V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.Efter att ha visat e..


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.
Efter att ha visat enorma fartresurser blandat med galopper fick hästen sitt genombrott då han dundrade hem ett treåringslopp på Solvalla på topptiden 1.12,2/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.
Han följde upp med att vinna sitt kriteriekval i stor stil, men fick nöja sig med andrapriset i finalen efter en tung resa.
Efter en vinterträning återkom hästen i bländande författning och sprang hem Kungapokalen på världstiden 1.10,6/2 140 meter autostart, svensk rekord för fyraåringar.
Efter en planerad träningsperiod under sommaren lekte han hem derbykvalet och spelades till storfavorit i finalen.
Då kom bakslaget.
Hästen stod inte alls att känna igen och var trött redan halvvarvet från mål, visserligen efter en tuff forcering efter galopp.
Revanschen skulle ske i Europaderbyt, men hästen ströks ur försöken en månad senare.
- Det var en ny förkylning, samma sak som satte ner honom i derbyt. Den gången var det maximal otur eftersom han måste ha fått viruset max två dagar innan loppet vilket gjorde att vi inte hann märka något. Däremot såg man det efter loppet då hästen hade högre puls än normalt, säger Conrad Lugauer och reder ut händelseförloppen kring infektionerna:
- Hästen får ett virus som sätter ner formen, sedan återhämtar han sig och då produceras slem i halsen som ska ut. Totalt tar det tio dagar från insjuknande till att man kan träna igen. Inför europaderbykvalen hann vi märka att hästen blivit förkyld så då var det bara stryka och att vänta ut det.

Inte lika vässad
På lördag vankas första starten på nästan tre månader i Johan Jacobssons Minne för tre- och fyraåringar, placerat som V75-1 denna jackpotomgång då en ensam vinnare med sju rätt spås bli 40 miljoner kronor rikare.
Hur har förberedelserna sett ut inför det här?
- Vi fick börja om i träningen, men sedan har det gått fint hela vägen. Han är i jättebra skick, däremot är han inte förberedd på samma sätt som inför årsdebuten eller derbykvalet. Då hade han gått provlopp på Jägersro eftersom jag ville ha honom toppförberedd. Nu har han bara körts i backen hemma på gården samt några intervalljobb. Han är i samma författning som han varit inför de här provloppen och då har han ju sprungit 1.12-tider full väg utan problem, visserligen med autostart.
Att Campo Bahia bara tävlat i voltstart en gång och då galopperade från start, i tävlingsdebuten, är inget som Lugauer vill blåsa upp som ett orosmoln inför lördagen.
- Det loppet var länge sedan och då hade hästen noll kronor och noll rutin. Nu är han en helt annan häst. Jag är jättetrygg med honom och spåret är bästa tänkbara, så nej, jag oroar mig inte för galopp.
Hur blir utrustningen den här gången?
- Det vanliga, aluminiumskor runt om och öppet huvudlag. Däremot kanske jag lämnar rycktussarna hemma. Jag har ändå bara ryckt dem två gånger, i Kungapokalen och derbyfinalen.
Hur viktigt är det att vinna på lördag?
- För hästens del har det här loppet nästan inget värde. Han är en grupp 1-häst, och vi siktar mot de största loppen. Men det skulle vara hur roligt som helst att vinna och jag är väldigt spänd på att se hur han presterar med tanke på framtiden.
Betyder det att du kommer att köra mer defensivt än vanligt?
- Nej, jag utgår från att hästen tävlar i maximal författning och kör efter hans villkor. Går det långsamt, vilket för Campo Bahia innebär 1.14-1.15-tempo, så får jag signaler från hästen att köra framåt. Skulle det gå jättefort där framme så kan vi sitta kvar och ta dem till slut istället. Han är bättre än de andra hästarna och då måste man köra efter det, fastslår Lugauer vars nästa mål är fyraåringsloppet Criterium Continental på Vincennes 22 december.

Vill starta i Prix d’Amerique
Där väntar med stor sannolikhet första mötet med franske kullettan och Prix d’Amerique-favoriten Face Time Bourbon.
- Om Campo Bahia gör mig nöjd på lördag och återhämtar sig väl efter loppet så blir det nästa start. Jag hade planer på en start däremellan, men tyvärr finns det inget passande lopp för honom.
Hur tror du att han kommer att trivas på Vincennes?
