Viking   [v 11] 2180/8 A 2 24.4 31
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-5 Black Jack Black Jack   [v 6] 2140/2 C 4 18.6 55
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Black Jack Black Jack   [v 6] 1640/3 B 5 17.6 650
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-3 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/5 D 0 28.8 257
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-8 Thrilling Thrilling   [s 8] 2140/1 B 3 16.0 69
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-2 La Rosetta La Rosetta   [s 6] 2140/1 B 1 18.2 40
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-5 Heartbeat Heartbeat   [h 6] 2140/3 C 0 g 40
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/2 D 0 g 127
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-1 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 1640/2 C 3 30.6 61
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-8 Black Jack Black Jack   [v 6] 2140/8 B 3 20.7 167
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-1 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 1640/1 D 0 g 103
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 8] 2160/11 B 3 18.1 84
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2160/8 C 3 16.1 107
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-7 Black Jack Black Jack   [v 6] 1640/2 B 5 16.2 187
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-10 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/8 D 5 27.5 240
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2160/8 A 5 15.6 108
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-5 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 2160/11 A 5 32.5 61
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 1640/3 D 4 14.5 183
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2160/12 B 2 28.8 37
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-9 Sorm Järven Sorm Järven   [v 11] 2160/7 B 4 31.2 47
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-4 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 1640/9 D 4 15.2 163
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-8 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 1660/6 C 6 16.0 238
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-5 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 2160/11 C 3 33.2 99
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Crescent Crescent   [h 5] 1640/1 D 0 g 68
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Black Jack Black Jack   [v 6] 1640/4 C 0 g 645
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-6 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 1660/3 D 0 33.0g 179
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 2140/3 A 0 17.0g 43
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-8 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 2140/1 B 0 g 32
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-2 Black Jack Black Jack   [v 6] 1660/5 D 5 15.7 483
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2160/11 B 1 16.0 102
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2140/5 C 3 15.0 126
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-6 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 1640/2 A 3 31.6 79
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-4 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2140/10 C 3 28.8g 78
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-1 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/1 C 5 17.3 102
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-8 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/1 C 0 g 61
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-3 Föynland Lykke Föynland Lykke   [s 6] 1640/2 C 7 31.1 132
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-1 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 2140/4 A 2 33.4 81
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Sugar Daddy Sugar Daddy   [v 9] 1640/2 C 4 12.9 244
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2140/5 A 1 29.2 16
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-6 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 2140/7 B 0 g 27
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-5 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 1640/3 D 3 24.9 151
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 1640/7 D 2 14.0 299
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-7 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 2140/6 A 4 35.9 22
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-2 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/8 B 3 17.9 134
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-8 Black Jack Black Jack   [v 6] 1640/5 C 4 18.4g 138
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 2140/6 C 3 16.6 27
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Crescent Crescent   [h 5] 1640/5 C str
2020-05-04 2020-05-04 Romme-7 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/4 D 3 26.2 267
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-4 Power Memphis Power Memphis   [v 6] 2140/8 C 3 16.9 103
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 7] 1640/11 A 2 35.2 177
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-2 Bara Fille Bara Fille   [v 9] 2160/4 D 5 31.0g 49
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-3 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2140/4 A 1 30.8 26
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 2140/1 D 1 18.1 63
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Heartbeat Heartbeat   [h 6] 1640/8 B 0 g 20
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/5 C 3 26.3 136
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2160/8 A 4 17.1 61
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Power Memphis Power Memphis   [v 6] 2140/5 B 4 15.9 77
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-4 Bara Fille Bara Fille   [v 9] 2160/4 C 0 29.9g 277
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-3 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 1640/3 C 0 g 187
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 8] 2140/5 B 6 18.1g 153
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/5 C 3 17.3 261
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 1640/9 D 3 24.5 204
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Black Jack Black Jack   [v 6] 2160/5 B 6 19.2g 297
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/14 B 2 27.9 87
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-9 Black Jack Black Jack   [v 6] 2140/3 C 6 20.1 141
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Axel Wadd Axel Wadd   [v 10] 2140/7 B 5 17.6 77
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Heartbeat Heartbeat   [h 6] 2140/6 C 1 15.2 32
2020-02-21 2020-02-21 Romme-3 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/12 C 4 29.1 691
2020-01-31 2020-01-31 Romme-5 Power Memphis Power Memphis   [v 6] 2160/7 B str
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Power Memphis Power Memphis   [v 6] 2140/9 C 1 15.0 344
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Myrsjös Ruter Ess Myrsjös Ruter Ess   [v 5] 2160/5 C 3 32.5g 125
