V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Åke Lindblom har haft fin form på stallet på slutet och blir påpassad med ett par av stallets hästar i lördagens V75-omgå..


Åke Lindblom har haft fin form på stallet på slutet och blir påpassad med ett par av stallets hästar i lördagens V75-omgång i Malmö.
Dagen efter är det Grand Slam 75-tävlingar i Eskilstuna. Han har fyra hästar till start då, varav två är med på söndagens stora streckspel.
Att Örebrotränaren gillar hästar efter avelshingsten Love You är allmänt känt. Kanske var det därför tränaren, uppfödaren och ägaren till Cuarto Käbb ville prova hästen hos just Lindblom.
- Nja, haha, det vet jag väl inte. Sanningen är att hästen inte hade fungerat på ett år och de ville prova något. Jag fick en månad på mig och det verkar som om det kommer att funka, säger Åke Lindblom.
Cuarto Käbb hade inte startat sedan i november förra året då han provades i ett V64-lopp på hemmabanan Örebrotravet i förra veckan.
Efter en månad i den nya regin var Cuarto Käbb tävlingssugen och fullföljde fint som tvåa bakom finske Mas Capacity. Lindblom satt i kön och drog i högertömmen på den sista bortre långsidan. Sättet som sjuåringen fullföljde bakom den överlägsne ledarhästen smakade mer.
- Han var ju ruggigt bra. Vi hade bakspår men hamnade hyggligt på det. Sedan blev jag tvungen att börja massera 700 kvar och då gick han fruktansvärt starkt ända in i mål tycker jag, dessutom på en bra tid.
Cuarto Käbb, sju år med åtta segrar på 30 starter, har gjort sig känd som en stark och rejäl häst. Varför det inte blivit några starter under hela 2019 har den nye tränaren ingen närmare förklaring på.
- Han har inte fungerar bara. Ägarna var här med hästen och jag provkörde. Eftersom hästen kändes fin godkände jag att skulle träna ett tag och sedan skulle vi se. Vad vi har gjort? Nej, det var inga större fel utan vi har masserat hästen och tränat på bara.
Förstod du att han skulle göra bra ifrån sig direkt?
- Jag hade väl det på känn. Han har blivit bättre och bättre ju mer han har tränat hos oss.
Vad säger du om uppgiften med 20 meters tillägg i GS75-2 på söndag?
- En toppchans kanske är tokigt att säga eftersom jag inte sett så mycket av motståndet. Men det måste ju vara en bra chans i varje fall. Spåret är ju bra. Fast spår har nog ingen större betydelse heller baserat på vad jag känt av honom. Han är snäll och fin, pullar inte och bökar inte i loppen. En jättefin tävlingshäst. Nu får han gå bakifrån och svepa till dom och vi måste vara ganska optimistiska.
Athos Race startar i den sista avdelningen av Grand Slam 75. Sjuåringen var jättebra i fjol med fem segrar och 440 000 kronor intjänat. Ingen seger på åtta starter i år?
- Nej, det har krånglat väldigt mycket med honom. Väldigt mycket. Vi har behandlat honom och provat lite olika saker men det har inte riktigt fungerat. Efter en behandling i hans framknän funkade det rätt så bra i den senaste starten tyckte jag. Nu har han fått träffa veterinären igen och efter det känns han fantastiskt fin i jobben!
I fjol var han tvåa i trekilometersloppet Walter Lundbergs Memorial. Så söndagens 2640 meter bör väl passa väldigt bra?
- Det är bra. Skulle han funka som i ”fornstora dagar” är han ju farlig för vilken häst som helst. Tävling är en sak men i träning känns han som när han var som bäst i alla fall. Han går barfota bak igen.
Om du jämför chansen med din andra häst Cuarto Käbb på söndag. Bättre eller sämre?
- Jag vet inte riktigt. Han är ju otrolig när han fungerar. Minns ett lopp han vann på Solvalla då han hade galopperat stort i starten och var sist in på upploppet men blåste bara förbi dem. Så de andra ska kanske inte känna sig allt för säkra den här gången…

Mikael Wikner, Kanal 75


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Surv..


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Survival Kit spurtade sylvasst till skrällseger efter att Ulf Eriksson hittat luckan från fjärde invändigt. Magnus Träff tränar vinnaren.
Dimman på Bergsåker bjöd sedan på en jätteskräll i V86-5 där 77-oddsaren Texan Rose nosade ut ledaren Peat Chimney i sista stegen efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Henrik Svensson. Anders Wallin tränar vinnaren som var streckad på under en procent på V86-spelet.
Värdet rusade från 4 364 kronor till 316 370 kronor på V86.

Trivs i ledningen
Star Advisor Joli är en häst som trivs alldeles utmärkt i ledningen och från spår 3 bakom startbilen dominerade Sofia Aronssons trefaldiga miljonär V86-2 från start till mål tillsammans med kusken André Eklundh. För övrigt Åbykuskens tionde seger i november!
- Han låg på lite för mycket mitt i loppet men det gick bra ändå. Han hade bäst form för dagen, konstaterade segerkusken.
Bakom Star Advisor Joli var favororiten On Track Piraten tapper som tvåa efter att tvingats gå utvändigt ledaren dryga sista varvet.
En annan häst som visade att han trivs i ledningen var favoriten Kinky Boots som dominerade V86-6 på Solvalla tillsammans med Carl Johan Jepson. Jimmy Nilsson heter Solvalla-amatören som tränar treåringen som tog fjärde segern i karriären på sju starter.

