V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kron..


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kronor på en aktion i Berlin.
Ola Samuelsson som ropade in hästen för storhästägaren SRF Stable tänkte sig då knappast att det skulle dröja så länge till tävlingsdebuten.
Men på onsdagen var det alltså äntligen dags och Matchpoint Pellini visade att talangen finns då han gick undan i överlägsen stil för Thomas Uhrberg.
- Hästen var jättebra och gick nog ett snabbt slutvarv. Det var så bra det kunde bli. Såklart har treåringssäsongen gått, men han kanske får en extrasäsong i slutet av karriären istället. Det ser väldigt bra ut så här långt i alla fall, förklarade Uhrberg som själv tränade hästens mamma Prada Pellini.
Segertiden blev 1.17,0/2 160 meter autostart och förstapriset på 30 000 kronor var en liten, men säkert ack så efterlängtad avbetalning för ägare och tränare.

Robin Johansson, Kanal 75


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför &ar..


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför årets viktigaste uppgift.
Två gånger tidigare har han segrat i Prix ’Amerique, 2016 och 2017, då Bold Eagle tjusade publiken på Vincennes.
Först vid genombrottet som femåring och säsongen efter som den största favoriten på många år.
Som nioåring anses emellertid Bold Eagle ha sin storhetstid bakom sig, i alla fall när det kommer till de stenhårda förutsättningarna i Prix d’Amerique – 2 700 meter på den kraftigt kuperade banan i Paris.
Där regerar numera Face Time Bourbon.
Guaratos nye stjärna har stått i en klass för sig i de franska årgångsloppen och kommer till start med åtta raka segrar på Vincennes. Ett facit snarlikt det Bold Eagle hade och visade sig vuxen nog att besegra äldre och härdade konkurrenter i första försöket.
Är du trött på alla frågor om att jämföra Bold Eagle och Face Time Bourbon?
- Nej, absolut inte. Verkligheten ser ut så. Deras säsonger som tre- och fyraåringar var väldigt lika, de vann i princip allt. Sen om Face Time Bourbon lyckas i Prix d’Amérique, det är inte säkert. Han har absolut kapacitet för att göra det, men allt måste stämma också, berättar Guarato vars tillmötesgående inställning till massmedia inte är en självklarhet hos alla travtränare inför årets stora slag.

”Som ett fullblod i kroppen”
Stämningen i stallet är hög och chefen själv tar sig gott om tid att berätta om sina hästar.
På vilket sätt är Face Time Bourbon och Bold Eagle lika, och hur skiljer de sig åt?
- De är lika på så sätt att de har vunnit praktiskt taget allt de ställt upp i. I övrigt är de inte särskilt lika.
- Bold Eagle är liksom lite nonchalant. Face Time Bourbon är mycket spänstigare, smidigare i kroppen.
- De är två världsstjärnor, men helt olika karaktärer. Face Time Bourbon är mer ädel, mer som ett fullblod i kroppen. Bold Eagle är liksom grövre i stilen.
Vilket är Face Time Bourbons främsta vapen på tävlingsbanan?
- Han är väldigt lätt att köra, gör allt man begär. Sedan har han en fantastisk aktion, med sin kropp som en galopphäst.
Hur är han hemma i stallet?
- Han är väldigt snäll. Kan förstås vara lite busig ibland, men inte så farligt. Han trivs med livet, gillar sin hage, att äta… Han är lätt att ha att göra med.
Nu blir det första gången som han ska tävla mot äldre hästar, hur tror du att det ska gå?
- Visst kan han vinna. Men han kan också göra ett jättebra lopp och ändå förlora mot någon världsstjärna, som till exempel Davidson du Pont. Om han hamnar långt bak i fältet kan det bli svårt att hinna fram till seger, men om han hittar en bra position ska han kunna slåss om segern.
Vilka tycker du är hans värsta konkurrenter på förhand?
- Davidson du Pont har verkligen imponerat på mig. Men alla Jean-Michel Bazires hästar kommer att vara farliga. Även Sylvain Rogers två hästar, Enino du Pommereux och Delia du Pommereux. Excellent, från stall Abrivard. Även mina egna, Bold Eagle och Billie de Montfort… Det är många som kan vinna! Ja, och även Bahia Quesnot och Vivid Wise As, som var väldigt bra i Prix de Bourgogne.

Väljer svensk kusk
I sulkyn bakom Face Time Bourbon sitter som vanligt Björn Goop, som de senaste åren etablerat sig som ett av de största kusknamnen på Vincennes.
Har du upplevt det som kontroversiellt att Frankrikes bästa häst körs av Sveriges bästa kusk?
- Nej, det är ingenting som jag har märkt. Jag har samarbetat med Björn Goop med flera av mina hästar. Gunilla d’Atout, Face Time Bourbon, Bold Eagle… Björn Goop är en kusk som håller världsklass på alla typer av banor, även internationellt. Dessutom har han blivit mycket mer tillgänglig när han är i Frankrike så mycket som han är.
Vad säger de andra franska kuskarna då?
- Ingenting. Som treåring valde Eric Raffin bort Face Time Bourbon för Feliciano. I samma veva ville Bold Eagles ägare, Pierre Pilarski, byta kusk för att väcka upp hästen. Det var där Björn Goop kom in i bilden.
Tycker du att Face Time Bourbon ska vara favorit i Prix d’Amérique?
- Jag tycker att han och Davidson du Pont delar på favoritskapet.
Alla svenska travälskare drömmer om att få se Face Time Bourbon i Elitloppet i vår, är det realistiskt?
- Nej. Inte i år. Han är bara fem år i år och kommer dessutom ha mycket avelsbestyr under våren. Men nästa år, när han är sex år, då kan det bli aktuellt, säger Sebastien Guarato, som däremot siktar på att komma till Solvalla med Bold Eagle.

