V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I fjol stångades Evaluate i den nordamerikanska kulltoppen. I år är det hans kullkamrater i Sverige som ska få mäta krafterna med ho..


I fjol stångades Evaluate i den nordamerikanska kulltoppen. I år är det hans kullkamrater i Sverige som ska få mäta krafterna med honom. Och han ser ut att bli en tuff motståndare. Att han ställdes mot äldre hästar när han nu gjorde Sverigedebut på Solvalla hade ingen betydelse. Stefan Melander vred på från andra par utvändigt i slutkurvan och Evaluate avväpnade motståndet på klasshästens vis och gick undan till överlägsen seger.
- Han är otroligt läcker alltså. Det är svårt att säga när man sitter hemma och kör men han har verkligen en otrolig uppfattning, sa Stefan Melander som har satt upp Konungens Pokal på Åby i maj som det första stora målet för hästen.
- Vår träning är sådan att han kommer bli bättre med det här loppet. Vi får se men det blir en spännande fortsättning. Vi ska satsa på Konungens Pokal och jag hoppas kunna ge honom ett lopp till innan det, sa Melander.
Segern var Evaluates 5:e i 20:e starten och segertiden skrevs till 1.12,8 över 2 140 meter med autostart. Förstapriset uppgick till 100 000 kronor och totalt har hingsten tjänat 2,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla-tränaren drog igång som proffs den 1 augusti i fjol efter att ha varit försteman hos Stig H Johansson i flera år. Han har sakta m..


Solvalla-tränaren drog igång som proffs den 1 augusti i fjol efter att ha varit försteman hos Stig H Johansson i flera år. Han har sakta men säkert byggt upp sitt stall som i dag består av 34 hästar på Julmyra i Heby. Då merparten har varit unghästar har Budets Lasse varit en av få starthästar. Han tränades tidigare av Svend Dyhrberg i Halmstad men kom till Karhulahti efter att denne köpt hästen i augusti i fjol. Budets Lasse har tagit fyra segrar på åtta starter varav två av dem i V75. Han var även tvåa i finalen annandag jul och har sprungit in 435 000 kronor sedan han började starta i sin nya regi i oktober i fjol. Snacka om förvandlingsnummer och en fin reklampelare för den färske proffstränaren.
- Han har verkligen gått jättebra. Hästen var ute på annons men eftersom jag körde honom som treåring så ringde ägarna upp mig och frågade om jag ville köpa honom. Sedan sålde jag vidare till några killar och har bara kvar en liten del själv. Jag sa till grabbarna att det här kan vara en häst som kan vinna på Solvalla. Det blev lite bättre än så, säger Ville Karhulahti med ett skratt.
- Det är en okomplicerad häst som är lättplacerad, startsnabb och travsäker. Han har utvecklats hela tiden och tjänat snabba pengar men det känns som att han bara fortsätter att utvecklas. Det är kul för ägarna och roligt för mig också då jag inte haft så många starthästar tidigare.

”Känns rappare - kommer vara ännu bättre nu”
I senaste starten vann Budets Lasse i V75 på Bergsåker efter ledning hela vägen. Gången innan dess satt han fast med krafter kvar i V75 på Solvalla. Nu är det dags för en ny start och det sker i den andra V86-avdelningen. Budets Lasse har spår nio över distansen 2640 meter och det här blir en genomkörare inför V75-finalerna om tio dagar.
- Budets Lasse (V86-2) var bra senast även om han var lite småtrög. Han hade inte startat på en månad så det kanske var därför. Nu är det återigen en månad mellan starterna men jag tror att han ska vara ännu bättre än senast. Hästen känns nämligen lite rappare i jobben och är mer på tårna än tidigare, säger Ville Karhulahti.
- Jag är nöjd att det blev så lite anmält eftersom det är en Spårtrappa. Han kunde ha fått spår 13, 14 eller 15 istället. Nu blev det bara nio hästar så det är perfekt. Han måste ha chans igen och jag tycker att han är en av de som kan vinna.
Vad blir det för ändringar i balans och utrustning?
- Nu blir det barfota runt om, och så har han inte gått sedan han vann på Solvalla i november på 1.14,9. Som han kändes då är det bästa jag har känt hästen. Vi kommer även att värma honom med helstängt huvudlag och i jänkarvagn. Funkar det bra blir det så i loppet.
- Det är final om tio dagar men jag vill testa det redan nu och vill att hästen ska få en rejäl genomkörare vilket han kommer att svara bra på till finalen.

