V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


26-årige svensken Marcus Melander visar upp flera fina treåriga hingstar i USA. Hetaste hästarna i stallet är Gimpanzee och Greenshoe.Med ..


26-årige svensken Marcus Melander visar upp flera fina treåriga hingstar i USA.
Hetaste hästarna i stallet är Gimpanzee och Greenshoe.
Med övervikt för den senare handlar det om landets bästa treåringar som spås spela huvudroller i världens största unghästlopp, Hambletonian, lördagen 3 augusti.
Gimpanzee var i en klass för sig natten mot onsdagen i ett försök av New York Sire Stakes.
Brian Sears körde till täten och lät Gimpanzee sticka undan till seger med många längder på tiden 1.11,5 över 1609 meter auto på 800-metersbanan Yonkers Raceway.
Elfte raka för löftet som ägs av svenskstallen Stall Courant och SRF Stable.
På lördag är Marcus Melander i hetluften igen. Stallets Greenshoe och Green Manalishi startar då i finalen av treåringsloppet Earl Beal Jr Memorial över 1609 meter på Pocono Downs i Pennsylvania. Förstapriset där är cirka 2,2 miljoner kronor.

Kanal 75


37-årige Ville Karhulahti flyttade från Finland för drygt 15 år sedan för att jobba hos Kari Lähdekorpi i Halmstad.Hos Läh..


37-årige Ville Karhulahti flyttade från Finland för drygt 15 år sedan för att jobba hos Kari Lähdekorpi i Halmstad.
Hos Lähdekorpi blev han kvar i drygt fem år innan flyttlasset gick till Stockholm och anställningar hos Rainer Björkroth och Petri Salmela.
Efter en tid hörde Stig H Johansson av sig om en tjänst som försteman och det är i rollen som presstalesman i det stallet Ville Karhulahti blev ett namn i lite bredare kretsar.
I fjol somras startade Ville Karhulahti eget som tränare. Efter knappt ett år på Solvalla har finländaren bestämt sig för att satsa på Axevalla.

”Fullt ös direkt”
I början på augusti startar han sin verksamhet på Bjertorps Travcamp utanför Kvänum.
- När jag kom till Sverige och började hos Kari Lähdekorpi var vi på Axevalla och tävlade nästan varje vecka och jag har alltid gillat att komma dit. När jag nu fick chansen att träna på Bjertorps fina anläggning så kändes det helt rätt att flytta på sig. Vi kommer att flytta ner verksamheten i slutet av juli och börjar med 20-25 hästar men redan fram emot hösten kommer det in många ettåringar så det blir fullt ös direkt, säger Ville Karhulahti till axevalla.se.

Kanal 75


Solvalla-tränaren firar väldigt stora framgångar i unghästloppen varje år och plockar ständigt fram nya stjärnor som tillh&..


Solvalla-tränaren firar väldigt stora framgångar i unghästloppen varje år och plockar ständigt fram nya stjärnor som tillhör kulltoppen. Han har vunnit alla de klassiska loppen flera gånger om såsom Kriteriet, Derbyt och Svensk Uppfödningslöpning.
Och så framförallt E3.
Undertecknad har gjort en mängd intervjuer inför E3-finalerna med Svante Båth genom åren. Det känns nästan som att man bara behöver byta ut hästnamnen och öka siffran vad det gäller antalet E3-segrar, så vips har man en ny artikel inför den stundande finalhelgen.
Eller som Båth själv skojar.
- Du behöver väl bara trycka på ”Control och C” på ditt tangentbord. Kopiera och sedan klistra in texten från i fjol, säger Svante Båth med ett skratt.

”Är en otroligt svår men kul hobby”
I fjol vann Båth dubbla E3-finaler genom Attraversiamo och No Matter. Året innan dess blev det tre segrar genom Coin Perdu, Calamara’s Girl och Capitol Hill. Tidigare år har det blivit segrar med topphästar som Malabar Circle Ås, Staro Showbiz, Luxury Ås, Kung Lavec och Labero Broline. Det är med andra ord tämligen välkänt att Båths koncept är uppbyggt på unghästar och han har tidigare uttalat sig att han är vass på att handla rätt hästar.
- Det är ett intresse jag har att åka runt och kolla exteriör och härstamning gentemot priset på hästen. Det gäller att försöka köpa så rätt som möjligt och det är otroligt svårt men samtidigt en väldigt kul hobby, säger Svante Båth.
Och tillägger:
- Sedan är det tacksamt att jag har hästägare som låter mig köpa hästar och att jag har duktiga hästskötare som hjälper till och tar hand om och formar dem på bästa sätt. För mig som tränare gäller det att köra in så mycket pengar som möjligt på varje hästs potential. Då känns det förstås jättebra att vi har lyckats så pass bra som vi har gjort.