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2160/11 D 0 g 185
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-1 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 5] 2140/4 D 2 15.7 84
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-3 Bara Fille Bara Fille   [v 10] 2160/5 D 4 29.3g 241
2021-11-19 2021-11-19 Romme-10 Don Viking Don Viking   [v 12] 2180/5 B 1 25.9 18
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-3 Carhu Carhu   [v 6] 1640/10 C 2 13.5 20
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-1 Carhu Carhu   [v 6] 2160/6 C 2 16.8 84
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-5 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 1660/8 B 3 28.1 137
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-4 Power Memphis Power Memphis   [v 7] 2160/10 D 5 16.7 353
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-5 Thess Prinsen Thess Prinsen   [v 11] 2140/7 A 6 29.9g 77
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-9 Carhu Carhu   [v 6] 1640/9 C 3 14.5 100
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-5 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 2140/9 D 3 15.0 803
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-12 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 1660/3 B 3 28.1 49
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-2 Rivan Rivan   [s 5] 2160/8 C 6 33.4 853
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-7 Latino Latino   [h 12] 1680/6 B 4 28.6 26
2021-10-09 2021-10-09 Åby-2 Freckless Freckless   [v 5] 2140/3 B 0 g 485
2021-10-09 2021-10-09 Åby-1 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 2140/6 D 5 15.7 438
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-2 Rivan Rivan   [s 5] 2140/6 C 5 35.6 127
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-2 Don Viking Don Viking   [v 12] 2180/6 B 1 25.7 12
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-6 Freckless Freckless   [v 5] 2140/5 A 1 14.8 25
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-2 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 1640/7 C 4 13.2 282
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-8 Rivan Rivan   [s 5] 2140/7 D 7 37.7g 138
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-4 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 1640/1 D 2 27.1 81
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Don Viking Don Viking   [v 12] 2140/10 B 1 24.3 19
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-7 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 1660/13 A 8 17.2 104
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-4 Latino Latino   [h 12] 1640/2 C 4 26.3 60
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-1 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 1640/1 D 3 13.2 259
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-4 Carhu Carhu   [v 6] 1640/1 D 2 13.9 247
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-2 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 2140/1 B 1 19.1 19
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-5 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 2160/10 A 3 18.0 38
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-5 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 1640/12 C 4 27.1 461
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-1 Doctor Doxey Zenz Doctor Doxey Zenz   [h 8] 2140/9 B 0 13.9 309
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-1 Power Memphis Power Memphis   [v 7] 2640/6 D 0 18.8 180
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-7 Southridge Jeremy Southridge Jeremy   [v 3] 2140/2 D 3 19.4 218
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-2 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 2160/5 C 4 18.2 33
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-8 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 9] 2140/1 D 0 19.5 221
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-7 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 2140/3 C 3 16.2 734
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-4 Pave Faks* Pave Faks*   [h 10] 2180/8 B 1 24.2 39
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-8 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 13] 2140/1 D 0 g 56
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-7 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 9] 2160/5 C 0 17.1 351
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-5 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 2140/11 B 8 29.0 140
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-5 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 2140/4 C 0 g 381
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-2 Latino Latino   [h 12] 2160/6 B 1 28.3 15
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-9 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 2160/6 B 5 16.8 144
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Don Viking Don Viking   [v 12] 1140/6 C 1 27
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-2 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 2160/7 B 2 29.6 123
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-7 Rivan Rivan   [s 5] 2140/4 D 0 39.6g 309
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-5 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 2140/2 A 2 16.2 35
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-1 Power Memphis Power Memphis   [v 7] 2140/1 D 1 17.2 70
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-3 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 2160/4 B 2 15.4 14
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-9 Power Memphis Power Memphis   [v 7] 1640/6 D 2 14.8 79
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-2 Carhu Carhu   [v 6] 1640/11 D 0 14.9 796
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-7 Prince Hall Prince Hall   [v 14] 1640/6 D 3 18.0 297
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-4 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 13] 1660/2 C 0 g 67
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-10 Fanny Leader Fanny Leader   [s 6] 1680/4 C 3 17.9 142
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-7 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 1640/9 B 1 14.5 14
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-2 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 2100/6 C 6 33.2 152
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-3 Prince Hall Prince Hall   [v 14] 2140/2 C 4 21.5 44
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-1 Southridge Jeremy Southridge Jeremy   [v 3] 2140/7 C 7 18.6 81
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-4 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 2140/1 D 1 15.2 42
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-8 Bonaparte Bonaparte   [v 5] 2140/1 B 1 18.2 26
2021-06-19 2021-06-19 Romme-4 Sjö Odin Sjö Odin   [h 10] 2200/11 B 0 26.6 105
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-1 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 2140/6 D 0 31.0 383
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-8 Latino Latino   [h 12] 2160/4 C 1 28.0 36
