V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/4 0 13.5 119
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1640/1 4 31.0 42
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/9 5 17.6 71
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 4 16.4 76
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/4 4 30.7 105
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 5] 2160/9 0 g 616
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/10 0 28.6 607
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1660/12 0 17.5 178
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Livi Destiny Livi Destiny   [v 10] 1640/7 0 16.6 342
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 The Terminator F. The Terminator F.   [v 8] 2140/8 5 17.8 363
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/9 8 17.1 530
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Viking Streamline Viking Streamline   [v 4] 2140/1 0 17.4 234
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2680/10 3 28.7 149
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2140/3 1 16.6 102
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Amour Streamline Amour Streamline   [s 3] 2180/10 0 18.3 658
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2160/7 0 g 71
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/3 0 17.3 146
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 0 18.9 400
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Underlig Underlig   [v 6] 2160/12 0 g 711
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2160/4 0 34.6g 28
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/13 str 197
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/8 str 55
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2160/11 1 18.0 155
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/12 5 26.6 275
2015-11-24 2015-11-24 Boden-5 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 2140/3 6 32.0 205
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 5 17.2 417
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Ultralum Ultralum   [v 7] 2140/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/2 4 12.3 206
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Ultralum Ultralum   [v 7] 2660/5 0 19.7 127
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2160/9 4 28.4 311
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2160/14 4 18.3 710
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2140/4 3 28.9 475
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 8] 2140/4 7 17.9 568
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/11 1 16.0 197
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/7 2 33.2g 157
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 1640/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/13 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/1 str
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2640/11 5 14.0 179
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/11 7 15.3 205
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2640/5 3 16.6 105
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2140/2 3 31.5 54
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Above All Face Above All Face   [s 5] 2140/2 str
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/5 3 16.6 140
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Gilgamesh Gilgamesh   [v 9] 2160/6 0 g 1034
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/3 2 31.7 55
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1640/5 8 16.6 118
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/7 6 29.3g 330
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/3 0 16.7 390
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Aya Aya   [s 4] 2140/8 0 19.2 520
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 6] 2140/2 0 21.4g 275
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2140/10 6 16.6 103
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Max de Lux Max de Lux   [h 8] 2140/9 5 14.4 60
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/11 5 28.1 437
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 2 13.5 58
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 1640/6 0 23.8 572
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 7] 2140/8 0 14.8 509
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2640/1 7 16.4 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/9 1 14.9 101
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2180/10 2 32.8 61
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Aya Aya   [s 4] 2140/4 1 19.3 186
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/4 3 28.3 161
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 1640/5 2 13.3 343
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/1 4 32.9 739
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Love Lini Love Lini   [v 6] 2140/2 0 15.3 52
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 6] 2140/9 2 13.0 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 3 15.0 74
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/12 2 16.8 95
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/14 6 16.1 569
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2160/5 4 30.2 228
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 1660/2 4 36.0g 50
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/4 B 7 32.0 263
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2140/2 D 1 17.5 53
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/15 C 7 26.1 1000
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/4 B 1 14.3 54
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 76
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/14 A 5 29.5 403
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Due Passi Due Passi   [s 3] 2140/2 D 0 24.8g 74
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 5 20.4g 423
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2180/9 C 0 17.4 173
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 576
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/3 D 0 g 437
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/12 C 0 18.2 765
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 5 27.1 70
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/7 C 3 18.6 311
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 C 4 19.4 152
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/15 A 2 30.7 99
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Wire Wire   [v 8] 2140/9 D 0 19.6 1335
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 C 1 16.6 138
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/3 D 6 15.5 999
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/5 C 5 15.9 123
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Aigir Aigir   [v 7] 2180/15 D 2 32.2 748
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/13 A 6 30.3 166
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/9 A 1 15.8 32
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 701
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/10 B 0 19.3 795
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 So Gå Jinx So Gå Jinx   [v 3] 2160/11 A 7 18.3 76
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/5 B 6 19.0 259
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/9 B 0 18.2 690
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 D 6 32.5 128
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/11 A 0 16.6g 117
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 1640/1 D 0 17.1 529
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2640/5 D 0 17.2 736
