V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/4 0 13.5 119
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/4 4 30.7 105
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1640/1 4 31.0 42
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/9 5 17.6 71
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 4 16.4 76
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 5] 2160/9 0 g 616
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/10 0 28.6 607
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1660/12 0 17.5 178
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Livi Destiny Livi Destiny   [v 10] 1640/7 0 16.6 342
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 The Terminator F. The Terminator F.   [v 8] 2140/8 5 17.8 363
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/9 8 17.1 530
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Viking Streamline Viking Streamline   [v 4] 2140/1 0 17.4 234
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2680/10 3 28.7 149
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2140/3 1 16.6 102
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Amour Streamline Amour Streamline   [s 3] 2180/10 0 18.3 658
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2160/7 0 g 71
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Underlig Underlig   [v 6] 2160/12 0 g 711
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2160/4 0 34.6g 28
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/3 0 17.3 146
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 0 18.9 400
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/13 str 197
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/8 str 55
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2160/11 1 18.0 155
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/12 5 26.6 275
2015-11-24 2015-11-24 Boden-5 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 2140/3 6 32.0 205
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 5 17.2 417
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Ultralum Ultralum   [v 7] 2140/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/2 4 12.3 206
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Ultralum Ultralum   [v 7] 2660/5 0 19.7 127
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2160/9 4 28.4 311
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2160/14 4 18.3 710
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2140/4 3 28.9 475
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/11 1 16.0 197
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/7 2 33.2g 157
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 8] 2140/4 7 17.9 568
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 1640/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/13 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/1 str
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2640/11 5 14.0 179
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/11 7 15.3 205
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2640/5 3 16.6 105
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2140/2 3 31.5 54
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Above All Face Above All Face   [s 5] 2140/2 str
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/5 3 16.6 140
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Gilgamesh Gilgamesh   [v 9] 2160/6 0 g 1034
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/3 2 31.7 55
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Aya Aya   [s 4] 2140/8 0 19.2 520
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 6] 2140/2 0 21.4g 275
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1640/5 8 16.6 118
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/7 6 29.3g 330
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/3 0 16.7 390
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2140/10 6 16.6 103
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Max de Lux Max de Lux   [h 8] 2140/9 5 14.4 60
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/11 5 28.1 437
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 2 13.5 58
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 1640/6 0 23.8 572
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 7] 2140/8 0 14.8 509
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2640/1 7 16.4 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/9 1 14.9 101
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2180/10 2 32.8 61
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Aya Aya   [s 4] 2140/4 1 19.3 186
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/4 3 28.3 161
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 1640/5 2 13.3 343
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/1 4 32.9 739
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Love Lini Love Lini   [v 6] 2140/2 0 15.3 52
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 6] 2140/9 2 13.0 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 3 15.0 74
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/12 2 16.8 95
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/14 6 16.1 569
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2160/5 4 30.2 228
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 1660/2 4 36.0g 50
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/4 B 7 32.0 263
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2140/2 D 1 17.5 53
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/15 C 7 26.1 1000
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/4 B 1 14.3 54
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 76
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/14 A 5 29.5 403
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/12 C 0 18.2 765
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 5 27.1 70
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Due Passi Due Passi   [s 3] 2140/2 D 0 24.8g 74
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 5 20.4g 423
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2180/9 C 0 17.4 173
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 576
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/3 D 0 g 437
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/7 C 3 18.6 311
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 C 4 19.4 152
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/15 A 2 30.7 99
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Wire Wire   [v 8] 2140/9 D 0 19.6 1335
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 C 1 16.6 138
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/3 D 6 15.5 999
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/5 C 5 15.9 123
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Aigir Aigir   [v 7] 2180/15 D 2 32.2 748
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/13 A 6 30.3 166
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/9 A 1 15.8 32
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 701
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/10 B 0 19.3 795
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/9 B 0 18.2 690
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 D 6 32.5 128
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 So Gå Jinx So Gå Jinx   [v 3] 2160/11 A 7 18.3 76
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/5 B 6 19.0 259
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/11 A 0 16.6g 117
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 1640/1 D 0 17.1 529
