V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 4] 2140/6 0 119
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Grades Roc Grades Roc   [v 9] 2180/12 5 17.9 602
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 5] 2140/11 0 20.9g 356
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 1640/2 0 16.5 201
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Express Dream Express Dream   [v 7] 2640/3 5 19.4 1044
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2160/13 2 17.0 98
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Must Have Must Have   [s 3] 2140/11 0 g 220
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2160/12 5 18.8g 138
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2640/7 0 18.6 598
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Thaila Thaila   [s 4] 1640/10 0 17.9 279
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2140/11 4 18.4 213
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2160/8 str
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/3 0 22.1g 138
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 4] 2140/4 str
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-5 Umpire Sund Umpire Sund   [h 7] 2160/9 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-2 Verbal Kint Verbal Kint   [h 6] 2140/11 0 14.6 295
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Smok'n Bell Smok'n Bell   [v 6] 2140/3 0 g 259
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Mud Memory Mud Memory   [s 3] 2140/10 0 17.2 290
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Thaila Thaila   [s 4] 2140/3 0 g 347
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2140/3 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Thaila Thaila   [s 4] 2140/1 5 17.0g 567
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Umpire Sund Umpire Sund   [h 7] 2660/6 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/13 A 5 21.9 35
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/10 D 5 17.0 159
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/14 B 2 17.8 195
2016-12-10 2016-12-10 Romme-6 Global Revenue Global Revenue   [s 5] 2160/15 C str
2016-12-10 2016-12-10 Romme-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/3 A 2 17.9 48
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/12 C str 131
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2100/9 C 1 17.1 36
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/3 D 0 18.4 1476
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/14 C 0 21.5 316
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/1 B 7 15.8 45
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/13 C 0 19.6g 117
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/5 B 1 17.1 31
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/7 A 4 16.4g 58
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Mud Memory Mud Memory   [s 4] 1640/9 C 7 15.9 142
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2140/3 D 3 17.1 67
2016-09-30 2016-09-30 Romme-10 Tams Viktor Tams Viktor   [v 5] 2180/10 C 0 g 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Moonlight Brizard Moonlight Brizard   [v 7] 2140/3 B 0 18.2 307
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 C 5 15.9 312
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2160/12 D 0 16.6 913
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/6 C 0 16.6 269
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 D 0 13.7g 1383
2016-09-02 2016-09-02 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/6 C 6 15.3 302
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/11 A 1 13.9 33
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2160/9 A 5 16.7g 22
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2660/12 C str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Moonlight Brizard Moonlight Brizard   [v 7] 2140/7 D 5 18.5g 337
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/11 B 2 14.4 143
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Lucia Lucia   [s 5] 2140/6 B 0 20.3g 39
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/7 D 1 17.0 48
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-5 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2640/12 C 4 13.9 131
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/5 C str
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/5 C 3 14.6 102
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/9 B 1 13.9 112
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/4 D 6 15.9 428
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/7 A 1 14.1 45
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 D 0 19.9g 426
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 2140/4 C 4 15.6 167
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/9 A 0 g 134
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Lucky Me Lucky Me   [s 10] 2140/1 D 0 19.5 190
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 C 2 17.1 56
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/12 B 1 14.9 76
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2100/11 D 0 15.3 791
2016-05-13 2016-05-13 Romme-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/3 C 2 16.5 260
2016-05-13 2016-05-13 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/5 C 2 15.8 476
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Global Revenue Global Revenue   [s 5] 2140/3 C 6 15.1 991
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/4 D 6 16.0 553
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2640/10 D 0 18.1 996
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/5 C 6 14.1 489
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/2 B 4 15.4 352
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2160/5 D 0 15.9 532
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Meghann Dane Meghann Dane   [s 6] 2160/13 B str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2100/12 A 5 16.7 216
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2640/1 D 6 19.4 562
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2140/1 D str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2160/6 C str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2160/9 C 6 19.8 636
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2160/5 C 0 19.4 103
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2140/3 C 0 20.3 429
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 6] 2140/5 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2640/2 D 0 19.6 931
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 1640/8 C 0 16.0 609
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2160/10 B 7 19.5 225
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Tams Minette Tams Minette   [s 7] 2140/1 D 0 g 189
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2160/9 D 0 g 295
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2640/2 C 6 18.2 53
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Tams Minette Tams Minette   [s 7] 2140/1 C 1 35.1 39
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2140/6 D 0 18.1 481
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-2 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2180/11 A 3 17.8 232
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 6] 2140/7 D 4 19.7 191
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2180/14 C str
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/5 C 0 21.4g 310
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/9 D 4 15.9 539
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2160/13 D 0 16.6 1260
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 1640/8 B 5 16.6 241
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 B str
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/2 C 2 37.3g 37
