V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-31 2024-05-31 Romme-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2660/15 C
2024-06-03 2024-06-03 Hagmyren-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2660/7 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 1680/8 0 27.4 1646
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-1 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 8] 2140/3 7 35.4g 304
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 2140/1 0 27.7g 879
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 1680/11 0 25.4 2034
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 1660/15 8 26.6 614
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2640/1 D 0 327
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2640/1 D 0 g 1750
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/5 C 3 33.0 163
2016-12-02 2016-12-02 Romme-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2140/9 D 6 29.1 773
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2160/8 C 4 36.9 556
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2140/7 D 0 29.9 710
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/1 D 7 39.3 740
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/4 D 8 35.0g 372
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2160/4 D str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2160/5 C 2 38.8 122
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 1660/8 D 0 26.6 970
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2160/6 D 0 40.7 486
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2160/8 D 0 g 301
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/3 D 2 34.7 373
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/4 C 4 39.6 324
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2160/8 D str
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2140/8 D 7 28.1 470
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/2 D 5 36.6g 580
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2100/6 D 6 28.2 504
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 1640/1 C 5 41.3g 237
2016-09-02 2016-09-02 Romme-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2160/12 D 0 29.2 992
2016-08-28 2016-08-28 Norge-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2100/3 D 0 333
2016-08-28 2016-08-28 Norge-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 1720/9 D 0 585
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2660/7 C 4 31.0 151
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/4 D 3 35.7 339
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-9 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2160/5 D 5 28.1 668
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/2 C 3 42.8 196
2016-07-24 2016-07-24 Norge-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2100/7 D 0 326
2016-07-24 2016-07-24 Norge-4 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2640/11 D 0 710
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2660/12 A 6 33.5g 589
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2540/11 D 0 28.7 980
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2080/1 B 6 39.0g 99
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2120/7 D 4 28.9 547
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2140/15 A 0 g 413
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2120/8 C 6 28.4 551
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/2 B 8 42.3 813
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-9 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 1640/6 D 0 37.0g 371
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2160/8 D 0 28.3 3789
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-10 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 1660/13 C 5 30.5 933
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2180/11 C 4 31.5g 498
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2160/4 D 5 32.4 4940
2016-02-19 2016-02-19 Romme-9 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2180/9 D 0 34.8g 806
2016-01-19 2016-01-19 Momarken-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2180/11 C 3 394
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2180/8 C 0 30.6 1306
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/5 D 5 34.3g 373
2017-12-21 2017-12-21 Romme-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/5 A 6 32.0g 137
2017-12-15 2017-12-15 Romme-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2140/2 D 6 54.7g 393
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 4 32.4 182
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-10 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2140/2 D 0 g 546
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/1 D 0 g 577
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/6 D str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/3 D 0 29.3 294
2017-11-17 2017-11-17 Romme-11 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 1660/14 A 1 30.0 570
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/1 D 0 39.9g 493
2017-11-03 2017-11-03 Romme-12 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/7 A 8 31.6 361
2017-10-27 2017-10-27 Romme-10 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/7 A 7 31.4 82
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-2 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 1640/4 D 0 25.9 859
2017-10-13 2017-10-13 Romme-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/12 D 6 25.0 466
2017-10-13 2017-10-13 Romme-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2160/6 D 0 36.7g 538
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2080/4 D 6 41.4g 427
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/15 B 6 29.5g 370
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/10 D 0 27.7 1255
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2160/4 D 7 43.2g 555
2017-09-26 2017-09-26 Romme-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 4 28.8 223
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2640/6 D 4 36.6g 55
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 1640/4 D 5 31.3 447
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2100/11 C 2 29.7 198
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2080/6 B 3 31.0 69
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/3 D 8 33.3g 297
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 2 32.1g 68
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2120/7 C 4 33.0 66
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2100/3 B 2 31.3g 225
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 1660/11 C 0 g 629
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 1660/4 D 0 26.1 224
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/7 B str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/7 B 4 31.4 457
