V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-26 2024-07-26 Eskilstuna-4 Mary Agnes Mary Agnes   [s 7] 2140/1 C
2024-07-26 2024-07-26 Eskilstuna-6 Nanna Tooma Nanna Tooma   [s 7] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Grades Roc Grades Roc   [v 9] 2180/12 5 17.9 602
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 5] 2140/11 0 20.9g 356
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 4] 2140/6 0 119
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 1640/2 0 16.5 201
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Express Dream Express Dream   [v 7] 2640/3 5 19.4 1044
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2160/13 2 17.0 98
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Must Have Must Have   [s 3] 2140/11 0 g 220
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2160/12 5 18.8g 138
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2640/7 0 18.6 598
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Thaila Thaila   [s 4] 1640/10 0 17.9 279
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2140/11 4 18.4 213
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2160/8 str
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/3 0 22.1g 138
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 4] 2140/4 str
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-5 Umpire Sund Umpire Sund   [h 7] 2160/9 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-2 Verbal Kint Verbal Kint   [h 6] 2140/11 0 14.6 295
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Mud Memory Mud Memory   [s 3] 2140/10 0 17.2 290
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Thaila Thaila   [s 4] 2140/3 0 g 347
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Smok'n Bell Smok'n Bell   [v 6] 2140/3 0 g 259
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2140/3 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Thaila Thaila   [s 4] 2140/1 5 17.0g 567
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Umpire Sund Umpire Sund   [h 7] 2660/6 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/13 A 5 21.9 35
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/10 D 5 17.0 159
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/14 B 2 17.8 195
2016-12-10 2016-12-10 Romme-6 Global Revenue Global Revenue   [s 5] 2160/15 C str
2016-12-10 2016-12-10 Romme-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/3 A 2 17.9 48
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/12 C str 131
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2100/9 C 1 17.1 36
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/3 D 0 18.4 1476
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/14 C 0 21.5 316
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/1 B 7 15.8 45
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/13 C 0 19.6g 117
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/5 B 1 17.1 31
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/7 A 4 16.4g 58
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Mud Memory Mud Memory   [s 4] 1640/9 C 7 15.9 142
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2140/3 D 3 17.1 67
2016-09-30 2016-09-30 Romme-10 Tams Viktor Tams Viktor   [v 5] 2180/10 C 0 g 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 C 5 15.9 312
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2160/12 D 0 16.6 913
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Moonlight Brizard Moonlight Brizard   [v 7] 2140/3 B 0 18.2 307
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/6 C 0 16.6 269
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 D 0 13.7g 1383
2016-09-02 2016-09-02 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/6 C 6 15.3 302
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/11 A 1 13.9 33
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2160/9 A 5 16.7g 22
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2660/12 C str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Moonlight Brizard Moonlight Brizard   [v 7] 2140/7 D 5 18.5g 337
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/11 B 2 14.4 143
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Lucia Lucia   [s 5] 2140/6 B 0 20.3g 39
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/7 D 1 17.0 48
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-5 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2640/12 C 4 13.9 131
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/5 C str
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/5 C 3 14.6 102
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/9 B 1 13.9 112
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/7 A 1 14.1 45
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/4 D 6 15.9 428
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 D 0 19.9g 426
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 2140/4 C 4 15.6 167
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/9 A 0 g 134
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Lucky Me Lucky Me   [s 10] 2140/1 D 0 19.5 190
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 C 2 17.1 56
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/12 B 1 14.9 76
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2100/11 D 0 15.3 791
2016-05-13 2016-05-13 Romme-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/3 C 2 16.5 260
2016-05-13 2016-05-13 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/5 C 2 15.8 476
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Global Revenue Global Revenue   [s 5] 2140/3 C 6 15.1 991
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/4 D 6 16.0 553
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2640/10 D 0 18.1 996
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/5 C 6 14.1 489
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/2 B 4 15.4 352
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2160/5 D 0 15.9 532
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Meghann Dane Meghann Dane   [s 6] 2160/13 B str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2100/12 A 5 16.7 216
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2640/1 D 6 19.4 562
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2140/1 D str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2160/6 C str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2160/9 C 6 19.8 636
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2160/5 C 0 19.4 103
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2140/3 C 0 20.3 429
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 6] 2140/5 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2640/2 D 0 19.6 931
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 1640/8 C 0 16.0 609