Imponerande vinnare
Dragon Starfly imponerade stort när han vann V86-3 efter ett lopp utvändigt ledande favoriten Arabesque. In på upploppet bara försvann Dragon Starfly ifrån konkurrenterna och det var hästens andra seger på fyra dagar…han vann även i Östersund i söndags. Robert Bergh tränar vinnaren och i segersulkyn satt Micael Melander.
En favorit som också imponerade var Bon Ego som trots spår 10 satt i ledningen efter drygt ett halvvarv tillsammans med Jorma Kontio. Väl i spets såg det femåriga stoet helläcker ut och hon dansade undan med mycket luft ner till övriga över upploppet. Björn Röcklinger tränar vinnaren som tog femte årssegern i tionde starten.
Björn Röcklinger var nära en andra V86-seger men Cavalier Brodde fick nöja sig med andrapriset i V86-7 efter en spännande slutstrid där Cesar F.C. höll undan med liten marginal. Kaj Widell skötte tömmarna bakom vinnaren som tränas av Thomas Lönn.
I V86-avslutningen såg det länge ut som att segern skulle gå till favoriten Veritas Grif men mitt på upploppet fick Örjan Kihlström full fart på Pastorns Lady och den fem-oddsaren sopade bort samtliga kvarvarande system på V86-spelet.
Därmed blir det jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 49 437 kronor och de som klarade sex rätt fick 1 252 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista sönda..


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista söndagen i januari det stora målet. Who's Who är en son till Maharajah som är den senaste svenske travaren att vinna det franska storloppet.
På onsdagen avslöjade ägaren Travkompaniet på sin hemsida att travstjärnan nästa år kommer att kombinera tävling med avel, fortsättningsvis med den största vikten på tävling.
Who's Who, som tränas av Solvallas Pasi Aikio, har vunnit 15 lopp på 25 starter i karriären och tjänat nästan sju miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.Och föga ovän..


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.
Och föga oväntat visade sig trion klassen bättre än hemmalaget.
Tolvårige Lome Brage bekräftade att han fortfarande är rasens kung när det kommer till att lägga iväg bakom startbilen och pep till ledningen i ett nafs-
Därefter var dramatiken i princip över även om utvändige Troll Solen gjorde ett tappert försök att bjuda upp till kamp från utsidan.
Bakom dessa liftade Ingbest med till tredjepriset medan det var långt ner till de blågula där femårige Tekno Eld visade bäst gnista.
För Lome Brage blev det en skön revansch för floppen som favorit i Elitkampen och en indikation på att den flyfotade veteranen kan återvända till Solvalla sista helgen i maj.
- En helt fantastisk häst. Han är väldigt rask och har väldigt god inställning. När man kör på honom så sticker han bara undan, berömde Erlend Rennesvik.
Segertiden blev 1.22,9/2 140 meter autostart för Lome Brage som därmed ståtar med 46 segrar och 4,6 miljoner kronor insprunget på sina 100 starter.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp me..


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp med 700 000 kronor till vinnaren. Det är även landets äldsta klassiska lopp och har körts sedan Ibrahim Pascha vann 1926.
Svante Båth är en mycket framgångsrik unghästtränare och han har vunnit det här loppet hela fem gånger. Dessutom de tre senaste åren. Han är dock inte värst med det då Lutfi Kolgjini har tränat fram sju vinnare och hade en svit på fyra raka segrar mellan åren 1998 till 2001 då Revenue, Noir Qualite, Omega Topline och Hövding Lavec vann för Jägersrotränaren.
Nu kan Båth närma sig det rekordet när han på lördag har en het kandidat i Armani Degato som körs av Erik Adielsson. Den tvåårige fuxen övertygade vid segern i uttagningsloppet från dödens.
– Armani Degato (V75-4) är en fin häst som gjorde sitt bästa lopp senast när han vann med krafter kvar. Jag är väldigt nöjd med honom och kurvan pekar åt rätt håll, säger Svante Båth.

”Har en femma i betyg i gympa”
Båths segerhästar i Svensk Uppfödningslöpning är i tur och ordning Luxury Ås (2002), Even Who (2003), Coin Perdu (2016), Global Welcome (2017) och Bythebook som löpte dött lopp med Belker (2018).
– Visst hade det varit häftigt att vinna igen. Man blir aldrig vinsttrött på det här, säger han med ett skratt.
Kan du jämföra Armani Degato med någon av dina tidigare vinnare?
– När det gäller kapaciteten och talangen att springa fort är det ingen skillnad på honom mot de andra. Där ligger han nog till och med lite i framkant. Men samarbetsmässigt har han inte varit som de andra men nu i senaste starten var han faktiskt samarbetsvillig med kusken. Han har varit lite väl ambitiös och svår i humöret tidigare men nu känns det som att pusselbitarna börjar hamna rätt.
– Om man ska dra en jämförelse med en skolelev så kan man säga att hästen har en femma i betyg i gympa, men han har fått jobba lite med matten.

”Förädla istället för att förvara individen”
Just apropå att skola sina unghästar så har tränare Båth haft ett vinnande koncept på det i många år. Han vill att de ska kunna ”läsa och skriva” i tidig ålder och unghästarna körs in och påbörjar sin uppträning hos Tony Jönsson i Skottorp. De kommer dit redan i april som ettåringar innan de sedan på hösten och vintern slussas vidare till Båths olika träningscamper utanför Stockholm och Sundsvall.
– Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder, har Båth uttryckt tidigare.
– Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar. Det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.

