V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Han började säsongen i silverdivisionen.Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.Very Kronos satte en magnifik slutpunkt fö..


Han började säsongen i silverdivisionen.
Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.
Very Kronos satte en magnifik slutpunkt för sitt 2020 genom att krossa konkurrenterna i Legolas Minne på Åbytravet.
- Man har hållit honom så högt så länge. Det är skönt att det äntligen har lossnat, konstaterade Svante Båth sedan han sett sin nya stjärna mosa konkurrenterna den tunga vägen.
Att få sitt genombrott som sexåring är inte vanligt.
Men när det gäller Very Kronos har väl inte frågan varit om utan när han ska kliva in i den yppersta eliten.
Det dröjde till hösten och vintern 2020, men när Svante Båths ständige snackhäst gör bokslut för sin sexåringssäsong gör han det som en av landets största stjärnor.
Lördagens lopp blev nästan en kopia på förra helgens maktdemonstration.
Då styrdes Very Kronos fram utvändigt om Cyber Lane och reglerade denne.
Den här gången hette ”offret” Disco Volante som pressades trött redan på sista bortre långsidan varpå Very Kronos kunde brisa till sin tredje raka triumf på V75.
- Jag är mer och mer nöjd med honom. Man är väl alltid lite spänd när han tävlar, men det har blivit bättre och bättre. Nu får han ta det lite lugnt över vintern, konstaterade Båth medan Adielsson fyllde i:
- Det är verkligen en åktur varje gång med den här hästen och nu på slutet har det varit roliga åkturer. Han har blivit så otroligt mycket förnuftigare. När han är bra är det magiskt att sitta bakom. Det ska bli superspännande nästa år.

”En av de mest extrema jag har haft”
En annan häst som går ett spännande 2021 till mötes är Vikens High Yield. Skotvånget hindrade inte Robert Berghs förvandlingsnummer från att dominera silverdivisionen sedan han släppts till favoritpositionen av spelfavoriten Night Brodde.
- Tittar man på hans exteriör, det är en av de mest extrema jag har haft. Det är som fransmän som vunnit Elitloppet, man förstår inte hur det kan bli sådana varelser. Det finns hur mycket fysik i honom som helst så det kommer säkert mer växlar, konstaterade Bergh efter spetsviktorian.

Släppte tre gånger
Att ge ifrån sig ledningen var temat för dagen och Carl Johan Jepson provade receptet tre gånger om.
Det började med Alhambra Mail som tog över via en tung inledning i spåren, släppte till favoriten Kantens Rose, och sluggade sig främst i en repris från Axevalla-segern på V75 i december i fjol. Magnus Dahlén tränar fyraåringen som segrat i nio av tolv starter på svensk mark.
Lika lyckosamt blev det bakom Helena Edlunds Beartime, som släppte till en annan Bergh-favorit i Speedy Tilly och upprepade bedriften från denna tävlingsdag i fjol via en sylvass slutstöt på open stretch.
Något hattrick blev det emellertid inte sedan Jepson pangstartat till spets bakom Stepping Moneyboy, svarat ut storfavorit Behind Bars och istället överlåtit kommandot till tysktränade Ol Dono Lengai.
Den senare hade nämligen kraft att gå undan för Peter Ingves och ge Josef Franzl ännu en triumf på svenska V75.

Reste inte förgäves
Dagens mest långväga gäst torde varit Pär Ländin som styrde dryga 70 mil från Sundsvall med sin egenuppfödde Axel Ruda.
Och det var verkligen inte förgäves.
Magnus A Djuse serverade en optimal smygare från innerspår varpå fältets enda treåring kunde växla ner sina mer garvade konkurrenter.
- Det var perfekt att det blev lite körning och att vi inte behövde vara med utan kunde följa med bakom. Jag följde med ut och fick bra fart då, det hade nog blivit svårt om vi väntat på open stretch, kommenterade segerkusken.
Björn Goop och Beauty Wind kompletterade en favoritfylld omgång där sju rätt på V75 betalade 10 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.Under november tävlade landets travbanor om att saml..


