V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-9 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 8] 2140/2 C

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-6 Sorridere Sorridere   [s 6] 2140/4 6 15.7 118
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-5 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 2160/6 6 15.7 1041
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Loc Pertina Loc Pertina   [s 4] 1640/2 0 18.0 454
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-4 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 1640/3 0 14.6 867
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-3 Zlatan C.K. Zlatan C.K.   [v 7] 2140/7 1 15.7 102
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 1660/6 2 16.5 292
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-3 Loc Pertina Loc Pertina   [s 4] 2140/1 6 19.1 298
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 2140/6 0 18.9 455
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-8 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 2140/11 0 15.9 1073
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Loc Pertina Loc Pertina   [s 4] 2160/12 8 18.1 1458
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 1640/2 6 15.2 646
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-6 Avena Rock Steady Avena Rock Steady   [v 4] 2140/1 0 17.9 271
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-9 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 5] 1640/2 7 14.5 164
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-5 Loc Pertina Loc Pertina   [s 4] 2140/11 0 19.6 1382
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2640/2 D 0 18.6 1394
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2160/11 C 0 17.5 1174
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-3 Buick Brodde Buick Brodde   [v 7] 2140/3 B 7 16.1 75
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 1660/5 B 4 16.2 70
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 1640/11 D 0 15.7 890
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2140/9 D 5 17.9 695
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-8 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 1640/3 D 8 18.3 346
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2680/13 C 0 18.6 611
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-2 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2140/10 C 0 16.4 762
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Different In Different In   [s 4] 2160/7 A 0 17.3g 52
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2640/3 D 0 19.0g 730
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2160/10 C 6 17.4 1105
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/12 B 4 16.1 376
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-6 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 1640/2 D 4 16.0 336
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2160/7 C 8 16.1 459
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 2140/3 C 0 16.7 192
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 5] 1660/6 B 4 14.9 86
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/10 C 0 15.5 357
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-11 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2160/11 C 6 17.2 789
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-3 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2660/3 D 7 16.9 486
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2140/5 D 0 g 631
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/2 D 0 g 197
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/2 C 3 14.6 339
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/3 B 7 14.2 131
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/13 C 0 16.5 992
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Total Control Total Control   [v 8] 2140/10 D str
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 2140/8 C 0 g 483
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/3 C 6 17.1 114
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 1640/12 D 6 14.9 343
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-4 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2640/9 B 2 18.0 44
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-9 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 1640/10 C str
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-5 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/4 D 8 18.5g 347
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1609/12 C 0 13.8 229
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-3 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 1640/3 B 2 14.8 31
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-2 Total Control Total Control   [v 8] 1640/5 D 3 13.9 142
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 2140/11 A 4 16.7 79
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2640/2 D 6 17.3 42
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Total Control Total Control   [v 8] 1680/3 D 3 15.8 285
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-2 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 1680/8 C 2 15.7 200
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-4 Total Control Total Control   [v 8] 3140/4 D 0 19.3 1436
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-2 Sorridere Sorridere   [s 7] 2160/10 A 6 15.1 106
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-9 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2160/7 C str
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/14 C 6 15.2 785
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Total Control Total Control   [v 8] 2140/6 D 6 17.9 146
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-5 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/7 D 0 17.7 622
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 4] 2140/3 D 1 15.7 303
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2160/10 C 4 16.9 254
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-4 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2640/12 C 7 18.6 374
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/3 D 0 17.9 479
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-9 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/15 C 6 15.9 437
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-3 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2640/3 C 0 19.8g 222
