V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-3 Thecatofthecanals Thecatofthecanals   [s 3] 2140/7 D
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-4 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 5] 2140/5 C
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-5 Domino Vendil Domino Vendil   [v 5] 2160/13 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-3 Miamarie Ennoble Miamarie Ennoble   [s 8] 2140/9 0 16.5 459
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 3] 2160/12 0 g 75
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-9 Collins Collins   [v 3] 2160/10 1 14.5 86
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-6 Aston Martin Aston Martin   [v 3] 2140/10 4 17.5 129
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Vigo Vigo   [v 5] 2140/9 4 17.8 316
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Vegas Vegas   [v 4] 2640/1 0 g 237
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-2 Collins Collins   [v 3] 1640/1 3 14.9 38
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-9 Joconelli Joconelli   [v 3] 2160/4 0 18.8 168
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-5 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 4] 2140/11 0 17.8 242
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Vegas Vegas   [v 4] 2640/10 0 16.6 221
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Collins Collins   [v 3] 2140/7 1 16.7 18
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Holly Holly   [s 4] 2140/8 0 21.4 396
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-9 Vegas Vegas   [v 4] 2640/3 0 18.8 297
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 Aston Martin Aston Martin   [v 3] 2160/14 0 19.3 664
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 4] 2140/1 0 g 29
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Nors Lillasyster Nors Lillasyster   [s 4] 2140/3 0 g 277
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-8 Vigo Vigo   [v 5] 2640/7 0 20.8 21
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 4] 2140/10 6 17.9 322
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Vegas Vegas   [v 4] 2640/10 4 16.4 190
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Berga Sessan Berga Sessan   [s 7] 2680/10 7 32.9 1507
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Collins Collins   [v 3] 2140/4 0 15.6g 591
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Nors Lillasyster Nors Lillasyster   [s 4] 2140/8 0 g 243
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-4 Castella L.S. Castella L.S.   [s 5] 2140/3 6 17.2 343
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 4] 3160/4 3 16.8 270
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-12 Vigo Vigo   [v 5] 2140/9 2 16.3 232
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-11 Cool Curves Cool Curves   [s 7] 2140/11 2 15.5 776
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Collins Collins   [v 3] 2180/13 6 15.9g 287
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-6 Aston Martin Aston Martin   [v 3] 2140/14 7 16.8 431
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-1 Vegas Vegas   [v 4] 2640/1 1 16.1 84
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-3 Persius A'lir Persius A'lir   [s 3] 2140/4 0 19.0 391
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 Collins Collins   [v 3] 2140/7 str
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-8 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 3] 2140/6 1 19.1 77
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Nors Lillasyster Nors Lillasyster   [s 4] 2140/4 4 35.6 667
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 3] 1640/11 1 14.4 75
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 3] 2140/9 2 18.7 127
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-3 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 3] 2140/11 0 15.9 953
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Cool Curves Cool Curves   [s 7] 2640/3 7 17.2 1674
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-8 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 4] 2140/6 D 1 17.9 175
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-4 Collins Collins   [v 4] 2140/15 A 8 16.2 141
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2160/5 C 5 17.0 246
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-7 Vegas Vegas   [v 5] 2140/13 A 1 18.4 28
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-2 Collins Collins   [v 4] 3180/11 B 5 19.4 173
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-8 Collins Collins   [v 4] 2140/7 C 5 17.2 235
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 4] 2140/1 B 4 20.4g 66
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-7 Benita Benita   [s 5] 2680/15 C 6 17.1g 619
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-3 Vegas Vegas   [v 5] 2160/12 B 2 15.8 175
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/5 D 0 16.3 241
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-10 Benita Benita   [s 5] 1640/9 D 4 13.7 626
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-9 Collins Collins   [v 4] 2640/7 C 8 16.6 190
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 1640/6 D 4 13.4 394
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/9 D 0 16.6 585
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 1640/2 C 0 14.5 383
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Collins Collins   [v 4] 2640/8 C 7 15.9 314
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2640/14 C 6 18.6 46
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Vigo Vigo   [v 6] 2140/13 D 0 20.1 159
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Vegas Vegas   [v 5] 2140/4 B str
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/13 A 2 14.3 34
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-8 Collins Collins   [v 4] 2160/12 C 6 15.1 839
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 1640/5 D 0 14.2 255
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2140/7 B 0 16.9 100
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/6 C 0 g 747
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-7 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/3 D 0 17.5 211
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/12 C 1 15.0 182
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-5 Vegas Vegas   [v 5] 2660/8 C 5 16.8 226
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 2140/4 D 6 14.9 578
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-5 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2640/3 D 4 18.1 838
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-3 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2160/12 C 2 16.1 327
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Vegas Vegas   [v 5] 2140/10 C 0 16.6g 95
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-2 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 2140/14 B 0 17.0 348
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2640/6 C 5 14.4 630
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-10 Vegas Vegas   [v 5] 2160/8 D 1 16.4 42
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-10 Collins Collins   [v 4] 2140/10 A 0 16.8g 27
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-6 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2140/6 A 4 16.7 31
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2160/6 C 0 19.1g 165
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2640/5 C 5 14.4 511
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-6 Joconelli Joconelli   [v 4] 2140/10 C 7 15.6 215
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 5] 2140/5 D 0 14.9 694
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2160/14 B 8 16.9g 771
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-7 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2160/11 A 7 18.5 315
