V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 10] 2660/9 0 36.0 929
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2140/4 4 18.8 815
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 2160/5 0 20.4 737
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 4] 2160/12 8 19.6 1302
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Contador Contador   [v 6] 2680/9 0 20.3g 71
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-11 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2160/9 8 19.8 215
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Tussalill Tussalill   [s 5] 2640/5 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-9 Kramer Ås* Kramer Ås*   [h 4] 2660/9 0 18.7 223
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-6 Shebang Laday Shebang Laday   [s 3] 1640/10 0 20.6g 809
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2180/10 6 18.8 146
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Tussalill Tussalill   [s 5] 2140/2 0 g 30
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 1660/11 2 21.1 111
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-4 Quelque Fois Quelque Fois   [v 6] 2640/5 5 20.0 650
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-3 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 1640/4 5 19.1 443
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-2 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 10] 2140/11 0 20.7 1473
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 8] 2140/4 3 30.9 73
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 1640/12 0 16.8 918
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Fantom Fantom   [h 3] 2140/3 6 38.0g 230
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 2160/5 0 g 602
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 10] 2140/9 5 29.4 398
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 7] 2640/1 0 20.7 1327
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Aldorassa Aldorassa   [h 3] 2140/1 0 21.5 292
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Tussalill Tussalill   [s 5] 2160/10 4 33.1 51
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2140/3 0 g 180
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Mari Slogum Mari Slogum   [s 7] 2160/11 0 848
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-4 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 7] 2140/2 1 19.1 29
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Aldorassa Aldorassa   [h 3] 2140/3 0 g 244
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 7] 2160/11 4 17.7 528
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Tussalill Tussalill   [s 5] 2140/1 2 30.3 250
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 7] 2140/2 6 18.3 759
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 Martha Lou Martha Lou   [s 4] 1660/13 5 15.5 210
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-3 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 4] 2140/2 0 18.2g 987
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 4] 2180/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-10 Shebang Laday Shebang Laday   [s 3] 2140/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 3140/6 0
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2640/6 0 17.5 1130
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 2160/13 str
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2160/12 str
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/12 D 0 26.6g 691
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1660/7 B 2 34.9 169
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2160/5 C 3 18.8 319
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/11 D 5 17.2 1111
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 5] 2160/10 C 6 20.7 384
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-4 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 1640/7 C 0 17.3 635
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2660/10 C 2 21.8 284
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/2 D 0 21.1 587
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-6 Alviano Alviano   [v 5] 2140/8 A 4 19.8 95
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Ampato Ampato   [h 4] 2140/3 D 4 22.3 628
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/5 C 3 17.0 63
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2180/11 C 0 g 421
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Safari Park Safari Park   [v 5] 2660/8 A 0 19.5 77
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 K.A.Pital K.A.Pital   [v 5] 2140/2 D 5 33.0 281
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 1660/5 B 5 19.2 201
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 3] 2140/4 D 4 35.9 183
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2160/11 B 8 35.4g 357
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/13 B 6 16.5 177
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1660/15 A 8 16.4 148
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-9 Torita Torita   [s 6] 2160/10 D 0 33.8 548
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Alviano Alviano   [v 5] 2640/3 A 3 18.6g 36
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-7 Ampato Ampato   [h 4] 1660/14 B str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/10 D 0 19.0 284
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/5 D 7 16.0 315
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/1 C 1 16.8 99
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 4 30.3g 325
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/6 D 5 27.6 325
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-5 Ampato Ampato   [h 4] 2140/7 B 5 18.5 137
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Com Valle Com Valle   [v 9] 1640/1 B 2 13.8 248
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2640/2 C 2 16.5 425
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Digital Trim Digital Trim   [v 5] 2140/6 C 8 16.8g 419
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/7 D 1 16.4 604
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2140/3 D 7 18.7 395
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/5 D 0 26.8g 461
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 6] 2640/6 C str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2160/6 C 6 18.0 329
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/10 D 4 17.7 418
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/3 C 6 17.1 102
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2680/7 B 8 35.4 63
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 2140/11 C 0 19.4g 282
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Ampato Ampato   [h 4] 1640/7 B 8 21.9 71
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-9 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 1640/10 C 7 16.5 555
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-8 Bodyline Bodyline   [v 7] 2160/9 D 0 16.2 350
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/11 D 0 17.6 911
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/4 D 0 19.0 1178
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 J.K.Stjärnglans J.K.Stjärnglans   [s 4] 1640/4 D 0 38.6g 623
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-1 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 2140/2 B 5 19.2 89
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Torita Torita   [s 6] 2140/3 D 5 32.1 416
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/4 B 0 g 864