- Jag tror att den banan passar honom hur bra som helst. Om det är någon minisvaghet som den här hästen har så är det att han tycker att svängarna är lite för tighta på våra tusenmetersbanor. Det beror på att han har så stor och vägvinnande aktion. På Vincennes finns inte det problemet. Jag har vunnit några lopp där nere och vet vilken sorts häst som krävs på den banan och Campo Bahia är rätt typ. Han har ju allt. Förutom att han är fruktansvärt stark så är han oerhört snabb i benen också, han har en enormt hög maxfart. Det enda som oroar mig är det franska voltsystemet, inte för att jag tror att han ska galoppera, utan för att jag inte vet hur kvick han är i själva startmomentet.
Vinnaren av Criterium Continental får en direktplats till Prix d’Amerique och Lugauer hymlar inte med att det är målet för vintern.
- Om allt går enligt planerna och hästen kvalar in så kommer vi att starta i Prix d’Amerique. Då kommer jag dessutom att rycka skorna på honom för första gången. Det här är en häst som ska tävla mot eliten. Skulle hästen uppträda som jag önskar, men inte vinna Continetal så gör vi någon eller några starter till där nere. Det finns till exempel ett femåringslopp i januari, det är visserligen bara grupp 2, men med fina prispengar. Skulle han vara sämre än väntat i Continental så får han vila. Oavsett upplägg så kommer han få börja verka lite i aveln till våren.
Innebär det att du inte är intresserad av Elitloppet 2020?
- Nej, det ingår inte i planerna. Det får bli ett senare år i så fall.


Det här berättar Conrad Lugauer om 8 Calvin Borel i V75-6.
- Han slog ihop bakom bilen i Danmark senast och kommer att gå med en annan typ av sko nu, med öppen tå, för att det inte ska hända igen. Han har alltid haft problem med travet och är aldrig att lita på, men tränar riktigt bra för dagen och kommer med toppform. När han vann på Enghien i somras fick han löpa på i ledningen och det är en klar fördel. Hästen är inte sämre nu och från spets skulle han säkert kunna springa 1.11-tid på lördag, men det finns ingen chans att nå dit från det här läget. Förutsättningarna gör att jag måste ligga lågt, går han felfritt och grejar en bra slant är jag nöjd.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp ef..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp efter en kortare frånvaro. On Track Piraten är tillbaka på banan efter en sämre insats och när vi nu närmar oss vintern med stormsteg så är det också hans årstid. Han har de senaste åren radat upp V75-segrar under den kalla tiden på året varje säsong. On Track Piraten har rekordet med 32 V75-segrar och ännu verkar det finnas kapitel kvar att skriva om den elvaårige valackens fantastiska karriär. Totalt har stjärnhästen vunnit 46 lopp och sprungit in 18 miljoner kronor för sin tränare Hans R Strömberg i Rättvik.
– Det är ingen större skillnad på hästen gentemot tidigare. Han är pigg och glad och tycker fortfarande om att träna. Trots att han är elva år och har gjort så många tuffa lopp i hård konkurrens är han fräsch och fin. Det är en fantastisk häst på det viset, säger Hans R Strömberg.
– Han gillar vintern och att springa med skor och broddar. På så sätt har han lite fördel gentemot sina konkurrenter som är missgynnade när de inte kan tävla utan skor.

”Sjuk senast – halsinfektion”
Efter seger i ett billigt lunchlopp på Hagmyren näst senast var On Track Piraten senast ute i ett stayerlopp över tre varv i V75 i Skellefteå. Men den gången stod inte hästen att känna igen och gjorde en av få sämre prestationer i karriären.
– Han var sjuk senast och hade en halsinfektion. Han fick ta igen sig lite och sedan har vi tränat på och allt verkar bra. Hästen har fått mycket rakbanejobb och jag har även kört 1.18 i 1600 meter med honom på en lite tung bana. Så han är bra förberedd, menar Strömberg.

”Känns bättre nu än i höstas – bra chans”
On Track Piraten startar som en av favoriterna i V86-2. Han körs av Torbjörn Jansson som har suttit upp bakom topphästen två gånger, och båda starterna är från 2015, alltså fyra år sedan.
– Torbjörn var först femma med honom i ett långlopp och sedan tvåa i Sundsvall Open Trot efter Delicious U.S. Men det var ju som sagt länge sedan nu, säger Hans R Strömberg.
Vad kommer du att säga till kusken inför loppet på onsdag?
– Inte så mycket. Det är bara att gasa.
Hur ser du på uppgiften och vad är feelingen att hästen tar seger nummer 47 i karriären?
– Jag hade hoppats på lite vintriga förhållanden när vi kör med skor runt om. Men jag tycker ändå att han möter hästar som han ska kunna rå på om han har normal form. Han känns i alla fall bättre nu än han gjorde i höstas.