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.
Under november tävlade landets travbanor om att samla in pengar till Mustaschkampen.
Och det gick mycket bra.
Genom att sälja lotter, panta burkar och skramla med sparbössor drog travbanorna in 657 883 kronor till den viktiga forskningen.
Axevalla travbana utanför Skara lyckades bäst. Insamlingen där gav 207 300 kronor som oavkortat går till kampen mot prostatacancer.
- Det är många här som varit med och jobbat för en bra sak. Vi har haft lite olika lotterier och vår styrelse, våra A- och B-tränare och ungdomarna på travskolan och ponnytravklubben har jobbat och både företag och privatpersoner har stöttat insamlingen, säger Sara Mowbray Jönsson, marknadschef Axevalla.
De tre mest framgångsrika pengasamlarna belönas av ATG och Svensk Travsport.
"Ettan" Axevalla  får 100 000 kronor, öronmärkta för att utveckla banans ungdomsverksamhet.
- Det blir lite extra morötter och tårtor under december för att fira. Vad vi ska använda pengarna till är inte riktigt bestämt men mycket talar för att vi köper in nya vagnar till ponnytravet, säger Sara Mowbray Jönsson på Axevalla.
Solvalla samlade in 148 951 kronor till Mustaschkampen och belönas med 50 000 kronor för andraplatsen i Travbaneinsamlingen.
- Det blev verkligen teamkänsla kring Mustaschkampen i år. Alla var med och vi hade det till och med en stående punkt på våra måndagsmöten om hur vi skulle få in fler bidragsgivare, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.

Solänget köper ponny
Trea i Travbaneinsamlingen för Mustaschkampen blev Solänget i Örnsköldsvik. Solänget får 50 000 kronor.
- Vi ska köpa en ponny för våra vinstpengar och just den ponny vi vill ha kostar omkring 50 000 kronor. Åh vad glada vi är! säger Erika Lundquist på Solängets travskola.
Totalt samlade alltså landets travbanor in 657 883 kronor till kampen mot prostatacancer under november.
– Vi visste att engagemanget var stort ute på travbanorna. Men insamlingen överträffade verkligen alla förväntningar, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet..


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.
Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet togs att han skulle få somna in under sitt 26:e levnadsår.
En minneslund har skapats i anslutning till Järvsöfaks hage på gården hemma hos tränaren Jan-Olov Persson, där även sönerna Hallsta Lotus och Faksen J:r ska urnsättas.
Hallsta Lotus och Faksen J:r är också borta.
- Det var ett tufft beslut men dags på grund av djurskyddsskäl. Gravplatsen är klar och socklarna till stenarna har kommit på plats. Gravstenarna har varit uppe i Burträsk för laserfoto. Så det blir en bild på Järvsöfaks och ”Junior” och ”Lotus” på själva stenarna, säger Hagmyrentränaren Jan-Olov Persson.
201 segrar på karriärens 234 starter, drygt 21 miljoner kronor insprunget. Järvsöfaks alla rekord, storsegrar och möten med travpubliken finns dokumenterade och förutom minneslunden har Persson byggt en saloon på gården.
Järvsöfaks saloon - en lokal med minnen.
- Meningen är att vi ska träffas i den för lite kaffe och filmvisning när vi har den här ceremonin och minnas Järvsöfaks. Allt beroende på smittoläget. Jag hade en liten plan att vi skulle ha kunnat ordna den här ceremonin till första advent. Nu när det blev det här med de nya restriktionerna på grund av coronan får det bli någon gång efter nyår, säger Jan-Olov Persson.

Tid att bestämma
Järvsöfaks hade en fanclub som följde hästen. Några ur det sällskapet ska vara med under ceremonin.
- Vi samlas först de närmaste som varit i kontakt med hästen, hans skötare under åren, fancluben och så där. Tanken är att vi sedan bestämt en officiell tid för själva urnsättningen då flera får vara med, och även efteråt i saloonen. Jag vet inte hur det här med urnsättningen ska gå till riktigt och vem vi ska kalla in för hålla i ceremonin. Nu finns det tid att bestämma det, säger Jan-Olov Persson.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med..