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2160/10 B 7 19.5 225
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Tams Minette Tams Minette   [s 7] 2140/1 D 0 g 189
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2160/9 D 0 g 295
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2640/2 C 6 18.2 53
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Tams Minette Tams Minette   [s 7] 2140/1 C 1 35.1 39
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2140/6 D 0 18.1 481
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-2 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2180/11 A 3 17.8 232
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 6] 2140/7 D 4 19.7 191
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2180/14 C str
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/5 C 0 21.4g 310
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/9 D 4 15.9 539
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2160/13 D 0 16.6 1260
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 1640/8 B 5 16.6 241
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 B str
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/2 C 2 37.3g 37
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Valla Kingen Valla Kingen   [v 10] 2140/1 D 6 31.7 125
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/2 C 0 g 59
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/7 C 4 17.4 277
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2160/11 B 0 23.2 204
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/5 C 0 15.4 110
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 4] 1640/5 D 0 20.5g 1666
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Valla Kingen Valla Kingen   [v 10] 2160/2 D 1 33.4 126
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 1640/9 B 6 16.5 160
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2140/3 A 3 18.0 38
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 1640/7 C 4 15.5 177
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/1 D 5 15.5 832
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-3 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/9 C str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/3 B 6 17.9 164
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/12 B 0 18.3 279
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/15 C 7 15.6 274
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2160/13 B str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2160/10 D 0 16.2 1055
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/5 D 0 17.5 757
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 C 6 14.9 360
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/6 D 6 33.0g 57
2017-09-26 2017-09-26 Romme-2 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/2 D 0 15.9 194
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2640/3 D str
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2180/8 B 5 17.0 73
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-10 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/11 C 7 17.8 371
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-9 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/6 D 0 g 300
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/11 C 5 14.3 97
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-7 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/8 B 4 16.1 113
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/4 C 7 15.0 219
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/13 C 0 16.4 638
2017-08-28 2017-08-28 Romme-2 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 1640/1 B 1 33.5 77
2017-08-24 2017-08-24 Åby-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2640/1 B 7 14.3 52
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/9 C 4 16.5 213
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/2 D 6 15.6 1020
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/11 D 6 16.0 573
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/2 D 6 16.6 72
2017-08-12 2017-08-12 Åby-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/4 B 2 13.6 60
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/5 B 1 18.2 36
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 1640/8 B 3 16.2g 98
2017-08-01 2017-08-01 Romme-5 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/2 C 7 34.7g 95
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/14 B 7 15.9 357
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/8 C 1 17.1 557
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/10 D 0 17.7g 368
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/12 D 0 15.6 801
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-5 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/3 C 0 14.7 278
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2160/10 A 1 13.8 42
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/4 C 2 17.8 117
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 1640/11 D 4 15.4 238
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/3 D 6 15.6 140
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/14 A 6 18.8 127
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/9 B 3 14.7 56
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/10 D 7 14.9 490
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/7 A 5 15.1 53
2017-06-16 2017-06-16 Romme-1 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/8 A str
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/14 A 6 15.4 409
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/9 D 3 14.3 733
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/12 B 3 13.7 36
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-9 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2640/7 D 0 17.5 1020
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-1 Dom Pedro Dom Pedro   [v 3] 2140/4 C 0 23.4g 582
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/11 B 1 17.6 30
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Swift and Sweet Swift and Sweet   [s 7] 2140/8 C 0 20.2g 74
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/1 D 6 18.4 141
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Firstline Firstline   [v 6] 2140/7 C 0 23.4 232
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Nova All Over Nova All Over   [s 4] 2140/4 C 7 20.5g 123
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3160/7 C 0 17.0 718
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/13 A 5 17.9 640
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/7 C 5 12.7 95
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/6 B 7 16.7 52
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Dom Pedro Dom Pedro   [v 3] 2140/4 D 0 g 252
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2609/4 A 2 13.9 33