”Då får man nog leta efter ett annat jobb”
Han är återigen den tränare som är mest i fokus inför lördagens E3-finaler i Eskilstuna. Båth har tre hästar inkvalade i den öppna klassen och dessa är Bythebook och Global Adventure, som båda vann sina uttagningslopp, samt Alien Kronos som blev fyra i sitt försök. Båth har tidigare sagt att det är med skräckblandad förtjusning som han har sina stjärnor med i årgångsloppen.
- Man är ju så engagerad och vill att det ska gå bra för alla sina hästägare. Den dagen man inte blir det så får man nog leta efter ett annat jobb. Det är ju det som är tjusningen men samtidigt är det nästan som en hatkärlek de här stora loppen.
- För oss som håller på med unghästar så går man ju bara och längtar till våren och sommaren och alla de här loppen när det är vinter. När de sedan kommer så är det nästan så att man undrar varför man håller på med det här. Samtidigt som det är fruktansvärt roligt så är det en väldig press också, säger Båth.

”Första barfota runt om Bythebook”

Vad kan du berätta om lördagens E3-finalister i Eskilstuna? Vi börjar med Bythebook som har spår två bakom bilen och körs av Erik Adielsson. Han vann Svensk Uppfödningslöpning i fjol då han löpte dött lopp med Belker. Kan han stå som ensam vinnare nu efter E3-finalen?
- Bythebook (V75-6)
är otroligt samarbetsvillig och en väldigt lätt häst att ha att göra med. Han gör allting rätt hela tiden och är en riktig ordningsman i klassen. Det går inte att vara besviken på en sådan häst som när han förlorade från ledningen näst senast under elitloppshelgen. Man trodde inte att han skulle förlora men han gick en vråltid och fick stryk av en för dagen väldigt bra häst.
- Senast var det mer fart på grejerna men det fanns också i planen att han skulle vara mer toppad inför försöket till E3. Han känns fin efteråt och förhoppningsvis gör han en minst lika bra prestation i finalen. Den här gången kör vi barfota runt om för första gången. Det blir även jänkarvagn som han gick med för första gången senast.

”Adventure är mer explosionsartad”

Vad säger du om Global Adventure som har tagit nio segrar på tio starter? Han har bricka tre bakom bilen och körs av Ulf Ohlsson.
- Global Adventure (V75-6)
är lite mer explosionsartad än Bythebook i det avseendet att skulle båda två ha en bra dag så tror jag att Adventure slår Bythebook. Men möts de tio gånger så är det mycket möjligt att Bythebook har en liten fördel.
- Det låter nästan hemskt att säga det när han bara har förlorat ett lopp (galopp i Svensk Uppfödningslöpning), men det känns som att det här kan gå åt helsike när man kör honom. Vi behåller fortsatt skorna på men däremot kommer vi att värma i en jänkarvagn så får vi se om det blir så till loppet för första gången.

”Han såg kusligt bra ut i försöket”

Och till sist har du även med Alien Kronos som tog sig vidare till finalen via en fjärdeplats i försöket. Han startar nu från spår tolv med Markus B Svedberg i sulkyn. Möjligheterna där?
- Alien Kronos (V75-6)
är en liten grovarbetare som jobbar lite underifrån. Jag tyckte att vi hade ordning på grejerna och hade toppat honom till Breeders Course under elitloppshelgen men då fallerade han litegrann i aktionen. Han gjorde ett rätt så bra kval även om man inte förstår det från sidan. Men det var bara ledaren, rygg på ledaren och den utvändigt om ledaren som var före honom i mål. Nu blir det troligen barfota runt om för första gången men det måste till överpace för att han ska kunna komma in i matchen till slut.
Vem har bästa chansen av dina hästar?
- Jag kan inte hålla isär dem. Det är ett otroligt jämnt lopp med flera väldigt värdiga motståndare. Den som såg kusligt bra ut i försöket var Aetos Kronos som skar mållinjen med mycket krafter kvar. Jag kan inte på rak arm säga vem som vinner. Det finns fem hästar som höjer sig lite över de andra och mina finns med bland dessa, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