– Läget är bra och han kan öppna, även om det var länge sedan nu eftersom han mest har varit ute i längre lopp på slutet. Då har det inte varit aktuellt att ladda från start. Jag tror att han har bra chans. Vi kör troligtvis med öppet huvudlag då jag inte tycker det är någon större skillnad med norskt huvudlag. Jänkarvagn som vanligt, säger Hans R Strömberg.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-1802. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-1233. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-1534. &O..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-180
2. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-123
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-153
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 193-147-118
5. Björn Goop, Färjestad, 175-120-94
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 147-104-114
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 134-176-150
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 128-97-71
9. Erik Adielsson, Solvalla, 120-92-47
10. Magnus A Djuse, Östersund, 118-102-68
11. Robert Bergh, Åby, 99-72-47
12. Kim Eriksson, Mantorp, 96-78-79
13. Christoffer Eriksson, Jägersro, 93-92-74
14. Oskar J Andersson, Romme, 87-79-62
15. Magnus Jakobsson, Färjestad 86-58-50
Siffror till och med 17 november

Kanal 75


Moe Odin sprang in över tio miljoner kronor och vann många storlopp, bland annat Elitkampen på Solvalla, så än är vägen l&..


Moe Odin sprang in över tio miljoner kronor och vann många storlopp, bland annat Elitkampen på Solvalla, så än är vägen lång innan Lesja Odin kan jämföras med farsgubben. Men beträffande raka segrar från debuten tangerade Öystein Tjomslands sexåring Moe Odins norska rekord när han pulveriserade motståndet på Sörlandet Travpark. Han startade med 20 meters tillägg men satt i ledningen redan när varvet återstod och i mål var det 60 meter ner till närmaste konkurrent.
- Det går inte att sätta ord på det här. Alla som håller på och tränar hästar vet hur svårt det är att vinna lopp, så att vinna 24 raka från debuten är enormt. Det är en speciell känsla när man får så här bra hästar att jobba med och han betyder väldigt mycket för både mig, teamet runt och ägarna. Det är bara ett stort äventyr, sa en rörd Öystein Tjomsland.

Ola Johansson, Kanal 75


Det vankas V75-jackpot och enligt ATG:s prognos kan en ensam vinnare med sju rätt håva in 40 miljoner kronor. Dessutom ska ett knippe tvåå..


Det vankas V75-jackpot och enligt ATG:s prognos kan en ensam vinnare med sju rätt håva in 40 miljoner kronor. Dessutom ska ett knippe tvååriga jättetalanger göra upp om ett förstapris på 700 000 kronor i landets äldsta klassiska lopp, Svensk Uppfödningslöpning. Som om inte det vore nog är Conrad Lugauers stjärna Campo Bahia tillbaka på tävlingsbanans efter sjukdom. Fyraåringen har inte tävlat sedan Svenskt Travderby i september och går nu ut i Johan Jacobssons Minne, som ett led i matchningen inför en planerad Frankrikesatsning.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/4 0 13.5 119
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/4 4 30.7 105
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1640/1 4 31.0 42
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/9 5 17.6 71
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 4 16.4 76
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 5] 2160/9 0 g 616
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/10 0 28.6 607
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1660/12 0 17.5 178
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Livi Destiny Livi Destiny   [v 10] 1640/7 0 16.6 342
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 The Terminator F. The Terminator F.   [v 8] 2140/8 5 17.8 363
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2680/10 3 28.7 149
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2140/3 1 16.6 102
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Amour Streamline Amour Streamline   [s 3] 2180/10 0 18.3 658
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2160/7 0 g 71
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/9 8 17.1 530
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Viking Streamline Viking Streamline   [v 4] 2140/1 0 17.4 234
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Underlig Underlig   [v 6] 2160/12 0 g 711
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2160/4 0 34.6g 28
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/3 0 17.3 146
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 0 18.9 400
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/13 str 197
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/8 str 55
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2160/11 1 18.0 155
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/12 5 26.6 275
2015-11-24 2015-11-24 Boden-5 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 2140/3 6 32.0 205
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 5 17.2 417
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Ultralum Ultralum   [v 7] 2140/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/2 4 12.3 206
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2160/9 4 28.4 311
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Ultralum Ultralum   [v 7] 2660/5 0 19.7 127
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2160/14 4 18.3 710
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2140/4 3 28.9 475
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/11 1 16.0 197
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/7 2 33.2g 157
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 8] 2140/4 7 17.9 568
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 1640/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/13 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/1 str
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2640/11 5 14.0 179
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Gilgamesh Gilgamesh   [v 9] 2160/6 0 g 1034
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/3 2 31.7 55
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/11 7 15.3 205
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2640/5 3 16.6 105
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2140/2 3 31.5 54
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Above All Face Above All Face   [s 5] 2140/2 str
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/5 3 16.6 140
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/7 6 29.3g 330
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/3 0 16.7 390
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Aya Aya   [s 4] 2140/8 0 19.2 520
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 6] 2140/2 0 21.4g 275
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1640/5 8 16.6 118
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2140/10 6 16.6 103
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Max de Lux Max de Lux   [h 8] 2140/9 5 14.4 60
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/11 5 28.1 437
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 2 13.5 58
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 1640/6 0 23.8 572
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 7] 2140/8 0 14.8 509
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2640/1 7 16.4 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/9 1 14.9 101
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Aya Aya   [s 4] 2140/4 1 19.3 186
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/4 3 28.3 161
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 1640/5 2 13.3 343
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/1 4 32.9 739
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2180/10 2 32.8 61
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Love Lini Love Lini   [v 6] 2140/2 0 15.3 52
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 6] 2140/9 2 13.0 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 3 15.0 74
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/12 2 16.8 95