Intressant nyförvärv

Du har ytterligare en häst till start på V86, Editor i den sjätte avdelningen, som gör första starten i din regi. Chanserna där?
- Editor (V86-6)
har jag inte haft så länge och han kom i ett fint skick till mig. Vi har bara tränat på och startar nu så får vi se var han står någonstans. Jag har sett honom tävla och det är en stark och rejäl häst och han har skött träningen bra. Det är en trevlig häst som har gått bra tidigare men han är lite svårbedömd så här i första starten för mig. Han möter en riktigt bra häst i Minnestads El Paso men lite platchans tycker jag att han ska ha. Han har inte tillräckligt med hovar för barfota och därför blir det skor runt om. Han ska gå med norskt huvudlag, men det har gjort flera gånger tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Aubrion du Gers brukar kallas världens bästa valack men frågan är om han inte är världens bästa travhäst. Som valack &a..


Aubrion du Gers brukar kallas världens bästa valack men frågan är om han inte är världens bästa travhäst. Som valack är han utestängt från många stora lopp i hemlandet men nioåringen har flera gånger mött och slagit den franska eliten. Just nu ståtar han med tolv raka segrar och han har vunnit 19 av sina 20 senaste starter.
- Jag tror faktiskt att han är en mycket bättre häst än både l’Amiral Mauzun och Exploit Caf som har vunnit Elitloppet förut, sa Kristin Riise Ödegård, reporter på franska travkanalen Equidia, i Solvallas sändning.
Totalt har Aubrion du Gers vunnit 42 av 66 lopp, sprungit rekordet 1.10,5 och tjänat 22,5 miljoner kronor. Han ska prova elitloppsdistansen 1 609 meter för första gången i slutet av april och i Elitloppet ska han köras av Joseph Verbeeck. 
 
Klara för Elitloppet 2019:
Aubrion du Gers
Dijon
Propulsion
Readly Express

Ola Johansson, Kanal 75


Lionel N.O. (V75-6) har tillhört världseliten i flera år. Bland den nioårige fuxens storloppstriumfer finns Olympiatravet, Prix de Paris o..


Lionel N.O. (V75-6) har tillhört världseliten i flera år. Bland den nioårige fuxens storloppstriumfer finns Olympiatravet, Prix de Paris och Prix de l’Atlantique. Han har gjort fyra starter i Prix d’Amerique, där han som bäst slutat trea, och i fjol vann han ett försök i Elitloppet innan han senare under säsongen åkte till USA och inkasserade sin hittills största prischeck som tvåa i VM-loppet. Solvallas Daniel Redén har tränat hästen de senaste åren men Göran Antonsen har suttit i tävlingssulkyn i stort sett hela tiden. Sedan januari har han även skött träningen.
- Det känns väldigt skönt att ha honom hemma igen. Han har inte stått hos mig sedan han åkte till Frankrike i början av femåringssäsongen, säger Göran Antonsen.
Varför valde du att ta hem honom igen?
- Jag tänkte att det här nog är sista säsongen och då vill jag träna honom själv. Han ska börja med lite avel också och vi har en avelsstation bara någon kilometer från gården.

Snart i aveln
Så nu är det både avel och träning som gäller?
- Han har inte börjat med aveln än utan bara testat den berömda bocken och det har fungerat fint.
En del tränare pratar om svårigheter med att kombinera avel med träning och tävling. Kan det bli ett problem senare i vår?
- Det där är väldigt individuellt. Till exempel hade Per Oleg Midtfjelds Cromwell sin absolut bästa säsong när han kombinerade avel och tävling. Och Lionel var väldigt lugn och sansad när vi var på avelsstationen så det ska inte vara någon fara.
Hur många ston ska Lionel betäcka i år?
- Vi hoppas börja med mellan 40 och 60 ston i år och så kör vi på för fullt från 2020.

