V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-11 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 4] 2180/10 B
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-3 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 9] 2160/7 B

Nyheter för travkusk


Om tre veckor smäller det på Jägersro när ”Sommarens Elitlopp” körs över den engelska milen. Förstapriset ä..


Om tre veckor smäller det på Jägersro när ”Sommarens Elitlopp” körs över den engelska milen. Förstapriset är 1 609 000 kronor och nu fylls startfältet på med internationella hästar. Under tisdagen meddelade Jägersro att man hade gjort klart med Bleu du Gers, som så sent som i helgen vann Ulf Thoresens Minneslopp i Jarlsberg. Under onsdagen anslöt nästa stjärna till startfältet och det är Jean-Michel Bazires elvafaldige miljonär Bel Avis. Det är hästen som vann de båda storloppen Lotterian och Prix de Washington under fjolåret.
– Hugo Åbergs är ett stort internationellt lopp och vi har som tradition att bjuda in någon fransk häst, så det här känns riktigt bra, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.
Därmed är följande inbjudna till Åbergs: Bel Avis, Ble du Gers, Ecurie D, Campo Bahia, Racing Mange, Cokstile och Tae Kwon Deo.
– Mycket kan naturligtvis hända innan startbilen släpper fältet, men det ser verkligen spännande ut och jag hör redan hur spekulationerna runt loppet börjar ta fart, säger Mats Ahlkvist.

Michael Carlsson, Kanal 75


Händelsen inträffade under måndagskvällens tävlingar på Sundbyholms-travet. Timo Lane har presterat mycket bra sedan han kom i P..


Händelsen inträffade under måndagskvällens tävlingar på Sundbyholms-travet. Timo Lane har presterat mycket bra sedan han kom i Pierre Nyströms träning och ståtade med tre raka segrar. Nu i det här aktuella loppet blev det en andraplats, ivrigt påhejad av sin kusk över upploppet. Efter loppet besiktigades hästen av banveterinären och följande går att läsa i resultatlistan på Svensk Travsports hemsida.
”Pierre Nyström (Timo Lane). Felaktigt bruk av körspö (kod 401). Ärendet överlämnat till ST. Pierre Nyström avstängd 20200706-. Timo Lane kontrollerad av veterinär. Ej godkänd." går det att läsa i resultatlistan på Svensk Travsports hemsida.

Tar det vidare civilrättsligt – "Så här får det inte se ut"
Caroline Eklund var tjänstgörande banveterinär i Eskilstuna under måndagskvällen. Hon kommenterade händelsen på följande vis till Travronden.
– Det såg långt ifrån bra ut, det var många märken. Jag har jobbat som banveterinär i 31 år och aldrig sett så många märken på en häst, säger hon till facktidningen.
Caroline Eklund har nu överlämnat sin version av det som hände, samt dokumentation efter kontrollen av Timo Lane, till Svensk Travsport för vidare utredning.
Men hon kommer även det vidare civilrättsligt.
– För så här får det inte se ut, det hör inte hemma i svensk djurhållning eller i svensk travsport. Det var mycket tragiskt, säger Caroline till Travronden.

Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som ä..


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som är kvällens sportsliga clou med 175 000 kronor till vinnaren. Henrik Hoffman har ingen häst med i det loppet men hemmatränaren har laddat lite extra till den här tävlingsdagen och selar ut fyra hästar inom V86. Han tvekar inte om vem som är bästa chansen när vi gör intervjuen tisdag eftermiddag. Det är Mistelns Napoleon som är tredjehandsfavorit i den femte avdelningen och som körs av Magnus A Djuse. Hästen är en riktig frontrunner som har tagit fem av sina sex segrar från ledningen.
– Det stämmer att han är som mest effektiv i ledningen. Och den gången när han gick i spets och inte vann så var han sjuk, berättar Henrik Hoffman.

”Vann överlägset med gott om krafter kvar”
Mistelns Napoleon imponerade vid segern senast på tiden 1.12,2 över kort distans. Ifrån ledningen stack han ifrån till en överlägsen seger. Det var hästens andra start för året och fyraåringen hade haft ett tävlingsuppehåll inför det loppet.
– Han hade ganska gott om krafter kvar och var långt ifrån tom i mål, säger Henrik.
Hur har hästen känts i träningen efteråt?
– Nu när han har fått ett lopp i kroppen så känns han vassare i träningen än han gjorde inför senaste starten. Allt verkar bra och jag är väldigt nöjd med honom.

”Byter till ett norskt huvudlag nu”

Hur ser du på uppgiften i V86-6 och är det aktuellt med några ändringar?
– Taktiken är ganska given och det är ledningen som gäller. Det var sprinterdistans senast och han blev ganska vass i ledningen och låg på rätt så hårt. Nu är det medeldistans och därför kommer vi att ändra till ett norskt huvudlag istället för det halvstängda som han hade senast.
– Jag hoppas att han håller sig lite lugnare då under vägen. Det ska inte ha så stor betydelse för startsnabbheten för han har tävlat med öppet huvudlag tidigare och öppnat bra då också.
– Han vann lopp under vår V86-dag för två år sedan och då slog han ganska bra hästar. Jag tycker att han ska vara ett hett bud igen och jag tror på bra chans. Jag hoppas att det ska gå vägen och han är gynnad av att det är hemmaplan. Barfota runt om och inga ändringar i övrigt, säger Henrik Hoffman.