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/14 6 16.1 569
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2160/5 4 30.2 228
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 1660/2 4 36.0g 50
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/4 B 7 32.0 263
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2140/2 D 1 17.5 53
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/15 C 7 26.1 1000
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/4 B 1 14.3 54
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 76
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/14 A 5 29.5 403
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2180/9 C 0 17.4 173
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 576
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/3 D 0 g 437
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/12 C 0 18.2 765
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 5 27.1 70
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Due Passi Due Passi   [s 3] 2140/2 D 0 24.8g 74
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 5 20.4g 423
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/7 C 3 18.6 311
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 C 4 19.4 152
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/15 A 2 30.7 99
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Wire Wire   [v 8] 2140/9 D 0 19.6 1335
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 C 1 16.6 138
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/3 D 6 15.5 999
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/13 A 6 30.3 166
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/9 A 1 15.8 32
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 701
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/10 B 0 19.3 795
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/5 C 5 15.9 123
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Aigir Aigir   [v 7] 2180/15 D 2 32.2 748
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/9 B 0 18.2 690
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 D 6 32.5 128
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 So Gå Jinx So Gå Jinx   [v 3] 2160/11 A 7 18.3 76
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/5 B 6 19.0 259
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/11 A 0 16.6g 117
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 1640/1 D 0 17.1 529
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2640/5 D 0 17.2 736
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/1 D 0 15.5 520
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/1 D 5 16.9 352
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/11 A str
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/9 B 5 27.6 88
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/6 A 0 33.6g 43
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/7 C 5 20.1 167
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/8 A 0 g 37
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1286
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 2160/7 C 1 16.3 126
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/8 D 7 16.5 449
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/5 A 2 18.6 59
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 A 6 20.9g 237
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 1640/2 B 0 20.3 354
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/9 B 2 31.8 98
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/2 B 1 17.9 40
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/12 D 8 17.9 786
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/10 D 5 558
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 447
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/3 D 0 18.7 699
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 0 22.1 394
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 1660/15 D 0 15.5 925
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/8 A 0 19.3 110
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/13 B 7 18.6 337
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 1640/10 D 0 14.5 1179
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Humbaba Humbaba   [v 6] 2640/1 B 2 18.3 286
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/2 D 3 17.8 554
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/9 A 5 32.0g 32
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/5 C 5 17.1 873
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/7 B 4 28.9g 37
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/3 C str
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 4 28.2 369
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/1 B 3 16.7 56
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2660/14 D 0 30.4 967
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2160/11 C 6 363
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/5 C 7 391
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-8 Rolexson Rolexson   [v 15] 1640/2 D 0 26.6 1489
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-3 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2640/4 D 0 16.5g 573
2016-10-24 2016-10-24 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2680/9 B 4 26.3 98
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/8 A 2 25.4 51
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 1640/6 D 6 20.1 347
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/11 A 0 19.3 124
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/12 C 7 13.4 509
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/4 D 0 19.1 967
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/8 D 4 26.4 551
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/14 C 0 17.6 1000
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/7 D 0 15.1g 522
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/4 C 5 27.1 218
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/9 C 0 g 571
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/1 D 0 g 286
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/12 C 4 17.1 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/2 B str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Staro Iphone Staro Iphone   [s 5] 2140/5 C 0 23.4g 310
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 A 2 28.9 24
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 7] 2640/1 D 4 28.5 613
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2140/10 A 0 17.2 45
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/13 A 6 17.1 170
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/14 B 3 26.9 390
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 High Roller High Roller   [v 10] 2140/4 B 2 15.9 41
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1660/13 A 4 16.1 347
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2160/11 C 6 19.3 262
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-12 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 B 6 14.5 128
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/1 D 0 14.3 155
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/3 D 0 15.1 534
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1640/1 D 6 23.4g 430
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-6 High Roller High Roller   [v 10] 2640/2 D 4 16.6 597
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/10 C 0 26.7 296
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/8 C 0 16.7g 320
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 27.5 588
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2160/7 B 5 17.7 78
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2180/15 C 2 32.2 52
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/3 B 1 17.5 177
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 132
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/14 B 4 17.6 202
2016-09-30 2016-09-30 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/6 D 0 28.1 650
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 3] 2160/15 A 7 19.6 196
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/9 D 5 13.0 368
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2640/9 A 3 17.2 46