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2640/5 D 0 17.2 736
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/1 D 0 15.5 520
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/1 D 5 16.9 352
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/11 A str
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/9 B 5 27.6 88
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 2160/7 C 1 16.3 126
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/8 D 7 16.5 449
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/6 A 0 33.6g 43
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/7 C 5 20.1 167
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/8 A 0 g 37
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1286
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/5 A 2 18.6 59
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 A 6 20.9g 237
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 1640/2 B 0 20.3 354
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/9 B 2 31.8 98
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/2 B 1 17.9 40
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/12 D 8 17.9 786
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 447
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/3 D 0 18.7 699
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 0 22.1 394
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 1660/15 D 0 15.5 925
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/8 A 0 19.3 110
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/10 D 5 558
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/2 D 3 17.8 554
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/9 A 5 32.0g 32
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/5 C 5 17.1 873
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/13 B 7 18.6 337
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 1640/10 D 0 14.5 1179
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Humbaba Humbaba   [v 6] 2640/1 B 2 18.3 286
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/7 B 4 28.9g 37
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/3 C str
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 4 28.2 369
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/1 B 3 16.7 56
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2660/14 D 0 30.4 967
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2160/11 C 6 363
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/5 C 7 391
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-8 Rolexson Rolexson   [v 15] 1640/2 D 0 26.6 1489
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-3 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2640/4 D 0 16.5g 573
2016-10-24 2016-10-24 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2680/9 B 4 26.3 98
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/8 A 2 25.4 51
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 1640/6 D 6 20.1 347
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/12 C 7 13.4 509
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/4 D 0 19.1 967
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/8 D 4 26.4 551
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/14 C 0 17.6 1000
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/11 A 0 19.3 124
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/7 D 0 15.1g 522
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/4 C 5 27.1 218
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/12 C 4 17.1 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/2 B str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Staro Iphone Staro Iphone   [s 5] 2140/5 C 0 23.4g 310
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 A 2 28.9 24
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 7] 2640/1 D 4 28.5 613
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2140/10 A 0 17.2 45
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/9 C 0 g 571
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/1 D 0 g 286
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 High Roller High Roller   [v 10] 2140/4 B 2 15.9 41
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1660/13 A 4 16.1 347
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2160/11 C 6 19.3 262
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/13 A 6 17.1 170
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/14 B 3 26.9 390
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-12 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 B 6 14.5 128
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/1 D 0 14.3 155
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/3 D 0 15.1 534
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1640/1 D 6 23.4g 430
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-6 High Roller High Roller   [v 10] 2640/2 D 4 16.6 597
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/10 C 0 26.7 296
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/8 C 0 16.7g 320
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/3 B 1 17.5 177
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 132
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 27.5 588
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2160/7 B 5 17.7 78
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2180/15 C 2 32.2 52
2016-09-30 2016-09-30 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/6 D 0 28.1 650
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 3] 2160/15 A 7 19.6 196
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/14 B 4 17.6 202
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/9 D 5 13.0 368
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2640/9 A 3 17.2 46
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/9 A 0 g 197
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 B 0 27.7 89
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/5 D 0 g 568
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 1680/8 A 1 33.5 28
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 3 14.1 65
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/3 A 0 g 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2160/7 B 6 35.0 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2660/5 C 4 17.9 132
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/2 D 7 16.4 1108
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/7 D 4 16.3 262
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/12 C 0 14.5 178
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 A 1 27.3 28
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-11 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2148/2 C 6 15.6 438
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2650/8 D 6 15.6 243
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2690/11 A 5 29.0 278
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-4 Humbaba Humbaba   [v 6] 2650/1 D 0 17.2 657
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2148/8 B str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 2180/15 C 0 34.7g 735
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/10 B 6 27.8g 113
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/12 D 0 16.1 2180
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 0 17.8 186
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 4 25.5 74
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 Sunlit Carmela* Sunlit Carmela*   [s 8] 2100/4 C str
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/7 D 0 15.1 574
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/11 B 6 28.8 143