”Har bra känsla – vore korkat säga något annat”
Båth säger vidare att många kanske har den uppfattningen att han startar de flesta av stallets hästar som tvååringar. Men så är det inte alls.
– Vi har legat runt 16, 17 procent tidigare år av den totala kullen som har startat som tvååringar. Jag tror att vi i år ligger på 15 procent just nu men det är ett par till som är aktuella att starta framöver.
– Varje år i maj delar jag in min kull i två olika grupper. De som tränas för tvååringsstart och de som tränas för start som treåring. Det blir oftast en tredjedel som vi tränar för start som tvååringar och drygt hälften av dessa brukar också starta.
Var Armani Degato en av de som du tidigt såg som en potentiell häst för Svensk Uppfödningslöpning?
– Ja, han var en i högen av dem. Plus någon eller några till som har försvunnit. Bland annat Pucks Bounce som vi fick stryka innan kvalet.
Vad är feelingen att kunna vinna Svensk Uppfödninslöpning för fjärde året i rad?
– Jag har en bra känsla och har man en häst som vunnit sitt försök med krafter kvar så vore det korkat att säga något annat. Jag tycker att Daniel Wäjerstens Global Badman är den som har visat mest och ska vara favorit. Men det är tvååringar och allt kan hända och min måste tränas tidigt. Han har ett intressant läge och kan öppna bra bakom bilen. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Svante Båth.

”Går ner lite i klass – bra chans”
Solvalla-tränaren har ytterligare två hästar till start inom V75. En omgång som kryddas av en jackpot med 40 miljoner kronor i sjurättspotten. Han kommenterar dem på följande vis.
– Deep Pockets (V75-5) gjorde det bra både i semifinalen och finalen av Breeders Crown. Han kom med hedern i behåll mot stenhårt motstånd. Även om det är tufft på V75 så går han ner lite i klass och utgångsläget blev helt perfekt. Han är snabb ut bakom bilen och den korta distansen är en fördel. Jag har inget emot att se hästen i ledningen där han har fungerat bra, men taktiken får Erik bestämma. Det är ett måste-streck om man inte spikar någon annan och jag tycker det är en bra chans. Inga ändringar, barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
– Esprit Sisu (V75-7) gjorde det väldigt bra vid segern från dödens senast. Speciellt med tanke på att förberedelserna inte var optimala. Han hade haft en hovböld och stått över ett par jobb. Nu gamblade vi och körde barfota bak ändå och det gick bra. Hästen har känts fin efteråt och ska inte vara sämre nu. Läget är trist med spår åtta men han kan öppna snabbt och vi får hoppas att han kommer till. Hästen har utvecklats väldigt mycket i år och jag måste tro på bra chans igen. Inga ändringar, barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 10] 2660/9 0 36.0 929
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2140/4 4 18.8 815
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 2160/5 0 20.4 737
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Contador Contador   [v 6] 2680/9 0 20.3g 71
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 4] 2160/12 8 19.6 1302
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-11 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2160/9 8 19.8 215
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Tussalill Tussalill   [s 5] 2640/5 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-9 Kramer Ås* Kramer Ås*   [h 4] 2660/9 0 18.7 223
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-6 Shebang Laday Shebang Laday   [s 3] 1640/10 0 20.6g 809
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2180/10 6 18.8 146
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Tussalill Tussalill   [s 5] 2140/2 0 g 30
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 1660/11 2 21.1 111
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-4 Quelque Fois Quelque Fois   [v 6] 2640/5 5 20.0 650
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-3 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 1640/4 5 19.1 443
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-2 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 10] 2140/11 0 20.7 1473
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 8] 2140/4 3 30.9 73
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 2160/5 0 g 602
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 10] 2140/9 5 29.4 398
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 7] 2640/1 0 20.7 1327
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Aldorassa Aldorassa   [h 3] 2140/1 0 21.5 292
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 1640/12 0 16.8 918
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Fantom Fantom   [h 3] 2140/3 6 38.0g 230
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Aldorassa Aldorassa   [h 3] 2140/3 0 g 244
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Tussalill Tussalill   [s 5] 2160/10 4 33.1 51
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2140/3 0 g 180
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Mari Slogum Mari Slogum   [s 7] 2160/11 0 848
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-4 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 7] 2140/2 1 19.1 29
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 7] 2160/11 4 17.7 528
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Tussalill Tussalill   [s 5] 2140/1 2 30.3 250
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 7] 2140/2 6 18.3 759
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 Martha Lou Martha Lou   [s 4] 1660/13 5 15.5 210
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-3 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 4] 2140/2 0 18.2g 987
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 4] 2180/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-10 Shebang Laday Shebang Laday   [s 3] 2140/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 3140/6 0
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2640/6 0 17.5 1130
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 2160/13 str
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2160/12 str
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/12 D 0 26.6g 691
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2160/5 C 3 18.8 319
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/11 D 5 17.2 1111
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 5] 2160/10 C 6 20.7 384
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1660/7 B 2 34.9 169
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-4 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 1640/7 C 0 17.3 635
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2660/10 C 2 21.8 284
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/2 D 0 21.1 587
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-6 Alviano Alviano   [v 5] 2140/8 A 4 19.8 95
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Ampato Ampato   [h 4] 2140/3 D 4 22.3 628
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/5 C 3 17.0 63
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2180/11 C 0 g 421
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Safari Park Safari Park   [v 5] 2660/8 A 0 19.5 77
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 K.A.Pital K.A.Pital   [v 5] 2140/2 D 5 33.0 281
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 1660/5 B 5 19.2 201
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 3] 2140/4 D 4 35.9 183
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1660/15 A 8 16.4 148
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-9 Torita Torita   [s 6] 2160/10 D 0 33.8 548
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Alviano Alviano   [v 5] 2640/3 A 3 18.6g 36
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-7 Ampato Ampato   [h 4] 1660/14 B str
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2160/11 B 8 35.4g 357
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/13 B 6 16.5 177
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/10 D 0 19.0 284
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/5 D 7 16.0 315
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/6 D 5 27.6 325
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-5 Ampato Ampato   [h 4] 2140/7 B 5 18.5 137
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Com Valle Com Valle   [v 9] 1640/1 B 2 13.8 248
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2640/2 C 2 16.5 425
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Digital Trim Digital Trim   [v 5] 2140/6 C 8 16.8g 419
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/1 C 1 16.8 99
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 4 30.3g 325
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/7 D 1 16.4 604
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2140/3 D 7 18.7 395
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/5 D 0 26.8g 461
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 6] 2640/6 C str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/10 D 4 17.7 418
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2160/6 C 6 18.0 329
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/3 C 6 17.1 102