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/9 A 0 g 197
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 B 0 27.7 89
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/5 D 0 g 568
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 1680/8 A 1 33.5 28
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/2 D 7 16.4 1108
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/7 D 4 16.3 262
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/12 C 0 14.5 178
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 A 1 27.3 28
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 3 14.1 65
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/3 A 0 g 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2160/7 B 6 35.0 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2660/5 C 4 17.9 132
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-11 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2148/2 C 6 15.6 438
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2650/8 D 6 15.6 243
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2690/11 A 5 29.0 278
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-4 Humbaba Humbaba   [v 6] 2650/1 D 0 17.2 657
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2148/8 B str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 2180/15 C 0 34.7g 735
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/10 B 6 27.8g 113
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/12 D 0 16.1 2180
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 0 17.8 186
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 4 25.5 74
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 Sunlit Carmela* Sunlit Carmela*   [s 8] 2100/4 C str
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/11 B 6 28.8 143
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/1 C 4 12.7 287
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/7 D 0 15.1 574
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-11 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/1 B 2 16.0 16
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/4 B 2 29.3 34
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/15 C 0 16.2 914
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/8 A 2 14.9 68
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 D 3 26.1 512
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Humbaba Humbaba   [v 6] 2160/5 D 3 16.3 111
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/5 B 2 14.1 62
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-4 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/2 C 1 31.8 50
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 1640/9 C 2 14.8 29
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 4] 1640/3 D 0 g 455
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/15 D 0 17.0 1508
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/7 C 5 15.0 638
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/6 B 1 16.8 16
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-11 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/5 B 1 17.6 29
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/6 A 6 30.9 36
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/12 C 0 15.7 435
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/4 D 0 15.3 537
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/9 B 4 17.6 91
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/6 B 1 28.1 36
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-6 Let Me Fly Let Me Fly   [s 3] 1640/2 C 6 19.0 262
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/10 B 3 28.6 164
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/9 A 1 16.2 212
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2180/10 A 3 14.5 276
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-10 Humbaba Humbaba   [v 6] 1646/3 C 2 15.5 78
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2148/3 D 0 16.7g 459
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-7 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2148/6 D 0 14.6 694
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2168/15 D 0 28.6 720
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2710/6 D 5 26.3 270
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/2 B 5 16.6 99
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/6 B 0 16.7 192
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 A 0 18.4g 356
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/9 A 1 26.4 50
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/7 D 1 17.1 45
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2160/9 D 3 33.9 73
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 B 4 32.5g 52
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/15 B 0 g 992
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/11 B 6 19.2 348
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2140/13 A 5 17.1 405
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 A 5 15.1 279
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/4 A 3 29.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 1640/4 D 0 13.5 533
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/1 C 2 28.2 60
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2148/7 A 7 21.2 50
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 2148/10 D 0 17.2 1216
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1646/4 B 1 32.6 58
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Aya Aya   [s 5] 2168/14 C 7 18.2 1092
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1646/9 B 6 15.3 225
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 1686/14 D 0 31.6 745
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 1640/5 B 0 27.8g 593
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 A 4 28.7 161
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/10 A 0 30.9g 59
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Las Vegas* Las Vegas*   [v 5] 2140/15 D 4 16.5 509
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1660/3 D 2 32.8 124
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-1 Queen Rick Queen Rick   [s 3] 2140/7 D 4 19.3 122
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/3 D 0 17.2 219
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 2140/5 D 6 16.4 757
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/14 A 3 25.2 83
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Lord Rocket Lord Rocket   [v 11] 1640/12 C 0 13.8 150
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/9 B 7 17.5 238
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/12 D 0 32.9g 491
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Jalisco Jalisco   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 3 20.9 253
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/9 D 7 17.4 110
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Oddsy Oddsy   [s 4] 2140/2 D 6 37.0 68
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/13 C 1 26.4 107
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Aya Aya   [s 5] 2160/12 C 8 17.9 291
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/1 C 0 15.8 307
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/1 D 7 18.6 242
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/14 A 5 26.9 126
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Surviver Lund Surviver Lund   [v 7] 1660/11 B 0 g 937
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/13 B 3 30.6g 70
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/5 D 0 19.8 218
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2148/8 D 0 18.6 428
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Brown Beauty Brown Beauty   [s 8] 2148/7 D 0 21.0 495
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2148/13 D 6 17.8 703
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Ultralum Ultralum   [v 8] 2650/6 C 5 18.3 146
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/11 C 0 27.1 218
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 28.1 269
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/4 C 0 18.6 251
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 4 14.2 330