VM-loppet avgörs på Yonkers 800-metersbana i New York den 12 oktober. Det är hela en miljon dollar ligger i potten och vinnaren tar hem 500 000 ..


VM-loppet avgörs på Yonkers 800-metersbana i New York den 12 oktober. Det är hela en miljon dollar ligger i potten och vinnaren tar hem 500 000 dollar.
En häst som siktas mot VM-loppet är den franske världsstjärnan Aubrion du Gers. Det avslöjar hästens tränare Jean-Michel Bazire för tidningen Paris-Turf. Bazire säger även att det blir han själv som kommer att köra hästen.
Aubrion du Gers slutade tvåa i Elitloppet efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Han kom till Sverige och Solvalla med 15 raka segrar i bagaget. Valacken har tagit 46 segrar på 72 starter i karriären och tjänat drygt 2,5 miljoner euro.
I fjol vanns VM-loppet av Marcus Melander-tränade Cruzado dela Noche och Brian Sears.
Jean-Michel Bazire berättar vidare för Paris-Turf att elitloppshästen Looking Superb tar ett uppehåll efter andraplatsen bakom Bold Eagle i Prix Rene Balliere. Nästa stora uppgift blir i finalen i Masters du Trot på Vincennes den 7 september.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jonathan Carré krönte montékarriären i Sverige i maj med segern i Montéeliten under elitloppshelgen på Solvalla med nio&ari..


Jonathan Carré krönte montékarriären i Sverige i maj med segern i Montéeliten under elitloppshelgen på Solvalla med nioårige valacken Aigle Jenilou.
Holländske tränaren Henk Grift hade just fått överta träningen av den franske montéspecialisten för en satsning över sommaren.
Och det blev alltså full pott direkt.
32-årige Jonathan Carré har jobbat som professionell montéjockey i Frankrike och flyttade till Sverige och Umeå i Västerbotten för tre år sedan.
Segern på Solvalla var fransmannens största i karriären.
På torsdag var det läge att fylla på med ytterligare en stor seger, den i finalen av Nordic Monté Trophy på Åbytravet.
Men en miss i propositionerna har nu gjort att hästen strukits ur loppet. En rad om att en inbjudan, ett wild card, skulle delas ut saknades helt enkelt i det skrivna.
- Både tränaren och Jonathan är jättebesvikna över att ett litet fel ställer till det för Aigle Jenilou som hade fått ett perfekt spår och dessutom skulle få tävla över 2140 meter, en distans som passar hästen mycket bättre än kort, säger Constanza Flores, sambo med Jonathan Carré och den som lockade fransmannen till Sverige.

Släktträff i Lycksele
Constanza Flores hade jobbat som hästskötare i Frankrike i tolv år när hon kände att det var dags att flytta hem för att bilda familj.
Paret driver ett litet amatörstall i Umeå tillsammans och Jonathan Carré varvar med att vara hyr-jockey inom montén. Barnen Leo, 4, och Sofia 10 månader var med i vinnarcirkeln under elitloppssöndagen.
På fredag bär det av till Lycksele för den första av tre tävlingsdagar på den lilla landsortsbanan i sommar. Constanza Flores är uppvuxen i Lycksele och passar på att hälsa på mamma och övrig släkt och vänner.
- Vi ska starta några av våra hästar i Lycksele är det meningen. Jonathan tävlar gärna i Lycksele och det är ju lika mycket en rolig grej för min skull att komma hem. Men det är klart att han hade velat vara på Åby också kvällen innan. Han åker och rider direkt han får chansen. Att resa är inget bekymmer för honom, säger Constanza Flores.