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2680/7 B 8 35.4 63
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 2140/11 C 0 19.4g 282
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Ampato Ampato   [h 4] 1640/7 B 8 21.9 71
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-8 Bodyline Bodyline   [v 7] 2160/9 D 0 16.2 350
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/11 D 0 17.6 911
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/4 D 0 19.0 1178
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 J.K.Stjärnglans J.K.Stjärnglans   [s 4] 1640/4 D 0 38.6g 623
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-1 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 2140/2 B 5 19.2 89
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-9 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 1640/10 C 7 16.5 555
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Torita Torita   [s 6] 2140/3 D 5 32.1 416
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/4 B 0 g 864
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-11 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/1 D 0 21.0g 418
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-9 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/2 D 0 16.6 729
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/7 D 0 31.7 933
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 1660/9 C 0 17.4 334
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/10 D 7 29.1 449
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-7 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 2140/3 C 0 g 289
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-6 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 3160/5 D 5 17.3 330
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 1640/1 D 0 14.9 345
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-2 Com Valle Com Valle   [v 9] 2140/4 C 2 14.5 458
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2140/1 D 5 18.6 308
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 1640/6 D 5 25.4 991
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2180/11 B 0 23.6g 546
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-2 Ampato Ampato   [h 4] 2140/4 C 0 19.1 382
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2040/2 D 6 18.3 476
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 1700/8 C 5 16.2g 130
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2040/1 D 0 29.4 145
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-6 Malekeh Malekeh   [s 7] 1660/10 B 4 15.7 69
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2040/9 C 4 17.6 142
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Torita Torita   [s 6] 2060/13 C 8 33.5 482
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-5 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1660/2 C 5 16.2 42
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2040/7 D 1 30.3 529
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2040/5 D 0 20.0g 317
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2040/5 C 0 40.7g 99
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/7 D 6 17.0 74
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/11 D 0 17.7g 447
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2100/5 C 5 22.0 108
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2120/11 C 0 35.2 742
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 9] 2120/7 D 0 g 351
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2148/2 D 2 17.6 650
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2148/2 D 0 g 585
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2100/4 D 0 37.8g 351
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-5 Malekeh Malekeh   [s 7] 2100/10 B 3 18.0 81
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2120/10 B 0 g 73
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Tussalill Tussalill   [s 6] 2120/7 B 4 32.4 193
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-1 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 3] 2100/6 A 7 42.7g 527
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/9 C 0 29.5 296
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/2 C 4 17.2 67
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 6] 1640/5 C 0 32.3g 124
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-3 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2140/14 B 0 20.5g 541
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1640/8 C 5 37.3g 55
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-1 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2160/9 B 2 17.8 171
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 2148/1 C 6 18.7g 152
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1646/6 D 7 17.2g 234
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Cita Belle Cita Belle   [s 5] 2148/1 D 0 g 43
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/6 D 2 15.9 197
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-3 Ampato Ampato   [h 4] 2140/6 C 0 18.6 99
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-2 Sippson Sippson   [v 4] 2180/6 C 3 30.0 248
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Seven Jersey Seven Jersey   [v 7] 2140/5 D 8 17.1 419
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Anna Slogum Anna Slogum   [s 6] 2140/2 D str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2140/6 B 4 36.4 201
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/2 C 1 16.4 154
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2140/6 D 7 31.4 548
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Novelty Class Novelty Class   [s 8] 2140/6 C 0 20.1 286
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/5 D str
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-9 Fantom Fantom   [v 4] 2168/7 D 0 g 145
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2148/2 C 1 17.1 102
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Cita Belle Cita Belle   [s 5] 2148/1 D 2 17.6 284
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3180/14 C 0 19.0 671
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/6 D 6 31.2 569
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2140/2 B 7 36.1g 390
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/3 D 0 17.0 913
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Ampato Ampato   [h 4] 2140/4 D 3 17.9 417
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2160/12 C 0 16.5 852
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 6] 1640/7 C 7 29.6 177
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1640/5 C 0 37.2g 271
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ville Blanche Ville Blanche   [v 6] 2140/2 C 1 16.4 100
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/10 C 2 16.5 149
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 1640/1 B 5 16.4 115
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 A 2 30.9 55
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 1640/3 D 6 20.1g 331
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/1 D 0 g 726
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-3 Malekeh Malekeh   [s 7] 2140/9 C 0 16.2 204
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-10 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 2160/15 C 5 19.0 530
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-6 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2640/1 C 8 19.5 500
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/7 C 6 17.5 47
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 1660/11 A 7 16.8 64
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/8 A 7 16.7 214
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 B 4 30.2 83
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 1640/4 D 6 25.8 958
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/5 C 2 16.6 454
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-9 Malekeh Malekeh   [s 7] 2160/10 A 3 17.5 241
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2160/11 C 0 20.0 91
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 A 8 36.5g 233
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2680/14 B 4 20.0 371
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/2 B 3 17.8 173
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Eldpeppi* Eldpeppi*   [s 7] 2680/12 B 8 33.7 176
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Expander Expander   [v 8] 2160/7 D 0 32.4g 629
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3140/2 D 0 772
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Expander Expander   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 1183
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-3 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2160/12 A 4 19.4 76
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2180/7 B 6 17.8 617
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2180/14 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/11 A 4 18.8 71
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3160/4 D 0 19.1 940
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-6 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 8] 2140/2 D 0 18.2 958