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Underlig Underlig   [v 7] 2140/4 D 8 29.8 977
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/9 D 0 16.1 878
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/2 D 0 14.3 127
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/8 D 4 17.4 398
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/6 C 6 30.2 64
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Bravo Prinsess Bravo Prinsess   [s 3] 1640/2 B 5 19.2 102
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/12 C 8 18.3 362
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/6 D 0 21.0g 92
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/8 B 4 33
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 B 2 17.7 37
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/5 D 0 791
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/9 C 0 152
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/10 D 4 794
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Aya Aya   [s 5] 2140/3 D 3 17.2 279
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/1 D 0 g 160
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 2 15.3 134
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/6 C 4 29.5g 44
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 A 2 15.9 121
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/12 C 6 30.6g 301
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/7 B 4 23.4 124
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 B 5 13.5 45
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/13 C 8 16.1 612
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 D 7 17.3 330
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/15 C 1 25.8 248
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/2 C 0 17.9 617
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/3 C 3 14.3 356
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/2 C 1 10.5 136
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/15 A 0 g 175
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/4 B 0 g 142
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Stilig Stilig   [v 9] 2660/9 D 0 g 900
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 B 1 14.3 29
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 D 6 15.7 273
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-9 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 C 1 31.7 114
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 5 16.0 333
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/8 D 0 16.1 1453
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/2 C 4 15.1 294
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2160/4 D str
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/4 D 5 28.5 221
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/8 C 7 16.5 372
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2140/6 B 0 16.7g 218
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/9 D 0 g 833
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/10 B 7 30.0 135
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/13 B str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1666/8 D 2 28.4 574
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-2 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2148/3 C 2 18.2 158
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2168/13 D 3 18.6 685
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/5 C 6 29.5g 291
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 C 0 15.8g 64
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/12 C 5 14.9 188
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2640/4 C 3 32.1 133
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 2640/4 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/6 D 7 30.0 341
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1640/3 D 3 13.7 732
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 6 17.0 501
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Paris Oaks Paris Oaks   [s 7] 2140/2 C 0 21.1g 464
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Farm Major Farm Major   [v 7] 2160/6 C str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2140/8 D 0 15.3 977
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2680/14 A 3 17.5 320
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Aya Aya   [s 5] 2160/9 C 0 19.3 775
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/5 A 2 17.2 24
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/12 A 0 27.0 183
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2160/7 C 0 20.1g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/8 A 8 31.5g 53
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/7 C 0 18.5 320
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 1660/13 C 6 17.9 260
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 B 6 30.9 64
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/10 D 0 17.8 1462
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2140/5 D 0 20.7 313
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/11 B 0 39.9g 134
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/10 B 3 30.3 239
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 D 0 16.7 887
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/8 D 0 29.9 516
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 1 14.1 36
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/8 C 4 13.8 118
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 C 5 30.2 398
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/5 B 0 36.8g 355
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 C 0 21.5 179
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/11 A 6 30.6 123
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 7] 2140/2 C 7 31.7 104
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/10 D 3 18.2 644
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 2140/1 D 4 36.2 119
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 115
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/8 C 0 16.2 571
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/4 C 0 32.5 64
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2640/3 D 0 18.8 283
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/11 D 5 32.5 311
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 C 2 18.5 69
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/1 D 0 17.8 985
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/10 B 0 24.8 598
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/15 B 0 17.6 514
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/9 C 6 38.9 92
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 0 15.7g 293
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Amiral Aubiose Amiral Aubiose   [v 9] 2140/13 C 5 18.5 245
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2180/14 B 2 29.4 46
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/6 D 0 18.6 318
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 C 3 18.8 239
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2680/11 D 0 19.7 126
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/7 B 4 17.9 43
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 813
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/13 D 6 23.0 2278
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/11 B 5 15.4 85
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/10 B 0 32.7 127
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2140/12 C 0 18.0 560
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2140/8 C 3 16.8 723
2016-01-26 2016-01-26 Boden-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/5 D 4 32.8 88
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/10 A 0 18.3 359
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2180/10 C 5 30.3 548
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 The Terminator F. The Terminator F.   [v 9] 2140/15 D 0 18.4 766
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 A 5 17.9 160
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/9 C 4 16.7 541
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1680/8 A 3 29.5 22