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 1609/4 B 5 13.6 75
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-11 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 2160/8 A 7 17.0 100
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 5] 2640/15 D 0 17.9g 183
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-5 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2148/4 D 5 16.1 91
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-9 Collins Collins   [v 4] 2140/6 C str
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 1640/5 B 4 12.4 182
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-3 Benita Benita   [s 5] 1640/4 D 5 13.8 284
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-2 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2140/10 A 0 18.0 177
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-2 Collins Collins   [v 4] 2140/10 C 6 14.8 35
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/9 D 0 g 678
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-5 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2140/6 C 0 16.1 450
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/3 C 4 13.3 407
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1609/10 C 0 153
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-9 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 1640/9 D 0 13.1 724
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/6 D 4 16.1 377
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Collins Collins   [v 4] 1640/4 C 0 17.3g 35
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-2 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2180/15 A 4 16.9 109
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-2 Collins Collins   [v 4] 2140/5 D 5 13.9 431
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Vigo Vigo   [v 6] 1640/3 D 0 17.3 318
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 2140/5 C 2 14.9 170
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2160/13 D 8 17.2 202
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-7 Collins Collins   [v 4] 1640/8 C 0 g 91
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2140/10 C 4 17.1 95
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 1640/3 A 7 14.8 29
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-4 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 2640/1 C 7 16.5 211
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-2 Cliffon Cliffon   [v 6] 2140/9 B 0 15.8 232
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-12 Collins Collins   [v 4] 2160/13 C str
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2140/3 C 7 16.4 218
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-5 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2140/9 D 0 15.9 427
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/7 D 0 g 1126
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/6 C 2 13.9 166
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Collins Collins   [v 4] 2140/9 B 1 15.8 22
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-7 Vegas Vegas   [v 5] 2140/14 B 6 17.8 40
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 4] 2140/10 B 1 18.0 37
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 2140/6 D 6 15.7 507
2016-06-01 2016-06-01 Boden-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/5 D 1 14.7 153
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-9 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1660/13 A 1 16.0 54
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-7 Collins Collins   [v 4] 2640/3 D 2 15.9 151
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Cliffon Cliffon   [v 6] 3180/9 A 4 18.4 59
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-8 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 1640/5 C 3 14.1 82
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/5 D 1 17.4 30
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 6] 2160/9 C 0 18.3 276
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-4 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 5] 2160/14 C 5 16.6 476
2016-05-13 2016-05-13 Romme-4 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/6 D 3 17.3 305
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-1 Collins Collins   [v 4] 2148/2 D 0 g 125
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-3 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 2148/4 C 6 16.2 231
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Cool Curves Cool Curves   [s 8] 1640/11 B 4 16.4 764
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Cliffon Cliffon   [v 6] 2140/5 B 2 16.7g 62
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-6 Vigo Vigo   [v 6] 2160/9 D 0 18.8 870
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/7 D 7 16.7 469
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-8 Collins Collins   [v 4] 2140/2 C 0 19.6g 553
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-3 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2640/2 D 0 18.2 1054
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-2 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 1640/6 B 3 12.5 191
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 4] 2160/7 B 0 18.6g 159
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Cool Curves Cool Curves   [s 8] 2660/11 C 0 16.7 249
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2160/4 C 7 19.0g 88
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-3 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2140/6 D 5 17.0 430
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2160/11 D 2 324
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2160/14 B 0 g 527
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-4 Lady Perfect Tove Lady Perfect Tove   [s 4] 1660/14 A 7 16.1 165
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-7 Vigo Vigo   [v 6] 2160/6 D 0 g 523
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-5 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 5] 2140/2 C 0 15.0 151
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-8 Cliffon Cliffon   [v 6] 2640/1 C str
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-8 Collins Collins   [v 4] 2140/1 B 0 g 182
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 4] 2140/6 C 7 18.2g 86
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/1 D 8 21.0g 124
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Vegas Vegas   [v 5] 3140/4 B 0 g 94
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 Cliffon Cliffon   [v 6] 2140/10 A 3 16.2 81
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-2 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/4 C 3 19.6 57
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-12 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/7 C 7 20.7g 85
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/4 B 0 24.4g 109
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/3 D 3 16.7 123
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-5 Snällosåfin Snällosåfin   [s 4] 1660/11 B 4 17.0 116
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-1 Aston Martin Aston Martin   [v 4] 2160/13 D 0 17.1 571
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-8 Collins Collins   [v 4] 2640/11 B 5 18.3g 57
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-2 Aston Martin Aston Martin   [v 4] 2140/3 D 5 18.7 611
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-1 Guinea Boko Guinea Boko   [s 3] 2140/5 B 5 20.7g 48
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-10 Collins Collins   [v 4] 2140/3 A 0 15.4 88
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-7 Collins Collins   [v 4] 2160/9 A 0 15.7 27
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 3] 2140/8 C 4 20.7 239
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-1 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 4] 2140/3 D 0 20.0g 158