”Väldigt, väldigt fin”
Hur ser planen för tävlingssäsongen ut?
- Det finns ingen. Vi tar det här som en bonussäsong och han får bestämma helt själv. Allt beror på hur han presterar. Om han är lika fin som tidigare och fortsätter tycka att det är kul får han fortsätta.
Men exempelvis Elitloppet och Oslo Grand Prix måste finnas i tankarna?
- Självfallet finns såna lopp med i tankarna och inget skulle vara roligare än att få vara med på Solvalla och i Oslo igen. Men vi lägger inte upp någon direkt plan utan får ta ett lopp i taget och bestämma hur vi gör under vägen.
Hur känns han i träningen?
- Jäkligt fin! När man kör honom känner man med en gång att det är något speciellt och han har löst träningen väldigt enkelt och sett väldigt fin ut. Han är glad, spänstig och taggad.
Har han fått något snabbare jobb på banan?
- Jag körde 1 600 meter med honom på Momarken i lördags. Det var skitig bana, två-tre sekunder tung, och han joggade 1.18 med full spänst. Han var väldigt, väldigt fin och det var då jag bestämde mig för att anmäla honom till loppet på lördag. Han är klar för att tävla!

Segerförhopningar trots svåra förutsättningar
Hur ser du på lördagens lopp?
- Det är ett fint lopp med många bra sprinters och han är lite bortlottad (spår 9) i förhållande till Pastore Bob (spår 4). Jag hade varit mer segerviss om det hade varit 2 100 meter men nu är det kortlopp och det kan hända att vi hamnar för långt bak och inte hinner ikapp. Fördelen är att upploppet på Momarken är väldigt långt och sitter vi inom skotthåll kommer han avsluta väldigt fort. Jag har segerförhoppningar men han är nog mer ett platsbud än en tipsetta.
Hur ska han gå utrustad?
- Det blir fyra aluminiumskor och fasta skygglappar. Det har han bara gått med en gång förut och det var i Elitloppet. Och så blir det vanlig vagn. På Momarken är det inte så lätt att gå i tredjespår i slutkurvan med amerikavagn.
Vad säger du till V75-spelarna?
- Utan att nonchalera någon av de andra tycker jag på förhand att det står mellan min och Untersteiners häst (Pastore Bob), med lite fördel den med tanke på att han har lopp i kroppen och bättre spår.
Hur kul ska det bli att få visa upp Lionel för hemmapubliken på Momarken?
- Han har bara tävlat där två gånger och senast var för nästan fem år sedan. Vi har tänkt på att vi vill starta honom hemma men vi har inte fått det att passa. Men nu är vi där och jag hoppas att det kommer mycket folk. Det ska bli sol också så jag hoppas att många kommer och kollar.

Skoryck stort plus
Vilka förhoppningar har du på Tripsson Ö.K. (V75-4) i kallblodsloppet?
- Han tränar väldigt fint. Han har fått börja gå intervaller med varmbloden och svarat väldigt bra på det. Han står perfekt inne i loppet och nu planerar vi att ta av honom bakskorna. Det är ett stort plus för honom. Han möter tuffa konkurrenter men är tuff själv också. Någon het segerkandidat är han väl inte men jag hoppas att han är med bland de fyra-fem främsta och han ska med på kupongen om man garderar storfavoriten (Roli Eld).

Ola Johansson, Kanal 75


FaktaCash Crowe, sto, 6 år Starter: 15Segrar: 11Rekord: 1.11,6/2140aIntjänat: 3 945 385 kronorHemmabana: HalmstadPresen..


Fakta
Cash Crowe
, sto, 6 år 
Starter: 15
Segrar: 11
Rekord: 1.11,6/2140a
Intjänat: 3 945 385 kronor
Hemmabana: Halmstad

Presentation: 
Vann Drottning Silvias Pokal i imponerande stil som fyraåring på nytt banrekord. Hon galopperade som storfavorit i Stochampionatet men kom tillbaka och tog gruvlig revansch genom att vinna Derbystoet. Vann sju av nio starter som fyraåring och tjänade det året drygt 3,2 miljoner kronor. I fjol blev det bara fyra starter och en av två segrar kom i Sto-SM.

Tränaren Petri Puro svarar:

Hur känns hästen för dagen?
- Hon har varit hemma hos mig en månad efter konvalescenttiden och vattenträningen. Hon opererades i sina framknän i december. Det var en ganska enkel operation i Karpaltunneln där man gick in och filade bort vissa taggar. Sedan fick hon simträna under konvalescenttiden. Hon ser fin ut men har inte gått några snabbjobb ännu utan bara gått långa och lugna jobb i backen. Den här veckan är det meningen att hon ska börja gå riktiga jobb.