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med Veijo Heiskanen.
Åbytränaren ville gärna till ledningen och körde till rejält från start och kunde överta täten från Despot Power efter 300 meter. Väl i spets så fick ledaren bestämma tempot samtidigt som det blev en hel del galopper, bland annat försvann favoriten Ready Tonight efter 700 meter.
Ingen skugga över Kurri Jari Boko som fick rejäl uppvaktning av skrällen Mr Mah Can sista 500 meterna och det stod och vägde över upploppet innan Kurri Jari Boko klev undan med en längd.
- Det var skönt att han fick visa hur bra han är och jag hade tussarna kvar, sade Veijo Heiskanen.
Hemmahästen Hillbilly Woodland vann ett försök till Diamantstoet efter ledning från start till mål tillsammans med Oscar Ginman.
Drygt 100 system hittade alla sex vinnarna och belönades med 20 301 kronor, fem rätt betalar 259 kronor och fyra rätt 30 kronor.

Magnus Blom, Kanal 75


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln. United States ..


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln.
United States Harness Writers Association (USHWA) utsåg i veckan 39-åriga Nancy Takter till årets tränare i USA.
I fjol fick Marcus Melander priset och i år går det alltså till en annan svensk i USA.
Nancy Takter föddes i Malmö och flyttade till USA redan då hon var ett år gammal. Föräldrarna Jimmy och Christina Takter är välkända i sporten på den andra sidan Atlanten och Nancy har också fått sin skolning hos fadern.
2012 blev hon proffs och karriären har gått spikrakt uppåt.
Under 2020 har hennes stall tjänat över åtta miljoner – dollar.
– Det är en stor ära men jag tycket att det mera är ett stallpris än ett tränarpris. Utan mitt team vore jag ingenting, säger Nancy Takter till sajten US Trotting.
Nancy Takter är den andra kvinnan som får priset i USA. 2012 fick Linda Toscano utmärkelsen.
En passgångare har tjänat mest pengar i stallet 2020. Femårige Tall Dark Stranger har sprungit in nästan elva miljoner kronor.
Femåriga stoet Manchego är en annan topphäst. I somras förbättrade Manchego sitt eget världsrekord – för ston – på tusenmetersbana med fyra tiondelar till 1.08,1 på travbanan Plainridge Park.

Mikael Wikner, Kanal 75


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har vari..


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har varit ”second trainer" hos Jimmy Takter i USA och innan Åke Svanstedt lämnade Sverige 2013 var han unghästansvarig hos Svanstedt.
- Visst har man har varit med ett tag, säger Raoul och skrattar.
I dag har han åtta hästar på träningslistan som han tränar tillsammans med hustrun Gunilla på Åkes gamla gård, Bjertorp Travcamp.
-Jag är pensionär i dag och tar ett år i taget. I dagsläget trivs vi med antalet hästar, sen får vi se hur länge man orkar hålla på.

Ad Hoc stjärnan
Stjärnan i stallet är den femårige hingsten, Ad Hoc, som Engblom haft i sin regi sedan hästen var ett år. Redan som treåring visade Ad Hoc upp fin talang och tog hem en seger i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla. Sedan dess har han skördat flera fina framgångar både på V75® och V86®.
Under lördagen avgörs V75 på Åby och Engblom plockar åter ut Ad Hoc som stod för en rejäl insats utvändigt om Final Dream senast.
Hur har han tagit det senaste loppet?
- Bara bra. Han tränar inte jättehårt mellan starterna, men allt känns som det ska och han kommer med mycket fin form.
Lång distans nu, hur ser du på uppgiften?
- Jag tycker det ser bra ut. Det är alltid tufft på V75, men han tillhör de tre-fyra bästa i loppet. Många tycker kanske att han är en sprinter, men ser du till tider är han den i loppet som gått snabbast över lång distans. Hästen är väldigt allround och jag tycker han är gynnad av distansen.
I de sju senaste starterna har han tävlat barfota fram, hur påverkas han av skotvånget?
- Han har tidigare haft lite platsproblem, men har blivit säkrare utan skor fram. Man ska dock komma ihåg att han har tjänat över en miljon med skor runt om. Jag tror det finns andra ekipage i fältet som missgynnas mer av skor än vad Ad Hoc gör. Vi fortsätter med jänkarvagnen som haft bra effekt på honom.