”Nu ska vi ta av alla skor – vassare då”
Visby-tränaren hade ett bra fjolår och körde in över en miljon kronor enbart på Gotland. Det här året har också börjat bra med närmare en halv miljon kronor inkört. Henrik tycker att det är Mistels Napoleon som är den klart hetaste chansen på V86, men har ytterligare tre hästar med inom miljonspelet.
– Emelie Sisu (V86-2) gjorde debut för mig senast och gjorde ett ganska bra lopp då som trea från dödens. Hon kämpade på storstilat och jag är jättenöjd med hästen. Hon hade inte varit hos mig så länge inför den starten men nu har hon acklimatiserat sig. Den här gången ska vi ta av alla skor och jag inbillar mig att hon kommer att bli ännu vassare då. Hon är kanske inte segeraktuell från det här läget men kommer säkert att göra en bra insats och sluta långt framme.
– Someone Like You (V86-4) gör jämna och bra insatser och brukar gå bra till slut. Men läget och motståndet gör att vi måste dra ner förväntningarna. Med supermaxklaff kan det bli en plats men han känns inte segeraktuell.
– Princess Cristal (V86-5) har ett bra spår och kanske kan komma ner till plankan och lifta med. Det känns som en för tuff uppgift för henne och vi får hoppas på att hon kan ta en slant i första hand.
Till sist; hur lyder väderprognosen över Visby under onsdagskvällen?
– I dag (tisdag) är det jättevarmt men de har hotat med lite regn under onsdagen. Det är inget jag går och oroar mig för när det gäller Napoleons del, men det är ju tråkigt när vi arrangera så fina tävlingar. Vi får hoppas att regnet blåser bort.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsport (ST) skriver på sin hemsida att man kommer att inleda en rekrytering av en efterträdare till Steen Morten Eidsmo Johansen. Under tid..


Svensk Travsport (ST) skriver på sin hemsida att man kommer att inleda en rekrytering av en efterträdare till Steen Morten Eidsmo Johansen. Under tiden arbetar hästvälfärd vidare och vid behov tas externa resurser in.
– Nu när vi går skilda vägar, så får vi tacka Steen Morten Eidsmo Johansen för det arbetet han gjort under året på Svensk Travsport och önska honom lycka till i framtiden, säger Maria Croon i ett pressmeddelande.

”Jag har fått sparken”
Ex-polisen Steen Morten Johansen kallades för en ”drömvärvning” av Svensk Travsport när han tillträdde tjänsten förra året. Nu har anställningen fått ett abrupt slut efter den korta tiden. Johansen slutar mitt under den pågående och omfattande utredningen kring Propulsion. Detta då det har framkommit uppgifter om att stjärnhästen har tävlat nersnittad i Sverige sedan 2015, något som är otillåtet.
– Min upplevelse är att ST vill lägga skulden på mig. Jag har fått sparken, säger Steen Morten Johansen till Travronden.
Han fick beskedet under måndagskvällen att han får sluta omedelbart.
– Jag har känt att jag har blivit styrd av andra, att min utredning styrts av andra personer och då försvinner min trovärdighet. Det är en schism, säger han till Travronden.

”Det stämmer inte”
ST:s VD Maria Croon tillbakavisar de anklagelserna.
– Det stämmer inte överhuvudtaget att vi har lagt någon skuld på Steen Morten. Utredningen pågår och är inte klar ännu, så vi har inga svar. Men det stämmer, hans uppdrag är avslutat, säger hon.
– Det jag kan bekräfta är att vi har haft olika syn på saker och ting i det ärendet (Propulsion). Huruvida Steen Morten kunde vara ytterst ansvarig för den utredning som pågår nu i ärendet Propulsion. Detta har vi inte ansett vara möjligt på grund av tidigare utredning i ärendet. Det handlar inte om skuldfrågor utan om ren objektivitet i dess formella betydelse.

Kanal 75


Det anmäldes 85 hästar till Stochampionatet vilket innebär att 12 av dem blev tvångsstrukna och ytterligare en som inte var godkänd. D..


Det anmäldes 85 hästar till Stochampionatet vilket innebär att 12 av dem blev tvångsstrukna och ytterligare en som inte var godkänd. De 72 hästarna som startar delas in i sex olika försök där de två främsta i varje heat går vidare till finalen.
Daniel Redén kan mycket väl ta hem en ny storloppstitel som tränare. Han är mannen bakom kulldrottningen Diana Zet som vann Svenskt TravOaks i fjol och Drottning Silvias Pokal i år. Hon lottades till innerspår i sitt försök och körs som vanligt av Örjan Kihlström.
Redén har även med stallkamraterna Alaska Kronos och Award Kronos i uttagningsloppen. Men motstånd saknas inte och toppston som Ganga Bae, Dontlooseallmoney, Zolly och Ghostintheshell vill säkert ha ett ord med i laget.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är som vanligt 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor. Då ska landets bästa och starkaste fyraåriga travsto koras.

Michael Carlsson, Kanal 75


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret o..


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret och det har hittills blivit sju starter på svensk mark – och sju segrar. Efter att ha vunnit såväl försök som final i V75 i år gjorde hästen sin tredje start för året i Henning Mårthans Minneslopp i Rättvik under måndagskvällen. Seismic Wave öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Efter 1.11,7 första 500 metrarna varvade den femårige valacken på 1.13,4. Sedan såg det mest om en ”Walk in the park” när megafavoriten dansade undan till en vattentät seger utan att behöva förta sig. Det såg mer ut som ett träningsjobb för Seismic Wave, ett välbetalt sådant då segern var värd 100 000 kronor. Segertiden blev 1.12,2 över distansen 2140 meter med bilstart.