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 1660/9 C 0 17.4 334
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-11 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/1 D 0 21.0g 418
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-9 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/2 D 0 16.6 729
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/7 D 0 31.7 933
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/10 D 7 29.1 449
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-7 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 2140/3 C 0 g 289
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-6 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 3160/5 D 5 17.3 330
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 1640/1 D 0 14.9 345
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-2 Com Valle Com Valle   [v 9] 2140/4 C 2 14.5 458
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2140/1 D 5 18.6 308
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 1640/6 D 5 25.4 991
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2180/11 B 0 23.6g 546
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-2 Ampato Ampato   [h 4] 2140/4 C 0 19.1 382
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2040/2 D 6 18.3 476
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 1700/8 C 5 16.2g 130
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2040/1 D 0 29.4 145
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-6 Malekeh Malekeh   [s 7] 1660/10 B 4 15.7 69
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2040/9 C 4 17.6 142
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-5 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1660/2 C 5 16.2 42
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2040/7 D 1 30.3 529
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2040/5 D 0 20.0g 317
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2040/5 C 0 40.7g 99
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Torita Torita   [s 6] 2060/13 C 8 33.5 482
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/7 D 6 17.0 74
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/11 D 0 17.7g 447
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2100/5 C 5 22.0 108
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2120/11 C 0 35.2 742
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 9] 2120/7 D 0 g 351
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2148/2 D 2 17.6 650
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2148/2 D 0 g 585
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2100/4 D 0 37.8g 351
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-5 Malekeh Malekeh   [s 7] 2100/10 B 3 18.0 81
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2120/10 B 0 g 73
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Tussalill Tussalill   [s 6] 2120/7 B 4 32.4 193
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-1 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 3] 2100/6 A 7 42.7g 527
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/9 C 0 29.5 296
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/2 C 4 17.2 67
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 6] 1640/5 C 0 32.3g 124
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-3 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2140/14 B 0 20.5g 541
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1640/8 C 5 37.3g 55
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-1 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2160/9 B 2 17.8 171
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 2148/1 C 6 18.7g 152
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1646/6 D 7 17.2g 234
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Cita Belle Cita Belle   [s 5] 2148/1 D 0 g 43
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/6 D 2 15.9 197
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-3 Ampato Ampato   [h 4] 2140/6 C 0 18.6 99
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-2 Sippson Sippson   [v 4] 2180/6 C 3 30.0 248
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2140/6 D 7 31.4 548
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Novelty Class Novelty Class   [s 8] 2140/6 C 0 20.1 286
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Seven Jersey Seven Jersey   [v 7] 2140/5 D 8 17.1 419
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Anna Slogum Anna Slogum   [s 6] 2140/2 D str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2140/6 B 4 36.4 201
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/2 C 1 16.4 154
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/5 D str
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-9 Fantom Fantom   [v 4] 2168/7 D 0 g 145
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2148/2 C 1 17.1 102
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Cita Belle Cita Belle   [s 5] 2148/1 D 2 17.6 284
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3180/14 C 0 19.0 671
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/6 D 6 31.2 569
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2140/2 B 7 36.1g 390
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/3 D 0 17.0 913
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Ampato Ampato   [h 4] 2140/4 D 3 17.9 417
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2160/12 C 0 16.5 852
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 6] 1640/7 C 7 29.6 177
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1640/5 C 0 37.2g 271
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ville Blanche Ville Blanche   [v 6] 2140/2 C 1 16.4 100
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/10 C 2 16.5 149
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 1640/1 B 5 16.4 115
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 A 2 30.9 55
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 1640/3 D 6 20.1g 331
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/1 D 0 g 726
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-10 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 2160/15 C 5 19.0 530
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-6 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2640/1 C 8 19.5 500
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-3 Malekeh Malekeh   [s 7] 2140/9 C 0 16.2 204
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/7 C 6 17.5 47
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 1660/11 A 7 16.8 64
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/8 A 7 16.7 214
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 B 4 30.2 83
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 1640/4 D 6 25.8 958
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/5 C 2 16.6 454
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-9 Malekeh Malekeh   [s 7] 2160/10 A 3 17.5 241
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2680/14 B 4 20.0 371
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/2 B 3 17.8 173
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Eldpeppi* Eldpeppi*   [s 7] 2680/12 B 8 33.7 176
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2160/11 C 0 20.0 91
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 A 8 36.5g 233
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Expander Expander   [v 8] 2160/7 D 0 32.4g 629
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3140/2 D 0 772