När startar hon nästa gång? 
- Jag tror att hon behöver två månader med snabbjobb och om allt flyter som det ska hoppas jag att hon kan göra årsdebut i slutet av maj.

Vilka förhoppningar och mål har ni inför säsongen?
- Jag hoppas att hon kan få en säsong med tio till tolv starter. Vi siktar på det i alla fall. Hon har tjänat nästan fyra miljoner och det finns begränsat med lopp för henne här hemma, om man inte ska möta eliten. Vi har ju Stoeliten men annars blir det till att möta hingstarna.
- Jag har tänkt tanken att göra som de gjorde med Darling Mearas att om hon inte räcker mot de bästa att skicka över henne till USA på sensommaren. Det finns fina stolopp med mycket pengar att köra om där borta i USA. Jag är faktiskt lite sugen på att göra det, att tävla med henne där och sedan kanske betäcka henne i USA. Men vi får se hur hon kommer igång och tävlar och hur hon räcker till här hemma först, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla och i den inledande avdelningen gör Hesiod en spännande comeback. Det är h&a..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla och i den inledande avdelningen gör Hesiod en spännande comeback. Det är hästen som skrällvann Grosser Preis von Deuschland i Hamburg i oktober förra året. Det är Tysklands största travlopp för fyraåringar och förstapriset var 750 000 kronor. Segern var en överraskning för många men inte för tränare Salmela.
- Vi hade siktat på det loppet i två månader och jag sa till Ulf Ohlsson när vi åkte ner att hästen ska ha riktig toppform nu. Jag sa till honom att han kan slå Enterprise som var en av favoriterna i loppet. Det var heller ingen slumpseger för han vann på 1.12,1 på den banan som inte är snabb, säger Petri Salmela som även är delägare i Hesiod.
- Det är en undantagshäst och han har varit bra i hela karriären men är inte på samma nivå som Makethemark. Men å andra sidan hur många är det, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men Hesiod är snäppet under och det känns som att han kommer att utvecklas ännu mer i år.
- När vi åkte till Tyskland var det några experter som tyckte att han bara är en vanlig norrlandshäst. Men han har stridit och vunnit mot en sådan som Selmer I.H. flera gånger och den hästen vann ju senare finalen i Breeders Crown och slog Perfect Spirit. Så det säger mycket om Hesiods löphuvud och kapacitet, menar Salmela.

”Haft en kanonvinter - har vaknat till”
Hesiod har inte startat sedan storsegern i Tyskland den 14 oktober. Han tog fem segrar på 15 starter i fjol och var bland de tre främsta nio gånger. Den femårige hingsten har sprungit in 1,7 miljoner kronor och Salmela har nu vintertränat honom inför några stora femåringslopp i år som är de stora målen.
- Jag ställde av honom direkt efter Tysklands-resan och han fick några veckors semester. Jag hade först tänkt att tävla lite längre men bestämde mig sedan för att spara honom för jag hoppas och tror att vi kan få njuta av honom i några år till.
Hur har han skött träningen i vinter?
- Vi har haft en kanonvinter här uppe i Boden och även om snön kom lite senare än vanligt har vi haft riktig vinterträning sedan första halvan av december. Hästen har tränat på hela vintern och känns riktigt fin. Han har fått två ganska rejäla banjobb inför årsdebuten. Först ett efter 1.26 och sedan för två veckor sedan lite rappare med 1.16 i 1600 meter. Då fick han öppna i 1.14-tempo och det känns som att han har vaknat till efteråt, säger Salmela.
- Det känns som att hästen har utvecklats över vintern och han känns mer färdig som häst nu än han gjorde året innan.