1-1 i inbördes möten
I lopp 9 på fredag rider Carré franskfödde Destin du Bosquet som han själv tränar och tävlar om 20 000 kronor i förstapris i Lyckseletravets montékamp. Jonathan Carré kör även ett sulkylopp under kvällen.
Någon resa till västkusten på torsdagen blir det alltså inte. I finalen av Åby Nordic Monté Trophy slipper titelförsvaren Be Mine de Houelle motstånd av nioårige valacken Aigle Jenilou som slog sin landsman på Solvalla och förlorade mot Be Mine de Houelle i ett lopp i Oslo i den senaste starten.
- Det står 1-1 i segrar mellan hästarna och det hade varit kul att se hur det hade gått. Henrik Grift hade kunnat välja att starta i Frankrike i stället i helgen och är besviken eftersom han hade räknat med loppet på Åby. Vi får se om Jonathan får chansen att rida den här hästen fler gånger, säger Constanza Flores.

Åby tar på sig missen
Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen tar på sig missen och beklagar strykningen.
- Felet är helt och hållet mitt. Förra året hade vi regler som stod i propositionen om att vi hade möjligheter att dela ut wild cards. I mitt huvud var det så även i år och jag har uttalat mig överallt om att jag bjöd in Henrik Grifts häst efter loppet på Solvalla. Men det stod inte något om wild card i propositionen och det är där jag har missat i år, säger Jon Walter Pedersen.
Eftersom stöd saknas för en inbjudan - skrivet svart på vitt – kan inte Svensk Travsport ge vinnaren av Montéeliten tillåtelse att starta.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sprintermästaremeetinget närmar på Halmstadtravet och under måndagskvällen kördes uttagningslopp till Stosprintern. Finalen k&ou..


Sprintermästaremeetinget närmar på Halmstadtravet och under måndagskvällen kördes uttagningslopp till Stosprintern. Finalen körs nästkommande lördag med 800 000 kronor i förstapris.
Det bjöds på en del överraskande vinnare i kvalen och den största skrällen stod Miss Golden Wine för tillsammans med Tommy Karlstedt. Det fyraåriga stoet blixtrade direkt till ledningen och skuggades in på upploppet av favoriten Fast Moving Cash som fått en fin resa i andra par utvändigt. Men hon kunde aldrig gå i riktig närkamp och Miss Golden Wine höll undan till en lätt seger före No Matter som slutade tvåa och trea blev Fast Moving Cash.
– Det var första gången vi tryckte av henne från start och hon svarade bra på det. Sedan blåste hon till riktigt efter hundra meter när jag lade i överväxeln. Vi hade lättat henne i balansen och ryckt bakskorna och hon har blivit kvickare, sa Tommy Karlstedt.

Zeta Wise As slog av storfavoriten
I de andra uttagningsloppet fick storfavoriten Felicity Shagwell sträcka vapen till slut från ledningen mot Zeta Wise As som smugit med i ryggen hela vägen och avgjort kort före mål.
- Hon är otroligt kvick i benen och det här var vår plan A, sa segerkusken Kevin Oscarsson om hästen som tränas av Fredrik Linder.
Daniel Wäjersten gör sitt bästa år hittills och han tränar vinnaren i det tredje uttagningsloppet, Global Well Off, som kördes till seger av Björn Goop. Segerreceptet var en klassisk spets och slut och en fin framgång för Bergsåkers-tränaren.

”Maggie Cash var klart mycket bättre”
Jerry Riordan vann Stosprintern som tränare i fjol med Vamp Kronos och han gjorde det även 2016 med Treasure Kronos. Nu fick Halmstadtränaren med en häst även i årets upplaga när Carl Johan Jepson kvalade in Maggie Cash. Efter en vass slutspurt fångade hon in ledande Aleppo Pine och en bra avslutande Funny Chenal den sista biten.
– Hon gick utan skor för första gången i dag och kändes inte helt stabil. Det kan vara lurigt med spår tre när hon inte kan öppna så bra så vi fick ta det lugnt och hon fick trava in sig. Men det kändes bra under vägen och lär nog gå så här igen i finalen för hon var klart mycket bättre. Jag hade på känn att den här balansen skulle passa henne och det var kul att jag fick chansen igen trots att jag misslyckats med henne tidigare, sa Carl Johan Jepson.