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-2 Design Highlight Design Highlight   [s 9] 2140/1 C 3 18.3 104
2021-06-11 2021-06-11 Romme-10 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 2160/12 D 4 17.3 493
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 1640/7 C 4 14.8 437
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-6 Sjö Odin Sjö Odin   [h 10] 2180/12 B 3 26.0 374
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-7 Rivan Rivan   [s 5] 1640/4 D 0 42.1g 83
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-1 Design Highlight Design Highlight   [s 9] 1640/1 C 2 17.1 128
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-4 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 7] 1640/2 B 0 g 128
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-7 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 8] 2160/13 A 5 14.9 84
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 2140/2 C 2 16.4 78
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Minessa Minessa   [s 8] 2180/9 C 0 31.3g 432
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-7 Southridge Jeremy Southridge Jeremy   [v 3] 2640/2 D 5 18.8 380
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-2 Stjärn Truls C.F. Stjärn Truls C.F.   [v 7] 2180/10 D 0 31.1g 693
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-4 La Rosetta La Rosetta   [s 7] 2140/1 D 7 17.0 459
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-5 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 1660/12 D 0 29.9 1442
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 12] 1640/2 D 0 17.0 594
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-5 Zibor Zibor   [v 5] 2140/2 C 3 29.8g 89
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-4 Don Viking Don Viking   [v 12] 2160/5 B 2 24.4 14
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 La Rosetta La Rosetta   [s 7] 1640/7 C 0 g 71
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-2 Green Bax Green Bax   [v 10] 2160/12 D 0 17.4g 1151
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-3 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 9] 2140/2 D 0 18.5 159
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-4 Selenge Selenge   [v 9] 2660/11 B 5 17.0 394
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-8 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 1640/3 D 7 30.7 154
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-5 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 9] 1640/8 D 0 15.4 786
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-1 Southridge Jeremy Southridge Jeremy   [v 3] 2140/8 B 4 17.3 364
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Don Viking Don Viking   [v 12] 2140/3 C 1 23.3 25
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-4 La Rosetta La Rosetta   [s 7] 2140/5 C 5 16.6 244
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-8 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 2140/1 D 7 30.6 66
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-1 Southridge Jeremy Southridge Jeremy   [v 3] 2140/4 B 4 17.6 268
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-3 Carl Anners Viking Carl Anners Viking   [v 8] 2140/1 D 0 32.2 113
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-8 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 9] 2140/3 C str
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 9] 2140/11 B 0 18.2 817
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-4 Don Viking Don Viking   [v 12] 2200/8 B 1 24.3 15
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-12 M.T.Joinville M.T.Joinville   [v 10] 1640/1 D str
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-5 Åsarappen Åsarappen   [v 12] 2180/6 D 2 29.1 31
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-5 Green Bax Green Bax   [v 10] 1640/3 D 4 14.7 525
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-10 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 9] 2140/1 D 0 20.9 698
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-6 Green Bax Green Bax   [v 10] 2140/11 D str
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-3 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 7] 2140/6 C str
2021-02-27 2021-02-27 Romme-1 Divine Divine   [s 9] 2160/12 B 0 15.7 386
2021-02-19 2021-02-19 Romme-4 Sotana Sotana   [s 8] 2140/1 D 0 g 694
2021-02-07 2021-02-07 Romme-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 2160/12 D 6 18.5g 297
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 1640/1 C 3 15.2 83
2021-01-22 2021-01-22 Romme-5 Bellinissimo Bellinissimo   [v 10] 2160/11 B 0 1280
2021-01-22 2021-01-22 Romme-3 Åsarappen Åsarappen   [v 12] 2180/7 D 0 30.1 217
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-1 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 2140/3 D 0 g 293
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-5 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2140/3 B 3 17.4 37
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-2 Bara Fille Bara Fille   [v 11] 2140/5 C 5 29.3 158
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-3 Don Viking Don Viking   [v 13] 2200/5 B 2 27.0 12
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-3 Happy Gamble Happy Gamble   [s 6] 2640/1 D 7 17.2 249
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-2 Zibor Zibor   [v 6] 1660/5 C 3 28.6 29
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-10 Don Viking Don Viking   [v 13] 2160/5 B 1 24.6 13
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-5 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2140/2 C 2 15.7 110
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-1 Rivan Rivan   [s 6] 1660/11 A 5 34.8 593
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-9 Ontario Bro Ontario Bro   [v 4] 2140/11 B 1 16.7 41
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 9] 2140/2 D 0 g 249
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-1 Thess Prinsen Thess Prinsen   [v 12] 2160/4 B 2 29.3 46
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-3 Power Memphis Power Memphis   [v 8] 1640/6 D 4 13.8 206
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-4 Rivan Rivan   [s 6] 1640/2 C 0 35.3g 648
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-9 Rivan Rivan   [s 6] 2140/1 B 0 g 173
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-8 Ontario Bro Ontario Bro   [v 4] 2140/5 D 3 15.8 1175
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-5 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 9] 2140/2 D 8 18.6 177
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-3 Zibor Zibor   [v 6] 2140/3 D 1 28.1 15
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-7 Rivan Rivan   [s 6] 2160/7 B 3 37.3g 34
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-5 Zibor Zibor   [v 6] 1640/4 C 1 28.0 15
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-4 Power Memphis Power Memphis   [v 8] 2140/11 D 6 15.6 120
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-5 My Night My Night   [v 9] 2180/3 C 3 21.4 106
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-2 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2140/3 C str
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-