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 1640/4 D 0 26.0 1255
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/4 B 2 33.6 35
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2080/3 C 3 34.4 50
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-10 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2640/7 D 0 35.7g 641
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 2140/10 C 0 27.4 981
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2120/10 D 7 28.4 529
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/3 D 7 33.3 677
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 D 6 30.7 672
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/3 D 1 23.9 816
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2080/4 D 0 33.2g 515
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/1 D 0 26.2 813
2017-06-02 2017-06-02 Romme-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/8 D 0 27.8 1700
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/3 D 0 33.5 1854
2017-04-29 2017-04-29 Romme-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/7 C 0 33.0g 302
2017-04-29 2017-04-29 Romme-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/14 D 0 27.7 702
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 1660/6 B 3 31.3 306
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/10 B 5 33.1g 1165
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/9 B 0 35.0 682
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 1660/6 D 0 41.6g 1155
2017-01-27 2017-01-27 Romme-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 7 37.0g 207
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2660/10 C 5 31.9g 330
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/1 C 3 32.9 117
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/1 C 6 30.3 82
2018-11-23 2018-11-23 Romme-3 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 1660/8 D 0 27.1 1145
2018-11-23 2018-11-23 Romme-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/3 C 0 35.6g 73
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/4 C str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 4] 2160/12 D str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2660/10 C 0 32.6 422
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/13 C 3 28.8 311
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-6 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/5 C str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 1660/6 C 1 28.1 225
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2180/11 B 3 33.5 100
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/3 D 3 31.1 721
2018-10-19 2018-10-19 Romme-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/5 D 0 29.7g 680
2018-10-12 2018-10-12 Romme-10 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/12 C 6 32.1 668
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/12 B 5 30.7g 220
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/12 C 6 33.6 535
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/13 D 2 29.6 615
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1660/13 D 0 25.8 876
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-3 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/2 D 5 35.6 287
2018-08-20 2018-08-20 Romme-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/3 C 6 38.6g 92
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/4 D 0 26.0 98
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/11 D 7 34.5g 492
2018-08-05 2018-08-05 Romme-2 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 1660/11 B 0 25.8 1074
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/7 C 0 37.2g 145
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2100/5 D 0 33.9g 331
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 2140/5 D 0 25.8 616
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/13 C 0 33.5g 609
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/5 D 0 32.5 368
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/11 D 6 34.1 85
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/7 D 1 24.5 587
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/11 A 6 33.5g 58
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/8 B str
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/3 D str
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 1660/12 D 3 30.8 261
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/12 C 4 29.0 273
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 2180/14 B 0 27.2 1422
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/14 D 4 31.2 968
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/7 D 0 33.5g 102
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 2140/2 C 0 28.1 744
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 1640/2 D 5 38.5g 431
2018-04-08 2018-04-08 Romme-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 2140/2 C 0 29.6 820
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/7 D 7 41.0 414
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1660/6 D 5 25.0 597
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 1660/13 C 0 30.5 463
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/1 D 0 33.4g 403
2018-03-23 2018-03-23 Romme-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/3 D 0 45.1 558
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/10 C 7 31.6 153
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/4 C 6 26.3 775
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/7 D 0 36.0g 277
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 1660/12 C 0 g 226
2018-01-26 2018-01-26 Romme-4 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 2140/1 C 4 28.6 631
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/1 A 0 27.7 193
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/3 D 0 29.9 336
2018-01-12 2018-01-12 Romme-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/12 D 6 30.3g 203
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 2160/12 C 0 29.8g 2135
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/3 D 1 34.3 288
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/2 D 4 30.9 240
2019-10-25 2019-10-25 Romme-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2140/4 C 6 32.2g 1053
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/1 D 0 g 543
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/8 D 0 42.1g 820
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1660/13 C 6 27.8 481
2019-10-11 2019-10-11 Romme-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1640/1 D 0 24.3 1693
2019-10-11 2019-10-11 Romme-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/1 D 2 28.7 51
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/10 A 4 31.3g 86
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2160/6 D 6 38.9g 650
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/3 D 0 41.5g 910
