V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-11-22 2019-11-22 Romme-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2660/6 B

Nyheter för travkusk


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Surv..


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Survival Kit spurtade sylvasst till skrällseger efter att Ulf Eriksson hittat luckan från fjärde invändigt. Magnus Träff tränar vinnaren.
Dimman på Bergsåker bjöd sedan på en jätteskräll i V86-5 där 77-oddsaren Texan Rose nosade ut ledaren Peat Chimney i sista stegen efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Henrik Svensson. Anders Wallin tränar vinnaren som var streckad på under en procent på V86-spelet.
Värdet rusade från 4 364 kronor till 316 370 kronor på V86.

Trivs i ledningen
Star Advisor Joli är en häst som trivs alldeles utmärkt i ledningen och från spår 3 bakom startbilen dominerade Sofia Aronssons trefaldiga miljonär V86-2 från start till mål tillsammans med kusken André Eklundh. För övrigt Åbykuskens tionde seger i november!
- Han låg på lite för mycket mitt i loppet men det gick bra ändå. Han hade bäst form för dagen, konstaterade segerkusken.
Bakom Star Advisor Joli var favororiten On Track Piraten tapper som tvåa efter att tvingats gå utvändigt ledaren dryga sista varvet.
En annan häst som visade att han trivs i ledningen var favoriten Kinky Boots som dominerade V86-6 på Solvalla tillsammans med Carl Johan Jepson. Jimmy Nilsson heter Solvalla-amatören som tränar treåringen som tog fjärde segern i karriären på sju starter.

Imponerande vinnare
Dragon Starfly imponerade stort när han vann V86-3 efter ett lopp utvändigt ledande favoriten Arabesque. In på upploppet bara försvann Dragon Starfly ifrån konkurrenterna och det var hästens andra seger på fyra dagar…han vann även i Östersund i söndags. Robert Bergh tränar vinnaren och i segersulkyn satt Micael Melander.
En favorit som också imponerade var Bon Ego som trots spår 10 satt i ledningen efter drygt ett halvvarv tillsammans med Jorma Kontio. Väl i spets såg det femåriga stoet helläcker ut och hon dansade undan med mycket luft ner till övriga över upploppet. Björn Röcklinger tränar vinnaren som tog femte årssegern i tionde starten.
Björn Röcklinger var nära en andra V86-seger men Cavalier Brodde fick nöja sig med andrapriset i V86-7 efter en spännande slutstrid där Cesar F.C. höll undan med liten marginal. Kaj Widell skötte tömmarna bakom vinnaren som tränas av Thomas Lönn.
I V86-avslutningen såg det länge ut som att segern skulle gå till favoriten Veritas Grif men mitt på upploppet fick Örjan Kihlström full fart på Pastorns Lady och den fem-oddsaren sopade bort samtliga kvarvarande system på V86-spelet.
Därmed blir det jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 49 437 kronor och de som klarade sex rätt fick 1 252 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista sönda..


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista söndagen i januari det stora målet. Who's Who är en son till Maharajah som är den senaste svenske travaren att vinna det franska storloppet.
På onsdagen avslöjade ägaren Travkompaniet på sin hemsida att travstjärnan nästa år kommer att kombinera tävling med avel, fortsättningsvis med den största vikten på tävling.
Who's Who, som tränas av Solvallas Pasi Aikio, har vunnit 15 lopp på 25 starter i karriären och tjänat nästan sju miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.Och föga ovän..


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.
Och föga oväntat visade sig trion klassen bättre än hemmalaget.
Tolvårige Lome Brage bekräftade att han fortfarande är rasens kung när det kommer till att lägga iväg bakom startbilen och pep till ledningen i ett nafs-
Därefter var dramatiken i princip över även om utvändige Troll Solen gjorde ett tappert försök att bjuda upp till kamp från utsidan.
Bakom dessa liftade Ingbest med till tredjepriset medan det var långt ner till de blågula där femårige Tekno Eld visade bäst gnista.
För Lome Brage blev det en skön revansch för floppen som favorit i Elitkampen och en indikation på att den flyfotade veteranen kan återvända till Solvalla sista helgen i maj.
- En helt fantastisk häst. Han är väldigt rask och har väldigt god inställning. När man kör på honom så sticker han bara undan, berömde Erlend Rennesvik.
Segertiden blev 1.22,9/2 140 meter autostart för Lome Brage som därmed ståtar med 46 segrar och 4,6 miljoner kronor insprunget på sina 100 starter.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp me..