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-8 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2640/9 C 3 17.4 50
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-5 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2660/9 C 6 17.0 65
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 2] 2140/5 D 1 18.9 32
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [h 3] 2140/6 D 4 17.9 374
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-7 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/4 C 1 15.9 49
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 3] 2160/7 B 6 19.2g 41
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/4 C 4 16.9 132
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/6 C 1 14.3 61
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 3140/7 D 0 18.7 246
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-7 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/11 C str
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2640/12 A 2 17.7 70
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-3 Order by Box Order by Box   [h 3] 2140/12 D 0 g 673
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/3 C 6 18.2 87
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/4 C 0 19.3 66
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-9 Joconelli Joconelli   [v 5] 1640/3 B 3 15.4 131
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-4 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/2 C 4 16.1 229
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 1640/3 B 3 12.8 53
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2160/5 B 4 16.6 70
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Order by Box Order by Box   [h 3] 2160/15 A 3 17.9 270
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Cliffon Cliffon   [v 7] 2160/11 B 5 17.7 152
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-5 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2140/4 B 1 16.7 26
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2160/11 A 3 19.4 86
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-3 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/2 C 2 15.8 31
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/8 B 3 18.0 84
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/5 C 0 15.3 113
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-4 Order by Box Order by Box   [h 3] 2160/12 C str
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-5 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 1640/6 B 3 15.1 82
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2640/4 C 4 15.7 321
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-6 Cliffon Cliffon   [v 7] 2660/12 A 2 16.6 27
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-3 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/1 C 3 17.6 31
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-1 Order by Box Order by Box   [h 3] 2140/7 C 1 18.2 363
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/4 A 2 14.9 41
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-5 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/6 C 0 13.9 203
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-12 Winning Kiss Winning Kiss   [v 4] 2140/5 B 0 17.6g 389
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-2 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/6 D 0 16.5 291
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Mikado Amok Mikado Amok   [v 4] 2140/5 C 2 19.6 32
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Rydens Jasmin Rydens Jasmin   [s 8] 1640/3 B 6 16.2 79
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-5 Cliffon Cliffon   [v 7] 2640/4 C 1 16.3 97
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-9 Collins Collins   [v 5] 3160/11 D 0 18.0 888
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-3 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/2 D 6 13.3 171
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 6] 1640/9 D 0 14.5 474
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2140/6 B 0 13.7 327
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/6 C 5 14.8 463
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-8 Collins Collins   [v 5] 2140/8 D str
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-7 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 2140/6 D 0 15.9 237
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-5 Benita Benita   [s 6] 2140/6 C 5 15.5 335
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-8 Collins Collins   [v 5] 2640/13 C 0 16.9g 309
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/3 B 1 15.2 63
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-11 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2140/8 B 0 13.8 438
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-10 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/9 D 4 14.6 176
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/14 C 7 13.7 76
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 Finosåfin Finosåfin   [s 3] 2140/10 D 0 21.6 361
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2640/2 C 1 16.7 65
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-9 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/11 C 5 14.8 171
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-2 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2660/4 D 5 17.6 254
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-1 Finosåfin Finosåfin   [s 3] 2140/4 D 7 20.7g 1034
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Collins Collins   [v 5] 2640/3 C 0 g 272
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-3 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 1640/4 B 1 13.2 72
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Collins Collins   [v 5] 2660/11 A 8 17.9g 16
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-5 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2640/2 C 2 16.3 81
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2140/3 B 0 g 187
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Finosåfin Finosåfin   [s 3] 2140/8 D 0 23.2g 176
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2100/4 D 0 14.5 480
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2100/7 C 2 14.2 136
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-5 Collins Collins   [v 5] 2100/9 D 6 14.5 853
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2160/15 B 2 14.8 75
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/12 C 0 14.8 124
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-7 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 1640/4 C 5 16.6 136
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-5 Collins Collins   [v 5] 1640/10 D 0 15.2 889
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/5 C 4 17.4 318
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 3] 2140/3 D 0 20.7g 158
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-3 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2140/7 C 3 18.3 289
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2140/2 D 2 14.3 171
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 1640/4 D 0 g 268
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-9 Benita Benita   [s 6] 2140/15 B 0 17.1 583
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-8 Collins Collins   [v 5] 3140/1 D 0 19.5g 710
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 1660/5 D 0 22.5g 364
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/10 B 1 15.3 35
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 4] 2140/11 B 6 14.8 410
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2660/8 A 0 22.7g 113
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-9 Collins Collins   [v 5] 2640/9 D str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-7 Snällosåfin Snällosåfin   [s 5] 1660/7 B 6 16.9 182