Devil Sound vann genrepet
Det kördes även ett genrep inför Sprintermästaren som inledde V64-omgången. Där blev det en övertygande seger för Devil Sound, som ledde runt om för sin tränare Anders Zackrisson. Segertiden blev 1.11,0/1609a och segern blev säker före Zabul Fi. Storfavoriten Betting Gangster blev trea efter att ha haft positionsstrul och blivit störd i början och han fick sedan trava först i andraspår utan rygg.

Stosprintern 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare
1) Miss Golden Wine – Tommy Karlstedt
2) Zeta Wise As – Fredrik Linder
3) Maggie Cash – Jerry Riordan
4) No Matter – Svante Båth
5) Dallas As – Robert Bergh
6) Fanny Chenal – Björn Goop
7) Fast Moving Cash – Daniel Redén
8) Aleppo Pine – Roger Walmann
9) Global Well Off – Daniel Wäjersten
10) Felicity Shagwell – André Eklundh

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 5] 1640/9 6 27.0 48
2015-11-06 2015-11-06 Romme-7 Alfie Alfie   [s 5] 2160/7 3 26.5 71
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Alfie Alfie   [s 6] 2180/7 A 0 32.3g 217
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-10 Alfie Alfie   [s 6] 2160/3 C str
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Alf Ann Alf Ann   [s 5] 2140/4 A str
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Alfie Alfie   [s 6] 2160/3 C 2 26.3 163
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Alfie Alfie   [s 6] 2660/5 C 4 27.0 171
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-10 Alfie Alfie   [s 6] 2160/3 C 4 24.8 203
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-12 Alfie Alfie   [s 6] 2140/2 C 3 25.0 124
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Alfie Alfie   [s 6] 1640/1 C 2 24.1 119
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-7 Alfie Alfie   [s 6] 2160/10 C str
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Alfie Alfie   [s 6] 1660/6 B 0 26.6 193
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Alf Ann Alf Ann   [s 5] 2200/13 C 0 28.6 898
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-8 Alfie Alfie   [s 6] 2140/10 D 4 25.5 710
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Alfie Alfie   [s 6] 2140/6 D 0 26.1 403
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Kut Melvin Kut Melvin   [h 4] 2160/8 D 5 37.5g 301
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Alfie Alfie   [s 6] 1640/3 C 2 25.2 214
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Alfie Alfie   [s 6] 2140/2 C 5 26.7g 91
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Alfie Alfie   [s 6] 2160/15 D str
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2640/5 A 4 31.7 55
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/12 D 0 g 90
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Alfie Alfie   [s 7] 2160/4 C 5 24.7 142
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/12 C 7 29.8 178
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Alfie Alfie   [s 7] 1640/9 C 1 24.8 113
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-8 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2640/10 A 0 g 63
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2640/2 D 3 30.5 328
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Alfie Alfie   [s 7] 1660/4 B 2 24.3 33
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Alfie Alfie   [s 7] 2140/1 C 1 25.5 38
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-5 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/4 D 0 30.7 241
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/2 D 0 30.2 453
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-4 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2180/12 A str
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-11 Alfie Alfie   [s 7] 2160/5 B 1 25.0 73
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 1640/9 A 0 30.1g 54
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/8 A 1 30.1g 33
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/6 D 0 30.1 253
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-10 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2640/9 A 4 32.3g 62
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/8 C str
2017-08-18 2017-08-18 Romme-6 Alfie Alfie   [s 7] 2140/1 C 1 25.3 20
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-7 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 1640/4 D 5 27.1 208
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2140/5 A 0 g 113
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Alfie Alfie   [s 7] 2180/4 C 4 25.7 41
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2180/11 B 5 29.7g 28
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2180/13 A 0 g 37
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/7 C 2 29.4 114
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/3 C 0 145
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-6 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/9 B 8 29.4 39
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/13 C 0 g 103
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Alfie Alfie   [s 7] 2140/5 C 3 26.4g 226
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-10 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/5 B str
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2120/7 B 4 32.8g 32
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/5 A 5 28.7 93
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Alfie Alfie   [s 7] 1640/2 B 5 24.7g 23
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 1660/14 B 1 32.5g 25
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/12 B 1 32.9 46