Jagar Timoko och Varenne
Med motsvarande 50 miljoner kronor på kontot kan den forne kungen bli historisk på söndag även om han inte vinner.
Ett fjärdepris skulle räcka för att passera Timoko och bli Frankrikes vinstrikaste travhäst genom tiderna.
Vad har Bold Eagle betytt för dig?
- Han har betytt väldigt mycket för mig, för stallet, för Hugues (hästens skötare). Han gav mig karriärens första seger i Prix d’Amérique. Han har drar till sig massor av uppmärksamhet, vi har fått göra fantastiska resor, vi har varit och tävlat i Kanada…
- Hästens karriär är som en saga. Han har varit uträknad, utdömd, och sen ändå rest sig och kommit tillbaka som en champion.
- Han är som en 37-38-årig fotbollsspelare, som alla tror har gjort sitt på planen. Sen gör han mål i fotbolls-VM och ingen kan tro sina ögon!
- Han är en äkta champion.
Är det här hans sista säsong som tävlingshäst?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att han kan tävla även nästa år, som tioåring. Han har mycket kvar att ge.
På vilket sätt är han annorlunda nu, jämfört med när han var som bäst?
- Senaste året tycker jag faktiskt att moralen har börjat stiga igen. Annars har han blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver.
Efter två raka segrar i Prix d’Amérique blev det två förluster, hur har det varit för dig?
- Första gången förlorade han med liten marginal mot Readly Express, som var en otroligt bra häst, så det är inget att skämmas över. Förra året hamnade han alldeles för långt bak. Han blev sexa och gjorde ett bra lopp, men var chanslös från kön. Med en bättre start hade han varit längre fram på målfotot.
Vad tror du om hans chanser i Prix d’Amérique i år?
- Han kan vinna, om allt stämmer. Han kommer att tävla barfota runt om och jag tror han kommer göra ett bra lopp, men det måste stämma med positionerna också.
Om Bold Eagle skulle vinna i år, vore det den största segern för dig?
- Ja. Han har varit ifrågasatt och kritiserad. Men när han vann i Kanada i somras kände vi att han var på gång igen. Och skulle han vinna Prix d’Amérique nu vore det den största segern.
- Han har inte långt kvar att passera Timoko som Frankrikes rikaste häst genom alla tider… Ja, det är målet! Efter Prix d’Amérique och Prix de France tror jag att Bold Eagle är förbi. Men ska inte ta slut där, han har mycket mer pengar att tjäna i år…
- Sen vill vi försöka passera Varennes rekord också, så att han kan bli vinstrikaste hästen i världshistorien. Det skulle förstås vara helt enormt om det kunde lyckas, säger Sebastien Guarato.

Kanal 75


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian..


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian Guarato en ny kusk till Bold Eagle.
Ikonen som vunnit två Prix d’Amérique och är på god väg att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna fick Brian Sears i sulkyn när han tog hem Breeders Crown-finalen i Kanada.
Tillbaka i hemlandet föll valet på Eric Raffin.
Raffin som haft ett makalöst 2019 och till slut lyckades tangera Jean-Michel Bazires segerrekord för en säsong gällande monté och travlopp.
Två starter tillsammans har slutat i en andra- och en femteplats, båda efter offensiva styrningar från Raffin.
Men det var uppladdningslopp, på söndag är det blodigt allvar i världens tuffaste travlopp med nio miljoner kronor i totala prispengar.
Vi slöt upp med Frankrikes nye champion under en tävlingsdag på Vincennes för att höra hur han ser på tillvaron i allmänhet och som kusk bakom Bold Eagle inför söndagens Prix d’Amérique.

”Förra säsongen glömd”
Det är ett hårt liv som travkusk, vad är det som driver dig?
- Att vinna lopp! Det är som en drog för mig, att vinna…
Vad gör du på fritiden?
- Jag gillar sport, att vara ute och jogga eller cykla.
Inga andra intressen?
- Nej, det hinner man inte. Jag lever med hästarna dygnet runt, så man hinner inte med någon hobby.
Du har tillhört franska kusktoppen under lång tid, men tagit ytterligare steg senaste året. Varför?
- Mycket beror på att Jean-Michel Bazire har lugnat ner sig lite, han dominerar inte lika hårt som 2018. Det har gett mig större utrymme och det har varit ett fantastiskt år.
På nyårsafton tangerade du Jean-Michel Bazires rekord på 345 segrar under ett år, vad betydde det för dig?
- För att ta 345 segrar under ett år i Frankrike måste man vara igång hela tiden, köra på alla möjliga banor. Jag har klarat mig utan långa avstängningar eller skador. Det har varit ett fantastiskt år!
Hur firade du?
- Lite firande blev det förstås, men 1 januari var det nya tävlingar på Vincennes. Då är alla resultat nollställda och förra säsongen glömd.
Du har fått förtroendet att köra Bold Eagle, hur känns det?
- Det känns förstås väldigt bra, det är en undantagshäst som tillhört världstoppen under många år.
Hur är Bold Eagle att köra?
- Han är trevlig att köra och har gjort väldigt bra lopp. Formen verkar väldigt bra och det känns som att han är redo för en riktigt bra insats.
Du har aldrig vunnit Prix d’Amérique, hur mycket drömmer du om att få göra det?
- Självklart drömmer man om det! Precis som jag tänker mig att en svensk kusk drömmer om att vinna Elitloppet vill varje fransk kusk vinna Prix d’Amérique. Tråkigt nog har jag aldrig fått vinna.
Är Bold Eagle i år din hittills bästa chans på förhand?
- Ja, det stämmer. Jag har aldrig kört någon av favoriterna i Prix d’Amérique. En gång var jag tvåa med Roxane Griff, men på förhand har jag aldrig haft en bättre chans än i år med Bold Eagle.
Du har varit tvåa i Elitloppet också, med Rapide Lebel – när tänker du vinna det loppet?
- I år! Med Bold Eagle!
Och vem tror du vinner Prix d’Amérique 2020?
- Jag gillar verkligen Davidson du Pont, som sprängde ljudvallen i spurten i Prix de Belgique senast. Det är han och Face Time Bourbon som är favoriterna i mina ögon, säger Eric Raffin.