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 C 1 18.2 76
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/5 D 0 18.5 679
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 B 3 18.1 44
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/5 D 4 18.0 60
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 D 3 18.1 328
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 2140/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/1 D 0 19.5 562
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/10 C 2 27.5 237
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/15 C 4 29.6 916
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/11 D 0 18.7 551
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Flacco Flacco   [v 3] 1640/8 D 4 17.6 188
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 D 0 15.5 320
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/4 C 0 16.9 101
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Stilig Stilig   [v 10] 2140/1 D 4 28.1 947
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/11 B 6 28.2 357
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/12 B 0 17.7 198
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/14 D 0 18.2 377
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2160/7 C 5 18.6 365
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2160/7 B 6 16.2 60
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2640/2 D 4 17.8 627
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/13 A 4 17.3 166
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2180/10 C 7 28.2 884
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/3 D 0 19.6 114
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 1640/9 C 7 20.8g 324
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/6 C 0 19.3g 381
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/5 B 6 19.1 217
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2660/13 D 0 19.1 453
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/10 B 0 23.9g 259
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2160/9 C 0 g 51
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/2 D 0 19.3 1358
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/7 C 0 19.5 317
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/5 D 3 33.7 34
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/2 D 4 19.6 42
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/10 D 7 15.7 194
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/7 A 5 28.2 88
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/12 B 2 16.1 59
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2160/9 A 0 18.4 213
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2140/8 B 5 18.8 516
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 1660/5 D 4 36.5 157
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2180/7 C 4 38.7 102
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/3 D 0 112
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1640/12 D 4 13.8 354
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/3 C 0 17.6 349
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 1640/3 D 1 32.6g 124
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/9 D 1 21.0 191
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Roxanne Journey* Roxanne Journey*   [s 5] 2160/10 C 0 20.5g 404
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2640/2 D 5 33.0 283
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Baily Dana Baily Dana   [v 4] 2140/5 D 0 g 88
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 1640/11 B 6 15.6 97
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/7 A 4 30.4 23
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2140/1 C 5 16.7 166
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-7 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/3 C 0 22.8 187
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2640/12 D 0 17.1 251
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/2 D 0 18.6 591
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/11 A 6 17.1 732
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/12 A 8 18.5 50
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/8 B 7 18.0 78
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2140/3 D 5 35.5g 71
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/7 C str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 1640/2 C 4 27.0 122
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2140/9 D 0 31.5 1136
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 10] 2660/12 D 0 17.1 1002
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Underlig Underlig   [v 8] 2640/4 D 6 29.8 1122
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/5 D 4 19.2 308
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 674
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/1 C 3 14.0 222
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2140/13 D 0 16.1 733
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2640/2 D 3 29.0 503
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 353
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/2 C 7 16.1 590
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 B str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2180/11 B 3 17.4 150
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 3140/4 D 0 23.6g 578
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2680/10 C 6 29.7 483
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 4] 2140/3 D 0 19.3g 18
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/3 D 0 15.5 408
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/4 D 0 16.8g 843
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Nano Broline Nano Broline   [v 7] 2640/15 D 0 18.0 733
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/9 A str
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/12 C 2 15.7 432
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/7 B 0 17.7 174
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 3160/12 D 0 17.4 405
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 1640/4 D 0 15.6 372
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Aya Aya   [s 6] 2140/7 D 0 17.6 283
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/9 D 0 15.7 1034
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/15 D 4 17.7 1005
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/11 B 6 15.7 193
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2160/7 C 1 26.6 316
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2660/13 D 0 17.5 351
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/6 D 0 22.5 367
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2140/1 D 0 979
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 678
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 1148
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Flacco Flacco   [v 3] 2140/3 D 4 17.7 48
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 114
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/10 C 7 16.3 802
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 5] 2140/6 D 2 16.4 339
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 C 4 14.5 46
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 C 0 15.1g 315
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2160/9 C 0 g 91
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/12 A 6 15.6 499
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-2 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/6 D 4 15.5 145
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 0 16.6 802
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2140/7 D 0 26.5 1078
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 17.4 444
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1660/9 C 8 17.3g 460
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/14 C 6 19.5 378
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 4 20.2 49
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-7 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2160/3 C 2 40.1 89
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/13 C 5 16.4 189
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 10] 1640/5 D 6 27.3 200