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Expander Expander   [v 8] 2160/10 D 0 33.2g 821
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-2 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/6 D 5 15.2 1030
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-5 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 8] 2160/9 C 0 19.2 905
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 5] 2160/5 C 4 18.3 342
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Krokstad Juvita* Krokstad Juvita*   [s 8] 1640/6 B 0 g 27
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-2 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2640/2 B 5 19.5 143
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2660/5 B 0 g 284
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-2 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/2 C 6 36.3g 23
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-7 Espe Vilde Espe Vilde   [s 4] 2140/3 C 4 36.5 306
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/3 A 0 g 71
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-5 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/4 D 2 35.0 53
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 2660/5 D 4 17.2 529
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2160/12 D 6 32.1 1126
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 1660/8 C 3 17.2 98
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Krusen Krusen   [h 11] 1640/9 D 0 25.9g 619
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Vaillance Vaillance   [s 4] 2140/1 C 0 20.6g 58
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 486
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Digital Future Digital Future   [v 8] 2640/7 D 0 18.0 549
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/9 D 6 14.6 272
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-6 Telman Linn Telman Linn   [v 5] 1640/4 D 8 38.2 117
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/11 D 0 18.2 734
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 10] 2160/3 D 0 35.2 1589
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/2 D 7 14.8 671
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/5 D 0 g 108
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/4 B 0 19.4 127
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-3 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2160/7 C 7 19.7 528
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/6 D 7 30.5 300
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-9 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/11 B str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1640/9 C 0 g 238
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/5 D 0 g 407
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2140/2 C 7 15.5 355
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 2140/2 D 1 18.7 172
2017-10-07 2017-10-07 Norge-7 Kirikou Kirikou   [s 8] 2140/4 D str
2017-10-07 2017-10-07 Norge-3 Krusen Krusen   [h 11] 2180/10 C 0 325
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Dahlia Dahlia   [s 6] 1640/5 D 0 37.1 188
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 Vaillance Vaillance   [s 4] 2140/2 C 0 42
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/3 D 5 34.3 47
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 2140/4 D 3 19.9 168
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2640/2 D 0 18.3 1294
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/5 D 6 30.5 133
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-9 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/7 C 4 32.7g 133
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 3140/7 D 0 18.4 857
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-11 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/10 B 7 17.7 95
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1660/9 A 7 16.1 95
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-2 Dahlia Dahlia   [s 6] 1640/5 C 6 240
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/3 D 4 18.4 393
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 D 0 g 1996
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-6 Digital Future Digital Future   [v 8] 2660/7 C 4 16.8 333
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/3 D 0 32.8g 411
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/5 C 2 16.9 163
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1640/3 C 3 17.7 130
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-1 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1640/3 B 2 16.1 98
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 1640/8 D 5 17.9 343
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/2 D 4 32.4 504
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/2 D 0 589
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/6 D 0 16.8 299
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2640/3 C 3 19.6 330
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2180/11 A 6 17.5g 466
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1660/11 D 0 16.5 967
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-7 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/1 C 4 32.5 97
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/12 B 5 16.4 193
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/2 D 3 15.7 505
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/7 D 4 31.6 252
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/4 D str
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/1 B 4 33.0g 17
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2140/1 B 3 18.4 29
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Månfröken Månfröken   [s 3] 2140/11 D 0 g 246
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2660/10 D 0 g 975
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-7 Moetiv Moetiv   [v 4] 2160/7 B 0 g 45
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Sunnan Ebony Sunnan Ebony   [s 4] 2140/7 D 0 22.3 388
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/11 D 3 13.7 790
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2140/4 B 8 15.3 256
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 10] 2120/9 D 0 g 317
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2120/10 B 4 21.7 235
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Tussalill Tussalill   [s 7] 2100/1 D 4 31.3 111
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2120/5 D 0 19.9 278
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/5 D str
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/10 D str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-11 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2140/5 B 0 23.9 121
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/12 A 2 19.6 856
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/9 B 0 19.7 105
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Finnskog Itzy Finnskog Itzy   [s 5] 2040/6 B 1 35.1 29
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2060/4 B 2 16.5 20
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Raska Fötter Raska Fötter   [v 9] 1680/5 D 0 29.4 584
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 Malekeh Malekeh   [s 8] 2040/1 B 2 16.7 18
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-3 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2040/6 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 6] 1660/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Valla Glöd Valla Glöd   [v 10] 2040/4 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 10] 2040/5 D 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Digital Future Digital Future   [v 8] 2080/10 B 6 16.1 176
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 4] 2040/4 D 0 34.7g 151
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2040/5 C 5 19.9 319
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Denver Zon Denver Zon   [v 9] 1680/12 D 7 16.2 734
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Tussalill Tussalill   [s 7] 2040/1 C 8 32.5g 235
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-8 Tourbillon Tourbillon   [v 6] 2100/1 A 1 18.2 23
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2100/9 D 5 18.4 285
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2120/7 C 5 20.2g 139
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/4 B 3 15.3 284
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2640/1 D 0 34.1 248
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-1 Månfröken Månfröken   [s 3] 2100/6 C 7 40.1g 330
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 7] 2100/5 B 2 18.1 85
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Moetiv Moetiv   [v 4] 2120/12 A 6 33.4 59
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2120/12 B 0 g 457
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Star Gait Star Gait   [s 5] 2100/2 D 0 g 152
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/6 D 0 17.2 317
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 1640/2 C 7 17.6 376
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/5 D 0 19.1 780
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 K.E.Marinen K.E.Marinen   [v 14] 1660/6 D 8 32.2 266