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/1 C 4 12.7 287
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/15 C 0 16.2 914
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-11 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/1 B 2 16.0 16
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/4 B 2 29.3 34
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/8 A 2 14.9 68
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 D 3 26.1 512
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Humbaba Humbaba   [v 6] 2160/5 D 3 16.3 111
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/5 B 2 14.1 62
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-4 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/2 C 1 31.8 50
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 1640/9 C 2 14.8 29
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 4] 1640/3 D 0 g 455
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-11 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/5 B 1 17.6 29
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/6 A 6 30.9 36
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/12 C 0 15.7 435
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/4 D 0 15.3 537
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/15 D 0 17.0 1508
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/7 C 5 15.0 638
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/6 B 1 16.8 16
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/6 B 1 28.1 36
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-6 Let Me Fly Let Me Fly   [s 3] 1640/2 C 6 19.0 262
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/10 B 3 28.6 164
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/9 A 1 16.2 212
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2180/10 A 3 14.5 276
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/9 B 4 17.6 91
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-10 Humbaba Humbaba   [v 6] 1646/3 C 2 15.5 78
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2148/3 D 0 16.7g 459
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-7 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2148/6 D 0 14.6 694
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2168/15 D 0 28.6 720
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2710/6 D 5 26.3 270
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/7 D 1 17.1 45
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2160/9 D 3 33.9 73
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/2 B 5 16.6 99
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/6 B 0 16.7 192
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 A 0 18.4g 356
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/9 A 1 26.4 50
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 B 4 32.5g 52
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/15 B 0 g 992
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/11 B 6 19.2 348
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2140/13 A 5 17.1 405
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 A 5 15.1 279
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/4 A 3 29.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 1640/4 D 0 13.5 533
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/1 C 2 28.2 60
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2148/7 A 7 21.2 50
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 2148/10 D 0 17.2 1216
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1646/4 B 1 32.6 58
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 1686/14 D 0 31.6 745
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Aya Aya   [s 5] 2168/14 C 7 18.2 1092
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1646/9 B 6 15.3 225
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 1640/5 B 0 27.8g 593
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/10 A 0 30.9g 59
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Las Vegas* Las Vegas*   [v 5] 2140/15 D 4 16.5 509
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1660/3 D 2 32.8 124
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-1 Queen Rick Queen Rick   [s 3] 2140/7 D 4 19.3 122
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 A 4 28.7 161
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/3 D 0 17.2 219
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 2140/5 D 6 16.4 757
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/14 A 3 25.2 83
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Lord Rocket Lord Rocket   [v 11] 1640/12 C 0 13.8 150
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/9 B 7 17.5 238
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/12 D 0 32.9g 491
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/9 D 7 17.4 110
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Oddsy Oddsy   [s 4] 2140/2 D 6 37.0 68
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Jalisco Jalisco   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 3 20.9 253
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/1 C 0 15.8 307
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/1 D 7 18.6 242
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/13 C 1 26.4 107
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Aya Aya   [s 5] 2160/12 C 8 17.9 291
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/14 A 5 26.9 126
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Surviver Lund Surviver Lund   [v 7] 1660/11 B 0 g 937
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/13 B 3 30.6g 70
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/5 D 0 19.8 218
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2148/8 D 0 18.6 428
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Brown Beauty Brown Beauty   [s 8] 2148/7 D 0 21.0 495
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2148/13 D 6 17.8 703
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Ultralum Ultralum   [v 8] 2650/6 C 5 18.3 146
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/4 C 0 18.6 251
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 4 14.2 330
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/11 C 0 27.1 218
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 28.1 269
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Underlig Underlig   [v 7] 2140/4 D 8 29.8 977
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/9 D 0 16.1 878
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/2 D 0 14.3 127
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Bravo Prinsess Bravo Prinsess   [s 3] 1640/2 B 5 19.2 102
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/8 D 4 17.4 398
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/6 C 6 30.2 64
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/12 C 8 18.3 362
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/6 D 0 21.0g 92
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/8 B 4 33
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 B 2 17.7 37
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/5 D 0 791
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/9 C 0 152
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/10 D 4 794
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Aya Aya   [s 5] 2140/3 D 3 17.2 279
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/12 C 6 30.6g 301
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/1 D 0 g 160
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 2 15.3 134
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/6 C 4 29.5g 44