Kanal 75


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskil..


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskilstunahästen skulle ha startat i torsdags men var i så uselt skick när Pierre Nyström besökte stallet dagen före loppet att han direkt beslutade att stryka hästen. I fredags fick stoet magmedicin och enligt Ekuriren står hon nu i Björn Goops stall i Normandie för att återhämta sig.
- "Lady" är just nu i så dåligt skick att hon inte klarar av att resa hem. Hon har tappat runt 150–200 kilo och i värsta fall kan karriären vara över. Meningen var att hon skulle åka till Frankrike och få ett bra avslut på sin karriär. Och sedan blir det så här, säger Lise-Lotte Nyström till Ekuriren.
Ladyofthelake vann nio montélopp under 2019 och fick i lördags hela fem priser på hästgalan i Eskilstuna – Årets häst, Årets äldre, Årets sto, Årets montéhäst och Årets bragd. Totalt har tioåringen vunnit 26 av 127 lopp och tjänat 1,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.Faktum är att ingen ens har varit i närheten.Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trav..


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.
Faktum är att ingen ens har varit i närheten.
Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trava en meter på innerspår gör hästens prestation på 1.08,4/1 609 meter i elitloppsloppsförsöket 2017 ännu mer unik.
Men Bold Eagle kunde inte återhämta sig från urladdningen och var sig inte lik som megafavorit i finalen.
Året efter återkom han för revansch, men fälldes av en kritiserad startkalabalik som drog ut på tiden och stressade hästen galopp.
Då meddelade kretsen kring hästen direkt efter loppet att man inte återvänder till Elitloppet.
Snart två år senare har man tänkt om.