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/10 B str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/9 C 8 18.8 81
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/6 D 4 16.1 622
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/3 C 1 15.1 27
2017-04-21 2017-04-21 Romme-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/5 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/2 C 4 17.1 352
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/4 B 3 18.4 61
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 Nontoxic Nontoxic   [v 4] 1640/4 D 0 14.5 280
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/12 A 1 14.4 69
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/4 C 4 15.9g 166
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/1 C 0 g 508
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/4 C 0 16.9 186
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2160/12 A 0 20.1 454
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-9 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2160/7 C 1 17.2 281
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 5] 2140/13 A str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 5] 1640/2 A 5 13.7 114
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/4 D 2 19.0 137
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2100/2 C 6 15.2 57
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/6 D 5 17.0 551
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-2 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2140/8 C str
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/6 D 0 20.0 262
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-5 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/1 B 3 19.1 151
2017-02-12 2017-02-12 Romme-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/4 D 0 17.0 2057
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/2 D 5 14.5 1299
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2640/2 C 5 17.5 76
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/10 B 0 19.0 176
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/6 D 0 19.1 1103
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/2 B 0 21.6 458
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2140/3 B 6 17.7 70
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/5 D 3 17.9 494
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/11 D 0 19.2 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2140/3 A str
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/5 D 6 19.3 154
2017-01-11 2017-01-11 Romme-3 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 A 5 18.5g 80
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/8 C 1 15.5 759
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/6 C 2 17.4 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/10 A 8 18.4 78
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/6 D 6 20.2 303
2018-12-29 2018-12-29 Romme-10 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 0 16.5 204
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-10 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/12 A 6 17.9 165
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-8 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/1 A 0 g 41
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/3 C str
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2660/7 D 5 16.5 188
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 316
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/4 C 1 18.6 68
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/9 D 4 16.5 816
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-7 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/4 D 2 20.0 66
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/2 B 3 17.5 26
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/8 B 4 17.9 541
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/13 C 4 15.4 388
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/9 D str
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2100/14 C 7 16.2 328
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 D 8 16.1 162
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 1640/10 D 3 16.2 114
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/8 D 5 15.9 464
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-9 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/5 B 4 17.9 39
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/10 A 0 16.4 152
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 3140/11 D 5 16.8 364
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 C 0 14.3 159
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 7 15.0 516
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/4 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/10 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-6 What a Moment What a Moment   [s 6] 1640/6 C 6 13.6 388
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2160/9 D 4 12.9 93
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2160/9 B 0 18.8 262
2018-08-24 2018-08-24 Romme-1 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/12 D 6 15.9 1087
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/6 B 7 19.4 610
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 0 15.9 153
2018-08-11 2018-08-11 Åby-11 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2140/1 D 0 13.6 152
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2640/12 C 0 16.7 71
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-8 Lady Marta Lady Marta   [s 6] 2140/9 B 0 17.7 261
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/15 C 6 15.4 74
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2640/9 D 2 15.9 62
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/10 C 4 15.7 140
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2640/2 D str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 A 1 16.1 25
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2140/7 C 2 14.0 133
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/2 D 0 15.1 990
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-4 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/3 D 8 17.6 539
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/9 D 5 14.3 91
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/10 C 6 15.6 187
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2660/6 A 4 15.9 17
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/2 C 7 15.8 182
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/7 B 2 17.2 118
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2140/6 C 0 18.2 158
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/5 B 2 15.8 53
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/2 D 6 16.6g 342
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 3140/3 D 4 16.7 647