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-4 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/7 B 1 14.2 40
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 Finosåfin Finosåfin   [s 3] 2140/1 C 0 20.3 359
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Vegas Vegas   [v 6] 3140/1 B str
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-9 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2140/6 B 1 15.6 359
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-8 Collins Collins   [v 5] 1640/5 D 6 13.8 172
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Benita Benita   [s 6] 1640/2 C 0 16.8 235
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-8 Collins Collins   [v 5] 2140/9 C 4 16.7 483
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Vegas Vegas   [v 6] 2660/14 B 5 17.9 94
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 5] 2160/9 B 0 19.2 33
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-2 Guinea Boko Guinea Boko   [s 4] 2160/14 B 8 17.1 103
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/1 D 5 16.4 89
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-1 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/10 B 2 18
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/3 A str
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-1 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 2] 2140/7 D 6 23.8g 114
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-5 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/6 D str
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-6 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 1640/12 C 0 g 113
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/14 C 0 15.3 410
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-5 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/7 D 2 17.2 756
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/3 D 0 16.1 197
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/15 D 0 65
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2160/12 A 5 14.0 480
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-8 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/9 D 0 14.5g 230
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/9 C 5 13.6 105
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/2 B 3 12.4 117
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2160/12 B 7 15.0 42
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-2 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 3] 2140/2 C 3 34.3 275
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-5 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 1640/1 C 3 13.5 93
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2160/12 B 4 16.7 38
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2160/12 B 0 g 83
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/6 B 5 12.9 210
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 3140/6 D 2 16.5 340
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-1 Classics Never Die Classics Never Die   [v 2] 1640/4 C 6 17.4 187
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/7 D 2 13.6 449
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-6 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 1640/5 C 5 13.3 71
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-12 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/1 C 3 14.8 68
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2160/10 C 8 16.2g 248
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-1 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/4 A 4 15.0 89
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-7 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 1640/7 D 0 13.0 608
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/8 C 6 13.6 398
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/11 A 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2640/4 D 0 g 997
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-7 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2640/6 B 4 16.6 34
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-2 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/12 D 0 743
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/4 B 3 11.8 46
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-8 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/2 D 0 g 551
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/14 A str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-1 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/10 D 7 19.7 286
2018-08-05 2018-08-05 Romme-10 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 1640/3 B 2 13.6 108
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2160/12 B 5 17.0 125
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-9 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2640/5 B 0 16.9 113
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-6 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 1640/2 C 0 20.7g 283
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-1 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2140/9 D 6 14.3 478
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/3 C 7 12.8 802
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-6 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/2 D 0 13.7 202
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/1 B 5 12.4 107
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2140/12 B 5 16.0 74
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-3 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/1 B 1 14.5 127
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/8 B 5 15.7 112
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/11 B 0 27.0g 74
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 3] 2140/1 D 0 g 438
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-9 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 3180/12 C 0 16.7g 362
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2160/12 C str
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-3 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 1640/9 B 0 11.7 267
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-2 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/3 C 8 20.4g 230
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/8 A 0 14.1 430
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-11 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/4 D 2 10.1 461
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-7 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/2 D 0 13.5 530
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/7 B 4 17.9 75
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-4 Benita Benita   [s 7] 2140/3 D 0 15.4 550
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-8 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/10 B 0 15.9g 204
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-8 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/1 D 6 19.2 24
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-10 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/5 C 6 14.1 153
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-9 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2680/10 A 0 15.6 57
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-8 Order by Box Order by Box   [h 4] 1640/8 C 0 g 456
2018-04-20 2018-04-20 Romme-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/5 B 0 14.1 47
2018-04-20 2018-04-20 Romme-5 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/4 B 1 14.9 52
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-10 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/5 B 5 13.3 148
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-3 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/4 C 1 14.7 46
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/3 B 2 16.3 33