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/4 B 2 31.4 18
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/8 D 0 16.6 1177
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-12 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1640/7 C 0 252
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-3 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/9 D 0 19.3 1197
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2160/10 D 4 15.4 1227
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1640/2 D str
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-2 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2680/10 B 2 16.9 57
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-8 Malekeh Malekeh   [s 8] 1660/15 A 2 14.6 43
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Moetiv Moetiv   [v 4] 1660/15 A 2 31.0 27
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/6 B 3 16.8 128
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-4 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2140/1 D 0 17.8 810
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/4 D 0 g 811
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-2 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 1640/11 D 0 15.1 403
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Moelven Moelven   [v 8] 2140/5 D 0 29.6 403
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 A Big Surprise A Big Surprise   [v 7] 1660/11 C 8 17.0 228
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 C 3 33.5 121
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/10 D str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/6 D 4 17.8 112
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/12 D 0 15.5 539
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1640/9 D 0 35.2g 773
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/8 C 3 16.7 161
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-10 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2160/9 D 7 18.0 864
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 1640/12 D 0 g 1324
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/5 D 7 16.4 502
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2660/6 A 0 22.3g 214
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Moetiv Moetiv   [v 4] 1640/4 D 2 31.4 66
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/13 C 0 g 935
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Malekeh Malekeh   [s 8] 2160/12 B 1 16.4 217
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2160/9 A 3 34.0 74
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 2180/6 C 4 32.0 145
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-11 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2180/10 B 7 20.3g 153
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 1640/3 D str
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2140/2 C 2 17.3 783
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 1660/4 C 7 17.0 174
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 12] 1640/10 B 0 27.3 446
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/7 C 5 17.7 337
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 612
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 D 6 33.0 198
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2160/10 B 2 17.3 106
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2640/3 D 8 20.6 708
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2680/8 D 7 19.0 192
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2160/8 C str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2160/14 B str
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/2 D 7 22.8g 87
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 1660/13 B 6 17.9 462
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/8 A 0 21.8 380
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2640/8 D 5 37.5 507
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2140/11 D str
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1660/13 B 7 37.8 104
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1660/14 B 3 37.1g 78
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2640/10 B 0 19.3 542
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/7 B 0 g 306
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Matilde de Soccoa Matilde de Soccoa   [s 10] 2640/8 D 0 20.2 308
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 8] 2160/10 B str
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/12 D 0 38.1g 678
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/2 D 0 20.7g 670
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2640/1 D 0 19.5 695
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 B 0 32.8g 318
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/8 D 3 34.8 494
2017-03-13 2017-03-13 Norge-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2140/4 B 0 124
2017-03-13 2017-03-13 Norge-2 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/1 D 0 249
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/6 D 6 17.5 1029
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/6 C 0 20.1 76
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 B 0 34.1 161
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2640/3 D 0 22.8 304
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Brenne Bragd Brenne Bragd   [v 13] 2180/7 D str
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/3 D 0 17.9 740
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 1660/8 B str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/3 D str
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/8 C 5 18.6 67
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 1660/7 D 0 35.8 550
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 2160/15 C 6 18.9 735
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2160/12 C 0 19.0 649
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-7 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2640/4 D 7 18.1 959
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 2140/2 D 0 37.9 504
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 1640/3 D 0 g 504
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2160/15 D 1 19.7 619
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 D 6 39.4 134
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-10 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 1640/1 B 4 16.1 200
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Vinabruden Vinabruden   [s 10] 2640/2 D 0 34.7 959
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2160/5 D 2 18.4 164
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 1660/14 C 0 17.9 948
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 2140/1 D 7 36.3 424
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 1640/7 D 0 34.6g 523
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/11 D 0 g 835
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2680/13 D 0 20.7g 387
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 2140/4 D 8 19.7 443
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 1640/4 D 0 22.5 578
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/3 D 2 18.7g 134
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-8 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2160/10 C 0 36.0 635
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/1 D 2 16.1 424
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2640/4 D str
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/8 D 0 18.2 153
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-5 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1640/4 D 6 32.6g 476
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/11 C 5 18.5 406
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-5 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2160/7 D 8 18.2g 246
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Triannaton Triannaton   [v 3] 1640/8 D 0 29.3g 62
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/2 D 4 17.1 150
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 1640/8 B 0 19.5g 1230
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/1 D 6 15.2 333
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 4] 2140/1 D 0 20.0 253
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 7] 2140/4 D 3 31.7 824
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 6] 2160/8 B 4 18.0g 98
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-1 Forsberg Forsberg   [v 3] 2160/4 C 0 g 172
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-3 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 1660/10 C 7 44.7 328
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Fylking Fylking   [h 8] 3180/8 B 7 29.9 355
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-6 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/5 D 3 17.7 229
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 6] 2680/9 B 4 18.0 236
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Triannaton Triannaton   [v 3] 2140/9 D str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Moetiv Moetiv   [v 5] 1640/12 B 0 29.6 222
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Torita Torita   [s 8] 2140/4 D 8 32.1 581