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-10 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 B 1 16.5 27
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2100/15 B 5 14.3 256
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2100/8 C 5 15.7 357
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-2 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/2 C 5 16.0 184
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/12 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/9 B 4 17.4 77
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/9 C 0 16.9 81
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-2 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/5 C 1 18.0 43
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/3 B 0 18.8 46
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/7 D 8 16.0 343
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/10 C 0 15.5 544
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-1 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/1 D 5 20.1g 59
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/10 B 7 16.2 90
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 557
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-11 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 151
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/6 C 1 16.8 88
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-1 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/3 D 5 19.3 114
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 893
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/1 C 2 15.8 89
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/7 C 6 15.9 92
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2140/2 D 8 17.4 127
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/7 C 5 18.0 117
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Valla Kingen Valla Kingen   [v 11] 1640/3 D str
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/1 D 2 16.0 273
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2160/4 B 0 18.5 138
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/5 C 0 15.7 128
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/5 B 5 17.4g 105
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-5 Valla Kingen Valla Kingen   [v 11] 2140/4 D 0 34.4g 823
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 1640/8 C 4 16.8 469
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2140/7 D 0 17.5 772
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 C 0 15.4 160
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2100/1 B 6 18.0 52
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/9 D 3 17.8 457
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-8 Resava Princess Resava Princess   [s 4] 2140/11 B 2 19.0 55
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2160/13 A 6 19.1 345
2019-11-22 2019-11-22 Romme-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2660/6 B 5 16.6g 30
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 A 4 20.3 111
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 C 5 13.9 415
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2660/6 C str
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-7 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 6] 2140/2 D 0 18.2g 1090
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 B 0 19.9 212
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-1 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/5 B 5 16.8 168
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2640/7 D 0 17.0 276
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 1640/11 C str
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-8 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2160/12 B 3 17.1 100
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 D 5 18.6 264
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2140/12 D 6 15.1 945
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-7 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2160/9 B 0 15.4 64
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-5 Ärlig Ärlig   [v 10] 2140/2 D 0 17.4 921
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Trueisch Trueisch   [s 4] 2140/11 C 0 20.6 703
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-9 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/2 C 6 13.8 287
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/6 C 5 15.5 188
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-3 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/4 C 3 18.4 87
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 B 0 13.3 194
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/4 C 2 17.1 106
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/11 D 7 18.0 94
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/11 B 7 17.7 163
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-10 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/1 C 0 g 112
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2160/8 B 6 13.7 334
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/12 B 5 16.5 236
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/1 C 2 17.1 100
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/6 B 2 14.1 75
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-2 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2100/7 C 0 14.3 60
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/12 A 1 14.2 44
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-1 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/2 C 3 15.1 45
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/6 B 0 15.5g 60
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/7 B 7 15.8 412
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-10 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 3140/7 C 7 15.6 299
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 3160/5 B 1 15.5 44
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/5 D 8 17.5 312
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 2140/6 A 4 16.5 161
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/9 B str
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2660/2 C 3 16.2 38
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/1 B 5 14.0 125
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/10 B str
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/4 C str
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2640/5 B 5 15.2 80
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2160/12 C 1 14.6 109
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2640/9 D 0 19.5 194
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 D 5 16.9 124
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1660/14 C 0 15.3g 1792