Eric Flygare, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 1680/8 0 27.4 1646
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-1 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 8] 2140/3 7 35.4g 304
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 2140/1 0 27.7g 879
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 1680/11 0 25.4 2034
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 11] 1660/15 8 26.6 614
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2640/1 D 0 327
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2640/1 D 0 g 1750
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/5 C 3 33.0 163
2016-12-02 2016-12-02 Romme-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2140/9 D 6 29.1 773
2016-12-02 2016-12-02 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2160/8 C 4 36.9 556
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2140/7 D 0 29.9 710
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/1 D 7 39.3 740
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/4 D 8 35.0g 372
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2160/4 D str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2160/5 C 2 38.8 122
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 1660/8 D 0 26.6 970
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2160/6 D 0 40.7 486
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2160/8 D 0 g 301
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/3 D 2 34.7 373
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/4 C 4 39.6 324
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2160/8 D str
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2140/8 D 7 28.1 470
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/2 D 5 36.6g 580
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2100/6 D 6 28.2 504
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 1640/1 C 5 41.3g 237
2016-09-02 2016-09-02 Romme-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2160/12 D 0 29.2 992
2016-08-28 2016-08-28 Norge-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2100/3 D 0 333
2016-08-28 2016-08-28 Norge-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 1720/9 D 0 585
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2660/7 C 4 31.0 151
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2140/4 D 3 35.7 339
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-9 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2160/5 D 5 28.1 668
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/2 C 3 42.8 196
2016-07-24 2016-07-24 Norge-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2100/7 D 0 326
2016-07-24 2016-07-24 Norge-4 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2640/11 D 0 710
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2660/12 A 6 33.5g 589
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2540/11 D 0 28.7 980
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 4] 2080/1 B 6 39.0g 99
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2120/7 D 4 28.9 547
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2140/15 A 0 g 413
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2120/8 C 6 28.4 551
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 3] 2140/2 B 8 42.3 813
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-9 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 1640/6 D 0 37.0g 371
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2160/8 D 0 28.3 3789
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-10 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 1660/13 C 5 30.5 933
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2180/11 C 4 31.5g 498
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2160/4 D 5 32.4 4940
2016-02-19 2016-02-19 Romme-9 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2180/9 D 0 34.8g 806
2016-01-19 2016-01-19 Momarken-3 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 9] 2180/11 C 3 394
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 12] 2180/8 C 0 30.6 1306
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/5 D 5 34.3g 373
2017-12-21 2017-12-21 Romme-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/5 A 6 32.0g 137
2017-12-15 2017-12-15 Romme-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2140/2 D 6 54.7g 393
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 4 32.4 182
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-10 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2140/2 D 0 g 546
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/1 D 0 g 577
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/6 D str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-11 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 1660/14 A 1 30.0 570
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/3 D 0 29.3 294
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/1 D 0 39.9g 493
2017-11-03 2017-11-03 Romme-12 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/7 A 8 31.6 361
2017-10-27 2017-10-27 Romme-10 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/7 A 7 31.4 82
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-2 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 1640/4 D 0 25.9 859
2017-10-13 2017-10-13 Romme-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/12 D 6 25.0 466
2017-10-13 2017-10-13 Romme-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2160/6 D 0 36.7g 538
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2080/4 D 6 41.4g 427
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/15 B 6 29.5g 370
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/10 D 0 27.7 1255
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [h 3] 2160/4 D 7 43.2g 555
2017-09-26 2017-09-26 Romme-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 4 28.8 223
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2640/6 D 4 36.6g 55
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 1640/4 D 5 31.3 447
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2100/11 C 2 29.7 198
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2080/6 B 3 31.0 69
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/3 D 8 33.3g 297
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 2 32.1g 68
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2100/3 B 2 31.3g 225
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2120/7 C 4 33.0 66
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 1660/11 C 0 g 629
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 1660/4 D 0 26.1 224
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/7 B str
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/7 B 4 31.4 457
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 1640/4 D 0 26.0 1255
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/4 B 2 33.6 35
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2080/3 C 3 34.4 50
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-10 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2640/7 D 0 35.7g 641
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 2140/10 C 0 27.4 981
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2120/10 D 7 28.4 529
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/3 D 7 33.3 677