På väg att bli vinstrikast genom tiderna
Nu talar nämligen allt för att den svenska travpubliken får en chans till att uppleva fenomenet som står på randen till att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Vid ett besök hos tränaren Sebastian Guarato på dennes träningsanläggning i Normandie inför uppladdningen till söndagens Prix d’Amerique så bekräftar han att man gör en ny satsning mot Solvalla i maj.
- Han har blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver, berättar Sebastien Guarato.
Nioåringen måste givetvis få en inbjudan från Solvalla för att få starta i Elitloppet, men för en häst som tjänat 50 miljoner kronor och har Bold Eagles status torde detta vara en formalitet.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/4 0 13.5 119
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 1640/1 4 31.0 42
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/9 5 17.6 71
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 4 16.4 76
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/4 4 30.7 105
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 The Unforgiven The Unforgiven   [s 5] 2160/9 0 g 616
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/10 0 28.6 607
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1660/12 0 17.5 178
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-2 Livi Destiny Livi Destiny   [v 10] 1640/7 0 16.6 342
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-1 The Terminator F. The Terminator F.   [v 8] 2140/8 5 17.8 363
2015-12-11 2015-12-11 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 2140/9 8 17.1 530
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Viking Streamline Viking Streamline   [v 4] 2140/1 0 17.4 234
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2680/10 3 28.7 149
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2140/3 1 16.6 102
2015-12-11 2015-12-11 Boden-3 Amour Streamline Amour Streamline   [s 3] 2180/10 0 18.3 658
2015-12-11 2015-12-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 2160/7 0 g 71
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/3 0 17.3 146
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 0 18.9 400
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Underlig Underlig   [v 6] 2160/12 0 g 711
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2160/4 0 34.6g 28
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/13 str 197
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/8 str 55
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2160/11 1 18.0 155
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/12 5 26.6 275
2015-11-24 2015-11-24 Boden-5 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 2140/3 6 32.0 205
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2140/5 5 17.2 417
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Ultralum Ultralum   [v 7] 2140/6 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-11 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/2 4 12.3 206
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Ultralum Ultralum   [v 7] 2660/5 0 19.7 127
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2160/9 4 28.4 311
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 4] 2160/14 4 18.3 710
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2140/4 3 28.9 475
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 8] 2140/4 7 17.9 568
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 4] 2160/11 1 16.0 197
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/7 2 33.2g 157
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 1640/6 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/13 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-7 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/1 str
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-6 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2640/11 5 14.0 179
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 5] 2140/11 7 15.3 205
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Victory Brodde Victory Brodde   [v 5] 2640/5 3 16.6 105
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2140/2 3 31.5 54
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Above All Face Above All Face   [s 5] 2140/2 str
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 4] 1640/5 3 16.6 140
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Gilgamesh Gilgamesh   [v 9] 2160/6 0 g 1034
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/3 2 31.7 55
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 1640/5 8 16.6 118
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 8] 1660/7 6 29.3g 330
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 2140/3 0 16.7 390
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Aya Aya   [s 4] 2140/8 0 19.2 520
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 6] 2140/2 0 21.4g 275
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2140/10 6 16.6 103
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 Max de Lux Max de Lux   [h 8] 2140/9 5 14.4 60
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 2160/11 5 28.1 437
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Usain Swing Usain Swing   [v 6] 2140/7 2 13.5 58
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 1640/6 0 23.8 572
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 7] 2140/8 0 14.8 509
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2640/1 7 16.4 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/9 1 14.9 101
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2180/10 2 32.8 61
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Aya Aya   [s 4] 2140/4 1 19.3 186
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 7] 1660/4 3 28.3 161
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 U.Two Swing U.Two Swing   [v 6] 1640/5 2 13.3 343
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 4] 2140/1 4 32.9 739
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Love Lini Love Lini   [v 6] 2140/2 0 15.3 52
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 6] 2140/9 2 13.0 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 6] 2140/6 3 15.0 74
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 4] 2160/12 2 16.8 95
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Vicken Swing Vicken Swing   [v 5] 2140/14 6 16.1 569
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 5] 2160/5 4 30.2 228
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 5] 1660/2 4 36.0g 50
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/4 B 7 32.0 263
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2140/2 D 1 17.5 53
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/15 C 7 26.1 1000
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/4 B 1 14.3 54
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 76
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/14 A 5 29.5 403
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Due Passi Due Passi   [s 3] 2140/2 D 0 24.8g 74
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 5 20.4g 423
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2180/9 C 0 17.4 173
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 576
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/3 D 0 g 437
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/12 C 0 18.2 765
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 5 27.1 70
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/7 C 3 18.6 311
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 C 4 19.4 152
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/15 A 2 30.7 99
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Wire Wire   [v 8] 2140/9 D 0 19.6 1335
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 4] 2160/13 C 1 16.6 138
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/3 D 6 15.5 999
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/5 C 5 15.9 123
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Aigir Aigir   [v 7] 2180/15 D 2 32.2 748
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/13 A 6 30.3 166
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/9 A 1 15.8 32
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 701
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/10 B 0 19.3 795
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 So Gå Jinx So Gå Jinx   [v 3] 2160/11 A 7 18.3 76
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/5 B 6 19.0 259
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/9 B 0 18.2 690
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-4 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 D 6 32.5 128
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 1640/11 A 0 16.6g 117
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 1640/1 D 0 17.1 529
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2640/5 D 0 17.2 736
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/1 D 0 15.5 520
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/1 D 5 16.9 352
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/11 A str
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/9 B 5 27.6 88
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/8 D 7 16.5 449
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/6 A 0 33.6g 43
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/7 C 5 20.1 167
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/8 A 0 g 37
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1286
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 4] 2160/7 C 1 16.3 126
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 A 6 20.9g 237
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 1640/2 B 0 20.3 354
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/9 B 2 31.8 98
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/2 B 1 17.9 40
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Onboard Broline Onboard Broline   [v 5] 2140/12 D 8 17.9 786
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/5 A 2 18.6 59
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 D 0 18.3 447
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/3 D 0 18.7 699