2019-09-30 2019-09-30 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1640/12 D 0 28.3 795
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/1 C 2 29.5 264
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/4 D 0 29.0 599
2019-09-15 2019-09-15 Romme-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/1 C 5 42.8g 197
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-4 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 2140/7 D 0 27.6 809
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/1 C 6 41.0 655
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 1640/6 D 0 36.5g 563
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2100/12 B 3 30.8g 184
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2160/12 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2160/14 D 0 31.0g 211
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1660/13 D 0 26.9 1247
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/3 C 0 g 403
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2160/8 B str
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/3 D 1 28.4 84
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2160/8 D 6 30.6 390
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/5 C 8 30.7 873
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/2 D 8 45.7g 1000
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1660/5 D 0 26.8 725
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2160/15 B 0 31.0 1031
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2480/2 D 0 31.3 572
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2100/6 D str
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2100/3 D 4 29.9 902
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-4 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/7 D 7 31.0g 338
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2120/15 C 0 g 811
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1660/3 C 5 26.6 248
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1660/13 C 0 g 347
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/5 D 5 30.2 316
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2100/9 C 0 37.5 142
2019-06-14 2019-06-14 Romme-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2160/8 D 0 30.3g 1132
2019-06-14 2019-06-14 Romme-5 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/7 D 3 30.7 340
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/6 D 0 g 812
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 2160/3 D 0 27.1g 423
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/6 C 7 31.0 717
2019-06-05 2019-06-05 Romme-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 1660/9 C 6 34.0g 493
2019-06-05 2019-06-05 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2160/7 C str
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/1 C 0 g 841
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2160/7 D 6 37.5g 336
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/7 C 4 31.2g 444
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-1 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1660/11 C 0 26.8 546
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 1680/12 C 7 29.6 719
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2180/10 B 6 28.0 650
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/11 C 6 40.0 747
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/14 B 4 32.8 759
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/5 C 8 32.2 583
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 2160/4 C 6 26.6 549
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-3 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/3 C 5 31.4g 506
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2140/3 D str
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2140/3 C 7 31.7 149
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2180/15 B 0 31.8 241
2019-03-17 2019-03-17 Romme-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2140/14 C str
2019-03-08 2019-03-08 Romme-10 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/3 D str
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1640/12 B str
2019-02-16 2019-02-16 Romme-7 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/3 D 6 33.2 196
2019-02-16 2019-02-16 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 1640/2 B 0 g 292
2019-02-10 2019-02-10 Romme-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/3 C 0 29.3g 374
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2160/11 C 7 29.2 571
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2180/11 B 0 34.4 285
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/11 B 0 33.8 276
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1680/8 D 0 30.6g 1011
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2140/3 D 7 33.5 964
2020-12-11 2020-12-11 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/9 D 0 31.9g 321
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/12 D 5 34.7 633
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/13 B 3 30.2 107
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2140/5 D 3 30.8 423
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2100/9 B 0 31.6g 51
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-4 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 1700/10 C str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1660/9 D 5 30.1g 221
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 8] 2160/11 B str
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2100/14 B 1 30.0 76
2020-09-29 2020-09-29 Romme-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2140/1 D 0 29.6g 909
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 1640/10 A 1 29.2 119
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/4 C 7 30.3 432
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2100/12 C 4 31.8 96
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 1660/9 D 0 26.1 696
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 8] 2140/13 D 0 29.3 2181
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/15 D 3 30.3 2225
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2080/4 D 7 40.4 178
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2140/3 D str
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2100/5 B str
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 1720/10 A 3 31.3 54
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2120/4 D 0 g 763
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1660/10 D 8 29.3 2054
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/5 B 0 g 230
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2120/8 D 0 36.3 531
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/12 B 2 30.1 170
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 8] 2160/12 B 3 28.6 430
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 1640/1 D 3 30.3 370