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp med 700 000 kronor till vinnaren. Det är även landets äldsta klassiska lopp och har körts sedan Ibrahim Pascha vann 1926.
Svante Båth är en mycket framgångsrik unghästtränare och han har vunnit det här loppet hela fem gånger. Dessutom de tre senaste åren. Han är dock inte värst med det då Lutfi Kolgjini har tränat fram sju vinnare och hade en svit på fyra raka segrar mellan åren 1998 till 2001 då Revenue, Noir Qualite, Omega Topline och Hövding Lavec vann för Jägersrotränaren.
Nu kan Båth närma sig det rekordet när han på lördag har en het kandidat i Armani Degato som körs av Erik Adielsson. Den tvåårige fuxen övertygade vid segern i uttagningsloppet från dödens.
– Armani Degato (V75-4) är en fin häst som gjorde sitt bästa lopp senast när han vann med krafter kvar. Jag är väldigt nöjd med honom och kurvan pekar åt rätt håll, säger Svante Båth.

”Har en femma i betyg i gympa”
Båths segerhästar i Svensk Uppfödningslöpning är i tur och ordning Luxury Ås (2002), Even Who (2003), Coin Perdu (2016), Global Welcome (2017) och Bythebook som löpte dött lopp med Belker (2018).
– Visst hade det varit häftigt att vinna igen. Man blir aldrig vinsttrött på det här, säger han med ett skratt.
Kan du jämföra Armani Degato med någon av dina tidigare vinnare?
– När det gäller kapaciteten och talangen att springa fort är det ingen skillnad på honom mot de andra. Där ligger han nog till och med lite i framkant. Men samarbetsmässigt har han inte varit som de andra men nu i senaste starten var han faktiskt samarbetsvillig med kusken. Han har varit lite väl ambitiös och svår i humöret tidigare men nu känns det som att pusselbitarna börjar hamna rätt.
– Om man ska dra en jämförelse med en skolelev så kan man säga att hästen har en femma i betyg i gympa, men han har fått jobba lite med matten.

”Förädla istället för att förvara individen”
Just apropå att skola sina unghästar så har tränare Båth haft ett vinnande koncept på det i många år. Han vill att de ska kunna ”läsa och skriva” i tidig ålder och unghästarna körs in och påbörjar sin uppträning hos Tony Jönsson i Skottorp. De kommer dit redan i april som ettåringar innan de sedan på hösten och vintern slussas vidare till Båths olika träningscamper utanför Stockholm och Sundsvall.
– Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder, har Båth uttryckt tidigare.
– Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar. Det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.

”Har bra känsla – vore korkat säga något annat”
Båth säger vidare att många kanske har den uppfattningen att han startar de flesta av stallets hästar som tvååringar. Men så är det inte alls.
– Vi har legat runt 16, 17 procent tidigare år av den totala kullen som har startat som tvååringar. Jag tror att vi i år ligger på 15 procent just nu men det är ett par till som är aktuella att starta framöver.
– Varje år i maj delar jag in min kull i två olika grupper. De som tränas för tvååringsstart och de som tränas för start som treåring. Det blir oftast en tredjedel som vi tränar för start som tvååringar och drygt hälften av dessa brukar också starta.
Var Armani Degato en av de som du tidigt såg som en potentiell häst för Svensk Uppfödningslöpning?
– Ja, han var en i högen av dem. Plus någon eller några till som har försvunnit. Bland annat Pucks Bounce som vi fick stryka innan kvalet.
Vad är feelingen att kunna vinna Svensk Uppfödninslöpning för fjärde året i rad?
– Jag har en bra känsla och har man en häst som vunnit sitt försök med krafter kvar så vore det korkat att säga något annat. Jag tycker att Daniel Wäjerstens Global Badman är den som har visat mest och ska vara favorit. Men det är tvååringar och allt kan hända och min måste tränas tidigt. Han har ett intressant läge och kan öppna bra bakom bilen. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Svante Båth.