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2660/9 D 0 18.8 531
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 4] 2160/15 B 6 20.1 397
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 410
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-4 Moetiv Moetiv   [v 5] 1640/6 B 0 28.6 355
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 1640/6 D 0 18.9 1000
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2160/10 C 6 31.9 176
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/6 C 0 17.2 661
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 6] 2640/6 C 0 27.5g 229
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-10 Expect One Expect One   [v 5] 2640/3 D str
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2160/12 A 4 16.3 207
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-1 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2140/2 D 5 16.4 1152
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 7] 2140/13 D 0 g 988
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-5 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1660/11 C 8 31.6g 295
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-7 Björli Frida Björli Frida   [s 3] 2140/4 D 0 g 546
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-8 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 2160/14 D 0 g 1066
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2160/9 D 0 21.9 236
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2660/14 A 0 20.4g 108
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-8 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 9] 2140/8 C 0 g 374
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2040/2 C 5 15.8 128
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2040/4 C 0 17.1 371
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1680/6 D 3 30.1 928
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/4 D 7 17.1 358
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2040/2 B 1 17.6 74
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2500/11 D 2 17.8 258
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2040/7 D 7 17.1 454
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Itzo Itzo   [v 10] 1680/5 B 6 27.1 291
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Forsberg Forsberg   [h 3] 1660/2 D 4 35.4 133
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Mari Slogum Mari Slogum   [s 10] 2060/6 A 3 29.6 55
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 1660/11 D 0 17.2 1136
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-7 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 11] 2040/3 D 0 29.7 556
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2040/4 C 5 19.3 132
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2060/6 C 4 33.7g 221
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 9] 2060/9 D 7 18.5 203
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-7 Leonard Leonard   [v 5] 2140/4 D str
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 2120/11 D 0 g 610
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Trons Loke Trons Loke   [v 9] 2100/10 D 6 32.6 349
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-6 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2100/2 D 4 17.5 539
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2120/12 D 6 19.6 582
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2120/5 C 3 19.6 224
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1640/6 D 0 g 413
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Forsberg Forsberg   [h 3] 2100/5 C 4 40.7 178
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2100/2 B 7 20.2g 54
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Leonard Leonard   [v 5] 2100/1 D 0 39.6g 50
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Fylking Fylking   [h 8] 2120/4 D 4 27.4 133
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2100/9 D 0 18.6 785
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Itzo Itzo   [v 10] 2120/6 B 0 g 218
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 2100/6 D 0 22.7 367
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/10 D 6 19.4 277
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2140/3 B 7 17.0 384
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-12 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 20.4g 85
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1680/12 C 8 31.1g 129
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2140/6 C 2 31.9 137
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-1 Moetiv Moetiv   [v 5] 2140/1 D 5 29.7 95
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Global Tribunal Global Tribunal   [v 5] 2640/7 B 3 18.0 434
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-3 Moeses Moeses   [v 8] 2160/7 B 7 27.2 281
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-8 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2160/7 D 0 18.5 780
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-1 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 1640/5 D 2 16.0 226
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Fylking Fylking   [h 8] 2140/6 D 0 26.2g 487
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2640/1 D 0 30.6g 214
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-7 Yankee Flair Yankee Flair   [v 11] 2140/12 D 0 1000
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/15 B 0 g 189
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1640/2 D 0 g 618
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-2 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 2160/10 A 2 32.9 612
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-3 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/8 D 5 20.0 127
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/2 D 0 30.0 797
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/12 C 4 32.1 140
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-1 Digital Future Digital Future   [v 9] 2160/13 B 7 15.6 352
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2160/9 D 0 30.9g 336
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1640/6 C 4 31.9g 281
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/7 D 0 29.0 373
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/1 B 0 g 441
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2660/13 C 5 16.2 187
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/9 C 3 33.8g 175
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/1 C 6 17.9 640
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-7 Digital Future Digital Future   [v 9] 1640/6 D 0 13.8 604
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 1640/6 D 1 30.2 124
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 1660/8 C 0 36.1g 373
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/10 C 6 17.7 100
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2140/3 D 8 15.8 833
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/13 D 5 34.1g 96
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 1660/11 C 6 30.6g 389
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/1 D 3 15.2 651
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2160/13 B 0 21.2g 670
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/6 D 6 15.6 1508
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-9 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 4] 1640/9 B 7 14.9 582
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Kenedisa Rollax Kenedisa Rollax   [s 9] 2140/10 A 4 15.8 912
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/15 D 5 17.5 799
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/4 D 0 g 990
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/5 B 6 35.8g 171
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2140/12 C 5 17.5 254
2018-02-05 2018-02-05 Norge-4 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/3 D 0 134
2018-02-05 2018-02-05 Norge-6 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/9 C 0 288
2018-02-05 2018-02-05 Norge-7 Tussalill Tussalill   [s 8] 1660/7 D 0 456
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/5 C 0 19.3 328
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Trons Loke Trons Loke   [v 9] 2160/14 B 7 33.4 193
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-3 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/9 B 5 16.9 81
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/4 D 8 18.0 446
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/13 D 0 17.7 1132
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/3 D 5 30.5 691
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/10 B 4 36.5g 144
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 7] 2160/12 C 0 g 471
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2160/8 C 3 19.1 360
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/1 D 5 17.3 307
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2180/14 D 0 32.9g 1359
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Digital Future Digital Future   [v 9] 2160/6 C 8 18.0 210
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/5 D 0 21.4 83