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-5 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 2140/2 D 0 22.1 394
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 1660/15 D 0 15.5 925
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-3 Yellow Polka Yellow Polka   [v 4] 2160/8 A 0 19.3 110
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/10 D 5 558
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2140/5 C 5 17.1 873
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/13 B 7 18.6 337
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 1640/10 D 0 14.5 1179
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Humbaba Humbaba   [v 6] 2640/1 B 2 18.3 286
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Tripel Crown Tripel Crown   [v 3] 2140/2 D 3 17.8 554
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/9 A 5 32.0g 32
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/7 B 4 28.9g 37
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/3 C str
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Storvinna Storvinna   [s 7] 2140/1 D 4 28.2 369
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/1 B 3 16.7 56
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2660/14 D 0 30.4 967
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2160/11 C 6 363
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/5 C 7 391
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-8 Rolexson Rolexson   [v 15] 1640/2 D 0 26.6 1489
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-3 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2640/4 D 0 16.5g 573
2016-10-24 2016-10-24 Boden-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2680/9 B 4 26.3 98
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/8 A 2 25.4 51
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 3] 1640/6 D 6 20.1 347
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/8 D 4 26.4 551
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 2140/14 C 0 17.6 1000
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/11 A 0 19.3 124
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/12 C 7 13.4 509
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/4 D 0 19.1 967
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-9 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/7 D 0 15.1g 522
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/4 C 5 27.1 218
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/12 C 4 17.1 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/2 B str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Staro Iphone Staro Iphone   [s 5] 2140/5 C 0 23.4g 310
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 A 2 28.9 24
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-4 Underlig Underlig   [v 7] 2640/1 D 4 28.5 613
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2140/10 A 0 17.2 45
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/9 C 0 g 571
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2140/1 D 0 g 286
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2160/11 C 6 19.3 262
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/13 A 6 17.1 170
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-8 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/14 B 3 26.9 390
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 High Roller High Roller   [v 10] 2140/4 B 2 15.9 41
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1660/13 A 4 16.1 347
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-12 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 B 6 14.5 128
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 1640/1 D 0 14.3 155
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2140/3 D 0 15.1 534
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1640/1 D 6 23.4g 430
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-6 High Roller High Roller   [v 10] 2640/2 D 4 16.6 597
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/10 C 0 26.7 296
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-2 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/8 C 0 16.7g 320
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2160/3 B 1 17.5 177
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-8 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 132
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 27.5 588
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2160/7 B 5 17.7 78
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2180/15 C 2 32.2 52
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Princess Sally Princess Sally   [s 6] 2180/14 B 4 17.6 202
2016-09-30 2016-09-30 Boden-5 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/6 D 0 28.1 650
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 3] 2160/15 A 7 19.6 196
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/9 D 5 13.0 368
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 5] 2640/9 A 3 17.2 46
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Munter Tabac Munter Tabac   [v 5] 2660/9 A 0 g 197
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 B 0 27.7 89
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-5 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/5 D 0 g 568
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 1680/8 A 1 33.5 28
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 3 14.1 65
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/3 A 0 g 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2160/7 B 6 35.0 19
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2660/5 C 4 17.9 132
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 La Chaussette La Chaussette   [s 7] 2140/2 D 7 16.4 1108
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/7 D 4 16.3 262
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/12 C 0 14.5 178
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 A 1 27.3 28
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2690/11 A 5 29.0 278
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-4 Humbaba Humbaba   [v 6] 2650/1 D 0 17.2 657
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-3 Happy Hayley Happy Hayley   [s 4] 2148/8 B str
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-11 Victory Brodde Victory Brodde   [v 6] 2148/2 C 6 15.6 438
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2650/8 D 6 15.6 243
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 2180/15 C 0 34.7g 735
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Storvinna Storvinna   [s 7] 2180/10 B 6 27.8g 113
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/12 D 0 16.1 2180
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 2160/10 B 0 17.8 186
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2700/8 B 4 25.5 74
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 Sunlit Carmela* Sunlit Carmela*   [s 8] 2100/4 C str
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Twin's Superior Twin's Superior   [v 7] 2140/7 D 0 15.1 574
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/11 B 6 28.8 143
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/1 C 4 12.7 287
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-11 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/1 B 2 16.0 16
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/4 B 2 29.3 34
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/15 C 0 16.2 914
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/6 D 3 26.1 512
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Humbaba Humbaba   [v 6] 2160/5 D 3 16.3 111
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-5 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/5 B 2 14.1 62
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-4 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/2 C 1 31.8 50
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 1640/9 C 2 14.8 29
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 4] 1640/3 D 0 g 455
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/8 A 2 14.9 68
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-11 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/5 B 1 17.6 29
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/6 A 6 30.9 36
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Citadelle Citadelle   [s 5] 2140/12 C 0 15.7 435
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2140/4 D 0 15.3 537
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 1660/15 D 0 17.0 1508
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-6 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/7 C 5 15.0 638
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/6 B 1 16.8 16
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2140/10 B 3 28.6 164
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/9 A 1 16.2 212
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2180/10 A 3 14.5 276
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2160/9 B 4 17.6 91
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/6 B 1 28.1 36
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-6 Let Me Fly Let Me Fly   [s 3] 1640/2 C 6 19.0 262
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-10 Humbaba Humbaba   [v 6] 1646/3 C 2 15.5 78
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-8 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2148/3 D 0 16.7g 459
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-7 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2148/6 D 0 14.6 694
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2168/15 D 0 28.6 720
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2710/6 D 5 26.3 270
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-8 Direct Player Direct Player   [v 3] 2140/7 D 1 17.1 45
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 4] 2160/9 D 3 33.9 73
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/2 B 5 16.6 99
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/6 B 0 16.7 192
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/10 A 0 18.4g 356
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/9 A 1 26.4 50
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/11 B 6 19.2 348
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/2 B 4 32.5g 52