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Valla Kingen Valla Kingen   [v 10] 2140/1 D 6 31.7 125
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/2 C 0 g 59
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/7 C 4 17.4 277
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2160/11 B 0 23.2 204
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/5 C 0 15.4 110
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 4] 1640/5 D 0 20.5g 1666
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2140/3 A 3 18.0 38
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 1640/7 C 4 15.5 177
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Valla Kingen Valla Kingen   [v 10] 2160/2 D 1 33.4 126
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 1640/9 B 6 16.5 160
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/1 D 5 15.5 832
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-3 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/9 C str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/3 B 6 17.9 164
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/12 B 0 18.3 279
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/15 C 7 15.6 274
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2160/13 B str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2160/10 D 0 16.2 1055
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/5 D 0 17.5 757
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 C 6 14.9 360
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/6 D 6 33.0g 57
2017-09-26 2017-09-26 Romme-2 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/2 D 0 15.9 194
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2640/3 D str
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2180/8 B 5 17.0 73
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/11 C 5 14.3 97
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-10 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/11 C 7 17.8 371
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-9 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/6 D 0 g 300
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-7 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/8 B 4 16.1 113
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/4 C 7 15.0 219
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/13 C 0 16.4 638
2017-08-28 2017-08-28 Romme-2 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 1640/1 B 1 33.5 77
2017-08-24 2017-08-24 Åby-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2640/1 B 7 14.3 52
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/9 C 4 16.5 213
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/2 D 6 15.6 1020
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/11 D 6 16.0 573
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/2 D 6 16.6 72
2017-08-12 2017-08-12 Åby-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/4 B 2 13.6 60
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/5 B 1 18.2 36
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 1640/8 B 3 16.2g 98
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/8 C 1 17.1 557
2017-08-01 2017-08-01 Romme-5 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/2 C 7 34.7g 95
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/14 B 7 15.9 357
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/10 D 0 17.7g 368
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/12 D 0 15.6 801
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-5 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/3 C 0 14.7 278
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2160/10 A 1 13.8 42
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/4 C 2 17.8 117
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 1640/11 D 4 15.4 238
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/3 D 6 15.6 140
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/14 A 6 18.8 127
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/9 B 3 14.7 56
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/10 D 7 14.9 490
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/7 A 5 15.1 53
2017-06-16 2017-06-16 Romme-1 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/8 A str
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/14 A 6 15.4 409
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/9 D 3 14.3 733
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/12 B 3 13.7 36
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-9 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2640/7 D 0 17.5 1020
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-1 Dom Pedro Dom Pedro   [v 3] 2140/4 C 0 23.4g 582
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/11 B 1 17.6 30
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Swift and Sweet Swift and Sweet   [s 7] 2140/8 C 0 20.2g 74
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/1 D 6 18.4 141
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Firstline Firstline   [v 6] 2140/7 C 0 23.4 232
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Nova All Over Nova All Over   [s 4] 2140/4 C 7 20.5g 123
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3160/7 C 0 17.0 718
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/13 A 5 17.9 640
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/7 C 5 12.7 95
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/6 B 7 16.7 52
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Dom Pedro Dom Pedro   [v 3] 2140/4 D 0 g 252
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2609/4 A 2 13.9 33
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/10 B str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/9 C 8 18.8 81
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/6 D 4 16.1 622
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/3 C 1 15.1 27
2017-04-21 2017-04-21 Romme-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/5 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/2 C 4 17.1 352
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/4 B 3 18.4 61
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 Nontoxic Nontoxic   [v 4] 1640/4 D 0 14.5 280
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/12 A 1 14.4 69
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/4 C 4 15.9g 166
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/1 C 0 g 508
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/4 C 0 16.9 186
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2160/12 A 0 20.1 454
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-9 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2160/7 C 1 17.2 281
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 5] 2140/13 A str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 5] 1640/2 A 5 13.7 114
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/4 D 2 19.0 137
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2100/2 C 6 15.2 57
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/6 D 5 17.0 551
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-2 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2140/8 C str
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/6 D 0 20.0 262
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-5 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/1 B 3 19.1 151
2017-02-12 2017-02-12 Romme-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/4 D 0 17.0 2057
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/2 D 5 14.5 1299
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2640/2 C 5 17.5 76
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/10 B 0 19.0 176
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/6 D 0 19.1 1103
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/2 B 0 21.6 458