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-5 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2100/1 D 6 15.8 61
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/9 C 4 17.5 301
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/1 D 6 15.1 1373
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/1 D 2 18.3 170
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/1 C str
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2160/4 C 6 18.1 97
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-3 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2160/8 C 1 16.9 20
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2640/1 D 5 17.2 241
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-8 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/7 C str
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2140/1 C 4 18.4 47
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-9 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2140/7 B 3 17.1 43
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-8 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 1640/4 D 6 14.0 409
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-7 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/3 D 2 16.5 310
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-13 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/7 B 1 17.7 28
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 8] 2140/5 D 0 14.9 1544
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2640/2 D 4 21.7 602
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/1 D 4 16.7 443
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-8 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 3160/5 D 0 17.2 499
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-5 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/8 C 0 19.1g 1573
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-1 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/6 B 0 17.7 245
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/3 C 3 17.7 197
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-5 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 5] 2140/8 C 0 16.1 1394
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-3 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/10 B 3 18.2 259
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-7 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 2140/1 D 5 13.9 459
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-3 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/8 B 5 17.8 371
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2160/13 D 0 16.8 1972
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/6 B 4 16.8 592
2020-08-31 2020-08-31 Romme-6 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 5] 2140/1 D 0 16.5 496
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-4 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/1 D 6 17.7 223
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-3 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/1 C 7 17.2 536
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/10 D 5 17.6 1674
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-5 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/5 B str
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-1 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 2140/2 B 6 15.4 54
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 70
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/4 B 4 17.9 139
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-1 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/11 B 6 16.0 529
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-9 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 2660/7 B 0 15.7 185
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-1 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/11 B 6 17.7 601
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 2140/9 C 7 14.2 104
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-3 Order by Heaven Order by Heaven   [s 8] 2140/10 D str
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 3140/3 C 3 15.5 255
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 8] 2140/3 C 6 14.4 334
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-7 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 2140/8 C 0 14.4 119
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-3 Gold Boy Gold Boy   [h 3] 2140/1 C 4 17.0 373
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-8 Ztardust Ztardust   [v 4] 2160/11 B 0 19.1 270
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-8 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/3 B 2 18.2 346
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-5 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/4 B 0 g 193
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-1 Gold Boy Gold Boy   [h 3] 2140/3 C 4 17.3 401
2021-11-19 2021-11-19 Romme-1 Gold Boy Gold Boy   [h 3] 2140/12 C 0 20.9g 477
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-7 Strong Boy One Strong Boy One   [h 3] 2140/9 C 0 g 666
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-1 Strong Boy One Strong Boy One   [h 3] 2140/3 D 0 17.8 922
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-1 Gold Boy Gold Boy   [h 3] 2140/2 D str
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-3 Strong Boy One Strong Boy One   [h 3] 2140/9 C str
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-11 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/3 C 5 16.3 279
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-6 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/5 C 0 18.8g 112
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-1 Gold Boy Gold Boy   [h 3] 2140/5 D 4 17.9 262
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-9 Strong Boy One Strong Boy One   [h 3] 2140/6 D 8 17.9 778
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-5 Mary Agnes Mary Agnes   [s 4] 2140/6 C 7 16.7 744
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-10 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2640/2 C 7 16.8 74
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-6 Strong Boy One Strong Boy One   [h 3] 2140/5 D 7 18.5 1458
2021-07-30 2021-07-30 Romme-12 Running Like Hell Running Like Hell   [v 6] 3160/4 C 6 15.3 694
2021-07-30 2021-07-30 Romme-5 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/10 C 0 16.1 900
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-2 Mary Agnes Mary Agnes   [s 4] 2140/1 C 6 16.5 597
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-9 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/11 B str
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-6 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/1 D 3 16.4 588