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2180/7 B 6 17.8 617
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Expander Expander   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 1183
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-3 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2160/12 A 4 19.4 76
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2180/14 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/11 A 4 18.8 71
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3160/4 D 0 19.1 940
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-6 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 8] 2140/2 D 0 18.2 958
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Expander Expander   [v 8] 2160/10 D 0 33.2g 821
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-2 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/6 D 5 15.2 1030
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Krokstad Juvita* Krokstad Juvita*   [s 8] 1640/6 B 0 g 27
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-2 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2640/2 B 5 19.5 143
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-5 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 8] 2160/9 C 0 19.2 905
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 5] 2160/5 C 4 18.3 342
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2660/5 B 0 g 284
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-2 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/2 C 6 36.3g 23
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 1660/8 C 3 17.2 98
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-7 Espe Vilde Espe Vilde   [s 4] 2140/3 C 4 36.5 306
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/3 A 0 g 71
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-5 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/4 D 2 35.0 53
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 2660/5 D 4 17.2 529
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2160/12 D 6 32.1 1126
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Krusen Krusen   [h 11] 1640/9 D 0 25.9g 619
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Vaillance Vaillance   [s 4] 2140/1 C 0 20.6g 58
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 486
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Digital Future Digital Future   [v 8] 2640/7 D 0 18.0 549
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/9 D 6 14.6 272
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-6 Telman Linn Telman Linn   [v 5] 1640/4 D 8 38.2 117
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/11 D 0 18.2 734
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 10] 2160/3 D 0 35.2 1589
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/2 D 7 14.8 671
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/4 B 0 19.4 127
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-3 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2160/7 C 7 19.7 528
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/5 D 0 g 108
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/6 D 7 30.5 300
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-9 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/11 B str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1640/9 C 0 g 238
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/5 D 0 g 407
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2140/2 C 7 15.5 355
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 2140/2 D 1 18.7 172
2017-10-07 2017-10-07 Norge-7 Kirikou Kirikou   [s 8] 2140/4 D str
2017-10-07 2017-10-07 Norge-3 Krusen Krusen   [h 11] 2180/10 C 0 325
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Dahlia Dahlia   [s 6] 1640/5 D 0 37.1 188
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 Vaillance Vaillance   [s 4] 2140/2 C 0 42
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/3 D 5 34.3 47
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 2140/4 D 3 19.9 168
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-9 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/7 C 4 32.7g 133
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 3140/7 D 0 18.4 857
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2640/2 D 0 18.3 1294
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/5 D 6 30.5 133
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-11 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/10 B 7 17.7 95
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1660/9 A 7 16.1 95
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-2 Dahlia Dahlia   [s 6] 1640/5 C 6 240
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/3 D 4 18.4 393
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-1 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1640/3 B 2 16.1 98
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 D 0 g 1996
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-6 Digital Future Digital Future   [v 8] 2660/7 C 4 16.8 333
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/3 D 0 32.8g 411
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/5 C 2 16.9 163
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1640/3 C 3 17.7 130
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 1640/8 D 5 17.9 343
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/2 D 4 32.4 504
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/2 D 0 589
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2180/11 A 6 17.5g 466
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/6 D 0 16.8 299
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2640/3 C 3 19.6 330
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1660/11 D 0 16.5 967
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-7 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/1 C 4 32.5 97
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/12 B 5 16.4 193
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/2 D 3 15.7 505
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Månfröken Månfröken   [s 3] 2140/11 D 0 g 246
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/7 D 4 31.6 252
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/4 D str
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/1 B 4 33.0g 17
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2140/1 B 3 18.4 29
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2660/10 D 0 g 975
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-7 Moetiv Moetiv   [v 4] 2160/7 B 0 g 45
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Sunnan Ebony Sunnan Ebony   [s 4] 2140/7 D 0 22.3 388
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/11 D 3 13.7 790
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2140/4 B 8 15.3 256
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 10] 2120/9 D 0 g 317
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2120/10 B 4 21.7 235
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Tussalill Tussalill   [s 7] 2100/1 D 4 31.3 111
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2120/5 D 0 19.9 278
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/5 D str
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/10 D str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-11 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2140/5 B 0 23.9 121
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/12 A 2 19.6 856