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2140/3 B 6 17.7 70
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/5 D 3 17.9 494
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/11 D 0 19.2 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2140/3 A str
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/5 D 6 19.3 154
2017-01-11 2017-01-11 Romme-3 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 A 5 18.5g 80
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/8 C 1 15.5 759
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/6 C 2 17.4 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/10 A 8 18.4 78
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/6 D 6 20.2 303
2018-12-29 2018-12-29 Romme-10 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 0 16.5 204
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-10 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/12 A 6 17.9 165
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-8 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/1 A 0 g 41
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/3 C str
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2660/7 D 5 16.5 188
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 316
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/4 C 1 18.6 68
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/9 D 4 16.5 816
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/8 B 4 17.9 541
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/2 B 3 17.5 26
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-7 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/4 D 2 20.0 66
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/13 C 4 15.4 388
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2100/14 C 7 16.2 328
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/9 D str
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 D 8 16.1 162
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 1640/10 D 3 16.2 114
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/8 D 5 15.9 464
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-9 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/5 B 4 17.9 39
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/10 A 0 16.4 152
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 3140/11 D 5 16.8 364
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 C 0 14.3 159
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 7 15.0 516
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/10 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-6 What a Moment What a Moment   [s 6] 1640/6 C 6 13.6 388
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2160/9 D 4 12.9 93
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2160/9 B 0 18.8 262
2018-08-24 2018-08-24 Romme-1 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/12 D 6 15.9 1087
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/6 B 7 19.4 610
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 0 15.9 153
2018-08-11 2018-08-11 Åby-11 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2140/1 D 0 13.6 152
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2640/12 C 0 16.7 71
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/15 C 6 15.4 74
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-8 Lady Marta Lady Marta   [s 6] 2140/9 B 0 17.7 261
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2640/9 D 2 15.9 62
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/10 C 4 15.7 140
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2640/2 D str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 A 1 16.1 25
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2140/7 C 2 14.0 133
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/2 D 0 15.1 990
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-4 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/3 D 8 17.6 539
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/9 D 5 14.3 91
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2660/6 A 4 15.9 17
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/10 C 6 15.6 187
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2140/6 C 0 18.2 158
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/7 B 2 17.2 118
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/2 C 7 15.8 182
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/5 B 2 15.8 53
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 3140/3 D 4 16.7 647
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/2 D 6 16.6g 342
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-10 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 B 1 16.5 27
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-2 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/2 C 5 16.0 184
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2100/8 C 5 15.7 357
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2100/15 B 5 14.3 256
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/12 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-2 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/5 C 1 18.0 43
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/9 C 0 16.9 81
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/9 B 4 17.4 77
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/7 D 8 16.0 343
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/3 B 0 18.8 46
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/10 C 0 15.5 544
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-1 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/1 D 5 20.1g 59
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 557
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/10 B 7 16.2 90
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/6 C 1 16.8 88
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-11 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 151
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-1 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/3 D 5 19.3 114
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 893
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/1 C 2 15.8 89
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/7 C 5 18.0 117
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2140/2 D 8 17.4 127
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/7 C 6 15.9 92
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Valla Kingen Valla Kingen   [v 11] 1640/3 D str
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/1 D 2 16.0 273
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2160/4 B 0 18.5 138
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/5 B 5 17.4g 105
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/5 C 0 15.7 128
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 1640/8 C 4 16.8 469
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-5 Valla Kingen Valla Kingen   [v 11] 2140/4 D 0 34.4g 823
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2140/7 D 0 17.5 772
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2100/1 B 6 18.0 52
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 C 0 15.4 160
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/9 D 3 17.8 457
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-8 Resava Princess Resava Princess   [s 4] 2140/11 B 2 19.0 55
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2160/13 A 6 19.1 345
2019-11-22 2019-11-22 Romme-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2660/6 B 5 16.6g 30
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 A 4 20.3 111
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2660/6 C str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 C 5 13.9 415
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 B 0 19.9 212