”Helt omöjligt att han har toppform”
Hesiod gör årsdebut i V86-1 från spår två bakom bilen. Distansen är 2640 meter och han körs återigen av Ulf Ohlsson. Tränare Salmela ligger lite lågt gällande vinstchansen, men säger samtidigt att man inte kan räkna bort hästen helt.
- Det är helt omöjligt att han ska ha någon toppform direkt. Det är också första gången över 2600 meter men för mig är det roligt att se hur han fungerar över distansen och jag tycker att för hästens utveckling i längre perspektiv gör de här långa loppen bara gott för hästen.
- Men han har ett bra läge och är snabb ut, det visade han i Tyskland när han tog ledningen. Jag litar på min häst att han kommer att göra en bra årsdebut och han har vunnit så många lopp att man aldrig kan räkna bort honom helt. Men jag skulle tro att hästen behöver två lopp i kroppen innan han har toppform. Sedan hur långt det räcker här är svårt att spekulera i för mig. Det här är inte säsongens viktigaste lopp.
- Jag hade gärna börjat tävla med honom på hemmaplan men det var lite dåligt med lopp i mars här uppe och därför får vi åka till Bergsåker. Går det bra här får han kanske prova i Bodens gulddivisionslopp den 31 mars och sedan är det första stora målet Umeås femåringslopp under deras V75-dag i mitten av april.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Tanken är att vi bara rycker framskorna den här gången och behåller skorna på bak med lite broddar i. Men barfota fram hjälper honom mycket. Sedan i Boden i nästa start rycker vi alla skor. Det blir Open Eye-huvudlag som vanligt och samma Multicam-vagn som tidigare. Det är samma vagn som Makethemark har tävlat med hela karriären, utom i hans två senaste starter, säger Petri Salmela.

Du har även med Chintana Bananas i den sjunde avdelningen på V86. Chanserna där?
- Chintana Bananas (V86-7) var tvåa senast och det är ett sto som gör starka och jämna prestationer. Läget är bra och det är bara att hoppas att hon kommer vettigt till. Hon är inte så snabb ut men hästen gör alltid sitt i loppen. Hon är ärlig och många gånger så är de sista fyrahundra metrarna hennes bästa bit om hon får sitt lopp i bra tempo. Nu möter hon flera hårda hästar men jag tycker inte att hon är helt borta. Hon är i alla fall en platskandidat.