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 A 2 15.9 121
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/7 B 4 23.4 124
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 B 5 13.5 45
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/13 C 8 16.1 612
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 D 7 17.3 330
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/15 C 1 25.8 248
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/2 C 0 17.9 617
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/3 C 3 14.3 356
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/2 C 1 10.5 136
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/15 A 0 g 175
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/4 B 0 g 142
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-9 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 C 1 31.7 114
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Stilig Stilig   [v 9] 2660/9 D 0 g 900
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 B 1 14.3 29
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 D 6 15.7 273
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/8 D 0 16.1 1453
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/2 C 4 15.1 294
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 5 16.0 333
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2160/4 D str
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/4 D 5 28.5 221
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/8 C 7 16.5 372
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2140/6 B 0 16.7g 218
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/9 D 0 g 833
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/10 B 7 30.0 135
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/13 B str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1666/8 D 2 28.4 574
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-2 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2148/3 C 2 18.2 158
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2168/13 D 3 18.6 685
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/5 C 6 29.5g 291
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 C 0 15.8g 64
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/12 C 5 14.9 188
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 2640/4 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/6 D 7 30.0 341
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1640/3 D 3 13.7 732
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 6 17.0 501
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2640/4 C 3 32.1 133
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Paris Oaks Paris Oaks   [s 7] 2140/2 C 0 21.1g 464
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Farm Major Farm Major   [v 7] 2160/6 C str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2140/8 D 0 15.3 977
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2680/14 A 3 17.5 320
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Aya Aya   [s 5] 2160/9 C 0 19.3 775
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2160/7 C 0 20.1g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/8 A 8 31.5g 53
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/7 C 0 18.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/5 A 2 17.2 24
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/12 A 0 27.0 183
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/10 D 0 17.8 1462
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2140/5 D 0 20.7 313
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/11 B 0 39.9g 134
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 1660/13 C 6 17.9 260
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 B 6 30.9 64
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/10 B 3 30.3 239
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 D 0 16.7 887
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/8 D 0 29.9 516
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 1 14.1 36
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/8 C 4 13.8 118
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 C 5 30.2 398
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/5 B 0 36.8g 355
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 C 0 21.5 179
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/11 A 6 30.6 123
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 7] 2140/2 C 7 31.7 104
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/10 D 3 18.2 644
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 2140/1 D 4 36.2 119
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/8 C 0 16.2 571
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/4 C 0 32.5 64
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 115
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2640/3 D 0 18.8 283
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/11 D 5 32.5 311
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 C 2 18.5 69
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/1 D 0 17.8 985
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/10 B 0 24.8 598
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/15 B 0 17.6 514
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/9 C 6 38.9 92
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 0 15.7g 293
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Amiral Aubiose Amiral Aubiose   [v 9] 2140/13 C 5 18.5 245
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2180/14 B 2 29.4 46
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/6 D 0 18.6 318
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 C 3 18.8 239
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2680/11 D 0 19.7 126
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/7 B 4 17.9 43
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 813
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/13 D 6 23.0 2278
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/11 B 5 15.4 85
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/10 B 0 32.7 127
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2140/12 C 0 18.0 560
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2140/8 C 3 16.8 723
2016-01-26 2016-01-26 Boden-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/5 D 4 32.8 88
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/10 A 0 18.3 359
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2180/10 C 5 30.3 548
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 The Terminator F. The Terminator F.   [v 9] 2140/15 D 0 18.4 766
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 A 5 17.9 160
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 B 3 18.1 44
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/5 D 4 18.0 60
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/9 C 4 16.7 541
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1680/8 A 3 29.5 22
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 C 1 18.2 76
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/5 D 0 18.5 679
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 D 3 18.1 328
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 2140/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/1 D 0 19.5 562
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/10 C 2 27.5 237
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/15 C 4 29.6 916
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/11 D 0 18.7 551
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 D 0 15.5 320