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/1 D 0 15.5 520
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/1 D 5 16.9 352
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/11 A str
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/9 B 5 27.6 88
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/8 D 7 16.5 449
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/6 A 0 33.6g 43
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/7 C 5 20.1 167
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/8 A 0 g 37
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1286
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 2160/7 C 1 16.3 126
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 A 6 20.9g 237
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 1640/2 B 0 20.3 354
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/9 B 2 31.8 98
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/2 B 1 17.9 40
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/12 D 8 17.9 786
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/5 A 2 18.6 59
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 447
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/3 D 0 18.7 699
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 0 22.1 394
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 1660/15 D 0 15.5 925
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/8 A 0 19.3 110
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/10 D 5 558
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/5 C 5 17.1 873
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/13 B 7 18.6 337
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 1640/10 D 0 14.5 1179
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Humbaba Humbaba   [v 6] 2640/1 B 2 18.3 286
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/2 D 3 17.8 554
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/9 A 5 32.0g 32
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/7 B 4 28.9g 37
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/3 C str
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 4 28.2 369
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/1 B 3 16.7 56
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2660/14 D 0 30.4 967
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2160/11 C 6 363
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/5 C 7 391
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-8 Rolexson Rolexson   [v 15] 1640/2 D 0 26.6 1489
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-3 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2640/4 D 0 16.5g 573
2016-10-24 2016-10-24 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2680/9 B 4 26.3 98
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/8 A 2 25.4 51
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 1640/6 D 6 20.1 347
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/8 D 4 26.4 551
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/14 C 0 17.6 1000
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/11 A 0 19.3 124
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/12 C 7 13.4 509
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/4 D 0 19.1 967
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/7 D 0 15.1g 522
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/4 C 5 27.1 218
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/12 C 4 17.1 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/2 B str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Staro Iphone Staro Iphone   [s 5] 2140/5 C 0 23.4g 310
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 A 2 28.9 24
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 7] 2640/1 D 4 28.5 613
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2140/10 A 0 17.2 45
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/9 C 0 g 571
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/1 D 0 g 286
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2160/11 C 6 19.3 262
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/13 A 6 17.1 170
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/14 B 3 26.9 390
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 High Roller High Roller   [v 10] 2140/4 B 2 15.9 41
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1660/13 A 4 16.1 347
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-12 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 B 6 14.5 128
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/1 D 0 14.3 155
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/3 D 0 15.1 534
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1640/1 D 6 23.4g 430
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-6 High Roller High Roller   [v 10] 2640/2 D 4 16.6 597
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/10 C 0 26.7 296
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/8 C 0 16.7g 320
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/3 B 1 17.5 177
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 132
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 27.5 588
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2160/7 B 5 17.7 78
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2180/15 C 2 32.2 52
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/14 B 4 17.6 202
2016-09-30 2016-09-30 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/6 D 0 28.1 650
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 3] 2160/15 A 7 19.6 196
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/9 D 5 13.0 368
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2640/9 A 3 17.2 46
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/9 A 0 g 197
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 B 0 27.7 89
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/5 D 0 g 568
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 1680/8 A 1 33.5 28
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 3 14.1 65
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/3 A 0 g 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2160/7 B 6 35.0 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2660/5 C 4 17.9 132
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/2 D 7 16.4 1108
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/7 D 4 16.3 262
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/12 C 0 14.5 178
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 A 1 27.3 28
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2690/11 A 5 29.0 278
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-4 Humbaba Humbaba   [v 6] 2650/1 D 0 17.2 657
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2148/8 B str
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-11 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2148/2 C 6 15.6 438
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2650/8 D 6 15.6 243
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 2180/15 C 0 34.7g 735
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/10 B 6 27.8g 113
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/12 D 0 16.1 2180
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 0 17.8 186
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 4 25.5 74
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 Sunlit Carmela* Sunlit Carmela*   [s 8] 2100/4 C str
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/7 D 0 15.1 574
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/11 B 6 28.8 143
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/1 C 4 12.7 287