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/9 B 0 19.7 105
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2060/4 B 2 16.5 20
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Raska Fötter Raska Fötter   [v 9] 1680/5 D 0 29.4 584
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 Malekeh Malekeh   [s 8] 2040/1 B 2 16.7 18
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Finnskog Itzy Finnskog Itzy   [s 5] 2040/6 B 1 35.1 29
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 6] 1660/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Valla Glöd Valla Glöd   [v 10] 2040/4 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 10] 2040/5 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-3 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2040/6 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2060/9 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Digital Future Digital Future   [v 8] 2080/10 B 6 16.1 176
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 4] 2040/4 D 0 34.7g 151
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2040/5 C 5 19.9 319
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Denver Zon Denver Zon   [v 9] 1680/12 D 7 16.2 734
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Tussalill Tussalill   [s 7] 2040/1 C 8 32.5g 235
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-8 Tourbillon Tourbillon   [v 6] 2100/1 A 1 18.2 23
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2100/9 D 5 18.4 285
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2120/7 C 5 20.2g 139
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/4 B 3 15.3 284
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2640/1 D 0 34.1 248
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 7] 2100/5 B 2 18.1 85
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Moetiv Moetiv   [v 4] 2120/12 A 6 33.4 59
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2120/12 B 0 g 457
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Star Gait Star Gait   [s 5] 2100/2 D 0 g 152
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-1 Månfröken Månfröken   [s 3] 2100/6 C 7 40.1g 330
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/6 D 0 17.2 317
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 1640/2 C 7 17.6 376
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/5 D 0 19.1 780
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 K.E.Marinen K.E.Marinen   [v 14] 1660/6 D 8 32.2 266
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/4 B 2 31.4 18
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/8 D 0 16.6 1177
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-12 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1640/7 C 0 252
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-3 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/9 D 0 19.3 1197
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2160/10 D 4 15.4 1227
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1640/2 D str
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-2 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2680/10 B 2 16.9 57
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-8 Malekeh Malekeh   [s 8] 1660/15 A 2 14.6 43
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Moetiv Moetiv   [v 4] 1660/15 A 2 31.0 27
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 A Big Surprise A Big Surprise   [v 7] 1660/11 C 8 17.0 228
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 C 3 33.5 121
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/6 B 3 16.8 128
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-4 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2140/1 D 0 17.8 810
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/4 D 0 g 811
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-2 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 1640/11 D 0 15.1 403
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Moelven Moelven   [v 8] 2140/5 D 0 29.6 403
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/10 D str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/6 D 4 17.8 112
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/12 D 0 15.5 539
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1640/9 D 0 35.2g 773
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/8 C 3 16.7 161
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-10 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2160/9 D 7 18.0 864
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 1640/12 D 0 g 1324
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/5 D 7 16.4 502
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2660/6 A 0 22.3g 214
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Moetiv Moetiv   [v 4] 1640/4 D 2 31.4 66
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/13 C 0 g 935
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Malekeh Malekeh   [s 8] 2160/12 B 1 16.4 217
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2160/9 A 3 34.0 74
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 2180/6 C 4 32.0 145
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-11 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2180/10 B 7 20.3g 153
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 1640/3 D str
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2140/2 C 2 17.3 783
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 D 6 33.0 198
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 1660/4 C 7 17.0 174
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 12] 1640/10 B 0 27.3 446
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/7 C 5 17.7 337
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 612
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2160/10 B 2 17.3 106
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2640/3 D 8 20.6 708
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2680/8 D 7 19.0 192
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2160/8 C str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2160/14 B str
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/2 D 7 22.8g 87
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 1660/13 B 6 17.9 462
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/8 A 0 21.8 380
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2640/8 D 5 37.5 507
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2140/11 D str
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1660/13 B 7 37.8 104
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1660/14 B 3 37.1g 78
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2640/10 B 0 19.3 542
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/7 B 0 g 306
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Matilde de Soccoa Matilde de Soccoa   [s 10] 2640/8 D 0 20.2 308
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 8] 2160/10 B str
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/12 D 0 38.1g 678
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/2 D 0 20.7g 670
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2640/1 D 0 19.5 695
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 B 0 32.8g 318
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/8 D 3 34.8 494
2017-03-13 2017-03-13 Norge-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2140/4 B 0 124
2017-03-13 2017-03-13 Norge-2 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/1 D 0 249