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-10 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2140/3 D 0 g 858
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/12 B 3 33.5 552
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 2140/1 D 0 g 1605
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 2180/12 C 0 28.8g 1082
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/6 D 7 32.3g 734
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1660/6 D 0 g 651
2021-12-28 2021-12-28 Romme-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2160/10 A 4 27.9 33
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 1660/7 C 0 g 474
2021-12-14 2021-12-14 Romme-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2660/6 B 1 29.1 24
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2180/6 B 2 33.8 98
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-6 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2160/2 B str
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-11 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2160/6 C 0 30.9g 444
2021-11-26 2021-11-26 Romme-9 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2180/11 B 0 g 632
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2160/10 B 1 27.6 64
2021-10-25 2021-10-25 Årjäng-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2160/6 D 0 28.8 1133
2021-10-22 2021-10-22 Romme-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2160/5 C 0 30.4 294
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2680/10 B 0 g 77
2021-10-08 2021-10-08 Romme-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2180/11 B 5 30.3 240
2021-09-27 2021-09-27 Romme-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2140/12 D 6 29.3 397
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2100/5 B 3 29.8g 37
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-4 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2180/14 A 2 28.3 177
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2160/6 D 7 30.0 386
2021-08-23 2021-08-23 Romme-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2140/5 B 4 30.4 46
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2160/15 C str
2021-08-12 2021-08-12 Lindesberg-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2160/5 B 2 29.8 122
2021-08-06 2021-08-06 Romme-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2660/9 D 0 30.4 2046
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2140/5 C 5 30.5 119
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2180/11 B 6 31.4 40
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2100/3 D 6 31.9 163
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2140/2 C 0 g 136
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2660/12 C 0 30.2 570
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 1720/6 B 0 g 32
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2140/4 B 2 26.7 339
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2140/7 C 3 29.8 569
2021-06-19 2021-06-19 Romme-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 1660/8 D 0 29.6g 677
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 9] 2160/5 B str
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 1660/11 A 2 27.5 299
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 1660/9 B 1 29.3 384
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2160/11 B 4 31.7 403
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2100/8 D 0 30.1 1558
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 1660/12 B 6 33.9g 206
2021-05-06 2021-05-06 Romme-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2160/9 C 7 32.5 1650
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 12] 1640/3 C 0 26.1 970
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2140/5 D str
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2140/2 C 7 31.5 936
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 12] 1660/10 B 0 24.3 1398
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 9] 1640/2 A str
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2160/6 B 0 g 149
2021-03-09 2021-03-09 Romme-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 5] 2140/5 B 4 35.2g 253
2021-02-27 2021-02-27 Romme-12 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 7] 2160/11 A 2 28.6 134
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-10 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 8] 2180/11 D 0 31.1g 1158
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2180/8 C 6 29.5 476
2022-12-10 2022-12-10 Åby-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 1640/11 C 6 27.3 730
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2100/8 B 4 32.5 44
2022-12-02 2022-12-02 Romme-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 10] 2140/4 D str
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 10] 1680/11 C 0 g 915
2022-11-25 2022-11-25 Romme-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2640/4 B 4 28.9g 59
2022-11-18 2022-11-18 Romme-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/15 D 4 28.2 611
2022-11-14 2022-11-14 Färjestad-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2160/2 A 5 26.5g 103
2022-11-09 2022-11-09 Åby-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/7 C 7 28.6 525
2022-10-21 2022-10-21 Romme-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2180/10 D 0 28.7g 759
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 10] 2160/12 C 5 28.4 1264
2022-10-02 2022-10-02 Årjäng-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/4 C 2 27.5 213
2022-09-26 2022-09-26 Färjestad-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 1660/9 C 5 27.3 524
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2140/7 D 0 31.4 86
2022-09-16 2022-09-16 Årjäng-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 10] 1660/12 D 7 26.9g 825
2022-09-12 2022-09-12 Romme-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2140/4 D 4 27.5 658
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 10] 1640/9 D 3 26.4 1050
2022-08-22 2022-08-22 Romme-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2140/3 C 0 27.5 288
2022-08-15 2022-08-15 Romme-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2140/8 C 0 g 1005
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 10] 2180/12 B 7 28.9 175
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 1640/10 C 6 27.4 593
2022-08-08 2022-08-08 Romme-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2140/2 D 0 28.5 1064
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2100/8 A 0 29.6g 223
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-9 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2640/2 C 7 28.1 53
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2180/13 A 5 30.0g 122
2022-07-23 2022-07-23 Romme-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2180/13 D 7 30.0g 328