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-11 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/1 B 2 16.0 16
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/4 B 2 29.3 34
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/15 C 0 16.2 914
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 D 3 26.1 512
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Humbaba Humbaba   [v 6] 2160/5 D 3 16.3 111
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/5 B 2 14.1 62
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-4 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/2 C 1 31.8 50
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 1640/9 C 2 14.8 29
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 4] 1640/3 D 0 g 455
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/8 A 2 14.9 68
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-11 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/5 B 1 17.6 29
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/6 A 6 30.9 36
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/12 C 0 15.7 435
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/4 D 0 15.3 537
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/15 D 0 17.0 1508
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/7 C 5 15.0 638
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/6 B 1 16.8 16
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/10 B 3 28.6 164
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/9 A 1 16.2 212
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2180/10 A 3 14.5 276
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/9 B 4 17.6 91
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/6 B 1 28.1 36
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-6 Let Me Fly Let Me Fly   [s 3] 1640/2 C 6 19.0 262
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-10 Humbaba Humbaba   [v 6] 1646/3 C 2 15.5 78
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2148/3 D 0 16.7g 459
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-7 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2148/6 D 0 14.6 694
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2168/15 D 0 28.6 720
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2710/6 D 5 26.3 270
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/7 D 1 17.1 45
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2160/9 D 3 33.9 73
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/2 B 5 16.6 99
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/6 B 0 16.7 192
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 A 0 18.4g 356
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/9 A 1 26.4 50
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/11 B 6 19.2 348
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 B 4 32.5g 52
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/15 B 0 g 992
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2140/13 A 5 17.1 405
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 A 5 15.1 279
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/4 A 3 29.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 1640/4 D 0 13.5 533
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/1 C 2 28.2 60
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2148/7 A 7 21.2 50
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 2148/10 D 0 17.2 1216
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1646/4 B 1 32.6 58
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 1686/14 D 0 31.6 745
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Aya Aya   [s 5] 2168/14 C 7 18.2 1092
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1646/9 B 6 15.3 225
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 1640/5 B 0 27.8g 593
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1660/3 D 2 32.8 124
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-1 Queen Rick Queen Rick   [s 3] 2140/7 D 4 19.3 122
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 A 4 28.7 161
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/10 A 0 30.9g 59
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Las Vegas* Las Vegas*   [v 5] 2140/15 D 4 16.5 509
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/3 D 0 17.2 219
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 2140/5 D 6 16.4 757
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/14 A 3 25.2 83
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Lord Rocket Lord Rocket   [v 11] 1640/12 C 0 13.8 150
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/9 B 7 17.5 238
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/12 D 0 32.9g 491
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/9 D 7 17.4 110
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Oddsy Oddsy   [s 4] 2140/2 D 6 37.0 68
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Jalisco Jalisco   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 3 20.9 253
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/13 C 1 26.4 107
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Aya Aya   [s 5] 2160/12 C 8 17.9 291
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/1 C 0 15.8 307
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/1 D 7 18.6 242
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/14 A 5 26.9 126
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Surviver Lund Surviver Lund   [v 7] 1660/11 B 0 g 937
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/13 B 3 30.6g 70
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/5 D 0 19.8 218
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2148/8 D 0 18.6 428
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Brown Beauty Brown Beauty   [s 8] 2148/7 D 0 21.0 495
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2148/13 D 6 17.8 703
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Ultralum Ultralum   [v 8] 2650/6 C 5 18.3 146
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/4 C 0 18.6 251
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 4 14.2 330
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/11 C 0 27.1 218
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 28.1 269
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/9 D 0 16.1 878
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/2 D 0 14.3 127
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Underlig Underlig   [v 7] 2140/4 D 8 29.8 977
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/8 D 4 17.4 398
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/6 C 6 30.2 64
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Bravo Prinsess Bravo Prinsess   [s 3] 1640/2 B 5 19.2 102
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/12 C 8 18.3 362
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/6 D 0 21.0g 92
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/8 B 4 33
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 B 2 17.7 37
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/5 D 0 791
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/9 C 0 152
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/10 D 4 794
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Aya Aya   [s 5] 2140/3 D 3 17.2 279
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/1 D 0 g 160
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 2 15.3 134
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/6 C 4 29.5g 44
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 A 2 15.9 121
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/12 C 6 30.6g 301
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 B 5 13.5 45