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/6 D 6 17.5 1029
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/6 C 0 20.1 76
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 B 0 34.1 161
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2640/3 D 0 22.8 304
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Brenne Bragd Brenne Bragd   [v 13] 2180/7 D str
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/3 D 0 17.9 740
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 1660/8 B str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/3 D str
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/8 C 5 18.6 67
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 1660/7 D 0 35.8 550
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 2160/15 C 6 18.9 735
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2160/12 C 0 19.0 649
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-10 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 1640/1 B 4 16.1 200
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Vinabruden Vinabruden   [s 10] 2640/2 D 0 34.7 959
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-7 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2640/4 D 7 18.1 959
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 2140/2 D 0 37.9 504
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 1640/3 D 0 g 504
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2160/15 D 1 19.7 619
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 D 6 39.4 134
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2160/5 D 2 18.4 164
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 1660/14 C 0 17.9 948
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 2140/1 D 7 36.3 424
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2680/13 D 0 20.7g 387
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 2140/4 D 8 19.7 443
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 1640/7 D 0 34.6g 523
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/11 D 0 g 835
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 1640/4 D 0 22.5 578
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/3 D 2 18.7g 134
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-8 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2160/10 C 0 36.0 635
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/1 D 2 16.1 424
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2640/4 D str
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/8 D 0 18.2 153
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-5 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1640/4 D 6 32.6g 476
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/11 C 5 18.5 406
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-5 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2160/7 D 8 18.2g 246
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Triannaton Triannaton   [v 3] 1640/8 D 0 29.3g 62
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/2 D 4 17.1 150
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 1640/8 B 0 19.5g 1230
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/1 D 6 15.2 333
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 4] 2140/1 D 0 20.0 253
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 7] 2140/4 D 3 31.7 824
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 6] 2160/8 B 4 18.0g 98
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-1 Forsberg Forsberg   [v 3] 2160/4 C 0 g 172
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-3 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 1660/10 C 7 44.7 328
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Fylking Fylking   [h 8] 3180/8 B 7 29.9 355
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-6 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/5 D 3 17.7 229
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 6] 2680/9 B 4 18.0 236
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Triannaton Triannaton   [v 3] 2140/9 D str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Moetiv Moetiv   [v 5] 1640/12 B 0 29.6 222
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Torita Torita   [s 8] 2140/4 D 8 32.1 581
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2660/9 D 0 18.8 531
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 4] 2160/15 B 6 20.1 397
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 410
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-4 Moetiv Moetiv   [v 5] 1640/6 B 0 28.6 355
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 1640/6 D 0 18.9 1000
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2160/10 C 6 31.9 176
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/6 C 0 17.2 661
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 6] 2640/6 C 0 27.5g 229
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-10 Expect One Expect One   [v 5] 2640/3 D str
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2160/12 A 4 16.3 207
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-1 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2140/2 D 5 16.4 1152
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 7] 2140/13 D 0 g 988
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-5 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1660/11 C 8 31.6g 295
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-7 Björli Frida Björli Frida   [s 3] 2140/4 D 0 g 546
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-8 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 2160/14 D 0 g 1066
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2160/9 D 0 21.9 236
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2660/14 A 0 20.4g 108
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-8 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 9] 2140/8 C 0 g 374
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2040/2 C 5 15.8 128
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2040/4 C 0 17.1 371
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1680/6 D 3 30.1 928
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/4 D 7 17.1 358
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2040/2 B 1 17.6 74
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2500/11 D 2 17.8 258
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2040/7 D 7 17.1 454
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Itzo Itzo   [v 10] 1680/5 B 6 27.1 291
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Forsberg Forsberg   [h 3] 1660/2 D 4 35.4 133
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Mari Slogum Mari Slogum   [s 10] 2060/6 A 3 29.6 55
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 1660/11 D 0 17.2 1136
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-7 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 11] 2040/3 D 0 29.7 556
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2040/4 C 5 19.3 132
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2060/6 C 4 33.7g 221
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 9] 2060/9 D 7 18.5 203
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-7 Leonard Leonard   [v 5] 2140/4 D str
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 2120/11 D 0 g 610
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Trons Loke Trons Loke   [v 9] 2100/10 D 6 32.6 349
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-6 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2100/2 D 4 17.5 539