Fjärde raka för obesegrat jättelöfte
En annan imponerande vinnare under kvällen fick vi se i V64-inledningen. Det var Daniel Redéns Mister Hercules som tog sin fjärde raka seger och det här jättelöftet är fortfarande obesegrad. Det driver väldigt bra för den här hästen som togs lugn från början av Örjan Kihlström. Men när det var 1300 meter kvar lämnade Örjan andra par utvändigt och körde till ledningen dryga varvet kvar. Sedan vann Mister Hercules i odriven stil på tiden 1.14,3/2140a. Även den segern var värd 100 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 10] 2660/9 0 36.0 929
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2140/4 4 18.8 815
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 2160/5 0 20.4 737
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Contador Contador   [v 6] 2680/9 0 20.3g 71
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 4] 2160/12 8 19.6 1302
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-11 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2160/9 8 19.8 215
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Tussalill Tussalill   [s 5] 2640/5 str
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-9 Kramer Ås* Kramer Ås*   [h 4] 2660/9 0 18.7 223
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-6 Shebang Laday Shebang Laday   [s 3] 1640/10 0 20.6g 809
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2180/10 6 18.8 146
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 5] 1660/11 2 21.1 111
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-4 Quelque Fois Quelque Fois   [v 6] 2640/5 5 20.0 650
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-3 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 1640/4 5 19.1 443
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-2 Nappe Calvin Nappe Calvin   [h 10] 2140/11 0 20.7 1473
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 8] 2140/4 3 30.9 73
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Tussalill Tussalill   [s 5] 2140/2 0 g 30
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 2160/5 0 g 602
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 10] 2140/9 5 29.4 398
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 7] 2640/1 0 20.7 1327
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Aldorassa Aldorassa   [h 3] 2140/1 0 21.5 292
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 1640/12 0 16.8 918
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Fantom Fantom   [h 3] 2140/3 6 38.0g 230
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Tussalill Tussalill   [s 5] 2160/10 4 33.1 51
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2140/3 0 g 180
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Mari Slogum Mari Slogum   [s 7] 2160/11 0 848
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-4 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 7] 2140/2 1 19.1 29
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Aldorassa Aldorassa   [h 3] 2140/3 0 g 244
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 7] 2160/11 4 17.7 528
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Tussalill Tussalill   [s 5] 2140/1 2 30.3 250
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 7] 2140/2 6 18.3 759
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 Martha Lou Martha Lou   [s 4] 1660/13 5 15.5 210
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-3 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 4] 2140/2 0 18.2g 987
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 4] 2180/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-10 Shebang Laday Shebang Laday   [s 3] 2140/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Åkare Liss Åkare Liss   [v 7] 3140/6 0
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-4 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 5] 2640/6 0 17.5 1130
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Simb Carrie Simb Carrie   [s 6] 2160/13 str
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 6] 2160/12 str
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/12 D 0 26.6g 691
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2160/5 C 3 18.8 319
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/11 D 5 17.2 1111
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-2 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 5] 2160/10 C 6 20.7 384
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1660/7 B 2 34.9 169
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-4 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 1640/7 C 0 17.3 635
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2660/10 C 2 21.8 284
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/2 D 0 21.1 587
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-6 Alviano Alviano   [v 5] 2140/8 A 4 19.8 95
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Ampato Ampato   [h 4] 2140/3 D 4 22.3 628
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2180/11 C 0 g 421
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Safari Park Safari Park   [v 5] 2660/8 A 0 19.5 77
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-4 K.A.Pital K.A.Pital   [v 5] 2140/2 D 5 33.0 281
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 1660/5 B 5 19.2 201
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-1 K.A.Rolina K.A.Rolina   [s 3] 2140/4 D 4 35.9 183
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/5 C 3 17.0 63
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1660/15 A 8 16.4 148
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-9 Torita Torita   [s 6] 2160/10 D 0 33.8 548
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Alviano Alviano   [v 5] 2640/3 A 3 18.6g 36
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-7 Ampato Ampato   [h 4] 1660/14 B str
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2160/11 B 8 35.4g 357
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/13 B 6 16.5 177
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/10 D 0 19.0 284
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/5 D 7 16.0 315
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-5 Ampato Ampato   [h 4] 2140/7 B 5 18.5 137
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Com Valle Com Valle   [v 9] 1640/1 B 2 13.8 248
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2640/2 C 2 16.5 425
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Digital Trim Digital Trim   [v 5] 2140/6 C 8 16.8g 419
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/1 C 1 16.8 99
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 4] 2160/3 D 4 30.3g 325
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/6 D 5 27.6 325
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/7 D 1 16.4 604
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 5] 2140/3 D 7 18.7 395
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/5 D 0 26.8g 461
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 6] 2640/6 C str
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/10 D 4 17.7 418
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2160/6 C 6 18.0 329
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/3 C 6 17.1 102
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2680/7 B 8 35.4 63
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 2140/11 C 0 19.4g 282
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Ampato Ampato   [h 4] 1640/7 B 8 21.9 71
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/11 D 0 17.6 911
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/4 D 0 19.0 1178
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 J.K.Stjärnglans J.K.Stjärnglans   [s 4] 1640/4 D 0 38.6g 623
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-1 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 2140/2 B 5 19.2 89
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-9 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 1640/10 C 7 16.5 555
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-8 Bodyline Bodyline   [v 7] 2160/9 D 0 16.2 350
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Torita Torita   [s 6] 2140/3 D 5 32.1 416
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/4 B 0 g 864
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-11 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2140/1 D 0 21.0g 418
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-9 Quantum Boogie Quantum Boogie   [v 7] 2140/2 D 0 16.6 729
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-7 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/7 D 0 31.7 933
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 1660/9 C 0 17.4 334
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 4] 2140/10 D 7 29.1 449
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-7 Aldorassa Aldorassa   [h 4] 2140/3 C 0 g 289
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-6 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 3160/5 D 5 17.3 330
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 1640/1 D 0 14.9 345
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-2 Com Valle Com Valle   [v 9] 2140/4 C 2 14.5 458
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2140/1 D 5 18.6 308
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 1640/6 D 5 25.4 991
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2180/11 B 0 23.6g 546
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-2 Ampato Ampato   [h 4] 2140/4 C 0 19.1 382
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2040/2 D 6 18.3 476