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-9 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/15 B 0 g 992
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2140/13 A 5 17.1 405
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/12 A 5 15.1 279
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/4 A 3 29.4 29
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 1640/4 D 0 13.5 533
2016-08-02 2016-08-02 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/1 C 2 28.2 60
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2148/7 A 7 21.2 50
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 9] 2148/10 D 0 17.2 1216
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1646/4 B 1 32.6 58
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 11] 1686/14 D 0 31.6 745
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Aya Aya   [s 5] 2168/14 C 7 18.2 1092
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-1 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1646/9 B 6 15.3 225
2016-07-18 2016-07-18 Boden-3 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 1640/5 B 0 27.8g 593
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1660/3 D 2 32.8 124
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-1 Queen Rick Queen Rick   [s 3] 2140/7 D 4 19.3 122
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 A 4 28.7 161
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/10 A 0 30.9g 59
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Las Vegas* Las Vegas*   [v 5] 2140/15 D 4 16.5 509
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2140/3 D 0 17.2 219
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 2140/5 D 6 16.4 757
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/14 A 3 25.2 83
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Lord Rocket Lord Rocket   [v 11] 1640/12 C 0 13.8 150
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-3 Citadelle Citadelle   [s 5] 2640/9 B 7 17.5 238
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/12 D 0 32.9g 491
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/9 D 7 17.4 110
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Oddsy Oddsy   [s 4] 2140/2 D 6 37.0 68
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Jalisco Jalisco   [v 7] 2140/12 C str
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 2140/3 D 3 20.9 253
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/13 C 1 26.4 107
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Aya Aya   [s 5] 2160/12 C 8 17.9 291
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/1 C 0 15.8 307
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 Humbaba Humbaba   [v 6] 2140/1 D 7 18.6 242
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/14 A 5 26.9 126
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Surviver Lund Surviver Lund   [v 7] 1660/11 B 0 g 937
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2160/13 B 3 30.6g 70
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Ylva Swing Ylva Swing   [s 4] 1640/5 D 0 19.8 218
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2148/8 D 0 18.6 428
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Brown Beauty Brown Beauty   [s 8] 2148/7 D 0 21.0 495
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2148/13 D 6 17.8 703
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Ultralum Ultralum   [v 8] 2650/6 C 5 18.3 146
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/4 C 0 18.6 251
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/10 C 4 14.2 330
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1640/11 C 0 27.1 218
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/12 B 2 28.1 269
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2160/9 D 0 16.1 878
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/2 D 0 14.3 127
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Underlig Underlig   [v 7] 2140/4 D 8 29.8 977
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/8 D 4 17.4 398
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1660/6 C 6 30.2 64
2016-06-17 2016-06-17 Boden-2 Bravo Prinsess Bravo Prinsess   [s 3] 1640/2 B 5 19.2 102
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2160/12 C 8 18.3 362
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Xanthis Action Xanthis Action   [s 4] 2140/6 D 0 21.0g 92
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-8 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2640/8 B 4 33
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 3] 2140/1 B 2 17.7 37
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/5 D 0 791
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/9 C 0 152
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/10 D 4 794
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Aya Aya   [s 5] 2140/3 D 3 17.2 279
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 2140/1 D 0 g 160
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/5 B 2 15.3 134
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/6 C 4 29.5g 44
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 A 2 15.9 121
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/12 C 6 30.6g 301
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 B 5 13.5 45
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/13 C 8 16.1 612
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/7 B 4 23.4 124
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/3 D 7 17.3 330
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1660/15 C 1 25.8 248
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/2 C 0 17.9 617
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/3 C 3 14.3 356
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 1640/2 C 1 10.5 136
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Hot Wainomi Hot Wainomi   [v 4] 2140/15 A 0 g 175
2016-05-19 2016-05-19 Boden-3 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/4 B 0 g 142
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-9 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 2140/5 C 1 31.7 114
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Stilig Stilig   [v 9] 2660/9 D 0 g 900
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 B 1 14.3 29
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 D 6 15.7 273
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 5 16.0 333
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/8 D 0 16.1 1453
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 1640/2 C 4 15.1 294
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-9 Max de Lux Max de Lux   [h 9] 2160/4 D str
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/4 D 5 28.5 221
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/8 C 7 16.5 372
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2140/6 B 0 16.7g 218
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 2140/9 D 0 g 833
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/10 B 7 30.0 135
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-1 Bodbäckspolka Bodbäckspolka   [s 7] 1660/13 B str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 1666/8 D 2 28.4 574
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-2 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2148/3 C 2 18.2 158
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2168/13 D 3 18.6 685
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1640/5 C 6 29.5g 291
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 C 0 15.8g 64
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2640/12 C 5 14.9 188
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 1640/3 D 3 13.7 732
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/15 C 6 17.0 501
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2640/4 C 3 32.1 133
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 2640/4 C str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2140/6 D 7 30.0 341
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Paris Oaks Paris Oaks   [s 7] 2140/2 C 0 21.1g 464
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Farm Major Farm Major   [v 7] 2160/6 C str
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-8 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2140/8 D 0 15.3 977
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-7 Ängens Airman Ängens Airman   [v 6] 2680/14 A 3 17.5 320
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Aya Aya   [s 5] 2160/9 C 0 19.3 775
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2160/7 C 0 20.1g 47
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/8 A 8 31.5g 53
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 4] 2160/7 C 0 18.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2640/5 A 2 17.2 24
2016-04-05 2016-04-05 Boden-2 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/12 A 0 27.0 183
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/11 B 0 39.9g 134
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-10 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 1660/13 C 6 17.9 260
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/9 B 6 30.9 64
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 10] 2140/10 D 0 17.8 1462
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Aya Aya   [s 5] 2140/5 D 0 20.7 313
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 1660/10 B 3 30.3 239
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2180/11 D 0 16.7 887
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/8 D 0 29.9 516
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 1 14.1 36
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-7 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/8 C 4 13.8 118
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2180/14 C 5 30.2 398
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/5 B 0 36.8g 355
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-4 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2140/10 C 0 21.5 179
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/11 A 6 30.6 123
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 7] 2140/2 C 7 31.7 104
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/10 D 3 18.2 644