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/4 D 0 g 78
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2660/4 D 5 32.8 597
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-1 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/12 C 0 g 270
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-5 Avataria Avataria   [s 9] 1640/6 A 5 16.9 682
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-8 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/6 C 0 18.0 303
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2180/14 B str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 1640/3 C 6 37.3g 28
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/8 C 8 20.6 436
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2640/4 D 7 33.9g 467
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/6 D 0 17.2 311
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/3 D 0 20.5 438
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 C 2 15.8 46
2019-10-28 2019-10-28 Polen-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/8 C 0 86
2019-10-28 2019-10-28 Polen-6 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/2 D 3 577
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-2 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2140/2 A 1 33.9 22
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/8 B 2 34.1 41
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Stumne Jippi Stumne Jippi   [v 12] 1640/1 D 0 g 773
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-5 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2140/3 C 0 32.1 203
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2140/8 C 0 16.7 581
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/8 A 4 16.4 37
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/6 D 8 18.6g 281
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 1640/3 C 2 13.7 270
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/2 D 0 g 566
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-8 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/2 D 5 19.0 533
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-4 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/4 C 0 17.6g 735
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2640/7 D 7 16.4 2115
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/12 C 1 16.0 1154
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-1 Miriam Miriam   [s 4] 2140/3 C 3 38.0 79
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/8 D 7 21.2 188
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/10 C 0 g 241
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 6] 2160/9 D 8 29.9 340
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/5 B 6 15.1 128
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2140/4 A 8 18.5 297
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/3 C 0 14.9 826
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/7 C 5 15.7 125
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2640/1 D 5 15.8 668
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Bonete Bonete   [s 6] 2140/9 C 0 16.6g 355
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Cachi Cachi   [s 5] 2140/4 D 0 19.3 500
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-7 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2140/1 D 2 34.8 116
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2140/5 B 0 20.2 129
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-9 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 3] 2660/8 D 7 34.2g 446
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 3] 1660/10 D 0 35.4g 396
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-5 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2140/5 C 7 31.9 249
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-8 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/5 C 0 16.4 774
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-3 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/8 C 2 18.0 356
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-1 Cachi Cachi   [s 5] 2140/1 C 0 23.4g 457
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/4 D 0 g 1000
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-4 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2160/9 B 3 30.0 1345
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2160/8 D 7 16.9 655
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 2660/11 C 0 31.3 596
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/5 D 6 17.9 291
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-9 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 1640/2 B 0 20.5g 167
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-1 Crusable Crusable   [h 5] 2160/15 D 0 17.8g 1207
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 1640/7 C 0 13.7 618
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2100/9 C 7 18.7 590
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Avataria Avataria   [s 9] 2100/2 B 0 g 125
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2100/9 B 1 20.3g 69
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-7 Lassbyns Heta Lina Lassbyns Heta Lina   [s 6] 2100/2 D 4 32.3 468
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-8 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 5] 2100/7 C 5 20.8 317
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-3 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/3 D 0 17.3 509
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/5 A 0 g 89
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-8 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/7 C 0 17.1 476
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2640/1 D 5 19.6 290
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Moeses Moeses   [v 9] 2500/6 B str
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2040/3 D 0 18.1g 919
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 1680/9 B 5 16.1 544
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Miriam Miriam   [s 4] 2040/3 C 6 37.5 288
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 S.K.'s Monoceros* S.K.'s Monoceros*   [s 5] 2060/7 C 0 g 182
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2500/9 A 5 18.0g 69
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 1660/1 C 5 22.9g 27
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2060/6 D 5 17.2 188
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Miriam Miriam   [s 4] 2100/3 C 7 41.0g 59
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Holms Lavin Holms Lavin   [v 6] 2100/7 C 4 34.2 63
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Stuve Sky Stuve Sky   [s 5] 2100/8 A str
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2100/4 C 0 18.1g 196
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2120/6 A 0 18.2 202
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-7 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 5] 2100/1 B 0 g 66
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 3] 2100/1 D str
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/10 A 7 14.3 65
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/1 C 0 16.4g 352
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-7 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 2160/6 B 4 18.5 141
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2100/6 C 5 39.7g 189
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-2 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 3] 2100/1 C 2 20.9 246
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-3 Fröken Ulli Fröken Ulli   [s 8] 2100/3 D 7 32.7 351
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2100/10 C 6 18.3g 405
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-5 Lassbyns Heta Lina Lassbyns Heta Lina   [s 6] 2100/4 D 8 33.8g 634
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-6 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2120/7 C 5 18.6 251
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2100/3 B 1 18.0 64
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2640/4 D 0 16.4 705
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 2160/12 B 5 17.5 43
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-1 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/3 D 4 18.4g 619
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-9 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 3140/2 D 0 18.5 757
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-3 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/11 A 1 15.0 69
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2680/13 C 0 18.5g 704
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-5 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 6] 2160/10 A 0 30.9g 513
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/7 D 0 20.2g 625
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Super Super   [v 8] 2160/14 D 0 35.4 1000
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-8 Itzo Itzo   [v 11] 1640/15 C 0 31.5 469
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-9 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 2140/2 C 2 16.7 124
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-4 Geoffrey S.Boko