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-7 Running Like Hell Running Like Hell   [v 6] 3180/10 C 7 15.8 809
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-5 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/5 D 0 15.8 802
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-11 Mary Agnes Mary Agnes   [s 4] 2140/6 C 5 16.5 450
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-10 Roze Injection Roze Injection   [s 4] 2140/4 B 0 g 271
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-1 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/8 C 6 16.7 997
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-11 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/13 C 7 16.1 193
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-3 Roze Injection Roze Injection   [s 4] 2140/1 D 0 g 1641
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-4 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/5 D 4 16.1 820
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-1 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/3 A 7 18.4 160
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-3 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2660/4 D 7 17.3 232
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-1 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/1 B 7 16.5 251
2021-04-04 2021-04-04 Romme-2 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/1 C 0 16.8 278
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-1 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/8 A 6 18.2 263
2021-03-19 2021-03-19 Romme-6 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/5 D 0 16.6 871
2021-03-19 2021-03-19 Romme-5 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2640/3 D 0 17.2g 321
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-2 Ztardust Ztardust   [v 4] 2140/4 D 0 17.3 570
2021-03-12 2021-03-12 Romme-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 9] 2140/7 C str
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-4 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/3 D 3 16.5 194
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-7 Order by Heaven Order by Heaven   [s 9] 2160/11 C 0 15.3 230
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-10 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/4 C 5 17.0 455
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 9] 2140/7 D 0 15.0 670
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-8 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/2 D 0 g 73
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-6 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/6 D 2 15.9 138
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-1 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 6] 2140/3 B 5 17.6 676
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-2 Order by Heaven Order by Heaven   [s 9] 2660/5 C 2 16.3 536
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-3 Order by Heaven Order by Heaven   [s 9] 2140/12 D 0 16.4 1340
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-2 Sweden Li Sweden Li   [s 5] 2140/3 C 3 16.7 96
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-4 Global Revenue Global Revenue   [s 10] 2140/2 D str
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-5 Shiraz de Zeun Shiraz de Zeun   [v 4] 2140/5 C 8 16.4 83
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-1 Ossimu Ossimu   [v 9] 2140/6 D 4 16.5 300
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-1 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 2140/3 C 4 17.5 186
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-6 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/3 C 2 17.3 81
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-5 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/7 B 0 g 168
2022-12-19 2022-12-19 Eskilstuna-4 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 5] 2140/5 C 4 15.7 435
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-10 Just Move Just Move   [v 4] 2140/3 C 0 18.5 468
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-3 Even You Even You   [v 3] 2160/9 C 6 18.1g 129
2022-12-02 2022-12-02 Romme-6 Mary Agnes Mary Agnes   [s 5] 2140/3 D str
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-1 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 2140/5 D 0 14.8 667
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-10 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 2140/11 C 0 14.2 2157
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-6 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/1 D 0 15.5 1586
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-4 Even You Even You   [v 3] 2140/8 C 4 17.5 121
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-4 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/5 D 0 15.3 764
2022-11-12 2022-11-12 Eskilstuna-2 Shiraz de Zeun Shiraz de Zeun   [v 4] 2140/8 D 0 16.0 401
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-8 Even You Even You   [v 3] 2140/9 B 2 18.1g 40
2022-11-01 2022-11-01 Eskilstuna-5 Shiraz de Zeun Shiraz de Zeun   [v 4] 2140/4 C 1 15.7 29
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-6 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/6 C 3 15.1 527
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 2180/7 C 4 15.7 1432
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-10 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2100/12 C 7 16.4 400
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-6 Just Move Just Move   [v 4] 2140/6 C 6 16.4 277
2022-10-04 2022-10-04 Eskilstuna-5 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/2 C 6 17.2g 137
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-1 Lowe Lady Avon Lowe Lady Avon   [s 3] 2140/9 D str
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-7 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/2 D 5 14.7 1772
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-4 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 5] 2140/9 D 0 g 1638
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-9 Mary Agnes Mary Agnes   [s 5] 2140/10 B 4 17.0 91
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-2 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/5 D str
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-3 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 5] 2140/13 D 7 15.6 447
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-3 Mary Agnes Mary Agnes   [s 5] 2140/4 C 0 18.3 757
2022-08-02 2022-08-02 Mantorp-3 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 5] 1640/12 B 0 17.1g 93
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-4 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/1 D 4 16.0 389