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 2140/1 D 4 36.2 119
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-10 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 115
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/8 C 0 16.2 571
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2640/4 C 0 32.5 64
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-3 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2640/3 D 0 18.8 283
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2160/11 D 5 32.5 311
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/7 C 2 18.5 69
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/1 D 0 17.8 985
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/10 B 0 24.8 598
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/15 B 0 17.6 514
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lia Anna Lia Anna   [s 6] 1660/9 C 6 38.9 92
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 5] 2140/7 D 0 15.7g 293
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Amiral Aubiose Amiral Aubiose   [v 9] 2140/13 C 5 18.5 245
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2180/14 B 2 29.4 46
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2140/6 D 0 18.6 318
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2160/11 C 3 18.8 239
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2680/11 D 0 19.7 126
2016-02-03 2016-02-03 Boden-1 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/7 B 4 17.9 43
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Usain Swing Usain Swing   [v 7] 2140/11 B 5 15.4 85
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2660/10 B 0 32.7 127
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Provence Gel Provence Gel   [s 7] 2140/4 D 0 15.3 813
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 1680/13 D 6 23.0 2278
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Vicken Swing Vicken Swing   [v 6] 2140/12 C 0 18.0 560
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 U.Two Swing U.Two Swing   [v 7] 2140/8 C 3 16.8 723
2016-01-26 2016-01-26 Boden-1 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 6] 2660/5 D 4 32.8 88
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 M.T.Gogogirl M.T.Gogogirl   [s 8] 2160/10 A 0 18.3 359
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2180/10 C 5 30.3 548
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 The Terminator F. The Terminator F.   [v 9] 2140/15 D 0 18.4 766
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 A 5 17.9 160
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2640/5 D 4 18.0 60
2016-01-16 2016-01-16 Boden-8 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2140/9 C 4 16.7 541
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 1680/8 A 3 29.5 22
2016-01-16 2016-01-16 Boden-4 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2160/7 C 1 18.2 76
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/5 D 0 18.5 679
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 VästerboYellowDirt VästerboYellowDirt   [s 5] 2160/6 B 3 18.1 44
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 8] 2140/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 5] 2140/1 D 0 19.5 562
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2180/10 C 2 27.5 237
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2160/15 C 4 29.6 916
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2160/11 D 0 18.7 551
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1660/13 D 3 18.1 328
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/2 D 0 15.5 320
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Flacco Flacco   [v 3] 1640/8 D 4 17.6 188
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-9 Happy Hayley Happy Hayley   [s 5] 2140/4 C 0 16.9 101
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Stilig Stilig   [v 10] 2140/1 D 4 28.1 947
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/11 B 6 28.2 357
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/12 B 0 17.7 198
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/14 D 0 18.2 377
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2160/7 C 5 18.6 365
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2160/7 B 6 16.2 60
2017-12-15 2017-12-15 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2640/2 D 4 17.8 627
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2160/13 A 4 17.3 166
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2180/10 C 7 28.2 884
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/3 D 0 19.6 114
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 1640/9 C 7 20.8g 324
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/10 B 0 23.9g 259
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2160/9 C 0 g 51
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-5 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2160/2 D 0 19.3 1358
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/6 C 0 19.3g 381
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/5 B 6 19.1 217
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2660/13 D 0 19.1 453
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/10 D 7 15.7 194
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/7 A 5 28.2 88
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Maniac Face Maniac Face   [v 8] 2140/7 C 0 19.5 317
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/5 D 3 33.7 34
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/2 D 4 19.6 42
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/12 B 2 16.1 59
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2160/9 A 0 18.4 213
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Quick Töll Quick Töll   [v 5] 2140/8 B 5 18.8 516
2017-11-30 2017-11-30 Boden-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 1660/5 D 4 36.5 157
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/3 D 0 112
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 1640/12 D 4 13.8 354
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/3 C 0 17.6 349
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 1640/3 D 1 32.6g 124
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2180/7 C 4 38.7 102
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/7 A 4 30.4 23
2017-11-23 2017-11-23 Boden-1 Ainur Hoss* Ainur Hoss*   [s 6] 2140/1 C 5 16.7 166
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Due Passi Due Passi   [s 4] 2140/9 D 1 21.0 191
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Roxanne Journey* Roxanne Journey*   [s 5] 2160/10 C 0 20.5g 404
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2640/2 D 5 33.0 283
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Baily Dana Baily Dana   [v 4] 2140/5 D 0 g 88
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Simoni's Geisha Simoni's Geisha   [s 8] 1640/11 B 6 15.6 97
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-7 Zindra Swing Zindra Swing   [s 4] 2140/3 C 0 22.8 187
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2640/12 D 0 17.1 251
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-1 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/2 D 0 18.6 591
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/11 A 6 17.1 732
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2140/8 B 7 18.0 78
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2140/3 D 5 35.5g 71
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/7 C str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Stilig Stilig   [v 10] 1640/2 C 4 27.0 122
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/12 A 8 18.5 50
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Skafferbest Skafferbest   [v 8] 2140/9 D 0 31.5 1136
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Max de Lux Max de Lux   [h 10] 2660/12 D 0 17.1 1002
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Underlig Underlig   [v 8] 2640/4 D 6 29.8 1122
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 5] 2140/5 D 4 19.2 308
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Eder Bob Eder Bob   [h 6] 2140/1 C 3 14.0 222
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Provence Gel Provence Gel   [s 8] 2140/13 D 0 16.1 733
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2640/2 D 3 29.0 503
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 353
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 674
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/2 C 7 16.1 590
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 B str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2180/11 B 3 17.4 150
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 3140/4 D 0 23.6g 578
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Stilig Stilig   [v 10] 2680/10 C 6 29.7 483
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Talangen W.F. Talangen W.F.   [v 4] 2140/3 D 0 19.3g 18
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/3 D 0 15.5 408
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/4 D 0 16.8g 843
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Nano Broline Nano Broline   [v 7] 2640/15 D 0 18.0 733
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/9 A str
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/12 C 2 15.7 432
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 3160/12 D 0 17.4 405
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-6 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 1640/4 D 0 15.6 372
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 2140/7 B 0 17.7 174
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Aya Aya   [s 6] 2140/7 D 0 17.6 283
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/9 D 0 15.7 1034
2017-09-30 2017-09-30 Boden-7 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/15 D 4 17.7 1005
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/11 B 6 15.7 193
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Stilig Stilig   [v 10] 2160/7 C 1 26.6 316
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2660/13 D 0 17.5 351
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/6 D 0 22.5 367
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 114