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 1700/8 C 5 16.2g 130
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2040/1 D 0 29.4 145
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-6 Malekeh Malekeh   [s 7] 1660/10 B 4 15.7 69
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2040/9 C 4 17.6 142
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Torita Torita   [s 6] 2060/13 C 8 33.5 482
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-5 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1660/2 C 5 16.2 42
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2040/7 D 1 30.3 529
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 6] 2040/5 D 0 20.0g 317
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2040/5 C 0 40.7g 99
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/7 D 6 17.0 74
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/11 D 0 17.7g 447
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2120/11 C 0 35.2 742
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 9] 2120/7 D 0 g 351
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2100/5 C 5 22.0 108
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2148/2 D 2 17.6 650
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2148/2 D 0 g 585
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2100/4 D 0 37.8g 351
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-5 Malekeh Malekeh   [s 7] 2100/10 B 3 18.0 81
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-4 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2120/10 B 0 g 73
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Tussalill Tussalill   [s 6] 2120/7 B 4 32.4 193
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-1 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 3] 2100/6 A 7 42.7g 527
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 2160/9 C 0 29.5 296
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 5] 2140/2 C 4 17.2 67
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 6] 1640/5 C 0 32.3g 124
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-3 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2140/14 B 0 20.5g 541
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1640/8 C 5 37.3g 55
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-1 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2160/9 B 2 17.8 171
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-8 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1646/6 D 7 17.2g 234
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Cita Belle Cita Belle   [s 5] 2148/1 D 0 g 43
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Simb Carrie Simb Carrie   [s 7] 2148/1 C 6 18.7g 152
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/6 D 2 15.9 197
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-3 Ampato Ampato   [h 4] 2140/6 C 0 18.6 99
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-2 Sippson Sippson   [v 4] 2180/6 C 3 30.0 248
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Seven Jersey Seven Jersey   [v 7] 2140/5 D 8 17.1 419
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Anna Slogum Anna Slogum   [s 6] 2140/2 D str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2140/6 B 4 36.4 201
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/2 C 1 16.4 154
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Valla Glöd Valla Glöd   [v 9] 2140/6 D 7 31.4 548
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Novelty Class Novelty Class   [s 8] 2140/6 C 0 20.1 286
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/5 D str
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-9 Fantom Fantom   [v 4] 2168/7 D 0 g 145
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2148/2 C 1 17.1 102
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Cita Belle Cita Belle   [s 5] 2148/1 D 2 17.6 284
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/6 D 6 31.2 569
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 2140/2 B 7 36.1g 390
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3180/14 C 0 19.0 671
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/3 D 0 17.0 913
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Ampato Ampato   [h 4] 2140/4 D 3 17.9 417
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2160/12 C 0 16.5 852
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 6] 1640/7 C 7 29.6 177
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-1 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 5] 1640/5 C 0 37.2g 271
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Ville Blanche Ville Blanche   [v 6] 2140/2 C 1 16.4 100
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/10 C 2 16.5 149
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-9 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 1640/1 B 5 16.4 115
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 A 2 30.9 55
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 1640/3 D 6 20.1g 331
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/1 D 0 g 726
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-10 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 7] 2160/15 C 5 19.0 530
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-6 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2640/1 C 8 19.5 500
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-3 Malekeh Malekeh   [s 7] 2140/9 C 0 16.2 204
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/7 C 6 17.5 47
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 1660/11 A 7 16.8 64
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/8 A 7 16.7 214
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 B 4 30.2 83
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Lome Flickan Lome Flickan   [s 11] 1640/4 D 6 25.8 958
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/5 C 2 16.6 454
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-9 Malekeh Malekeh   [s 7] 2160/10 A 3 17.5 241
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 9] 2160/11 C 0 20.0 91
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Tussalill Tussalill   [s 6] 2160/8 A 8 36.5g 233
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2680/14 B 4 20.0 371
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Martha Lou Martha Lou   [s 5] 2140/2 B 3 17.8 173
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Eldpeppi* Eldpeppi*   [s 7] 2680/12 B 8 33.7 176
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Expander Expander   [v 8] 2160/7 D 0 32.4g 629
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3140/2 D 0 772
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-3 Ringo Diana* Ringo Diana*   [s 8] 2160/12 A 4 19.4 76
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2180/7 B 6 17.8 617
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Expander Expander   [v 8] 2140/2 D 5 32.6 1183
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-3 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2180/14 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2160/11 A 4 18.8 71
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 3160/4 D 0 19.1 940
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-6 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 8] 2140/2 D 0 18.2 958
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Expander Expander   [v 8] 2160/10 D 0 33.2g 821
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-2 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 1640/6 D 5 15.2 1030
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-5 Dream of Dupa Dream of Dupa   [s 8] 2160/9 C 0 19.2 905
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 5] 2160/5 C 4 18.3 342
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Krokstad Juvita* Krokstad Juvita*   [s 8] 1640/6 B 0 g 27
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-2 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 7] 2640/2 B 5 19.5 143
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2660/5 B 0 g 284
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-2 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/2 C 6 36.3g 23
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/3 A 0 g 71
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-5 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/4 D 2 35.0 53
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 2660/5 D 4 17.2 529
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2160/12 D 6 32.1 1126
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 1660/8 C 3 17.2 98
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-7 Espe Vilde Espe Vilde   [s 4] 2140/3 C 4 36.5 306
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Krusen Krusen   [h 11] 1640/9 D 0 25.9g 619
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Vaillance Vaillance   [s 4] 2140/1 C 0 20.6g 58
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 486
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-1 Digital Future Digital Future   [v 8] 2640/7 D 0 18.0 549
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/9 D 6 14.6 272
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-6 Telman Linn Telman Linn   [v 5] 1640/4 D 8 38.2 117
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/11 D 0 18.2 734
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 10] 2160/3 D 0 35.2 1589
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/2 D 7 14.8 671
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/4 B 0 19.4 127
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-3 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2160/7 C 7 19.7 528