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-4 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 1609/3 C 0 17.0g 50
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/1 C 0 g 82
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 1640/3 B 3 14.5g 31
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Forastero Forastero   [v 7] 2140/6 C str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/3 D 0 g 914
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 1640/1 C 5 14.8 123
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-11 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2160/9 B 2 16.8 83
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/12 D 0 15.8 982
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Nemo Rols Nemo Rols   [v 4] 2140/1 D 4 17.7 388
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2160/10 A 2 18.1 308
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2160/14 A 2 17.3 432
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-5 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2640/1 D 1 19.3 38
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-4 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 2140/10 C 2 16.7 283
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2160/8 A 0 g 56
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-5 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 1640/9 C 0 14.5 420
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-2 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2160/9 C 5 17.5 303
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-3 Avena Top Ranking Avena Top Ranking   [h 5] 2660/11 D 7 18.6 749
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-7 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2140/9 B 6 18.3 212
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/4 A 0 g 54
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-1 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 1640/6 D 2 16.6 119
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Avena Top Ranking Avena Top Ranking   [h 5] 2160/7 B 0 17.5g 308
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-7 Avena Top Ranking Avena Top Ranking   [h 5] 2160/10 D 0 17.5g 383
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2140/5 C 3 18.5 132
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 New Star P.H. New Star P.H.   [v 4] 2660/6 C 7 18.8 38
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/3 C 7 20.8 180
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-4 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2160/12 C 0 20.1 485
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-3 Avena Top Ranking Avena Top Ranking   [h 5] 2160/4 C 3 18.4 441
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2140/8 D 7 19.5 540
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Loc Pertina Loc Pertina   [s 5] 2160/11 B 6 20.0 671
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Sorridere Sorridere   [s 7] 2140/11 D 0 16.9 434
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 6] 2160/9 B 8 17.3 856
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-7 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 6] 2640/1 A 2 17.6 57
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 4] 2160/3 D 0 19.4 841
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Pretender Pretender   [v 10] 1640/5 C 6 15.3 135
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-9 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2640/10 D 0 17.4 345
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 2160/4 C 0 18.0 556
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-8 Novton Novton   [v 5] 1640/8 D 0 15.3 257
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 6] 2140/5 C 0 g 78
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 4] 2140/6 C 3 18.5 333
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 7] 2140/11 C str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 6] 2140/4 D 4 17.6g 219
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-1 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 4] 2160/11 A 5 17.7 267
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 4] 2140/2 B 0 g 37
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-9 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 6] 2140/2 D 0 20.8g 71
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 6] 2140/6 C 2 217
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-3 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 4] 1609/8 B 2 16.9 156
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 6] 1609/1 D 1 24
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-4 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2640/7 D 6 18.0 325
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 6] 1640/5 C 0 g 167
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 2140/6 D 6 16.3 666
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-10 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2640/4 D 0 g 559
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 7] 2140/2 D 0 18.8 538
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 G.K.Signal G.K.Signal   [v 5] 2140/3 D 0 g 160
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 7] 2140/9 D 0 18.4 1308
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 7] 1640/3 D 6 14.9 265
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Tallahassee Tallahassee   [v 8] 2680/14 B 0 g 115
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 Loc Zubrowka Loc Zubrowka   [s 7] 1640/9 D 0 16.5 787
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 1640/7 C 6 16.2 293
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/1 D 7 17.2 471
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 2140/2 D 0 g 966
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/2 C 2 17.1 88
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-2 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/11 D 7 18.6 504
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2160/10 B 7 19.2g 84
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 2640/3 D 0 g 1039
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/2 D 0 16.4 525
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 2140/3 D 7 18.4g 570
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/2 D 5 16.9 101
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-7 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 1640/7 D 0 16.8g 459