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Silver Bruna Silver Bruna   [s 8] 2140/1 D 0 979
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-5 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 678
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-4 Mally Jubb Mally Jubb   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 1148
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-1 Flacco Flacco   [v 3] 2140/3 D 4 17.7 48
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 C 4 14.5 46
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/1 C 0 15.1g 315
2017-09-15 2017-09-15 Boden-3 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2160/9 C 0 g 91
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 2140/10 C 7 16.3 802
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Sirocco Ås* Sirocco Ås*   [s 5] 2140/6 D 2 16.4 339
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/12 A 6 15.6 499
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-2 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/6 D 4 15.5 145
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 0 16.6 802
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2140/7 D 0 26.5 1078
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-2 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 17.4 444
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2160/14 C 6 19.5 378
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 4 20.2 49
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-7 Järvsötekno Järvsötekno   [h 3] 2160/3 C 2 40.1 89
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 6] 2160/13 C 5 16.4 189
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 10] 1640/5 D 6 27.3 200
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1660/9 C 8 17.3g 460
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2160/7 C 4 16.2 510
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/5 D 0 14.9 404
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-2 Direct Player Direct Player   [v 4] 2140/3 C str
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/9 C 3 15.2 507
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/8 D 0 12.6 794
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Madic Madic   [s 9] 2140/7 D 6 17.6 140
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Kvikken Kvikken   [v 9] 1640/1 D 0 g 238
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 A 3 16.4 162
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/3 D 0 17.6 82
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 5] 1640/4 A 3 13.5 18
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/3 C 4 28.8 114
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 2140/2 D 0 14.1 151
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-1 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 1640/6 A 6 34.6g 61
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 6] 2140/11 D 0 17.4g 950
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 0 33.5 707
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 So Gå Imponera So Gå Imponera   [s 5] 2140/8 C 6 15.1 533
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Västerbo Anna Västerbo Anna   [s 3] 2140/9 D 0 g 452
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/3 D 0 39.4g 192
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 6] 1640/8 C 6 16.3g 300
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/11 A 5 33.0g 150
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 1640/11 A 0 17.1 37
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-2 Stilig Stilig   [v 10] 2160/8 B 4 30.2g 107
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Always on Target Always on Target   [v 6] 2160/6 D 8 19.5 205
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 Ikon Zon Ikon Zon   [v 4] 2140/4 C 3 16.9 302
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Barbed Wire Bronco Barbed Wire Bronco   [v 4] 2140/9 B 3 15.1 665
2017-08-03 2017-08-03 Boden-6 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/1 D 6 17.4 281
2017-08-03 2017-08-03 Boden-3 Direct Player Direct Player   [v 4] 2640/5 B 2 17.7 21
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-7 Flacco Flacco   [v 3] 2140/4 C 2 19.0 36
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/11 B str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2640/3 D 6 32.2 780
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/4 D 0 g 131
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/3 D 0 21.4g 147
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Fernando Zon Fernando Zon   [v 7] 2140/3 C 0 20.2 392
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Stilig Stilig   [v 10] 2140/7 C 4 26.2 185
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/6 D 0 g 460
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 1640/7 B 7 13.8 331
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-6 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/13 B 0 15.1 57
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/11 D 5 16.2 212
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/1 D 2 29.1 173
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Flacco Flacco   [v 3] 2140/2 D 2 19.8 269
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 2140/1 D 0 g 489
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2640/2 D 7 16.2 90
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2140/2 D 8 33.0 1260
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/7 D 5 16.0 282
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/2 A 7 14.9 14
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 1640/6 C 0 16.9 790
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/2 C 8 32.4 312
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/10 B str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Madic Madic   [s 9] 1640/1 D 6 16.4 703
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2180/5 A 2 32.0 54
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 3] 1640/3 D 0 g 578
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 French Target French Target   [v 9] 1640/1 C 4 14.3 110
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2660/7 B 1 18.0 84
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 M.T.Joyce M.T.Joyce   [s 6] 2140/3 D 3 18.2 62
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/13 A 1 28.8 65
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 2140/5 D 0 30.8g 308
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 2140/7 B 5 17.1 92
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 6] 1640/7 A 4 15.5 25
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Farmbaronessa Farmbaronessa   [s 3] 1640/6 D 5 36.8 111
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/7 D 1 14.9 260
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Underlig Underlig   [v 8] 1640/10 D 4 26.1 449
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/9 C 5 16.0 141
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2640/6 C 5 32.6g 136
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/5 C 1 13.4 20
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 5 13.8 248
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/10 A 0 581
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2640/1 C 0 16.5 738
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Viktor Viktor   [v 5] 2160/9 D 0 36.7 470
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-2 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2160/5 B 4 16.6 111
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/6 C 7 26.1 272
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2160/14 C 1 15.6 61
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2640/5 B 3 29.3g 141
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-5 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/1 D 3 15.7 150
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/3 C 3 37.7 71
2017-05-31 2017-05-31 Boden-7 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1660/14 A 7 27.0 629
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2140/3 C 4 15.7 697
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Lill Evert Lill Evert   [v 9] 2160/9 D 0 28.1 354
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/14 C 5 17.0 698
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Stilig Stilig   [v 10] 2140/8 D 5 25.4 962
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/8 C 4 16.0 611
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Viktor Viktor   [v 5] 1660/13 B 3 35.4 375
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 2140/6 B str
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-10 Bernardo Bernardo   [v 8] 2160/15 D 6 15.9 1196
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/10 A 7 27.3 96
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/3 D 5 15.7 144
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Farm Major Farm Major   [v 8] 1640/2 C str
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2180/15 C 0 g 208
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/3 D 4 30.7 294
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Usain Swing Usain Swing   [v 8] 2140/1 B 2 14.9 16
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-2 Flirtin Fancy Flirtin Fancy   [s 6] 2140/8 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Stilig Stilig   [v 10] 2160/10 D 7 26.6 374
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Disobey Am Disobey Am   [s 4] 2160/15 A 0 20.8g 246
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/5 B 6 32.7 25
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 1640/5 B 0 27.4g 35
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-2 Selenge Selenge   [v 5] 2140/12 D 0 17.6 303
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 6] 1640/3 D 5 12.4 71
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-10 High Roller High Roller   [v 11] 3140/1 D 0 16.2 897
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/2 B 6 17.8 269
2017-04-28 2017-04-28 Boden-7 Deviljas Edwina Deviljas Edwina   [s 5] 2140/2 D 3 37.5 209
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 6] 2140/14 C 5 16.8 1134
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 7] 2160/12 B 2 27.5 99