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/7 C 4 16.2 510
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/9 C 3 15.2 507
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/5 D 0 14.9 404
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Direct Player Direct Player   [v 4] 2140/3 C str
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/8 D 0 12.6 794
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 1640/6 A 6 34.6g 61
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Madic Madic   [s 9] 2140/7 D 6 17.6 140
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Kvikken Kvikken   [v 9] 1640/1 D 0 g 238
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 A 3 16.4 162
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/3 D 0 17.6 82
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 1640/4 A 3 13.5 18
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/3 C 4 28.8 114
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 2140/2 D 0 14.1 151
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 6] 2140/11 D 0 17.4g 950
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 0 33.5 707
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 5] 2140/8 C 6 15.1 533
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 452
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/3 D 0 39.4g 192
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 1640/8 C 6 16.3g 300
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/11 A 5 33.0g 150
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/11 A 0 17.1 37
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2160/8 B 4 30.2g 107
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Always on Target Always on Target   [v 6] 2160/6 D 8 19.5 205
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2140/4 C 3 16.9 302
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Barbed Wire Bronco Barbed Wire Bronco   [v 4] 2140/9 B 3 15.1 665
2017-08-03 2017-08-03 Boden-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/1 D 6 17.4 281
2017-08-03 2017-08-03 Boden-3 Direct Player Direct Player   [v 4] 2640/5 B 2 17.7 21
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/11 B str
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-7 Flacco Flacco   [v 3] 2140/4 C 2 19.0 36
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Fernando Zon Fernando Zon   [v 7] 2140/3 C 0 20.2 392
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Stilig Stilig   [v 10] 2140/7 C 4 26.2 185
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/6 D 0 g 460
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/7 B 7 13.8 331
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/13 B 0 15.1 57
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2640/3 D 6 32.2 780
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/4 D 0 g 131
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/3 D 0 21.4g 147
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/11 D 5 16.2 212
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/1 D 2 29.1 173
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 2 19.8 269
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 489
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2640/2 D 7 16.2 90
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 8 33.0 1260
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/7 D 5 16.0 282
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/2 A 7 14.9 14
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 16.9 790
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/2 C 8 32.4 312
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/10 B str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Madic Madic   [s 9] 1640/1 D 6 16.4 703
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2180/5 A 2 32.0 54
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 1640/3 D 0 g 578
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 1640/1 C 4 14.3 110
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2660/7 B 1 18.0 84
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/3 D 3 18.2 62
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/13 A 1 28.8 65
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/5 D 0 30.8g 308
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/7 B 5 17.1 92
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 6] 1640/7 A 4 15.5 25
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/6 D 5 36.8 111
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Underlig Underlig   [v 8] 1640/10 D 4 26.1 449
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/9 C 5 16.0 141
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2640/6 C 5 32.6g 136
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/5 C 1 13.4 20
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/7 D 1 14.9 260
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/10 A 0 581
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2640/1 C 0 16.5 738
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 5 13.8 248
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Viktor Viktor   [v 5] 2160/9 D 0 36.7 470
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-2 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/5 B 4 16.6 111
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/6 C 7 26.1 272
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 C 1 15.6 61
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/5 B 3 29.3g 141
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 3 15.7 150
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/3 C 3 37.7 71
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 28.1 354
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/14 A 7 27.0 629
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/3 C 4 15.7 697
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/14 C 5 17.0 698
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Stilig Stilig   [v 10] 2140/8 D 5 25.4 962
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/8 C 4 16.0 611
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Viktor Viktor   [v 5] 1660/13 B 3 35.4 375
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-10 Bernardo Bernardo   [v 8] 2160/15 D 6 15.9 1196
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/6 B str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/10 A 7 27.3 96
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/3 D 5 15.7 144
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 8] 1640/2 C str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2180/15 C 0 g 208
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/3 D 4 30.7 294
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 16
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-2 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/8 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/10 D 7 26.6 374
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/5 B 6 32.7 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/5 B 0 27.4g 35
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-2 Selenge Selenge   [v 5] 2140/12 D 0 17.6 303
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Disobey Am Disobey Am   [s 4] 2160/15 A 0 20.8g 246
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 D 5 12.4 71
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 High Roller High Roller   [v 11] 3140/1 D 0 16.2 897
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/4 D 6 16.7 305
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/2 B 6 17.8 269
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/2 D 3 37.5 209
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/14 C 5 16.8 1134
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/12 B 2 27.5 99
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Selenge Selenge   [v 5] 2640/1 D 7 17.6 263
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 8] 1660/6 C 0 g 164
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-9 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 5] 2140/8 D 0 16.6 612
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2140/3 C 0