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-7 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 6] 2140/2 D 0 18.2g 1090
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-1 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/5 B 5 16.8 168
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 1640/11 C str
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2640/7 D 0 17.0 276
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2140/12 D 6 15.1 945
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 D 5 18.6 264
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-8 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2160/12 B 3 17.1 100
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-5 Ärlig Ärlig   [v 10] 2140/2 D 0 17.4 921
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-7 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2160/9 B 0 15.4 64
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Trueisch Trueisch   [s 4] 2140/11 C 0 20.6 703
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-9 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/2 C 6 13.8 287
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-3 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/4 C 3 18.4 87
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/6 C 5 15.5 188
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 B 0 13.3 194
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/11 B 7 17.7 163
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/11 D 7 18.0 94
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/4 C 2 17.1 106
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-10 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/1 C 0 g 112
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2160/8 B 6 13.7 334
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/12 B 5 16.5 236
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/1 C 2 17.1 100
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-2 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2100/7 C 0 14.3 60
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/6 B 2 14.1 75
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-1 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/2 C 3 15.1 45
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/12 A 1 14.2 44
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/6 B 0 15.5g 60
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/7 B 7 15.8 412
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-10 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 3140/7 C 7 15.6 299
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 3160/5 B 1 15.5 44
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/9 B str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 2140/6 A 4 16.5 161
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/5 D 8 17.5 312
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2660/2 C 3 16.2 38
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/10 B str
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/1 B 5 14.0 125
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/4 C str
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2640/5 B 5 15.2 80
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2160/12 C 1 14.6 109
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 D 5 16.9 124
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2640/9 D 0 19.5 194
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1660/14 C 0 15.3g 1792
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-5 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2100/1 D 6 15.8 61
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/9 C 4 17.5 301
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/1 D 6 15.1 1373
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/1 D 2 18.3 170
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/1 C str
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-3 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2160/8 C 1 16.9 20
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2160/4 C 6 18.1 97
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2640/1 D 5 17.2 241
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2140/1 C 4 18.4 47
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-8 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/7 C str
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-7 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/3 D 2 16.5 310
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-8 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 1640/4 D 6 14.0 409
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-9 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2140/7 B 3 17.1 43
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2640/2 D 4 21.7 602
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/1 D 4 16.7 443
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-8 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 3160/5 D 0 17.2 499
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-1 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/6 B 0 17.7 245
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-5 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/8 C 0 19.1g 1573
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/3 C 3 17.7 197
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-5 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 5] 2140/8 C 0 16.1 1394
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-3 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/10 B 3 18.2 259
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-3 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/8 B 5 17.8 371
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-7 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 2140/1 D 5 13.9 459
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/6 B 4 16.8 592
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2160/13 D 0 16.8 1972
2020-08-31 2020-08-31 Romme-6 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 5] 2140/1 D 0 16.5 496
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-4 Sweden Li Sweden Li   [s 4] 2140/1 D 6 17.7 223
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-3 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/1 C 7 17.2 536
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 Roze Injection Roze Injection   [s 3] 2140/10 D 5 17.6 1674
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-1 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 2140/2 B 6 15.4 54
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-5 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/5 B str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/4 B 4 17.9 139
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Running Like Hell Running Like Hell   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 70
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-1 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/11 B 6 16.0 529
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-1 Mary Agnes Mary Agnes   [s 3] 2140/11 B 6 17.7 601
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-9 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 2660/7 B 0 15.7 185
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-3 Order by Heaven Order by Heaven   [s 8] 2140/10 D str
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 2140/9 C 7 14.2 104
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 3140/3 C 3 15.5 255
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 8] 2140/3 C 6 14.4 334
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-7 Running Like Hell Running Like Hell   [h 5] 2140/8 C 0 14.4 119ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se