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-1 Alfie Alfie   [s 7] 2140/1 B 1 27.1 40
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2140/7 C 1 33.8g 254
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Alfie Alfie   [s 7] 2180/7 B 1 25.4 94
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-7 Alfie Alfie   [s 7] 2140/5 C 6 29.6 188
2017-03-24 2017-03-24 Romme-8 Alfie Alfie   [s 7] 2140/12 C 4 25.8 663
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-8 Alfie Alfie   [s 7] 2140/5 C 5 27.5g 312
2018-12-29 2018-12-29 Romme-2 Alfie Alfie   [s 8] 1640/1 C 4 26.0 46
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/9 D 8 29.4g 55
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-5 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/2 C 2 30.7 107
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/9 B 7 30.9g 163
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-6 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2640/6 D 0 366
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/12 A 0 g 68
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/8 D 0 30.5g 101
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-5 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/8 D 0 g 157
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 1640/9 D 5 29.0g 71
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 6] 1640/1 D 2 13.3 247
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 8] 2140/13 C str
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-4 Alfie Alfie   [s 8] 1640/6 C 5 22.6g 442
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Alfie Alfie   [s 8] 2140/2 B 0 25.0 109
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-5 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 1640/12 A 5 28.8 108
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-4 Alfie Alfie   [s 8] 2180/8 B 6 26.3 177
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/2 C 0 29.8g 118
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/15 A 0 g 106
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Alfie Alfie   [s 8] 2140/7 C 0 25.0 140
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-4 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/8 A 0 g 28
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/5 C 2 29.2g 171
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/3 C 0 g 35
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/3 C 6 32.6 26
2018-04-01 2018-04-01 Romme-2 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2140/5 D 0 31.0 1038
2018-04-01 2018-04-01 Romme-5 Alfie Alfie   [s 8] 2160/5 D 6 25.5g 497
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/6 B 0 g 57
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-7 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2160/8 C 0 g 66
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Alfie Alfie   [s 8] 2140/1 A 0 24.7 124
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/15 A 1 30.4 87
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 8] 2140/1 B 2 26.4 23
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/13 B 2 31.6 84
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Alfie Alfie   [s 8] 1640/2 C 2 23.9 104
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/9 B 0 g 95
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Alfie Alfie   [s 8] 2140/1 C 1 26.6 56
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/13 A 0 32.9g 86
2018-01-12 2018-01-12 Romme-2 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2140/11 D str
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Alfie Alfie   [s 8] 2640/7 B 7 26.9 131
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Alfa Linus Alfa Linus   [h 3] 1640/4 A str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Alf Ann Alf Ann   [s 8] 1660/9 D str
2019-06-14 2019-06-14 Romme-1 Alfa Lina Alfa Lina   [s 3] 2140/2 B 1 29.6 40
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Alfa Linus Alfa Linus   [h 3] 2160/7 A 0 39.8 36
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Alfie Alfie   [s 9] 2180/8 C 4 24.4 291
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-5 Alfa Linus Alfa Linus   [h 3] 2140/7 D 4 32.5g 411
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2680/10 C 0 29.2g 781
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-2 Alfie Alfie   [s 9] 2200/12 B 0 25.2 1000
2019-05-17 2019-05-17 Romme-1 Alfa Lina Alfa Lina   [s 3] 1660/8 A 2 28.5 165
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-1 Mustang Mustang   [v 3] 2140/5 C 6 33.9g 643
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-1 Alfa Lina Alfa Lina   [s 3] 2140/1 C 0 g 130
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-1 Mustang Mustang   [v 3] 1640/5 C 0 g 179
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-1 Alfa Lina Alfa Lina   [s 3] 2140/1 C 2 33.8g 97
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-3 Alfie Alfie   [s 9] 2140/8 C 0 27.8 824
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2140/3 C 0 g 459
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-5 Mustang Mustang   [v 3] 1640/6 D 5 35.9g 311
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-1 Mustang Mustang   [v 3] 2160/8 D 0 g 93
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Alfie Alfie   [s 9] 2140/1 B str
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2160/10 B str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2160/10 C 0 29.8g 196
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-8 Alfie Alfie   [s 9] 2140/3 C 0 27.0 281
2019-01-11 2019-01-11 Romme-4 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2140/4 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se