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/10 D 5 16.9 97
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 1640/12 D 0 17.4 966
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2160/8 D 0 17.5 315
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 1640/7 D 5 16.2 337
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 2140/1 D 6 18.5 430
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 1640/12 D 0 15.0 301
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-10 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/7 D 5 18.2 180
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/10 D 2 17.9 106
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-11 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/6 D 2 17.5 249
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/9 D 5 17.6 121
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/11 A 1 15.8 78
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-2 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 2140/1 D 8 19.4g 470
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-6 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/3 C 5 15.9 294
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/7 C 0 17.4 98
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Orange Sand Orange Sand   [v 8] 2140/9 D 7 25.3g 245
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-5 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 1640/11 D 0 14.1g 1000
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-1 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 1680/9 C 3 15.9 104
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 1680/4 D 0 21.0 386
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 1609/12 C 0 g 148
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 397
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 8] 2140/5 C 0 g 64
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2160/11 C str
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-12 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/11 C 5 16.2g 97
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 1640/9 C 6 17.9 523
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-5 Do it Joker Do it Joker   [v 8] 2140/3 D 0 17.3 477
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-10 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 8] 2140/1 D 3 15.9 591
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-2 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 8] 2140/5 B 2 17.7 18
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 Quantum Catch Quantum Catch   [v 9] 2160/8 D 7 18.3g 1363
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2140/11 D 0 16.9 707
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 8] 1609/5 D 7 14.8 732
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-2 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 1680/10 C 0 g 266
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 8] 1680/1 C 3 19.3 134
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Elegant Ås Elegant Ås   [v 9] 2180/13 C 7 15.1 406
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-12 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 8] 2160/6 C 0 g 544
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 8] 2140/1 D 3 17.0 119
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-6 Ragga Loss Ragga Loss   [v 9] 2140/2 D 0 17.3 166
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Orange Sand Orange Sand   [v 9] 1609/6 D 0 17.4g 420
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 9] 1609/7 D 0 15.1 343
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 1609/1 C 8 15.3 249
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Elegant Ås Elegant Ås   [v 9] 2140/4 D 5 14.3 656
2019-05-02 2019-05-02 Åby-7 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2140/5 C 0 17.8 501
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 2140/2 D 0 g 779
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 6] 2140/6 C 6 15.0 566
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-7 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2140/9 D 6 15.5 598
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-8 Elegant Ås Elegant Ås   [v 9] 2160/11 C 4 16.7g 272
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2640/8 B 0 16.0g 203
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-10 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 6] 2140/1 D 3 17.2 421
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2640/4 D 0 g 302
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-9 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 7] 2160/6 C 4 19.4 336
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Niras Donatello Niras Donatello   [v 4] 2640/15 C 0 18.5 436
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-3 Niras Dragonfly Niras Dragonfly   [v 4] 2140/8 D 0 g 237
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-7 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 1640/7 D 0 14.2 1748
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-1 Niras Dragonfly Niras Dragonfly   [v 4] 2140/6 C 2 18.4 40
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-5 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 7] 2140/7 D 7 18.5 310
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-1 Niras Dragonfly Niras Dragonfly   [v 4] 2140/5 D 0 g 72
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-3 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 6] 2140/11 D 0 19.7g 468
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-4 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 7] 2140/12 D str
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-8 Vår Julius Vår Julius   [v 9] 2140/9 D 0 18.7 146
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-5 Niras Donatello Niras Donatello   [v 4] 2140/8 C 5 15.6 647
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-8 Teton York Teton York   [v 6] 2140/2 D 6 15.0 615
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-2 Teton York Teton York   [v 6] 2640/9 C 6 16.6 388
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-6 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2140/7 C str
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-8 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2140/11 C str
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-1 Niras Dragonfly Niras Dragonfly   [v 4] 2140/2 D 6 18.5 52