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/4 B 2 12.4 35
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-2 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 3] 2140/9 C str
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2160/7 D 5 13.4 153
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-2 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2640/8 D 0 17.1 309
2018-04-01 2018-04-01 Romme-11 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2640/12 D 0 16.5g 346
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-9 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2140/11 B 0 15.2 417
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2140/7 D 6 15.2 334
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-5 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/5 D 5 18.7 45
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/15 C 1 15.9 161
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 1640/4 B 2 14.3 50
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2140/7 D 0 17.1g 16
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 1640/6 D 5 13.5 1021
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/14 C 0 20.5g 148
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/1 D 1 13.1 555
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2640/2 D 0 g 129
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-2 Fragolini Am Fragolini Am   [s 3] 2140/1 D 2 17.7 81
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-11 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/15 C 4 15.6 331
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-9 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2640/5 D 0 16.9g 569
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 3140/5 C 6 17.0 799
2018-01-20 2018-01-20 Romme-9 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2140/14 C str
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/1 C 3 15.0 92
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-2 Order by Box Order by Box   [h 4] 2140/2 D 0 264
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-11 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 1640/7 C 5 15.7 32
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 6] 2140/14 B 0 g 134
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 1660/11 D 0 32.3g 1139
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Benita Benita   [s 7] 2160/14 D 3 17.5 843
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-5 Guinea Boko Guinea Boko   [s 5] 2660/7 D 0 17.1 110
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-11 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 1640/12 D str
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-6 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 1640/2 C 2 13.3 56
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-9 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/7 B 6 14.3 397
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-2 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2140/5 C 3 14.9 77
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 4] 2140/5 A 1 33
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-2 Fluke Fluke   [s 3] 2160/13 C 4 15.8 1308
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-1 Fragolini Am Fragolini Am   [s 4] 2140/12 A 0 16.8 211
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/7 B str
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-2 Fluke Fluke   [s 3] 2160/7 D 8 16.5 664
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 3180/12 C 0 16.6 1289
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-4 Fragolini Am Fragolini Am   [s 4] 2160/6 B 0 16.1 351
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-10 Fluke Fluke   [s 3] 2160/4 B 3 16.9 65
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-8 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2140/12 D 0 15.0 1162
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2160/10 B 6 13.9 165
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-6 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2640/7 C 3 16.1 498
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Fluke Fluke   [s 3] 1640/10 C 5 14.3 383
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 1640/3 B 1 13.6 72
2019-09-30 2019-09-30 Romme-7 Fluke Fluke   [s 3] 1640/6 D 4 14.8 183
2019-09-30 2019-09-30 Romme-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2660/11 C 2 15.2 102
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2160/4 A 3 16.1 46
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-11 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/2 D 0 12.6 1000
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Fluke Fluke   [s 3] 2140/7 D 7 16.5 814
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-9 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 4] 2640/6 C 0 16.4 224
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-4 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2160/5 B 8 15.9 143
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Fluke Fluke   [s 3] 1640/11 C 7 14.2 372
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 4] 1640/2 B 0 g 47
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-10 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 1609/1 B 3 13.3 59
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 1609/2 B 3 11.5 189
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Clerk Gothia Clerk Gothia   [v 9] 2140/5 C 6 21.9g 330
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 2660/13 A 8 17.1g 44
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-2 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 3] 2140/3 C 1 16.9 60
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-6 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 1640/8 D 6 11.6 1506
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-7 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2140/2 C 0 g 1334
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-3 Fluke Fluke   [s 3] 2140/9 D 0 16.0 1238
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-11 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 1640/3 D 5 11.3 648
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-10 Fragolini Am Fragolini Am   [s 4] 2140/2 C 0 14.8 352
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 3] 2140/5 C 2 16.6 343
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-7 Fluke Fluke   [s 3] 2140/7 D 4 15.5 591
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-2 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2140/5 D 5 14.1 486
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-12 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 3] 2140/8 D 6 17.0 450
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-7 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 1640/4 D 5 13.5 132
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 1609/2 D 0 g 157
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-10 Guinea Boko Guinea Boko   [s 6] 3160/8 D 0 16.3 732
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-8 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2140/4 C 3 15.7 281
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/3 C 1 13.6 137
2019-04-21 2019-04-21 Romme-12 Fluke Fluke   [s 3] 2160/9 B 2 18.8 153
2019-04-21 2019-04-21 Romme-4 Fragolini Am Fragolini Am   [s 4] 2160/12 B 0 15.5 86
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 6] 2140/5 C 0 13.8 81
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 4] 2140/5 C 3 14.7 170
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-2 Fluke Fluke   [s 3] 2160/6 B 7 17.3 48
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-7 Guinea Boko Guinea Boko   [s 6] 2680/9 D 3 15.7 184
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-2 Fluke Fluke   [s 3] 2140/11 C 0 17.9g 435