2022-07-15 2022-07-15 Årjäng-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/11 C 4 28.3 654
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2140/9 C 4 28.9 503
2022-06-25 2022-06-25 Lindesberg-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/9 B 3 30.6 61
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2160/5 A 0 26.6g 93
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2480/6 A 0 28.4g 40
2022-06-07 2022-06-07 Årjäng-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/9 B 0 29.9g 605
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 1660/7 A 3 27.7 210
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2660/8 A 0 29.9g 281
2022-05-01 2022-05-01 Åmål-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2120/12 C 2 30.3 127
2022-04-29 2022-04-29 Romme-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2660/9 B 2 26.3 133
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2140/3 D 0 286
2022-04-08 2022-04-08 Romme-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2140/9 D 7 30.2 695
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2140/9 C 1 28.6g 73
2022-04-01 2022-04-01 Romme-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2640/4 D 0 29.6 614
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 1660/9 C 8 29.8g 524
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2160/4 B 2 26.8 38
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-10 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/8 C 3 29.6 379
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 1680/15 A 3 26.9 36
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2640/1 D 2 34.5 45
2022-02-10 2022-02-10 Romme-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2660/11 A 5 30.8 13
2022-02-10 2022-02-10 Örebro-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2160/7 B 2 31.1 131
2022-02-04 2022-02-04 Romme-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 9] 2160/12 B 0
2022-01-29 2022-01-29 Årjäng-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2140/3 D 8 32.0g 191
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 8] 2180/6 B 1 28.2 34
2022-01-09 2022-01-09 Romme-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 6] 2680/7 B 6 31.5 355
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2180/9 B 5 31.0 340
2023-12-09 2023-12-09 Åby-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2160/4 D str
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2140/4 C str
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2160/7 B 4 27.5 256
2023-11-15 2023-11-15 Åby-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2140/3 D 5 27.2 326
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2160/6 D 7 28.8 448
2023-11-06 2023-11-06 Årjäng-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 9] 2160/9 A 5 27.7 33
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2140/4 B 6 30.8g 54
2023-10-16 2023-10-16 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2140/5 D 0 29.9g 1095
2023-09-15 2023-09-15 Romme-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2160/7 D 2 25.9 973
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2180/4 C 3 28.1 91
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2140/2 D 2 28.6 207
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2180/10 D 7 29.4 664
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2160/14 D 0 30.6g 1192
2023-07-20 2023-07-20 Arvika-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 1720/15 C 0 g 918
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2140/12 D 0 29.0 2141
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 1660/6 B 0 28.6g 236
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2160/13 B 6 27.3 1296
2023-06-23 2023-06-23 Årjäng-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 9] 2180/10 B str
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2120/10 B 6 28.7g 60
2023-06-09 2023-06-09 Romme-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2140/9 D 0 31.2 1479
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2200/10 B 5 29.0 235
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2160/12 C 0 30.7 363
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 9] 2180/9 B 3 26.1 40
2023-05-08 2023-05-08 Färjestad-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2160/12 C 7 27.3g 1045
2023-04-24 2023-04-24 Färjestad-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2140/15 C 0 29.3g 758
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-10 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2180/13 D 5 28.2 837
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2180/7 D 6 31.9 454
2023-03-06 2023-03-06 Färjestad-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2140/3 D 0 29.9 491
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 14] 2180/14 C 0 33.3 1734
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-7 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2140/1 C 2 29.3 417
2023-02-04 2023-02-04 Årjäng-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 10] 2200/6 C 6 31.3 410
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 7] 2180/14 B 0 30.8g 218
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2100/8 B 8 29.2 1231
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2140/10 B str
2024-05-10 2024-05-10 Årjäng-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2140/6 D 0 30.2g 1258
2024-05-07 2024-05-07 Romme-1 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 10] 2140/9 B 0 25.3 562
2024-04-25 2024-04-25 Gävle-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2160/5 C 6 25.8 1232
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-9 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2140/6 D 0 g 1211
2024-04-10 2024-04-10 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2160/10 C 0 31.0 665
2024-04-06 2024-04-06 Åby-3 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2660/7 D 0 27.7 1593
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2180/10 D 7 28.5 987
2024-03-18 2024-03-18 Färjestad-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2140/15 C 0 g 1407
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2180/7 C 0 29.2 681
2024-02-25 2024-02-25 Romme-9 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 10] 2140/14 B str
2024-02-12 2024-02-12 Färjestad-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 1640/4 D 0 27.7g 460
2024-02-10 2024-02-10 Åby-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2160/6 D 0 29.5 1170
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 11] 2160/8 B 0 32.2 376
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-4 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2660/10 C str
2024-01-01 2024-01-01 Färjestad-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 8] 2160/8 C 0 29.4 325ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se