”Går ner lite i klass – bra chans”
Solvalla-tränaren har ytterligare två hästar till start inom V75. En omgång som kryddas av en jackpot med 40 miljoner kronor i sjurättspotten. Han kommenterar dem på följande vis.
– Deep Pockets (V75-5) gjorde det bra både i semifinalen och finalen av Breeders Crown. Han kom med hedern i behåll mot stenhårt motstånd. Även om det är tufft på V75 så går han ner lite i klass och utgångsläget blev helt perfekt. Han är snabb ut bakom bilen och den korta distansen är en fördel. Jag har inget emot att se hästen i ledningen där han har fungerat bra, men taktiken får Erik bestämma. Det är ett måste-streck om man inte spikar någon annan och jag tycker det är en bra chans. Inga ändringar, barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
– Esprit Sisu (V75-7) gjorde det väldigt bra vid segern från dödens senast. Speciellt med tanke på att förberedelserna inte var optimala. Han hade haft en hovböld och stått över ett par jobb. Nu gamblade vi och körde barfota bak ändå och det gick bra. Hästen har känts fin efteråt och ska inte vara sämre nu. Läget är trist med spår åtta men han kan öppna snabbt och vi får hoppas att han kommer till. Hästen har utvecklats väldigt mycket i år och jag måste tro på bra chans igen. Inga ändringar, barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 4] 2140/6 0 119
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Grades Roc Grades Roc   [v 9] 2180/12 5 17.9 602
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-2 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 5] 2140/11 0 20.9g 356
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 1640/2 0 16.5 201
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Express Dream Express Dream   [v 7] 2640/3 5 19.4 1044
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2160/13 2 17.0 98
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Must Have Must Have   [s 3] 2140/11 0 g 220
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2160/12 5 18.8g 138
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2640/7 0 18.6 598
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Thaila Thaila   [s 4] 1640/10 0 17.9 279
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2140/11 4 18.4 213
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 5] 2160/8 str
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/3 0 22.1g 138
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-5 Umpire Sund Umpire Sund   [h 7] 2160/9 str
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 4] 2140/4 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-2 Verbal Kint Verbal Kint   [h 6] 2140/11 0 14.6 295
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Smok'n Bell Smok'n Bell   [v 6] 2140/3 0 g 259
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-6 Mud Memory Mud Memory   [s 3] 2140/10 0 17.2 290
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Thaila Thaila   [s 4] 2140/3 0 g 347
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 4] 2140/3 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Thaila Thaila   [s 4] 2140/1 5 17.0g 567
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Umpire Sund Umpire Sund   [h 7] 2660/6 str
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/13 A 5 21.9 35
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/10 D 5 17.0 159
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/14 B 2 17.8 195
2016-12-10 2016-12-10 Romme-6 Global Revenue Global Revenue   [s 5] 2160/15 C str
2016-12-10 2016-12-10 Romme-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/3 A 2 17.9 48
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/12 C str 131
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2100/9 C 1 17.1 36
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/3 D 0 18.4 1476
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/14 C 0 21.5 316
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/1 B 7 15.8 45
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2160/13 C 0 19.6g 117
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/5 B 1 17.1 31
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/7 A 4 16.4g 58
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Mud Memory Mud Memory   [s 4] 1640/9 C 7 15.9 142
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 4] 2140/3 D 3 17.1 67
2016-09-30 2016-09-30 Romme-10 Tams Viktor Tams Viktor   [v 5] 2180/10 C 0 g 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 C 5 15.9 312
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Starlight Brizard Starlight Brizard   [s 9] 2160/12 D 0 16.6 913
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Moonlight Brizard Moonlight Brizard   [v 7] 2140/3 B 0 18.2 307
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/6 C 0 16.6 269
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 D 0 13.7g 1383
2016-09-02 2016-09-02 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/6 C 6 15.3 302
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/11 A 1 13.9 33
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2160/9 A 5 16.7g 22
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2660/12 C str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Moonlight Brizard Moonlight Brizard   [v 7] 2140/7 D 5 18.5g 337
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/11 B 2 14.4 143
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Lucia Lucia   [s 5] 2140/6 B 0 20.3g 39
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 4] 2140/7 D 1 17.0 48
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-5 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2640/12 C 4 13.9 131
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/5 C str
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/5 C 3 14.6 102
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/9 B 1 13.9 112
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/7 A 1 14.1 45
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/4 D 6 15.9 428
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-1 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 D 0 19.9g 426
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Rob Roy Zet Rob Roy Zet   [h 7] 2140/4 C 4 15.6 167
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/9 A 0 g 134
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Lucky Me Lucky Me   [s 10] 2140/1 D 0 19.5 190
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 New Elegance New Elegance   [v 6] 2140/2 C 2 17.1 56
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2160/12 B 1 14.9 76
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2100/11 D 0 15.3 791
2016-05-13 2016-05-13 Romme-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/3 C 2 16.5 260
2016-05-13 2016-05-13 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/5 C 2 15.8 476
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Global Revenue Global Revenue   [s 5] 2140/3 C 6 15.1 991
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2140/4 D 6 16.0 553
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2640/10 D 0 18.1 996
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/5 C 6 14.1 489
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2140/2 B 4 15.4 352
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2160/5 D 0 15.9 532
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Meghann Dane Meghann Dane   [s 6] 2160/13 B str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 4] 2100/12 A 5 16.7 216
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2640/1 D 6 19.4 562
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2140/1 D str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2160/6 C str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2160/9 C 6 19.8 636
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 2160/5 C 0 19.4 103