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 5] 2140/5 D 0 g 108
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/6 D 7 30.5 300
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-9 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/11 B str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1640/9 C 0 g 238
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/5 D 0 g 407
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-5 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2140/2 C 7 15.5 355
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 2140/2 D 1 18.7 172
2017-10-07 2017-10-07 Norge-7 Kirikou Kirikou   [s 8] 2140/4 D str
2017-10-07 2017-10-07 Norge-3 Krusen Krusen   [h 11] 2180/10 C 0 325
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Dahlia Dahlia   [s 6] 1640/5 D 0 37.1 188
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 Vaillance Vaillance   [s 4] 2140/2 C 0 42
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/3 D 5 34.3 47
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-2 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 4] 2140/4 D 3 19.9 168
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/5 D 6 30.5 133
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-9 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/7 C 4 32.7g 133
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 3140/7 D 0 18.4 857
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2640/2 D 0 18.3 1294
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-11 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/10 B 7 17.7 95
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1660/9 A 7 16.1 95
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-2 Dahlia Dahlia   [s 6] 1640/5 C 6 240
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/3 D 4 18.4 393
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-7 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 D 0 g 1996
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-6 Digital Future Digital Future   [v 8] 2660/7 C 4 16.8 333
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/3 D 0 32.8g 411
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/5 C 2 16.9 163
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1640/3 C 3 17.7 130
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-1 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 3] 1640/3 B 2 16.1 98
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 1640/8 D 5 17.9 343
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2140/2 D 4 32.4 504
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Hallsta Manne Hallsta Manne   [v 12] 2140/2 D 0 589
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2640/3 C 3 19.6 330
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2180/11 A 6 17.5g 466
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/6 D 0 16.8 299
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1660/11 D 0 16.5 967
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-7 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/1 C 4 32.5 97
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/12 B 5 16.4 193
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/2 D 3 15.7 505
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/7 D 4 31.6 252
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/4 D str
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/1 B 4 33.0g 17
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2140/1 B 3 18.4 29
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Månfröken Månfröken   [s 3] 2140/11 D 0 g 246
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2660/10 D 0 g 975
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-7 Moetiv Moetiv   [v 4] 2160/7 B 0 g 45
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Sunnan Ebony Sunnan Ebony   [s 4] 2140/7 D 0 22.3 388
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/11 D 3 13.7 790
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2140/4 B 8 15.3 256
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2120/10 B 4 21.7 235
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Tussalill Tussalill   [s 7] 2100/1 D 4 31.3 111
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2120/5 D 0 19.9 278
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 10] 2120/9 D 0 g 317
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/5 D str
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/10 D str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-11 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2140/5 B 0 23.9 121
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/12 A 2 19.6 856
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/9 B 0 19.7 105
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Finnskog Itzy Finnskog Itzy   [s 5] 2040/6 B 1 35.1 29
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2060/4 B 2 16.5 20
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Raska Fötter Raska Fötter   [v 9] 1680/5 D 0 29.4 584
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 Malekeh Malekeh   [s 8] 2040/1 B 2 16.7 18
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-2 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2060/9 C 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-10 Honung Tooma Honung Tooma   [s 6] 1660/3 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-9 Valla Glöd Valla Glöd   [v 10] 2040/4 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Ronjas Prins Ronjas Prins   [v 10] 2040/5 D 0
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-3 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2040/6 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-10 Digital Future Digital Future   [v 8] 2080/10 B 6 16.1 176
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Odinson V.A. Odinson V.A.   [v 4] 2040/4 D 0 34.7g 151
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2040/5 C 5 19.9 319
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Denver Zon Denver Zon   [v 9] 1680/12 D 7 16.2 734
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-5 Tussalill Tussalill   [s 7] 2040/1 C 8 32.5g 235
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-8 Tourbillon Tourbillon   [v 6] 2100/1 A 1 18.2 23
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2100/9 D 5 18.4 285
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2120/7 C 5 20.2g 139
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/4 B 3 15.3 284
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2640/1 D 0 34.1 248
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 7] 2100/5 B 2 18.1 85
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Moetiv Moetiv   [v 4] 2120/12 A 6 33.4 59
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Harley Laday Harley Laday   [v 7] 2120/12 B 0 g 457
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Star Gait Star Gait   [s 5] 2100/2 D 0 g 152
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-1 Månfröken Månfröken   [s 3] 2100/6 C 7 40.1g 330
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/6 D 0 17.2 317
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 1640/2 C 7 17.6 376
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/5 D 0 19.1 780
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 K.E.Marinen K.E.Marinen   [v 14] 1660/6 D 8 32.2 266
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Moetiv Moetiv   [v 4] 2140/4 B 2 31.4 18
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/8 D 0 16.6 1177
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-12 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 1640/7 C 0 252
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-3 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 6] 2140/9 D 0 19.3 1197
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2160/10 D 4 15.4 1227
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-3 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1640/2 D str
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-2 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2680/10 B 2 16.9 57
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-8 Malekeh Malekeh   [s 8] 1660/15 A 2 14.6 43
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Moetiv Moetiv   [v 4] 1660/15 A 2 31.0 27
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-4 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2140/1 D 0 17.8 810
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/4 D 0 g 811
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-2 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 1640/11 D 0 15.1 403
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Moelven Moelven   [v 8] 2140/5 D 0 29.6 403
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 A Big Surprise A Big Surprise   [v 7] 1660/11 C 8 17.0 228
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 C 3 33.5 121
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/6 B 3 16.8 128
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2160/10 D str
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/6 D 4 17.8 112
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Digital Future Digital Future   [v 8] 1640/12 D 0 15.5 539
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1640/9 D 0 35.2g 773
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 1640/8 C 3 16.7 161
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-10 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2160/9 D 7 18.0 864
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 1640/12 D 0 g 1324