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/13 C 8 16.1 612
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/7 B 4 23.4 124
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 D 7 17.3 330
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/15 C 1 25.8 248
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/2 C 0 17.9 617
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/3 C 3 14.3 356
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/2 C 1 10.5 136
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/15 A 0 g 175
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/4 B 0 g 142
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-9 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 C 1 31.7 114
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Stilig Stilig   [v 9] 2660/9 D 0 g 900
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 B 1 14.3 29
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 D 6 15.7 273
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 5 16.0 333
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/8 D 0 16.1 1453
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/2 C 4 15.1 294
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2160/4 D str
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/4 D 5 28.5 221
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/8 C 7 16.5 372
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2140/6 B 0 16.7g 218
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/9 D 0 g 833
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/10 B 7 30.0 135
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/13 B str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1666/8 D 2 28.4 574
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-2 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2148/3 C 2 18.2 158
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2168/13 D 3 18.6 685
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/5 C 6 29.5g 291
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 C 0 15.8g 64
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/12 C 5 14.9 188
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1640/3 D 3 13.7 732
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 6 17.0 501
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2640/4 C 3 32.1 133
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 2640/4 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/6 D 7 30.0 341
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Paris Oaks Paris Oaks   [s 7] 2140/2 C 0 21.1g 464
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Farm Major Farm Major   [v 7] 2160/6 C str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2140/8 D 0 15.3 977
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2680/14 A 3 17.5 320
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Aya Aya   [s 5] 2160/9 C 0 19.3 775
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2160/7 C 0 20.1g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/8 A 8 31.5g 53
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/7 C 0 18.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/5 A 2 17.2 24
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/12 A 0 27.0 183
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/11 B 0 39.9g 134
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 1660/13 C 6 17.9 260
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 B 6 30.9 64
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/10 D 0 17.8 1462
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2140/5 D 0 20.7 313
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/10 B 3 30.3 239
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 D 0 16.7 887
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/8 D 0 29.9 516
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 1 14.1 36
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/8 C 4 13.8 118
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 C 5 30.2 398
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/5 B 0 36.8g 355
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 C 0 21.5 179
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/11 A 6 30.6 123
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 7] 2140/2 C 7 31.7 104
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/10 D 3 18.2 644
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 2140/1 D 4 36.2 119
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 115
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/8 C 0 16.2 571
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/4 C 0 32.5 64
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2640/3 D 0 18.8 283
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/11 D 5 32.5 311
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 C 2 18.5 69
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/1 D 0 17.8 985
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/10 B 0 24.8 598
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/15 B 0 17.6 514
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/9 C 6 38.9 92
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 0 15.7g 293
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Amiral Aubiose Amiral Aubiose   [v 9] 2140/13 C 5 18.5 245
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2180/14 B 2 29.4 46
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/6 D 0 18.6 318
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 C 3 18.8 239
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2680/11 D 0 19.7 126
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/7 B 4 17.9 43
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/11 B 5 15.4 85
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/10 B 0 32.7 127
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 813
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/13 D 6 23.0 2278
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2140/12 C 0 18.0 560
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2140/8 C 3 16.8 723
2016-01-26 2016-01-26 Boden-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/5 D 4 32.8 88
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/10 A 0 18.3 359
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2180/10 C 5 30.3 548
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 The Terminator F. The Terminator F.   [v 9] 2140/15 D 0 18.4 766
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 A 5 17.9 160
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/5 D 4 18.0 60
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/9 C 4 16.7 541
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1680/8 A 3 29.5 22
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 C 1 18.2 76
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/5 D 0 18.5 679
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 B 3 18.1 44
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 2140/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/1 D 0 19.5 562
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/10 C 2 27.5 237
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/15 C 4 29.6 916
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/11 D 0 18.7 551
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 D 3 18.1 328
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 D 0 15.5 320
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Flacco Flacco   [v 3] 1640/8 D 4 17.6 188
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/4 C 0 16.9 101
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Stilig Stilig   [v 10] 2140/1 D 4 28.1 947