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-3 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2160/11 A 2 17.2 65
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-10 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 1640/8 B 0 14.1 537
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-8 Mikado Amok Mikado Amok   [v 6] 2140/1 C 4 15.6 168
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-12 Fluke Fluke   [s 3] 2140/8 C 5 18.6 175
2019-02-19 2019-02-19 Östersund-2 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 4] 2140/3 B 0 19.5 30
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2140/7 A 6 15.1 128
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-4 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 4] 2160/12 B 1 17.0 78
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Classics Never Die Classics Never Die   [v 3] 2140/3 B 0 g 60
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-8 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 3] 2140/1 D 2 20.6 38
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 6] 2660/10 B 0 16.8 64
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-10 Guinea Boko Guinea Boko   [s 6] 1640/10 C 0 19.5g 454
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-4 Snyggosåfin Snyggosåfin   [v 4] 1640/2 D 0 g 61
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-3 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/4 C 6 15.7g 465
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-3 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2140/6 C 0 15.7 561
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2160/8 C 0 15.3 391
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-2 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2660/3 D 5 16.2g 665
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-3 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2140/7 A 2 14.5 75
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Fluke Fluke   [s 4] 2160/11 B 1 16.9 26
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Fluke Fluke   [s 4] 1660/10 B 1 16.0 25
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2640/4 C 7 15.2g 85
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-6 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1660/9 B 0 18.1g 170
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 1640/5 C 1 12.4 59
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2140/10 B 7 18.8g 68
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2140/11 B 1 13.2 46
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-1 Fluke Fluke   [s 4] 2140/5 C 6 16.0 44
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-4 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2160/12 B str
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-10 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2140/8 D 7 14.4 339
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-3 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2640/7 C str
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-3 Fluke Fluke   [s 4] 2160/10 C 0 16.3 619
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-5 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 1660/12 A 7 13.7 184
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2140/2 A 0 g 210
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-2 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1660/7 C 0 20.3g 431
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 1640/1 D 4 16.1 69
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-4 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 1640/5 C 6 12.9g 113
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-3 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2660/9 D 3 14.7 571
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-7 Fluke Fluke   [s 4] 1640/7 D 0 14.6 1351
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 3180/7 D 0 14.7 1309
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 1640/10 C 6 12.4 857
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-7 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2640/7 A 2 14.6 57
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-4 Fluke Fluke   [s 4] 2140/4 D 0 16.1 762
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-3 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2640/11 B 5 15.5 195
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2640/2 D str
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2660/11 A 2 16.5 49
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2160/11 C 5 13.9 271
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-9 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 1640/6 C 3 12.4 687
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-7 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2140/7 D str
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-6 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2140/4 B 0 g 172
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 3140/2 C 0 19.5g 23
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2160/7 B 6 19.7 37
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-8 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2640/3 D 0 15.7 584
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-7 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2140/12 C 7 14.4 223
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2140/12 A 2 13.5 65
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 1640/10 D 0 12.4 875
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-2 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2140/5 D str
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2140/1 C 0 g 191
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-8 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 4] 2140/7 C 2 17.3 53
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Fluke Fluke   [s 4] 2160/11 D 0 16.9 331
2020-04-25 2020-04-25 Romme-3 Underbarosåfin Underbarosåfin   [v 3] 2140/1 C 0 g 28
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-8 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2640/10 B 4 14.1 185
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-7 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2140/2 D 4 14.9g 476
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-6 Underbarosåfin Underbarosåfin   [v 3] 2140/4 B 4 18.0g 16
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-2 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2640/4 C 3 16.2 97
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-2 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2140/5 A 1 14.7 36
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 1640/7 C 3 12.8 151
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-1 Underbarosåfin Underbarosåfin   [v 3] 2140/2 B 1 17.9g 100
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-7 Fluke Fluke   [s 4] 1640/3 C 2 14.0 50
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-6 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2640/6 B 6 15.4 107
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2160/9 B 5 14.4 277
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/3 D 4 16.2 85
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-7 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 4] 2640/6 B 0 17.5 58
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 3180/5 C str
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-5 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2140/4 D 2 15.0 512
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/5 D 4 15.0 83
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2140/11 B 3 14.6 234
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-9 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 1640/3 D 3 13.5 342
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2660/7 C 4 16.1 151