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Digital Future Digital Future   [v 8] 2140/5 D 7 16.4 502
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Olymp Amok Olymp Amok   [v 6] 2660/6 A 0 22.3g 214
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Moetiv Moetiv   [v 4] 1640/4 D 2 31.4 66
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2160/13 C 0 g 935
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2160/9 A 3 34.0 74
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 2180/6 C 4 32.0 145
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Malekeh Malekeh   [s 8] 2160/12 B 1 16.4 217
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-11 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2180/10 B 7 20.3g 153
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 1640/3 D str
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2140/2 C 2 17.3 783
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 1660/4 C 7 17.0 174
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Lome Flickan Lome Flickan   [s 12] 1640/10 B 0 27.3 446
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2640/7 C 5 17.7 337
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Valentino Demi Valentino Demi   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 612
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 D 6 33.0 198
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-9 Digital Future Digital Future   [v 8] 2160/10 B 2 17.3 106
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2640/3 D 8 20.6 708
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2680/8 D 7 19.0 192
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2160/8 C str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2160/14 B str
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-8 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 1660/13 B 6 17.9 462
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 4] 2160/8 A 0 21.8 380
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-5 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2640/8 D 5 37.5 507
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2140/11 D str
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1660/13 B 7 37.8 104
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-10 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/2 D 7 22.8g 87
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 1660/14 B 3 37.1g 78
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2640/10 B 0 19.3 542
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-2 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/7 B 0 g 306
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Matilde de Soccoa Matilde de Soccoa   [s 10] 2640/8 D 0 20.2 308
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 8] 2160/10 B str
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 6] 2160/12 D 0 38.1g 678
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/2 D 0 20.7g 670
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2640/1 D 0 19.5 695
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 B 0 32.8g 318
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/8 D 3 34.8 494
2017-03-13 2017-03-13 Norge-2 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/1 D 0 249
2017-03-13 2017-03-13 Norge-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2140/4 B 0 124
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-9 Hombre Tooma Hombre Tooma   [v 6] 2140/6 D 6 17.5 1029
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-5 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 2160/6 C 0 20.1 76
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Tussalill Tussalill   [s 7] 2140/3 B 0 34.1 161
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2640/3 D 0 22.8 304
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Brenne Bragd Brenne Bragd   [v 13] 2180/7 D str
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-1 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/3 D 0 17.9 740
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 6] 1660/8 B str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/3 D str
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/8 C 5 18.6 67
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 1660/7 D 0 35.8 550
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 2160/15 C 6 18.9 735
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 2160/12 C 0 19.0 649
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 2140/2 D 0 37.9 504
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 1640/3 D 0 g 504
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 4] 2160/15 D 1 19.7 619
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Heggfaksa Heggfaksa   [s 4] 2140/1 D 6 39.4 134
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-10 Gjölmes Jet Gjölmes Jet   [v 10] 1640/1 B 4 16.1 200
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Vinabruden Vinabruden   [s 10] 2640/2 D 0 34.7 959
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-7 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2640/4 D 7 18.1 959
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2160/5 D 2 18.4 164
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 1660/14 C 0 17.9 948
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-1 Anna Slogum Anna Slogum   [s 7] 2140/1 D 7 36.3 424
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Sara Slogum Sara Slogum   [s 7] 1640/7 D 0 34.6g 523
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-9 Backes Kosing Backes Kosing   [v 8] 2140/11 D 0 g 835
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 8] 2680/13 D 0 20.7g 387
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 2140/4 D 8 19.7 443
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 1640/4 D 0 22.5 578
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/3 D 2 18.7g 134
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-8 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2160/10 C 0 36.0 635
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-2 Red Isac Red Isac   [v 6] 2140/1 D 2 16.1 424
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-4 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2640/4 D str
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/8 D 0 18.2 153
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-5 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1640/4 D 6 32.6g 476
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/11 C 5 18.5 406
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-5 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2160/7 D 8 18.2g 246
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Triannaton Triannaton   [v 3] 1640/8 D 0 29.3g 62
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-6 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/2 D 4 17.1 150
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 1640/8 B 0 19.5g 1230
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 6] 2140/1 D 6 15.2 333
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 4] 2140/1 D 0 20.0 253
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-7 K.A.Pital K.A.Pital   [v 7] 2140/4 D 3 31.7 824
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 6] 2160/8 B 4 18.0g 98
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-1 Forsberg Forsberg   [v 3] 2160/4 C 0 g 172
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-3 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 1660/10 C 7 44.7 328
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Fylking Fylking   [h 8] 3180/8 B 7 29.9 355
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-6 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/5 D 3 17.7 229
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-8 Red Isac Red Isac   [v 6] 2680/9 B 4 18.0 236
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Triannaton Triannaton   [v 3] 2140/9 D str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Moetiv Moetiv   [v 5] 1640/12 B 0 29.6 222
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Torita Torita   [s 8] 2140/4 D 8 32.1 581
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2660/9 D 0 18.8 531
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 4] 2160/15 B 6 20.1 397
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 410
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-4 Moetiv Moetiv   [v 5] 1640/6 B 0 28.6 355
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 1640/6 D 0 18.9 1000
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2160/10 C 6 31.9 176
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-7 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/6 C 0 17.2 661
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Sippson Sippson   [v 6] 2640/6 C 0 27.5g 229
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-10 Expect One Expect One   [v 5] 2640/3 D str
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2160/12 A 4 16.3 207
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-1 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2140/2 D 5 16.4 1152
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-2 J.S.Belladonna J.S.Belladonna   [s 7] 2140/13 D 0 g 988
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-5 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1660/11 C 8 31.6g 295
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-7 Björli Frida Björli Frida   [s 3] 2140/4 D 0 g 546
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-8 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 2160/14 D 0 g 1066