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 D 6 30.7 672
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/3 D 1 23.9 816
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2080/4 D 0 33.2g 515
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 8] 1640/1 D 0 26.2 813
2017-06-02 2017-06-02 Romme-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/8 D 0 27.8 1700
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 2140/3 D 0 33.5 1854
2017-04-29 2017-04-29 Romme-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/7 C 0 33.0g 302
2017-04-29 2017-04-29 Romme-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 13] 2160/14 D 0 27.7 702
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 1660/6 B 3 31.3 306
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/10 B 5 33.1g 1165
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2160/9 B 0 35.0 682
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 4] 1660/6 D 0 41.6g 1155
2017-01-27 2017-01-27 Romme-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 5] 2140/3 B 7 37.0g 207
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/1 C 3 32.9 117
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2660/10 C 5 31.9g 330
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/1 C 6 30.3 82
2018-11-23 2018-11-23 Romme-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/3 C 0 35.6g 73
2018-11-23 2018-11-23 Romme-3 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 1660/8 D 0 27.1 1145
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/4 C str
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2660/10 C 0 32.6 422
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 4] 2160/12 D str
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/13 C 3 28.8 311
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-6 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/5 C str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 1660/6 C 1 28.1 225
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2180/11 B 3 33.5 100
2018-10-19 2018-10-19 Romme-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/5 D 0 29.7g 680
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/3 D 3 31.1 721
2018-10-12 2018-10-12 Romme-10 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/12 C 6 32.1 668
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/12 C 6 33.6 535
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/12 B 5 30.7g 220
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/13 D 2 29.6 615
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-3 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/2 D 5 35.6 287
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1660/13 D 0 25.8 876
2018-08-20 2018-08-20 Romme-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/3 C 6 38.6g 92
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/4 D 0 26.0 98
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/11 D 7 34.5g 492
2018-08-05 2018-08-05 Romme-2 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 1660/11 B 0 25.8 1074
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/7 C 0 37.2g 145
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2100/5 D 0 33.9g 331
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/13 C 0 33.5g 609
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 2140/5 D 0 25.8 616
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/5 D 0 32.5 368
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/7 D 1 24.5 587
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/11 D 6 34.1 85
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/11 A 6 33.5g 58
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/3 D str
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2160/8 B str
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 1660/12 D 3 30.8 261
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/12 C 4 29.0 273
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 2180/14 B 0 27.2 1422
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/14 D 4 31.2 968
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/7 D 0 33.5g 102
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 1640/2 D 5 38.5g 431
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 2140/2 C 0 28.1 744
2018-04-08 2018-04-08 Romme-8 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 2140/2 C 0 29.6 820
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/7 D 7 41.0 414
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1660/6 D 5 25.0 597
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/1 D 0 33.4g 403
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 1660/13 C 0 30.5 463
2018-03-23 2018-03-23 Romme-1 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 3] 2140/3 D 0 45.1 558
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2160/10 C 7 31.6 153
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/4 C 6 26.3 775
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2160/7 D 0 36.0g 277
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 1660/12 C 0 g 226
2018-01-26 2018-01-26 Romme-4 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 2140/1 C 4 28.6 631
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/3 D 0 29.9 336
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 9] 1640/1 A 0 27.7 193
2018-01-12 2018-01-12 Romme-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/12 D 6 30.3g 203
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 14] 2160/12 C 0 29.8g 2135
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2140/2 D 4 30.9 240
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 5] 2140/3 D 1 34.3 288
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/1 D 0 g 543
2019-10-25 2019-10-25 Romme-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2140/4 C 6 32.2g 1053
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/8 D 0 42.1g 820
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1660/13 C 6 27.8 481
2019-10-11 2019-10-11 Romme-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/1 D 2 28.7 51
2019-10-11 2019-10-11 Romme-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1640/1 D 0 24.3 1693
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2160/6 D 6 38.9g 650
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/10 A 4 31.3g 86
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/3 D 0 41.5g 910
2019-09-30 2019-09-30 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1640/12 D 0 28.3 795
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/1 C 2 29.5 264
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/4 D 0 29.0 599
2019-09-15 2019-09-15 Romme-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/1 C 5 42.8g 197
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-4 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 2140/7 D 0 27.6 809
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/1 C 6 41.0 655
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 1640/6 D 0 36.5g 563
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2100/12 B 3 30.8g 184
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2160/12 C str
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2160/14 D 0 31.0g 211
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1660/13 D 0 26.9 1247
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/3 C 0 g 403