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-5 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/7 D 4 16.1 742
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-4 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 3160/6 B str
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 3160/2 B 7 17.2 785
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-7 Just Move Just Move   [v 4] 2140/1 C 5 16.6 149
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-3 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 2140/6 B 0 16.1 459
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-2 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/9 C 6 18.3 1211
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-5 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/6 C 0 16.9 801
2022-05-13 2022-05-13 Romme-1 Just Move Just Move   [v 4] 2140/2 C 2 16.8 45
2022-05-13 2022-05-13 Romme-7 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/3 D 7 16.5 1495
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-3 Gold Boy Gold Boy   [h 4] 2140/11 C 3 17.6 510
2022-05-09 2022-05-09 Romme-9 Running Like Hell Running Like Hell   [v 7] 2660/3 B 6 16.3 252
2022-05-04 2022-05-04 Solvalla-3 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/1 D 5 16.3 466
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-9 Just Move Just Move   [v 4] 2140/6 D 1 17.4 332
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-2 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/5 B 5 16.7 134
2022-04-08 2022-04-08 Romme-2 Gold Boy Gold Boy   [h 4] 2140/4 C 4 18.8 298
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-4 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/3 C 0 g 42
2022-03-23 2022-03-23 Solvalla-6 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/7 C 0 15.9 381
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-4 Ztardust Ztardust   [v 5] 2640/8 C 2 16.7 796
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-2 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/3 D 0 16.5 1079
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-5 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 1640/10 D 5 15.9 1110
2022-02-18 2022-02-18 Romme-3 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2160/15 C 4 18.0 586
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-3 Ztardust Ztardust   [v 5] 2160/11 D 3 17.8 884
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-2 Orlando Wind Orlando Wind   [h 4] 2140/4 C 7 19.4 492
2022-01-28 2022-01-28 Romme-5 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/8 D str
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-6 Mary Agnes Mary Agnes   [s 5] 2140/7 C 0 18.1 257
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-7 Roze Injection Roze Injection   [s 5] 2140/12 D 0 18.7g 302
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-3 Ztardust Ztardust   [v 5] 2140/2 A 8 19.3 145
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-8 Mary Agnes Mary Agnes   [s 5] 2140/5 D 0 17.6 797
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-2 Orlando Wind Orlando Wind   [h 4] 2140/7 D 6 19.8 193
2023-12-15 2023-12-15 Romme-4 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 2140/10 B 0 16.5 631
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-5 Just Move Just Move   [v 5] 2140/1 D str
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-9 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/6 C str
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-8 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/7 B str
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-4 Vitesse du Vent Vitesse du Vent   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 1077
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-9 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 2140/4 D 7 17.0 1493
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-4 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 3] 2140/5 B 3 17.8 608
2023-09-15 2023-09-15 Romme-6 Just Move Just Move   [v 5] 2140/1 D 0 15.8 796
2023-09-08 2023-09-08 Romme-2 Gold Boy Gold Boy   [h 5] 2140/4 A 0 15.8 335
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-4 Just Move Just Move   [v 5] 2140/7 C 0 16.4 291
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-1 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 3] 2140/11 D 0 g 809
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-6 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/11 D str
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-6 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/3 C 7 16.8g 166
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-3 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2160/13 C 0 17.5 2180
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-2 Just Move Just Move   [v 5] 2640/10 C 0 16.3 1165
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-12 Ztardust Ztardust   [v 6] 2160/10 B 0 17.8 1163
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-5 Reckless Tile Reckless Tile   [v 4] 1640/5 C 5 13.6g 1098
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-8 Just Move Just Move   [v 5] 2140/2 D 4 14.6 715
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-9 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2140/8 C 0 18.6 266
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-3 Just Move Just Move   [v 5] 2140/5 B 1 17.6 65
2023-06-29 2023-06-29 Eskilstuna-6 Vitesse du Vent Vitesse du Vent   [s 3] 2140/1 C 5 17.7 944
2023-06-29 2023-06-29 Eskilstuna-2 Ztardust Ztardust   [v 6] 2640/12 C 0 18.9g 822
2023-06-19 2023-06-19 Eskilstuna-10 Gold Boy Gold Boy   [h 5] 2160/14 B 2 17.0 445
2023-06-19 2023-06-19 Eskilstuna-3 Vitesse du Vent Vitesse du Vent   [s 3] 2140/2 D 5 17.8 981
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-7 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 2140/3 D 4 15.3 601
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-6 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2160/5 D 0 17.1 873
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-3 Ztardust Ztardust   [v 6] 2160/15 C 0 16.2 1598
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-8 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2140/11 B 4 17.4 194
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-9 Just Move Just Move   [v 5] 2140/3 C 7 17.5 46
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-8 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 1640/12 C 0 14.0 2222
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-6 Gold Boy Gold Boy   [h 5] 2140/3 B str
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-1 Vitesse du Vent Vitesse du Vent   [s 3] 2140/1 C 6 18.0 625
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-8 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2640/2 D 0 g 859