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-2 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2140/3 C 0 20.3 429
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 6] 2140/5 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-1 Fröken Norrgård Fröken Norrgård   [s 5] 2160/10 B 7 19.5 225
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2640/2 D 0 19.6 931
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 Pinup Look Pinup Look   [s 6] 1640/8 C 0 16.0 609
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Tams Minette Tams Minette   [s 7] 2140/1 D 0 g 189
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2160/9 D 0 g 295
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 6] 2640/2 C 6 18.2 53
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Tams Minette Tams Minette   [s 7] 2140/1 C 1 35.1 39
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Lexus Bac Lexus Bac   [v 5] 2140/6 D 0 18.1 481
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-2 Grades Roc Grades Roc   [v 10] 2180/11 A 3 17.8 232
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Starpoint Muscles Starpoint Muscles   [v 6] 2140/7 D 4 19.7 191
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2180/14 C str
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/5 C 0 21.4g 310
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/9 D 4 15.9 539
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2160/13 D 0 16.6 1260
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 1640/8 B 5 16.6 241
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 B str
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/2 C 2 37.3g 37
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Valla Kingen Valla Kingen   [v 10] 2140/1 D 6 31.7 125
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/2 C 0 g 59
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/7 C 4 17.4 277
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2160/11 B 0 23.2 204
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/5 C 0 15.4 110
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Nontoxic Nontoxic   [v 4] 1640/5 D 0 20.5g 1666
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 1640/7 C 4 15.5 177
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Valla Kingen Valla Kingen   [v 10] 2160/2 D 1 33.4 126
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 1640/9 B 6 16.5 160
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2140/3 A 3 18.0 38
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/1 D 5 15.5 832
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-3 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/9 C str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/3 B 6 17.9 164
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/12 B 0 18.3 279
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/15 C 7 15.6 274
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 4] 2160/13 B str
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2160/10 D 0 16.2 1055
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/5 D 0 17.5 757
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 C 6 14.9 360
2017-09-26 2017-09-26 Romme-2 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/2 D 0 15.9 194
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/6 D 6 33.0g 57
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2640/3 D str
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2180/8 B 5 17.0 73
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-10 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/11 C 7 17.8 371
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-9 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/6 D 0 g 300
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/11 C 5 14.3 97
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-7 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/8 B 4 16.1 113
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/4 C 7 15.0 219
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/13 C 0 16.4 638
2017-08-28 2017-08-28 Romme-2 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 1640/1 B 1 33.5 77
2017-08-24 2017-08-24 Åby-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2640/1 B 7 14.3 52
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2160/9 C 4 16.5 213
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/2 D 6 15.6 1020
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/11 D 6 16.0 573
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/2 D 6 16.6 72
2017-08-12 2017-08-12 Åby-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/4 B 2 13.6 60
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/5 B 1 18.2 36
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 7] 1640/8 B 3 16.2g 98
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/8 C 1 17.1 557
2017-08-01 2017-08-01 Romme-5 Tams Liam Tams Liam   [v 4] 2140/2 C 7 34.7g 95
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/14 B 7 15.9 357
2017-07-28 2017-07-28 Romme-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/10 D 0 17.7g 368
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/12 D 0 15.6 801
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-5 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/3 C 0 14.7 278
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2160/10 A 1 13.8 42
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/4 C 2 17.8 117
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 1640/11 D 4 15.4 238
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/3 D 6 15.6 140
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/14 A 6 18.8 127
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/7 A 5 15.1 53
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/9 B 3 14.7 56
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/10 D 7 14.9 490
2017-06-16 2017-06-16 Romme-1 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/8 A str
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/14 A 6 15.4 409
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/9 D 3 14.3 733
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/12 B 3 13.7 36
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-9 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2640/7 D 0 17.5 1020
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-1 Dom Pedro Dom Pedro   [v 3] 2140/4 C 0 23.4g 582
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 What a Moment What a Moment   [s 5] 2140/11 B 1 17.6 30
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Swift and Sweet Swift and Sweet   [s 7] 2140/8 C 0 20.2g 74
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 2140/1 D 6 18.4 141
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Firstline Firstline   [v 6] 2140/7 C 0 23.4 232
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Nova All Over Nova All Over   [s 4] 2140/4 C 7 20.5g 123
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3160/7 C 0 17.0 718
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2160/13 A 5 17.9 640
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/7 C 5 12.7 95
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Dom Pedro Dom Pedro   [v 3] 2140/4 D 0 g 252
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Myrica Gale Myrica Gale   [s 5] 2140/6 B 7 16.7 52
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2609/4 A 2 13.9 33
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/10 B str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/9 C 8 18.8 81
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-2 Tribas Dream Tribas Dream   [v 4] 2140/6 D 4 16.1 622
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/3 C 1 15.1 27
2017-04-21 2017-04-21 Romme-4 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/5 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/2 C 4 17.1 352