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Flacco Flacco   [v 3] 1640/8 D 4 17.6 188
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/12 B 0 17.7 198
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/14 D 0 18.2 377
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/4 C 0 16.9 101
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Stilig Stilig   [v 10] 2140/1 D 4 28.1 947
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/11 B 6 28.2 357
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2160/7 C 5 18.6 365
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2160/7 B 6 16.2 60
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2640/2 D 4 17.8 627
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/13 A 4 17.3 166
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2180/10 C 7 28.2 884
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/3 D 0 19.6 114
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 1640/9 C 7 20.8g 324
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/10 B 0 23.9g 259
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2160/9 C 0 g 51
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/2 D 0 19.3 1358
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/6 C 0 19.3g 381
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/5 B 6 19.1 217
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2660/13 D 0 19.1 453
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/5 D 3 33.7 34
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/2 D 4 19.6 42
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/10 D 7 15.7 194
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/7 A 5 28.2 88
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/7 C 0 19.5 317
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/12 B 2 16.1 59
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2160/9 A 0 18.4 213
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2140/8 B 5 18.8 516
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 1660/5 D 4 36.5 157
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/3 D 0 112
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1640/12 D 4 13.8 354
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/3 C 0 17.6 349
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 1640/3 D 1 32.6g 124
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2180/7 C 4 38.7 102
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Baily Dana Baily Dana   [v 4] 2140/5 D 0 g 88
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 1640/11 B 6 15.6 97
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/7 A 4 30.4 23
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2140/1 C 5 16.7 166
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/9 D 1 21.0 191
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Roxanne Journey* Roxanne Journey*   [s 5] 2160/10 C 0 20.5g 404
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2640/2 D 5 33.0 283
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-7 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/3 C 0 22.8 187
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2640/12 D 0 17.1 251
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/2 D 0 18.6 591
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/11 A 6 17.1 732
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/8 B 7 18.0 78
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2140/3 D 5 35.5g 71
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/7 C str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 1640/2 C 4 27.0 122
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/12 A 8 18.5 50
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/5 D 4 19.2 308
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2140/9 D 0 31.5 1136
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 10] 2660/12 D 0 17.1 1002
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Underlig Underlig   [v 8] 2640/4 D 6 29.8 1122
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 674
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/1 C 3 14.0 222
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2140/13 D 0 16.1 733
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2640/2 D 3 29.0 503
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 353
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/2 C 7 16.1 590
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 B str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2180/11 B 3 17.4 150
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 3140/4 D 0 23.6g 578
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2680/10 C 6 29.7 483
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 4] 2140/3 D 0 19.3g 18
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/3 D 0 15.5 408
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/4 D 0 16.8g 843
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/12 C 2 15.7 432
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Nano Broline Nano Broline   [v 7] 2640/15 D 0 18.0 733
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/9 A str
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/7 B 0 17.7 174
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 3160/12 D 0 17.4 405
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 1640/4 D 0 15.6 372
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Aya Aya   [s 6] 2140/7 D 0 17.6 283
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/9 D 0 15.7 1034
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/15 D 4 17.7 1005
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/11 B 6 15.7 193
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2160/7 C 1 26.6 316
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2660/13 D 0 17.5 351
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/6 D 0 22.5 367
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 114
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2140/1 D 0 979
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 678
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 1148
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Flacco Flacco   [v 3] 2140/3 D 4 17.7 48
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/10 C 7 16.3 802
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 5] 2140/6 D 2 16.4 339
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 C 4 14.5 46
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 C 0 15.1g 315
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2160/9 C 0 g 91
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/12 A 6 15.6 499
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-2 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/6 D 4 15.5 145
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 0 16.6 802
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2140/7 D 0 26.5 1078
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 17.4 444
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/14 C 6 19.5 378
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 4 20.2 49
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-7 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2160/3 C 2 40.1 89
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/13 C 5 16.4 189
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 10] 1640/5 D 6 27.3 200
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1660/9 C 8 17.3g 460
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/7 C 4 16.2 510
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/9 C 3 15.2 507