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2120/12 D 6 19.6 582
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2120/5 C 3 19.6 224
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1640/6 D 0 g 413
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Forsberg Forsberg   [h 3] 2100/5 C 4 40.7 178
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2100/2 B 7 20.2g 54
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Leonard Leonard   [v 5] 2100/1 D 0 39.6g 50
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Fylking Fylking   [h 8] 2120/4 D 4 27.4 133
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2100/9 D 0 18.6 785
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Itzo Itzo   [v 10] 2120/6 B 0 g 218
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 2100/6 D 0 22.7 367
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/10 D 6 19.4 277
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2140/3 B 7 17.0 384
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-12 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 20.4g 85
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1680/12 C 8 31.1g 129
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2140/6 C 2 31.9 137
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-1 Moetiv Moetiv   [v 5] 2140/1 D 5 29.7 95
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Global Tribunal Global Tribunal   [v 5] 2640/7 B 3 18.0 434
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-3 Moeses Moeses   [v 8] 2160/7 B 7 27.2 281
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-8 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2160/7 D 0 18.5 780
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-1 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 1640/5 D 2 16.0 226
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Fylking Fylking   [h 8] 2140/6 D 0 26.2g 487
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2640/1 D 0 30.6g 214
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-7 Yankee Flair Yankee Flair   [v 11] 2140/12 D 0 1000
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/15 B 0 g 189
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1640/2 D 0 g 618
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-2 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 2160/10 A 2 32.9 612
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-3 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/8 D 5 20.0 127
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/2 D 0 30.0 797
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/12 C 4 32.1 140
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-1 Digital Future Digital Future   [v 9] 2160/13 B 7 15.6 352
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2160/9 D 0 30.9g 336
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1640/6 C 4 31.9g 281
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/7 D 0 29.0 373
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/1 B 0 g 441
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2660/13 C 5 16.2 187
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/9 C 3 33.8g 175
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/1 C 6 17.9 640
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-7 Digital Future Digital Future   [v 9] 1640/6 D 0 13.8 604
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 1640/6 D 1 30.2 124
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 1660/8 C 0 36.1g 373
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/10 C 6 17.7 100
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2140/3 D 8 15.8 833
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/13 D 5 34.1g 96
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 1660/11 C 6 30.6g 389
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/1 D 3 15.2 651
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2160/13 B 0 21.2g 670
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/6 D 6 15.6 1508
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-9 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 4] 1640/9 B 7 14.9 582
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Kenedisa Rollax Kenedisa Rollax   [s 9] 2140/10 A 4 15.8 912
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/15 D 5 17.5 799
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/4 D 0 g 990
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/5 B 6 35.8g 171
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2140/12 C 5 17.5 254
2018-02-05 2018-02-05 Norge-4 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/3 D 0 134
2018-02-05 2018-02-05 Norge-6 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/9 C 0 288
2018-02-05 2018-02-05 Norge-7 Tussalill Tussalill   [s 8] 1660/7 D 0 456
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/5 C 0 19.3 328
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Trons Loke Trons Loke   [v 9] 2160/14 B 7 33.4 193
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-3 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/9 B 5 16.9 81
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/4 D 8 18.0 446
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/13 D 0 17.7 1132
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/3 D 5 30.5 691
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/10 B 4 36.5g 144
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 7] 2160/12 C 0 g 471
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2160/8 C 3 19.1 360
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/1 D 5 17.3 307
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2180/14 D 0 32.9g 1359
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Digital Future Digital Future   [v 9] 2160/6 C 8 18.0 210
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/5 D 0 21.4 83
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/4 D 0 g 78
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2660/4 D 5 32.8 597
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Ivarssvassa Ivarssvassa   [s 3] 2140/9 C 0 g 567
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-1 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/3 B 6 19.9 251
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/11 C 6 36.3g 617
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-9 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/7 A 0 18.1 90
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-12 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2160/5 C 3 35.1 22
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Ivarssvassa Ivarssvassa   [s 3] 2140/4 D 5 42.3g 109
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/5 D 3 21.1 424
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/5 D 0 19.0 721
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 1640/6 C 7 35.4 51
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/1 D 0 23.3 479
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-6 Fylking Fylking   [h 9] 2180/13 B 5 28.6 266
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 American Cowboy American Cowboy   [v 8] 2140/3 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-8 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2140/1 D 6 33.6 364
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 Avataria Avataria   [s 9] 2140/3 B 8 19.4 303
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-2 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/7 B 2 35.9 20