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 4] 2140/4 B 3 18.4 61
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 Nontoxic Nontoxic   [v 4] 1640/4 D 0 14.5 280
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 5] 2140/12 A 1 14.4 69
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/4 C 4 15.9g 166
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/1 C 0 g 508
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/4 C 0 16.9 186
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2160/12 A 0 20.1 454
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-9 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2160/7 C 1 17.2 281
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 5] 2140/13 A str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 5] 1640/2 A 5 13.7 114
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/4 D 2 19.0 137
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2100/2 C 6 15.2 57
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/6 D 5 17.0 551
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-2 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2140/8 C str
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/6 D 0 20.0 262
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-5 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/1 B 3 19.1 151
2017-02-12 2017-02-12 Romme-7 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/4 D 0 17.0 2057
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2140/2 D 5 14.5 1299
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2640/2 C 5 17.5 76
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/10 B 0 19.0 176
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 7] 2140/6 D 0 19.1 1103
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/2 B 0 21.6 458
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Classic Emotion* Classic Emotion*   [v 5] 2140/3 B 6 17.7 70
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-7 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/5 D 3 17.9 494
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2140/11 D 0 19.2 306
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2140/3 A str
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/5 D 6 19.3 154
2017-01-11 2017-01-11 Romme-3 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2160/8 A 5 18.5g 80
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 2660/8 C 1 15.5 759
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 6] 2640/6 C 2 17.4 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/10 A 8 18.4 78
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Andie Bell Andie Bell   [s 4] 2140/6 D 6 20.2 303
2018-12-29 2018-12-29 Romme-10 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 0 16.5 204
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-10 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/12 A 6 17.9 165
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-8 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/1 A 0 g 41
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/3 C str
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2660/7 D 5 16.5 188
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-4 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/3 D 0 21.4 316
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/4 C 1 18.6 68
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/9 D 4 16.5 816
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-2 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/8 B 4 17.9 541
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/2 B 3 17.5 26
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-7 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/4 D 2 20.0 66
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/13 C 4 15.4 388
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2100/14 C 7 16.2 328
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/9 D str
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 D 8 16.1 162
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 1640/10 D 3 16.2 114
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/8 D 5 15.9 464
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-9 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/5 B 4 17.9 39
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/10 A 0 16.4 152
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 3140/11 D 5 16.8 364
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 C 0 14.3 159
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 7 15.0 516
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/10 A 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-6 What a Moment What a Moment   [s 6] 1640/6 C 6 13.6 388
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2160/9 D 4 12.9 93
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2160/9 B 0 18.8 262
2018-08-24 2018-08-24 Romme-1 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/12 D 6 15.9 1087
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-5 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/6 B 7 19.4 610
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/6 D 0 15.9 153
2018-08-11 2018-08-11 Åby-11 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2140/1 D 0 13.6 152
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2640/12 C 0 16.7 71
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/15 C 6 15.4 74
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-8 Lady Marta Lady Marta   [s 6] 2140/9 B 0 17.7 261
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2640/9 D 2 15.9 62
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/10 C 4 15.7 140
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2640/2 D str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-2 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 A 1 16.1 25
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2140/7 C 2 14.0 133
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-9 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/2 D 0 15.1 990
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-4 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/3 D 8 17.6 539
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/9 D 5 14.3 91
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2660/6 A 4 15.9 17
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-7 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2160/10 C 6 15.6 187
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2140/6 C 0 18.2 158
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/7 B 2 17.2 118
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/2 C 7 15.8 182
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/5 B 2 15.8 53
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-5 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 3140/3 D 4 16.7 647
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-11 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/2 D 6 16.6g 342
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-10 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/6 B 1 16.5 27
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-2 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2100/2 C 5 16.0 184
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2100/8 C 5 15.7 357
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-10 Order by Heaven Order by Heaven   [s 6] 2100/15 B 5 14.3 256
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/12 D str
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-2 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/5 C 1 18.0 43
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/9 C 0 16.9 81
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 2140/9 B 4 17.4 77