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-9 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2160/9 D 0 21.9 236
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2660/14 A 0 20.4g 108
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-8 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 9] 2140/8 C 0 g 374
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Calibrate Calibrate   [v 5] 2040/2 C 5 15.8 128
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2040/4 C 0 17.1 371
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-4 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1680/6 D 3 30.1 928
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/4 D 7 17.1 358
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-8 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2040/2 B 1 17.6 74
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-10 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2500/11 D 2 17.8 258
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2040/7 D 7 17.1 454
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Itzo Itzo   [v 10] 1680/5 B 6 27.1 291
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Forsberg Forsberg   [h 3] 1660/2 D 4 35.4 133
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Mari Slogum Mari Slogum   [s 10] 2060/6 A 3 29.6 55
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-6 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 1660/11 D 0 17.2 1136
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-7 Andrea Slogum Andrea Slogum   [s 11] 2040/3 D 0 29.7 556
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2040/4 C 5 19.3 132
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-9 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 2060/6 C 4 33.7g 221
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-10 Quebec Frontline Quebec Frontline   [v 9] 2060/9 D 7 18.5 203
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-7 Leonard Leonard   [v 5] 2140/4 D str
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-1 Nebbenes E.L.O. Nebbenes E.L.O.   [s 4] 2120/11 D 0 g 610
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Trons Loke Trons Loke   [v 9] 2100/10 D 6 32.6 349
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-6 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2100/2 D 4 17.5 539
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2120/12 D 6 19.6 582
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2120/5 C 3 19.6 224
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1640/6 D 0 g 413
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Forsberg Forsberg   [h 3] 2100/5 C 4 40.7 178
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2100/2 B 7 20.2g 54
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Leonard Leonard   [v 5] 2100/1 D 0 39.6g 50
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Fylking Fylking   [h 8] 2120/4 D 4 27.4 133
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2100/9 D 0 18.6 785
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Itzo Itzo   [v 10] 2120/6 B 0 g 218
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 8] 2100/6 D 0 22.7 367
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 3] 2140/10 D 6 19.4 277
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Aldorassa Aldorassa   [v 6] 2140/3 B 7 17.0 384
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-12 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 20.4g 85
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1680/12 C 8 31.1g 129
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2140/6 C 2 31.9 137
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-1 Moetiv Moetiv   [v 5] 2140/1 D 5 29.7 95
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-2 Global Tribunal Global Tribunal   [v 5] 2640/7 B 3 18.0 434
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-3 Moeses Moeses   [v 8] 2160/7 B 7 27.2 281
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-8 Conrads Angela Conrads Angela   [s 7] 2160/7 D 0 18.5 780
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-1 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 1640/5 D 2 16.0 226
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Fylking Fylking   [h 8] 2140/6 D 0 26.2g 487
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2640/1 D 0 30.6g 214
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-7 Yankee Flair Yankee Flair   [v 11] 2140/12 D 0 1000
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/15 B 0 g 189
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Järvestjerna Järvestjerna   [s 9] 1640/2 D 0 g 618
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-2 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 2160/10 A 2 32.9 612
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-3 Epsilon Sisu Epsilon Sisu   [v 4] 2140/8 D 5 20.0 127
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/2 D 0 30.0 797
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/12 C 4 32.1 140
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-1 Digital Future Digital Future   [v 9] 2160/13 B 7 15.6 352
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2160/9 D 0 30.9g 336
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1640/6 C 4 31.9g 281
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/7 D 0 29.0 373
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/1 B 0 g 441
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2660/13 C 5 16.2 187
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/9 C 3 33.8g 175
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-5 Valentino Demi Valentino Demi   [v 5] 2140/1 C 6 17.9 640
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-7 Digital Future Digital Future   [v 9] 1640/6 D 0 13.8 604
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 1640/6 D 1 30.2 124
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 1660/8 C 0 36.1g 373
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/10 C 6 17.7 100
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2140/3 D 8 15.8 833
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 2160/13 D 5 34.1g 96
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 1660/11 C 6 30.6g 389
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/1 D 3 15.2 651
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 Martha Lou Martha Lou   [s 7] 2160/13 B 0 21.2g 670
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/6 D 6 15.6 1508
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-9 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 4] 1640/9 B 7 14.9 582
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-11 Kenedisa Rollax Kenedisa Rollax   [s 9] 2140/10 A 4 15.8 912
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/15 D 5 17.5 799
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-3 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/4 D 0 g 990
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/5 B 6 35.8g 171
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 2140/12 C 5 17.5 254
2018-02-05 2018-02-05 Norge-4 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 5] 2140/3 D 0 134
2018-02-05 2018-02-05 Norge-6 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/9 C 0 288
2018-02-05 2018-02-05 Norge-7 Tussalill Tussalill   [s 8] 1660/7 D 0 456
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/5 C 0 19.3 328
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Trons Loke Trons Loke   [v 9] 2160/14 B 7 33.4 193
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-3 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 5] 1660/9 B 5 16.9 81
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/4 D 8 18.0 446
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-4 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/13 D 0 17.7 1132
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2140/3 D 5 30.5 691
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/10 B 4 36.5g 144
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Gräft Kasper Gräft Kasper   [v 7] 2160/12 C 0 g 471
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2160/8 C 3 19.1 360
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-5 Digital Future Digital Future   [v 9] 2140/1 D 5 17.3 307
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Tussalill Tussalill   [s 8] 2180/14 D 0 32.9g 1359
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-1 Digital Future Digital Future   [v 9] 2160/6 C 8 18.0 210
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-1 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 5] 2140/5 D 0 21.4 83
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-3 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 6] 1660/4 D 0 g 78
2018-01-03 2018-01-03 Östersund-5 Tussalill Tussalill   [s 8] 2660/4 D 5 32.8 597
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Ivarssvassa Ivarssvassa   [s 3] 2140/9 C 0 g 567
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-1 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/3 B 6 19.9 251
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/11 C 6 36.3g 617
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-9 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/7 A 0 18.1 90
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-12 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2160/5 C 3 35.1 22
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-1 Ivarssvassa Ivarssvassa   [s 3] 2140/4 D 5 42.3g 109