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-4 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2140/4 D 1 32.1 58
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-7 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/2 C 0 16.0 314
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-1 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/12 C 0 g 270
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-5 Avataria Avataria   [s 9] 1640/6 A 5 16.9 682
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-8 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/6 C 0 18.0 303
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2180/14 B str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 1640/3 C 6 37.3g 28
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/8 C 8 20.6 436
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2640/4 D 7 33.9g 467
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/6 D 0 17.2 311
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/3 D 0 20.5 438
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 C 2 15.8 46
2019-10-28 2019-10-28 Polen-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/8 C 0 86
2019-10-28 2019-10-28 Polen-6 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/2 D 3 577
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-2 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2140/2 A 1 33.9 22
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/8 B 2 34.1 41
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Stumne Jippi Stumne Jippi   [v 12] 1640/1 D 0 g 773
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-5 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2140/3 C 0 32.1 203
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2140/8 C 0 16.7 581
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/8 A 4 16.4 37
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/6 D 8 18.6g 281
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 1640/3 C 2 13.7 270
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/2 D 0 g 566
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-8 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/2 D 5 19.0 533
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-4 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/4 C 0 17.6g 735
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2640/7 D 7 16.4 2115
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/12 C 1 16.0 1154
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-1 Miriam Miriam   [s 4] 2140/3 C 3 38.0 79
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/8 D 7 21.2 188
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/10 C 0 g 241
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 6] 2160/9 D 8 29.9 340
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/5 B 6 15.1 128
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2140/4 A 8 18.5 297
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/3 C 0 14.9 826
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/7 C 5 15.7 125
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2640/1 D 5 15.8 668
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Bonete Bonete   [s 6] 2140/9 C 0 16.6g 355
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Cachi Cachi   [s 5] 2140/4 D 0 19.3 500
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-7 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2140/1 D 2 34.8 116
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2140/5 B 0 20.2 129
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-9 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 3] 2660/8 D 7 34.2g 446
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 3] 1660/10 D 0 35.4g 396
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-5 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2140/5 C 7 31.9 249
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-8 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/5 C 0 16.4 774
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-3 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/8 C 2 18.0 356
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-1 Cachi Cachi   [s 5] 2140/1 C 0 23.4g 457
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/4 D 0 g 1000
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-4 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2160/9 B 3 30.0 1345
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2160/8 D 7 16.9 655
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 2660/11 C 0 31.3 596
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/5 D 6 17.9 291
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-9 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 1640/2 B 0 20.5g 167
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-1 Crusable Crusable   [h 5] 2160/15 D 0 17.8g 1207
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 1640/7 C 0 13.7 618
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2100/9 C 7 18.7 590
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Avataria Avataria   [s 9] 2100/2 B 0 g 125
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2100/9 B 1 20.3g 69
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-7 Lassbyns Heta Lina Lassbyns Heta Lina   [s 6] 2100/2 D 4 32.3 468
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-8 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 5] 2100/7 C 5 20.8 317
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-3 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/3 D 0 17.3 509
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/5 A 0 g 89
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-8 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/7 C 0 17.1 476
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2640/1 D 5 19.6 290
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Moeses Moeses   [v 9] 2500/6 B str
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2040/3 D 0 18.1g 919
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 1680/9 B 5 16.1 544
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Miriam Miriam   [s 4] 2040/3 C 6 37.5 288
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 S.K.'s Monoceros* S.K.'s Monoceros*   [s 5] 2060/7 C 0 g 182
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2500/9 A 5 18.0g 69
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 1660/1 C 5 22.9g 27
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2060/6 D 5 17.2 188
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Miriam Miriam   [s 4] 2100/3 C 7 41.0g 59
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Holms Lavin Holms Lavin   [v 6] 2100/7 C 4 34.2 63
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Stuve Sky Stuve Sky   [s 5] 2100/8 A str
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2100/4 C 0 18.1g 196
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2120/6 A 0 18.2 202
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-7 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 5] 2100/1 B 0 g 66
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 3] 2100/1 D str
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/10 A 7 14.3 65
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/1 C 0 16.4g 352
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-7 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 2160/6 B 4 18.5 141
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2100/6 C 5 39.7g 189