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 6] 2140/7 D 8 16.0 343
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/3 B 0 18.8 46
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/10 C 0 15.5 544
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-1 Exit Angot Exit Angot   [h 4] 2140/1 D 5 20.1g 59
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 557
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/10 B 7 16.2 90
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/6 C 1 16.8 88
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-11 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 151
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-1 Running Like Hell Running Like Hell   [h 3] 2140/3 D 5 19.3 114
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/2 D 0 16.9 893
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/1 C 2 15.8 89
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 6] 2140/7 C 5 18.0 117
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2140/2 D 8 17.4 127
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 New Elegance New Elegance   [v 8] 2140/7 C 6 15.9 92
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Valla Kingen Valla Kingen   [v 11] 1640/3 D str
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/1 D 2 16.0 273
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2160/4 B 0 18.5 138
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2140/5 B 5 17.4g 105
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/5 C 0 15.7 128
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 5] 1640/8 C 4 16.8 469
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-5 Valla Kingen Valla Kingen   [v 11] 2140/4 D 0 34.4g 823
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Tic Tac Injection Tic Tac Injection   [v 8] 2140/7 D 0 17.5 772
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-5 Tribas Dream Tribas Dream   [v 5] 2100/1 B 6 18.0 52
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-9 Global Revenue Global Revenue   [s 7] 2140/8 C 0 15.4 160
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 A 4 20.3 111
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2660/6 C str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 C 5 13.9 415
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-2 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 B 0 19.9 212
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-7 Pearl of the Star Pearl of the Star   [s 6] 2140/2 D 0 18.2g 1090
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-1 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/5 B 5 16.8 168
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 1640/11 C str
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2640/7 D 0 17.0 276
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-6 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2140/12 D 6 15.1 945
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-7 Wilmas Tira Wilmas Tira   [s 4] 2140/5 D 5 18.6 264
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-8 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2160/12 B 3 17.1 100
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-5 Ärlig Ärlig   [v 10] 2140/2 D 0 17.4 921
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-7 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2160/9 B 0 15.4 64
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-9 Trueisch Trueisch   [s 4] 2140/11 C 0 20.6 703
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-9 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/2 C 6 13.8 287
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-3 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/4 C 3 18.4 87
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-8 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/6 C 5 15.5 188
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-10 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 B 0 13.3 194
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2140/11 B 7 17.7 163
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/11 D 7 18.0 94
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/4 C 2 17.1 106
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-10 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/1 C 0 g 112
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2160/8 B 6 13.7 334
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/12 B 5 16.5 236
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Timetomakeitrite Timetomakeitrite   [v 3] 2140/1 C 2 17.1 100
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-2 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2100/7 C 0 14.3 60
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/6 B 2 14.1 75
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-1 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/2 C 3 15.1 45
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/12 A 1 14.2 44
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/6 B 0 15.5g 60
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/7 B 7 15.8 412
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-10 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 3140/7 C 7 15.6 299
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 3160/5 B 1 15.5 44
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/9 B str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 2140/6 A 4 16.5 161
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-10 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/5 D 8 17.5 312
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2660/2 C 3 16.2 38
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Order by Heaven Order by Heaven   [s 7] 2640/10 B str
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/1 B 5 14.0 125
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/4 C str
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-3 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2640/5 B 5 15.2 80
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2160/12 C 1 14.6 109
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-8 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2140/9 D 5 16.9 124
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2640/9 D 0 19.5 194
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1660/14 C 0 15.3g 1792
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-5 Running Like Hell Running Like Hell   [h 4] 2100/1 D 6 15.8 61
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-2 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/9 C 4 17.5 301
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/1 D 6 15.1 1373
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-3 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 6] 2140/1 D 2 18.3 170
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/1 C str
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-3 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2160/8 C 1 16.9 20
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2160/4 C 6 18.1 97
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Global Revenue Global Revenue   [s 8] 2640/1 D 5 17.2 241
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2140/1 C 4 18.4 47
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-8 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/7 C str
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-7 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/3 D 2 16.5 310
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-8 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 1640/4 D 6 14.0 409
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-9 Exit Angot Exit Angot   [h 5] 2140/7 B 3 17.1 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se