Till sist; hur är läget med Makethemark och när blir det årsdebut?
- Han har tränat för fullt hela vintern och känts ruggigt fin och ser ut som en miljon i jobben. Men jag har haft några sjuka hästar i stallet utanför Stockholm där han står och även han blev hängig för två veckor sedan. Han hade feber en dag bara så det gick snabbt över och nu är han igång och tränar fullt ut igen. Han gick ett hårdare jobb i fredags och var bra i det.
- Nu väntar vi på att han ska in till Solvalla och gå två banjobb innan årsdebuten som jag har flyttat fram till april, i och med att han tappade lite när han blev sjuk. Det kan vara aktuellt med det första banjobbet om en vecka, säger Petri Salmela.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 5] 1640/9 6 27.0 48
2015-11-06 2015-11-06 Romme-7 Alfie Alfie   [s 5] 2160/7 3 26.5 71
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Alfie Alfie   [s 6] 2180/7 A 0 32.3g 217
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-10 Alfie Alfie   [s 6] 2160/3 C str
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Alf Ann Alf Ann   [s 5] 2140/4 A str
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Alfie Alfie   [s 6] 2160/3 C 2 26.3 163
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Alfie Alfie   [s 6] 2660/5 C 4 27.0 171
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-10 Alfie Alfie   [s 6] 2160/3 C 4 24.8 203
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-12 Alfie Alfie   [s 6] 2140/2 C 3 25.0 124
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Alfie Alfie   [s 6] 1640/1 C 2 24.1 119
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-7 Alfie Alfie   [s 6] 2160/10 C str
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Alfie Alfie   [s 6] 1660/6 B 0 26.6 193
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Alf Ann Alf Ann   [s 5] 2200/13 C 0 28.6 898
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-8 Alfie Alfie   [s 6] 2140/10 D 4 25.5 710
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Alfie Alfie   [s 6] 2140/6 D 0 26.1 403
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Kut Melvin Kut Melvin   [h 4] 2160/8 D 5 37.5g 301
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Alfie Alfie   [s 6] 1640/3 C 2 25.2 214
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Alfie Alfie   [s 6] 2140/2 C 5 26.7g 91
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Alfie Alfie   [s 6] 2160/15 D str
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2640/5 A 4 31.7 55
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/12 D 0 g 90
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Alfie Alfie   [s 7] 2160/4 C 5 24.7 142
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/12 C 7 29.8 178
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Alfie Alfie   [s 7] 1640/9 C 1 24.8 113
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-8 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2640/10 A 0 g 63
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2640/2 D 3 30.5 328
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Alfie Alfie   [s 7] 1660/4 B 2 24.3 33
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Alfie Alfie   [s 7] 2140/1 C 1 25.5 38
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-5 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/4 D 0 30.7 241
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/2 D 0 30.2 453
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-4 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2180/12 A str
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-11 Alfie Alfie   [s 7] 2160/5 B 1 25.0 73
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 1640/9 A 0 30.1g 54
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/8 A 1 30.1g 33
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/6 D 0 30.1 253
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-10 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2640/9 A 4 32.3g 62
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-2 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/8 C str
2017-08-18 2017-08-18 Romme-6 Alfie Alfie   [s 7] 2140/1 C 1 25.3 20
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-7 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 1640/4 D 5 27.1 208
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2140/5 A 0 g 113
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Alfie Alfie   [s 7] 2180/4 C 4 25.7 41
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2180/11 B 5 29.7g 28
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2180/13 A 0 g 37
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/7 C 2 29.4 114
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/3 C 0 145
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-6 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/9 B 8 29.4 39
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/13 C 0 g 103
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Alfie Alfie   [s 7] 2140/5 C 3 26.4g 226
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-10 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2160/5 B str
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2120/7 B 4 32.8g 32
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 Alf Ann Alf Ann   [s 6] 2140/5 A 5 28.7 93
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Alfie Alfie   [s 7] 1640/2 B 5 24.7g 23
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 1660/14 B 1 32.5g 25
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2160/12 B 1 32.9 46
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-1 Alfie Alfie   [s 7] 2140/1 B 1 27.1 40
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Kut Melvin Kut Melvin   [h 5] 2140/7 C 1 33.8g 254
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Alfie Alfie   [s 7] 2180/7 B 1 25.4 94
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-7 Alfie Alfie   [s 7] 2140/5 C 6 29.6 188
2017-03-24 2017-03-24 Romme-8 Alfie Alfie   [s 7] 2140/12 C 4 25.8 663
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-8 Alfie Alfie   [s 7] 2140/5 C 5 27.5g 312
2018-12-29 2018-12-29 Romme-2 Alfie Alfie   [s 8] 1640/1 C 4 26.0 46
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/9 D 8 29.4g 55
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-5 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/2 C 2 30.7 107
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/9 B 7 30.9g 163
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-6 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2640/6 D 0 366
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/12 A 0 g 68
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/8 D 0 30.5g 101
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-5 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/8 D 0 g 157
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 1640/9 D 5 29.0g 71
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 6] 1640/1 D 2 13.3 247
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 8] 2140/13 C str
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-4 Alfie Alfie   [s 8] 1640/6 C 5 22.6g 442
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Alfie Alfie   [s 8] 2140/2 B 0 25.0 109
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-5 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 1640/12 A 5 28.8 108
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-4 Alfie Alfie   [s 8] 2180/8 B 6 26.3 177
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/2 C 0 29.8g 118
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/15 A 0 g 106
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Alfie Alfie   [s 8] 2140/7 C 0 25.0 140
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-4 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/8 A 0 g 28
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/5 C 2 29.2g 171
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/3 C 0 g 35
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/3 C 6 32.6 26
2018-04-01 2018-04-01 Romme-2 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2140/5 D 0 31.0 1038
2018-04-01 2018-04-01 Romme-5 Alfie Alfie   [s 8] 2160/5 D 6 25.5g 497
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-6 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/6 B 0 g 57
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-7 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2160/8 C 0 g 66
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Alfie Alfie   [s 8] 2140/1 A 0 24.7 124
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/15 A 1 30.4 87
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Alfie Alfie   [s 8] 2140/1 B 2 26.4 23
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2660/13 B 2 31.6 84
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Alfie Alfie   [s 8] 1640/2 C 2 23.9 104
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2140/9 B 0 g 95
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Alfie Alfie   [s 8] 2140/1 C 1 26.6 56
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 6] 2160/13 A 0 32.9g 86
2018-01-12 2018-01-12 Romme-2 Alf Ann Alf Ann   [s 7] 2140/11 D str
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Alfie Alfie   [s 8] 2640/7 B 7 26.9 131
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Alfie Alfie   [s 9] 2140/1 B str
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-3 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2160/10 B str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2160/10 C 0 29.8g 196
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-8 Alfie Alfie   [s 9] 2140/3 C 0 27.0 281
2019-01-11 2019-01-11 Romme-4 Kut Melvin Kut Melvin   [h 7] 2140/4 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se