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/11 B 6 28.2 357
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/12 B 0 17.7 198
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/14 D 0 18.2 377
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2160/7 C 5 18.6 365
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2160/7 B 6 16.2 60
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2640/2 D 4 17.8 627
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/13 A 4 17.3 166
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2180/10 C 7 28.2 884
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/3 D 0 19.6 114
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 1640/9 C 7 20.8g 324
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/10 B 0 23.9g 259
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2160/9 C 0 g 51
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/2 D 0 19.3 1358
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/6 C 0 19.3g 381
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/5 B 6 19.1 217
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2660/13 D 0 19.1 453
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/10 D 7 15.7 194
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/7 A 5 28.2 88
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/7 C 0 19.5 317
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/5 D 3 33.7 34
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/2 D 4 19.6 42
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/12 B 2 16.1 59
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2160/9 A 0 18.4 213
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2140/8 B 5 18.8 516
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 1660/5 D 4 36.5 157
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/3 D 0 112
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1640/12 D 4 13.8 354
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/3 C 0 17.6 349
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 1640/3 D 1 32.6g 124
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2180/7 C 4 38.7 102
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/7 A 4 30.4 23
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2140/1 C 5 16.7 166
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/9 D 1 21.0 191
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Roxanne Journey* Roxanne Journey*   [s 5] 2160/10 C 0 20.5g 404
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2640/2 D 5 33.0 283
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Baily Dana Baily Dana   [v 4] 2140/5 D 0 g 88
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 1640/11 B 6 15.6 97
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-7 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/3 C 0 22.8 187
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2640/12 D 0 17.1 251
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/2 D 0 18.6 591
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/11 A 6 17.1 732
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/8 B 7 18.0 78
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2140/3 D 5 35.5g 71
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/7 C str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 1640/2 C 4 27.0 122
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/12 A 8 18.5 50
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2140/9 D 0 31.5 1136
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 10] 2660/12 D 0 17.1 1002
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Underlig Underlig   [v 8] 2640/4 D 6 29.8 1122
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/5 D 4 19.2 308
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/1 C 3 14.0 222
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2140/13 D 0 16.1 733
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2640/2 D 3 29.0 503
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 353
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 674
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/2 C 7 16.1 590
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 B str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2180/11 B 3 17.4 150
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 3140/4 D 0 23.6g 578
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2680/10 C 6 29.7 483
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 4] 2140/3 D 0 19.3g 18
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/3 D 0 15.5 408
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/4 D 0 16.8g 843
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Nano Broline Nano Broline   [v 7] 2640/15 D 0 18.0 733
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/9 A str
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/12 C 2 15.7 432
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 3160/12 D 0 17.4 405
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 1640/4 D 0 15.6 372
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/7 B 0 17.7 174
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Aya Aya   [s 6] 2140/7 D 0 17.6 283
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/9 D 0 15.7 1034
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/15 D 4 17.7 1005
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/11 B 6 15.7 193
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2160/7 C 1 26.6 316
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2660/13 D 0 17.5 351
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/6 D 0 22.5 367
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 114
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2140/1 D 0 979
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 678
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 1148
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Flacco Flacco   [v 3] 2140/3 D 4 17.7 48
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 C 4 14.5 46
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 C 0 15.1g 315
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2160/9 C 0 g 91
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/10 C 7 16.3 802
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 5] 2140/6 D 2 16.4 339
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/12 A 6 15.6 499
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-2 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/6 D 4 15.5 145
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 0 16.6 802
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2140/7 D 0 26.5 1078
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 17.4 444
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/14 C 6 19.5 378
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 4 20.2 49
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-7 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2160/3 C 2 40.1 89
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/13 C 5 16.4 189
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 10] 1640/5 D 6 27.3 200
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1660/9 C 8 17.3g 460
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/7 C 4 16.2 510
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/5 D 0 14.9 404
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Direct Player Direct Player   [v 4] 2140/3 C str
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/9 C 3 15.2 507
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/8 D 0 12.6 794
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Madic Madic   [s 9] 2140/7 D 6 17.6 140