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/5 D 0 14.9 404
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Direct Player Direct Player   [v 4] 2140/3 C str
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/8 D 0 12.6 794
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Madic Madic   [s 9] 2140/7 D 6 17.6 140
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Kvikken Kvikken   [v 9] 1640/1 D 0 g 238
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 A 3 16.4 162
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/3 D 0 17.6 82
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 1640/4 A 3 13.5 18
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/3 C 4 28.8 114
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 2140/2 D 0 14.1 151
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 1640/6 A 6 34.6g 61
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 452
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/3 D 0 39.4g 192
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 6] 2140/11 D 0 17.4g 950
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 0 33.5 707
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 5] 2140/8 C 6 15.1 533
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 1640/8 C 6 16.3g 300
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/11 A 5 33.0g 150
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/11 A 0 17.1 37
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2160/8 B 4 30.2g 107
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Always on Target Always on Target   [v 6] 2160/6 D 8 19.5 205
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2140/4 C 3 16.9 302
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Barbed Wire Bronco Barbed Wire Bronco   [v 4] 2140/9 B 3 15.1 665
2017-08-03 2017-08-03 Boden-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/1 D 6 17.4 281
2017-08-03 2017-08-03 Boden-3 Direct Player Direct Player   [v 4] 2640/5 B 2 17.7 21
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-7 Flacco Flacco   [v 3] 2140/4 C 2 19.0 36
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/11 B str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/7 B 7 13.8 331
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/13 B 0 15.1 57
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2640/3 D 6 32.2 780
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/4 D 0 g 131
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/3 D 0 21.4g 147
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Fernando Zon Fernando Zon   [v 7] 2140/3 C 0 20.2 392
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Stilig Stilig   [v 10] 2140/7 C 4 26.2 185
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/6 D 0 g 460
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/11 D 5 16.2 212
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/1 D 2 29.1 173
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 2 19.8 269
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 489
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2640/2 D 7 16.2 90
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 8 33.0 1260
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/7 D 5 16.0 282
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Madic Madic   [s 9] 1640/1 D 6 16.4 703
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2180/5 A 2 32.0 54
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/2 A 7 14.9 14
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 16.9 790
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/2 C 8 32.4 312
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/10 B str
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 1640/3 D 0 g 578
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 1640/1 C 4 14.3 110
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2660/7 B 1 18.0 84
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/3 D 3 18.2 62
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/13 A 1 28.8 65
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/5 D 0 30.8g 308
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/7 B 5 17.1 92
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 6] 1640/7 A 4 15.5 25
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/6 D 5 36.8 111
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/7 D 1 14.9 260
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Underlig Underlig   [v 8] 1640/10 D 4 26.1 449
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/9 C 5 16.0 141
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2640/6 C 5 32.6g 136
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/5 C 1 13.4 20
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/10 A 0 581
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2640/1 C 0 16.5 738
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 5 13.8 248
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Viktor Viktor   [v 5] 2160/9 D 0 36.7 470
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-2 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/5 B 4 16.6 111
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/6 C 7 26.1 272
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 C 1 15.6 61
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/5 B 3 29.3g 141
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 3 15.7 150
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/3 C 3 37.7 71
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/14 A 7 27.0 629
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/3 C 4 15.7 697
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 28.1 354
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Viktor Viktor   [v 5] 1660/13 B 3 35.4 375
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/14 C 5 17.0 698
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Stilig Stilig   [v 10] 2140/8 D 5 25.4 962
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/8 C 4 16.0 611
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-10 Bernardo Bernardo   [v 8] 2160/15 D 6 15.9 1196
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/6 B str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/10 A 7 27.3 96
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/3 D 5 15.7 144
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 8] 1640/2 C str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2180/15 C 0 g 208
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/3 D 4 30.7 294
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 16
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-2 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/8 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/10 D 7 26.6 374
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Disobey Am Disobey Am   [s 4] 2160/15 A 0 20.8g 246
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/5 B 6 32.7 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/5 B 0 27.4g 35
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-2 Selenge Selenge   [v 5] 2140/12 D 0 17.6 303
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 High Roller High Roller   [v 11] 3140/1 D 0 16.2 897
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 D 5 12.4 71
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/4 D 6 16.7 305
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/2 B 6 17.8 269
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/2 D 3 37.5 209
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/14 C 5 16.8 1134
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn &nb