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-2 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/5 D 3 21.1 424
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/5 D 0 19.0 721
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 1640/6 C 7 35.4 51
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/1 D 0 23.3 479
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-6 Fylking Fylking   [h 9] 2180/13 B 5 28.6 266
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-7 American Cowboy American Cowboy   [v 8] 2140/3 D str
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-8 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2140/1 D 6 33.6 364
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 Avataria Avataria   [s 9] 2140/3 B 8 19.4 303
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-2 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/7 B 2 35.9 20
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-4 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2140/4 D 1 32.1 58
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-7 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/2 C 0 16.0 314
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-1 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/12 C 0 g 270
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-5 Avataria Avataria   [s 9] 1640/6 A 5 16.9 682
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-8 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/6 C 0 18.0 303
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-6 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2180/14 B str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 1640/3 C 6 37.3g 28
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/8 C 8 20.6 436
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-3 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2640/4 D 7 33.9g 467
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/6 D 0 17.2 311
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/3 D 0 20.5 438
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/2 C 2 15.8 46
2019-10-28 2019-10-28 Polen-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/8 C 0 86
2019-10-28 2019-10-28 Polen-6 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/2 D 3 577
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-2 Langlands Viking Langlands Viking   [v 3] 2140/2 A 1 33.9 22
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-1 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2160/8 B 2 34.1 41
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Stumne Jippi Stumne Jippi   [v 12] 1640/1 D 0 g 773
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-5 Sohlbusan Sohlbusan   [s 5] 2140/3 C 0 32.1 203
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-6 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2140/8 C 0 16.7 581
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/8 A 4 16.4 37
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-8 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/6 D 8 18.6g 281
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 1640/3 C 2 13.7 270
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-7 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/2 D 0 g 566
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-8 Quantum Tara Quantum Tara   [s 7] 2140/2 D 5 19.0 533
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-4 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/4 C 0 17.6g 735
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2640/7 D 7 16.4 2115
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/12 C 1 16.0 1154
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-1 Miriam Miriam   [s 4] 2140/3 C 3 38.0 79
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 9] 2140/8 D 7 21.2 188
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/10 C 0 g 241
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Kajsa Karma Kajsa Karma   [s 6] 2160/9 D 8 29.9 340
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/5 B 6 15.1 128
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2140/4 A 8 18.5 297
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/3 C 0 14.9 826
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/7 C 5 15.7 125
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2640/1 D 5 15.8 668
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-3 Bonete Bonete   [s 6] 2140/9 C 0 16.6g 355
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-6 Cachi Cachi   [s 5] 2140/4 D 0 19.3 500
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-7 Carl Anners Moa Carl Anners Moa   [s 5] 2140/1 D 2 34.8 116
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-8 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2140/5 B 0 20.2 129
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-9 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 3] 2660/8 D 7 34.2g 446
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Emilio C.G. Emilio C.G.   [v 3] 1660/10 D 0 35.4g 396
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-5 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2140/5 C 7 31.9 249
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-8 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/5 C 0 16.4 774
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-3 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/8 C 2 18.0 356
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-1 Cachi Cachi   [s 5] 2140/1 C 0 23.4g 457
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-3 Red Isac Red Isac   [v 7] 2140/4 D 0 g 1000
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-4 Hågå Ida Hågå Ida   [s 6] 2160/9 B 3 30.0 1345
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2160/8 D 7 16.9 655
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-6 K.A.Pital K.A.Pital   [v 8] 2660/11 C 0 31.3 596
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-7 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2160/5 D 6 17.9 291
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-9 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 1640/2 B 0 20.5g 167
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-1 Crusable Crusable   [h 5] 2160/15 D 0 17.8g 1207
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-3 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 1640/7 C 0 13.7 618
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2100/9 C 7 18.7 590
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-5 Avataria Avataria   [s 9] 2100/2 B 0 g 125
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2100/9 B 1 20.3g 69
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-7 Lassbyns Heta Lina Lassbyns Heta Lina   [s 6] 2100/2 D 4 32.3 468
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-8 Eclair Mearas Eclair Mearas   [v 5] 2100/7 C 5 20.8 317
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-3 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2140/3 D 0 17.3 509
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Atlas Vendil Atlas Vendil   [v 3] 2140/5 A 0 g 89
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-8 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/7 C 0 17.1 476
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Geoffrey S.Boko Geoffrey S.Boko   [v 6] 2640/1 D 5 19.6 290
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Moeses Moeses   [v 9] 2500/6 B str
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-4 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2040/3 D 0 18.1g 919
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 1680/9 B 5 16.1 544
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-1 Miriam Miriam   [s 4] 2040/3 C 6 37.5 288
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 S.K.'s Monoceros* S.K.'s Monoceros*   [s 5] 2060/7 C 0 g 182
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 2500/9 A 5 18.0g 69
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-8 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 1660/1 C 5 22.9g 27
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2060/6 D 5 17.2 188
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Miriam Miriam   [s 4] 2100/3 C 7 41.0g 59
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-2 Holms Lavin Holms Lavin   [v 6] 2100/7 C 4 34.2 63
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Stuve Sky Stuve Sky   [s 5] 2100/8 A str
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Red Isac Red Isac   [v 7] 2100/4 C 0 18.1g 196
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Valnes Heidi Valnes Heidi   [s 6] 2120/6 A 0 18.2 202
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-7 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 5] 2100/1 B 0 g 66
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-8 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 3] 2100/1 D str
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-1 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 8] 1640/10 A 7 14.3 65
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Aramis Race Aramis Race   [v 7] 2140/1 C 0 16.4g 352
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-7 Mister Alex Mister Alex   [v 5] 2160/6 B 4 18.5 141
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2100/6 C 5 39.7g 189
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-2 B.G.Felicia B.G.Felicia   [s 3] 2100/1 C 2 20.9 246
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-3 Fröken Ulli Fröken Ulli   [s 8] 2100/3 D 7 32.7 351
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-4 Red Isac Red Isac   [v 7] 2100/10 C