2023-05-12 2023-05-12 Romme-6 Ztardust Ztardust   [v 6] 2640/7 D 0 16.7 933
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-6 Just Move Just Move   [v 5] 2140/2 D 0 17.3 382
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-5 Gold Boy Gold Boy   [h 5] 2140/7 C 1 16.0 547
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-10 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2160/5 D 0 16.6 1216
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-8 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/2 D 4 15.9 805
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-6 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 2640/4 D 0 16.7 598
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-4 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 6] 2140/2 D 0 g 1216
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-9 Nanna Tooma Nanna Tooma   [s 6] 2140/3 D 0 17.6g 354
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-5 Running Like Hell Running Like Hell   [v 8] 2660/7 D 6 15.1 868
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-10 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/7 B str
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-3 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/8 B 2 17.7 28
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-9 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1023
2023-03-21 2023-03-21 Eskilstuna-2 Just Move Just Move   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 675
2023-03-21 2023-03-21 Eskilstuna-7 Even You Even You   [v 4] 1640/1 D 0 16.2 648
2023-03-17 2023-03-17 Romme-5 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/3 C 4 17.0 1219
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-10 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 1640/9 D 0 16.2 671
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-9 Running Like Hell Running Like Hell   [v 8] 2140/3 D 5 16.7 778
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-4 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/2 C 0 g 871
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-10 Nanna Tooma Nanna Tooma   [s 6] 2140/5 D 0 16.9 1076
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-9 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/2 D 0 g 967
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-8 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 6] 1640/6 D 0 g 664
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-6 Even You Even You   [v 4] 2140/1 D 0 17.7 598
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-9 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 8] 2140/4 C 1 17.7 79
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-4 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/3 A 6 17.7 29
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-2 Just Move Just Move   [v 5] 2140/8 C 1 18.1 59
2023-02-21 2023-02-21 Eskilstuna-8 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/8 D 7 16.3 939
2023-02-14 2023-02-14 Eskilstuna-2 Nanna Tooma Nanna Tooma   [s 6] 2160/12 C 0 21.6g 363
2023-02-14 2023-02-14 Eskilstuna-7 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2140/1 D 6 19.4 804
2023-02-14 2023-02-14 Eskilstuna-6 Just Move Just Move   [v 5] 2660/12 B 0 g 349
2023-02-14 2023-02-14 Eskilstuna-4 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 6] 2140/11 D 0 g 458
2023-02-14 2023-02-14 Eskilstuna-3 Running Like Hell Running Like Hell   [v 8] 2140/11 D 0 19.5 1283
2023-01-31 2023-01-31 Eskilstuna-7 Just Move Just Move   [v 5] 2160/6 B str
2023-01-31 2023-01-31 Eskilstuna-4 Running Like Hell Running Like Hell   [v 8] 2140/10 C 0 15.3 474
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-9 Cristal Medallion Cristal Medallion   [s 6] 2140/8 D str
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-6 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2140/1 C 0 18.6g 474
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-3 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2140/11 D 0 17.1 905
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-8 Nanna Tooma Nanna Tooma   [s 6] 2140/5 B 6 16.6g 208
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-6 Ztardust Ztardust   [v 6] 2140/7 B 6 17.9 289
2023-01-06 2023-01-06 Romme-6 Roze Injection Roze Injection   [s 6] 2640/6 D 0 18.3g 416
2023-01-06 2023-01-06 Romme-4 Mary Agnes Mary Agnes   [s 6] 2140/2 D 5 18.2 621
2024-07-17 2024-07-17 Eskilstuna-2 Gold Boy Gold Boy   [h 6] 2160/7 C 0 15.7 777
2024-06-30 2024-06-30 Eskilstuna-9 Roze Injection Roze Injection   [s 7] 2140/4 B 0 g 190
2024-06-30 2024-06-30 Eskilstuna-8 Ztardust Ztardust   [v 7] 2140/12 B 0 17.4 198
2024-06-13 2024-06-13 Örebro-5 Expectations Expectations   [s 5] 2100/10 A 0 g 492
2024-06-13 2024-06-13 Örebro-2 Vitesse du Vent Vitesse du Vent   [s 4] 2100/10 C 6 17.7 950
2024-06-10 2024-06-10 Eskilstuna-7 Mary Agnes Mary Agnes   [s 7] 2140/11 B 6 17.8 406
2024-06-10 2024-06-10 Eskilstuna-3 Ztardust Ztardust   [v 7] 2140/3 C 5 17.9 568
2024-06-04 2024-06-04 Eskilstuna-5 Orlando Wind Orlando Wind   [v 6] 2140/9 B 7 18.2 608
2024-06-04 2024-06-04 Eskilstuna-2 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 4] 2140/2 B 6 15.8 350
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-10 Expectations Expectations   [s 5] 2140/4 D 6 17.1 959
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-7 Gold Boy Gold Boy   [h 6] 2140/4 D 4 15.5 1154
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-3 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 4] 2140/1 D 4 16.5 420
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-4 Vitesse du Vent Vitesse du Vent   [s 4] 2140/1 C 3 17.3 812
2024-05-14 2024-05-14 Eskilstuna-4 Gold Boy Gold Boy   [h 6] 2160/10 A 4 16.9 279
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-2 Mary Agnes Mary Agnes   [s 7] 2140/2 B str
2024-04-09 2024-04-09 Eskilstuna-2 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 4] 2140/1 D 0 g 160
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-7 Gold Boy Gold Boy   [h 6] 2140/1 C 0 16.4 599
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-8 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 4] 2160/15 B 4 17.9 174
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-8 Ztardust Ztardust   [v 7] 2140/8 D str
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-3 No Doubt Boko No Doubt Boko   [s 4] 2140/4 C 3 18.2 92
2024-02-01 2024-02-01 Eskilstuna-3 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 9] 2140/5 C 0 17.1 885
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-5 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 9] 2140/11 C 0 18.7 900ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se