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2160/8 B str
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2160/8 D 6 30.6 390
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/3 D 1 28.4 84
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/2 D 8 45.7g 1000
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/5 C 8 30.7 873
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2160/15 B 0 31.0 1031
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1660/5 D 0 26.8 725
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2480/2 D 0 31.3 572
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2100/3 D 4 29.9 902
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2100/6 D str
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-4 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/7 D 7 31.0g 338
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2120/15 C 0 g 811
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 1660/3 C 5 26.6 248
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1660/13 C 0 g 347
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-3 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/5 D 5 30.2 316
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2100/9 C 0 37.5 142
2019-06-14 2019-06-14 Romme-3 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2160/8 D 0 30.3g 1132
2019-06-14 2019-06-14 Romme-5 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/7 D 3 30.7 340
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/6 D 0 g 812
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 2160/3 D 0 27.1g 423
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/6 C 7 31.0 717
2019-06-05 2019-06-05 Romme-1 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2160/7 C str
2019-06-05 2019-06-05 Romme-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 1660/9 C 6 34.0g 493
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/1 C 0 g 841
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 5] 2160/7 D 6 37.5g 336
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-1 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1660/11 C 0 26.8 546
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-8 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/7 C 4 31.2g 444
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Lysjö Glimmer Lysjö Glimmer   [v 15] 2180/10 B 6 28.0 650
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 1680/12 C 7 29.6 719
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 3] 2140/11 C 6 40.0 747
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-2 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/14 B 4 32.8 759
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/5 C 8 32.2 583
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-3 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2160/3 C 5 31.4g 506
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 2160/4 C 6 26.6 549
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2140/3 D str
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-1 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2140/3 C 7 31.7 149
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2180/15 B 0 31.8 241
2019-03-17 2019-03-17 Romme-4 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2140/14 C str
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 10] 1640/12 B str
2019-03-08 2019-03-08 Romme-10 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/3 D str
2019-02-16 2019-02-16 Romme-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 1640/2 B 0 g 292
2019-02-16 2019-02-16 Romme-7 Lysjö Diva Lysjö Diva   [s 4] 2140/3 D 6 33.2 196
2019-02-10 2019-02-10 Romme-6 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 1640/3 C 0 29.3g 374
2019-01-25 2019-01-25 Romme-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 7] 2160/11 C 7 29.2 571
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2180/11 B 0 34.4 285
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 6] 2160/11 B 0 33.8 276
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/12 D 5 34.7 633
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-8 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/13 B 3 30.2 107
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2140/5 D 3 30.8 423
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2100/9 B 0 31.6g 51
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-4 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 1700/10 C str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-6 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1660/9 D 5 30.1g 221
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 8] 2160/11 B str
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2100/14 B 1 30.0 76
2020-09-29 2020-09-29 Romme-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2140/1 D 0 29.6g 909
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 1640/10 A 1 29.2 119
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-1 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/4 C 7 30.3 432
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-5 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2100/12 C 4 31.8 96
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-5 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 8] 2140/13 D 0 29.3 2181
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-8 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 1660/9 D 0 26.1 696
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/15 D 3 30.3 2225
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2080/4 D 7 40.4 178
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-8 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2140/3 D str
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2100/5 B str
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2120/4 D 0 g 763
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 1720/10 A 3 31.3 54
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-2 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1660/10 D 8 29.3 2054
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/5 B 0 g 230
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2120/8 D 0 36.3 531
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/12 B 2 30.1 170
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-8 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 8] 2160/12 B 3 28.6 430
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-5 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 1640/1 D 3 30.3 370
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-10 Lysjö Isa Lysjö Isa   [s 4] 2140/3 D 0 g 858
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-2 Lysjö Kasper Lysjö Kasper   [v 6] 2160/12 B 3 33.5 552
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-6 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 2140/1 D 0 g 1605
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-7 Lysjö Mocca Lysjö Mocca   [s 11] 2180/12 C 0 28.8g 1082
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-9 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 2160/6 D 7 32.3g 734
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-3 Lysjö Wilma Lysjö Wilma   [s 7] 1660/6 D 0 g 651ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se