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Kvikken Kvikken   [v 9] 1640/1 D 0 g 238
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 A 3 16.4 162
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/3 D 0 17.6 82
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 1640/4 A 3 13.5 18
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/3 C 4 28.8 114
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 2140/2 D 0 14.1 151
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 1640/6 A 6 34.6g 61
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 6] 2140/11 D 0 17.4g 950
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 0 33.5 707
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 5] 2140/8 C 6 15.1 533
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 452
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/3 D 0 39.4g 192
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 1640/8 C 6 16.3g 300
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/11 A 5 33.0g 150
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/11 A 0 17.1 37
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2160/8 B 4 30.2g 107
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Always on Target Always on Target   [v 6] 2160/6 D 8 19.5 205
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2140/4 C 3 16.9 302
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Barbed Wire Bronco Barbed Wire Bronco   [v 4] 2140/9 B 3 15.1 665
2017-08-03 2017-08-03 Boden-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/1 D 6 17.4 281
2017-08-03 2017-08-03 Boden-3 Direct Player Direct Player   [v 4] 2640/5 B 2 17.7 21
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-7 Flacco Flacco   [v 3] 2140/4 C 2 19.0 36
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/11 B str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2640/3 D 6 32.2 780
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/4 D 0 g 131
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/3 D 0 21.4g 147
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Fernando Zon Fernando Zon   [v 7] 2140/3 C 0 20.2 392
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Stilig Stilig   [v 10] 2140/7 C 4 26.2 185
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/6 D 0 g 460
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/7 B 7 13.8 331
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/13 B 0 15.1 57
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/11 D 5 16.2 212
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/1 D 2 29.1 173
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 2 19.8 269
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 489
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2640/2 D 7 16.2 90
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 8 33.0 1260
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/7 D 5 16.0 282
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/2 A 7 14.9 14
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 16.9 790
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/2 C 8 32.4 312
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/10 B str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Madic Madic   [s 9] 1640/1 D 6 16.4 703
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2180/5 A 2 32.0 54
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 1640/3 D 0 g 578
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 1640/1 C 4 14.3 110
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2660/7 B 1 18.0 84
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/3 D 3 18.2 62
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/13 A 1 28.8 65
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/5 D 0 30.8g 308
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/7 B 5 17.1 92
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 6] 1640/7 A 4 15.5 25
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/6 D 5 36.8 111
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/7 D 1 14.9 260
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Underlig Underlig   [v 8] 1640/10 D 4 26.1 449
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/9 C 5 16.0 141
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2640/6 C 5 32.6g 136
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/5 C 1 13.4 20
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 5 13.8 248
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/10 A 0 581
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2640/1 C 0 16.5 738
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Viktor Viktor   [v 5] 2160/9 D 0 36.7 470
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-2 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/5 B 4 16.6 111
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/6 C 7 26.1 272
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 C 1 15.6 61
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/5 B 3 29.3g 141
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 3 15.7 150
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/3 C 3 37.7 71
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/14 A 7 27.0 629
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/3 C 4 15.7 697
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 28.1 354
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/14 C 5 17.0 698
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Stilig Stilig   [v 10] 2140/8 D 5 25.4 962
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/8 C 4 16.0 611
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Viktor Viktor   [v 5] 1660/13 B 3 35.4 375
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/6 B str
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-10 Bernardo Bernardo   [v 8] 2160/15 D 6 15.9 1196
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/10 A 7 27.3 96
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/3 D 5 15.7 144
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 8] 1640/2 C str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2180/15 C 0 g 208
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/3 D 4 30.7 294
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 16
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-2 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/8 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/10 D 7 26.6 374
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Disobey Am Disobey Am   [s 4] 2160/15 A 0 20.8g 246
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/5 B 6 32.7 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/5 B 0 27.4g 35
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-2 Selenge Selenge   [v 5] 2140/12 D 0 17.6 303
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 D 5 12.4 71
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 High Roller High Roller   [v 11] 3140/1 D 0 16.2 897
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/2 B 6 17.8 269
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/2 D 3 37.5 209
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/14 C 5 16.8 1134
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/12 B 2 27.5 99
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Selenge Selenge   [v 5] 2640/1 D 7 17.6 263
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/4 D 6 16.7 305
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 8] 1660/6 C 0 g 164
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-9 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 5] 2140/8 D 0 16.6 612
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7]