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-3 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 6] 2140/11 D 8 17.0g 191
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-5 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 7] 2140/1 D 8 17.9 414
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-6 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2140/6 D 5 15.3 160
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 9] 2140/9 B 7 18.9 341
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-3 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 9] 2180/9 D 0 20.4 1556
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-4 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2160/9 C 5 15.3 728
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/4 D 0 19.5 875
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 1620/8 C 0 17.3g 839
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 McNeil McNeil   [v 6] 2120/5 D 5 16.9 630
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2160/10 A 5 15.4 86
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-2 Isi Band Isi Band   [s 6] 2660/4 B 5 17.0 31
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-3 Vår Julius Vår Julius   [v 9] 2140/2 D 1 17.7 466
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 7] 1640/10 D 8 16.3 552
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-4 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 9] 2140/5 D 0 17.8 852
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 7] 2140/7 D 0 17.1 402
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-1 Niras Dragonfly Niras Dragonfly   [v 4] 2140/1 D 4 18.7 77
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 7] 2140/8 C str
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2140/2 D 5 14.4 998
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-9 Navas Navas   [v 6] 2140/9 C 0 17.4 139
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Isi Band Isi Band   [s 6] 2140/10 A 0 g 46
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/1 B 3 17.1 131
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Breathe of Love Breathe of Love   [s 4] 2120/8 B 0 21.3g 76
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 Gländerius Gländerius   [v 4] 1620/3 B 1 17.3 24
2020-09-12 2020-09-12 Visby-7 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2120/6 B 2 18.1 166
2020-09-12 2020-09-12 Visby-8 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 5] 2140/4 C 1 18.4 78
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-4 Speedy Patricia Speedy Patricia   [s 7] 2140/12 D 0 17.8 2354
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-7 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 9] 2140/4 D 7 18.8 987
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-7 Vår Julius Vår Julius   [v 9] 1609/4 D 6 15.9 191
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-8 Adorable Love Adorable Love   [v 7] 1609/6 D 0 g 171
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-2 Orange Sand Orange Sand   [v 10] 2140/10 C 7 17.8g 649
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 10] 2160/10 C 0 18.5 845
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-4 Teton York Teton York   [v 6] 2640/9 D 0 15.6 396
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-9 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2180/12 A 5 17.2 170
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Bahamas Gold Bahamas Gold   [s 5] 2140/7 D 0 19.8 1488
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-10 Caballero Caballero   [v 9] 2160/11 D 0 15.6 989
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-5 Doris Cord Doris Cord   [s 3] 1609/1 C 0 21.5g 734
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-8 Teton York Teton York   [v 6] 3218/1 B 2 17.5 72
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-5 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2140/1 D 0 14.0 1333
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-9 Ragga Loss Ragga Loss   [v 10] 2140/12 D 0 15.2 2247
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-10 Isa Cake Isa Cake   [s 4] 2140/2 D 0 g 1177
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-2 Granat Graff Granat Graff   [v 10] 2140/15 D 0 16.3 4085
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-3 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2140/4 D 0 14.8 711
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-4 Teton York Teton York   [v 6] 2140/6 D 2 14.8 772
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-7 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 9] 2640/5 D 0 20.3 2045
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 8] 2160/3 D 5 16.9 695
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-10 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 5] 2140/8 D 0 18.3 521
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2160/4 C 7 17.5 94
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-8 Vår Julius Vår Julius   [v 9] 2140/8 B 0 18.6 1096
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-1 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 1640/4 D 4 13.4 1369
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-8 Ragga Loss Ragga Loss   [v 10] 2160/8 D 0 17.3 378
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-9 Orange Sand Orange Sand   [v 10] 2160/4 D 0 21.5g 1589
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-12 Curry Brodda Curry Brodda   [s 4] 2140/1 D 0 23.6 952
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-2 Moons Lille Olle Moons Lille Olle   [v 4] 2140/1 C 6 15.8 157
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-3 Elegant Ås Elegant Ås   [v 10] 2140/8 B 4 16.7 417
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-1 Curry Brodda Curry Brodda   [s 4] 1609/3 D 5 17.7 121
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-2 Ragga Loss Ragga Loss   [v 10] 1609/5 A 3 14.7 79
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-3 Teton York Teton York   [v 6] 1609/2 C 2 14.2 75
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-8 Orange Sand Orange Sand   [v 10] 1609/11 B 0 18.1g 268
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-9 Teton York Teton York   [v 6] 2160/10 D 7 16.9g 1048
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-2 Teton York Teton York   [v 6] 2160/6 D 0 g 1376
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-9 Granat Graff Granat Graff   [v 10] 2180/9 D 5 351ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se