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-1 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2160/9 B 0 34.9g 758
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/7 D 5 18.1 33
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-7 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2640/6 D 2 16.7 128
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-6 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 2140/6 B 0 16.3 96
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-2 Fluke Fluke   [s 4] 2660/5 B 2 18.8 23
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-9 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 1640/6 C 4 14.8g 50
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-9 Fluke Fluke   [s 4] 1640/2 C 6 15.2 57
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-12 Slotts Leffe Slotts Leffe   [v 5] 2140/3 B 5 36.0g 89
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-4 Fragolini Am Fragolini Am   [s 5] 2140/9 B 2 15.0 41
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 7] 1640/10 A 0 13.9 179
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-5 Fluke Fluke   [s 4] 1640/4 B 1 14.2 29
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-3 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2160/9 B 2 16.1 50
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-10 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 1640/5 B 0 13.5 55
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-2 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 2] 2140/9 D 0 g 518
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-3 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 2] 2140/5 C 2 17.2 281
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-1 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 1640/7 C 0 g 51
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-1 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 2] 2140/3 C 0 23.3g 309
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-6 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/8 C 5 14.6 19
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-1 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/14 B str
2021-10-15 2021-10-15 Romme-2 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/2 C 1 13.6 17
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-7 L.G.Boko L.G.Boko   [v 3] 2140/6 D 7 17.7 31
2021-10-01 2021-10-01 Rättvik-6 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 1640/5 B 3 12.4 28
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-9 Futureosåfin Futureosåfin   [v 3] 2140/1 C 0 19.3g 335
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-1 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 2] 2140/2 C 6 16.9 211
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-6 Futureosåfin Futureosåfin   [v 3] 2140/8 C 4 18.0 131
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-1 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 1640/5 B 1 12.4 17
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/14 C 0 16.8 1028
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-3 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 1640/2 B 7 15.1 723
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-10 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 1640/12 B str
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-1 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 2] 2140/7 D 0 17.8 993
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-4 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/5 C 8 17.3 1073
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-2 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 2] 2140/3 C 4 23.9g 104
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-6 Order by Box Order by Box   [v 7] 2640/12 B 4 14.5 460
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-2 L.G.Boko L.G.Boko   [v 3] 2140/4 D 7 16.0 168
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-1 Futureosåfin Futureosåfin   [v 3] 2160/6 B 3 16.7 51
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-8 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2160/6 C 0 15.8 135
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-5 Futureosåfin Futureosåfin   [v 3] 2140/1 C 6 17.0 37
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/10 C 0 17.7 67
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-4 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/9 D 0 19.2g 727
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/2 B 1 13.7 19
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-8 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/6 D 4 13.3 156
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-5 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2160/12 A 1 15.9 84
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-2 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/6 D 4 16.8 982
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-2 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/1 C 6 16.8 621
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-7 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2160/13 B 0 g 196
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/10 B 0 12.8 163
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-2 Futureosåfin Futureosåfin   [h 3] 2140/12 C 4 16.8 145
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-8 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/6 B 1 14.3 15
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-11 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 1640/9 C 6 11.5 88
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-1 Futureosåfin Futureosåfin   [h 3] 2140/2 D 2 19.1 68
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-4 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 8] 2160/9 C 0 18.1g 125
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-5 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/8 C 4 15.0 746
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-3 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2140/5 C 7 16.3 126
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-7 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2160/13 C 7 14.3 125
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-12 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2140/3 C 5 16.0 243
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-5 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/6 D 1 12.3 104
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-2 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/6 B 7 19.9g 379
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-4 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 2140/7 B 0 17.7g 108
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-4 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2140/6 B 1 17.6 41
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-3 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2640/5 C 1 14.9 12
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-2 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/3 B 5 19.0g 56
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-9 Fragolini Am Fragolini Am   [s 6] 1640/9 C 5 13.2 89
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-8 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/7 A 1 14.6 22
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-3 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2140/1 D 4 16.2 199
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-1 Glorious Flow Glorious Flow   [s 3] 2140/2 D 3 18.3 113
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-1 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2140/4 C 3 17.9 118
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-7 L.G.Boko L.G.Boko   [h 3] 2140/3 C 0 g 102
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/13 A 1 13.9 94
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-9 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 5] 2140/11 B str
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-9 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/7 B 0 g 118
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-7 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2160/10 B str
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-1 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 6] 1640/6 C 0 14.9 78
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-5 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2160/8 C 4 15.5 616
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-8 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 6] 1640/7 D 0 12.6 229
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-4 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/1 C 1 13.8 65
2022-10-21 2022-10-21 Solvalla-4 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/5 B 0 g 387
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-4 Otroligosåfin Otroligosåfin   [v 6] 2140/8 C 8 15.6g 51
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-5 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/3 C 2 16.4 50
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-8 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2160/13 C 6 15.7 589
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-6 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2160/10 A 6 16.9 25
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-2 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/3 D 3 14.3 328
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-5 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 1640/2 D 6 13.1 240
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-2 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/8 B 8 15.2g 234
2022-09-09 2022-09-09 Solvalla-5 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/12 B 0 14.0 1555
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-5 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 1640/10 C 0 15.3g 88
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-3 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 1640/12 D str
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-9 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/4 D 3 14.3 1423
2022-08-22 2022-08-22 Dannero-1 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2640/5 C 3 16.8 221
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-2 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 1609/3 C 5 12.9 268
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-7 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 1640/8 B 6 14.0g 92
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-1 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2160/12 C 0 17.6g 313
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-6 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2660/6 B 5 16.8 109
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-11 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2160/15 C str
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-7 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 1640/6 B 3 13.4 85
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-9 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/6 D 6 15.3 848
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-8 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2660/7 B 3 17.8 17
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-6 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2140/4 C 3 16.0 127
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-2 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/8 C 8 19.1g 276
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-6 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/6 D 4 15.8 478
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-4 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2140/1 C 5 14.3 257
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-1 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/6 B 2 15.0 94
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-5 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/8 D 0 17.2g 806
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-9 Nybys Isidur Nybys Isidur   [v 4] 2160/9 B 5 19.6 83
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-5 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/2 D 5 15.2 675
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-3 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/5 D 0 g 857
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-8 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2640/5 C 4 15.9 170
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-6 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/13 A 4 15.8 99
2022-05-27 2022-05-27 Solvalla-2 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/1 C 0 15.3 242
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-12 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2640/3 D 2 16.3 221
2022-05-20 2022-05-20 Bergsåker-2 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2160/6 C 3 15.6 59
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-2 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/3 D 4 16.6 691
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-9 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2140/6 D 3 15.0 288
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-4 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/6 C 3 16.3 73
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-7 Order by Box Order by Box   [v 8] 1640/8 D 5 14.5 74
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-5 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/7 B 2 16.1 24
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-3 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/1 C 0 g 448
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-7 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2140/13 C str
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-3 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2140/3 B str
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-2 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/8 C 5 17.5 168
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-2 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/8 B str
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-5 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2140/6 D 2 15.8 397
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-4 Futureosåfin Futureosåfin   [v 4] 2640/12 B 5 17.2 94
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-6 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 1640/4 C 3 15.2 50
2022-03-02 2022-03-02 Solvalla-9 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/2 C 3 16.0 88
2022-03-02 2022-03-02 Solvalla-6 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/5 B 3 16.1 31
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-12 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/2 B 1 16.9 50
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-5 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 1640/3 C 5 15.6 135
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-2 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/2 D 4 17.3 1112
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-4 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 1640/1 C 4 14.6 69
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-1 Sparkling Night Sparkling Night   [s 3] 2140/1 B 2 18.4 69
2022-01-24 2022-01-24 Gävle-7 L.G.Boko L.G.Boko   [v 4] 2160/6 C 1 17.2 81
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-1 Megan di Quattro Megan di Quattro   [s 3] 2140/2 D 2 19.4g 154
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-2